Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΦΑΤΕ ΜΑΤΙΑ ΨΑΡΙΑ: Η Miranda Kerr… ΟΛΟΓΥΜΝΗ!

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012


Αν εμείς τα είδαμε ΟΛΑ, φανταστείτε τι έχει να πάθει ο Orlando Bloom, μόλις αντικρίσει τη σύζυγο του… ΟΛΟΓΥΜΝΗ!
Γιατί δεν σας τα΄παμε… η Miranda Kerr, αποφάσισε να τα πετάξει όλα έξω, και να ποζάρει για λογαριασμό του φωτογράφου Laurent Darmon, ο οποίος την απαθανάτισε σε ασπρόμαυρο φόντο, όπως τη γέννησε η μαμά της!
Πασαλειμμένη από πάνω έως κάτω με λάδι, χωρίς να φορά το παραμικρό, με το μαλλί πιασμένο πρόχειρα πάνω σε επιμελώς ατημέλητο look, η 29χρονη καλλονή της Victoria’ s Secret δεν μας αφήνει και πολλά στη φαντασία.
Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα, τόσο το στήθος όσο και τα οπίσθια της καλλονής –που ομολογουμένως είναι εκπληκτικά), βρίσκονται σε κοινή θέα.
Και για να μην νομίζετε πως για όλα ευθύνεται η γενναιοδωρία της φύσης, να σας θυμίσουμε, πως η Kerr γυμνάζεται συστηματικά, σχεδόν καθημερινά, περιλαμβάνοντας στο πρόγραμμα της αερόβια άσκηση, βάρη, pilates και yoga.
Είπατε κάτι;...






ΠΗΓΗ: star.gr

Γνωστος Κυπριος ηθοποιος παρενοχλει σεξουαλικα παντρεμενες


Μπορεί να είναι από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς της κυπριακής τηλεόρασης αλλά και του θεάτρου όμως αυτό δεν τον εμποδίζει όχι απλά να φλερτάρει αλλά σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime-cy και να... παρενοχλεί σεξουαλικά γυναίκες μέσω του Facebook.

Σύμφωνα με δύο συγκεκριμένα παράπονα που δεχτήκαμε από αναγνώστριες, ο εν λόγω ηθοποιός ο οποίος ανήκει στην κατηγορία των Number One ονομάτων του κυπριακού θεάτρου, καθημερινά δέχεται βροχή μηνυμάτων από δεκάδες θαυμάστριες του μέσω του προφίλ του στο πιο δημοφιλή κοινωνικό δίκτυο επικοινωνίας... Αφού, πρώτα τις αποδεχτεί και δέχεται τα όμορφα λόγια για την σκληρή δουλειά που πραγματοποιεί τόσο στην μικρή οθόνη όσο και στο θεατρικό σανίδι, αρχίζει το δικό του "παιχνίδι" προκειμένου να καταφέρει να της ψήσει να συναντηθούν κάπου οι μόνοι... 




Τα γούστα του κύπριου ηθοποιού όπως φαίνεται είναι οι παντρεμένες αφού και οι δύο περιπτώσεις που έφτασαν στα γραφεία του ShowTime-cy, πρόκειται για γυναίκες 35 και 38 ετών. Συνήθως, αρκετοί καλλιτέχνες δέχονται αιτήματα φιλίας από γυναίκες αφού το επάγγελμα τους και ο θαυμασμός που τρέφουν στο πρόσωπο τους είναι μεγάλο... Όμως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκμεταλλεύονται το... αστέρι της δημοσιότητας και αρχίζουν να... παρενοχλούν σεξουαλικά όσες τους γυαλίζει το μάτι. Αυτό ακριβώς φαίνεται πως κάνει και ο κύπριος ηθοποιός. Και στις δύο περιπτώσεις ο κύπριος "εραστής" αφού τις στόλισε με γλυκόλογα, ακολούθησε το συνηθισμένο του τροπάριο να βρεθούν κάπου για καφέ και να γνωριστούν. Η μία μάλιστα ενώ βρέθηκε μαζί του εκείνος κατάφερε να την πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής προκειμένου να κερδίσει αυτό που ήθελε... Μία... συνουσία μυστική. 

Άλλωστε, εκείνος με το πονηρό μυαλό που διαθέτει γνωρίζει πολύ καλά πως... ποια παντρεμένη θα πήγαινε σε... κρυφό ραντεβού; Άρα, τα θέλει και τα παθαίνει και δεν πρόκειται ποτέ να πει κάτι αφού μετά θα έρθει αντιμέτωπη με τον ίδιο τον σύζυγο της... 

Η δεύτερη όμως... μετά το κάλεσμα του κύπριου ηθοποιού για να συναντηθούν, εκείνη του πρότεινε να βρεθούν κάπου στην Λάρνακα σε παραλιακό σημείο το οποίο συνήθως δεν μαζεύει πολύ κόσμο. Εκείνη, με το "αλεπουδίσιο" της μυαλό, του πρότεινε να πάνε στις Φοινικούδες, αφού θα έφερνε άλλες δύο φίλες της προκειμένου και κάποιος να τους έβλεπε θα μπορούσε να πει πως είναι φίλος... των φιλενάδων της. Έλα, όμως που ο ηθοποιός δεν ήθελε με τίποτα, αφού ο σκοπός του δεν ήταν μόνο η γνωριμία αλλά να καταφέρει να προσθέσει άλλη μία γυναίκα στο μεγάλο "καρνέ" των ερωτικών του στιγμών... Μάλιστα, ενώ και οι δύο επέμεναν στις απόψεις τους, εκείνος όχι απλά της μίλησε άσχημα αλλά την έβρισε κι όλας αποκαλώντας την... λόγια τα οποία - για το επάγγελμα του κ την δημοσιότητα που κατέχει δεν έπρεπε με τίποτα να ξεστομίσει. Και να πεις πως είναι... νεαρός σε ηλικία ο ηθοποιός; Ατυχήσατε ! 

Αρκετά ώριμος για τέτοιου είδους πράξεις... Προσοχή λοιπόν, γιατί ο "κύριος" δεν μασάει από λόγια αλλά... προτιμά τα έργα και μάλιστα, ερωτικού περιεχομένου. Όμως, μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και θα... της φάει από κάποιον !!!!! Όσο για το όνομα του... από την στιγμή που δεν έγινε γραπτή καταγγελία εις βάρος του, δυστυχώς δεν γίνεται - προς το παρόν να αποκαλυφθεί.

showtime-cy

Ανακαλυψαν δαχτυλο γιγαντα 5 μετρων στην Αιγυπτο!


Ένα γιγάντιο δάχτυλο φέρονται να ανακάλυψαν Ελβετοί αρχαιολόγοι

Τη φωτογραφία ενός γιγάντιου δαχτύλου έδωσαν στη δημοσιότητα Ελβετοί αρχαιολόγοι στην εφημερίδα Bild. H φωτογραφία προέρχεται από αποστολή τους στην Αίγυπτο που φέρεται να πραγματοποιήθηκε πριν από 24 χρόνια.

Το δάχτυλο έχει μήκος 38 εκατοστών, πράγμα που σημαίνει πως σύμφωνα με υπουλογισμούς ειδικών, το σώμα του κατόχου του δαχτύλου θα έφτανε κατά προσέγγιση τα 5 περίπου μέτρα! 


Coriolanus


Ο Γάιος Μάρκιος Κοριολανός καταφέρνει να νικήσει, σχεδόν μόνος, τους Βόλσκους, τους εχθρούς της Ρώμης, στην Κοριόλη (απ' όπου και το όνομά του) και με βάση τη φήμη του διεκδικεί και τελικά κερδίζει τον τίτλο του Ύπατου της Ρώμης. Μόνο που αμέσως μετά, οι εχθροί του καταφέρνουν να στρέψουν το λαό εναντίον του και να τον εξορίσουν. Πικραμένος, ο Κοριολανός συμμαχεί με τους μέχρι πρότινος εχθρούς του και αποφασίζουν να επιτεθούν στη Ρώμη. Όταν όμως, επηρεασμένος από τις επικλήσεις της μητέρας και της συζύγου του, αποφασίζει να συνάψει ειρήνη, ο αρχηγός των Βόλσκων, Αουφίδιος, διατάζει τους στρατιώτες του να τον σκοτώσουν.

Στην πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα, ο Ralph Fiennes επέλεξε την ιστορία του Κοριολανού, γραμμένη από τον Ουίλιαμ Σέξπηρ και αποφάσισε να τη μεταφέρει στο σήμερα. Αλλωστε από τότε που ο Fiennes υποδύθηκε τον ήρωα για πρώτη φορά στο θεατρικό σανίδι, ξεκίνησε να αναζητά τρόπο για να τον μεταφέρει ο ίδιος στον κινηματογράφο, προσθέτοντας το δικό του άγγιγμα ως σκηνοθέτη. Έτσι αποφάσισε να μεταφέρει την ιστορία στη σύγχρονη εποχή (στο Βελιγράδι αν και δεν συγκεκριμενοποιείται στο φιλμ) για να κάνει ένα σχόλιο σε αντίστοιχα σημερινά πολιτικά και κοινωνικά προβλήματα. 

Διατηρώντας τους Σεξπηρικούς διαλόγους (κάνοντας όμως περικοπές στο αχανές κείμενο) ο Fiennes παρέδωσε ένα φιλμ δυο όψεων. Κινηματογραφικά άρτιο και μοντέρνο το «Coriolanus» εντυπωσιάζει ως πρώτη σκηνοθετική δουλειά του Fiennes. Από την άλλη όμως το ίδιο το κείμενο υπονομεύει την ταινία, τόσο λόγω των αδυναμιών του πρωτότυπου (που αναγνωρίζουν και οι μελετητές του Σαιξπηρ) όσο και λόγω της 'δύσκολης' γλώσσας με τα μέτρα του σύγχρονου κοινού. 




cinemanews.gr 

Aπαλλαγειτε απο την κυτταριτιδα σε εναμισυ μηνα!

Πώς να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα σε ενάμισυ μήνα!

Με την κατάλληλη διατροφή
Υπάρχουν προγράμματα διατροφής που παρέχουν σε επαρκείς ποσότητες όλα τα απαραίτητα ενεργειακά και θρεπτικά συστατικά για τον οργανισμό μιας γυναίκας ενώ παράλληλα στοχεύουν στην κυτταρίτιδα. Με τον κατάλληλο προγραμματισμό και αποφασιστικότητα, αν κανείς συνηθίσει σε μία τέτοια διατροφή, μπορεί να αποβάλλει το λίπος χωρίς να βλάψει τους μύες, χάνοντας περίπου ένα κιλό την εβδομάδα αν βρίσκεται πάνω από το όριο της ζυγαριάς για το ύψος του. Διαφορετικά με την προσθήκη άπαχων τροφών μπορεί να βελτιώσει ή και να αποβάλλει την όψη φλοιού πορτοκαλιού διατηρώντας το βάρος του. Εκτιμήστε λαχανικά όπως: αγκινάρες, κολοκυθάκια, καρότα, κρεμμύδι, μανιτάρια, μαρούλι, πιπεριές, ρόκα, σέλινο, σπαράγγια, φασολάκια. Από φρούτα: ανανάς, γκρέιπφρουτ (όχι μαζί με παυσίπονα!), βερίκοκα, κεράσια, μήλα πράσινα, πορτοκάλια και φράουλες (μόνο βιολογικές). Σημειώστε εδώ πως αν στο παρακάτω πρόγραμμα προστεθεί και η άσκηση τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά. Το πρόγραμμα, λοιπόν, έχει ως εξής:


Μέρα 1
Πρωινό: 1/2 φλιτζάνι μούσλι ή νιφάδες βρώμης ή άλλα άψητα δημητριακά πρωινού ολικής αλέσεως + 1 γιαούρτι ή 3/4 φλιτζανιού γάλα με χαμηλά λιπαρά,+ 1 κουταλάκι καρυδόψιχα ή 1 κουταλάκι σπασμένος λιναρόσπορος.
Σνακ: 1 ακτινίδιο ή 1 πορτοκάλι + 6 αμύγδαλα.
Μεσημεριανό: Ατομική σαλάτα με λάχανο, καρότο και 4 ελιές + 1/2 φλιτζάνι όσπρια (π.χ. φακές) + 1 βραστή πατάτα ή 1/2 φλιτζάνι ρύζι (π.χ. μέσα στα όσπρια).
Σνακ: 8 φράουλες ή 1 μήλο + 1 μερίδα ανθότυρο (30 g) ή 1 γιαούρτι.
Βραδινό: Ατομική σαλάτα με διάφορα βρασμένα ή ωμά λαχανικά + 1 στήθος κοτόπουλου + 1 βραστή πατάτα ή 1/2 φλιτζάνι ρύζι (από το μεσημέρι).

Μέρα 2

Πρωινό: 1 φλιτζάνι γάλα + 1 φέτα ψωμί με 2 κουταλάκια ταχίνι και 1 κουταλάκι μέλι (εναλλακτικά: 1 λεπτή φέτα σπιτικό κέικ ή 2 μικρά κουλουράκια).
Σνακ: 1 πορτοκάλι ή 1 ακτινίδιο ή 2 φέτες ανανάς + 6 αμύγδαλα.
Μεσημεριανό: 1 μερίδα χόρτα + 1 μερίδα λιπαρό ψάρι (π.χ. σκουμπρί ή σολομός) με επιπρόσθετα λαχανικά + 1 φέτα ψωμί ή 1/2 φλιτζάνι πλιγούρι.
Σνακ: Φρουτοσαλάτα με 2-3 φρούτα εποχής και 1/2 γιαούρτι.
Βραδινό: Ατομική σαλάτα με ωμά ή βρασμένα λαχανικά και/ή χόρτα+ 2 αβγά βραστά ή ποσέ ή ομελέτα με επιπρόσθετα λαχανικά + 1 μερίδα ανθότυρο.

Μέρα 3

Πρωινό: 1/2 φλιτζάνι μούσλι + 3/4 φλιτζανιού γάλα + 1 κουταλάκι σπασμένος λιναρόσπορος ή 2 καρύδια.
Σνακ: 1 μπανάνα ή 2 ακτινίδια ή 1 μεγάλο μήλο + 6 αμύγδαλα.
Μεσημεριανό: Ατομική σαλάτα με διάφορα ωμά λαχανικά, 1 φέτα ανανά και 4-5 ελιές + 1 μερίδα ζυμαρικά (περίπου 1 φλιτζάνι) με ψαχνό κοτόπουλου ή τόνο ή ανθότυρο.
Σνακ: 8 φράουλες ή 1 μήλο ή 1/2 μπανάνα + 1 γιαούρτι ή 1 επιδόρπιο γιαουρτιού.
Βραδινό: Ατομικά σαλάτα ζυμαρικών (από το μεσημέρι) με λαχανικά, 1 φέτα βραστή γαλοπούλα (αλλαντικό) και 1 κουταλιά τριμμένο κίτρινο τυρί.

Μέρα 4

Πρωινό: Φρουτοσαλάτα με 2-3 φρούτα εποχής, 2-3 κουταλιές γιαούρτι και 2 κουταλάκια καρυδόψιχα.
Σνακ: Σάντουιτς (2 λεπτές φέτες ψωμί, 1 φέτα τυρί τοστ, 1 φέτα βραστή γαλοπούλα και προαιρετικά λαχανικά).
Μεσημεριανό: Ατομική σαλάτα με μαρούλι, φρέσκο κρεμμυδάκι και 4-5 ελιές + 2 βραστές πατάτες ή μέχρι 3/4 φλιτζανιού σκουρόχρωμο ρύζι + 1 γιαούρτι ή 1 μερίδα ανθότυρο ή άλλο λευκό τυρί σχετικά ανάλατο.
Σνακ: 1 ακτινίδιο ή 1 πορτοκάλι ή 10 φράουλες ή 1 χυμός λαχανικών.
Βραδινό: 1 μερίδα μπρόκολο και καρότα στον ατμό + 2 μικρά μπιφτέκια ζυμωμένα με παξιμάδι ή νιφάδες βρώμης.

Μέρα 5

Πρωινό: 1 φλιτζάνι γάλα + 1 φέτα ψωμί με 2 κουταλάκια ταχίνι και 1 κουταλάκι μέλι.
Σνακ: 10 φράουλες ή 2 φέτες ανανάς ή 1 μικρή μπανάνα + 6 αμύγδαλα.
Μεσημεριανό: 1 μερίδα σπανακόρυζο ή λαχανόρυζο + 1 βραστό αβγό + 1 φέτα ψωμί. Εναλλακτικά, 1 μερίδα φασόλια ή φακές + 4 ελιές + 1 μερίδα ανθότυρο.
Σνακ: 1 γιαούρτι + 1 μήλο ή 1 ακτινίδιο ή 2 φέτες ανανάς.
Βραδινό: Ατομική σαλάτα ωμών ή βρασμένων λαχανικών + 1/2 μερίδα από το μεσημεριανό φαγητό + 1 κυπριακή ή μικρή αραβική πίτα αλειμμένη με 2 κουταλιές τυρί κρέμα ή spread τυριού ή λίγο ανθότυρο.

Μέρα 6

Πρωινό: 1/2 φλιτζάνι μούσλι ή 1 μπάρα δημητριακών + 3/4 φλιτζανιού γάλα + 1 μήλο ή 1 αχλάδι ή 3 κουταλιές σταφίδες.
Σνακ: 2 ακτινίδια ή 1 πορτοκάλι ή 2 φέτες ανανάς + 1/2 χούφτα ανάλατοι κολοκυθόσποροι ή ηλιόσποροι.
Μεσημεριανό: Ατομική σαλάτα με διάφορα ωμά λαχανικά και προαιρετικά αβοκάντο ή μάνγκο ή ανανά + 1 μερίδα ζυμαρικά με σάλτσα ντομάτας ή πέστο. Εναλλακτικά, ρύζι με λαχανικά και ξηρούς καρπούς.
Σνακ: 1 επιδόρπιο γιαουρτιού με γεύση φρούτου ή κομματάκια μαύρης σοκολάτας. Εναλλακτικά, γιαούρτι με μπανάνα ή 1 τυποποιημένο smoothie.
Βραδινό: 1 μερίδα βραστά λαχανικά ή 1 ατομική σαλάτα λαχανικών + 2 μικρά μπιφτέκια με κιμά πουλερικών ή 1 στήθος και 1 μπουτάκι κοτόπουλου.

Μέρα 7

Πρωινό: 2 μικρά κριθαρένια παξιμάδια ή 1 φέτα ψωμί + 2 κουταλιές ταχίνι ή spread τυριού + 1/2 ποτήρι χυμός φρούτων ή 1 ποτήρι χυμός λαχανικών.
Σνακ: 1 ακτινίδιο ή 1 πορτοκάλι ή 2 φέτες ανανάς + 3 καρύδια ή 8 αμύγδαλα.
Μεσημεριανό: Σαλάτα λαχανικών ή 1 μερίδα χόρτα + 1 μερίδα ψάρι ή θαλασσινά ή κόκκινο κρέας + γαρνιτούρα ρύζι ή πατάτα ή πλιγούρι. Για επιδόρπιο 1 μήλο με κανέλα.
Σνακ: 20-25 γραμμ. μαύρη σοκολάτα ή 1 μικρό γλυκό της αρεσκείας σας ή 1 γιαούρτι με 1 κουταλιά γλυκό κουταλιού.
Βραδινό: Σαλάτα λαχανικών + ομελέτα με 3 ασπράδια αβγών, 1 κρόκο, 1 κουταλιά τρίμμα φέτας ή 2 κουταλάκια τριμμένο κίτρινο τυρί και επιπλέον λαχανικά της προτίμησής σας + 1 φέτα ψωμί ή 1 κυπριακή πίτα.

Εάν πρέπει να χάσετε επιπλέον κιλά, κάντε το με ήπιο τρόπο και με ρυθμό που δεν θα υπερβαίνει τα 2 κιλά μηνιαίως, τρώγοντας μικρά και συχνά γεύματα, 4-6 ημερησίως. Καλό είναι να τρώτε κάθε 3-4 ώρες χωρίς να απολαμβάνετε αργά το βραδινό σας. Μην χρησιμοποιείτε όσο μπορείτε αλάτι και πινετε πολλά υγρά. Επιτρέπονται: το πράσινο τσάι, το κακάο, ο καφές και αφεψήματα της προτίμησής σου, σκέτα ή με λίγο μέλι. Εντάξτε στη διατροφή σας: λαχανικά, φρούτα, πράσινο τσάι, ωμό ελαιόλαδο, άψητους ξηρούς καρπούς κ.ά. Μην παραλείπετε τις φυτικές ίνες μέσω ανεπεξέργαστων φυτικών τροφών, οσπρίων αλλά και δημητριακών ολικής αλέσεως, περιορίζοντας δραστικά τα ζωικά κορεσμένα λιπαρά.
*Extra ενίσχυση για τις ημέρες περιόδου: Όταν αναμένεις περίοδο αλλά και κατά τις πρώτες ημέρες της, συνήθως η κυτταρίτιδα εμφανίζεται πιο έντονα, κυρίως εξαιτίας των ορμονικών αλλαγών, των κατακρατήσεων υγρών αλλά και της επιβάρυνσης του κυκλοφορικού συστήματος. Καλό είναι να πένετε ροφήματα τύπου τσάι ή χαμομήλι και ιδίως πριν τον ύπνο!  Μόνο κατά τις ημέρες αυτές, θα πρέπει να τροποποιείς τη σύνθεση του διαιτολογίου σου ως εξής:

Πρωινό: 2 φρούτα + 1 κουταλιά κολοκυθόσποροι ή ηλιόσποροι + 1 φλιτζάνι γάλα ή ξινόγαλο ή 1 γιαούρτι.
Σνακ: 1 φρούτο ή 1 χυμός φρούτων ή λαχανικών + 1 χούφτα ανάλατοι ξηροί καρποί.
Μεσημεριανό: Ατομική σαλάτα ωμών λαχανικών + 1 φλιτζάνι ζυμαρικά ή ρύζι ή πατάτες ή πλιγούρι + κοτόπουλο ή γαλοπούλα ή αβγό ή τυρί (προτιμήστε συσκευασμένο και βεβαιωθείτε ότι είναι χαμηλό σε νάτριο/αλάτι).
Σνακ: 1 φρούτο + 1 γιαούρτι ή 1 φλιτζάνι ξινόγαλο. Εναλλακτικά: 1 μπάρα δημητριακών με επικάλυψη σοκολάτας ή - καλύτερα - 25 γραμμ. μαύρη σοκολάτα (όταν νιώθετε την ανάγκη).
Βραδινό: Χόρτα ή βρασμένα λαχανικά + ψάρι ή ψαχνό πουλερικού ή άπαχο κρέας.
Τέλος, αποφύγετε τα έτοιμα φαγητά και μικρογεύματα, τα γλυκά, το αλκοόλ, τα βιομηχανοποιημένα ροφήματα και τα σνακ με πολλή ζάχαρη ή αλάτι- και κρατήστε σε χαμηλά επίπεδα τους υδατάνθρακες. Πάντα μα πάντα όμως πριν δοκιμάσετε οτιδήποτε συμβουλευθείτε το γιατρό σας!

Η αληθεια για τον νεκρο εξωγηινο που βρεθηκε στη Σιβηρια


Ενας Ρώσος χρήστης του ιντερνετ με το ψευδώνυμο , «Sasha από τη Βαϊκάλη», έκανε την ανάρτησή του στις 14 Απριλίου. Στο βίντεο υποτίθεται ότι βλέπουμε έναν νεκρό εξωγήινο θαμμένο στο χιόνι, σε μια περιοχή, που (σύμφωνα πάντα με τον Sasha) βρίσκεται στα σύνορα της Ρωσίας με την Μογγολία και πιο συγκεκριμένα στη Δημοκρατία της Μπουργιατίας.



Δεν υπάρχουν συντρίμια κάποιου ιπτάμενου σκάφους, ούτε κάτι άλλο που να παραπέμεπι σε "εξωγήινο" επισκέπτη, παρα μόνο αυτό το "ανθρωπάκι" που βλέπετε στη φωτογραφία το οποίο μοιάζει βγαλμένο κατευθείαν από ταινία του Σπήλμπεργκ!

Η αλήθεια είναι ότι καμία επιστημονική ή άλλη αρχή δεν ασχολήθηκε με το οπτικό υλικό, αφού είναι οφθαλμοαφανέστατο ότι αποτελεί κακοστημένη φάρσα! Ο αρχισυντάκτης όμως της τοπικής εφημερίδας Kabansk-Info, όταν το είδε φοβήθηκε μήπως πρόκειται για το πτώμα κάποιου παιδιού με παραμορφωτική ασθένεια που ίσως έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης! Ετσι ειδοποίησε την αστυνομία.

Με τη βοήθεια της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, εντοπίστηκε ο Sasha και αξιωματικοί τον επισκέπτηκαν στο σπίτι του. Σύμφωνα με την αναφορά της ιστοσελίδας 7d.org.ua. ο νεαρός αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι ο "νεκρόςεξωγήινος" ήταν φάρσα. Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα, εξήγησε στους αστυνομικούς πώς ακριβώς δημιούργησε το ... alien και τους έδειξε μάλιστα και τα χρώματα με τα οποία το ζωφράφισε.

Δήλωσε ότι δεν είχε σκοπό να εξαπατήσει κανέναν, αλλά να κάνει μία πλάκα με τους φίλους του- αφού δεν φανταζόταν καν ότι το βίντεο θα συγκεντρώσει τέτοια επισκεψιμότητα και θα γίνει θέμα σε ΜΜΕ ανα τον πλανήτη! Η έκθεση της αστυνομίας γράφει ότι του έγινε απλή επίπληξη για την αναστάτωση που προκάλεσε, αφού δεν έκανε και κανένα έγκλημα για να τιμωρηθεί!

Φυσικά, οι λάτρεις των εξωγήινων, δεν πείστηκαν από όλα τα παραπάνω και συνεχίζουν να μιλούν για την "ανακαλυψη του αιώνα". Δείτε το βίντεο και βγαλτε τα δικά σας συμπεράσματα:



Πηγή:newsbomb.gr









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ο φετινος Ιουλιος ο θερμοτερος ολων των εποχων.


Ο Ιούλιος του 2012 υπήρξε ο τέταρτος θερμότερος στην ξηρά και στους ωκεανούς του πλανήτη μας από το 1880, χρονιά κατά την οποία ξεκίνησαν να διατηρούνται τα σχετικά μετεωρολογικά αρχεία, σύμφωνα με την Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (ΝΟΑΑ) των ΗΠΑ.

Ειδικά στην ξηρά, ο φετινός Ιούλιος ήταν ο τρίτος πιο ζεστός στη σύγχρονη παγκόσμια ιστορία και ειδικότερα, στη στεριά του Βορείου Ημισφαιρίου (στο οποίο ανήκει και η Ελλάδα) ο περασμένος μήνας ήταν ο πιο ζεστός όλων των εποχών! 

Η συνδυασμένη μέση παγκόσμια θερμοκρασία στην ξηρά και τις θάλασσες του πλανήτη διαμορφώθηκε στους 16,42 βαθμούς Κελσίου και ήταν κατά 0,62 βαθμούς μεγαλύτερη από τον μέσο όρο του 20ού αιώνα (15,8 βαθμοί). 

Η μέση θερμοκρασία της ξηράς ήταν κατά 0,92 βαθμούς υψηλότερη από τον παγκόσμιο μέσο όρο του προηγούμενου αιώνα και ειδικά στο Βόρειο Ημισφαίριο ήταν 1,19 βαθμούς πάνω από τον μέσο όρο του προηγούμενου αιώνα. Είναι ο τέταρτος συνεχόμενος μήνας που στο Βόρειο Ημισφαίριο (στην ξηρά) καταγράφηκε ένα νέο ιστορικό μηνιαίο ρεκόρ θερμοκρασίας.

Οι τρεις προηγούμενοι μήνες του 2012 (Απρίλιος, Μάιος και Ιούνιος) επίσης ανήκαν ο καθένας στους πέντε πιο ζεστούς μετά το 1880. Ο Ιούλιος του 2012 είναι ο 36ος συνεχόμενος Ιούλιος με τη θερμοκρασία του πάνω από τον μέσο όρο του 20ού αιώνα.

Στο επτάμηνο Ιανουαρίου - Ιουλίου 2012 η συνδυασμένη μέση παγκόσμια θερμοκρασία στη στεριά και τη θάλασσα ήταν η δέκατη πιο ζεστή στη σύγχρονη μετεωρολογική ιστορία. Ειδικά στην ξηρά, στο πρώτο επτάμηνο του φετινού έτους η μέση παγκόσμια θερμοκρασία ήταν η έκτη μεγαλύτερη μετά το 1880.

Στους ωκεανούς της Γης ο φετινός Ιούλιος ήταν ο έβδομος πιο θερμός στη σύγχρονη ιστορία με μισό βαθμό Κελσίου πάνω από τον μέσο όρο του προηγούμενου αιώνα (16,4 βαθμοί).
Πηγή:planitikos.gr

Η Χριστινα Παζιου "αναστατωσε" και τη Φολεγανδρο


Πήγε για διακοπές και ξεσήκωσε το νησί με την σέξι εμφάνισή της! Η Χριστίνα Πάζιου βρέθηκε πριν από λίγες μέρες στη Φολέγανδρο και όπως ήταν φυσικό η παρουσία της δεν πέρασε απαρατήρητη,

Η γυμνάστρια κατάφερε να αναστατώσει τους λουόμενους με το καλλίγραμμο κορμί της αλλά και τις ασκήσεις γυμναστικής που έκανε μέσα και έξω από το νερό. Η Χριστίνα έχει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της την άσκηση. Δεν σταματά ούτε στις διακοπές!

Το TILFE την συνάντησε να σκαρφαλώνει σαν “puma” στα βράχια της παραλίας και στη συνέχεια να βουτάει στο νερό. Ηλιοθεραπέια και μπάνιο, ξεκούραση αλλά και γυμναστική περιλαμβάνουν η διακοπές της σέξι γυμνάστριας.

Δες φωτογραφίες:

/

/

/

/

http://www.tlife.gr

82χρονος με στρινγκ, στο κελι!


Ήθελε να δροσιστεί ένας 82χρονος και σκέφτηκε να κάνει μπάνιο σε ποταμό του Φοίνιξ στην Αριζόνα. Μέχρι εδώ όλα καλά.



Ο ηλικιωμένος ήθελε να δροσιστεί φορώντας ένα στριγκάκι. Στον ποταμό όμως δεν ήταν μόνος του. Υπήρχε κόσμος και κοντά του μία μητέρα με τα δύο ανήλικα κορίτσια.

Η μητέρα των δύο κοριτσιών κατήγγειλε τον 82χρονο επειδή θεώρησε ότι το θέαμα ήταν ακατάλληλο για τα δύο ανήλικα κορίτσια της. Η αντίδραση όμως της 14χρονης κόρης με το που είδε τον ηλικιωμένο με το στρινγκ ήταν αυτή που ώθησε την μητέρα να καλέσει την αστυνομία.

Η γυναίκα αν και του ζήτησε να φορέσει κάτι παραπάνω εκείνος αρνήθηκε να το κάνει και τότε ήταν που τον κατηγόρησε ότι το έκανε επίτηδες με στόχο να δείξει τα «κάλλη» του στα ανήλικα κορίτσια.


Πηγή:star.gr

Εστριψε για να αποφυγει ελαφι και επεσε πανω σε αρκουδα!


Ένας Νορβηγός που έστριψε το αυτοκίνητό του σε έναν αγροτικό δρόμο για να αποφύγει ένα ελάφι, έπεσε πάνω σε μια. . . αρκούδα.

Σύμφωνα με τις νορβηγικές αρχές, ο κακότυχος οδηγός είδε το ελάφι σε έναν δρόμο κοντά στο Χάνεσταντ, 225 χιλιόμετρα από το Όσλο, γύρω στα μεσάνυχτα της Τετάρτης. Έστριψε απότομα προσπαθώντας να μην το χτυπήσει, χωρίς να αντιληφθεί όμως ότι ακριβώς δίπλα βρισκόταν και μια καφέ αρκούδα.



"Είχε κόψει λίγη ταχύτητα για να αποφύγει το ελάφι", είπε ο Σβέιν Έρικ Μπγέρκε, ο οποίος αναζητά στο δάσος την τραυματισμένη αρκούδα, μαζί με μια ομάδα ειδικών από την τοπική υπηρεσία προστασίας άγριων ζώων. Όπως είπε, έχουν εντοπίσει κηλίδες αίματος και υποθέτουν ότι το ζώο έχει τραυματιστεί.

Ο οδηγός δεν έπαθε το παραμικρό. Το αυτοκίνητό του υπέστη ζημιές.

Στη Νορβηγία ζουν περίπου 100.000 ελάφια αλλά μόλις 150 καφέ αρκούδες.


Οι "χλιδατες" διακοπες του Παπανδρεου σε σουιτα 1.020 ευρω

Διακοπές χλιδής για τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου σε πεντάστερο ξενοδοχείο. Σύμφωνα με δημοσίευμα, διέμενε σε σουίτα αξίας 1.020 ευρώ τη βραδιά


Υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα και σε σουίτα αξίας 1.020 ευρώ επέλεξε για τις διακοπές του στην Κρήτη ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως αναφέρει η "δημοκρατία", ο Γιώργος Παπανδρέου επέλεξε υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα στο Κολυμπάρι όπου και διαμένει με τη σύζυγό του.
Ο Γιώργος Παπανδρέου έφτασε στο Κολυμπάρι, που αποτελεί μία από τις πιο τουριστικές περιοχές, συνοδεία της φρουράς του το μεσημέρι της Δευτέρας, προπαραμονή Δεκαπενταύγουστου.
Φέρεται να βρίσκεται στο νησί ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα και τις πρώτες ημέρες να διέμεινε σε παραθαλάσσιο σπίτι στην ευρύτερη περιοχή γύρω από την παραλία Μπάλος σε απομονωμένο σημείο.
Ο πρώην πρωθυπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε και κρουαζιέρα με σκάφος στη Λευκάδα.

http://news247.gr

Θεμα χρονου η διαλυση της ευρωζωνης δηλωνει ο Φινλανδος υπουργος Εξωτερικων


Οι ευρωπαίοι ηγέτες πρέπει να προετοιμάζονται για μια ενδεχόμενη διάλυση της ευρωζώνης, τόνισε σε συνέντευξή του στην βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph ο φινλανδός υπουργός Εξωτερικών Ερκι Τουομιόγια.


Ο Τουομιόγια δήλωσε πως οι φινλανδοί αξιωματούχοι έχουν προετοιμαστεί για την διάλυση της ευρωζώνης με ένα «επιχειρησιακό σχέδιο για κάθε ενδεχόμενο».


«Δεν υπάρχουν κανόνες για την έξοδο από το ευρώ, είναι μόνο θέμα χρόνου. Είτε ο Νότος ή ο Βορράς θα αποχωρίσουν γιατί ο ζουρλομανδύας αυτού του νομίσματος έχει φέρει δυστυχία σε εκατομμύρια ανθρώπους και καταστρέφει το μέλλον της Ευρώπης», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εξωτερικών της Φινλανδίας.


«Είναι η απόλυτη καταστροφή. Έτσι όπως πάμε θα μείνουμε χωρίς χρήματα. Όμως κανείς στην Ευρώπη δεν θέλει να φύγει πρώτος και να πάρει την ευθύνη», υπογράμμισε και πρόσθεσε πως η διάλυση της ευρωζώνης θα μπορούσε να κάνει ισχυρότερη την Ευρωπαϊκή Ένωση.


«Αυτό δεν είναι κάτι που προωθούμε στην Φινλανδία, ούτε η ίδια η κυβέρνηση. Όμως πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Η διάλυση της ευρωζώνης δεν σημαίνει το τέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα μπορούσε να κάνει την ΕΕ να λειτουργεί καλύτερα», κατέληξε ο Τουομιόγια.


Χρυση μπιρα μονο για Βασιλιαδες!


Σίγουρα δεν απευθύνεται στο ευρύ κοινό, ούτε θα τη βρείτε στο σουπερμάρκετ της γειτονιάς σας! Η μπίρα με την εμπορική ονομασία RE είναι κατάλληλη για… βασιλιάδες και απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό.Ο λόγος; Η μπίρα, που είναι τύπου lager, περιέχει 0,018 γραμμάρια φύλλων χρυσού και συσκευάζεται σε μπουκάλια… σαμπάνιας, ενώ πίνεται αυστηρά και μόνο σε ψηλό ποτήρι και μάλιστα πολύ παγωμένη.
Η ζυθοποιία στην Οστράβα της Τσεχικής Δημοκρατίας παρασκευάζει την εν λόγω μπίρα ακολουθώντας μια αυστηρή διαδικασία στην παραγωγή που κρατάει 18 ολόκληρους μήνες, ενώ μόλις 500 μπουκάλια το χρόνο καταφθάνουν στους τυχερούς πελάτες. «Ο χρυσός είναι ένα αδρανές μεταλλικό στοιχείο γι ‘αυτό δεν επηρεάζει σε τίποτα τη γεύση της μπίρας», δηλώνει ο Marek Pieton, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, και συμπληρώνει:
perierga.gr - Μπίρα από... χρυσάφι!
«Το γευστικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, ενώ ο χρυσός έχει μακροπρόθεσμα αρκετά καλή επίδραση στην υγεία». Η ονομασία της μπίρας οφείλεται στον αιγυπτιακό θεό του Ήλιου Ρα, συνδυάζοντας με επιτυχία το χρυσαφί χρώμα με το χρυσό που περιέχει. Όσο για την τιμή της; Δεν αποκαλύπτεται στους… απλούς θνητούς!
perierga.gr - Μπίρα από... χρυσάφι!


Τα Ζωδια Σημερα 17 Αυγουστου 2012


Κριός
21/3-20/4


Η σημερινή Παρασκευή έχει πολλές αντιφάσεις για εσένα, αγαπητέ Κριέ. Από τη μία ο δυναμισμός σου είναι στο κόκκινο, με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα και μπορείς να κάνεις κινήσεις, που θα σε βγάλουν από κάποια αδιέξοδα. Απ’ την άλλη, όμως, τα νεύρα σου δεν είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να βρεθείς να διαφωνείς με τους δικούς σου με την παραμικρή αφορμή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά, σου φίλε Κριέ, πρέπει να πάρεις την απόφαση να μιλήσεις στον σύντροφό σου για ό,τι σε προβληματίζει, αλλιώς δεν θα δεις τη σχέση σου να βελτιώνεται. Αν πάλι είσαι μόνος, έχεις όλη την εύνοια της Αφροδίτης από τον Καρκίνο για να γοητεύσεις και να αποπλανήσεις το άτομο που επιθυμείς. Μην διστάζεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Κριός, απόφυγε τις νέες υποχρεώσεις και μην φορτώνεσαι με επιπλέον καθήκοντα. Απ’ την άλλη, κάποιες προτάσεις μπορεί να έχουν ενδιαφέρον και δεν πρέπει να τις απορρίψεις αμέσως. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο, αλλά μην παρεκκλίνεις από το πρόγραμμά σου, γιατί κινδυνεύεις να βρεθείς πάλι να χρωστάς.





Ταύρος
21/4-20/5


Οι εξελίξεις στη ζωή σου τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα, αγαπητέ Ταύρε, και οφείλεις να τις ακολουθήσεις και να μην τα χάνεις. Πρόσεξε τις λεπτές ισορροπίες με τους δικούς σου ανθρώπους, οι οποίες κινδυνεύουν να διαταραχθούν. Ό,τι κι αν σου φέρει η σημερινή Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα, συγκράτησε τα νεύρα σου και μην ενεργήσεις ελαφρά τη καρδία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, τα πράγματα βελτιώνονται αισθητά. Θα νιώσεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και θα περάσεις μια ερωτική βραδιά, γεμάτη τρυφερότητα. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, χρειάζεται ίσως να σταματήσεις τη γκρίνια, για να σε πλησιάσουν οι άνθρωποι που σε ενδιαφέρουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ταύρος, στη δουλειά σου πρέπει σήμερα να είσαι διπλωμάτης και διαλλακτικός, για να την φέρεις στο σημείο που θέλεις. Κάποιοι από τους συνεργάτες σου θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμοι. Πλησίασέ τους και ζήτα τη βοήθειά τους. Στα οικονομικά σου χρειάζεται προσοχή. Οι συμφωνίες και οι υπογραφές θέλουν πολύ σκέψη.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Λέοντα, είναι μια καλή ευκαιρία, αγαπητέ Δίδυμε, να δεις τις καταστάσεις μέσα από ένα άλλο πρίσμα, πιο αισιόδοξο. Μην αφήνεις τα προβλήματα να μεγαλώνουν. Η ωριμότητα που δείχνεις θα σε βοηθήσει να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, με την Σελήνη από τον Λέοντα να πραγματοποιεί θετικές όψεις με τον Κρόνο και τον Άρη από τον Ζυγό, τα πράγματα είναι περίφημα για εσένα, αγαπητέ Δίδυμε. Η υπομονή και η κατανόηση που δείχνεις στον σύντροφό σου, θα σε βοηθήσουν να λύσεις τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας. Αν η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη την ερωτική σου ζωή, η περίοδος αυτή είναι πολύ καλή για νέες γνωριμίες και για ξεκίνημα σχέσεων.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου χρειάζεται πολύ λεπτούς χειρισμούς, αν είσαι Δίδυμος. Κάποιες συζητήσεις με τους συνεργάτες σου θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση και καλό είναι να μείνεις ουδέτερος, για να μην οδηγηθείς σε ένταση και κάνεις κάτι εν βρασμώ ψυχής. Τα οικονομικά σου είναι σε ευαίσθητη ισορροπία. Δείξε ψυχραιμία, για να τα βγάλεις πέρα.




Καρκίνος
22/6-22/7

Η σημερινή μέρα, φίλε Καρκίνε, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Λέοντα, φέρνει μοναδικές ευκαιρίες για το ζώδιό σου. Σκέψου πολύ σοβαρά τι είναι αυτό που θέλεις από τη ζωή σου και μη διστάσεις να κάνεις ακόμα και δραστικές αλλαγές, αν νιώθεις ότι σου ανοίγεται μια μεγάλη προοπτική.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Καρκίνε, η αισιόδοξη διάθεση που έχεις, μεταφέρεται και στη σχέση σου και σε κάνει να δίνεις πολύ αγάπη στον σύντροφό σου. Έτσι, το κλίμα φτιάχνει και τα προβλήματα ξεπερνιούνται. Οι ελεύθεροι Καρκίνοι να ξέρετε ότι η γοητεία σας έχει μια μοναδική δύναμη. Βγείτε έξω απόψε και εκμεταλλευτείτε την.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Καρκίνος, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και ευνοούνται τα ξεκινήματα και οι νέες συνεργασίες. Οι ιδέες σου είναι πρωτοποριακές και εκτιμούνται δεόντως από ανωτέρους και συνεργάτες. Προσοχή μόνο στα οικονομικά σου, γιατί ο ενθουσιασμός σου μπορεί να σε οδηγήσει σε άσκοπα έξοδα.




Λέων
23/7-23/8

Φίλε Λέων, σήμερα με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, όλα πηγαίνουν όπως τα έχεις σχεδιάσει και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σου, εκτός από την ίδια σου τη βιασύνη. Τώρα που βλέπεις πως οι καταστάσεις είναι υπέρ σου, μην κάνεις κινήσεις που σε βγάζουν από τη σειρά σου και μην υπερβάλεις με την ευαισθησία σου, γιατί κινδυνεύεις να μείνεις πίσω.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Λέων, πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη κατανόηση και να μην ξεσπάς στον σύντροφό σου με το παραμικρό. Αν είσαι ακόμη σε φάση αναζήτησης, η περίοδος φέρνει κοντά σου ενδιαφέροντα άτομα. Μίλα μαζί τους, εξέφρασε χωρίς δισταγμούς τις προθέσεις σου και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Λέων, στη δουλειά σου θα πρέπει να συγκρατήσεις τα νεύρα που σου προκαλούν οι συνεργάτες σου και να ανταποκριθείς με ηρεμία στις όποιες δυσκολίες προκύψουν. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα και είσαι στο δρόμο να βρεις και νέες πηγές εσόδων. Συνέχισε με τους ίδιους ρυθμούς!!!



Παρθένος
24/8-22/9

Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσένα, αγαπητέ Παρθένε, με τις θετικές επιρροές που σου στέλνει η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα. Θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις σε προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό και ειδικά σε εκείνα που αφορούν οικογενειακές υποθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, πρέπει να ανοιχτείς και να μιλήσεις με το ταίρι σου γιατί η εσωστρέφεια που σε διακατέχει, δημιουργεί προβλήματα και σε αποξενώνει. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία να έρθει στην ζωή σου, πρόσεξε λίγο περισσότερο την εξωτερική σου εμφάνιση και μην επαναπαύεσαι στις δάφνες και τις κατακτήσεις σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Διατήρησε τη δυναμική σου στάση στη δουλειά σου για να δώσεις μια νέα ώθηση στα επαγγελματικά σου. Προσοχή σε βιασύνες που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη. Τα οικονομικά σου επίσης θέλουν μεγάλη προσοχή και σωστό προγραμματισμό, για να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου.




Ζυγός
23/9-22/10

Η σημερινή Παρασκευή σε κάνει ιδιαίτερα δυναμικό φίλε Ζυγέ και, με τη βοήθεια των θετικών επιρροών που σου δίνει η σημερινή Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα, μπορείς να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που παρέμεναν στάσιμα εδώ και καιρό. Προσοχή όμως στο άγχος σου, γιατί μπορεί να τα χαλάσεις όλα. Καλό είναι να βρεις και χρόνο να ξεκουραστείς, γιατί έχεις παραμελήσει αρκετά τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, βρες χρόνο και ενέργεια να αφιερώσεις στη σχέση σου και όλα θα πάνε καλύτερα. Γενικά μην παρασύρεσαι από τα εξωτερικά προβλήματα και παραμελείς το σύντροφό σου. Κι αν ακόμη είσαι αδέσμευτος, η μέρα σου δίνει αρκετή δυναμικότητα, για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Ζυγέ, τα πράγματα είναι καλά και με λίγη ψυχραιμία, θα ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου με επιτυχία. Απόφυγε τα θέματα εκείνα που μπορεί να σε φέρουν σε αντιπαράθεση με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα και η στάση σου είναι αρκετά δυναμική, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.




Σκορπιός
23/10-22/11

Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Λέοντα και να σε επηρεάζει θετικά, φίλε Σκορπιέ, μπορείς να εκμεταλλευτείς τη μέρα για να δώσεις λύσεις σε διάφορα προβλήματα, που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Είναι ώρα να τελειώνεις με ζητήματα του παρελθόντος, για να πας παρακάτω απαλλαγμένος από αυτό το άγχος. Άλλωστε, νέα θέματα προκύπτουν και χρειάζονται την προσοχή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, η μέρα απαιτεί ερωτισμό και έκφραση. Θα δεχτείς την αγάπη του συντρόφου σου. Φρόντισε να του κάνεις κι εσύ μια έκπληξη, για να νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Αν παραμένεις ένας μοναχικός Σκορπιός, τότε βγάλε μπροστά την καλύτερη σου διάθεση και πλησίασε το άτομο που σε ενδιαφέρει. Όταν είσαι αισιόδοξος, κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, φρόντισε να εργαστείς ομαδικά και μην προσπαθείς να τα κάνεις όλα μόνος σου. Η οικονομική σου κατάσταση δείχνει να πηγαίνει καλύτερα και με λίγη προσοχή, μπορείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις.




Τοξότης
23/11-21/12

Το τελευταίο διάστημα έχεις παραμελήσει λίγο τον εαυτό σου, φίλε Τοξότη, και είναι καιρός να το ξαναπιάσεις απ’ την αρχή. Κάνε πράγματα για εσένα, πρόσεξε την εμφάνιση και την υγεία σου και γενικά, βάλε τη ζωή σου σε μια τάξη. Η σημερινή μέρα ευνοεί την αναδιοργάνωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, είναι καλό να αποφύγεις τις κυκλοθυμίες και να μη σπάσεις τα νεύρα του συντρόφου σου. Ηρέμησε και πέρνα όσο καλύτερα γίνεται μαζί του. Κι αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια η μέρα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Λέοντα και να σε επηρεάζει θετικά, είναι πολύ ευνοϊκή για να γνωρίσεις νέους ανθρώπους. Ανοίξου σε καινούργιους κύκλους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Τοξότη, έχεις ένα αρκετά πιεσμένο πρόγραμμα και δεν πρέπει να το επιβαρύνεις περισσότερο. Πάντως, η μέρα θα φέρει νέες ευκαιρίες, αλλά και λύσεις, σε παλιότερα προβλήματα. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα και μπορείς να πάρεις λίγο τα πάνω σου, αλλά μην επαναπαυθείς.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα μπορεί να προκύψουν προβλήματα εκεί που δεν το περιμένεις, φίλε Αιγόκερε. Μην πανικοβληθείς και βάλε μπροστά τη λογική σου, για να τα λύσεις. Σε κάθε περίπτωση, φρόντισε να μην εκνευρίζεσαι και χάσεις τη δυναμικότητά σου. Η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται σήμερα στον Λέοντα, σου στέλνει τις ευεργετικές του ιδιότητες για να οργανώσεις τα πράγματα όπως ακριβώς θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, απόφυγε σήμερα τα μεγάλα λόγια, γιατί μπορεί να σε φέρουν σε ρήξη με τον σύντροφό σου. Δείξε υπομονή και κατανόηση. Κι αν ακόμη έχεις παρέα την μοναξιά, μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις τη στάση σου απέναντι σε κάποιες νέες γνωριμίες και να την αλλάξεις, για να οδηγηθείς σε μια σχέση που θα σε ικανοποιεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, κράτα μια ουδέτερη στάση. Αρκετές συνεργασίες σε στενοχωρούν και σε απογοητεύουν, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για ριζικές αποφάσεις. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, πηγαίνουν καλύτερα και με λίγη ακόμα προσπάθεια, θα δεις σύντομα πολύ θετικά αποτελέσματα.




Υδροχόος
20/1-19/2

Η σημερινή σου διάθεση, φίλε Υδροχόε, είναι η κατάλληλη για να ξεπεράσεις δυσκολίες που έχουν κάνει την εμφάνιση τους στο πρόσφατο παρελθόν και σε αποδιοργανώνουν. Σε ζητήματα που είχες σηκώσει τα χέρια ψηλά, τώρα θα αποφασίσεις να δώσεις οριστική λύση. Συνέχισε με αυτή τη στάση, γιατί σύντομα θα σε οδηγήσει εκεί που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Υδροχόε, κράτησε τα άγχη σου μακριά από τη σχέση σου, για να νιώσεις καλύτερα. Δείξε ενδιαφέρον στο σύντροφό σου και εξέπληξέ τον ευχάριστα, με κάποια πρωτοβουλία. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, μην αρνηθείς προσκλήσεις για βραδινές εξόδους, με άτομα που θα σε χαλαρώσουν και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Υδροχόος, μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση, γιατί ελλοχεύουν κίνδυνοι, που δεν είναι ευδιάκριτοι αυτή τη στιγμή. Γενικά κινήσου με σύνεση και προβληματισμό πριν συμφωνήσεις οτιδήποτε, κυρίως αν είναι θέμα οικονομικού περιεχομένου. Μην υπογράψεις επίσης συμβόλαια και απόφυγε διακανονισμούς με το δημόσιο.




Ιχθείς
20/2,20/3

Η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται σήμερα στον Λέοντα, σου δίνει τα κατάλληλα εφόδια, αγαπητέ Ιχθύ, για να κινηθείς δυναμικά και να ξεμπερδεύεις με διάφορα προβλήματα. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και μην κάνεις πίσω σε καμιά δυσκολία. Όλα εξελίσσονται υπέρ σου, με τη δική σου προσπάθεια φυσικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, χρειάζεται προσοχή. Μην εκνευρίζεσαι με το παραμικρό και απόφυγε τις εντάσεις με τον σύντροφό σου. Μπορείς να περάσεις καλά, αν είσαι κι εσύ αποφασισμένος να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις. Αλλά ακόμη κι αν ζεις στην μοναξιά, επίσης χρειάζεται λίγη παραπάνω κατανόηση και συγκαταβατικότητα, απέναντι στα άτομα που σε πλησιάζουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, πρέπει να κάνεις υπερβάσεις και να κινηθείς δυναμικά, για να πάνε μπροστά τα σχέδιά σου. Μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, γιατί είναι πολύ εύκολο σήμερα να παρασυρθείς και να ξεφύγεις από το πρόγραμμά σου.

Πηγή: myastro.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger