E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΩΡΑ ΓΙΑ...ΣΕΞ!!!

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012


Σεξ το πρωί ή το βράδυ; Και ποιος άνδρας δεν θα έλεγε «ναι» σε μία πρωινή ερωτική επαφή! Αντιθέτως, οι γυναίκες το προτιμούν….
βραδινό. Όμως τελευταία μελέτη αποδεικνύει ότι κατά τη διάρκεια του πρωινού σεξ εκκρίνεται η ορμόνη ωκυτοκίνη, που δημιουργεί το αίσθημα της χαράς και παράλληλα, τονώνει τη σχέση ενός ζευγαριού.
Για τον άνδρα τα επίπεδα της τεστοστερόνης κορυφώνονται το πρωί και η στύση είναι πιο έντονη γιατί στη διάρκεια της νύχτας το πέος αιματώνεται καλύτερα.
Όπως αναφέρουν ειδικοί, το πρωινό σεξ είναι ευεργετικό, καθώς είναι η καλύτερη εκτόνωση του σώματος και του μυαλού! Επιπλέον ανακουφίζει από τους πόνους και το άγχος και βελτιώνει τόσο τις επιδόσεις σας, όσο και τις αντοχές σας. 
Όσοι λοιπόν ξεκινούν το πρωινό τους κάνοντας σεξ, νιώθουν πολύ πιο χαρούμενοι και ευδιάθετοι κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης ημέρας. 
Παρά το γεγονός λοιπόν ότι για τις περισσότερες γυναίκες το πρωί δεν αποτελεί αγαπημένη ώρα για σεξ, καλύτερα να το ξανασκεφτούν. Αφού….σεξ πρωί – πρωί = χαρά και ευεξία για όλη την υπόλοιπη ημέρα!


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger