Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η ΤΑΤΙΑΝΑ... ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΚΟΣΜΟ! ΔΕΙΤΕ την SΕXY ΕΜΦΑΝΙΣΗ της στο πλευρό του Ευαγγελάτου!

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013


Παντού και πάντα μαζί, σε όλη τους την κοινή ζωή είναι ένα ζευγάρι αχώριστο και ερωτευμένο ακόμα και μετά από δέκα χρόνια γάμου.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου δεν έχουν αφήσει τη σχέση τους να μπει ούτε στιγμή στη ρουτίνα της καθημερινότητας, γιατί φροντίζουν να διατηρούν τον έρωτά τους ζωντανό και άσβηστο με κάθε τρόπο.

Τι κάνουν; Κάθε Σαββατοκύριακο εκμεταλλεύονται τον –λίγο έστω- ελεύθερο χρόνο που έχουν από τις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις τους και πηγαίνουν μαζί μια βόλτα –είτε μόνοι...



ΤΡΕΛΟΣ! Αγόρασε το σπίτι δίπλα από την πρώην του ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΓΑΛΜΑ ΕΦΤΑΞΕ!


Μπορεί να ξόδεψε χιλιάδες δολάρια, ωστόσο πήρε την εκδίκησή του. Όχι μόνο αγόρασε σπίτι δίπλα στην πρώην του, αλλά της έστειλε και… μήνυμα.

O Alan Markovitz είναι ένας από τους γνωστότερους επιχειρηματίες στο Michigan. Σε μια προσπάθεια να «πικάρει» την πρώην σύζυγό του, αγόρασε ένα σπίτι δίπλα στο δικό της και εκεί τοποθέτησε ένα άγαλμα, του οποίου το μήνυμα όλοι μπορούμε να ερμηνεύσουμε.

Το γλυπτό είναι ένα μεγάλο χέρι με υψωμένο το μεσαίο δάχτυλο.

Ο 59χρονος επιχειρηματίας μάλιστα για να σιγουρευτεί ότι  η πρώην σύζυγός του θα βλέπει το άγαλμα και τα βράδια, τοποθέτησε σ’ αυτό έναν προβολέα.

Ο Markovitz δεν είναι βεβαίως κάποιος τυχαίος. Δραστηριοποιείται στα strip- club από το 1980, όταν και άνοιξε το περίφημο Eight Mile.

πηγή: news247.gr 

Βίντεο: Η προφητεία του Τσάκωνα για την Ελλάδα που σαρώνει!


Μια απίστευτη προφητεία του Κώστα Τσάκωνα από το 1986 και την ταινία "Επάγγελμα Γυναίκα"! 

Ο Κώστας Τσάκωνας λέει εν έτει 1986 ότι η ανάκαμψη θα έρθει το νωρίτερο το 2016!

Δείτε το βίντεο:

Πανικός στο διαδίκτυο με τη γυμνή φωτογραφία της Rihanna!


Mια φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου και πραγματικά μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν η Rihanna είχε ποτέ το αίσθημα της ντροπής. Τη συγκεκριμένη φωτογραφία ανέβασε ο τραγουδιστής Christopher "Young Chris" Race, στο Ιnstagram κάνοντας αναδρομή στο παρελθόν και γράφοντας #ThrowbackThursday, που είναι το σύνηθες hashtag για τις φωτογραφίες από τα παλιά.

Η Rihanna είναι ολόγυμνη πάνω στο τραγουδιστή και τριγύρω υπάρχουν κι άλλοι... γυμνοί άνθρωποι. Η φωτογραφία φαίνεται ότι είναι πιο παλιά αφού η RiRi δεν έχει τατουάζ. Πάντως την εν λόγω φωτογραφία ο τραγουδιστής την κατέβασε αμέσως από το Instagram, ωστόσο κάποια sites πρόλαβαν να την δημοσιεύουν

Εσύ πιστεύεις ότι είναι η Rihanna;

Μαγειρική σόδα: 6 Μυστικά ομορφιάς!


1. Απολέπιση για το δέρμα σας με πάστα σόδας. Ανακατέψτε 3 μέρη μαγειρική σόδα σε 1 μέρος νερού. Τρίψτε την πάστα σε οποιαδήποτε από τις περιοχές του δέρματος που αισθάνεστε ότι είναι ξηρό και τραχύ, όπως αγκώνες στα γόνατα, τα πόδια και τα χέρια. θα κάνει το δέρμα απαλό και ανανεωμένο.

2. Ανακατέψτε 1 κουταλάκι του γλυκού, μαγειρική σόδα στο σαμπουάν σας. Πλύνετε τα μαλλιά σας ως συνήθως, αλλά αφήστε το σαμπουάν για μερικά λεπτά πριν το ξεπλύνετε. Η μαγειρική σόδα βοηθά να απομακρύνετε τυχόν υπολείμματα σαπουνιού που μπορεί να αφήσει τα μαλλιά σας

3. Ψεκάστε με λίγη μαγειρική σόδα τις λιπαρές περιοχές των μαλλιών σας ως ένα ξηρό σαμπουάν, αν δεν έχετε χρόνο για να τα πλύνετε με κανονικό σαμπουάν. Χτενίστε τη σόδα μέσα στα μαλλιά σας απαλά και στη συνέχεια στεγνώστε τα με δροσερό αέρα για μερικά δευτερόλεπτα.

4. Τρίψτε τα νύχια σας με μαγειρική σόδα και νερό για να αφαιρέσετε τους λεκέδες και την βρωμιά. Για μια πλήρη απολέπιση νυχιών, χρησιμοποιήστε μια παλιά οδοντόβουρτσα.


5. Λευκαίνετε τα δόντια σας με ένα μείγμα από μαγειρική σόδα, νερό και μια πρέζα αλάτι. Βουρτσίστε τα δόντια σας, για 20 ημέρες, με αυτό το μείγμα για να αφαιρέσετε τους λεκέδες από τα δόντια σας και να γίνει πιο φωτεινό το χαμόγελό σας. Μπορείτε επίσης να κάνετε γαργάρες με μαγειρική σόδα για την άσχημη αναπνοή. Ξεπλύνετε το στόμα σας με νερό για να απομακρύνετε τυχόν υπολείμματα μαγειρική σόδα.


6. Προσθέστε μισό φλιτζάνι μαγειρική σόδα σε ένα ζεστό μπάνιο για ένα χαλαρωτικό ποδόλουτρο. Η μαγειρική σόδα θα εξουδετερώσει την οσμή του σώματος, φεύγει ο ιδρώτας και μαλακώνει το δέρμα σας. Η ενυδάτωση σε μαγειρική σόδα είναι ιδιαίτερα καλή για το δέρμα με εξανθήματα, πληγές ή φαγούρα, ξηροδερμία.

http://www.newsitamea.gr/


Ένα ρόφημα για να χάσεις βάρος!


Το ρόφημα που σήμερα σας προτείνουμε θα σας βοηθήσει όχι μόνο να χάσετε κιλά αλλά και να αποφύγετε την κατακράτηση υγρών στον
οργανισμό σας. Σε συνδυασμό..

Η παρασκευή του είναι πολύ απλή.

Σε ίσες ποσότητες κάντε ένα μίγμα από:

Λουΐζα
Μέντα
Πράσινο τσάι
Σημύδα
Τσουκνίδα

Μόλις αγοράσετε τα βότανα, περάστε τα λίγο από το μπλέντερ για να κονιοποιηθούν και αποθηκεύστε όλα μαζί (μίγμα) σε ένα αεροστεγές δοχείο.

Τρόπος παρασκευής: Σε μία κατσαρόλα ή μπρίκι προσθέστε νερό και περιμένετε μέχρι να βράσει. Μόλις βράσει, απομακρύνετε από τη φωτιά, προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας από το μίγμα βοτάνων (για κάθε 1 ένα φλιτζάνι νερό), περιμένετε 10’ και στραγγίζετε καλά.

Δοσολογία: 3 φλιτζάνια/ ημέρα ή Σε 1 λίτρο νερό ρίχνετε 2-3 κουταλιές της σούπας από το μίγμα, το μουλιάζετε για 10’ σε καυτό νερό και το πίνετε κατά τη διάρκεια της ημέρας σαν νερό. Μπορείτε να βάλετε παγάκια και στικ κανέλλας και να το απολαύσετε ευχάριστα τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.

Το συγκεκριμένο αφέψημα ενυδατώνει την επιδερμίδα, βοηθάει στην αποβολή των τοξινών και της περίσσειας ποσότητας υγρών, μειώνει την κυτταρίτιδα, αυξάνει τις καύσεις και συμβάλλει στο αδυνάτισμα.

http://www.briefingnews.gr/


Δείτε τα χειρότερα ΖΩΔΙΑΚΑ ταιριάσματα!


Ποιοι είναι οι χειρότεροι συνδυασμοί ζωδίων;

Κριός με :

-Καρκίνο: Είναι πολύ κυκλοθυμικός για τον Κριό και πολύ ευαίσθητος.

-Ζυγό: Αναποφάσιστος και πολύ προσεκτικός.

-Αιγόκερω: Πολύ συντηρητικός και χωρίς φαντασία.



Ταύρος με: 

-Λέων: Ματαιόδοξος και πολύ περήφανος.

-Σκορπιό: Διορατικός και πολύ μεθοδικός.

-Υδροχόο: Πολύ ασταθής και μη προσγειωμένος για τον Ταύρο.



Δίδυμοι με:

-Παρθένο: Πολύ απαιτητικός και σχολαστικός για τους Διδύμους.

-Τοξότη: Όπως και οι Δίδυμοι, είναι νευρικοί και ανήσυχοι.

-Ιχθύ: Είναι πολύ εσωστρεφείς και απαισιοδόξοι.



Καρκίνος με:

-Κριό: Είναι πολύ σκληρός και ωμός.

-Ζυγό: Τον βρίσκει επιφανειακό.

-Αιγόκερω: Είναι συντηρητικός και προσγειωμένος.



Λέων με: 

-Ταύρο: Είναι επίμονος και ξεροκέφαλος.

-Σκορπιό: Τον θεωρεί κάπως προγραμματισμένο.

-Υδροχόο: Είναι ανεύθυνος και όχι τόσο προσγειωμένος.



Παρθένος με:

-Δίδυμους: Είναι ασταθείς και αναξιόπιστοι.

-Τοξότη: Τους θεωρεί επιπόλαιους και ανεύθυνους.

-Ιχθύ: Τους θεωρεί απόμακρους, ουδέτερους και μελαγχολικούς.



Ζυγός με:

-Κριό: Είναι επιθετικοί και απότομοι.

-Καρκίνο: Είναι πιεστικοί και αποπνικτικοί.

-Αιγόκερω: Είναι πεζοί, χωρίς ουσία.



Σκορπιός με:

-Ταύρο: Δεν έχουν ίδιες επιθυμίες.

-Λέων: Τον θεωρεί αλαζονικό και χωρίς ουσία.

-Υδροχόο: Είναι ψυχρός και εκνευριστικά αδιάφορος.



Τοξότης με:

-Δίδυμους: Είναι επιφανειακοί και ιδιότροποι.

-Παρθένο: Είναι ξεροκέφαλοι και συντηρητικοί.

-Ιχθύ: Είναι πολύ εσωστρεφής.



Αιγόκερως με:

-Κριό: Είναι περιπετειώδης και παρορμητικός.

-Καρκίνο: Πολύ μελαγχολικός ή καταθλιπτικός.

-Ζυγό: Δεν είναι ειλικρινής.



Υδροχόος με: 

-Ταύρο: Είναι σταθερός και πολύ προσγειωμένος.

-Λέων: Έχει πολλές απαιτήσεις.

-Σκορπιό: Είναι εξουσιαστικός.



Ιχθείς με: 

-Δίδυμους: Είναι εκνευριστικά ανήσυχοι.

-Παρθένο: Είναι ανιαροί.

-Τοξότη: Είναι πολύ δυναμικοί και εκδηλωτικοί.

http://www.astrawoman.gr/




Πώς να διώξεις την… τηγανίλα από την κουζίνα!

Με ένα εύκολο tip η άσχημη μυρωδιά θα εξαφανιστεί.

Όταν τηγανίζεις λογικό είναι η κουζίνα σου να γεμίζει άσχημες μυρωδιές. Ανοίγεις τον απορροφητήρα, έχεις τέρμα ανοιχτή την μπαλκονόπορτα… όμως η μυρωδιά βρίσκεται ακόμα εκεί και είναι πολύ ενοχλητική!

Η μυρωδιά του καμμένου λαδιού είναι επίμονη και μπορεί να πάρει ώρες για να φύγει από το χώρο. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να κάψεις με προσοχή (μέσα σε ένα τασάκι) φλούδες από πατάτα και να το αφήσεις για λίγο στο τραπέζι της κουζίνας.

Εναλλακτικά μπορείς να πάρεις φλούδες από πορτοκάλια, λεμόνια και μανταρίνια και να τα βάλεις μέσα σε ένα ταψί στο φούρνο (αλλά με ανοιχτή την πόρτα) για μερικά λεπτά. Η μυρωδιά της τηγανίλας θα εξαφανιστεί γρήγορα και εύκολα.

http://www.faysbook.gr


Που οφείλεται ο πόνος στα πέλματα; Απλές συμβουλές για να τα προστατεύσεις



Περίπου ένας στους δέκα ανθρώπους θα υποφέρει μια φορά στη ζωή του από πόνο στα πέλματα. Και παρ’ ότι το σύμπτωμα είναι πολύ συχνό, τα αίτια που προκαλούν τον πόνο μπορεί να είναι πολλά.

Πού οφείλεται ο πόνος;

Αν και ο πόνος στα πέλματα μπορεί να προκαλείται από απλές αιτίες, όπως η ορθοστασία, η έντονη φυσική δραστηριότητα ή τα ακατάλληλα παπούτσια, καλό είναι να διερευνάται, καθώς μπορεί να οφείλεται και σε σοβαρότερες παθήσεις, όπως για παράδειγμα είναι η μεταταρσαλγία και το νευρίνωμα Μόρτον. 

Επιπλέον, ο πόνος κάτω από την «μπάλα» του ποδιού, όπως αλλιώς ονομάζεται, μπορεί να οφείλεται σε βλαισοποδία ή και σε πλατυποδία. Καθώς το πόδι στρέφεται προς τα μέσα, συμπαρασύρει την καμάρα σε πτώση και αυξάνει τις δυνάμεις στο πρόσθιο πόδι.Η πίεση αυτή μετατρέπεται σε πόνο και πολλές φορές αρχίζει να επηρεάζει και άλλα σημεία του σώματος (γόνατα, σπονδυλική στήλη). 
Η μεταταρσαλγία εκφράζεται με την αίσθηση «καψίματος» στην επιφάνεια του πέλματος και περιγράφεται σαν κάποιος να περπατάει σε πέτρες.

Άλλα προβλήματα 
Πελματιαία Απονευρωσίτιδα ή Σύνδρομο ΄Ακανθας Πτέρνας 

Έτσι ονομάζεται η φλεγμονή ή ο τραυματισμός της ισχυρής ινώδους ταινίας που απλώνεται κατά μήκος του πέλματος και το στηρίζει. Η συνεχής μικρορήξη της ταινίας και η έλλειψη κατάλληλης θεραπείας μπορούν να οδηγήσουν στην επιδείνωση τηςΠελματιαίας Απονευρωσίτιδας, με πιθανό αποτέλεσμα τη λεγόμενη ΄Ακανθα Πτέρνα.
Αιτία είναι η πτώση της ποδικής καμάρας ή ακόμη και η πολύ υψηλή καμάρα, που οδηγούν σε υπερχρήση της πελματιαίας ταινίας. Ο πόνος είναι οξύς κυρίως μετά το πρωινό ξύπνημα και τα πρώτα βήματα της ημέρας.

Βλαίσος μέγας δάκτυλος – «Κότσι» 

Το «κότσι» δεν είναι κληρονομικό! Η κακή στάση του πέλματος, όμως, κληρονομείται από τους γονείς! Συνοδεύεται από πόνο, μετατόπιση του μεγάλου δακτύλου και κάποιες φορές κάλυψη του πρώτου δακτύλου από το δεύτερο. Δυσκολία στη βάδιση, αρθρίτιδα και δυσκαμψία είναι τα συμπτώματα.
Επίσης, άλλες παραμορφώσεις των δακτύλων όπως η γαμψοδακτυλία ή σφυροδακτυλία, σε συνδυασμό με τα στενά παπούτσια, μπορούν να δυσκολέψουν τη λειτουργικότητα τόσο της βάδισης όσο και της άθλησης.

Σύνδρομα χρόνιας καταπόνησης – Τενοντίτιδες

Φλεγμονές των τενόντων και πόνος, συνήθως, εξαιτίας της χρήσης ακατάλληλων (φλατ) υποδημάτων (αχίλλειος τενοντίτιδα), λάθος βάδισης και καταπόνησης λόγω υπερβολικής προπόνησης, για παράδειγμα Σύνδρομο Τριβής Λαγονοκνημιαίας Ταινίας στους δρομείς. 


Προβλήματα στη μέση και τη σπονδυλική στήλη 

Οσφυαλγία, ισχιαλγία, κακή στάση, σκολίωση, μουδιάσματα και κράμπες, που όμως μπορεί να οφείλονται σε προβλήματα που αφορούν σε σημεία χαμηλότερα από το σημείο του αρχικού πόνου.
Συνήθως, όταν το πέλμα προσκρούει στο πάτωμα όλα αλλάζουν! Η αιτία του πόνου στη μέση σας, λοιπόν, μπορεί να οφείλεται στα πέλματα και στον τρόπο βάδισής σας!
Διαβητικό πόδι, περιφερική νευροπάθεια, περιφερική αγγειοπάθεια, πόδιCharcot. Στους διαβητικούς, επειδή η αίσθηση του πόνου είναι περιορισμένη, ο κίνδυνος για τραυματισμό είναι μεγάλος και το ανοσοποιητικό σύστημα ανεπαρκές για την άρτια και έγκαιρη επούλωση. Τα παπούτσια των διαβητικών πρέπει να είναι ειδικά, ώστε να αποφεύγονται οι αυξημένες πιέσεις. Επίσης, οι γυναίκες με διαβήτη πρέπει να αποφεύγουν τα ψηλά τακούνια. Το πέλμα πρέπει να υποστηρίζεται σωστά και να αποφορτίζεται με ειδική κατασκευή και κατάλληλα υλικά μετά από ποδομέτρηση.

· Άλλες παθήσεις που προκαλούνται από τη λάθος ανατομική ευθυγράμμιση του κάτω άκρου για τις οποίες η κατασκευή κατάλληλων ορθωτικών πελμάτων θα ήταν πολύ ωφέλιμη είναι: αρθρίτιδα, εκφύλιση μηνίσκων, χονδροπάθεια επιγονατίδας, ασταθείς αστράγαλοι, πόνος στα ισχία και κακή στάση.


Απλές συμβουλές για να τα προστατεύσεις 

· Απόφυγε τα στενά παπούτσια αλλά και τα ψηλοτάκουνα, επειδή τα μετατάρσια αναλαμβάνουν τον ρόλο του υποστηρικτή και επιβαρύνονται. Έτσι, τα δάκτυλα στραγγαλίζονται και σπρώχνονται μπροστά.
· Διατήρησε το βάρος σου σε φυσιολογικά επίπεδα. Η αύξηση του σωματικού βάρους, ιδιαίτερα η απότομη, επιβαρύνει τα πόδια, καθώς τα πέλματα σηκώνουν μεγαλύτερο βάρος από αυτό που μπορούν να αντέξουν, ειδικά στο τρέξιμο.
· Περιόρισε την έντονη σωματική δραστηριότητα και την πολύωρη ορθοστασία.
· Μην κάθεσαι με σταυρωμένα πόδια για πολλή ώρα. 
· Κάνε ένα πελματογράφημα. Με αυτό τον τρόπο θα εντοπίσεις από πού προέρχεται το πρόβλημα και ο πόνος. Πρόκειται για μια εύκολη, ανώδυνη και χωρίς ακτινοβολία εξέταση που αποτυπώνει ψηφιακά το πέλμα, καταγράφοντας τις πιέσεις που ασκούνται σε κάθε σημείο του πέλματος κατά τη βάδιση και μπορεί να δώσει χρήσιμες διαγνωστικές πληροφορίες σχετικά με τις μυοσκελετικές παθήσεις των πελμάτων και των κάτω άκρων (π.χ. πλατυποδία ή ανισοσκελία).
· Τοποθέτησε ειδικούς ορθωτικούς πάτους μέσα στα υποδήματα. Ανάλογα με τα ευρήματα του πελματογραφήματος ο ειδικός, μεταξύ άλλων, μπορεί να σου συστήσει να χρησιμοποιήσεις ειδικά διαμορφωμένα πέλματα στα παπούτσια σου, τα οποία θα κατασκευαστούν με βάση το πελματογράφημά σου. Τα ορθωτικά αυτά πέλματα διορθώνουν, στηρίζουν και αποφορτίζουν τα κάτω άκρα και τα πέλματα με στόχο την αντιμετώπιση του αρχικού προβλήματος.


Κατάλληλα παπούτσια είναι αυτά που... 
· Στηρίζουν καλά την καμάρα του ποδιού
· Έχουν ελαστική σόλα και αποφορτίζουν τα πόδια στη βάδιση
· Δεν πιέζουν ή σφίγγουν το μεγάλο δάκτυλο και τα μετατάρσια
· Έχουν χαμηλό τακούνι (μέχρι 4 - 5 εκ.)
· Εφαρμόζουν καλά στη φτέρνα, χωρίς να αφήνουν πολύ ελεύθερο χώρο
· Προσαρμόζονται άρτια στα πόδια σου και όχι τα πόδια σου σε αυτά

* Τα ακατάλληλα παπούτσια όχι μόνο στην εργασία αλλά και κατά τη διάρκεια της γυμναστικής και η απότομη αύξηση στην ένταση της άσκησης είναι παράγοντες που προκαλούν μεγάλη πίεση στα πέλματα, τη φτέρνα και τη σπονδυλική στήλη.

* Η συμβουλευτική υποδήματος από τον φυσικοθεραπευτή μπορεί να βοηθήσει για την κατάλληλη εφαρμογή και χρήση υποδημάτων, σύμφωνα με τη μηχανική της βάδισης και του πέλματος (πελματογράφημα).

* Η σωστή κατασκευή ορθοτικών πελμάτων, με τα κατάλληλα υλικά απορρόφησης και στήριξης, προλαμβάνουν την επιδείνωση και συνεισφέρουν στην επίλυση των διαφόρων προβλημάτων. 

Read more: http://medlabgr.blogspot.com



ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ !!


Ο καιρός όπως εμείς πρώτοι μέσω της σελίδας μας σας αναφέρουμε για άλλη μία φορά, αναμένεται να αλλάξει εκ΄νέου από την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου σε πολλές περιοχές της χώρας μας, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα αυτά φαίνεται να επηρεάζουν κυρίως την δυτική, βόρεια και ανατολική χώρα.

Προγνωστικά μας στοιχεία αλλά και μοντέλα πρόγνωσης καιρού, συνάδουν στο γεγονός ότι μέσα στις τελευταίες 4-5 μέρες του Νοεμβρίου και προς τις αρχές του Δεκεμβρίου, θα έχουμε ακόμα πιο έντονα φαινόμενα στην χώρα μας με βροχές και καταιγίδες να επηρεάζουν ιδιαίτερα την δυτική, κεντρική, ανατολική και βόρεια Ελλάδα, καθώς και χιονοπτώσεις σε ορεινά τμήματα της βόρειας και κεντρικής χώρας και πιθανότατα και σε ημιορεινά τμήματα κυρίως της βόρειας, βορειοδυτικής Ελλάδας, με κατακόρυφη αισθητή πτώση της θερμοκρασίας από βορρά προς νότο και θυελλώδεις βοριάδες στα πελάγη.

Αυτή είναι μία εξέλιξη την οποία ακόμα μελετάμε, διότι ενώ φαίνεται σε μεγάλο ποσοστό να έρχεται και να φέρνει κακοκαιρία στην χώρα μας, δεν γνωρίζουμε ποιες περιοχές θα δεχτούν αυτά τα φαινόμενα και πόσο έντονα ή όχι θα είναι. 

Επίσης όπως σας έχουμε προαναφέρει σε άρθρα μας, μέσα στο πρώτο μισό του Δεκέμβρη φαίνεται να έχουμε πάλι άσχημο καιρό, με περισσότερο κρύο, βροχές και χιόνια σε χαμηλά υψόμετρα κυρίως της βόρειας χώρας. Και αυτή την εξέλιξη της αναλύουμε στενά, έτσι ώστε για ότι σίγουρο προκύψει από τις αναλύσεις που κάνουμε, να σας ενημερώσουμε έγκυρα, πράγμα που σε μεγάλο ποσοστό το καταφέρνουμε.

http://greek-weather.org/index.php?


Φτιάξτε το ρόφημα που εξαφανίζει το stress!


Νιώθετε συχνά έντονα στρεσαρισμένοι και πιεσμένοι;

Το ρόφημα που σας προτείνουμε, επιδρά άμεσα στο οργανισμό και θα σας ανακουφίσει σε πολύ λίγο χρόνο από το άγχος και όλες τις αρνητικές συνέπειες που το συνοδεύουν.

Προκειμένου να το παρασκευάσετε, προμηθευτείτε τα εξής υλικά:

-2 πράσινα μήλα
-1 χούφτα σπανάκι
-1/2 αγγούρι
-1/4 λεμόνι
-1/2 εκατ. τζίντζερ

Βάλτε τα όλα στον αποχυμωτή και είναι… έτοιμο!

Να θυμάστε πάντα ότι, όταν οι χυμοί και τα ροφήματα είναι φρεσκοφτιαγμένα, έχουν καλύτερα αποτελέσματα!

Πηγή: http://www.onmed.gr/



Οι 14 θεραπευτικές ιδιότητες του ροδιού


Ένα από τα πιο παρεξηγημένα φρούτα, το ρόδι αν και έχει απίθανη γεύση και πολλά θρεπτικά συστατικά, αγνοείται επιμελώς από τους περισσότερους, που είτε δυσκολεύονται να το καθαρίσουν είτε δεν ξέρουν πώς να το απολαύσουν. Επειδή όμως προσφέρει πολλά θετικά στοιχεία στην καλή υγεία του οργανισμού και θεωρειται ένα από τα πλέον ενεργειακά φρούτα, δείτε τους λόγους που πρέπει τάχιστα να ξεκινήσετε να καταναλώνετε ρόδια, όπως αναφέρονται στην «Huffington Post»- αν δεν το κάνετε ήδη!


1. Επιβραδύνει τη γήρανση
Περιέχει μεγάλο ποσοστό αντιοξειδωτικών που απομακρύνουν τις ελεύθερες ρίζες από το δέρμα.

2. Προστατεύει τα νεφρά
Νέα έρευνα που δημοσιεύθηκε έδειξε ότι ένα εκχύλισμα ροδιού προστατεύει τα νεφρά από τις επιβλαβείς τοξίνες .

3. Αναζωογονεί το ήπαρ
Επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο χυμός του ροδιού όχι μόνο προστατεύει το συκώτι αλλά βοηθά στην αναγέννησή του.

4. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα
Η βιταμίνη C που περιέχει αποτελεί ασπίδα κατά των ιώσεων και των κρυολογημάτων.


5. Έχει αντιαλλεργική δράση
Τα ρόδια έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ουσίες γνωστές ως πολυφαινόλες που έχει αποδειχθεί ότι μειώνουν τις βιοχημικές διεργασίες που συνδέονται με αλλεργίες .

6. Αποτρέψει τις καρδιακές παθήσεις
Νέα έρευνα που δημοσιεύεται καταδεικνύει ότι το ρόδι βελτιώνει την ικανότητα του οργανισμού να συνθέσει τη χοληστερόλη και απομακρύνει τις ελεύθερες ρίζες από το αγγειακό σύστημα .

7. Προλαμβάνει τον καρκίνο του προστάτη
Ο χυμός ροδιού και το εκχύλισμά του θωρακίζει τους άντρες έναντι του καρκίνου του προστάτη.

8. Δρα κατά του καρκίνου μαστού
Οι επιστήμονες μελέτησαν τις επιδράσεις του χυμού του ροδιού και τα θρεπτικά συστατικά του κατά του καρκίνου του μαστού και στα δημοσιεύματά τους αναφέρουν ότι η κατανάλωσή τους είναι δυνητικά μια πολύ αποτελεσματική θεραπεία για την πρόληψη του εν λόγω καρκίνου.


9. Δρα προστατευτικά στον καρκίνο του δέρματος
Η κατανάλωση ροδιού συσχετίστηκε με την υποχώρηση των δύο βασικών τύπων καρκίνου του δέρματος: Βασικοκυτταρικό καρκίνωμα και το ακανθοκυτταρικό καρκίνωμα, σύμφωνα με νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε σε περιοδικό δερματολογίας.

10. Προστατεύει το DNA
Τα φυτοθρεπτικά και αντιοξειδωτικά συστατικά του ροδιού φαίνεται να αλληλεπιδρούν με το γενετικό υλικό του σώματος και να το προστατεύουν.

11. Ομαλοποιεί την αρτηριακή πίεση
Πρώιμη έρευνα διαπίστωσε ότι το εκχύλισμα του ροδιού μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της αύξησης της αρτηριακής πίεσης.

12. Ρυθμίζει το μεταβολικό σύνδρομο
Έρευνες απέδειξαν ότι το ρόδι συμβάλλει στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, βελτιώνει την ευαισθησία στην ινσουλίνη, καταπολεμά τη φλεγμονή και βελτιώνει πολλούς άλλους παράγοντες που εμπλέκονται στο μεταβολικό σύνδρομο.


13. Προστατεύει από τη νόσο του Αλτσχάιμερ
Αυτό το φρούτο μπορεί να αποτρέψει ή να επιβραδύνει την εξέλιξη της νόσου, σύμφωνα με πειράματα που έγιναν σε ποντίκια.

14. Προστατεύει από την οστεοαρθρίτιδα
Τα ρόδια έχουν αποδειχθεί ευεργετικά για την οστεοαρθρίτιδα, καθώς περιέχουν ελλαγικό οξύ και πολυφαινόλες που αποτελούν τα φυτοθρεπτικά συστατικά της επούλωσης των οστών.



perierga.gr



Παίρνει μόνο ένα λεπτό για να διαβάσετε αυτό …Tι κάνουμε σε ένα εγκεφαλικό


Παίρνει μόνο ένα λεπτό για να διαβάσετε αυτό …Tι κάνουμε σε ένα εγκεφαλικό

ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ: Εγκεφαλικού (S T R OKE) επεισοδίου

Παίρνει μόνο ένα λεπτό για να διαβάσετε αυτό …

Ένας νευρολόγος λέει ότι, εφόσον ένα εγκεφαλικό επεισόδιο μέσα σε 3 ώρες τύχει νοσηλείας, μπορεί να αντιστραφεί πλήρως από τις επιπτώσεις του εγκεφαλικού επεισοδίου … .

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ εγκεφαλικό επεισόδιο
να θυμηθούμε τα ’3 ‘βήματα, S T R . Διαβάστε και μάθετε!

Μερικές φορές τα συμπτώματα ενός εγκεφαλικού είναι δύσκολο να εντοπιστούν. Δυστυχώς, η έλλειψη συνειδητοποίησης φέρνει την καταστροφή. Το θύμα με εγκεφαλικό επεισόδιο μπορεί να υποστεί σοβαρή βλάβη στον εγκέφαλο όταν οι άνθρωποι γύρω του αποτυγχάνουν να αναγνωρίσουν τα συμπτώματα ενός εγκεφαλικού επεισοδίου.
Τώρα, οι γιατροί λένε οτι ένας θεατής μπορεί να αναγνωρίσει ένα εγκεφαλικό επεισόδιο, θέτοντας σε αυτόν(ην) τρία απλά ερωτήματα:

S (smile)* Ζητήστε από το άτομο να χαμογελάσει.
T (talk) * Ζητήστε από το άτομο να μιλήσει λέγοντας μία απλή φράση, (πχ.σήμερα είναι μία ηλιόλουστη μέρα)
R (raise) * Ζητήστε από αυτόν(ην) να σηκώσει τα χέρια του.

Αν αυτός ή αυτή έχει πρόβλημα με κάποια από αυτά τα καθήκοντα,καλέστε τον αριθμό κλήσης έκτακτης ανάγκης αμέσως και περιγράψτε τα συμπτώματα του ατόμου.

Και νέες ενδείξεις(συμπληρωματικά) ενός Εγκεφαλικού ——–
Βγάλτε έξω τη γλώσσα σας.

ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ: Ένα άλλο «σημείο» από εγκεφαλικό επεισόδιο είναι το εξής: Ζητήστε από το άτομο να «βγάλει» έξω τη γλώσσα του .. Αν η γλώσσα είναι «στραβά», αν πηγαίνει δηλαδή στην μία ή την άλλη πλευρά, είναι επίσης μια ένδειξη εγκεφαλικού επεισοδίου.

Ένας καρδιολόγος λέει εάν ο καθένας που παίρνει αυτό το e-mail που στέλνει σε 10 άτομα, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι τουλάχιστον μία ζωή θα σωθεί.

Έχω κάνει το χρέος μου. Εσείς;

katohika.gr proionta-tis-fisis.blogspot.com



Ανέκδοτο: Η ξανθιά στο καζίνο


Δύο κρουπιέρηδες κάθονται βαριεστημένα στη μπαρμπουτιέρα του καζίνο. Ξαφνικά εισβάλλει μια ιδιαίτερα ελκυστική ξανθιά και ποντάρει 20.000 ευρώ σε μια ζαριά λέγοντας: 
-Ελπίζω να μη σας πειράζει, αλλά αισθάνομαι πολύ τυχερή όταν παίζω γυμνή. 
Πριν προλάβουν να πουν το οτιδήποτε οι κρουπιέρηδες, η ξανθιά ξεκουμπώνει το φερμουάρ, βγάζει το φόρεμα, βγάζει τα εσώρουχα, ρίχνει το ζάρι και φωνάζει: 
-Έλα μωρό μου, η μαμά χρειάζεται καινούργια ρούχα! 
Κοιτάει με αγωνία και μόλις το ζάρι σταματά, αρχίζει να χοροπηδάει πάνω κάτω ουρλιάζοντας: 
-Ναι, ναι, ναι κέρδισα!!! 
Αγκαλιάζει έναν έναν τους κρουπιέρηδες, παίρνει τα κέρδη και τα ρούχα της και εξαφανίζεται. Οι τύποι κοιτάζονταν αποσβολωμένοι. Τελικά ο ένας ρωτάει: 
-Είδες τι ζαριά έφερε; 
-Δεν ξέρω, νόμιζα ότι έβλεπες εσύ!

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ 
Δεν είναι χαζές όλες οι ξανθιές. Όλοι οι άνδρες, όμως, είναι ίδιοι


Κάθε πότε πρέπει να αλλάζουμε σεντόνια;


Τι λέει ειδικός επιστήμονας που ενοχοποιεί τη μη τακτική αλλαγή τους για άσθμα, αλλεργικές ρινίτιδες και εκζέματα...

Αν πάσχετε από άσθμα, αλλεργική ρινίτιδα ή έκζεμα, έχετε ένα λόγο παραπάνω να αλλάζετε συχνά τα σεντόνια σας. Και αυτό, διότι τα βρώμικα σεντόνια είναι εξαιρετικά ελκυστικά για τα ακάρεα της οικιακής σκόνης, προειδοποιεί ένας κορυφαίος βρετανός αλλεργιολόγος.

Η προειδοποίησή του γίνεται με αφορμή μία νέα δημοσκόπηση, η οποία πραγματοποιήθηκε μεταξύ περισσότερων από 2.000 Βρετανών και έδειξε πως μόλις οι τέσσερις στους δέκα αλλάζουν τα σεντόνια τους μία φορά την εβδομάδα.

Πάνω από ένας στους τρεις (το 36%) τα αλλάζουν κάθε δεκαπέντε ημέρες, ενώ το 17% μόλις μία φορά το μήνα ή και σπανιότερα ακόμα! Μεταξύ αυτών, δε, είναι και κάποιοι (σχεδόν το 1%) που λένε ότι τα αλλάζουν μία φορά τον... χρόνο!
Σε αντίθεση, δε, με ό,τι θα έσπευδε να σκεφτεί κανείς, οι γυναίκες είναι πιο αμελείς από τους άνδρες στην αλλαγή των σεντονιών.

Περισσότερες από τις μισές εθελόντριες είπαν ότι δεν αλλάζουν τα σεντόνια τους κάθε εβδομάδα, ενώ το 12% δήλωσαν πως τα αλλάζουν μόνο μία φορά το μήνα. Αντίστοιχα στους άντρες, το 40% δήλωσαν πως τα αλλάζουν κάθε εβδομάδα, ενώ το 8% είπαν πως τα αλλάζουν ακόμα πιο συχνά.

Τα βρώμικα σεντόνια, όμως, μπορεί αν επιδεινώσουν ορισμένα προβλήματα υγείας, κατά τον δρα Άνταμ Φοξ, παιδοαλλεργιολόγο στο Νοσοκομείο St’ Thomas του Λονδίνου.

«Η καλή υγιεινή στο υπνοδωμάτιο δεν είναι απλώς θέμα καθαριότητας», τόνισε. «Περνάμε στο κρεβάτι το ένα τρίτο της ζωής μας, γεμίζοντάς το με διάφορα απορρίμματα.

»Καθημερινά, λ.χ., το σώμα μας απορρίπτει εκατομμύρια δερματικά κύτταρα, πολλά από τα οποία πέφτουν από την τριβή του σώματος με τα κλινοσκεπάσματα και έτσι καταλήγουν ανάμεσα στα σεντόνια μας.

»Επιπλέον, το σώμα μας παράγει διαρκώς ιδρώτα και σμήγμα (λίπος) που επίσης καταλήγουν στα σεντόνια.

»Με αυτό τον τρόπο δημιουργείται πάνω στο κρεβάτι μας ένα μικροπεριβάλλον, το οποίο βρίσκουν ιδιαίτερα ελκυστικό τα ακάρεα της οικιακής σκόνης».

Τα ακάρεα είναι μικροσκοπικά έντομα τα οποία παράγουν περιττώματα γεμάτα αλλεργιογόνα, που προκαλούν πολλά δεινά στους ανθρώπους.
Όταν, λ.χ., τα εισπνεύσει ένας ευαίσθητος άνθρωπος, μπορεί να εκδηλώσει κρίση άσθματος και αλλεργική ρινίτιδα, ενώ όταν έρχονται σε επαφή με το δέρμα μπορεί να προκαλέσουν έκζεμα.

«Για να προστατευθούμε από αυτά, πρέπει να τηρούμε τους κανόνες υγιεινής που πρεσβεύουν αλλαγή των σεντονιών μία φορά την εβδομάδα και πλύσιμο στους 60 βαθμούς, σε όλα τα άτομα, ανεξαρτήτως αλλεργικής προδιάθεσης ή όχι», πρόσθεσε ο δρ Φοξ.

«Όποιος είναι αλλεργικός στα ακάρεα, καλό είναι να τα αλλάζει δύο φορές την εβδομάδα, ενώ αν έχει σοβαρή αλλεργία πρέπει να επενδύσει σε ειδικά, αντιαλλεργικά κλινοσκεπάσματα», κατέληξε.

http://www.briefingnews.gr/


Του ‘φερε το… βρακί καπέλο! (ΒΙΝΤΕΟ)


Η γνωστή Ρουμάνα παρουσιάστρια Ντανιέλα Κρούντου μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους κατορθώματα 

Αυτή την φορά όμως είπε να εκτινάξει την τηλεθέαση στα ύψη η Ρουμάνα παρουσιάστρια μετά από τον ζωντανό υπνωτισμό που της έκανε ο καλεσμένος της, όπου για να τον ανταμείψει έβγαλε το… εσώρouχό – σφεντόνα της και του το φόρεσε καπέλο.

Δείτε το βίντεο:

Τα ζώδια σήμερα 18 Νοεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Νιώθετε πολύ δυνατοί και πιθανόν να χαράξετε μια νέα γραμμή που θα έχει μεγαλύτερη αισιοδοξία αλλά και θετικό στόχο.
Ερωτικά: Νιώθετε πολύ δυνατοί και ο λόγος είναι ότι μπορείτε να απελευθερωθείτε από κάποια υπερβολικά ταμπού ή εμμονές, κάτι που θα σας βοηθήσει να ξεκολλήσετε από δύσκολες καταστάσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει ένα θετικό άνοιγμα το οποίο θα σας δώσει μια αισιοδοξία. Κάποια επαφή που είχατε κάνει μπορεί να έχει θετική ανταπόκριση και ίσως ένας Τοξότης να σας δώσει χέρι βοηθείας.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Χρειάζεστε ένα ξεκόλλημα και ίσως μια μεγαλύτερη τόλμη σε όλα τα θέματα που έχετε να αντιμετωπίσετε. Η εσωτερική πίστη είναι ένας παράγοντας που μπορεί να μην έχει υπόσταση υλική αλλά σίγουρα τη χρειάζεστε.
Ερωτικά: Η σχέση με έναν Τοξότη θα είναι πολύ πρωτότυπη γιατί άλλα πρεσβεύετε εσείς και άλλα το άλλο πρόσωπο. Η σχέση με το Λιοντάρι θα γίνει καλύτερη.
Καριέρα & Οικονομικά: Το άνοιγμα που θα κάνετε έχει να κάνει με την πίστη και την αισιοδοξία σας και σίγουρα θα χρειαστεί να βλέπετε ακόμα περισσότερο διαισθητικά. Η γνώση πάντως χρειάζεται και μην την αρνείστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Οι άλλοι είναι ένα κομμάτι πολύ σημαντικό αυτή τη μέρα, γιατί θα διαπιστώσετε ότι μέσα από τους άλλους μπορεί να επεκταθείτε και να κάνετε καινούργιες γνωριμίες.
Ερωτικά: Η σημαντικότητα ενός Τοξότη θα σας δημιουργήσει αισιοδοξία αλλά πιθανόν και μια μεταβλητή συμπεριφορά, η οποία δεν σας δίνει και τη μεγαλύτερη αισιοδοξία. Η δράση όμως είναι σημαντική και μετράει πάνω απ' όλα.
Καριέρα & Οικονομικά: Ανοίγονται πόρτες οι οποίες είναι ιδιαίτερες και μοναδικές. Για αυτό εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας και μην αναβάλλετε συνέχεια αυτό που θέλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Η δυναμικότητα και η δράση θα σας βγάλει από ένα προσωπικό αδιέξοδο το οποίο θα σας βοηθήσει να ακολουθήσετε τη δύναμη και τα αισιόδοξα σχέδιά σας. Η πνευματικότητα μερικές φορές σας βοηθάει να λύσετε τα προβλήματα της προσωπικότητας σας.
Ερωτικά: Η εκρηκτική σχέση με Τοξότη ή Υδροχόο θα γίνει πολύ δυνατή αν αποφασίσετε ότι θα βγείτε έξω από τα όρια σας και δεν φοβηθείτε να ακολουθήσετε την καρδιά σας, που σας λέει να κάνετε πράγματα εξτρημ χωρίς να φοβηθείτε ότι θα χάσετε το παιχνίδι. Η ειλικρίνεια και η αυθόρμητη συμπεριφορά πάντα βοηθάει.
Καριέρα & Οικονομικά: Ίσως σήμερα να δεχτείτε μια πρόταση από ένα πρόσωπο που είστε φίλοι αλλά δεν είχατε συζητήσει μέχρι τώρα για δουλειές. Βολιδοσκοπήστε όλες τις λεπτομέρειες γιατί μπορεί να σας βγάζει έξω από τη μεθοδολογία σας.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Έχετε φανταστεί για τον εαυτό σας κάποιες καλές εκδοχές των πραγμάτων, οι οποίες εξελίσσονται. Όταν είστε έξω καρδιά και φεύγετε συγχρόνως από το προσωπικό σας εγώ, ίσως να δείτε να γίνονται τόσο καλά πράγματα που δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας.
Ερωτικά: Η ανταπόκριση από έναν Τοξότη θα είναι αυτό που θα σας δώσει τη σπίθα του έρωτα. Όσο φέρεστε αυθόρμητα, τόσο καλύτερα θα δείξετε την αξία της δυνάμεως σας. Όταν μένετε στον προσωπικό σας κόσμο δεν επικοινωνείτε εύκολα. Σήμερα θα το σπάσετε αυτό το ταμπού.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μεγάλη εύνοια και μπορείτε να κερδίσετε χρήματα τα οποία περιμένατε εδώ και καιρό. Κάνετε όμως τις κινήσεις σας, γιατί σίγουρα θα έχετε άμεση ανταπόκριση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Θα κάνετε υπερβολές και πιθανόν μετά να έχετε κάποιες επιπτώσεις που δεν θα σας δώσουν λύσεις στο τρέχον πρόβλημα. Το μόνο που χρειάζεται να κρατήσετε είναι η αισιοδοξία αλλά αποφύγετε τις υπερβολές και προς το καλό και προς το κακό.
Ερωτικά: Η προσωπική σας σχέση με ένα άτομο σας βγάζει μερικές φορές έξω τα ρούχα σας, γιατί ίσως κατά την γνώμη σας είναι υπερβολικά ελεύθερο. Αν σχετίζεστε με Δίδυμο, Τοξότη ή Ιχθύ θα υπάρχει μια ρευστότητα στη σχέση σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να ανοίγετε πόρτες αλλά, για να τις κρατήσετε ανοικτές, χρειάζεστε πολλά στοιχεία και κυρίως περισσότερη γνώση πάνω στις ανθρώπινες σχέσεις. Προσέξτε τις σπατάλες.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Ολοκληρώνετε έναν κύκλο ο οποίος σας κάνει καλό. Η γνώση είναι δύναμη και σίγουρα θα πάρετε μια σημαντική βοήθεια. Για αυτό κάποιες πληροφορίες ή επαφές με άτομα που είναι ανοικτά σε συμπεριφορές και απόψεις θα σας δώσουν ένα σπρώξιμο να πάτε παρακάτω.
Ερωτικά: Έχετε το πάνω χέρι και σίγουρα θα εκτιμηθούν οι προσπάθειες σας αλλά και η φιλότιμη προσφορά σας. Ο Τοξότης που μπορεί να είναι στο εξωτερικό ίσως να σας δώσει μια μεγάλη χαρά με κάποιες αποφάσεις περί συμβίωσης μεταξύ σας, Από την άλλη, ο Παρθένος θα χρειαστεί μεγάλη κατανόηση από την πλευρά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες που αν δεθούν μαζί με μια συνεργασία, που μπορεί να σχετίζεται και με το εξωτερικό, θα είναι τελικά πολύ καλή επιλογή για να ξεφύγετε από τα αδιέξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Σήμερα θα κάνετε σπατάλες και υπερβολές σε όλα τα επίπεδα για αυτό θα είστε πολύ αισιόδοξοι, ανοικτοί, χαμογελαστοί και ιδιαίτεροι. Κρατήστε όσο μπορείτε, γιατί όταν φιλοσοφείτε για την ζωή σας και έχετε θετικές απόψεις για το μέλλον θα δείτε ότι όλα είναι πραγματοποιούνται ευκολότερα.
Ερωτικά: Η επαφή με Δίδυμο θα σας υποχρεώσει να τα πείτε έξω από τα δόντια. Όταν κρατάτε μυστικά μερικές φορές είναι καλό για εσάς τους ίδιους. Αλλά όταν πρόκειται για σχέση είναι καλό να λέτε και κάποια πράγματα ανοικτά για να μπορεί ό άλλος να σας καταλάβει. Κυρίως ο Υδροχόος.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι αγορές σας σήμερα θα σας χαροποιήσουν γιατί μπορεί να γίνετε μικρά παιδιά και να διασκεδάζετε ακόμα και με το παραμικρό. Όταν αφήνεστε και δεν έχετε μεγάλο άγχος θα δείτε ότι όλα έρχονται πιο εύκολα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Αναζητάτε να γίνει μια ανατροπή θετική στην ζωή σας. Και ίσως γίνει μέσα από μια πρωτότυπη γνώση ή ακόμα και από μια ομάδα φίλων. Η ιδιαιτερότητα θα είναι αυτή που θα σας δώσει το κάτι διαφορετικό που ψάχνετε για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.
Ερωτικά: Η ξαφνική γνωριμία μπορεί να σας κτυπήσει σαν κεραυνός και πιθανόν να γεμίσετε άμεσα τα κενά σας. Ο Κριός και το Λιοντάρι έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες. Επειδή δεν έχετε και πολλά ταμπού ένα νεώτερο πρόσωπο πιθανόν να σας αρέσει πάρα πολύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Μην αρνείστε να δείξετε τα δείγματα γραφής σας, γιατί πολλοί δεν ξέρουν την ακριβή αξία σας. Μόνοι σας θα την δείξετε και θα βγείτε μπροστά με τη δυναμικότητα που σας πρέπει. Πιθανόν να κερδίσετε χρήματα από μια πρόταση που θα έρθει εξ ουρανού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Είστε κάπως κλεισμένοι στον εαυτό σας χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δεν είστε ενεργοποιημένοι και δυνατοί. Η συνείδηση και γενικά η γνώση για το πώς θα δείτε κάποια πράγματα είναι αναγκαία.
Ερωτικά: Η μυστική απελευθέρωση θα σας βοηθήσει να τρίξετε τα δόντια σε έναν Δίδυμο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί μερικές φορές δεν μιλάτε και θα πρέπει να μιλήσετε επιτέλους, επειδή, όταν δεν το κάνετε, εκδικείστε με το δικό σας τρόπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Η δράση σας είναι γενικά πολύ δυνατή. Παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε, ανταποκρίνεστε άμεσα σε οποιαδήποτε πρόκληση. Είστε αποφασισμένοι να πετύχετε και αυτό τα λέει όλα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Όσο δεν φοβόσαστε και αποκτάτε γνώσεις, τόσο θα αλλάζετε τη δυναμική σας και γενικά την πορεία σας. Επειδή σε μερικούς από σας κάποια πράγματα σταμάτησαν απότομα, θα εκμεταλλευτείτε το χρόνο που σας μένει πλέον άπλετος για να κάνετε το επόμενο βήμα που θα είναι πιο κοντά στην ουσία σας.
Ερωτικά: Είστε γενικά αισιόδοξοι οπότε σταματάνε οι κακοί οιωνοί. Η πίστη στον εαυτό σας είναι αυτό που μετράει. Η εξέλιξή μιας φιλίας σε κάτι πιο ερωτικό ίσως να «σκάσει» τώρα ξαφνικά.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί μέσω κάποιων φίλων να κλείσετε μια δουλειά ή ακόμα να βρεθείτε μπροστά σε μια ευκαιρία, όχι και πάρα πολύ μεγάλη αλλά τουλάχιστον θα σας δώσει ψωμί άμεσα.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Είστε ελαφρώς ξεμυαλισμένοι και κινείστε από εδώ κι από εκεί χωρίς να έχετε σταματημό. Η διαδικασία πολλών πραγμάτων μαζί σας κάνουν πολυδιάστατους. Σας δημιουργούν όμως κι ένα μεγάλο μπέρδεμα γιατί δεν σταματάτε καθόλου.
Ερωτικά: Έχετε αισιοδοξία αλλά η καρδιά σας πετάει και ίσως να θέλετε να γνωρίσετε και κάποιο άλλο άτομο. Μπορεί να μην είστε στα πολύ σοβαρά σας γιατί έχετε ανάγκη από ανοίγματα, νέες γνωριμίες και παιδικό φλερτάρισμα. Η επαφή με τον Τοξότη είναι πολύ εύκολη αλλά υπάρχει έντονη τάση για απιστία.
Καριέρα & Οικονομικά: Όσο αφήνετε τα λουριά ελεύθερα τόσο δεν θα γίνεται αυτό που θέλετε. Για αυτό φροντίστε να δημιουργήσετε σταθερή βάση αλλά συγχρόνως και αισιόδοξη κατεύθυνση. Η σύνθεση βοηθάει στο να κερδίσετε χρήματα.

Πηγή: http://www.astrology.gr/

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger