Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΦΩΤΟ: Η πιο... πολυσυζητημένη οικογένεια του κόσμου πριν 22 χρόνια!

Κυριακή 28 Απριλίου 2013


Είναι ίσως η πιο πολυσυζητημένη οικογένεια του πλανήτη Hollywood. Λατρεύει τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έχουν κάνει την προσωπική τους ζωή reality και την προβάλλουν στην tv. 

Ο λόγος για ποια άλλη; Μα φυσικά για την περίφημη οικογένεια Kardashian. Η Kim δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instargram, αυτή τη φωτό, όπου η μητέρα της Kris Jenner, παντρεύτηκε (αφότου χώρισε το μπαμπά Kardashian) τον Bruce Jenner. Η Kim, φαίνεται να τους αγαπάει ιδιαίτερα. Έγραψε μάλιστα από κάτω: «Ηappy 22 year anniversary to mom & Bruce!».



Το καλοκαίρι μας «σπρώχνει» στην απιστία



Λίγο κρασί, λίγη θάλασσα και το… αγόρι της άλλης: κάπως έτσι φαίνεται ότι περνούν οι Έλληνες το καλοκαίρι τους, καθώς η απιστία αναδεικνύεται στο αγαπημένο… σπορ των περισσότερων παντρεμένων και καθ’ οιονδήποτε τρόπο δεσμευμένων στη χώρα μας.

Η απιστία «φουντώνει» το καλοκαίρι – όχι μόνο στην χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως, σύμφωνα με τις… ντόπιες αλλά και τις διεθνείς μελέτες. Και μαζί με αυτήν «φουντώνουν» (για προφανείς λόγους) και τα διαζύγια.

Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες της Εταιρείας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας (ΕΜΑΣ), το «παιχνίδι» της απιστίας έχει πάψει προ πολλού να αποτελεί ανδρικό προνόμιο. Άντρες και γυναίκες απιστούν σε μεγάλο ποσοστό, με τις γυναίκες που απατούν τους συντρόφους τους να έχουν πλέον «πάρει κεφάλι».

Από τις 1.800 Ελληνίδες, ηλικίας 35 έως 45 ετών, που συμμετείχαν σε μία από τις έρευνες, το 64% είπαν ότι απατούν τον σύντροφό τους, όταν το αντίστοιχο ποσοστό σε μελέτη με άντρες στη χώρα μας ήταν 54%. Ειδικά μεταξύ των παντρεμένων ανδρών, το ποσοστό όσων απατούσαν τις συζύγους τους ήταν 48% σύμφωνα με μία τρίτη έρευνα, η οποία έδειξε ακόμη πως το 13% των παντρεμένων ανδρών απατούν την γυναίκα τους έχοντας κάνει μόνιμη σχέση με μία άλλη, ενώ το 35% έχουν εφήμερες σχέσεις.

Μεγάλο μέρος αυτών των «παράνομων» σχέσεων συνάπτονται το καλοκαίρι – την ίδια ακριβώς εποχή του χρόνου που «φουντώνουν» και τα διαζύγια. Στην πραγματικότητα, το 69% όσων απιστούν το ταίρι τους είπαν πως το έκαναν καλοκαίρι, ενώ το φθινόπωρο «προτίμησε» μόλις το 14% των ερωτηθέντων, την ανοίξη το 10% και τον χειμώνα μόλις το 7%.

Το μεγάλο ερώτημα είναι τι έχει τέλος πάντων αυτό το καλοκαίρι και μας... σπρώχνει στην απιστία. Είναι ο ήλιος, είναι η θάλασσα ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο; Σύμφωνα με τους ειδικούς της ΕΜΑΣ, η εξήγηση είναι ένα κράμα ενστίκτων, αναγκών και ελευθερίας.

Όπως εξηγούν, το καλοκαίρι παραμερίζονται οι αναστολές και οι ηθικοί κοινωνικοί κανόνες και εμφανίζεται μια πιο πρωτόγωνη διάθεση για κατάκτηση των σωματικών ηδονών. Με άλλα λόγια, κατά τους θερμούς μήνες γινόμαστε πιο... ζωώδεις, με λιγότερες κοινωνικές αναστολές και έτσι πιο επιρρεπείς στην ελεύθερη σεξουαλική ζωή που με τη σειρά της οδηγεί στην απιστία - ας μην ξεχνάμε, προσθέτουν, ότι το να μένει κανείς πιστός στον σύντροφό του είναι μια ηθική επιταγή και ένα άγραφο «συμβόλαιο» που συγκρατεί μεν τη σχέση δύο ανθρώπων αλλά δεν προϋποθέτει την σεξουαλική επιθυμία.

Επιπλέον, η απιστία εκφράζει και την έντονη ανάγκη μας για περιπέτεια, για φυγή από την καθημερινότητα και την γκρίζα εκδοχή της – και τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά έχει και η επιθυμία μας για καλοκαιρινές διακοπές. Είναι δηλαδή σαν να οδηγούμαστε το καλοκαίρι σε μια ανάγκη να δοκιμάσουμε τον εαυτό μας και τα όρια του, αφού το περιβάλλον της θερινής ατμόσφαιρας μας καλεί να το πράξουμε.

Και μετά, είναι η ψυχολογική εξήγηση της καλοκαιρινής απιστίας, σε συνδυασμό με την... διαθεσιμότητα των πειρασμών: αντιμετωπίζοντας αναρίθμητα προβλήματα στο σπίτι και στην καθημερινότητά μας, τα οποία μας αφήνουν με ανεκπλήρωτα κενά μέσα μας, έχουμε την ευκαιρία το καλοκαίρι να προσπαθήσουμε να καλύψουμε κάποιες από αυτές τις ανάγκες μας. Και την ευκαιρία μας δίνουν παράμετροι όπως ο ελεύθερος χρόνος, ίσως οι χωριστές διακοπές από το ταίρι μας ή πολύ απλά το ότι στις διακοπές έχουμε περισσότερη χρονική άνεση να βρεθούμε (και) με άλλους ανθρώπους.

Αν σε όλα αυτά προστεθεί το γεγονός πως το καλοκαίρι υπάρχουν άφθονοι... πειρασμοί και οι περιπέτειες εκτός της μόνιμης και συμβατικής σχέσης είναι σχεδόν δικαίωμα και κανόνας ζωής που επιβεβαιώνεται από τις δικές μας εμπειρίες αλλά και εκείνες τις των φίλων μας... ε, δεν θέλει και πολύ για να οδηγηθεί κανείς στην απιστία.

Πάντως για να συμβούν όλα τα παραπάνω, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μην τα πηγαίνει κανείς καλά με τον/την σύντροφό του – διότι όπως λέει και ο λαός «άμα είσαι καλά, δεν κοιτάς αλλού»...

Τα διαζύγια

Εκτός από την απιστία, πάντως, το καλοκαίρι προσφέρεται και για... διαζύγιο! Άλλη έρευνα της ΕΜΑΣ δείχνει ότι το ποσοστό των ζευγαριών που χωρίζουν κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών αγγίζει το 54%, ενώ το 22% χωρίζουν άνοιξη και μόλις το 24% φθινόπωρο και χειμώνα.

Στην περίπτωση των διαζυγίων, τα αίτια είναι διαφορετικά. Όπως λένε οι ειδικοί, τα ζευγάρια είθισται να αρχίζουν τις διακοπές τους με μεγάλες προσδοκίες, παραβλέποντας τα όποια προβλήματα και προσωπικές δυσκολίες αντιμετωπίζουν με το ταίρι τους.

Εάν, όμως, οι προσωπικές δυσκολίες δεν σχετίζονται με την καθημερινότητα αλλά με το πόσο «τα βρίσκει» το ζευγάρι αναμεταξύ του, θα ενταθούν στη διάρκεια των διακοπών. Όντως, η ίδια έρευνα της ΕΜΑΣ έδειξε πως πολλά ζευγάρια επιστρέφουν από τις διακοπές πολύ χειρότερα απ’ ό,τι ήταν πριν φύγουν – και η αίτια άλλοτε είναι η απογοήτευση που δεν έγιναν τα πράγματα όπως τα περίμεναν, και άλλοτε ότι πιέστηκαν πολύ ενώ κανονικά θα έπρεπε να χαλαρώσουν.

Πρακτικά, όλα αυτά σημαίνουν πως το καλοκαίρι και ιδίως η περίοδος των διακοπών αποτελούν αληθινή δοκιμασία για τις κακές σχέσεις – και όσες έχουν υποτονική ή ανύπαρκτη ερωτική επιθυμία είναι αυτές που κυρίως οδηγούνται σε κρίση στη διάρκεια των διακοπών.

Εκτός από τις κακές σχέσεις που φτάνουν στα όριά τους το καλοκαίρι, ρόλο στα αυξημένα διαζύγια του καλοκαιριού παίζουν και άλλοι παράγοντες. Στην πραγματικότητα, από τους εθελοντές που συμμετείχαν σε μελέτη της ΕΜΑΣ, το 41% είπαν πως τα ζευγάρια χωρίζουν πιο εύκολα το καλοκαίρι επειδή υπάρχουν περισσότεροι πειρασμοί (έτσι ίσως θα έχουν και κάτι να... απασχοληθούν για να μην στεναχωριούνται;), ενώ το 14% ομολόγησαν αυξημένη επιρρέπεια στην απιστία.

Όσον αφορά το τι είναι αυτό που τελειώνει τελικά την σχέση, ο κύριος λόγος (στο 42% των περιπτώσεων) είναι ότι ο ένας ή η άλλη επιλέγουν περισσότερο να βγαίνουν με φίλους παρά με τον/την σύντροφό τους, ενώ σε ποσοστό 21% επιλέγουν ξεχωριστές διακοπές και... τελειώνει το παραμύθι.

Επίλεκτοι στρατιώτες με… κόκκινες ψηλοτάκουνες γόβες (φώτο)


Περίεργα πράγματα!!!

Σκληροί στρατιώτες, με κόκκινες ψηλοτάκουνες γόβες είναι ποτέ δυνατόν; Μη σπεύσετε να πείτε βιαστικά «όχι» γιατί τότε θα...χάσετε! Ευτυχώς όχι στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά στις Αμερικανικές. Και μάλιστα για «καλό σκοπό», καθώς αποτελούσε μέρος της καμπάνιας που πραγματοποιήθηκε σήμερα, πριν από λίγη ώρα, στις εγκαταστάσεις της φημισμένης 10ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας Μάχης (10th Combat Air Brigade/10 CAB) του Αμερικανικού Στρατού στο πλαίσιο της εκστρατείας του για την καταπολέμηση της σεξουαλικής παρενοχλήσεως, που μάλλον είναι εξαιρετικά διαδεδομένη στον Αμερικανικό Στρατό παρά τις εξαιρετικά αυστηρές ποινές.

Πιο συγκεκριμένα. Όπως πληροφορηθήκαμε από την ίδια την Ταξιαρχία, σήμερα πραγματοποιήθηκε «αγώνας» ενός μιλίου όπου οι συμμετέχοντες άνδρες φορούσαν ΟΛΟΙ...ψηλοτάκουνες γόβες κόκκινου χρώματος, σε μία προσπάθεια να αντιληφθούν το πόσο ευαίσθητες και ευάλωτες είναι οι γυναίκες εν όπλοις συνάδελφοί τους. Η πρωτοβουλία αυτή ονομαζόταν "Walk a Mile In Her Shoes" (Περπάτα 1 μίλι με τα παπούτσια της), δόθηκαν 74 ζευγάρια πανομοιότυπες κόκκινες ψηλοτάκουνες γόβες και ο «αγώνας» ήταν από τα Μαγειρεία μέχρι το Διοικητήριο και επιστροφή.

Σκεφτόμαστε απλώς πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα αυτό στον Αμερικανικό Στρατό, αλλά από την άλλη και το πόσο «επαναστατικά» μέτρα λαμβάνονται για την αντιμετώπισή του.

ΠΗΓΗ: parapolitika.gr

ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: Αγωγή στον πρώην για τα λεφτά που της «έφαγε»

Στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Πάτρας στράφηκε το ενδιαφέρον την προηγούμενη εβδομάδα. Σε δίκη που αφορούσε την αγωγή που κατέθεσε 50χρονη γυναίκα σε άνδρα κατά δεκαπέντε χρόνια νεότερό της υποστηρίζοντας ότι της… έφαγε μεγάλο μέρος της χρηματικού ποσού που η ίδια είχε κερδίσει στο λαχείο! Όπως προέκυψε από τη διαδικασία και τη δικογραφία, η ίδια έδινε χρήματα στον εραστή της και του εξασφάλιζε την «καλή ζωή». Στη συνέχεια εκείνος την χώρισε και έκανε νέα σχέση με άλλη γυναίκα. Το περίεργο ήταν ότι συνέχιζε να ζει πλουσιοπάροχα χωρίς να δικαιολογείται από τη δουλειά που κάνει. Έτσι η πρώην αποφάσισε να διεκδικήσει τα χρήματα που του είχε δώσει! Πρόκειται για μια πρωτόγνωρη περίπτωση και έχει ενδιαφέρον να δούμε το αποτέλεσμα, που θα εκδοθεί σε περίπου ένα δίμηνο…

http://www.dete.gr/

H Εριέττα Κούρκουλου με σέξι μπικίνι στην πισίνα της (ΦΩΤΟ)


Το καλοκαίρι μπήκε πρόωρα και η Εριέττα Κούρκουλου θέλησε να το εκμεταλλευτεί.

Έτσι φόρεσε το σέξι μπικίνι της και απήλαυσε το πρώτο της μπάνιο στην πισίνα.

Δείτε την φωτογραφία που μοιράστηκε στο Instagram:



Η Κ.Στικούδη έκανε το πρώτο της μπάνιο και οι παραλίες... αναστέναξαν!



Η Κατερίνα Στικούδη εκμεταλλευόμενη τον καλό καιρό πήγε να κάνει τις βουτιές της..

Η τραγουδίστρια έβαλε το μαγιό της και έτρεξε στην πιο κοντινή παραλία μαζί με την παρέα της για να κάνει το μπάνιο της.

Επέλεξε μια ήσυχη παραλία και με πολύ καλή διάθεση άρχισε να παίζει με το νερό και να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό των φίλων της.

Δείτε τις φωτογραφίες που «ανέβασε» στην προσωπική του σελίδα στο instagram.




Τον «κεράτωσε» και τώρα του ζητάει και τα... ρέστα (pics)


Η Daniella Seeman είδε τον Cesc Fabregas σε ένα ιαπωνικό εστιατόριο, στο Λονδίνο, πριν από δύο χρόνια. Αφού διέσχισε όλη τη σάλα με το αισθησιακό περπάτημά της, η τότε 36χρονη Λιβανέζα έριξε στο τραπέζι του διάσημου ποδοσφαιριστή ένα χαρτάκι με το τηλέφωνό της και του ζήτησε ένα αυτόγραφο για τον γιο της.

Ο Ισπανός άσος δεν έχασε ευκαιρία, πήρε τηλέφωνο την εκρηκτική καλλονή και πολύ σύντομα οι δυο τους ήταν ζευγάρι. Μικρή λεπτομέρεια: η Daniella ήταν ήδη παντρεμένη με έναν πάμπλουτο επιχειρηματία, ο οποίος πληροφορήθηκε τις αταξίες της συμβίας του από τις κυριακάτικες εφημερίδες που φιλοξενούσαν στιγμιότυπα από το ταξίδι της με τον Φάμπρεγκας στη Νότια Γαλλία.

Από τότε έχει περάσει καιρός και το παράνομο ζευγάρι όχι μόνο είναι μαζί, αλλά πρόσφατα υποδέχθηκε και το πρώτο του παιδί.

Αυτές της ημέρες, βρίσκεται σε εξέλιξη το θρίλερ του διαζυγίου της Daniella, η οποία ζητά αρκετά εκατομμύρια από τον «κερατωθέντα» σύζυγο. Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να πειστεί ότι η 38χρονη περνάει «δύσκολα» στο πλευρό ενός από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές. Έτσι, το διαζύγιο θα είναι δύσκολη υπόθεση και η Daniella μπορεί να χρειαστεί να... συμβιβαστεί μόνο με τα εκατομμύρια του Σεσκ και να χάσει αυτά του πρώην συζύγου.

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Δείτε την πριν 13 χρόνια με μαγιό και διαφορετικό look!


Η Ευδοκία Ρουμελιώτη διέθετε και συνεχίζει να διαθέτει μια άψογη σιλουέτα αλλά δεν την έχουμε δει με μαγιό κάποιο καλοκαίρι. 

Η ηθοποιός προσπαθεί να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να απασχολεί τα Μέσα μόνο με την δουλειά της. Το gossip-tv.gr έψαξε και βρήκε την ηθοποιό με μαγιό και με πολύ κοντά τα μαλλιά της στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα, όταν έπαιζε στη σειρά «Αλίκη» του ΑΝΤ1 πριν 13 χρόνια. Πολύ όμορφη με ιδανική σιλουέτα για τις ανάγκες των γυρισμάτων είχε κάποιες σκηνές με μαγιό. Η Ευδοκία παραμένει το ίδιο όμορφη με τότε. Δείτε φωτογραφίες:


ΖΩΑ ΜΕ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΟΥΣΙΕΣ Απίθανα γιατρικά της άγριας φύσης!


Μοιάζει με αποκύημα φαντασίας βγαλμένο από το... μάθημα μαγικών φίλτρων του Σέβερους Σνέιπ - του μοχθηρού δασκάλου του Χάρι Πότερ στα μπεστ σέλερ βιβλία της Τζέιν Ρόουλινγκ: ζώα με μυστηριώδη «συστατικά», ικανά να θεραπεύουν τις αρρώστιες των ανθρώπων. Όμως δεν είναι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Mail, ερευνητικά εργαστήρια ανά τον πλανήτη διεξάγουν μελέτες για πλήθος ασθενειών, χρησιμοποιώντας έλαια, βλέννα και δηλητήρια ζώων.

* Ελαιο εμού (είδος στρουθακαμήλου του Αμαζονίου). Το έλαιό τους δοκιμάζεται για την καταπολέμηση του πόνου στις αρθρώσεις, καθώς και για τους μώλωπες και τις εκδορές. Πρόσφατη μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Βικτώριας, στη Μελβούρνη, έδειξε πως το έλαιο _ είτε αλείφεται τοπικά είτε λαμβάνεται με τη μορφή συμπληρώματος από το στόμα _ καταπραΰνει τον πόνο σε πάσχοντες από οστεοαρθρίτιδα στα χέρια.

* Κολλαγόνο βοοειδών. Δοκιμάζεται σε όσους πασχουν από ρευματοειδή αρθρίτιδα. Πρόσφατη μελέτη που έγινε στην Αργεντινή έδειξε ότι η λήψη συμπληρώματος κολλαγόνου βοοειδών μπορεί να συμβάλει στη μείωση των επιπέδων δύο ουσιών στο αίμα (του ρευματοειδούς παράγοντα και του παράγοντα νεκρώσεως των όγκων) που προκαλούν βλάβες στις αρθρώσεις. Ομως πολλοί ειδικοί, όπως ο ρευματολόγος δρ Αντριου Μπαμίλ από το Νοσοκομείο Queen Mary's στο Λονδίνο, αμφιβάλλουν κατά πόσον το κολλαγόνο που λαμβάνεται από το στόμα μπορεί να φτάσει έως τις προσβεβλημένες αρθρώσεις, διότι διασπάται στο έντερο και μπορεί να μην απορροφηθεί καν από τον οργανισμό.

* Βλέννα σαλιγκαριών. Η βλέννα που αφήνουν τα σαλιγκάρια καθώς κινούνται δοκιμάζεται για την επούλωση των πληγών, τα κατάγματα των οστών και τον πόνο. Προσείλκυσε το ενδιαφέρον των επιστημόνων όταν χιλιανοί αγρότες παρατήρησαν πως την εποχή που μάζευαν σαλιγκάρια τα χέρια τους ήταν εξαιρετικά απαλά και οι μικρές πληγές έκλειναν ασυνήθιστα γρήγορα.

Στην «Επιθεώρηση της Διεθνούς Εταιρείας Δερματολογικής Φαρμακολογίας» (ISSPJ) δημοσιεύθηκε μελέτη που έδειξε πως η βλέννα αυτή όντως έχει αναγεννητικές ιδιότητες, καθώς περιέχει ουσίες όπως η αλλαντοΐνη, το κολλαγόνο και η ελαστίνη που χρησιμοποιούν τα σαλιγκάρια για να επιδιορθώνουν το κέλυφός τους όταν υφίσταται βλάβες.

Επιπλέον, μελέτη με ένα είδος γιγαντιαίου σαλιγκαριού της Αφρικής, την οποία πραγματοποίησαν επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Heriot-Watt, έδειξε πως η βλέννα τους περιέχει και κρυστάλλους ασβεστίτη _ ενός συνηθισμένου ιχνοστοιχείου που σκληραίνει πολύ γρήγορα και ελπίζεται ότι θα μπορέσει να χρησιμοποιηθεί στην ιατρική ως ένα είδος «τσιμέντου» για τα κατάγματα των οστών.

Άλλη μελέτη, τέλος, από το ερευνητικό ίδρυμα Health Innovations στη Μελβούρνη έδειξε ότι τα δηλητηριώδη θαλάσσια σαλιγκάρια των ακτών της Αυστραλίας περιέχουν φυσικές αναισθητικές ουσίες, τις οποίες χρησιμοποιούν για να ακινητοποιούν τα θύματά τους (γίνονται έρευνες για να απομονωθούν αυτές οι ουσίες).

* Δηλητήριο μέλισσας. Δοκιμάζεται για την αντιμετώπιση των αλλεργιών και του καρκίνου. Το δηλητήριο της μέλισσας (αλλά και της σφήκας) χορηγείται στο πλαίσιο ανοσοθεραπείας, κατά την οποία ο ασθενής εκτίθεται (υπό ιατρική παρακολούθηση) σε μικροσκοπικές ποσότητες από το δηλητήριο, ώστε σταδιακά να απευαισθητοποιηθεί ο οργανισμός του και να πάψει να προκαλείται σοβαρή αλλεργική αντίδραση έπειτα από ένα τσίμπημα. Το δηλητήριο των εντόμων δοκιμάζεται επίσης για την αντιμετώπιση της αλλεργικής ρινίτιδας.

Επιπλέον, σε μελέτη που έγινε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον, στο Σεντ Λούις, χρησιμοποιήθηκε μελιττίνη για να καταστραφούν καρκινικά κύτταρα στο εργαστήριο. Η μελιττίνη είναι η δηλητηριώδης χημική ουσία που απελευθερώνεται όταν μας τσιμπάει μια μέλισσα και στη μελέτη ενώθηκε με μικροσκοπικά μόρια (νανομόρια) για να φτάσει ώς τα καρκινικά κύτταρα και να τα καταστρέψει.

* Κέρατα ελαφιού. Οι κοντές, πυκνές τρίχες που τα επιστρώνουν και έχουν υφή βελούδου δοκιμάζονται για τη φλεγμονή των αρθρώσεων. Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Αλμπέρτας, στον Καναδά, ανακάλυψαν πως περιέχουν ουσίες (γλυκοζαμινογλυκάνες, ασβέστιο, ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρά οξέα) που μπορεί να ελαττώσουν τη φλεγμονή και έτσι να καταπραΰνουν τον πόνο σε πάσχοντες από αρθρίτιδα. Το τρίχωμα αυτό αφαιρείται υπό αναισθησία, δίχως να σκοτωθούν τα ζώα.

* Δηλητήριο ταραντούλας. Δοκιμάζεται ως παυσίπονο στη μυϊκή δυστροφία και για τις καρδιακές αρρυθμίες. Βιοφυσικοί από το Πανεπιστήμιο του Μπάφαλο ανακάλυψαν ότι μία πρωτεΐνη στο δηλητήριο της ταραντούλας υπόσχεται πολλά ως αναλγητικό για τη μυϊκή δυστροφία _ μια ανίατη νόσο που προκαλεί αδυναμία και εκφύλιση των μυών.
Η πρωτεΐνη λέγεται GsMTx4 και δρα σταματώντας τον νευρικό πόνο. Η ίδια πρωτεΐνη μπορεί να μετριάσει τη συχνότητα και τη διάρκεια του ινιδισμού των κόλπων _ μια συχνή μορφή καρδιακής αρρυθμίας που προκαλεί «φτερουγίσματα» της καρδιάς και μπορεί να οδηγήσει σε θρομβώσεις, εμφράγματα και εγκεφαλικά.

* Σάλιο μεταξοσκώληκα. Δοκιμάζεται για τη ρευματοειδή αρθρίτιδα, καθώς και για τον μετεγχειρητικό πόνο και τη διόγκωση. Το σάλιο περιέχει ένα ένζυμο (λέγεται σερραπεπτάση) με ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.
Επιστήμονες από το Πολιτειακό Νοσοκομείο του Ουλμ, στη Γερμανία, μελέτησαν τη δράση της σερραπεπτάσης στον μετεγχειρητικό πόνο και τη διόγκωση, διαπιστώνοντας πως οι ασθενείς που την έλαβαν παρουσίασαν μείωση κατά 50% στη διόγκωση τις τρεις πρώτες μέρες από τις εγχειρήσεις τους.

[Πηγή: tanea.gr]

Απίστευτη φωτογραφία: Δείτε τον γιο του Τσακ Νόρις να σηκώνει…

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει λέει το γνωστό ρητό... 


















Τρέλανε κόσμο με το καυτό της σορτσάκι η Έλενα Παπαβασιλείου (φώτο)



Με καυτό σορτσάκι εμφανίστηκε σε βραδινή της έξοδο η Έλενα Παπαβασιλείου και έστρεψε όλα τα βλέμματα επάνω της. 

Η σέξι παρουσιάστρια διασκέδασε στους Onirama.

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε στο twitter:


Για ποια οικονομική κρίση μιλάμε; Τον «έπνιξαν» στα λουλούδια τον…


Μπορεί η οικονομική κρίση να έχει «γονατίσει» τους περισσότερους Έλληνες, δεν είναι όμως λίγοι εκείνοι που ακόμα τις κάνουν τις «ζημιές» τους στα μπουζούκια.

Και όταν λέμε «ζημιές» εννοούμε πολλών χιλιάδων ευρώ όπως αυτές που έγιναν χθες στο νυχτερινό κέντρο «Theatro» για τον Βασίλη Καρρά. Όταν ο τραγουδιστής άρχισε να ερμηνεύει μεγάλες του επιτυχίες ξεκίνησε ο λουλουδοπόλεμος. Τα πανέρια ήταν εκατοντάδες με αποτέλεσμα να σκεπάσουν την πίστα. Ο Βασίλης Καρράς κάθισε πάνω στα πανέρια και η «ζημιά» συνεχίστηκε. Η Αμαρυλλίς ήταν χθες στο νυχτερινό κέντρο και απαθανάτισε τον τραγουδιστή και «ανέβασε» την φωτογραφία στην προσωπική της σελίδα στο instagram.


http://www.gossip-tv.gr/

Ισόβια κάθειρξη – Η ιστορία του 12χρονου που σκότωσε τον πατριό του φίλου του



Με το άκακο, γλυκό και αγγελικό του πρόσωπο, είναι πασιφανές γιατί οι δάσκαλοί του τον περιέγραφαν ως τον μικρότερο αδερφό του Τζάστιν Μπίμπερ. Και ενώ για τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας του, το μόνο μέλημα είναι τα μαθήματα του σχολείου, ο Πολ Χένρι Γκίνγκεριχ υπομένει μία εντελώς διαφορετική πραγματικότητα.
Το 2010, σε ηλικία 12 ετών, το νεαρό αγόρι από την Ιντιάνα καταδικάστηκε σε ισόβια φυλάκιση, για τη συμμετοχή του στη δολοφονία του πατριού ενός φίλου του. Μολονότι το έγκλημά του είναι αδιαμφισβήτητα αποτρόπαιο, το γεγονός που προκαλεί τις εντυπώσεις στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι πως ο Πολ αντιμετωπίστηκε από το δικαστήριο ως ενήλικας, με το νεαρό της ηλικίας του να μην αποτελεί ελαφρυντικό για δικαστή και ενόρκους.
Και, ενώ οι νόμοι της Ιντιάνα επιτρέπουν σε δικαστικούς να αντιμετωπίζουν υποθέσεις παιδιών μέχρι και 10 ετών σαν υποθέσεις ενηλίκων, η ισόβια κάθειρξη του Πολ παραμένει μία από τις πιο αυστηρές ποινές στη δικαστική ιστορία της αμερικανικής πολιτείας.
Όσα φέρνει η στιγμή…
Η ζωή του Πολ Χένρι Γκίνγκεριχ έμελλε να αλλάξει για πάντα τον Απρίλιο του 2010, όταν μετατράπηκε από ένα ήσυχο παιδί, που δεν είχε προκαλέσει ποτέ του προβλήματα, σε δολοφόνο. Το 12χρονο αγόρι σχεδίαζε, με τη βοήθεια του φίλου του, Κολτ Λάντι, τη διαφυγή από τη γενέτειρά τους. Ωστόσο, ο 15χρονος τότε Λάντι είπε πως ο πατριός του, Φιλ Ντάνερ, δεν θα τους επέτρεπε ποτέ να φύγουν, και είπε πως θα έπρεπε πρώτα να τον σκοτώσουν. Ο Κολτ έδωσε στον Πολ ένα γεμάτο όπλο, και οι δύο τους διέρρηξαν το σπίτι του Ντάνερ, περιμένοντάς τον σε πολυθρόνες μέχρι να επιστρέψει.
Ο Πολ Χένρι Γκίνγκεριχ (αριστερά) καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για συνομωσία στη δολοφονία του πατριού του Κολτ Λάντι (δεξιά).
Στην ομολογία του στην αστυνομία, ο Πολ περιέγραψε τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν από εκεί και έπειτα: «Ο Φιλ μπήκε στο δωμάτιο και τότε εκείνος (Κολτ) τον πυροβόλησε. Τρόμαξα πάρα πολύ, έκλεισα τα μάτια μου και πυροβόλησα κι εγώ». Τα δικαστικά έγγραφα αναφέρουν πως ο 12χρονος τότε Πολ απλά ακολούθησε τον μεγαλύτερο φίλο του, και πως δεν πίστευε πως ο Κολτ σοβαρολογούσε για τη δολοφονία του πατριού του.
Τον περασμένο Δεκέμβριο, το δικαστήριο της Ιντιάνα αναθεώρησε την υπόθεση, κρίνοντας άδικη τη μεταχείριση του Πολ ως ενήλικα. Το εφετείο διέταξε νέα εκδίκαση της υπόθεσής του, προκειμένου να καθοριστεί εφόσον ο 14χρονος πλέον Γκίνγκεριχ πρέπει να βρεθεί εκ νέου στο εδώλιο, αυτή τη φορά ωστόσο σαν ανήλικος.
Όπως και να ‘χει, το νεαρό αγόρι θα παραμείνει για τέσσερα ακόμη χρόνια σε φυλακές ανηλίκων, έως ότου μεταφερθεί στο περιβόητο ενήλικο σύστημα φυλακών της Ιντιάνα.

http://www.koolnews.gr/

Θεραπεύουν τις ομοφυλόφιλες γυναίκες με... βιασμό στη Νότια Αφρική!




Με... βιασμό «θεραπεύουν» τις λεσβίες οι άνδρες της Νότιας Αφρικής, καθώς θεωρούν πως αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να τις επαναφέρουν στον ίσιο δρόμο. 

Η πεποίθηση των «θεραπευτικών βιασμών» είναι πολύ βαθιά ριζωμένη και έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι τουλάχιστον μια ομοφυλόφιλη γυναίκα βιάζεται κάθε μέρα στο Κέιπ Τάουν, ενώ την ίδια στιγμή αρκετές είναι οι οργανώσεις πολιτών που προσπαθούν να πείσουν την κυβέρνηση να λάβει μέτρα.

Σχετικό κείμενο εναντίον των βιασμών έχει συγκεντρώσει εκατόν σαράντα χιλιάδες υπογραφές και με αυτό οι πολίτες ζητούν από τον υπουργό Δικαιοσύνης Τζεφ Ραντέμπε και τον πρόεδρο Τζέικομπ Ζούμα να καταδικάσουν δημοσίως αυτό που συμβαίνει.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία απολύτως αντίδραση από την πλευρά της κυβέρνησης.

Ούτε ένας «θεραπευτικός βιαστής» δεν έχει καταδικαστεί μέχρι σήμερα στη Νότια Αφρική, η οποία αποκαλείται -όχι άδικα- παγκόσμια πρωτεύουσα των βιασμών.

Το τραγικό, μάλιστα, είναι ότι μια Νοτιοαφρικανή που γεννιέται σήμερα έχει περισσότερες πιθανότητες να πέσει θύμα βιασμού παρά να μορφωθεί. Το ένα τέταρτο των κοριτσιών βιάζονται πριν κλείσουν τα 16 τους χρόνια.

Πηγή: tempo.gr

Ο Σίντλερ και η λίστα του,που έσωσε ζωές


Ο Oskar Schindler ήταν Γερμανός γεννημένος ,σαν σήμερα το 1908 στην τότε Αυστρο-Ουγγαρία. 

Μέχρι το 1939 όταν και έγινε μέλος των Ναζί, είχε δοκιμάσει τη τύχη του σε διάφορες επιχειρηματικές δραστηριότητες, αλλά πάντα κατέληγε χρεοκοπημένος.

Η γερμανική Εισβολή στη Πολωνία ήταν γι αυτόν μια ευκαιρία να οφεληθεί, καθώς του παραχωρήθηκε η ιδιοκτησία ενός πολωνικού εργοστασίου κατασκευής σκευών στη Κρακοβία. Περίπου 1.000 Εβραίοι ξεκίνησαν να δουλεύουν αναγκαστικά εκεί, στα πλαίσια της υποχρεωτικής εργασίας των Εβραίων σε εργοστάσια Γερμανών για την υποστήριξη της πολεμικής προσπάθειας
.

Το 1943, έγινε μάρτυρας μιας επιδρομής των Γερμανών στο Γκέτο της Κρακοβίας και έμεινε έκπληκτος από την δολοφονία μερικών Εβραίων που δούλευαν γι' αυτόν. Μετά το γεγονός αυτό, αποφάσισε να προστατεύσει τους εργάτες του, φροντίζοντάς τους και βρίσκοντας συνεχώς λόγους για να μην μεταφερθούν σε στρατόπεδα εξόντωσης. Και με την επιρροή που είχε στον κύκλο των ΕΣ ΕΣ, συνήθως τα κατάφερνε. 

Οι άνθρωποι που δούλευαν στο εργοστάσιό τους, είχα καλύτερη τύχη από τους υπόλοιπους Εβραίους που εργάζονταν αναγκαστικά για τους Γερμανούς

Το 1944 καθώς ο Κόκκινος Στρατός πλησίαζε στα γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης στα ανατολικά, οι Γερμανοί άρχισαν να μεταφέρουν όλους τους Εβραίους κρατουμένος των στρατοπέδων δυτικά. 

Αποφάσισαν επίσης να κλείσουν όλα τα εργοστάσια τους στη Πολωνία, μαζί με αυτά και το εργοστάσιο του Schindler. 

Εκείνος, γνωρίζοντας πως κλείνοντας το εργοστάσιο, οι Εβραίοι εργάτες του θα μεταφέρονταν για εξόντωση σε στρατόπεδα, έπεισε τους Γερμανούς αξιωματούχους να του επιτρέψουν να μεταφέρει την επιχείρησή του στο Brünnlitz της Σουδητίας. 

Για τη μεταφορά αυτή, δημιουργήθηκε μία λίστα με 1.000 εργάτες και άλλους 200 ανθρώπους που μεταφέρθηκαν στο Brünnlitz τον Οκτώβριου του 1944

Στο τέλος του πολέμου, κατέφυγε με την γυναίκα του στην κατεχόμενη από τους Αμερικανούς Αυστρία. 

Το 1948 μετανάστευσε στην Αργεντινή, αλλά επέστρεψε στη Γερμανία ξανά το 1958, ενώ επιχειρηματικά όλες οι προσπάθειες του συνέχισαν να καταλήγουν σε αποτυχία. 

Πέθανε το 1974 σε ηλικία 66 ετών και τάφηκε στο Όρος Σιών μετά από δική του επιθυμία. Ήταν το μοναδικό μέλος των Ναζί που τιμήθηκε με τέτοιο τρόπο

Την ιστορία του Oskar Schindler αφηγήθηκε ένας επιζών του Ολοκαυτώματος, ο Poldek Pfefferberg και αυτή αποτέλεσε τη βάση για το βιβλίο του Thomas Keneally "Η Λίστα του Σίντλερ" που εκδόθηκε το 1982. Όμως η ιστορία αυτή έγινε ευρύτερα γνωστή το 1993 με τη ομώνυμη ταινία του Steven Spielberg, με πρωταγωνιστή τον Liam Neeson στον ρόλο του Oskar Schindler 

http://www.ww2.gr/

Ανέκδοτο: Ένα ζευγάρι συζητά...


Γίνεται να νιώσεις χαρα και λύπη ταυτόχρονα;
- Οι γυναίκες είστε παράξενες. Μπορείτε να νιώθετε χαρούμενες και λυπημένες την ίδια στιγμή. 

- Και οι άντρες το ίδιο. 

- Κάνεις λάθος. Πες μου κάτι που θα με κάνει να νιώσω χαρούμενος και στεναχωρημένος την ίδια στιγμή. 

- Έχεις το μεγαλύτερο μόριο απ' όλους στην παρέα σου.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! Ποιος πολιτικός έπινε μεταμφεταμίνες με αίμα κατσίκας;


Ο διαβόητος ψυχίατρος δρ Μάξ Γιάκομπσον ήταν ο αγαπημένος γιατρός πολιτικών και επωνύμων σταρ της δεκαετίας του '60. Ήταν ο άνθρωπος που με τα «θαυματουργά του κοκτέιλ» έκανε τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Τζον.Φ.Κένεντι να τρέχει ημίγυμνος, κουνώντας τα χέρια του σαν μανιακός σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης.

Άφωνοι οι σωματοφυλακές του προσπαθούσαν να τον σταματήσουν και να τον ηρεμήσουν αλλά κυρίως να διαφυλάξουν και να σώσουν την υπόληψή του.

Είχε βάλει στις φλέβες του για ακόμα μια φορά μεθαμφεταμίνη αναμεμειγμένη με αίμα κατσίκας και προβάτου που μπορούσε να δώσει ενέργεια και να λειτουργήσει ως κατασταλτικό σε πόνο κάθε μορφής.

Από το μυστικό αποκαλύπτεται στο βιβλίο των Ρίτσαρντ Λέρτζμαν και Ουίλιαμ Μπιρνς με τίτλο "Dr. Feelgood" και το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες.

Ανάμεσα σε αυτούς που είχαν δοκιμάσει την «μαγική συνταγή» του Γερμανού ψυχιάτρου ήταν η σύζυγος του JFK Τζάκι, ο Βρετανός πρωθυπουργός Ουίνστον Τσόρτσιλ, ο Αμερικανός πρόεδρος Χάρι Τρούμαν και δεκάδες σταρ του Χόλιγουντ όπως η Μέριλιν Μονρόε, Έλβις Πρίσλεϊ, Ελίζαμπεθ Τέιλορ αλλά και ο Τρούμαν Καπότε, Φράνκ Σινάτρα, Ίνγκριντ Μπέργκμαν και πολλοί άλλοι.

Ο Κένεντι όπως αναφέρεται στο βιβλίο έλεγε ότι « Αισθάνεσαι σαν τον Σούπερμαν. Πετάς. Ιδέες σου έρχονται με την ταχύτητα του φωτός. Μπορείς και συνεχίζεις αδιάκοπα για 72 ώρες χωρίς καφέ. Και εαν θέλεις σεξ, μπορείς να κάνεις όλη τη νύχτα...»


Πηγή: iefimerida.gr

O "Iβαν ο τρομερός"... υποκλίθηκε στην Ιωάννα Λίλη![Photo]


Ο σκύλος βρέθηκε στα εγκαίνια του "Μακεδονία Παλάς" και έχει σπαρταριστό παρασκήνιο από την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη. Γιατί ο Ζήσης Βρύζας ζήλεψε τον Θοδωρή Ζαγοράκη;

Το τι ειπώθηκε στα εγκαίνια του "Μακεδονία Παλάς" τα έχετε διαβάσει σε πολλά ρεπορτάζ τις προηγούμενες ημέρες.

Σήμερα, όμως, ο σκύλος, που βρίσκεται παντού κι όλα τα μυρίζει, έχει παρασκήνιο απ΄ όσα έγιναν στην εκδήλωση που έδωσε το "παρών" ο Ιβάν Σαββίδης.

Την παράσταση έκλεψε, λοιπόν, η εντυπωσιακή σύζυγος του Θοδωρή Ζαγοράκη, Ιωάννα Λίλη.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty", όλα τα λεφτά ήταν το χειροφίλημα του Ιβάν Σαββίδη στο πρώην μοντέλο που αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης στη διάρκεια της εκδήλωσης.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είχε γενικά από κοντά τον Ζαγοράκη με τον οποίο είχε αρκετές κουβέντες. Αυτά τα ενσταντανέ του Ιβάν με τον πρώην πρόεδρο του Δικέφαλου είναι πολύ πιθανό να έκαναν τον Ζήση Βρύζα να... ζηλέψει. Για ευνόητους λόγους...

Εξάλλου, ο Σαββίδης έχει πολύ δίπλα του τον Ζαγοράκη και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι πήγαν μαζί χθες στο Παλατάκι για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο...


Πηγή: sportdog.gr

Απελπισμένος παντρεμένος πουλάει! Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και τα σπάει!



Για όσους παντρεύτηκαν γυναίκα… που τα ξέρει όλα!

Μια απίστευτη αγγελία κυκλοφορεί στο Facebook και δείχνει την… απελπισία ενός παντρεμένου!..

«Πωλείται εγκυκλοπαίδεια, τόμοι σε άριστη κατάσταση. Δε μου χρειάζεται πια, παντρέυτηκα και η γυναίκα μου τα ξέρει όλα!»

Η αγγελία προφανώς δεν είναι αληθινή αλλά το περιεχόμενο της ρεαλιστικό και αστείο!

Κρεοπωλείο πουλάει σφαγμένα φρέσκα...ποντίκια (φώτο)




Εδώ τα καλά κρέατα, φωνάζει ο κρεοπώλης Wan Sen, στην νότια Κίνα..  
Όχι δεν πουλάει μοσχαράκι ή αρνάκι γάλακτος, αλλά φρεσκότα…ποντίκια! Γκουανγκντόνγκ, στη νότια Κίνα, έχουν τη φήμη ότι μπορούν να φάνε τα πάντα, ακόμη και.... ποντικάκια!

Αυτή την αγάπη τους για τους αρουραίους θέλουν να την μεταφέρουν και στον υπόλοιπο κόσμο, γι’ αυτό κάνουν εξαγωγές… Ο σπεσιαλίστας στα ποντίκια κος Wan αναφέρει ότι μπορεί να φτιάξει ακόμη και μπέϊκον από τα τρωκτικά, ενώ δίνει συμβουλές μαγειρικής, «μπορείτε να τα τηγανίσετε, να τα ψήσετε ή ακόμη και να τα βράσετε».

«Μερικοί άνθρωποι ανησυχούν ότι τα ποντίκια δεν είναι καθαρά, αλλά αυτό δεν ισχύει», αναφέρει χαρακτηριστικά προκειμένου να πείσει τον κόσμο να τα δοκιμάσει.

Φούσκωμα ή τυμπανισμός. 7 τρόποι για να μειώσετε αυτά τα συμπτώματα.


Το τι τρώτε ή όχι σε καθημερινή βάση μπορεί να είναι ο λόγος για αυτές τις κοινές γαστρεντερικές ενοχλήσεις, κάτι που είναι ιδιαίτερα σύνηθες την περίοδο της Σαρακοστής. Ακολουθούν 7 τρόποι που μπορούν να σας βοηθήσουν να μειώσετε αυτά τα συμπτώματα.
1. Προσέξτε τα τρόφιμα που παράγουν αέρια
Φασόλια & σταυρανθή λαχανικά όπως μπρόκολο, κουνουπίδι, λαχανάκια Βρυξελλών και λάχανο περιέχουν ένα σύνθετο σάκχαρο που ονομάζεται ραφινόζη και είναι πιο δύσπεπτο από άλλα σάκχαρα, έτσι ώστε τα εντερικά βακτήρια πρέπει να εργαστούν σκληρά για να το διασπάσουν παράγοντας αέρια. Απλά προσθέστε τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες στη διατροφή σας, έτσι ώστε το σώμα σας να προσαρμοστεί.
2.Μούλιασμα οσπρίων
Υπάρχει λόγος που θα πρέπει να μουλιάζουμε τα όσπρια. Μούλιασμα βοηθά στην απελευθέρωση του αερίου μέσα στο νερό. Μη χρησιμοποιείτε αυτό το υγρό. Ακόμη καλό θα ήταν να χύνουμε το πρώτο νερό στο βράσιμο των οσπρίων.
3. Μην τρώτε πάρα πολύ νάτριο
Μια απότομη πρόσληψη αλατιού δημιουργεί κατακράτηση νερού στο σώμα. Τα συσκευασμένα τρόφιμα & τα τηγανισμένα τρόφιμα έχουν πολύ υψηλό επίπεδο αλατιού. Η συνιστώμενη πρόσληψη νατρίου είναι περίπου 2.300mg την ημέρα. Σκεφτείτε ότι μια μερίδα σούπας σε κονσέρβα, για παράδειγμα, μπορεί να περιέχει 800mg νατρίου μόνο. Μειώστε την κατανάλωση fast food & επεξεργασμένων τροφίμων που είναι συχνά φορτωμένα σε νάτριο! Προσέξτε τις διατροφικές ετικέτες.

4. Καταναλώστε περισσότερα τρόφιμα πλούσια σε κάλιο
Φρέσκα, ολόκληρα τρόφιμα έχουν συνήθως υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο. Το κάλιο μπορεί να βοηθήσει πραγματικά μετά από αυξημένη κατανάλωση νατρίου, κάνοντας τα νεφρά να το αποβάλλουν! Τρόφιμα πλούσια σε κάλιο: μπανάνα, πατάτα, φασόλια, σάλτσα ντομάτας κτλ. Για τη διατήρηση του καλίου είναι καλύτερο το ψήσιμο ή το μαγείρεμα στον ατμό & όχι το βράσιμο των τροφών.
5. Δοκιμάστε το τζίντζερ ή πιπερόριζα
Το τζίντζερ μειώνει τα αέρια, διεγείρει την κινητικότητα του εντέρου – βοηθώντας στην ταχύτερη πέψη του φαγητού – και ως εκ τούτου, στη μείωση του χρόνου για τα βακτήρια του εντέρου να αντιδράσουν με τα υπολείμματα των τροφών. Αν δεν θέλετε να φάτε μια φέτα τζίντζερ ή τουλάχιστον μασήστε ένα κομμάτι για να απελευθερώσει το χυμό του. Διαφορετικά, δοκιμάστε να απολαύσετε ένα φλιτζάνι τσάι τζίντζερ μετά το γεύμα σας!
6. Δυσανεξία στη λακτόζη
Εάν αισθάνεστε πρησμένοι ή έχετε σοβαρή διάρροια μέσα σε μια ώρα από την κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων, μπορεί να έχετε δυσανεξία στη λακτόζη. Η λακτόζη είναι ένα φυσικό σάκχαρο που βρίσκεται στα γαλακτοκομικά προϊόντα. Τα άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη έχουν έλλειψη ενός ένζυμου – λακτάση – που απαιτείται για την πέψη της λακτόζης. Καταναλώστε γάλα χωρίς λακτόζη.
7. Αυξήστε την πρόσληψη φυτικών ινών σταδιακά
Αν δεν τρώτε συχνά πλούσια σε φυτικές ίνες τρόφιμα, μια αυξημένη πρόσληψη σε φυτικές ίνες μπορεί να σας προκαλέσει φούσκωμα. Προσθέστε σταδιακά φυτικές ίνες στη διατροφή σας ώστε να αποφύγετε το φούσκωμα, καθώς προσαρμόζεται το σώμα σας στη νέα διατροφή.
Αν πάσχετε συχνά από φούσκωμα ή κοιλιακό άλγος μετά από τα γεύματα, μιλήστε με το γιατρό ή το διαιτολόγο σας.


Βασιλική Δέδε, Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc


Είσαι βέρος Έλληνας όταν:


Σου θυμίζουν κάτι τα παρακάτω;
*Kάνεις jogging για 5 χλμ και παίρνεις τον ανελκυστήρα για τον 1ο όροφο.
* Λες καλημέρα στις 3 το μεσημέρι και καλησπέρα στη 1 τη νύχτα.
* Δεν τρως ποτέ βραδινό πριν τις 10μμ.
* Τρως πρωινό πριν πας για ύπνο.
* Το πρώτο σου hangover ήταν γύρω στα 5 σου... όταν ο μπαμπάς/ θείος/παππούς σου έδωσε να δοκιμάσεις ουίσκι, γιατί το ζήταγες.
* Πρέπει τουλάχιστον πέντε φορές το χρόνο να τραβηχτείς στον σταθμό
των ΚΤΕΛ για να παραλάβεις έναν τενεκέ λάδι, έναν τενεκέ μέλι, έναν
τενεκέ φέτα, ρίγανη, τσάι βουνού, ελιές και λεμόνια.
* Σημαιοστολίζεσαι να πας για καφέ, αλλά τσαμπουκαλεύεσαι στον
πορτιέρη του κλαμπ που δεν σε βάζει μέσα γιατί φοράς σαγιονάρες.
* Στη γειτονιά σου υπάρχει τουλάχιστον μια οδός που λέγεται Ελευθερίου
Βενιζέλου.
* Παραπονιέσαι ότι κάνει κρύο όταν έχει 27 βαθμούς.
* Όποτε ταξιδεύεις στο εξωτερικό απορείς πως ο κόσμος ζει χωρίς περίπτερα.
* Βρίσκεις τους τουρίστες αστείους.
* Και τους μαθαίνεις να λένε «malaka».
* Έχεις δέκα χρόνια να μπεις σε λεωφορείο.
* Ξέρεις τα πάντα για την ανακύκλωση, αλλά δεν έχεις δει ποτέ από
κοντά κάδο ανακύκλωσης.
* Παραγγέλνεις ταυτόχρονα σουβλάκια κι ένα ασθενοφόρο και το
ασθενοφόρο έρχεται όταν χωνεύεις τα σουβλάκια.
* Σε όποιο τραπέζι κι αν καθίσεις υπάρχει ένα πακέτο Marlboro Lights
* Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πέσεις σε μποτιλιάρισμα στις 6π.μ.της Κυριακής.
* Σε τσαντίζει το ότι για να πας να ψωνίσεις το Σάββατο πρέπει να
ξυπνήσεις νωρίς, επειδή τα μαγαζιά κλείνουν στις 3..
* Χειροκροτείς τον πιλότο όταν προσγειωθείς.
* Έχεις αυτοκίνητο που κοστίζει πάνω από 60.000 ευρώ και αρνείσαι να
το δώσεις στον παρκαδόρο γιατί θεωρείς κλοπή τα 5 ευρώ που σου ζητάει.
* Αναρωτιέσαι γιατί ο φραπές δεν έχει διεθνή επιτυχία.
* Αγαπημένη σου ασχολία όταν ταξιδεύεις στο εξωτερικό για να ξεφύγεις
λίγο από την Ελλάδα, είναι να ψάχνεις για άλλους Έλληνες.
* Καταλαβαίνεις τους Αλβανούς 'από τη φάτσα'.
* Δεν σου κάνει εντύπωση γομάρι 30 χρονών να ζει με τους γονείς του ή
25 και να μην έχει βγάλει ούτε μεροκάματο.
* Νηστεύεις, αλλά κάθε φορά με διαφορετικούς όρους.
* Ξέρεις ένα σωρό απόρρητα κρατικά μυστικά που αν τα αποκάλυπτες θα
έπρεπε να ξαναγραφτεί η παγκόσμια ιστορία.
* Επίσης ξέρεις λεπτομέρειες για τη ζωή επωνύμων που δεν έχουν
αποκαλυφθεί για τον πολύ κόσμο και πάντα από έγκυρη πηγή (π.χ. αυτή
είναι σεξομανής και την πιάσανε με ένα μπουκάλι ξέρετε που, αυτός
είναι gay και τα 'χει με εκείνον, ο άλλος έχει καρκίνο και όπου να
'ναι πεθαίνει).
* Είσαι βέβαιος ότι το κακό μάτι έχει αποδειχθεί και επιστημονικά.
* Ποτέ δεν σου φτάνουν τα χρήματα για τα βασικά είδη ανάγκης, αλλά
πάντα σου περισσεύουν για τα είδη πολυτελείας.
* Μισείς τους δημοσίους υπαλλήλους, αλλά όνειρο ζωής είναι να γίνεις
ένας από αυτούς.
* Ξέρεις ότι οι άλλοι είναι όλοι Τουρκόσποροι ή Σλάβοι, αλλά είσαι
βέβαιος ότι ο Μέγας Αλέξανδρος βρίσκεται στην αρχή της δικής σου
κληρονομικής αλυσίδας.
* Καμαρώνεις που το χωριό σου, θυμίζει λίγο από Ζωνιανά, αλλά
γκρινιάζεις ότι η επαρχία που κατάγεσαι είναι η πιο ριγμένη από όλες.
* Διπλοπαρκάρεις για τσιγάρα κλείνοντας το δρόμο και απολογείσαι σ'
αυτούς που κορνάρουν, αλλά στο παρακάτω στενό πλακώνεις τον οδηγό που
έκανε ακριβώς το ίδιο.
* Καυχιέσαι που ήσουν Λοκατζής στο Μεγάλο Πεύκο χλευάζοντας τους
πεζικάριους αλλά βάζεις βύσμα για να πάει ο γιος σου κέντρο στην
Κόρινθο και ειδικότητα διαβιβαστής στο Χαϊδάρι.
* Πας γυμναστήριο και καπνίζεις και ένα πακέτο τσιγάρα τη μέρα.
* Προειδοποιείς με τα φώτα για μπλόκο αλλά παραπονιέσαι στον
αστυνομικό ότι δεν δίνει κλήση και στους άλλους οδηγούς.
* Όταν σταματάς στο φανάρι έχεις το χέρι στην κόρνα.
* Οι νοικοκυρές βάζουν σεμεδάκι πάνω απ' την οθόνη του PC.
* Πάντα αναρωτιόσουν σε τι χρησιμεύει η 'διάβαση πεζών'!

Η μις Ρωσία επέστρεψε το στέμμα της λόγω... βλακείας! ΔEITE TI EKANE!!!


Μια άτυχη στιγμή ήταν αρκετή για την πανέμορφη πρώην, πλέον, Μις Ρωσία, Ινα Ζίρκοβα η οποία σε μια συνέντευξή της..
«γκρέμισε» τη θεωρία του Γαλιλαίου για την κίνηση της Γης προκαλώντας σάλο και αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τον τίτλο της.

Ολα ξεκίνησαν πριν από δύο περίπου εβδομάδες όταν η 23χρονη Ινα, μητέρα δύο παιδιών και σύζυγος του διεθνή ποδοσφαιριστή Γούρι Ζιρκόφ, ήταν φιλοξενούμενη σε τηλεοπτική εκπομπή.

Η ερώτηση που την μπέρδεψε ήταν εάν η Γη γυρίζει γύρω από τον Ηλιο ή το αντίθετο με το μοντέλο να δηλώνει αμήχανα «Ίσως ο ήλιος να γυρίζει γύρω από τη Γη...ή ίσως το αντίθετο. Για να πω την αλήθεια, δεν ξέρω».

Ακολούθησε ακόμη ένα «χτύπημα» με το δημοσιογράφο να τη ρωτάει «κέρδισε τον τίτλο εξαιτίας της ευρυμάθειάς της», κι εκείνη αποκρίθηκε: «Ναι, μάλλον γιατί προσπάθησα να δείχνω όμορφη κάθε ημέρα».

Για κακή της τύχη το βίντεο ανέβηκε με αστραπιαία ταχύτητα στο youtube όπου έχει ήδη περισσότερα από 5 εκατομμύρια views και συνοδεύεται από πάρα πολλά αρνητικά σχόλια.

Μάλιστα μερίδα του ρωσικού Τύπου της έδωσε έναν νέο απαξιωτικό τίτλο αποκαλώντας την «Μις Ηλίθια» με αποτέλεσμα η άτυχη Ινα να αναγκαστεί να παραδώσει το στέμμα της κάνοντας και τα απαραίτητα δηλητηριώδη σχόλια λέγοντας «φρόντισαν να αγνοήσουν τις προθέσεις μου και να αναδείξουν τις ικανότητες ρητορικής τους».

Στο πλευρό της πάντως παραμένει ο σύζυγός της, Γιούρι, ο οποίος ανέφερε «δεν υπάρχει τίποτα όμορφο σε αυτή την υπόθεση. Στην αρχή το πήρα χιουμοριστικά. Πίστευα ότι ήταν ένα αστείο που θα ξεχνιόταν. Όμως, όταν είδα τα δύο εκατομμύρια θεάσεις στο YouTube και διάβασα ένα εκατομμύριο υβριστικά σχόλια, συνειδητοποίησα πόσο μας αρέσει να κατασκευάζουμε ιστορίες από το τίποτα. Η Ινα ήταν πολύ στενοχωρημένη και έπρεπε να την παρηγορήσω».


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger