Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σε ποια χώρα, οι γυναίκες ζουν περισσότερο και σε ποια η άνδρες;

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013


Αρχίστε να κάνετε υπολογισμούς: Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, σίγουρα δεν μπορεί να είναι, εξάλλου η κρίση μας έχει τσακίσει. Μήπως οι γυναίκες στη Νορβηγία; Που τα πράγματα πάνε καλά και έχουν μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής; Όχι δεν είναι ούτε οι Νορβηγές. Μήπως σε κανένα παρθένο δάσος στον Αμαζόνιο, όπου δεν έχει αλλοιωθεί από τον πολιτισμό; Όχι και πάλι. Πηγαίνει κάπου το μυαλό σας; Ποιες γυναίκες στον κόσμο είναι οι μακροβιότερες με τον μεγαλύτερο μέσο όρο ζωής, και ποιοι άνδρες; Διαβάστε το κείμενο να ενημερωθείτε.

Οι γυναίκες με το μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής στον κόσμο είναι οι Γιαπωνέζες! Το ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας της χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου, το οποίο τόνισε μάλιστα ότι όποιο κοριτσάκι γεννηθεί σήμερα θα ζήσει τουλάχιστον μέχρι τα 86,41 του χρόνια (αν όλα πάνε καλά, αν δεν έχει κάποιο ατύχημα, αν... αν.... αν).

Οι Γιαπωνέζοι λόγω του τρόπου ζωής, διατροφής, αλλά και ενός απίστευτου ασφαλιστικού συστήματος που παρέχει πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες υγείας, κατάφεραν επίσης μέσα στο 2012, να μειώσουν τους θανάτους που οφείλονται σε εγκεφαλικά.

Πάντως τον τίτλο των “γυναικών που ζουν περισσότερο στον κόσμο” οι Γιαπωνέζες τον κατέκτησαν μόλις εφέτος. Στη δεύτερη θέση έπεσαν οι γυναίκες από το Χονγκ Κονγκ, που βρίσκονταν στην κορυφή για μια 25ετία, με προσδόκιμο ζωής τα 86,30 χρόνια. Και εάν αναρωτιέστε τι γίνεται με τις Ευρωπαίες σας λέμε ότι την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν οι Ισπανίδες, οι Γαλλίδες και οι γυναίκες από την Ελβετία.

Και για να μην αφήσουμε παραπονεμένους τους άνδρες σας λέμε ότι οι άνδρες που ζουν τα περισσότερα χρόνια, βρίσκονται στην παγωμένη Ισλανδία, με μέσο όρο ζωής τα 80,8 χρόνια. Ακολουθούν εκείνοι που ζουν στο Χονγκ Κονγκ και μετά οι Ελβετοί και οι κάτοικοι του Ισραήλ.



Πηγή : iatropedia.gr

Τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία για τον καιρό του φετινού χειμώνα


Τις αναλυτικές του εκτιμήσεις για την έκβαση του φετινού χειμώνα στην Ευρώπη δημοσίευσε η αμερικάνικη εταιρία προβλέψεων, Accuweather.

Ο χειμώνας στο μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης θα είναι ήπιος χωρίς παρατεταμένες χιονοπτώσεις ή δριμύ ψύχος.
Στην χώρα μας τα φαινόμενα θα είναι λιγότερα από τον περσινό χειμώνα, ενώ και οι θερμοκρασίας θα κυμανθούν σε κανονικές για την εποχή επίπεδα. Λιγότερες θα είναι και οι χιονοπτώσεις στους ορεινούς όγκους της χώρας μας.
Όπως επισημαίνει ο μετεωρολόγος Alex Sosnowski οι μόνες περιοχές που θα έχουν αρκετά φαινόμενα, αλλά κοντά στα μέσα ετήσια επίπεδα, θα είναι η Σκανδιναβία και το δυτικό κομμάτι της Ρωσίας. Όλο το υπόλοιπο κομμάτι της Ευρώπης θα έχει φαινόμενα λιγότερα από τα μέσα ετήσια επίπεδα.
Σύμφωνα με το weather-experts.net, όλα δείχνουν πως θα έχουμε έναν χειμώνα με κύριο χαρακτηριστικό την ατλαντική κυκλοφορία, η οποία φαίνεται πως θα επηρεάσει το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης. Η παρουσία του αζορικού αντικυκλώνα στην δυτική Ευρώπη φαίνεται πως θα είναι αυτή που θα διακόπτει κατά καιρούς την ατλαντική κυκλοφορία στέλνοντας ψυχρές μάζες στην περιοχή μας, οι οποίες όμως απ΄ότι φαίνεται θα είναι περιορισμένες.
Υπομονή, λοιπόν, για να δούμε την πορεία των προβλέψεων τους επόμενους μήνες.

Σοκαριστικό βίντεο: Ταίζουν βίαια και παρά τη θέλησή τους απεργούς πείνας [βίντεο]

Tις βίαιες πρακτικές ταϊσμού των κρατουμένων απεργών πείνας των φυλακών του Γκουαντανάμο καταγράφει ένα τετράλεπτο βίντεο που κάνει το γύρο του Διαδικτύου προκαλώντας αίσθηση για τις πρακτικές που ακολουθούνται.

Το συγκεκριμένο βίντεο αποτελεί μέρος της «καμπάνιας» για τη στήριξη των απεργών πείνας των φυλακών Γκουαντανάμο -που φθάνουν τους 100- θέλοντας να καταδείξει τη βία που υφίστανται οι απεργοί, αλλά και την κτηνωδία των σωφρονιστικών υπαλλήλων.

Σύμφωνα με στοιχεία της οργάνωσης Repieve, σε περίπου 40 εξ αυτών, εφαρμόζονται πρακτικές ταϊσμού δια της βίας. Βέβαια, η υφιστάμενη βία δεν περιορίζεται μόνο εκεί. Οι ξυλοδαρμοί και η ψυχολογική βία είναι καθημερινά φαινόμενα.



 http://www.iefimerida.gr/

Tι σας κάνει να φαίνεστε μεγαλύτεροι από ότι πραγματικά είστε;


Νώντας Κ.Καποσίτας M.D,PhD
Πλαστικός Χειρουργός 

Έχετε ποτέ κοιταχτεί στον καθρέφτη και δεν αναγνωρίσατε, το πρόσωπο που αντικρίσατε; Ίσως έχετε εντοπίσει κάποιες επιπλέον ρυτίδες γύρω από τα μάτια ή μια χαλάρωση του δέρματος κάτω από το λαιμό σας, που ποτέ πριν δεν είχατε παρατηρήσει.

Το να δείχνετε μεγαλύτεροι από ότι αισθάνεστε, μπορεί να είναι ανησυχητικό, αλλά μπορεί να υπάρχουν μερικά πράγματα, που μπορείτε να κάνετε, για να γυρίσετε πίσω τον χρόνο. Εδώ είναι μερικοί λόγοι, που μπορεί να σας κάνουν να φαίνεστε μεγαλύτεροι από ότι πραγματικά είστε, και το πώς να κάνετε κάποιες προσαρμογές για μια πιο νεανική εμφάνιση.

Το υπερβολικό μακιγιάζ

Το καλά εφαρμοσμένο μακιγιάζ μπορεί να βοηθήσει στην απόκρυψη ορισμένων κηλίδων του δέρματος, αλλά αν το παρακάνετε μπορεί να σας προσθέσει χρόνια. Είναι σημαντικό να βρείτε το δικό σας μοναδικό στυλ. Θυμηθείτε όμως ότι το πολύ make up ή ρουζ, μπορεί μερικές φορές να σας δώσει το αντίθετο αποτέλεσμα, από αυτό που θα επιθυμούσατε.

Το στυλ σας είναι ξεπερασμένο

Θυμάστε το καλύτερο κούρεμα της ζωής σας; Αν αυτό ήταν πριν από πέντε χρόνια, τότε ίσως είναι καιρός να το αλλάξετε. Όταν βρείτε ένα στυλ που σας ταιριάζει, μπορεί να είναι δελεαστικό να προσκολλήσετε σε αυτό για χρόνια.

Δεν είναι όμως μόνο το χτένισμα σας ,αυτό που πρέπει να προσέξετε, αλλά και τα ρούχα σας, καθώς αντικατοπτρίζουν και αυτά την ηλικία σας. Μπορείτε να νομίζετε ότι ντύσιμο, που κάνατε όταν ήσασταν στη δεκαετία των '20 να σας κάνει να φαίνεστε σαν να είστε και πάλι σε αυτήν, αλλά δυστυχώς συμβαίνει το αντίθετο. Οι άνθρωποι, που φορούν ρούχα μιας άλλης εποχής, συνήθως καταλήγουν να δείχνουν μεγαλύτεροι.

Οι κακές συνήθειες

Υπάρχουν μερικές συνήθειες, που μπορούν να προκαλέσουν πρόωρη γήρανση, ακόμη και αν τις κάνατε χρόνια πριν. Συγκεκριμένα, αν έχετε αρχίσει το κάπνισμα από το τέλος της εφηβείας σας και το κόψετε στα 30 σας, θα εξακολουθείτε να αναπτύσσετε περισσότερες ρυτίδες στο πρόσωπο σας, από ότι οι μη καπνιστές φίλοι σας.

Επίσης, αν δεν φορούσατε αντηλιακό νεότεροι, θα μπορούσατε κάλλιστα να συνεχίσετε να αναπτύσσετε μια κακή ποιότητα δέρματος αργότερα στη ζωή σας. Ακόμα κι αν τώρα ορκίζεστε στο αντηλιακό σας. Ευτυχώς, η πλαστική χειρουργική μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων, και να σας κάνει να συμβαδίσετε με την χρονολογική σας ηλικία.

Ένα λίφτινγκ προσώπου, είναι γνωστό ότι θα μπορούσε να σας βοηθήσει να γυρίσετε πίσω τον χρόνο, όπως και οι ενέσεις Botox, οι οποίες μπορούν να κάνουν θαύματα για τις γραμμές στο πρόσωπο σας. Περισσότερα για την δράση των πλαστικών επεμβάσεων κόντρα στην γήρανση στο κεντρικό μας web site: www.kapositas.gr


Πώς επηρεάζονται τα ζώδια από την Ηλιακή Έκλειψη της Κυριακής


Με την έκλειψη της 3ης Νοεμβρίου ολοκληρώνεται και ο τελευταίος κύκλος των εκλείψεων για την χρονιά του 2013. Είναι αυτή η χρονιά που κατέγραψε ιστορικές στιγμές, που περισσότερο στη χώρα μας είναι τώρα εμφανείς, και ίσως αυτό να αποκαλύψει στο εγγύς μέλλον η Ηλιακή έκλειψη στην 11η μοίρα στο ζώδιο του Σκορπιού.

Ο άξονας Ταύρου-Σκορπιού σχετίζεται με τις κτήσεις, τις οικονομικές απολαβές σε προσωπικό επίπεδο, το κεφάλαιο και κατά συνέπεια το χρηματοπιστωτικό σύστημα. Σύντομα λοιπόν, θα έρθει η ώρα που θα αποδειχθεί ότι, οτιδήποτε συμβαίνει σε αυτό τον πλανήτη, έστω και στο πιο απόμακρο σημείο του, θα βρει τρόπο να επεκταθεί, προκειμένου να γίνει κατάσταση, που θα αφορά τους περισσότερους.

Πάντα όμως όταν μιλάμε για τον Σκορπιό, και δη τον κυβερνήτη του, τον Πλούτωνα, μιλάμε για δύο πράγματα ταυτόχρονα. Για θάνατο, αλλά και αναγέννηση. Είναι αυτή η νομοτελειακή διαδικασία, όπου το ένα δεν μπορεί να λειτουργήσει δίχως το άλλο.

Σημαντική αυτή η εποχή, παρότι τα γεγονότα ξεπερνούν την υπομονή μας, πάντα όμως βαθιά μέσα τους οι άνθρωποι γνωρίζουν, (γι’ αυτό εξ άλλου μπορούν και να αντέχουν μέχρι το τέλος) ότι το πιο βαθύ σκοτάδι είναι λίγο πριν από το ξημέρωμα. Και αυτό είναι το μήνυμα της Ηλιακής έκλειψης. Και μάλιστα στην 11η μοίρα του Σκορπιού, όπου μέσα από την φιλοσοφία της αστρολογίας, δίνεται η εξής ερμηνεία: “Ένας λαγός, καθισμένος έξω από τη φωλιά του. Πίσω του υψώνεται το φεγγάρι. Μοίρα της ανασφάλειας”. Είναι αυτή η κατάσταση που ζούμε τώρα. Βγήκαμε από τη φωλιά μας, γιατί κάποιος έπρεπε να μας ξεβολέψει, ώστε ο καθένας από μας να έρθει αντιμέτωπος με την ανασφάλειά του, υλική και συναισθηματική, βιώνοντας τον τρόμο που προσπαθεί το κεφαλαιοκρατικό σύστημα να σπείρει στην Ελλάδα και σιγά-σιγά, σε όλο τον πλανήτη.

Πάντα όμως, ακόμα και στο πυκνό σκοτάδι υπάρχει το φως του φεγγαριού, για να δώσει την υπόσχεση της αυριανής ημέρας που ξημερώνει. Η πλανητική αναγέννηση, βρίσκεται σε διαδικασία εξέλιξης. Το σημαντικό όμως είναι ότι όσο πιο σύντομα βιώσουμε την προσωπική μας, μέσα από βαθιά ενδοσκόπηση, τόσο οι αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο θα είναι εμφανείς και κατά συνέπεια βιώσιμες.

Απελευθέρωση ενέργειας. Τίποτε παραπάνω από αυτό δεν σημαίνει η κάθε έκλειψη. Στο ζώδιο του Σκορπιού, εκτός των άλλων σημαίνει και απελευθέρωση σεξουαλικής ενέργειας. Εγκλωβισμένοι οι περισσότεροι άνθρωποι στα κατώτερα ένστικτά τους, θεωρώντας το χρήμα και το σεξ ό,τι πιο σημαντικό σ’ αυτήν την ζωή, όλοι θα πάρουμε το μήνυμα, έστω και σε ασυνείδητο επίπεδο, ότι η ενέργεια πρέπει να βρει νέες διεξόδους προς τα ανώτερα κέντρα, προκειμένου να απελευθερωθούμε από την κυριαρχία των κατωτέρων ενστίκτων και, κατά συνέπεια, την κυριαρχία αυτών που θέλουν να επιβάλλουν τον έλεγχο.

Σε κοσμικό, πολιτικό, κοινωνικό, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Και η μόνη ασφαλής διέξοδος είναι μέσα από το φως, την αλήθεια δηλαδή, και αυτό δεν σημαίνει τίποτα παραπάνω από την έκφραση και την διακίνηση της ποιοτικότερης ενέργειας, της ενέργειας της αγάπης.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την έκλειψη Ηλίου

Οι Σκορπιοί που είναι γεννημένοι στις τελευταίες μοίρες του πρώτου δεκαημέρου και στις αρχές του δευτέρου, είναι αυτοί που θα επηρεαστούν από την έκλειψη, και τα υπόλοιπα όμως του σταθερού σταυρού, Υδροχόοι, Ταύροι και Λέοντες στις ίδιες μοίρες.

Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό και προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Εσείς οι παρορμητικοί του ζωδιακού, που έχετε την τάση αυτό που θέλετε να το θέλετε άμεσα και με τον τρόπο που εσείς ορίζετε, ίσως αυτές οι ημέρες να σας αποδείξουν ότι τον χρόνο δεν μπορείτε να τον ορίσετε, ειδικά όταν στις επιθυμίες σας υπάρχου κι άλλοι μέσα. Όταν δηλαδή αυτό που θέλετε να ζήσετε για τον εαυτό σας, εξαρτάται και από κάποιον άλλον. Κάποιοι από εσάς μπορεί να βιώνουν έντονα πάθη αυτή την εποχή και έρχεται τώρα η έκλειψη να τα κάνει ακόμα πιο δύσκολα, όσον αφορά στη διαχείρισή τους. Αυτό που κυρίως θα σας διακατέχει είναι το αίσθημα της κτητικότητας, κάτι που μπορεί να δυσκολέψει αρκετά τις σχέσεις σας. Βρείτε άλλους, πιο ανώδυνους τρόπους για να εκφράσετε την επιθυμία και τα συναισθήματά σας. Και ίσως σε αυτήν την φάση, ο καλύτερος τρόπος για να έλξετε αυτό που θέλετε, είναι η αδιαφορία. Σκεφτείτε το!

ΤΑΥΡΟΣ
Οι δεσμευμένοι Ταύροι (και ειδικά αυτοί που βρίσκονται σε σχέση γάμου), καλό θα είναι να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να αποφύγουν τις συνέπειες της έκλειψης. Τι σημαίνει αυτό; Εντάσεις, προστριβές, ανταγωνισμός. Και όλα αυτά μαζί, σημαίνουν “Παιχνίδι επικράτησης του Ισχυρού”. Ευτυχώς για σας και δυστυχώς για τους άλλους, έχετε τον τρόπο να αποδείξετε και πάλι την ισχύ σας, μέσα από τη ψυχρότητα, την απάθεια και γιατί όχι, την απαξίωση, σε περίπτωση που αισθανθείτε τα όριά σας να παραβιάζονται. Μήπως όμως, ειδικά σ’ αυτήν την φάση του Κρόνου, καλείστε να αναθεωρήσετε τις παγιωμένες απόψεις και αντιλήψεις σας και να δείτε έστω και λίγο πιο βαθιά στα πράγματα; Μήπως μέσα από την ανάγκη του άλλου καθρεφτίζεται η δική σας ανάγκη για μία πιο ανθρώπινη και συναισθηματική ανταλλαγή; Μάλλον ήρθε η ώρα να περάσετε σε μία νέα θεώρηση των πραγμάτων.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δύσκολα βιώνετε αυτό το διάστημα τον επαγγελματικό σας τομέα, και αυτό φαίνεται να σας δημιουργεί άγχος και ανασφάλεια, με συνέπειες αρνητικές για την ψυχική σας υγειά (και για κάποιους και για την σωματική). Ορισμένοι από εσάς αναζητάτε διεξόδους μέσα από την ερωτικο-σεξουαλική ανταλλαγή και κάποιοι άλλοι, μέσα από ανθυγιεινές συνήθειες, όπως είναι το φαγητό, το ποτό, κ.α. Γενικά η κατάσταση που επικρατεί μέσα σας, σας κάνει να θέλετε να βιώνετε το αυτοκαταστροφικό κομμάτι του εαυτού σας, βγάζοντας προς το έξω τον… Μίστερ Χάιντ. Αυτό το κακό κομμάτι, που δεν ησυχάζει μέχρι να ταλαιπωρήσει τόσο τους γύρω του, για να αποφασίσει να γίνει και πάλι Δόκτωρ Τζέκυλ. Η καλύτερη διέξοδος θα ήταν να βγείτε έξω και να τρέξετε. Προς ποια κατεύθυνση; Αυτό μόνον εσείς το γνωρίζετε, αφού έχετε πια το απαραίτητο στίγμα στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έκρηξη γίνεται στον τομέα των ερωτικο-συναισθηματικών σας. Εσείς που ήδη βρίσκεστε σε σχέση, αλλά καιρό τώρα φλερτάρετε με την ιδέα να την αποχαιρετήσετε, μάλλον ήρθε η ώρα να το κάνετε. Και με τις ευχές του Δία σίγουρα, αφού για κάτι άλλο σας έχει προορίσει. Εσείς όμως που είστε μόνοι, όλα αυτά που σε πλανητικό επίπεδο συμβαίνουν αυτή την εποχή, σας ανοίγουν τον χώρο για να περάσει αυτό που περιμένετε και έχετε ανάγκη. Το κατά πόσον θα αποδειχθεί και το πλέον κατάλληλο για σας, αυτό η προσωπική σας ιστορία θα το κρίνει, αρκετά όμως χρόνια αργότερα. Να ξέρετε πάντως, ότι φέτος, αλλά και την επόμενη χρονιά, θα θερίσετε ό,τι σπείρατε τα τελευταία 12 χρόνια. Ψυχραιμία όμως αυτές τις ημέρες, όλα συμβαίνουν στα πλαίσια του προσωρινού, και εννοούμε βέβαια τις δοκιμασίες. Γιατί τα καλά, έρχονται για να μείνουν. Πόσο; Όσο εσείς θέλετε!

ΛΕΩΝ
Σ’ έναν ιδιαίτερα ευαίσθητο τομέα του ηλιακού σας ωροσκοπίου ενεργοποιείται η έκλειψη. Στον τομέα που αφορά στην οικογένεια, είτε την πατρική, είτε την προσωπική. Κρίνεται σκόπιμο όμως να δείτε καθαρά κάποιες καταστάσεις, προκειμένου να πάρετε θέση και να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους. Συναισθηματικά, σίγουρα δεν είστε στην καλύτερή σας φάση, όμως σημασία έχει ότι γίνονται οι απαραίτητες εσωτερικές διεργασίες, για να συνειδητοποιήσετε τι είναι καλό για σας και τι όχι. Κάποιοι βέβαια, βάζουν βαθιά το μαχαίρι στο κόκκαλο και αυτό πονάει, ειδικά στις φάσεις που νιώθετε μόνοι ή και απροστάτευτοι ίσως. Είναι η ευκαιρία σας όμως για να εμπεδώσετε καλά πως δεν είστε παντοδύναμοι και ότι χρειάζεστε την στήριξη και την συμπαράσταση των άλλων. Το σίγουρο όμως είναι ότι με τον εαυτό σας θα πρέπει να έρθετε πιο κοντά αυτή την εποχή. Αυτόν έχετε παραμελήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι ριζικές αλλαγές, που καλείστε να κάνετε σε κάποιους τομείς, παίρνουν διαστάσεις ίσως και πρωτόγνωρες μέσα σας, αφού κάποιες αποφάσεις έχουν ωριμάσει στο μυαλό σας και γνωρίζετε πια ότι δεν έχετε και πολλά περιθώρια για να αναβάλετε αυτά που εδώ και καιρό πιθανόν να στριφογυρίζουν σαν ιδέες. Παρότι δεν σας χαρακτηρίζει η αποφασιστικότητα, αυτή η εποχή κρίνεται ως η πλέον κατάλληλη για να συνειδητοποιήσετε ότι οι μεγάλες αποφάσεις παίρνονται σε δέκα λεπτά. Είναι σημαντικό όμως να γνωρίζετε πως για την υλοποίηση θα χρειαστεί να περιμένετε, μέχρι να αποφορτιστεί το κλίμα γύρω σας και οι πλανητικές συνθήκες να γίνουν πιο ευνοϊκές. Προς το παρόν, μεθοδεύστε το σχέδιο δράσης, έτσι ώστε να είστε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή, να κάνετε το επόμενο μεγάλο βήμα.

ΖΥΓΟΣ
Στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου δέχεστε την ισχυρή επιρροή της έκλειψης και ήδη έχετε αρχίσει να βλέπετε να αλλάζουν κάποια δεδομένα, όσον αφορά στα οικονομικά σας. Και συναισθηματικά όμως, κάποιοι από εσάς πιθανόν να βλέπετε διαφορετική ανταπόκριση από τον σύντροφο, κάτι που σας κάνει να νιώθετε πιο ασφαλείς. Κοιτάξτε όμως να μην επενδύσετε παραπάνω απ’ όσο χρειάζεται, μέχρι τουλάχιστον να αρχίσει να αποφορτίζεται το κλίμα από την έκλειψη. Ούτως ή άλλως, από τις αρχές του Δεκέμβρη, η ζωή σας μπαίνει σε νέα τροχιά, νέα δεδομένα αλλάζουν το γνώριμο τοπίο, κυρίως σε ό,τι αφορά στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Σε αυτήν την φάση ζωής που τώρα βρίσκεστε, καλείστε να αφήσετε χώρο το καινούργιο, όμως κανένα από τα μεγάλα ή και μικρά σχέδιά σας, δεν θα πρέπει να τεθεί σε εφαρμογή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αρκετοί από εσάς και ιδιαίτερα εσείς που είστε γεννημένοι τέλος Οκτωβρίου και αρχές Νοεμβρίου, σε αυτήν την έκλειψη θα δείτε κάτι από το παλιό να πεθαίνει. Μπορεί αυτό να αφορά και σε ένα κομμάτι του εαυτού σας, αυτό που δεν σας επιτρέπει να βιώνετε τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό, έτσι ώστε να μπορείτε να λειτουργείτε πιο προστατευτικά για τον εαυτό σας. Δεν σας βοηθάει πια τόσο συναίσθημα, ειδικότερα όσον αφορά στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Το καινούργιο που γεννιέται μέσα σας, είναι αυτό που σας θέλει να περάστε σε άλλη θέση, αυτήν του να βάζετε τον εαυτό σας πρώτα από τους άλλους. Μόνον έτσι θα μπορείτε να εισπράττετε τον σεβασμό και την αναγνώριση, που εδώ και πολύ καιρό επιζητάτε από τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Παρότι ζωδιακά δεν σας επηρεάζει η έκλειψη, λαμβάνει χώρα σ’ έναν ιδιαίτερα ευαίσθητο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Στον οίκο που αφορά στις δυσκολίες, στις δοκιμασίες, στην υγεία, στα βαθιά κρυμμένα μυστικά μας και στην ανιδιοτελή αγάπη που προσφέρουμε στους άλλους. Προσέξτε όμως εσείς που έχετε λόγους του να θέλετε να περιφρουρήσετε κάποια πράγματα από τον εαυτό σας. Να είστε σε εγρήγορση και να μην εμπιστεύεστε εύκολα, τουλάχιστον μέχρι να περάσει αυτό το δύσκολο διάστημα. Κάποιοι από εσάς πιθανόν να αισθάνονται εγκλωβισμένοι σε κάποια σχέση, από την οποία όμως δυσκολεύονται να απελευθερωθούν, λόγω του ότι βιώνουν αισθήματα εξάρτησης. Αφήστε τον χρόνο να πράξει για λογαριασμό σας, αφού έτσι κι αλλιώς αυτή η εποχή δεν σηκώνει μεγάλες δηλώσεις και αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου ενεργοποιείται η έκλειψη στις 3 του μήνα. Στον οίκο που αφορά στους στόχους, στην φιλία κ.α. Σίγουρα δεν ανήκετε σε εκείνη την ζωδιακή κατηγορία που βάλλεται ιδιαίτερα αυτή την εποχή. Το σίγουρο όμως είναι ότι τα πράγματα δεν προχωράνε με τον τρόπο που όλα έδειχναν πριν από λίγο καιρό. Και αυτό σας αποδιοργανώνει αρκετά, και σε ό,τι αφορά στην προσωπική σας σχέση, αλλά και στα άτομα με τα οποία έχετε οικονομικές συναλλαγές. Μακροπρόθεσμα όμως, να ξέρετε πως σας ευνοεί η έκλειψη της 3ης Νοεμβρίου. Κάτι έρχεται να σας αποκαλύψει: Τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν από την μία στιγμή στην άλλη, δημιουργώντας συνθήκες πολύ καλύτερες από αυτές που περιμένατε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ευτυχώς που η ένταση εκφράζεται μέσα στον τομέα που αφορά στην κοινωνική-επαγγελματική σας ζωή. Με αποτέλεσμα να υπάρχει αρκετός χώρος αυτή την εποχή, ώστε να κινείται η ενέργεια και να μπορείτε εύκολα να αποφορτίζεστε. Συναισθηματικά όμως, δουλεύει πολύ η ένταση μέσα σας και αυτό σας κάνει να γίνεστε ευέξαπτοι, νευρικοί και ενίοτε καταπιεστικοί σε άτομα που βρίσκονται στο οικείο σας περιβάλλον . Βρείτε το θάρρος που χρειάζεστε, για να μιλήσετε ξεκάθαρα σε εκείνους που κρατούν το κλειδί της συναισθηματικής σας ισορροπίας στα χέρια τους. Αυτό θα βοηθούσε, ώστε να βάλετε πολλά πράγματα μέσα σας σε τάξη, αλλά και να μπορέσετε να δείτε πιο ήρεμα τα πράγματα και, το πιο σημαντικό, πιο αισιόδοξα, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αποχαιρετήσετε το παλιό, για να περιμένετε το καινούργιο.

ΙΧΘΕΙΣ
Στον ένατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου η έκλειψη, στις 3 του Νοεμβρίου. Νομοτυπικές διαδικασίες, εξωτερικό, ταξίδια κ.α. Τι από αυτά σας αφορά, μπορεί τίποτα, μπορεί και όλα μαζί να συμβαίνουν αυτή την εποχή στην ζωή σας. Για εσάς που είστε γεννημένοι τέλος Φεβρουαρίου και αρχές Μαρτίου, κάτι καλό επιφυλάσσει αυτή η έκλειψη, μπορεί κάτι έντονα ερωτικό, σε μακρινή από σας απόσταση. Ίσως ακόμα και κάτι, που τον τελευταίο καιρό έγινε μακρινό στην καρδιά σας, να ξαναγίνει πάλι κοντινό, για να αρχίσει και πάλι η καρδιά σας να χτυπάει με τους ρυθμούς που έχετε πολύ ανάγκη. Προσέξτε όμως, γιατί ποτέ οι συνθήκες δεν ξαναγίνονται ίδιες. Τώρα μπαίνετε στο παιχνίδι με άλλους όρους. Στο οποίο παιχνίδι αφενός δεν μπαίνετε μόνοι σας, αφετέρου αλλάζουν οι ρόλοι του νικητή και του χαμένου.

boro.gr


Τρείς απίθανες ιστορίες για την ΕΥΠ, με "ξανθιές", σεξ και παρακολουθήσεις πολιτικών!


Η ΕΥΠ και πάλι στο προσκήνιο ,μετά τα όσα είπε ο Θόδωρος Πάγκαλος για τις “ελληνικές παρακολουθήσεις” . Την ΕΥΠ τη καλύπτει πάντα ένα πέπλο ...μυστηρίου, που συχνά όμως παίρνει αστείες διαστάσεις. Ή παράδοξες. 

Παραθέτουμε 3 ιστορίες με υποκλοπές από την ΕΥΠ  ξένων πρακτόρων με ''διπλωματικές'' καλύψεις  πρεσβειών στην Αθήνα  και μία ''εσωτερικού'' με πολιτικό περιεχόμενο με Α.Παπανδρέου και Κ. Μητσοτάκη. Προέρχονται - αυτούσιες, λέξη προς λέξη - από αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του -τότε- πολιτικού και στρατιωτικού συντάκτη ΤΩΝ ΝΕΩΝ  κ. Λουκά Δημάκα. Δημοσιεύτηκαν δε στο πλαίσιο ευρύτερου ρεπορτάζ για την ΕΥΠ, στις 20 Φεβρουαρίου 1999 ,αλλά είναι εξαιρετικά επίκαιρες.

ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΩΤΗ: 
========
<<Καλοκαίρι 1998. Η ξανθιά πανέμορφη πράκτορας της ΕΥΠ, που ακούει από τα «κλειστά» δωμάτια της ΕΥΠ τις τηλεφωνικές συνομιλίες Αμερικανού μεγαλοπράκτορα της CIA στην Αθήνα, δεν πιστεύει στ' αυτιά της.
Ένας συνάδελφός της, του τεχνικού κλάδου, έχει πάρει τον μεγαλοπράκτορα στο τηλέφωνο και όλο γλύκες τού ζητάει ένα ενδοΕΥΠικό ρουσφέτι! Ν' αλλάξει ειδικότητα και να μεταταχθεί στον επιχειρησιακό κλάδο. Ε, κι αν μπορούσε, ας τον βοηθούσε να περάσει στη Διεύθυνση Κατασκοπείας!
Η υπάλληλος έκανε την απομαγνητοφώνηση, σύνταξε την απόρρητη αναφορά της και ­ Ελλάδα είμαστε! ­ το θέμα συζητήθηκε ως κουτσομπολιό στους διαδρόμους. Πέρασαν μερικοί μήνες, το θέμα ξεχάστηκε.
Όχι όμως για πολύ. Έξι μήνες μετά την «υποβολή» του αιτήματος, η επιθυμία του υπαλλήλου ικανοποιήθηκε και όπως λένε συνάδελφοί του που αφηγούνται την ιστορία, ήδη, ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του, προκειμένου να σταλεί στο εξωτερικό!
Η εξέλιξη ήταν τυχαία; «Σπρώχτηκε» το αίτημα από τον Αμερικανό μέσω «φίλων»; Ή μέτρησαν μόνο και μόνο τα προσόντα του υπηρεσιακού του φακέλου και προχώρησε με το σπαθί του;
Οι απαντήσεις είναι δύσκολο να δοθούν ακόμα κι απ' όσους πιστεύουν πως ξέρουν καλά τους σκοτεινούς δαιδάλους της μυστικής υπηρεσίας. (....)

Καλοκαίρι 1998. Η ξανθιά πανέμορφη πράκτορας της ΕΥΠ, που ακούει από τα «κλειστά» δωμάτια της ΕΥΠ τις τηλεφωνικές συνομιλίες Αμερικανού μεγαλοπράκτορα της CIA στην Αθήνα, δεν πιστεύει στ' αυτιά της

ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ
==========
(.....) «Σεξουαλική» είναι μια ιστορία που δείχνει ότι πολλές φορές στην ΕΥΠ ταιριάζει το «μπάτε σκύλοι αλέστε». Την περασμένη δεκαετία ( '80) μία υπάλληλος της ΕΥΠ είχε χρεωθεί την τηλεφωνική παρακολούθηση ενός γνωστού Τούρκου πράκτορα της ΜΙΤ. Οι αναφορές της με τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες του το πρώτο διάστημα ήταν πυκνές και ουσιαστικές. Αργότερα αραίωσαν και ορισμένοι νόμισαν ότι ο πράκτορας περιόρισε τη δράση του. Άλλα όμως στοιχεία έλεγαν το αντίθετο και αποφασίστηκε να βάλουν κοριούς μέσα στο σπίτι του. Από κει όμως διαπιστώθηκε ότι η Ελληνίδα πράκτορας είχε γίνει ερωμένη του και ό,τι άκουγε εν ώρα υπηρεσίας το «κουκούλωνε» για να μην τον χάσει!
Η κυρία μετατάχτηκε αμέσως, αλλά κάποιοι λένε ότι έχει ξαναγυρίσει στο ευαγές ίδρυμα.


«Σεξουαλική» είναι μια ιστορία που δείχνει ότι πολλές φορές στην ΕΥΠ ταιριάζει το «μπάτε σκύλοι αλέστε»

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΡΙΤΗ 
=======
(...) Με παρόμοια «στρατολόγηση» η ΕΥΠ έχασε μια ιταλομαθή υπάλληλό της: ερωτεύθηκε το «θύμα» της και το ειδύλλιο εντόπισαν ­ από υποκλοπές ­ συνάδελφοί της.

Τις παραμονές μιας σημαντικής συζήτησης στη Βουλή κάποια στελέχη του ΠΑΣΟΚ στον ΟΤΕ ειδοποιούν τον Α. Παπανδρέου ότι το μυστικό τηλέφωνό του είναι παγιδευμένο

ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ 
==========
(...)''Το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι" : Την... οδηγία αυτή ακολούθησε ο Ανδρέας Παπανδρέου όταν ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να ακυρώσει τις παρακολουθήσεις των τηλεφώνων του από την - τότε- ΕΥΠ.
Τις παραμονές μιας σημαντικής συζήτησης στη Βουλή κάποια στελέχη του ΠΑΣΟΚ στον ΟΤΕ ειδοποιούν τον Α. Παπανδρέου ότι το μυστικό τηλέφωνό του είναι παγιδευμένο. «Γάτα» ο Α. Παπανδρέου, άρπαξε την ευκαιρία και έστησε παγίδα στην κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη.
Πήρε τηλέφωνο τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Αν. Πεπονή και του έδωσε οδηγίες να κρατήσει ήπιο κλίμα. Παράλληλα όμως με ειδικό απεσταλμένο κάλεσε τον κ. Πεπονή στην Εκάλη και εκεί του έδωσε άλλες οδηγίες για τους χειρισμούς.
Την άλλη μέρα ο Πεπονής υλοποίησε το σχέδιο, αποκάλυψε τις επιστολές Μπους και τα non-papers φέρνοντας σε πολύ δύσκολη θέση τον Κ. Μητσοτάκη, που έδειξε να αιφνιδιάζεται. Οι αναφορές της ΕΥΠ τον είχαν βγάλει «εκτός»...

ΠΗΓΗ : ΤΑ ΝΕΑ  

ΠΥΡΓΟΣ: Είδαν το “νεκρό” τους παιδί φαντάρο στην παρέλαση!


Συγκλονίζουν οι εξελίξεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του ζευγαριού από τον Πύργο, που υποστηρίζουν πως το παιδί τους δόθηκε χωρίς να το γνωρίζουν για υιοθεσία. Ο Παναγιώτης και η Βούλα ζούσαν εδώ και 25 χρόνια ένα Γολγοθά, καθώς προσπαθούν να ενώσουν το παζλ της τραγικής αυτής υπόθεσης.


Το blog Missinig Greeks που έχει διεθνή αναγνωρισιμότητα, στις 20 Μαίου του 2011, δημοσίευσε όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης καθώς και την συγκλονιστική συνέχεια, όπου οι γονείς και οι δύο αδελφές του αγοριού, τονίζουν ότι ξέρουν ποιος είναι ο χαμένος γιος και αδελφός τους, δίνουν αγώνα να πετύχουν επαφές με την οικογένεια, που τον έχει υιοθετήσει και για να γίνει τεστ DNA.

Σύμφωνα με το thebest.gr τον παρακολούθησαν φαντάρο στη στρατιωτική παρέλαση και οι δυο αδελφές του μέσα από τα social media προσπαθούν να τον γνωρίσουν καλύτερα!

Η ιστορία για το πώς έφτασαν να θεωρηθεί το παιδί τους νεκρό, λίγο πολύ είναι γνωστή. Η Βούλα γεννά το μωρό στο Νοσοκομείο Πύργου, αλλά ο γιατρός τους συμβούλεψε για προληπτικούς λόγους να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Πατρών και όντως το βρέφος συνοδεία του πατέρα του και ασθενοφόρου, διακομίστηκε σε Νοσοκομείο της Πάτρας στις 3-8-1988! Σε οκτώ μέρες βγήκε από την κλινική η Βούλα και αμέσως με ταξί με τον Παναγιώτη πήγαν να δουν το παιδί τους, που όπως τους ενημέρωναν από το νοσοκομείο, μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν καλά και σε λίγο θα ήταν έτοιμοι να το παραλάβουν.

Στις 11 Αυγούστου, την αμέσως επόμενη μέρα από την επίσκεψη τους στο νοσοκομείο και παρ’ όλες τις διαβεβαιώσεις όλων πως το μωράκι είναι μια χαρά και σε λίγες μέρες θα το έπαιρναν σπίτι τους, δέχτηκαν το μοιραίο τηλεφώνημα. Το μωράκι σας δεν τα ”κατάφερε” τους είπαν! Κατέληξε στις 11-8-1988! Οι γονείς συντετριμμένοι πάνε να παραλάβουν το νεκρό βρέφος με την «οδηγία» να μην ανοίξουν το κουτί επ’ ουδενί και οι τραγικοί γονείς αυτό έκαναν, λόγω της συγκινησιακής φόρτισης.

Όμως, εφτά χρόνια μετά και αφού είχαν κάποιες υποψίες ότι κάτι δεν πάει καλά, μελετώντας διάφορα έγγραφα και το βιβλιάριο υγείας του παιδιού, κατάλαβαν ότι είχαν θάψει άλλο… βρέφος και όχι το δικό τους! Στην εκταφή που έγινε, και μετά από εξετάσεις σε μεγάλη πανεπιστημιακή κλινική, διαπίστωσαν πως τα ευρήματα ανήκαν σε άλλο μικρότερο σκελετό βρέφους που δεν μπορούσε να ήταν το δικό τους!

http://www.newsbomb.gr/


ΑΥΓΟ: Φάρμακο ή Δηλητήριο, ανάλογα με τον τρόπο που θα το φάτε!


Ο ορισμός “ελεύθερης βοσκής” είναι τέτοιος ώστε η εμπορική βιομηχανία αυγών μπορεί να έχει φάρμες με βιομηχανικές εγκαταστάσεις και να εξακολουθεί να αποκαλεί τα αυγά “ελευθέρας βοσκής”, παρά το γεγονός ότι η διατροφή των πουλερικών δεν έχει καμία σχέση με αυτό που θα αποκαλούσαμε φυσικό..

Αληθινά αυγά ελεύθερης βοσκής είναι από κότες που περιφέρονται ελεύθερα στην ύπαιθρο σε ένα λιβάδι όπου καταναλώνουν τη φυσική τροφή τους, η οποία περιλαμβάνει σπόρους, πράσινα φυτά, έντομα και σκουλήκια.

Οι μεγάλες εμπορικές εγκαταστάσεις αυγών στεγάζουν συνήθως δεκάδες χιλιάδες πουλερικά και κάποιες φορές ο αριθμός αυτός μπορεί να ανέλθει σε εκατοντάδες χιλιάδες.

Προφανώς δεν μπορούν να επιτρέψουν σε όλα να… βόσκουν ελεύθερα.

Αυτές οι περιορισμένου τύπου εκτροφής πουλερικών εγκαταστάσεις, επίσης γνωστές ως CAFO, αποτελούν την συντριπτική πηγή των εμπορικών διαθέσιμων αυγών στην αγορά.

Ο σαθρός αυτός ορισμός της «ελευθέρας βοσκής» επιτρέπει σε τέτοιες εταιρείες να πωλούν τα προϊόντα τους ως ελεύθερης βοσκής, Παρακαλώ όμως λάβετε σοβαρά υπόψη ότι μια κότα που έχει μείνει έξω σε ένα άγονο έδαφος για πολύ λίγα λεπτά την ημέρα, και τρέφεται από ένα μόνο είδος καλαμποκιού, σόγιας, βαμβακόσπορου και με γεύματα που περιλαμβάνουν συνθετικά πρόσθετα δεν είναι ελευθέρας βοσκής κότα, και απλά δεν θα παράξει τα ίδια αυγά και δεν θα παράξει την ίδια ποιότητα αυγών όπως μια άλλη κότα που τρέφεται φυσικά.

Τα αυγά ελεύθερης βοσκής είναι πιο θρεπτικά

Το 2007, το Mother Earth News έκανε ανάλυση και κατέδειξε σαφώς τις διατροφικές διαφορές μεταξύ αυγών από ελευθέρας βοσκής όρνιθες και εμπορικά εκτρεφομένων ορνίθων. Η διαφορά αυτή δεν είναι μια περιστασιακή απροσδόκητη εξέλιξη – είναι το φυσικό και αναπόφευκτο αποτέλεσμα της διατροφής της ωοτόκας κότας. Σε σύγκριση με τα βιομηχανοποιημένα, τα αυγά ελευθέρας βοσκής περιέχουν:

1/3 λιγότερη χοληστερόλη2/3 περισσότερη βιταμίνη Α
3 φορές περισσότερη βιταμίνη Ε
1/4 λιγότερο κορεσμένο λίπος
2 φορές περισσότερα ωμέγα-3 λιπαρά
7 φορές περισσότερο β-καροτένιο

Πού και Πώς να βρείτε υψηλής ποιότητας αυγά ελεύθερης βοσκής

Η καλύτερη πηγή σας για τα νωπά αυγά είναι ένας τοπικός αγρότης. Εάν ζείτε σε μια αστική περιοχή, η επίσκεψη σε ένα τοπικό κατάστημα υγιεινής διατροφής ή βιολογικών προϊόντων είναι συνήθως ο πιο γρήγορος τρόπος για να βρείτε υψηλής ποιότητας αυγά (κι αυτό με κάποια επιφύλαξη).

Πέρα από αυτό, μπορείτε να δείτε εάν τα αυγά είναι ελεύθερης βοσκής από το χρώμα του κρόκου τους. Οι κότες ελεύθερης βοσκής παράγουν αυγά με έντονο φωτεινό πορτοκαλί κρόκο, ενώ ο άτονος, υποκίτρινος κρόκος είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι παίρνετε αυγά από κότες που ζουν σε κλωβοστοιχίες.

Πώς να τρώτε τα αυγά σας για να έχετε το μέγιστο όφελος στην υγεία σας

Οι δημόσιοι οργανισμοί υγείας συμβουλέυουν να μαγειρεύετε καλά τα αυγά για να μειωθεί ο κίνδυνος της σαλμονέλας, αλλά τα ωμά αυγά είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας. Ενώ αυτή μπορεί να ακούγεται σαν μία τρομακτική πρόταση για πολλούς, είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι ο κίνδυνος της σαλμονέλας προέρχεται από κοτόπουλα που ζουν υπό ανθυγιεινές συνθήκες. Οι συνθήκες αυτές αποτελούν κανόνα για τα CAFO, αλλά είναι εξαιρετικά σπάνιο για τα μικρά βιολογικά αγροκτήματα. Στην πραγματικότητα, μια μελέτη από τη βρετανική κυβέρνηση διαπίστωσε ότι το 23% από τις φάρμες με κλωβοστοιχίες ήταν θετικές στη σαλμονέλα, σε σύγκριση με το μόλις πάνω από 4% των οικολογικών εκτροφείων και 6,5% των ελεύθερης βοσκής κοπαδιών.

Έτσι, εφ ‘όσον παίρνετε φρέσκα αυγά, ο κίνδυνος να αρρωστήσετε από ένα ωμό αυγό είναι ελάχιστος. Σύμφωνα με μια μελέτη του Υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ, από τα 69 δισεκατομμύρια αυγά που παράγονται κάθε χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, περίπου 2,3 εκατ. έχουν μολυνθεί με σαλμονέλα, πράγμα που ισοδυναμεί με ένα μόνο αυγό για κάθε 30.000.

Ενώ τα αυγά είναι συχνά ένα από τα πιο αλλεργιογόνα τρόφιμα, πιστεύω ότι αυτό οφείλεται στο ότι είναι συνήθως υπερβολικά πολύ μαγειρεμένα. Η θέρμανση της πρωτεΐνης του αυγού αλλάζει στην πραγματικότητα το χημικό του σχήμα και αυτή η στρέβλωση μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε αλλεργίες. Εάν καταναλώνετε αυγά σε ακατέργαστη μορφή, η πιθανότητα εμφάνισης αλλεργίας σχεδόν εξαφανίζεται. Πιστεύω επίσης ότι η κατανάλωση ωμών αυγών βοηθά στη διατήρηση πολλών θρεπτικών συστατικών, όπως η λουτεΐνη και η ζεαξανθίνη, τα οποία είναι ισχυρά στοιχεία πρόληψης για την χρόνια εκφύλιση της ωχράς κηλίδας, η οποία είναι η πιο κοινή αιτία τύφλωσης.

Εάν ωστόσο επιλέξετε να μην τρώτε τα αυγά σας ωμά, προσπαθήστε να τα φάτε μελάτα. Με το να κάνετε τα αυγά σας σφιχτά οξειδώνετε στην πραγματικότητα την χοληστερόλη στον κρόκο του αυγού. Αν έχετε υψηλή χοληστερόλη αυτό μπορεί πραγματικά να είναι ένα πρόβλημα, δεδομένου ότι η οξειδωμένη χοληστερόλη μπορεί να σας προκαλέσει ποικίλα θέματα υγείας.

Προειδοποιητική Σημείωση για τις έγκυες γυναίκες

Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι υπάρχει κίνδυνος στην κατανάλωση ολόκληρου του ωμού αυγού, αν είστε έγκυος. Η ανεπάρκεια βιοτίνης είναι ένα συχνό πρόβλημα και η κατανάλωση ωμού αυγού μπορεί να επιδεινώσει την κατάσταση. Εάν είστε έγκυος, έχετε δύο επιλογές:

1.Εξεταστείτε για να δείτε εάν έχετε ανεπάρκεια βιοτίνης. Αυτό γίνεται αντιληπτό μέσω της ουρικής απέκκρισης 3-υδροξυϊσοβαλερικό οξύ (3-ΗΙΑ), το οποία αυξάνει, ως αποτέλεσμα της μειωμένης δραστηριότητας της βιοτίνης, το εξαρτώμενο ένζυμο methylcrotonyl-ΟοΑ καρβοξυλάσης.

2.Εναλλακτικά, πάρτε ένα συμπλήρωμα βιοτίνης, ή καταναλώστε μόνο τον κρόκο.

Τα αυγά δεν θα βλάψουν τη καρδιά σας

Υπάρχει μια μεγάλη παρανόηση ότι θα πρέπει να αποφεύγονται τρόφιμα όπως είναι τα αυγά και τα κορεσμένα λιπαρά για να προστατευτεί η καρδιά σας. Ενώ είναι αλήθεια ότι τα ζωικά λίπη περιέχουν χοληστερόλη, αυτό δεν είναι απαραίτητα ένας κίνδυνος για την υγεία. Όπως έχω πει πολλές φορές, το σώμα σας χρειάζεται τη χοληστερόλη, και το να κατεβάζετε τεχνητά τις τιμές της είναι σχεδόν πάντα πολύ περισσότερο κακό παρά καλό. Κάθε κύτταρο στο σώμα σας χρειάζεται τη χοληστερόλη. Βοηθά στην παραγωγή κυτταρικών μεμβρανών, των ορμονών, της βιταμίνης D και των χολικών οξέων που βοηθούν να χωνευτεί το λίπος. Η χοληστερόλη βοηθά επίσης στο σχηματισμό των αναμνήσεων και είναι ζωτικής σημασίας για τις νευρολογικές σας λειτουργίες. Με άλλα λόγια, η διαιτητική χοληστερόλη είναι φίλος σας, όχι εχθρός σας.

Εκτός αυτού, πολλές μελέτες υποστηρίζουν ότι τα αυγά δεν έχουν σχεδόν τίποτα να κάνουν με την αύξηση της χοληστερόλης ούτως ή άλλως. Για παράδειγμα, έρευνα που δημοσιεύεται στο International Journal of Cardiology έδειξε ότι, υγιείς ενήλικες, τρώγοντας καθημερινά αυγά, δεν είχαν καμία αρνητική επίδραση στην λειτουργία του ενδοθηλίου, ενός μέσου μέτρησης του καρδιακού κινδύνου, ούτε και στην αύξηση των επιπέδων χοληστερόλης

http://www.diaforetiko.gr/


Η σχέση των αριστερόχειρων με τη σχιζοφρένεια!



Είναι πιο πιθανό να πάσχουν από ψυχωτικές διαταραχές.
Οι αριστερόχειρες είναι περισσότερο πιθανό να εμφανίσουν ψυχωτικές διαταραχές, όπως σχιζοφρένια, απ’ ό,τι διαταραχές της διάθεσής τους, όπως κατάθλιψη, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει πρόσφατη έρευνα.Βάσει αυτής ανάμεσα στους ανθρώπους με ψυχικές αρρώστιες, οι αριστερόχειρες έχουν περισσότερες πιθανότητες να υποφέρουν από ψυχωτικές διαταραχές, συγκριτικά με ασθένειες όπως η κατάθλιψη.
Οι ερευνητές βρήκαν ότι μόνο το 11% των ανθρώπων που έχουν διαγνωστεί με διαταραχές στη διάθεση ήταν αριστερόχειρες, με το ποσοστό αυτό να ανεβαίνει στο 40% όταν πρόκειται για σχιζοφρένεια.

Η μελέτη δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό έντυπο SAGE Open και οι επιστήμονες ανέφεραν το εξής: «Τα αποτελέσματά μας δείχνουν μια εντυπωσιακά υψηλότερη “επικράτηση” των αριστερόχειρων μεταξύ των ασθενών που παρουσιάζουν ψυχωτικές διαταραχές (όπως η σχιζοφρένεια και σχιζοσυναισθηματική διαταραχή), συγκριτικά με τους ασθενείς που εμφανίζουν συμπτώματα όπως κατάθλιψη ή διπολική διαταραχή».

Οι ερευνητές εξέτασαν 107 ασθενείς σε μια δημόσια ψυχιατρική κλινική σε μια χαμηλού εισοδήματος κοινότητα, για να διαπιστώσουν πόσοι ήταν αριστερόχεροι.

Βρήκαν ότι οι αριστερόχειρες ήταν περισσότεροι στις ομάδες των ανθρώπων που έπασχαν από σχιζοφρένεια, συγκριτικά με όσους υπέφεραν από κατάθλιψη.

Προηγούμενες μελέτες είχαν δείξει ακόμη, σύμφωνα με τη Daily Mail, ότι οι αριστερόχειρες γυναίκες είχαν περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν καρκίνο του μαστού, ενώ άλλες ότι οι αριστερόχειρες είχαν τάσεις προς δυσλεξία.

http://www.newsitamea.gr/


H Κατερίνα Ζαρίφη αποκαλύπτει πόσο μισθό παίρνει στην τηλεόραση


Τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε ακόμα και όταν έπρεπε να χειρουργηθεί παραδέχθηκε η Κατερίνα Ζαρίφη, αποκαλύπτοντας παράλληλα τον μισθό της.
«Φέτος πήρα τη μαμά μου για να μου στείλει λεφτά, κάτι που είχα να κάνω από τότε που πήγαινα σχολείο. Δεν έχω ιδιωτική ασφάλιση και το ταμείο καλύπτει ένα πολύ μικρό μέρος. Γελάμε τώρα, αλλά είναι "νταρκίλα" όλο αυτό. Δεν είχα λεφτά να πληρώσω τα χειρουργεία μου», λέει η πανελίστρια, που πρόσφατα

έπρεπε να κάνει χειρουργείο σε σπόνδυλο που είχε διαλυθεί και έπρεπε να αφαιρεθεί.

Μιλώντας για τους μισθούς στην τηλεόραση, η Κατερίνα αποκαλύπτει πόσα παίρνει η ίδια, αν και μάλλον δεν έχει ενημερωθεί πως ο βασικός μισθός είναι πλέον στα 586,06 ευρώ μεικτά: «που νομίζεις ότι ανήκω; Στον μεροκαματιάτη ανήκω! Στον άνθρωπο με τα 1.000 ευρώ. Μη θεωρεί ο κόσμος ότι αυτήν τη στιγμή υπάρχουν βολεμένοι στην τηλεόραση. Οι βολεμένοι είναι πέντε - δέκα. Έως εκεί».
«Φυσικά υπάρχει κόσμος που πληρώνεται μυθικά από την τηλεόραση και μερικοί δεν το αξίζουν. Αυτό κι αν είναι ένα φαινόμενο που δεν πρόκειται να εκλείψει ποτέ. Υπάρχει κύκλωμα στήριξης πίσω από αυτά τα άτομα», συνεχίζει η ίδια, ενώ συμπληρώνει πως η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο θα τηλεφωνήσει, αλλά δεν θα διστάσει να χτυπήσει την πόρτα στο καμαρίνι της για να συζητήσουν κάτι το οποίο την απασχολεί. 
Πηγή: Εγώ Weekly


Zώδια για την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1/11!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Νιώθετε πολύ καλύτερα γιατί μοιράζεστε με άτομα κάποιες ανησυχίες σας ή είστε δεκτικοί ακόμα και σε δημιουργικές προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να ενταχθείτε σε μια ομάδα.
Έρωτας: Νιώθετε πολύ ανάλαφροι γιατί επικοινωνείτε πιο εύκολα με το πρόσωπο που είστε μαζί και έχετε μέσα σας πολλά πράγματα να δώσετε. Για αυτό τα δίνετε τώρα μέσα από μια μεγάλη αγκαλιά. Η συντροφικότητα είναι εξ άλλου το μάθημα σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Νιώθετε ότι μπορείτε να σπάσετε κάποιες δυσκολίες που υπάρχουν εξαιτίας της δικής σας παρόρμησης. Για αυτό τώρα ίσως να καταλαβαίνετε ότι χρειάζεται να είστε πιο ανοικτοί σε προτάσεις και συνεργασίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Η μέρα σήμερα είναι ιδιαίτερη γιατί θα πρέπει να κάνετε ακόμα και κάποιους συμβιβασμούς ή ακόμα και διπλωματικές κινήσεις που εσάς δε σας πολυαρέσουν, επειδή είστε απόλυτοι και σταθεροί σε ό,τι λέτε και κάνετε και δεν συμπαθείτε οι αλλαγές. Καλλωπιστική ιατρική ( δόντια, δερματικά θέματα κλπ) και ισορροπημένη διατροφή θα σας απασχολήσουν.
Έρωτας: Ανήκετε στα άτομα που αυτή την περίοδο κάνετε έναν αγώνα να μην βρεθείτε έξω από το παιχνίδι. Μερικοί από εσάς νιώθετε μια μεγάλη ακαμψία προς τις κοντινές σας σχέσεις κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο. Η σχέση με Ζυγό ή Σκορπιό θα σας απασχολήσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Βρίσκεστε σε μια στασιμότητα η οποία μερικές φορές σας κουράζει. Αλλά καλό είναι να προσπαθήσετε να φέρετε ισορροπίες και συμμαχίες μέσα στον εργασιακό σας χώρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Νιώθετε ανακούφιση γιατί μετά από ένα μεγάλο στρες όλα μπορούν να φανούν διαφορετικά. Το ότι σας χρειάζεται ηρεμία είναι σίγουρο. Για αυτό αφήστε στην άκρη καταστάσεις που σας στρεσάρουν.
Έρωτας: Το μυαλό σας μερικές φορές παίζει πολλά παιχνίδια. Τώρα που σας δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείτε με πιο ευχάριστα θέματα θα δείτε ότι και η σχέση σας θα πάει καλά. Επίσης οι ελεύθεροι θα έχετε την διάθεση να κινηθείτε σε πολλά επίπεδα και να είστε άνετοι και επικοινωνιακοί.
Καριέρα & Οικονομικά: Το ίδιο ισχύει και για την οικονομικά σας. Αυτά πάνε όλα μαζί συνήθως σε εσάς. Κάτι καινούργιο θα ανοίξει που πιθανόν να προέρχεται από κάποιες επαφές που είχατε κάνει εδώ και καιρό και τώρα θα αποδώσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Προσπαθείτε να φέρετε κάποιες ισορροπίες μέσα στο σπίτι σας αλλά και στο γύρω περιβάλλον σας, γιατί έχετε ανάγκη και κάπου να ηρεμείτε και να επικοινωνείτε πιο άνετα. Η διαμόρφωση, διακόσμηση ή ακόμα και η χρωματική αλλαγή μέσα στο σπίτι θα βοηθήσει στις ισορροπίες.
Έρωτας: Έχετε κατά νου να κάνετε ανακωχή και να συμμαζέψετε κάποια λάθη που ίσως να έχετε κάνει και κυρίως στην επικοινωνία. Κάποια κοινά σχέδια για συμβίωση ή γάμο σήμερα θα τα δείτε καλύτερα. Αν σχετίζεστε με Κριό ή Αιγόκερω υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για ηρεμία και ισορροπία.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε πιο θαρραλέοι και αναλαμβάνετε ευθύνες που μπορεί να αφορούν και άλλα πρόσωπα. Με αυτό τον τρόπο θα ανοιχτούν και άλλες πόρτες ακόμα και σε μικρά πράγματα.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Είναι μια ημέρα σήμερα που θα σας ανταμείψει πάνω σε πολλά θέματα, κυρίως αν πάτε κάποιο ταξίδι που θα σας ηρεμήσει, μετά από αρκετές ημέρες κλεισούρας και περισυλλογής. Η επαφή με την τέχνη μπορεί να γίνει ξαφνικά.
Έρωτας: Όταν γίνεστε παιχνιδιάρηδες είστε χαρά θεού. Γιατί σπάει αυτό το απόλυτο που έχετε για σεβασμό και αποδοχή, οπότε δίνετε την ευκαιρία σε άλλα άτομα να σας πλησιάσουν. Κυρίως εσείς που καιρό τώρα θέλετε τώρα να κάνετε κάτι σημαντικό θα έχετε τις κατάλληλες συνθήκες.
Καριέρα & Οικονομικά: Μια πρόταση που είχε γίνει εδώ και καιρό, Ίσως να αποδώσει σήμερα και να έχετε θετικές απαντήσεις. Πάντως υπάρχει προοπτική είτε μέσα από ένα συμβόλαιο είτε μέσα από μια δουλειά που θα κλειστεί με συνεργάτες να εισπράξετε χρήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Σήμερα είστε περισσότερο προσανατολισμένοι σε προσωπικές σας ανάγκες, κυρίως για να κάνετε κάποιες κινήσεις που θα σας εξισορροπήσουν τις δύσκολες καταστάσεις.
Έρωτας: Είναι σημαντικό να έχετε το θάρρος να κάνετε ένα γενναίο ξεκαθάρισμα χωρίς όμως να ανοίξει ρουθούνι. Μπορεί να μην το καταφέρετε απόλυτα αλλά εσείς πάντως θα προσπαθήσετε γιατί το έχετε ανάγκη. Κυρίως αν το άλλο άτομο είναι Κριός.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μεγάλη ώθηση στην δουλειά σας ακόμα και από άλλους. Αλλά το δικό σας ζητούμενο είναι να κατορθώσετε να δείτε τις προσωπικές σας ανάγκες με άλλο μάτι. Γιατί μερικές φορές γίνεστε πολύ τσιγκούνηδες με τον εαυτό σας.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Σήμερα είναι η δική σας ημέρα. Ακόμα και μέσα από διαφορές και συγκρούσεις θα σας δοθεί το μήνυμα που έχετε ανάγκη για να δυναμώσετε και να επανέλθετε στην βάση σας.
Έρωτας: Ιδανική ημέρα αν θέλετε να πείτε ή να κάνετε κάποια κίνηση που μπορεί απλώς να είναι και μια ξεκάθαρη στάση. Αλλά θα την κάνετε με ένα τρόπο που δεν θα ανοίξει ρουθούνι.
Καριέρα & Οικονομικά: Η διάθεση για αυτονομία θα σας κάνει καλό, γιατί θα δείτε από μόνοι σας κάποιες λεπτομέρειες που δεν τις είχατε καθόλου καταλάβει. Κάποια χρήματα θα καταφέρετε να βάλετε σε λογαριασμούς και να κινηθείτε πιο άνετα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Θέλετε να μείνετε μόνοι για να ηρεμήσετε από τον πολύ κόσμο και τις ανάγκες των τρίτων. Η ισορροπία σε όλα τα θέματα είναι το ζητούμενό σας και θα το καταφέρετε. Αρκεί να αποφύγετε το παρασκήνιο ενός Κριού.
Έρωτας: Τα συναισθήματά σας τα κρατάτε καλά κρυμμένα. Για αυτό ίσως να δείξετε ένα πρόσωπο πολύ διαφορετικό από άλλες φορές, περισσότερο light. Η διάκριση όμως που χρειάζεστε είναι απαραίτητη, γιατί μερικές φορές βάζετε πολλά όρια, ασχέτως των προβλημάτων που έχετε με το άλλο άτομο.
Καριέρα & Οικονομικά: Η διπλωματία είναι απαραίτητη για να κρατήσετε κάποιες ισορροπίες με άτομα που συνεργάζεστε μαζί και μερικές φορές δεν τα πάτε και πολύ καλά. Το καλό είναι ότι οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο κινείστε πολύ καλά και οργανωμένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Κάποιες διαφορές που υπήρχαν με ένα πρόσωπο ίσως τώρα σας δοθεί η ευκαιρία να τις λύσετε με ένα τρόπο πολύ εκλεπτυσμένο και ιδιαίτερο. Αυτό είναι το μεγάλο σας ατού. Καλό είναι αυτή την περίοδο να ενισχύσετε τον οργανισμό σας με περισσότερες βιταμίνες και καλή διατροφή.
Έρωτας: Έχετε διάθεση να βγείτε να διασκεδάσετε και να ανταλλάξετε λόγια ερωτικά. Επειδή έχετε αρκετό στρες ίσως να μειώνεται το κέφι σας, αλλά καλό είναι να απομονώνετε τις αγχώδεις αντιδράσεις σας. Ο Παρθένος έχει έντονο ενδιαφέρον προς το πρόσωπό σας, μόνο που σας χωρίζει η διαφορετικότητά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Τρέχετε, τρέχετε για να καταφέρετε τα ακατόρθωτα. Σήμερα μπορεί να έχετε ένα καλό αποτέλεσμα και σίγουρα θα δείτε κάποια χρήματα από την πλευρά μιας συνεργασίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Σήμερα είναι η ημέρα που θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε ακόμα και με πρόσωπα η φίλους που έχετε χαθεί ή έχετε τσακωθεί. Γιατί σίγουρα και από την πλευρά σας έχουν γίνει κάποια λάθη τα οποία ίσως να βλέπετε τώρα.
Έρωτας: Το ίδιο συμβαίνει και στη σχέση σας. Μερικές φορές παίρνετε κατά γράμμα κάποιες συμπεριφορές ή λόγια του άλλου προσώπου και ίσως να είστε αρκετά αυστηροί. Η εναρμόνιση κάποιων προσωπικών στοιχείων και η ταύτιση σε κοινά θέματα θα σας φέρει τα σωστά αποτελέσματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Όπου και να βρίσκεστε ακόμα και λογαριασμούς να πάτε να πληρώσετε θα χρειαστεί να είστε πολύ ευγενικοί και συνεργάσιμοι. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα έχετε σωστά αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Όσοι έχετε αρνηθεί κάποιες καταστάσεις από την ένταση και το άγχος των προηγούμενων ημερών, τώρα θα δείτε ότι η πράξη που βάζετε σε εφαρμογή όλες τις γνώσεις σας θα φέρει ένα καλό αποτέλεσμα.
Έρωτας: Οι γεννημένοι από τις 29.01 έως και 2.2 περνάτε ένα έντονο στρες και βλέπετε ότι μπορεί να υπάρχει ένα τείχος από την πλευρά του άλλου προσώπου. Κυρίως αν είναι Σκορπιός. Σήμερα όμως θα έρθει σε επαφή μαζί σας ή γενικά θα τα πάτε καλύτερα με οποιαδήποτε σχέση κι αν είστε μαζί, γιατί εσείς είστε πιο άνετοι και ανοικτοί.
Καριέρα & Οικονομικά: Όταν νιώθετε δυνατοί συναισθηματικά, κάνετε θαύματα παντού. Οπότε είτε μπορεί να ξεκινήσετε κάτι που θα σας εκφράζει απόλυτα είτε θα πάρετε χρήματα με έναν πιο εύκολο τρόπο.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Σήμερα ίσως να βγείτε έξω από τα νερά σας, ίσως γιατί η έκφρασή σας είναι περιορισμένη και θέλετε να μιλήσετε για πράγματα στα οποία θέλετε να εμβαθύνετε.
Έρωτας: Είναι απαραίτητο για να τα βρείτε με έναν Καρκίνο να μην του λέτε πράγματα που μπορεί να τον πληγώσουν και να τον κάνουν να σκέφτεται ότι εσείς αρνείστε μια καλή σχέση μαζί του. Από την άλλη ο Ζυγός είναι και αυτός ήξεις αφήξεις και λόγω του χαρακτήρα του σας πετάει το μπαλάκι. Όμως τουλάχιστον σήμερα θα έρθει πιο κοντά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Διατηρήστε μια ήπια πολιτική και μην φτάνετε στα άκρα ο,τιδήποτε κι αν κάνετε, κυρίως αν έχετε να ξεπληρώσετε τις υποχρεώσεις σας. Ίσως να χρειάζεστε περισσότερο συνεργασία με τα άτομα που θα έρθετε σε επαφή.

Πηγή: http://www.astrology.gr/

Ασφυκτιά το στήθος της Courtney Stodden [Pics]


Το στήθος της Courtney Stodden ασφυκτιούσε μέσα στο εφαρμοστό, γαλάζιο φόρεμα. Σε συνδυασμό με την απουσία σουτιέν, λίγα έμεναν στη φαντασία των περαστικών.

Βέβαια, η Courtney μάς έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους εμφανίσεις, μιας και το ενισχυμένο στο χειρουργείο στήθος της, δύσκολα μπορεί να βρει ρούχα κατάλληλα για να το καλύψουν. Άλλωστε και η κάτοχός του δεν δείχνει να ενδιαφέρεται και ιδιαίτερα…

Δείτε τις φωτογραφίες…











O αuνανισμός στάθηκε μοιραίος για μια 30χρονη γυναίκα…



Παλιά έλεγαν ότι ο αuνανισμός κάνει κακό στην υγεία. Στις παρέες οι έφηβοι χαριτολογώντας, προέτρεπαν τους φίλους τους να προσέχουν γιατί “θα κουφαθούν” ή “θα τυφλωθούν”.


Ο αuνανισμός, είναι ένα θέμα ταμπού γύρω από το οποίο έχουν αναπτυχθεί διάφοροι “αστικοί μύθοι” σχετικοί με την υγεία. Φυσικά και πρόκειται για μια υπόθεση καθαρά προσωπική, και φυσικά δεν έχει καμία επίπτωση στην υγεία του ανθρώπου.

Στην Αγγλία όμως πριν ένα χρόνο ο αuνανισμός στάθηκε μοιραίος για μια 30χρονη γυναίκα, η οποία κατά τη διάρκεια της πράξης, υπέστη καρδιακή προσβολή και πέθανε.

Το περιστατικό απασχόλησε τις εκπομπές «κοινωνικού περιεχομένου» των βρετανικών καναλιών

Η Νικόλ Πάγκιντον, ήταν μια αξιοπρόσεκτη, όμορφη ξανθιά Αγγλίδα. Όπου και να βρισκόταν, η σεξουαλικότητα της, ξεχείλιζε στον χώρο. Τα ανδρικά βλέμματα έστρεφαν και την κοιτούσαν και εκείνη φαινόταν να το απολαμβάνει. Η Νικόλ, δεν είχε κανένα πρόβλημα με την σεξουαλική της ζωή και ποτέ δεν βρέθηκε μόνη χωρίς συντρόφους. Τις τελευταίες ημέρες η Νικόλ δεν εμφανιζόταν στη δουλεία. Ήταν κοινωνική λειτουργός. Δεν απαντούσε ούτε στο σταθερό του σπιτιού της, ούτε και στο κινητό της τηλέφωνο.

Οι γονείς της ανησύχησαν, το ίδιο και οι φίλοι, αλλά και οι συνάδελφοι της. Ειδοποίησαν την αστυνομία και με εντολή του τοπικού εισαγγελέα, αστυνομικοί, άνοιξαν το διαμέρισμα της στο ανατολικό Νιούκασλ. Η εικόνα που αντίκρισαν, τους αιφνιδίασε. Η Νικόλ βρισκόταν γυμνή επάνω στο κρεβάτι της. Ο φορητός υπολογιστής δίπλα της ήταν ανοιχτός και έπαιζε μια ταινία πορνό. Από το κάτω μέρος του κορμιού της ανάμεσα στα πόδια της εξείχε ένα σεξουαλικό πλαστικό “παιχνίδι”. Η Νικόλ την ώρα του θανάτου της, αuνανιζόταν.

Ο ιατροδικαστής που την εξέτασε ήταν κατηγορηματικός: “Πέθανε από καρδιά. Πιστεύω όμως ότι σε μεγάλο ποσοστό ο αuνανισμός της, συνδέεται, με τον θάνατο της.” Ο παθολόγος Ρίτσαρντ Τζόουνς, από την πανεπιστημιακή κλινική, στο νοσοκομείο όπου την μετέφεραν, διευκρίνισε: ” Η Πάγκιντον πέθανε από καρδιακή αρρυθμία στην οποία συνέβαλε ολόκληρη η σεξουαλική κατάσταση που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή” .

Τραγική ειρωνεία, η γάτα της Νικόλ, παρέμενε δίπλα στο κρεβάτι της, δίπλα στη νεκρή αφεντικίνα της, όλες τις ημέρες μέχρι να την ανακαλύψουν…


http://www.newsbomb.gr/



Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger