Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

«Ξαναχτύπησε» ο Μπάνκσι με νέο γκραφίτι

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Απεικονίζει ένα αγόρι που ράβει στη ραπτομηχανή μια σειρά από βρετανικά σημαιάκια
Το σχόλιο του Μπάνκσι αναφέρεται στις επικρίσεις ότι τα σημαιάκια, τα σουβενίρ και τα υπόλοιπα φθηνά διακοσμητικά για τον ιωβηλαίο παράγονται στον αναπτυσσόμενο κόσμο μέσω της παιδικής εργασίας



Ένα νέο έργο τέχνης το οποίο φέρει όλα τα χαρακτηριστικά του Μπάνκσι, του μυστηριώδη καλλιτέχνη του γκράφιτι, έκανε την εμφάνισή του την Τρίτη σε δρόμο του βόρειου Λονδίνου. Απεικονίζει ένα αγόρι που ράβει στη ραπτομηχανή μια σειρά από βρετανικά σημαιάκια και ήδη έχει ερμηνευτεί ως σχόλιο για τον επικείμενο εορτασμό του 60ού ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ Β'.

Το αγόρι είναι σκυμμένο στη δουλειά του σε μια παλιά ραπτομηχανή. Το σχόλιο του Μπάνκσι αναφέρεται στις επικρίσεις ότι τα σημαιάκια, τα σουβενίρ και τα υπόλοιπα φθηνά διακοσμητικά για τον ιωβηλαίο παράγονται στον αναπτυσσόμενο κόσμο μέσω της παιδικής εργασίας. Επιπλέον, το μαυρόασπρο γκράφιτι εμφανίστηκε τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη στον τοίχο ενός καταστήματος που πουλάει διάφορα προϊόντα κόστους μιας στερλίνας, του Poundland, στην περιοχή Τερνπάικ Λέιν του Λονδίνου.

Το Poundland βρέθηκε στο επίκεντρο ενός σκανδάλου πριν από δυο χρόνια, όταν έγινε γνωστό ότι ένα επτάχρονο αγόρι εργαζόταν επί περισσότερες από 100 ώρες την εβδομάδα σε εργοστάσιο της Ινδίας για την παραγωγή ορισμένων από τα προϊόντα που πωλούνται στην αλυσίδα αυτή καταστημάτων.

Ο Μπάνκσι έχει ξαναχρησιμοποιήσει την βασιλική οικογένεια στα γκραφίτι του. Εχει ζωγραφίσει τοιχογραφία με τον πρίγκιπα Ουίλιαμκαι την σύζυγό του Κέιτ στο Ισλινγκτον του κεντρικού Λονδίνου (δεξιά).

Το 2004 αντικατέστησε το κεφάλι της βασίλισσας με εκείνο της πριγκίπισσας Νταϊάνας σε χαρτονομίσματα των 10 στερλινών τα οποία μοίρασε στο καρναβάλι του Νότινγκ Χιλ.

Μπάνκσι είναι το ψευδώνυμο ενός καλλιτέχνη του γκράφιτι, ακτιβιστή, σκηνοθέτη και ζωγράφου. Διαπρέπει στα έργα του δρόμου στα οποία συνδυάζει σχόλιο, μαύρο χιούμορ και ζωγραφική με μια χαρακτηριστική τεχνική στένσιλ (χαρακτηριστικό έργο του με τίτλο "Shop", αριστερά).

Ο Μπάνκσι ξεκίνησε από την αντεργκράουντ σκηνή του Μπρίστολ. Η πρώτη του ταινία «Exit Through the Gift Shop» πρωτοπαίχτηκε στο Φεστιβάλ του Σαντάνς το 2010 και ήταν υποψήφια πέρσι για το Οσκαρ καλύτερου ντοκιμαντέρ.

Ο ίδιος ο καλλιτέχνης γράφει στην ιστοσελίδα του «Παρακαλώ, μη με ακολουθείτε στο Facebook ή στο Twitter γιατί δεν είμαι σε κανένα από αυτά»



Πόσο Θεά Αφροδίτη έχει μέσα της η Μαρία Κορινθίου;





Το να υποδυθείς την Θεά Αφροδίτη σε μια κινηματογραφική παραγωγή είναι ένα βαρύ φορτίο. Και χρειάζεται μια πολύ sexy γυναίκα για να το κουβαλήσει.



Κάθε φορά που καλούμαι να σκεφτώ αν η Μαρία Κορινθίου είναι μία sexy γυναίκα, παίρνω μια φάτσα Larry David. Τι είναι η φάτσα Larry David; Μία μισοευχαριστημένη αλλά και μισοδυσαρεστημένη φάτσα που βλέπεις στο “Curb Your Enthusiasm” κάθε φορά που χαρακτηρίζει κάτι ως “pretty good”.
Κι αυτό γιατί ενώ είναι μια πολύ ωραία γυναίκα, με σπάνια όμορφο πρόσωπο, είναι απλά pretty good. Και κάτι μου λέει ότι η Θεά Αφροδίτη δεν ήταν pretty good. Η Θεά Αφροδίτη, κατά τας “γραφάς”, πρέπει να ήταν ένα κράμα θηλυκότητας και γοητείας. Μια γυναίκα που είναι sexy για τους θνητούς, αλλά sexy ακόμα και για τους Θεούς.
Γιατί αν ισχύουν οι δοξασίες της Αν-Μαρί Φίλιπς που τοποθετεί τους Θεούς του Ολύμπου στο σύγχρονο Λονδίνο (στο μυθιστόρημα “Αυτοί οι Θεοί δεν έχουν τον Θεό τους”), τότε ναι. Τότε ίσως η Μαρία Κορινθίου να μπορούσε να υποδυθεί μια σεξουάλα γκόμενα που μένει στο Hackney και θέλγει με τα κάλλη της συγκατοίκους και μη.
Αυτή η Θεά Αφροδίτη της φαντασίας της Φίλιπς, θα μπορούσε κάλλιστα να υποδυθεί από την 33χρονη Ελληνίδα ηθοποιό. Κλεισμένη σε ένα μικρό κατακόκκινο δωμάτιο, να απαντάει ροζ τηλέφωνα και να αντικρούει τις σεξουαλικές ορμές του Απόλλωνα και του Ήφαιστου. Αλλά για την ελληνική παραγωγή που προσπαθεί να αποτυπώσει τη ζωή Θεών και Κυκλώπων, δεν ξέρω αν είναι η κατάλληλη.
Την θυμάμαι την Μαρία να μπαίνει πριν μερικά χρόνια στα γραφεία του MAX να δει τις φωτογραφίες που είχε κάνει για το εξώφυλλο του περιοδικού. Και ναι, από την συμπεριφορά της φαινόταν ότι ήταν μια καταπληκτική κοπέλα, χαμογελαστή και ευχάριστη, θελκτική και προσιτή. Γελούσε, έπαιζε, σχολιάζε και σε έκανε να νιώθεις ότι θα μπορούσε να είναι η ιδανική γκόμενα που θα μπορούσες να έχεις. Αλλά μέχρι εκεί.
Το σώμα της (και η θέλησή της να το προβάλλει) την βοήθησε στο να κερδίσει κάποιους ρόλους. Δεν είναι εύκολο να βρίσκεις κάθε μέρα μια σεξουαλική γυναίκα με ικανότητα να σταθεί σε μια τηλεοπτική ή κινηματογραφική παραγωγή. Και η Μαρία δικαίωνε κάθε σκηνοθέτη και αποζημίωνε κάθε θεατή.
Αλλά η Θεά Αφροδίτη είναι κάτι σαν όλες τις μεγάλες προσωπικότητες που έχουν περπατήσει (μυθοπλαστικά ή ρεαλιστικά) στην γη αυτή. Πόσο εύκολο ήταν να βρεθεί κάποιος να παίξει τον Αδόλφο Χίτλερ, τον Χριστό, τον Λένιν, την Θάτσερ κοκ; Ο ρόλος της Θεάς Αφροδίτης είναι ένας φοβερά απαιτητικός ρόλος. Μόνο και μόνο από τις προσδοκίες του άνδρα θεατή για την Θεά (όπως του την έχουν περιγράψει) Αφροδίτη.
Το κατά πόσο ανταποκρίνεται η sexy Μαρία σε αυτόν τον ρόλο, μένει να το δούμε επί της οθόνης.
http://www.oneman.gr

Οδηγίες από την πρώην του Χέφνερ για να καπαρώσετε έναν πλούσιο γέρο



Η Κρίσταλ Χάρις είναι πρώην «κουνελάκι» του Playboy, η οποία έγινε παγκοσμίως διάσημη ως η γυναίκα που εγκατέλειψε τον Χιου Χέφνερ, λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Κανείς λοιπόν δεν γνωρίζει περισσότερο από αυτή πώς «τυλίγεις» ένα πάμπλουτο άντρα που διανύει την 8η δεκαετία της ζωής του.
Προκειμένου να μείνει στην επικαιρότητα, η Κρίσταλ, που δεν είναι όσο χαζή φαίνεται, αποφάσισε να μοιραστεί τη σοφία της με τις απανταχού γυναίκες που επιθυμούν να βρουν το άλλο τους μισό στο πρόσωπο κάποιου με τα τριπλάσια χρόνια από αυτές και με «φουσκωμένο» πορτοφόλι. Το μόνο που χρειάζεται, εκτός φυσικά από «εκρηκτικό» παρουσιαστικό, είναι τρία απλά βήματα.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δεχτείτε ότι δεν μπορείτε να τους αλλάξετε, όσο κι αν προσπαθήσετε. Είναι πολύ μεγάλοι πια για αλλαγές. Εκτός από αυτό πρέπει να μάθετε να ακούτε αυτά που έχουν να σας πουν και να είστε υπομονετικές. Και τέλος, πρέπει να βρίσκετε συνεχώς νέους τρόπους να τους διασκεδάζετε, ώστε να μην βαρεθούν».
Η 26χρονη Χάρις αρραβωνιάστηκε με τον 86χρονο Χέφνερ το Δεκέμβριο του 2010, όταν της έκανε πρόταση γάμου με ένα μονόπετρο, αξίας 90.000 δολαρίων. Τον περασμένο Ιούνιο όμως, μόλις πέντε μέρες πριν το μυστήριο, αποφάσισε ότι δεν θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της μαζί του, και τον άφησε στα κρύα του λουτρού.

«Σιδηροί Φρουροί»



ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΣΤΕ να κατασταλάξουμε σε άποψη: το εικονιζόμενο γλυπτικό δημιούργημα του Ισπανού καλλιτέχνη Χαβιέρ Μασκάρο που φέρει μαζί με τα όμοιά του τον τίτλο «Σιδηροί Φρουροί» δημιουργεί άραγε αίσθημα ισχύος και ασφάλειας ή προκαλεί αισθήματα... οίκτου προς δεμένες και παράλυτες φιγούρες; Αν θέλετε να διαμορφώσετε πάντως δική σας γνώμη, έχετε καιρό. Περίπου 80 αριστουργήματα αυτού του είδους θα εκτίθενται επί... έξι μήνες (!) στο πάρκο της ελβετικής πόλης Μπαντ Ραγκάτς και στη Βαντούζ, την πρωτεύουσα του μικροσκοπικού πριγκιπάτου του Λίχτενστάιν. Αν έχετε λεφτά να πεταχτείτε μέχρι εκεί για να δείτε τα γλυπτά, ακόμη καλύτερα!


http://www.ethnos.gr

Η 92χρονη ρακοσυλλέκτρια ήταν τοκογλύφος με καταθέσεις 16,4 εκατ. ευρώ!



Ήταν ρακοσυλλέκτρια αλλά από το 2000 έως 2010 αύξησε τις τραπεζικές της καταθέσεις κατά 16,4 εκατ. ευρώ! Πάνω σε αυτή την απίστευτη αλλάελληνική ιστορία έπεσαν οι ελεγκτές του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος κατά τον έλεγχο τραπεζικών καταθέσεων φορολογούμενων μετά από αξιοποίηση πληροφοριών.

Το άνοιγμα των λογαριασμών πραγματοποιήθηκε το περασμένο καλοκαίρι κατόπιν καταγγελιών ότι η εν λόγω «γιαγιά» διατηρούσε πολύ υψηλές καταθέσεις καθώς και περισσότερα από 15 ακίνητα. Όταν οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ πήραν στα χέρια τους τη λίστα με τις τραπεζικές καταθέσεις της συγκεκριμένης ηλικιωμένης που είχαν από τις ελληνικές τράπεζες και τις αντιπαρέβαλαν με τις φορολογικές της δηλώσεις δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Κάθε χρόνο η «γιαγιά» δήλωνε είτε μηδενικό εισόδημα είτε μερικές χιλιάδες ευρώ με τη μεγαλύτερη φορολογική της δήλωση να εμφανίζεται το 2004 και να περιλαμβάνει εισόδημα περίπου 6.500 ευρώ. Ωστόσο, στους τραπεζικούς της λογαριασμούς εμφανίζεται το ίδιο χρονικό διάστημα τεράστια εισροή ποσών μέχρι και μια κατάθεση ύψους 6,5 εκατ. ευρώ.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η συγκεκριμένη φορολογούμενη απεβίωσε και κλήθηκε για εξηγήσεις στο ΣΔΟΕ ο γιος της που είναι και ο μοναδικός της κληρονόμος. Αυτός ισχυρίστηκε ότι τα περισσότερα χρήματα προέρχονται από μια μεγάλη κληρονομιά που έλαβε η μητέρα τους από συγγενή της που ζούσε στην Αμερική καθώς και από την εργασία της ως πλασιέ καλλυντικών.

Επίσης, είπε ότι μέρος των καταθέσεων προέρχεται από τη σύνταξη που ελάμβανε λόγω του θανάτου του συζύγου της αλλά και από μισθώματα ακινήτων. Οι εξηγήσεις δεν έπεισαν τους ελεγκτές του ΣΔΟΕ οι οποίοι εμφανίζονται πεπεισμένοι ότι η «γιαγιά» ασκούσε κατ’ εξακολούθηση το επάγγελμα του τοκογλύφου.

Μάλιστα, με την ολοκλήρωση του ελέγχου αναμένεται να επιβληθούν στον γιο και κληρονόμο της πρόσθετοι φόροι, πρόστιμα και προσαυξήσεις άνω των 3 εκατ. ευρώ για απόκρυψη εισοδήματος.

Να σημειωθεί ότι η «γιαγιά» στο τελευταίο διάστημα πριν το θάνατό της εξαιτίας ψυχολογικών προβλημάτων, όπως υποστήριξε ο γιός της, ζούσε στους δρόμους ως ρακοσυλλέκτρια.



supercomments

SHERLOCK HOLMES 2: A GAME OF SHADOWS



Περίληψη


Ο Σέρλοκ Χολμς ανέκαθεν ήταν ο εξυπνότερος άνθρωπος στον χώρο... μέχρι τώρα. Κι αυτό γιατί κυκλοφορεί ελεύθερος ένας νέος δαιμόνιος εγκληματικός εγκέφαλος - ο καθηγητής Μοριάρτι (Τζάρεντ Χάρις) - ο οποίος εκτός του ότι συναγωνίζεται επάξια τον Χολμς σε πνευματικό επίπεδο, διαθέτει μια εξαιρετικά σατανική πλευρά και απουσία συνείδησης, που του δίνει το πλεονέκτημα έναντι του πασίγνωστου ντετέκτιβ.

EXTRA!

Οι Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. και Τζουντ Λο επιστρέφουν στους ρόλους του Σέρλοκ Χολμς και του δαιμόνιου συνεργάτη του, δρα Γουότσον, στην ταινία “Sherlock Holmes 2: Το Παινχνίδι των Σκιών.”

Ο Γκάι Ρίτσι επιστρέφει στην καρέκλα του σκηνοθέτη, ενώ δίπλα στους δυο ηθοποιούς θα δούμε τους Τζάρεντ Χάρις (τηλεοπτική σειρά “Mad Men”, “The Curious Case of Benjamin Button”) και την Σουηδέζα ηθοποιό Νούμι Ράπας, στον πρώτο της αγγλόφωνο ρόλο («The Girl with the Dragon Tattoo»).

Σκηνοθεσία: ΓΚΑΙ ΡΙΤΣΙ
Σενάριο: ΜΙΣΕΛ & ΚΙΕΡΑΝ ΜΟΥΛΡΟΝΕΙ
Ηθοποιοί: ΤΖΟΥΝΤ ΛΟ , ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΑΟΥΝΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ , ΤΖΑΡΕΝΤ ΧΑΡΙΣ , ΝΟΥΜΙ ΡΑΠΑΣ
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2012
Χρονολογία παραγωγής: 2011
Είδος ταινίας: ΚΩΜΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΕΚΚΡΕΜΕΙ
Official Movie Website: 

Τα Ζώδια Σήμερα 16 Μαΐου 2012



Κριός
21/3-20/4

Η μέρα είναι επικίνδυνη σήμερα για εσένα, φίλε Κριέ, λόγω των αρνητικών όψεων που θα πραγματοποιήσει η Σελήνη από το ζώδιό σου με τον Ουρανό. Μπορεί να εκραγείς και να δημιουργήσεις μια μικρή καταστροφή γύρω σου μέσα σε μία στιγμή, λόγω του έντονου στρες που σε διακατέχει από τις πολυάριθμες υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Επιβάλλεται να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην ενδώσεις στον πανικό, ό,τι κι αν γίνει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, η μέρα φέρνει πολύ ερωτισμό και η ερωτική σου διάθεση θα δημιουργήσει πολύ ρομαντικές συνθήκες, είτε έχεις σχέση είτε είσαι μόνος και αναζητάς μια καλή γνωριμία. Οι κοινωνικές σου συναναστροφές θα είναι στα φόρτε τους και πολλοί θα είναι οι αξιόλογοι άνθρωποι, που θα μπουν τώρα στη ζωή σου. Φρόντισε να τους αξιοποιήσεις κατάλληλα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Κριέ, είναι μια μέρα με πολλές ευκαιρίες, νέες ιδέες αλλά και συνεργασίες, που θα σε πάνε μπροστά. Φρόντισε να τελειώνεις με θέματα του παρελθόντος και κυρίως με χρέη που σε κρατάνε πίσω. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να δεις πώς μπορείς να αυξήσεις τα έσοδά σου.



Ταύρος
21/4-20/5

Αγαπητέ Ταύρε, καλό είναι σήμερα να μείνεις μακριά από μπελάδες ή από οποιαδήποτε περίεργη κατάσταση, γιατί θα υπάρχει κίνδυνος να μην μπορείς να την χειριστείς κατάλληλα και να στραφεί εις βάρος σου. Απόφυγε κάθε μυστική συζήτηση και γενικά προτίμησε να είσαι ξεκάθαρος και μην ανακατεύεσαι σε σχόλια, που μπορεί να σε εκθέσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου κινούνται σε πολύ καλά επίπεδα, φίλε Ταύρε, με ηρεμία και καλή επικοινωνία, αφού ο Ερμής κινείται στο ζώδιό σου, σε ευνοεί και μπορείς να ζητήσεις σήμερα από το σύντροφό σου πράγματα που σε κάνουν να περνάς πιο όμορφα. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, βγες απόψε με φίλους και άσε να σε πλησιάσουν και να σε φλερτάρουν. Αυτό είναι  το καλύτερο που μπορείς να κάνεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και τα σχέδιά σου υλοποιούνται όπως τα θέλεις. Μπορείς σήμερα να αποκαταστήσεις κάποιες προβληματικές σχέσεις με ορισμένους συναδέλφους σου και να ξεκαθαρίσεις αυτά που πιστεύουν για εσένα. Προσοχή στα οικονομικά σου. Μην παρασύρεσαι σε σπατάλες.



Δίδυμοι
21/5-21/6

Αρκετή ανασφάλεια σου προκαλεί η σημερινή μέρα, φίλε Δίδυμε, και η διάθεσή σου δεν είναι και η καλύτερη. Δεν πρέπει να σε παίρνει από κάτω όμως, γιατί μάλλον θα χάσεις και ευκαιρίες που μπορούν να σε πάνε μπροστά. Γενικά φέρσου ψύχραιμα, αλλά και έξυπνα, για να αντιληφθείς τι σε συμφέρει και τι όχι και φρόντισε να το αξιοποιήσεις κατάλληλα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, θα θελήσεις σήμερα να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις με το σύντροφό σου και πολύ καλά θα κάνεις. Η δυναμικότητα που έχεις, θα σε βοηθήσει να διορθώσεις κάποια λάθη κι αν ακόμη ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων Διδύμων, θα φέρει δίπλα σου κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, με πολλά κοινά ενδιαφέροντα με τα δικά σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Δίδυμε, μπορείς να κάνεις νέα σχέδια και συνεργασίες, που θα σε βοηθήσουν στην προώθηση των στόχων σου. Λόγω της αρνητικής όψης όμως, που πραγματοποιεί η Σελήνη από τον Κριό με τον Ουρανό, καλό είναι να αποφύγεις οτιδήποτε ενέχει υψηλό ρίσκο και να μαζέψεις όσο περισσότερο μπορείς τις οικονομικές σου υποχρεώσεις.



Καρκίνος
22/6-22/7

Είναι πολλά αυτά που θέλεις να πετύχεις και με τις σωστές επιλογές, μπορείς να τα καταφέρεις, αγαπητέ Καρκίνε. Σήμερα άρπαξε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και μην κάνεις πίσω, από φόβο μήπως κάποιοι δεν ικανοποιούνται με τις επιλογές σου. Είναι ώρα να βάλεις σε προτεραιότητα τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, καλύτερα να αφήσεις μακριά από τη σχέση σου τα διάφορα προβλήματα και να μιλήσεις με το σύντροφό σου για ευχάριστα θέματα. Εσύ που πίνεις καφέ ακόμη με την μοναξιά, ετοιμάσου για φλερτ και γνωριμίες το αποψινό βράδυ, που θα σε ξελογιάσουν και θα κάνουν ευχάριστο παιχνίδι με τον κρυμμένο σου ερωτισμό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Καρκίνε, μπορείς να κάνεις αρκετές αλλαγές και να οδηγηθείς πιο κοντά στην επιτυχία. Προσοχή σε οικονομικές συζητήσεις που θα προκύψουν. Δεν είναι ώρα για μεγάλα ανοίγματα και πρέπει να συμμαζέψεις όσο μπορείς τα χρέη και τα δάνειά σου.



Λέων
23/7-23/8

Όσες δυσκολίες κι αν προκύψουν σήμερα στη ζωή σου, αγαπητέ Λέων, με την αρνητική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Ουρανό, και οι δύο από το ζώδιο του Κριού, να ξέρεις ότι η επιτυχία είναι δική σου. Μάλιστα, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις υποθέσεις που εκκρεμούσαν και θα λάβεις απαντήσεις, που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Είναι μια πολύ καλή μέρα για σχέδια και νέες προοπτικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, καλό είναι να αξιοποιήσεις αυτή την Τετάρτη, για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσετε μαζί μια ρομαντική ημέρα. Όσο για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, η προσωπικότητά σου θα κάνει το θαύμα της και θα φέρει κοντά σου ενδιαφέροντα άτομα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Λέων, θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στις κινήσεις σου, ειδικά σε κάποια θέματα που φαίνονται να μην εξελίσσονται. Πάντως, οι νέες συνεργασίες ευνοούνται ιδιαίτερα και μάλιστα σου ανοίγουν νέες προοπτικές. Αυτό που θέλει προσοχή είναι τα οικονομικά σου και οι διάφορες συμφωνίες που τα αφορούν.



Παρθένος
24/8-22/9

Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις το τελευταίο διάστημα δεν σε έχουν αφήσει να ηρεμήσεις καθόλου, φίλε Παρθένε. Σήμερα πρέπει να βρεις χρόνο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, γιατί πραγματικά το έχεις ανάγκη και οι αντοχές σου έχουν φτάσει στα όρια τους. Η ενέργεια που έχεις άλλωστε, δεν θα αφήσει καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη και όσα θέλεις να κάνεις, θα γίνουν πολύ σύντομα με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, μπορείς να έχεις μια μέρα με πολύ καλή επικοινωνία, που θα βοηθήσει τη σχέση σου. Αν υπάρχουν θέματα που σε απασχολούν, θα δεις σήμερα ότι λύνονται πιο εύκολα απ’ όσο νόμιζες, γιατί ο σύντροφός σου έχει όλη την καλή διάθεση να τα συζητήσετε.. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, μην αφήνεις την απογοήτευση να σου χαλάει τη διάθεση. Είναι καλή μέρα για γνωριμίες, αρκεί να έχεις την ανάλογη διάθεση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Παρθένε, καλό είναι να τελειώνεις με παλιές εκκρεμότητες και να μην τις αφήνεις να συνεχίζουν να σε αγχώνουν. Οι συνεργασίες σου μπορούν να σε βοηθήσουν στα σχέδιά σου, αρκεί να είσαι διατεθειμένος να εμπιστευτείς κάποιους ανθρώπους. Στα οικονομικά σου πρέπει να μπει μια σειρά, γιατί έχεις βγει αρκετά εκτός προγραμματισμού και σε λίγο δεν θα ξέρεις πώς να τα μαζέψεις.



Ζυγός
23/9-22/10

Πολλές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν σήμερα στη ζωή σου, φίλε Ζυγέ, με τον Ερμή να συνεχίζει την πορεία του στον Ταύρο και τον Άρη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Πλούτωνα. Θα μπορέσεις να κλείσεις υποθέσεις που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Με την ενέργεια και την δυναμικότητα που έχεις, θα καταφέρεις με ευκολία ό,τι προγραμματίσεις και η ικανοποίηση που θα λάβεις, θα σε εμψυχώσει σημαντικά για να συνεχίσεις τις προσπάθειές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου, αν είσαι Ζυγός, τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα και το κλίμα είναι άκρως ερωτικό. Ίσως μια έξοδος με το σύντροφό σου θα σας έφερνε πιο κοντά και θα είχες την ευκαιρία να του μιλήσεις για όλα όσα σε απασχολούν. Αν πάλι έχεις βαρεθεί να είσαι μόνος, μία ξαφνική έκπληξη σε περιμένει από το άτομο που σου αρέσει, που θα σου φτιάξει πολύ την διάθεση και θα επιτρέψει στον ερωτισμό σου να εκδηλωθεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Ζυγέ, τα μαντάτα που θα λάβεις είναι ευχάριστα. Το μόνο που σου λείπει για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου είναι μια καλή οργάνωση και να μην αγχώνεσαι. Ακόμα και τα οικονομικά σου είναι σε μια ευνοϊκή μέρα. Μέσα από κάποιες κινήσεις, θα αυξήσεις το εισόδημά σου και θα τακτοποιήσεις κάποιες οφειλές, που σε βαραίνουν.



Σκορπιός
23/10-22/11

Ο παρορμητισμός που θα αισθανθείς σήμερα, φίλε Σκορπιέ, και η ανάγκη να τελειώνεις μια και καλή με οτιδήποτε προκύπτει, θα σε οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις. Μη χάνεις την ψυχραιμία σου και παράμεινε λογικός, γιατί μόνο έτσι θα αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που προκύπτουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, θα περάσεις μια πολύ όμορφη ημέρα με το σύντροφό σου και θα πάρεις πρωτοβουλίες, που θα φτιάξουν την ατμόσφαιρα στο σπίτι και θα την κάνουν άκρως ερωτική. Εσύ που είσαι καιρό χωρίς ταίρι, μπορείς να περιμένεις μια πολύ καλή γνωριμία άμεσα. Μην σε παίρνει από κάτω, γιατί έτσι μπορεί να μην καταφέρεις να την αξιολογήσεις ανάλογα!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, η δυναμική σου στάση θα σε βοηθήσει να βγεις και πάλι μπροστά, οπότε δεν πρέπει να ανησυχείς και να αγχώνεσαι για μικροπροβλήματα που θα εμφανιστούν. Τα οικονομικά σου δείχνουν να βελτιώνονται, κυρίως χάρη στις κινήσεις που έκανες το προηγούμενο διάστημα. Συνέχισε με τον ίδιο τρόπο και δεν θα χάσεις.



Τοξότης
23/11-21/12

Θα πρέπει σήμερα να δείξεις μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, αγαπητέ Τοξότη, και να βάλεις τα δυνατά σου για να διαψεύσεις τους ανθρώπους που σου στέκονται εμπόδιο ή που δεν πιστεύουν στις ικανότητές σου. Μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Ώρα να το πιστέψεις κι εσύ!!!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, μπορείς να φτιάξεις το κλίμα της σχέσης σου και να αλλάξεις όσα δεν σε ικανοποιούν. Αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πάρεις κάποιες οριστικές αποφάσεις, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να το κάνεις. Όσο για εσένα που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά, θα βρεθεί σύντομα κάτι που θα σε ενθουσιάσει, γι’ αυτό μην κάθεσαι λεπτό στο σπίτι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Τοξότη, είναι μια μέρα όπου οι συζητήσεις και οι επαφές θα σε βοηθήσουν να πετύχεις κάποιους άμεσους στόχους που είχες. Θα έχεις ιδέες, που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο και θα σου δείξουν το δρόμο προς την επιτυχία. Στα οικονομικά σου απόφυγε με κάθε τρόπο τα έξοδα, που σε βαραίνουν.



Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, σε απασχολεί ιδιαίτερα ο τρόπος που χειρίζεσαι κάποιες καταστάσεις. Η επαφή σου με δικά σου πρόσωπα θα σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς μήπως εμμένεις χωρίς λόγο σε κάποιες παγιωμένες σου απόψεις. Να ξέρεις πάντως, ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που σε περιβάλλουν μπορούν να σε βοηθήσουν στην υλοποίηση των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, έχεις την εύνοια του Ερμή από τον Ταύρο και μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα, χωρίς φόβο και ανασφάλεια, που θα βελτιώσουν κατά πολύ τη σχέση με το σύντροφό σου. Όσο για τις μοναχικές ψυχές, επιδιώξτε να πλησιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει και δεν θα χάσετε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Αιγόκερως, μπορείς να καταφέρεις πολλά και η δυναμικότητά σου, αλλά και η έμπνευσή σου θα σου δώσουν άμεσα αποτελέσματα. Τα οικονομικά ευνοούνται, οπότε οι συμφωνίες και οι υπογραφές μπορεί να αποδώσουν και να δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται.



Υδροχόος
20/1-19/2

Οι εξελίξεις σήμερα θα σε ικανοποιήσουν πολύ, αγαπητέ Υδροχόε, καθώς θα δεις ότι με το σωστό χειρισμό, οι καταστάσεις στρέφονται υπέρ σου και σε βοηθούν να προχωρήσεις τους στόχους σου. Κάποιο οικογενειακό πρόβλημα θα σε αγχώσει, αλλά αν σκεφτείς με ψυχραιμία και λογική τις λύσεις που έχεις στα χέρια σου, θα νιώσεις καλύτερα. Οι φίλοι είναι κοντά σου, για να σε συμβουλέψουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, μπορείς να βάλεις τη σχέση σου σε νέες βάσεις και να αλλάξεις όσα δεν σου αρέσουν. Η αισθηματική σου ζωή είναι στο χέρι σου, κυρίως αν ακόμη παραμένεις αδέσμευτος. Ίσως πρέπει να κάνεις το πρώτο βήμα προς το άτομο που σε ενδιαφέρει, αφού η σημερινή θέση της Σελήνης στον φιλικό Κριό, θα ανταμείψει το θάρρος και την τόλμη σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Υδροχόε, η δουλειά σου έχει κάποιες δυσκολίες, που προκύπτουν από το παρελθόν και από ζητήματα που είχες αφήσει άλυτα. Τα οικονομικά σου είναι σε μια σταθερή κατάσταση, αλλά οι πολλές υποχρεώσεις θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Κοίταξε να τελειώνεις με όσα πρέπει να πληρώσεις, για να βγεις και πάλι μπροστά.



Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα η δυναμική σου πλευρά δεν περνά απαρατήρητη σε ό,τι κι αν επιχειρήσεις να κάνεις, αγαπητέ Ιχθύ. Μπορείς να μιλήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους και να καταπλήξεις με τις ιδέες σου ή ακόμα και να ξεκαθαρίσεις υποθέσεις που σε μπερδεύουν εδώ και καιρό. Σε κάθε περίπτωση, οι γύρω σου θα εντυπωσιαστούν και θα δεις την συμπαράστασή τους σε ό,τι σκέφτεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου η Σελήνη από τον φλογερό Κριό σε ευνοεί να νιώσεις πολύ όμορφα και να πας τη σχέση σου ένα βήμα πιο πέρα, φίλε Ιχθύ. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι η μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για γνωριμίες. Μην αφήσεις την αποψινή βραδιά να περάσει έτσι…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Ιχθύ, θα παρουσιαστούν διάφορες ευκαιρίες που δεν πρέπει να αφήσεις να πάνε χαμένες. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή και πρέπει να προσέξεις κυρίως πόσα χρήματα ξοδεύεις και για ποιό λόγο.
Πηγή: myastro.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger