Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Που το εκρυβε η Χριστινα Αλεξανιαν τετοιο κορμι; [φωτο]

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012


Ζωντανή «διαφήμιση» για το γνωστό ξενοδοχείο της πόλης της Ρόδου στο οποίο έμεινε ήταν η Χριστίνα Αλεξανιάν, οι απρόσμενα σέξι φωτογραφίες της οποίας πολύ συζητήθηκαν.



Μπορεί εκείνη να ήταν προσηλωμένη στο διάβασμα του θεατρικού Αγγέλων Βήμα στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει τον χειμώνα, αλλά οι υπόλοιποι πελάτες του Rodos Park Suites & Spa -που βρέθηκαν ταυτόχρονα μαζί της στην πισίνα- αυτό που σχολίαζαν ήταν οι εκρηκτικές της αναλογιές.


Οι παλιότεροι ίσως θυμούνται ότι, πριν εξελιχθεί σε πρωταγωνίστρια του ποιοτικού θεάτρου, η Χριστίνα είχε δοκιμάσει με επιτυχία την τύχη της στο μόντελινγκ μετά την ανακύρηξή της σε Γ αναπληρωματική στα καλλιστεία του 1986.




H τοπλες Παρις Χιλτον βρισκει «καταφυγιο» στην Ρωσια [φωτο]


Μπορεί στον υπόλοιπο πλανήτη οι μετοχές της Πάρις Χίλτον στο χρηματιστήριο του sex appeal να έχουν πιάσει πάτο, αλλά στην Ρωσία παραμένει άκρως ποθητή. Σε σημείο που η Ρώσικη έκδοση του GQ την πλήρωσε για να πάει ως την Μόσχα και να γδυθεί.
Οι εποχές που η New York Post αποθέωνε την κληρονόμο της δυναστείας Χίλτον ως το 'new it girl' (2001) έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, με την Πάρις Χίλτον να προσπαθεί να παραμείνει στην επικαιρότητα κάνοντας την dj ή κυκλοφορόντας μουσικά album εν μέσω καταγιστικά κακών κριτικών.
Προφανώς αυτά τα νέα δεν έφτασαν ως την Ρωσία, με το κοινό εκεί να την θεωρεί ακόμη σέξι σύμβολο του καπιταλισμού.
Κάτι λογικό αφού, ακόμη και τώρα στη παρακμή της, η Πάρις διαθέτει προσωπική περιουσία της τάξεως των 100 εκ. δολαρίων.
Μάλιστα η Χίλτον φρόντισε να συνδυάσει αυτή την φωτογράφηση με το άνοιγμα μιας μπουτίκ Paris Hilton στην Μόσχα, μια από τις 55 που υπάρχουν παγκοσμίως.

Η καμερα που ... συλλαμβανει μεθυσμενους!

Δυο Έλληνες επιστήμονες ανέπτυξαν τη νέα τεχνολογία που μπορεί να ανιχνεύσει ποιος έχει πιει και ποιος όχι.

Ο καθηγητής Βασίλης Αναστασόπουλος και η ερευνήτρια Γεωργία Κούκιου του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικής του Τμήματος Φυσικής του πανεπιστημίου της Πάτρας ανέπτυξαν μια θερμική κάμερα, που ανιχνεύει την αυξημένη θερμότητα του προσώπου, μπορεί μελλοντικά να «προδίδει» τους μεθυσμένους, προτού αυτοί δημιουργήσουν προβλήματα σε μπαρ, αεροδρόμια και άλλους δημόσιους χώρους.


Με αυτό τον τρόπο, όπως επισημαίνουν οι Έλληνες επιστήμονες, αποφεύγονται οι υποκειμενικού χαρακτήρα κρίσεις και εκτιμήσεις για το αν κάποιος είναι μεθυσμένος ή όχι, οι οποίες βασίζονται κυρίως στη συμπεριφορά του. Η τεχνολογία θερμικής απεικόνισης μπορεί συνεπώς να βοηθήσει τις αστυνομικές αρχές και άλλες υπηρεσίες, αλλά και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο (π.χ. ιδιοκτήτη μπαρ) να γνωρίζει πότε κάποιος έχει πράγματι μεθύσει και έτσι να αρνείται να του σερβίρει ένα ακόμα ποτό ή να εμποδίζει εξαρχής την είσοδό του σε έναν χώρο.


Το σύστημα θερμικής αναγνώρισης βασίζεται σε δύο αλγόριθμους που συγκρίνουν τη θερμότητα σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου ενός ατόμου, με μία βάση δεδομένων που περιέχει τις θερμότητες των ίδιων σημείων σε νηφάλιους -και σίγουρα ξεμέθυστους- ανθρώπους. Καθώς το αλκοόλ προκαλεί διαστολή των αιμοφόρων αγγείων στην επιφάνεια του δέρματος του προσώπου, διάφορα θερμά σημεία ανιχνεύονται από την κάμερα και ταξινομούν κάποιον ως μεθυσμένο ή όχι.


Παρόμοια τεχνολογία έχει χρησιμοποιηθεί σε συνοριακούς σταθμούς και άλλα σημεία για να εντοπισθούν τυχόν άτομα προσβεβλημένα με κάποιον ιό, όπως της γρίπης ή του SARS.


Σύμφωνα με τα έως τώρα πειράματα, που έγιναν με 20 εθελοντές, οι οποίοι έπιναν ένα ποτήρι μπίρα κάθε 20 λεπτά (συνολικά τέσσερα), η αύξηση της θερμότητας στους μεθυσμένους είναι ιδιαίτερα αισθητή στην μύτη, ενώ το μέτωπο παραμένει συνήθως πιο δροσερό. Ο δεύτερος αλγόριθμος -που συνεργάζεται με τον πρώτο- αξιολογεί τις θερμοκρασιακές διαφορές μεταξύ των διαφορετικών σημείων του προσώπου.


 

iDead.com: Η ψηφιακη τεχνολογια τωρα και στα νεκροταφεια!


Οι Βρετανοί βρήκαν τρόπο να εκσυγχρονίσουν τα παραδοσιακά νεκροταφεία τους, εξοπλίζοντας τις ταφόπλακες με διαδραστικές τεχνολογίες που τους προσφέρουν έναν επαναστατικό τρόπο να θυμούνται τα αγαπημένα τους πρόσωπα που έχουν αποδημήσει. Πώς;


Με τη χρήση Quick Response (QR) γραμμοκώδικων οι οποίοι, τοποθετούμενοι πάνω στις ταφόπλακες, μπορούν να σαρώνονται από τα smartphones ανοίγοντας online τις βιογραφίες των νεκρών προσώπων.

Η σχετική ιστοσελίδα θα επιδεικνύει το προφίλ του νεκρού, συνοδευόμενο από εικόνες, βίντεο και αφιερώσεις συγγενών και φίλων.

Στο Ντόρσετ της Βρετανίας, όπου γίνεται χρήση της εν λόγω τεχνολογίας, οι επισκέπτες του νεκροταφείου έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα πάντα για τον εκλιπόντα, αντί να περιορίζονται σε ένα όνομα, μία ηλικία και μία χρονολογία γέννησης και θανάτου.

Επιπλέον, όσοι έχουν πρόσβαση στην ιστοσελίδα μπορούν επίσης να προσθέσουν τις δικές τους αφιερώσεις.

Οι κόστους 300 λιρών γραμμοκώδικες εγχαράσσονται πάνω σε μία μικρή γρανιτένια ή μεταλλική τετράγωνη επιφάνεια, η οποία εν συνεχεία προσαρτάται πάνω στην ταφόπλακα.

Υπεύθυνος για την ψηφιοποίηση των νεκροταφείων ο Βρετανός Στέφεν Νίμο, ο οποίος εμπνεύστηκε την ιδέα έπειτα από επίσκεψή του στο Τείχος του Κρεμλίνου στη Μόσχα:

«Συνήθως, οι άνθρωποι περιφέρονται άσκοπα στα νεκροταφεία, κοιτάζοντας τάφους, χωρίς να ξέρουν το παραμικρό για τον άνθρωπο που είναι θαμμένος εκεί. Τώρα θα έχουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται».

Πηγή: The Guardian

http://www.iefimerida.gr 

Πιτυριδα τελος σε 5 βηματα!

Η πιτυρίδα ταλαιπωρεί πολλούς ανθρώπους, κατά κανόνα περισσότερο τους άντρες, ωστόσο…
και οι γυναίκες δεν φαίνεται να μένουν ανεπηρέαστες. Όπως είναι λογικό, κάθε γυναίκα θέλει να απαλλαγεί από την πιτυρίδα. Άλλωστε, εκτός από το θέμα της εξωτερικής εμφάνισης που μειώνεται σημαντικά όταν μια γυναίκα έχει πιτυρίδα (η πιτυρίδα θεωρείται αντιαισθητική από τους περισσότερους ανθρώπους), σημαντικό είναι και το θέμα της υγείας και των αρνητικών συμπτωμάτων που δημιουργεί όπως για παράδειγμα την έντονη φαγούρα (μια πολύ δυσάρεστη κατάσταση).

Όταν μια γυναίκα παρατηρήσει ότι το κεφάλι της έχει γεμίσει με φολίδες, τότε το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να επισκεφτεί άμεσα έναν δερματολόγο (μπορεί να μην είναι πιτυρίδα). Εφόσον η γυναίκα γνωρίζει ότι το πρόβλημά της είναι σίγουρα η πιτυρίδα, τότε αν θέλει μπορεί να δοκιμάσει κάποια από τις παρακάτω 5 φυσικές μεθόδους αντιμετώπισης της πιτυρίδας. Πριν πούμε οτιδήποτε, σκόπιμο είναι να αναφέρουμε ότι οι παρακάτω φυσικές μέθοδοι αντιμετώπισης της πιτυρίδας δεν αντικαθιστούν τις θεραπείες που ενδεχομένως έχει συστήσει ο δερματολόγος σας.

Μαγειρική σόδα
Για να απαλλαγείτε από την πιτυρίδα, βρέξτε τα μαλλιά σας καλά και έπειτα τρίψτε τις ρίζες των μαλλιών σας (μασάζ) με μια χούφτα μαγειρική σόδα. Έπειτα ξεπλύνετε καλά. Τον πρώτο καιρό θα αισθάνεστε τα μαλλιά σας “στεγνά” ωστόσο με την πάροδο του χρόνου το κεφάλι σας θα αρχίσει να παράγει φυσικά έλαια.

Λεμόνι
Αν η φαγούρα και οι φολίδες δεν αφήνουν το κεφάλι σας ήσυχο, τότε η λύση ίσως βρίσκεται μέσα στο ψυγείο σας. Απλά κάντε μασάζ στα μαλλιά σας με δύο κουταλιές χυμό φρέσκο λεμόνι και ξεπλύνετε καλά. Έπειτα ρίξτε μια κουταλιά λεμόνι σε μία κούπα νερό και ξεπλύνετε με αυτό. Κάντε αυτή τη διαδικασία καθημερινά έως να καθαρίσουν τα μαλλιά σας. Εκτός αυτού τα μαλλιά σας θα μυρίζουν και φρέσκο λεμόνι.

Στοματικό διάλυμα
Για να απαλλαγείτε από την πιτυρίδα λουστείτε με ένα κανονικό σαμπουάν και έπειτα ξεπλύνετε με στοματικό διάλυμα με βάση το αλκοόλ. Περιμένετε λίγο και έπειτα ξεπλύνετε κανονικά.

Αλάτι
Το αλάτι είναι ότι πρέπει για τρίψιμο του κεφαλιού λίγο πριν λουστείτε με το σαμπουάν σας. Απλά ρίξτε λίγο αλάτι στο κεφάλι σας και τρίψτε με τα χέρια σας καλά. Έτσι το κεφάλι σας θα είναι έτοιμο για να δεχτεί καλύτερα τα συστατικά του σαμπουάν.

Ξύδι
Μια φυσική μέθοδος αντιμετώπισης της πιτυρίδας είναι και το ξύδι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε ξύδι ωστόσο το λευκό είναι προτεινόμενο. Πολλές χρησιμοποιούν και ξύδι μηλίτη. Σε βρεγμένα μαλλιά ρίξτε δύο με τρεις κουταλιές ξύδι και κάντε μασάζ για μερικά λεπτά. Έπειτα μπορείτε να λουστείτε κανονικά.


Χακερς εκλεψαν 1.000.000 στοιχεια χρηστων της Apple!

Το hacking group AntiSec διέρρευσε περισσότερα από 1 εκατομμύριο Apple UDIDs. Κι αν νομίζετε ότι παραβίασε συστήματα της Apple, κάνετε λάθος. Κατάφεραν να παραβιάσουν τον υπολογιστή ενός πράκτορα του FBI. Μέρος της δήλωσής τους έχει ως εξής:

«Κατά τη διάρκεια της δεύτερης εβδομάδας του Μαρτίου 2012, ένα notebook Dell Vostro που χρησιμοποιούνταν από τον Supervisor Special Agent Chrostopher K. Stangl από το περιφερειακή ομάδα καταπολέμησης Κυβερνοεγκλήματος του FBI και της Ομάδας Αντιμετώπισης Αποδείξεων του γραφείου του FBI στη Νέα Υόρκη, παραβιάστηκε μέσω μίας επισφάλειας στη Java (AtomicReferenceArray). Κατά την παραβίαση, κατέβηκαν κάποια αρχεία από τους φακέλους στην επιφάνεια εργασίας, ένα εκ των οποίων είχε τον τίτλο «NCFTA_iOS_devices_intel.csf". Όπως αποδείχθηκε ήταν μία λίστα με 12.367.232 Apple iOS συσκευές και συμπεριελάμβανε UDIDs, user names, όνομα συσκευής, τύπο συσκευής, Apple Push Notification Service tokens, ταχυδρομικούς κώδικες, αριθμούς κινητών, διευθύνσεις. Τα κελιά με τις προσωπικές πληροφορίες των ατόμων της λίστας είναι πολλές φορές κενά, αφήνοντας τη λίστα ατελή σε πολλά σημεία. Κανένα άλλο αρχείο στον συγκεκριμένο φάκελο δεν κάνει αναφορά στη συγκεκριμένη λίστα ή στον σκοπό δημιουργίας της».

Ο λόγος που δημοσίευσαν οι AntiSec τη συγκεκριμένη λίστα ήταν για να αφυπνίσουν τους πολίτες σχετικά με τις υποψίες που υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό ότι το FBI έχει αναπτύξει ένα σύστημα παρακολούθησης των πολιτών, όπως αναφέρει το Digitallife.

Αν μάλιστα συνδέσουμε τον τίτλο του εν λόγω αρχείου με το γνωστό ακρωνύμιο NCFTA, μάλλον μιλάμε για μία σύμπραξη ιδιωτών και κρατικών φορέων στις ΗΠΑ με τίτλο Nation Cyber-Forensics & Training Alliance, με σκοπό την διερεύνηση κυβερνοεγκλημάτων...

Στην αρκετά λεπτομερή δήλωση των AntiSec, γίνεται σαφής αναφορά σε στελέχη του FBI που προσπαθούν να «πείσουν» χάκερς να συμπλεύσουν με την κυβέρνηση ενάντια στο κυβερνοέγκλημα και δηλώνουν μάλιστα πως η συγκεκριμένη διαρροή έγινε για να βοηθήσουν την κυβέρνηση να το πατάξει...


Project X


Ο Thomas (Thomas Mann), ο Costa (Oliver Cooper) και ο JB (Jonathan Daniel Brown) είναι τρία χαμηλών τόνων λυκειόπαιδα που αποφασίζουν να διοργανώσουν ένα πάρτι στο άδειο από γονείς σπίτι του πρώτου, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να "φτιάξουν" το όνομά τους στη σχολική πιάτσα. Όμως ο Costa έχει λίγο πιο extreme σχέδια και φροντίζει να διαδώσει με κάθε τρόπο το event. Έτσι, το... πανηγύρι ξεκινά σε μία ήσυχη γειτονιά της Pasadena, μόνο που κανείς δεν είναι σε θέση να προβλέψει τι θα επακολουθήσει. Γιατί αυτό το πάρτι, δεν έχει καμία σχέση με ό,τι έχετε ζήσει, δει ή ακούσει ως τώρα. Και όσα πρόκειται να δείτε - και δε θα τα πιστεύετε - προέρχονται από το πλούσιο υλικό που τράβηξε το τέταρτο μέλος της παρέας.

Το «Project X» έχει στην παραγωγή του τον σκηνοθέτη των «Hangover», Todd Phillips. Για τις ανάγκες του casting, οι παραγωγοί απηύθυναν πανεθνικό κάλεσμα σε νέους άνω των 18 ετών που είχαν ελάχιστη ή καθόλου εμπειρία από υποκριτική. Κατ' αντιστοιχία, επέλεξαν τον Nima Nourizadeh για να πραγματοποιήσει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, βασιζόμενοι σε δουλειές του όπως μουσικά βίντεο και διαφημιστικά, καθώς και τις ιδέες του πάνω στο «Project X». Και πιστέψτε με, οι ιδέες - όχι μόνο οι δικές του, αλλά όλων των συντελεστών - αποδεικνύονται αχαλιναγώγητες... 

Σε αδρές γραμμές πρόκειται για μία αγριεμένη νεανική κωμωδία ντοκιμαντερίστικης αισθητικής (κάμερα ψηφιακή και στο χέρι), η οποία υπόσχεται ένα ακατάλληλο για ανήλικα μάτια θέαμα, παρόλο που όλοι ξέρουμε πως η ταινία απευθύνεται και "ανήκει" πρωτίστως στους πιτσιρικάδες. Ας αφήσουμε όμως τα τυπικά και ας προχωρήσουμε στην ουσία. Η οποία μας υποδεικνύει ότι το «Project X» βάζει στο μπλέντερ και τρώει για πρωινό όσες "εξωφρενικές κωμωδίες" μπορείτε να θυμηθείτε αναφορικά με νέους, σχολιαρόπαιδα, καυτά κορίτσια, πάρτι, αλκοόλ, ναρκωτικά, σεξ, πάσης φύσεως παλαβές καταστάσεις και τα καθέκαστα, αφού βεβαίως τις έχει αφαιρέσει προηγουμένως τον χαρακτηρισμό "εξωφρενικές". Διότι πολύ απλά, από δω και στο εξής της ανήκει δικαιωματικά και κατ' αποκλειστικότητα. 

Αν βρήκατε το «Hangover» τολμηρό και προχωρημένο, αν είστε λάτρες του Ferris Bueller, αν θυμάστε πότε-πότε με τους φίλους σας το πρώτο «American Pie» ή το «Van Wilder», ετοιμαστείτε να αλλάξετε επίπεδο. Γιατί μπροστά στο «Project X» όλα τα προηγούμενα μοιάζουν με υπνοθεραπεία. 

Αποφεύγοντας συνειδητά να αποκαλύψω περαιτέρω στοιχεία από την πλοκή, σας δίνω απλώς μερικά ενδεικτικά στοιχεία για την παραγωγή. Καταρχάς, τα γυρίσματα που είχαν στο μυαλό τους οι παραγωγοί ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθούν σε πραγματική γειτονιά. Για το λόγο αυτό έστησαν μία στα στούντιο της Warner, η οποία κατέληξε... αγνώριστη μετά το πέρας των γυρισμάτων. Επιπλέον, οι άπειροι, αλαφιασμένοι συμμετέχοντες στο cast παρέμεναν σε ρυθμούς πάρτι ακόμη και ενδιάμεσα στις λήψεις, καθώς ο γνωστός Νεοϋορκέζος DJ Jesse Marco έπαιζε ασταμάτητα, ενώ οι παραγωγοί τους ενθάρρυναν να τραβούν με τα κινητά τους βίντεο με σκοπό να συμπεριλάβουν μερικά στην τελική κόπια. Ως εκ τούτου, έχοντας τόσα "μάτια" ανοικτά στην καρδιά των... γεγονότων, το πάρτι του «Project X» καθίσταται αυτομάτως το πιο άμεσο που έχετε δει ποτέ στο σινεμά, όντας ταυτόχρονα ο πιο αντιπροσωπευτικός κινηματογραφικός απόγονος της εποχής του YouTube και των blogs. 

Πέρα όμως από την εξιστόρηση απίθανων απανωτών καταστάσεων, το «Project X» διαθέτει πολλά χαρίσματα, μερικά από τα οποία το ενισχύουν φανερά, ενώ άλλα μοιάζουν να περνούν απαρατήρητα λόγω του ξέφρενου ρυθμού. Στην πρώτη κατηγορία βρίσκουμε το τρομερό soundtrack, την κινηματογράφηση που σε βάζει στην ταινία καλύτερα και από το πιο εξελιγμένο 3D, καθώς και τις διάφορες - σπαρταριστές κατά κύριο λόγο - υποϊστορίες που αναφέρονται τόσο στους τρεις κεντρικούς ήρωες όσο και σε δευτερεύοντες χαρακτήρες. Στη δεύτερη κατηγορία εντοπίζονται τα πιο... σοβαρά σημεία της ιστορίας, που έχουν κυρίως να κάνουν με τον Thomas και τη σχέση του με τους γονείς και την καλύτερη φίλη του. 

Συνοψίζοντας, το «Project X» είναι ό,τι πιο οργιώδες, τολμηρό, διονυσιακό και συνάμα κανιβαλιστικό έχετε συναντήσει ποτέ σε συσκευασία (νεανικής) κωμωδίας. Μετά απ' αυτό, μπορούμε πλέον να πούμε ότι τα έχουμε δει όλα στην κατηγορία του, κάτι που γεννά ανυπομονησία για την επόμενη ταινία που θα καταφέρει να το κοντράρει. Ένα πάντως είναι βέβαιο: ο πήχης από τον Todd Phillips και τη... συμμορία του μπήκε πια σε τρελά ύψη, αφού το «Project X» αποτελεί αναμφίβολα ό,τι καλύτερο στο είδος του.




cinemanews.gr

στοπ στον πονοκεφαλο χωρις φαρμακα


Ημερήσιο πρόγραμμα για να απαλλαγείτε από τις ημικρανίες


Ακολουθείστε το πρόγραμμα που ακολουθεί, χωρίς φάρμακα, για να προστατευτείτε από τον πονοκέφαλο με φυσικό τρόπο.

7 π.μ.: Υπακούστε το ξυπνητήρι

Το χουζούρεμα για περισσότερο από μία ώρα διαταράσσει το βιολογικό σας ρολόι και οτιδήποτε παρεμβαίνει τους φυσιολογικούς ρυθμούς του οργανισμού σας μπορεί να είναι η έναρξη του πόνου. 

Φροντίστε να ξυπνάτε (και να πηγαίνετε για ύπνο) την ίδια ώρα κάθε μέρα – το ίδιο ισχύει και για το Σαββατοκύριακο.

7:45 πμ.: Πιείτε τον καφέ σας

Αν συνηθίζετε να ξυπνάτε με ένα διεγερτικό ρόφημα (καφέ ή τσάι), συνεχίστε να το απολαμβάνετε. Η καφεΐνη ενεργοποιεί τους υποδοχείς στον εγκέφαλό σας. Αν την παραλείψετε, το κεφάλι σας μπορεί και να… «επαναστατήσει».

10:45 πμ: Προσέξτε τη στάση σας

Κάθεστε ίσια με τους ώμους προς τα κάτω και πίσω; Αν όχι, διορθώστε τη στάση του κορμού σας. 

Το κύριο αισθητήριο νεύρο στο μέτωπό σας ξεκινά από τη βάση του αυχένα – γι’ αυτό αν έχετε μυϊκή ένταση εκεί ή στους ώμους σας, μπορεί να πονά και το κεφάλι σας.

11:30 πμ: Ώρα για νερό

Οι γιατροί γνωρίζουν ότι η αφυδάτωση είναι συνήθης αιτία πονοκεφάλου. Αν, όμως, τους ρωτήσετε γιατί, δεν έχουν σαφή απάντηση. Όπως και να ‘χει, πίνετε υγρά συχνά. 

Κρατάτε ένα μπουκάλι στο γραφείο σας και γεμίζετέ το αρκετές φορές στη διάρκεια της μέρας.

12:30 μμ: Παραλείψτε το σάντουιτς

Ορισμένες ουσίες, όπως τα νιτρικά άλατα (στα αλλαντικά) ή η τυραμίνη (στα μαλακά τυριά) μπορεί να μεταβάλλουν τους νευροδιαβιβαστές και να προκαλέσουν ημικρανία στα άτομα που είναι επιρρεπή σε αυτή. 

Προτιμήστε ένα γεύμα με πρωτεΐνες και καλά λιπαρά για να αποφύγετε την απότομη αύξηση σακχάρου που προκαλούν οι απλοί υδατάνθρακες.

3 μμ.: Κάντε διάλειμμα

Όταν είστε υπερβολικά αγχωμένοι, ξεχύνονται οι ορμόνες του στρες, κορτιζόλη και αδρεναλίνη, πράγμα που κάνει τον οργανισμό σας να αυξήσει τη γλυκόζη.

Η απότομη αλλαγή σε αυτή μπορεί να οδηγήσει σε πονοκέφαλο. Αν, ωστόσο, αφιερώσετε λίγα λεπτά για να αποσυμπιεστείτε, το στρες δε θα σας καταβάλλει.

6 μμ.: Φορέστε τα αθλητικά σας

Η άσκηση αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, καταπραΰνει τη σωματική και διανοητική ένταση και βελτιώνει τον ύπνο, καταπολεμώντας έτσι τους πόνους.

8:30 μμ.: Χαλαρώστε σταδιακά

Όταν πέφτετε κατευθείαν στον καναπέ, οι ορμόνες που εκκρίνονται από τον εγκέφαλο συνεχίζουν να παράγονται. Αυτή η έλλειψη ισορροπίας μπορεί να οδηγήσει σε αυτό που ονομάζουμε «πονοκέφαλο της χαλάρωσης». 

Είναι καλύτερο να δίνετε στο σώμα και το μυαλό σας κάποιο μεταβατικό διάστημα κάνοντας μια χαλαρωτική δραστηριότητα. 

Δοκιμάστε να κάνετε μερικές διατάσεις, να διαβάσετε ένα βιβλίο. Όταν έρθει η ώρα για ύπνο, θα είστε χαλαροί, χαρούμενοι και έτοιμοι για την επόμενη μέρα.

Τέλος, προσπαθήστε να μειώσετε το στρες. Είναι από τις βασικές αιτίες του πονοκεφάλου!

Πηγή: omorfamystika.gr

Oργιο σε Ferrari κατεληξε σε τραγωδια


Ανέσυραν νεκρό –και γυμνό- τον 23χρονο γιο πολιτικού από τα συντρίμμια. Σοβαρά τραυματισμένες οι Κινέζες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο. Γιατί δηλώθηκε ψεύτικο όνομα στο πιστοποιητικό θανάτου.

Σκάνδαλο ξέσπασε στην Κίνα μετά την ανακοίνωση του θανάτου του Λινγκ Τζου. Ο 23χρονος γιος κορυφαίου πολιτικού στελέχους της χώρας βρήκε φριχτό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα και οι  πληροφορίες –που αναστάτωσαν τη χώρα- λένε ότι έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε κεντρική λεωφόρο του Πεκίνου ενώ έκανε σεξ με δύο γυναίκες.

Ο νεαρός γιος του Λινγκ Τζίουα –γραμματέα της κεντρικής επιτροπής του κομμουνιστικού κόμματος- βρέθηκε γυμνός στα συντρίμμια του πανάκριβου αυτοκινήτου του ενώ τουλάχιστον το ένα από τα δύο κορίτσια ήταν επίσης εντελώς γυμνό (και το άλλο ημίγυμνο). Οι δύο Κινέζες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική.

Το σκάνδαλο, όμως, δεν ήταν αυτό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεκρός οδηγός δηλώθηκε με διαφορετικό όνομα στο πιστοποιητικό θανάτου προκειμένου να κουκουλωθεί το θέμα. Αρκετούς μήνες μετά (το δυστύχημα έγινε στις 18 Μαρτίου) αποκαλύφθηκε η αλήθεια, τα media φιλοξένησαν ρεπορτάζ όπου πολιτικοί αναρωτιούνται πού βρήκε ο νεαρός τα 200.000 ευρώ να αγοράσει τη Ferrari 458 Spider. Κυβερνητικοί μάλιστα φέρονται να έχουν δώσει εντολή σε χάκερ τους να μπλοκάρουν τις λέξεις – κλειδιά στο διαδίκτυο για να μην βρει κανείς στοιχεία για το δυστύχημα αυτό…


η παπαδια εδινε βιαγκρα στους εραστες της,γιατι ηθελε σεξ τρεις ημερησιως



Απίστευτες είναι οι αποκαλύψεις που «βλέπουν» το φως της δημοσιότητας σχετικά με την ζωή της παπαδιάς….
Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η 43χρονη, με τον δράστη διατηρούσε δεσμό επειδή «είχε πολύ καλές σεξουαλικές επιδόσεις» και επίσης ισχυρίστηκε ότι επειδή ήθελε ερωτική επαφή τουλάχιστον τρείς φορές την μέρα έδινε στους εραστές της viagra για να ανταπεξέλθουν»!!!
Βίος και πολιτεία η ζωή της πρεσβυτέρας, η οποία χθες πήγε να απολογηθεί φορώντας μαύρα ρούχα και κόκκινο σουτιέν, γεγονός που προκάλεσε ποικίλα σχόλια στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο.
Η παπαδιά είχε «μαγέψει» όπως όλα δείχνουν τον εραστή της και κατ’ ομολογία του δολοφόνο. Έκανε ότι του έλεγε τυφλωμένος από το ερωτικό πάθος και από την δίψα και των δύο για σεξ.
Χαρακτηριστικό της εξάρτησης που είχε ο 41χρονος από την παπαδιά αλλά και του πόσο πανούργα ήταν η ίδια, ήταν ο τρόπος σύλληψης του δράστη.
Σύμφωνα με πληροφορίες αμέσως μετά την ομολογία της παπαδιάς οι αστυνομικοί της ζήτησαν να τηλεφωνήσει στον δράστη και να του πει να έρθει στα ΚΤΕΛ για να φύγουν από την Ηλεία.
Το τηλεφώνημα έγινε και ο 41χρονος χωρίς να σκεφτεί το παραμικρό(αν και γνώριζε ότι η παπαδιά ήταν στην αστυνομία για κατάθεση) έφυγε από το σημείο που βρισκόταν και σε δέκα λεπτά ήταν στο ΚΤΕΛ αναζητώντας την ερωμένη του. Εκεί βέβαια τον περίμεναν οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν.
ΠΗΓΗ: patrisnews

Η Ελεονωρα Μελετη στο πιο sexy trailer της καριερας της


Δες την Ελεονώρα Μελέτη στο trailer της "Μεσημεριανής Μελέτης". Πρεμιέρα; Στις 17 Σεπτεμβρίου.

Το πιο sexy trailer στην καριέρα της κυκλοφόρησε η Ελεονώρα Μελέτη. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια με ξανθιά κουπ την οποία υιοθέτησε ξανά στα τέλη της προηγούμενης σεζόν καλεί τον τηλεθεατή της να την παρακολουθήσει.

Στο ρόλο της "γατούλας" η Ελεονώρα μας προετοιμάζει για μια σεζόν με πολλές αποκαλύψεις.

Η "Μεσημεριανή Μελέτη" αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σύμφωνα με το Star, στιις 17 Σεπτεμβρίου.

Την ίδια μέρα θα ανοίξει η αυλαία για την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου.


http://www.cosmo.gr

Καπουτσινο 2.000 λιτρων για Γκινες!



Πάνω από 1.000 άτομα εργάστηκαν από κοινού προκειμένου να παρασκευάσουν το «μεγαλύτερο καπουτσίνο» στον κόσμο, γεμίζοντας ένα φλιτζάνι 2.000 λίτρων με το αρωματικό παρασκεύασμα σε κεντρική πλατεία του Ζάγκρεμπ της Κροατίας.
22 καφετιέρες μπήκαν σε λειτουργία, αρκετά κιλά εσπρέσο χρησιμοποιήθηκαν, ενώ το αφρόγαλα παρασκευάστηκε με προσοχή έτσι ώστε να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την πρωτότυπη δημιουργία, η οποία κέρδισε επάξια μια θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες.
perierga.gr - Καπουτσίνο 2.000 λίτρων για Γκίνες!
Σε λίγο περισσότερο από τρεις ώρες, οι εργατικοί baristas κατάφεραν να γεμίσουν ένα τεράστιο φλιτζάνι καφέ με 2.012 λίτρα φρέσκο ​​καπουτσίνο, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό στη φιλόδοξη αυτή προσπάθεια.
perierga.gr - Καπουτσίνο 2.000 λίτρων για Γκίνες!
Οι θεατές που παρακολούθησαν την εκδήλωση δήλωσαν στο τέλος «πλήρεις αρωμάτων και γεύσεων», καθώς ο τεράστιος καπουτσίνο μοιράστηκε σε όλους, οι οποίοι με τη σειρά τους έβαλαν τη… σφραγίδα τους στο άριστο γευστικό αποτέλεσμα!

"Παιρνουν συνταξη αντιστασιακου ενω την κατοχη ηταν νεογεννητα"

Ανακοίνωση-απάντηση της Χρυσής Αυγής στο δήμο Βιάννου. Κατηγορεί συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους για την έκταση που πήρε το θέμα


Η κόντρα του δήμου Βιάννου με τη Χρυσή Αυγή καλά κρατεί, αφού την Τετάρτη (05/09) ήταν η σειρά του κόμματος να "μιλήσει".

Η Χρυσή Αυγή, η οποία είναι ανεπιθύμητη από το δήμο στην εκδήλωση που πρόκειται να γίνει για την επέτειο του ολοκαυτώματος, απάντησε με δική της ανακοίνωση και κάνει λόγο για "πανηγυράκια που κάνουν όσοι παίρνουν σύνταξη αντιστασιακού ενώ την κατοχή ήταν αγέννητοι". Επισημαίνει, επίσης, ότι το όλο θέμα δημιουργήθηκε από συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους, καθώς ούτως ή άλλως δεν επρόκειτο να παραστεί στην εκδήλωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

"Πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Βιάννου εξέδωσε απόφαση σχετικά με την φημολογούμενη παρουσία κλιμακίου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στις εκδηλώσεις της θλιβερής επετείου του ολοκαυτώματος της Βιάννου από τους Ναζί. Με την ανακοίνωση αυτή θέλουμε να πληροφορήσουμε κάθε ενδιαφερόμενο ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είχε στην ατζέντα των εκδηλώσεων της μια τέτοια επίσκεψη και το θέμα δημιουργήθηκε από συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους για λόγους εντυπώσεων. Δεν θα σχολιάσουμε την κατάπτυστη ανακοίνωση του Δήμου Βιάννου, θα σταθούμε όμως σε ένα σημείο που λέει:

Η παρουσία τους εδώ, αποτελεί πρόκληση για κάθε δημοκρατικά σκεπτόμενο άνθρωπο. Το γεγονός ότι εκπροσωπούνται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, για εμάς δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.

Αυτοί είναι οι αριστεροπασόκοι. Αδιόρθωτοι φασίστες που αφού κατέστρεψαν την χώρα μας συνεχίζουν να παριστάνουν τους καουμπόηδες της πολιτικής σκηνής. Γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια σχεδόν μισό εκατομμύριο Έλληνες πολίτες (σήμερα πολλοί περισσότεροι). Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν έχει ανάγκη να παραστεί στα πανηγυράκια που κάνουν όσοι εισπράττουν συντάξεις αντιστασιακού ενώ κατά την κατοχή ήταν νεογέννητα! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αν θελήσει θα παραστεί στο σημείο σε ανύποπτο χρόνο και θα καταθέσει στεφάνι αθόρυβα προς τιμή όσων έπεσαν για την Πατρίδα και όχι για την μαμά Μόσχα".


Ηλεκτρονικα βραχιολια θα φορανε οι αδειουχοι κρατουμενοι


Μετά τις διαστάσεις που πήρε η υπόθεση με τον βαρυποινίτη Μακρυγιάννη, το υπουργείο Δικαιοσύνης επεξεργάζεται νέα νομοθετική ρύθμιση, προκειμένου να αποτρέψει να επαναληφθούν τέτοια περιστατικά, ενώ έχει βάλει ήδη σε εφαρμογή τις διαδικασίες για την καθιέρωση ηλεκτρονικού βραχιολιού με σύστημα γεωντοπισμού στους κρατούμενους.

Από τις 54.157 άδειες που δόθηκαν σε κρατούμενους των σωφρονιστικών ιδρυμάτων της χώρας από το 1999, σε 1364 περιπτώσεις παραβιάστηκε ο νόμος σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε στη Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης.

Ο υπουργός ανέφερε ότι ειδικά για τις περιπτώσεις κρατουμένων που έχουν τιμωρηθεί με ποινές κάθειρξης θα κατατεθεί στη Βουλή νομοθετική ρύθμιση ώστε να αντιμετωπίζονται οι υπότροποι, ενώ έχει ήδη ενεργοποιηθεί η επιτροπή που θα μελετήσει τις λεπτομέρειες για την καθιέρωση του συστήματος γεωντοπισμού (ηλεκτρονικό βραχιόλι).

Σε κάθε περίπτωση όμως ο υπουργός υπερασπίστηκε το δικαίωμα της άδειας των κρατουμένων, σημειώνοντας ότι είναι θεσμός διασφαλισμένος στην Ευρώπη.

Το «ηλεκτρονικό βραχιόλι» είναι μια ειδική συσκευή που τοποθετείται κυρίως στο πόδι του κρατούμενου, όταν αυτός βρίσκεται εκτός του σωφρονιστικού ιδρύματος και ενεργοποιείται και εντοπίζει τη θέση του κρατούμενου κάθε φορά που αυτός παραβιάζει τα περιοριστικά μέτρα που του έχουν επιβληθεί.

Το μέτρο εφαρμόστηκε πρώτα στις ΗΠΑ από τη δεκαετία του 1980 αλλά έχει επεκταθεί μέχρι σήμερα και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες , όπως στη Βρετανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Κύπρο και τη Σερβία.

http://www.iefimerida.gr


Notebooks - you.gr Μεγαλη ποικιλια σε Notebooks σε χαμηλες τιμες! Αγορασε online σημερα!



Φθηνά Notebooks - you.gr 

Αγόρασε σήμερα το Notebook που σου ταιριάζει σε χαμηλές τιμές online!

Τα μετρα δεν μπορουν καν να ανακοινωθουν, ποσο μαλλον να υλοποιηθουν


Κάποια πράγματα πρέπει να ειπωθούν ξεκάθαρα, χωρίς πολιτικές φιοριτούρες, μισόλογα και επικοινωνιακά τεχνάσματα ορισμένων που πιστεύουν ότι θα είναι για πάντα στην εξουσία. Ο λόγος γίνεται για το πακέτο μέτρων που αναμένεται από μέρα σε μέρα και ήδη έχει παγώσει την ελληνική κοινωνία.



Ήταν άνοιξη του 2012 όταν ακούσαμε για πρώτη φορά ότι πρέπει η Ελλάδα να πάρει μέτρα ύψους 11,6 δισ. ευρώ για τη διετία 2013-2014. Ήταν Φεβρουάριος του 2012 όταν η κυβέρνηση Παπαδήμου – με την στήριξη και της ΝΔ- συμφωνούσε στο κούρεμα με προαπαιτούμενο το σκληρό πακέτο.

Από τότε έχουν περάσει έξι γεμάτοι μήνες κι ακόμη μιλάμε για το πακέτο των 11,6 δισ. που ακόμη δεν έχει κλείσει.

Πήγαμε διακοπές το Πάσχα και μας έκατσε το αρνί στο λαιμό επειδή μιλάγαμε για τα μέτρα.

Ξεκίνησε το καλοκαίρι, πήγαμε για τα μπάνια μας με τον τρόμο τι μας περιμένει και στις παραλίες συζητούσαμε για το πακέτο. Μάλιστα, από την άνοιξη το πακέτο μεγάλωσε αφού προστέθηκαν 2-3 δις που είναι η μαύρη τρύπα στα έσοδα κι άλλα τόσα από τις απώλειες των ασφαλιστικών ταμείων, σύνολο δηλαδή 18 δισ. και έχει ο θεός.

Και πάλι, λοιπόν, Σεπτέμβρη μήνα και μιλάμε για το πακέτο που δεν έκλεισε.

Ποιο είναι το συμπέρασμα; Ότι το πακέτο των μέτρων δε βγαίνει όσο… μουρουνόλαδο κι αν φάμε ή για να γίνουμε πιο παραστατικοί, δε χωνεύεται όση σόδα κι αν καταπιούμε. Κι αυτή είναι η μία και μοναδική αλήθεια που πρέπει να πει η κυβέρνηση. Αν μάλιστα δε μπορεί να την πει κανένας πολιτικός, ας το κάνει κάποιος τεχνοκράτης, ο Στουρνάρας ας πούμε που χειρίζεται την υπόθεση.

Όλοι πλέον στην πολιτική σκηνή, από τον Αντώνη Σαμαρά μέχρι το τελευταίο στέλεχος υπουργείου, γνωρίζουν ότι τα μέτρα δεν μπορούν καν να ανακοινωθούν, πόσο μάλλον να υλοποιηθούν.

Αυτή είναι η δυσκολία. Από όπου κι αν κόψεις, όσες θυσίες κι αν ζητήσεις, η κοινωνία είναι σε τέτοια τραγική κατάσταση που δύσκολα θα βρεις μέτρα που θα είναι αποδεκτά. Ίσως, αν κάποιοι είχαν σοβαρευτεί εδώ και μήνες και προχωρούσαν σε γενναία μείωση των δημοσίων δαπανών, τότε θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για μια σχετική δικαιοσύνη. Αλλά το ΠΑΣΟΚ, που τώρα συγκυβερνά με τη ΝΔ, αντί να μειώσει το διεφθαρμένο κράτος “του”, φόρτωσε τα βάρη της κρίσης στον λαό, για να μην απολύσει την κομματική πελατεία του.

Αλλά, ακόμη κι ανακοινωθούν τα μέτρα, ποιος άνθρωπος στη χώρα αυτή πιστεύει ότι μπορεί να τα αντέξει η χώρα; Κανείς, ακόμη και ο χειρότερος νεοφιλελεύθερος ανάλγητος δε θα παίξει στοίχημα επί τούτου. Τους επόμενους τρεις μήνες η χώρα θα καταρρεύσει αφού κανείς δεν θα έχει να πληρώσει, η αγορά θα διαλυθεί, τα ασφαλιστικά ταμεία θα βάλουν οριστικό λουκέτο, η υγεία και η παιδεία θα πάψει να υπάρχει. Κι αν κάποιοι πιστεύουν ότι το κράτος δεν είναι επιχείρηση για να βάζει λουκέτο, πλανώνται πλάνην οικτράν. Η Ελλάδα είναι έτοιμη να βάλει πινακίδα που θα λέει: «Κάποτε ήταν μια περήφανη χώρα».

Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι αν και κάποιοι λένε ότι είναι στο χέρι μας να σωθούμε, αυτό είναι η μεγάλη απάτη. Όχι γιατί δε θέλουμε αλλά γιατί δεν μπορούμε. Καλώς ή κακώς, η μόνη ελπίδα σωτηρίας είναι η απόφαση των ξένων αν θα μας σώσουν ή θα μας αφήσουν να διαλυθούμε. Η τρόικα και οι δανειστές μας θα έχουν τον τελευταίο λόγο, είτε μας αρέσει είτε όχι.

Θα είναι ο Ντράγκι, θα είναι η Μέρκελ ή ο Ολάντ; Σίγουρα η σωτηρία έχει ξεφύγει από τα δικά μας χέρια. Αυτή είναι η πραγματική αλήθεια κι αυτή πρέπει να πει η κυβέρνηση χωρίς περιστροφές. Με διαγγέλματα, με δελτία τύπου, με δραματικές εκκλήσεις, πρέπει πάντως να την πει.


http://www.antinews.gr

Το top10 των μεταγραφων του καλοκαιριου

Διαβάστε το top10 του φετινού μεταγραφικού παζαριού για το καλοκαίρι που μας πέρασε, με τις ομάδες να ξοδεύουν ελάχιστα χρήματα για την ενίσχυση τους.

 Το top10 των μεταγραφών του καλοκαιριού

Το καλοκαίρι μας τελείωσε και μαζί του ο μεταγραφικός σχεδιασμός των ομάδων της Superleague, που ούτως ή άλλως ήταν ο πιο φτωχός των τελευταίων ετών. 

Οι περισσότερες ομάδες (καλώς) κινήθηκαν σε επενδύσεις με δικά τους παιδιά, παρόλα αυτά και φέτος δεν έλειψαν κάποιες εντυπωσιακές προσθήκες. 

Εμείς λοιπόν μαζέψαμε τις δέκα καλύτερες μεταγραφές ποδοσφαιριστών που ήρθαν στην Ελλάδα το καλοκαίρι και σας τις παρουσιάζουμε. 

Όπως θα διαπιστώσετε πιο κάτω από τη λίστα μας λείπουν ομάδες όπως η ΑΕΚ και ο Άρης, γεγονός που αποδεικνύει την πρωτοφανή κατάσταση που βιώνουμε. 

Οι δέκα οι... καλοί

Νο. 10: Ιμπραχίμ Σισοκό (Παναθηναϊκός)
Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως χτύπησε φλέβα χρυσού με τον 21χρονο άσο που ήρθε με τη μορφή δανεισμού από Βόλφσμπουργκ, με τους πράσινους να δίνουν ένα σχετικά μεγάλο ποσό για το "ενοίκιο" του ποδοσφαιριστή.

Μέχρι στιγμής αποτελεί τον κορυφαίο παίκτη σε απόδοση των πράσινων. Αγωνίζεται τόσο στα άκρα της επίθεσης όσο και στον άξονα.

 

Νο. 9: Ντρίσα Ντιακιτέ (Ολυμπιακός)

Μπορεί να μην είναι ο σταρ, αλλά αποτελεί μία σίγουρη λύση στη θέση του αμυντικού χαφ. Πολλές συμμετοχές στο γαλλικό πρωτάθλημα με την Νις, στην οποία αποτέλεσε και αρχηγός. 

Στον Ολυμπιακό ωστόσο οι απαιτήσεις είναι μεγάλες και όλοι περιμένουν απ αυτόν να κάνει τη διαφορά στο Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Νο. 8: Νίκος Λαζαρίδης (Ατρόμητος)

Στον Ατρόμητο βρήκε την Ιθάκη του και με το καλημέρα ανταποδίδει την εμπιστοσύνη που του έδειξαν. Έμπειρος, με πολλές συμμετοχές στην Ευρώπη και κρίσιμα γκολ.

Πήρε τη φανέλα βασικού στο σπίτι και ονειρεύεται έναν τίτλο με την ομάδα του Περιστερίου.

 

Νο. 7: Πάμπλο Κοντρέρας (Ολυμπιακός)

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Μπορεί τα χρόνια να πέρασαν, όμως αποτελεί εγγύηση στην άμυνα. Είναι έμπειρος, έχει σημαντικές παραστάσεις στην Ευρώπη με τον ΠΑΟΚ και μεγάλη καριέρα στην Ισπανία. 

Βέβαια οι συγκρίσεις με τον Όλοφ Μέλμπεργκ είναι άστοχες, καθώς μιλάμε για εντελώς διαφορετικό στυλ παίκτη.

 

Νο .6: Μάρτον Φούλοπ (Αστέρας Τρίπολης)

Ο 29χρονος τερματοφύλακας έχει αξιοπρεπή καριέρα στην Αγγλία και αρκετές παρουσίες στην Πρέμιερ Λιγκ με Σάντερλαντ, Μάντσεστερ Σίτι και Κόβεντρι. 

Ήδη τα πρώτα δείγματα γραφή με τους Αρκάδες είναι θετικά και δίνει μία σιγουριά στην άμυνα που ούτως ή άλλως τα πηγαίνει εξαιρετικά σε Ελλάδα και Ευρώπη.  

Νο .5: Παντελής Καφές (Βέροια)

Από τη στιγμή που ο Ντιέ είναι με το ενάμιση πόδι εκτός ομάδας, οι άνθρωποι της Βέροιας φαίνεται πως τον αντικατέστησαν επάξια. 

Παίκτης που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα, έμπειρος με πολλούς τίτλους στην καριέρα του. Την επόμενη αγωνιστική (3η) θα τον δούμε στη μεσαία γραμμή να είναι το "μυαλό" της "βασίλισσας του βορρά".

 

Νο . 4: Μαραμά Βαϊουρά (Πανθρακικός)

Παίκτης ζογκλέρ με σπουδαία καριέρα στην πρώτη κατηγορία της Γαλλίας και εντυπωσιακά γκολ. Έχει κατακτήσει πρωτάθλημα με την Ναντ, δυο Κύπελλα και το βραβείο του καλύτερου γκολ δυο φορές στην καριέρα του!

Περιμένουμε να μας χαρίσει έστω και λίγες στιγμές μαγείας με εντυπωσιακά τέρματα.


 

Νο. 3: Μπράνα Ίλιτς (ΠΑΣ Γιάννινα)

Στα 27 του χρόνια ήρθε στον ΠΑΣ Γιάννινα και με το καλημέρα έδειξε πως θα κάνει τη διαφορά. Δυο φορές πρωταθλητής με την Παρτίζαν και ένα Κύπελλο Σερβίας με την ίδια ομάδα. Σκοράρει συχνά και αγωνίζεται τόσο ως φουνταρισμός όσο και στα άκρα. 

Ποιοτικός παίκτης, αλλά θέλει δουλειά στα τελειώματα όπως διαπιστώσαμε και με τον Παναθηναϊκό. 


Νο. 2: Πάουλο Μασάντο (Ολυμπιακός)

Η πιο ακριβή μεταγραφή της σεζόν, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως στοίχισε στον Ολυμπιακό κοντά στα 2.2 εκ. ευρώ. 

Έχει αξιοπρεπή καριέρα στην Γαλλία με την Τουλούζ όμως περιμένουμε να τον δούμε να ξεχωρίζει στα δύσκολα και συγκεκριμένα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Νο .1: Λίαμ Λόρενς (ΠΑΟΚ)

Μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση πως κατάφερε ο ΠΑΟΚ και τον έκλεισε. Ποδοσφαιριστής με περισσότερες από 170 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ, βραβεία ποδοσφαιριστή της σεζόν και αρκετά γκολ. 

Στα 31 του χρόνια είναι βέβαιο πως θα βοηθήσει αρκετά τον ΠΑΟΚ και γιατί όχι να αποτελέσει τον νέο ηγέτη της ομάδας, από τη στιγμή που ο Πάμπλο Γκαρσία έχει μεγαλώσει αρκετά.

sport24.gr

Μετετρεψαν υπογεια δεξαμενη… σε σπιτι (Φωτο)

Εντυπωσιακό!
Ένα ζευγάρι Βρετανών περιγράφουν στην Daily Mailπως μετέτρεψαν μία υπόγεια δεξαμενή στο… σπίτι των ονείρων τους. 
Η τσιμεντένια στρογγυλή δεξαμενή βρισκόταν στο Devon της Βρετανίας και παρέμενε αχρησιμοποίητη επί 5 χρόνια μέχρι που την αγόρασε το ζεύγος Hardy το 2008. Οι δυο τους πέρασαν από 40 κύματα μέχρι να ολοκληρώσουν το δύσκολο αυτό εγχείρημα. Ωστόσο, τα κατάφεραν και πλέον αυτό το περίεργο οίκημα -ίσως ένα από τα πιο ιδιαίτερα σπίτια στον κόσμο- πωλείται έναντι του ποσού των 1,25 εκατομμυρίων λιρών, δηλαδή κάτι παραπάνω από 1,5 εκατομμύρια ευρώ!
Η εταιρεία ύδρευσης από την οποία το αγόρασαν, πουλούσε μαζί και άδεια προκειμένου ο χώρος να μετατραπεί σε ένα σπίτι με 5 υπνοδωμάτια με ενδεικτική τιμή τις 300.000 λίρες. Αν και πολλοί χλεύασαν την ιδέα, για τον πολιτικό μηχανικό Robert Hardy ήταν μια πρόκληση. 

“Πέρασα χρόνια ολόκληρα ανεγείροντας σπίτια σε επίπεδες εκτάσεις, κάτι που ήταν εξαιρετικά βαρετό”, διηγείται ο ίδιος. “Το σχέδιο είχε ένα σωρό ενδιαφέροντες πτυχές: πώς θα αντιμετωπίσεις προβλήματα με το βάρος, πώς θα ανοίξεις τη δεξαμενή;”
Τελικά, αποφάσισαν να δοκιμάσουν την κατασκευή του σπιτιού. Έτσι πούλησαν την ακίνητη περιουσία που διέθεταν, κερδίζοντας 300.000 λίρες. Ωστόσο, μια απρόσμενη εξέλιξη έθεσε σε κίνδυνο τα σχέδιά τους. Αυτό ήταν φυσικά η οικονομική κρίση που ξέσπασε την ίδια χρονιά. Αντιμετωπίζοντας πολλές δυσκολίες, το ζευγάρι κατάφερε να δανειστεί τις απαραίτητες 800.000 λίρες και να ξεκινήσει η κατασκευή.
Αρχικά, αφαιρέθηκε η χλόη πάνω από τη δεξαμενή, διαδικασία που έγινε με τα χέρια καθώς ο Hardy αμφέβαλε για την αντοχή της δεξαμενής στα μηχανήματα. Στη συνέχεια, τα συνεργεία κατέβηκαν στον πάτο της δεξαμενής προκειμένου να τοποθετήσουν ατσάλινες δοκούς που θα γινόντουσαν αργότερα ο σκελετός του σπιτιού. Οι δυσκολίες συνεχίστηκαν καθώς μπορούσαν να εργάζονται μόλις 3 ώρες κάθε ημέρες εξαιτίας των αναθυμιάσεων.
Τελικά, σχεδόν 3 χρόνια αργότερα ο κόπος ανταμείφτηκε καθώς το πανέμορφο οίκημα ολοκληρωνόταν με την τοποθέτηση των τζαμιών στη γυάλινη οροφή και την επίστρωση με γρασίδι στον περιβάλλοντα χώρο.

Ωστόσο, τον περασμένο Ιούνιο ένα σοβαρό ατύχημα τον ανάγκασε να αφήσει τη δουλειά του για ένα διάστημα. Έτσι το ζευγάρι πήρε την απόφαση να πουλήσει το σπίτι, το οποίο διατίθεται στην τιμή των 1.250.000 λιρών.

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger