Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πέταξε το στρινγκ στο πρόσωπο της νοσηλεύτριας!

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013


E, αυτό, όντως δεν έχει ξαναγίνει! Είναι αυτό που λέμε πως... έφριξε και το σκυλί! Έχουμε ακούσει για αγανακτισμένους ασθενείς που τα βάζουν με γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό και εργαζόμενους στα Νοσοκομεία (ιδιαίτερα τις νύχτες της εφημερίας) αλλά ασθενή να πετά το στρινγκ της στα μούτρα της νοσηλεύτριας, το ακούμε για πρώτη φορά! Συνέβη όμως και αυτό στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου Ρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Κόσμου», εκείνη τη νύχτα, γιατροί και νοσηλευτές... έτρεχαν και δεν έφταναν! Λογικό, από την στιγμή που το σύστημα υγείας στη χώρα μας πηγαίνει... κατά διαόλου και οι ελλείψεις στα Νοσοκομεία είναι τεράστιες.

Τα ξημερώματα εκείνης της ημέρας, εμφανίστηκε παρέα νεαρών οι οποίοι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Περίμεναν... αρκετή ώρα μέχρι να βρεθεί νοσηλευτής να τους παράσχει πρώτες βοήθειες και είχαν αγανακτήσει! Κάποια στιγμή μία νεαρή, φανερά εκνευρισμένη, σηκώθηκε και ζήτησε να πάει τουαλέτα! Επέστρεψε στον χώρο μετά από δύο λεπτά και εξίσου φανερά τσαντισμένη, πέταξε στο στρινγκ που στο μεταξύ είχε βγάλει στο εσωτερικό της τουαλέτας... στο πρόσωπο!

Η νοσηλεύτρια... τα έχασε, στο Νοσοκομείο απειλήθηκε επεισόδιο, τελικά όμως η παρέα των νεαρών έφυγε χωρίς να υπάρξει άλλο πρόβλημα!

Το μόνο που δεν μάθαμε είναι αν η εκνευρισμένη νεαρή πήρε και το εσώρουχό της... φεύγοντας από το Νοσοκομείο!

http://www.dete.gr

«Πακέτο» τέλος για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου! – Γιατί κόβουν την εκπομπή της


Αβέβαιο είναι πλέον το μέλλον της εκπομπής «Πάμε Πακέτο» για την επόμενη σεζόν.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life, στην Κάντζα κρίνουν ότι η εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου -που προβάλλεται από το 2006- έχει κάνει τον κύκλο της. Κάποιοι άλλοι, πιστεύουν ότι παρά τις μειώσεις, το συμβόλαιο της παρουσιάστριας είναι αρκετά υψηλό για τα δεδομένα της εποχής.
Η εκπομπή θα συνεχιστεί κανονικά μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ αναμένεται να γίνουν ραντεβού με την παρουσιάστρια για το μέλλον της εκπομπής του χρόνου.


http://www.koolnews.gr


Τα ζώδια στο σεξ! Σεξουαλικό προφίλ ζωδίων!


ΚΡΙΟΣ - Ο ακόρεστος
Σεξουαλικό προφίλ
Για σας, που διαθέτετε σπάνια ενέργεια και έντονη σεξουαλική όρεξη, ο έρωτας είναι μια ζωτική αναγκαιότητα. Έχετε κάποιος ιδιοτροπίες στο κρεβάτι οι οποίες αφορούν τη στιγμή της κορύφωσης, αλλά και τα προκαταρκτικά παιχνίδια. Τα ατελείωτα χάδια σας κουράζουν σε σημείο να χάνετε το ενδιαφέρον σας. Αν υπολογίσει κανείς τις επιδόσεις σας, θα μπορούσε να σας χαρακτηρίσει πρωταθλητές! Κάθε φορά, προσπαθείτε να ανατρέψετε το προηγούμενό σας ρεκόρ. Θέλετε να παίζετε το ρόλο του κυρίαρχου στο κρεβάτι, να έχετε τον πρώτο λόγο και να αφήνετε ελεύθερη τη φαντασία σας, χωρίς στερεότυπα και «πρέπει». Για να σας κρατήσει κάποιος κοντά του θα πρέπει να διατηρεί την ερωτική σας επιθυμία στο ”κόκκινο” και να ικανοποιεί τις σεξουαλικές σας ανάγκες, ακόμη κι όταν αυτές ξεφεύγουν από τα όρια της λογικής!
Άντρας: Κολακεύεστε όταν η παρτενέρ σας ανταποκρίνεται με όλες της τις αισθήσεις και δέχεται να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία σας.
Γυναίκα: Τα μάτια σας λάμπουν από πόθο και δύσκολα μπορείτε να κρύψετε το ταμπεραμέντο σας.
Κριός και σεξ
Κριός με Κριό: Ιδανικό και παθιασμένο ζευγάρι. Προσέξτε, όμως, γιατί υπάρχει κίνδυνος να ξεθυμάνει το πάθος σας γρήγορα.

Κριός με Ταύρο: Ταιριάζετε πολύ στο σεξ αλλά αν θέλετε να το προχωρήσετε σε κάτι πιο μόνιμο θα πρέπει να κρατάτε τη σχέση συνεχώς ζωντανή.
Κριός με Δίδυμο: Ο Κριός πιστεύει ότι ο Δίδυμος είναι αντισεξουαλικός και μαζί του μπορεί να κάνει μόνο συζητήσεις.
Κριός με Καρκίνο: Ο Κριός θα βγάλει στον ευαίσθητο Καρκίνο τα απωθημένα του. Το σεξ αρχικά θα είναι παθιασμένο αλλά δεν θα κρατήσει για πολύ.
Κριός με Λέων:Δύο ζώδια που θέλουν να κυριαρχούν. Να δούμε ποιος θα έχει το «πάνω χέρι» στο κρεβάτι! Κάποιος από τους δύο πρέπει να συμβιβαστεί.
Κριός με Παρθένο: Ο Κριός πιστεύει ότι πάνω απ’ όλα είναι το σεξ, γεγονός που εξοργίζει την Παρθένο. Κρύα τα πράγματα.
Κριός με Ζυγό: Παρόλο που είναι τα δύο άκρα αντίθετα και ιδιαίτερα απαιτητικοί μπορούν με συμβιβασμούς να απολαύσουν την χαρά του έρωτα.
Κριός με Σκορπιό: Ο Σκορπιός τρελαίνεται με το πάθος του Κριού. Πρόκειται για την καλύτερη ερωτική ένωση. Θα απολαύσουν στο έπακρο τον έρωτα τους.
Κριός με Τοξότη: Έχουν πολλά κοινά σημεία, είναι και οι δύο γεμάτοι πάθος και ενθουσιασμό. Στο κρεβάτι θα τα βρείτε μια χαρά!
Κριός με Αιγόκερω: Και οι δύο είναι πολύ ερωτικά άτομα και μπορούν να έχουν μια παθιασμένη σχέση.
Κριός με Υδροχόο: Ο Κριός θα μείνει άφωνος με τη φαντασία του Υδροχόου. Ταιριάζουν τόσο πνευματικά όσο και σεξουαλικά.
Κριός με Ιχθύ: Οι Ιχθύες έχουν καλπάζουσα φαντασία στο σεξ, γεγονός που εξιτάρει τον Κριό. Ένας Κριός δεν θα φύγει ποτέ από ένα Ιχθύ.

ΤΑΥΡΟΣ – Ο αισθησιακός

Σεξουαλικό προφίλ

Είστε ειδικοί στην τέχνη του έρωτα, αλλά δεν πρέπει να σας πιέζουν ή να σας επιβάλλουν εξαντλητικούς ρυθμούς. Αφήνεστε στο όνειρο και απολαμβάνετε την κάθε στιγμή, αρκεί να έχει δημιουργηθεί η κατάλληλη ατμόσφαιρα. Η επανάληψη των ίδιων στάσεων στο σεξ δεν σας ενοχλεί, αντιθέτως! Η συμμετοχή και των πέντε αισθήσεων είναι η ειδικότητά σας. Μετά από ένα ρομαντικό δείπνο, γλιστράτε με το ταίρι σας σε αρωματισμένα σατέν σεντόνια, ενώ παράλληλα, «παίζει» αισθησιακή μουσική.
Άντρας Λατρεύετε το φλερτ και καθετί που εκπέμπει ερωτισμό. Σας τρελαίνουν τα τολμηρά εσώρουχα και χάνετε τον αυτοέλεγχό σας όταν τη βλέπετε να λικνίζει το κορμί της με τη συνοδεία της μουσικής. Ωστόσο, αφήνεστε μόνο όταν το θέλετε!
Γυναίκα Το σεξ είναι για σας μια γιορτή των αισθήσεων. Πρέπει κανείς να φτάσει στο κρεβάτι για να καταλάβει το ηφαίστειο που κρύβετε μέσα σας, καθώς κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πόσο μακριά πηγαίνει το μυαλό σας κάθε φορά που αφήνεστε στις εκρηκτικές φαντασιώσεις σας.
Ταύρος και σεξ
Ταύρος με Κριό: Ταιριάζετε πολύ στο σεξ αλλά αν θέλετε να το προχωρήσετε σε κάτι πιο μόνιμο θα πρέπει να κρατάτε τη σχέση συνεχώς ζωντανή.

Ταύρος με Ταύρο: Στον έρωτα δύο Ταύροι συμφωνούν παντού. Θα ζήσετε μια πολύ ευτυχισμένη ερωτική ζωή.
Ταύρος με Δίδυμο:Ο Ταύρος απαιτεί από τους Διδύμους πίστη, σταθερότητα και καλό σεξ. Οι Δίδυμοι δεν φημίζονται για κανένα απ’ αυτά. Δύσκολα τα πράγματα.
Ταύρος με Καρκίνο: Ο Καρκίνος ανταποκρίνεται θαυμάσια στις ερωτικές διαθέσεις του Ταύρου. Απολαύστε τον έρωτα!
Ταύρος με Λέων:Αν ο Ταύρος μπορούσε να αντέξει τον χαρακτήρα του Λέοντα θα είχαν μια φλογερή και δυνατή σχέση. Δυστυχώς ο Ταύρος θα αποχωρήσει.
Ταύρος με Παρθένο: Τα ερωτικά τους παιχνίδια θα είναι ό,τι καλύτερο και η σχέση τους άκρως αισθησιακή και ερωτική.
Ταύρος με Ζυγό: Έχουν πάρα πολλά κοινά σημεία αλλά ο Ζυγός βαριέται πολύ εύκολα τον Ταύρο ακόμα και στο σεξ.
Ταύρος με Σκορπιό: Ο Ταύρος μπορεί να μην συμφωνεί ποτέ με ένα Σκορπιό, αλλά στο κρεβάτι τα βρίσκουν θαυμάσια!
Ταύρος με Τοξότη: Ο Ταύρος θέλει μονιμότητα, ενώ ο Τοξότης θέλει συχνά αλλαγές. Δεν θα περάσουν αξέχαστες στιγμές, καλύτερα να το αποφύγουν.
Ταύρος με Αιγόκερω: Απολαυστική σχέση με φλογερό σεξ. Σε όλη τη διάρκεια της σχέσης θα νιώθετε επιθυμητοί και αγαπητοί.
Ταύρος με Υδροχόο: Και οι δύο θέλουν διαφορετικά πράγματα στο κρεβάτι, ο Ταύρος δεν έχει την φαντασία του Υδροχόου, καλύτερα να το αποφύγετε.
Ταύρος με Ιχθύ: Ο Ταύρος ξελογιάζεται από τον Ιχθύ, αλλά τον θεωρεί ελαφρόμυαλο και απρόβλεπτο. Ο Ιχθύς πάλι θεωρεί τον Ταύρο μίζερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ - Ο διανοούμενος
Σεξουαλικό προφίλ
Το φλερτ σας ελκύει περισσότερο από ότι απλώς η σαρκική επαφή. Όταν βεβαιωθείτε ότι αρέσετε, υπάρχει κίνδυνος να χάσετε το ενδιαφέρον σας. Αναζητάτε πάντα το απαγορευμένο και σας αρέσει να εξερευνάτε νέες στάσεις. Αυτό που παίζει τον πρώτο ρόλο είναι για σας η πνευματική διάσταση της σεξουαλικότητας. Οι λέξεις, οι εικόνες, η προσπάθεια ανασυγκρότησης των αισθήσεων σας συναρπάζουν περισσότερο από οποιαδήποτε άλλα τεχνάσματα. Αν και δεν διαθέτετε καυτό ταμπεραμέντο, δεν υπάρχει κίνδυνος να πλήξει κανείς στην αγκαλιά σας!
Άντρας: Σας αρέσουν οι αιθέριες υπάρξεις, που δεν καταθέτουν τα όπλα από την πρώτη στιγμή. Η αντίσταση σας διεγείρει και σας απογειώνει.
Γυναίκα: Διαθέτετε ”ευλυγισία” στο κρεβάτι! Η σεξουαλικότητά σας ξεφεύγει από τα όρια και κάποιος θα τη χαρακτήριζε ως και επικίνδυνη, καθώς οι υποσχέσεις σας ξεπερνούν ακόμα και την πιο πλούσια φαντασία.
Δίδυμοι και σεξ
Δίδυμος με Κριό: Ο Κριός πιστεύει ότι ο Δίδυμος είναι αντισεξουαλικός και μαζί του μπορεί να κάνει μόνο συζητήσεις.

Δίδυμος με Ταύρο:Ο Ταύρος απαιτεί από τους Διδύμους πίστη, σταθερότητα και καλό σεξ. Οι Δίδυμοι δεν φημίζονται για κανένα απ’ αυτά. Δύσκολα τα πράγματα.
Δίδυμος με Δίδυμο: Έχουνε και οι δύο πολύ φαντασία και ζητούν τα ίδια πράγματα από τον ερωτικό τους σύντροφο. Θα τα βρουν μια χαρά στο κρεβάτι!
Δίδυμος με Καρκίνο: Οι Δίδυμοι αναζητούν μονίμως το σεξ, ενώ ο Καρκίνος είναι τρυφερός και συναισθηματικός. Χρειάζονται αμοιβαίες υποχωρήσεις.
Δίδυμος με Λέων: Ο Δίδυμος μπορεί να ξενερώσει το Λέοντα σε τέτοιο βαθμό ώστε να τον απομακρύνει πολύ γρήγορα.
Δίδυμος με Παρθένο: Οι Παρθένοι θέλουν σταθερό σεξ, πίστη και αγάπη, κάτι που αποκλείεται να προσφέρουν οι Δίδυμοι.
Δίδυμος με Ζυγό: Κυρίως η πνευματική επαφή είναι εκείνη που τους κάνει να περνάνε ώρες ατελείωτες μαζί. Το σεξ είναι πληκτικό μεταξύ τους.
Δίδυμος με Σκορπιό: Ο Δίδυμος δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην εκρηκτικότητα του Σκορπιού. Ο Σκορπιός θα κτυπήσει και θα φύγει.
Δίδυμος με Τοξότη: Ταιριάζουν πολύ στο σεξ αλλά ο Τοξότης δεν μπορεί να δεχθεί εύκολα τις αλλαγές των Διδύμων
Δίδυμος με Αιγόκερω: Στο σεξ είναι αταίριαστοι. Δεν υπάρχει περίπτωση να συνυπάρξουν αρμονικά.
Δίδυμος με Υδροχόο: Το σεξ μπορεί να είναι καταπληκτικό όταν και οι δύο προσπαθήσουν να είναι ο ένας για τον άλλο.
Δίδυμος με Ιχθύ: Οι Δίδυμοι είναι δύσκολο να δώσουν αυτά που ζητούν οι Ιχθύες. Πολύ δύσκολος ερωτικός συνδυασμός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - Ο τρυφερός
Σεξουαλικό προφίλ
Σας αρέσει να ονειροπολείτε και να πλάθετε ιστορίες με τη φαντασία σας. Δεν μπορείτε να εκφραστείτε αληθινά, αν δεν έχετε αποδείξεις συναισθηματικής εμπιστοσύνης και τρυφερής ασφάλειας. Μόνο η βεβαιότητα ότι σας αγαπούν και σας θέλουν πραγματικά μπορεί να απελευθερώσει τον καυτό αισθησιασμό σας. Για να φτάσετε στο αποκορύφωμα του πόθου, αρκεί να σας περιβάλλουν με τρυφερότητα. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για σας από τα χάδια και τα φιλιά σε όλο σας το κορμί. Όλα, όμως ανατρέπονται αν ο σύντροφός σας τολμήσει να κοιτάξει αλλού! Η ζήλια σε αυτές τις περιπτώσεις σας τυφλώνει και η εκδίκηση έρχεται στο κρεβάτι: φροντίζετε να οδηγήσετε τον παρτενέρ σας στα άκρα και μετά τον αφήνετε στα κρύα του λουτρού! Η σεξουαλικότητά σας είναι γεμάτη καπρίτσια. Αρκετά παθητικοί, σπανίως αναλαμβάνετε την πρωτοβουλία, αλλά πάντα να φροντίζετε να ικανοποιήσετε πλήρως το σύντροφό σας.
Άντρας: Ο έρωτας είναι το παν για σας και αφήνεστε να σας παρασύρει ο πόθος. Αδυναμία σας, οι άπειρες παρτενέρ που θα θαυμάσουν τις επιδόσεις σας και θα αυτοσχεδιάσουν μαζί σας. Η παραδοσιακή στάση δεν σας εκφράζει. Για σας είναι προτιμότερο να κάθεται στα πόδια σας και να λικνίζει το κορμί της!
Γυναίκα: Το πρόβλημα είναι έως ότου κάποιος σας πείσει για τον έρωτά του και να σας οδηγήσει στο κρεβάτι. Από εκεί κι έπειτα ξεκινά ένα άλλο κεφάλαιο, το πιο καυτό, που θα απογειώσει τον παρτενέρ σας!
Καρκίνος και σεξ
Καρκίνος με Κριό: Ο Κριός θα βγάλει στον ευαίσθητο Καρκίνο τα απωθημένα του. Το σεξ αρχικά θα είναι παθιασμένο αλλά δεν θα κρατήσει για πολύ.

Καρκίνος με Ταύρο: Ο Καρκίνος ανταποκρίνεται θαυμάσια στις ερωτικές διαθέσεις του Ταύρου. Απολαύστε τον έρωτα!
Καρκίνος με Δίδυμο: Οι Δίδυμοι αναζητούν μονίμως το σεξ, ενώ ο Καρκίνος είναι τρυφερός και συναισθηματικός. Χρειάζονται αμοιβαίες υποχωρήσεις.
Καρκίνος με Καρκίνο:Στο σεξ έχουν φοβερό πάθος και είναι εξίσου πιστοί. Μόνο σε περίπτωση που αφήσουν τα κυκλοθυμικά τους ελεύθερα θα χαλάσει αυτή η σχέση.
Καρκίνος με Λέων: Ο Καρκίνος πάντα δίνει στο Λέοντα ότι ζητήσει. Του είναι πιστός και το σεξ είναι γεμάτο πάθος και φαντασία.
Καρκίνος με Παρθένο: Αν καταλάβουν και οι δύο πόσα πολλά κοινά έχουν θα κάνουν την τέλεια και ιδανική ερωτική σχέση.
Καρκίνος με Ζυγό: Ο Καρκίνος θέλει πολύ διπλωματία για να πείσει το Ζυγό ότι μπορούν να περάσουν υπέροχα μαζί. Αν το καταφέρει θα μείνουν αχώριστοι.
Καρκίνος με Σκορπιό: Αμοιβαία αγάπη, έντονο και αισθησιακό σεξ…τι άλλο καλύτερο; Μία σχέση εκπληκτική.
Καρκίνος με Τοξότη: Στο σεξ σίγουρα δεν πρόκειται να τα βρουν όσο κι αν προσπαθήσουν πάντα θα νιώθουν ότι κάτι τους λείπει.
Καρκίνος με Αιγόκερω: Ο ένας μπορεί να συμπληρώσει απόλυτα τον άλλον στον έρωτα αλλά και στις καθημερινές απαιτήσεις της ζωής.
Καρκίνος με Υδροχόο:Ο συναισθηματικός Καρκίνος δίνεται ολόψυχα στον Υδροχόο αλλά η ψυχρότητα του δεύτερου γκρεμίζει ότι ωραίο έχει πλάσει ο Καρκίνος.
Καρκίνος με Ιχθύ: Ιδανικό ζευγάρι στη ζωή και τον έρωτα. Γεμάτοι ευαισθησίες και τρυφερότητα.

ΛΕΩΝ - Ο μεγαλομανής
Σεξουαλικό προφίλ
Όταν κάνετε έρωτα δεν ξέρετε να μοιράζεστε. Γεμάτοι ενέργεια, έχετε την τάση να σπάτε κάθε φορά το ρεκόρ σας, μόνο και μόνο για να εξαντλήσετε το/τη σύντροφό σας! Στο κρεβάτι σας αρέσει να δίνετε παράσταση. Δεν σας αρκεί μια φάση καυτής ερωτικής ένωσης και μετά χάδια και φιλιά. Για σας μετρά η ποιότητα, αλλά και η ποσότητα. Το εφευρετικό σας πνεύμα δίνει άλλη διάσταση στο σεξ, καθώς κάθε φορά δημιουργείτε διαφορετικό σκηνικό. Ωστόσο, η επιθυμία σας να βρείτε την ικανοποίηση που ποθείτε σας οδηγεί αρκετές φορές να αμελείτε την ευχαρίστηση του/της συντρόφου σας.
Άντρας: Αρκετά συχνά, συμβαίνει οι ερωμένες σας να σας εγκαταλείπουν εξαντλημένες και αποκαμωμένες από τις υψηλές σας απαιτήσεις. Όταν βλέπετε την παρτενέρ σας να φτάνει σε οργασμό, νιώθετε απίστευτη περηφάνια.
Γυναίκα: Αυτό που θέλετε από τον εραστή σας είναι να σας εκτοξεύει στον έβδομο ουρανό, με μεγάλη συχνότητα. Αναλαμβάνετε συχνά πρωτοβουλία και τον ταξιδεύετε σε απίστευτα ερωτικά μονοπάτια.
Λέων και σεξ
Λέων με Κριό: Δύο ζώδια που θέλουν να κυριαρχούν. Να δούμε ποιος θα έχει το «πάνω χέρι» στο κρεβάτι! Κάποιος από τους δύο πρέπει να συμβιβαστεί.

Λέων με Ταύρο:Αν ο Ταύρος μπορούσε να αντέξει τον χαρακτήρα του Λέοντα θα είχαν μια φλογερή και δυνατή σχέση. Δυστυχώς ο Ταύρος θα αποχωρήσει.
Λέων με Δίδυμο: Ο Δίδυμος μπορεί να ξενερώσει το Λέοντα σε τέτοιο βαθμό ώστε να τον απομακρύνει πολύ γρήγορα.
Λέων με Καρκίνο: Ο Καρκίνος πάντα δίνει στο Λέοντα ότι ζητήσει. Του είναι πιστός και το σεξ είναι γεμάτο πάθος και φαντασία.
Λέων με Λέων:Μια σχέση γεμάτη δύναμη, φλόγα, ένταση και φοβερό σεξ. Είναι πολύ δύσκολο όμως να συμβιώσουν. Είναι και οι δυο αρχηγοί και εγωιστές.
Λέων με Παρθένο: Χλιαρά τα πράγματα στο σεξ. Πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να καταφέρουν να τα βρουν στο κρεβάτι.
Λέων με Ζυγό:Ο Ζυγός απεχθάνεται την πίεση αλλά και τις διαταγές όχι μόνο στο σεξ. Έχει λεπτότητα και διακριτικότητα, κάτι που δεν καταλαβαίνει ο Λέοντας.
Λέων με Σκορπιό: Στο σεξ τα πάνε πάρα πολύ καλά και είναι όλα τέλεια. Ο Σκορπιός απαιτεί σεβασμό αλλιώς δεν μπορεί να λειτουργήσει στη σχέση.
Λέων με Τοξότη: Φλογερή σχέση. Είναι και τα δύο ζώδια της φωτιάς. Ο Τοξότης όμως βαριέται εύκολα τον Λέοντα.
Λέων με Αιγόκερω: Στο σεξ ο Λέοντας δεν δέχεται το τρόπο του Αιγόκερου και ο Αιγόκερως δεν δέχεται την αρχηγεία του Λέοντα.
Λέων με Υδροχόο:Υπάρχει έντονη έλξη μεταξύ σας, αλλά ο Υδροχόος θα πρέπει να βάλει λίγο νερό στο κρασί του και να πάψει να είναι τόσο ψυχρός και απόμακρος.
Λέων με Ιχθύ: Στο κρεβάτι θα ζήσετε όμορφες στιγμές, όμως για κάτι μονιμότερο καλύτερα να το ξανασκεφτείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ - Ο διστακτικός
Σεξουαλικό προφίλ
Ντροπαλοί, προσπαθείτε να κυριαρχήσετε τα αισθήματά σας από φόβο μήπως γίνετε σκλάβοι της σεξουαλικής σας ορμής. Η ανάγκη σας αυτή να ελέγχετε τα πάντα σας εμποδίζει να απολαύσετε τον αισθησιασμό σας και να αυτοσχεδιάσετε στο σεξ. Αν κάποιος κερδίσει την εμπιστοσύνη σας, είστε ικανοί να πραγματοποιήσετε και τις πιο κρυφές επιθυμίες σας και να ξεπεράσετε τα όρια του πάθους. Από τη στιγμή που θα νιώσετε ότι σας αγαπούν, αποκαλύπτετε απίστευτες πτυχές της σεξουαλικότητάς σας. Αυτός είναι ο λόγος που η σεξουαλική σας ζωή μοιάζει να ολοκληρώνεται μέσα από μια διαρκή και σταθερή σχέση.
Άντρας: Είστε ικανοί να φτάσετε στα άκρα, αρκεί η ερωμένη σας να καταλάβει τι ζητάτε και να δεχτεί να προχωρήσει μαζί σας στους πιο απόκρυφους ερωτικούς δρόμους, αφήνοντας την πρωτοβουλία στο πάθος.
Γυναίκα: Αργείτε να φτάσετε στη διέγερση, αλλά από τη στιγμή που ο εραστή σας καταφέρει να σας φέρει στο σημείο αυτό, τον ανταμείβετε! Στην αρχή μοιάζετε απόμακρη, δειλή και γεμάτη αναστολές, μετά όμως γίνεστε απρόβλεπτη στο σεξ, καθώς επινοείτε κάθε φορά απίστευτα τεχνάσματα!
Παρθένος και σεξ
Παρθένος με Κριό: Ο Κριός πιστεύει ότι πάνω απ’ όλα είναι το σεξ, γεγονός που εξοργίζει την Παρθένο. Κρύα τα πράγματα.

Παρθένος με Ταύρο: Τα ερωτικά τους παιχνίδια θα είναι ό,τι καλύτερο και η σχέση τους άκρως αισθησιακή και ερωτική.
Παρθένος με Δίδυμο: Οι Παρθένοι θέλουν σταθερό σεξ, πίστη και αγάπη, κάτι που αποκλείεται να προσφέρουν οι Δίδυμοι.
Παρθένος με Καρκίνο: Αν καταλάβουν και οι δύο πόσα πολλά κοινά έχουν θα κάνουν την τέλεια και ιδανική ερωτική σχέση.
Παρθένος με Λέων: Χλιαρά τα πράγματα στο σεξ. Πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να καταφέρουν να τα βρουν στο κρεβάτι.
Παρθένος με Παρθένο: Στο σεξ οι Παρθένοι θέλουν ένα δυνατό παρτενέρ για να τους παρασύρει. Η αδράνεια και η ατονία θα φέρει το χωρισμό.
Παρθένος με Ζυγό:Στο σεξ χρειάζονται συμβιβασμοί γιατί ο Παρθένος στην αρχή θα είναι μάλλον απογοητευμένη. Με λίγη υπομονή θα βρείτε τη χρυσή τομή.
Παρθένος με Σκορπιό: Ο Σκορπιός είμαι σεξομανής, η Παρθένος μάλλον όχι. Αν η Παρθένος ξεπεράσει τα ταμπού που κουβαλάει θα περάσουν υπέροχα!
Παρθένος με Τοξότη: Ο Τοξότης άπιστος και φλογερός, η Παρθένος πιστή και ζητά αποκλειστικότητα. Αν καταφέρετε να τα βρείτε στο κρεβάτι έχει καλώς.
Παρθένος με Αιγόκερω:Στο σεξ η Παρθένος βρίσκει τον Αιγόκερω πολύ καλό γιατί της ξυπνά ερωτικές ευαισθησίες. Θα περάσετε αξέχαστες στιγμές γεμάτες απόλαυση.
Παρθένος με Υδροχόο:Η Παρθένος εντυπωσιάζεται από τον Υδροχόο και τη φαντασία του στο κρεβάτι που παρά τον πουριτανισμό της τον ακολουθεί με χίλια.
Παρθένος με Ιχθύ: Οι Ιχθύες έχουν συνεχώς αναστάτωση από τα πάθη τους, ενώ ο Παρθένος είναι ψύχραιμος. Προβλέπεται ψυχρό σεξ.

ΖΥΓΟΣ - Ο νάρκισσος
Σεξουαλικό προφίλ
Είστε πραγματικά ειδικοί στο θέμα της γοητείας και της κατάκτησης. Ξέρετε καλά πως να δημιουργείτε ερωτική ατμόσφαιρα με απίστευτες διεγερτικές προεκτάσεις, οπότε είναι απίθανο να σας αντισταθούν. Με λεπτούς τρόπους και σπάνιες κινήσεις «παίζετε» σε όλη τη γκάμα του αισθησιασμού και επινοείτε χάδια ικανά να δονήσουν τις αισθήσεις των παρτενέρ σας. Ανακαλύπτετε και νέες ερωτικές ζώνες, ενώ παράλληλα έχετε το ταλέντο να προσαρμόζεστε σε όλες τις καταστάσεις. Η αναστολή στο σεξ είναι άγνωστη για σας. Δεν αντέχετε τη χυδαιότητα και τους άσχημους τρόπους. Η κτηνώδης σεξουαλικότητα δεν σας διεγείρει, αν και η περιέργειά σας σας ωθεί να δοκιμάσετε και αυτή την εμπειρία.
Άντρας: Θεωρείστε δάσκαλος στον έρωτα και η ερωμένη σας δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ τις ερωτικές σας συναντήσεις. Ξεκινώντας από τα προκαταρκτικά, συνεχίζετε τα παρατεταμένα χάδια που οδηγούν στο ζενίθ την ερωτική απόλαυση.
Γυναίκα: Για σας δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος που οδηγεί στην ηδονή. Αρκεί να βρεθεί εκείνος που θα μπορεί να αντέξει τις «χρονοβόρες» απαιτήσεις σας. Λατρεύετε τα ατελείωτα χάδια, ενώ η αγαπημένη σας στάση είναι να βρίσκεστε εσείς πάνω από το σύντροφό σας.
Ζυγός και σεξ
Ζυγός με Κριό: Παρόλο που είναι τα δύο άκρα αντίθετα και ιδιαίτερα απαιτητικοί μπορούν με συμβιβασμούς να απολαύσουν την χαρά του έρωτα.

Ζυγός με Ταύρο: Έχουν πάρα πολλά κοινά σημεία αλλά ο Ζυγός βαριέται πολύ εύκολα τον Ταύρο ακόμα και στο σεξ.
Ζυγός με Δίδυμο: Κυρίως η πνευματική επαφή είναι εκείνη που τους κάνει να περνάνε ώρες ατελείωτες μαζί. Το σεξ είναι πληκτικό μεταξύ τους.
Ζυγός με Καρκίνο:Ο Καρκίνος θέλει πολύ διπλωματία για να πείσει το Ζυγό ότι μπορούν να περάσουν υπέροχα μαζί. Αν το καταφέρει θα μείνουν αχώριστοι.
Ζυγός με Λέων:Ο Ζυγός απεχθάνεται την πίεση αλλά και τις διαταγές όχι μόνο στο σεξ. Έχει λεπτότητα και διακριτικότητα, κάτι που δεν καταλαβαίνει ο Λέοντας.
Ζυγός με Παρθένο:Στο σεξ χρειάζονται συμβιβασμοί γιατί ο Παρθένος στην αρχή θα είναι μάλλον απογοητευμένη. Με λίγη υπομονή θα βρείτε τη χρυσή τομή.
Ζυγός με Ζυγό: Και στους δύο αρέσει η καλή ζωή, έχουν καλό γούστο, αγαπιούνται πρώτα πλατωνικά αλλά στο τέλος θα απολαύσουν το σεξ.
Ζυγός με Σκορπιό: Στο σεξ είστε και οι δυο αισθησιακοί και νιώθετε τον έρωτα πραγματικά. Καλή σχέση με πιθανότητες καλής συμβίωσης.
Ζυγός με Τοξότη: Στο σεξ τα πάνε πολύ καλά, αλλά ηαπιστία του Τοξότη, θα εκνευρίζει το Ζυγό και θα αρχίσει η?κρεβατομουρμούρα.
Ζυγός με Αιγόκερω: Στο σεξ ο Ζυγός κάνει μόνο όσα θέλει ο ίδιος και δεν ανέχεται να του υποδεικνύει τι να κάνει ο Αιγόκερως. Ελάχιστο πάθος.
Ζυγός με Υδροχόο: Στο σεξ έχουν πολλές ομοιότητες και εκείνη η ώρα μπορεί να γίνει ξεχωριστή. Αυτή η σχέση μπορεί να καταλήξει σε ένα καλό γάμο.
Ζυγός με Ιχθύ:Στο σεξ ο Ιχθύς θα κάνει τα παιχνίδια του τα πονηρά, αλλά δεν θα αρέσουν καθόλου στον Ζυγό. Αυτή η σχέση δεν μπορεί να κρατήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ - Ο κυρίαρχος
Σεξουαλικό προφίλ
Σας αρέσει η ένταση στο σεξ. Από τη στιγμή που θα αποφασίσετε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας, τίποτα δε σας σταματά. Παθιασμένοι, εφευρετικοί, γνωρίζετε τέλεια τις ερωτικές τεχνικές και ξέρετε να τις χρησιμοποιείτε προκειμένου να φτάσετε στο ζενίθ της ηδονής. Το πρόβλημα είναι ότι σπάνια δείχνετε την τρυφερότητά σας. Υπάρχει πάντα μια διάχυτη επιθετικότητα στον τρόπο που κάνετε έρωτα, καθώς έχετε έντονα ανεπτυγμένες σαδομαζοχιστικές τάσεις. Εκτιμάτε τις ερωτικές περιπέτειες. Ο παρτενέρ σας μπορεί να περιμένει τα πάντα από σας. Η μεγαλύτερή σας ευχαρίστηση είναι να ξεπερνάτε τα ταμπού και τις απαγορεύσεις. Γοητευτικοί, απρόβλεπτοι, ιδιαίτερα αισθησιακοί, έχετε την καταπληκτική ικανότητα να καθοδηγείτε τους παρτενέρ σας.
Άντρας: Θέλετε να νιώθετε ότι η ερωμένη σας σας ανήκει ολοκληρωτικά. Αν αισθανθείτε ότι υποκρίνεται, όλα γκρεμίζονται.
Γυναίκα: Το κορμί σας αφήνει σε κάθε του κίνηση ερωτικές υποσχέσεις. Σε όποιο σημείο κι αν σας αγγίξει κάποιος, εσείς ”ανάβετε”!
Σκορπιός και σεξ
Σκορπιός με Κριό:Ο Σκορπιός τρελαίνεται με το πάθος του Κριού. Πρόκειται για την καλύτερη ερωτική ένωση. Θα απολαύσουν στο έπακρο τον έρωτα τους.

Σκορπιός με Ταύρο: Ο Ταύρος μπορεί να μην συμφωνεί ποτέ με ένα Σκορπιό, αλλά στο κρεβάτι τα βρίσκουν θαυμάσια!
Σκορπιός με Δίδυμο: Ο Δίδυμος δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην εκρηκτικότητα του Σκορπιού. Ο Σκορπιός θα κτυπήσει και θα φύγει.
Σκορπιός με Καρκίνο: Αμοιβαία αγάπη, έντονο και αισθησιακό σεξ…τι άλλο καλύτερο; Μία σχέση εκπληκτική.
Σκορπιός με Λέων: Στο σεξ τα πάνε πάρα πολύ καλά και είναι όλα τέλεια. Ο Σκορπιός απαιτεί σεβασμό αλλιώς δεν μπορεί να λειτουργήσει στη σχέση.
Σκορπιός με Παρθένο: Ο Σκορπιός είμαι σεξομανής, η Παρθένος μάλλον όχι. Αν η Παρθένος ξεπεράσει τα ταμπού που κουβαλάει θα περάσουν υπέροχα!
Σκορπιός με Ζυγό: Στο σεξ είστε και οι δυο αισθησιακοί και νιώθετε τον έρωτα πραγματικά. Καλή σχέση με πιθανότητες καλής συμβίωσης.
Σκορπιός με Σκορπιό: Είναι και οι δύο φλογεροί και το σεξ μεταξύ τους θα είναι ανεπανάληπτο καθημερινά.
Σκορπιός με Τοξότη: Ο Τοξότης θέλει ελευθερία, ο Σκορπιός δέσμευση. Διαφορετικές ανάγκες αν όμως βρείτε τη χρυσή τομή?
Σκορπιός με Αιγόκερω: Στο σεξ μπορούν να ζήσουν ανεπανάληπτες στιγμές.
Σκορπιός με Υδροχόο: Η σχέση αυτή από την αρχή θα αποτύχει. Στο σεξ δεν μπορούν να βρεθούν στον ίδιο δρόμο, είναι εκ διαμέτρου αντίθετοι.
Σκορπιός με Ιχθύ: Θετικοί και οι δύο, συναισθηματικοί. Το σεξ θα είναι ό,τι το καλύτερο. Έχουν πολλά να δώσουν ο ένας στον άλλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ - Ο κυρίαρχος
Σεξουαλικό προφίλ
Η επαφή μαζί σας στο κρεβάτι είναι σκέτη ταραχή. Είστε προικισμένοι με μια υγιή σεξουαλικότητα και δεν έχετε καμία διάθεση να κάνετε τη ζωή σας δύσκολη. Για σας ο έρωτας πρέπει να γίνεται με χαρά, ωραία διάθεση και πολύ πάθος. Ενθουσιώδεις, φλογεροί, γεμάτοι ενέργεια και αντοχή. Η παθητικότητα είναι άγνωστη σε εσάς. Οι ακροβατικές στάσεις σας διεγείρουν ιδιαίτερα κι αυτό γιατί αποτελούν για σας ένα στοίχημα που πρέπει να κερδίσετε. Είναι απαραίτητο, λοιπόν, οι παρτενέρ σας να διαθέτουν ευλυγισία!
Άντρας: Είστε ενθουσιώδης και διαθέτετε τέτοια ορμή, που σίγουρα η ερωμένη σας είναι αδύνατο να μείνει ασυγκίνητη.
Γυναίκα: Διαθέτετε τόλμη, φαντασία και αισθησιασμό. Δεν κουράζεστε ποτέ να απολαμβάνετε τις στιγμές ερωτικής κορύφωσης.
Τοξότης και σεξ
Τοξότης με Κριό: Έχουν πολλά κοινά σημεία, είναι και οι δύο γεμάτοι πάθος και ενθουσιασμό. Στο κρεβάτι θα τα βρείτε μια χαρά!

Τοξότης με Ταύρο: Ο Ταύρος θέλει μονιμότητα, ενώ ο Τοξότης θέλει συχνά αλλαγές. Δεν θα περάσουν αξέχαστες στιγμές, καλύτερα να το αποφύγουν.
Τοξότης με Δίδυμο: Ταιριάζουν πολύ στο σεξ αλλά ο Τοξότης δεν μπορεί να δεχθεί εύκολα τις αλλαγές των Διδύμων.
Τοξότης με Καρκίνο: Στο σεξ σίγουρα δεν πρόκειται να τα βρουν όσο κι αν προσπαθήσουν πάντα θα νιώθουν ότι κάτι τους λείπει.
Τοξότης με Λέων: Φλογερή σχέση. Είναι και τα δύο ζώδια της φωτιάς. Ο Τοξότης όμως βαριέται εύκολα τον Λέοντα.
Τοξότης με Παρθένο: Ο Τοξότης άπιστος και φλογερός, η Παρθένος πιστή και ζητά αποκλειστικότητα. Αν καταφέρετε να τα βρείτε στο κρεβάτι έχει καλώς.
Τοξότης με Ζυγό: Στο σεξ τα πάνε πολύ καλά, αλλά η απιστία του Τοξότη, θα εκνευρίζει το Ζυγό και θα αρχίσει η?κρεβατομουρμούρα.
Τοξότης με Σκορπιό: Ο Τοξότης θέλει ελευθερία, ο Σκορπιός δέσμευση. Διαφορετικές ανάγκες αν όμως βρείτε τη χρυσή τομή?
Τοξότης με Τοξότη: Και οι δύο σκέφτονται πως θα διασκεδάσουν ο ένας τον άλλο. Θα περάσουν πολύ καλά.
Τοξότης με Αιγόκερω: Ο Αιγόκερως ζητάει αποκλειστικότητα στο σεξ ενώ ο Τοξότης αφοσιώνεται. Ο Αιγόκερος θα εκνευριστεί με όλα αυτά και θα φύγει.
Τοξότης με Υδροχόο: Είναι τα μόνα άτομα στο ζωδιακό κύκλο που σέβονται ο ένας τις απαιτήσεις του άλλου. Στο σεξ θα περάσουν υπέροχα.
Τοξότης με Ιχθύ: Ο Ιχθύς παθαίνεισυναισθηματική εξάρτηση από τον Τοξότη ενώ ο Τοξότης όχι. Στο σεξ οι Ιχθύες θέλουν το πάθος ενώ οι Τοξότες την εκτόνωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - Ο ρεαλιστής
Σεξουαλικό προφίλ
Η φαινομενική σας ψυχρότητα δε σημαίνει έλλειψη ενδιαφέροντος για τη σεξουαλική πράξη. Στην πραγματικότητα, κάτω από τον πάγο, κρύβεται η φωτιά. Όταν συναντήσετε το κατάλληλο ταίρι, είστε ικανοί να κάνετε τα πάντα, αρκεί να μην καταπιεστείτε. Συνήθως, είστε κυρίαρχοι των συναισθημάτων σας.
Άντρας: Όσο περνούν τα χρόνια, γίνεστε καλύτερος. Πειραματίζεστε σε πολλές στάσεις και μπορείτε να γίνετε πρωταθλητές για χάρη της ερωμένης σας. Απολαμβάνετε τα χάδια και σας αρέσει να κάνετε έρωτα σε πολλά «περίεργα» μέρη.
Γυναίκα: Είστε εφευρετική και ξέρετε να απολαμβάνετε την ηδονή με όλες σας τις αισθήσεις. Αδυναμία σας είναι να σας ξυπνά τη νύχτα με τολμηρά χάδια, αλλά σας αρέσει και να αναλαμβάνετε πρωτοβουλία!
Αιγόκερως και σεξ
Αιγόκερως με Κριό: Και οι δύο είναι πολύ ερωτικά άτομα και μπορούν να έχουν μια παθιασμένη σχέση.

Αιγόκερως με Ταύρο: Απολαυστική σχέση με φλογερό σεξ. Σε όλη τη διάρκεια της σχέσης θα νιώθετε επιθυμητοί και αγαπητοί.
Αιγόκερως με Δίδυμο: Στο σεξ είναι αταίριαστοι. Δεν υπάρχει περίπτωση να συνυπάρξουν αρμονικά.
Αιγόκερως με Καρκίνο: Ο ένας μπορεί να συμπληρώσει απόλυτα τον άλλον στον έρωτα αλλά και στις καθημερινές απαιτήσεις της ζωής.
Αιγόκερως με Λέων: Στο σεξ ο Λέοντας δεν δέχεται το τρόπο του Αιγόκερου και ο Αιγόκερως δεν δέχεται την αρχηγεία του Λέοντα.
Αιγόκερως με Παρθένο:Στο σεξ η Παρθένος βρίσκει τον Αιγόκερω πολύ καλό γιατί της ξυπνά ερωτικές ευαισθησίες. Θα περάσετε αξέχαστες στιγμές γεμάτες απόλαυση.
Αιγόκερως με Ζυγό: Στο σεξ ο Ζυγός κάνει μόνο όσα θέλει ο ίδιος και δεν ανέχεται να του υποδεικνύει τι να κάνει ο Αιγόκερως. Ελάχιστο πάθος.
Αιγόκερως με Σκορπιό: Στο σεξ μπορούν να ζήσουν ανεπανάληπτες στιγμές.
Αιγόκερως με Τοξότη: Ο Αιγόκερως ζητάει αποκλειστικότητα στο σεξ ενώ ο Τοξότης αφοσιώνεται. Ο Αιγόκερος θα εκνευριστεί με όλα αυτά και θα φύγει.
Αιγόκερως με Αιγόκερω: Ταιριάζουν πάρα πολύ γιατί οι απαιτήσεις τους για τη ζωή είναι ίδιες και στο σεξ έχουν μια καταπληκτική ένωση.
Αιγόκερως με Υδροχόο: Στο σεξ θα αναπληρώσει ο ένας τον άλλο. Μια καλή σχέση ακόμη και για μέλλον.
Αιγόκερως με Ιχθύ: Μόνο στο σεξ μπορεί να ευδοκιμήσει αυτή η σχέση. Οι Ιχθύες προσπαθούν μόνιμα να εξαπατήσουν τον Αιγόκερω, αλλά αυτός δεν τα σηκώνει αυτά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ - Ο ακόλαστος
Σεξουαλικό προφίλ
Αν υπάρχουν κάποιοι που έχουν ξεπεράσει όλα τα ταμπού στο θέμα της σεξουαλικότητας, αυτοί είστε εσείς! Αντικομφορμιστές, εχθροί της συμβατικότητας και των στερεοτύπων δέχεστε με ευχαρίστηση τις καινοτομίες και φτάνετε όσο πιο μακριά γίνεται στην αναζήτηση της ερωτικής απόλαυσης. Τίποτα δεν σας σοκάρει, τίποτα δεν σας ξαφνιάζει. Είστε πρόθυμοι να δοκιμάσετε τα πάντα. Ωστόσο, χρειάζεστε πνευματικά ερεθίσματα και παρτενέρ που να είναι ικανοί να εφευρίσκουν νέους, απελευθερωμένους δρόμους που οδηγούν στην απόλαυση. Θα πρέπει να ταιριάξετε πρώτα για να υπάρχει διάθεση στο σεξ.
Άντρας: Σας αρέσει να κάνετε έρωτας το κρεβάτι, αλλά τις περισσότερες φορές προτιμάτε την πρόκληση ή ακόμα και την απαγόρευση.
Γυναίκα: Στο σεξ είστε μια πραγματική αμαζόνα που ταξιδεύει τον εραστή της ακόμη και στα πιο απαγορευμένα μονοπάτια της ηδονής.
Υδροχόος και σεξ
Υδροχόος με Κριό: Ο Κριός θα μείνει άφωνος με τη φαντασία του Υδροχόου. Ταιριάζουν τόσο πνευματικά όσο και σεξουαλικά.

Υδροχόος με Ταύρο: Και οι δύο θέλουν διαφορετικά πράγματα στο κρεβάτι, ο Ταύρος δεν έχει την φαντασία του Υδροχόου, καλύτερα να το αποφύγετε.
Υδροχόος με Δίδυμο: Το σεξ μπορεί να είναι καταπληκτικό όταν και οι δύο προσπαθήσουν να είναι ο ένας για τον άλλο.
Υδροχόος με Καρκίνο:Ο συναισθηματικός Καρκίνος δίνεται ολόψυχα στον Υδροχόο αλλά η ψυχρότητα του δεύτερου γκρεμίζει ότι ωραίο έχει πλάσει ο Καρκίνος.
Υδροχόος με Λέων:Υπάρχει έντονη έλξη μεταξύ σας, αλλά ο Υδροχόος θα πρέπει να βάλει λίγο νερό στο κρασί του και να πάψει να είναι τόσο ψυχρός και απόμακρος.
Υδροχόος με Παρθένο:Η Παρθένος εντυπωσιάζεται από τον Υδροχόο και τη φαντασία του στο κρεβάτι που παρά τον πουριτανισμό της τον ακολουθεί με χίλια.
Υδροχόος με Ζυγό: Στο σεξ έχουν πολλές ομοιότητες και εκείνη η ώρα μπορεί να γίνει ξεχωριστή. Αυτή η σχέση μπορεί να καταλήξει σε ένα καλό γάμο.
Υδροχόος με Σκορπιό: Η σχέση αυτή από την αρχή θα αποτύχει. Στο σεξ δεν μπορούν να βρεθούν στον ίδιο δρόμο, είναι εκ διαμέτρου αντίθετοι.
Υδροχόος με Τοξότη: Είναι τα μόνα άτομα στο ζωδιακό κύκλο που σέβονται ο ένας τις απαιτήσεις του άλλου. Στο σεξ θα περάσουν υπέροχα.
Υδροχόος με Αιγόκερω: Στο σεξ θα αναπληρώσει ο ένας τον άλλο. Μια καλή σχέση ακόμη και για μέλλον.
Υδροχόος με Υδροχόο:Το σεξ για τους Υδροχόους είναι καθαρά απελευθέρωση και εκφράζονται μέσα απ’ αυτό. Πολύ καλός συνδυασμός με φαντασία και πάθος.
Υδροχόος με Ιχθύ: Οι Υδροχόοι θέλουν πάντα να έχουν το πάνω χέρι στο σεξ, γεγονός που καταπιέζει τον Ιχθύ. Δύσκολος συνδυασμός για τα ερωτικά.

ΙΧΘΥΕΣ - Ο διφορούμενος
Σεξουαλικό προφίλ
Ο αισθησιασμός σας σε όλες τις αποχρώσεις είναι στενά συνδεδεμένος με τα συναισθήματά σας. Όταν κάνετε έρωτα, εκδηλώνετε όλη σας την τρυφερότητα. Ως αντάλλαγμα θέλετε να είστε το κέντρο της προσοχής και να λαμβάνουν υπόψη τις ανάγκες σας. Εκτιμάτε τα προκαταρκτικά παιχνίδια, όσο και την ίδια τη σεξουαλική πράξη. Λατρεύετε το παρατεταμένο φλερτ και τα χάδια και γίνεστε εκρηκτικοί.
Άντρας: Είστε ικανός να κάνετε τα πάντα με τους πάντες και να εκδηλώσετε το ασυγκράτητο πάθος σας, αλλά και τον αισθησιασμό σας.
Γυναίκα: Είναι παράξενο, αλλά στο κρεβάτι σας αρέσει να ενσαρκώνετε πολλούς και αντιφατικούς ρόλους.
Ιχθύς και σεξ
Ιχθύς με Κριό: Οι Ιχθύες έχουν καλπάζουσα φαντασία στο σεξ, γεγονός που εξιτάρει τον Κριό. Ένας Κριός δεν θα φύγει ποτέ από ένα Ιχθύ.

Ιχθύς με Ταύρο: Ο Ταύρος ξελογιάζεται από τον Ιχθύ, αλλά τον θεωρεί ελαφρόμυαλο και απρόβλεπτο. Ο Ιχθύς πάλι θεωρεί τον Ταύρο μίζερο.
Ιχθύς με Δίδυμο: Οι Δίδυμοι είναι δύσκολο να δώσουν αυτά που ζητούν οι Ιχθύες. Πολύ δύσκολος ερωτικός συνδυασμός.
Ιχθύς με Καρκίνο: Ιδανικό ζευγάρι στη ζωή και τον έρωτα. Γεμάτοι ευαισθησίες και τρυφερότητα.
Ιχθύς με Λέων: Στο κρεβάτι θα ζήσετε όμορφες στιγμές, όμως για κάτι μονιμότερο καλύτερα να το ξανασκεφτείτε.
Ιχθύς με Παρθένο: Οι Ιχθύες έχουν συνεχώς αναστάτωση από τα πάθη τους, ενώ ο Παρθένος είναι ψύχραιμος. Προβλέπεται ψυχρό σεξ.
Ιχθύς με Ζυγό:Στο σεξ ο Ιχθύς θα κάνει τα παιχνίδια του τα πονηρά, αλλά δεν θα αρέσουν καθόλου στον Ζυγό. Αυτή η σχέση δεν μπορεί να κρατήσει.
Ιχθύς με Σκορπιό:Ο Ιχθύς παθαίνεισυναισθηματική εξάρτηση από τον Τοξότη ενώ ο Τοξότης όχι. Στο σεξ οι Ιχθύες θέλουν το πάθος ενώ οι Τοξότες την εκτόνωση.
Ιχθύς με Τοξότη:Ο Ιχθύς παθαίνεισυναισθηματική εξάρτηση από τον Τοξότη ενώ ο Τοξότης όχι. Στο σεξ οι Ιχθύες θέλουν το πάθος ενώ οι Τοξότες την εκτόνωση.
Ιχθύς με Αιγόκερω:Μόνο στο σεξ μπορεί να ευδοκιμήσει αυτή η σχέση. Οι Ιχθύες προσπαθούν μόνιμα να εξαπατήσουν τον Αιγόκερω, αλλά αυτός δεν τα σηκώνει αυτά.
Ιχθύς με Υδροχόο: Οι Υδροχόοι θέλουν πάντα να έχουν το πάνω χέρι στο σεξ, γεγονός που καταπιέζει τον Ιχθύ. Δύσκολος συνδυασμός για τα ερωτικά.
Ιχθύς με Ιχθύ: Στον έρωτα θα είναι ευτυχισμένοι, σαν να ζουν ένα πραγματικό όνειρο. Στο κρεβάτι θα ζήσουν αξέχαστες στιγμές

Είναι Ελληνίδα ηθοποιός παγκοσμίως γνωστή! Την αναγνωρίζεις; [φώτο]


Σήμερα διαπρέπει στο Hollywood και μας κάνει περήφανους! Ο λόγος για την ελληνικής καταγωγής ηθοποιό, σεναριογράφο και παραγωγό ...Nia Vardalos, που μόλις κυκλοφόρησε και το νέο της βιβλίο "Instant Mom".

H Nia έγραψε στο twitter πως ακόμη και τώρα όταν κοιτάζεται στον καθρέφτη, βλέπει τον εαυτό της σαν παιδί κι ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία. 

Πριν λίγο καιρό μάλιστα μια θαυμάστρια της είχε φτιάξει μια φωτογραφία με τον εαυτό της που φορούσε γυαλιά και δίπλα είχε βάλει και την ηθοποιό, λέγοντας με χιούμορ: "Όλοι έχουμε περάσει από εδώ..." 

Σήμερα πάντως η Nia συνεχίζει να χαμογελά, έχοντας μια πετυχημένη πορεία στον κινηματογράφο και μια νέα αρχή με το κοριτσάκι που υιοθέτησε!


tlife.gr

5 λόγοι για τους οποίους μια γυναίκα κερατώνει!


«Ψύλλοι στα αυτιά μου μπήκανε, βρε ποποποποοοοο» (ναι δεν γράφονται τέτοια τραγούδια πια)! «Πάρε τηλέφωνο τον κερατά, καλύτερα τώρα παρά μετά»...

Ελπίζουμε να μην σου έχουν αφιερώσει ποτέ αυτό το άσμα! Και για να μην σου το «ψιθυρίσουν» ποτέ, διάβασε πέντε λόγους για τους οποίους μπορεί η σύντροφός σου να σε «κερατώσει»!

5. Προσοχή
Όσο ένας άνδρας ψάχνει το σ ε ξ, έτσι και μια γυναίκα ψάχνει την προσοχή. Είναι σαν τα μικρά παιδιά σε αυτό. Θέλουν όλος ο κόσμος να περιστρέφεται γύρω τους. Θέλει ο σύντροφός της να της λέει πως είναι πανέμορφη, να ρωτάει πως πήγε η μέρα της και, κυρίως, να την ακούει προσεκτικά! Και η αλήθεια είναι πως όταν εκείνη περιποιηθεί τον εαυτό της και βγει έξω, κάποιος θα υπάρχει εκεί έξω που έστω και για μία φορά θα της κάνει κοπλιμέντα.


4. Ενθουσιασμός
Όταν η ζωή έχει φτάσει να είναι μια προβλέψιμη ρουτίνα, κάπως θα πρέπει να ταραχτούν τα νερά. Και αν αφήσεις μία γυναίκα να το κάνει αυτό, μην είσαι και τόσο σίγουρος πως θα σε χαροποιήσει το αποτέλεσμα. Εσύ είσαι αυτός που με το ταπεραμέντο σου θα πρέπει να την ξεσηκώνεις και να της χαρίζεις αξέχαστες στιγμές. Να θυμάσαι πάντα τον πρώτο μήνα του δεσμού. Μπορεί να μην καταφέρεις την ίδια ένταση και πάθος, αλλά είναι πάντα ένας καλός οδηγός!

3. Σ ε ξ
Ok οι γυναίκες κερατώνουν για συναισθηματικούς λόγους και οι άνδρες απλά για το σ ε ξ. Στον άνδρα δεν είναι ανάγκη να κάνει σ ε ξ με μια άλλη λόγω… έλλειψης! Ακόμη και αν του προσφέρεται σε αφθονία από τη μόνιμη σύντροφό του, εκείνος μπορεί να κερατώνει. Από την άλλη, όταν μια γυναίκα έχει καιρό να κάνει σ ε ξ, θα το ψάξει αλλού. Θυμήσου το «όταν δεν ποτίζεις τον κήπο σου, κάποιος άλλος θα το κάνει»!

2. Θέλει κάτι που δεν έχεις
Κάποια στιγμή μπορεί να γοητευτεί από άλλα πράγματα, που εσύ δεν διαθέτεις. Μπορεί να είναι η δύναμη κάποιου (άκρως αφροδισιακή για μια γυναίκα), η ωριμότητα, τα χρήματα… Θα πρέπει να την κάνεις να εστιάζει σε αυτά που διαθέτεις εσύ, αν δεν θέλεις να την ακούσεις να σου περιγράφει την κρεβατοκάμαρα του αφεντικού της!

1. Απογοήτευση
Όχι απλά σ ε ξουαλική, αλλά απογοήτευση στο σύνολο από αυτό που της προσφέρει η σχέση. Μία γυναίκα, έχοντας στο πλάι της έναν άνδρα αδιάφορο, ειδικά όταν δεν υπάρχουν παιδιά, θα δώσει ευκαιρίες, θα κάνει υπομονή… Όμως από τη στιγμή που δεν βλέπει να αλλάζει τίποτε, ένα απλό φλερτ είναι αρκετό για να την κάνει να πάρει την απόφασή της! Θα δώσει η ίδια ενδιαφέρον στη μίζερη ζωή που ζει δίπλα σου.

Τρελό Αδυνάτισμα: Δείτε πόσο «Κόμματος» έγινε η Κέλλυ Όζμπουρν! [φώτο]


Πολύ μεγάλη η αλλαγή της... 
Τεραστίων διαστάσεων!

Η κόρη του Όζυ παρευρέθηκε σε μία κοσμική εκδήλωση όπου ήταν κι άλλοι Celebrities, όπως η Μάιλι Σάιρους και ο Έλτον Τζον.

Και εκεί ήταν που αποθανατίστηκε από τους φωτογράφους... «άλλος άνθρωπος».

Έχει βελτιώσει το στυλ και το μακιγιάζ της, αλλά αυτό που έκλεψε την εντυπώσεις ήταν το αδυνατισμένο και σφρυγυλό της σώμα.

Yγειής και λαμπερή!

Well done!!!





katara.gr

Ποια τραγουδίστρια ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ η Ειρήνη Παπαδοπούλου στο νέο της κλιπ; Αποκλειστικό!!!


Η ομοιότητα του νέου βιντεοκλίπ της ανερχόμενης τραγουδίστριας και πρώην του Πυλαδάκη θα συζητηθεί πολύ!

Πέρασαν πέντε χρόνια από την στιγμή που μας συστήθηκε κρατώντας μικρόφωνο στα χέρια  και ερμηνεύοντας τραγούδια αγαπημένων συναδέλφων της.

Το παρθενικό της τραγούδι με τίτλο «θύμα πια δεν γίνομαι» είναι γεγονός, ωστόσο στις παρακάτω φωτογραφίες θα διαπιστώσετε και εσείς πως η συγκεκριμένη εμφάνιση της Ειρήνης Παπαδοπούλου θυμίζει πολύ την Φουρέιρα στα βραβεία Mad αλλά και στο τραγούδι «το'χω»!

Την στιλιστική παρέμβαση την έκανε ο Κωνσταντίνος Κουτσομίχος δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό μαζί με όλο το επιτελείο της εταιρίας που ανέλαβε την παραγωγή αλλά και την ολοκλήρωση του video clip ύστερα από 15 ώρες ασταμάτητων γυρισμάτων.











http://www.soknews.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger