Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Απεκτησε παιδι στα 11 της χρονια!

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012


Η μητρότητα ήρθε πολύ νωρίς για την κοπέλα η οποία γνώρισε και ερωτεύτηκε τον σημερινό σύζυγό της, ο οποίος είναι 19 χρονών. Μία μόλις εβδομάδα μετά τη γνωριμία τους, η κοπέλα έμεινε έγκυος και αποφάσισε μαζί με τον σύντροφό της να κρατήσουν το παιδί και να παντρευτούν. Έτσι και έγινε, μόνο που τώρα ο ευτυχής –κατά τα άλλα- μπαμπάς αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έξι χρόνων λόγω της ανήλικης συζύγου του ενώ εκείνη, λόγω του μωρού χρειάστηκε να εγκαταλείψει το σχολείο. Όταν πάντως ρωτήθηκε για τη μητρότητα, η κοπέλα είπε πως ένα μωρό της είναι αρκετό και πως δεν σκοπεύει να κάνει άλλο.

http://www.aniwthoi.net

Η ΝΑΤΑΣΑ ΚΑΛΟΓΡΙΔΗ ποζαρε ως πορνη σε παρκινγκ της Αθηνας και αναψε φωτιες!



Με αυτή τη σέξι εμφάνιση αναστάτωσε ένα ολόκληρο πάρκινγκ στο κέντρο της Αθήνας η Νατάσα Καλογρίδη.
Φορώντας μόνο το καλσόν της, τις γαλάζιες γόβες της, ένα σχεδόν ανύπαρκτο μαύρο στρίνγκ κι ένα γκρι φούτερ μπλουζάκι που έκρυβε διπλή έκπληξη: Η μία αφορούσε το πληθωρικό της μπούστο κι η άλλη έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου, γραμμένο επάνω στο σώμα της με την προτροπή Call (κάλεσε).
Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες της νέας της θεατρικής παράστασης «Πάττυ χύμα», η οποία θα ανέβει τον Δεκέμβριο στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Μαζί της, στη φωτογράφιση, ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο αδελφός της Αντώνης Καλογρίδης.
Όσοι βρέθηκαν εκείνη την ημέρα στο πάρκινγκ έμειναν άναυδοι αναγνωρίζοντας στο πρόσωπο της ξανθιάς σέξι γυναίκας την ηθοποιό Νατάσα Καλογρίδη. Η αναστάτωση των περιστατικών "χαλάρωσε" όταν έγινε γνωστό ότι ήταν ντυμένη έτσι για τις ανάγκες φωτογράφισης.
























http://www.radar.gr/

Κορνεολης. Ο λιθος της ενεργειας και της σεξουαλικοτητας


 
Κορνεόλης, εξαιρετική πέτρα για  την αύξηση της σεξουαλικής και φυσικής ενέργειας.
Το όνομά του προέρχεται από τη λατινική λέξη «caro» που σημαίνει «σάρκα» λόγω του χρώματός του (σκούρο κόκκινο, πορτοκαλο-κόκκινο, καφέ-κόκκινο). Γνωστός και σαν «Λίθος του Πάθους» ενισχύει την κοινωνικότητα, το πάθος και την αγάπη.
Τον συνα
ντάμε σε πολλές ανασκαφές στην αρχαία Αίγυπτο. Λέγεται ότι ήταν ένας από τους αγαπημένους λίθους τους για κοσμήματα και ακόμα πως τον χρησιμοποιούσαν σε διάφορους τάφους σαν φυλακτό.  Τον φορούσαν στα κοσμήματά τους άτομα με υψηλή θέση όπως ιερείς , φαραώ και αξιωματικοί.  Στους αρχαίους τάφους τοποθετούνταν πάνω στο σώμα, καθώς θεωρούσαν ότι παρείχε προστασία στο ταξίδι της ψυχής στον άλλο κόσμο, ενώ βοηθούσε την ίδια την ψυχή στον δρόμο της αναγέννησής της.
Στο σπίτι πίσω από την πόρτα, φέρνει ευημερία και καλοτυχία, ενώ προστατεύει από κάθε φυσικό κίνδυνο. 
Λόγω των ιδιοτήτων του, τον φορούσαν στις μάχες για να σταματά την αιμορραγία και να θεραπεύονται οι πληγές. 
Θεραπεύει τη σεξουαλική ψυχρότητα, ενώ αναδεικνύει τα ταλέντα μας και την προσωπική μας αξία, φέρνοντας ευημερία και αφθονία.
Βοηθά στην αυτοσυγκέντρωση και τονώνει το θάρρος στην έκφραση. 
Ανακουφίζει από ρευματισμούς και αρθρίτιδες. 
Διευκολύνει την πέψη και βοηθά στην αντιμετώπιση της νευρικής ανορεξίας. 
Ακόμα βοηθάει την καρδιά και το γαστρεντερικό. 
Ανακουφίζει τις αλλεργίες.
Χαρίζει την αίσθηση της ευημερίας. 
Ανακυκλώνει τις εμπειρίες των προηγουμένων ζωών. 
Επιταχύνει το νόμο του Κάρμα.

Φημισμένος πλέον, σαν ένας υψηλά ιστάμενος θεραπευτής αφού ενεργοποιεί το φυσικό, το συναισθηματικό και νοητικό εαυτό μας. Θεωρείται καλός ισορροπιστής, καθώς μας συνδέει με τον εσώτερο εαυτό μας, δίνοντας καλή αυτοσυγκέντρωση και μας ανοίγει την καρδιά, φέρνοντας χαρά, ζεστασιά και πάθος. 
Έχει την ικανότητα να ισορροπεί την καρδιά με το μυαλό. Ενισχύει την σεξουαλικότητα και αυξάνει τη γονιμότητα. Η πέτρα που βοηθάει να πραγματοποιούνται οι επιθυμίες μας. Έλκει τον ιδανικό σύντροφο και ισορροπεί την ενέργεια σε ένα σπίτι.
Ενδιαφέρων λίθος και αυτός δεν νομίζετε;


Δειτε πως ειναι σημερα οι πρωταγωνιστες του Baywatch! (9 φωτος)

Η δεκαετία του 1990 ήταν γεμάτη απο τους sexy πρωταγωνιστές του Baywatch! Έχετε περιέργεια να δείτε άμα σήμερα παραμένουν όσο sexy όσο τότε; Δείτε τους σε φωτογραφίες τότε και τώρα και βγάλτε τα συμπεράσματα σας! 11 χρόνια μετά το τελευταίο της επεισόδιο και όμως όλοι οι πρωταγωνιστές παραμένουν sexy και fit!











Ο Κασιδιαρης ζηλεψε τη δοξα του ΓΑΠ και ετρεξε ντυμενος στα μαυρα τον Μαραθωνιο (φωτο)

Ντυμένος στα... μαύρα όπως και o Γιώργος Παπανδρέου πρόπερσι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, έτρεξε στον Μαραθώνιο. Έγραψε στο twitter : "¨φέτος τρέχουμε σε άλλο πεδίο Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών (42, επέτειος 2.500 ετών από τη μάχη του Μαραθώνα".".



Δολοφονοι χιμπατζηδες σκοτωνουν με machete


Την δεκαετία του 70' ο επιστήμονας Idi Amin εκπαίδευσε χιμπατζήδες έτσι ώστε να χρησιμοποιούν φονικά μαχαίρια (τα λεγόμενα machete) για το κυνήγι τους, και έπειτα τους άφησε ελεύθερους στην ζούγκλα. Αρκετά χρόνια αργότερα, και έπειτα από μια σειρά εκατοντάδων καταγγελιών για φονικές επιθέσεις χιμπατζήδων που σκότωναν ιθαγενείς της περιοχής χρησιμοποιώντας machete, δημιουργήθηκε το παρακάτω ντοκιμαντέρ.



Βερα Λαμπρου: Κλαιω…Δειτε πως διαφημιζουν τα extra της!!!


Έχουμε καιρό να δούμε αυτό το μπαμπάτσικο κορίτσι. Και μπορεί πολλές φορές να έχει μπει στη διαδικασία στο παρελθόν να προκαλέσει, ωστόσο άνθρωποι που την γνωρίζουν λένε ότι πρόκειται για μια πολύ «καθαρή» γυναίκα. Δυστυχώς όμως η ταμπέλα ελέω επιλογών έχει μπει. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο ζωής η Βέρα έχει δει και έχει κάνει πολλά. Άλλωστε το μπαμπάτσικο και σε τέτοια επίπεδα είναι αγαπημένο στην Ελληνική περιφέρεια. Το κορίτσι ανάμεσα σε στριγκακια baby doll φορέματα και προκλητικά ντεκολτέ βρήκε τρόπο να διαφημίζει τα extra της με έναν πολύ πρωτοποριακό τρόπο. Έντυσε με τις αφίσες της κάποιους θαυμαστές και τους άφησε ελεύθερους σε στενά. Αυτή η φωτογραφία είναι απο τα Μουδανιά Χαλκιδικής. Μου κάνει λίγο την εξέλιξη του τελάλη στα χωριά…αλλά όπως και να χει, η όλη εικόνα προκαλεί γέλιο!!!

http://blogs.gossip-tv.gr

Ποσο καλη "παικτρια" εισαι στο ερωτικο παιχνιδι; Κανε το ΤΕΣΤ για να μαθεις


Παίζεις με τη φλόγα; Περιμένεις από τον ιππότη να ανάψει τη φωτιά του φλέρτ; Μήπως είσαι από τους ανθρώπους που το πάνε βήμα-βήμα στο φλερτ; Ένα βήμα εκείνος , ένα εσύ; Και στο τέλος, τέλος πόσο καλή παίκτρια είσαι στο ερωτικό παιχνίδι; Αν παίζεις καθόλου δηλαδή....

Κάνε το τεστ, απάντησε ειλικρινά στις ερωτήσεις και μάθε τα πάντα για τον τρόπο που κινείσαι στο φλερτ!

Το έχεις πει ποτέ το “Σ' αγαπώ”, ενώ στην πραγματικότητα δεν το εννοείς;
  1. Φυσικά! Κάποιες φορές πρέπει να παίξει κανείς βρόμικα για να πάρει αυτό που θέλει
  2. Μια φορά! Όμως το μετάνιωσα, όταν τα πράγματα ξέφυγαν και με κυνηγούσε για μήνες να παντρευτούμε
  3. Ποτέ! Είναι φρικτό να παίζεις με τα συναισθήματα του άλλου
Οι γυναίκες μπορούν να παίξουν το ρόλο του παίκτη (κυνηγού) στο ερωτικό παιχνίδι;
  1. Helloοοοο!! Δεν έχεις ακούσει ποτέ για τη γυναίκα-αράχνη; Φυσικά και είμαστε και πολύ καλοί παίκτες
  2. Είναι νομίζω θέμα χαρακτήρα και καταστάσεων. Μου έχει τύχει, αλλά δεν είναι και ο κανόνας
  3. Ποτέ! Αν γίνουμε όλοι ίσα κι όμοια τότε χάθηκαν οι ρόλοι, χάθηκε και το φλερτ
Απάντησε ειλικρινά! Όταν πρωτοδιάβασες τον τίτλο του quiz “πόσο καλή παίκτρια είσαι” σκέφτηκες το Trivial;
  1. Όχι, ένα είναι το αιώνιο παιχνίδι. Το ερωτικό!
  2. Προς στιγμήν “κόλλησα”! Για λίγα δευτερόλεπτα μόνο, όμως!
  3. Ναι, έτσι νόμιζα μέχρι που είδα τις ερωτήσεις
Βρίσκεσαι σε μια παρέα με “ενδιαφέροντα” αγόρια και αποφασίζετε να παίξετε Θάρρος ή Αλήθεια. Τι επιλέγεις;
  1. Θάρρος φυσικά! Θα έχω βάλει την κολλητή μου στο “κόλπο” να μου ζητήσει να φιλήσω τον κούκλο της παρέας
  2. Εξαρτάται από το ποιος με ρωτάει. Αν δεν τον γνωρίζω μάλλον θα επιλέξω αλήθεια για να μην μπλέξω
  3. Πάντα αλήθεια. Τα λόγια φεύγουν, αλλά οι πράξεις μένουν! Κι αν μου ζητήσει κανείς να βγάλω καμιά μπλούζα;
Τι είδους εσώρουχο φοράς αυτή τη στιγμή;
  1. Εννοείται το πιο sexy, γούρικο string μου! Ένας παίκτης πρέπει να είναι πάντα σε ετοιμότητα
  2. Άνετο και στιλάτο. Μια γυναίκα πάντα προσέχει τον εαυτό της
  3. Μια στιγμή να τσεκάρω! Δεν έχω και λίστα με το τι φοράω...
Έχεις βρεθεί ποτέ σε μπαράκι, να σε φλερτάρει κάποιος έντονα και να κάνεις τον “Κινέζο”;
  1. Μα, είσαι τρελή; Ποτέ δεν αφήνω την ευκαιρία για λίγο αναζωογονητικό φλερτ να πάει χαμένη.
  2. Είναι φορές που δεν έχω διάθεση να παίζω. Πήγα για ποτό με τη φίλη μου και αυτό αρκεί...
  3. Ποιος σου το είπε; Είναι η ιστορία της ζωής μου κάθε φορά που κάποιος με φλερτάρει
Ποια είναι η αγαπημένη σου σκηνή από τον κινηματογράφο;
  1. Μα φυσικά το σταύρωμα των ποδιών από το “Βασικό Ένστικτο”! Η Sharon είναι το απόλυτο player icon
  2. Θα ψήφιζα το “Έχετε μήνυμα στον υπολογιστή σας!” Παιχνίδι και από τις δύο πλευρές, αλλά και πίσω από την ασφάλεια του υπολογιστή
  3. Σίγουρα η “Μοντέρνα Σταχτοπούτα”! Κι εγώ σαν την Αλίκη δεν έχω κουράγιο να πω ούτε “Με συγχωρείτε ήταν τυχαίο”, αλλά ευτυχώς ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ έχει πυγμή...

αποτελέσματα

Περισσότερα Α
Naughty Girl

Τι να πει κανείς για σένα; Εσύ είσαι ικανή ακόμη και με τον πωλητή από τον πάγκο των τυριών στο super market να κάνεις παιχνίδι! Να τον κάνεις να κόψει 2 κιλά τυρί του τοστ, παρακολουθώντας σε αποχαυνωμένος να τον έχεις βάλει στο στόχαστρο του φλερτ. Δεν είναι κακό... πρόσεξε μόνο μην παρεξηγηθείς. Δυστυχώς, το άκακο και ιντριγκαδόρικο παιχνίδι δεν εκτιμάται από όλους τους άντρες. Βλέπεις εκείνοι παθαίνουν πανικό  μπροστά σε μια γυναίκα που τους στήνει στον τοίχο. "Who cares?" θα πεις και πολύ καλά θα κάνεις. Απλά, αν το παρακάνεις μπορεί να αποκτήσεις στρατιές ερωτοχυπημένων ανδρών κάτω από το παράθυρό σου να σου κάνουν καντάδα. Δεν φαντάζεσαι πόσο ενοχλητικό είναι να γκαρίζει μεθυσμένος άνδρας το "Ποια να συγκριθεί μαζί σου" Τρίτη βράδυ, όταν θέλεις να σηκωθείς από τα αξημέρωτα!

Περισσότερα Β
Οn-Off

Έχεις έναν εσωτερικό μηχανισμό που ανοίγει και κλείνει τον παιχνιδιάρικο εαυτό σου κατά το δοκούν. Είναι εντυπωσιακό πως τη μία μέρα, δεν θέλεις και πολύ για να ανέβεις στο τραπέζι και να κάνεις όλον τον ανδρικό πληθυσμό να παραλληρεί και την άλλη να μην μπορείς να μπεις σε mood για flirt games ακόμη κι αν σου την "πέφτει" ο Έλληνας σωσίας του Brad Pitt. Δεν είναι και παράλογο... Αν δεν έχεις όρεξη να παίξεις, όποιο κι αν είναι αυτό το παιχνίδι, δεν θα το ευχαριστηθείς. Άλλωστε έχεις μέσα σου και την θηλυκή φωνή να σου λέει πως εσύ είσαι το αντικείμενο του παιχνιδιού και όχι ο παίκτης! Απλά, φρόντισε να ανοιγοκλείνεις τον διακόπτη στη σωστή στιγμή!!!

Περισσότερα C
Ώριμη ή ξενέρωτη;

"Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε για να παίζουμε;" θα πεις! Ο έρωτας δεν είναι παιχνίδι, είναι πράγμα ιερό. Μαζί σου... Πως όμως θα σου έρθει; Ουρανοκατέβατος; Ή μήπως πιστεύεις πως οι άνδρες είναι σαν τον Jude Law στην ταινία Alfie; Μωρέ αυτοί είναι πιο "μαμούχαλοι" από εμάς! Στο υπογράφω. Δεν είναι ανάγκη να σηκώσει ο άλλος πλακάτ που να γράφει "Σε γουστάρω" για να το πάρεις απόφαση να του μιλήσεις. Πάρε και το ρίσκο σου... δεν έγινε και τίποτα!


Σκανδαλο ΣΟΚ συνταρασει την Αυστραλια - 250.000 παιδια υιοθετημενα χωρις τη θεληση των βιολογικων τους γονιων!



Πριν λίγες μέρες οι αυστραλιανές Αρχές ζήτησαν συγγνώμη από 250.000 βρέφη που υιοθετήθηκαν, παρά τη θέληση των βιολογικών τους γονέων μεταξύ 1950-1970, επειδή οι μητέρες τους ήταν ανύπαντρες, σύμφωνα με τα αποτελέσματα επίσημης κυβερνητικής έρευνας.Όπως έγραψε στη συνέχεια ο «Νέος Κόσμος» αρκετές από τις μητέρες αυτές που έχασαν τα παιδιά τους ήταν ελληνικής καταγωγής.
Μερικές βρήκαν το θάρρος και μίλησαν σήμερα για εκείνες τις εμπειρίες. ‘Αλλες επώνυμα και άλλες ανώνυμα.
Μερικά ενδεικτικά παραδείγματα:
«Αν γράψεις, θα τα πεις όπως τα λέω. Μας άρπαξαν στα νοσοκομεία της Μελβούρνης τα παιδιά μέσα από την κοιλιά. Αν είχαν στόμα οι τοίχοι να μιλήσουν θα έφριττε η οικουμένη», δήλωσε μια ομογενής στην εφημερίδα και πρόσθεσε:
«Ζήτησα να μιλήσω για να μάθει ο κόσμος ακριβώς πώς έχουν τα πράγματα. Όλα μέχρι τώρα ήταν κουκουλωμένα. Κι ας βούιζε ο τόπος από τα κλάματα και τις φωνές των γυναικών που δεν είδαν ούτε μια φορά τα παιδιά τους. Ούτε την ώρα που τα γέννησαν. Μόνο τη μέρα που πήγα εγώ στο νοσοκομείο με τους πόνους της γέννας, ήταν άλλες τρεις ετοιμόγεννες Ελληνίδες. Ίσως και μικρότερές μου, τρομοκρατημένες, ολομόναχες, όπως κι εγώ. Αυτό μπορείς να το πεις.
Στην Αυστραλία ήλθα το ’64 με το “Πατρίς”. Μ’ έφερε ο αδελφός μου ο οποίος ήταν ήδη παντρεμένος με μια συγχωριανή μας, λίγο πιο μεγάλη από μένα. Εγώ ήμουν τότε 18 χρόνων.
Την ίδια ηλικία είχε κι εκείνος που συνταξιδεύαμε. Αγαπηθήκαμε και χωρίς να το καταλάβουμε η σχέση μας προχώρησε έως εκεί που δεν έπρεπε. Όταν φτάσαμε στο λιμάνι, ο καθένας τράβηξε το δρόμο του. Εκείνος με το τρένο στην Μπονεγκίλα κι εγώ στο σπίτι του αδελφού μου. Με πέταξε στο δρόμο, μόλις του είπα ότι είμαι έγκυος. “Δεν ήλθες εδώ για να με ρεζιλέψεις. Να, πάρε αυτά και δεν θέλω να σε ξέρω”. Μου πέταξε ένα μάτσο λεφτά, θα πρέπει να ήταν ένα ολόκληρο βδομαδιάτικο και μου έδειξε την πόρτα. “Έλα φύγε, πριν γυρίσει σπίτι η Λίτσα απ’ τη δουλειά”».
«Ήταν, την εποχή εκείνη, ένα μεγάλο κοινωνικό στίγμα, όχι μόνο για την ελληνική παροικία, αλλά για όλο το κοινωνικό σύνολο», λέει η ψυχολόγος, Ελένη Καλαμπούκα.
Και προσθέτει: «Πρόκειται για ψυχολογικό βιασμό, από τον οποίο στην ουσία, δεν μπορούν τα θύματα να συνέλθουν. Δεν είναι λίγες οι γυναίκες εκείνες οι οποίες, όπως εκείνη με την οποία μίλησες, που αποφάσισαν, μετά την εμπειρία αυτή που σημάδεψε τη ζωή τους, να μην παντρευτούν. Γυναίκες που τη μόνη παιδική φωνή που θυμούνται είναι το πρώτο κλάμα του μωρού τους και μετά σκοτάδι».
Ο πρωθυπουργός της Βικτώριας, Τεντ Μπέιλιου, απηύθυνε την «εκ βάθους καρδίας» συγγνώμη της Πολιτείας, στις χιλιάδες γυναίκες και άντρες – τους βιολογικούς γονείς – που «στερήθηκαν την ευκαιρία ν’ αγαπήσουν και να φροντίσουν τα παιδιά τους, αλλά και για τον πόνο και τις τραυματικές εμπειρίες που έζησαν».
«Από τις κόρες και τους γιους, που υποχρεωτική υιοθεσία σήμαινε συνεχές άγχος, διαρκή αβεβαιότητα και στέρηση ενός φυσικού οικογενειακού περιβάλλοντος, ζητούμε, επίσης, συγγνώμη» είπε συγκινημένος ο Μπέιλιου.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Ντάνιελ Άντριους, σημείωσε ότι «μια ολόκληρη γενιά ατόμων έχουν στερηθεί τους βιολογικούς τους γονείς. Οι μητέρες τους ήταν δεμένες σε κρεβάτια και τα πρόσωπά τους ήταν κρυμμένα από τις νοσοκόμες με μαξιλάρια για να μη δουν τα παιδιά τους».
Η ομογενής Κατερίνα Μπακαλούκα καταθέτει στο «Νέο Κόσμο»:
«Τη Ρούλα μου τη γέννησα τον Οκτώβρη του 1965 στο Queen Victoria. Για την ακρίβεια, 20 του μήνα. Ήταν μια εποχή που το νοσοκομείο ήταν στις δόξες του. Οι θάλαμοι ήταν γεμάτοι κρεβάτια με λεχώνες και ετοιμόγεννες. Ελληνίδες παντού. Έβριθε ο τόπος. Τότε έζησα μια από τις πιο συνταρακτικές εμπειρίες της ζωής μου. Είχα γάλα μπόλικο, περίσσιο και μού έφεραν να θηλάσω μωρά που προορίζονταν για υιοθεσία. Για υποχρεωτική υιοθεσία, όπως γινόταν τον καιρό αυτό, με παιδιά νόθα που οι μάνες τους δεν είχαν δικαίωμα να τα κρατήσουν».
«Ξέρεις τα προσωπάκια των παιδιών, τα αθώα ματάκια τους, όπως με κοίταζαν, την ώρα που τα θήλαζα, δεν μ’ εγκαταλείπουν, κι ας πέρασε σχεδόν μισός αιώνας. Στην αρχή δεν ήξερα γιατί μου έφερναν να θηλάσω μωρά άλλων.
Μετά η Μαρία, μια κοπέλα 17 χρόνων, λεχώνα κι αυτή, θα μου πει “όλα αυτά τα καροτσάκια που βλέπεις είναι νόθα”. Στην πραγματικότητα χρησιμοποίησε τη λέξη “μούλικα” και θυμάμαι την αποπήρα.Το χειρότερο, το λέω και ανατριχιάζω, είχαν ταμπελίτσες στα καροτσάκια με ονόματα ράτσες σκυλιών, όπως Labrador, poodle, collie, maltese, Australian shepherd.
Οι νοσοκόμες αυστηρές, δεν μας έδιναν το δικαίωμα να κάνουμε ερωτήσεις. Η δουλειά τους, μου έδιναν την εντύπωση, ήταν να βρουν λεχώνες με περίσσιο γάλα για να θηλάσουν τα μωράκια αυτά που τα ‘παιρναν από τη μάνα τους αμέσως μόλις τα γεννούσε. Ούτε καν είχε την ευκαιρία να δει το προσωπάκι τους».
Οι μητέρες που υποχρεώνονταν να δώσουν τα παιδιά τους για υιοθεσία, ήταν σε χωριστούς θαλάμους.
Όχι για να παρηγορεί η μια την άλλη, αλλά για να μην έχουν επαφή με τις άλλες μητέρες, τις έγγαμες ή τις ελάχιστες που τις στήριζε η οικογένειά τους, αδιαφορώντας για τα σχόλια της κοινωνίας.
Μια άλλη Ελληνίδα, η κ. Ζωή, 24 ετών, μετά από μια απρόοπτη αιμορραγία, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Queen Victoria, όπου με τη βοήθεια του καθηγητή, Carl Wood, έφερε στον κόσμο δίδυμα. Ωστόσο, μετά από μια ώρα, τους είπαν ότι πέθανε το ένα. Προς το βράδυ, όταν έφτασαν οι συγγενείς για την καθιερωμένη επίσκεψη, η νοσοκόμα τους ανήγγειλε ότι πέθανε και το δεύτερο.
«Με τακτοποίησαν -χωρίς να το ζητήσω, σε ιδιωτικό δωμάτιο. Ζήτησα να δω τον γιατρό μου και μου το αρνήθηκαν. Η διερμηνέας προσπάθησε να μας πει να μη στεναχωριόμαστε και αφού είχαμε ήδη άλλα δυο παιδιά, δεν πειράζει που χάσαμε τα δίδυμα και άλλα πολλά. Επιπλέον, μας διαβεβαίωσε, ότι το νοσοκομείο θα αναλάμβανε τα έξοδα και τα διαδικαστικά της κηδείας, χωρίς καμιά επιβάρυνση από μέρους μας. Ήμαστε μόνο 4 χρόνια στην Αυστραλία και τα αγγλικά μας λιγοστά. Έτσι επιστρέψαμε στο σπίτι χωρίς τα μωρά», θυμάται η κ. Ζωή.
Φυσικά, δεν έλαβαν πιστοποιητικό θανάτου, ούτε γνωρίζουν σε ποια Γειτονιά των Αγγέλων τα έθαψαν. Πολύ αργότερα και με δική τους πρωτοβουλία, αποτάθηκαν στο Ληξιαρχείο (Registry Office) και έλαβαν το πιστοποιητικό γέννησης.
«Έχουν περάσει είκοσι τέσσερα χρόνια και στην ψυχή μου υπάρχει ένα κενό. Πολλά τα ερωτηματικά και το τοπίο θαμπό. Αν ζουν, πού άραγε να βρίσκονται; Είναι εκτός Αυστραλίας; Περνούν καλά με τους θετούς τους γονείς; Τα βάφτισαν; Έχουν οικογένειες;».
ΑΜΠΕ

Η λυση στα προβληματα μας! Ο Τσακ Νoρις πρωθυπουργος!


Με την κατάσταση που επικρατεί στην σημερινή κυβέρνηση κανείς δεν γνωρίζει τι μας ξημερώνει την επόμενη μέρα. Φυσικά πολλοί είναι αυτοί που ισχυρίζονται πως αν πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους θα σώσουν την Ελλάδα από την καταστροφή, δείτε τι μπορεί να κάνει ο Τσακ Νόρις για μας!



Ο Τσακ Νόρις θα κάνει Οικουμενική κυβέρνηση. Μόνος του...

Ο Τσακ Νόρις θα καταργήσει την στρατιωτική θητεία. Σε καιρούς πολέμου προτιμά να δουλεύει μόνος του.

Όταν ο Τσακ Νόρις ρωτάει «τι χρωστάω;» η Μέρκελ απαντά «τίποτα αγόρι μου».

Ο Τσακ Νόρις μπορεί να πάρει άτοκο δάνειο από το ΔΝΤ.

Μόνο ο Τσακ Νόρις μπορεί να αντικαταστήσει τον Ζαν Κλοντ Τρισέ με τον Ζαν Κλοντ Βαντάμ.

Ο Τσακ Νόρις μπορεί να σβήσει το χρέος με blanco !!

O Τσακ Νόρις θα φορολογήσει την εκκλησία.

Ο Τσακ Νόρις θα διορίσει 2.750.000 Έλληνες στο δημόσιο και θα βάλει το ΔΝΤ να τους πληρώνει.


Αναπνεει κανονικα πλεον η 15χρονη Μυρτω – Συνεχιζει τον αγωνα της


Τον δικό της Γολγοθά ανεβαίνει τους τελευταίους μήνες η 15χρονη Μυρτώ που έπεσε θύμα άγριας κακοποίησης από τον Πακιστανό στην Πάρο.
Η κατάσταση της υγείας του ανήλικου κοριτσιού, όπως γράφει το Έθνος της Κυριακής, είναι βελτιωμένη -αναπνέει κανονικά- και οι γιατροί που την παρακολουθούν πραγματοποιούν ειδικά τεστ αντίδρασης, περιμένοντας από τον οργανισμό της 15χρονης να τους ανάψει το πράσινο φως για να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης του εξωτερικού.
Την ίδια ώρα, οι γονείς της μικρής κοπέλας, αναμένουν με μεγάλη προσμονή κάθε μέρα τα δύο μισάωρα του επισκεπτηρίου στη ΜΕΘ, για να δουν το αγαπημένο τους παιδί και να του μεταφέρουν την αγάπη τους και την ελπίδα τους για γρήγορη ανάρρωση.
Από την άλλη, όλα δείχνουν ότι ο Αχμέτ Βακάς που επιτέθηκε βάναυσα στην ανήλικη κοπέλα και την άφησε αιμόφυρτη στην παραλία της Πάρου, θα δικαστεί σαν ενήλικος καθώς δεν παρουσίασε κανένα έγγραφο που να πιστοποιεί την ηλικία των 19 ετών που ισχυρίστηκε πως είναι, αναφέρει το newsbomb.gr.
http://www.tsantiri.gr

Γιατι αποκαλουν τις σεξοβομβες γατουλες!


Απίστευτες φωτογραφίες αποδεικνύουν πως τα θηλυκά αιλουροειδή και τα προκλητικά pin up girls έχουν περισσότερα κοινά σημεία από ό,τι νομίζετε.
Μια έξυπνη διαφημίστρια, η Ράκελ Άσλετ, σκέφτηκε έναν εξαιρετικά πρωτότυπο τρόπο να προωθήσει το κατάστημα με γυναικεία ρούχα, εσώρουχα και αξεσουάρ του πελάτη του. Συνδύασε πόζες από γατούλες και «γατούλες», ανέβασε τις φωτογραφίες στο blog του πελάτη και προκάλεσε παγκόσμια αίσθηση! Η Αυστραλέζα διαφημίστρια δήλωσε μάλιστα ότι ήταν η πρώτη φορά που έπρεπε να προωθήσει εταιρεία ρούχων κι αξεσουάρ και ποτέ δεν περίμενε ότι μια απλή ιδέα θα μπορούσε να κάνει τον πελάτη της τόσο διάσημο!

Δες πως πηγε Eλληνιδα παρουσιαστρια σε εκδηλωση! Θα παθεις



Κι όμως, δεν πρόκειται για κούκλα σε βιτρίνα καταστήματος sex shop. Είναι υπαρκτό πρόσωπο.
Όχι, δεν είναι τραγουδίστρια σε νυκτερινό κέντρο Εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας.
Είναι πασίγνωστη συμπαρουσιάστρια επίσης πασίγνωστου παρουσιαστή. Ποια είναι;
Ο Χριστός κι Απόστολος, Κάτω και Άνω Παναγιά και άγιος Φανούριος μαζί. Η κυρία στη φωτό, με το δεν ξέρω τι ακριβώς ντύθηκα για τα βραβεία MAD, είναι η Ελληνογερμανίδα Λάουρα Νάργες του Θέμου Αναστασιάδη.
Κι εδώ ο στιλίστας αναφωνεί. Έλεοοοοοοοοοοοοοος !



Τη μεγαλυτερη λαχανοσαλατα στον κοσμο ετοιμαζουν στην Αγια Βαρβαρα Κρητης!

Μια λαχανοσαλάτα για  ρεκόρ Γκίνες ετοιμάζουν στην Αγία Βαρβάρα!

Το ρεκόρ που θα προσπαθήσουν όλοι οι Αγιοβαρβαρίτες θα είναι η δημιουργία μια τεράστιας λαχανοσαλάτας μήκους 2,5 χιλιομέτρων περίπου, όσο είναι δηλαδή και το μήκος του χωριού. Βάση των υπολογισμών θα χρειαστούν περισσότεροι από τρεις τόνοι ντόπιο λάχανο και πολλά χέρια βοήθειας.

Η ιδέα άρχισε να συζητιέται πριν από δύο περίπου χρόνια, όταν οι κάτοικοι της περιοχής αναζητούσαν κάποιο τρόπο ώστε να αναδείξουν τα τρία βασικά χαρακτηριστικά του χωριού της Αγίας Βαρβάρας: τη γεωγραφική θέση του χωριού (Κέντρο της Κρήτης), το μήκος του χωριού, που όπως αναφέρεται είναι ένα από τα μεγαλύτερα στα Βαλκάνια, λαμβάνοντας υπόψη τον πληθυσμό του και τρίτο χαρακτηριστικό, φυσικά τα ντόπια παράγωγα προϊόντα με κύριο, το ντόπιο Αγιοβαρβαρίτικο λάχανο.

Η ιδέα της επίτευξης του ρεκόρ θα πετύχει σίγουρα το στόχο ανάδειξης των παραπάνω χαρακτηριστικών, αλλά συγχρόνως θα βοηθήσει πολύ και στο βασικό στόχο που έχει θέσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος της περιοχής , αυτόν της ενδυνάμωσης της ομαδικότητας ανάμεσα στους κατοίκους του χωριού , μιας και θα χρειαστεί η βοήθεια όλων σε κάθε τομέα.


http://flashnews.gr

Αυτα συμβαινουν μονο στο Πακισταν! (φωτος)




Χωρίς σχόλια...














































Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger