Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Καυτή τενίστρια κάνει ρατσιστική πλάκα με το στήθος της Σερένα Γουίλιαμς [εικόνες & βίντεο] Πηγή: Καυτή τενίστρια κάνει ρατσιστική πλάκα με το στήθος της Σερένα Γουίλιαμς [εικόνες & βίντεο]

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012




Η «έμπνευση» της Δανέζας Καρολίνας Βοζνιάσκι να παραγεμίσει το στήθος και την φούστα της με πετσέτες -προκειμένου να μοιάσει με την πληθωρική Σερένα Γουίλιαμς- έχει προκαλέσει χαμό. Την κατηγορούν για κρυφο-ρατσισμό.
«Είσαι ένα μικρό, χαζό, λευκό κορίτσι που σου αρέσει να κάνεις πλάκα με το σώμα μιας μαύρης γυναίκας». Αυτό είναι το πιο σεμνό από τα σχόλια που εκτοξεύτηκαν κατά της 22χρονης Δανέζας μετά το τέλος του αγώνα επίδειξης μεταξύ εκείνης και της Μαρίας Σαράποβα στο Ρίο.
Εκεί δηλαδή που έλαβε χώρα το συγκεκριμένο «αστειάκι». Η ίδια η Καρολίνα, που θεωρείται μια από τις πλέον ποθητές γυναίκες στο παγκόσμιο τένις, δεν φαίνεται να έχει καταλάβει γιατί έχει συμβεί όλο αυτό από την στιγμή που με τη Σερένα είναι φίλες. Και, κυρίως, από τη στιγμή που και η ίδια η Σερένα έχει κατά καιρούς κάνει πλάκα με το πόσο μεγάλο στήθος ή γλουτούς έχει.
Πρέπει να σημειωθεί ότι ο ειδικός στις μιμήσεις των αντιπάλων του είναι ο Σέρβος Νόβακ Ντόκοβιτς, με ειδικότητα αυτές των Ραφαέλ Ναντάλ, Ρότζερ Φέντερερ, Σερένα Γουίλιαμς και Μαρία Σαράποβα.


http://www.iefimerida.gr

Το Video πρόκληση της Χριστίνας Πάζιου: Η Γυμνάστρια βγάζει γούστα στο κρεβάτι της!!!


Είναι πολύ ιδιαίτερος και συνάμα πανέξυπνος άνθρωπος. Μπορεί μετά απο δυο σχεδόν χρόνια στην τηλεόραση να μην κατάφερε να στεριώσει τηλεοπτικά εντούτοις φρόντισε να χτίσει καριέρα στο αντικείμενο της. Την γυμναστική. Βασιζόμενη επικοινωνιακά σε μοντέλα που ακολουθούν γυμνάστριες του εξωτερικού η Χριστίνα υιοθέτησε ένα νέο τρόπο εκγύμνασης. Όχι μόνο των μυικών ομάδων μας αλλά και των ματιών μας. το τελευταίο της «κατόρθωμα;». Να μας δείξει πώς γυμνάζουμε το κορμί στο κρεβάτι. Θα έλεγα τίποτε τώρα αλλά καλύτερα να κρατηθώ. Η Πάζιου κάνει ανοίγματα στο κρεβάτι και αμέσως μετά ντύνεται αγιοβασιλίτσα και μπαίνει στο νερό. Στη θάλασσα με 2 βαθμούς! Που να μη σφίξει μετά το κορμί αλάνια μου!!!!
gossip-tv

VIDEO: Ο γολγοθάς 22χρονης που κόντεψε να πεθάνει από πλαστική στήθους

Μια 22χρονη κοπέλα που πέρασε από Γολγοθά για να κάνει πλαστική στήθους εξομολογήθηκε τη συγκλονιστική της περιπέτεια στην Τατιάνα Στεφανίδου και στο «ΜΙΛΑ». «Ήταν κάτι που πάντα ήθελα να κάνω. Όταν ασχολήθηκα με τον χώρο είδα ότι έτσι θα κέρδιζα περισσότερες δουλειές. Ως μοντέλο και ηθοποιός επέλεξα ν’ αυξήσω το στήθος μου» είπε. Πως επέλεξε τον πλαστικό; «Είχα ακούσει για αυτόν. Ήταν γνωστός και είχα δει και δουλειές του. Έδειξα εμπιστοσύνη αμέσως. Ο τρόπος με τον οποίο χειρουργήθηκα όμως ήταν παλιά μέθοδος». «Έπρεπε να μείνω ένα μήνα στο κρεβάτι, όπου τελικά έγιναν οχτώ μήνες. Ό,τι χειρότερο γιατί με πήγε πίσω στη δουλειά μου» είπε η 22χρονη. Περιγράφοντας την ιστορία της είπε πως «όταν ξύπνησα από η νάρκωση ένιωθα έναν ιδιαίτερο πόνο στ’ αριστερά μου. Έκανα συνέχεια ράμματα, συνολικά πέντε φορές. Κάθε φορά μου άνοιγαν. Μου κόλλαγε διαρκώς γάζες μήπως ενωθεί το δέρμα μου. Η εξήγηση του ήταν ότι φταίω εγώ και το δέρμα μου. Ήθελε να με ξαναβάλει στο χειρουργείο και να μου βάλει άλλο ένθεμα».

Δείτε το βίντεο
http://ierosagonnews.blogspot.gr

Blood Pond Hell, η λίμνη που επικοινωνεί με τη κόλαση


 

Η λίμνη Blood Pond Hell ή Chinoike Jigoku βρίσκεται στο νησί Kyushu, μέρος της επαρχίας Oita στην Ιαπωνία, και είναι μία από τις δημοφιλέστερες περιοχές της χώρας. Αν δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν θα καταλάβετε αμέσως γιατί. Το νερό της λίμνης έχει ένα παράξενο, μοναδικό χρώμα..  είναι εντελώς κόκκινο, σαν το αίμα!

Όταν ακούτε τη φράση «θερμή πηγή» η πρώτη σκέψη που έρχεται στο μυαλό σας είναι μια όμορφη λίμνη με ζεστό νερό ανάμεσα σε καταπράσινα, ψηλά βουνά. Καμία σχέση.. Όσοι τολμηροί επισκέπτες αντικρίζουν την όγδοη θερμή πηγή του πάρκου «Beppu Hells» δεν έχουν καμία διάθεση να βουτήξουν. Μόνο η εικόνα μιας λίμνης που μοιάζει με σκηνικό από ταινία θρίλερ αποτρέπει και τους πιο τολμηρούς.

Για το κόκκινο χρώμα της λίμνης υπάρχουν πολλές εξηγήσεις. Μερικοί πιστεύουν ότι οφείλεται στο αίμα σατανικών πλασμάτων. Άλλοι ότι επικοινωνεί με κάποιο τρόπο με την κόλαση. Στην πραγματικότητα όμως οφείλεται στις υψηλές συγκεντρώσεις σιδηρούχων ορυκτών, ένας ακόμη λόγος που οι επισκέπτες επιλέγουν απλά να φωτογραφηθούν μαζί της και όχι να βουτήξουν στα κατακόκκινα νερά της.






http://www.dinfo.gr

Μέθυσε τους ανήλικους φίλους του γιου της κι έκανε σεξ μαζί τους


Η 35χρονη Courtney Sue Reschke από τον Αϊντάχο των ΗΠΑ κατηγορείται ότι έδωσε αλκοόλ σε ανήλικους φίλους του μεγαλύτερου γιου της και αργότερα ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί τους.


Η Reschke γνώρισε τα 15χρονα αγόρια μέσω του γιου της και σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία έκανε σεξ με τουλάχιστον τέσσερα από αυτά. Η αστυνομία υποπτέυεται ότι τα θύματα είναι περισσότερα.

Επίσης, κατά τη διάρκεια των συνευρέσεών της μαζί τους, στο σπίτι της, τα δύο μικρότερα παιδιά της, ηλικίας 5 και 10 ετών, βρίσκονταν εκεί.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Idaho Statesman, η γυναίκα συνελήφθη στα τέλη Νοεμβρίου και τη βαρύνουν κατηγορίες έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο και παραπλάνησης ανηλίκων.

Η Reschke παραμένει υπό κράτηση ενώ οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται.


Αλβανία: Επιστροφή στην παρθενία - Μια μυστική επιδημία μαστίζει τις γυναίκες της Αλβανίας

Σύμφωνα με στοιχεία γυναικολογικών κλινικών των Τιράνων, έως και τρεις νέες κοπέλες κάθε μέρα υποβάλλονται σε επεμβάσεις για την αποκατάσταση του υμένα ώστε να ξαναγίνουν παρθένες. Όπως αναφέρει η efsyn 20 λεπτά και 200 δολάρια είναι αρκετά για να επιστρέψουν «παρθένες» στον νέο εραστή για να ξαναχάσουν την παρθενιά τους. Κοινωνιολόγοι υποστηρίζουν ότι το φαινόμενο οφείλεται στο μεταναστευτικό ρεύμα των Αλβανών αντρών. Διατηρώντας εξ αποστάσεως σχέσης για μεγάλα χρονικά διαστήματα η παρθενία επιστρέφει στις μέρες μας ως βαρόμετρο πίστης. Γυναικολόγοι όμως υποστηρίζουν ότι το φαινόμενο έχει τις ρίζες του στην δεκαετία του πενήντα, όπου η επίδειξη του ματωμένου σεντονιού μετά την πρώτη νύχτα του γάμου ήταν απαραίτητη για την πατριαρχική κοινωνία της Αλβανίας.

http://www.lifo.gr

Σοκ! Μοντέλο από του Next Top Model παραμορφώθηκε από τα ναρκωτικά!






Δείτε τις φωτογραφίες πριν και μετά!



Πριν από έξι χρόνια έπαιρνε μέρος στο America's Next Top Model, φιλοδοξώντας να γίνει διάσημο μοντέλο. Σήμερα, είναι μία θλιβερή φιγούρα, διαλυμένη από την εξάρτησή της από τη μεταμφεταμίνη.

Η Jael Strauss είναι μόλις 28 ετών. Η εικόνα της σοκάρει. Το δέρμα της είναι σκαμμένο, τα μαλλιά της είναι θαμπά, τα δόντια της έχουν καταστραφεί, το σώμα της γεμάτο πληγές και έχει χάσει πολλά κιλά.


Η σχέση της με τα ναρκωτικά είχε αρχίσει από μικρή ηλικία. Στη διάρκεια της παραμονής της στο America's Next Top Model, είχε χάσει μία στενή της φίλη από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Το γεγονός την είχε ταράξει και δήλωνε αποφασισμένη να κερδίσει τη δική της μάχη.


Όμως, η σημερινή της κατάσταση δείχνει το αντίθετο. Η Jael, όχι μόνο δεν κέρδισε τη μάχη, αλλά πιστεύει ότι θα την χάσει οριστικά.


Σε μία τελευταία προσπάθεια να σώσουν την κόρη τους, οι γονείς της την οδήγησαν στο στούντιο του τοκ σόου του Dr Phil.

Ωστόσο, στην εκπομπή, η οποία θα προβληθεί αύριο, η Jael φαίνεται να έχει παραδώσει τα όπλα και να αρνείται να δεχθεί βοήθεια.


Πηγή: newsbeast.gr


Αγκέλα Μέρκελ: Χριστέ μου. Δείτε την «Φάλαινα της οικονομίας» με μαγιό!!!!!

Και ναι η Καγκελάριος λατρεύει τα ολόσωμα μαγιό και δεν διστάζει να δείξει, τα πάχη της, τα κάλλη της και την κυτταρίτιδα της…Οι φωτογραφίες μπορεί να είναι καλοκαιρινές ωστόσο φαίνεται καθαρά ότι η καγκελάριος της Γερμανίας απολαμβάνει τα μπάνια της, την ώρα που ο παπαράτσι ξεροσταλιάζει για να αποθανατίσει την «φάλαινα» της Ευρωπαϊκής οικονομίας!


http://blogs.gossip-tv.gr



Το μεγαλύτερο πείραμα στον CERN θα ολοκληρωθεί στις 21 Δεκεμβρρίου του 2012 - Την ίδια μέρα που προέβλεψαν οι Μάγια το τέλος του κόσμου


Αυτό το έτος, το CERN αρχίζει μια άλλη σειρά πειραμάτων με την ελπίδα ότι θα φτάσει πολύ πιο κοντά στην ολοκλήρωση του Καθιερωμένου Μοντέλου της σωματιδιακής φυσικής. Οι επιστήμονες στο CERN έχουν ανακοινώσει ημερομηνίες για δοκιμές για το υπόλοιπο του έτους, καθώς και κάποιες περίεργες ημερομηνίες που θα βρεθούν στο επερχόμενο πρόγραμμα.

Από τη Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012 ως την Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου, 2012, το CERN θα ξεκινήσει να εκτελεί μια σειρά από συγκρούσεις, οι οποίες αναμένεται να σπάσουν τα αρχεία σε συγκρούσεις υψηλής τάσης που έχουν ήδη τεθεί από τον LHC. Με αυτά τα πειράματα, οι επιστήμονες ελπίζουν να δημιουργήσουν ατομικές αντιδράσεις που θα παρέχουν περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την αντι-ύλη, και το big bang.


Η δοκιμή για την εβδομάδα 17 με 21 Δεκ 2012 είναι το τελευταίο τεστ πριν από τις εργασίες στον LHC που μετά θα κλείσει για αναβαθμίσεις και θα ξεκινήσει πάλι να λειτουργεί το 2014.
Το μηχάνημα που πολλοί πίστευαν ότι θα προκαλούσε το τέλος του κόσμου θα διεξάγει τις πιο προηγμένες δοκιμές του την ίδια ημέρα όπου προβλέπεται ότι ο κόσμος θα τελειώσει.



Πόσο ειρωνικό είναι αυτό;

http://topeiraxtiri.blogspot.gr

Μπορείς να προπονείσαι μετά μουσικής αλλά μην περιμένεις αποτελέσματα

Η προπόνηση με τα ακουστικά στα αυτιά είναι λίγο πιο περίπλοκη από το χοροπηδάω ή τρέχω στο ρυθμό της μουσικής




Περίπου από την εποχή που χτυπούσαν τα τύμπανα στη ζούγκλα και μάζευες καρπούς από τα δέντρα για να μεγαλώσεις τα μωρά σου είναι γνωστό ότι μουσική έχει αυτό το κάτι που κάνει το σώμα σου να θέλει να ακολουθήσει στον ίδιο ρυθμό.
Αυξάνει το beat; Χοροπηδάς πιο γρήγορα. Μειώνεται; Ακολούθως. Που σημαίνει ότι μουσική και γυμναστική κάπως σχετίζονται ή κάπως θα μπορούσαν να συνδυαστούν.
Αυτό βέβαια είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από το γεμίζεις το mp3 με τραγούδια και φεύγεις για προπόνηση, βάζεις τα ακουστικά και τρέχεις στο διάδρομο, κάνεις squat στο κλουβί και κουνάς το κεφάλι σου αριστερά δεξιά σαν χαζοχαρούμενο ή κάνεις πάγκο και πας την μπάρα πάνω κάτω σαν καρτούν.
Είναι λογικό να θες να κάνεις διάδρομο χωρίς τη βαρεμάρα  του διαδρόμου, να θες κάνεις ελεύθερα χωρίς να μετράς επαναλήψεις. Είναι λογικό, επίσης, να πηγαίνεις γυμναστήριο μετά τη δουλειά και να θες να χαλαρώσεις.
Άλλο, όμως, το να σε παρακινεί η μουσική και άλλο το να ακούς μουσική όταν κάνεις προπόνηση.
Το οποίο μας φέρνει στο θέμα του κειμένου, την εξακριβωμένη σχέση μουσικής και προπόνησης. Οι έρευνες λένε ότι τα bpm -γνωστά περισσότερο από την ηλεκτρονική μουσική- πρέπει να ταιριάζουν με τον καρδιακό ρυθμό του αθλητή.
Σε ποδηλάτες αυτό σημαίνει έως και 7% λιγότερη κατανάλωση οξυγόνου συγκρίνοντας με μουσική υποβάθρου. Στο διάδρομο μπορεί να σημαίνει και 10% μείωση στη συνολική προσπάθεια.
Αλλά η σχέση καρδιακού ρυθμού και bpm δεν είναι τόσο γραμμική. Όταν γυμνάζεσαι μεταξύ 30 και 70% max τα bpm πρέπει να είναι κάπου μεταξύ 90 και 120. Από 70-80% πρεπει να είναι 120 έως 150 bpm. Μετά το 80% δεν υπάρχει διαφορά.
Κάποιες άλλες μελέτες έχουν δείξει το ίδιο πράγμα με διαφορετικό τρόπο. Αντί για ένα μείγμα τραγουδιών με διαφορετικά tempo, οι ερευνητές έβαλαν το ίδιο τραγούδι τρεις φορές σε διαφορετικές ταχύτητες.
Η αλλαγή στην ταχύτητα ήταν αναπαίσθητη αλλά βρήκαν τα εξής: αυξάνοντας την ταχύτητα αυξάνουν η απόδοση του ποδηλάτη. Μειώνοντας την ταχύτητα μειώνεται η απόδοση. Προφανώς, το σώμα προσαρμόζεται στο τέμπο της μουσικής.
Το πρόβλημα βέβαια είναι πως θα έβρισκες τα σωστά bpm στη μουσική σου αν υποθέσουμε ότι θα έμπαινες σε αυτή τη διαδικασία.
 Κάτι το οποίο μπορείς να κάνεις χρησιμοποιώντας προγράμματα όπως το Mixmeister ή το Cadence (iOS-PC) που αναλύουν και κάνουν sort μια playlist με βάση τα bpm. Κάτι αντίστοιχο μπορεί να γίνει με το Tangerine (iOS) δημιουργεί playlist αυτόματα από το iTunes.
Τι γίνεται, όμως, όταν θες να αλλάξεις ρυθμό; Κλείνεις τη μουσική ή πατάς next; Πετάς ένα μεγαλοπρεπέστατο σουλεϊμανικό σιχτίρ, τραβάς τα καλώδια και τα πετάς στα σκουπίδια;
Υπάρχει βέβαια και το ζήτημα της ασφάλειας. Αν κάνεις ποδήλατο στο δρόμο, ο νταλικιέρης πίσω σου έχει σοβαρές διαφωνίες που φοράς ακουστικά και είμαστε σε δημοκρατία. Αν περπατάς σφυρίζοντας αμέριμνος την ώρα που κάποιος άλλος στο γυμναστήριο κάνει άρσεις θανάτου μπορεί να αφήσει τη μπάρα και να πιάσει εσένα.
Αλλά και οι δικές σου αντιδράσεις στην προπόνηση είναι πιο αργές, η αντίληψη σου μειωμένη. Η μουσική μπορεί να σε χαλαρώνει την ώρα που εσύ θες να πιέσεις.
Το βασικό μειονέκτημα, ωστόσο, είναι ότι δεν πρόκειται ποτέ να δεις σοβαρή βελτίωση, ρώτα όποιον αθλητή θες. Οι επιδόσεις, τα κιλά, το σώμα, όλα βελτιώνονται με δύο πράγματα: Συγκέντρωση την ώρα της προπόνησης και συστηματική δουλειά.
Αν ακούς τη μουσική αντί για το σώμα που αυτό που θα δεις είναι σοβαρό τραυματισμό και όχι σοβαρή βελτίωση.
Που σημαίνει κανένας σοβαρός αθλητής δε φοράει ακουστικά την ώρα της προπόνησης γιατί προτιμά να έχει το μυαλό του στις παραμέτρους άσκηση και στα μηνύματα που του δίνει το σώμα του.
Ωστόσο, μπορείς να προσπαθήσεις. Αρκεί να μη ζητάς πολλά από την προπόνηση σου και να το δεις σαν διασκέδαση.

http://www.oneman.gr

6+1 απίστευτα (και αηδιαστικά) αφροδισιακά


Kαμιά φορά εκεί που δεν το περιμένεις ανακαλύπτεις... διαμαντάκια!
Όταν ακούτε τη λέξη αφροδιασιακό σας έρχεται στο μυαλό συνήθως η σοκολάτα, τα μύδια ή οι φράουλες με σαντιγί! Κι όμως, υπάρχουν αμέτρητα άλλα, τα οποία σύμφωνα με αρχαίους λαούς, οι οποίοι δεν κάνουν ποτέ λάθος, είναι πολύ πιο αποτελεσματικά και... αξιόπιστα! Το μόνο βέβαια πρόβλημα με τα συγκεκριμένα, είναι ότι είναι κάπως ιδιαίτερα, περίεργα, αηδιαστικά ή και όλα μαζί! Εδώ σας έχουμε μία λίστα με κάποια από αυτά... Αν μπορέσετε να βρείτε έστω και ένα, πάει να πει ότι το λέει η καρδούλα σας.

1. Πέος τίγρης: Κι όμως.... Σύμφωνα με Ιάπωνες ειδικούς, το να φάει κανείς το πέος μίας τίγρης σαν μεζέ, ας πούμε, όχι μόνο θα του προσφέρει γευστική απόλαυση διότι είναι και νόστιμο, αλλά ενισχύει την  ζωτικότητα με τα γνωστά αποτέλεσματα. Τώρα το που θα βρεθεί η τίγρης είναι ένα άλλο θέμα...
2. Θαλάσσιο αγγούρι: Εκτός φυσικά από το σχήμα του, που θυμίζει σε όλους κάτι γνωστό, το συγκεκριμένο θαλάσσιο... πλασματάκι το οποίο τρώγεται κιόλας, πωλείται στην Κίνα ως αφροδισιακό και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία! Σύμφωνα με πληροφορίες η γεύση του θυμίζει αγγούρι στο πιο...αλμυρό!
3. Σαύρα: Μπορεί να τις βλέπετε και να σας προκαλούν τουλάχιστον αηδία, αλλά ενας συγκεκριμένος τύπος ονόματι Skink Skin, θεωρείτο από τους αρχαίους Έλληνες ιδανικό αφροδισιακό και μάλιστα κάποια μέρη τους συμπαθούς ερπετού τα χρησιμοποιούσαν για να φτιάξουν κρασί. Πλέον, στη Βόρεια Αφρική σερβίρεται ως λιχουδιά και λέγεται ότι όποιος το φάει γίνεται κυριολεκτικά ακαταμάχητος!
4. Αυγά χελώνας: Δείτε τα σαν τα κανονικά αυγά της κοτούλας μόνο που τα συγκεκριμένα έχουν κι άλλες ιδιότητες. Στο Μεξικό λοιπόν, πιστεύεται ότι τα εν λόγω αυγά προκαλούν ερωτική διάθεση σε όποιον φάει. αλλά και την... ανόρθωση του αντρικού μορίου! Είναι τόσο αποτελεσματικά δε, που στη Φλόριντα οι χελώνες είναι είδος υπό εξαφάνιση!
5. Αίμα κόμπρας: Για πάνω από 2000 χρόνια επικρατεί η πεποίθηση ότι αν κάποιος σκοτώσει μία κόμπρα, εύκολο, και πιει το αίμα της, ακόμα πιο εύκολο, θα έχει  διέγερση για πολύ περισσότερο. Μάλιστα, στο Βιετνάμ και στην Κίνα συνηθίζουν να το πίνουν και με αλκοόλ! Γεια μας!
6. Χυμός της ισπανικής μύγας: Κρατήσαμε το χειρότερο ίσως για το τέλος. Το εν λόγω σκαθάρι, και πιο συγκεκριμένα τα ζουμιά του, ήδη από την εποχή του Ιουλίου Καίσαρα, βοηθούσε τους να έρθουν σε κατάλληλη διάθεση! Μάλιστα, σε όλη τη Ευρώπη, σε καλά ενημερωμένα καταστήματα ο χυμός αυτός πωλείται και σε μπουκαλάκια! 


queen.gr


Δείτε πως ξεσαλώνει στα πάρτι η "γιαγιά" Demi Moore! (φώτο)


Πρόσφατα, η Demi Moore και ο Lenny Kravitz παραβρέθηκαν σε ένα πάρτι στο Μαϊάμι . Ας δούμε πώς διεξάγονται οι ιδιωτικές αυτές εκδηλώσεις. Ειδικά η Demi, η οποία έκλεισε της 11 Νοεμβρίου τα 50 της χρόνια πραγματικά ξεσάλωσε...


Δείτε τις φώτο:








Προχωρημένες Ελληνίδες “Επισημοποίησαν” Τη Λεσβιακή Σχέση Τους!


Πολλά τα “κουτσομπολιά” για δύο όμορφες Πατρινές που πλέον ανταλλάσσουν “καυτά υπονοούμενα” στο facebook και όχι μόνο…
Ανάστατη η τοπική κοινωνία δεν σταματά να ασχολείται με τα σέξι κορίτσια…
Και παλιότερα είχαν ακουστεί πολλά για τη σχέση τους, τώρα όμως… το “κακό” παράγινε!
Ακόμη και κολλητές, τους “πετούν” διάφορα υπονοούμενα, οπότε η σχέση τους θα έχει “επισημοποιηθεί”!
Η μία πάντως είχε κατά καιρούς σχέση με αρκετούς άνδρες, όμως φαίνεται πως κατέληξε… στο γυναικείο φύλλο!
Και οι δύο πάντως είχαν κάποτε συμμετοχή και σε ερωτικό τρίγωνο με επίσης γνωστό Πατρινό ο οποίος είχε εκμυστηρευθεί στο dete.gr, πως… η “φάση” του έμεινε… αξέχαστη!
Τί άλλο θα δούμε να συμβαίνει στην όμορφη πόλη της Αχαΐας!!! (;)
http://heraklion1.blogspot.gr

Οι δύσκολες ώρες του μεγάλου λαικού αοιδού: Υπο-«στηρίζεται» από ψυχολόγους! [φωτο]


Ένα πρόβλημα υγείας το κρατάει τα τελευταία χρόνια μακριά από τις πίστες. Η ψυχολογία του έπεσε φυσιολογικά στα «τάρταρα» ζητώντας την βοήθεια των ειδικών....
Αποτραβηγμένος από τον καλλιτεχνικό κόσμο, κλεισμένος στο σπίτι του στα περίχωρα της Θεσσαλονίκης και απέχοντας συνειδητά από τις νυχτερινές εμφανίσεις και τη δισκογραφία ζει τα τελευταία δύο χρόνια ο Πασχάλης Τερζής.
Αν και στο πρόσφατο παρελθόν είχε αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο τον ανάγκασε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, άλλος είναι ο λόγος που ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής έχει «χαθεί» από την πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και τις πίστες. 
Η ψυχολογία του κλονίστηκε πάρα πολύ και χρειάστηκε την βοήθεια ειδικών γιατρών, ψυχολόγων, για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού CIAO.


soknews.gr

ΦΡΙΚΗ: Διατηρούσε επί μήνες πτώμα της κοπέλας του στη μπανιέρα του

Σοκαρισμένοι οι αστυνομικοί αντίκρισαν σε σπίτι...

στο Stockton των ΗΠΑ το πτώμα μιας γυναίκας σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης Όπως ακούστηκε στο δικαστήριο, ο Devon Epps δολοφόνησε την κοπέλα του και μετά επί μήνες διατηρούσε το πτώμα της στην μπανιέρα του! Η Veronica Jones είχε κακοποιηθεί στο παρελθόν από τον Epps, ο οποίος είχε βίαιη συμπεριφορά και πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η Jones είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού, βιάστηκε και τέλος μαχαιρώθηκε 32 φορές από τον φίλο της...

http://ierosagonnews.blogspot.gr

Η Απίστευτη Μεταμόρφωση Της Anne Hathaway Σε Εκδιδόμενη Και Του Hugh Jackman Σε Κατάδικο


  
Το να καταφέρεις να δείξεις την εξαθλίωση στα πρόσωπα δύο από τους πιο ελκυστικούς ηθοποιούς του Hollywood για το”Les Miserables ” δεν ήταν και τόσο απλή υπόθεση. Ας είναι καλά οι make-up arists.
Η προετοιμασία για τους ρόλους στο “Les Miserables”, τη μεταφορά ενός από τα καλύτερα μιούζικαλ του Broadway όλων των εποχών στη μεγάλη οθόνη,  ήταν σκληρή και απαιτητική: ειδικά για τους Hugh Jackman και Anne Hathaway που υποδύονται τα δύο πιο βασικά και “εξαθλιωμένα” πρόσωπα της ταινίας.
Η Αnne Hathaway έπρεπε να πάρει την όψη της  Fantine, μιας άρρωστης εκδιδόμενης γυναίκας του 19ου αιώνα, για τις ανάγκες του ρόλου της (όπου μάλιστα χρειάστηκε να χάσει 10 κιλά), ενώ ο Hugh Jackman τον Γιάννη Αγιάννη  έναν σκληραγωγημένο αγρότη και κατάδικο.




Η αμερικανίδα Lisa Westcott που επιμελήθηκε το make up περιγράφει στην dailymail πως για να μεταμορφώσει τον Jackman σε έναν “βρώμικο και κουρασμένο” κατάδικο έπρεπε να εφαρμόσει ειδικές τεχνικές μακιγιάζ, ενώ ο ίδιος φορούσε ένα καλούπι στο στόμα του για να δώσει στο στόμα του την όψη των σάπιων δοντιών.






Όσο για την τέλεια οδοντοστοιχία της Anne Hathaway; Ευτυχώς, δε χρειάστηκε να “πειραχτεί” και πολύ, όπως είπε. Το μόνο που έκανε η Lisa Westcott ήταν να χρησιμοποιήσει ειδικά χρώματα και μπογιές για να τα βάψει και να δείχνουν ματωμένα. Σύμφωνα με την ηθοποιό, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ένιωθε άνετα με τη συγκεκριμένη τεχνική. “Πολλοί από το καστ αναγκάστηκαν να βάλουν φόρμες και μασέλες πάνω από τα δόντια τους. Ήμουν τυχερή που τα δικά μου χρειάστηκαν μόνο λίγη… ζωγραφική”.


Για την περίφημη σκηνή που η Fantine κόβει τα μαλλιά της για τα πουλήσει, δε θα πούμε πολλά. Αρκεί να αναφέρουμε ότι ο σκηνοθέτης Tom Hooper έδωσε θερμά συγχαρητήρια στην Anne. Θα έχει τους λόγους του…


Το backstage τα είδαμε. Τo oλοκληρωμένο αποτέλεσμα θα το δούμε στους κινηματογράφους στις  3 Iανουαρίου του 2013.


cosmo.gr

ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ | Φορώντας κόκκινο σλιπάκι... στολίζει το δεντράκι!


Υπάρχουν αυτοί που ετοιμάζουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους σε σικ έκδοση, αυτοί που το προτιμούν πιο μοντέρνο αλλά και εκείνοι που το στολίζουν... φορώντας το κόκκινο σλιπάκι τους!
Στην τελευταία κατηγορία ανήκει ο πασίγνωστος παρουσιαστής και ηθοποιός, που φωτογραφήθηκε χωρίς παντελόνι, να ολοκληρώνει το στόλισμα, με την πολύτιμη βοήθεια της κόρης του...
Πρόκειται για τον Μάριο Λόπεζ (Mario Lopez) που πρόσφατα παντρεύτηκε την αγαπημένη του Κούρντεϊ Μάτσα (Courtney Mazza).
Ο νέος του "ρόλος" σαν πατέρας και σύζυγος συμπεριλαμβάνει και τις δουλειές του σπιτιού όπως βλέπουμε, αν και με τον δικό του ιδιαίτερο και... ανάλαφρο τρόπο!
Δείτε τον μαζί με την κορούλα του Τζιά (Gia) κατά την διάρκεια του στολισμού και με το τελικό αποτέλεσμα της δημιουργίας:



http://www.tuned.gr

Η φωτογραφία μίας νεαρής μουσουλμάνας αναστατώνει τον Αραβικό κόσμο και το facebook!!



Είμαι μέλος της ”Εξέγερσης των Γυναικών στον Αραβικό Κόσμο” γιατί, για 20 χρόνια, δεν μου επιτρεπόταν

να αισθάνομαι τον άνεμο στα μαλλιά και στο σώμα μου “.


Μια φωτογραφία με ένα 21χρονο κορίτσι από τη Σαουδική Αραβία που αποκαλύπτει το πρόσωπό της χωρίς μαντίλα έχει κινήσει το ενδιαφέρον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς και η αντίδραση του Facebook να διαγράψει τη φωτογραφία από το γνωστό ιστοχώρο.

Ανάμεσα στα δεκάδες γκρουπ που ξεπηδούν στο Facebook και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την εξέγερση των Σύριων, μία σελίδα για την υπεράσπιση των γυναικείων δικαιωμάτων έχει ξαφνικά τραβήξει την προσοχή.
Μία μουσουλμάνα δημοσίευσε στο γκρουπ “Η Εξέγερση των Γυναικών του Αραβικού Κόσμου” μια φωτογραφία της χωρίς να φοράει μαντίλα και κρατώντας στα χέρια της το διαβατήριό της όπου απεικονίζεται η ίδια με μαντίλα.
Η απεικονιζόμενη Dana Bakdounis, 21 ετών, μεγάλωσε στη συντηρητική Σαουδική Αραβία και αποφάσισε να σταματήσει να φοράει τη μαντίλα τον Αύγουστο του 2011 αντιδρώντας στην καταπίεση που δέχονται οι γυναίκες στη χώρα της.
“Η μαντίλα δε μου ταίριαζε, αλλά έπρεπε να τη φοράω εξαιτίας της οικογένειας μου και της κοινωνίας. Δεν καταλάβαινα για ποιο λόγο τα μαλλιά μου ήταν καλυμμένα . Ήθελα να νιώθω την ομορφιά του κόσμου.. Ήθελα να νιώθω τον ήλιο και τον αέρα” δηλώνει η ίδια.
Με ακάλυπτα τα μαλλιά της κοιτώντας απευθείας μέσα στο φακό, επιδεικνύει τη φωτογραφία του διαβατηρίου της συνοδευόμενο με ένα σημείωμα που γράφει: “το πρώτο πράγμα που ένιωσα όταν έβγαλα τη μαντίλα” και “είμαι μέλος της ”Εξέγερσης των Γυναικών στον Αραβικό Κόσμο” γιατί, για 20 χρόνια, δεν μου επιτρεπόταν να αισθάνομαι τον άνεμο στα μαλλιά και στο σώμα μου ” .
Η φωτογραφία από την αρχή της δημοσίευσή της είχε μεγάλη απήχηση στο γκρουπ, καθώς πάνω από 1.600 χρήστες δήλωσαν ότι τους αρέσει, 600 διαμοίρασαν τη φωτογραφία και πάνω από 250 τη σχολίασαν.
Η Ντάνα δέχτηκε μεγάλη υποστήριξη τόσο από φίλους της όσο και από άγνωστους χρήστες. Δέχτηκε μηνύματα υποστήριξης και πολλά αιτήματα φιλίας. Όμως η μητέρα της, με την οποία έχει απομακρυνθεί από τότε που αποφάσισε να βγάλει τη μαντίλα, δέχτηκε απειλητικό μήνυμα για τη ζωή της κόρης της.
“Όλα έχουν αλλάξει από τότε που αποφάσισα να βγάλω τη μαντίλα” δηλώνει η ίδια.
“Ήμουν πολύ χαρούμενη όταν έλαβα τόσα μηνύματα από κορίτσια που φορούν μαντίλα. Έδειξαν την υποστήριξή τους, λέγοντας ότι« σεβόμαστε αυτό που έκανες, είσαι γενναία, θέλουμε να κάνουμε το ίδιο, αλλά δεν έχουμε το θάρρος». Επίσης έλαβα μηνύματα και από ηλικιωμένες γυναίκες.”
Βέβαια δεν έχουν όλοι την ίδια άποψη. Μια γυναίκα σχολίασε τη φωτογραφία λέγοντας πως η αντίθεση προς τη μαντίλα είναι άστοχη. “Ο αγώνας μας πρέπει να είναι η ισότητα στην κοινωνία … Για αυτό θα πρέπει να αγωνιζόμαστε. Όταν μια γυναίκα απορρίπτεται από μια δουλειά επειδή φοράει μαντίλα. Να είστε υπερήφανες γι΄ αυτό, είναι ευλογία! “
Το γεγονός πήρε ακόμα μεγαλύτερη έκταση εξαιτίας τη απόφασης του Facebook να διαγράψει την εικόνα. Οι διαχειριστές της σελίδας ισχυρίζονται ότι η φωτογραφία κατέβηκε στις 25 Οκτωβρίου, 4 μέρες μετά την αρχική δημοσίευσή της και ότι το facebook μπλόκαρε το λογαριασμό της Ντάνα και τους λογαριασμούς των ίδιων για μερικές ημέρες.
Επίσης υποστηρίζουν ότι αντίγραφα της φωτογραφίας που αναδημοσιεύτηκαν από άλλους χρήστες αλλά και από την ίδια τη σελίδα επίσης διαγράφηκαν και ολόκληρη η σελίδα “Εξέγερση των Γυναικών στον Αραβικό Κόσμο” ήταν εκτός λειτουργίας από τις 29 Οκτωβρίου έως τις 5 Νοεμβρίου.
To Facebook ανέφερε ότι διέγραψε τη φωτογραφία κατά λάθος και δημοσίευσε μια δήλωση στην ιστοσελίδα κοινωνικών ειδήσεων Reddit για το εν λόγω περιστατικό.
“Κάναμε ένα λάθος. Μπλοκάραμε κατά λάθος εικόνες από τη σελίδα “εξέγερση των γυναικών στον αραβικό κόσμο”, και δουλέψαμε για να διορθώσουμε το λάθος μόλις ειδοποιηθήκαμε. Λυπόμαστε για την αφαίρεση του περιεχομένου αυτού, και έχουμε ήδη λάβει μέτρα για να αποτρέψουμε παρόμοια περιστατικά στο μέλλον. 
Για να είμαστε σαφείς, οι φωτογραφίες της γυναίκας δεν παραβιάζουν τους όρους λειτουργίας μας.
Αντίθετα, έγινε λάθος από τους διαχειριστές του Facebook στη διαδικασία ανταπόκρισης σε μια αναφορά σχετικά με αμφιλεγόμενο περιεχόμενο.”
Πρόσθεσε επίσης ότι “αυτό που έκανε την κατάσταση χειρότερη είναι ότι κάναμε πολλά λάθη επί σειρά ημερών, και χρειάστηκε χρόνος για να διορθώσουμε κάθε ένα από αυτά τα λάθη. “
Το γκρουπ “Εξέγερση των Γυναικών στον Αραβικό Κόσμο” δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2011 και μέσα σε ένα χρόνο είχε 35.000 υποστηρικτές. Ο αριθμός διπλασιάστηκε μετά την έκταση που πήρε το θέμα της εν λόγω φωτογραφίας με αποτέλεσμα σήμερα να ξεπερνάει τα 70.000 μέλη.
Η Ντάνα δηλώνει ότι θέλει να δει μια νέα Συρία! Είναι μια από τις γυναίκες που τολμούν να υψώσουν το ανάστημά τους παρά την αναταραχή που επικρατεί.
Δηλώνει: “Θέλω μια Συρία με πλήρη δικαιώματα, με ισότητα μεταξύ των ανδρών και των γυναικών. Θέλω δικαιοσύνη, επειδή έχω ήδη την ελευθερία μου, και δεν φοβάμαι τίποτα τώρα. Τώρα μπορώ να κάνω ό, τι νομίζω ότι είναι σωστό.”

Πηγή:theinsider.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger