Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πως να βγάλετε 1 εκατομμύριο δολάρια από το τίποτα...

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Ίσως η δύναμη του internet είναι μεγαλύτερη από ότι φανταζόμαστε...

Πως μπορώ να βγάλω 1 εκατομμύριο δολάρια από το τίποτα ?

Απάντηση στο ερώτημα αποτελεί το παράδειγμα της Amanda Palmer, τραγουδίστριας η οποία κατάφερε να μαζέψει 1 εκατομμύριο δολάρια από φίλους και fans μέσω του kickstarter για να χρηματοδοτήσει το album της.

H λειτουργία του site είναι απλή: φτιάχνεις μία σελίδα με την ιδέα που επιθυμείς να πραγματοποιήσεις και ζητάς από το κοινό να σε χρηματοδοτήσει. Ανάλογα με τα πόσα λεφτά δίνει κάποιος παίρνει και τα αντίστοιχα ανταλλάγματα  Για παράδειγμα στην περίπτωση της Amanda όποιος έδινε 25 δολάρια θα έπαιρνε το album, μόλις αυτό έβγαινε.

Αξίζει να δείτε το παρακάτω video όπου η Amanda εξηγεί στην Ted τι της έχει προσφέρει η σύνδεση της με τον κόσμο μέσω του ίντερνετ αλλά και πώς έφτιαξε τη καμπάνια της στο kickstarter.



http://www.loutrakiblog.gr/

Καλό σεξ, ή βόλτα στα μαγαζιά για ψώνια; Τι προτιμάει μια γυναίκα;


Μην βιαστείτε να απαντήσετε, γιατί μάλλον δεν θα πέσετε μέσα. Αν νομίζετε ότι μια γυναίκα εάν πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στο καλό σεξ και σε μια βόλτα για ψώνια, τότε να είστε σίγουροι ότι θα επιλέξει ...

Ναι θα επιλέξει τη βόλτα στα μαγαζιά για ψώνια. Και αν αναρωτιέστε γιατί; έρευνα από το πανεπιστήμιο Westminster, απέδειξε ότι η αγορά (είτε είναι απλή αγορά σε super market, είτε είναι αγορά ενός αυτοκινήτου, ή πολύ περισσότερο η αγορά ρούχων) προκαλεί στις γυναίκες τον ίδιο ερεθισμό και σεξουαλική διέγερση σαν να ήταν στο κρεββάτι με τον καλύτερο εραστή του κόσμου...

Η βάση της έρευνας ήταν 50 εθελόντριες και εθελοντές και μεταξύ άλλων οι επιστήμονες παρακολουθούσαν τον εγκέφαλο τους (αξονική) την ώρα που έκαναν διάφορες δραστηριότητες, όπως το να σερφάρουν στο ίντερνετ, να μιλάνε στο τηλέφωνο, να βλέπουν μια ταινία πορνό και να ψωνίζουν διαδικτυακά.

Η συναισθηματική δραστηριότητα του εγκεφάλου των γυναικών όταν έκαναν αγορές ήταν το ίδιο έντονη όσο και όταν έκαναν έρωτα. Οι ψυχολόγοι του πανεπιστημίου, που προσπάθησαν να ερμηνεύσουν το φαινόμενο, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η γυναίκα μαγνητίζεται σε δευτερόλεπτα από μια εκρηκτική παρουσία πχ η θέα ενός ζευγαριού παπουτσιών που πρόκειται να αγοράσουν, το ίδιο με το να κάνουν σεξ.

Πηγή : iatropedia.gr

Για πολλά εμφράγματα: Η Μελέτη πέταξε έξω τα στ@θη!!!!



Όλα στη...φόρα!
Αυτός ο τίτλος ταιριάζει στις φωτογραφίες που θα δείτε και στις οποίες η Μελέτη "βγάζει μάτια" με το εξόχως αποκαλυπτικό ντεκολτέ της!Όσο για την ίδια, μάλλον καμαρώνει για το πληθωρικό - και τηλεοπτικότατο - μπούστο της! 



Ανέκδοτο: Το πάθημα του εραστή!



Είναι μια γυναίκα σπίτι με τον εραστή της και βγάζουν τα μάτια τους, όταν ξαφνικά έρχεται στο σπίτι ο σύζυγος...

Τι να κάνει, βουτάει τον εραστή και τον βάζει στην ντουλάπα. Εκεί μέσα ακούει ξαφνικά μία παιδική φωνή...

Μέσα στη ντουλάπα τώρα είναι ο γκόμενος με το παιδάκι...

«Είναι σκοτεινά εδώ μέσα, φοβάμαι».

Φυσικά καταλαβαίνει ότι είναι ο γιος της ερωμένης του και ότι έκανε κοπάνα από το σχολείο. Προσπαθώντας να τον ηρεμήσει για να μην το πάρει χαμπάρι ο απατημένος σύζυγος του λέει:

- Μην φοβάσαι, λέει, αλλά κάνε ησυχία...

- Έχω μια μπάλα ποδοσφαίρου. Στην πουλάω, λέει ο πιτσιρίκος.

- Δεν ενδιαφέρομαι, λέει ο εραστής.

- Είναι ο πατέρας μου απέξω. Θέλεις να τον φωνάξω;

- Πόσο την πουλάς;, ρωτάει ο γκόμενος.

- 200 ευρώ

Τι να κάνει ο εραστής, την αγοράζει. Μετά από καμιά ώρα, τους ανοίγει την ντουλάπα η γυναίκα και φεύγει.

Περνάει μια εβδομάδα και τα φέρνει έτσι η τύχη που ξαναγίνονται τα ίδια. Ξανά το παιδάκι είχε κάνει κοπάνα και ο πατέρας ήρθε νωρίτερα και ξανά ο εραστής βρίσκεται στην ίδια ντουλάπα μαζί με το παιδάκι.

- Είναι σκοτεινά εδώ μέσα, φοβάμαι, λέει το παιδάκι.

- Ναι, απαντάει ο εραστής.

- Έχω μια μπάλα μπάσκετ και στην πουλάω...

- Πόσο κάνει, ρωτάει κατευθείαν ο εραστής.

- 300 ευρώ.

Τι να κάνει ο εραστής, κόντεψε να του έρθει εγκεφαλικό, αλλά του δίνει τα λεφτά.

Μετά από μια εβδομάδα λέει ο πατέρας στο γιό:

- Πάμε έξω στο κήπο να παίξουμε ποδόσφαιρο.

- Α, δε γίνεται γιατί πούλησα τη μπάλα 200 ευρώ.

- Τι;;; Που ακούστηκε ένα παιδί 10 χρονών, να πουλάει τόσο ακριβά τα πράγματα του! Κάποιο καημένο παιδάκι εκμεταλλεύτηκες σίγουρα! Αυτό που έκανες είναι εκμετάλλευση και κοροϊδία γιε μου! Είναι αμαρτία! Πάμε γρήγορα στον παπά να εξομολογηθείς!

Πάνε λοιπόν στην εκκλησία και μπαίνει το παιδάκι μέσα στο εξομολογητήριο.

- Είναι σκοτεινά εδώ μέσα, φοβάμαι λέει ο πιτσιρικάς
Και τότε απαντάει ο παπάς:

- Α, να σου πω! Μην αρχίζεις τα ίδια κι εδώ, εντάξει;

Τα πιο τρελά πράγματα που έχουν φάει οι σκύλοι...



Οι σκύλοι είναι παμφάγα ζώα και... λαίμαργα. Αυτό αποδεικνύεται από τα απίστευτα πράγματα που μπορούν να μασουλήσουν και να φάνε. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Τζακ Ράσελ τεριέ από το Μανχάταν, το οποίο έφαγε -κανείς δεν ξέρει πώς το κατάφερε- 111 κέρματα...
Εμπνεόμενο από τέτοιου είδους απίστευτες ιστορίες, η ιστοσελίδα TODAY.com ζήτησε από τους αναγνώστες της να αναφέρουν τα πιο τρελά... διατροφικά γούστα των σκύλων τους.

Ορίστε μερικές περίεργες ιστορίες: 

"Ο σκύλος μου, διασταύρωση Τζακ Ράσελ/κανίς, έχει φάει τα συνηθισμένα... παπούτσια, έπιπλα κτλ, αλλά το καλύτερο πράγμα που έφαγε ήταν ένα Duraflame Log (σ.σ.: ειδικά καρβουνάκια για άναμμα φωτιάς). Η απάντηση του κτηνιάτρου στο δικό μου πανικόβλητο τηλεφώνημα; Απλώς μην ανάψετε σπίρτο κοντά στον ποπό του" - Wendy Coolidge McGahey.

"Λοιπόν, ξέρω έναν σκύλο που έφαγε ένα ολόκληρο αυτοκίνητο... Μιλάω ειλικρινά και κυριολεκτικά. Μασούλησε τα καθίσματα, τη ζώνη ασφαλείας, το ταμπλό και το ντουλαπάκι. Να σημειωθεί ότι έμεινε στο αυτοκίνητο για 7 λεπτά" - Caryn Burton.

"Τρία ζευγάρια εσωρούχων (αργότερα έδωσα 1.200 δολάρια για εγχείρηση)" - Angela Kemper.

"Το ροτβάιλερ μου έφαγε το δαχτυλίδι γάμου, το οποίο έβγαλε από το κουτί των χρυσαφικών από το ντουλάπι. Τις επόμενες δύο ημέρες, την παρακολουθούσα συνέχεια, ψάχνοντας τα κακά της!!! Τελικά το βρήκα και μου το έφτιαξαν. Οι κοσμηματοπώλες εντυπωσιάστηκαν από την κακή κατάσταση του δαχτυλιδιού!!!" - Kim Beasley Jarvis.

"Ένας σκύλος μου μασούλησε την μασέλα της μητέρας μου, την οποία είχε αφήσει στο κομοδίνο" - Vickie Shipp.

"Λοιπόν, σε μια εβδομάδα το λαμπραντόρ μας έφαγε ένα ακριβό τηλεχειριστήριο, το ποντίκι του φορητού μας υπολογιστή, το καλώδια από τα φωτάκια του χριστουγεννιάτικου δέντρου, την ψηφιακή μου κάμερα. Όλα αυτά υποτίθεται ότι ήταν σε σημεία, που δεν μπορούσε να φτάσει!" - Bonnie Messer.

"Έφαγε την άμμο της γάτας" - Mary Roberston McConnell.

"Τα λαμπραντόρ μου έφαγαν τον φράκτη προστασίας, για να μπορέσουν να πάνε για κολύμπι στην πισίνα του γείτονα. Τον Φεβρουάριο. Πέρασαν όμορφα. Ο γείτονας; Δεν ενθουσιάστηκε" - Angela Odom Warczakoski.

"Το ηλικιωμένο σκυλάκι μας, διασταύρωση λαμπραντόρ με τσόου τσόου, έφαγε την εργασία της κόρης μου!! (αλήθεια). Ήταν ένας χάρτης, φτιαγμένος με πλαστελίνη. Της έφυγε από τα χέρια, καθώς επιβιβαζόταν στο σχολικό. Η Shannie τον έφαγε σε δευτερόλεπτα, προτού η κόρη μου προλάβει να της τον πάρει από το στόμα. Είχαμε πραγματικά δυσκολία να πείσουμε τη δασκάλα ότι ο σκύλος έφαγε την εργασία" - Elizabeth Lib King Turner.

"Το 11χρονο ντάτσχουντ έφαγε μια ολόκληρη πλαστική σαύρα. Δεν την μάσησε καν - και βεβαίως ακολούθησε μια πολύ ακριβή εγχείρηση" - Michelle LaWall Vargas.

"Είχα ένα σκύλο κάποτε που ξάπλωσε κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και έφαγε τα φωτάκια, που ήταν στην πρίζα. Ο ίδιος σκύλος είχε φάει επίσης ένα ωμό κοτόπουλο, που βρισκόταν σε ένα μπολ στο νεροχύτη" - Pat Stareski.

"Ο σκύλος μου έφαγε δύο εισιτήρια για μια συναυλία των Aerosmith, και τα έκανε κονφετί, σκορπισμένα στο πάτωμα. Μαζέψαμε κάποια κομμάτια, που είχαν απομεινει και πήγαμε στην συναυλία και -πιστέψτε το ή όχι- μας άφησαν να την παρακολουθήσουμε!" - Debbie Russell Vandergriff.

"Ο σκύλος μας έφαγε ένα χαρτονόμισμα των 10 δολαρίων, κάποια cds, γυαλιά ηλίου, ένα παπούτσι(ολοκαίνουργιο), μπανάνες με τη φλούδα, ένα ολόκληρο πεπόνι, χρησιμοποιημένα χαρτομάντιλα,φυστικοβούτυρο και μαρμελάδα, γιαούρτι, μια φτερούγα κοτόπουλου, ωμή ζύμη μπισκότων και ορισμένες σελίδες από το βιβλίο "Marley and Me" (μεταξύ άλλων). Το γκόλντεντουντλ μας είναι χαζό, αλλά τον αγαπάμε" - Jillian C. Diaz.

Πηγή : nooz.gr

ΔΕΙΤΕ: Με αυτή τη φωτογραφία αναστάτωσε το twitter η Κατερίνα Στικούδη!



Αναμφισβήτητα θεωρείται μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες του καλλιτεχνικού χώρου...

Ο λόγος για την Κατερίνα Στικούδη που "τρελαίνει" τον ανδρικό πληθυσμό κάθε φορά που δημοσιεύει φωτογραφίες της στο twitter. 

Πρόσφατα μάλιστα το έκανε πάλι το δωράκι της στους θαυμαστέ της! Μια ανοιξιάτικη φωτογραφία δημοσίευσε η τραγουδίστρια και εντυπωσίασε! 


Αγουρο και ανεκπαιδευτο σεξ για τους Ελληνες εδειξε μεγαλη ερευνα



Αν και διάσημοι εραστές οι Έλληνες, οι νέοι μας δεν απολαμβάνουν απόλυτα τη σεξουαλική δραστηριότητα, είναι …ανεκπαίδευτοι και έχουν και ταμπού! Τι έδειξε μεγάλη έρευνα.

Τα στοιχεία που έφερε στο φως παγκόσμια έρευνα μεγάλης εταιρείας προφυλακτικών είναι ενδεικτικά γύρω από το πώς βιώνουν, προετοιμάζονται και αντιμετωπίζουν τις πρώτες τους εμπειρίες στο σεξ οι νέοι στη χώρα μας, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο.
Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η έρευνα, η Ελλάδα συμπεριλαμβάνεται στα κράτη με τα μεγαλύτερα ποσοστά ταμπού γύρω από το θέμα της σεξουαλικής παρθενικότητας (30%) παγκοσμίως, κι αυτό την ώρα που το αντίστοιχο ποσοστό στην υπόλοιπη Ευρώπη είναι κατά 7% χαμηλότερο.
Σε ό,τι αφορά τη σεξουαλική απόλαυση σύμφωνα τα ευρήματα, μόνο ένας στους τρεις ανθρώπους παγκοσμίως (35%) δήλωσε ότι απόλαυσε το σεξ την πρώτη του φορά, ενώ ειδικότερα για την Ελλάδα, το ποσοστό αυτό ανέρχεται στο 31%, παρουσιάζοντας εμφανή διαφορά στο βαθμό ικανοποίησης μεταξύ ανδρών και γυναικών (47% και 16% αντίστοιχα).
Οι λόγοι έλλειψης σεξουαλικής απόλαυσης που φαίνεται σε παγκόσμιο επίπεδο, φαίνεται να συνδέονται άμεσα με την έλλειψη βασικής σεξουαλικής εκπαίδευσης. Έτσι, σε παγκόσμιο επίπεδο, η βασικότερη πηγή σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης και πληροφόρησης είναι οι συμμαθητές ή φίλοι (42%), ακολουθούμενο από τα βιβλία (41%) και το Διαδίκτυο (35%).
Στην Ελλάδα, μάλιστα, αν και τα επίπεδα σεξουαλικής εκπαίδευσης έχουν σταθερή αυξητική πορεία, ακόμη και σήμερα, ένας στους τρεις Έλληνες δηλώνει πως δεν έλαβε ποτέ καμία μορφή σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης. Αλλά και εκείνοι που έλαβαν, δήλωσαν πως πρώτη τους επιλογή ήταν οι φίλοι και οι συμμαθητές (67%) και όχι οι εκπαιδευτικοί τους (μόλις 7%).
Στην Ελλάδα, πρέπει να σημειωθεί επίσης, το 83% των νέων έως 25 ετών δήλωσε πως χρησιμοποιεί προφυλακτικό σε μόνιμη βάση για την αποφυγή κυρίως πιθανής εγκυμοσύνης (48%) και των σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων (29%).

http://www.iatropedia.com

Έπιασαν οι ζέστες ή κάτι ξέχασε να φορέσει Ριάνα;



Συνέβη και αυτό! Φόρεσε ένα κατακίτρινο θεόστενο φόρεμα και πήγε για ψώνια με τον αγαπημένο της!

Ο λόγος για την Rihanna, η οποία ψώνισε έχοντας παρέα τον Chris Brown! Η τραγουδίστρια ήταν απλά ντυμένη, αλλά δεν φορούσε καθόλου εσώρουχα! Έπιασαν οι ζέστες ή ξέχασε και αυτή να φορέσει από τα νεύρα της που τσακώνεται κάθε τρεις και λίγο με τον αγαπημένο της; Πάντως να τονίσουμε ότι η Riri δεν έχει δείγμα από κυτταρίτιδα!







Το σκληρό πρόσωπο των κοκορομαχιών (εικόνες)


Φωτογραφίες ντροπής από την Κούβα

Στην Κούβα συμβαίνει το εξής παράδοξο: είναι νόμιμο να έχει κάποιος κόκορες στην ιδιοκτησία του. Είναι νόμιμο να τους εκπαιδεύει για να μάχονται και είναι νόμιμο να διοργανώνει κοκορομαχίες. Είναι όμως παράνομο να συνδέονται οι κοκορομαχίες με τζόγο και να ποντάρουν οι πολίτες σε κοκόρια. 

Ωστόσο το τζογάρισμα στις κοκορομαχίες είναι τόσο δημοφιλές στην Κούβα που το να επιχειρήσει κανείς να το σταματήσει θα ήταν μία τεράστια πρόκληση για τις αρχές αλλά θα μπορούσε και να δοκιμάσει τη διατήρηση της τάξης.

Έτσι, είναι συχνές οι εικόνες ντροπής που ακολουθούν.

Δείτε τις φωτογραφίες













Εικόνες του Google Earth που σοκάρουν – Από βάρβαρη δολοφονία(;) σε φαντάσματα!



Σάλο και ερωτηματικά έχουν προκαλέσει οι τελευταίες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και προέρχονται από το Google Earth.
Θα μπορούσε να είναι σκηνή από μια ιδιαίτερα φρικιαστική δολοφονία. Ή από την άλλη θα μπορούσε απλώς να είναι ένα μονοπάτι γεμάτο με αίμα από κάποιος ζώο που κατασπαράχθηκε. Όπως και να ‘ναι η εικόνα από αυτή τη δορυφορική λήψη σοκάρει.
Το Google Maps έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες εικασίες ότι ένα φρικτό έγκλημα μπορεί να πραγματοποιήθηκε και να πέρασε απαρατήρητο στην πόλη Almere της Ολλανδίας, κοντά σε λίμνη λίγο έξω από το Άμστερνταμ.
Με τι μοιάζει άραγε αυτή η μορφή που κείτεται στην προβλήτα; Και τα ίχνη… αίματος; . Η εικόνα δείχνει επίσης πάνω στην προβλήτα και μια σκιά από μορφή ανθρώπου. Αλλά και πάλι δεν διακρίνεται καλά λόγω της μεγάλης χιλιομετρικής απόστασης.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ασυνήθιστες εικόνες κάνουν την εμφάνισή τους από τους δορυφόρους της Google.
Νωρίτερα φέτος , στο Μπρίστολ της Αγγλίας ήρθε στο φως εικόνα από έναν άνθρωπο- φάντασμα, καθώς η περιοχή αυτή θεωρείται εγκαταλελειμμένη. Το χωριό αυτό είχε καταστραφεί σύμφωνα με πληροφορίες το 1946 και από τότε δεν υπήρχε ψυχή στην περιοχή.
Σε άλλη εικόνα που κυκλοφόρησε φύλακας ισχυρίστηκε επίσης ότι εντοπίστηκε, από δορυφόρους της Google, το τέρας του Λοχ Νες στα Highlands της Σκωτίας.
Η πόλη του Almere, όπου και τραβήχτηκε η τελευταία παράξενη εικόνα του Google Earth που παραπέμπει σε σκηνή εγκλήματος, κατοικείται από 193.000 ανθρώπους, οι οποίοι έντρομοι έμαθαν τα νέα, με τις αρχές να έχουν αρχίσει έρευνες για το περιστατικό που αναστάτωσε την περιοχή.

http://www.koolnews.gr

Τα πιο sexy tattoos που εχετε δει


Τα πιο sexy tattoos που έχετε δει
Και όποιος αντέξει.....






















Σημάδια που δείχνουν ότι σε θέλει...




 Θεωρείς ότι δεν μπορείς να καταλάβεις πότε ήρθε η στιγμή για να κάνεις το βήμα για κάτι παραπάνω; Με τη βοήθεια του body language σου...



αποκαλύπτουμε πέντε σημάδια που προδίδουν ότι είναι έτοιμη να σε ακολουθήσει όπου κι αν της πεις!

Δεν είναι ανάγκη να είσαι μάντης για να μπορέσεις να καταλάβεις τις προθέσεις της. Αρκεί λίγη παρατηρητικότητα... Αν και συνήθως οι άντρες είναι εκείνοι που κάνουν το πρώτο αλλά και το... τελευταίο βήμα πριν το κρεβάτι, εκείνη είναι αυτή που σου στέλνει τα κωδικοποιημένα της σημάδια με τη βοήθεια της γλώσσας του σώματος. Μάθε να αναγνωρίζεις πότε σου αποκαλύπτει έμμεσα ότι σε θέλει μέσα από τις πέντε κινήσεις της:


Σε κοιτάει στα μάτια Ένας άντρας μπορεί να καταλάβει πολλά παρατηρώντας μόνο το βλέμμα της γυναίκας. Αν και στην αρχή, όταν η γυναίκα αντιληφθεί τις ερωτικές προθέσεις του συνομιλητή της, πιθανότατα θα χαμηλώσει το βλέμμα και θα κοκκινίσει, όταν η κατάσταση έχει ανέβει σε ...άλλο επίπεδο, και πλέον ο τερματισμός της πίστας είναι στο... κρεβάτι, το γυναικείο βλέμμα αλλάζει. Τα χείλη της χαμογελούν και το βλέμμα γίνεται εντονότερο, ενώ σε "καρφώνει", είτε για λίγο είτε για πολύ χρονικό διάστημα. Δε γίνεται ένα τέτοιο προκλητικό βλέμμα να περάσει απαρατήρητο, έτσι δεν είναι. Στο δίνει, για να καταλάβεις χωρίς λόγια αυτό που θέλει να σου πει : Σε θέλω τώρα!


Έρχεται πιο κοντά Μπορεί στην αρχή οι γυναίκες να μην θέλουν πολλά-πολλά, και να κρατάνε μια σχετική απόσταση, όταν όμως έχουν αποφασίσει ότι αυτός ο άντρας (δηλαδή εσύ) πρέπει να γίνει δικός τους, τον πολιορκούν με τον τρόπο τους. Αν δεις ότι έρχεται πιο κοντά σου, ή αν εσύ την πλησιάζεις κι εκείνη δεν απομακρύνεται, αν το πόδι της ακουμπήσει το δικό σου και παραμείνει έτσι, τότε έχεις έναν λόγο να χαίρεσαι. Κάτι καλό θα συμβεί. Γρήγορα. Πολύ γρήγορα...


Σε προκαλεί με τα χέρια της


Είναι μια κίνηση "παγίδα" γιατί πρέπει να μπορέσεις να διακρίνεις τα δύο είδη αυτής της μορφής της κίνησης. Κάποιες γυναίκες όταν αισθάνονται άβολα, κάνουν άσκοπες, νευρικές κινήσεις με τα χέρια τους. Θα περάσουν τα δάχτυλα από τα μαλλιά τους ή θα ισιώσουν την μπλούζα τους χωρίς προφανή λόγο, ελπίζωντας να μην το παρατηρήσεις. Αυτές οι κινήσεις γίνονται ασυναίσθητα, ενώ η επόμενη κατηγορία κινήσεων είναι εντελώς επιτιδευμένη. Μια γυναίκα όταν θέλει να προχωρήσει η κατάσταση, θα σου δείξει το "δρόμο" με τα χέρια της: θα ακουμπήσει δήθεν τυχαία την παλάμη της πάνω στους γοφούς της, θα περάσει τα δάχτυλα της πάνω στα χείλη της χωρίς να σε κοιτάζει. Όλα είναι μέρος του παιχνιδιού και καλά θα κάνεις να παίξεις κι εσύ...


Παίρνει... πόζες Όταν οι γυναίκες ενδιαφέρονται για σένα, θα κάνουν τα πάντα για να μην τις χάσεις από τα μάτια σου. Θα σκύψουν λίγο παραπάνω από όσο θα έπρεπε, θα γύρουν το κορμί τους χωρίς προφανή λόγο, θα περπατήσουν με σέξι τρόπο προς εσένα. Ουσιαστικά παίρνει προκλητικές πόζες για να "καπαρώσει" εσένα και να μην μπορείς να κοιτάξεις καμία άλλη. Φρόντισε να μεταφράσεις καλά αυτά τα σημάδια και να εμπιστευτείς το ένστικτο σου: ναι, δεν κάνεις λάθος, τα κάνει επίτηδες!



Σε αγγίζει Αν ρωτήσεις 100 γυναίκες ποιό πράγμα τους την σπάει σε ένα κλαμπ, οι περισσότερες θα σου απαντήσουν ότι σιχαίνονται όταν άγνωστοι άντρες παίρνουν το θάρρος και τις πιάνουν από τη μέση και τις αγγίζουν, χωρίς αυτές να τους έχουν δώσει το δικαίωμα. Δεν θέλει και πολλή σκέψη για να έρθεις στο εξής συμπέρασμα: αν σε αφήνει να την αγγίζεις και κυρίως αν εκείνη παίρνει το θάρρος και σου πιάνει το χέρι ή σε αγγίζει στον ώμο, τότε πιθανότατα απέχεις πολύ λίγα χιλιόμετρα από την θαλπωρή του... κρεβατιού της.

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger