Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τουλάχιστον κάποιος... σκόραρε! Έκαναν σεξ στο κέντρο του γηπέδου (ΦΩΤΟ)

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Ένα ζευγάρι στην Δανία αφού παρακολούθησε τον αγώνα Μπρόντμπι - Ράντερς που ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα, αποφάσισε να κάνει σεξ στο κέντρο του γηπέδου!

Ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της Μπρόντμπι, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα κόντρα στην Ράντερς έπεσε πάνω σε μία ασυνήθιστη εικόνα για ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Είδε ένα ζευγάρι στο κέντρο του γηπέδου να κάνει σεξ και δεν έχασε την ευκαιρία. Ανέβασε τη φωτογραφία στο Twitter ενώ λίγο αργότερα ο υπεύθυνος ασφαλείας διέκοψε την... περίπτυξη.

http://www.newsit.gr/

Τρίκαλα: Ενημέρωσε... μετά θάνατον την κόρη της για την ιστορία της ζωής της!


Μέσα από μια συγκλονιστική επιστολή η μητέρα μιλάει στην κόρη της, που έδωσε για υιοθεσία όταν ήταν μωρό...

Λίγο πριν πεθάνει άφησε επιστολή στην κόρη της, την οποία είχε δώσει για υιοθεσία, ενημερώνοντάς την ότι είναι η βιολογική της μητέρα, που της αφήνει όλη της την περιουσία.

Η κόρη της Τρικαλινής ιερόδουλης μεγάλωσε σε μια υγιή και καλή οικογένεια και οι θετοί γονείς της, οι οποίοι επίσης έχουν πεθάνει, της γνωστοποίησαν ότι την είχαν υιοθετήσει όταν ήταν ακόμη βρέφος. Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, προ μερικών μηνών η κόρη, η οποία έχει προχωρήσει στη δικιά της ζωή πλέον, με έκπληξη έλαβε μέσω συμβολαιογράφου την επιστολή της πραγματικής της μητέρας.

Μέσα από την επιστολή, η βιολογική της μητέρα της εξέφραζε την αγάπη της και ότι της αφήνει όλη της την περιουσία, μιας και για εκείνη δούλευε όλα αυτά τα χρόνια...

http://www.newsit.gr/

Δολοφονήθηκε ο πρώην αρχηγός του FBI που ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ τους αεροψεκασμούς


Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ FBI ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ,ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟ!!!! ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΣΤΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΡΕΣ; 

Ο Ted L. Gunderson, πρώην υψηλόβαθμος αρχηγός του FBI*, κάνει μια δήλωση στο παρακάτω βίντεο, σχετικά με τα chemtrails ή όπως τα λέει "χωματερές του θανάτου", στις 12 Ιανουαρίου του 2011. Ο Ted λέει τα εξής: «Οι χωματερές του θανάτου, αλλιώς γνωστές ως ‘chemical trails’ – ‘Χημικές Ουρές’, πέφτουν και ψεκάζονται σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Αγγλία, τη Σκωτία, την Ιρλανδία και τη Βόρεια Ευρώπη.

Τα έχω δει, προσωπικά, όχι μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και στο Μεξικό και στον Καναδά. Τα πτηνά πεθαίνουν σε όλο τον κόσμο. Τα ψάρια πεθαίνουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες σε όλο τον κόσμο. Αυτό είναι γενοκτονία. Αυτό είναι δηλητήριο. Αυτό είναι δολοφονία από τα Ηνωμένα Έθνη.

Όποιο στοιχείο μέσα στην κοινωνία μας το κάνει αυτό πρέπει να σταματήσει. Τυχαίνει να γνωρίζω δύο από τους τόπους όπου τα αεροπλάνα που αδειάζουν αυτά τα χάλια σε εμάς. Τέσσερα από τα αεροπλάνα είναι έξω από το Air National Guard (Εθνική Φρουρά Αέρα) στο Λίνκολν, της Νεμπράσκα. Και τα άλλα αεροπλάνα είναι έξω από το Fort Sill της Οκλαχόμα. Προσωπικά, έχω παρατηρήσει τα αεροπλάνα που ήταν ακόμη στη Nebraska – Lincoln, Νεμπράσκα - στο Air National Guard. 

Δεν έχουν διακριτικά πάνω τους. Πρόκειται για τεράστια, σαν βομβαρδιστικά -όπως χωρίς επιγραφές. Αυτό είναι ένα έγκλημα: ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, έγκλημα κατά της Αμερικής, ένα έγκλημα εις βάρος των πολιτών αυτής της μεγάλης χώρας. Πρέπει να σταματήσει. Τι πρόβλημα έχει το Κογκρέσο;

Αυτό επηρεάζει τον πληθυσμό της χώρας τους, και τους ανθρώπους τους, και τους φίλους τους, και τους συγγενείς τους, και τους ίδιους. Τι συμβαίνει με αυτούς; Τι συμβαίνει με τους πιλότους οι οποίοι πετάνε αυτά τα αεροπλάνα και το διοχετεύουν αυτήν την ανοησία, αυτό το δηλητήριο, στις δικές τους οικογένειες; Κάποιος πρέπει να κάνει κάτι για αυτό. Κάποιος στο Κογκρέσο θα πρέπει να προχωρήσει μπροστά και να το σταματήσει τώρα. Σας ευχαριστώ. Είμαι ο Ted Gunderson».

news24gr

Καuτό: Ποια μάνα…κορμάρα δοκιμάζει το νέο μαγιό της στο Facebook και κολάζει;


Τι γυναίκα είναι αυτή; Δε γίνεται να την βαρεθείς. Έχει τον τρόπο της να κολάζει το κοινό της και μοιραία και τον τυχερό σύζυγό της.

Η εντυπωσιακή Nives Celsius αγόρασε το νέο της μαγιό και είπε να το δειγματίσει στους φίλους της στο Facebook.

Αμέτρητα like και εκαγτοντάδες σχόλια…Λογικό…Το μαγιό είναι δύο νούμερα πιο μικρό απο το κανονικό…αλλά δε μας χαλάει καθόλου λέμε!!!


nassos blog 

Τα ζώδια σήμερα 27 Αυγούστου 2013


ΚΡΙΟΣ
Έχετε αναλάβει πρακτικά θέματα να τα φέρετε εις πέρας και αυτό σας ενεργοποιεί και σας κάνει περισσότερο ρεαλιστές. Η διαπραγμάτευση για ένα ζήτημα που σας απασχολεί είναι το πρώτο βήμα που θα κάνετε για να ξεκολλήσετε από μια κατάσταση που σας έχει προβληματίσει. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο περνάτε από μια φάση η οποία σας βοηθάει να πάρετε πιο άμεσες και ξαφνικές αποφάσεις. Μέσα από αυτό το μονοπάτι ξεκολλάτε και γίνεστε δημιουργικοί αλλά και ατρόμητοι.

ΤΑΥΡΟΣ
Ψάχνετε την ασφάλεια και αυτό σας κάνει πολύ πρακτικούς και σταθερούς. Από την δική σας πάντως πλευρά έχετε μεγαλύτερες αναζητήσεις από ό, τι παλιά και αυτό είναι πολύ επιβοηθητικό σε οτιδήποτε κάνετε. Η σχέση με έναν Σκορπιό, παρόλο που είναι πολύ ενεργητική, μερικές φορές παραμένει στάσιμη γιατί υπάρχουν κολλήματα και από τις δυο πλευρές. Αν πάντως είναι να ζητήσετε χρήματα και βλέπετε ότι δεν υπάρχει προοπτική να τα πάρετε, να μην το βάλετε κάτω γιατί αύριο ή μεθαύριο τελικά θα πληρωθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αναζητάτε την χαμένη ισορροπία σας και αυτό ίσως να σας κάνει να απομονωθείτε για λίγο. Έχετε κουραστεί αρκετά ή έχετε προβληματιστεί έντονα με ένα θέμα που σας παιδεύει και αυτό σας κάνει να θέλετε την ησυχία σας, πιθανόν για να μη σκέφτεστε καθόλου. Σε μερικά πρακτικά θέματα που σας απασχολούν θα σας δοθούν λύσεις αλλά ίσως να μην σας κάνουν ή να μην είναι εφικτές για τα δικά σας μέτρα και σταθμά. Είστε πάντως γενικά ψύχραιμοι και αντιμετωπίζετε ανοικτά τη σχέση με έναν Σκορπιό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Επενδύετε σε κάτι σταθερό αλλά χωρίς να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα γιατί υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες οι οποίοι σας αφυπνίζουν και σας βάζουν να αναζητάτε ακόμα και το τέλειο για σας. Αυτό βέβαια είναι δύσκολο γιατί δεν υπάρχει κάτι στον ανθρώπινο παράγοντα που να είναι το απόλυτα καλό. Γενικά όμως έχετε ανακουφιστεί αρκετά από κάποια οικογενειακά θέματα που σας πίεζαν και κυρίως που σας υποχρέωναν να βρείτε άμεσες λύσεις. Ό, τι κάνατε στο επαγγελματικό θέμα ή για την προσωπική σας βελτίωση, τώρα καλό είναι να το στρέψετε και να βγάλετε χρήματα, διεκδικώντας αυτά που είχατε ξεκινήσει πριν λίγο καιρό.

ΛΕΩΝ
Έχετε ξεκινήσει κάτι πολύ θετικό για την δική σας την φιλοσοφία το οποίο όμως δεν σας αφήνει να ησυχάσετε γιατί υπάρχουν στόχοι, κυρίως οικονομικοί. Η ζωή σας σιγά-σιγά θα μπει σε ένα δημιουργικό πλάνο το οποίο θα σας δώσει μεγάλη δύναμη. Η επαφή με έναν Ιχθύ σας αποπροσανατολίζει και σας δημιουργεί συναισθηματικές νεφέλες αλλά στο τέλος τα ξεκαθαρίζετε όλα και καταλαβαίνετε αν σχετίζεστε από αγάπη ή από λύπη. Η δουλειά σας έχει μεγαλύτερη κίνηση αλλά για να πετύχετε χρειάζεστε να έχετε διάθεση να ξεπεράσετε τα εμπόδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είστε πολύ σίγουροι για αυτό που αισθάνεστε για αυτό κάνετε κινήσεις που θα σας ξελασπώσουν από τις δυσκολίες. Επειδή θέλετε να ξεκινήσει η χρονιά σας και πάλι πολύ δυναμικά και συγχρόνως πολύ δημιουργικά, με στόχο να κερδίσετε χρήματα αλλά και προσωπική επιτυχία, κάνετε τα αδύνατα δυνατά να μην δυσαρεστείτε κανέναν και πάνω από όλα να είστε πολύ αισιόδοξοι με τους γύρω σας. Η επαφή με τον Καρκίνο σας εξασφαλίζει την συναισθηματική θαλπωρή που έχετε ανάγκη. Αν πάλι έχετε γνωρίσει έναν Υδροχόο και έχετε διαφορά ηλικίας, υπάρχει μια νέα πληροφορία μέσα σας η οποία σας ωθεί να κάνετε καινούργιες επαφές με άτομα που είναι έξω από τα δικά σας καλούπια.


ΖΥΓΟΣ
Έχετε γίνει πιο ρεαλιστές και ίσως να συνειδητοποιήσετε ότι τα πράγματα έχουν μια διαφορετική υπόσταση από εκείνη που εσείς είχατε μέσα στο μυαλό σας. Τώρα που θα έρθετε αντιμέτωποι με την αλήθεια και θα κατανοήσετε ποιός σας αγαπάει και ποιός όχι, θα δείτε ότι είχατε κάνει κι εσείς λάθη και μάλιστα απέναντι σε ένα άτομο που ίσως να σας ήθελε για το φαίνεσθαι και όχι για το είναι. Αυτό είναι σημαντικό γιατί όταν το ανακαλύψετε, θα σας απαλλάξει από μια λάθος σχέση και θα σας δείξει τον σωστό άνθρωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχετε ανακατευτεί με υποθέσεις άλλων χωρίς όμως τελικά να βγαίνει ένα σημαντικό αποτέλεσμα γιατί ενώ έχετε ανάγκη να είστε πολύ συνεργάσιμοι οι πράξεις δείχνουν άλλα. Ίσως να αναλώνεστε με λάθος πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν σας αφήνουν να κινηθείτε ελεύθερα. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο έχετε βάλει περισσότερο νερό στο κρασί σας και κάνετε πολύ καλούς ελιγμούς για αυτό προγραμματίζετε τον χρόνο σας καλύτερα. Ο Παρθένος είναι πολύ κοντά σας και, πέρα από την φιλική συμπεριφορά του, σας δείχνει και συναισθήματα με τον δικό του τρόπο, όταν το επιτρέπετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχετε κάπως βαρεθεί, επειδή δεν σας αρέσει να κάνετε συνηθισμένα πράγματα γιατί βαριέστε εύκολα κι ίσως να χρειαστεί να κάνετε υπομονή για να διατηρήσετε μια κατάσταση. Τα χρήματα σας φέρνουν πάντα μια αναστάτωση, κυρίως αν δεν τα έχετε και έχετε υπερβολικές υποχρεώσεις να καλύψετε. Αν δεν αφήσετε τον κόμπο να υπάρχει μέσα σας και να σκέφτεστε ότι δεν υπάρχει λύση, τότε θα δείτε ότι όλα θα λυθούν πιο εύκολα και ίσως, από εκεί που δεν το περιμένατε, να βρεθεί λύση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αναλύετε όλα τα δεδομένα και προσπαθείτε να καταλήξετε κάπου χωρίς όμως να τα καταφέρνετε και πολύ. Το καλό είναι ότι φεύγει τελείως η ένταση και η συναισθηματική ανησυχία που είχατε για πολλούς λόγους και την θέση της παίρνει η λογική και η κρίση που σας βοηθά στο να βγάλετε έξυπνα συμπεράσματα. Η διάθεση για να προστατέψετε την οικογένειά σας θα σας κάνει να επιστρατεύσετε όλες τις εσωτερικές σας δυνάμεις. Η επαφή με Σκορπιό μπορεί να μην είναι και πολύ εύκολη αλλά αν την πετύχετε, θα είναι μια πολύ στερεή σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Απολαμβάνετε κάποια σημεία ανεξαρτησίας τα οποία όμως δεν είναι και πάρα πολλά αλλά τουλάχιστον δεν είστε και σε δρόμο χωρίς καμία επιλογή. Το ενδιαφέρον για ένα ακίνητο θα σας δώσει την προοπτική για να κινηθείτε και λίγο οικονομικά. Η συνεργασία με ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι και συγγενικό θα σας δώσει την ευκαιρία να κερδίσετε κάποια σημαντικά χρήματα. Η βοήθεια και η συνεργασία με έναν Ταύρο θα σας δυσκολέψει για λίγο αλλά τουλάχιστον θα σας κάνει να ξεπεράσετε κάποιες φοβίες σας.

ΙΧΘYΕΣ
Αντιλαμβάνεστε πολύ γρήγορα τι είναι αυτό που θα πρέπει να κάνετε για να μην πελαγώσετε. Αν έχετε δική σας δουλειά ίσως θα πρέπει να δώσετε και σε άλλα άτομα κάποιες υπευθυνότητες οι οποίες θα σας ξελαφρώσουν λίγο γιατί πελαγώνετε μερικές φορές και δεν ξέρετε τι να κάνετε. Το πιο εύκολο για σας είναι να αναλάβετε μία-μία τις δουλειές που σας ενδιαφέρουν για να μην τα χάσετε. Η επανασύνδεση με έναν Ζυγό ίσως να είναι η καλύτερη σας φάση γιατί μπορεί να έχετε καταλάβει τι έχετε χάσει.

Πηγή: http://www.astrology.gr/

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger