Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Οπαδοί της Λέφσκι Σόφιας ξεπέρασαν τα όρια – Εγδυσαν τον προπονητή γιατί δεν τον θέλουν στην ομάδα [βίντεο]

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Δεν μπορεί να καταμετρηθεί ο αριθμός των ανά τον κόσμο οπαδών που διαφωνούν με την πρόσληψη ενός προπονητή στην ομάδα τους. Οι τραμπουκισμοί κάποιων Βούλγαρων όμως δεν έχουν προηγούμενο. Γιατί εισέβαλαν σε συνέντευξη Τύπου και έγδυσαν τον προπονητή!

Θεωρώντας προφανώς τον Ιβάιλο Πέτεφ ανάξιο να φορά τη φανέλα της Λέφσκι Σόφιας, οι εν λόγω ανεγκέφαλοι αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Εκαναν έφοδο στην εκδήλωση για την παρουσίασή του και με τη βία του έβγαλαν τη μπλούζα της ομάδας, ενώ τον έβριζαν. Ο προπονητής είχε παγώσει από το φόβο του και τελικά αποχώρησε από την αίθουσα ταπεινωμένος.

Αιτία για όλα αυτά η αίσθηση των οπαδών πως ο Πέτεφ συμπαθεί τη μισητή αντίπαλο της Λέφσκι, την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Πάντως η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε πως ο τεχνικός παραμένει στη θέση του.

Πηγή: sport-fm 

ΗΠΑ: Την απατούσε, τον υποχρέωσε να ταπεινωθεί στο Facebook για να τον συγχωρέσει, αλλά...


νας Αμερικανός που απατούσε επανειλημμένως την πρώην γυναίκα του ορκίστηκε να την ξανακερδίσει, αλλά θα χρειαστεί κάτι περισσότερο από ένα “συγγνώμη”, ένα κουτί σοκολατάκια και μια ανθοδέσμη καθώς μάλλον του κάνει γυμνάσια...

Ο λόγος για τον Άιβαν Λίους, που υποχρεώθηκε από την... ευφάνταστη πρώην σύντροφό του, Σόνια Γκορ, να δεχθεί να ποζάρει στο προφίλ του στο Facebook με μια ταπεινωτική αυτοσχέδια επιγραφή που αναγράφει “απάτησα τη σύζυγό μου!!! (και ήταν άσχημη!!!)” μετά την τελευταία ερωτική του περιπέτεια της μιας βραδιάς.

Η Γκορ, υποσχέθηκε ότι θα δεχθεί πίσω τον εν διαστάσει σύζυγό της, εάν η φωτογραφία λάμβανε περισσότερα από 10.000 likes στο Facebook, κάτι που συνέβη, καθώς η επίμαχη φωτογραφία συγκέντρωσε πάνω από 14.000 likes.

Αλλά η κ. Γκορ φαίνεται ότι υπαναχώρησε από την υπόσχεσή της, αφότου και η υπόθεση πήρε δημοσιότητα, αναφέροντας ότι δεν την ξανακερδίσει μόνο γι' αυτό το λόγο.

“Για δύο ημέρες με δάκρυα στα μάτια μου προσπαθώ να καταλάβω πώς να εκφράσω με λέξεις το πόσο ευγνώμων είμαι για όλους όσοι με βοήθησαν να συγκεντρώσω τα 10.000 likes” έγραψε στο προφίλ του στο Facebook ο Αμερικανός.

“Απλώς θέλω όλοι να γνωρίζουν πόσο πολύ εκτιμώ την υποστήριξη και ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ!!!" διακηρύσσει με φαινομενική αποφασιστικότητα ο άνδρας. Θα έχει άραγε “Ηappy End” αυτή η ιστορία ή θα έχουμε νέες... πόζες από τον κ. Λιούις στο Facebook;

(Απάτησα τη σύζυγό μου!!! (και ήταν άσχημη!!!)


skai.gr

Καυτή Πωλήτρια, Εκτοξεύει Τις Πωλήσεις (Απίθανο Βίντεο!)


Δείτε στο παραπάνω βίντεο μία εκπληκτική φάρσα με τα … οφέλη που μπορεί να έχει μια επιχείρηση από την πρόσληψη μια sexy πωλήτριας.

Η εξοργιστική φωτογραφία του Τζάστιν Μπίμπερ που κάνει τον γύρο του κόσμου!


Είναι κακομαθημένος και δεν το κρύβει…

Η μεγάλη δύναμη που έχει στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία φαίνεται ότι έχει επηρεάσει και τον χαρακτήρα του. Όταν βαριέται να περπατήσει, ζητάει από τους άνδρες της προσωπικής του φρουράς να τον κουβαλήσουν.

Ο λόγος για τον Justin Bieber, ο οποίος κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Άπω Ανατολή επισκέφθηκε το Σινικό Τείχος. 



Ενα συγκλονιστικό ρεπορτάζ για τις γυναίκες-παρθένες της Αλβανίας που έζησαν σαν άνδρες [εικόνες]


Στα ορεινά χωριά της βόρειας Αλβανίας ζουν οι «burneshas», θηλυκά που έγιναν άνδρες μόνο και μόνο για να απολαύσουν μια «κανονική ζωή». Απαλλαγμένη από τους απαρχαιωμένους κώδικες της κοινωνίας τους, που τις καθιστά ιδιοκτησία των συζύγων τους.

Το οδοιπορικό και το εξαιρετικό φωτορεπορτάζ της Τζιλ Πίτερς είναι μια βουτιά σε κοινωνίες που ακόμα επιβιώνουν, με ελάχιστα μέλη πια. Οι burneshas χαίρουν μεγάλου σεβασμού. Κατέχουν απερίγραπτη δύναμη, υπερηφάνεια, και τιμή από την οικογένειά τους.

Η μετάβαση τους είναι πλήρως αποδεκτή. Και το πιο εκπληκτικό, είναι ότι δεν εκφράζουν καν λύπη για την θυσία του να παραμείνουν παρθένες.

Το κείμενο του ρεπορτάζ στο site petapixel.com είναι κατατοπιστικό:

«Η ελευθερία της ψήφου, το αυτοκίνητο, οι επιχειρηματικές δραστηριότητες, το να κερδίζει χρήματα, το ποτό, το τσιγάρο, ο όρκος, το όπλο, το παντελόνι είναι προνόμια μόνο για άνδρες στα ορεινά χωριά της βόρειας Αλβανίας.

Τα νεαρά κορίτσια συχνά εξαναγκάζονται σε γάμους πολύ μεγαλύτερους τους άντρες σε απομακρυσμένα χωριά.

Μόνη εναλλακτική λύση, ήταν να γίνει μια Ορκισμένη Παρθένα ή «burnesha». Να κόψει τα μαλλιά της, να φορά αντρικά ρούχα, ακόμα και ν' αλλάξει το όνομά της. Να μιμείται αντρικές χειρονομίες και τρόπους, μέχρι να γίνουν δεύτερη φύση της.

Το πιο δύσκολο όμως, το πιο γενναίο είναι να πάρουν όρκο αγαμίας, να παραμείνουν αγνές σε όλη τους τη ζωή. Να γίνουν «αυτός»».










http://www.iefimerida.gr/

Το... στοιχειωμένο Τούνελ των Ουρλιαχτών


Η καναδική πόλη Niagara Falls μπορεί να είναι γνωστή επειδή βρίσκεται στους πιο διάσημους καταρράκτες του κόσμου αλλά αν είστε λάτρεις των παραφυσικών φαινομένων, υπάρχει μια ιστορία που λέγετε από τους ντόπιους και που θα αιχμαλωτίσει τη φαντασία σας πιο πολύ από ό, τι το θαύμα της φύσης.


Ο ανατριχιαστικός αστικός μύθος αφορά ένα μικρό πέρασμα από ασβεστόλιθο, γνωστό ως Screaming Tunnel, που χτίστηκε αρχικά ως σύστημα αποστράγγισης κάτω από το Grand Trunk Railway -τώρα πλέον Καναδικοί Σιδηρόδρομοι.
Το τούνελ επέτρεπε στα ζώα να περνάνε ανενόχλητα κάτω από τις ράγες ενώ ταυτόχρονα αποστραγγίζονταν και τα χωράφια. Αλλά έχει και μια σκοτεινή πλευρά. Σύμφωνα με τον λαϊκό μύθο, το τούνελ είναι στοιχειωμένο από το φάντασμα ενός κοριτσιού που ξέφυγε από ένα καιγόμενο αγρόκτημα και χάθηκε μέσα στα τείχη.
Υπάρχουν διάφορες εκδοχές της ιστορίας. Μια αναφέρει πως ο πατέρας του κοριτσιού έβαλε ο ίδιος φωτιά στο κορίτσι όταν έχασε την επιμέλεια των παιδιών του, μετά από ένα άσχημο διαζύγιο. Μια άλλη υποστηρίζει ότι το κορίτσι βιάστηκε μέσα στο τούνελ και οι βιαστές έκαψαν το σώμα του για να κρύψουν τα αποδεικτικά στοιχεία.
Λέγεται πως αν κάποιος ανάψει ένα σπίρτο μέσα στο τούνελ ακούγονται οι απόκοσμες κραυγές του κοριτσιού.


Ο μύθος του τούνελ είναι τόσο διαδεδομένος, που χρησιμοποιήθηκε στα γυρίσματα της ταινίας του 1983 του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ "The Dead Zone", μυθιστόρημα του Στίβεν Κινγκ.

«Θησαυροί» θαμμένοι κάτω από την Ακρόπολη!



Ούτε ένας ούτε δύο.


Τρεις αρχαίοι ναοί, προγενέστεροι του Παρθενώνα, είναι θαμμένοι στον Ιερό βράχο ή ενσωματωμένοι στα τείχη της Ακρόπολης.

Στην ιδεατή περίπτωση που θα ήταν εφικτή η ανασκαφή, η αποξήλωση και η αναστήλωσή τους θα ήταν σαν να είχαμε μπει στη Μηχανή του Χρόνου και να βλέπαμε όλους τους ναούς προς τιμήν της θεάς Αθηνάς στην Ακρόπολη κατά τους ιστορικούς χρόνους.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο πρακτικά - και επιστημονικά- είναι ανέφικτο.

Ο καθηγητής Μανόλης Κορρές που ανέπτυξε το θέμα των τειχών στην 6η Διεθνή Συνάντηση για την Αποκατάσταση των Μνημείων της Ακρόπολης τόνισε ότι, εκτός από τους λοιπούς απαγορευτικούς παράγοντες, δεν επιτρέπει την παραμικρή κίνηση η κακή διατήρηση της οχύρωσης.

Ο κ. Κορρές, που ασχολείται με την Ακρόπολη εδώ και δεκαετίες, ανέφερε ότι δίπλα στο νότιο τείχος σε ζώνη μήκους 130 μ. πλάτους 3 και βάθους 15, εκτιμά ότι βρίσκονται θαμμένα γλυπτά και αρχιτεκτονικά μέλη από τον αρχαϊκό Παρθενώνα.

Read more: http://www.newsbomb.gr


Γαλλία: Τη σταύρωσαν για να την απαλλάξουν από τις αμαρτίες της


Φρίκη που δεν χωρά ανθρώπινος νους έζησε μία 19χρονη στη Γαλλία. Ο σύντροφός της και άλλοι τρεις φίλοι της την σταύρωσαν και τη βασάνιζαν σε εξορκισμό που κράτησε μία εβδομάδα με την κοπέλα να επιζεί από θαύμα

Τρεις άνδρες και μια γυναίκα που ανήκουν στην Εκκλησία Αντβεντιστών της Εβδόμης Ημέρας κατηγορούνται για την απαγωγή, την σταύρωση και τον βασανισμό μιας 19χρονης κοπέλας.

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Grigny στα προάστια του Παρισιού το 2011  ωστόσο οι φρικτές λεπτομέρειές του αποκαλύφθηκαν τώρα, καθώς η υπόθεση έφτασε στο δικαστήριο.
Η αστυνομία είχε βρει την Antoinette στο διαμέρισμά της - το επίθετό της δεν αποκαλύφθηκε - μετά βίας κρατιόταν στη ζωή.

Οι δράστες την είχαν δέσει σε ένα σταυρό, στη στάση του Ιησού, και την κράτησαν έτσι επί επτά ημέρες πιστεύοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα την απαλλάξουν από τις αμαρτίες της και θα διώξουν το διάβολο από το σώμα της. Παράλληλα την χτυπούσαν διαρκώς και της έδιναν μικρές ποσότητες μαγειρικού λίπους και νερού προκειμένου να την κρατούν ζωντανή. Οι δράστες υποστηρίζουν πως η κοπέλα έδωσε τη συγκατάθεσή της για τον εξορκισμό.

Ο δικηγόρος των κατηγορουμένων Jacques Bourdais δήλωσε στο Γαλλικό πρακτορείο " Για τους πελάτες μου ήταν μια δαιμονισμένη. Γι' αυτό το λόγο δεν κάλεσαν γιατρό"  και πρόσθεσε " Το θύμα ήτα ερωτευμένο με έναν από τους πελάτες μου".

Ένας εκπρόσωπος της Εκκλησιάς ανέφερε ότι οι κατηγορούμενοι εκδιώχθηκαν από αυτήν όταν ήρθε στο φως της δημοσιότητας το περιστατικό.

Η 19χρονη είχε γνωρίσει τους βασανιστές της το 2008 στην εκκλησία των Αντβεντιστών της Εβδόμης Ημέρας.

Η Εκκλησία των Αντβεντιστών της Εβδόμης Ημέρας είναι μια παγκόσμια Χριστιανική Εκκλησία που προέρχεται από τον Προτεσταντικό χώρο και ανήκει στο γενικότερο κίνημα των Αντβεντιστών (οι οποίοι δεν είναι όλοι Σαββατιστές). Το ονομά τους προέρχεται από την πίστη τους ότι η Δευτέρα Έλευση (αγγλ. Advent) του Χριστού θα γίνει γρήγορα. Χαρακτηριστικό τους γνώρισμα είναι η προσήλωση στις 10 εντολές και στην τήρηση του Σαββάτου. Ανήκουν στον χώρο των Σαββατιστών (Sabbatarians).

Πηγή:Dailymail

Ζέτα Μακρυπούλια: «Είμαι εφτά χρόνια σε θεραπεία»


Εφτά χρόνια ψυχοθεραπεία κάνει η Ζέτα Μακρυπούλια.

«Είμαι εφτά χρόνια σε θεραπεία. Ξεκίνησα λόγω μιας κλασσικής κρίσης πανικού που όλος ο κόσμος παθαίνει πια. Αυτή ήταν η αφορμή να ζητήσω βοήθεια. Για μένα δεν ήταν ποτέ ταμπού το να κάνω ψυχανάλυση. Χωρίς να έχω ερεθίσματα από την οικογένεια μου, στα 17 μου ήθελα να σπουδάσω Ψυχολογία, σε μια εποχή που οι ψυχολόγοι δεν νομίζω πως είχαν δουλειά. Για να είμαι ειλικρινής, έτυχε να γνωρίσω και ανθρώπους που έκαναν ψυχανάλυση και με τον τρόπο τους με μύησαν. Μόλις λοιπόν, έπαθα την κρίση πανικού, η πρώτη σκέψη μου ήταν να ζητήσω βοήθεια» τόνισε χαρακτηριστικά με δηλώσεις της στο περιοδικό BigFish η παρουσιάστρια και ηθοποιός.


Read more: http://www.newsbomb.gr


BOMBA: Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής στο νοσοκομείο λόγω… σεξουαλικού βοηθήματος


Στο νοσοκομείο από μια απρόσεκτη κίνηση κατά τη διάρκεια ερωτικού παιχνιδιού σε ευαίσθητο σημείο του σώματός του με σεξουαλικό βοήθημα κατέληξε πασίγνωστος τραγουδιστής πριν από λίγες ημέρες. 

Κάτω από άκρα μυστικότητα, λόγω της ιδιαιτερότητας του ατυχήματος έφτασε ο ταλαντούχος καλλιτέχνης στο νοσηλευτικό ίδρυμα και μάλιστα υποφέροντας από αφόρητους πόνους. 

Ο 29χρονος λαοφιλής ερμηνευτής γνωστός στο πανελλήνιο από τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικό μουσικό reality  άφησε άφωνους γιατρούς και νοσηλευτές όταν διαπίστωσαν τον λόγο που τον έφερε εκεί….

Μόλις τον εξέτασαν οι γιατροί ενέκριναν απαραίτητη την εισαγωγή και τη νοσηλεία του για δυο 24ωρα. 

Ο τραγουδιστής που αυτή την περίοδο εμφανίζεται σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί δίπλα σε μεγάλα ονόματα του πενταγράμμου, εξήγησε στο ιατρικό προσωπικό όλα όσα είχαν προηγηθεί της επίσκεψης του, προκειμένου να «διαφωτίσει» το έργο τους. Οι γιατροί από την πρώτη στιγμή του χορήγησαν ειδική φαρμακευτική αγωγή ώστε να σταματήσουν τους αφόρητους πόνους. Μετά από εξετάσεις έκριναν πως η εισαγωγή του στο χειρουργείο δεν ήταν απαραίτητη. Ο 29χρονος, αφού ευχαρίστησε τους γιατρούς τους ζήτησε να παραμείνει μυστική η εισαγωγή του… 

Είναι ιδιαίτερα αγαπητός και στις νεαρές ηλικίες, αλλά και στις μεγαλύτερες λόγω της λαϊκής του φωνής, ενώ η εμφάνισή του είναι πιο..ποπ!! 

Το τελευταίο διάστημα διατηρεί σχέση με επίσης γνωστή στο ευρύ κοινό κοπέλα από τον χώρο της τηλεόρασης…. Μάλιστα αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται το εν λόγω νοσοκομείο, αλλά και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί εκεί για εντελώς διαφορετικούς λόγους. 

Πηγή: Espresso

Πώς ο Τσοχατζόπουλος θα βγει έξω σε λιγότερο από 4 χρόνια


Την ποινή των 20 ετών φυλάκισης για τον πρώην υπουργό Άκη Τσοχατζόπουλο, αποφάσισε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπως σας γράψαμε και χθες. 

Ο πρώην υπουργός όμως θα βγει από τη φυλακή νωρίτερα και συγκεκριμένα σε λιγότερο από 4 χρόνια , αφού ο νόμος προβλέπει ευνοϊκές διατάξεις για υπερήλικους. 

Πιο αναλυτικά, οι ευνοϊκές διατάξεις για υπερήλικους της ποινικής νομοθεσίας δίνουν στους κατηγορούμενους τη δυνατότητα να βρεθούν εκτός φυλακής πολύ νωρίτερα από συγκατηγορούμενούς τους που ενδέχεται να αντιμετωπίζουν τις ίδιες ποινές. 

Σαφές προβάδισμα έχουν οι υπερήλικοι Άκης Τσοχατζόπουλος και Νίκος Ζήγρας και οι μητέρες ανήλικων τέκνων, που μεγαλώνουν τα παιδιά τους στη φυλακή. 

Βέβαια, αυτό δεν ισχύει για τη Βίκυ Σταμάτη, η οποία χάνει τις ευεργετικές της διατάξεις του νόμου περί την εκτέλεση των ποινών. 

Ο πρώην υπουργός πλησιάζει τον Δεκέμβριο το 74ο έτος της ηλικίας του και ο εξάδελφός του έφτασε τα 76. 

Οι καταδικασθέντες άνω των 70 ετών εκτίουν τα 2/5 της ποινής τους αντί για 3/5 που ισχύουν για τους υπόλοιπους κρατούμενους σε περίπτωση πρόσκαιρης κάθειρξης, σύμφωνα με το άρθρο 105 παρ.2 του Π.Κ, όπως ισχύει σήμερα. Επιπλέον, στους άνω των 65 ετών κάθε ημέρα έκτισης υπολογίζεται διπλή. 

Ουσιαστικά, κάθε υπερήλικος καταδικασθείς για να αποφυλακιστεί θα πρέπει να έχει εκτίσει 5 έτη στις φυλακές. 

Εάν υπήρξε προφυλακιστέος για 18 μήνες , θα παραμείνει στις φυλακές ακόμη 3 χρόνια και 8 μήνες , αφού ο χρόνος της προσωρινής κράτησης προσμετράται και αφαιρείται από την τελική ποινή. 

Στην περίπτωση μάλιστα που ο κρατούμενος εργάζεται, «κερδίζει» άλλη «μισή». Κάθε ημέρα δηλαδή υπολογίζεται για 2,5 ημέρες έκτισης! Έτσι, κάθε καταδικασθείς που λόγω ηλικίας εμπίπτει σε αυτές τις ευεργετικές διατάξεις αποφυλακίζεται έχοντας εκτίσει το 1/5 της ποινής του. 

Βεβαίως, υπάρχει και το ενδεχόμενο ο καταδικασθείς σε αυτές τις ηλικίες, λόγω του ότι πλησιάζει προς το θάνατο, να αποφυλακιστεί και νωρίτερα από την έκτισή του 1/5, καθώς υπάρχει σοβαρή περίπτωση να γίνει δεκτή αίτηση αναστολής της ποινής του καταδικασθέντος (πχ λόγους υγείας) ή να διαταχθεί κατ’ οίκον έκτιση της ποινής , όπως ισχύει για την περίπτωση του Στυλιανού Παττακού. 

fimes

Βρεφονηπιοκόμος βίαζε βρέφος και το βιντεοσκοπούσε!


Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι μία 25χρονη βρεφονηπιοκόμος στο Οχάιο των ΗΠΑ κατηγορείται ότι βίαζε βρέφος, το οποίο είχε υπό την επιμέλειά της, και μάλιστα βιντεοσκοπούσε τις πράξεις της! 

Η Χίδερ Κουν συνελήφθη από τις Αρχές στο σπίτι της στο Oberlin , περίπου 35 χλμ νοτιοδυτικά του Κλίβελαντ, ενώ η αστυνομία αναζητούσε τα ίχνη του συντρόφου της, Τζέιμς Όσμπορν, που στο παρελθόν είχε καταδικαστεί για σεξουαλικά εγκλήματα σε βάρος ανηλίκου. 

Οι Αρχές πραγματοποιώντας έρευνα στο διαμέρισμα του άντρα, εντόπισαν τον φορητό υπολογιστή της Κουν όπου είχε αποθηκευμένο πορνογραφικό υλικό με το βιασμό του βρέφους. 

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της βρεφονηπιοκόμου αρνείται κάθε ανάμειξη της Κουν στο βίντεο.

newpost

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ: ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. Απο ΠΕΡΥΣΙ ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Σαμαράς ΟΡΓΑΝΩΝΕ με Ισραηλινούς την αγορά ή μίσθωση ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΩΝ Ελληνικών Νησιών.


(ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΤΟ ΑΓΗΜΑ και τους 15 Κατοίκους απο τη Στρογγύλη;) Για ΠΟΙΟΝησί ήρθε ΠΕΡΥΣΙ ΕΔΩ ο Ισραηλινός Υπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας Ντανιέλ Χερζίκοβιτς;

Ακούγεται πως στα project πώλησης ελληνικών νησιών, είναι και ένα... "μπουμπούκι"... που το παίζει πολύ... ανθρωποντόμπρας...
Τι έχουν ακόμα να δουν τα μα΄τακια μας....

Πόπη Σουφλή

Καταλαβαίνουμε γιατί ΑΔΕΙΑΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ο Βενιζέλος τη Στρογγύλη
από φαντάρους και κατοίκους;
Καταλαβαίνουμε γιατί ο Σιωνιστής ΣΗΜΙΤΗΣ, το 1996 που ανέλαβε, ΠΑΓΩΣΕ και ΑΚΥΡΩΣΕ το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ για να ΚΑΤΟΙΚΗΘΟΥΝ και να ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ τα μικρά ΑΚΡΙΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ που είχε ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ο Αντρέας Παπαντρέου μαζί με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Μανώλη Μπεντενιώτη (1994-1995);;; ( Για το πρόγραμμα αυτό ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ
, πώς ξεκίνησε και προχώρησε το 1994-95, αλλά το ΕΠΝΙΞΕ ο ΣΗΜΙΤΗΣ…. )

ΓΙΑΤΙ ΕΠΝΙΞΑΝ απο το ’96 ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ και ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΑΚΡΙΤΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ;
Διότι είχαν ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ να ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ τα Ακριτικά Νησιά … Οι Κρυπτο-Εβραίοι πρωθυπουργοί που μας ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ και μας ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ακόμα !
…. ΠΡΟΟΡΙΖΑΝ τα νησιά μας για το ΙΣΡΑΗΛ!

Ερευνώντας σε Ισραηλινές Ιστοσελίδες για την αυριανή Διακυβερνητική Σύσκεψη πέσαμε πάνω σε Άρθρο με τίτλο:
“Ο Μπαράκ πρότεινε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας την εξέταση αγοράς νησιού στην Ελλάδα. Ο (Ισραηλινός) Στρατός διεξήγαγε συζητήσεις για την πιθανή αγορά ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ νησιού για εκπαιδευτικούς σκοπούς, αλλά, το (Ισραηλινό) Ναυτικό απαντά ότι δεν είναι απαραίτητη”.
και ημερομηνία: 12 Σεπτεμβρίου 2012 !!!! ΕΔΩ και ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ!

Παραθέτουμε ΟΛΟ το άρθρο της Ισραηλινής Ιστοσελίδας Ynet σε 2 συνεχόμενες εικόνες, μαζί με τη μετάφραση. Βγάλτε ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ τα Συμπεράσματά σας…. Ο Σύνδεσμος του άρθρου ΕΔΩ
.

Μετάφραση:
“Ο Μπαράκ πρότεινε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας την εξέταση αγοράς νησιού στην Ελλάδα.
Ο (Ισραηλινός) Στρατός διεξήγαγε συζητήσεις για την πιθανή αγορά ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ νησιού για εκπαιδευτικούς σκοπούς, αλλά, το (Ισραηλινό) Ναυτικό απαντά ότι δεν είναι απαραίτητη.”
12 Σεπτεμβρίου 2012 11:05

Ο Υπουργός Άμυνας Εχούντ Μπαράκ διέταξε το IDF (Israel Defense Forces -o Ισραηλινός στρατός) να διερευνήσει την πιθανή αγορά ενός ελληνικού νησιού, με προοπτική τη δημιουργία μιας “εκαπιδευτικής” ναυτικής βάσης. Το νησί θα μπορούσε επίσης να χρησιμεύσει ως λιμάνι για τα ισραηλινά πλοία και υποβρύχια, ανέφερε την Τετάρτη η (εφημερίδα) Yedioth Ahronoth.
Το γραφείο του Μπαράκ, απάντησε: “Ο υπουργός είχε ζητήσει την επανεξέταση το θέματος και διαπιστώθηκε αργότερα ότι δεν υπήρχε ανάγκη γι ‘αυτό (την αγορά του νησιού). Το θέμα έχει κλείσει.”


Μετάφραση:
“Η Ελλάδα βιώνει σήμερα μια βαθιά οικονομική κρίση . Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δήλωσε τον περασμένο μήνα ότι η χώρα του εξετάζει το ενδεχόμενο πώλησης ή μίσθωσης πολλών ακατοίκητων νησιών ” εφόσον δεν αποτελεί απειλή για την ασφάλεια (της χώρας)”.
Ο Υπουργός Επιστήμης και Τεχνολογίας Daniel Hershkowitz αποφάσισε να δώσει συνέχεια στο θέμα και πραγματοποίησε επίσκεψη στην Ελλάδα, όπου έμαθε ότι η Ελλάδα μπορεί να μελετήσει μια πιθανή ισραηλινή αγορά . Ανέφερε τα συμπεράσματά του στον Μπαράκ ο οποίος διέταξε την IDF να διερευνήσει το θέμα .

Το Υποκατάστημα Σχεδιασμού της IDF πραγματοποίησε μία συζήτηση για το θέμα, κατά τη διάρκεια της οποίας εκπρόσωποι του (Ισραηλινού) Ναυτικού τόνισαν ότι δεν υπήρχε ανάγκη για νησί, οπότε το θέμα απερίφθη ΚΑΙ λόγω μη- ανταποδοτικότητας (κέρδους). Αλλά η υπόθεση δεν έκλεισε εκεί .

Τα Πρακτικά της συνάντησης διαβιβάστηκαν στο Υπουργείο Εξωτερικών, όπου οι εκεί αξιωματούχοι γεμάτοι έκπληξη έμαθαν ότι ένα τόσο ευαίσθητο θέμα είχε συζητηθεί, χωρίς τη δική τους συμμετοχή .
Το IDF είπε ότι είχε προσκληθεί εκπρόσωπος του υπουργείουΕξωτερικών στο Υποκατάστημα Σχεδιασμού για τη συνάντηση , αλλά ότι ήταν στο εξωτερικό τη δεδομένη στιγμή .

Το Υπουργείο Εξωτερικών αντιτίθεται σθεναρά την πρόταση. ” Φαίνεται ότι στο στρατό έχουν πάρα πολύ χρόνο και πάρα πολλά χρήματα να δαπανήσουν τα νησιά ” είπαν κάποιοι. Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας δήλωσε ότι το θέμα έχει λήξει.”
Τι το ήθελε το νησί ο Μπαράκ; 
Για να κάνει ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΒΑΣΗ στην Ελλάδα, με “πρόσχημα” της εκπαίδευση του Ναυτικού….
ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!! ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!! ΕΛΕΟΣ!
Ποιό νησί μπορεί να είναι;

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο “Μπαράκ” που αναφέρει ο Τίτλος του Άρθρου, είναι ο Εχούντ Μπαράκ, ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ του Ισραήλ (1999-2001) ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΣΗΜΙΤΗ……. και μετέπειτα ΥΠΟΥΡΓΟΣ Εθνικής Άμυνας του Ισραήλ (επί Κυβερνήσεως Νετανιάχου).
Ο Εχούντ Μπαράκ, διετέλεσε ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ του Ισραήλ, από τις 18 -6-2007 μέχρι φέτος το Μάρτιο, τις 18 – 3 – 2013… Έκδηλο το ενδιαφέρον του Ισραηλινού ΥπΕΘΑ Μπαράκ και της ΙΜΙ (Israel Military Industries) για τα ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. Από το 2011 έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τις ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ….


Σήμερα διεκδικούν οι ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ, ΕΒΟ, ΕΑΣ, ΛΑΡΚΟ…. Να είναι ο Εχούντ Μπαράκ τελικά ο “Μπάρμπας απο το Τελ-Αβίβ”;;;; που λέγαμε:


ΕΡΩΤΗΣΗ: Για ποιό ΝΗΣΙ ΜΑΣ είχε έρθει εδώ ο Ισραηλινός υπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας; Για ΠΟΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ συζητούσαν ΠΕΡΥΣΙ για να αγοραστεί από το Ισραήλ; Για να το κάνουν ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ Βάση και ΛΙΜΑΝΙ του ΙΣΡΑΗΛ;;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑ ΓΚΟΗΜ;;;

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Για να πηγαίνει στο ΙΣΡΑΗΛ η ΜΙΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΜΑΣ… σε ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ.

ΓΙΑΤΙ πήγαν εκεί ο Πρωθυπουργός με 8 ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ; Για να ΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ;;; ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ και ΦΕΚ; ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ, ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΥΠΟΚΡΟΥΣΗ ΤΑ “Παρατράγουδα της ΧΑ”…

Γι αυτό χαιρετούσε με “ραββινικούς χαιρετισμούς”
ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ! Έκανε “Σήμα” στους “δικούς του”: “Όλα άντερ κοντρόλ! τα έχω στα χέρια μου τα ΓΚΟΗΜ!”

(“Περιούσιος” και ο Σαμαράς από τη γιαγιά του Πηνελόπη Μπενάκη-Δέλτα – το… σόϊ του εδώ
)
Για την “Ελληνική” καταγωγή και το “Ελληνικό Αίμα” του Σαμαρά είχε μιλήσει ο Στρατηγός Αϋφαντής (όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο δικαιώνεται… δυστυχώς): http://anoxhtelos.wordpress.com/2013/08/05/364/ (στην τελευταία παράγραφο)…
Για άλλη μιά φορά επιβεβαιώνεται, για όλους τους “Περιούσιους” Πρωθυπουργούς της Ελλάδας… ΣΗΜΙΤΗ, ΓΑΠ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΣΑΜΑΡΑ:
Είναι περισσότερο Ιουδαίοι και Ιούδες, παρά Έλληνες…..

Την ΤΥΧΗ του ΙΟΥΔΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ …
http://www.katohika.gr/


Εννιάχρονος μπήκε κρυφά σε αεροπλάνο και πέταξε στο Λας Βέγκας


Μιννεάπολη
Ένα αγόρι 9 ετών πέρασε κρυφά τα μέτρα ασφαλείας στο διεθνές αεροδρόμιο της Μινεάπολης και πέταξε στο Λας Βέγκας χωρίς διαβατήριο, ανακοίνωσαν οι Αρχές.

«Η ιστορία έχει καλό τέλος, καθώς τουλάχιστον το προσωπικό του αεροσκάφους πήρε τα κατάλληλα μέτρα και το παιδί επέστρεψε ασφαλές» δήλωσε ο Πατ Χόγκαν, εκπρόσωπος του αεροδρομίου της Μινεάπολης.

Το αγόρι μπήκε στο αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρείας Delta την Πέμπτη. Τα μέλη του πληρώματος υποψιάστηκαν τον «λαθρεπιβάτη» εν μέσω πτήσης και επικοινώνησαν με την αστυνομία του Λας Βέγκας.

Η εκπρόσωπος της Delta, Λέσλι Σκοτ, δήλωσε ότι για το θέμα έχει ξεκινήσει έρευνα. Αρνήθηκε να πει γιατί το πλήρωμα ανησύχησε από την παρουσία του αγοριού.

Το αγόρι φαίνεται ότι βρισκόταν στο αεροδρόμιο και την Τετάρτη. Δεν είναι γνωστό γιατί ήθελε να μεταβεί στο Λας Βέγκας.

Ο 9χρονος που είναι από τη Μινεάπολη έφτασε στο αεροδρόμιο με τρένο, πήρε μία βαλίτσα από τον χώρο παραλαβής αποσκευών, πήγε σε ένα εστιατόριο του αεροδρομίου πριν από τον έλεγχο.

«Παρήγγειλε γεύμα, το έφαγε και ύστερα είπε στους σερβιτόρους ότι έπρεπε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα» δήλωσε ο εκπρόσωπος του αεροδρομίου. «Άφησε τη βαλίτσα εκεί, άφησε και το εστιατόριο και δεν επέστρεψε ποτέ» πρόσθεσε.

«Φυσικά, υπάρχει ανησυχία για το πώς το αγόρι κατάφερε να περάσει από τον έλεγχο και να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος» τόνισε.

Newsroom ΔΟΛ

Κατώτεροι των… προσδοκιών – Οι Γερμανοί ήπιαν φέτος λιγότερη μπίρα στο Oktoberfest

Σχεδόν 200.000 λιγότερα ποτήρια μπίρα ήπιαν φέτος οι Γερμανοί που επισκέφτηκαν το φεστιβάλ Oktoberfest του Μονάχου σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.Συνολικά φέτος καταναλώθηκαν περίπου 6,7 εκατομμύρια ποτήρια μπίρα, όπως δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής της εκδήλωσης, Ντίτερ Ράιτερ, καθώς το φεστιβάλ που διήρκεσε δύο εβδομάδες έφθασε στο τέλος του.

Οι επισκέπτες ήταν σχεδόν ισάριθμοι με πέρυσι, 6,4 εκατομμύρια, αλλά φέτος δεν κατανάλωσαν με την ίδια θέρμη το αγαπημένο τους αλκοολούχο ποτό.

Τα στοιχεία για το 180ό και 179ο φεστιβάλ δεν πλησίασαν καν αυτά που είχαν σημειωθεί τη χρονιά των ρεκόρ του, το 2011, όταν το είχαν επισκεφθεί 6,9 εκατ. πρόσωπα που κατανάλωσαν 7,5 εκατομμύρια ποτήρια μπίρα.

Την τελευταία ημέρα περίπου 540.000 άνθρωποι επισκέφθηκαν την Τέρεζινβιζε της βαυαρικής πόλης.

Η βαυαρική επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού ανέφερε ότι παρέσχε φροντίδες σε 7.551 πότες, έναν αριθμό μειωμένο κατά 20% σε σχέση με το 2012, είπε ο εκπρόσωπός της Πέτερ Μπέρμπομ. Η αστυνομία του Μονάχου πάντως ανακοίνωσε από την πλευρά της ότι κλήθηκε ακριβώς ισάριθμες φορές με πέρυσι: 2.031.

Πηγή : koolnews.gr

Από τι κινδυνεύουν όσοι κοιμούνται πολλές ώρες;



6 τρόποι με τους οποίους ο ύπνος βελτιώνει την κατάσταση του δέρματός μας


Είναι γνωστό ότι η έλλειψη ύπνου μπορεί να κάνει κακό στην υγεία, όμως σύμφωνα με μια νέα έρευνα οι πολλές ώρες ύπνου μπορεί να κάνουν ακόμη μεγαλύτερο κακό.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, όσοι πασχίζουν να κοιμηθούν για περισσότερες από έξι ώρες τη βραδιά διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο εμφάνισης στεφανιαίας νόσου, εγκεφαλικού, διαβήτη, παχυσαρκίας και ψυχικών ασθενειών.

Ωστόσο το να κοιμάται κανείς πολλές ώρες (πάνω από 10 ώρες τη βραδιά) είναι εξίσου επικίνδυνο όσο και η έλλειψη ύπνου, αφού σύμφωνα με την American Academy of Sleep Medicine μεγαλύτερο κίνδυνο εμφάνισης στεφανιαίας νόσου, εγκεφαλικού και διαβήτη διατρέχουν οι υπναράδες.

Αντίθετα, το να κοιμάται κανείς «τις ιδανικές ώρες» (από 7 έως 9 ώρες) μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης αυτών των ασθενειών, ενώ μπορεί να βοηθήσει τους ήδη πάσχοντες άνω των 45 ετών.

«Ένας υγιεινός, ισορροπημένος τρόπος ζωής δεν περιορίζεται μόνο στη διατροφή και την άσκηση, αλλά είναι σημαντικό και το πότε και πόσο κοιμάται κανείς. Είναι κρίσιμο οι ενήλικες να επιδιώκουν να κοιμούνται από επτά έως εννέα ώρες κάθε βράδυ, προκειμένου να μπορέσουν να απολαύσουν τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει ένας καλός ύπνος στην υγεία τους καθώς επίσης και σε όσους πάσχουν από χρόνιες ασθένειες» είπε ο ειδικός στα θέματα ύπνου Dr Safwan Badr.


Ανέκδοτο: Η γρια και τα χαρτονομίσματα


Μία γριά περπατάει στο πεζοδρόμιο σέρνοντας δύο σακουλές σκουπιδιών, μία σε κάθε χέρι...

Μία από αυτές έχει μια τρύπα χαμηλά και κάθε λίγο ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ βγαίνει και παρασέρνεται σιγά σιγά από το αεράκι.

Ένας αστυφύλακας το προσέχει και πηγαίνει προς το μέρος της γριάς, λέγοντας:

- Γιαγιά, σου έπεσε ένα χαρτονόμισμα από τη σακούλα.

- Φτου σου, ήταν τρύπια. Ας τρέξω προς τα πίσω μήπως μπορέσω να μαζέψω μερικά. Λέει η γριά.

- Επ, πού πας; Πού βρήκες τόσα λεφτά; Δεν πιστεύω να τα έκλεψες; λέει ο αστυνομικός.

- Όχι, όχι να σου εξηγήσω. Το σπίτι μου και ο κήπος μου είναι ακριβώς δίπλα από το πάρκινγκ του γηπέδου και όταν έχει αγώνα, έρχονται πολλοί και κατουράνε τα λουλούδια μου. Έτσι και εγώ πηγαίνω πίσω από τα λουλούδια με το ψαλίδι του κλαδέματος και όταν κάποιος τη βγάζει για κατούρημα του λέω «ή δίνεις 20 ευρώ ή στην έκοψα!»

- Χα, χα πολύ έξυπνο γιαγιά, λέει το όργανο της τάξης. Πολύ καλά τους κάνεις. Άντε να πας στο καλό. Α! Και τί έχεις στην άλλη σακούλα;

- Ε, δεν πληρώνουν και όλοι..


ΣΟΚ! 2 ΕΚΑΤ. ΕΛΛΗΝΕΣ έκαναν εμβόλιο με ιό που προκαλεί ΚΑΡΚΙΝΟ χωρίς να το ξέρουν! Λοιπόν... κάποιοι θέλουν ΣΚΟΤΩΜΑ ναι ή όχι;;;


Το CDC παραδέχεται σε σελίδα που κατέβασε ότι πάνω από 2 εκατομμύρια Έλληνες έλαβαν μία ή περισσότερες δόσεις του εμβολίου της... πολιομυελίτιδας μέσα σε μια 8-ετή διάρκεια, όταν ένα μέρος του εμβολίου ήταν μολυσμένο με καρκίνο προκαλώντας τον αποκαλούμενο polyomavirus SV40.

Έχει υπολογιστεί ότι 10-30 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν λάβει μια μολυσμένη δόση του εμβολίου SV40. Ο SV40 είναι μια συντομογραφία για τον ιό Simian, ή ιός του πιθήκου 40, ένας Ιός Πολυώματος που βρίσκεται στους πιθήκους και στους ανθρώπους.

Όπως και άλλοι Ιοί Πολυώματος, ο SV40 είναι ένας ιός DNA που έχει βρεθεί ότι προκαλεί όγκους και καρκίνο.

Ο SV40 πιστεύεται ότι καταστέλει τις μεταγραφικές ιδιότητες των καρκινικών- γονιδίων στον άνθρωπο μέσω του Μεγάλου SV40 Τ-αντιγόνου και του SV40 Μικρού Τ-αντιγόνου.

Τα μεταλλαγμένα γονίδια συμβάλουν στον ανεξέλεγκτο κυτταρικό πολλαπλασιασμό, που οδηγεί σε καρκίνο.

http://athensmagazine.gr/portal/


ΣΟΚ έπαθαν μαθητές όταν ένα… UFO έπεσε στην αυλή του σχολείου τους


Μαθητές δημοτικού σχολείου στο Λονδίνου έπαθαν ΣΟΚ όταν είδαν ένα… UFO στην αυλή του σχολείου τους…

Μάλιστα ένας αστυνομικός φρουρούσε το σημείο στοNorth Harringay Primary School, ενώ η ομάδα… ειδικών του εγκληματολογικού βρισκόταν στο σημείο για να μελετήσει και να συλλέξει τα στοιχεία.

Ο… ιπτάμενος δίσκος μάλιστα ήταν μισοβυθισμένος στο έδαφος!

Φυσικά δεν επρόκειτο για αληθινό γεγονός, αλλά για ένα προσχεδιασμένο δρώμενο του βρετανικού σχολείου, το οποίο σκοπό είχε να προωθήσει τη δημιουργική γραφή.

Ένας γονιός κατασκεύασε μάλιστα τον ιπτάμενο δίσκο, ενώ ένας αστυνομικός προσφέρθηκε να δώσει μια ακόμα πιο ρεαλιστική νότα στο συμβάν.


Οι μαθητές, υποδυόμενοι τους ειδικούς, συγκεντρώθηκαν γύρω από το σημείο και συνέλεξαν τα στοιχεία.

Οι δάσκαλοι του σχολείου μίλησαν ένθερμα για το δρώμενο, το οποίο στη συνέχεια συζητήθηκε με την παρουσία μαθητών και γονιών.

Με τον τρόπο αυτό επιτρέπεται στα παιδιά να καλλιεργήσουν την φαντασία τους, και στη συνέχεια να γράψουν τις σκέψεις τους για το περιστατικό.




http://www.diaforetiko.gr/


Μοντέλο πίνει oλoγuμνη τον καφέ της στα παρασκήνια


Ένας από τους πιο εύκολους τρόπους να δούμε τις προσωπικές στιγμές των σταρ δεν είναι άλλος από το να παρακολουθούμε τις φωτογραφίες που οι ίδιοι ανεβάζουν στο facebook, στο instagram και το twitter. Προς τέρψιν των θαυμαστών της -και όχι μόνο- το μοντέλο και ηθοποιός Σέρλιν Τσόπρα (Sherlyn Chopra) ανέβασε φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται να πίνει oλoγuμνη τον καφέ της στα παρασκήνια φωτογράφησης, με το κυπελλάκι του καφέ στο επίμαχο σημείο.

Το μοντέλο και ηθοποιός από την Ινδία έχει σοκάρει επανειλημμένως τους συντηρητικούς συμπατριώτες της με τις γuμνές φωτογραφίες που ανεβάζει online.

Τα πειστήρια:




Τα ζώδια σήμερα 8 Οκτωβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Έχετε μπει στα βαθιά και κολυμπάτε κι ίσως να μην ξέρετε που θα σας βγάλει. Για αυτό έχετε κάποιες εσωτερικές ανησυχίες που ίσως θα πρέπει να μην τις πάτε στην άκρη αλλά να τις δείτε κατάματα.
Ερωτικά: Η σχέση με ένα Σκορπιό σίγουρα σας δημιουργεί μια άλλη αίσθηση. Ακόμα και το προσωπικό σας κομμάτι είναι πολύ αισθησιακό και ιδιαίτερο. Πάντως θα καταλάβετε επακριβώς πως πρέπει να φερθείτε ή να τι να κάνετε για να έρθετε πιο κοντά. Καλό είναι να μην είστε καθόλου καχύποπτοι και ζηλιάρηδες.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κατά νου να διατηρήσετε κάποια πράγματα τα οποία θα χρειαστεί να βάλετε πολύ κόπο για να δώσετε τον εαυτό σας σε μια συνεργασία.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Έχετε κατά κάποιο τρόπο αφιερωθεί στους άλλους και αυτό σας δεσμεύει με πολλές υποχρεώσεις και ίσως και εξαρτήσεις. Αλλά το θετικό είναι ότι θα καταλάβετε τον στόχο που θα πρέπει να έχετε από κοινού με κάποια άτομα.
Ερωτικά: Έχετε την διάθεση να έρθετε κοντά με το άλλο πρόσωπο χωρίς όμως να του ανοίγετε τα χαρτιά σας. Ίσως να νιώθετε ελαφρά εξαρτημένοι και θυμωμένοι από μια κατάσταση. Όσοι έχετε οικονομικά από κοινού θα έχετε κάποια επιτυχία.
Καριέρα & Οικονομικά: Η κατάσταση που θα σας δημιουργήσει ισορροπία είναι όταν θα μπορείτε να κάνετε κάτι που θα σας φέρει σταθερότητα και συγχρόνως να έχετε και κάποιο κέρδος.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Προσπαθώντας να γεμίσετε κάποια κενά που σας δυσκολεύουν, με τον τρόπο σας θέλετε να αποποιηθείτε και τις ευθύνες μιας κατάστασης. Ίσως να υπεκφεύγετε κάπως κι αυτό θα είναι δύσκολο για σας.
Ερωτικά: Έχετε ανάγκη από συναισθηματική στήριξη και αισθαντική ικανότητα, μερικές φορές όταν έχετε προβλήματα και πονάτε. Τότε μπορεί να νιώσετε κάπως πιο έντονα την ανάγκη να γίνετε ευαίσθητοι και συναισθηματικοί. Ίσως ο Σκορπιός να σας δημιουργεί αυτή την ένταση.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ένα ταλέντο στα οικονομικά και τώρα που υπάρχει ανάγκη να βγει στην επιφάνεια αυτή η δύναμή σας, θα κάνετε στροφή 360 μοίρες από τις ιδέες σας και τις πεποιθήσεις σας αλλά τουλάχιστον κάτι θα βγάλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Νιώθετε συναισθηματικά γεμάτοι αλλά με κάποιες φοβίες στην άκρη του μυαλού σας. Ίσως να βλέπετε ότι κάτι θα πρέπει να αλλάξετε για να έχετε τα αποτελέσματα που περιμένετε και αυτή η αλλαγή άπτεται στο παρελθόν και σε παλιές πεποιθήσεις που σας ταλαιπωρούν.
Ερωτικά: Έχετε μεγαλύτερες ευκαιρίες να αναζητήσετε μια καλή σχέση γιατί μπορεί βαθιά μέσα σας να έχετε βάλει νερό στο κρασί σας και έχετε αναβαθμίσει κάποιες εσωτερικές σας αρνήσεις για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Το σεξαπίλ που διαθέτετε ίσως να σας φέρει πιο κοντά με ένα πολύ γοητευτικό πρόσωπο. Η ωριμότητα που αναζητάτε ίσως να είναι ένα μυστικό που θα σας λυτρώσει από διάφορα λάθη.
Καριέρα & Οικονομικά: Η δύναμή σας είναι δεδομένη, αφού έχετε τη δυνατότητα ελέγχου ακόμα και κάποιων καταστάσεων οι οποίες θα σας δώσουν λύσεις και σε δύσκολες υποθέσεις. Αν πηγαίνετε με εσωτερική διαίσθηση θα οδηγηθείτε πιο εύκολα σε καλές καταστάσεις.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Η τάση σας να αφοσιωθείτε σε κάποια πράγματα που αφορούν στην οικογένεια ή το σπίτι σας θα σας δώσουν την δυνατότητα να ανακαλύψετε ίσως και κάποια κρυμμένα αντικείμενα που ψάχνατε εδώ και καιρό.
Ερωτικά: Είστε αρκετά απαιτητικοί αλλά και κλειστοί ως προς τα θέλω σας. Ίσως να παραμένετε σιωπηλοί και απόμακροι με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Κάποιες οικονομικές έννοιες μπορεί να επηρεάσουν την σχέση σας αρνητικά, κυρίως με Υδροχόο.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να πετύχετε δύσκολους στόχους. Αν καταφέρετε να διεκδικήσετε αυτά που πιστεύετε ότι πρέπει να πάρετε για να νιώσετε ότι τελικά δεν σας αδικούν, θα κάνετε ένα βήμα παραπάνω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Έχετε δώσει μεγάλη βαρύτητα στα λόγια ενός ατόμου που μπορεί να σας αναστατώνουν ακόμη. Το να διεκδικείτε δεν είναι και τόσο κακό, αρκεί να έχετε κατά νου ακριβώς πως πρέπει να το κάνετε. Η επικοινωνία με ένα συγγενικό σας πρόσωπο σίγουρα θα σας φέρει πιο κοντά.
Ερωτικά: Η ζωή σας έχει αλλάξει. Ίσως να έχει μπει πλέον στην καθημερινότητά σας ένα πρόσωπο με το οποίο ταιριάζετε πολύ. Μερικοί από εσάς κάνετε σχέδια για συμβίωση και για παιδί. Ο Ταύρος που ίσως να ζει στο εξωτερικό θα σας δώσει το στίγμα του.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε πολύ καλές προϋποθέσεις να κάνετε κάτι που θα σας εξασφαλίσει λίγα και καλά. Όσοι δεν έχετε βρει ακόμα δουλειά καλό είναι τουλάχιστον σήμερα να κάνετε κάποιες επαφές και να μην αφήνετε τίποτε για αύριο.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Η δυνατότητα να αναπτυχθείτε μέσω κάποιων εσωτερικών διαδικασιών ίσως να είναι καλή για λίγο γιατί μετά μπορεί να έχετε κάποιες εμμονές και φιλόδοξα σχέδια τα οποία να μην πηγαίνουν με το στυλ της ζωής σας.
Ερωτικά: Ο Ταύρος είναι ένα πρόσωπο που θα είναι πολύ κοντά σας. Μπορεί να μην τον καταλαβαίνετε απόλυτα αλλά τουλάχιστον θα σας δώσει τα εχέγγυα. Όσοι έχετε να πάρετε κάποιες μελλοντικές αποφάσεις για συμβίωση ή κάτι πιο σοβαρό θα πρέπει να ζυγίσετε πρώτα όλα τα δεδομένα σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάνετε προσπάθειες μέσω συνεργατών ή μέσω κάποιων άλλων ευκαιριών να εδραιωθείτε. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο νιώθετε πιο δυνατοί γιατί έχετε ακόμα αποθέματα ενέργειας να κάνετε κάτι καλό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Είστε από μόνοι σας κινητή δύναμη. Αυτό που σας κάνει και χάνετε την ενέργεια σας είναι οι έντονες επιθυμίες και τα θέλω γενικά που έχετε για την ζωή. Όταν έχετε αποφασίσει ότι πρέπει να γίνει κάτι, το βομβαρδίζετε στην κυριολεξία και στο τέλος γίνετε το δικό σας.
Ερωτικά: Η επιμονή σας για ένα πρόσωπο θα είναι αυτή που θα σας δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ώστε να κάνετε κάτι που θα είναι ουσιαστικό. Αλλά καλό είναι οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο να μην είστε εγωιστές ή ακόμα και παράλογοι, κυρίως με Λιοντάρι ή Υδροχόο.
Καριέρα & Οικονομικά: Ανακουφίζεστε εν μέρει από κάποιες υποθέσεις που δείχνουν τελικά ότι θα μπουν στην θέση τους. Ένας Κριός σας δημιουργεί κάποιες αρνητικές καταστάσεις. Αν του μιλήσετε ανοικτά και του αποκαλύψετε αυτά που έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας θα τα βρείτε πιο εύκολα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Είστε κάπως κλειστοί και προσπαθείτε να γεμίσετε κάποια συναισθηματικά κενά με το να γλείψετε μόνοι σας τις πληγές σας. Αυτά δεν είναι εύκολο βέβαια να κλείσουν με την μια αλλά τουλάχιστον έχετε κάνει την αρχή.
Ερωτικά: Είστε κατά κάποιον τρόπο συγκρατημένοι ή σκεπτόμενοι γιατί θα πρέπει να συμβιβάζεστε ή να κάνετε υποχωρήσεις, επειδή ίσως να έχετε τον λιγότερο εγωισμό. Μια μυστική επαφή μπορεί προς το παρόν να μην είναι ξεκάθαρη από την πλευρά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει ανταγωνισμός ο οποίος δεν σας αφήνει εύκολα να ανασάνετε. Να προσέξετε το παρασκήνιο που δημιουργείται μερικές φορές εις βάρος σας. Σίγουρα είναι άδικο για το πρόσωπο σας γιατί προσφέρετε πολλά αλλά μερικές φορές προκαλείτε άθελά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Είστε κάπως γαντζωμένοι από απόψεις τις οποίες μερικές φορές βάζετε μπροστά αν θέλετε να πάρετε κάποιες αποφάσεις και σας εμποδίζουν στην εξέλιξη. Ίσως να είστε κολλημένοι με κάτι παλιό και να φοβάστε την αλλαγή.
Ερωτικά: Ο Σκορπιός είναι το πρόσωπο που θα σας βάλει σε προβληματισμό γιατί θα σας θυμίσει ίσως το πάθος και την αισθαντικότητα. Από την άλλη επειδή έχετε αρκετές ευκαιρίες οι ελεύθεροι να κάνετε γνωριμίες σας παρουσιάζονται άτομα που όμως τα περνάτε από κόσκινο.
Καριέρα & Οικονομικά: Η δική σας άποψη για τα οικονομικά θέματα είναι σωστή για αυτό έχετε συντηρητική πολιτική. Αλλά όταν πάτε να μιλήσετε με ένα Λιοντάρι για αυτά τα θέματα, συγκρούεστε γιατί έχετε διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Είστε έντονα προβληματισμένοι με κάποια θέματα που μπορεί να ανήκουν στο παρελθόν αλλά εσείς χωρίς καν να το δείχνετε σας απασχολούν τόσο πολύ που χάνετε το εδώ και τώρα. Η μυστικότητα που καλύπτεται ένα θέμα μπορεί και να σας βοηθήσει να το ολοκληρώσετε.
Ερωτικά: Η επικοινωνία με έναν Σκορπιό σας κάνει καλό αλλά από την άλλη μερικές φορές μπορεί να σας πονάει γιατί ίσως να σας θυμίζει κάτι που δεν έχετε εσείς ξεπεράσει. Να σκεφτείτε ότι όλα είναι ένα μεγάλο ρίσκο που εσείς θα πρέπει τελικά να πάρετε για να αποκτήσετε ό, τι θέλετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Παραμένετε σταθεροί και έντονα υποκειμενικοί σε κάτι που θα πρέπει να το διαχειριστείτε με μεγάλη ευελιξία. Πάντως σήμερα ίσως καταλάβετε και τα δικά σας συμφέροντα με ένα πιο άτσαλο τρόπο.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Η ειδικότητά σας στο να ξετρυπώνετε κάποιες υποθέσεις που είναι κρυμμένες σας δίνει την σιγουριά ότι τα πάτε καλά ως προς το ένστικτό σας. Σήμερα πάντως θα έχετε κάποιες έντονες εσωτερικές παρορμήσεις.
Ερωτικά: Είστε πολύ καλά και νιώθετε υπερβολικά αισιόδοξοι για αυτό πάνω στο μεγάλο σας άνοιγμα μπορεί να κάνετε και κάποιες υπερβολές και ίσως να παραδοθείτε ακόμα και σε λάθος καταστάσεις κυρίως με Τοξότη ή ακόμα και Ιχθύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μικρές ευκαιρίες και ίσως πρέπει να είστε σφικτά οργανωμένοι σε κάποια θέματα. Μόνο με αυτόν τον τρόπο δεν θα ξεφύγετε από την χαλαρότητα. Χρήματα πάντως θα πάρετε από μια συνεργασία.

Πηγή: astrology.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger