Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

H πιτσιρικα που θα τα εβαζε με την Τζουλια Αλεξανδρατου.. στα τεσσερα..

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012


Και τι εννοούμε με το ότι θα τα έβαζε με την Τζούλια?Πολύ απλά μετά την κυκλοφορία του δεύτερου dvd της Tζούλιας με τους δύο μαύρους, η Μαριέλα Βακρά είχε στείλει επιστολή στον Σειρηνάκη εξηγώντας πως εκείνη θα το έκανε καλύτερα.. Ένα μένει λοιπόν... να την απολαύσουμε in action!

http://athensbars.gr


Oχια ανεβηκε στον 3ο οροφο και κουλουριαστηκε στο κρεβατι ζευγαριου!

Oσο πιο επιτακτικη η απαγορευση, τοσο πιο ηδονικη η παραβαση


Τη διέσυραν, τη δίκασαν και την καταδίκασαν επειδή είχε ερωτικό δεσμό με 15χρονο μαθητή. Εκείνη απτόητη συνέχισε να συνευρίσκεται με τον ανήλικο εραστή της, αψηφώντας τις καταδικαστικές αποφάσεις, αποδεικνύοντας πως μπροστά στο επιτακτικό έργο της φύσης το μετριοπαθές προγραμματικό έργο του πολιτισμού ωχριά.
Η 29χρονη Κάθριν Καμίλ Μάρεϊ, καθηγήτρια από το Τέξας – γνωστή από την υπόθεση του περασμένου Φεβρουαρίου – αντιμετωπίζει εκ νέου κατηγορίες, μετά την αρχική καταδίκη της, επειδή συνευρέθηκε ερωτικά με τον 15χρονο σε ξενοδοχείο της πόλης κατά τη διάρκεια χοροεσπερίδας που είχε διοργανώσει το σχολείο.
Εκείνος έσπευσε να ομολογήσει την πράξη της αποπλάνησης, προφανώς «αποπλανημένος» από τις οικογενειακές πιέσεις και την αγελαία ανάγκη για εύρεση αποδιοπομπαίων τράγων. Ο δε 12χρονος αδελφός του, παρακινημένος κατά πάσα πιθανότητα από φθόνο για την τύχη του μεγάλου αδελφού του, επιβεβαίωσε κι αυτός το αληθές των κατηγοριών, «καρφώνοντάς» τους, καθώς τους είχε πάρει μάτι σε ερωτική περίπτυξή τους στο σπίτι του νεαρού κατά τις πρωινές ώρες εν τη απουσία των γονέων.
Επιβάλλεται να συμπιεστεί, να ποινικοποιηθεί κάθε έκφανσή της, να μετουσιωθεί σε έργο παραγωγικό και, το χειρότερο απ' όλα, να οικογενειοποιηθεί, να της αφαιρεθεί κάθε όψη ανεξέλεγκτης παρεκτροπής, να λειτουργικοποιηθεί σε βαθμό κακουργήματος, καταδικάζοντας τους κομπάρσους-καταναλωτές να βιώνουν τις ανομολόγητες επιθυμίες και ορμές τους, διαμεσολαβημένες μέσα από ένα συρφετό κακόγουστης πορνογραφικής εικονοποιίας.
Η σεξουαλικότητα, αυτό το αδυσώπητο κτήνος και πρωταρχικό κινούν της εν τω κόσμω ανθρώπινης ύπαρξης, αυτός ο χαμερπής διάβολος, που δεν είναι ποτέ εκεί όπου νομίζεις ότι είναι και γεννάει τέρατα, θα βρίσκει πάντα τρόπους να επενδύεται και να παρασιτεί εις βάρος κάθε μορφής πολιτισμικής πρακτικής και κοινωνικού θεσμικού πλαισίου.
Σχολεία, νοσοκομεία, στρατώνες, εκκλησίες, πανεπιστήμια, εργασιακοί χώροι - εκεί ακριβώς φυτρώνει και βλασταίνει το ανομολόγητο άνθος της επιθυμίας. Εκεί ακριβώς ασκεί το νόμο του!
Δηλαδή, εκεί ακριβώς όπου όσο λιγότερο πρόσφορο είναι το έδαφος για να ευδοκιμήσει, τόσο πιο δελεαστική γίνεται η ευόδωσή της.
Τα πράγματα είναι σε καλό δρόμο...


Φονικο ψαρι τρεφεται με ανδρικα γεννητικα οργανα!


Ένα εξωτικό ψάρι ονόματι πάκου, που σκοτώνει άνδρες ξεσκίζοντας τα γεννητικά τους όργανα, σκόρπισε τον τρόμο στους κατοίκους του Ιλινόις των ΗΠΑ, αφού εντοπίστηκε στα...

νερά μιας ιδιαίτερα δημοφιλούς λίμνης, όπου παραθερίζουν οικογένειες!






Γνωστό στην Πάπουα Γουινέα ως “O κόφτης των όρχεων” (!), το φονικό ψάρι πάκου είναι υπαίτιο για τον θάνατο δύο ψαράδων της περιοχής, που πέθαναν από αιμορραγία αφού δέχθηκαν επίθεση από πάκου που τους ξέσκισε τους όρχεις.



Στις 7 Ιουνίου, το εξωτικό ψάρι εντοπίστηκε από ψαρρά στη λίμνη Lou Yaeger του Ιλινόις και οι έντρομοι κάτοικοι δεν τολμούν να πλησιάσουν τη λίμνη



Η πρώτη εκτίμηση ήταν ότι πρόκειται για πιράνχας, ωστόσο το η Διέυθυνση Φυσικών Πόρων του Ιλινόις επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για πάκου.



Δεν υπάρχει ακόμα επίσημη εκτίμηση για το πώς βρέθηκε το συγκεκριμένο τροπικό ψάρι στα νερά της λίμνης. Φαίνεται πως κάποιοι εισήγαγαν πάκου λαθραία στην Αμερική, αλλά οι Αρχές δεν έχουν προβεί σε επίσημη ανακοίνωση για να μη τρομοκρατηθεί περεταίρω ο κόσμος.



tromaktiko

Ελενη Μενεγακη: Αυτο Ειναι Το Sexy Video Που Η Ιδια Θελει Να Ξεχασει!


Είναι μια στιγμή καλοκαιρινή. Μια τηλεοπτική στιγμή «γεμάτη». Δε γίνεται να κάνεις μεσημεριανό και να μη βγάλεις λίγο -ακι έξω…Δε γίνεται…Και ο καθένας ότι έχει…βγάζει.
Βεβαίως η Ελένη δεν έχει τις ποδάρες της Σκορδά ή της Καραβάτου. Τι έχει λοιπόν και το διαφημίζει όποτε τις δοθεί η ευκαιρία; Μα μπροστινή κίνηση. Και το έκανε πρίν αναλάβει τη ζώνη και μάλιστα πολύ άνετα και χαλαρά. Λέτε να το γνώριζε απο τότε ότι θα μεταφερθεί το μεσημέρι και το έστρωνε το…πλάνο; 
Τώρα βεβαίως μετά απο πολλούς μήνες όταν η ίδια βλέπει αυτό το video-γιατί έχει εθιστεί με το internet- μετανιώνει. Όπως μετανιώνει και για το πλάνο απο τον γερανό όταν ούσα στα 4 γυμναζόταν με την Πάζιου στο κρεβάτι και ο Μουτσινάς έπαιρνε μάτι. Τότε το πλάνο αυτό είχε συνέπειες. Ναι συνέπειες. 

Η κριτική που δέχτηκε η παρουσιάστρια οδήγησε τους ιθύνοντες στο ν΄ απομακρύνουν -μετά απο λίγο καιρό για να μην καρφωθούν βεβαίως-την γυμνάστρια… λες και έφταιγε εκείνη αλλά και τον τότε σκηνοθέτη της Μεγακλή Βιντιάδη. Άλλα αυτά θα σας τα γράψω τις επόμενες μέρες… Προς το παρόν δείτε το απόσπασμα που θέλει η ίδια να ξεχάσει… Λες και δε το ήθελε καθόλου το κορίτσι μας το δροσερό…




Κρητη: Την βιασαν 4 ανδρες και της εδωσαν 50ευρω για να μην μιλησει


Τον εφιάλτη έζησε ένα 16χρονο κορίτσι το οποίο χρησιμοποιήθηκε για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές ορέξεις τεσσάρων ανδρών, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στις αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου, που πλέον ερευνούν μια νέα υπόθεση σωματεμπορίας...



στην περιοχή. Συγκεκριμένα και όπως καταγγέλθηκε από την 16χρονη από τη Βουλγαρία, δύο Πακιστανοί και μία γυναίκα, συμπατριώτισσά της, την ανάγκασαν να συνευρεθεί σεξουαλικά με τέσσερις αλλοδαπούς άνδρες από την Ινδία και το Πακιστάν επίσης.


Η ανήλικη κοπέλα, σύμφωνα με τα όσα η ίδια είπε στους αστυνομικούς, μεταφέρθηκε σε σπίτι στην περιοχή Καλονύχτη, όπου υπέκυψε στις σεξουαλικές ορέξεις και των τεσσάρων ανδρών. Μετά το περιστατικό και προκειμένου να διασφαλιστεί από τους τρεις σωματέμπορους η σιωπή του κοριτσιού για ό,τι έγινε, της έδωσαν το ποσό των 50 ευρώ.


Σύμφωνα με το flashnews.gr, η 16χρονη, άμεσα κατήγγειλε τα όσα τραγικά τής συνέβησαν στο Τ.Α. Γεροποτάμου, με αποτέλεσμα τη σύλληψη των επτά ατόμων που εμπλέκονται, σύμφωνα με την καταγγελία, στο περιστατικό. Τη σχετική προανάκριση διενεργούν οι αστυνομικές αρχές της περιοχής.


http://www.trelokouneli.gr

Δολοφονηθηκαν αγρια απο τον οχλο


Τρεις νεαροί άνδρες δολοφονήθηκαν από οργισμένο πλήθος στην πρωτεύουσα Πορτ-ο-Πρενς της Αϊτής, οι δύο από αυτούς ως ύποπτοι για κλοπή. Τα πτώματα των νεαρών στη συνέχεια, κάηκαν από τον όχλο. Δύο από αυτά βρέθηκαν σε ένα από τα βόρεια προάστιατης πρωτεύουσας ενώ το άλλο βρέθηκε, για άγνωστους ως τώρα λόγους, στα νότια.
«Τρεις κλέφτες μιας μοτοσικλέτας καταδιώχθηκαν από ένα οργισμένο πλήθος. Συλλάβαμε έναν, όμως οι άλλοι δύο χτυπήθηκαν με πέτρες και με σιδηρολοστούς από το πλήθος που κατόπιν έκαψε τα πτώματα», είπε ένας αξιωματικός της αστυνομίας σε τηλεφωνική επικοινωνία με τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο.
Η αστυνομία δεν μπορεί να δώσει εξηγήσεις για τον τρίτο άνθρωπο, το σώμα του οποίου βρέθηκε απανθρακωμένο με τα χέρια δεμένα σε εθνική οδό.

http://www.newsvoice.gr

Οι «καυτες» διακοπες του Μαριο Μπαλοτελι στο Σεν Τροπε


Μπορεί ο Μάριο Μπαλοτέλι να έκλαψε μετά την ήττα της Ιταλίας στον τελικό του Euro 2012 από την Ισπανία και να αμφισβητεί εάν είναι ο πατέρας του παιδιού που περιμένει η πρώην σύντροφός του, όμως το κέφι του δεν το έχει χάσει.
Ο εκκεντρικός επιθετικός λίγες ημέρες πριν ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Μάντσεστερ Σίτι, απολαμβάνει τις διακοπές του στο Σεν Τροπέ έχοντας στο πλευρό του αιθέριες παρουσίες, που του κάνουν και μασάζ, ενώ καπνίζει ναργιλέ και πίνει σαμπάνια.






Καλουσης: Θα γινει παταγος αν αποκαλυψω τι μου ειπαν Ντερτιλης-Ιωαννιδης


Ο Ευάγγελος Καλούσης ένας από τους πρωταγωνιστές του παραδικαστικού κυκλώματος γνωστός και ως «ο δικαστής με τη μεζούρα», πέντε μήνες μετά την αποφυλάκισή του, άναψε και πάλι «φωτιές» με την απόφασή του να ιδρύσει νομική εταιρεία για την οποία υπεραμύνεται της νομιμότητά της αλλά και για τη φιλία που ανέπτυξε στον Κορυδαλλό με τους πρωταγωνιστές των «Απριλιανών».
Σε συνέντευξή του στην Realnews, τονίζει ότι η εταιρεία Kalousis and Partners είναι απολύτως νόμιμη ενώ αναφέρει ότι στα δικαστήρια δεν θα πηγαίνει ο ίδιος αλλά οι συνεργάτες του.
Ο Ευάγγελος Καλούσης επεσήμανε ότι αυτό που κρατάει απο τα 5,5 χρόνια που παρέμεινε έγκλειστος στον Κορυδαλλό, είναι οι φιλίες που προέκυψαν πίσω από τα κάγκελα :
«Ξεχωρίζω ως πιο σημαντικές τις γνωριμίες μου με τους δυο τελευταίους Απριλιανούς, τον Νικόλαο Ντερτιλή και ειδικά με τον Δημήτριο Ιωαννίδη. Έμαθα απο πρώτο χέρι το παρασκήνιο και άγνωστα συμβάντα της νεοελληνικής ιστορίας εκείνης της περιόδου.
Κάποια έχω γράψει στο βιβλίο μου, η 6η Πτέρυγα. Άλλα δεν έχουν αναφερθεί αλλά θα πρέπει να γίνει ίσως μετά από 40 χρόνια γιατί, πιστέψτε με , εαν αυτό συνέβαινε, θα μπορούσαν ακόμα να προκαλέσουν μεγάλες ανατροπές.»
Ο Ευάγγελος Καλούσης μίλησε και για τα λάθη που έκανε στο παρελθόν και για την αδυναμία του στις...ψηλές γυναίκες:
«Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Ίσως ήμουν περισσότερο από όσο έπρεπε παρορμητικός σε ορισμένες κοινωνικές μου συμπεριφορές»

http://www.iefimerida.gr

Βατραχια (!) διεκοψαν την παρασταση στο θεατρο της Επιδαυρου!

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Το πρωτοφανές, για τα χρονικά του φεστιβάλ, περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου. Η παράσταση διακόπηκε προσωρινά ενώ άναψαν και οι προβολείς, με τους ηθοποιούς να κοιτούν με αμηχανία τους απρόσκλητους επισκέπτες...



Την ώρα που στη σκηνή βρίσκονταν οι πρωταγωνιστές Αιμίλιος Χειλάκης και Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης επικράτησε αναστάτωση στο κοινό με τους ηθοποιούς να μην μπορούν να συνεχίσουν.


Τι είχε συμβεί; Εκατοντάδες... θεατρόφιλοι βάτραχοι έκαναν "επίθεση" στους θεατές!


Όπως γράφει το star.gr επικράτησε πανικός και η παράσταση διακόπηκε προσωρινά καθώς χρειάστηκε να ανάψουν οι προβολείς του θεάτρου προκειμένουν να απομακρυνθούν οι απρόσκλητοι επισκέπτες!


Μετά από λίγη ώρα η παράσταση συνεχίστηκε κανονικά...


Για την ιστορία, οι δύο ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στον Οιδίποδα Τύραννο (και όχι στους... "Βατράχους" που έδωσαν το "παρών" σ' αυτή επεισοδιακή παράσταση).

http://www.newsit.gr

Βιντεο απο εν ψυχρω δολοφονια λογω μοιχειας


Μαχητής των Ταλιμπάν εκτέλεσε δημόσια τη γυναίκα του και υπό τις επευφημίες συγκεντρωμένου πλήθους επειδή τον απάτησε
Μαχητής των Ταλιμπάν εκτέλεσε τη σύζυγό του μπροστά σε ένα πλήθος 150 ή και περισσότερων ανδρών μετά από κατηγορίες που τη βάραιναν για μοιχεία. Ο άνδρας πλησίασε και πυροβόλησε πέντε φορές τη γυναίκα, σύμφωνα με τις εικόνες που κατεγράφησαν σε βίντεο και παρουσίασε το Reuters, υπό τις επευφημίες του συγκεντρωμένου πλήθους. 
"Ο Αλλάχ μας προειδοποιεί να μην
πλησιάζουμε τη μοιχεία διότι είναι λάθος", ακούγεται να λέει ένας Αφγανός, ενώ κάποιος άλλος αναφέρει πως "είναι διαταγή του Αλλάχ να εκτελεστεί". 
Ο έπαρχος Basir Salangi ανέφερε ότι το περιστατικό διαδραματίστηκε πριν από μία εβδομάδα στο χωριό Qimchok που βρίσκεται μία ώρα από την Καμπούλ. 
"Όταν είδα το βίντεο, έκλεισα τα μάτια. Η γυναίκα δεν ήταν ένοχη. Οι Ταλιμπάν είναι ένοχοι", σχολίασε ο Basir Salangi στο Reuters.


Καιαδας: Θα μας βρειτε απεναντι σας στην υποδουλωση των Ελληνων


Σκληρή επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Γερμενής, για την απαξίωση των Ελλήνων, καταθέτοντας στη Βουλή έγγραφο για τα δάνεια που έχουν πάρει τα δύο κόμματα εξουσίας από τις τράπεζες.
Ο κ. Γερμενής, που έγινε γνωστός ως «Καιάδας» από τη συμμετοχή του στο Black Metal συγκρότημα Naer Mataron, είπε ότι διεθνείς τοκογλύφοι επέβαλλαν το σχηματισμό συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με τη ΔΗΜΑΡ προτάσσοντας προεκλογικά το «εκβιαστικό δίλημμα Μνημόνιο ή χρεοκοπία», ενώ όπως είπε τα δύο μεγάλα κόμματα είχαν συμφωνήσει κρυφά στη συνέχιση του Μνημονίου.
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε και στην αύξηση των αυτοκτονιών στην Ελλάδα λόγω της οικονομικής κατάστασης και τόνισε ότι το κόμμα του μπήκε στη Βουλή για να ρίξει φως στο σκοτάδι. «Ο καιρός που ήσασταν μόνοι σας, τελείωσε», κατέληξε.

http://www.iefimerida.gr

Οι δρομοι του Μονακο σε γιοτ!


Συνδυάζει τη χλιδή με την φαντασία. Πρόκειται για τη νέα πρόταση Βρετανών σχεδιαστών της εταιρίας Yacht Island Design με τίτλο «Οι δρόμοι του Μονακό» (Streets Of Monaco). Είναι ένα υπερπολυτελές γιότ, μικρογραφία του Μονακό, συμπεριλαμβανομένων τμημάτων της πίστας του Μόντε Κάρλο! Όπως δήλωσε ο διευθυντής της εταιρείας Rob Mac Ferson «Θέλαμε να σχεδιάσουμε μια μικρογραφία του Πριγκιπάτου του Μονακό η οποία θα ταξιδεύει στον ωκεανό».

Το γιότ περιλαμβάνει τέσσερα κύρια καταστρώματα, με πισίνες, καταρράκτες, μπαρ και αίθουσες εκδηλώσεων, σπα, σινεμά, ελικοδρόμιο, μέχρι και γήπεδο τένις. Στο τελευταίο κατάστρωμα υπάρχουν 7 σουίτες με μπαλκόνια για τους φιλοξενούμενους, καθώς και βιβλιοθήκη και αίθουσα επικοινωνίας.



http://perierga.gr

Τα Ζωδια Σημερα 9 Ιουλιου 2012


Κριός
21/3-20/4

Πρέπει να δεις τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου με αισιοδοξία, για να μπορέσεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν, αγαπητέ Κριέ. Κάτι αλλάζει και εξετάζεις πολλά θέματα με διαφορετικό μάτι. Η θέση του Άρη στον Ζυγό σου χαρίζει σοφία και ορθή κρίση και θα οδηγηθείς εύκολα σε συμπεράσματα που έχουν υπόσταση και θα διευκολύνουν την μετέπειτα πορεία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην αφήσεις τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στη σχέση σου ανεκμετάλλευτες, φίλε Κριέ. Μπορείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα με το σύντροφό σου και να προχωρήσετε τη σχέση σας ένα βήμα πιο πέρα. Εσύ που δεν έχεις κάνει ακόμη κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, μην πτοείσαι και μην απογοητεύεσαι. Βγες έξω να διασκεδάσεις με τους φίλους σου και θα περάσεις ένα τέλειο βράδυ.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Κριός, η δουλειά σου βρίσκεται σε μια συνεχή εναλλαγή, ενώ εσύ θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται. Αν σήμερα αξιοποιήσεις κάποιες αλλαγές που θα γίνουν, με έξυπνο και διπλωματικό τρόπο, η επιτυχία είναι με το μέρος σου. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Επίσης, σήμερα μπορείς να κάνεις κινήσεις, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.






Ταύρος
21/4-20/5

Οι εκκρεμότητες του παρελθόντος δεν λύνονται από μόνες τους, αγαπητέ Ταύρε, όσο κι αν εσύ το θέλεις. Φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο τη σημερινή ημέρα και μην κινείσαι με παρορμητικότητα. Πρέπει να προσέξεις τις ενέργειές σου, γιατί έχεις την τάση να οδηγείς μερικές καταστάσεις στα άκρα τους. Καλύτερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να μπορέσεις να λύσεις αποδοτικά τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις υπέροχα με το σύντροφό σου, φίλε Ταύρε, αρκεί όταν είστε μαζί να μην μιλάς για θέματα που μπορεί να τον φορτίζουν, αλλά να κάνεις ουσιαστικά πράγματα μαζί του. Εσύ που είσαι μόνος σου, σήμερα να ξέρεις ότι είναι μία πολύ τυχερή ημέρα για να γνωρίσεις το πρόσωπο που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά, γι’ αυτό μην χάνεις λεπτό κλεισμένος μέσα στο σπίτι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου πολλά σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις μπορεί να καθυστερούν, αλλά αν παραμείνεις πιστός στο πρόγραμμα σου μπορείς να κάνεις θαύματα. Με τον Ερμή να συνεχίζει την κίνηση του στον Λέων, έχεις όλες τις θετικές προοπτικές για να δρομολογήσεις τα σχέδια σου όπως εσύ θέλεις. Τα οικονομικά έξοδα συνεχίζονται και εσύ προσπαθείς να τα ισορροπήσεις. Κάποιες προτάσεις που θα σου κάνουν, μπορεί να αυξήσουν τα έσοδά σου.






Δίδυμοι
21/5-21/6 

Φρόντισε σήμερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να οπλιστείς με κουράγιο, για να ξεπεράσεις τις προβληματικές καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν, αγαπητέ Δίδυμε, και μην κάνεις επιπόλαιες κινήσεις, σε στιγμές αδυναμίας και έλλειψης αυτοσυγκράτησης. Θα γίνουν κάποιες αποκαλύψεις, που θα σε επηρεάσουν αρκετά και θα σε αγχώσουν. Φροντίστε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου σε κάθε περίσταση και να μην ξεφύγεις από το πρόγραμμά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αφιέρωσε λίγο περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σου, φίλε Δίδυμε, και άφησε τις άλλες υποχρεώσεις έξω από τη σχέση σου. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, μην κάθεσαι καθόλου στο σπίτι και βγες να διασκεδάσεις. Ο έρωτας είναι κάπου εκεί έξω και αν ακολουθήσεις το ένστικτο σου, το πλανητικό σκηνικό θα σε ευνοήσει για να τον βρεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι δίδυμος, καλό θα είναι να προσέχεις σε συνεργασίες που θα προκύψουν, για να μην κάνεις λανθασμένες κινήσεις. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα, που δεν τα περίμενες. Θα τα καλύψεις, αλλά προσπάθησε να μην παρασυρθείς από άσκοπες αγορές.






Καρκίνος
22/6-22/7

Η κοινωνικότητα σου σήμερα θα είναι τονισμένη, αγαπητέ Καρκίνε, και με κατάλληλες ενέργειες, θα γνωρίσεις ενδιαφέροντα άτομα και θα κάνεις σημαντικές συζητήσεις. Αυτό θα έχει ως άμεσο αντίκτυπο αρχικά την βελτίωση της καθημερινότητας σου και έπειτα την πρόοδο της δουλειάς σου, μιας και ορισμένα από τα άτομα που θα συναναστραφείς σήμερα, θα σου φανούν χρήσιμα αργότερα, στον επαγγελματικό σου τομέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Συζήτησε με το σύντροφό σου για κάποια θέματα που απασχολούν και τους δυο, εμβαθύνοντας στην ουσία τους, ώστε να βρείτε το καλύτερο για τη σχέση σας. Φρόντισε να μην είσαι εγωιστής και ισχυρογνώμων, φίλε Καρκίνε, και αν βλέπεις ότι κάπου είσαι λάθος, παραδέξου το και προχώρα ένα βήμα πιο πέρα. Εσύ που είσαι μόνος, πάρε τη ζωή στα χέρια σου και μην περιμένεις από τρίτους να σου γνωρίσουν το άτομο που θα ερωτευτείς. Βγες έξω και φλέρταρε! Έτσι θα διαπιστώσεις ότι εσύ μόνο τελικά κινείς τα νήματα της ερωτικής σου ζωής.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Καρκίνος, οι προτάσεις που θα δεχτείς θα είναι πολλές. Το μόνο που σου απομένει είναι να κάνεις τις σωστές επιλογές, ώστε να έχεις επιτυχία. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα και οι υποχρεώσεις που έχεις συνεχίζονται και αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση.






Λέων
23/7-23/8

Μη σταματάς τις προσπάθειές σου, αγαπητέ Λέων, και μην κάνεις πίσω απλά και μόνο επειδή κάποια άτομα γύρω σου μπορεί να είναι αρνητικά ή δεν συμφωνούν με αυτά που θέλεις. Βάλε τις ιδέες σου σε εφαρμογή και προχώρα με μεθοδικότητα, χωρίς να επηρεαστείς από τίποτε και κανένα. Η ημέρα είναι ευνοϊκή για το ζώδιό σου και τα περιθώρια αποτυχίας είναι ελάχιστα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά στη σχέση σου, αν είσαι Λέων. Απόφυγε να κοντράρεις το σύντροφό σου όμως, για να μην έχεις προστριβές και παρεξηγήσεις. Κι αν ακόμη δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, σήμερα με την Σελήνη από τον φιλικό σου Κριό να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ποσειδώνα, οι πιθανότητες να το βρεις είναι πολύ μεγάλες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Λέων, τα πηγαίνεις πολύ καλά. Σήμερα μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου, για τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Τα οικονομικά σου τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε αυτή την περίοδο να κάνεις έξοδα, που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.






Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, η δυναμικότητα και η ζωντάνια που σε χαρακτηρίζουν, σου δίνουν τις προϋποθέσεις για να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις, που σε αγχώνουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Πάρα πολλά από τα σχέδια που έχεις προγραμματίσει, θα τα πετύχεις αποτελεσματικό τρόπο. Προσπάθησε να βάλεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητες που υπάρχουν και μην εκνευρίζεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου, φίλε Παρθένε, καλό θα είναι να συζητήσεις μαζί του και μην κάνεις κινήσεις πίσω από την πλάτη του. Εσύ που παλεύεις ακόμη με την μοναξιά σου βρες χρόνο να ασχοληθείς με κάποια νέα δραστηριότητα ή χόμπι και με αυτόν τον τρόπο να γνωρίσεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στον επαγγελματικό τομέα τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά, αν είσαι Παρθένος. Καλό είναι να προσέχεις αυτά που λες στους συνεργάτες σου, γιατί μπορεί να προκύψουν κάποιες μικρές αντιπαραθέσεις μαζί τους, αλλά φαίνονται να είναι πρόσκαιρες. Τα οικονομικά σου προσπάθησε να τα δεις με περισσότερη σοβαρότητα και να τακτοποιήσεις άμεσα κάποια θέματα νόμου ή γραφειοκρατικά.





Ζυγός
23/9-22/10

Η ένταση και η ενέργεια που θα έχεις σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα είναι μοναδικές. Φέρε στην επιφάνεια ζητήματα που θέλουν ξεκαθάρισμα και λύσε τα όμορφα και καλά, προσπαθώντας να μην εκνευρίζεσαι και να μην τα βάζεις με όλους, για να μην έχεις πρόβλημα μετά. Μπορείς πάντοτε να συμβουλεύεσαι τους δικούς σου για ό,τι σε απασχολεί. Ο κοινωνικός σου περίγυρος αρχίζει να γίνεται καλύτερος και πιο ενδιαφέρων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτήν την Δευτέρα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, φίλε Ζυγέ, αν αποφύγεις συζητήσεις, που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε κοντά με το άτομο που σας ενδιαφέρει και να του μιλήσετε για τα αισθήματα σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ζυγός, θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά θέματα που εκκρεμούν. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν. Σήμερα μην κάνεις έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.







Σκορπιός
23/10-22/11

Η ημέρα θα είναι αρκετά έντονη και πρέπει να ελέγχεις ό,τι κάνεις, αγαπητέ Σκορπιέ. Φρόντισε να έχεις τεταμένη την προσοχή σου και τη διορατικότητά σου, για να μπορέσεις να προλάβεις τις προβληματικές καταστάσεις, που ενδεχομένως θα προκύψουν. Οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Απαιτείται τεράστια προσοχή στις αποφάσεις που ετοιμάζεσαι να πάρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φίλε Σκορπιέ, απόφυγε να φορτίζεις το σύντροφό σου με τα ίδια θέματα της καθημερινότητάς σου, γιατί θα κουραστεί και θα ακούσεις παράπονα. Ετοίμασε ένα ωραίο και ρομαντικό δείπνο για δύο και, όσο ταλαιπωρημένος και αγχωμένος κι αν νιώθεις, ξεκουράσου στην αγκαλιά του. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά, βγες με τους φίλους σου και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Σκορπιός, έχεις αβεβαιότητα για την πορεία της εργασίας σου και τι ακριβώς θα κάνεις στο μέλλον και αν θα έχεις επιτυχία. Η ημέρα είναι καλή για να εξωτερικεύσεις τους φόβους σου και να τους συζητήσεις με τα άτομα που εμπιστεύεσαι. Οι συμβουλές τους θα σου φανούν πολύτιμες. Στα οικονομικά σου, φρόντισε άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις, για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.






Τοξότης
23/11-21/12

Αυτή την Δευτέρα, αγαπητέ Τοξότη, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς άμεσα, γιατί θα αποδειχτούν πολύ καλές για την πορεία σου. Ακόμη κι αν αισθάνεσαι κουρασμένος από κάποια γεγονότα που σε έχουν βρει απροετοίμαστο, άδραξε την ημέρα σου για να τονώσεις τις μπαταρίες σου και να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Η τύχη είναι με το μέρος σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις καλά με το σύντροφό σου, φίλε Τοξότη, αν διώξεις το άγχος και την ένταση που σε κυριεύει συνέχεια και γίνεις λίγο πιο γλυκός και τρυφερός μαζί του. Οι ελεύθεροι Τοξότες θα έχετε συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν και κάποιες κουβέντες που θα κάνετε μαζί τους, θα σας απογοητεύσουν για ακόμη μία φορά. Ωστόσο, η μέρα σας ευνοεί για να πάρετε την εκδίκηση σας, παίζοντας ένα περίεργο παιχνίδι μαζί τους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Τοξότης, θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργιες συνεργασίες και κάποια σχέδια που μπορεί να είχαν πάρει αναβολή, τώρα θα δρομολογηθούν. Στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις συζητήσεις, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου. Υπογραφή συμβολαίων και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.






Αιγόκερως
22/12-19/1

Αφιέρωσε σήμερα περισσότερο χρόνο και προσπάθειά στα μελλοντικά σχέδιά σου, αγαπητέ Αιγόκερε. Οφείλεις να κάνεις μερικές καίριες αλλαγές και να εξετάσεις την κάθε σου κίνηση, ώστε να βαδίσεις με μεγαλύτερη σιγουριά προς την υλοποίηση των στόχων σου. Μίλα με τους δικούς σου για όλα όσα απασχολούν το μυαλό σου και θα πάρεις την κατάλληλη βοήθεια, που θα σε ανακουφίσει ψυχολογικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις που μπορεί να προκύψουν, σε σχέση με κάποια πράγματα που θέλει ο σύντροφός σου, φίλε Αιγόκερε, γιατί πολύ εύκολα τα πράγματα μπορεί να οδηγηθούν στα άκρα. Εσύ που ακόμη περιμένεις την καινούργια γνωριμία να έρθει στη ζωή σου και να σε ανανεώσει, θα έχεις πολλές πιθανότητες σήμερα, γιατί η θέση της Σελήνης στον φλογερό Κριό από το μεσημέρι και μετά, σε κάνει ακαταμάχητο και ιδιαίτερα γοητευτικό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Αιγόκερως, απόφυγε σήμερα στη δουλειά σου να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Το νευρικό σου σύστημα δεν θα είναι στα καλύτερά του και αισθάνεσαι αρκετή κούραση, με αποτέλεσμα η κρίση σου να μην είναι και η πιο σωστή. Στα οικονομικά σου, έχεις αρκετά προβλήματα και πολλά έξοδα. Προσπάθησε να μην κάνεις άσκοπες αγορές και να συμβιβαστείς με αυτά που έχεις.






Υδροχόος
20/1-19/2

Ο δυναμισμός που θα έχεις αυτήν την Δευτέρα, αγαπητέ Υδροχόε, θα σε κάνει να έχεις θετικά αποτελέσματα σε οικονομικές ή επαγγελματικές σου υποθέσεις που κινδυνεύουν ή που απλώς είχες παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Στα συναισθηματικά σου, το κλίμα δεν αλλάζει όσο θα ήθελες, αλλά μπορείς να αναπληρώσεις κάποιες ελλείψεις με την παρέμβαση φίλων και να περάσεις εξίσου καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις πολλές συζητήσεις με το σύντροφό σου, για να κάνετε τη σχέση σας καλύτερη, φίλε Υδροχόε. Τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά μεταξύ σας και θα βάλετε τώρα τις νέες βάσεις γι’ αυτά που ονειρεύεστε. Εσύ που διανύεις ερωτικές μοναξιές, βγες έξω από το σπίτι σου να διασκεδάσεις, αφού πολλοί είναι αυτοί που θα σε πλησιάσουν και θα σε φλερτάρουν, αρκεί να δείξεις ότι είσαι διαθέσιμος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Υδροχόος, μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα, που σε αγχώνουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι ανασφάλεια. Στα οικονομικά, μην συνεχίζεις να κάνεις κινήσεις, που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν, αλλά κάνε μια μικρή οικονομία, γιατί σε λίγο καιρό με τους ρυθμούς που κινείσαι, θα αναγκαστείς να δανειστείς και δεν θα σου αρέσει καθόλου.






Ιχθείς
20/2,20/3

Κινήσου σήμερα με ρεαλισμό και προσαρμόσου στις αλλαγές που θα γίνουν γύρω σου, ακόμη κι αν αυτές δεν σε βρίσκουν σύμφωνο, αγαπητέ Ιχθύ. Από τη στιγμή που δεν μπορείς να τις αποτρέψεις, οφείλεις να τις αποδεχτείς και να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα, για το δικό σου συμφέρον. Το απόγευμα είναι ευνοϊκό για βόλτες και συζητήσεις, παρέα με κολλητούς φίλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας είναι πολύ καλό τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους αδέσμευτους Ιχθείς. Οι μεν πρώτοι θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας και να τονώσετε την ερωτική ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφο σας, ενώ οι δεύτεροι θα συναντήσετε πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους, που θα σας ξεσηκώσουν ερωτικά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου θα έχουν σταθερή πορεία, φίλε Ιχθύ, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Τόλμησε σήμερα να κάνεις άλματα και πάρε κάποια ρίσκα, γιατί θα αποδειχτούν πολύ συμφέροντα για την εξέλιξη σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά με συνετή διαχείριση, μπορείς να τα φέρεις σε μία ισορροπία.



Πηγή: myastro.gr


Σοκαρει η ιστορια της Ελληνιδας κατασκοπου στην Τουρκια!


Ενα πρωτοφανές σε έκταση σκάνδαλο κατασκοπείας συγκλονίζει ...

τη γειτονική χώρα, µε επίκεντρο µια Ελληνίδα κατάσκοπο αλλά και µε την εµπλοκή µεγάλου αριθµού Τούρκων αξιωµατικών.


Μια µυστηριώδης γυναίκα, ελληνικής καταγωγής, από τη Σµύρνη, µε το όνοµα (ή ψευδώνυµο;) Αννα, έχει δηµιουργήσει τεράστιο πρόβληµα στις τουρκικές ένοπλες δυνάµεις, οι οποίες συγκλονίζονται από το µεγαλύτερο σκάνδαλο κατασκοπείας στην ιστορία τους.

Αφορµή οι υπόγειες δραστηριότητες της περίφηµης Αννας, που υπέκλεπτε απόρρητα στρατιωτικά µυστικά και τα έστελνε... στην Ελλάδα. Εξαιτίας αυτής της γυναίκας, εδώ και περίπου τρεις µήνες έχει εξαπολυθεί ένα όργιο συλλήψεων Τούρκων αξιωµατικών και όχι µόνο, που εµπλέκονται στο µεγάλο αυτό σκάνδαλο.

http://www.kamikazi.gr

Υβριδια ζωων με ανθρωποειδη στα βρετανικα εργαστηρια - Εφιαλτης ή σωτηρια;



Επιστήμονες έχουν δημιουργήσει περισσότερα των 150 ανθρώπινων υβριδίων με ζώα σε Βρετανικά εργαστήρια.




Ο λόγος δημιουργίας αυτών ήταν....η επιθυμία ερευνητών να αναζητήσουν πιθανές θεραπείες σε μία ευρεία γκάμα διαφόρων παθήσεων.Η αποκάλυψη έγινε μόλις μια μέρα μετά την προειδοποίηση μια επιστημονικής επιτροπής για πιθανό εφιαλτικό σενάριο, παρόμοιο με αυτό της ταινίας ο «Πλανήτης των πιθήκων», στην οποία πειράματα δημιουργίας υβριδίων ανθρώπου με ζώο προχωράει σε υπερβολικό βαθμό.

Συγκεκριμένα, η είδηση κάνει λόγο για 155 έμβρυα τα οποία περιέχουν στο γονιδίωμά τους γενετικό υλικό τόσο από ανθρώπους όσο και από ζώα και πως οι όλες εργασίες έχουν ξεκινήσει από το 2008, με το σχετικό ψήφισμα για την Γονιμοποίηση Ανθρώπινων Εμβρύων.

Aυτό είχε ως αποτέλεσμα την νομιμοποίηση της δημιουργίας διαφόρων υβριδίων, συμπεριλαμβανομένου ενός αυγού το οποίο είχε γονιμοποιηθεί από ανθρώπινο σπέρμα.

Τα υβρίδια αυτά, δηλαδή μεταξύ ανθρώπου και ζώου, τα κατατάσσουμε σε δύο κατηγορίες στα cybrids, που ανθρώπινο γενετικό υλικό εισάγεται μέσα σε ένα κύτταρο ζώου και στις χίμαιρες, στα οποία ανθρώπινα κύτταρα αναμιγνύονται με έμβρυα ζώων.

 Από τη μεριά τους, οι επιστήμονες , υποστηρίζουν πως μέσω αυτών των τεχνικών θα μπορέσουμε να αναπτύξουμε σύντομα εμβρυικά βλαστικά κύτταρα τα οποία στην συνέχεια θα χρησιμοποιούνται σε μια σειρά μέχρι τώρα ανίατων ασθενειών, ενώ τα έμβρυα θανατώνονται μετά το πέρας 14 ημερών κάτι που υπαγορεύει η ίδια η νομοθεσία.

Συγκεκριμένα σε τρία εργαστήρια στην Βρετανία, των πανεπιστημίων King College, Newcastle και Warwick, είχαν χορηγηθεί άδειες για να διεξάγουν τέτοια είδους πειράματα μετά την εφαρμογή του σχετικού ψηφίσματος.

Αν και τώρα έχουν σταματήσει τα πειράματα, λόγω έλλειψης χρηματοδότησης, οι επιστήμονες φαίνονται να θεωρούν πως δεν είναι το τέλος για αυτά και πως στο μέλλον θα υπάρξουν ακόμα περισσότερα.

Ο αριθμός των εμβρύων αποκαλύφθηκε ύστερα από ερώτηση που έθεσε στην βουλή ο Λόρδος Alton. Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο γεγονός ότι όταν οι επιστήμονες ρωτήθηκαν ποια θα ήταν τα οφέλη, εκείνοι απάντησαν έμμεσα πως αν τους αφήσουν να προχωρήσουν θα καταφέρουν να αναπτύξουν θεραπείες για κάθε ασθένεια γνωστή στον άνθρωπο.

Στη συνέχεια ανέφερε στοιχεία ότι σε 80 από τις θεραπείες που παρουσιάστηκαν, χρησιμοποιήθηκαν ενήλικα βλαστικά κύτταρα, και όχι εμβρυικά. Tι εννοούσε λέγοντας ενήλικα βλαστικά κύτταρα; Από που είχαν προέλθει; Τι πλάσματα προκύπτουν από αυτούς του πειραματισμούς;

Mια ομάδα κορυφαίων επιστημόνων, νωρίτερα την προηγούμενη εβδομάδα, προειδοποίησε για την επικινδυνότητα αυτών των πειραμάτων και μάλιστα απαίτησε να δημιουργηθούν νόμοι για για αποφευχθούν φαινόμενα κατά τα οποία να προσδίδονται ανθρώπινα «χαρακτηριστικά» σε ζώα, όπως γίνεται με την εισαγωγή ανθρώπινων βλαστικών κυττάρων στον εγκέφαλο πρωτευόντων θηλαστικών.

Τέλος πρέπει να αναφερθεί πως υβρίδια ανθρώπου με ζώα κατασκευάζονται και σε άλλες χώρες και μάλιστα δεν υπάρχει κανένας νομοθετικός κανονισμός και περιορισμός. Μας εγγυάται κανείς ότι δε θα δούμε σύντομα το μυθιστόρημα του H. G. Wells "Το νησί του δρ. Μονρόε" να γίνεται πραγματικότητα; Ότι δε θα δούμε φιλόδοξους και χωρίς ηθικούς φραγμούς επιστήμονες να κατασκευάζουν "Μινώταυρους" για το καλό μας εξυπηρετώντας ασύδοτες πολιτικές ελίτ; Με βάση ότι μας έχει συμβεί στο βάθος της ανθρώπινης ιστορίας έχουμε κάθε λόγο να ανησυχούμε για αυτή τη "Νέα Εποχή" που αρχίσαμε να διανύουμε, ομολογουμένως τα παλαιά ήθη προκαλούσαν πολύ λιγότερο φόβο. 
apocalypsejohn.com

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger