Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Γυναικείες και ανδρικές ατάκες για χυλόπιτα - Τι λένε και τι... εννοούν!

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013



Γυναικείες ατάκες για xυλόπιτα και τι εννοεί...

1. Σε βλέπω σαν αδελφό μου

(Μου θυμίζεις τον Κουασιμόδο στην Παναγία των Παρισίων)...

2. Εχουμε μια μικρή διαφορά ηλικίας

(Συνομήλικος της Ακρόπολης είσαι; )

3. Δεν με ελκύεις με 'αυτόν' τον τρόπο

(Είσαι ο πιό άσχημος τύπος που έχω δεί ποτέ μου)

4. Η ζωή μου είναι ιδιαίτερα πολύπλοκη αυτήν την εποχή

(Δεν θέλω να περάσω όλο το βράδυ μαζί σου γιατί θα ακούσεις όλα τα τηλεφωνήματα από τους άνδρες με τους οποίους βγαίνω)

5. Εχω ήδη ερωτικό δεσμό

(Ο οποίος είναι ο αρσενικός μου γάτος και μια μεγάλη σακούλα ποπκόρν)

6. Δεν βγαίνω ραντεβού με άνδρες από την δουλειά μου

(Ακουσε, φιλαράκο, δεν θα έβγαινα μαζί σου ακόμη και αν ήσουν ο τελευταίος άνδρας στο σύμπαν, πόσο μάλιστα στο κτίριο)

7. Δεν φταις εσύ, εγώ φταίω

(Δεν φταίω εγώ, εσύ φταις)

8. Ασχολούμαι με την καριέρα μου

(Ακόμη και κάτι τόσο βαρετό και μη ικανοποιητικό σαν την καριέρα μου είναι καλύτερο από το να βγω μαζί σου)

9. Δεν θέλω να δεσμευτώ

(Εχω ξεκόψει κάτι κρύους σαν και σένα)

10. Ας μείνουμε φίλοι

(Σε θέλω να είσαι κοντά μου για να σου λέω με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όλα εκείνα που θα γίνονται με τους άλλους άντρες όταν κάνω έρωτα μαζί τους)

Ανδρικές ατάκες για Χυλόπιτα (και τι εννοεί)

1. Σε βλέπω σαν αδελφή μου

(Είσαι άσχημη)

2. Εχουμε μια μικρή διαφορά ηλικίας

(Είσαι άσχημη)

3. Δεν με ελκύεις με 'αυτόν' τον τρόπο

(Είσαι άσχημη)

4. Η ζωή μου είναι ιδιαίτερα πολύπλοκη αυτήν την εποχή

(Είσαι άσχημη)

5. Εχω ήδη ερωτικό δεσμό

(Είσαι άσχημη)

6. Δεν βγαίνω ραντεβού με γυναίκες από την δουλειά μου

(Είσαι άσχημη)

7. Δεν φταις εσύ, εγώ φταίω

(Είσαι άσχημη)

8. Ασχολούμαι με την καριέρα μου

(Είσαι άσχημη)

9. Δεν θέλω να δεσμευτώ

(Είσαι άσχημη)

10. Ας μείνουμε φίλοι

(Είσαι απελπιστικά άσχημη).


Φιλιέται με άγνωστες χρησιμοποιώντας 3 απλές ερωτήσεις (βίντεο)


Ο Vitaly, ένας δημοφιλής Ρώσος youtuber που ζει στη Florida, μόλις έφτασε τον χρυσό αριθμό του ενός εκατομμυρίου subscribers και για να το γιορτάσει βγήκε στους δρόμους σε μια αποστολή για να «ρίξει» καυτές άγνωστες γυναίκες.




Βρες ο δικό σου Ultrabook στο you.gr

5 πράγματα που δεν θέλει να ακούσει μία γυναίκα!

Καλοί, χρυσοί οι άντρες, χωρίς αυτούς φυσικά και δεν μπορούμε να ζήσουμε αλλά είναι και κάποιες φορές που θέλουμε να τους πνίξουμε διότι φαίνονται ανίκανοι να αντιληφθούν κάποιους βασικούς κανόνες της γυναικείας ιδιοσυγκρασίας! Ποιοι είναι αυτοί; 

Η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών δεν θέλει να ακούσει την αλήθεια που βλέπει ο άλλος αλλά την αλήθεια που ισχύει για εκείνη! Ακόμα και η καλύτερή μας φίλη αν μας πει ότι παχύναμε, με όλη την καλή διάθεση και αγάπη που μας έχει, μπορεί να κάνουμε ότι το δεχόμαστε απλά και αβασάνιστα, αλλά εκτός του ότι για την επόμενη μέρα θα σκεφτόμαστε μονίμως τα βαριά αυτά λόγια, τουλάχιστον για κανένα μισάωρο θα αποφύγουμε να την κοιτάξουμε στα μάτια για να μην δει τη... σπίθα ενός αδιόρατου θυμού μέσα σε αυτά! Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε κάποια βασικά πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να πείτε στην καλή σας γιατί πολύ απλά δεν θα τη βγάλετε καθαρή! Εξαιρετικά αφιερωμένο στον προβληματισμένο άντρα εκεί έξω...

1. Δεν ξέρω... εσύ τι λες: Αν κάνετε το λάθος και ξεστομίσετε τη φράση αυτή, τότε το έχετε χάσει τι παιχνίδι! Πρώτον, όταν μία γυναίκα ξέρει τι θέλει δεν ρωτάει, απλά το δηλώνει και εύχεται από μέσα της να εισακουστεί η ευχή αυτή! Δεύτερον, και πιο σημαντικό, δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από έναν άντρα που είναι αποφασιστικός, ακόμα και αν η απόφαση αυτή έχει να κάνει με το ποια ταινία θα δείτε! Μην παραπονιέστε λοιπόν ότι κάνετε πάντα ότι θέλει εκείνη διότι αφενός είστε αναποφάσιστοι, χαρακτηριστικό αντρικό γνώρισμα, και δεύτερον εφόσον τις δίνετε το δικαίωμα της επιλογής, να ξέρετε ότι θα το πάρει με οποιοδήποτε κόστος!

2. Ηρέμησε: Βλέπετε ότι τα νεύρα της δεν είναι καλά. Είτε γιατί έχει τσακωθεί με την μητέρα της, είτε γιατί βρήκε επιτέλους το παντελόνι των ονείρων της και τελικά της κάνει τα οπίσθια να φαίνονται σαν την πλατεία Ομονοίας! Δεν έχετε απολύτως κανένα δικαίωμα να της πείτε ένα απλό ηρέμησε ή χαλάρωσε! Και ξέρετε γιατί; Γιατί ακόμα κι αν εσείς πιστεύετε 100% τα λόγια που ξεστομίζετε, εκείνη θα το πάρει το λιγότερο σαν ειρωνία με αποτέλεσμα να την πληρώσετε εσείς! Η γυναίκα δεν χαλαρώνει ποτέ, παρά μόνο όταν βρίσκεται σε σπα, και αυτό σπάνιο με την οικονομική κρίση πια! Το να δώσετε μία απλή συμβουλή, δεν της λέει κάτι, μη σας πούμε ότι της ερεθίζει ακόμα περισσότερο τα νεύρα! Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να την ακούσετε χωρίς καν να μιλάτε! Ανά τακτά χρονικά διαστήματα γουρλώστε και λίγο τα μάτια σε ένδειξη είτε εκπλήξης είτε αγανάκτησης! Ελπίζουμε να την βγάλετε καθαρή...

3. Πάχυνες: Θεωρούμε ότι όταν ένας άντρας ξεστομίζει κάτι τέτοιο σε μία γυναίκα, μάλλον έχει πάρει απόφαση να εγκαταλείψει τον μάταιο τούτο κόσμο παριστάνοντας τον καμικάζι αυτοκτονίας! Η γυναίκα, από τη στιγμή που αντιλαμβάνεται τον εαυτό της, θέλει απλά να είναι ωραία! Δεν υπάρχει άνθρωπος γένους θηλυκού που να μην έχει κάνει δίαιτα έστω και μία φορά στη ζωή του, ακόμα και εκείνες που ισχυρίζονται ότι η εξωτερική εμφάνιση είναι κάτι ασήμαντο! Το να πει λοιπόν ένα αγόρι σε ένα κορίτσι ότι έβαλε κάποια κιλά, είναι σαν να της μπήγει το μαχαίρι στην καρδιά και να το στριφογυρίζει κιόλας! Αυτό που έχετε να κάνετε είναι απλά να σιωπήσετε και να είστε σίγουροι ότι θα το αντιληφθεί μόνη της κάποια στιγμή. Αν γυρίσει και σας πει βέβαια, «μα καλά αφού βλέπεις ότι πάχυνα γιατί δεν μιλάς», σφίξτε τα δόντια και κάντε υπομονή! Θα περάσει...

4. Μήπως να ξυριζόσουν: Βρε ανίδεοι τι δεν καταλαβαίνετε; Αν μία γυναίκα έχει λίγη τριχούλα παραπάνω δεν είναι επειδή βαριέται να ξυριστεί, αλλά επειδή περιμένει να κάνει λέιζερ ή αποτρίχωση! Και μην πείτε ότι αυτά είναι περιττά, γιατί αν πέσετε σε καμία που απλά ξυρίζεται, ξενερώνετε και της προτείνετε άλλες μεθόδους που θα αφήνουν το δέρμα απαλό! Ε λοιπόν οι άλλες αυτές μέθοδοι απαιτούν και λίγο.... μεγάλωμα τρίχας και αν δεν σας αρέσει απευθυνθείτε αλλού! Επίσης, μην παίρνετε μία γυναίκα ένα τέταρτο πριν για να της ανακοινώσετε ότι θα πάτε στην παραλία! Δεν προλαβαίνει να ετοιμαστεί, δεν θα προλάβει να έρθει και θα την εκνευρίσετε κιόλας! Εμείς σας προειδοποιήσαμε...

5. Έχεις περίοδο: Ο μόνος λόγος που σας επιτρέπεται να ξεστομίσετε τη φράση αυτή, είναι αν τη συνεχίσετε με το, «το λέω γιατί μεγάλωσε το στήθος σου»! Μόνο έτσι... Αλλιώς πολύ λυπόμαστε αλλά δεν έχετε καμία τύχη! Το να ρωτήσετε κάτι τέτοιο μία γυναίκα, σημαίνει ότι γκρινιάζει, ότι είναι στην τσίτα και όλα της φταίνε. Μπορεί αυτό να είναι πέρα για πέρα αλήθεια, αλλά η ίδια το γνωρίζει καλύτερα από όλους οπότε δεν χρειάζεστε διευκρινίσεις... Η απόλυτη τιμωρία σας θα είναι φυσικά να πάτε να της αγοράσετε σερβιέτες και ταμπόν  από το σούπερ μάρκετ, που αν μας ρωτάτε δεν υπάρχει χειρότερο για τον αντρικό εγωισμό. Αλλά για να την έχετε φτάσει στο σημείο αυτό, μάλλον σας άξιζε!


Δείτε την φωτογραφία για την οποία η 26χρονη δασκάλα απολύθηκε!


Η 26χρονη δασκάλα πήρε ένα ρίσκο και το πλήρωσε με τη δουλειά της...

Η όμορφη κοπέλα εργαζόταν ως δασκάλα στο Martin County High School στη Φλόριντα των ΗΠΑ και δέχθηκε μια πρόταση για φωτογράφηση με μπικίνι...

Η Olivia Sprauer, που δουλεύει πλέον σαν μοντέλο με το όνομα Victoria James, δηλώνει ότι ήξερε πως έπαιρνε ένα ρίσκο με τις τολμηρές φωτογραφίες της, οι οποίες έπεσαν τον Φεβρουάριο στα χέρια του διευθυντή του σχολείου και οδήγησαν στην απομάκρυνσή της.

Δείτε την επίμαχη φωτογραφία:




Τρέλανε όλο το αεροδρόμιο με το καυτό λευκό της σορτσάκι Ελληνίδα μοντέλα! (φώτο)



Πραγματικά μοιάζει με φωτογραφία τραβηγμένη σε αεροδρόμιο του εξωτερικού με τις δίμετρες καλλονές που σκύβουν «τυχαία» στο αυτοκίνητο και προσφέρουν ΤΟ θέαμα.

Όμως η συγκεκριμένη είναι «τραβηγμένη» στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και το κορμί που βλέπετε ανήκει σε Ελληνίδα καλλονή που μας «βγάζει» τα μάτια με την σ έ ξ ι εμφάνιση της!

Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Λοίζου! Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε κατά την άφιξη της από τις Πασχαλινές της διακοπές.

Φορώντας ένα καυτό λεuκό σορτσάκι και ψηλοτάκουνα πέδιλα συγκέντρωσε πάνω της όλα τα βλέμματα και όχι άδικα! 

Δείτε φωτογραφίες!





Πηγή: gossip-tv.gr

Ανέκδοτο: Ο οίκος ανοχής με τις καθηγήτριες


Άνοίξε ένας οίκο ανοχής και στον 1ο όροφο έβαλε μοντέλα.
Στον 2ο έβαλε νοικοκυρές και στον 3ο καθηγήτριες.
Πρώτη βδομάδα λειτουργίας τα μοντέλα έβγαλαν 1000 ευρώ, οι νοικοκυρές 1000 ευρώ και οι καθηγήτριες 1000 ευρώ.
Την δεύτερη βδομάδα τα μοντέλα έβγαλαν 800 ευρώ, οι νοικοκυρές 700 ευρώ και οι καθηγήτριες 3500 ευρώ.
Το αφεντικό τρελάθηκε. Κάθε εβδομάδα τα μοντέλα και οι νοικοκυρές έβγαζαν όλο και λιγότερα ενώ οι καθηγήτριες όλο και περισσότερα.
Πιάνει και ρωτά έναν πελάτη που ήταν κάθε μέρα εκεί:
- Γιατί προτιμάς τις καθηγήτριες;
- Ε, την πρώτη μέρα πήγα στα μοντέλα. Όλο “Μη το ένα, μη το άλλο, μη θα μου σπάσει κανένα νύχι, μη θα χαλάσει το σώμα μου”.
Την άλλη μέρα πήγα στις νοικοκυρές. Αυτές ήταν συνέχεια “Όχι στο κρεβάτι, μόλις το έστρωσα. Όχι στον καναπέ, είναι καινούργιος. Μην πατάς εδώ, μη θα χαλάσεις εκείνο”.
Ενώ οι καθηγήτριες μόλις τελειώσεις σε ρωτάνε:
«Το καταλάβατε, ή να το ξανακάνουμε για να το εμπεδώσετε;»

Απίστευτο! Σκότωσε την εγγονή του και την φωτογράφισε γυμνή!


Ασυγκράτητη ήταν η μητέρα της 12χρονης Τία από την Βρετανία, όταν ακούστηκε στο δικαστήριο ότι ο σύντροφος της ίδιας της της μητέρας (δηλαδή ο θετός παππούς της), σκότωσε την κόρη της και έβγαζε φωτογραφίες το γυμνό της σώμα!

Ο αρρωστημένος Stuart Hazell, προκάλεσε αρχικά ασφυξία στην νεαρή. Στη συνέχεια την έγδυσε, την φωτογράφισε και έβαλε το άψυχο σώμα της σε σακούλα και το έκρυψε στην σοφίτα του σπιτιού.

Όπως διαπιστώθηκε από την δίκη που έχει συγκλονίσει την βρετανική κοινή γνώμη, ο 37χρονος είχε «αδυναμία» στα site παιδικής πορνογραφίας, ενώ είχε μαγνητοσκοπήσει την 12χρονη κρυφά την ώρα που έβαζε κρέμα σώματος στα πόδια της μια εβδομάδα πριν την σκοτώσει.Εν τω μεταξύ, παρόλο που έχουν βρεθεί όλα τα στοιχεία, εκείνος αρνείται ακόμα τις κατηγορίες.

Απίστευτο: Δείτε τι έκλεψαν από νεκροταφείο


Απίστευτο και όμως ελληνικό…

Χωρίς πόρτα άφησαν άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες τον χώρο των δημοτικών κοιμητηρίων Ξάνθης το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα.

Οι δράστες που κινήθηκαν ακαριαία και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τον φύλακα των νεκροταφείων αφαίρεσαν την σιδερένια πόρτα που βρίσκεται στο πίσω μέρος του χώρου των κοιμητηρίων και τράπηκαν σε φυγή. Χρησιμοποιώντας ειδικά σύνεργα και κατά πάσα πιθανότητα μεγάλο όχημα, όπως φορτηγό, ξήλωσαν στην κυριολεξία την πόρτα και τη μετέφεραν χωρίς να αφήσουν ούτε βίδα!

Προσωρινά ο δήμος τοποθέτησε σύρματα στη θέση της πόρτας, ώστε να μην μοιάζει ξέφραγο αμπέλι ο χώρος των κοιμητηρίων, ενώ τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται η αντικατάσταση της πόρτας, διαδικασία που θα κοστίσει περίπου 500 ευρώ στον δήμο Ξάνθης. «Εκμεταλλεύτηκαν το ότι ήταν Πάσχα για να δράσουν και να κλέψουν την πίσω πόρτα» αναφέρει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Αναστάσιος Θεοδωρίδης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφονται περιστατικό κλοπών στον χώρο των κοιμητηρίων που βρίσκεται δίπλα στον οικισμό αθιγγάνων, με πιο πρόσφατα τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά επιθέσεων σε πολίτες που επισκέπτονταν τον χώρο.

Δείτε πώς μπορείτε να καταλάβετε τις κρυφές κάμερες σε ξενοδοχεία



Αποτελεί τον μεγαλύτερο φόβο για κάθε παράνομο ή μη ζευγάρι που αποφασίζει να περάσει κάποιες ευχάριστες ώρες μακριά από αδιάκριτα βλέμματα...

Υπάρχουν όμως τρόποι για να εντοπίσετε αν υπάρχει κρυφή κάμερα μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά.

Αν έχεις κινητό με κάμερα απλά κλείνεις ΟΛΑ τα φώτα και κοιτάς το δωμάτιο ΜΕΣΑ από την κάμερα του κινητού. Αν υπάρχει κάμερα θα δεις φώς εκεί που το γυμνό μάτι δεν βλέπει. Για να το τεστάρετε απλά πάρτε το τηλεκοντρόλ και πατήστε ένα κουμπί ενώ το κοιτάει η κάμερα του κινητού. Ο αισθητήρας βλέπει άνετα τις υπέρυθρες (near infrared) εκτός και αν έχει φίλτρα (μερικά ΝΟΚΙΑ).

Οι κάμερες στα ξενοδοχεία χρησιμοποιούν υπέρυθρες για να σε φωτίσουν όταν έχεις σβήσει τα φώτα.

Πληροφορίες: astrology.gr

Θες να περάσεις στις Πανελλαδικές; Έλα στη θεία λειτουργία…Μια απίστευτη αφίσα της Μητρόπολης Νέας Σμύρνης



Σκοταδισμός; Προβοκάτσια; Πάντως η Μητρόπολη Νέας Σμύρνης βρήκε - αν μη τι άλλο – έναν προκλητικό αλλά και ευφάνταστο τρόπο,  προκειμένου να προσελκύσει πιστούς.

Σε αφίσα της καλεί τους υποψηφίους πανελλαδικών (και όχι μόνο όπως διευκρινίζεται) εξετάσεων να κάνουν… «παράκληση στην Παναγιά την Πέμπτη 16 Μαΐου και ώρα 7 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Άνω Καλαμακίου (Θεομήτορος)».

Η αφίσα απευθύνεται σε υποψήφιους επιστήμονες (!)

Όπως είναι προφανές,  έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας ειρωνικά σχόλια. Κάποιοι μιλούν για «σκοταδισμό» κάποιοι για απλώς σατιρίζουν: «Kαταρχάς οι υποψήφιοι που θα πάρουν την ευλογία δεν αδικούν τους υπόλοιπους που δίνουν ? Να βγάλει το υπουργείο Παιδείας σχετική εγκύκλιο προς διευθέτηση του προβλήματος» ήταν ένα από τα δεκάδες σχόλια
Άραγε, εν έτει 2013, η Εκκλησία πιστεύει πως μια κατανυκτική λειτουργία, αρκεί για να περάσει κανείς στο ΑΕΙ της επιλογής του;

http://thepaper.gr/

Έγκυος ανέβασε υπερηχογράφημα στο Facebook, σκότωσε τα 3 της παιδιά και αυτοκτόνησε



Tέλος στη ζωή της έδωσε μια 23χρονη, μητέρα 3 παιδιών, πηδώντας από την ταράτσα κτιρίου parking, ύψους 12 μέτρων.

Ο λόγος ήταν πως ο σύζυγός της σκόπευε να την εγκαταλείψει για μια άλλη γυναίκα.

Όταν η αστυνομία μπήκε στο σπίτι της, βρήκε τα πτώματα των τριών παιδιών της, ηλικίας 3 και 2 ετών και 11 μηνών.

Η 23χρονη είχε γράψει μερικές ώρες πριν αυτοκτονήσει στο Facebook:
«Η μανούλα θα σας αγαπάει για πάντα και δεν πρόκειται να σας αφήσει ποτέ», ενώ ανέβασε και ένα υπερηχογράφημα, που έδειχνε ότι ήταν έγκυος επτά μηνών.

ΜΑΚΑΒΡΙΟ: Σε κάθε κηδεία δώρο τα... εννιάμερα και ο καφές!



Οι εποχές είναι δύσκολες, η οικονομική κρίση σαρώνει τα πάντα και... οι επιχειρηματίες προσπαθούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα, όπως μπορεί ο καθένας...
Όπως διαβάζουμε στο kosmoslarissa.gr στα Γραφεία Τελετών, οι.. "δουλειές" μπορεί να μην έχουν πέσει, όμως η οικονομική στενότητα πολλών Ελλήνων τους έχει οδηγήσει στο να ξοδεύουν όλο και λιγότερα για το τελευταίο "αντίο" των συγγενικών του προσώπων.

Αρκετοί μάλιστα, καταφεύγουν σε έρευνα... "αγοράς" για να πετύχουν καλύτερη τιμή.

Έτσι, αρκετά Γραφεία, για να διατηρήσουν ένα καλό μερίδιο της "πίτας", έχουν καταφύγει σε προσφορές αλλά και σε εκπτωτικά πακέτα, με τον ανταγωνισμό να ανεβαίνει καθημερινά.
Χαρακτηριστική περίπτωση, είναι ένα Γραφείο Τελετών στη Λάρισα που μέσω διαφήμισης, προσφέρει τον καφέ της κηδείας και τα... εννιάμερα εντελώς δωρεάν.
Μάλιστα, έχει και ειδική τιμή για το γεύμα.

Η μέρα που θα δούμε και κάποιο "μακάβριο" τηλεοπτικό σποτ, δεν φαίνεται να αργεί...

http://www.newsit.gr/

Δείτε τον Στράτο Τζώρτζογλου να σηκώνει μέχρι και τον ΙΕΡΟ ΣΤΑΥΡΟ στο Άγιον Όρος!


Δείτε τον ηθοποιό να σηκώνει τον ιερό σταυρό στην μονή της Αγίας Σκήτης.

Μπορεί ο Στράτος Τζώρτζογλου να μας είχε ξαφνιάσει όταν πριν μερικά χρόνια ασπάστηκε την Kabbalah και να είχε μίλησε ανοιχτά για αυτό, όμως φαίνεται πως δεν κόβει τα δεσμά από τον Χριστιανισμό.

Όπως αποκλειστικά το soknews.gr σας ενημέρωσε για την επίσκεψη του ηθοποιού στο Άγιο όρος χθες στο φως της δημοσιότητας βγήκαν οι φωτογραφίες στο agioritikesmnimes, που τον απαθανατίζουν στην Ιερά Σκήτη της Αγίας Άννης όπου σηκώνει τον Σταυρό του Μαρτυρίου. Φαίνεται πως ο Στράτος Τζώρτζογλου εκεί βρίσκει στην εσωτερική του γαλήνη και ηρεμία και δεν παύει να αναζητά τις απαντήσεις των εσωτερικών του αναζητήσεων μέσα από τον δρόμο του Θεού!




http://www.soknews.gr/

Ποιος Έλληνας τραγουδιστής πλήρωσε για να σκοτώσουν τη γυναίκα του;


Ο τραγουδιστής του heavy metal συγκροτήματος As I Lay Dying, Tim Lambesis, συνελήφθη κατηγορούμενος ότι προσπάθησε να προσλάβει ένα μυστικό αστυνομικό, για να σκοτώσει τη γυναίκα του.

Ο ελληνικής καταγωγής Lambesis βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του. Η αστυνομία του Σαν Ντιέγκο έλαβε πληροφορίες ότι ο 32χρονος τραγουδιστής έψαχνε εκτελεστή για να σκοτώσει τη γυναίκα του.

Ένας μυστικός αστυνομικός τον πλησίασε και όπως φαίνεται ο Lambesis έπεσε στην παγίδα.

Οι As I Lay Dying έχουν κερδίσει πολλά μουσικά βραβεία, μεταξύ των οποίων και Grammy, για την καλύτερη metal εμφάνιση.

Ο Lambesis δεν έκρυβε τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις, τονίζοντας ότι τα θέματα στα τραγούδια του ήταν γραμμένα από με χριστιανική ματιά. 

sarotiko

Εξοργίζει ο φονιάς της 25χρονης Φαίης που τα είχε με την παντρεμένη αδελφή της...


Εξοργίζει το πανελλήνιο με τα λόγια του ο δολοφόνος της 23χρονης καλλονής Φαίης από τη Νέα Μάκρη.

 Στην απολογία του στον 15ο ανακριτή, δήλωσε ότι ήταν ατύχημα, ενώ η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο άγρια ξυλοκοπημένη με βαριά τραύματα!
 Σύμφωνα, πάντα με τα όσα υποστήριξε ο ίδιος, είπε χαρακτηριστικά: «ήταν η κακιά η ώρα». 
 Οργή και αηδία προκαλεί η περιγραφή του μοιραίου βραδιού της 5ης Απριλίου, που ο 25χρονος έχει το θράσος να ρίχνει ευθύνες στο άτυχο κορίτσι!
 Ακόμα, δήλωσε ότι  κυκλοφορούσε κανονικά στην περιοχή της Νέας Μάκρης, έπινε τους καφέδες του και δεν πήγε κανείς να τον συλλάβει.
 Μόνο θυμό προκαλεί η δήλωσή του ότι είναι πολύ στενοχωρημένος με το πώς εξελίχθηκε η ιστορία και όταν έμαθε ότι η κοπέλα κατέληξε «έπεσε» σε πραγματικό πένθος.
 Τι είπε για το μοιραίο βράδυ
 Το βράδυ της 5ης Απριλίου, την κάλεσε στο τηλέφωνο για να συναντηθούν και να συζητήσουν. Πήγε από το σπίτι της, την πήρε και πήγαν στο παρακάτω δρόμο για να μιλήσουν. Στη συνέχεια άρχισαν να μαλώνουν και σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστήριξε ο κατηγορούμενος, εκείνη του έδωσε πρώτα ένα χαστούκι!
 Ο λόγος ήταν ότι η Φαίη είχε μάθει ότι είχε παράλληλη σχέση με την αδελφή της, όπως ο ίδιος είπε. Υποστήριξε ακόμα, ότι όσο τα είχε με την 23χρονη καλλονή, η μεγάλη αδελφή της τον πίεζε να χωρίσει και του έλεγε ότι εκείνη θα έπαιρνε διαζύγιο για να είναι μαζί του!
 Στη συνέχεια, εκείνος έχασε την ψυχραιμία του, την χτύπησε, βγήκαν έξω από το αυτοκίνητο όπου συνεχίστηκε η διαμάχη τους. Η κοπέλα καθώς μάλωναν, παραπάτησε ΕΙΠΕ και χτύπησε το πίσω μέρος του κεφαλιού της πάνω στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου! Την ίδια στιγμή που όλοι οι γιατροί διέγνωσαν τις βαριές κακώσεις που είχε το κορίτσι και προέρχονταν από άγριο ξυλοδαρμό!
 Αμέσως, ο ίδιος φοβήθηκε γιατί την είδε να έχει χάσει τις αισθήσεις της, την έβαλε στο αυτοκίνητο και μαζί με ακόμα δυο φίλους του, την μετέφεραν στον Ερυθρό Σταυρό. Από εκεί κάλεσε την αδερφή της κοπέλας και όταν εκείνη ήρθε αυτός έφυγε για να αποφύγει το αυτόφωρο. Αφού, όπως ο ίδιος είπε δεν έφταιγε εκείνος αλλά η Φαίη παραπάτησε! Είπε μάλιστα χαρακτηριστικά ότι είχαν : «ερωτικό καυγαδάκι»!
 Τον τελευταίο μήνα, όπου ο εισαγγελέας έχει εκδώσει ένταλμα σύλληψης , ο 25χρονος υποστήριξε ότι κινούταν κανονικά στην περιοχή της Νέας Μάκρης, πήγαινε για καφέ στις καφετέριες, έβγαινε έξω κανονικά.
 Όταν παρουσιάστηκε σήμερα στον ανακριτή, είπε ότι και εκείνος και η οικογένειά του είναι συντετριμμένοι και μάλιστα για να αποδείξει πόσο την αγαπούσε έχει καλέσει ως μάρτυρες πέντε μέλη της οικογένειάς του για να πουν πόσο καλά φερόταν στην άτυχη Φαίη!
 Του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ο κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στον Κορυδαλλό.


Ε. Μενεγάκη:Βγάζουν μάτια οι νέες φωτογραφίες της στο twitter


Οι νέες φωτογραφίες της Ελένης... κολάζουν, αφού το μάτι "καρφώνεται" σε ό,τι πιο "πλούσιο" διαθέτει η παρουσιάστρια στο σώμα της, σημείο που δεν διστάζει να μας χαρίσει απλόχερα, φορώντας ένα μπικίνι που το αναδεικνύει! Δείτε τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της στην παραλία.....




ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΔΡΑΜΑ της Φατμαγκιούλ (Ο σύντροφός της ΠΕΘΑΝΕ από ΤΡΟΧΑΙΟ)



Παρά το χρήμα και τη δόξα, κανείς δεν μπορεί να βγάλει από την καρδιά της "Φατμαγκιούλ" το μαχαίρι... Ο μεγάλος της έρωτας σκοτώθηκε σε ατύχημα και χαμός του στην στοιχειώνει ακόμα.

Η"Φατμαγκιούλ" της ομώνυμης τουρκικής σειράς ή η κατά κόσμο Beren Saat έχει περάσει πολύ δύσκολες στιγμές. Η ηθοποιός έχασε τον πρώτο της έρωτα σε τροχαίο ατύχημα. Ακόμα και σήμερα που έχουν περάσει αρκετά χρόνια όταν μιλάει για εκείνον δακρύζει. Μάλιστα εκείνος την είχε παροτρύνει να ασχοληθεί με την υποκριτική. «Μια μέρα μου είπε: "Γίνεται ένας διαγωνισμός χορού και τραγουδιού. Πάμε να κάνεις μια αίτηση. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα"». Η τραγική ειρωνεία ήταν ότι όταν της ανακοινώθηκε ότι πέρασε στον διαγωνισμό, πριν προλάβει να πάρει τηλέφωνο τον σύντροφό της, ο αδελφός του την ενημέρωσε ότι ήταν νεκρός. «Ήθελα να τον αγγίξω και να τον δω για τελευταία φορά. Δε με ένοιαζε τι θα αντικρίσω, αρκεί που ήταν εκείνος. Αυτό είναι αγάπη». Σήμερα ετοιμάζεται να παντρευτεί τον νέο της σύντροφο αλλά ποτέ δεν έχει βγάλει τον πρώτο της έρωτα από την καρδιά και το μυαλό της.

http://www.soknews.gr/

Δείτε τι μισθό θα έπρεπε να παίρνει μια μητέρα!



Τη μείωση του μισθού τους θα αντιμετώπιζαν οι μητέρες και σύζυγοι, εάν πληρώνονταν πραγματικά για τις δουλειές που κάνουν στο σπίτι.

Υπολογίζοντας τις 14 κύριες δουλειές που κάνει μία μητέρα, μεταξύ των οποίων είναι το μαγείρεμα, το καθάρισμα, η φροντίδα των παιδιών κτλ, το αμερικανικό Insure.com καταρτίζει τον Mother’s Day Index  (δείκτη της Ημέρας της Μητέρας), που ουσιαστικά δείχνει πόσα θα έβγαζαν οι μητέρες, εάν πληρώνονταν από την ελεύθερη αγορά για τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Ο δείκτης δείχνει ότι, φέτος, ο μισθός μιας μητέρας θα έπεφτε στα 59.862 δολάρια ετησίως, από 60.182 δολάρια το 2012 και 61.436 δολάρια το 2011.

thestival.gr

Κοιτάζω τ' αστέρια και βλέπω εσένα...



Οι Έλληνες ξοδεύουν 8 ώρες καθημερινά σε τηλεόραση και facebook



O ελεύθερος χρόνος στην εποχή της κρίσης και του περιορισμού της κατανάλωσης διοχετεύεται σε δωρεάν υπηρεσίες με έντονο το στοιχείο της διασκέδασης. 

Οι τηλεθεατές ξοδεύουν καθημερινά 4 ώρες και 26 λεπτά κατά μέσον όρο κολλημένοι στον καναπέ, οι δε φανατικοί του facebook 3 ώρες και 40 λεπτά. Ωστόσο τα δύο Μέσα είναι ανταγωνιστικά, καθώς διαστάσεις επιδημίας έχει πάρει το φαινόμενο της τηλεθέασης με παράλληλο σερφάρισμα στα κοινωνικά δίκτυα.

Από τους χρήστες του facebook το 72% είναι γυναίκες και 28% άνδρες. Το 87% είναι 18- 40 ετών και το 93% πανεπιστημιακής μόρφωσης.

Το «προφίλ» του τηλεθεατή έχει και άλλα κοινά στοιχεία με αυτό του χρήστη Facebook, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που οι διαφημιστές σχεδιάζουν τη στρατηγική τους αντιμετωπίζοντας τα δύο Μέσα με τον ίδιο ή παραπλήσιο τρόπο. Κίνητρα όπως η συνήθεια και η χαλάρωση δείχνουν τη συγκλίνουσα φύση των υπηρεσιών που παρέχουν Facebook και Τηλεόραση. Αλλα στοιχεία που γεφυρώνουν το φαινομενικό χάσμα ΤV και FB, η ανάγκη να ακολουθεί κανείς τη μόδα και η φυγή από τη σκληρή πραγματικότητα.

Χρήσεις όπως η αναζήτηση πληροφοριών και η επαγγελματική αναζήτηση δεν είναι τόσο σημαντικές για τους χρήστες του FB όπως άλλωστε και για τους τηλεθεατές που σχεδόν ποτέ δεν αναδεικνύουν ενημερωτικές εκπομπές στο top 10 της τηλεθέασης.

Τα στοιχεία (για το Facebook) προκύπτουν από έρευνα που εκπονήθηκε από τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών, Στέλιο Παπαθανασόπουλο, και τους ερευνητές Μ. Ξενοφώνος, Α. Καραδημητρίου, Ι. Ντάγκα και Η. Αθανασιάδη, μέσω ερωτηματολογίου σε δείγμα 450 έμπειρων χρηστών του Facebook.

Ν. Παπαδημητρίου: Οι εντυπωσιακές πόζες της στη θάλασσα!


Ευκαιρία να περάσει παραπάνω χρόνο με τους γιους της, βρήκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου στις πασχαλινές διακοπές. Η όμορφη ηθοποιός μπορεί να έμεινε στην Αθήνα αλλά φαίνεται πως το απολαμβάνει! 

Από τις βόλτες δεν έλειπαν και οι περίεργες χορευτικές φιγούρες της Ντορέττας στη θάλασσα!

Το βράδυ της Ανάστασης η ηθοποιός καμάρωνε την λαμπάδα που της έκανε δώρο ο γιος της!






Ο ΟΗΕ «ακολουθούσε» μια πoρνoστάρ!


Δεν πίστευε στα μάτια του ένας χρήστης του Twitter, όταν τσεκάροντας όλους όσους ακολουθεί στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο ο ΟΗΕ, διαπίστωσε ότι ανάμεσα στα ονόματα των πολιτικών και των υπολοίπων 537 προφίλ που ακολουθούσε ο Οργανισμός, βρισκόταν και ο λογαριασμός μιας Γερμανίδας πoρνoστάρ!

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο περίεργος αυτός χρήστης του Twitter, επισήμανε την εντυπωσιακή ανακάλυψή του στο Free Republic.

Η Γερμανίδα πoρνoστάρ δεν βρίσκεται πλέον στη λίστα όσων ακολουθεί στο Twitter o OHE, καθώς, προφανώς, μόλις διέρρευσε ότι κάποιος από τους χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου επισήμανε την περίεργη αυτή φιλία, έσπευσαν να τη διαγράψουν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πλέον τα Ηνωμένα Εθνη ακολουθούν 536 λογαριασμούς άλλων προσώπων και οργανισμών στο Twitter και όχι 537, όπως πριν, όταν στη λίστα τους βρισκόταν και ο λογαριασμός @PBDBigBustyStar που ανήκει στην Γερμανίδα πoρνoστάρ, Πενέλοπε Μπλακ Ντάιμοντ.

Πάντως στη λίστα με όσους ακολουθεί στο Twitter ο ΟΗΕ εμφανίζονται και κάποια άλλοι λογαριασμοί που προκαλούν έκπληξη, όπως αυτός της Σακίρα και του Ρίκυ Μάρτιν, αλλά και της ηθοποιού Μία Φάροου.


alithia.com.cy

ΣΟΚ: Διάσημη Ελληνίδα ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ έπιασε δουλειά σε ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ!


Δεν κατάφερε να βρει δουλειά στα media και μετά από 12 χρόνια στο ραδιόφωνο δουλεύει σε καφέ της Βουλιαγμένης... Ποια είναι;

Μέχρι και λαντζιέρα στη Σαντορίνη είχε δουλέψει την περίοδο που εργαζόταν στον ΑΝΤ1... Ο λόγος για τη Γιολάντα Διαμαντή, η οποία, τώρα που τα πράγματα έχουν δυσκολέψει και αφού δεν κατάφερε να βρει δουλειά στο ραδιόφωνο, ξεκίνησε συνεργασία με καφέ στην περιοχή της Βουλιαγμένης! Οι προηγούμενοι μήνες ήταν δυσάρεστοι για εκείνη', καθώς η απόλυση της χτύπησε δύο φορές την πόρτα σε διάστημα δύο μηνών! Το Δεκέμβριο του 2012, μετά από 12 χρόνια στον ραδιοφωνικό σταθμό ''Σφαίρα'', είδε την πόρτα της εξόδου! Αφορμή στάθηκε ο τσακωμός της με τον Βαγγέλη Περρή και η αποχώρησή της από την εκπομπή, όμως η ίδια έστειλε επιστολή στα media, στην οποία ανέφερε πως ο παρουσιαστής δεν είχε καμία σχέση με την απόλυσή της! Έναν μήνα μετά, βρέθηκε ξανά πίσω από το μικρόφωνο του ραδιοφωνικού σταθμού ''Λάμψη''! Η εκπομπή της, και πάλι πρωινή, 8 με 10! Εκεί που πήγε να ανασάνει λίγο, καθώς δε μπορούσε να φανταστεί πως θα μείνει άνεργη, το ''κακό'' της χτύπησε την πόρτα για δεύτερη φορά! Ο σταθμός άλλαξε διεύθυνση και ο Μάκης Πουνέντης ανέλαβε χρέη διευθυντή! Αποχώρησε από τον ''Ρυθμό 9.49'' και μαζί του πήρε και τις δύο συμπαρουσιάστριές του, Μαρία Ηλιάκη και Μαρία Μπεκατώρου, αφού θα ξεκινούσε εκεί εκπομπή! Η ώρα όμως ήταν η ίδια με αυτήν που έβγαινε στον αέρα και η Γιολάντα! Εκείνη περίμενε πως απλώς θα τη μετέφεραν σε άλλη ζώνη, όμως της έδειξαν και πάλι την πόρτα της εξόδου, με την απογοήτευσή της να είναι μεγάλη! Όσες πόρτες και αν χτύπησε και παρά τη μεγάλη της εμπειρία στο ραδιόφωνο, δεν κατάφερε να βρει δουλειά! Τον τελευταίο καιρό, η πρώην εστεμμένη εργάζεται σε καφέ - εστιατόριο στην περιοχή της Βουλιαγμένης!



ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ: Έφαγα το φίλο μου για να επιβιώσω






Επιζών από το αεροπορικό δυστύχημα των Άνδεων αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τις 72 ημέρες που έμειναν καθηλωμένοι στα χιόνια.

Το ''Θαύμα των Άνδεων'' 40 χρόνια μετά...
Συμπληρώνονται σαράντα χρόνια από το αεροπορικό δυστύχημα στις Άνδεις που συγκλόνισε τον κόσμο και άλλαξε τις ζωές των 16 ανθρώπων που κατάφεραν να επιβιώσουν, κάνοντας ακραίες επιλογές.

Η πτήση 571 της Uruguayan Air Force απογειώθηκε από το Μοντεβιδέο στις 12 Οκτωβρίου του 1972 με προορισμό το Σαντιάγο. Ο καιρός επιδεινώθηκε και έτσι ο κυβερνήτης του αεροπλάνου επέλεξε να προσγειωθεί στην πόλη της Αργεντινής, Μεντόζα, στους πρόποδες των Άνδεων. Χωρίς να έχουν βελτιωθεί οι καιρικές συνθήκες αποφάσισαν απογειωθούν εκ νέου.

Πάνω από τη Χιλή το αεροπλάνο αντιμετώπισε πρόβλημα, έχασε ύψος 200 μέτρα, προσέκρουσε σε βουνό, έχασε τμήμα της ουράς του, συνετρίβη στο χιόνι και τότε άρχισε ο πραγματικός εφιάλτης. Δώδεκα από τους επιβαίνοντες σκοτώθηκαν ακαριαία, ενώ τρεις ακόμα υπέκυψαν στα τραύματά τους την πρώτη νύχτα.

Ο Δρ Roberto Canessa ήταν ανάμεσα στους 16 επιζώντες και θυμάται έντονα όλα όσα συνέβησαν τις 72 ημέρες που έμειναν καθηλωμένοι στις Άνδεις.
''Μετατράπηκα σε κανίβαλο''

Σήμερα, ο ίδιος αφιερώνει τη ζωή του στους άλλους, αλλά δεν έχει ξεχάσει ποτέ τη στιγμή που το αίσθημα της επιβίωσης τον μετέτρεψε σε κανίβαλο, καθώς για να κρατηθεί στη ζωή έφαγε τη σάρκα των νεκρών συνεπιβατών του.

''Ήταν απεχθές. Μέσα από τα μάτια της πολιτισμένης κοινωνίας μας, ήταν μια αηδιαστική απόφαση. Με αξιοπρέπεια μηδέν, αναγκαστήκαμε να φάμε τους φίλους μας για να επιβιώσουμε'' δηλώνει ο Canessa στη Sun.

Οι συνθήκες ήταν αντίξοες, το κρύο τσουχτερό, το φαγητό λιγοστό και η μοναδική σύνδεσή τους με τον κόσμο, ένα ραδιόφωνο, τους απογοήτευε συνεχώς, καθώς από τα δελτία ειδήσεων μάθαιναν πως η αναζήτησή τους έχει σταματήσει.

Έκαναν κάτι φρικτό, αλλά έπρεπε να παλέψουν για τη ζωή τους και τα κατάφεραν. Ο Roberto Canessa και ο Fernando Parado περπάτησαν 70 χιλιόμετρα για να αναζητήσουν βοήθεια. Βρήκαν έναν χιλιανό αγρότη, ο οποίος κάλεσε τα σωστικά συνεργεία που τελικά περισυνέλεξαν τους επιζώντες με ελικόπτερο στις 22 Δεκεμβρίου.

Έπειτα από 40 χρόνια, 11 από τους επιζώντες εξακολουθούν να δίνουν διαλέξεις με θέμα τη δοκιμασία τους.

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ: Η Έλενα Παπαρίζου λύνει τη ΣΙΩΠΗ της. Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ με τον Τόνι, το ΤΕΛΟΣ της ΚΑΡΙΕΡΑΣ και ο ΓΑΜΟΣ με τον Καψάλη



Σε μια συνέντευξη από καρδιάς η Έλενα Παπαρίζου μίλησε για τον λόγο που χώρισε από τον Τόνι Μαυρίδη, την απόφασή της να εγκαταλείψει την καριέρα της μετά τον χωρισμό και τα σχέδια γάμου με τον νέο της σύντροφο, Ανδρέα Καψάλη.

Ο χωρισμός, η δικαστική διαμάχη, η εγκατάλειψη της καριέρα και ο ψυχολόγος

«Από τη στιγμή που γίνονταν γύρω μου πράγματα που με ενοχλούσαν, έφταιγα εγώ γιατί επέτρεψα να φτάσουν σε αυτό το σημείο... Δεν πήρα πίσω τον σεβασμό που έδωσα». «Οι σχέσεις είναι μεταξύ δύο ανθρώπων. Από τη στιγμή που μπλέχτηκαν κι άλλοι, σημαίνει ότι δεν υπήρχε σχέση». Όσο για τη δικαστική τους διαμάχη δεν έχει ακόμα αρχίσει και προτιμά να μην μιλά γι' αυτήν!  «Έχω ανάγκη να είμαι με έναν άνθρωπο, δεν μπορώ να ζήσω μόνη, θα πεθάνω. Αν μου συμβεί ξανά, δεν πειράζει, ας φάω τα μούτρα μου»! Ο Ανδρέας Καψάλης ήρθε στη ζωή της την κατάλληλη στιγμή: «Κανείς εδώ δεν θα μπορούσε να με υποστηρίξει πραγματικά. Είχα πει τότε ότι σταματάω το τραγούδι και δεν θα ξαναγυρίσω στην Ελλάδα». Η τραγουδίστρια δεν διστάζει να πει: «όταν έφυγα από την Ελλάδα, δεν κλείστηκα απλά στο σπίτι της μάνας μου. Πήγα πάλι σε ψυχολόγο, γιατί μου είχαν βγει πολλές φοβίες. Πάθαινα αγοραφοβία, υψοφοβία, δεν μπορούσα να κάτσω στο μπαλκόνι».

Η νέα ΖΩΗ και ο ΓΑΜΟΣ

«Από την στιγμή που συζούμε και είναι ο πρώτος άνθρωπος που βλέπω όταν ξυπνάω το πρωί και ο τελευταίος πριν κοιμηθώ, σαφώς είναι οικογένειά μου.
Επίσημος αρραβώνας δεν έχει γίνει. Μου έκανε δώρο ένα δαχτυλίδι και μου είπε: "Ελενάκι μου, θέλω να ζήσω την υπόλοιπή μου ζωή μαζί σου, γιατί δεν μπορώ να τη φανταστώ χωρίς εσένα." Και έτσι όπως μου έδινε το δαχτυλίδι του είπα: "Ανδρέα μου, ούτε εγώ μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εσένα" και τη φόρεσα τη βέρα. Είναι σαν να έχει γίνει μία πρόταση γάμου, χωρίς να έχουμε ορίσει ημερομηνία. Αυτό που θέλω είναι να παραμείνουμε πού καλά μαζί και να καταλήξουμε στον γάμο και όχι στο διαζύγιο! Να κάνουμε μια πολύ ωραία οικογένεια. Είναι μεγάλη ευλογία να κάνεις τα δικά σου παιδιά. Και αν δεν μπορείς, να υιοθετήσεις, κι αυτό είναι εξίσου σπουδαίο. Πιστεύω ότι θα είμαι εξαιρετική μάνα και έχω διαλέξει τον εξαιρετικό παρτενέρ για να κάνω παιδιά μαζί του.» αποκαλύπτει η διάσημη τραγουδίστρια για τον άντρα που την έκανε να χαμογελά ξανά.

http://www.soknews.gr/

Αρκούδα κατασπαράζει μαϊμού σε αγώνα δρόμου [βίντεο]


Άσχημη κατάληξη είναι ο ποδηλατικός  αγώνας ταχύτητας μιας αρκούδας και μιας μαϊμούς σε πάρκο άγριων ζώων στην Σαγκάη.
Κι αυτό γιατί μετά από δυο γύρους πάνω στα ποδήλατά τους, η προπορευόμενη αρκούδα επιτέθηκε στον χαριτωμένο κατά τα άλλα αντίπαλό της.



Ρώτησα την μάνα μου αν ο πατέρας μου ήταν ντροπαλός και...



Αμετανόητοι οι δολοφόνοι του facebook - Οι διάλογοι της ντροπής (βίντεο)


Είχαν ακόμα στα χέρια τους το αίμα του 30χρονου και ερωτοτροπούσαν στο τηλέφωνο 

Ανατριχιαστικά είναι όσα προκύπτουν από την δικογραφία για τους δράστες της στυγερής δολοφονίας του 30χρονου στην Δάφνη.

Αδίστακτοι, αμετανόητοι και ακόμα και λίγες ώρες και ημέρες μετά το φονικό ένας από αυτούς ρωτούσε την φίλη του αν τον αγαπούσε ακόμα παρά το γεγονός ότι είχε σκοτώσει έναν άνθρωπο.

Το θύμα, ήταν ένα καλό και γλυκό παιδί με κλειστό χαρακτήρα, ίσως και λόγω του προβλήματος δυσλεξίας που είχε. Δεν φανταζόταν ότι η επικοινωνία μέσω facebook θα έκοβε το νήμα της ζωής του
Σύμφωνα με πληροφορίες, μια ανατριχιαστική λεπτομέρεια είναι ότι πιθανότατα την ώρα που του τηλεφωνούσε ο πατέρας του εκείνος βασανιζόταν από την συμμορία προκειμένου να ομολογήσει που είχε χρήματα και πράγματα αξίας μέσα στο σπίτι του.

Τον άτυχο Γιώργο βρήκαν νεκρό στις 15.00 το μεσημέρι ο πατέρας, η μανα και η αδερφή του.

Τι είχε προηγηθεί; Μια λογομαχία το προηγούμενο βράδυ μεταξύ του θύματος και της "γυναίκας αράχνης" όπως την περιγράφουν οι αστυνομικοί.


Σύμφωνα με την αδερφή του θύματος, ξανατηλεφωνήθηκαν και τελικά συμφώνησαν να τα πουν σύντομα από κοντά.

Για κακή του τύχη, αυτό έγινε στις 12/04 και αυτή ήταν και η συνάντηση που του κόστισε την ζωή.

Τέσσερις μέρες μετά το φονικό, μια φίλη της 24χρονης πήγε αυτοβούλως στην αστυνομία και αποκάλυψε το εγκληματικό σχέδιο της συμμορίας του facebook.

Όπως είπε, η φίλη της, της εκμυστηρεύθηκε ότι είχε γνωρίσει μέσω facebook το θύμα και αφού έμαθε την καλή του οικονομική κατάσταση αποφάσισε με τους "φίλους" της να μπουν στο σπίτι του και να τον ληστέψουν.

Η 24χρονη τα είπε "χαρτί και καλαμάρι" στην φίλη της.

Πήγε στο σπίτι του θύματος και εκείνος της άνοιξε την πόρτα. Στην συνέχεια εκείνη άνοιξε στους συνεργούς της οι οποίοι μπήκαν μέσα φορώντας γάντια και αφού τον έδεσαν και τον φίμωσαν εκείνος πέθανε από ασφυξία.

Η "γυναίκα αράχνη" είπε επίσης στην φίλη της ότι είχαν κάνει και άλλες ληστείες και επειδή στην συγκεκριμένη περίπτωση παρέλειψαν να πάρουν το κινητό του θύματος φοβόντουσαν ότι θα τους πιάσουν και έτσι θα έφευγαν στην Γερμανία.

Όπως προκύπτει επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου που ζητήθηκε, όλο το πρωί πριν την δολοφονία του, η αδίστακτη δολοφόνος τον βομβάρδιζε με μηνύματα και τηλεφωνήματα.

Από τις κεραίες της κινητής τηλεφωνίας κατόρθωσαν επίσης οι αστυνομικοί να "δέσουν" την πορεία της 24χρονης από το σπίτι της στο σπίτι του θύματος το μοιραίο μεσημέρι.

Λίγες ημέρες μετά την δολοφονία και αφού οι αρχές ξέρουν πλεον τους δράστες και τους αναζητούν σε μια από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες που έχει ένας από αυτούς που έχει διαφύγει στην Γερμανία φέρεται να λέει ότι όσο ήταν στην Ελλάδα είχε χάσει τον ύπνο του αλλά από όταν πήγε στην Γερμανία κοιμάται... ήσυχος!

Χαρακτηριστικό είναι ένα απόσπασμα από τον διάλογο που έχει:

- ΔΡΑΣΤΗΣ: ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΗΣΥΧΟΣ; ΕΙΧΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΡΕ, ΑΠ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ, ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ, ΕΔΩ ΕΧΩ ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ.


- ΑΓΝΩΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ: ΛΟΓΙΚΟ ΡΕ ΜΩΡΟ ΜΟΥ

- ΔΡΑΣΤΗΣ: ΘΑ ΣΗΚΩΘΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ 'Η ΠΡΑΣΙΝΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΤΟ ΦΩΤΚΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΟΟΟ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ, ΓΥΡΩ, ΙΙΙ ΚΑΝΩ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ, ΠΕΡΑΣΑΜΕ, ΠΕΡΑΣΑΜΕ, ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ, ΧΟΡΕΥΑ, ΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑ, ΠΑΜΕ ΣΤΟ DUTY SHOP ΤΩΡΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΟΥΜΕ.

Σε μια άλλη τηλεφωνική επικοινωνία, ο ίδιος από την Γερμανία, ομολογεί ότι έχει σκοτώσει άνθρωπο και μάλιστα της λέει ότι είδε στον ύπνο του το θύμα.
Αυτό όμως που φαίνεται να τον ενδιαφέρει ακόμα περισσότερο είναι αν η γυναίκα με την οποία συνομιλεί τον αγαπάει ακόμα.

ΔΡΑΣΤΗΣ: ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ; ΑΚΟΥ ΜΕ ΛΙΓΟ, ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ; ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΦΟΝΟ, ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΟ, ΠΩΣ ΤΟ ΝΙΩΘΕΙΣ; Μ' ΑΓΑΠΑΣ ΑΚΟΜΑ, ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ.

- ΑΓΝΩΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ: ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ Σ ΑΓΑΠΑΩ

- ΔΡΑΣΤΗΣ: ΕΧΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ. ΕΧΩ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ Μ ΑΓΑΠΑΣ;

- ΑΓΝΩΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ: ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ Σ ΑΓΑΠΑΩ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ, ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ Σ ΑΓΑΠΑΩ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ Σ ΑΓΑΠΑΩ, ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ!

- ΔΡΑΣΤΗΣ: ΚΑΙ Σ' ΑΡΕΣΩ;

Το απόγευμα της 4ης Μαϊου δυο από τους κατηγορούμενους επέστρεψαν στην Αθήνα αεροπορικώς από την Γερμανία και συνελήφθησαν στο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Όπως φέρεται να ομολόγησε η 24χρονη, ένα μήνα πριν την δολοφονία, ο φίλος της και συνεργός της στο έγκλημα, της ζήτησε να ψαρέψει μέσω facebook το θύμα και να τον ληστέψουν.


Πηγή: newsit

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger