Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΠΑΓΩΣΕ Ο ΝΙΑΓΑΡΑΣ! - ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ !!

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014




Πάγωσε ο Νιαγάρας και αρκετά γενικά σημεία του, με θερμοκρασίες που έπεσαν και άγγιξαν ως και τους -40oC !! 


Ψυχρή εισβολή αέρα από την Αρκτική, έχει φέρει πρωτοφανείς χαμηλές θερμοκρασίες σε μεγάλα τμήματα των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά που είναι οι χαμηλότερες εδώ και δυο δεκαετίες.


http://greek-weather.org/index.php?sid=da4d0a27c90325bc039450bc7301bd21



Τα «ατυχήματα» των celebrities


Με το φακό να τις ακολουθεί σε κάθε τους βήμα, θα έπρεπε να έχουν δείξει μεγαλύτερη προσοχή.

Οι celebrities που ακολουθούν όχι μόνο υπέπεσαν σε στυλιστικά σφάλματα, αλλά οι επιλογές που έκαναν προκάλεσαν ή τις έφεραν σε απόσταση αναπνοής από το «ατύχημα»…


1. Courtney Stodden: Η αγαπητή Courtney είναι ένα νέο κορίτσι που δεν έχει κλείσει τα 20 (δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις, κι εμείς το ίδιο). Μόλις πήρε διαζύγιο από τον 51 ετών σύζυγό της και βγήκε να πιει ένα ποτάκι στο L.A. Μαζί της βγήκαν και οι «μπροστινοί αερόσακοι» και άντε τώρα βγάλε εσύ άκρη από όλο αυτό το μεγάλο μπέρδεμα.


2. Eva Longoria: Άστο Eva μου, μην το κουράζεις. Ωραίο το φόρεμα που φόρεσες στο πάρτι για τις Χρυσές Σφαίρες. Δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο όμως για τα εσώρουχά σου, γιατί δεν τα βλέπουμε. Αντιθέτως, όλος ο κόσμος είδε αυτά που δεν έπρεπε.


3. Iggy Azalea: Η Iggy είναι τραγουδίστρια από την Αυστραλία και καλή μάλιστα, έχει προταθεί αρκετές φορές ως υποψήφια σε διάφορες κατηγορίες. Εδώ την βλέπουμε να ποζάρει ηδυπαθώς: λάγνο βλέμμα, μισόκλειστα χείλη κι αναρωτιόμαστε αν φυσήξει λίγο αεράκι τι καταστροφή μπορεί να ακολουθήσει…


4. Kim Kardasian 1: Ήταν έγκυος. Φόρεσε δερμάτινα, τακούνια, στενά, φουλ μακιγιάζ, είναι ιδρωμένη, το μαλλί είναι ένα χάος και ξαφνικά να και ο κορσές. Αποκαλύφθηκε το μεγαλύτερο μυστικό του Χόλιγουντ. Τώρα κι εσείς ξέρετε. Τον φοράνε όλες.


5. Kim Kardasian 2: Και μετά το φιάσκο του κορσέ είπε να δείξει το ωραίο σώμα της σε κατάσταση φουλ εγκυμοσύνης φορώντας το συγκεκριμένο διάφανο με ένα thong. Να υποθέσουμε ότι τώρα που γέννησε θα κυκλοφορεί γυμνή 167 μέρες το χρόνο με τέτοια αυτοπεποίθηση.


6. Lindsay Lohan: Κάτι πέφτει κορίτσι και το βλέπει όλη η υφήλιος…


7. Mariah Carey: Η Mariah έχει μείνει ακόμη στο «All I want for Christmas is you» και όσα χρόνια και να περάσουν δεν μεγαλώνει, είναι μπεμπέκα. Εδώ την βλέπουμε σε φάση «Δεν σηκώνω άλλο το χεράκι γιατί θα προκληθεί χαμός και πανικός».


8. Miley Cyrus: Με τόσα άλλα που έχεις εσύ στο κεφάλι σου, σιγά μη σε νοιάζει αν θα σε τραβήξει ο φωτογράφος σε άλλη μια αμήχανη στιγμή.


9. Sarah Harding: Ω Sarah, είσαι πολύ ωραίο κορίτσι αλλά πίστεψέ μας, είναι η μοναδική φωτογραφία στον κόσμο που δεν κοιτάμε αυτά τα υπέροχα δίμετρα πόδια.


10. Vanessa Hudgens: Ωραίο φόρεμα,ωραίο μακιγιάζ, τέλειο σινιόν, όλα ωραία και καλά. Αυτό το σουτιέν που πετάγεται σαν κοκοράκι από αυτό το αριστούργημα, πριν φύγεις από το σπίτι δεν το είδες;

Συμπέρασμα: Τo Χόλιγουντ με τα εσώρουχα μάλλον έχει την χειρότερη σχέση που υπάρχει…

(Πηγή φωτογραφιών: hollywoodlife.com)

Περισσότερα θέματα για τη μόδα και τη γυναίκα μπορείτε να διαβάσετε στο margaretcruzemark.blogspot.gr

- See more at: http://arouraios.gr


Μηχανή του χρόνου: Ο ξυλοδαρμός του Καζαντζίδη στον στρατό, που του στέρησε τη χαρά της πατρότητας


Ο Στέλιος Καζαντζίδης αγαπήθηκε από τους θαυμαστές του, όσο κανένας άλλος Έλληνας καλλιτέχνης.


Οι φανατικοί του θαυμαστές, γνώριζαν τα πάντα για τη ζωή και την καθημερινότητά του.

Υπήρχε, όμως, μια λεπτομέρεια για την προσωπική του ζωή, που χάρη σε δικές του παραπλανητικές δηλώσεις, δεν ήταν γνωστή.

Ήταν ο λόγος, σύμφωνα με τη Μηχανή του Χρόνου, για τον οποίο ο Στέλιος δεν έκανε ποτέ παιδιά.

Ο Καζαντζίδης ήταν ένας γοητευτικός άντρας και πάντα είχε στο πλευρό του μια δυναμική γυναίκα.

Με καμία όμως, ούτε καν με την επί σειρά ετών σύζυγό του Μαρινέλλα, δεν έκανε παιδιά.

Σε μία από τις ελάχιστες συνεντεύξεις που έδωσε ο Καζαντζίδης, αποκάλυψε την αιτία. Όπως υποστήριξε, όταν ήταν φαντάρος, τον είχε κλωτσήσει ένα άλογο στα γεννητικά του όργανα, αφήνοντάς του μόνιμο πρόβλημα γονιμότητας.

Ο Στέλιος Καζαντζίδης σε ηλικία περίπου 30 ετών

Γιατί όμως τον χτύπησε το άλογο;

Την εξήγηση έδωσε η τελευταία του σύζυγος, Βάσω Καζαντζίδη, σε συνέντευξή της στη «Μηχανή του Χρόνου».

Σύμφωνα με την κυρία Καζαντζίδη, όταν ο Στέλιος ήταν φαντάρος, τον έκλεισαν σε ένα στάβλο, για να τον τιμωρήσουν για τα κομμουνιστικά πολιτικά του φρονήματα.

Πρακτική που ήταν συνηθισμένη σε όσους κατάγονταν από αριστερή οικογένεια και δεν την είχαν αποκηρύξει.

Στον στάβλο, όπως είπε ο ίδιος, έγινε το ατύχημα με το άλογο, που του στέρησε την πατρότητα.

Ο γιατρός που τον εξέτασε τότε, του είπε: «Τη ζωή σου τη γλίτωσες, αλλά δεν θα κάνεις παιδιά».

O Στέλιος Καζαντζίδης με την τελευταία του σύζυγο, Βάσω, που ο ίδιος αποκαλούσε «θησαυρό»

Η εκδοχή της πνευματικής του μητέρας

Πρόσφατα, η νονά του τραγουδιστή, Μαρία Κιουρτσόγλου, εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της, άγνωστες αλήθειες από τη ζωή του αγαπημένου της βαφτιστικού.

Ο Στέλιος είχε μια ιδιαίτερη σχέση με τη νονά του και της εξομολογούνταν όλα του τα μυστικά.

Σύμφωνα με την κυρία Κιουρτσόγλου, η στειρότητα του Καζαντζίδη δεν οφειλόταν σε κλοτσιά από άλογο, αλλά στον άγριο ξυλοδαρμό που δέχτηκε από έναν ανώτερό του, όταν ήταν φαντάρος.

Ο Πόντιος αξιωματικός έσυρε και χτύπησε με μανία τον τραγουδιστή. Ένα από τα άγρια χτυπήματα, τον βρήκε στα γεννητικά όργανα, προκαλώντας ανεπανόρθωτη βλάβη.

Όποια και αν είναι η αλήθεια, για την αιτία που ο τραγουδιστής στερήθηκε την πατρότητα, το γεγονός είναι ότι ο ίδιος πληγώθηκε πολύ.

Ο Καζαντζίδης διέθετε έναν πολύ ευαίσθητο χαρακτήρα και σύμφωνα με τους ανθρώπους που τον έζησαν, όταν πληροφορήθηκε ότι δε θα μπορούσε να τεκνοποιήσει, κλείστηκε στον εαυτό του.

Γι’ αυτό και για πολλά χρόνια, όταν τον ρωτούσαν, δεν έλεγε ποιος ήταν ο λόγος που δεν έγινε ποτέ πατέρας.



Δεν έγινε ποτέ πατέρας, αλλά έγινε παππούς

Τα τελευταία χρόνια της ζωής του, ο Στέλιος Καζαντζίδης τα πέρασε με τη σύζυγό του Βάσω, που ο ίδιος αποκαλούσε «θησαυρό».

Η κυρία Βάσω είχε μια κόρη από τον πρώτο της γάμο, η οποία έκανε ένα μεγάλο δώρο στον τραγουδιστή.

Έκανε μια κόρη, του χάρισε δηλαδή ένα εγγονάκι, στο οποίο αφιερώθηκε και το λάτρευε με όλη του τη δύναμη.

Αν και δεν είχε δικά του παιδιά, ο Στέλιος άκουσε από τα χείλη της μικρής την πιο γλυκιά λέξη, που του είπαν ποτέ, τη λέξη παππού.

- See more at: http://arouraios.gr


Όσοι δεν αντέχετε μην το δείτε! Ο άνθρωπος που δεν έχει πλυθεί εδώ και 60 χρόνια (photos)


Μπορεί εκ πρώτης όψεως να είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς πως πρόκειται για τα χέρια ενός ανθρώπου, όμως αυτή είναι η σημερινή εικόνα του Amoo Hadji, ο οποίος δεν έχει πλυθεί εδώ και 60 χρόνια.


Ο 80χρονος, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, άνδρας ζει μια πολύ απλή ζωή στο χωριό Dezhgah του Ιράν, με το πιο πολύτιμο αντικείμενο που έχει στην κατοχή του να είναι μια μεταλλική πίπα με την οποία καπνίζει κοπριά ζώων.

- See more at: http://arouraios.gr



ΤΕΝΤΩΝΕΙ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ Η ΑΓΚΥΡΑ - Τουρκική επιχείρηση "πολιορκίας" στο Αιγαίο απο Ζουράφα έως Καστελόριζο


Επιχείρηση «πολιορκίας» και αμφισβήτησης των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων στο Αιγαίο από τη Ζουράφα μέχρι και το Καστελόριζο στήνει η Τουρκία...Ο σκοπός είναι προφανής και έχει να κάνει με την ελληνική ΑΟΖ και τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων που υπάρχουν εντός αυτής. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η Άγκυρα επικεντρώνεται σε δύο νησιά, τα οποία καθορίζουν την ελληνική κυριαρχία και «τοποθετούν» τα όρια της ΑΟΖ.

Για την επόμενη εβδομάδα οι Τούρκοι έχουν δεσμεύσει περιοχή στα διεθνή ύδατα του Αιγαίου, μεταξύ Καστελόριζου και Κύπρου, προκειμένου να πραγματοποιήσουν αεροναυτικά γυμνάσια. Θα λάβουν μέρος πλοία επιφανείας, αεροσκάφη, ίσως και υποβρύχια.
Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται σε κατάσταση ετοιμότητας, καθώς θεωρείται πιθανό οι Τούρκοι να στήσουν ένα επεισόδιο για να αμφισβητήσουν την εθνική κυριαρχία και τις ΑΟΖ Ελλάδας και Κύπρου.
Το Καστελόριζο το εντάσσουν στις «γκρίζες ζώνες» ή καλύτερα θα ήθελαν να το εξαφανίσουν από το χάρτη, ενώ αξιώνουν και συνδιαχείρηση της περιοχής της Ρόδου, όπου υπάρχουν πλούσια κοιτάσματα υδρογονανθράκων.
Μην ξεχνάμε το «καζάν καζάν» του Ρ.Τ. Ερντογάν που ελέχθη στα μούτρα του Α. Σαμαρά χωρίς να αντιδράσει, αλλά και πρόσφατα δημοσιεύματα που αναφέρουν πώς θα «ανάψει το Αιγαίο» αν η Ελλάδα επιχειρήσει εκμεταλλευόμενη την Προεδρία της Ε.Ε. να ανακηρύξει ΑΟΖ.
«Η Τουρκία δεν πρόκειται να επιτρέψει κάτι τέτοιο» και «θα κάνει τα πάντα για να συνεχίσει απτόητη τις έρευνες με προοπτική εκμετάλλευσης των ενεργειακών κοιτασμάτων στην Ανατολική Μεσόγειο και στο Αιγαίο», έλεγε το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας που υποστηρίζει την κυβέρνηση Ερντογάν.
Στο πλαίσιο αυτό εντάσσουν Έλληνες επιτελείς και τη χθεσινή υπέρπτηση πάνω από τη Σάμο. Οι Τούρκοι πραγματοποιώντας άσκηση στα παράλια, έστειλαν ένα ελικόπτερο τύπου AS-532 Cougar να διεισδύσει στον ελληνικό εναέριο χώρο και να πετάξει πάνω από το ελληνικό νησί.
Η πρόκληση δείχνει ποιοτική αναβάθμιση, αφού όπως υποστηρίζουν οι ίδιες πηγές, δεν συνηθίζεται κάτι τέτοιο. Τα ελικόπτερα που παραβιάζουν συνήθως τα εθνικά χωρικά ύδατα ή του κανόνες του FIR Αθηνών έχουν απονηωθεί από πλοία.
Το Cougar είχε την πλήρη υποστήριξη της Τουρκικής Αεροπορίας, αφού τόσο στο Αιγαίο όσο και στα παράλια πετούσαν δεκάδες μαχητικά στο πλαίσιο της «άσκησης». Δώδεκα μάλιστα από αυτά, τα μισά οπλισμένα, σημείωσαν 3 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου. Αυτό δείχνει πώς επρόκειτο για μια σχεδιασμένη επιχείρηση-πρόκληση.
Λίγα 24ωρα πριν η Τουρκία είχε βγάλει στο βορειοανατολικό Αιγαίο πολλές μονάδες του Στόλου της για να πραγματοποιήσει βολές ανοιχτά του Κόλπου Ξηρού. Επί της ουσίας όμως θέλησε να προβάλει την αμφισβήτηση του καθεστώτος της Ζουράφας, αφού τα πολεμικά πλοία της Άγκυρας έφτασαν μερικές εκατοντάδες μέτρα από την νησίδα παραβιάζοντας τα ελληνικά χωρικά ύδατα.
Κάτω από τα… κανόνια των πολεμικών πλοίων μπήκαν και Τούρκοι ψαράδες, όπως αποκάλυψε το «defencenet.gr» και με τσαμπουκά εκδίωξαν τους Έλληνες αλιείς από ελληνικά χωρικά ύδατα προκειμένου να γεμίσουν τα δίχτυα τους.
Η οδηγία από το υπουργείο Εξωτερικών του «αναπληρωτή πρωθυπουργού» Ευάγγελου Βενιζέλου ήταν πάντως να αποφευχθεί η ένταση για να μη χαλάσει η προγραμματισμένη φιέστα της ανάληψης της ελληνικής Προεδρίας της Ε.Ε.
Είναι σαφές πώς η Άγκυρα τεντώνει το σκοινί στο Αιγαίο και δεν είναι διόλου απίθανο να προκαλέσει «θερμό επεισόδιο» για να διεκδικήσει συνδιαχείριση των ενεργειακών κοιτασμάτων.
Η τακτική της τεχνητής έντασης συμφέρει στην παρούσα φάση και τον Ρ.Τ. Ερντογάν που κάνει άνοιγμα στο «βαθύ» κράτος, τους στρατιωτικούς και τους δικαστικούς προκειμένου να ξεφύγει από τη δίνη των σκανδάλων διαφθοράς στο εσωτερικό της Τουρκίας.
Η ηγεσία του ελληνικού Πενταγώνου το γνωρίζει πολύ καλό αυτό και έχει επεξεργαστεί στρατιωτικά σχέδια αντίδρασης και απάντησης στις απειλές της Τουρκίας.
Το θέμα είναι τι γίνεται με την κυβέρνηση που συνεχώς είναι με γυρισμένο…
defencenet.gr

- See more at: http://www.gkourou.com


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger