Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Δείτε πως βγαίνει και τραγουδά στην πίστα η σ3ξυ τραγουδίστρια Νάντια Στάμου

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Είναι ανερχόμενη τραγουδίστρια με την ελπίδα να γίνει κάποτε η νέα Άννα Βίσση. Αυτό το προσπερνάμε. Όχι όμως το γεγονός ότι τραγουδά με σκισμένο κολάν επάνω στην πίστα.

Ξεπερασμένο στιλ που δεν ταιριάζει στη σκέψη να γίνεις Βίσση στη θέση της Βίσση. Όπως και να έχει να αλλάξει στιλίστα και μάλιστα άμεσα.

Το κορίτσι με το στυλιστικό ατόπημα είναι η αοιδός Νάντια Στάμου.


ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ Οδηγός ταξί βίασε επιβάτη που αποκοιμήθηκε στο αμάξι!


Σοκάρει την παγκόσμια κοινή γνώμη η ιστορία του οδηγού ταξί που βίασε μια 20χρονη επιβάτη που έκανε το λάθος και αποκοιμήθηκε μέσα στο αμάξι.


Ο βιαστής συνελήφθη και καταδικάστηκε σε επτάμιση χρόνια φυλάκιση.

Το περιστατικό συνέβη στην Βρετανία και στην πόλη του Νότιγχαμ, όταν η νεαρή επιβάτης επέστρεφε στο σπίτι της.

Η "άρρωστη επίθεση" όπως τη χαρακτήρισε η αστυνομία του 28χρονου Μοχάμεντ Σάχιν (Mohammed Shahin) συνέβη όταν η 20χρονη που είχε επιβιβαστεί στο όχημά του αποκοιμήθηκε στο δρόμο της επιστροφής προς το σπίτι της.

Ο Shahin, μάλιστα όπως αποδείχτηκε αργότερα, έκλεισε και το GPS που παρακολουθούσε τις διαδρομές του τη στιγμή που το νεαρό κορίτσι μπήκε μέσα, υποδεικνύοντας ότι οι προθέσεις του δεν ήταν αγνές εξαρχής.

Όταν αντιλήφθηκε ότι η κοπέλα είχε αποκοιμηθεί, πήγε σε ένα απομονωμένο μέρος και τη βίασε.

Το δικαστήριο διέταξε ακόμη, μετά την αποφυλάκισή του να απελαθεί στη χώρα καταγωγής του, το Μπαγκλαντές.

Ένα φλεγόμενο σφηνάκι ήταν η αιτία να πάρει κυριολεκτικά φωτιά το πρόσωπου ενός 18χρονου



Ο Jack Kirk κρατούσε στο χέρι του το ποτήρι με το ποτό όταν ο φίλος του που στεκόταν δίπλα άναψε ένα τσιγάρο προκαλώντας άθελά του ανάφλεξη του ποτού.

Ο άτυχος νέος του οποίου το πρόσωπο πήρε φωτιά, πέρασε δύο ημέρες σε μονάδα εντατικής θεραπείας στο ισπανικό νησί της Μαγιόρκα.

Τα χείλη του είχαν γίνει μαύρα, το δέρμα του είχε γεμίσει φουσκάλες και τα βλέφαρά του απανθρακώθηκαν έτσι αναγκάστηκε να φορέσει μια μάσκα για δύο εβδομάδες.

Ακόμα και η μητέρα του δεν τον αναγνώρισε όταν τον αντίκρισε στο νοσοκομείο.

Ευτυχώς τα εγκαύματα στο πρόσωπο του Jack επουλώθηκαν και το πρόσωπό του έχε επιστρέψει σχεδόν σε φυσιολογικά επίπεδα



http://www.newsbomb.gr

ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ Ξέσπασε καυγάς επειδή την πέρασαν για Ρωσίδα ...

Τα πήρε άγρια η ξανθιά Τζούλια Αλεξανδράτου όταν κάποιοι στη Βιέννη τη ρώτησαν εάν είναι Ρωσίδα.


Αμέσως εκείνη ξεκαθάρισε πως είναι Αγγλίδα. Απέκρυψε δηλαδή ότι είναι Ελληνίδα. Ο λόγος γιατί η μητέρα της είναι Βρετανίδα ενώ η πλατινέ περσόνα έχει γεννηθεί στην Ελλάδα.
Λέγεται πως οι άνγωστοι την είδαν ξανθιά με ολόλευκη επιδερμίδα και με ευγενικό τρόπο τη ρώτησαν εάν είναι από την Ρωσία.

Η Τζούλια μετά το συμβάν το ανέφερε στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook.

Απίστευτο βίντεο: Σε 1 λεπτό και 43 δευτερ. η μεταμόρφωση ενός αγοριού σε τρανσέξουαλ μέσα σε 3 χρόνια!






Λένε ότι μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, ωστόσο στην περίπτωση ενός Αυστραλού 1.000 εικόνες περιγράφουν τη μεταμόρφωσή του σε τρανσέλουαλ, σε διάστημα τριών χρόνων.

 Ο νεαρός ανέβασε το βίντεο στο youtube με το ψευδώνυμο, iiGethii και περιέχει δεκάδες φωτογραφίες που δείχνουν τη σταδιακή μεταμόρφωση του προσώπου του.


Ο χρήστης περιγράφει ότι στο βίντεο που διαρκεί 1 λεπτό και 43 δευτερόλεπτα δείχνει τη διαφορά στο πρόσωπό του κάνοντας πλαστικές επεμβάσεις για να γίνει θηλυπρεπής. 

One


Το βίντεο τελειώνει με τις φωτογραφίες μιας εντυπωσιακής, πλέον, γυναίκας. Τα φρύδια του γίνονται εμφανώς πιο θηλυκά και το πρόσωπό του στενεύει κι αποκτά πιο λεπτά χαρακτησριστικά.


Δες πιο κάτω το βίντεο!

Development


http://www.tlife.gr

ΣΟΚ: Έλληνας παντρεμένος ηθοποιός, έκανε s$x με την τηλεοπτική κόρη του!!!


Εκείνος είναι από τους πιο αγαπημένους Έλληνες ηθοποιούς. Ένας επαγγελματίας που σημειώνει τεράστια τηλεοπτική επιτυχία. Καλοκάγαθος, μετρημένος και φυσικά παντρεμένος! Δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα ενώ με τη σύζυγό του δείχνουν…φαίνονται ως ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια του χώρου! Και είναι…χωρίς βεβαίως τις εpωτικές ατασθαλίες του. 

Κι αν νομίζετε πως αραιά και πού, κάνει καμία «κουτσουκέλα», κάνετε λάθος! Ο συγκεκριμένος εκμεταλλεύεται το όνομα και την δύναμή του και όταν καλείται ν’ αποφασίζει για το καστ του εκάστοτε σίριαλ… το κάνει με αντάλλαγμα…κοκο.


Βεβαίως δεν είναι ο επίμονος τύπος, ούτε «καρφώνεται», ούτε εκβιάζει.


Ρίχνει τα βέλη του σε εκείνες που του κουνιούνται, σε εκείνες που δείχνουν αποφασισμένες να κάνουν τα πάντα για τη καριέρα τους ή για ένα ρόλο! Έτσι συνέβη και στη συγκεκριμένη που έπεσε στο κρεβάτι του και κέρδισε ένα ρόλο στη σειρά υποδυόμενη μάλιστα την…κόρη του. 

Η ίδια θα μπορούσε να και στην πραγματικότητα κόρη του αφού έχουν γύρω στα 30 χρόνια διαφορά. Η σειρά έσκισε και η νεαρή ηθοποιός έγινε αρκετά γνωστή! Τόσο που την επόμενη χρονιά της ήρθε η πρόταση για πρωταγωνιστικό ρόλο, από το ίδιο κανάλι, σε μια παραγωγή που επίσης έκανε πάταγο ενώ εκείνη φιγουράριζε σε όλα τα εξώφυλλα. Και να φανταστεί κανείς πως ενώ πρόκειται για μια πανέμορφη κοπέλα, έχει στιλ…ιδιαίτερο.


Είναι σοβαρή, πολύ έξυπνη και καθόλου πεταχτούλα! Αν τη δεις, ούτε που το φαντάζεσαι πως έπεσε στο κρεβάτι για ένα ρόλο…Εμ, το χουμε πει χιλιάδες φορές… Τα σιγανά τα ποταμάκια να φοβάστε…



blogs.gossip-tv.gr/nassos/ 

Δείτε πως είναι σήμερα η Ματούλα από το «Καφέ της Χαράς»




Το πραγματικό της όνομα είναι Χαρά Ισμύρου...


Δείτε την φωτογραφία..


Έπαθε εγκεφαλικό γνωστός παρουσιαστής μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών που τον δείχνουν να έχει εξωσυζυγική σχέση

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη!

Ο λόγος για τον... παρουσιαστή ειδήσεων του "BBC", Andrew Marr που έπαθε εγκεφαλικό μετά από φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και τον δείχνουν να έχει εξωσυζυγική σχέση!
Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή είναι καλή!

Να επισημάνουμε ότι είναι παντρεμένος τα τελευταία 25 χρόνια με την δημοσιογράφο Jackie Ashley και ήταν υπόδειγμα οικογενειάρχη όμως αυτές οι φωτογραφίες τον «κάψανε» τον Σεπτέμβριο μιας και έγινε γνωστό η εξωσυζυγική του σχέση.



Πηγή: gossip-tv.gr

ΣΟΚ Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής είχε ερωτική σχέση με... 14χρονη!

Συγκλονισμένοι όλοι οι φίλαθλοι μπαμπάδες, με την αποκάλυψη πως ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής είχε ερωτική σχέση με 14χρονη! 

Ο διεθνής άσσος παραδέχθηκε την συνεύρεση και πλέον αντιμετωπίζει τις συνέπειες του νόμου...

Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή της Μάλμε και Εθνικής Σουηδίας Μίικο Άλμπορνοζ (Miiko Albornoz).

Ο 22χρονος, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών ιταλικών ομάδων, κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου, ύστερα από την παραδοχή του ότι ήρθε σε ερωτική συνέρευση με 14άχρονη τον περασμένο Νοέμβριο.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, η διοίκηση της Μάλμε ανακοίνωσε επίσημα πως ο 22άχρονος μπακ τίθεται εκτός αγώνων, με την κατήγορο Ούλρικα Ρόγκλαντ να τονίζει πάντως πως δεν υπήρχε οποιαδήποτε μορφή βίας ή καταναγκασμού και πως οι κατηγορίες βασίζονται μόνο στο γεγονός πως ήταν 14 ετών.

Σημειώνεται πως η ηλικία ερωτικής συνεύρεσης στη Σουηδία είναι τα 15 χρόνια.


ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ | Το βραδινό φόρεμα που αποκαλύπτει τα ατελείωτα πόδια της


Η Αγγελική Ηλιάδη θεωρείται μια από τις πιο καλοντυμένες κυρίες της πίστας και όχι άδικα. Σε κάθε νέα σεζόν οι ενδυματολογικές της επιλογές ενθουσιάζουν τους ειδικούς και όχι μόνο.
Φέτος η εμφάνιση της δίπλα στον Σάκη Ρουβά έχει συζητηθεί περισσότερο και από τον ποπ σταρ. Αιτία το λαμπερό αυτό φόρεμα της.
Με τη βοήθεια ειδικού μηχανήματος που διοχετεύει τεχνητό αέρα, το ύφασμα σηκώνεται όλο και πιο ψηλά με αποτέλεσμα να αποκαλύπτει τα καλλίγραμμα πόδια της. Τα θεσπέσια θα συμπληρώναμε επίσης!



Απίστευτο! κοπέλα ακινητοποιεί ψυχοπαθή με ψαλίδι που απειλούσε να σκοτώσει όποιον περάσει από μπροστά της (βίντεο).


Το σκηνικό συνέβει έξω από ένα εμπορικό στην Κίνα. Η διαταραγμένη γυναίκα, φώναζε πως το τέλος του κόσμου έρχεται και πως οι φωνές στο κεφάλι της της έλεγαν πως πρέπει να βάψει τα χέρια της με αίμα…..Ώσπου βρέθηκε αυτή η κοπελίτσα, η οποία μάλλον ήταν έτοιμη για τη βραδινή της έξοδο, η οποία κατείχε τέλεια το taekwondo και την ακινητοποίησε με μία μόνο κίνηση….



Δήλωση ΣΟΚ George Clooney: «Έχω κάνει λίφτινγκ στους όρχεις»!


Ο George Clooney έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην ιταλική έκδοση του περιοδικού Max.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων απάντησε και για τις αισθητικές επεμβάσεις: «Δεν έχω πειράξει τα μάτια μου, όμως έχω ξοδέψει αρκετά για να ισιώσω το δέρμα στους όρχεις. Εκεί ναι, δε μου αρέσουν οι ρυτίδες!». 

Και τόνισε πώς πρόκειται για μια τεχνική «την οποία στο Hollywood τη γνωρίζουν όλοι. Ονομάζεται ball ironing». Μάλιστα το 2008 όταν είχε αποκαλύψει πως έχει υποβληθεί σε αυτή την επέμβαση, αυτοσαρκαζόμενος, αποκάλεσε τον εαυτό του «Iron man».

Όσο δε για τις φήμες που τον θέλουν ομοφυλόφιλο είπε: «Όλοι νομίζουν ότι είμαι gay. Ποιος νοιάζεται; Δε πρόκειται ποτέ να διαψεύσω κανένα κουτσομπολιό, γιατί δε θέλω να νομίζει ο κόσμος ότι το να είσαι ομοφυλόφιλος είναι κάτι κακό. Η προσωπική ζωή μου είναι μόνο δική μου».

Προσοχή: Νέα μεγάλη απάτη στο Facebook

Προσέξτε αυτό το mail στο Facebook!

Αν στο λογαριασμό σας στο Facebook, πάρετε μήνυμα ή email, με τον τίτλο «Baby please check my photo», ή ένα με θέμα «I miss you, Check my new video please», μην το ανοίξετε!

Ερευνητές ασφαλείας της εταιρείας Bitdefender ανέλυσαν τα «spam emails» που συνήθως ισχυρίζονται ότι έρχονται από το Facebook από το προφίλ ενός κοριτσιού με το όνομα Μαρία.

Ωστόσο, στην πραγματικότητα, σύμφωνα με το iguru.gr οι χρήστες που κάνουν κλικ στο «link» που περιέχει το μήνυμα οδηγούνται σε ένα δικτυακό τόπο, όπου ένας κώδικας αρχίζει αυτόματα να κατεβάζει και να εγκαθιστά ένα malware (κακόβουλο λογισμικό) που η εταιρεία Bitdefender εντοπίζει σαν «Trojan.JS.Downloader.BNM». Ο ιός, από τη στιγμή που εισέλθει στον υπολογιστή του θύματος αρχίζει την συλλογή προσωπικών στοιχείων από τον υπολογιστή.

newsbomb

4 οικιακά προϊόντα «ένοχα» για καρκίνο



«Ζουν» μαζί μας καθημερινά και όμως θεωρούνται ένοχα για πολύ σοβαρές ασθένειες, όπως ο καρκίνος ή το Αλτσχάιμερ. Δείτε, ποια είναι αυτά τα επικίνδυνα προϊόντα που μας περιβάλλουν και κάντε τη ζωή σας πιο «πράσινη» και πιο ασφαλή.

Χρώματα βαψίματος
Σύμφωνα με την EPA (Αμερικανική εταιρία προστασίας περιβάλλοντος), επικίνδυνα χημικά εμπεριέχονται και στα χρώματα που χρησιμοποιούμε για τη βαφή των τοίχων καθώς και σε ορισμένα καθαριστικά σπιτιού ή σε κεριά. Όλα αυτά ενδεχομένως εμπεριέχουν πτητικές οργανικές ενώσεις που σύμφωνα με ορισμένους επιστήμονες προκαλούν καρκίνο. Οι ερευνητές αναφέρουν πως τα προϊόντα αυτά απελευθερώνουν τοξικά συστατικά στον αέρα όταν χρησιμοποιούνται και μέσω της εισπνοής εισέρχονται στον ανθρώπινο οργανισμό.
Εναλλακτικά: αρκετές εταιρείες χρωμάτων παράγουν πλέον μπογιές χωρίς πτητικές οργανικές ενώσεις και με ελάχιστα ή καθόλου χημικά. Αν και πωλούνται ακριβότερα από τις συνηθισμένες, καλό θα είναι να τις προτιμήσετε καθώς δεν βλάπτουν τον οργανισμό. Επίσης, προτιμήστε να βάψετε το σπίτι σας ή άλλο χώρο την άνοιξη ή το καλοκαίρι καθώς η ζέστη θα σας επιτρέπει να έχετε ανοιχτά τα παράθυρα και να αερίζεται ο χώρος.
Αντικολλητικά σκεύη μαγειρέματος
Όλα τα μαγειρικά σκεύη (τηγάνια, ταψιά, κατσαρόλες κ.α.) που έχουν κατασκευαστεί με την αντικολλητική επίστρωση Teflon, αντιμετωπίζονται με δισταγμό τα τελευταία χρόνια. Τα βασικότερο συστατικό της επίστρωσης λέγεται PFOA και εδώ και χρόνια έχει κατηγορηθεί ως καρκινογόνο. Το ερώτημα παραμένει για το αν το PFOA, εισχωρεί στον ανθρώπινο οργανισμό με το μαγείρεμα ή αν απελευθερώνεται με τις υψηλές θερμοκρασίες της κουζίνας, οπότε και δεν απειλεί τον οργανισμό. Μια άλλη μερίδα επιστημόνων έχει διατυπώσει έντονες ανησυχίες για το αν η ουσία αυτή κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος εισχωρεί μέσα στο φαγητό και κατά συνέπεια μέσα στον οργανισμό. Και παρόλο που διεθνείς οργανισμοί υγείας έχουν καλέσει τις εταιρείες κατασκευής μαγειρικών σκευών να βγάλουν την ουσία PFOA από τα σκεύη, αυτό στην πράξη δεν έχει συμβεί ακόμη από αρκετές.
Εναλλακτικά: γυάλινα, πορσελάνινα ή κεραμικά σκεύη καθώς και σιδερένια ή χάλκινα είναι εντελώς ασφαλή και καλό θα ήταν να τα προτιμήσετε. Βέβαια, δεν έχουν τις… χάρες των αντικολλητικών σκευών όσον αφορά στο μαγείρεμα και στο πλύσιμο αλλά εξασφαλίζουν την καλή μας υγεία. Τέλος, υπάρχουν και μαγειρικά αντικολλητικά σκεύη με άλλες επιστρώσεις, όπως κεραμικές, από τιτάνιο κ.λπ. που δεν εμπεριέχουν PFOA.
Λιπάσματα, εντομοκτόνα, ζιζανιοκτόνα
Τα λιπάσματα και τα ζιζανιοκτόνα που συχνά χρησιμοποιούμε στο σπίτι μας για τη φροντίδα των φυτών μας, εγκυμονούν κινδύνους που ούτε φανταζόμαστε. Μια έρευνα του 2009, αποκάλυψε πως βρέθηκε μεγάλο ποσοστό παιδιών με καρκίνο στον εγκέφαλο και…όλως τυχαίως, οι γονείς των παιδιών αυτών ασχολούνταν επαγγελματικά με την κηπουρική και έρχονταν καθημερινά σε επαφή με λιπάσματα και ζιζανιοκτόνα. Πέρα από διάφορες μορφές καρκίνου και το αλτσχάιμερ φαίνεται πως έχει κάποια σύνδεση με την υπερέκθεση σε αυτά τα προϊόντα, όπως αποκάλυψαν αρκετές μελέτες.
Εναλλακτικά: ασχοληθείτε με το βιολογικό τρόπο καλλιέργειας και αποφύγετε λιπάσματα και ζιζανιοκτόνα. Επίσης, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάποιο εντομοκτόνο για το εσωτερικό του σπιτιού σας, αναζητήστε στο διαδίκτυο φυσικά εκχυλίσματα που είναι εξίσου αποτελεσματικά και διόλου επικίνδυνα.
Καθαριστικά σπιτιού
Τα περισσότερα καθαριστικά εμπεριέχουν επικίνδυνα και τοξικά συστατικά που μακροπρόθεσμα μπορεί να προκαλέσουν καρκίνο. Ίσως τα πιο επικίνδυνα όλων είναι ορισμένα αποσμητικά χώρου που περιέχουν παραδιχλωροβενζόλιο, που μπορεί να προκαλέσει καρκίνο σε πνεύμονες, νεφρούς και συκώτι, σύμφωνα με το Yahoo health. Επικίνδυνα είναι και αρκετά καθαριστικά και ειδικά όσα εμπεριέχουν χλώριο ή αμμωνία.
Εναλλακτικά: υπάρχουν πλέον πολλά οικολογικά καθαριστικά στο εμπόριο που μπορείτε να προμηθευτείτε. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε τα δικά σας οικολογικά και ασφαλή καθαριστικά με νερό, ξύδι, χυμό λεμόνι και μαγειρική σόδα.

http://santosight.blogspot.gr

Θα κλαίτε από τα γέλια όταν δείτε πως αποκάλεσε την Σταμάτη ο Τσαλίκης!

Ένα λογοπαίγνιο με το όνομά της θέλησε να κάνει ο γνωστός τραγουδιστής...


Σάββατο απόγευμα και ο τραγουδιστής ανέβασε τη φωτογραφία που βλέπετε στο Τwitter.

Είναι από το στούντιο της εκπομπής «Πρωινό mou» όπου ο Γιώργος Τσαλίκης είχε πάει ως καλεσμένος!

Διαβάστε τι έγραψε για την παρουσιάστρια και θα γελάσετε!

«Αυτή είναι η lady gaga της ελληνικής τηλεόρασης ! Τον τόνο στο gaga όπου θέλετε τον βάζετε!!!...» έγραψε χαρακτηριστικά στο λογαριασμό του!

http://www.newsbomb.gr

H Ελένη Μενεγάκη ήταν τόσο αποκαλυπτική με τη μπλούζα της που…[φωτο]


Σήμερα η Ελένη Μενεγάκη έβαλε μία άκρως αποκαλυπτική μπλούζα!


Χθες εντυπωσίασε με το κόκκινο φόρεμα της και σήμερα έβαλε παντελόνι και μακρυμάνικη πράσινη μπλούζα, η οποία ήταν άκρως αποκαλυπτική, μιας και είχε ένα άνοιγμα στο στήθος και... φάνηκε το λευκό σουτιέν της!


Επιπτώσεις του αλκοόλ στη σεξουαλική ζωή


Οι επιστήμονες ανέλυσαν πώς ένα κοκτέιλ ή ένα ποτήρι κρασί -που μπορεί να μας βοηθήσει να χαλαρώσουμε και να αισθανθούμε πιο sexy- επιδρά πραγματικά στη σεξουαλική μας ζωή.


Το αλκοόλ είναι ένα κατασταλτικό του κεντρικού νευρικού συστήματος και δρα αναστέλλοντας μέρη αυτού του συστήματος τα οποία είναι σημαντικά για τη σεξουαλική διέγερση και τον οργασμό – την αναπνοή, την κυκλοφορία και την ευαισθησία των νευρικών απολήξεων.

Το αλκοόλ αφυδατώνει το σώμα, ενώ η σεξουαλική διέγερση χρειάζεται έναν ορισμένο όγκο του αίματος για να οξυγονωθεί και τη μεγαλύτερη αίσθηση στα γεννητικά όργανα. Η διαδικασία αυτή σχετίζεται με τη στύση στους άνδρες και τη λίπανση στις γυναίκες.

Με λιγότερο όγκο υγρού στο σώμα και με το νευρικό σύστημα σε καταστολή, το σώμα αγωνίζεται με τη σεξουαλική επίδοση.

Ωστόσο, το αλκοόλ δεν έχει πάντα αρνητικά αποτελέσματα στις σεξουαλικές μας επιδόσεις. Έχει τη φήμη ότι είναι αφροδισιακό και η απάντηση βρίσκεται στη μετριοπάθεια! Ένα ή δύο ποτήρια μπορεί όντως να έχουν κατευναστική και αγχολυτική δράση. Μελέτες έχουν δείξει ότι το αλκοόλ μπορεί να επιτρέψει σε ορισμένους ανθρώπους να ξεπεράσουν τις σεξουαλικές αναστολές ή τα αισθήματα ανεπάρκειας.

Εάν καταναλώσουμε, όμως, μερικά περισσότερα ποτά, η κατευναστική δράση αρχίζει να αναστέλλει την ικανότητα του σώματός μας να ανταποκριθεί σεξουαλικά, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται η στυτική λειτουργία, να καθυστερεί η εκσπερμάτιση και στις γυναίκες να παρουσιάζεται κολπική ξηρότητα.

Ωστόσο, η είδηση δεν φαίνεται να είναι όλες οι παραπάνω αρνητικές συνέπειες του αλκοόλ, αλλά ότι ορισμένοι ερευνητές συνιστούν αυτό ως θεραπεία για τον έλεγχο της εκσπερμάτισης! Αν και το αλκοόλ μπορεί να είναι μια προσωρινή λύση, υπάρχει πιο αποτελεσματική και μόνιμη θεραπεία για την πρόωρη εκσπερμάτιση.

Το αλκοόλ αυξάνει την υποκειμενική ευχαρίστηση στις γυναίκες. Σύμφωνα με μελέτες, οι γυναίκες που είναι σε κατάσταση μέθης έχουν μεγαλύτερη δυσκολία επίτευξης οργασμού. Ωστόσο, μερικές αναφέρουν ότι αισθάνονται περισσότερη ευχαρίστηση, η οποία μπορεί πιθανόν να εξηγηθεί από το γεγονός ότι το αλκοόλ τις χαλαρώνει συναισθηματικά και σπάει τις αναστολές τους.

Τελικά, η απάντηση για το αλκοόλ είναι: το μέτρο. Ένα-δυο ποτηράκια μάς χαλαρώνουν και μας κάνουν να απολαμβάνουμε τις σεξουαλικές μας επαφές, ωστόσο η υπερβολή μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.

I got a boy το νέο «Gangnam Style» έρχεται από τη Κορέα και σπάει τα ρεκόρ στο internet!



Το «I got a boy» του συγκροτήματος Girl’s Generation είναι το νέο μεγάλο pop hit και έχει ήδη 25 εκατομμύρια views μέσα σε 10 μέρες! 
 Εννέα εντυπωσιακές κορεάτισες έχουν φέρει τα πάνω στο internet και ζουν το δικό του αλά «Gangnam style» παραμύθι. το συγκρότημα Girl’s Generation κυκλοφόρησαν το νέο τους κομμάτι «I got a boy» και μέσα σε δέκα μέρες έχουν δει τα views του στο YouTube να αγγίζουν τα 25 εκατομμύρια. Δείτε το… 

http://www.koolnews.gr

O Λευτέρης Πανταζής λιποθύμησε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται


Το περασμένο Σάββατο ο Λευτέρης Πανταζής λιποθύμησε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται με την Νατάσα Θεοδωρίδου και την Έλενα Παπαρίζου.


Ο τραγουδιστής εδώ και μέρες ταλαιπωρούταν από μια ίωση αλλά παρόλα αυτά πήγε για δουλειά. Όση ώρα βρισκόταν στην πίστα ο Λευτέρης Πανταζής δεν ένιωθε καλά αλλά προσπαθούσε να μην το δείχνει και κανείς από τους θαμώνες του «Βοτανικού» δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό. Την στιγμή που αποχώρησε από την πίστα για να πάει στο καμαρίνι του δεν άντεξε και λιποθύμησε. Έσπευσαν αμέσως άνθρωποι του μαγαζιού και οι δύο τραγουδίστριες. Τον μετέφεραν στο καμαρίνι του και για αρκετά λεπτά δεν μπορούσαν να τον συνεφέρουν.

http://www.gossip-tv.gr

Απίστευτη ιστορία με φοιτητή που μπλέχτηκε άθελά του σε παγκόσμιο σκοτεινό διαδικτυακό «παιχνίδι» [εικόνες]


Όταν ένας ανυποψίαστος μεταπτυχιακός φοιτητής από το Μπρούκλιν, παρακινημένος από τη βαρεμάρα του, αποφάσισε ένα βράδυ να περιηγηθεί στο διαδίκτυο, δεν μπορούσε να πιστέψει με τίποτα τι θα ακολουθούσε.

Ότι θα κατέληγε να βρεθεί από το πουθενά μπλεγμένος σε ένα «παιχνίδι αναζήτησης» που θα τον παρέσυρε στους πιο σκοτεινούς διαδρόμους του διαδικτύου, στο λεγόμενο Βαθύ Ιστό (deep web) και θα του αποκάλυπτε την ύπαρξη ενός ολόκληρου μυστικού κόσμου που εκτείνεται σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη!

Αυτή είναι η πραγματική ιστορία του, που παρουσιάστηκε εκτενώς σε σχετικό άρθρο του Τζεντ Λιπίνσκι στο περιοδικό mental_floss πριν από περίπου ένα μήνα, μία συνοπτική εκδοχή της οποίας δημοσιεύουμε σήμερα στο iefimerida.

Ήταν γύρω στις 10:00 το βράδυ μιας Παρασκευής, όταν ο 32χρονος διδακτορικός φοιτητής Τζεφ Κίνκλ, μόνος στο διαμέρισμά του στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, προσπαθούσε να γράψει μία εργασία με θέμα τη θεσμική μυστικότητα και τους κρατικούς μηχανισμούς εθνικής ασφάλειας.

Με το βλέμμα βαριεστημένο να κοιτάζει τον ορίζοντα που απλωνόταν έξω από το παράθυρό του φτάνοντας μέχρι το Μανχάταν, ο νεαρός ακαδημαϊκός, ο οποίος έβγαζε τα προς το ζην εργαζόμενος ως μεταφραστής και συγγραφέας, δεν είχε καμία έμπνευση.

Περιηγούμενος άσκοπα στο διαδίκτυο, έπεσε πάνω στη διαβόητη ιστοσελίδα διαμοιρασμού αρχείων και εικόνων «4chan» που προσελκύει καθημερινά 1.000.000 επισκέπτες. Καθώς ανοιγόκλεινε το ένα αρχείο μετά το άλλο, έπεσε ξαφνικά σε ένα παράξενο μήνυμα που προσέλκυσε την προσοχή του.


Στο παρελθόν είχε διαβάσει κάπου ότι η Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας (NSA), η γνωστή πλέον κυβερνητική οργάνωση που δρα στη σκιά της CIA και εμπλέκεται σε επιθετικές και αμυντικές επιχειρήσεις στον κυβερνοχώρο, χρησιμοποιούσε συχνά το «4chan» με σκοπό την «αλίευση» ταλαντούχων χάκερς.

Εκεί κάπου, λοιπόν, ανάμεσα σε εκατοντάδες σχόλια και πεδία συζήτησης, κάποιοι επισκέπτες ανέφεραν ότι το παράξενο μήνυμα ενδεχομένως να ήταν κάποια άσκηση στρατολόγησης ταλέντων τοποθετημένο εκεί από την NSA. Με την περιέργειά του στα ύψη ο Κινκλ αποφάσισε να προχωρήσει βαθύτερα.

Όπως πολλοί άλλοι που έχουν την τάση να «σκαλίζουν» τις κρυφές γωνιές του διαδικτύου και τις υποκουλτούρες που ευδοκιμούν σ' αυτό, έτσι κι εκείνος γνώριζε καλά ότι ο Ιστός είναι σαν ένα παγόβουνο: το 95% των χρηστών που μπαίνουν καθημερινά στο διαδίκτυο ξέρουν μονάχα την κορυφή του, το μικρότερο και λιγότερο απειλητικό κομμάτι του. Αυτό όμως που απλώνεται από κάτω είναι ευρύτερο, βαθύτερο, απείρως πιο σκοτεινό και ασύλληπτο: ένας κόσμος σκιών όπου βρίσκουν κρυψώνα δεδομένα, χάκερς και εγκληματίες.

Στην πραγματικότητα, κάθε φορά που κάνουμε μία αναζήτηση στο διαδίκτυο μέσω κάποιας μηχανής είναι σαν να ρίχνουμε δίχτυα σε ορισμένα μονάχα μέτρα βάθος από την επιφάνεια, δηλαδή στο 10% σχεδόν του συνολικού βάθους του παγκόσμιου ιστού. Ο «Βαθύς Ιστός», όπως αποκαλείται, προσδιορίζει το υπόλοιπο ανεξερεύνητο 90% στο οποίο δεν μπορείς να εισέλθεις με το συμβατικό τρόπο. Ένας κόσμος ανωνυμίας, άπειρων προσωπείων, λαβυρινθώδης, όπου κανείς δεν μπορεί να εντοπίσει κανέναν και όπου όλα επιτρέπονται.

Και ο Κινκλ ήταν ένα βήμα πριν «βουτήξει» μέσα του και βυθιστεί στα σκοτεινά νερά του.

Κοίταζε με επιμονή το μήνυμα, προσπαθώντας να κατανοήσει το νόημά του, όταν ένα σχολιαστής υπέδειξε να ανοιχτεί η εικόνα με το πρόγραμμα επεξεργασίας απλού-κειμένου WordPad. Ο Κινκλ δεν κατάφερε να συγκρατηθεί και ακολούθησε την υπόδειξη. Στο κάτω μέρος του κειμένου, βρήκε το ακόλουθο μήνυμα:

ο TIBERIVS CLAVDIVS CAESAR λέει "lxxt>33m2mqkyv2gsq3q=w]O2ntk."

Αμέσως βάλθηκε να σπάσει τον κώδικα.

Αρχικά, αναγνώρισε ότι το κρυπτογραφημένο κείμενο είχε κωδικοποιηθεί βάσει του «Κώδικα του Καίσαρα», μία από τις απλούστερες και πιο γνωστές τεχνικές κωδικοποίησης στην κρυπτογραφία. Πρόκειται για κώδικα αντικατάστασης στον οποίο κάθε γράμμα του κειμένου αντικαθίσταται από κάποιο άλλο γράμμα με σταθερή απόσταση κάθε φορά στο αλφάβητο. Για παράδειγμα, με μετατόπιση 3, το Α αντικαθίσταται από το Δ, το Β από το Ε, και ούτω καθεξής. Η μέθοδος πήρε το όνομά της από τον Ιούλιο Καίσαρα, ο οποίος την χρησιμοποιούσε στην προσωπική του αλληλογραφία.


Κι εφόσον ο Τιβέριος Κλαύδιος ήταν ο 4ος Ρωμαίος Αυτοκράτορας, ο Κινκλ υπέθεσε – και σωστά – ότι το κείμενο έπρεπε να μετατοπιστεί κατά 4 γράμματα του αλφάβητου προς τα πίσω. Το πείραμα έπιασε και το κείμενο αποκάλυψε μία διεύθυνση URL. Όταν όμως πάτησε πάνω στη διεύθυνση, η σελίδα που εμφανίστηκε περιείχε την εικόνα μιας πλαστικής πάπιας και τις λέξεις:

«Αυτό είναι απλό δόλωμα. Φαίνεται πως δεν μπορείς να μαντέψεις [guess] πώς να ξετρυπώσεις [out] το μήνυμα».


Η φράση προβλημάτισε αρκετά τον Κινκλ και τους συνοδοιπόρους του στο αινιγματικό παιχνίδι, έως ότου κατάλαβαν ότι οι λέξεις «μαντέψεις» [«guess»] και «ξετρυπώσεις» [«out»] σχετίζονταν με το λογισμικό αποκρυπτογράφησης OutGuess!

Τρέχοντας την εικόνα με το πρόγραμμα OutGuess ανακάλυψαν ένα link που οδηγούσε σε ένα πίνακα μέσα στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης reddit. Όταν ο Κινκλ κλίκαρε το link είδε τις τρίχες του να σηκώνονται: μπροστά στα μάτια του έκανε την εμφάνισή της η μυστήρια εικόνα μιας αράδας αριθμητικών στοιχείων των Μάγια, αρκετές γραμμές δυσνόητων γραμμάτων και δύο εικόνες με τις ετικέτες «welcome» και «problems?».

Εκείνη ακριβώς τη στιγμή κάποιος πόσταρε ένα link σε ένα ανώνυμο «δωμάτιο συζήτησης» στην ιστοσελίδα τσατ Mibbit.com. Η ανησυχία του Κινκλ είχε αρχίσει να εντείνεται. Είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο όλο αυτό να ήταν αποτέλεσμα «τρολαρίσματος». Αυτοί που «τρολάρουν» δεν συνηθίζουν να τραβάνε σε τόσο μάκρος τις πλάκες τους. Κάτι πιο σοβαρό κρυβόταν από πίσω.

Η νύχτα τον βρήκε να λύνει μία σειρά από ενδείξεις που είχαν να κάνουν με κώδικες βιβλίων, τον Βασιλιά Αρθούρο και την αναζήτηση του Ιερού Δισκοπότηρου, για να ανακαλύψει τελικά το ακόλουθο μήνυμα: «κάλεσέ μας στον αριθμό 2143...».

Αμέσως ειδοποίησε τους φίλους του στο chat room ότι του δίνουν έναν αριθμό τηλεφώνου. Κανείς όμως δεν φαινόταν να τον πιστεύει. Ξαφνικά, δέχτηκε το ακόλουθο προσωπικό μήνυμα: «προπορεύεσαι κατά πολύ των άλλων», καθώς και μία πρόσκληση σε ένα άλλο μικρότερο δωμάτιο συζήτησης μέσα στο ίδιο δίκτυο. Μπαίνοντας εκεί άρχισε να σχηματίζει τον τηλεφωνικό αριθμό μέσω του Google Voice. Μία προηχογραφημένη φωνή τον καλωσόρισε: «Πολύ καλά. Τα πήγες περίφημα. Υπάρχουν 3 πρώτοι αριθμοί που σχετίζονται με την αρχική εικόνα jpg. Ο 3301 είναι ένας από αυτούς. Θα πρέπει να βρεις τους άλλους δύο. Πολλαπλασίασε και τους τρεις από αυτούς τους αριθμούς μαζί και πρόσθεσε μία προέκταση .com για να ανακαλύψεις το επόμενο βήμα. Καλή τύχη».

Οι ψηφιακές διαστάσεις της ηλεκτρονικής εικόνας ήταν 509 και 503, αμφότεροι πρώτοι αριθμοί. Εν συνεχεία πολλαπλασίασε τους αριθμούς και έβγαλε «λαβράκι»: μία νέα διεύθυνση URL. Στην οθόνη του εμφανίστηκε η εικόνα ενός τζιτζικιού και από κάτω ένα ρολόι αντίστροφης μέτρησης που επρόκειτο να λήξει σε 3 μέρες. Τέλος, ανοίγοντας την εικόνα του τζίτζικα με το OutGuess ανακάλυψε άλλο ένα περίεργο μήνυμα: «Κατάφερες να φτάσεις μέχρι εδώ, Η υπομονή είναι αρετή. Τσέκαρε πάλι στις 5:00 το απόγευμα της Δευτέρας 9/1/2012. UTC».

O Κινκλ είχε αρχίσει πλέον να πανικοβάλλεται. Όλο αυτό ξεπερνούσε τα όρια του απλού παιχνιδιού και άρχιζε να λαμβάνει πραγματικές διαστάσεις.

Είχε έρθει η Δευτέρα 9/1/2012. η ώρα ήταν 4:59 και ο Κινκλ με το συγκάτοικό του είχαν καρφωμένο το βλέμμα τους στην οθόνη. Η αντίστροφη μέτρηση είχε φτάσει στο μηδέν και τότε... τότε η ιστοσελίδα επαναφορτώθηκε εμφανίζοντας 14 συντεταγμένες GPS, καθώς και τις τοποθεσίες στις οποίες αυτές παρέπεμπαν σε όλο τον πλανήτη: Βαρσοβία, Σεούλ, Παρίσι, Σίδνεϊ, Χαβάη, Μαϊάμι, Νέα Ορλεάνη, Σιάτλ.

Τι μπορεί να σήμαιναν αυτά τα μέρη; Tις εβδομάδες που ακολούθησαν χρήστες επισκέφτηκαν τις διευθύνσεις στο Παρίσι, τη Βαρσοβία, το Μαϊάμι και το Σίδνεϊ και πόσταραν στο δωμάτιο συζήτησης εικόνες των ευρημάτων τους: λευκά φύλλα χαρτιού κολλημένα σε φανάρια κυκλοφορίας, τα οποία περιείχαν το καθένα και ένα διαφορετικό κώδικα QR και μία κόκκινη εικόνα ενός τζίτζικα. Οι κωδικοί οδηγούσαν σε διευθύνσεις URL, οι οποίες όταν ανοίχτηκαν με το OutGuess αποκάλυψαν δύο νέα μηνύματα.

Ο Κινκλ αδυνατούσε να καταλάβει σε τι αναφέρονταν. Κάποιος άλλος όμως τα κατάφερε: ένα ποίημα 300 στροφών γραμμένο από τον πασίγνωστο συγγραφέα επιστημονικής φαντασίας Ουίλιαμ Γκίμπσον με τίτλο «Αγρίππας (Βίβλος των Νεκρών)».

Χρησιμοποιώντας το ποίημα για να αποκωδικοποιήσουν το περιεχόμενο των μηνυμάτων, οι συμμετέχοντες στο «παιχνίδι» έβγαλαν μία διεύθυνση Tor. Ο όρος Tor, συντομογραφία του Onion Router, είναι ένα σκοτεινό δίκτυο που αποκρύπτει τη διεύθυνση IP του χρήστη, ανακατευθύνοντας την διαδικτυακή κυκλοφορία μέσω proxies. Στην πραγματικότητα, το Tor επιτρέπει στους χρήστες να περιηγούνται ανώνυμα στο διαδίκτυο – ακόμη και στις πιο σκοτεινές γωνιές του – χωρίς να διατρέχουν τον κίνδυνο να εντοπιστούν. Μέσα σε αυτούς τους μυστικούς, βαθιά θαμμένους στο Βαθύ Ιστό, χώρους βρίσκονταν τα εναπομείναντα στοιχεία που θα παρείχαν τη λύση στο αίνιγμα.

Ο Κινκλ «κατέβασε» το λογισμικό Tor και επισκέφτηκε τη διεύθυνση, η οποία τον καθοδήγησε να δημιουργήσει έναν ανώνυμο λογαριασμό στην υπηρεσία Hotmail. Μερικά λεπτά αργότερα, έλαβε ένα μέιλ. Περιείχε ένα γρίφο που ο Κινκλ έπρεπε να λύσει μόνος του.

Ήταν όμως αδύνατον, καθώς χρειαζόταν να χρησιμοποιήσει ένα σωρό περίπλοκα λογισμικά αποκρυπτογράφησης. Οι προγραμματιστές φίλοι του δεν μπορούσαν ούτε κι αυτοί να βοηθήσουν.

Δέκα μέρες μετά την έναρξη της περιπέτειάς του ήταν αποφασισμένος να τα εγκαταλείψει.

«Δεν ξανάκουσα τίποτα», παραδέχεται ο Κινκλ.

Ωστόσο, μερικές εβδομάδες αφότου είχε εγκαταλείψει την προσπάθεια, με το μυστήριο να του «τριβελίζει» το μυαλό, γκούγκλαρε τη λέξη «cicada» [«τζιτζίκι»] και τον αριθμό 3301, για να ανακαλύψει μία νέα εξέλιξη στο αίνιγμα:

Ένα άλλο μυστήριο μήνυμα είχε δημοσιευτεί το Φεβρουάριο του 2012 στον ίδιο πίνακα του σάιτ 4chan, το οποίο έλεγε:

«Βρήκαμε τα άτομα που αναζητούσαμε. Εδώ, λοιπόν, τελειώνει το μακρύ ταξίδι μας».

Επιπλέον, την επόμενη ακριβώς μέρα, άλλο ένα παράξενο σημείωμα εμφανίστηκε σε ένα ιστότοπο προσωρινής αποθήκευσης κειμένων ονόματι Pastebin. Έμοιαζε με επιστολή συγχαρητηρίων στους νικητές του παζλ, το οποίο είχε ανα-δημοσιευτεί από κάποιο μέλος των Anonymous:

«ΜΗΝ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ – Δίχως αμφιβολία, αναρωτιέστε τι είναι αυτό που κάνουμε. Είμαστε κάτι σαν «δεξαμενή σκέψης» [«think tank»]. Πρωταρχικός στόχος μας είναι η έρευνα και η ανάπτυξη τεχνικών υποστήριξης των ιδεών μας. Ελευθερία, ιδιωτικότητα, ασφάλεια».

Το μήνυμα πρόσφερε στους νικητές ελεύθερη συνδρομή μέλους στην ομάδα, εάν και εφόσον απαντούσαν σε μερικές ερωτήσεις του τύπου: «πιστεύετε πως η διακίνηση των πληροφοριών θα έπρεπε να είναι ελεύθερη;».

Ο Κινκλ δεν μπορούσε να πιστέψει με τίποτα ότι αυτό ήταν το τέλος όλου αυτού του κρυπτικού παιχνιδιού. Μέσα σε 10 μέρες ταξίδεψε τόσο στον παγκόσμιο ιστό όσο δεν έχουν ταξιδέψει άλλοι σε ολόκληρη τη ζωή τους.

Μέχρι σήμερα διατηρεί τον Tor περιηγητή του και τις κεραίες του τεντωμένες, περιηγούμενος στα τρίσβαθα του διαδικτύου, με την ελπίδα ότι μπορεί κάποτε να πέσει πάνω στην αληθινή απάντηση στο αίνιγμα.

http://www.iefimerida.gr

Δείτε το video με τα όργια στον Κάβο που ξεσήκωσε τους Άγγλους


Σοκάρει το πρώτο επεισόδιο του reality «What Happens In Kavos», που παρουσιάζει τα όργια των Βρετανών στη περιοχή της Κέρκυρας.

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Αγγλία το ρεπορτάζ-reality «What Happens In Kavos», που προβλήθηκε από το Channel 4 και δείχνει όργια, σεξ και βία των Βρετανών τουριστών στον Κάβο της Κέρκυρας.

Το ρεπορτάζ παρουσιάζει τις ακραίες καταστάσεις στις οποίες εμπλέκονται οι Άγγλοι κάθε χρονιά, από το να κάνουν σεξ με πολλαπλούς συντρόφους, μέχρι να πίνουν τα… ούρα των συντρόφων τους.

Δείτε το πρώτο επεισόδιο του «What Happens In Kavos».

http://www.koolnews.gr

Το ξέρατε ότι σεξ ρίχνει τον πυρετό;

Ο ιδρώτας που εκκρίνουμε κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής συνεύρεσης βοηθάει στο να πέσει γρήγορα ο πυρετός. Οι περισσότεροι θα γνωρίζετε ότι η κατανάλωση πολλών υγρών κάνει καλό, αφού με τον ιδρώτα πέφτει η θερμοκρασία του σώματος.
Το σεξ έχει επιπλέον πολλές ευεργετικές επιδράσεις για την υγεία. Μεταξύ άλλων, συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία της καρδιάς και στη σωστή κυκλοφορία του αίματος, ρυθμίζει την ισορροπία καλής και κακής χοληστερόλης, μειώνει το στρες και βοηθάει στην απώλεια των περιττών κιλών. Επίσης, ανακουφίζει από τους πόνους, αφού τα επίπεδα της οξυτοκίνης αυξάνονται θεαματικά λίγο πριν τον οργασμό, απελευθερώνοντας ενδορφίνες που δρουν ως φυσικά παυσίπονα.
Είτε έχετε δέκατα, είτε υψηλό πυρετό, η σεξουαλική συνεύρεση καλό θα σας κάνει! Ακόμη και αν επικαλεστείτε "πυρετό" ως δικαιολογία... για να ρίξετε τον/την σύντροφο σας στο κρεβάτι.

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες των Οσκαρ! 12 για τον "Λίνκολν"!


Ανακοινώθηκαν πριν από λίγο οι υποψηφιότητες για τα φετινά 85α Όσκαρ. Δείτε την λίστα. Ξεχώρισε ο "Λίνκολν" με 12 υποψηφιότητες! Η τελετή θα γίνει στις 24 Φεβρουαρίου. 


Α ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΡΟΛΟΥ: 

Jessica Chastain/Zero Dark Thirty, 
Jennifer Lawrence/Silver Linings Playbook
Emmanuelle Riva/Amour
Quvenzhané Wallis/Beasts of the Southern Wild
Naomi Watts/The Impossible



Β ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΡΟΛΟΥ



 Amy Adams /"The Master"
Sally Field / "Lincoln"
Anne Hathaway /"Les Misérables"
Helen Hunt/ "The Sessions"
Jacki Weaver/ "Silver Linings Playbook"



Α ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ: 



Bradley Cooper/Silver Linings Playbook
Daniel Day-Lewis/Lincoln
Hugh Jackman/Les Misérables
Joaquin Phoenix/The Master
Denzel Washington/Flight



Β ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ: 



Alan Arkin/ "Argo"
Robert De Niro/"Silver Linings Playbook"
Philip Seymour Hoffman/"The Master"
Tommy Lee Jones/ "Lincoln"
Christoph Waltz/ "Django Unchained"



ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ



Amour
Argo
Beasts
Django
Les Miserables
Life of Pi 
Lincoln
Silver Linings
Zero Dark Thirty



ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ: 



Michael Haneke,
Benh Zeitlin
Ang Lee
Steven Spielberg
David O. Russell

ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ



Amour 
No 
War witch 
A Royal Affair
Kon-Tiki

Καναπεδάτος "Εφόσον η ταινία Lincoln είναι υποψήφια για 12 oscars ένα έχουμε να πούμε: η 7η τέχνη έπιασε πάτο"


Guardian: Η Σπάρτη στις 10 πόλεις που αξίζει να επισκεφθείς, έπονται Nτουμπάι, Νέα Υόρκη



Δεν είναι η Αθήνα, δεν είναι η Θεσσαλονίκη, αλλά η Σπάρτη η πόλη που κλέβει τις εντυπώσεις και αποτελεί τη μεγάλη ευκαιρία για ένα ταξίδι τους προσεχείς μήνες, προτείνει η Guardian. Δίνει μάλιστα στην πόλη τη δεύτερη θέση στη δεκάδα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ακολουθούν η Βαρκελώνη, το Ντουμπάι, η Μόσχα, η Νέα Υόρκη και άλλες πόλεις. Σύμφωνα με το άρθρο η απευθείας πτήση από το αεροδρόμιο του Gatwick στην Καλαμάτα (μια ώρα απόσταση από την Σπάρτη) προσφέρει μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για οικονομική και άνετη μετάβαση στην πόλη των 300. Και μπορεί να μην υπάρχουν πολλές ομοιότητες με την ταινία, όπως αναφέρει το άρθρο, αλλά η πόλη προσφέρει πολλά στους επισκέπτες: εξαιρετικά μουσεία και υπέροχη ιστορία.


http://www.iefimerida.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger