Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σοκαριστικό! Δύο πελάτες δε πλήρωσαν τις ιερό-δoυλες και δείτε τι έπαθαν...

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012


Δύο ιερό-δoυλες από την πόλη Μζούζου, στο βόρειο Μαλάουι, κατηγορούνται ότι ...

....έπνιξαν δύο πελάτες τους γιατί... δεν τις πλήρωσαν για τις υπηρεσίες που τους παρείχαν.

"Αφού κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, τα θύματα συνευρέθηκαν με τις δύο ιερό-δουλες και δεν πλήρωσαν το λογαριασμό", δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας Νόρα Τσιμουάλα.

Οι ιερό-δoυλες, δύο 20χρονες γνωστές με τα ονόματα Φλόρα και Μπάτσο, έπνιξαν τους πελάτες στα νερά ενός φράγματος.

Η Τσιμουάλα δεν διευκρίνισε πόσα χρήματα όφειλαν τα θύματα. Συνήθως πάντως στις πόλεις του Μαλάουι χρεώνουν τις υπηρεσίες τους έναντι 6 δολαρίων.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για να εντοπίσει τις δύο γυναίκες.

http://www.nooz.gr/

ΚΙΜ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ Με αυτή τη φωτoγραφία ''τρέλανε'' το twitter


Συχνά πυκνά η τηλεπερσόνα δημοσιεύει φωτογραφίες της στα social media, προκαλώντας "εγκεφαλικά"!




Το βράδυ της Τετάρτης λοιπόν η Kim K.  δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία πόζαρε με νάζι, προβάλλοντας τα πλούσια "προσόντα" της!

Όπως ήταν αναμενόμενο τα κολακευτικά σχόλια των θαυμαστών της πέφτανε "βροχή", αφού τέτοιο "θέαμα" δύσκολα περνά απαρατήρητο! 



Σκότωσε τον σύζυγό της-Και μετά ανακάλυψε πως ήταν γυναίκα με προσθετικό μόριο




Την απίστευτη ιστορία της 27χρονης Καναδής Ελίζαμπεθ Ρουντόφκσι φέρνει στο φως η εκπομπή Fatal Vows του Discovery Channel. Εκεί όπου εξιστορεί το πως έμαθε ότι ο σύζυγος της -που την χτυπούσε ανελέητα- ήταν στην πραγματικότητα γυναίκα που φορούσε προσθετικό μόριο για να μπορεί να επιτελεί τα συζυγικά του καθήκοντα.
Το γεγονός ότι ο εδώ και επτά μήνες σύζυγός της, Άντζελο Χέντινγκτον, επέμενε να κάνουν πάντοτε έρωτα με τα φώτα κλειστά και ότι ποτέ δεν είχε δει ο ένας τον άλλο γυμνό, δεν έβαλε ποτέ σε υποψίες την 27χρονη Ελίζαμπεθ. Άλλωστε, της είχε πει ως δικαιολογία ότι ντρεπόταν γιατί μια προηγούμενη γκόμενα του είχε κάψει τα γενετικά όργανα.
Εκείνη ήταν απλά χαρούμενη που είχε βρει τον άνθρωπο με τον οποίο ήθελε να περάσει την υπόλοιπη ζωή της. Ακόμη και αν ο τρόπος που είχε για να της δείχνει ότι την αγαπά ήταν να την κάνει «μαύρη» στο ξύλο.
Σύμφωνα με την ίδια «Ήμουν ευτυχισμένη, αλλά μου ήταν όλο και πιο δύσκολο να εξηγήσω πως γίνεται να χαμογελώ την ίδια ώρα που είχα το ένα μου μάτι πρησμένο».
Η κατάσταση έγινε σταδιακά όλο και χειρότερη με τον Άντζελο να την χτυπά, να την απειλεί με όπλο, να την μαστιγώνει με καμιτσίκι (κάθε φορά που το φαγητό δεν ήταν καλό ή δεν απαντούσε μια ερώτηση αρκετά γρήγορα) και -μια φορά- να την «παραβιάζει» με ένα μεταλλικό σωλήνα. Μέχρι που μια νύχτα, καθώς προσπαθούσε να ξεφύγει, πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και μαχαίρωσε τον «άντρα» της στην κοιλιακή χώρα.
Το περιπολικό που κάλεσε και ήρθε την βρήκε σε κατάσταση σοκ. Μια κατάσταση που έγινε χειρότερη όταν ενημερώθηκε από το πλήρωμα του ασθενοφόρου ότι ο Άντζελο ήταν γυναίκα που φορούσε προσθετικό μόριο.
Όπως αποδείχτηκε αργότερα ο Άντζελο, που γεννήθηκε Άντζελα, προσποιούνταν πως ήταν άντρας από τότε που ήταν 14 ετών και είχε στο παρελθόν τόσο άντρες, όσο και γυναίκες εραστές.
Ενώ είχε απασχολήσει την αστυνομία και άλλη μια φορά όταν την κατηγόρησε εραστής της ότι τον είχε κλειδώσει σε ένα δωμάτιο χωρίς φαγητό για μήνες, με αποτέλεσμα να χάσει 55 κιλά.

Ανέκδοτο: Leonardo Di Caprio...



Ένας μαύρος περπατά κάπου στη Ν. Αφρική και ξαφνικά βλέπει ένα πορτοφόλι.
Το ανοίγει και βλέπει μέσα $200.000 και ένα διαβατήριο. Το διαβατήριο είχε όνομα Leonardo Di Caprio.
- Ο μαυρούκος όμως δεν τον ήξερε και έτσι δεν καταλάβαινε τίποτα...
"Ωραία!!!" σκέφτεται. Επιτέλους θα την κάνω από αυτή την κωλοχώρα... Θα πάω στην Ευρώπη! Θα κάνω μια καλήτερη ζωή! 

-Πάει λοιπόν στο αεροδρόμιο της Ν. Αφρικής και βγάζει εισιτήριο για Αθήνα. 

-Περνά τον έλεγχο επιβατών. 'Ανετος. Δεν του είπε κανείς τίποτα. 
Ποιός τον ήξερε άλλωστε το Leonardo Di Caprio... 
Φτάνει στην Αθήνα και πάει στον έλεγχο επιβατών. 
Εκεί λοιπόν είναι ελεγκτές ο Κωστίκας και ο Γιωρίκας. 
Ο Κωστίκας ανοίγει τις αποσκευές του επιβάτη και ο Γιωρίκας ελέγχει το διαβατήριό του. 
Κοιτάζει λοιπόν ο Γιωρίκας το όνομα: Leonardo Di Caprio. Κοιτάζει τον επιβάτη: Μαύρος, κατάμαυρος!!! 
Γυρνά λοιπόν και λέει στον Κωστίκα: 
- Ρε Κωστίκα, να σε ρωτήσω κάτι; 
- Τι θες ρε; 
- Ρε συ; Ο Τιτανικός βυθίστηκε ή κάηκε;

Σε ποια Ελληνίδα ανήκει αυτό το αγαλματένιο κορμί ; (φώτο)


Είχε καιρό να χτυπήσει με καλό και δυνατό tweet στο Twitter η αισθησιακή, μεσογειακή και πάνω από όλα Ελληνίδα!


Ο λόγος βέβαια για την Γεωργία Σάλπα πέταξε οτιδήποτε έκρυβε τις καμπύλες της κι έμεινε μόνο με το μαγιό της κάνοντας για ακόμα μια φορά τους θαυμαστές της να παραμιλούν.. 


Οι γυναίκες θέλουν 106 λεπτά την ημέρα σεξ!

Είναι γνωστό και έχει αποδειχθεί και επιστημονικά ότι οι άνδρες σκέφτονται το σεξ στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας

. Όμως και οι γυναίκες δεν πάνε πίσω και μάλιστα έχουν συγκεκριμένο χρόνο στον οποίο θέλουν να ικανοποιούνται ερωτικά ημερησίως.


Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του της Journal of Economic Psychology, μια γυναίκα για να είναι ευτυχισμένη και καλυμμένη ψυχολογικά, πρέπει να κάνει σεξ, ή να απολαμβάνει κάθε είδους ερωτικά παιχνίδια, τουλάχιστον 106 λεπτά την ημέρα.


Μετά από συνεντεύξεις σε περίπου 1000 γυναίκες, οι ερευνητές κατέληξαν στο τέλειο 16ωρο μιας γυναίκας (οι υπόλοιπες 8 είναι αφιερωμένες στον ύπνο) με βάση τη χρησιμότητα και την ευχαρίστηση που προκαλεί κάθε δραστηριότητα.


Εκτός των λεπτών που αφιερώνονται στο σεξ, εντύπωση προκαλεί ο χρόνος για την επαγγελματική ασχολία…


Το τέλειο λοιπόν 16ωρο μιας ευτυχισμένης γυναίκας περιλαμβάνει:


● 106 λεπτά της ημέρας της θα πρέπει να αφιερωθούν στο σεξ και στα ερωτικά παιχνίδια
● 82 λεπτά στις κοινωνικές υποχρεώσεις,
● 78 λεπτά για να φύγει η ένταση της ημέρας
● 75 λεπτά για φαγητό
● 68 λεπτά της ημέρας για γυμναστική
● 57 λεπτά μιλώντας στο τηλέφωνο
● 56 λεπτά για ψώνια.
● 55 λεπτά στην τηλεόραση
● 48 λεπτά στον ηλεκτρονικό υπολογιστή,
● 47 λεπτά για δουλειές στο σπίτι
● 46 λεπτά για τον μεσημεριανό ύπνο
● 36 λεπτά για την επαγγελματική τους ασχολία (!)
● 33 λεπτά για τις μετακινήσεις τους.

Πηγή: kamarinia.gr

Μια πόλη μέσα στην… πόλη!


perierga.gr - Μια πόλη μέσα στην πόλη!

Στο πυκνοκατοικημένο Πεκίνο οι αρχιτέκτονες προσανατολίζονται σε μια οικιστική λύση που ονομάζουν χαρακτηριστικά ως «city within a city», δηλαδή «μια πόλη μέσα στην πόλη». Στο πλαίσιο αυτό το αρχιτεκτονικό γραφείο Steven Holl Architects κάνει πράξη ένα από τα πιο εντυπωσιακά κτίρια στον κόσμο.
Το καινοτόμο Linked Hybrid αποτελείται από 8 διαφορετικούς πύργους 750 διαμεριμάτων συνολικά, που μπορεί να φιλοξενήσουν 2.500 κατοίκους. Με συνολική έκταση 220.000 τετραγωνικών μέτρων, οι ουρανοξύστες συνδέονται μεταξύ τους με 8 γέφυρες, διαμορφώνοντας έτσι μια αυτόνομη κοινότητα, που δεν της λείπει τίποτα.
perierga.gr - Μια πόλη μέσα στην πόλη!
Σχολείο, ξενοδοχείο, κοινόχρηστοι χώροι πρασίνου, γυμναστήριο, καταστήματα, κινηματογράφος, ιατρικό κέντρο και άνετα πάρκινγκ συνθέτουν μια αυτάρκης «πόλη μέσα στην πόλη».  «Η σύγχρονη αρχιτεκτονική δεν απομονώνει αλλά συνδέει, φέρνοντας σε επαφή τους ανθρώπους μεταξύ τους και δίνοντάς τους τη δυνατότητα να συνυπάρξουν», λέει ένας εκ των αρχιτεκτόνων και συμπληρώνει:
perierga.gr - Μια πόλη μέσα στην πόλη!
«Το κτίριο αυτό είναι μια όαση στο πολυπληθές Πεκίνο, με έμφαση στη δημιουργία μιας βιώσιμης κοινότητας και αποτελεί την καλύτερη οικιστική λύση του μέλλοντος, σε πόλεις που ο πληθυσμός τους αυξάνεται διαρκώς».
perierga.gr - Μια πόλη μέσα στην πόλη!
Έμφαση δόθηκε στο χρώμα, με έντονες αποχρώσεις να καλύπτουν τις εξωτερικές επιφάνειες του κτιρίου, αλλά και στο πράσινο, με τη δημιουργία μικρών κήπων στη βάση των πύργων, ενώ το νερό και το φυσικό φως «κυριαρχούν» παντού.
perierga.gr - Μια πόλη μέσα στην πόλη!














Κι αν σε κάποιους αυτός ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός φαντάζει «ψυχρός» και «μεγαλοαστικός», οι ανάγκες πολλών σύγχρονων πόλεων απαιτούν παρόμοιες δημιουργίες, οι οποίες – αν μη τι άλλο- υπόσχονται άριστη ποιότητα ζωής.
perierga.gr - Μια πόλη μέσα στην πόλη!perierga.gr - Μια πόλη μέσα στην πόλη!perierga.gr - Μια πόλη μέσα στην πόλη!perierga.gr - Μια πόλη μέσα στην πόλη!perierga.gr - Μια πόλη μέσα στην πόλη!perierga.gr - Μια πόλη μέσα στην πόλη!perierga.gr - Μια πόλη μέσα στην πόλη!perierga.gr - Μια πόλη μέσα στην πόλη!



Και όμως. Η Σοφία Βεργκάρα είναι… λεσβί@! [φωτο]





Τι κι αν είναι μία από τις πιο σ*ξι παρουσίες του Χόλιγουντ, που κάνει τους άντρες να τρελαίνονται. Η Σοφία Βεργκάρα δεν διστάζει να δείξει τη ...λεσβι@κή πλευρά της!


Ήταν πριν από μια δεκαετία όταν έκανε αισθητή τη παρουσία της στο Χόλιγουντ και ποτέ δεν ξεχάστηκε. Οι εκρηκτικές αναλογίες της και ο latin ερωτισμό της τη μετέτρεψαν σε σ... symbol, ενώ οι κ@υτές φωτογραφήσεις της την έκαναν την απόλυτη αντρική φαντασίωση. Και όμως, η Σοφία Βεργκάρα δεν διστάζει να φλερτάρει και με γυναίκες.



ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ! Δείτε πως είναι σήμερα ο "Παπαροκάς" !!!


Πριν από πολλά χρόνια ήταν ο Πάτερ Παντελεήμων... ή αλλιώς ο Παπαροκάς. Τώρα το.. Παπά έχει φύγει και έγινε πλέον... Ροκάς... με τα όλα του. Ο Γιάννης Παπανικολάου σύμφωνα με το υφήλιος έχει αποχωριστεί τα ράσα και ροκάρει ασταμάτητα.
Δείτε τις φωτογραφίες:



http://www.aniwthoi.net

Φωτό Κατερίνα Γιατζόγλου: Η Γιαγιά φωτογραφήθηκε γυμνή μόνο με ένα μπολερό!

Οκ…Μπορεί να είναι ιδιότροπη, μπορεί να είναι περίεργη, μπορεί το ένα μπορεί το άλλο. Ένα δε μπορεί κανείς να αμφισβητήσει παρά το πολύ ρετούς στο πρόσωπο της Κατερίνας. Ότι έχει κορμάρα και σου βγάζει ρε παιδί μου παρά την προχωρημένη ηλικία της μια σεξουαλικότητα. Συνιστά έτσι για τις 50άρες γυναίκες τη σημαία τους. Κι επειδή ζούμε σε μια εποχή που όλο και περισσότερες γυναίκες άνω των 40 αποτελούν πρότυπα για νεαρούς καβαλάρηδες…δείτε μια γιαγιά-διότι έχει και εγγόνι- ολόγυμνη που ψάχνει την αδρεναλίνη διότι χωρίς αυτή δε ζεί…Φέρτε μου έναν ορό γλυκόζη…Σκάλωσα!!!


http://blogs.gossip-tv.gr

Ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων!Μόδα τώρα και στο facebook!!




Marina Kostas, Sofia Panos, Maria Pantremeni, MariaGiorgos Zevgari...

Δεν ξέρω αν το έχεις προσέξει αλλά στο facebook υπάρχουν πολλά ...αγαπημένα ζευγάρια...με κοινό προφίλ!




Η μάλλον έτσι νόμιζα μέχρι πριν λίγο καιρό που άρχισαν να προσέχω λίγο καλύτερα τα προφίλ που έχουν ονόματα άντρα και γυναίκα μαζί! Κάνοντας μια μικρή πλοήγηση στο διάσημο ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, διαπίστωσα ότι αρχικά ήμουν ...επικίνδυνα αφελής... Αυτά τα δεκάδες έως εκατοντάδες προφίλ είναι απλά προφίλ ζευγαριών που ψάχνουν άλλα ζευγάρια για να γνωριστούν και να κάνουν σεξ ανταλλάσοντας ερωτικούς συντρόφους!

Διάβασε εδώ ενδεικτικά τι γράφουν στο προφιλ του τα ζευγάρια.... Εξηγημένα πράγματα....
Η ανταλλαγή ζευγαριών με σκοπό το σεξ δεν είναι κάτι κανούργιο...Εδώ και πολλά χρόνια αρκετά ζευγάρια έψαχναν με διάφορους τρόπους, ακόμα και με διακριτικές αγγελίες σε εξειδικευμένα έντυπα για να βρούν ζευγάρια που θα μπορούσαν να μοιραστούν μαζί τους τέτοιες σεξουαλικές εμπειρίες...

Η σικ όνομασία είναι swinging και τα τελευταία χρόνια έχει πολλούς οπαδούς και στη χώρα μας... Τα περισσότερα ζευγάρια μάλιστα που επιλέγουν αυτή την ερωτική εμπειρία είναι παντρεμένα! Τα τελευταία χρόνια έχει ανοίξει στη χώρα μας και ένα club όπου εκεί μπορεί κάποιος να γνωρίσει ζευγάρια που ψάχνουν ακριβώς το ίδιο....

Στο facebook βέβαια όπως και γενικά στο διαδίκτυο τα πάντα είναι πιο εύκολα αφού η ανυπαρξία φυσικής επαφής και η ανωνυμία μειώνει τις αντιστάσεις και τις αναστολές και όλα γίνονται ...ευκολότερα... Έτσι το facebook είναι φούλ από προφιλ ζευγαριών που αναζητούν την συγκεκριμένη ερωτική περιπέτεια...

Η φωτογραφία τις περισσότερες φορές είναι μια σέξυ φωτογραφία γυναίκας (εμείς την πληρώνουμε πάντα) που φυσικά δεν φαίνεται το πρόσωπό της και άλλες φορές του ζευγαριού αλλά πάλι με κρυμμένο το πρόσωπο...

Το εντυπωσιακό είναι πόσο μεγάλος είναι ο αριθμός των προφιλ στο facebook ζευγαριών από όλη την Ελλάδα, (κυρίως επαρχία) που μέσω του site ψάχνουν ζευγάρια με στόχο να ανταλλάξουν ερωτικούς συντρόφους... Ενδιαφέρον έχει και πόσο άνετα γράφουν στο προφίλ τους, τι θέλουν, πως το θέλουν και κυρίως ότι τα κάνουν όλα με απόλυτη εχεμύθεια...

tlife.gr

Δείτε πως στο παρελθόν “έπνιγαν” τις ερωτικές τους επιθυμίες- ΦΩΤΟ






Κάποτε όταν η Ευρώπη έμπαινε στον μεσαίωνα, η ερωτική επιθυμία, η σεξουαλική ορμή, φυσιολογικές δηλαδή λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού, θεωρούνταν “σταλμένες από τον Σατανά τον ίδιο” και έπρεπε με κάθε τρόπο να εξαφανιστούν. Οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν σαν άνθρωποι γιατί ο φόβος του αφορισμού, του στίγματος και της πυράς της Ιεράς εξέτασης καραδοκούσε. Συχνά πυκνά για να είναι σίγουροι ότι κανείς δεν θα “παρεκκλίνει του ορθού δρόμου” και δεν θα γίνει βορά στις ερωτικές του ορμές, έφτιαχναν διάφορα εργαλεία που στραγγάλιζαν την σεξουαλική επιθυμία. Και προσοχή μην παρασυρθείτε, αυτό συνεχίστηκε για πολλά πολλά χρόνια μετά τον μεσαίωνα. Δείτε ορισμένα από αυτά τα πραγματικά απάνθρωπα εργαλεία...

Ζώνη αγνότητας (γυναίκες)
Το πιο γνωστό σε όλους, αποτρεπτικό για τη γυναίκα εργαλείο ερωτικής επιθυμίας. Πρωτοδημιουργήθηκε από ευγενείς που έφευγαν για τις σταυροφορίες και ήθελαν να είναι σίγουροι ότι οι γυναίκα τους πίσω στην Αγγλία και τη Γαλλία, θα “τιμούσε” το στεφάνι τους και δεν θα γινόταν έρμαιο στις σεξουαλικές ορμές διαφόρων αρσενικών. Και μην ξεχνάτε το ταξίδι από την κεντρική Ευρώπη προς τους Άγιους Τόπους διαρκούσε χρόνια ολόκληρα. Πάντως για να γνωρίζετε τελευταία φορά που σύζυγος “κλείδωσε” τη ζώνη αγνότητας της γυναίκας του, ήταν το 1930! Οι ζώνες που ήταν από σκληρό δέρμα ζώων αλλά και από μέταλλο, “περιφρουρούσαν” τις περιοχές της κοιλιάς του αιδοίου και του πρωκτού και με ένα λουκέτο της εποχής ασφάλιζαν τα σημεία που η γυναίκα έχει οπή. Κλείδωναν έτσι οποιαδήποτε σκέψη για σεξ (ακόμη και αυτοικανοποίησης) για τις γυναίκες. Μικρές τρύπες κατά μήκος της ζώνης επέτρεπαν την ούρηση και την αφόδευση.

Εργαλείο αντι- αυνανισμού (άνδρες)
Ο αυνανισμός για πολλά χρόνια όχι μόνο εθεωρείτο αμαρτία, αλλά πίστευαν ότι διαλύει φυσιολογικές λειτουργίες του οργανισμού, όπως η όραση ή η ακοή. Το 1830 λοιπόν δημιούργησαν μια συσκευή (που μοιάζει με σπασουάρ που φοράνε οι αθλητές). Η συσκευή αυτή απέτρεπε τον άνδρα να αυνανιστεί. Το σπέρμα πίστευαν κατά τη βικτωριανή εποχή, είναι πολύτιμο σαν τα αιθέρια έλαια και δεν πρέπει να χάνετε παρά μόνο στον έγγαμο βίο και μόνο για τεκνοποίηση. Η συγκεκριμένη συσκευή είναι από σκληρό υλικό (κόκκαλο ή ξύλο) που δένει με ζώνη (το λουκέτο το κρατούσε άλλος) και εγκλωβίζει το πέος και τους όρχεις. Μικρές οπές και σε αυτό το εργαλείο επιτρέπουν την ούρηση, αλλά το άκαμπτο υλικό απαγορεύει τη στύση. Το πιο εξελιγμένο μοντέλο στης αρχές του 1850, είχε ειδική θήκη για... πάγο για περισσότερο σίγουρα αποτελέσματα.

Αγκαθωτό δαχτυλίδι (άνδρες)
Και αυτό το πραγματικά βάρβαρο εργαλείο ήταν αποκλειστικά για άνδρες και χρησιμοποιήθηκε από το 1880 μέχρι το 1920 (μόνο για 40 χρόνια ευτυχώς). Όπως μπορείτε να δείτε, μοιάζει με παγίδα για αρκούδες. Το συγκεκριμένο μηχάνημα ήταν αποτρεπτικό όχι απλά για τον αυνανισμό αλλά για τη στύση και μάλιστα τη νυχτερινή στύση, εκείνη που έρχεται όταν κοιμόμαστε. Ο άνδρας πριν κοιμηθεί το τοποθετούσε στη βάση του πέους του και το έσφιγγε. Αν ήταν άτυχος κατά τη διάρκεια του ύπνου του να έρθει σε στύση τότε το δαχτυλίδι έκλεινε και από τη σφίξη τα μεταλλικά του δόντια έκαναν το πέος να “επανέλθει στην προτέρα ήρεμη κατάσταση”.

http://iatropedia.com

Ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης τελικά ήταν γυναίκα! - Νέα στοιχεία




Ο στυγερός δολοφόνος πετσόκοβε πόρνες τυφλωμένος από την οργή για τη χρήση του σώματός τους στις ακολασίες και όχι στην αναπαραγωγή του ανθρώπινου είδους; Κι όμως. Είναι πάρα πολύ πιθανό.
Στοιχεία που προκαλούν ερωτηματικά για το φύλλο του θρυλικού δολοφόνου, τον οποίο δεν συνέλαβε ποτέ η Scotland Yard, παραθέτει το νέο βιβλίο του νομικού Τζον Μόρις ο οποίος με «Το χέρι μιας γυναίκας» επιχειρεί να ρίξει φως στο μεγαλύτερο λονδρέζικο μυστικό όλων των εποχών.
Ο συγγραφέας υποστηρίζει ότι πίσω από τον Τζακ τον Αντεροβγάλτη που έδρασε το 1888 και δολοφόνησε με φριχτό τρόπο πέντε πόρνες στο Whitechapel του Λονδίνου κρύβεται η Ουαλή Λίζλι Ουίλιαμς, σύζυγος του βασιλικού γιατρού Σερ Τζον Ουίλιαμς, ο οποίος μάλιστα ήταν ο πρώτος ύποπτος για τις δολοφονίες.
Ο Μόρις πιστεύει ότι αν προσέξει κανείς τα στοιχεία των υποθέσεων θα καταλήξει εύκολα στο συμπέρασμα ότι ο δράστης ήταν γυναίκα. Κανένα από τα θύματα δεν είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά ενώ τα προσωπικά αντικείμενα ενός θύματος «είχαν αφαιρεθεί με καθαρά γυναικείο τρόπο», όπως είχε παρατηρήσει εφημερίδα της εποχής.
Η Μέρι Τζέιν Κέλι, η μόνη από τα θύματα που δεν δολοφονήθηκε σε δημόσιο χώρο, ήταν άλλωστε για πολλά χρόνια η ερωμένη του συζύγου της (γι' αυτό άλλωστε είχε θεωρηθεί ύποπτος).
«Η Λίζλι σκότωνε με οργή γιατί η ίδια δεν μπορούσε να κάνει παιδιά. Αφαιρούσε τις μήτρες γυναικών επειδή τις χρησιμοποιούσαν για να παρέχουν πληρωμένο σεξ, αντί να τεκνοποιήσουν», γράφει ο Μόρις.
Ο πρώτος φόνος (της 43χρονης Μέρι Αν Νίκολς) έγινε στις 31 Αυγούστου 1888 για να ακολουθήσουν η 47χρονη Ανι Τσάπμαν στις 8 Σεπτεμβρίου, η 44χρονη Λίζι Στράιντ στις 30 Σεπτεμβρίου, η 46χρονη Κάθριν Εντόουβς στις 30 Σεπτεμβρίου και η 25χρονη Μέρι Τζέιν Κέλι στις 9 Νοεμβρίου.
«Μελέτησα με τον αείμνηστο πατέρα μου χιλιάδες έγγραφα και αποδεικτικά στοιχεία. Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι ο αντεροβγάλτης ήταν γυναίκα. Επειδή, όμως, από την αρχή όλοι πίστεψαν πως ο δολοφόνος ήταν άντρας, οι ντετέκτιβ αγνοούσαν όλα τα στοιχεία που έδειχναν την πραγματική ταυτότητά του», υποστηρίζει ο συγγραφέας και προσθέτει ότι κοντά στο πτώμα της Εντόουβς είχαν βρεθεί πάνω στο αίμα αποτυπώματα γυναικείου παπουτσιού. Επιπλέον στη σκηνή εγκλήματος της Μέρι Κέλι βρέθηκαν γυναικεία ρούχα και ένα καπέλο που κανείς ποτέ δεν την είχε δει να φοράει.
Με τον θάνατο της Μέρι Τζέιν Κέλι ο κύκλος του αίματος έκλεισε επειδή ήταν η ερωμένη του άντρα της. Ο απόλυτος στόχος.
Η Λίζλι είχε παντρευτεί τον Τζον Ουίλιαμς το 1872 όταν ήταν 22 ετών κι εκείνος 32. Αμέσως μετά τις αιματηρές δολοφονίες η σύζυγος έπαθε νευρικό κλονισμό. Πέθανε το 1912 από την επάρατο νόσο ενώ την είχαν ανακρίνει πολλές φορές οι αστυνομικοί που θεωρούσαν ύποπτο τον σύζυγό της...
Τον περασμένο Νοέμβριο ο Τόνι Γουίλιαμς ανακάλυψε στο σπίτι του ένα μαχαίρι το οποίο οι αρχές θεωρούν ότι πρέπει να ήταν το όπλο του εγκλήματος και ανήκε... στον Σερ Τζον Ουίλιαμς. Ηταν το μαχαίρι που χρησιμοποιούσε στα χειρουργεία του (υπήρξε γιατρός της βασίλισσας Βικτόρια.

iefimerida.gr

Δ. Ματσούκα: Κυριολεκτικά... αγνώριστη! Δείτε το νέο της look. Σας αρέσει; (Φωτό)



Αυτή που βλέπετε είναι η... σέξι Δήμητρα Ματσούκα! Την άλλη, τη μεταμορφωμένη, με το νέο look, πως θα τη χαρακτηρίζατε; Δείτε πως "έσκασε" μύτη η ηθοποιός σε θεατρική παράσταση και αποφανθείτε εσείς ποιο μαλλί της ταιριάζει καλύτερα...

Εμείς, πάντως, ψηφίσαμε ήδη.... Προτιμάμε την πρώτη Ματσούκα, γιατί η δεύτερη μας θυμίζει άλλη ηθοποιό, βρείτε εσείς ποια...

markos.tv

VIDEO για γερά νεύρα... Δασκάλα σέρνει σε όλο το σχολείο αγόρι με ειδικές ανάγκες


Σοκάρει το βίντεο που απεικονίζει δύο δασκάλους να σέρνουν σε όλο το σχολείο ένα εξάχρονο αγόρι με ειδικές ανάγκες τραβώντας το από τους αστραγάλους. Ο μικρός τυφλός μαθητής βρέθηκε στο τμήμα της συγκεκριμένης δασκάλας, που του ζήτησε να αποχωρήσει. Εκείνος αρνήθηκε και η δασκάλα χάνοντας την ψυχραιμία της ζήτησε τη συνδρομή συναδέλφου της.


Αντί να οδηγήσουν το παιδί στο γραφείο του διευθυντή για ανυπακοή, το έριξαν στο πάτωμα και το έσυραν στους διαδρόμους του σχολείου τραβώντας το από τους αστραγάλους. Ο εξάχρονος αργότερα διαμαρτυρήθηκε ότι υπέφερε από πονοκέφαλο μετά την περιπέτειά του, ενώ οι δύο δάσκαλοι θα απολογηθούν στον εισαγγελέα κι αντιμετωπίζουν την κατηγορία της παιδικής κακοποίησης. Ακόμη οι Αρχές δεν έχουν επικοινωνήσει με τους γονείς, ώστε να ενημερωθούν αν έχει υπάρξει άλλο περιστατικό ανυπακοής ή κακής σχέσης με τη συγκεκριμένη δασκάλα, που οδήγησε σε αυτό το σοκαριστικό επεισόδιο.
http://www.aniwthoi.net

Το gay ημερολόγιο του 2013 που συγκλονίζει την Ορθοδοξία (φώτο)




Σάλο έχει προκαλέσει στην Ορθόδοξη Εκκλησία ένα ημερολόγιο με ημίγυμνους άνδρες που ποζάρουν δίπλα από ορθόδοξους κληρικούς.
Το ημερολόγιο που ονομάζεται «Orthodox Calendar» και πωλείται έναντι 10 ευρώ, δείχνει σε κάποιες από τις φωτογραφίες και ημίγυμνους ιερείς μόλις έχουν βγάλει τα ράσα τους στα αποδυτήρια.
Σύμφωνα με την σελίδα της... επιχείρησης στο Facebook όσοι εμφανίζονται στο ημερολόγιο είναι ιερείς από ορθόδοξες εκκλησίες της ανατολικής Ευρώπης, αλλά το πιθανότερο είναι όλοι όσοι εμφανίζονται στο ημερολόγιο να είναι μοντέλα.

http://www.dete.gr

Σοκ: Πασίγνωστος τραγουδιστής ζει σε ημιυπόγειο και απειλείται με έξωση! [φωτο]


Ζει ολομόναχος σε ένα ημιυπόγειο στην Κυψέλη μην έχοντας τα ως προς το ζείν. Ένας από τους κορυφαίους Έλληνες τραγουδιστές του ελαφρολαικού τραγουδιού, εξηγεί πως έφτασε σε αυτό το σημείο.

Ο λόγος για τον ...Τέρη Χρυσό ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματαεπιβίωσης. Ο ίδιος αποκαλύπτει τις δραματικές πτυχές της ζωής του, μιλά για αχαριστία των συναδέλφων του στο πρόσωπό του και εκφράζει το μεγάλο του παράπονο προς την Πολιτεία που όπως λέει του έχει γυρίσει την πλάτη αφού του έχει κόψει την σύνταξη του ΙΚΑ που όπως τονίζει, δικαιούται. «Δεν αντέχω άλλο. Τα βγάζω πέρα πολύ δύσκολα. Με αυτά τα λεφτά, πρέπει να φάω, να πληρώσω τα κοινόχρηστα, να πληρώσω κάποιες δόσεις, το φως, το νερό, το τηλέφωνο, τα χαράτσια και δεν μου φτάνουν» δηλώνει ο μεγάλος τραγουδιστής και συνεχίζει μιλώντας στην Espresso: «Το ξέρω ότι κάποια στιγμή το ΙΚΑ μπορεί να με πετάξει έξω από το σπίτι μου, αλλά τι να κάνω;».



Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger