Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ψυχοθεραπευτής να σου πετύχει: Βίαζε την 19χρονη ασθενή του όσο ήταν σε ύπνωση!

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013


Τις πιο αρρωστημένες του ορέξεις «έβγαζε» σε μια 19χρονη Βρετανίδα ένας ψυχοθεραπευτής – ο Θεός να τον κάνει- την ώρα που εκείνη βρισκόταν σε κατάσταση ύπνωσης. 


Κάθε φορά η 19χρονη, αντί να ηρεμεί έφευγε αναστατωμένη από το γραφείο του ψυχοθεραπευτή χωρίς βέβαια να καταλαβαίνει το λόγο. 

Κάποιες φορές της έρχονταν στο μυαλό φευγαλέες εικόνες του «ειδικού» να την αγγίζει, όμως δεν μπορούσε να καταλάβει αν ήταν πραγματικότητα ή δημιούργημα της φαντασίας της.

Αυτές οι εικόνες όμως το τελευταίο διάστημα είχαν γίνει αρκετά συχνές με αποτέλεσμα η Βρετανίδα να αρχίσει να υποπτεύεται πως κάτι δεν πήγαινε καλά με τον ψυχοθεραπευτή... 

Έτσι, απευθύνθηκε στην αστυνομία.

Και όπως αποδείχθηκε καλά έπραξε αφού οι αστυνομικοί βρήκαν στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του ψυχολόγου 42.000 φωτογραφίες παιδικής κακοποίησης, όπως και βίντεο με τον ίδιο να κακοποιεί σεξουαλικά τη 19χρονη ασθενή του!!!

Ο 47χρονος άνδρας καταδικάστηκε σε φυλάκιση 18 μηνών και το όνομά του μπήκε στη λίστα με τους δράστες σεξουαλικών εγκλημάτων.

star.gr

«Οι Ρωσίδες λατρεύουμε το χρήμα, ποτέ δεν μας είναι αρκετό», δηλώνει η Ιρίνα Σάικ





«Χυλόπιτα» στον Χιου Χέφνερ, το περιοδικό του οποίου χαρακτήρισε ως πολύ κιτς για εκείνη, έριξε η Ιρίνα Σάικ μέσα από τις σελίδες του Esquire για το οποίο φωτογραφήθηκε.
«Το Playboy μου προσέφερε ένα τόνο λεφτά πέρυσι. Αλλά του είπα όχι. Ποτέ δεν θα φωτογραφιζόμουν για το αυτό το περιοδικό. Είναι πολύ κιτς. Βλέπεις ναι μεν είμαι μοντέλο εσωρούχων, αλλά έχω κλάση. Και Οκ, μπορεί η Ναόμι Κάμπελ και η Κλόντια Σίφερ να φωτογραφήθηκαν για το Playboy, αλλά το έκαναν στο τέλος της καριέρας τους, και ήταν κλασάτο».
Αυτό δήλωσε η αγαπημένη του Κριστιάνο Ρονάλντο στο περιοδικό Esquire. Προσθέτοντας, ωστόσο, την ατάκα με νόημα - και αποδέκτη, προφανώς, τον Χιου Χέφνερ- «Οι Ρωσίδες αγαπάμε τα χρήματα. Και ποτέ δεν μπορούμε να έχουμε αρκετά. Ακόμη και όταν έχεις πολλά, χρειάζεσαι και άλλα».




http://www.iefimerida.gr


Κατερίνα Καινούργιου: Το μυστικό που μπορεί να την οδηγήσει εκτός TV!!!


Είναι ένα κορίτσι καλοκάγαθο με θετική σκέψη και αύρα. Σε βαθμό βλακείας. Δεν έχει κακία για τον κόσμο. Σπάνιο είδος…όχι απλά γυναίκας αλλά ανθρώπου στις μέρες μας. 


Η Κατερίνα λοιπόν αποφάσισε εδώ και τρεις μήνες ν΄ασχοληθεί και με κάτι άλλο πέραν της τηλεόρασης. Κάτι που την ιντριγκάρει. Κάτι που την ερεθίζει.

Κάτι που το έχει μέσα της. Η παρουσιάστρια μετά από πολύ δουλειά και κάτω από άκρα μυστικότητα, λανσάρει σε λίγες μέρες και για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά, ρούχα που θα φέρουν την υπογραφή της. 

Ρούχα με χαρακτήρα. Ρούχα όχι ακριβά αλλά κλασσάτα. Και η κίνηση αυτή μπορεί να την οδηγήσει ακόμη και εκτός τηλεόρασης…

Σιγά μη στηρίζεται στον κάθε παρουσιαστή ή στον κάθε Διευθυντή καναλιού για να ζήσει. Μαγκάκι η ξανθιά. Αυτό από μόνο του συνιστά απάντηση σε όλους όσοι την αποκαλούν χαζή ξανθιά. 

Πόσο άκυρος χαρακτηρισμός…μα πόσο άκυρος!!!

Αυτή είναι η επιστολή του FBI που σύστηνε στον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ να αυτοκτονήσει [εικόνα]


Το ανώνυμο δακτυλογραφημένο σημείωμα που εικονίζεται στην ακόλουθη φωτογραφία τελειώνει με την εξής φράση:
«Κινγκ, δεν σου μένει να κάνεις παρά ένα μονάχα πράγμα. Ξέρεις τι. Είσαι τελειωμένος. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος, Είναι προτιμότερο να το κάνεις, προτού ο ρυπαρός, ανώμαλος ανέντιμος εαυτός σου ξεγυμνωθεί ενώπιον όλου του έθνους».
Το Νοέμβρη του 1964, φοβούμενο τις διασυνδέσεις του με το Κομμουνιστικό Κόμμα μέσω του Στάνλεϊ Λέβινσον, το FBI έστειλε ανώνυμα απειλητική επιστολή στον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, συνοδευόμενη από μία κασέτα που περιείχε τους ηχογραφημένους καρπούς ενός 9μηνου σχεδίου παρακολούθησής του, κατά τη διάρκεια συνευρέσεών του με γυναίκες σε δωμάτια ξενοδοχείων.


http://www.iefimerida.gr



Το είδαμε και αυτό.... Υποψήφιος στην Eurovision ετών 94!

Η Eurovision είναι η διοργάνωση όπου όλα τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.


Είναι ίσως ο μοναδικός θεσμός στον οποίο ο κάθε υποψήφιος μπορεί να εκφραστεί και να παρουσιαστεί όπως ακριβώς θέλει. 

Και επειδή η μουσική χρόνια δεν κοιτά, φέτος στην Σουηδία θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε έναν πολύ ξεχωριστό και υπερήλικα παράλληλα συμμετέχοντα. 

Ο λόγος για το 94χρονο-ναι, καλά διαβάζετε- υποψήφιο με τα χρώματα της Ελβετίας. Συμμετέχει στο συγκρότημα του Στρατού της Σωτηρίας και είναι ο μπασίστας του. 

Ονομάζεται Εμίλ Ραμσάουερ και πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στη γαλλική πόλη Σιέρ μαζί με το υπόλοιπο συγκρότημα, στον εορτασμό της επετείου ίδρυσης του Γαλλικού Στρατού Σωτηρίας. «Μου φέρνει χαρά αλλά και διάθεση στράτευσης η συμμετοχή στη Eurovision» είπε ο γηραιός μπασίστας. 

Μετά λοιπόν από τις γιαγιάδες της Ρωσίας, θα απολαύσουμε και τον παππού την Ελβετίας.


Απίστευτη φάρσα! Θα πεθάνετε στο γέλιο! (βίντεο)


Ένας μικρός κλέφτης που περπατάει πάνω σε τοίχο !!! Δείτε την πολύ έξυπνη φάρσα και γελάστε ελεύθερα.



Γιά γέλια: Έπεσε το ταβάνι και «πλάκωσε» τους βουλευτές


Άρον – άρον έληξε χθες η συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών της Αλβανικής Βουλής.


Σύμφωνα με τον αλβανικό τύπο κατά την διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος από το ταβάνι και αμέσως άρχισαν να πέφτουν σοβάδες στα κεφάλια των βουλευτών.

«Κάποιοι βουλευτές σοκαρίστηκαν ενώ κάποιοι άλλοι έσκασαν στα γέλια με το πάθημα των συναδέλφων τους» αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «TEMA».

Η συνεδρίαση της επιτροπής σταμάτησε για δύο λεπτά ενώ στη συνέχεια ο πρόεδρος Edmond Spaho έληξε την συνεδρίαση, κύρια θέματα της οποίας ήταν η εξέταση δυο νομοσχεδίων για τα στατιστικά στοιχεία της χώρας.

olympia.gr

Μήνυση σε Βενιζέλο και Παπακωνσταντίνου καταθέτει ο Βαξεβάνης



Σε μήνυση κατά του Γιώργου Παπακωνσταντίνου και Ευάγγελου Βενιζέλου προχώρησε οΚώστας Βαξεβάνης.

Όπως σημειώνει ο εκδότης του HOT DOC στο τεύχος που κυκλοφορεί, καταθέτει την μήνυση ως έλληνας πολίτης, προσπαθώντας να βρει ένα παράθυρο νομιμότητας για την τιμωρία τους, την ώρα που η κυβέρνηση φροντίζει να τους καλύψει. Ειδικά για τον Βενιζέλο,δεν τον παραπέμπει καν στην Προανακριτική για να κάνει ό,τι θα έκανε κάθε έλληνας πολίτης. Να δώσει δηλαδή εξηγήσεις για όσα του αποδίδει η δικογραφία των Οικονομικών Εισαγγελέων. Οι δύο πρώην υπουργοί κράτησαν στα χέρια τους αλλά δεν αξιοποίησαν την λίστα Λαγκάρντ. Αντιθέτως προχώρησαν στην απόκρυψή της, με διάφορα νομικίστικα επιχειρήματα περί παράνομης λίστας.

Η Εισαγγελία όμως καλεί σε απολογία τα μη πολιτικά πρόσωπα (Καπελέρη και Διώτη), με την κατηγορία της υπεξαγωγής κρατικού εγγράφου. Άρα αποδέχεται πως η λίστα ήταν νόμιμη και αποτελούσε κρατικό έγγραφο. Αυτό το αποτέλεσμα της Εισαγγελικής έρευνας, η κυβερνητική πλειοψηφία το απέκρυψε και προχώρησε σε μια προκλητική κίνηση πολιτικής συγκάλυψης.

Ούτε ο νόμος Βενιζέλου, δεν κατάφερε να σώσει τον Βενιζέλο. Χρειάστηκε μια προκλητική προσπάθεια συγκάλυψης από τον Αντώνη Σαμαρά και τον Φώτη Κουβέλη. Η προσπάθεια αυτή παρότι είχε «επιτυχία» στη ψηφοφορία στη Βουλή, δεν μπορεί να καλύψει τους δύο υπουργούς για την περίοδο που δεν καλύπτονταν από το νόμο περί ευθύνης υπουργών. Από τις 21 Μαρτίου του 2012 έως τις 3 Οκτωβρίου, ο Βενιζέλος κράτησε την λίστα στο σπίτι του, αντί να την παραδώσει στον επόμενο υπουργό. Διέπραξε δηλαδή το αδίκημα της υπεξαγωγής εγγράφου.

Γι” αυτό το αδίκημα μπορεί να μηνυθεί από οποιονδήποτε, χωρίς να καλύπτεται από τον νόμο έκτρωμα της ατιμωρησίας.Θα μπορούσε αυτή τη δίωξη να την ασκήσει αυτεπάγγελτα η Εισαγγελία Αθηνών, αλλά προτιμά να ασκεί διώξεις σε αυτόν που έκανε την αποκάλυψη αντί σε αυτούς που είναι υπεύθυνοι για την απόκρυψη. Έτσι ο Κώστας Βαξεβάνης αποφάσισε να κάνει όλες τις νομικές ενέργειες, ως έλληνας πολίτης, που θα οδηγήσουν τους υπεύθυνους σε δίκη.

Λεπτομέρειες στο HOT DOC που κυκλοφορεί.

ΠΗΓΗ: koutipandoras.gr

O Βούδας στην τουαλέτα προκάλεσε διπλωματικό επεισόδιο


Φορητές τουαλέτες με την εικόνα του Βουδα σχεδιασμένη στην πόρτα αναγκάστηκε να αποσύρει Ολλανδική εταιρία, μετά τις αντιδράσεις Ταϊλανδών βουδιστών, οι οποίες πήραν τέτοια έκταση ώστε να μπουν στο παιχνίδι οι πρεσβείες και το διπλωματικό σώμα.
Η Ολλανδική εταιρία Boels Rental είχε τοποθετήσει πέντε χημικές τουαλέτες στους δρόμους του Μπρούνσουμ στη νοτιοανατολική Ολλανδία, οι οποίες είχαν στην πόρτα τους τον Βούδα, γεγονός που προσέβαλε πολλούς βουδιστές, ενώ το θέμα πήρε μεγάλες εκτάσεις και στο διαδίκτυο, με εκστρατεία που ξεκίνησαν δύο Ταϊλανδοί και απαιτούσαν την απομάκρυνση των τουαλετών.
Η πρεσβεία της Ολλανδίας στην Ταϊλάνδη, βλέποντας την έκταση που πήρε το θέμα, ενημέρωσε την εταιρία και η Boels Rental αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη από τους Ταϊλανδούς βουδιστές επειδή χρησιμοποίησε την εικόνα του Βούδα ως διακοσμητικό για τις φορητές χημικές τουαλέτες της, τις οποίες και τελικά αναγκάστηκε να αποσύρει χθες Τετάρτη, όπως ανακοίνωσαν σήμερα Ολλανδοί διπλωμάτες.


http://www.iefimerida.gr

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Τζώρτζολγου... Ο ρακοσυλλέκτης πατέρας του και οι πόρνες


Ο Στράτος Τζώρτζογλου είχε μια ιδιαίτερη σχέση με τον πατέρα του, αφού είχαν μόλις δεκαεννιά χρόνια διαφορά.


Οι δυο τους φαίνεται, ότι ήταν και καλοί φίλοι, αφού ο πατέρας του ηθοποιού ήθελε να του μάθει πράγματα για τη νύχτα και το περιθώριο από πολύ νωρίς. «Ήμουν το πολύ επτά χρονών όταν ο πατέρας μου με πήρε και μου έδειξε την Τρούμπα, τις πουτ@νες, τους νταβατζήδες, τις αδερφές, τα τραβεστί, όλο το περιθώριο της εποχής. Δεν είχαμε και μεγάλη διαφορά ηλικίας. Εκείνος ήταν 19 ετών ναυτικός όταν με έκανε, η μητέρα μου μόλις 14», δήλωσε στην εφημερίδα «Το ποντίκι» ο ηθοποιός. Στην συνέχεια αποκάλυψε άγνωστα πράγματα για τον πατέρα του , ο οποίος ήταν ρακοσυλλέκτης. «Έπαιρνε πράγματα από τα σκουπίδια και τα πουλούσε στο Μοναστηράκι. Βοηθούσε τους πάντες, ακόμα κι όταν δεν είχαμε τίποτα να φάμε στο σπίτι. Θυμάμαι μια από τις τελευταίες φορές που τον είδα, γιατί δυστυχώς έφυγε νωρίς, τον παρακολουθούσα, χωρίς να το ξέρει, να βγάζει μια σακούλα από τον κάδο απορριμμάτων και με χειρουργική τρυφερότητα να την ανοίγει για να βρει κάτι πολύτιμο. Φαίνεται κάτι βρήκε, γιατί προχώρησε σχεδόν χαρούμενος».

gossip-tv.gr

Γιατί η έφηβη Μέρκελ είχε εξοργίσει την ηγεσία του Κομμουνιστικού Κόμματος το 1969


Την οργή του Κομμουνιστικού Κόμματος είχε προκαλέσει το 1969 η έφηβη τότε, γερμανίδα καγκελάριος σήμερα, Ανγκελα Μέρκελ. Το λόγο αποκάλυψε πρόσφατα μια πρώην καθηγήτρια της.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Cicero, η Ερικα Μπεν, η οποία δίδασκε ρωσικά στην Ανγκελα Μέρκελ όταν ήταν παιδί,αποκάλυψε πως η ηγεσία του Κομμουνιστικού Κόμματος είχε ενοχληθεί επειδή η σημερινή γερμανίδα καγκελάριος είχε κέρδισε το 1969 ένα διαγωνισμό γνώσης της ρωσικής γλώσσας.
Οπως υποστήριξε η κυρία Μπεν, ότι οι ανώτατοι αξιωματούχοι του κόμματος δεν είδαν με καλό μάτι τη νίκη της 14χρονης Μέρκελ στο διαγωνισμό, διότι θα προτιμούσαν να κερδίσει κάποιος μαθητής η οικογένεια του οποίου θα είχε στενότερους δεσμούς με το κόμμα.
Η Μέρκελ είναι κόρη πάστορα. Η ηγεσία του κόμματος θα ήθελε να αναδειχθεί νικητής κάποιος μαθητής από αγροτική ή εργατική οικογένεια.
Σύμφωνα με την Έρικα Μπεν, η νίκη της έφηβης Άγγελας το 1969 στους διαγωνισμούς --αρχικά σε σχολικό και κατόπιν σε εθνικό επίπεδο - ενόχλησε τα μέλη του κόμματος σε μια συνεδρίαση. «Τι να κάνω αφού είναι τόσο καλή» απάντησε κλαίγοντας η καθηγήτρια στο εξοργισμένο σχολικό συμβούλιο.
Η 58χρονη Μέρκελ μεγάλωσε στο Τρέμπλιν της Ανατολικής Γερμανίας αφού η οικογένειά της μετακόμισε εκεί το 1954 από το Αμβούργο γιατί ο πατέρας της ανέλαβε ιερέας σε μια τοπική προτεσταντική εκκλησία. Σπούδασε χημικός αλλά ακολούθησε πολιτική καριέρα, ως μέλος της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης, μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου το 1989 και την κατάρρευση της Ανατολικής Γερμανίας.


http://www.iefimerida.gr

Σοκ! Bιβλίο αποκαλύπτει ομοφυλοφιλικές σχέσεις του Τραβόλτα!


Το νέο βιβλίο που θα κυκλοφορήσει, αποκαλύπτει συνταρακτικές λεπτομέρειες για την ερωτική του ζωή!
Οι φήμες για τον διάσημο ηθοποιό είχαν ξεκινήσει πριν από μερικούς μήνες με βάση τα λεγόμενα ενός πιλότου, που ισχυριζόταν ότι διατηρούσε σεξουαλική σχέση με τον Τραβόλτα για έξι χρόνια.
Αυτή την φορά, ένα νέο βιβλίο έρχεται στο προσκήνιο με τίτλο ”Going Clear: Scientology, Hollywood and the prison of Belief”, που από ότι φαίνεται θα δυσκολέψει περισσότερο τα μυστικά του διάσημου ηθοποιού του Χόλιγουντ.
Συγγραφέας του βιβλίου αυτού είναι ο Λόρενς Ράιτ, όπου αναφέρει ειδικά αποσπάσματα για τον ηθοποιό και τις σχέσεις του από την δεκαετία του ‘80.
Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως κάποια στιγμή στη δεκαετία του ’80, ο Τραβόλτα ήθελε να φύγει από την Σαϊεντολογία για να παντρευτεί τον τότε αγαπημένο του!

http://www.koolnews.gr

To αηδιαστικό ριάλιτι για την Κέρκυρα ξεκινά νέα γυρίσματα στο νησί


Αγνοώντας τις έντονες αντιδράσεις του κοινού -και των τοπικών παραγόντων στην Κέρκυρα- οι υπεύθυνοι του Channel 4 αποφάσισαν να εγκρίνουν τα γυρίσματα και δεύτερης σεζόν για το ριάλιτι What Happens in Kavos.
«Έχουμε δημιουργήσει ένα σόου που είναι ταυτόχρονα ενδιαφέρον και κλασάτο». Αυτό δήλωσε -χωρίς ίχνος ειρωνείας ή αυτογνωσίας- ο υπεύθυνος της εταιρίας παραγωγής Dragonfly που είναι υπεύθυνη για το What Happens in Kavos.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του καναλιού η δεύτερη σεζόν, τα γυρίσματα της οποίας θα γίνουν αυτό το καλοκαίρι στην Κέρκυρα, θα προσπαθήσουν να εισχωρήσουν ακόμη πιο βαθιά στις ζωές των παραθεριστών και των υπαλλήλων του πανηδονιστικού αυτού resort.
Κάτι που προκαλεί εντύπωση καθώς στα τρια επεισόδια της πρώτης σεζόν το κοινό είχε την «χαρά» να απολαύσει ουροποσίες, σπασμένα πέη και μητέρες να κάνουν όργια μαζί με τις κόρες τους.
Η αλήθεια είναι ότι παρά το τσουνάμι κακής δημοσιότητας η συγκεκριμένη απόφαση ήταν κάτι πάνω από δεδομένη, από την στιγμή που τα πρώτα δυο επεισόδιο της σειράς συγκέντρωσαν το «ενδιαφέρον» 2,2 εκ. τηλεθεατών κατά μέσο όρο.



http://www.iefimerida.gr

Οι γυναίκες που καπνίζουν σαν άνδρες, πεθαίνουν και σαν άνδρες


Δραματική αύξηση παρουσιάζει ο αριθμός των γυναικών που κινδυνεύουν από καρκίνο, λόγω του τσιγάρου. Τι δείχνει νέα έρευνα


Οι γυναίκες καπνίστριες είναι πολύ πιο πιθανό να πεθάνουν από καρκίνο των πνευμόνων στην εποχή μας από ό,τι ήταν πριν από λίγες δεκαετίες, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, που δείχνει ότι διαχρονικά η συνήθεια του τσιγάρου γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη για τον γυναικείο πληθυσμό.

Η συνέπεια είναι ότι πλέον τα ποσοστά θανάτων των γυναικών πλησιάζουν τα αντίστοιχα των ανδρών καπνιστών. «Οι γυναίκες που καπνίζουν σαν άνδρες, πεθαίνουν και σαν άνδρες», γράφουν χαρακτηριστικά οι επιστήμονες και επισημαίνουν ότι τα λεγόμενα «ελαφρά» τσιγάρα με τις ανάλογες ετικέτες στη μάρκα τους (όπως light, mild κλπ) έχουν αποτύχει να εμποδίσουν την αύξηση του κινδύνου θανάτου μεταξύ των γυναικών.

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον δρα Μάικλ Θαν, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο διεθνούς κύρους ιατρικό περιοδικό "New England Journal of Medicine", σύμφωνα με το BBC, μελέτησαν στοιχεία από 2,2 ενήλικες άνω των 55 ετών. Όπως αναφέρουν, σήμερα πλέον οι γυναίκες ξεκινούν το κάπνισμα πιο νωρίς στη ζωή τους και καπνίζουν περισσότερα τσιγάρα σε σχέση με το παρελθόν, γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητές τους για θανατηφόρο καρκίνο.

Στη δεκαετία του ’60, οι γυναίκες ήταν 2,7 φορές πιο πιθανό να πεθάνουν από καρκίνο των πνευμόνων σε σχέση με τις γυναίκες που δεν κάπνιζαν. Στη δεκαετία του ’80, η πιθανότητα αυτή ήταν μεγαλύτερη κατά 12,6 φορές, ενώ στην πρώτη δεκαετία του 21ου αιώνα η πιθανότητα είναι πια μεγαλύτερη κατά 25,7 φορές, υπάρχει δηλαδή μια δραματική αύξηση του κινδύνου κατά τις τελευταίες δεκαετίες.

Επειδή ο καρκίνος των πνευμόνων είναι συνήθως μια αργή νόσος, που χρειάζεται χρόνια εωσότου εξελιχθεί, συχνά οι αλλαγές στις καπνιστικές συνήθειες έχουν μια σημαντική χρονική υστέρηση αρκετών ετών μέχρι να εκδηλωθούν στα ποσοστά θνησιμότητας. Στη δεκαετία του ’60, όλο και περισσότερες γυναίκες άρχιζαν να καπνίζουν από την εφηβεία τους, κάτι που οι άνδρες έκαναν ήδη από τη δεκαετία του ’30.

Ο κίνδυνος θανάτου από καρκίνο των πνευμόνων εμφανίζει μια στασιμότητα μεταξύ των ανδρών μετά τη δεκαετία του ’80, ενώ των γυναικών αυξάνει σταδιακά, σχεδόν εξισώνοντας τα δύο φύλα. Αντίθετα, ο κίνδυνος θανάτου από χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια αυξάνει διαχρονικά τόσο για τους άνδρες, όσο και για τις γυναίκες. Μια πιθανή εξήγηση για αυτό, κατά τους ερευνητές, είναι ότι ο αραιωμένος καπνός των λεγόμενων «ελαφρών» τσιγάρων -που συχνά καπνίζουν πια και οι άνδρες- έχει μικρότερο pH, με συνέπεια να εισπνέεται πιο εύκολα πολύ βαθιά στους πνεύμονες.

Το ευχάριστο είναι ότι αν μια γυναίκα κόψει το τσιγάρο σε οποιαδήποτε ηλικία, μειώνεται ο κίνδυνος θανάτου από οποιαδήποτε ασθένεια σχετική με το κάπνισμα, αν και η ωφέλεια είναι μεγαλύτερη στην περίπτωση που η απόφαση για σταμάτημα του καπνίσματος ληφθεί πριν τα 30.

Μια άλλη περυσινή έρευνα είχε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι γυναίκες που καπνίζουν όλη τους τη ζωή, πεθαίνουν κατά μέσο όρο μια δεκαετία νωρίτερα σε σχέση με αυτές που ποτέ δεν το άρχισαν.


ΠΗΓΗ: news247.gr


ΣΟΚ: Νταντά χτυπούσε μωρό μέχρι να ματώσουν τα μάτια του


Συγκλονίζει την παγκόσμια κοινή γνώμη η 34χρονη νταντά η οποία δολοφόνησε ένα νεογέννητο κοριτσάκι χτυπώντας το στο κεφάλι μέχρι να... ματώσουν τα μάτια του!


Το αποτρόπαιο έγκλημα έλαβε χώρα στη Μασαχουσέτη, όπου η Άισλινγκ Μακάρθι σκότωσε την νεογέννητη Ρέμα Σαμπίρ προκαλώντας της σοβαρά αιματώματα στο σώμα και το κεφάλι.

Η αστυνομία, αφού δέχτηκε κλήση από γείτονες, εισέβαλλε στο σπίτι και βρήκε τη μικρή Ρέμα να αιμορραγεί από τα μάτια έχοντας χάσει τις αισθήσεις της.

Αμέσως τη μετέφεραν στο Ιατρικό Κέντρο της Βοστώνης, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν σοβαρές εγκεφαλικές αιμορραγίες.

Το άτυχο κοριτσάκι πέθανε δύο μέρες μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο.

Η 34χρονη Μακάρθι έχει αρνηθεί τις κατηγορίες, με την συνήγορο της να ισχυρίζεται ότι έχει 13 χρόνια προϋπηρεσία στη φροντίδα των μικρών παιδιών και ειδικότερα εργαζόμενη σαν μπειμπισίτερ, αναφέρει το radar.gr.

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας αναμένονται, με το δικαστήριο να περιμένει να αναβαθμίσει την κατηγορία σε ανθρωποκτονία από πρόθεση.




Τάκης Ζαχαράτος: Ποιοι τον θέλουν νεκρό;


Ο Τάκης Ζαχαράτος πριν από καιρό είχε κάνει μια συγκλονιστική δήλωση. «Υπήρχαν άνθρωποι που με ήθελαν νεκρό» είχε πει και σε πρόσφατη συνέντευξή του ρωτήθηκε ποιους εννοούσε.


«Δεν θέλω να πω συγκεκριμένα πρόσωπα, αλλά έχω βιώσει μεγάλη κακία. Είμαι σίγουρος πως πολλοί άνθρωποι του χώρου θα ήταν πολύ χαρούμενοι, αν δεν ζούσα» ήταν η απάντησή του.

Προσπάθησε να συμφιλιωθεί με την Ελένη Μενεγάκη;

«Ψέματα, δεν έκανα καμία προσπάθεια. Είναι ένα από τα πολλά μυθεύματα που γράφονται κατά καιρούς». 

ΠΗΓΗ: Ok!

Το KAYTO ταγκό της Αγγελικής Ηλιάδη με γυναίκα που αναστάτωσε το κέντρο!! [video]


Η Αγγελική Ηλιάδη τελείωσε τις εμφανίσεις της στο Diogenis Studio με το Σάκη Ρουβά το Σάββατο που μας πέρασε και εμείς ψάξαμε και βρήκαμε ένα ...


συλλεκτικό βίντεο που δείχνει το χορευτικό της στο κέντρο.

Πρόκειται για ένα ερωτ*κό ταγκό με μία χορεύτρια που υποδύεται τον αγαπημένο της. Δείτε το!
athensbars.gr

Γαλλική εταιρεία διοργανώνει απαγωγές με σκοπό τη… διασκέδαση





Άγνωστοι σε φιμώνουν, σε δένουν με ταινία, σου κλείνουν τα μάτια και σε οδηγούν σε ένα σκοτεινό, υγρό κελί. Μετά από 4 ώρες σε αφήνουν ελεύθερο… Τα λύτρα που «απαιτούν» είναι μόλις 1.000 ευρώ και σου κόβουν και απόδειξη για την… εφορία. 

Αν αναζητάς μια εμπειρία βγαλμένη από Χόλιγουντ, τότε η Ανατολική Γαλλία είναι το μέρος που πρέπει να βρίσκεσαι. Η εταιρεία Ultime Realite, παρέχει μια ασυνήθιστα μοναδική υπηρεσία. Με 1.000 ευρώ (βασικό πακέτο) έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις (;) μια αξέχαστη απαγωγή, με κεντρικό θύμα…. εσένα.

Αν πάλι είσαι πιο extreme τύπος και έχεις το ανάλογο πορτοφόλι, μπορείς να εμπλουτίσεις αυτή την εμπειρία με αρκετά πιο εξεζητημένα σενάρια. Καταδίωξη μέσω θαλάσσης, απελευθέρωση με ελικόπτερο, παραμονή στα χέρια των «κακοποιών» για μεγαλύτερο διάστημα και άλλα πολλά χολιγουντιανά εφέ, είναι διαθέσιμα... με την ανάλογη χρέωση φυσικά.

Η ιδέα μοιάζει να είναι επηρεασμένη από την ταινία “The Game”, όπου μια εταιρεία κάνει τον ήρωα να πιστέψει πως η υπόληψη του, τα οικονομικά του και η ασφάλεια του βρίσκονται σε κίνδυνο, καταφέρνοντας στο τέλος του παιχνιδιού, να του διδάξει, πως πρέπει να εκτιμά τη ζωή περισσότερο.

Στην ιστοσελίδα της (http://www.ultimerealite.fr/), η Ultime Realite αναφέρει: «Θα ζήσετε σε πραγματικές συνθήκες τρόμου και βίας, μιας απαγωγής… ένα ψυχολογικό σοκ που θα κάνετε καιρό να ξεχάσετε». Ως πελάτης της Ultime Realite μπορείτε να επιλέξετε ακριβώς το σενάριο της απαγωγής που επιθυμείτε, αλλά δεν θα έχετε ιδέα για το που και πότε θα συμβεί το χτύπημα. Μάλιστα στο συμβόλαιο που υπογράφουν οι πελάτες, διευκρινίζεται πως «θα σας παρακολουθούμε για μερικές ημέρες και την κατάλληλη στιγμή θα γίνει ηεπίθεση».

Ο 30χρονος Georges Cexus, ιδιοκτήτης της εταιρείας «απαγωγών», δηλώνει πως οι δουλειές του έχουν ανέβει τελευταία. Δέχεται τουλάχιστον 2 εντολές-παραγγελίες για απαγωγές, καθημερινά. Οι περισσότεροι πελάτες του είναι επιχειρηματίες, δικηγόροι καιμεγαλοστελέχη, που διψούν για αδρεναλίνη. Η εμπειρία μιας απαγωγής από επαγγελματίες έρχεται ως εναλλακτική πρόταση στα -αρκετά συνηθισμένα πια- extremesports.

“Αυτό που προσφέρω είναι μια απολύτως ελεγχόμενη κατάσταση, κανείς δεν κακοποιείται, είναι κυρίως ψυχολογική η βία που ασκείται”, τονίζει ο Georges Cexus και συμπληρώνει «Φυσικά αν ο πελάτης αισθανθεί πως φτάνει στα όρια της αντοχής του, μπορεί να τερματίσει το παιχνίδι, απλά εκστομίζοντας το σύνθημα που έχουμε από πριν συμφωνήσει”.

H απαγωγή είναι η πλέον δημοφιλής υπηρεσία που προσφέρει η Ultime Realite, όμως δεν είναι η μοναδική. Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει, μεταξύ άλλων υπηρεσιών (ανθρωποκυνηγητό στο δάσος, διαμονή σε νεκροτομείο, ή ακόμα και εικονική κηδεία) αυτήν που του ταιριάζει.

Φυσικά όλα αυτά είναι νόμιμα, αφού προϋποθέτουν την ενυπόγραφη συγκατάθεση τουπελάτη.

Όμως η αστυνομία προειδοποιεί πως σε περίπτωση που κάποιος πάθει κάτι κακό, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, το πράγμα… αλλάζει.

http://www.globalomen.com

Πρώην συνεργάτιδα της Αννίτας Πάνια δηλώνει: “Συνεργάστηκα μαζί της για τα λεφτά. Δεν μπερδεύω τα σώβρακα με τις γραβάτες” (video)



Η Πωλίνα φιλοξενήθηκε μέσα από video στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή FTHISTV και  έδωσε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί.
Η τραγουδίστρια θέλοντας να ξεκαθαρίσει την συνεργασία της με την Αννίτα Πάνια την περίοδο όπου εμφανιζόταν σε έντεχνη σκηνή, δήλωσε: “Εκτός του ότι γουστάρω πολύ Αννίτα Πάνια, ήταν και μια περίοδος πάλι οικονομικής κρίσης. Εκείνη την περίοδο δούλευα και σε κάτι άλλο έντεχνο και δούλευα και στην Αννίτα. Γιατί εμένα μου άρεσε και η Αννίτα και έπαιρνα και λεφτά. Εγώ την ώρα που θα πάω να τραγουδήσω το έντεχνο, θα είμαι στο έντεχνο. Την ώρα που θα πάω να κάνω τον χαβαλέ μου, θα κάνω χαβαλέ. Δεν μπερδεύω  τα σώβρακα με τις γραβάτες”.  

http://www.fthis.gr

Το Ισραήλ " έκλεψε" την νούμερο ένα επιτυχία της Πάολα. Ακούστε την διασκευή του κομματιού...



Μια νέα εκδοχή του αγαπημένου μας “Φταις” ερμηνεύει η Tamar Yahalomy στο Ισραήλ. Η μουσική του τραγουδιού φέρει την υπογραφή του Κυριάκου Παπαδόπουλου, ενώ τους στίχους της Ισραηλινής εκδοχής έχει γράψει ο Yossi Gispan....




http://www.to-mati.gr

Αυτό είναι το πιο κακομαθημένο κορίτσι της Βρετανίας (βίντεο)


Όλοι οι γονείς λίγο πολύ θέλουν το καλύτερο για τα παιδιά τους. Κάποιοι βέβαια φτάνουν στις υπερβολές. Η νεαρή κομμώτρια από την Σκωτία που εργάζεται και σε φαρμακείο ως δεύτερη δουλειά, από την στιγμή που απέκτησε την κόρη της Brogann Mackay δεν σταμάτησε στιγμή να της ψωνίζει ότι πιο ακριβό και επώνυμο κυκλοφορεί στην αγορά. Η Brogan στα 11 της είχε στην καρνταρόμπα της τσάντες Prada, Hermes, Gucci και Louis Vuitton ανώ είχε δική της ροζ πιστωτική κάρτα, 35 ζευγάρια παπούτσια (ανάμεσα τους και φιρμάτα, όπως jimmy Choo) χαρτζηλίκι 400 λιρών το μήνα αλλά και προσωπικά εξοδα για μανικιούρ, ανταύγειες, κομμωτήριο και τεχνητό μαύρισμα! Ακόμα διέθετε plasma τηλεόραση στο δωμάτιό της I phone και υπολογιστή τελευταίας τεχνολογίας. Με τι κόστος; Την καταδίκη της μαμάς της για ασφαλιστική απάτη! Και όχι πως αυτό την σταμάτησε. Η έφηβη πια άκρως κακομαθημένη Brogann συνεχίζει να απαιτεί τα καλύτερα και να έχει τεράστιες εκρήξεις θυμού αν δεν της κάνουν το χατήρι ενώ έχει ήδη ζητήσει από την μητέρα της να της πληρώσει πλαστική στήθους! Αμαρτίες γονέων.... 



http://www.mothersblog.gr 



Γυαλιά – καρφιά νυχτερινό κέντρο - Η πεθερά έπιασε τη νύφη με εραστή!


Επεισοδιακό τέλος είχε ο γάμος που είχε ήδη προγραμματιστεί για τον ερχόμενο Ιούνιο χάρις το δαιμόνιο της πεθεράς!


Η μητέρα του γαμπρού το έριξε έξω σε γνωστό κέντρο της Αθήνας όπου και "τσάκωσε" τη νύφη της να διασκεδάζει με τον εραστή της!

Σύμφωνα με πληροφορίες η πεθερά είναι μία από τις πολύ εμφανίσιμες και επιβλητικές Πατρινές που κυκλοφορούν σε στέκια "επώνυμων" Πατρινών και τον τελευταίο καιρό καμάρωνε, όπως θα έκανε κάθε μάνα, για τον επικείμενο γάμο του γιου της.

Ο οποίος μάλιστα χαρακτηρίζεται, απ' όσους τον γνωρίζουν, ως από τους πλέον αξιόλογους.

Τις μέρες ανάμεσα σε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, η νύφη ανακοίνωσε ότι έπρεπε να ταξιδέψει εσπευσμένα στην Αθήνα λόγω ασθένειας της γιαγιάς της οποία κατοικεί μόνιμα στην πρωτεύουσα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το dete.gr, είπε πως θα πήγαινε μόνη γιατί δεν ήθελε να ταλαιπωρήσει κανέναν, ούτε τον ίδιο τον αρραβωνιαστικό της, αλλά ούτε και κάποιον άλλον από την οικογένειά του.

Όμως τη μεθεπόμενη μέρα πήγε στην Αθήνα για διασκέδαση η πεθερά η οποία επέλεξε με την παρέα της να πάει σε κέντρο όπου εμφανίζεται γνωστός τραγουδιστής.

Και εκεί αντίκρισε τη μέλλουσα νύφη της αγκαλιά με έναν άλλον!

Όπως έγινε γνωστό από άτομα της παρέας της πεθεράς, στο μαγαζί επικράτησε πανικός καθώς κανείς δεν μπορούσε να συγκρατήσει την εξαγριωμένη πεθερά που λίγο έλειψε να πιάσει από το μαλλί την αρραβωνιαστικιά του γιου της.

Τελικά το επεισόδιο έληξε χάρη στην επέμβαση των υπευθύνων του καταστήματος!

Η πεθερά ενημέρωσε τον γιο της, εκείνος έγινε έξω φρενών, τα "κουβέντιασε" σε άγριο ύφος με την μέχρι πρότινος μέλλουσα γυναίκα του και τελικά ο προγραμματισμένος γάμος ακυρώθηκε...

http://www.ksenixtis.gr

Η επανεμφάνιση των «One» ! Δείτε πως είναι σήμερα



Οι φαν της μουσικής και της Eurovision έκοψαν εχθές την πίτα τους στο μαγαζί της Μπέτυς Μαγγίρα στο Κολωνάκι.
Το παρών έδωσαν και δυο μέλη από το πρώην μουσικό συγκρότημα «One».
Άλλωστε το φετινό σλόγκαν της Eurovision είναι «We are One» και οι δυο τραγουδιστές δέχτηκαν την πρόσκληση με χαρά. 
Μπορεί το συγκρότημα να έχει διαλυθεί, οι δυο τραγουδιστές όμως παραμένουν δυο καλοί φίλοι. 
Στις φωτογραφίες τους βλέπουμε σε χαλαρές στιγμές μαζί με τον πρόεδρο του Greek eurovision fanclub Χρήστο Ζαφειρίδη και τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων και μελών Μάκη Χαραλαμπόπουλο.
http://www.aniwthoi.net

Εκπαιδευόμενοι καθηγητές γυμνασίου δεν ξέρουν που είναι ο Ειρηνικός Ωκεανός!



Έρευνα στο Βέλγιο έδειξε πως μεγάλος αριθμός εκπαιδευόμενων καθηγητών Γυμνασίου δεν διαθέτει τις στοιχειώδεις γνώσεις Γεωγραφίας, Πολιτικής και Ιστορίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, από τους τελειόφοιτους μελλοντικούς καθηγητές ο ένας στους τρεις δεν μπορούσε να εντοπίσει τις ΗΠΑ στον παγκόσμιο χάρτη και σχεδόν οι μισοί δεν γνώριζαν πού βρίσκεται ο Ειρηνικός Ωκεανός.

Όταν είδαν τη φωτογραφία του Μάο Τσε Τουνγκ, δύο στους τρεις δεν μπόρεσαν να τον αναγνωρίσουν, ενώ οι περισσότεροι απάντησαν ότι πρόκειται για τον εκλιπόντα ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ-ιλ.

Οι ερευνητές στο Καθολικό Πανεπιστήμιο Λίμπουργκ ζήτησαν απαντήσεις από χίλιους φοιτητές σε οκτώ σχολές εκπαίδευσης καθηγητών στην φλαμανδική περιοχή του Βελγίου.

Η εξέταση, που περιελάμβανε 114 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών, πραγματοποιήθηκε γιατί οι μαθητές παρουσίασαν πολλές φορές κενά σε θέματα γενικών γνώσεων, εξήγησαν οι ερευνητές που την διεξήγαγαν.

Οι φοιτητές εκείνοι που παρακολουθούσαν ειδήσεις και διάβαζαν εφημερίδες είχαν καλύτερες επιδόσεις από τους άλλους, εξήγησαν οι επιστήμονες.

http://www.newsit.gr

Σία Κοσιώνη: Ένα βήμα πριν το διαζύγιο!


Οργιάζουν οι φήμες που θέλουν τη γνωστή δημοσιογράφο να χωρίζει με τον δημοσιογράφο σύζυγό της, Μιχάλη Λεάνη μετά από έξι χρόνια γάμου.


Για κρίση στο γάμο της Σίας Κοσιώνη και του Μιχάλη Λεάνη, κάνει λόγο ρεπορτάζ της εκπομπής «Μεσημεριανή Μελέτη».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Μεσημεριανή Μελέτη», η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ και ο γνωστός αθλητικογράφος αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους μετά από έξι χρόνια έγγαμου βίου.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί το 2002, όταν η Σία Κοσιώνη σπούδαζε ακόμη στη Θεσσαλονίκη, ενώ εκείνος συνεργαζόταν με τον Αντώνη Κανάκη στην εκπομπή «ΑΜΑΝ». Όλα τα χρόνια του γάμου τους κράτησαν χαμηλούς τόνους, ενώ δεν θέλησαν ποτέ να προβάλουν τη σχέση τους στα Μέσα.

Τον τελευταίο καιρό, σε μία προσπάθεια να ανανεώσουν τη σχέση τους, μετακόμισαν από την Πειραϊκή, όπου διέμεναν από την αρχή του γάμου τους, σε μια μεζονέτα στα βόρεια προάστια, αλλά τελικά οι προσπάθειές τους δεν απέδωσαν καρπούς.

http://www.soknews.gr



16χρονος μαθητής ανακάλυψε το μικρόβιο που αποσυνθέτει το πλαστικό



Το πλαστικό εξαιτίας της μακράς διάρκειας που απαιτείται για την αποσύνθεσή του, αποτελεί ένα από τους σοβαρότερους παράγοντες επιβάρυνσης του περιβάλλοντος και πονοκέφαλο για τους περιβαλλοντολόγους και τους επιστήμονες.
Αυτό που δεν έχει κατορθώσει η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα, το κατάφερε ένας 16χρονος μαθητής από τον Καναδά.
Το γεγονός ότι το πλαστικό χρειάζεται έστω και 1000 χρόνια να αποσυντεθεί, σημαίνει ότι υπάρχουν κάποιοι μικροοργανισμοί που μπορούν να το αποσυνθέσουν, έκανε τον Daniel Burd μαθητή γυμνασίου από Βατερλό του Οντάριο, να διερωτηθεί αν αυτοί οι μικροοργανισμοί, θα μπορούσαν ίσως να επιταχύνουν την αποσυνθετική τους διαδικασία; Προκειμένου να δώσει απάντηση στο ερώτημα αυτό άρχισε τις έρευνές του. Έθαψε το πλαστικό στο έδαφος, προκειμένου να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη μικροβίων. Κατόπιν απομόνωσε τους πιο παραγωγικούς μικροοργανισμούς. Τα πρώτα αποτελέσματα ήταν ενθαρρυντικά και ο ανήσυχος μαθητής απομόνωσε τους πλέον αποτελεσματικούς μικροοργανισμούς και προσπάθησε να τους καλλιεργήσει στο εργαστήριο. Μετά από μερικές εβδομάδες και μετά από αλλεπάλληλες αλλαγές στις θερμοκρασίες, ο Daniel κατάφερε να επιτύχει την αποσύνθεση του πλαστικού κατά 43% μέσα σε διάστημα 6 εβδομάδων.

Έτσι στο Βατερλό, το πλαστικό έχασε τη μάχη της αποσύνθεσης από ένα 16χρονο μαθητή.

Πηγή: http://dinatos.blogspot.com

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ! Στο χέρι του μεγαλώνει η μύτη που έχασε ..



Ένας 53χρονος Βρετανός που έχασε τη μύτη του εξαιτίας καρκίνου του δέρματος, πρόκειται σύντομα να αποκτήσει μια καινούρια, η οποία ήδη αναπτύσσεται πάνω στο μπράτσο του με τη βοήθεια δικών του βλαστοκυττάρων.


Σύμφωνα με "ΤΑ ΝΕΑ", το πρωτοποριακό εγχείρημα -που ακόμα δεν έχει επίσημα επιβεβαιωθεί- πραγματοποιούν επιστήμονες του University College του Λονδίνου, με επικεφαλής τον καθηγητή αναγεννητικής ιατρικής Άλεξ Σεϊφαλιάν, σύμφωνα με τις βρετανικές εφημερίδες Independent και Telegraph. Οι ερευνητές διαβεβαιώνουν ότι η νέα μύτη θα μοιάζει ακριβώς ίδια με την προηγούμενη και αισιοδοξούν ότι μπορεί να έχει σε ένα βαθμό και την αίσθηση της όσφρησης.

Είναι η πρώτη φορά που επιχειρείται να αναπτυχθεί μια νέα μύτη τελείως από το μηδέν και, αν πετύχει, τότε στο μέλλον η θεραπεία θα μπορεί να εφαρμοστεί σε θύματα τροχαίων, τραυματίες πολέμων κ.ά.

Μετά από τρεις μήνες, η μύτη θα είναι έτοιμη να αφαιρεθεί και χειρουργικά να προσκολληθεί στο πρόσωπο του άνδρα, ενώ το μπράτσο θα επιστρέψει στην κανονική κατάστασή του με τα κατάλληλα ράμματα.




thestival.gr


«Πυρκαγιά» στο Μαϊάμι


Εμπρηστής η... Aida Yespica

Η καυτή καλλονή από τη Βενεζουέλα και αγαπημένη των Ιταλών, Aida Yespica, απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στο Μαϊάμι και χωρίς να κάνει και πολλά αναστατώνει τους λουόμενους με το σέξι κορμί της.


Η πρώην Μις Βενεζουέλα δεν είναι απλά ένα ωραίο μοντέλο που φωτογραφίζεται λανσάροντας σέξι εσώρουχα. Είναι το κορμί του 2012.

Πέρα από πολλές φωτογραφίσεις μόδας και συμμετοχές σε τηλεοπτικά σόου, έχει περάσει και από τις σελίδες των περιοδικών GQ και Maxim.



Η Yespica, έγινε ιδιαίτερα γνωστή όταν το 2007 γνωρίστηκε με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ο τότε πρωθυπουργός της Ιταλίας, μόλις την γνώρισε έμεινε με το στόμα «ανοιχτό» και δήλωσε δημοσίως πως θα πήγαινε μαζί της οπουδήποτε!






http://www.newsbeast.gr

Σκάνδαλο στο διαζύγιο πασίγνωστης παρουσιάστριας: Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΡΙΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ…ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ!


Είναι το τέλος ενός γάμου που όλα δείχνουν θα μας απασχολήσει πολύ, αφού όπως διαδίδεται κρύβει πολλές πικάντικες αποκαλύψεις και εξηγήσεις...


Η είδηση ότι η γνωστή παρουσιάστρια αντιμετωπίζει πρόβλημα και μάλιστα σοβαρό στο γάμο της, δεν ήταν πρωτάκουστη. Εδώ και ένα χρόνο περίπου, στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια, όλοι γνώριζαν τι συμβαίνει αλλά κανείς δεν μπορούσε να μιλήσει. Γιατί οι προειδοποιήσεις έλεγαν θα πέσουν κεφάλια, αφού από πίσω κρύβεται ένα «μεγάλο κεφάλι» της πολιτικής. Πέτρα του σκανδάλου στην ζωή της παρουσιάστριας. Ο ίδιος μάλιστα σύμφωνα με τους επαίοντες πριν από μερικούς μήνες δέχτηκε την αίτηση διαζυγίου από την σύζυγο του, μετά από πολλά χρόνια γάμου, με την κατηγορία της απιστίας.. αφού στα αυτιά της είχε φτάσει ο παράνομος έρωτας του συζύγου της με την κυρία της τηλεόρασης. Τα ονόματα που πρωταγωνιστούν στην ερωτική αυτή ιστορία είναι μεγάλου βεληνεκούς... που αν γίνουν οι αποκαλύψεις θα προκληθεί μεγάλο σκάνδαλο!!!

http://www.soknews.gr

Δείτε την Ελληνίδα που έκανε τη Βρετανία να δακρύσει...



Στο ταλέντο της Ελληνίδας Αλίκης Χρυσόχου υποκλίθηκε η Βρετανία, η οποία συγκίνησε με το τραγούδι και την προσωπική της ιστορία κοινό και κριτές σε γνωστό talent show.


Η Ελληνίδα σοπράνο ανέβηκε στη σκηνή του «Βρετανία έχεις ταλέντο» και άφησε άφωνους τους κριτές με την ερμηνεία της στο «Bring Me To Life» των Evanescence.

Το κοινό με φωνές και σφυρίγματα επευφημούσε την Αλίκη Χρυσόχου, η οποία άγγιξε τους πάντες όταν διηγήθηκε τη μάχη της με την εγκεφαλίτιδα.
«Πριν από λίγα χρόνια έπασχα από εγκεφαλίτιδα. Ό,τι είχα μάθει από την παιδική μου ηλικία χάθηκαν –δεν μπορούσα να μιλήσω, να γράψω, να διαβάσω, να περπατήσω.
Η μητέρα μου έπρεπε να κάνει τα πάντα, να με ταΐζει, να με πλένει. Ήταν η φωνή μου, όσο δεν μπορούσα να μιλήσω. Ένα βράδυ, στο νοσοκομείο, άρχισε να μου τραγουδά. Ήταν η πρώτη φορά που της αποκρίθηκα εδώ και πολύ καιρό, μουρμουρίζοντας το ρυθμό».
Για την Ελληνίδα, που το τραγούδι της έσωσε τη ζωή, οι κριτές είπαν το πιο εύκολο «ναι» στην εκπομπή για να περάσει στην επόμενη φάση και την ενθάρρυναν λέγοντας ότι έχει «φυσικό ταλέντο».

Ακούστε τη:




Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger