Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σοκ στη showbiz. Η Μπιγιονσέ σχεδόν γυμνή στο εξώφυλλο του GQ

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013



Η 31χρονη pop star προκαλεί με τις εκρηκτικές καμπύλες της και ενθουσιάζει άντρες και γυναίκες.
Χαμός προκλήθηκε στο internet καθώς διέρρευσε το νέο εξώφυλλο του GQ, όπου πρωταγωνιστεί η Μπιγιονσέ. Κανείς από τους υπεύθυνους του περιοδικού δεν ξέρει πως συνέβη, αλλά ίσως αυτό το λάθος να αποδειχθεί η καλύτερη διαφήμιση του GQ.
Και αυτό επειδή η 31χρονη pop star είναι τόσο σέξι, που ενθουσίασε τόσο τον αντρικό όσο και τον γυναικείο πληθυσμό. «Το να βλέπω τη φωτογράφησή της ήταν σαν να κάνω σεξ» έγραψε κάποιος στο twitter, ενώ σε ένα άλλο μήνυμα μια θαυμάστρια της Μπιγιονσέ τόνισε: «Βλέποντας το εξώφυλλο νομίζω ότι έγινα λεσβία»!
Αυτή είναι η πρώτη σέξι φωτογράφηση της Μπιγιονσέ, ένα χρόνο μετά τη γέννηση της κόρης της Μπλου Ιβ και δείχνει ότι είναι σε εξαιρετική φόρμα. 

http://www.koolnews.gr

Σοκ: Την αποκεφάλισαν επειδή πέθανε το μωρό που πρόσεχε


Με τη μέθοδο του αποκεφαλισμού εκτελέστηκε μία 24χρονη οικιακή βοηθός στη Σαουδική Αραβία, η οποία κατηγορούνταν για την αφαίρεση της ζωής ενός νεογνού το οποίο είχε υπό την ευθύνη της το 2005.


Η 24χρονη Ριζάνα Ναφίκ καταδικάστηκε για το θάνατο του μόλις τεσσάρων μηνών αγοριού, αν και η ίδια υποστήριζε ότι η ομολογία της έγινε υπό πίεση και χωρίς μεταφραστική βοήθεια.

Η οικιακή βοηθός από τη Σρι Λάνκα ήταν μόλις 17 ετών όταν συνέβη το περιστατικό.

Οργανώσεις που τάσσονται εναντίον της θανατικής ποινής χαρακτηρίζουν την εκτέλεσή της «παραβίαση κάθε έννοιας προστασίας των δικαιωμάτων των ανηλίκων».

Πιο συγκεκριμένα, η Διεθνής Αμνηστία και το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κατηγορούν τη Σαουδική Αραβία για παραβίαση της Διεθνούς Σύμβασης του ΟΗΕ για τα δικαιώματα του Παιδιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο πρόεδρος όσο και η κυβέρνηση της Σρι Λάνκα είχαν πραγματοποιήσει επανειλημμένα διαβήματα ώστε να μην πραγματοποιηθεί η εκτέλεση της 24χρονης.

Το συγκινητικό μήνυμα αγάπης της Σάσας Μπάστα στον σύντροφό της: "ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΔΩΡΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ" Αποκλειστικό!!!

Είναι μια γυναίκα που αγαπάει πολύ, και δεν διστάζει να το πει και δημόσια... Διαβάστε το ερωτικό μήνυμα που έστειλε στον αγαπημένο της Βαλεντίνο με αφορμή τα γενέθλια του!


Για μια ακόμη φορά παραδέχτηκε δημόσια τον έρωτά της για εκείνον. Αν και πολλοί άντρες θα ήθελαν να είναι στην θέση του Βαλεντίνο, η Σάσα Μπάστα δεν έχει μάτια για άλλον κανέναν. Σήμερα που είναι και τα γενέθλια του, φρόντισε να του κάνει το καλύτερο δώρο... Της ίδια της την ζωή. «Μπορεί να μπόρεσα να σου προσφέρω ένα αστέρι.... Αλλά σου χαρίζω την ζωή μου κι αυτό είναι για πάντα... Χρόνια πολλά αντρούλη μου» έγραψε στο προφίλ της η Σάσα αφιερώνοντάς του το τραγούδι του Οικονομόπουλου «Αυτό το αστέρι».


http://www.soknews.gr

Πες το μου και αυτό: ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ-ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ!

Όλα δείχνουν πως επιβεβαιώνεται η φήμη που έχει κυκλοφορήσει τον τελευταίο καιρό και κάνει λόγο για τον επικείμενο γάμο του Ηλία Κασιδιάρη και της Βούλας Παπαχρήστου.


Η είδηση της σχέσης του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη με την αθλήτρια του μήκους Βούλα Παπαχρήστου είχε προκαλέσει σάλο.

Και τώρα μία νέα αποκάλυψη που είδε το φως της δημοσιότητας, θέλει το ζευγάρι να είναι έτοιμο για το μεγάλο βήμα!

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες και δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, ο Ηλίας Κασιδιάρης έκανε πρόταση γάμου στην καλή του και το μόνο που απομένει είναι να οριστεί η ημερομηνία του γάμου τους.

Οι ίδιοι μάλιστα σκέφτονται να τελέσουν το μυστήριο σε κλειστό κύκλο, με λίγους καλεσμένους και κάτω από άκρα μυστικότητα.

http://www.soknews.gr

15χρονος αντάλλαξε το κινητό του με Porsche σε λιγότερο από δύο χρόνια

Σε ηλικία 15 ετών, ο Steven Ortiz αντάλλαξε το παλιό του κινητό τηλέφωνο με ένα πιο καινούργιο. Στη συνέχεια, το αντάλλαξε και αυτό για ένα iPod Touch.

Τη συνέχεια σίγουρα δεν την περίμενε ούτε αυτός. Το iPod το αντάλλαξε για αγωνιστικές μηχανές, οι οποίες στη συνέχεια ανταλλάχθηκαν με ένα Macbook Pro.

Οι ανταλλαγές συνεχίστηκαν και κάποια στιγμή αντάλλαξε ένα αυτοκίνητο με ένα Ford Bronco του 1975. Το αυτοκίνητο ανήκε σε έναν συλλέκτη και η αξία του έφτανε τα 15.000 δολάρια. Τελικά, το Ford Bronco ανταλλάχτηκε με μία Porsche Boxter S του 2000.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το επιχειρηματικό δαιμόνιο του Ortiz τράβηξε το ενδιαφέρον πολλών, οι οποίοι του ζητούν να ανταλλάξει το παλιό τους κινητό με ένα αυτοκίνητο.



Οι γυναίκες άρχισαν να ξυρίζουν τα πόδια τους λόγω έλλειψης καλσόν


Όταν πρωτοκυκλοφόρησαν τα καλσόν στις ΗΠΑ, γύρω στο 1939, έκαναν πάταγο. Καθημερινά πωλούνταν πάνω από 4 εκατομμύρια κομμάτια.
Οι γυναίκες (αλλά και οι άντρες) λάτρευαν αυτό το «δεύτερο δέρμα», που μπορούσε να μεταμορφώσει ακόμα και τα πιο τριχωτά και ξηρά πόδια σε αγγελικά.
Το 1945, η εταιρεία DuPont άλλαξε την επιχειρηματική της δραστηριότητα και αντί για πολεμικά υλικά άρχισε να κατασκευάζει καλσόν, λανσάροντας ταυτόχρονα και την καινούργια της καμπάνια. Φαίνεται, όμως, πως αυτή δεν ήταν τόσο καλή κίνηση καθώς ο κόσμος ενθουσιάστηκε και προκλήθηκε ένταση σε όλη τη χώρα.
Για παράδειγμα, στο Πίτσμπουργκ, πάνω από 40.000 γυναίκες συνωστιστήκαν για να προμηθευτούν 13.000 καλσόν. Όταν διαπίστωσαν πως τα αποθέματα δεν επαρκούσαν για όλες, ξέσπασαν καυγάδες στους δρόμους. Η DuPont χρειάστηκε αρκετούς μήνες εντατικής παραγωγής προκειμένου να καλύψει τη ζήτηση της αγοράς.
Κάπως έτσι λοιπόν, λόγω της έλλειψης καλσόν στην αγορά, οι γυναίκες αναγκάστηκαν να καταφύγουν στο ξύρισμα των ποδιών τους.
http://alepoy.blogspot.gr

Χρυσό Καλάσνικοφ κατάσχεσαν οι αρχές στην Ονδούρα!!!

Το Καλάσνικοφ (ΑΚ-47) που φέρει επένδυση από χρυσό, κοσμήματα και δυο ασημένιους γεμιστήρες, εκτιμάται ότι αξίζει πάνω από 50.000 δολάρια και πιστεύεται ότι ανήκε σε εμπόρους ναρκωτικών.

Αξιοποιώντας πληροφορίες, η αστυνομία της Ονδούρας πραγματοποίησε επιδρομή σε ράντσο, στα 300 χιλιόμετρα μακριά από την πρωτεύουσα Τεγκουτσιγκάλπα, όπου εντόπισε και κατάσχεσε εκτός από το εντυπωσιακό Καλάσνικοφ και άλλα όπλα, εξοπλισμό (αλεξίσφαιρα γιλέκα, χειροβομβίδες κ.α.) και διαβατήρια, όπως επίσης 11 αυτοκίνητα και 2 γερανούς.

Σύμφωνα με τις αρχές, το χρυσό Καλάσνικοφ είχε επίσης ένα σκάλισμα που σχετίζεται με το καρτέλ Μαλβέρντε το οποίο φέρεται να έχει δεσμούς με το άλλο περιβόητο καρτέλ των Ζέτας στο Μεξικό.

Η Ονδούρα έχει τον υψηλότερο ποσοστό ανθρωποκτονιών παγκοσμίως, σύμφωνα με τον ΟΗΕ, με περίπου 92 δολοφονίες ανά 100.000 κατοίκους το 2011.

Έτσι κατάφερε να κατακτήσει την απόλυτη ευτυχία-Έκπληκτοι οι επιστήμονες [βίντεο]


Τον πρώην ερευνητή μοριακής γενετικής και νυν βουδιστή μοναχό Ματιέ Ρικάρ ανακήρυξε τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο στον κόσμο ομάδα επιστημόνων, η οποία ανακάλυψε πρωτοφανή στα χρονικά των νευροεπιστημών παραγωγή κυμάτων γ από τον εγκέφαλό του.
Ο Ρικάρ είναι ένας από τους διασημότερους μοναχούς στα Ιμαλάϊα και έμπιστος σύμβουλος του Δαλάι Λάμα.
Το 2009, ο νευροεπιστήμονας Ρίτσαρντ Ντέιβιντσον καλωδίωσε τον εγκέφαλό του με 256 αισθητήρες ως μέρος ενός ερευνητικού προγράμματος στο οποίο εξετάστηκαν εκατοντάδες άτομα που ασκούν τον υπερβατικό διαλογισμό.
Η εγκεφαλογραφική εξέταση αποκάλυψε κάτι πρωτόγνωρο: σε κατάσταση διαλογισμού, ο εγκέφαλος του Ρικάρ παρήγαγε μοναδικά στα χρονικά της επιστημονικής έρευνας επίπεδα κυμάτων γ, ενώ ταυτόχρονα σημειώθηκε υπερβολικά μεγάλη δραστηριότητα στον προμετωπιαίο εγκεφαλικό φλοιό του, παρέχοντάς του αφύσικα έντονη αίσθηση ευτυχίας.



http://www.iefimerida.gr

Πολυεκατομμυριούχος καθαρίζει δρόμους στην Κίνα

Με απώτερο στόχο να δώσει το καλό παράδειγμα στα παιδιά της, μία ζάμπλουτη Κινέζα, η 53χρονη Γιου Γιοζχέν, εξακολουθεί να δουλεύει ως οδοκαθαρίστρια, όπως συνήθιζε παλαιότερα, πριν γίνει πολυεκατομμυριούχος.


Η γυναίκα πριν από πέντε χρόνια πούλησε κτήματα ιδιοκτησίας της στο χωριό Ντονγκού στην κυβέρνηση, η οποία ήθελε να κτίσει κτήρια. Για το λόγο αυτό ως αποζημίωση έλαβε 21 διαμερίσματα αξίας περίπου 10 εκατ. γουάν.

«Θέλω να δώσω το παράδειγμα στο γιο και την κόρη μου. Να τους κάνω να καταλάβουν ότι δεν μπορεί κάποιος να κάθεται σπίτι και να τρώει την περιουσία. Μάλιστα τους έχω απειλήσει ότι αν δεν βρουν δουλειά, θα τα χαρίσω όλα στο κράτος», αναφέρει η ίδια η οποία παρά τα πλούτη, κάθε πρωί σηκώνεται στην ώρα της, φορά την στολή της εργασίας της και πιάνει δουλειά στους δρόμους.

zougla.gr

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Δείτε το νέο πρόσωπο του Ψινάκη…ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ!

Αγνώριστος και κατά πολλά χρόνια νεότερος(;) κυκλοφορεί ο Ηλίας Ψινάκης, ο πρώτος Έλληνας celeb που αφέθηκε live στην τηλεόραση στα χέρια πλαστικού χειρούργου κάνοντας lifting.

Σε νέα πλαστική επέμβαση προσώπου προχώρησε ο Ηλίας Ψινάκης λίγο πριν τις γιορτές... για να τον υποδεχτεί ο καινούργιος χρόνος, ένα χρόνο νεότερο, στην Ελβετία όπου βρέθηκε. Για το θεαματικό αποτέλεσμα στο πρόσωπο του ευθύνεται ο πλαστικός του ιατρός, Μίλτος Λάγιος, που πραγματοποίησε σειρά botox στις περιοχές γύρω από τα μάτια και το μέτωπο του δαιμόνιου μάνατζερ.


http://www.soknews.gr

Γυναίκα ζόμπι. Δείτε την προσεκτικά



Αν νομίζατε ότι τα ζόμπι ήταν μόνο αποκύημα της φαντασίας των παραμυθάδων, έχουμε ετοιμάσει κάτι που θα σας κάνει να χάσετε το μυαλό σας.

Αν θεωρήσουμε ότι οι τελετές των κατοίκων της Toraja, στην Ινδονησία είναι πραγματικό γεγονός και όχι απάτη σχεδόν κάθε άτομο που πεθαίνει μπορεί να μετατραπεί σε ζόμπι. Ορισμένοι άνθρωποι του χωριού ισχυρίζονται ότι είχαν και… εξακολουθούν να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τους νεκρούς να περπατήσουν. Και δεν εννοούμε μεταφορικά….

Διαβάζοντας για τις ταφικές τελετές της Toraja, συνειδητοποιήσαμε ότι υπάρχουν δύο διαφορετικές θεωρίες για το πώς το «ξύπνημα των νεκρών» ξεκίνησε. Σύμφωνα με μία, στο αρχαίο παρελθόν, θεωρούνταν ότι ένας νεκρός άνθρωπος, πρέπει να ταφεί στο χωριό καταγωγής του, και όχι στον τόπο του θανάτου του. Τότε τα χωριά ήταν πολύ μακριά και πολύ απομονωμένα, και ήταν δύσκολο για τα μέλη της οικογένειας να μεταφέρουν το πτώμα μέσα από μεγάλες αποστάσεις. Η βοήθεια των ανθρώπων που θα μπορούσαν να κάνουν τους νεκρούς να περπατήσουν ήταν πολύτιμη τότε, καθώς ο νεκρός θα ήταν σε θέση να περπατήσει και να πάει πίσω στο χωριό όπου γεννήθηκε. Κάτι σαν μια «υπηρεσία μετακίνησης» για τους νεκρούς, υποθέτουμε. Έτσι, σε εκείνες τις ημέρες μάλλον δεν ήταν ασυνήθιστο να δεις ένα σκληρό, ανέκφραστο πτώμα να περπατάει στον δρόμο! Και λεγόταν ότι αν κάποιος μιλούσε στο πτώμα, τότε αυτό απλά κατέρρεε, αδυνατώντας να συνεχίσει το ταξίδι. Φανταστείτε τη φρίκη!


Η παραπάνω εικόνα έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου, και δείχνει μια γυναίκα zombie, να στέκεται με πολύ λίγη εξωτερική βοήθεια. Αν και κάποιοι είπαν ότι θα μπορούσε να είναι μια εικόνα «πειραγμένη», άλλοι υποστηρίζουν ότι θα μπορούσε να είναι μια άρρωστη γυναίκα, που πάσχει από κάτι σαν λέπρα. Ό,τι και από αυτά να ισχύει το μόνο σίγουρο είναι ότι μοιάζει πολύ με ένα πτώμα. Και το γεγονός ότι φαίνεται να κατευθύνεται προς ένα φέρετρο στη γωνία, το καθιστά ακόμη πιο τρομακτικό. Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο περιστατικό στο οποίο βασίστηκε ο μύθος των «ζωντανών νεκρών» στην Ινδονησία. Δεδομένου ότι η ποιότητα των δρόμων γύρω από την Toraja έχει βελτιωθεί σημαντικά, οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν πλέον να μεταφέρουν τον νεκρό με τον κλασικό τρόπο, αλλά για να αποδείξουν ότι γνωρίζουν ακόμα το μυστικό του ξυπνήματος των νεκρών, εκτελούν κυρίως τις μυστηριώδεις τελετές τους στα ζώα. Στις κηδείες, είναι συνηθισμένο για τους ανθρώπους της Toraja να θυσιάζουν βοοειδή, και μετά να χωρίζουν το κεφάλι τους από το σώμα τους, και σύμφωνα με αναφορές λένε ότι μπορούν να κάνουν το νεκρό ζώο να σηκωθεί και να περπατήσει για το χρονικό διάστημα των δέκα λεπτών … Πολύ ανατριχιαστικά πράγματα, αλλά χωρίς καμία πραγματική απόδειξη ώστε να μπορεί κάποιος να πιστέψει σε αυτούς τους ισχυρισμούς…



http://strange-files.blogspot.gr

«Το Aids θερίζει στην Ελλάδα»

Εκρηκτικές διαστάσεις λαμβάνει η διάδοση του ιού, λέει το Bloomberg


Εκρηκτικές διαστάσεις λαμβάνει η διάδοση του Aids στην Ελλάδα, όπου πλέον καταγράφονται και τα περισσότερα κρούσματα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Bloomberg.

Το πρακτορείο περιγράφει μία ζοφερή εικόνα όπου ο αριθμός των νέων κρουσμάτων αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο καθώς το ιατρικό σύστημα αδυνατεί να ανταποκριθεί ενώ οι σχετικοί οργανισμοί βλέπουν τα κονδύλια τους να μειώνονται διαρκώς και έτσι δεν μπορούν να βοηθήσουν.

«Πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτό το πολύ δύσκολο πρόβλημα υπό τις χειρότερες συνθήκες» δήλωσε η κ. Μαλλιώρη, πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ σε τηλεφωνική της συνέντευξη στο Bloomberg και συμπλήρωσε: «Εάν δεν πάρουμε περισσότερα χρήματα, τότε δεν μπορούμε να συνεχίσουμε όσα κάναμε τον προηγούμενο χρόνο».

Το πρακτορείο Bloomberg αναφέρει ότι «μέσα σε δύο χρόνια 35πλασιάστηκαν οι μολύνσεις από τον ιό HIV, εξέλιξη που ασκεί ασφυκτικές πιέσεις σε ένα καταπονημένο ιατρικό σύστημα που πασχίζει να πολεμήσει ταυτόχρονα ξεσπάσματα ελονοσίας και τον ιό του Δυτικού Νείλου».

«Είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται αύξηση των κρουσμάτων από τον ιό HIV σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το 2004» αναφέρει το Bloomberg και συμπληρώνει ότι «η Ελλάδα είχε τα περισσότερα κρούσματα από οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα το 2011».

Τα νέα κρούσματα σε ναρκομανείς υπερδιπλασιάστηκαν στα 487 στα τέλη Οκτωβρίου από 206 τον Οκτώβριο του 2011 και μόλις 14 το 2010. Όπως αναφέρει και η κα. Μαλλιώρη, στους δρόμους της Αθήνας οι ναρκομανείς στρέφονται από το σνιφάρισμα κοκαϊνης στην ένεση μεταμφεταμίνης που στοιχίζει πολύ λιγότερο. Εάν σε αυτή την τάση προστεθούν οι μολυσμένες σύριγγες όπως και η αύξηση της πορνείας τότε αντιλαμβάνεται ότι το πρόβλημα αποκτά τρομακτικές διαστάσεις.


newsbeast.gr

ΣΦΑΓΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΑΤΑ ΧΑΛΑΛ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ¨Η... ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ;



Ο Δήμαρχος της Αθήνας κ. Καμίνης, αρνήθηκε προχθές να κόψει κομμάτι βασιλόπιτα για τον Χριστό στην πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση του δήμου (ούτε βεβαίως "σταύρωσε" την βασιλόπιτα) γράφοντας στα παλιά του υποδήματα τις διαμαρτυρίες των υπαλλήλων για την απαράδεκτη πράξη του, Δικαιολογήθηκε δε, ότι δεν προβλέπεται από το πρωτόκολλο να κόψει κομμάτι πίτας για τον Χριστό!

Δεν μας λέει όμως ο Καμίνης, είναι στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων...
του Δήμου του τα όσα γίνονται στο κέντρο της Αθήνας και που έχουν κάνει γκέτο την πρωτεύουσα της χώρας, η οποία μετατρέπεται τάχιστα σε μουσουλμανική αποικία; Ε, κ Καμίνη;
Πουλάνε ή όχι σκυλιά-σφάγια στο κέντρο της Αθήνας; Εκεί, στην οδό Μενάνδρου μάς λένε ότι γίνεται πανηγύρι από σφαγμένους σκύλους προς βρώση!
Πουλάνε ή δεν πουλάνε στην Βαρβάκειο αγορά, κρέας σφαγμένο αλά Χαλάλ; Τι είναι το χαλάλ; Αρνί ή μοσχάρι, σφαγμένο με μουσουλμανική τελετουργία, κάτω από τις ευλογίες του ιμάμη. Το κρέας αυτό που προτιμούν με φανατισμό οι μουσουλμάνοι μετανάστες, οι οποίοι θέλουν να τηρούν και τελικά επιβάλλουν τις παραδόσεις τους στη χώρα μας. Κι εμείς, πουλάμε κρέας "ΧΑΛΑΛ" που έχει ευλογηθεί από τον ιμάμη! Κι έχει σφαγιαστεί με τον πιο βασανιστικό, κτηνώδη τρόπο!
Τι προβλέπουν τα πρωτόκολλα για τα όλα αυτά κ. Καμίνη; Άνοίγεις ασμένως τις πόρτες της πολυ-πολιτισμικής Αθήνας;

Μ.Β.http://egersis2.blogspot.gr/

Lindsay Lohan όπως λέμε… Marilyn Monroe (φώτο και βίντεο)


Η ηθοποιός υποδύεται το sex symbol στη νέα της ταινία 




Το κακό παιδί του Χόλιγουντ επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με τη ταινία «Inappropriate Comedy» όπου θα υποδυθεί το απόλυτο sex symbol του Χόλιγουντ, την θρυλική Marilyn Monroe. 

Μετά την Elizabeth Taylor στην ταινία «Liz & Dick», η 26χρονη σταρ είναι έτοιμη να μεταμορφωθεί σε Marilyn. 

Η ηθοποιός στη ταινία «Inappropriate Comedy» θα «αντιγράψει» και τη σκηνή που έκανε γνωστή τη Μέριλιν σε όλο τον κόσμο, όπου σηκώνεται το λευκό φόρεμα και η Monroe αποκαλύπτει το καλλίγραμμο κορμί της στη ταινία «The Seven Year Itch».


http://www.to-periptero.com

Μ. Πιερίδη – Ν. Φωτιάδης: Το νέο hot ζευγάρι της πόλης! (φώτο)


Νέα σελίδα στη ζωή της φαίνεται πως γύρισε η Μαριάντα Πιερίδη, που μετά το χωρισμό της με τον Δημήτρη Καμενίδη, βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του αγαπημένου της Νέστορα Φωτιάδη.
 
Αν και η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη τη σχέση τους, άνθρωποι από το περιβάλλον της αναφέρουν πως η Μαριάντα χαμογελά ξανά στο πλευρό του γοητευτικού μουσικού, με τον οποίο είναι μαζί τους τελευταίους τρεις μήνες.

 
Το μεσημέρι της Παρασκευής 4 Ιανουαρίου ο φακός του “OK!” τους απαθανάτισε σε κοσμηματοπωλείο της Γλυφάδας. Εκεί ο 35χρονος μουσικός διάλεξε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και τα έκανε δώρο στην όμορφη Μαριάντα.



http://www.tlife.gr

Συγκλονιστικές φωτογραφίες πράκτορα της FBI που "εξαφανίστηκε"



Φωτογραφίες του πρώην πράκτορα του FBI Ρόμπερτ Λέβινσον - που έχει εξαφανιστεί εδω και έξι χρόνια - αποκαλύπτουν, σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους, οτι η εξαφάνιση του οφείλεται στην Iρανική κυβέρνηση.

Στις πολιτικά φορτισμένες φωτογραφίες ο πράκτορας του FBI φοράει μια πορτοκαλί φόρμα, όπως αυτές που φοράνε οι κρατούμενοι στο Γκουαντάναμο. Οι φωτογραφίες εστάλησαν στην οικογένια του το 2011 όμως οι ερευνητές δεν μπορεσαν να βρουν κανενα ιχνος της πηγής.

Ο Ιρανός πρόεδρος Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ εχει αρνηθεί επενειλημμένα για την ανάμειξη του κράτους του Ιράν στην υπόθεση, ωστόσο οι Αμερικανοί συνεχίζουν να πιστεύουν οτι πισω απο την εξαφάνιση και τις φωτογραφίες ειναι μια επαγγελματική υπηρεσία πληροφοριών και συγκεκριμένα το Υπουργείο Πληροφοριών και Ασφάλειας του Ιράν.
 


Οι φωτογραφίες δείχνουν τον Λεβινσον να ειναι απεριποίητος με γενειάδα και γκρι μαλλιά. Βεβαια οι φωτογραφίες ειναι συγκλονιστικές επειδη ο Λέβινσον φοράει οτι και οι κρατουμενοι στο Γκουανταναμο, μια πορτοκαλί φόρμα. Η κάθε φωτογραφία απεικονίζει τον Λεβινσον με μια πινακιδα που γραφει κατι το διαφορετικό καθε φορα: "Ειμαι στο Γουανταναμο, ξερετε που ειναι;" ή "Αυτο ειναι το αποτέλεσμα 30 ετών υπηρεσίας στις ΗΠΑ."

Σε απάντηση των επανειλημμένων αρνήσεων του Ιράν, και εν μέσω μυστικών συνομιλιών με την κυβέρνηση του Ιράν, η Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον, τον Μάρτιο 2011 δήλωσε οτι ο Λέβινσον κρατούνταν κάπου στη Νότια Ασία.
Το συμπέρασμα ήταν ότι ο Λεβινσον θα μπορούσε να είναι στα χέρια κάποιας τρομοκρατικής ομάδας ή εγκληματική οργάνωσης κάπου στο Πακιστάν και το Αφγανιστάν.

Μέχρι στιγμής και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζόρτζ Μπούς και ο Μπάρακ Ομπάμα όχι μόνο εχουν πει πολύ λίγα για την εξαφάνιση του Λέβινσον δεν εχουν ασκήσει και την κατάλληλη πίεση στο Ιράν για οποιαδηποτε ερωτήματα εχουν μείνει αναπάντητα.

http://www.onalert.gr

Τι ΔΕΝ πρέπει να φάτε πριν κάνετε sex


Αυτές είναι οι τροφές που πρέπει να αποφύγετε αν θέλετε να έχει καλή κατάληξη το ραντεβού σας


Όταν ετοιμάζεστε για ένα ραντεβού, το οποίο με μαθηματική ακρίβεια θα καταλήξει στο κρεβάτι, τι είναι αυτό στο οποίο δίνετε περισσότερη βάση; Στα μαλλιά; Στα ρούχα; Στην αποτρίχωση; Στα εσώρουχα; Στο μακιγιάζ; Κυρίες μου, αν περιποιείστε με κάθε λεπτομέρεια όλα τα παραπάνω και αγνοείτε πλήρως τι έχετε φάει πριν το συγκεκριμένο ραντεβού, ή και κατά τη διάρκεια αν περιλαμβάνει εστιατόριο, κάνετε τεράστιο λάθος! Το ξέρατε ότι υπάρχουν συγκεκριμένες τροφές οι οποίες προκαλούν υπνηλία, φούσκωμα, αέρια(!) και γενικότερα κάνουν τα πάντα για να μειώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τη λίμπιντό σας; Ας πάμε να δούμε κάποια από αυτά, για να ξέρετε την επόμενη φορά τι να αποφύγετε!

1. Φασόλια: Όποιος, και στην προκειμένη όποια, έχει φάει φασόλια και την υπόλοιπη μέρα δεν έχει κοιλιά σαν μπαλόνι, τότε είναι απλά φαινόμενο! Ειδικά εμείς οι Έλληνες, έχουμε μία ιδιαίτερη σχέση με το συγκεκριμένο όσπριο, είναι και το εθνικό μας φαγητό άλλωστε, με αποτέλεσμα να βρίσκεται συχνά πυκνά στο μενού μας. Ωστόσο, εκτός φυσικά από τα... αέρια που προκαλούν, τα οποία είναι ό,τι πιο δυσάρεστο αν έχεις ραντεβού, περιέχουν και ένα σάκχαρο το οποίο δεν διασπάται εύκολα με αποτέλεσμα να προκαλούν δυσπεψία! Μετά από όλα αυτά, ποιος έχει διάθεση για sex; Αράξτε καλύτερα σε έναν καναπέ και πάρτε μία σόδα ανά χείρας!

2. Μπρόκολο: Ένα λαχανικό το οποίο ή λατρεύεις ή μισείς. Αν ανήκετε στη δεύτερη κατηγορία, δεν έχετε κανένα απολύτως πρόβλημα. Αν ανήκετε όμως στην πρώτη, εκτός του ότι κάνετε πολύ καλό στην υγεία σας, δυστυχώς δεν κάνετε πουθενά αλλού. Το μπρόκολο, έχει παρόμοια δράση με τα όσπρια, δηλαδή κάνει την κοιλιά τούμπανο, προκαλεί διάφορους εσωτερικούς και καθόλου κομψούς ήχους και επιπλέον ο οργανισμός για να το διασπάσει απελευθερώνει μεθάνιο. Και το τελευταίο πράγμα που θέλετε πριν το sex σας, είναι μεθάνιο! Μη σου τύχει...

3. Κόκκινο κρέας: Ναι ξέρουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο νόστιμο από μία χοιρινή μπριζόλα ή ένα λαχταριστό σουβλάκι, όχι φυσικά στο ρομαντικό σας δείπνο, αλλά καλό θα ήταν να προτιμήσετε κοτόπουλο ή θαλασσινά. Ο λόγος; Ο οργανισμός, λόγω του ότι το κόκκινο κρέας είναι αρκετά λιπαρό, κάνει υπερπροσπάθεια προκειμένου να το διασπάσει, με αποτέλεσμα να καταναλώνει αρκετή ενέργεια και στη συνέχεια εσείς να αισθάνεστε υπνηλία. Οπότε πηγαίντε κατευθείαν στο κρεβάτι, και όχι για sex!

4. Tυριά: Μπορεί να είναι νόστιμα και φυσικά χορταστικά, αλλά γνωρίζατε ότι το 75% του πληθυσμού έχει δυσανεξία στη λακτόζη; Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να διασπάσει εύκολα τα τρόφιμα που περιέχουν λακτόζη, δηλαδή το γάλα, το τυρί, το γιαούρτι. Αν λάβουμε υπόψη το ποσοστό, έχετε μεγάλες πιθανότητες να ανήκετε κι εσείς σε αυτή την κατηγορία. Οπότε, καλό θα ήταν να αποφύγετε την πίτσα ή τελοσπάντων κάτι με πολύ τυρί, γιατί το φούσκωμα και ο πόνος στο στομάχι που θα νιώθετε στη συνέχεια, δεν θα είναι και ότι καλύτερο!

5. Αλκοόλ: Σίγουρα ένα ποτό είναι καλό, μη σας πούμε και απαραίτητο για να χαλαρώσετε και να πέσουν οι αντιστάσεις, όχι ότι θέλατε και πολύ αλλά λέμε τώρα, ωστόσο, όταν το ένα ποτό γίνει πολλά και συνοδευτεί και από σφηνάκια, τότε Χιούστον έχουμε πρόβλημα! Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ προκαλεί, εκτός από μέθη φυσικά, και υπνηλία, με αποτέλεσμα αν επιχειρήσετε να κάνετε sex, το πιο πιθανό να σας πάρει ο ύπνος. Επιπλέον η μπύρα, η οποία βρίσκεται σε έξαρση τους καλοκαιρινούς μήνες, λόγω της δροσιάς της, είναι υπεύθυνη και για φούσκωμα, εκτός των άλλων. Τσάμπα έχει βγει ο περιβόητος όρος «μπυροκοιλιά»;

Πηγή: http://www.queen.gr/SEX-SChESEIS/SEX-KAI-SChESEIS/item/66390-ti-den-prepei-na-fate-prin-kanete-sex#ixzz2HQWmy8AH

Όργια, σεξ και βία στον Κάβο της Κέρκυρας μεταδίδει το αγγλικό Channel 4


«Ότι γίνεται στον Κάβο μένει στον Κάβο». Η Αγγλική τηλεόραση παρουσίασε τα όργια των Άγγλων τουριστών.
Η Sun παρουσίασε το ρεπορτάζ του Channel 4 για τις διακοπές των Άγγλων εφήβων στον Κάβο της Κέρκυρας. Το Channel 4 παρουσίασε τις ακραίες διακοπές των Άγγλων εφήβων κατά την περίοδο των διακοπών τους στο Κάβο της Κέρκυρας, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στη κοινή γνώμη που παρακολούθησε το ρεπορτάζ.
Το ρεπορτάζ παρουσιάζει όργια και ακραίες καταστάσεις στις οποίες εμπλέκονται οι Άγγλοι κάθε χρονιά, από το να πίνουν μέχρι τελικής πτώσεως και κάνουν σεξ με πολλαπλούς συντρόφους, μέχρι να πίνουν τα…ούρα των συντρόφων τους.
Δύο από τους νεαρούς Άγγλους που παρουσίασε το ρεπορτάζ, ο Μπεν και ο Κόλιν, επισκέφθηκαν την επόμενη μέρα το νοσοκομείο, για να διαπιστώσουν ότι έχουν μολυνθεί από βακτήρια.
Τα περισσότερα αγόρια έρχονται στον Κάβο για τις έντονες διακοπές, αλλά κυρίως για να μπορέσουν να βρουν κορίτσια. Ένας από τους συνεντευξιαζόμενους, δήλωσε πως ο καλύτερος του φίλος έκανε σεξ συνολικά με 100 κοπέλες, αφού κάθε βράδυ έκανε σεξ με 2-3.
Ένας άλλος νεαρός, ο 25χρονος Ράιαν, έσπασε το πόδι του χορεύοντας πάνω στα μπαρ.
Ο κόσμος μετά την προβολή του ρεπορτάζ, έδειξε τη δυσανασχέτηση του κυρίως μέσα από το Twitter.
Η @gemma_davies26, για παράδειγμα,  έγραψε: «Αυτό που συμβαίνει στον Κάβο είναι απλά λάθος, Το είδα 5 λεπτά και με έπιασε αηδία».

http://www.koolnews.gr

Πωλείται το αυτοκίνητο του Batman!

Ένα από τα πιο γνωστά αυτοκίνητα ταινιών του Χόλιγουντ, το Batmobile από την τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του 1960, με ήρωες τους Batman και Robin, «βγαίνει» σε πλειστηριασμό!


Το μοντέρνο μαύρο όχημα με τις φθορίζουσες γραμμές σχεδιάστηκε το 1955 στη βάση μιας Lincoln Futura στο Τορίνο της Ιταλίας. Αγοράστηκε αργότερα από τη Ford Motor Company για την συμβολική τιμή του ενός δολαρίου και ανακατασκευάστηκε το 1966.

Το Batmobile χαρακτηρίζεται από τις περίεργες παράλληλες γραμμές του, τον μεγάλο όγκο του, τα δίδυμα αλεξίσφαιρα με πλεξιγκλάς παρμπρίζ και τις υπερμεγέθεις εξατμίσεις χρωμίου. 

Εκπρόσωπος του οίκου δημοπρασιών Barrett-Jackson ανέφερε ότι ήταν δύσκολο να τεθεί μια αρχική τιμή για την πώληση του αυτοκινήτου, το οποίο βγαίνει σε δημοπρασία μαζί με άλλα κλασικά αυτοκίνητα στις 19 Ιανουαρίου. Ο ίδιος οίκος πούλησε ένα αντίγραφο του Batmobile το 2009 για 165.000 δολάρια.

http://www.newsit.gr

Αλβανός ιστορικός λέει πως την Ελλάδα απελευθέρωσαν οι Αλβανοί!

Το εθνικό φρόνημα τον Ελλήνων προκαλεί ο αλβανός ιστορικός Pëllumb Xhufi

υποστηρίζοντας πως η Ελλάδα έχει «κενό» ηρώων και γι' αυτό θέλει να το γεμίσει «αρπάζοντας» τους ήρωες της Αλβανίας.
Ο ανιστόρητος Xhufi προέβη στην δήλωση αυτή σε απάντηση του στην Ερυθρόμαυρη Συμμαχία όπου μεταξύ άλλων τόνισε την Ελληνική καταγωγή του Εθνικού ηρώα της Αλβανίας, Γεώργιου Καστριώτη. 
Μάλιστα προχώρησε ένα βήμα παραπέρα υποστηρίζοντας πως οι ήρωες του 1821 που μέσω της επανάστασής τους απελευθέρωσαν την Ελλάδα ήταν Αλβανοί. Ως πειστήριο ο Xhufi επικαλείται το ντοκιμαντέρ που μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΙ «Οι Ήρωες του 1821». Τι να πει κανείς… μόνο και μόνο στο ότι βασίζεται σε ένα ντοκιμαντέρ και σε κανένα ιστορικό ντοκουμέντο δείχνει το επίπεδο και την σοβαρότητά του ιστορικού – μελετητή.

24wro.blog

Η φωτογραφία από το μαύρο παγόβουνο που σαρώνει το διαδίκτυο


Η εικόνα δείχνει ένα μαύρο σκοτεινό σε χρώμα παγόβουνο, σε αντίθεση με ένα άλλο μπλοκ λευκού πάγου.Τα παγόβουνα μπορούν να υπάρχουν σε διαφορετικά χρώματα - συμπεριλαμβανομένων πράσινο, καφέ, μαύρο ή ένα μείγμα αυτών των αποχρώσεων. Τα σκοτεινά στρώματα υποδεικνύουν την παρουσία υλικών και βράχων σε ανάμειξη με τον πάγο.


Αμφιβολίες όμως υπάρχουν μεταξύ των χρηστών, και μερικοί δεν είναι πλήρως πεπεισμένοι για την αυθεντικότητα της φωτογραφίας.

http://www.aniwthoi.net

Ο ΣΟΛΟ…ΧΟΡΟΣ της Πάολα που προκάλεσε πανικό στο διαδίκτυο (δείτε το)

Έδωσε ρέστα χορού για μια ακόμη φορά η Πάολα στην πίστα και το τι έγινε στα social media δεν περιγράφεται.

Το κλαρίνο έπαιζε για χάρη της... και η Πάολα δεν θα μπορούσε να μην χαρίσει το πιο καυτό της τσιφτετέλι στους εκατοντάδες θαμμώνες του THEATRO... Το video ανέβηκε σε youtube, facebook, twitter και όπως καταλαβαίνετε, άναψε φωτιές... Απολαύστε την τραγουδίστρια σε μαθήματα χορού.




Σοκ! Η μητέρα πασίγνωστης ηθοποιού εξομολογείται: Ο πατέρας της, με βίαζε ενώ η κόρη μας κοιμόταν στο άλλο δωμάτιο


Η οικογένεια Lohan και πάλι στη δημοσιότητα για όλους τους λάθους λόγους.
Η κόρη Lindsay μπαινοβγαίνει σε αστυνομικά τμήματα για κατοχή ναρκωτικών και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ η καριέρα της παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της δεν μπορεί να "αναστηθεί". Οι σημερινές σοκαριστικές αποκαλύψεις της μαμάς της, Dina αποκαλύπτουν ότι η οικία Lohan έχει ιστορικό στα οικογενειακά δράματα.
Η μητέρα της ηθοποιού αποκάλυψε σε αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο πως κατά τη διάρκεια του γάμου της, με τον Michael Lohan ήταν θύμα οικογενειακής βίας και πως την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το 1990, ο άντρας της την βίασε ενώ η κόρη τους βρισκόταν στο άλλο δωμάτιο. 
Μαζί με την αποκάλυψη έδωσε στο φως της δημοσιότητας και φωτογραφίες που δείχνουν τα σημάδια της βίας στο πρόσωπό της

Ο 52χρονος Michael δήλωσε πως η ερωτική πράξη εκείνο το βράδυ έγινε με την συναίνεσή της και οι κατηγορίες της δεν ευσταθούν. Η Lindsay ακόμα δεν έχει σχολιάσει τις δηλώσεις της μητέρας της, αλλά τα αρχεία που βρήκαν οι ξένοι δημοσιογράφοι πιστοποιούν την επίσκεψή της Dina σε νοσοκομείο και την καταγγελία της για βιασμό.

Επικίνδυνος... επισκέπτης πλησιάζει στη Γη


Ο αστεροειδής Άποφις, που υπάρχει μια μικρή πιθανότητα κάποτε να πέσει πάνω στον πλανήτη μας...
κάνει την Τετάρτη ένα σχετικά κοντινό πέρασμα από τη Γη, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους αστρονόμους να τον μελετήσουν καλύτερα και να υπολογίσουν με μεγαλύτερη ακρίβεια την μελλοντική τροχιά του.

Παράλληλα, νέες επιστημονικές εκτιμήσεις δείχνουν ότι οι εξωκομήτες (δηλαδή οι κομήτες σε άλλα αστρικά συστήματα του γαλαξία μας) είναι εξίσου άφθονοι με τους εξωπλανήτες.

Ο διαμέτρου 300 μέτρων Άποφις έχει μικρές πιθανότητες να διασταυρωθεί με τη Γη το 2036, σύμφωνα με τις νέες εκτιμήσεις των επιστημόνων της NASA, που έχουν αναθεωρήσει τον προηγούμενο υπολογισμό για το 2029.

Αν και αρχικά οι πιθανότητες πρόσκρουσης είχαν θεωρηθεί ασυνήθιστα μεγάλες (από μία στις 45 έως μία στις 300), στη συνέχεια οι νέες μετρήσεις των αστρονόμων μείωσαν δραματικά αυτές τις πιθανότητες, αλλά δεν τις εκμηδένισαν.

Έτσι, ο κίνδυνος από τον Άποφι για τη Γη, αν και πολύ μικρός, παραμένει ακόμα ένα ανοιχτό ζήτημα, εξ ου και η ανάγκη για νέες βελτιωμένες παρατηρήσεις της τροχιάς του.


Ο αστεροειδής παραμένει στον κατάλογο των «δυνητικά επικίνδυνων αστεροειδών» που καταρτίζει η Διεθνής Αστρονομική Ένωση.

Ο Άποφις ανήκει στην οικογένεια των αστεροειδών Άτεν που δεν ανήκουν στην πολυσύχναστη ζώνη των αστεροειδών μεταξύ του Άρη και του Δία.

Επειδή η τροχιά του τον φέρνει συχνά κοντά στον Ήλιο, τα γήινα τηλεσκόπια «τυφλώνονται» και δεν μπορούν να τον παρακολουθήσουν καλά.

Ο αστεροειδής θα εμφανιστεί για λίγο στο νυχτερινό ουρανό την Τετάρτη και μια σειρά από οπτικά τηλεσκόπια και ραδιοτηλεσκόπια θα τον παρακολουθήσουν.


Η διέλευσή του θα γίνει σε απόσταση περίπου 14,5 εκατ. χιλιομέτρων από τη Γη (συγκριτικά, η Σελήνη απέχει 385.000 χλμ).

Όμως το 2029 αναμένεται να περάσει πολύ πιο κοντά, μόλις στα 30.000 χλμ. από τον πλανήτη μας, πιο κοντά και από τους τηλεπικοινωνιακούς δορυφόρους που βρίσκονται σε ύψος 36.000 χλμ.

Οι αστρονόμοι θα αναζητήσουν απαντήσεις σε δύο σημαντικά ερωτήματα, που αφορούν τη μάζα του και τον τρόπο περιστροφής του, καθώς και τα δύο επηρεάζουν την τροχιά του και τους μαθηματικούς υπολογισμούς σχετικά με αυτήν στο μέλλον.


Εκτός όμως από τους αστεροειδείς, μια δυνητική πηγή κινδύνου για τη Γη είναι και οι περαστικοί κομήτες.

Νέες επιστημονικές εκτιμήσεις δείχνουν ότι οι εξωκομήτες είναι πιθανότατα τόσο κοινοί όσο και οι εξωπλανήτες στο σύμπαν.

Οι αστρονόμοι του πανεπιστημίου της Καλιφόρνια-Μπέρκλεϊ, με επικεφαλής τον Μπάρι Γουέλς, όπως ανακοίνωσαν στο συνέδριο της Αμερικανικής Αστρονομικής Εταιρίας, ανακάλυψαν έξι πιθανούς κομήτες γύρω από μακρινά άστρα, με τη βοήθεια του τηλεσκοπίου ΜακΝτόναλντ του Τέξας.

Οι κομήτες βρίσκονται γύρω από νεαρά άστρα ηλικίας περίπου 5 εκατ. ετών.

Σύμφωνα με την κυρίαρχη θεωρία, οι κομήτες αποτελούν προϊόν των αρχικών σταδίων σχηματισμού ενός ηλιακού συστήματος, όταν ο δίσκος διαστρικής σκόνης γύρω από ένα νεογέννητο άστρο, υπό την επίδραση της βαρύτητας, συμπυκνώνεται σταδιακά σε βράχους, μετά σε κομήτες, σε πρωτοπλανήτες και, τελικά, σε πλανήτες.

Η ανίχνευση των κομητών, που συνήθως είναι «βρώμικες χιονόμπαλες» με διάμετρο 5 έως 20 χιλιομέτρων, αν και έχουν τεράστια ουρά, είναι συχνά πολύ δύσκολη.

nooz.gr

Wall Street Journal: Η Ομόνοια έμοιαζε με την Times Square, τώρα με τη Βαγδάτη...

Η Ομόνοια ήταν η καρδιά του ελληνικού ονείρου, τόπος συνάντησης για κάθε Έλληνα που έφτανε στην πρωτεύουσα, γράφει η εφημερίδα με τίτλο «η κάποτε ζωντανή πλατεία είναι το κέντρο της ελληνικής συμφοράς».


Το άρθρο περιγράφει την πλατεία ως παρακμιακή αρένα συγκρούσεων μεταξύ ακροδεξιών και παράνομων μεταναστών, με ιδιαίτερη αναφορά όμως και σε «καταγγελλόμενες αστυνομικές αυθαιρεσίες εις βάρος μεταναστών». «Κάποτε ήταν η δική μας Times Square. Τώρα μοιάζει με τη Βαγδάτη. Τα τελευταία τρία χρόνια όλα τα προβλήματα έχουν πέσει μαζεμένα», δήλωσε ο Γιάννης Πολίτης, ιδιοκτήτης ενός μικρού ξενοδοχείου κοντά στην Ομόνοια.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι μετανάστες χαρακτηρίζουν τους αστυνομικούς «αρπακτικά». Ένας 24χρονος από το Μπαγκλαντές είπε ότι συχνά οι αστυνομικοί κλωτσούν την πόρτα του μικρού δωματίου που μοιράζεται με επτά μετανάστες και αρπάζουν ό,τι χρήματα βρίσκουν. «Μερικές φορές επίσης, κλέβουν κινητά τηλέφωνα», πρόσθεσε ο 24χρονος.
Αστυνομικοί σε περιπολίες με μοτοσικλέτες και άλλα πεζή, οι περισσότεροι άρτι συχνά σταματούν και ελέγχουν μετανάστες, κυρίως από την νότια Ασία και την Αφρική αναφέρει η Wall Street επικαλουμενη και 19χρονο αστυνομικό: «Είναι επικίνδυνο. Φοβόμαστε τις ασθένειες... Σοκαρίστηκα. Δεν είχα δει πριν παρόμοιες καταστάσεις. Η χρήση ναρκωτικών είναι τρομερή», προσθέτει.
Η εφημερίδα παραθέτει δηλώσεις του εκπροσώπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Χρήστου Μανούρα, ο οποίος αναφέρει: «Κύριο μέλημά μας είναι ο σεβασμός των ανθρωπίνων και των πολιτικών δικαιωμάτων των ανθρώπων στην Ελλάδα, ανεξαρτήτου χρώματος. Δεν έχουμε το μαγικό ραβδί να το κουνήσουμε και να γίνουν όλα, παντού και πάντα σωστά. Αλλά έχει σημειωθεί πρόοδος στο ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης. Η εισροή έχει μειωθεί», πρόσθεσε ο κ.Μανούρας.
Η πλατεία, το όνομα της οποίας στα ελληνικά σημαίνει «αρμονία», και οι γύρω γειτονιές της έχουν ερημωθεί λογω της οικονομικής ύφεσης που πλήττει τη χώρα, μία πλημμύρα παράνομων μεταναστών, αλλά και τα μέτρα λιτότητας που έχουν περικόψει τις δυνατότητες τις κυβέρνησης να ασχοληθεί με αυτή.

Κυκλοφόρησε το νέο βίντεο κλιπ της Ελένης Φουρέιρα για το τραγούδι «Πιο Έρωτας Πεθαίνεις» με οριεντάλ χορογραφίες και εντυπωσιακά κουστούμια... ΔΕΙΤΕ ΤΟ!



Όλο το κλιπ είναι γυρισμένο σε ατμόσφαιρα bollywood με την αγνώριστη Ελένη Φουρέιρα να προσπαθεί να μαγέψει τον αγαπημένο της, που δεν είναι άλλος από τον Νίκο Αναδιώτη και με τον «ισχυρό» Νίκος Μουτσινά να ετοιμάζεται να την κάνει δική του.

Το νέο βίνετο κλιπ υπογράφει σκηνοθετικά ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης ενώ τη μουσική του τραγουδιού έχει γράψει ο Βασίλης Γαβριηλίδης και τους στίχους ο Θάνος Παπανικολάου. 

Στο κλιπ εμφάνιση – έκπληξη κάνουν επίσης η Εβελίνα Παπαντωνίου και η Μίνα Ορφανού. 

http://www.to-periptero.com

Πόσο ψηλοί είναι στ' αλήθεια οι ηθοποιοί του Hollywood;

Ένα διάγραμμα που θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τα μεγέθη.


Κι όμως, ο Tom Cruise δεν είναι και τόσο κοντός. Εντάξει, δεν λέμε ότι είναι και κανένα κυπαρίσσι, όμως σε σχέση με αυτό που πιστεύαμε τα 170 εκατοστά του δεν είναι και τόσο αξιοθρήνητα.Αντίθετα, υπάρχουν κάποιοι ηθοποιοί που, ενώ δεν τους το είχαμε καθόλου, είναι ισοϋψείς με τον θεωρητικά τάπα Τομ. 

Πάρτε για παράδειγμα τον Robert Downey Jr. ή τον Javier Bardem. Κορίτσια, περιμένατε εσείς ότι με ένα δεκάποντο θα βρισκόσασταν στο ίδιο ύψος;

Σε λίγο καλύτερη μοίρα «στέκονται» ο Johnny Depp και ο George Clooney με 177,5 εκατοστά.
Ηθικό δίδαγμα: αν σας αρέσουν οι ψηλοί, μην ψάχνετε στο Hollywood.

* Οι παρακάτω αντιστοιχίες θα σας βοηθήσουν να κάνετε την μετατροπή σε εκατοστά. 
5' 152.5
5'1" 155
5'2" 157.5
5'3" 160
5'4" 162.5
5'5" 165
5'6" 167.5
5'7" 170
5'8" 172.5
5'9" 175
5'10" 177.5


Βρέθηκαν νεκρά παιδιά πεταμένα στα σκουπίδια!




Αρχαιολογικά ευρήματα αποδεικνύουν πως οι Ρωμαίοι ίσως πετούσαν τα νεκρά έμβρυα χωρίς κάποια σχετική τελετουργία. Οστά και υπόλειμμα κρανίου βρεφών βρέθηκαν διάσπαρτα ανάμεσα σε λείψανα ζώων.
Το αρχαιολογικό εγχείρημα Poggio Civitate, που παίρνει το όνομά του από τον ομώνυμο λόφο λίγα χιλιόμετρα μακριά από τη Σιένα, έφερε στο φως συνήθειες των Ρωμαίων που δεν τους τιμούν. Σε εργαστήριο χύτευσης χαλκού του 7ου αιώνα μ. Χ. βρέθηκαν οστά βρεφών που είχαν πεθάνει ή λίγο πριν, ή λίγο μετά τη γέννησή τους.
Ο θάνατος των βρεφών φαίνεται πως δε συνοδευόταν από σχετική τελετή, αναδεικνύοντας μία κάπως πιο ανάλγητη πτυχή του ρωμαϊκού πολιτισμού. Το θέμα είναι αν αυτό γινόταν συνήθως, ή πρόκειται για ένδειξη της κοινωνικής κατάστασης της οικογένειας που ζούσε εκεί. Αν η οικογένεια ήταν σκλάβων ή ταπεινής καταγωγής, η κίνηση αυτή ήταν σχετικά αναμενόμενη από τους επιστήμονες, λόγω της υψηλής βρεφικής θνησιμότητας εκείνης της εποχής. Παλαιότερα, είχαν βρεθεί νεκρά βρέφη που συνοδεύονταν από στολίδια και κοσμήματα, γεγονός που φανερώνει ότι ήταν παιδιά πλουσίων οικογενειών. Πάντως, ακόμα και στη σύγχρονη Ιταλία, μόλις το 1962 οι ιερείς υποχρεώθηκαν να φορούν μαύρα άμφια κατά την τέλεση κηδειών παιδιών κάτω των τριών ετών.
Τα βρέφη, όπως αποδεικνύουν τα ευρήματα, βρίσκονταν ανάμεσα σε σφαγμένες κατσίκες, γουρούνια και πρόβατα. Ή πετάχτηκαν εκεί ως απορρίμματα, ή συγκεντρώθηκαν αργότερα. Το τι από τα δύο ισχύει δε μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα.
Η εξέταση των ευρημάτων συνεχίζεται και θα βοηθήσει για την εξαγωγή ασφαλέστερων συμπερασμάτων. Οι επιστήμονες λένε πως μπορεί από τους κατοίκους της Τοσκάνης αυτά τα στοιχεία να μη γίνονται αποδεκτά, ωστόσο οι συνήθειες αυτές θέλουν παρουσίαση, διευθέτηση και συζήτηση.

http://www.koolnews.gr

Αυξάνονται οι ιδιοφυΐες, σύμφωνα με έρευνα

Η ανθρώπινη ευφυΐα υπήρξε ανέκαθεν ακανθώδες θέμα για τις επιστήμες, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τις διακυμάνσεις της μεταξύ των φύλων. Στην αντιπαράθεση αυτή ρίχτηκαν πρόσφατα ερευνητές του Πανεπιστημίου Ντιούκ, που κατέληξαν σε δύο σημαντικά συμπεράσματα.


Πρώτον, ότι το «φαινόμενο Φλιν» ισχύει και ενισχύεται διαρκώς. Με τον όρο αυτό, οι επιστήμονες εννοούν τη σταδιακή και διαρκή άνοδο των επιπέδων IQ σε άνδρες και γυναίκες, που εκδηλώνεται κατά κύριο λόγο στους πλέον ευφυείς και δεύτερον, ότι η ιστορική διαφορά ευφυΐας μεταξύ ανδρών και γυναικών έχει πλέον εξαφανισθεί.

Αν και η μελέτη δεν υποστηρίζει ότι εισάγει θέσφατα, το εύρος του δείγματός της είναι τέτοιο που ακόμα και οι πλέον σκεπτικιστές υποχρεώνονται να καμφθούν στα πορίσματά της.

Αν και οι επιστήμονες δεν έχουν καταλήξει στα αίτια εμφάνισης του «φαινομένου Φλιν», οι γνώμες συγκλίνουν στις ωφέλιμες επιπτώσεις της βελτιωμένης διατροφής, καθώς και της πληθώρας ερεθισμάτων που απολαμβάνει ο σύγχρονος άνθρωπος.

http://santosight.blogspot.gr

Δεν θα πιστεύετε ποιος Έλληνας τραγουδιστής είναι!


Μπορείτε να μαντέψετε ποιος Έλληνας τραγουδιστής είναι;
Είναι στην εφηβεία του και είναι πράγματι αγνώριστος!

Ο λόγος για τον… Γιώργο Νταλάρα, όταν λεγόταν Νταράλας! Η φωτογραφία απεικονίζει τον τραγουδιστή σε νεαρή ηλικία!


Πηγή: ΒΗmagazino

12χρονη δεν αισθάνεται πόνο!

Οι γονείς της μίλησαν για τις δυσκολίες της σπάνιας διαταραχής.


Για τους περισσότερους ανθρώπους, η διάγνωση της συγγενούς αναισθησίας στον πόνο με ανίδρωση (CIPA) αποτελεί ουσιαστικά μια θανατική ποινή, καθώς αυτή η εξαιρετικά σπάνια πάθηση σκοτώνει τους περισσότερους πάσχοντες προτού φτάσουν την ηλικία των τριών ετών.

Ωστόσο, η 12χρονη Ashlyn Blocker δεν άφησε την ασθένεια να της καταστρέψει τη ζωή, συμμετέχοντας σε διαγωνισμούς ομορφιάς και βοηθώντας άλλα παιδιά με την ίδια νόσο να την ξεπεράσουν.

Οι Tara και John Blocker, γονείς της Ashlyn, μίλησαν σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή των ΗΠΑ για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στην ανατροφή της κόρης τους.

«Καταλάβαμε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την κόρη μας όταν ήταν οκτώ μηνών. Δεν έκλαψε όταν γεννήθηκε, όταν πεινούσε ή όταν χτυπούσε. Μια φορά είχε ερεθιστεί το μάτι της και δεν παραπονιόταν. Την πήγαμε στον οφθαλμίατρο, ο οποίος έμεινε άφωνος. Είχε μια μεγάλη εκδορά του κερατοειδούς στο μάτι της και όλοι μείναμε έκπληκτοι που δεν πονούσε», ήταν τα λόγια του πατέρα της.

«Σύντομα μάθαμε ότι η κόρη μας ήταν αναίσθητη στον πόνο. Τρομάξαμε στην αρχή, επειδή γνωρίζαμε πως προσβάλλονται μονάχα 100 άτομα στις ΗΠΑ ετησίως και πρόκειται για μια ασθένεια που καταλήγει θανατηφόρα», τόνισε η μητέρα της.

«Για παράδειγμα εάν πάθει σκωληκοειδίτιδα, δεν θα το καταλάβει επειδή δεν θα νοιώθει πόνο. Ή κάποια λοίμωξη των οστών. Τότε οι συνέπειες θα είναι τραγικές», συνεχίζει η μητέρα της 12χρονης, Tara.

Τα χρόνια μετά τη διάγνωση ήταν αρκετά δύσκολα για την οικογένεια Blocker, καθώς η Ashlyn αυτοτραυματιζόταν συνεχώς, δαγκώνοντας τα χέρια της, καίγοντας τα δάχτυλα της και προκαλώντας γενικά αρκετές πληγές στο σώμα της.

Οι γονείς της αναγκάζονταν αρκετές φορές να δένουν τα δάχτυλα της κόρης τους με ταινία για να μην τραυματίζεται.

Δεδομένου ότι η διαταραχή επηρεάζει τη μετάδοση ερεθισμάτων με τη μορφή ηλεκτρικών παλμών του κεντρικού νευρικού συστήματος, η Ashlyn συνεργάζεται με ερευνητές του Πανεπιστημίου της Φλόριντα για την ανάπτυξη θεραπείας της πάθησης.

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger