Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τo φιατάκι που έκανε άνω κάτω δρόμο της Νάπολης! - Ξεκαρδιστικό βίντεο

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013


Απόσπασμα από κωμική ταινία θυμίζει το βίντεο που κάνει το γύρο του ίντερνετ και δείχνει έναν οδηγό να προσπαθεί να κάνει επί τόπου στροφή σε ένα στενάκι.


Αρχικά ο οδηγός είναι μόνος του και με την ησυχία του επιχειρεί την επί τόπου στροφή. Τα πράγματα αρχίζουν και δυσκολεύουν όταν στο δρόμο φτάνουν άλλα αυτοκίνητα, μηχανές αλλά και ιερείς... 

Το βίντεο τράβηξε ένας κάτοικος από το μπαλκόνι του ο οποίος στη συνέχεια κατέβηκε στο δρόμο για να καταγράψει από κοντά τις αντιδράσεις...



10 tips για τίμιο και αυθεντικό … one night stand !


Μια νύχτα μόνο… Μερικές φορές αυτό είναι το μόνο που θέλεις. 

10 tips για τίμιο και αυθεντικό … one night stand !Μπορεί να έχεις βγει πρόσφατα από μια σχέση και να ψάχνεις απλά το αγνό σεξ, χωρίς δεσμεύσεις, όρκους και υποσχέσεις!
Πώς όμως θα της δείξεις πως αυτό που θα ζήσετε έχει ημερομηνία λήξης το ίδιο βράδυ. Ακολουθούν 10 tips που θα δώσουν στην κοπέλα να καταλάβει πως «η αγάπη κράτησε μια ώρα».

10. Σεξ, σεξ, σεξ!
Όταν τα πράγματα θα «έχουν πάρει το δρόμο τους» και το μόνο που θα απομένει είναι… «να σπρώξεις τη μπάλα στα δίχτυα» (σαν άλλος… «Πετρογκολ») καλό θα είναι να μην λες «παπαριές», που στα αυτιά της να «ακούγονται» υποσχέσεις. Το καλύτερο θα είναι να μιλάς μόνο για σεξ. Για παράδειγμα αυτά που θέλεις να της κάνεις! Μπορείς να ξεκινήσεις λέγοντας «σε 20 λεπτά θα είμαστε σπίτι σου και θα σου κάνω…»!

9. Κανένα φιλί για καληνύχτα
Δεν υπάρχει σκηνή αποχαιρετισμού για το one night stand. Κανένα φιλί, ούτε καν στο μάγουλο. Με ύφος Κλαρκ Γκέιμπλ μεταφράζεις το frankly-my-dear-i-don’t-give-a-damn σε «άντε γεια, πέρασα πολύ ωραία»! Τα «καλή ζωή» και «καλή τύχη» είναι μόνο για χωρισμούς, άρα περιττεύουν!

8. Αλλού τρως, αλλού πίνεις…
Όχι, πρωινό δεν θα πάρετε μαζί! Και αυτό δεν μπορεί να συμβεί από τεχνική άποψη. Από τη στιγμή που δεν θα έχετε κοιμηθεί μαζί, πώς θα πάρετε μαζί πρωινό; Αν είσαι σπίτι της, απλώς κάνεις ένα γρήγορο ντους και εξαφανίζεσαι. Αν είστε σπίτι σου, απλά της εξηγείς πως έχεις συνηθίσει να κοιμάσαι μόνος σου!

7. Ο μεγάλος και… άγνωστος έρωτας
Αν θέλει να σε… ψυχολογήσει, πριν ή μετά την ερωτική πράξη, η απάντηση μπορεί να είναι μία και… ξερή! «Είμαι ερωτευμένος με την πρώην μου, που με έχει «καταστρέψει», αρκεί. Κάθε γυναίκα μπαίνει στη διαδικασία να γίνει «μαμά», να σκεφτεί «πόσο τρυφερό» και άλλα ρομαντικά βγαλμένα από ταινίες, αλλά εσύ τη δουλειά σου θα την έχεις κάνει. Αυτή θα έχει τσιμπήσει!

6. Ασίστ
Αν δεις πως το πράγμα ξεφεύγει και ανοίγει κουβέντα έμμεσα μιλώντας για σχέση, τότε καλό θα είναι να την ξενερώσεις πολύ γρήγορα, με όμορφο –πάντα- τρόπο. Για παράδειγμα, όταν σου αναλύει τον εαυτό της, τονίζοντας το πόσο ρομαντική-μονογαμική είναι, μπορείς να κάνεις τη ρελάνς. «Έχω έναν φίλο που νομίζω πως θα είστε το ιδανικό ζευγάρι», είναι η ατάκα σου που θα την κάνει να ξεχάσει τα όνειρα που έχει για σένα. Άσε που οι φίλοι σου μπορούν να σε φωνάζουν «Λίο Μέσι» αν εκείνη δεχθεί να γνωρίσει και τον φίλο σου. Άλλωστε, η απόγνωση… θερίζει!

5. Το… λάθος τηλέφωνο
Αν η πίεση είναι μεγάλη και δεν μπορείς να βγάλεις την μπάλα από την περιοχή σου, καλό θα είναι να κάνεις την κίνηση – ματ. Αν έχει γίνει φορτική και σου ζητήσει το τηλέφωνο σου, ζητά της το κινητό και γράψε ένα ψηφίο λάθος. Εύκολο…

4. Κατάπιες τη γλώσσα σου
Το να την αφήνεις να μιλά συνέχεια για τον εαυτό της και να μην αποκαλύπτεις τίποτε για σένα, είναι ένας τρόπος να την κάνεις να καταλάβει πως αυτό που θέλεις είναι απλά το σεξ! Δεν της λες κάτι για να την εντυπωσιάσεις, δεν το έχεις ανάγκη. Άντε το πολύ πολύ, να πεις τι δουλειά κάνεις, αν σε ρωτήσει… Στο τέλος της βραδιάς, θα συνειδητοποιήσει πως δεν ξέρει τίποτε για σένα και δεν θα σε ψάξει, καν!

3. Εκείνη η μελαχρινή, ποια είναι;
Στο πλαίσιο του γενικότερου ξενερώματος που θα επιχειρήσεις μπορεί να χρειαστεί να γίνεις… σκληρός, αυτός που οι γυναίκες ονομάζουν… «μαλάκας», αυτός που οι άνδρες χαρακτηρίζουν… «κυνικό». Αν η πίεση είναι ανυπόφορη, μπορείς κάλλιστα να ρωτήσεις για τη μελαχρινή που ήταν στην παρέα της. Αυτό θα την εξοργίσει, θα σκεφτεί –καλά μπορεί και να σου πει- όλους τους χαρακτηρισμούς που της έρχονται με καταιγιστικούς ρυθμούς στο μυαλό της για σένα και στο τέλος θα σε σουτάρει. Εκείνη είναι και η ώρα της δικαίωσής σου!

2. «Μάνα θα πάω στα καράβια»
Αν θέλεις να είσαι ευγενικός μαζί της και τρυφερός, επειδή σου χάρισε μια όμορφη βραδιά, και έχεις χρόνο για χάσιμο, μπορείς κάλλιστα να της κάνεις την αποκάλυψη – σοκ πως σε δύο ημέρες μεταναστεύεις στην Αυστραλία! Και πως αυτή είναι η καλύτερη ανάμνηση που θα πάρεις μαζί σου… Καλό ταξίδι, μετανάστη!

1.Τριολέ
Αν τα πράγματα έχουν πάρει τραγική εξέλιξη καλό θα είναι να χρησιμοποιήσεις το «δόγμα του σοκ». Πες της πως θέλεις να βρεθείτε και άλλες φορές, αρκεί να συμφωνήσει να είναι μαζί σου και ο κολλητός σου, για να κάνετε… τριολέ! Απλά να το προτείνεις αφού έχεις ντυθεί, γιατί μάλλον θα φύγεις τρέχοντας σκυφτός… Αν είσαι όρθιος μπορεί να σε πετύχει κάποιο από τα ιπτάμενα σταχτοδοχεία που θα δεις μέχρι να φτάσεις στην εξώπορτά σου. Αν από την άλλη δεχθεί, ο κολλητός σου θα σε αποθεώνει για μια ζωή!

koolnews.gr

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός στο Βollywood;

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός επισκέφτηκε την Ινδία, μιας και ήταν επίσημη προσκεκλημένη του διεθνούς φεστιβάλ για τις τέχνες και τον πολιτισμό, που έλαβε χώρα στην πόλη Gwalior.

Λέτε... η Βίκυ Μαραγκάκη, την οποία έχουμε καιρό να δούμε σε κάποια τηλεοπτική σειρά ή κινηματογραφική ταινία, να ετοιμάζει κάποια συνεργασία με την αγαπημένη ηθοποιό της Ινδικής βιομηχανίας κινηματογράφου (Bollywood), την Raveena Tandon;

Εμείς της το ευχόμαστε ολόψυχα δεδομένου ότι οι καλλιτεχνικές παραγωγές στη χώρα μας ολοένα και λιγοστεύουν.




http://www.gossip-tv.gr


Απίστευτο! Δείτε πως φωτίζουν τα σπίτια τους στις φτωχότερες γειτονιές του κόσμου ....


Χιλιάδες σπίτια φτωχών στη Μανίλα έχουν ένα πρόβλημα, το οποίο δεν είναι ασυνήθιστο για τους φρικτά μικρούς οικισμούς.

Αυτά τα σπίτια είναι τόσο κοντά μεταξύ τους,και κατασκευασμένα με μεταλλικές στέγες με αποτέλεσμα κανένα φως να μην φθάνει στα σπίτια, ακόμη και κατά τη διάρκεια της ημέρας! Φυσικά οι κάτοικοι τον οικισμών αυτών είναι τόσο φτωχοί που δεν μπορούν να έχουν ηλεκτρικό φως!!!

Μοναδική λύση για αυτούς είναι η ηλιακή λάμπα μπουκάλι, μια καινοτομία που αναπτύχθηκε από τους φοιτητές του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης, που κατάφεραν με καθαρό νερό και χλωρίνη να δημιουργήσουν μια "λάμπα"....

Η συγκεκριμένη ανακάλυψη έχει βοηθήσει ως τώρα εκατοντάδες φτωχές κοινότητες στις αναπτυσσόμενες χώρες όπως η Βραζιλία και Φιλιππίνες μέσα από απλές και κατάλληλες καινοτομία.

Δείτε και πάρτε ιδέες, εν μέσω κρίσης!!!


Aγκαλίτσες, ταινίες, τάβλι και UNO – Αυτή είναι η σεξουαλική ζωή του Χιου Χέφνερ!



Σε αποκαλύψεις για τη σεξουαλική της ζωή προέβει η σύζυγός του Χιού Χέφνερ, Κρίσταλ μιλώντας στην εκπομπή HuffPost Live.
Όταν ρωτήθηκε σχετικά με την οικειότητα της σχέση τους, το πανέμορφο λαγουδάκι του playboy, δήλωσε ότι «ο Χέφνερ πλέον είναι μεγάλος και έχει περάσει τη φάση της ζωής του με τις πολλές γυναίκες. Πλέον θέλει περισσότερο αγκαλίτσες, να παρακολουθούμε ταινίες και να παίζουμε τάβλι ή UNO».
Έκπληκτη η δημοσιογράφος ρώτησε: Δηλαδή δεν κάνετε σεξ; Και η Κρίσταλ κατεβάζοντας το κεφάλι απάντησε «ντροπαλά»: «Αχ δεν μπορώ να πω… Δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο!»

http://www.koolnews.gr

6 σημάδια της απελπισμένης εργένισσας!


Αυτό είναι μόνο ένα από τα σημάδια που φωνάζουν από μακρυά πως είσαι μια απελπισμένη εργένισσα...
Πρόσεξε τα σημάδια που προδίδουν πως ψάχνεις απεγνωσμένα για άντρα.

1. Δεν αφήνεις πάρτυ για πάρτυ:
Από εκεί που την πρώην σχέση σου σε είχαν χαμένη φίλες και συγγενείς (Ναι, το Κωσταλέξι ξαναζεί), ήρθε ο χωρισμός κι από τότε δεν έχεις αφήσει κλαμπ για κλαμπ και μπουζουκιερί για μπουζουκιερί.

Προσοχή: μετά το πρώτο διάστημα που είσαι δικαιολογημένη να μην σε χωράει το σπίτι, οφείλεις να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στο έξω και το μέσα. Άλλωστε, όσο κι αν βγαίνεις για να δραπετεύσεις από την αλήθεια, όσο πιο γρήγορα την αποδεχτείς, τόσο πιο σύντομα θα προχωρήσεις στη ζωή σου!


2. Πίνεις και μεθάς, ωχ αμάν!
Το να πιεις και ένα ποτηράκι παραπάνω, δεν λέει τίποτα. Αν βέβαια κάθε πρωί (μεσημέρι δηλαδή) ξυπνάς έχοντας χάσει επεισόδια από το προηγούμενο βράδυ, κάτι δεν πάει καλά.

Προσοχή: φρόντισε να έχεις πάντα κοντά σου ένα άτομο εμπιστοσύνης, γιατί πάνω στο μεθύσι μπορεί να κάνεις πράγματα που δεν θέλεις. Το να πάρεις τον χι, ψι πρώην τηλέφωνο είναι το λιγότερο!


3. Είσαι διαρκώς στο Facebook:
Ποστάρεις διαρκώς πράγματα στο Facebook, ανεβάζεις χωρίς σταματημό φωτογραφίες από τα ατέλειωτα πάρτυ και φυσικά την τιμητική τους έχουν τα άλμπουμ με μαγιό. Have a life και συγκεκριμένα έχε ζωή εκτός υπολογιστή.

Προσοχή: αν όλοι βλέπουν πως ποστάρεις φωτογραφίες τη στιγμή που διασκεδάζεις, είναι εμφανές πως φωτογραφίζεσαι μόνο για να δημοσιεύσεις τις επίμαχες φωτογραφίες- χωρίς να διασκεδάζεις ουσιαστικά!


4. Οι συμβουλές σου προς τις φίλες είναι:

Α. Χώρισέ τον

Β. Όλοι οι άντρες είναι ηλίθιοι

Είναι φυσικό στο πάρτυ της εργένικης ζωής να θέλεις και συναγωνίστριες, ειδικά αν οι κολλητές σου προτιμούν μια παραλία ερημική κι εσύ θέλεις ξέφρενα πάρτυ στα μπιτσόμπαρα.

Προσοχή: το να παροτρύνεις φίλες και κολλητές να χωρίσουν είναι δίκοπο μαχαίρι, ειδικά στη φάση που βρίσκεσαι κι εσύ. Προσπάθησε να βλέπεις τα πράγματα περισσότερο αποστασιοποιημένα και να μην δίνεις συμβουλές εν θερμώ, ειδικά σε άτομα που αγαπάς.


5. Τονίζεις παντού ότι έχεις ένα φαν κλαμπ αντρών που σε παρακαλάει:
Εντάξει οι μνηστήρες γύρω σου κάνουν ουρά αλλά άφησε την εικόνα ή τα γεγονότα να μιλούν από μόνα τους. Με άλλα λόγια, σκέψου καλά πόσο σε γεμίζει σαν άνθρωπο να μαζεύεις 10 τηλέφωνα σε ένα βράδυ ή να δέχεσαι 20 αιτήματα φιλίας στο Facebook καθημερινά. Γιατί μπορεί το τηλέφωνο να κουδουνίζει αλλά τι να το κάνεις όταν εκείνος που σκέφτεσαι δεν λέει να το σηκώσει το ρημάδι!


6. Αγόρασες γάτα:
Για κάποιο περίεργο λόγο στο μυαλό μας έχει ταυτιστεί η μόνη γυναίκα με ένα κοπάδι γάτες δίπλα της. Μπορεί τα τετράποδα να είναι μια χαρά αλλά αν θες κατοικίδιο, πάρε ψάρε, πάρε φίδι, πάρε ιγκουάνα! Αν και θα σου προτείναμε να πάρεις... τα βουνά γιατί με σώμα που σκοτώνει, δεν θα μείνεις για πολύ καιρό μόνη.

kamikazi.gr

"Αν δυσκολεύεσαι οικονομικά πάρε ένα νυφικό από αυτά που βάζω εγώ στις μακαρίτισσες"....


Πραγματικά πολύ σπαρταριστό περιστατικό συνέβηκε στα Γιάννενα. Ιδιοκτήτης γραφείου τελετών, πεθαμενατζής κατά το κοινό λεγόμενο, έτυχε να πιάσει κουβέντα με μια νεαρή, η οποία μετά το Πάσχα παντρεύεται.


Του είπε για τις δυσκολίες του γάμου και για ότι είναι σε μεγάλη σκέψη, λόγω των πολλών εξόδων.

Για να τη διευκολύνει, τι σκέφτηκε λέτε ο αθεόφοβος; Με καλή πρόθεση το είπε, αλλά η κοπέλα έγινε εξω φρενών.

Της είπε, λοιπόν: Θα σου δώσω την κάρτα μου να πας σε ένα μαγαζί, από όπου αγοράζω εγώ φθηνά νυφικά για τις πεθαμένες, που είναι άγαμες!

Την τελείωσε...

http://www.dete.gr


Τράβηξε βίντεο τους γονείς του να κάνουν σεξ και το κυκλοφόρησε παντού!


Αυτό που συνέβη στο ζευγάρι από την Ζιμπάμπουε είναι πραγματικά ασυνήθιστο. Έγιναν βούκινο σε όλη την πόλη τους από τον ίδιο τους τον γιο. 


Ο έφηβος γιος τους σκαρφάλωσε σε ένα παράθυρο της κρεβατοκάμαρας των γονιών του και χωρίς να τον αντιληφθούν τους τράβηξε βίντεο με το κινητό του την ώρα που έκαναν σεξ. Ο 15χρονος περήφανος για το κατόρθωμά του όχι μόνο έδειξε το ερωτικό βίντεο με πρωταγωνιστές τους γονείς του σε όλο το σχολείο του, αλλά δεν δίστασε να το μοιραστεί μαζί τους μέσω bluetooth με αποτέλεσμα το βίντεο με τους ανυποψίαστους γονείς του εφήβου να έχει κάνει μέσα σε λίγες μέρες τον γύρο όλης της πόλης τους.



Φυσικά κάποια στιγμή το έμαθαν αφού η ιστορία έφτασε ως και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και πραγματικά έπεσαν από τα σύννεφα για την δράση του γιου τους. Σοκαρισμένοι από την αποκάλυψη δεν ήξεραν πώς να αντιδράσουν. Δεν έχει γίνει γνωστή η τιμωρία που έπεσε στον έφηβο αλλά σίγουρα θα ήταν αυστηρή. Δεν αλλάζει όμως το γεγονός ότι μια ολόκληρη πόλη απόλαυσε τις πλέον ιδιωτικές στιγμές των γονιών του 15χρονου. 


Έχει ερωτική σχέση η Ριάνα με τον Μπίμπερ; – Τι λένε οι κακές γλώσσες!


Τη στιγμή που οι φήμες ήθελαν τον Τζάστιν Μπίμπερ και τη Σελένα Γκόμεζ να είναι και πάλι μαζί (αν και δεν μάθαμε ποτέ γιατί χώρισαν), οι… κακές οι γλώσσες θέλουν τον teen star να έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Ριάνα!
Μάλιστα, μερικά από τα μέσα της Αμερικής, όπως το Life & Style, θέλουν την 20χρονη Σελένα να χάλασε τον, διάρκειας δύο ετών, δεσμό της με τον 18χρονο, γιατί έμαθε πως την είχε απατήσει με τη σταρ από τα Νησιά Μπαρμπάντος, στα πρώτα βήματα της σχέσης τους.
Μπορεί να μοιάζει αστείο, αλλά φίλος της Σελένα Γκόμεζ φαίνεται να έχει επικοινωνήσει με το συγκεκριμένο μέσο δίνοντας τη συγκεκριμένη πληροφορία, τονίζοντας μάλιστα, πως εκείνη«πληγώθηκε βαθειά» όταν έμαθε για την… αταξία του καλού της. Αυτός ήταν και ο λόγος, που η νεαρή θέλησε να δώσει τέλος στη σχέση της με τον Μπίμπερ.
Σύμφωνα, πάντα, με τις πληροφορίες του συγκεκριμένου φίλου, η σπίθα ανάμεσα σε εκείνον και τη Ριάνα, ξεκίνησε όταν βρέθηκαν να κάθονται δίπλα-δίπλα, κατά τη διάρκεια του All-Star game του NBA, τον Φεβρουάριο του 2011. Όντως, ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει να κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλο.
Βέβαια, ο Μπίμπερ είναι πολύ καλός φίλος με τον Κρις Μπράουν, ο οποίος μπορεί για λίγο να χώρισε με την αγαπημένη του Ριάνα, αλλά είναι και πάλι μαζί. Μπορεί, λοιπόν, ο νεαρός να έχει θέσει σε κίνδυνο τη σχέση του με τον καλό του φίλο; Η Σελένα Γκόμεζ, πάντως, είναι πεπεισμένη για αυτό.

http://www.koolnews.gr

ΣΙΜΟΝ ΛΕ ΜΠΟΝ Δεν φαντάζεστε πώς είναι σήμερα ο γόης των Duran Duran


Αγνώριστος είναι σήμερα ο τραγουδιστής του θρυλικού συγκροτήματος Duran Duran.
Ο Σιμόν Λε Μπον (Simon Le Bon), υπήρξε ένας από τους γοητευτικότερους σταρ της δεκαετίας του '80 με χιλιάδες θαυμάστριες να λιώνουν από πόθο σε κάθε τίναγμα της πλούσιας κόμης του.
Στα 54 του χρόνια ο Λε Μπον είναι πραγματικά ένας άλλος άνθρωπος... Με παραπανίσια κιλά και τεράστιο μουστάκι!
Εθεάθη σε πάρτι του διάσημου κλαμπ "Annabel’s" συντροφιά με τη σύζυγό του, Γιασμίν (Jasmine).



http://www.radar.gr

Ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι κατηγορείται για δολοφονία δύο αδερφών!



Ένας ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει μέχρι και πέντε χρόνια φυλάκισης, με την κατηγορία της δολοφονίας δύο αδερφών σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, όταν και τους τράκαρε, οδηγώντας με 100 χιλιόμετρα την ώρα σε ζώνη με όριο ταχύτητας τα 50 χιλιόμετρα την ώρα!
Πρόκειται για τον 18χρονο Κόρτνεϊ Μέπεν-Γουόλτερ, ποδοσφαιριστή της ομάδας νέων της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος συνελήφθη τον περασμένο Σεπτέμβριο, ύστερα από το δυστύχημα που προκάλεσε, παρασέρνοντας εκτός δρόμου ένα επερχόμενο αυτοκίνητο με την πανάκριβη Μερσεντές του.
Η σύγκρουση αποδείχθηκε μοιραία για τους δύο επιβάτες του αυτοκινήτου, τον 32χρονο Κούλγουαντ Σινγκ και την 37χρονη αδερφή του Ραβέλ Καούρ, που καθόταν στη θέση του συνοδηγού. Οι δύο γιοι της γυναίκας, που κάθονταν στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου, αποκόμισαν πολύ σοβαρά τραύματα και χρειάστηκαν αρκετές εβδομάδες στο νοσοκομείο προκειμένου να αναρρώσουν.
Το σημείο όπου τα οχήματα του ποδοσφαιριστή και των άτυχων αδερφών συγκρούστηκαν.
Η αστυνομία αρχικά ερεύνησε την πιθανότητα πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής συμμετείχε σε αγώνα δρόμου με έναν φίλο του, καθώς τα αυτοκίνητά τους φαίνονταν να επιταχύνουν και να επιβραδύνουν την ίδια στιγμή, έτσι ώστε να αποφύγουν τις κάμερες της αστυνομίας. Αργότερα ωστόσο το ενδεχόμενο αυτό αποκλείστηκε, και ο φίλος τους 18χρονου ποδοσφαιριστή αφέθηκε ελεύθερος.
Σήμερα, ο 18χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αμείβεται με το ποσό του 1.500 ευρώ την εβδομάδα και έχει εκπροσωπήσει την εθνική ομάδα της χώρας του στην κατηγορία U-17,δήλωσε ένοχος στις δύο κατηγορίες για δολοφονία από απρόσεκτη οδήγηση και απερίσκεπτη οδήγηση.
O νεαρός ποδοσφαιριστής ζήτησε από τους δικηγόρους του να καταθέσουν ένσταση προκειμένου η υπόθεσή του να μεταφερθεί στο πλημμελειοδικείο του Μάντσεστερ, όπου οι ποινές δεν υπερβαίνουν τους έξι μήνες φυλάκισης, ωστόσο το δικαστήριο αποφάσισε κατά της ένστασης, καθώς έκρινε πως το έγκλημά του είναι πολύ σοβαρό για να δεχθεί μια τόσο μικρή ποινή.

http://www.koolnews.gr

Πέτρος Κωστόπουλος: "Δεν κάνω σεξ λόγω συνθηκών"...


Ο Μάρκος Σεφερλής ανέτρεψε τα δεδομένα. Πήρε τη θέση του παρουσιαστή και ανέκρινε τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Διαφορετικά ξεκίνησε η χθεσινή εκπομπή Βράδυ... Ο Μάρκος Σεφερλής, ως Πέτρος Κωστόπουλος υποδέχτηκε τον καλεσμένο του Πέτρο Κωστόπουλο στην εκπομπή του!

Με το ιδιαίτερο χιούμορ του, ο ηθοποιός ανέκρινε τον παρουσιαστή κάνοντάς του αποκλειστικά πικάντικες ερωτήσεις.

Τι εξομολογήθηκε ο Πέτρος Κωστόπουλος;

"Ξεκίνησα τη σεξουαλική μου ζωή στα 15 και 3/4. Την πρώτη φορά μου πήρε γύρω στο ενάμιση με δύο λεπτά. Είχα τελειώσει πριν ξεκινήσω. Έκανα πολύ προπόνηση μόνος μου σπίτι".

"Δεν κάνω σεξ λόγω συνθηκών. Εδώ και ένα χρόνο δύο, δεν κάνει κούκου".

"Έχω κάνει one night stand".

"Έχω κάνει τρίο".

"Μου την έχει πέσει παπάς σε λεωφορείο"...

Δείτε το βίντεο:

http://www.zappit.gr/

Καταδίκασαν σε κρεμάλα μία… λεοπάρδαλη που επιτέθηκε σε ανθρώπους


Την εκδίκησή τους πήραν Ινδοί στην επαρχία Άσσαμ της Ινδίας, για την επίθεση που δέχτηκαν από μία λεοπάρδαλη.
Το ζώο έδειξε τις άγριες διαθέσεις του, καθώς μαινόμενο άρχισε να μπαίνει σε σπίτια με αποτέλεσμα να τραυματίσει σοβαρά τρία άτομα, δαγκώνοντας τους σε χέρια, και γδέρνοντας τους στο πρόσωπο.
Οι κάτοικοι του χωριού δεν άφησαν το γεγονός να περάσει έτσι. Περικύκλωσαν το ζώο και αφού το σκότωσαν, το κρέμασαν σε δέντρο στην κεντρική πλατεία του χωριού, σαν ένα είδος εκδίκησης!
Τα θύματα της λεοπάρδαλης βρίσκονται σε νοσοκομείο, με το ένα από τα τρία να αντιμετωπίζει σοβαρό τραυματισμό στο πρόσωπο. Δεν είναι η πρώτη φορά που λεοπάρδαλη επιτίθεται σε άνθρωπο στην Ινδία. Τα τελευταία χρόνια έχει σημειωθεί αύξηση στις επιθέσεις από άγρια ζώα και ιδίως από λεοπαρδάλεις, με τον αριθμό των θυμάτων από το 2005 έως το 2011 να είναι στα 70 άτομα.
Επίσης, έχουν ξεκινήσει εκστρατείες ενημέρωσης από επίσημους πώς να αποφευχθούν τέτοιου είδους περιστατικά..

http://www.koolnews.gr

Δείτε το απίστευτο βίντεο: 3 Άντρες κλέβουν την τροφή από...πεινασμένα λιοντάρια!!!



Δείτε στο "απίστευτο" βίντεο...τους 3 άνδρες να κινούνται προς το μέρος μιας πεινασμένης αγέλης λιονταριών και να....παίρνουν το "μερίδιο" τους από το "μενού"!!!



Πέταξαν το παιδί μου σαν το σκυλί και το άφησαν να πεθάνει!


Συγκλονίζει η μηνυτήρια αναφορά της χαροκαμένης μάνας!

Κατηγορεί τους υπεύθυνους δημόσιου νοσοκομείου για εμπορία θέσεων στη μονάδα εντατικής θεραπείας και πλαστογράφηση της υπογραφής του νεκρού συζύγου της...

Στη μήνυση κατά παντός υπευθύνου που κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πατρών, η μητέρα του αδικοχαμένου νεαρού καταφέρεται με βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον των υπευθύνων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, τους οποίους κατηγορεί για εμπορία θέσεων στη μονάδα εντατικής θεραπείας και πλαστογράφηση της υπογραφής του νεκρού συζύγου της.

«Τον πέταξαν σαν σκυλί», είναι τα λόγια της τραγικής μητέρας του 27χρονου, ο οποίος, σύμφωνα με την «Espresso» πέθανε μετά την τελευταία διακομιδή του σε νοσοκομείο της επαρχίας.

Ο εφιάλτης ξεκίνησε στις 6 Απριλίου του 2009, όταν ο 27χρονος χρειάστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα» του Μεσολογγίου με σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα. Δυο ημέρες αργότερα μεταφέρθηκε, σύμφωνα με την μήνυση, στο νοσοκομείο του Ρίου όπου μεταφέρθηκε στην εντατική.

Από εκείνη τη στιγμή άρχισε το πραγματικό μαρτύριο για τον 27χρονο καθώς μετά την πρόθεση του νοσοκομείου να τον βγάλει από την εντατική άρχισαν να τον περιφέρουν από το ένα νοσοκομείο στο άλλο, μέχρι που κατέληξε.

ΣΟΚ: Ληστές βασάνισαν μάνα και ανάπηρο παιδί στα Χανιά


Τους αδίστακτους ληστές που δεν είχαν ενδοιασμό να μετατρέψουν σε εφιάλτη τη νύχτα της περασμένης Τρίτης για μια 60χρονη μητέρα και τον 35χρονο γιο της που πάσχει από βαριά νοητική στέρηση επικήρυξαν συγγενείς της οικογένειας προσφέροντας 3.000 ευρώ σε όσους γνωρίζουν στοιχεία που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Η πράξη τους έχει προκαλέσει οργή και αποτροπιασμό στην τοπική κοινωνία που γνωρίζει τις δυσκολίες της οικογένειας η οποία συντηρείται απο το επίδομα της κοινωνικής πρόνοιας. Οι συγγενείς καλούν όποιον γνωρίζει στοιχεία να επικοινωνήσει.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης. Οι άγνωστοι εισέβαλαν από το παράθυρο στο σπίτι της οικογένειες σε περιοχή του Ακρωτηρίου Χανίων. Οι δράστες απείλησαν μητέρα και γιο ζητώντας τους πολύτιμα αντικείμενα και χρήματα.

Κατέληξαν να φύγουν με 50 ευρώ δυο κινητά τηλέφωνα καθώς επίσης και ρούχα ενώ κλείδωσαν μητέρα και γιο μέσα στο σπίτι.

Δεν φαντάζεστε πιο είναι το πιο άχρηστο επάγγελμα του κόσμου!


Θα σας εκπλήξει..


Σύμφωνα με έρευνα της Edelman Berland, η οποία πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της Adobe, το επάγγελμα που οι περισσότεροι θεωρούν ως το λιγότερο χρήσιμο στην κοινωνία είναι η διαφήμιση και το μάρκετινγκ!


Μάλιστα, δεν είναι μόνο ο κόσμος που δεν το έχει σε καμιά υπόληψη, αλλά και οι επαγγελματίες του κλάδου. Ενδεικτικό είναι ότι μόλις το 35% των εργαζομένων στο μάρκετινγκ εκτιμούν το επάγγελμά τους.

Οι δημόσιες σχέσεις, η υποκριτική και ο χορός βρίσκονται στις επόμενες θέσεις. Οι άνθρωποι του μάρκετινγκ και της διαφήμισης δεν είναι οι μόνοι που δεν νιώθουν καλά γι' αυτό που κάνουν καθώς το 38,4% των εργαζομένων σε επιχειρήσεις fast food θεωρούν ότι η δουλειά τους κάνει τον κόσμο χειρότερο.

Την ίδια στιγμή έρευνα της Nielsen δείχνει ότι η πλειονήτητα των Αμερικανών είναι δυστυχισμένοι με τη δουλειά που κάνουν και μόνο το 47,2% βρίσκουν την ικανοποίηση στην καθημερινή τους εργασία.

Τα στοιχεία αυτά δείχνουν ότι κάτι πάει πολύ στραβά στον πλανήτη και ότι θα πρέπει να αναθεωρήσουμε πολλές από τις αντιλήψεις μας σχετικά με την εργασία.


ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

ΣΟΚ!!! Δείτε πόσο πάχυνε η Σοφία Αλιμπέρτη



Η ηθοποιός και παρουσιάστρια επσκέφθηκε το νυχτερινό κέντρο που ...εμφανίζεται ο Αντύπας με την Δέσποινα Βανδή και φωτογραφήθηκε με τον τραγουδιστή. 

Όπως φαίνεται η Σοφία Αλιμπέρτη στο διάστημα της απουσίας της απο την τηλεόραση, έχει πάρει βάρος κι έχει μακρύνει τα μαλλιά της που είναι σε καστανές αποχρώσεις, πολύ κοντά στο φυσικό της χρώμα.
Η νέα της εικόνα της πάει πολύ αφού πολλές φορές τηλεοπτικά την είχαμε δει υπερβολικά αδύνατη.





http://www.mychannel.gr/


A Π Ο Κ Α Λ Υ Ψ Η: ΔΕΣ ποια πασίγνωστη ηθοποιός είναι η σύζυγός του Αιμίλιου Χειλάκη!

Είναι από τους ηθοποιούς της γενιάς του που θεωρείται ιδιαίτερα γοητευτικός. Όμως, εκείνος έχει μάτια μόνο για τη σύζυγό του.
Πρόκειται για πασίγνωστη ηθοποιό η οποία πρώτα μας είχε συστηθεί από την κινηματογραφική ταινία «Αυτή η νύχτα μένει».
Είναι η ηθοποιός Αθηνά Μαξίμου. Ταλαντούχα με αρκετά βραβεία στο ενεργητικό της.



ΠΗΓΗ: radar.gr

Η φωτογραφία του Γάλλου στρατιώτη στο Μαλί που σόκαρε τον κόσμο [εικόνα]


Φωτογραφία Γάλλου στρατιώτη που φοράει μάσκα σκελετού έχει φέρει τριγμούς στις τάξεις των γαλλικών στρατευμάτων.
Τραβηγμένη στις 20 Ιανουαρίου, η φωτογραφία απεικονίζει συγκεκριμένα στρατιώτη που φορά ειδικά γυαλιά και μια μάσκα σκελετού που παραπέμπει στον Ghost, έναν χαρακτήρα από το βιντεοπαιχνίδι «Call of Duty».
Σύμφωνα με το RTL, ο εκπρόσωπος του στρατού χαρακτήρισε απαράδεκτη την συμπεριφορά αυτή, υπογραμμίζοντας ότι η φωτογραφία δεν είναι αντιπροσωπευτική των γαλλικών επιχειρήσεων στο Μαλί.
Ο φωτογράφος δήλωσε:
«Βρέθηκα μαζί με τα γαλλικά στρατεύματα κοντά στο Νιόνο. Ένα ελικόπτερο προσγειωνόταν, δημιουργώντας τεράστια σύννεφα σκόνης. Ενστικτωδώς, όλοι οι στρατιώτες προσπάθησαν να αποφύγουν την άμμο. Ήταν απόγευμα και ακτίνες του ήλιου πρόβαλλαν μέσα από τα δέντρα και τα σύννεφα σκόνης. Ήταν ένα πολύ όμορφο φως».
Και προσθέτει: «Εντόπισα έναν στρατιώτη, που φορούσε ένα περίεργο φουλάρι και τον φωτογράφησα. Εκείνη την ώρα, τίποτα δεν φαινόταν ασυνήθιστο ή σοκαριστικό. Ο στρατιώτης δεν πόζαρε και δεν υπήρχε κάτι το στυλιζαρισμένο. Εκείνος απλώς στεκόταν εκεί, προστατεύοντας το πρόσωπό του από τη σκόνη και περιμένοντας το ελικόπτερο να προσγειωθεί. Κανένας δεν προσπάθησε να με σταματήσει να τον φωτογραφίσω».


http://www.iefimerida.gr

Η «Χήνα με τα Χρυσά Αυγά» υπάρχει – Βρέθηκαν βακτήρια που φτιάχνουν χρυσάφι


Δεν χρειάζεται η Πέτρα του Φιλοσόφου. Μόνο τα περιττώματα των βακτηριδίων!
Θα περίμενε κανείς πως τα περιττώματα θα μπορούσαν να τον κάνουν πλούσιο;
Ερευνητές του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν ανακάλυψαν βακτηρίδια που όχι μόνο μπορούν να επιζήσουν σε τοξικό περιβάλλον, αλλά που παράγουν χρυσάφι 24 καρατίων με τις ακαθαρσίες τους.
«Αυτό που κάνουμε στην ουσία είναι μικροβιολογική αλχημεία. Τα μικρόβια παίρνουν την τοξική ουσία και την μετατρέπουν σε καθαρό μέταλλο», δήλωσε ο επικεφαλής της έρευνας και καθηγητής της μοριακής γενετικής, Καζέμ Κασέφι.
Το χλωριούχο χρυσό είναι στοιχείο της φύσης που είναι άκρως τοξικό για τον άνθρωπο, αλλά όχι και για τα βακτήρια Cupriavidus Metallidurans, που απεδείχθη ότι είναι 25 φορές πιο δυνατά στο τοξικό στοιχείο.
Οι ερευνητές «τάισαν» τα βακτήρια μεγάλες ποσότητες χλωριούχου χρυσού, για να διαπιστώσουν πως τα περιττώματα τους περιείχαν καθαρό χρυσάφι, που προέκυπτε από την μετάλλαξη της τοξίνης.
Αυτή είναι η σύγχρονη αλχημεία, δήλωσε ο καθηγητής Άνταμ Μπράουν. «Κάθε κομμάτι της όλης διαδικασίας και της έρευνας, είναι αποτέλεσμα αλχημείας και σύγχρονης μικροβιολογίας. Απλώς προσπαθούμε να εξηγήσουμε το φαινόμενο με την επιστήμη»

http://www.koolnews.gr

Σοκ: Τη βασάνισαν και την έκαψαν ζωντανή για «μαγεία»


Φρικτό τέλος είχε μια νεαρή μητέρα από την Παπούα Νέα Γουινέα, την οποία κατηγόρησαν οι συγχωριανοί της για άσκηση μαγείας.


Ένα πλήθος ανθρώπων, ανάμεσα στους οποίους υπήρχαν και μαθητές δημοτικού, ξεγύμνωσε την 20χρονη Κεπάρι Λενιάτα, την έδεσε και τη βασάνισε με πυρωμένο σίδερο και αφού την έλουσε με πετρέλαιο, της έβαλε φωτιά, πάνω σε λάστιχα αυτοκινήτου, σε ένα σκουπιδότοπο.
Η κατηγορία ήταν ότι σκότωσε ένα 6χρονο αγόρι με τη χρήση μαγείας. Σύμφωνα με τοπικές εφημερίδες, που είχαν πρωτοσέλιδες ανατριχιαστικές φωτογραφίες του απανθρακωμένου πτώματος της Λενιάτα, η 20χρονη παραδέχτηκε κατά το βασανισμό της ότι σκότωσε το αγόρι. Το αγόρι πέθανε στο νοσοκομείο με ισχυρούς πόνους στο στήθος και το στομάχι.
Οι αγριότητες έγιναν μπροστά στα μάτια αστυνομικών, οι οποίοι δεν μπορούσαν να επέμβουν και να γλιτώσουν τη γυναίκα από τον όχλο. Επίσης, οι εξαγριωμένοι χωρικοί κυνήγησαν ένα όχημα της πυροσβεστικής που έσπευσε στη σημείο, για να σβήσει τη φωτιά.
Η αστυνομία, πάντως, θα απαγγείλει κατηγορίες φόνου στους υπαίτιους.
Στην Παπούα Νέα Γουινέα είναι διαδεδομένη η αντίληψη να αποδίδουν αρρώστιες και φυσικές καταστροφές σε μαγεία.


Ποιος καταμερισμός εργασιών στο σπίτι;-Οι γυναίκες μας πάτησαν και στα οικιακά!


Νέα έρευνα ισχυρίζεται ότι οι άνδρες είναι το φύλο που τακτοποιούν το σπίτι πολύ περισσότερο από τις γυναίκες, με 66% των ανδρών να περνά οκτώ ώρες ή περισσότερο κάνοντας τις δουλειές του σπιτιού σε σύγκριση με μόλις 62% των γυναικών.
Τα ευρήματα, δηλώνουν οι ερευνητές, δείχνουν πώς τα στερεότυπα των δύο φύλων έχουν γυρίσει ανάποδα κατά τον τελευταίο μισό αιώνα.
Το 1965, οι γυναίκες, είτε ήταν παντρεμένες ή συζούσαν, περνούσαν 30 ώρες την εβδομάδα κάνοντας τις δουλειές του σπιτιού, με τους άνδρες να συμβάλλουν μόλις 4,9 ώρες.
Σήμερα, οι άνδρες αναλαμβάνουν περισσότερα καθήκοντα από παλαιότερα, όπως το μαγείρεμα, το σιδέρωμα, το πλύσιμο των πιάτων ή των ρούχων και γενικά τον καθαρισμό όλου του σπιτιού, που θεωρητικά ήταν οι παραδοσιακές εργασίες των γυναικών.
Η έρευνα αποκαλύπτει, επίσης, ότι το ένα τρίτο των Βρετανών μπορεί να περάσουν μέχρι και 30 ώρες την εβδομάδα εργασίας στο νοικοκυριό.
Ο Μπένζαμιν Λέιν, ο συν-ιδρυτής του YoupiJob.co.uk, ο οποίος διεξήγαγε την έρευνα, λέει: «Στη σύγχρονη ζωή μας όλα κινούνται πιο γρήγορα από ποτέ, με τους ανθρώπους να καταναλώνουν περισσότερες ώρες εργασίας με τις ευθύνες του νοικοκυριού.
Και προσθέτει: «Όπως προκύπτει από την έρευνα, οι άνδρες αναλαμβάνουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη συντήρηση του σπιτιού, δαπανώντας μέχρι και 30 ώρες κάθε εβδομάδα για αυτές τις δουλειές».
Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά, ώστε να πληρώσουν κάποια καθαρίστρια για το σπίτι, οπότε αναγκάζονται να φορέσουν ένα φακιόλι και να κάνουν τη νοικοκυρούλα! Γιατί όπως λέει ο λαός, «η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά»… Πόσο μάλλον όταν το ρόλο αυτό καλείται να τον παίξει ένας άντρας!

http://www.koolnews.gr

Μια οικογένεια που συνέχεια κοιμάται. Τι είναι η Ναρκοληψία. ΒΙΝΤΕΟ


Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε θα δείτε μια οικογένεια που όλα της τα μέλη παρουσιάζουν ναρκοληψία. Δηλαδή ανά πάσα στιγμή μπορεί να γείρουν και να κοιμηθούν, εκεί που μιλάνε, ή τρώνε, ή γελάνε, ή οδηγούν. Όμως τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά και δεν είναι καθόλου αστεία, ακόμη και εάν έτσι ακούγεται με την πρώτη ανάγνωση...


Η ναρκοληψία είναι μια ασυνήθιστη νευρολογική διαταραχή που χαρακτηρίζεται από υπερβολική ανεξέλεγκτη υπνηλία, ακόμη και όταν ο πάσχων, έχει κοιμηθεί επαρκώς. Το άτομο που πάσχει από ναρκοληψία, ο ναρκοληπτικός, έχει επαναλαμβανόμενες ακαταμάχητες προσβολές ύπνου, που όταν έρχονται δεν μπορεί να αντισταθεί και μπορεί ως αποτέλεσμα να αποκοιμηθεί οποτεδήποτε και οπουδήποτε, ακόμη και σε ακατάλληλες ή επικίνδυνες συνθήκες. Φανταστείτε να οδηγεί...

Οι ναρκοληπτικοί, μετά δηλαδή από έντονο γέλιο, θυμό, έκπληξη μπορεί να σωριαστούν κάτω χωρίς όμως να χάσουν τις αισθήσεις τους. Μπορεί επίσης να τους πέσουν αντικείμενα που κρατούν, να χαλαρώσει το σαγόνι τους, να πέσουν τα βλέφαρα τους, το κεφάλι τους ή τα χέρια τους.

Το 30-50% των ατόμων που πάσχουν από ναρκοληψία κατά το μεταβατικό διάστημα μεταξύ ύπνου και εγρήγορσης βιώνουν παράλυση ύπνου, αδυναμία δηλαδή να κινηθούν και το 20-40% βιώνουν υπναγωγικές ψευδαισθήσεις, είτε οπτικές είτε ακουστικές ή κιναισθητικές. Τόσο η παράλυση όσο και οι ψευδαισθήσεις διαρκούν δευτερόλεπτα ως λίγα λεπτά και θεωρούνται ότι είναι το αποτέλεσμα εισβολής στοιχείων REM ύπνου κατά τη διάρκεια εγρήγορσης του ατόμου.

Στο βίντεο θα δείτε μια οικογένεια ναρκοληπτικών.



http://iatropedia.com

Έδωσαν 79.700 € για τζιπ και 5.300 € σε πούρα!


Νέα έκθεση – ντροπή για τη διαφθορά στο Δημόσιο - Ούτε η οικονομική κρίση και το Μνημόνιο δεν ήταν αρκετά για να σταματήσουν το όργιο διαφθοράς και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος.

Η έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που δόθηκε στη δημοσιότητα, αφορά το 2010, το πρώτο έτος εφαρμογής του Μνημονίου, όπου σύμφωνα με τον πρόεδρο Ι. Καραβοκύρη, κατάφεραν να «μπλοκάρουν» παράνομες δαπάνες 146,5 εκατ. ευρώ και την παράνομη εκταμίευση άλλων 13,5 εκατ.
Το στοιχεία που δημοσιεύει το Έθνος είναι απίστευτα: Εγκρίνονται και σπαταλώνται απίστευτα ποσά για... κηδείες, δίνονται υπερωρίες για υπαλλήλους που έχουν πάρει σύνταξη, δαπανώνται ποσά ακόμη και για πούρα, γιορτές, αναμνηστικά δώρα, δημόσιες σχέσεις και κινητά.
Στις 1.180 σελίδες της έκθεσης (μαζί με τις απαντήσεις των κρατικών φορέων) περιγράφονται οι ίδιες περίπου παρανομίες και σπατάλες που γίνονται κάθε χρόνο, πολλές παρατυπίες ευφάνταστες, αποφυγή εφαρμογής των νόμων, κλπ.
Διαβάστε και... φρίξτε:
- Περιφερειακό ΤΕΕ ξόδεψε 23.100€ για την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας
- Δυο δήμοι της Αττικής έδωσαν 16.800€ για αναμνηστικά δώρα για βράβευση μαθητών
- Δήμος της Στερεάς Ελλάδας έδωσε 15.000€ για έκδοση 1.240 βιβλίων σχετικά με την πολεοδομική εξέλιξη στην
περιοχή
- 45.000€ από νησιώτικο δήμο για παραγωγή ταινίας για την προβολή του
- 33.600€ για χριστουγεννιάτικες παιδικές εκδηλώσεις ασφαλιστικού φορέα
- Έρευνα δήμου για θέματα που απασχολούν συνταξιούχους, αξία 12.000€
- Σε χωριά της Βόρειας Ελλάδας (με αφορμή την εκπομπή της ΕΤ3 «Κυριακή στο Χωριό») δόθηκαν 22.400€ για γεύματα (11.400€ για 300 μερίδες φαγητού και προμήθεια κρεάτων)
- Στεφάνια για τις εθνικές εορτές κόστισαν 4.700€, ενώ κάρτες για Χριστούγεννα και Πάσχα 6.000€
Το ελεγκτικό Συνέδριο κατάφερε να μπλοκάρει παράνομες δαπάνες ύψους 146,5 εκατ. ευρώ και την παράνομη εκταμίευση άλλων 13,5 εκατ. ευρώ. Ανάμεσά τους είναι περιπτώσεις που... βγάζουν μάτι!
- Προμήθεια πούρων 5.300 ευρώ για εξυπηρέτηση αναγκών δημοσίων σχέσεων στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. «Μπλοκαρίστηκε» και γιατί δεν υπήρχε έγκριση του υπουργείου για τη δαπάνη.
- Η κηδεία ενός τέως δημάρχου κόστισε 36.700 ευρώ, ενώ εκείνη ενός πρώην προέδρου τοπικού συμβουλίου στη Βόρεια Ελλάδα 5.400€
- Τρεις δήμοι στη Βόρεια Ελλάδα ήθελαν να δαπανήσουν 79.700 ευρώ για την αγορά τζιπ 4x4 για τις μετακινήσεις τεχνικών υπηρεσιών τους.
- Οι αρχές σε τουριστικό νησί των Κυκλάδων ήθελαν να δώσουν 1,6 εκατ. ευρώ σε έργα ασφαλτόστρωσης, ενώ το Ελεγκτικό Συνέδριο «μπλόκαρε» την ανάθεση άλλου έργου σε υπερεργολάβο κατά 100%
- Στα Δωδεκάνησα, δήμος ήθελε να δώσει απευθείας σε εταιρία το έργο για την κατασκευή χλοοτάπητα. Αξία: 205.000€!
- 3.900€ αποζημίωση σε δημοτικούς υπαλλήλους για μη λήψη άδειας (ενώ είχαν πάρει κανονικά) και αποζημίωση για υπερωρίες σε... συνταξιούχο!
- 8.200€ για μισθώσεις ΚΤΕΛ ώστε δημότες να μεταβούν στην Αθήνα για διαμαρτυρία κατά του Καλλικράτη.

newsbomb

Φωτογραφία της ημέρας έγινε στον Guardian η ελληνική πείνα!


Φωτογραφία της ημέρας στον βρετανικό Guardian έγινε η σημερινή δωρεάν διανομή τροφίμων στο κέντρο της Αθήνας. Ελεημοσύνη; Κοινωνική δράση για την ανακούφιση του πόνου των ανθρώπων που οδηγούνται στο περιθώριο; Αναρωτιέται ο Guardian. Το φωτογραφικό στιγμιότυπο αποτυπώνει στις πραγματικές του διαστάσεις το «λάθος» του ΔΝΤ και το συνεχιζόμενο «λάθος» της ελληνικής κυβέρνησης.


«Δεκάδες άνθρωποι στριμώχνονται και τεντώνουν τα χέρια περιμένοντας να πάρουν μια σακούλα πορτοκάλια. Μάτια που μοιάζουν να εκλιπαρούν τους διανομείς να πάρουν τα τρόφιμα. Οι ευεργέτες των φτωχών είναι αγρότες. Το παράδοξο είναι ότι διανέμοντας δωρεάν τρόφιμα διαμαρτύρονται ότι οι τιμές των προϊόντων τους έχουν καταρρεύσει ενώ το κόστος για την παραγωγή των αγαθών έχει εκτοξευθεί στα ύψη».

Πρώην νοικοκύρηδες άνθρωποι που δεν θα διανοούνταν ποτέ να ποδοπατηθούν και να καταλήξουν στο νοσοκομείο για μία χούφτα χορταρικά… τώρα εκλιπαρούν για μια μπουκιά φαγητό! Είναι η απόλυτη «επιτυχία» του νεοφιλελευθερισμού στη χώρα μας και του πιο σκληρού εκπροσώπου της από την «ομάδα Σημίτη» κ. Γιάννη Στουρνάρα.

Αναρωτιόμαστε, εάν η επόμενη επιτυχία του οικονομικού επιτελείου της ελληνικής κυβέρνησης θα είναι να μαζεύονται με κάρα όπως στην κατοχή αποστεωμένα από την πείνα πτώματα από την οδό Αθηνάς. Ελπίζουμε η φωτογραφία που ακολουθεί και είναι από τα χρόνια της κατοχής να μην καταντήσει ποτέ ξανά στιγμιότυπο ….ως επιλογή για ….φωτογραφία της ημέρας!

newsbomb

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger