Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Σκιαθος υποδεχεται το 1ο διεθνες gay festival

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012


ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ και μέχρι την Κυριακή, με show μόδας, 15 θεμτικά parties με διάσημους DJ's αλλά και την ανάδειξη του "Μίστερ Κούρου 2012"


Στο προσκήνιο της επικαιρότητας η Σκιάθος, καθώς από σήμερα, Πέμπτη 12 Ιουλίου, φιλοξενεί το 1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ GAY CULTURE, που θα ολοκληρωθεί στις 15 Ιουλίου.

Επιχειρηματίες και κάτοικοι περίμεναν πως και πως αυτή τη μέρα, αφού όπως όλα δείχνουν, το φεστιβαλ θα δώσει μια οικονομική ανάσα στη τοπική οικονομία, σε μια περίοδο που το έχει ανάγκη όσο ποτέ.




Το νησί αναμένεται να προβληθεί ιδιαίτερα και στο εξωτερικό, λόγω της διεθνούς έκτασης που έχει το φεστιβάλ, καθώς η συμμετοχή ξεπερνά τα 5000 άτομα.

Προσωπικότητες από το χώρο της τέχνης, της ζωγραφικής, της φωτογραφίας, της γλυπτικής, της μόδας και της μουσικής θα θέσουν ζητήματα και θα δώσουν ενέργεια και ζωή στο Φεστιβάλ και γενικότερα στην Σκιάθο.

Πάμπολλες θα είναι οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά το GAY φέστιβαλ, όπως:

Show Μόδας απο γνωστούς Έλληνες και ξένους σχεδιαστές μόδας όπως οι aussieBum, MED, Modus Vivendi, Nikos Apostolopoulos και Τόλης Σκουλαριώτης, 15 θεματικά parties, διάσημοι DJ's ηλεκτρονικής μουσικής, drag queen shows αλλά και η ανάδειξη του Έλληνα ''Μίστερ Κούρου 2012'' στην παραλία της μεγάλης Μπανάνας(!) και το ομώνυμο beach bar.

Γενικότερα θα συμμετέχουν καλλιτέχνες απ’ όλο τον κόσμο, όπου θα προβάλουν τα έργα τους.


e-volos.gr

Η Ναταλι Θανου Παιζει Πιανο Στη Μυκονο Μονο Με Τα Απολυτως Απαραιτητα!


Λίγο απο μοντέλο…λίγο απο παρουσιάστρια, λίγο απο τραγουδίστρια, λίγο απο Dj…


Το κορίτσι κάθισε να παίξει…πιάνο σ΄ένα σπίτι στη Μύκονο που στα σίγουρα…δεν είναι δικό της.

Ποιος άραγε είναι αυτός που και σπίτι έχει στη Μύκονο και πιάνο μέσα σε αυτό και φιλοξενούσε την Σέρβα πρώην Playmate  Νάταλι Θάνου;
Καλύτερα να το αφήσω. Ευτυχώς-για να επανέλθω στο θέμα-δεν ακούμε τι παίζει…διότι δεν έχει ιδέα απο μουσική αλλά την βλέπουμε…μόνο με το μικροσκοπικό μαγιό της. Medium είναι αλλά όπως έχει φουσκώσει απο το κοτόπουλο το στήθος το μαγιό μοιάζει με σεμέν!
Να πω ότι ο τύπος που την φωτογράφισε είναι τυχερός…αν φορούσε ωτοασπίδες…ΝΑΙΙΙΙΙ και ο λόγος είναι εμφανής!!!!!

Πηγή: nassos.blog

Ο ΚΑΡΛΟΣ ΜΠΟΚΑΝΕΡΑ σε γυμνη βρωμικη... φωτογραφιση






























Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου των ΗΠΑ, όπως τον γέννησε η μαμά του, σε μια… βρώμικη φωτογράφιση.
Κυλιέται στη λάσπη και… παίζει μπάλα για τον φακό του ESPN.
Ονοματεπώνυμο: Κάρλος Μποκανέρα (Carlos Bοcanegra)
Ηλικία: 33: 
Ιδιότητα: Επιθετικός…

Τι λέει ο ίδιος για το κορμί του: “Εμείς οι ποδοσφαιριστές τρέχουμε πολύ, γι αυτό και δεν έχουμε μεγάλο ποσοστό σωματικού λίπους. Ακούω συχνά από το αντίθετο φύλο ότι απολαμβάνουν τα πόδια μου”.

Απολαύστε τον λοιπόν:






Οργια στο Ολυμπιακο χωριο της Αθηνας αποκαλυπτει Ολυμπιονικης


Λίγες μέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου έρχεται το «The Secret Olympian», ένα βιβλίο -γραμμένο με ψευδώνυμο- από ένα μέλος της Βρετανικής εθνικής ομάδας κωπηλασίας για να αποκαλύψει τι πραγματικά συνέβαινε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.
«Ο τόπος διαμονής των αθλητών ήταν ένα τεράστιο πάρτι όπου, όταν ερχόταν το απόγευμα, όλοι έπιναν, μεθούσαν και έκαναν σεξ μέχρι τα ξημερώματα, ειδικά αν δεν είχαν κάτι να κάνουν την επόμενη ημέρα. Το Χωριό είχε παντού μηχανήματα όπου μοίραζαν δωρεάν προφυλακτικά δια πάσα χρήση». Αυτό τονίζει ο Έινον, όπως είναι το ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί για ευνόητους λόγους ο συγγραφέας-κωπηλάτης στο σχετικό άρθρο που δημοσίευσε το Βήμα.
Μάλιστα τα πράγματα ήταν τόσο εκτροχιασμένα που «Αρκετοί εκ των συναθλητών μου δεν άντεχαν όλο αυτό το συνεχές πάρτι μέχρι πρωίας κι έφευγαν από το Χωριό, προτιμώντας να πληρώσουν από τη τσέπη τους και να μείνουν σε ένα ξενοδοχείο εκτός του χώρου, όπου θα είχαν την ησυχία τους».
Κάτι που έρχεται να επιβεβαιώσει το γιατί τελικά έφτασαν να αναλογούν 13 προφυλακτικά ανά αθλητή στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Ακόμη και αν ο συγγραφέας επιμένει ότι πολλά από αυτά «κατέληξαν ως σουβενίρ στις τσάντες μας χωρίς να τα χρησιμοποιήσουμε».
Αν δούμε τα στοιχεία ψύχραιμα, τα πράγματα δεν ήταν και τόσο άσχημα στην Αθήνα. Ειδικά αν σκεφτείς πως στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Γαλλίας το 1992 οι αυτόματοι πωλητές προφυλακτικών έπρεπε να γεμίζονται ξανά ανά δυο ώρες.
Ενώ πιο τσιγκούνηδες από όλους αποδείχτηκαν οι Κινέζοι που, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, μοίρασαν μόλις 10.000 προφυλακτικά στους συνολικά 10.500 αθλητές που βρέθηκαν εντός του Ολυμπιακού Χωριού.

http://www.iefimerida.gr

Ξανθια "αμαζονα" απεδρασε απο τις φυλακες Κορυδαλλου

- Η σπείρα των Ροζ Πανθήρων έκανε δεκάδες χτυπήματα σε μεγάλα κοσμηματοπωλεία της χώρας 
- Η κατηγορούμενη παλιότερα ήταν αθλήτρια μπάσκετ στον Παναθηναϊκό και το Παγκράτι 
- Χτύπησαν τη δεσμοφύλακα και εν συνεχεία εξαφανίστηκαν 
- Είναι η πρώτη φορά που μία γυναίκα κατάφερε να δραπετεύσει από ελληνικές φυλακές 
- Σε διαθεσιμότητα η σωφρονιστική υπάλληλος με εντολή Ρουπακιώτη


Για πρώτη φορά στα χρονικά των φυλακών Κορυδαλλού, μία γυναίκα κρατούμενη κατάφερε να αποδράσει από το μεγαλύτερο σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας, προκαλώντας για άλλη μία φορά χιλιάδες ερωτήματα για την ασφάλεια και τα μέτρα ποιυ λαμβάνονται. 


Πρόκειται για την Όλια Κίρκοβιτς, μία γυναίκα σερβικής καταγωγής, η οποία ήταν προφυλακισμένη για διακεκριμένες κλοπές, κατηγορούμενη για μέλος της γνωστής σπείρας των Ροζ Πανθήρων που χτυπούσε και λήστευε μεγάλα κοσμηματοπωλεία σε όλη τη χώρα. 


Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κρατούμενη που έχει διατελέσει και παίκτρια μπάσκετ στην ομάδα του Παναθηναϊκού και του Παγκρατίου είχε αναλάβει στη φυλακή εργασίες ελαιοχρωματισμού. Η γυναίκα αυτή είναι ύψος 1,93 ξανθιά και θεωρείτο η αμαζόνα της γνωστής σπείρας των ληστών. 


Η ξανθιά εντυπωσιακή γυναίκα ως ελαιοχρωματιστής μέσα στη φυλακή βρισκόταν στο χώρο του επισκεπτηρίου. Εκείνη μίλησε στη σωφρονιστική υπάλληλο και της εξήγησε πως περιμένει στο επισκεπτήριο έναν φίλο της ο οποίος θα της φέρει ένα κουτί με χρώματα. 


Όταν έφτασε ο νεαρός, η σωφρονιστική υπάλληλος προχώρησε για να ελέγξει το κουτί εάν όντως έχει χρώματα και όπως η ίδια αναφέρει, σύμφωνα με τις πληροφορίες του NewsIt δέχθηκε ένα χτύπημα στο κεφάλι από το πίσω μέρος όπλου, ενώ άρχισαν να την χτυπούν και οι δύο έως ότου έπεσε κάτω χωρίς τις αισθήσεις της. 


Τότε ακριβώς βρήκαν την ευκαιρία οι δύο και κατάφεραν να αποδράσουν, ενώ χιλιάδες ερωτήματα προκάλεί και το γεγονός πώς κατάφερε ο φίλος της κρατούμενης να περάσει από τις φυλακές Κορυδαλλού το όπλο. 


Το πλέον σίγουρο πάντως είναι πως από τον τρόπο που κινήθηκαν οι δύο δράστες αλλά και από το γεγονός ότι τους περίμεναν έξω από τη φυλακή μηχανές μεγάλου κυβισμού με τις οποίες και διέφυγαν δείχνει ότι το σχέδιο ήταν απόλυτα οργανωμένο. 


Έχει σημάνει πάντως συναγερμός στις γύρω περιοχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της κρατούμενης, ενώ έχει ήδη ενημερωθεί η ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης. Πάντως, με εντολή του υπουργού Δικαιοσύνης, κ. Ρουπακιώτη, η σωφρονιστική υπάλληλος τέθηκε σε διαθεσιμότητα. 

http://www.newsit.gr

BMW i8 Spyder concept


Υβριδικό μέλλον
To τελευταίο concept της BMW δείχνει το μέλλον της αυτοκίνησης.

Το BMW i8 Spyder διαθέτει ηλεκτροκινητήρα 131hp που κινεί τον μπροστινό άξονα, ενώ ένας βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρου και 223hp θα είναι υπεύθυνος για την κίνηση των πίσω τροχών.

Το όχημα της BMW θα μπορεί να είναι μπροστοκίνητο, πισωκίνητο ή τετρακίνητο, ανάλογα με τις επιλογές του οδηγού και τις οδηγικές συνθήκες.Θα επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ/ώρα σε 5 δευτ. και η τελική του θ’ αγγίζει τα 250 χλμ/ώρα.











http://www.delamagen.gr

Β. Κορεα: Πεθανε ο μπαμπας και ο διαδοχος κυκλοφορει ελευθερα με το αμορε


Εδώ και μέρες τα διεθνή ΜΜΕ ασχολούνται με τη μυστηριώδη γυναίκα που έκανε την εμφάνισή της στο πλευρό του νέου ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ-ουν, ο οποίος διαδέχτηκε τον αυστηρό και αυταρχικό πατέρα του.
Τελικά το μυστήριο λύθηκε, και η μαυροντυμένη γυναίκα που ακούει στο όνομα Χιον Σονγκ-γουόλ είναι παλιός έρωτας του Κιμ Γιονγκ-ουν, σχέση όμως στην οποία ο μπαμπάς Κιμ Γιονγκ-Ιλ είχε τις ενστάσεις του και υποχρέωσε κακήν κακώς το γιο του να τη λήξει.
Η Χιον, η οποία είναι τραγουδίστρια στο επάγγελμα, με πολλές επιτυχίες στα βορειοκορεατικά τσαρτ και τραγούδια με τίτλους χαρακτηριστικούς της κομμουνιστικής νεανικής κουλτούρας, όπως «Η τέλεια κοπέλα», «Τα βήματα των στρατιωτών», «Αγαπάω την Πιονγκ Γιανγκ», «Η στρατιωτίνα που απολύθηκε» ή «Είμαστε ο στρατός του Κόμματος».
Σύμφωνα με τις μυστικές υπηρεσίες της Νότιας Κορέας, η σχέση των δύο ξεκίνησε προ δεκαετίας, όταν ο νεαρός τότε Κιμ Γιονγκ-ουν επέστρεψε από την Ελβετία, όπου σπούδαζε, αν και γνωρίζονταν από την εφηβεία τους.
Υπενθυμίζεται ότι ο Κιμ Γιονγκ-ουν προκάλεσε μεγάλο σούσουρο την περασμένη Κυριακή, όταν επισκέφτηκε μαζί με την - μέχρι τότε άγνωστη στο διεθνές κοινό – Χιον το μαυσωλείο του παππού του και ιδρυτή της σύγχρονης κομμουνιστικής Βορείου Κορέας, Κιμ Ιλ-σουνγκ.

http://www.iefimerida.gr


Τα Ζωδια Σημερα 12 Ιουλιου 2012


Κριός
21/3-20/4

Η σημερινή Πέμπτη είναι μια πολύ καλή μέρα για να κάνεις μια νέα αρχή στη ζωή σου, φίλε Κριέ. Οι θετικές όψεις που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Δία, τον Πλούτωνα και τον Ουρανό από το ζώδιό σου, εύκολα σε βάζουν στη διαδικασία και σε υποστηρίζουν σημαντικά, να αλλάξεις πολλά πράγματα, από τις συνήθειές σου μέχρι και τις παρέες σου. Φρόντισε τον εαυτό σου, για να αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, χρειάζεται η δική σου προσπάθεια για να πάνε τα πράγματα καλύτερα. Μην αναβάλεις τη συζήτηση που θέλεις να κάνεις με τον σύντροφό σου, ώστε να πάτε ένα βήμα πιο πέρα τη σχέση σας. Αν είσαι μόνος, είναι καιρός να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου και να μην την εγκαταλείπεις στη μοίρα της.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Κριέ, τα πράγματα εξελίσσονται θετικά για εσένα και πολλές από τις αλλαγές που επιθυμείς θα γίνουν με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου επίσης είναι σε καλό δρόμο και με λίγη προσοχή, θα πάνε ακόμα καλύτερα. Απόφυγε με κάθε τρόπο τα άσκοπα έξοδα.






Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις και θα μπορέσεις να προχωρήσεις κάποια σχέδια που έχεις, καθώς οι εξελίξεις είναι υπέρ σου. Μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου και κάνεις λανθασμένες ή επιπόλαιες ενέργειες. Δείξε ωριμότητα στον τρόπο που διαχειρίζεσαι την επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, καλό είναι να φροντίσεις να χαλαρώσεις από την πίεση της καθημερινότητας, πριν δεις τον σύντροφό σου. Μεταφέρεις στη σχέση σου τα προβλήματά σου και αυτό δεν θα σου βγει σε καλό. Εσύ που πίνεις καφέ ακόμη με την μοναξιά, να είσαι αισιόδοξος, γιατί η σημερινή μέρα μπορεί να σου φέρει τη γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ταύρος, στα επαγγελματικά σου έρχονται στιγμές ικανοποίησης και ευνοούνται συνεργασίες και ξεκινήματα με ελπιδοφόρες προοπτικές. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, θέλουν προσοχή. Σήμερα λοιπόν, προσπάθησε να αποφύγεις τις σημαντικές οικονομικές συμφωνίες.






Δίδυμοι
21/5-21/6 

Η μέρα θα σου φέρει ειδήσεις, που δεν θα σε ικανοποιήσουν ιδιαίτερα, αγαπητέ Δίδυμε. Μην αποσυντονιστείς και χάσεις το ρυθμό, με τον οποίο λειτουργείς, γιατί θα μείνεις πίσω σε πολλά ζητήματα και πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο. Αν δυσκολεύεσαι, ζήτα βοήθεια από τους δικούς σου ανθρώπους. Είναι εκεί, για να σου την προσφέρουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, φίλε Δίδυμε, χρειάζονται προσοχή και θα πρέπει να συγκρατήσεις τα νεύρα σου, για να μην ξεσπάσεις στο σύντροφό σου. Πολλά ζητήματα που δεν σου αρέσουν, είναι αποτέλεσμα της δικής σου κακής διάθεσης. Κι αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, μην αγχώνεσαι και άσε την ευχάριστη πλευρά σου να γοητεύσει τους γύρω σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Δίδυμος, μπορείς να προχωρήσεις κάποια σχέδια που έχεις εδώ και καιρό και να τελειώνεις με ορισμένες υποχρεώσεις, που έχουν μείνει πίσω από το παρελθόν σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται και, με λίγη προσοχή, θα πάνε ακόμα καλύτερα.






Καρκίνος
22/6-22/7

Καλό είναι σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, να ανασυνταχθείς και να δεις με σοβαρότητα όσα έχεις να κάνεις. ‘Άφησε τις αναβολές και εκμεταλλεύσου τη δυναμικότητα, που σου προσφέρει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα, για να λύσεις τα θέματά σου. Πάντως η μέρα γενικά είναι πολύ ευνοϊκή και πολλά άτομα θα σε βοηθήσουν στις προσπάθειές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Καρκίνε, η μέρα είναι ιδανική για να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σου και να καλύψεις ίσως την απόσταση, που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Όσο για εσένα, που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, ο ερωτισμός που σου προσφέρει ο Άρης από τον Ζυγό θα έχει σήμερα αποτελέσματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Καρκίνος, σήμερα θα χρειαστεί σοβαρή αντιμετώπιση κάποιων δυσκολιών. Μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου και πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Είναι σημαντικό να αποφύγεις τα ρίσκα, ειδικά στον οικονομικό τομέα, όπου κινείσαι οριακά.






Λέων
23/7-23/8

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, μπορείς να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα και να κινητοποιηθείς προς όφελός σου. Μην μένεις πίσω στα σχέδιά σου και μην αναβάλεις τίποτα για αύριο. Ο Ερμής από το ζώδιό σου, ενισχύει το δυναμισμό σου και το μόνο που πρέπει να προσέξεις, είναι να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και χάσεις τον έλεγχο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Λέων, μπορείς σήμερα να λύσεις αρκετά προβλήματα της σχέσης σου, κάνοντας μια εποικοδομητική συζήτηση με το σύντροφό σου. Αν είσαι ακόμη ελεύθερος, φρόντισε να περάσεις καλά με αγαπημένους σου φίλους και μην πεις όχι στις προτάσεις, που θα σου γίνουν απόψε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Λέων, θα είναι σε μια πολύ καλή μέρα. Φρόντισε όμως να ξεμπερδέψεις με τις υποχρεώσεις που έχεις, πριν βάλεις άλλες στο κεφάλι σου. Η δυναμική σου στάση θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις διάφορες δυσκολίες. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Κάλυψε τα χρέη σου, γιατί αν συνεχίσεις έτσι, δεν θα μαζεύονται.






Παρθένος
24/8-22/9

Η σημερινή Πέμπτη σε βρίσκει πολύ καλά αγαπητέ Παρθένε, παρότι οι συνθήκες γύρω σου δεν είναι και οι καλύτερες. Κάποιες συζητήσεις που έχουν γίνει εν αγνοία σου θα σε προβληματίσουν, αλλά δεν θα σταματήσουν τη δυναμικότητά σου. Ο Ερμής από τον Λέοντα σε ευνοεί να κάνεις κινήσεις βελτίωσης και να μην επαναπαύεσαι σε όσα έχεις πετύχει μέχρι σήμερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, φίλε Παρθένε, και μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον της σχέσης σου. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μίλα για όσα αισθάνεσαι χωρίς φόβο. Αν είσαι αδέσμευτος, φρόντισε να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις. Θα βρεις σύντομα αυτό που θέλεις, αλλά χρειάζεται λίγη υπομονή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Παρθένος, είναι σε μια έντονη φάση, όπου συνεργασίες και επαφές φέρνουν καλά αποτελέσματα και τα σχέδιά σου υλοποιούνται όπως επιθυμείς. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα, χάρη σε κάποιες προτάσεις που μπορεί να αυξήσουν τα έσοδά σου.






Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, μπορείς να ηρεμήσεις, καθώς φαίνεται ότι τα ζητήματά σου έχουν μπει σε μια σειρά και όλα εξελίσσονται όπως θέλεις. Μπορείς να προχωρήσεις τα σχέδιά σου και θα δεις ότι ακόμα και κάποια εμπόδια που σε καθυστερούσαν, τώρα ξεπερνιούνται χωρίς ιδιαίτερο κόπο από την μεριά σου. Όπως και να έχει όμως, καλό είναι να διατηρήσεις τη διπλωματική στάση που ακολουθείς ως τώρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, άσε σήμερα στην άκρη τα προβλήματα και μην χαλάσεις το ρομαντικό κλίμα που υπάρχει στη σχέση σου. Επικεντρώσου στα καλά και μην αρχίζεις τις γκρίνιες και τα παράπονα. Αν πάλι αναζητάς αυτήν την περίοδο το άλλο σου μισό, θα έχεις σήμερα τα φλερτ σου και θα νιώσεις πολύ ευχάριστα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Ζυγέ, θέλουν λίγη προσοχή και προσήλωση στο πρόγραμμα που έχεις θέσει. Μην κάνεις κινήσεις βιασύνης και μην παρασύρεσαι σε συμφωνίες, αν δεν εξετάσεις πολύ καλά τα δεδομένα. Κάθε σου κίνηση πρέπει να είναι πολύ μετρημένη, κυρίως στα οικονομικά σου, που βρίσκονται σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο.






Σκορπιός
23/10-22/11

Φίλε Σκορπιέ, αν κάτι δεν σου αρέσει στη ζωή σου, πρέπει να το αλλάξεις άμεσα. Αυτή η επιθυμία για αλλαγές θα γίνει πολύ έντονη σήμερα, που η διάθεσή σου θα είναι δυναμική και αποφασιστική. Μην αφήνεις τα πράγματα να σε επηρεάζουν, χωρίς να κάνεις τίποτα. Η ιδιαίτερα θετική όψη της Σελήνης με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα, σου δίνει κάθε βοήθεια για να κινηθείς δραστικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Σκορπιέ, καλό είναι να μιλήσεις σήμερα με το σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν, ώστε να αισθανθείς καλύτερα και να ηρεμήσεις. Η σιωπή μόνο χάσμα θα δημιουργήσει ανάμεσά σας. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με την μοναξιά, έχεις κάθε δυνατότητα να γοητεύσεις τους ανθρώπους που σε πλησιάζουν. Μη διστάσεις να χρησιμοποιήσεις αυτό το όπλο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλύτερα, αν είσαι Σκορπιός, και κάποιες δυσκολίες που αντιμετώπιζες μέχρι τώρα, αρχίζουν να μένουν πίσω σου. Δείξε προσοχή στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου γιατί τα έξοδα αυξάνονται συνεχώς.







Τοξότης
23/11-21/12

Φίλε Τοξότη, ξεκινάει για εσένα μια πολύ καλή ημέρα, όπου η δημιουργική σου σκέψη και η δυναμικότητά σου θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τα σχέδια και τις ιδέες σου. Οι θετικές όψεις που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη με τον κυβερνήτη σου Δία, τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, είναι στο πλευρό σου και ευνοούν τις προσπάθειές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Τοξότη, θα χρειαστεί να βρεις την ισορροπία που έχεις χάσει μέσα στη σχέση σου. Είναι στο δικό σου χέρι να νιώσεις καλύτερα και να απαλλαγείς μια καλή από τους εφιάλτες του παρελθόντος. Εσύ που κυνηγάς την ερωτική σου ευτυχία και δεν την έχεις βρει ακόμη, η επικοινωνία με τους γύρω σου ευνοείται ιδιαίτερα αυτήν την Πέμπτη. Αξιοποίησε την θετική επίδραση των πλανητών, για να φέρεις κοντά σου το άτομο που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου πρέπει να οργανωθείς σήμερα, αν είσαι Τοξότης, για να μπορέσεις να τελειώνεις με όσες υποχρεώσεις έχεις. Δούλεψε με τους συνεργάτες σου και μην τα κάνεις όλα μόνος σου. Τα οικονομικά σου είναι σε άσχημη μέρα. Πρέπει να μαζέψεις τα έξοδά σου, για να δεις άσπρη μέρα.






Αιγόκερως
22/12-19/1

Θα σε απασχολήσουν σήμερα ζητήματα, που ίσως είχες ξεχάσει, αγαπητέ Αιγόκερε. Καλά θα κάνεις να μην τα παραβλέψεις και να ασχοληθείς σοβαρά μαζί τους, γιατί αυτή τη φορά χρειάζονται άμεση επίλυση. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου, γιατί οι συνθήκες μπορεί να σου φέρουν εκνευρισμό και άρα, άσχημα αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, χρειάζεται η δική σου προσπάθεια σήμερα, αλλά και όλη σου η καλή διάθεση, για να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα της σχέσης σου, που δημιουργούν άσχημο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, γίνε λίγο περισσότερο ανοιχτός σε νέες γνωριμίες και μην απορρίπτεις κάθε άτομο που γνωρίζεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Αιγόκερως, τα σχέδια που κάνεις μπορούν να προχωρήσουν και σε αυτή την πορεία θα σε βοηθήσουν και οι δικοί σου άνθρωποι. Απόφυγε σήμερα τις αποφάσεις, που έχουν μεγάλη βαρύτητα. Βάλε ένα πρόγραμμα στα οικονομικά και μην το παραβιάσεις ό,τι κι αν γίνει. Τα έξοδα που έχεις είναι πολλά και σε αγχώνουν.





Υδροχόος
20/1-19/2

Η σημερινή μέρα θα σου δώσει λύσεις σε διάφορα θέματα που παρέμεναν στάσιμα μέχρι τώρα, αγαπητέ Υδροχόε. Να ξέρεις ότι μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αν ελέγξεις λίγο το άγχος που σε καταβάλλει και πάρεις αποφάσεις με καθαρό μυαλό και σωστή, ορθολογική κρίση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, τα προβλήματα που έχεις σου χαλάνε τη διάθεση, αλλά ίσως να πρέπει να δεις και από την πλευρά του άλλου όσα συμβαίνουν στη σχέση σου και δεν σου αρέσουν. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, το πλανητικό σκηνικό ενισχύει τη γοητεία σου, η οποία φυσικά συναρπάζει όσους σε συναναστρέφονται.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Υδροχόος, θα έχεις σήμερα στιγμές έντασης και εκνευρισμού και πρέπει να συγκρατηθείς, για να μην ακυρώσεις όσες προσπάθειες έχεις κάνει μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου πάντως πηγαίνουν λίγο καλύτερα και, αν συνεχίσεις το πρόγραμμά σου, θα δεις άμεσα περεταίρω βελτίωση.






Ιχθείς
20/2,20/3

Η δυναμική σου στάση απέναντι στις καταστάσεις σε οδηγεί στην επιτυχία, αγαπητέ Ιχθύ. Σήμερα ενεργείς αποφασιστικά και με μεγάλη ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Καταφέρνεις να δώσεις λύσεις σε πολλά ζητήματα. Συνέχισε έτσι και μην αφήσεις καμία ευκαιρία να σου ξεφύγει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, μπορείς να περάσεις πολύ καλά, αρκεί να ηρεμήσεις και να αφήσεις πίσω σου τα άγχη, που σου προκαλεί η δουλειά σου. Βγάλε όλη σου την ερωτική διάθεση, γιατί η μέρα ευνοεί τις τρυφερές στιγμές. Αν πάλι είσαι μόνος, κάνε κι εσύ κάποιες κινήσεις και θα έχεις αποτέλεσμα. Μην μένεις άπραγος περιμένοντας…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, θα σου γίνουν προτάσεις, που χρειάζονται αρκετή σκέψη. Μη βιαστείς να απαντήσεις, αλλά μην απορρίψεις και τίποτα. Στα οικονομικά σου, έρχονται στο προσκήνιο κάποια λάθη του παρελθόντος. Διόρθωσέ τα, για να κινηθείς με ένα πιο σωστό πρόγραμμα.

Πηγή: myastro.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger