E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

5 πράγματα που οι άντρες σιχαίνονται στο s3x

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Οι άντρες και το s$x είναι δύο άρρηκτα συνδεδεμένες έννοιες και μάλιστα με ένα μαγικό δεσμό που εμείς τα κορίτσια δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβουμε.

Και μπορεί σε σχέση με μας, εκείνοι να είναι πολύ πιο διαλλακτικοί και βολικοί στο θέμα αυτό, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πράγματα που τους χαλάνε. Όχι ότι πρόκειται ποτέ να αφήσουν μία γυναίκα στα κρύα του λουτρού και να σηκωθούν να φύγουν, αλλά όπως και να το κάνουμε κάποιες φορές ξενερώνουν με αποτέλεσμα να επηρεάζονται ακόμα και οι επιδόσεις τους! 

Ας πάμε να δούμε κάποια μικρά αλλά σημαντικά πραγματάκια τα οποία καλύτερα να αποφύγεται αν δεν θέλετε να γίνει τούρμπο! Με την κακή έννοια όμως...

1. Άκρα του τάφου σιωπή: Μπορεί εσείς να ντρέπεστε αλλά κανένας άντρας δεν θέλει μία γυναίκα η οποία κατά τη διάρκεια του s$x ανοίγει το στοματάκι της μόνο για να βγάλει κανά βογγητό, κι αυτό με το ζόρι! Μιλήστε, όχι φυσικά για τον καιρό και τα ψώνια της εβδομάδας, αλλά ανά τακτά χρονικά διαστήματα μπορείτε να του πετάξετε κάποια ατάκα, μην πάρετε σαν μπούσουλα τον Γκουσγκούνη γιατί θα καταστραφείτε, ή πείτε του πόσο καλός είναι. Είναι δεν είναι... Μην πέσετε στην παγίδα της πολυλογίας γιατί ούτε αυτό τους αρέσει. Λίγα και καλά...

2. Αγκαλίτσες και φιλάκια: Όταν σας φιλάει αυτός παντού, και με διάρκεια, είναι καλά; Γιατί τα αγόρια να μένουν παραπονεμένα στο συγκεκριμένο θέμα; Οι θηλές τους δηλαδή ή τα αυτιά και ο λαιμός τους δεν έχουν ψυχούλα; Επειδή είναι άντρες δε σημαίνει ότι δεν τους αρέσουν τα φιλιά. Γι' αυτό λοιπόν πιάστε δουλίτσα, βάλτε όλη σας την μαεστρία και δώστε του τα φιλιά της ζωής του! Σίγουρα θα το ευχαριστηθεί γιατί πολύ απλά τα συγκεκριμένα σημεία είναι ερωτογενείς ζώνες και για τους άντρες. Και να σας πούμε ένα μυστικό; Την γκρίνια σιχαίνονται, όχι τα φιλιά! Είναι περίεργα όντα!

3. Τα προφυλακτικά: Δεν υπάρχει άντρας στον πλανήτη γη που να αγαπάει τα προφυλακτικά. Πιο εύκολα θα βρεθεί κάποιος που να αγαπάει τα τούρκικα σήριαλ παρά το εκνευριστικό λαστιχένιο πραγματάκι! Δυστυχώς όμως, εσείς κυρίως, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα γι' αυτό, καθώς πολύ απλά θα πρέπει να το ανεχτεί. Στο κάτω κάτω μπορείτε να του το επιβάλλετε και σιγά σιγά να το συνηθίσει. Είναι όπως τα παιδιά και το σπανάκι. Όλα το σιχαίνονται, αλλά με το άγριο βλέμμα της μαμάς το τρώνε και δεν λένε κουβέντα!
4. Να τον απορρίπτετε: Καλά σε κανέναν δεν αρέσει αυτό, αλλά αν πραγματικά τον έχετε τρελάνει στα όχι και τις δικαιολογίες, κι αυτός άνθρωπος είναι και το μάτι κάποια στιγμή γυρίζει. Αν την μία έχετε περίοδο, την άλλη πονοκέφαλο, την άλλη είστε αξύριστη ή έχετε πρωινό ξύπνημα, λυπούμαστε αλλά επειδή θα βαρεθεί να σας παρακαλάει, θα το ψάξει αλλού και δυστυχώς θα το βρει! Και εύκολα... Γι' αυτό λοιπόν αφήστε τις δικαιολογίες και απλά κάντε s$x!
5. Μην τον ενοχλείτε: Ακόμα κι αν είναι ο πιο ήρεμος άνθρωπος του κόσμου, δεν υπάρχει λόγος να του σπάσετε τα νεύρα! Σας έχει πει ότι την πίσω πόρτα του δεν την αγγίζει ούτε γιατρός και το εννοεί! Εσείς λοιπόν γιατί κάθε τρεις και λίγο τον κάνετε έξαλλο και πηγαίνετε το δαχτυλάκι σας σε απαγορευμένες ζώνες; Το βαρεθήκατε και θέλετε να σας το κόψει; Επίσης, μην τσιμπάτε τις θηλές του, πονάει, και αποφύγετε τις νυχιές στην πλάτη, γιατί μπορεί να είναι πολύ κινηματογραφικές, αλλά την επόμενη μέρα που δεν θα μπορεί να ξαπλώσει ανάσκελα, να είστε σίγουρες ότι θα σας καταριέται!

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger