Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Χρυσα Χρυσακη στηνεται στην Athens Erotic Dream 2012...!

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Η Χρύσα Χρυσάκη στο περίπτερο της Sirina στην Athens Erotic Dream 2012... 
alt


alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt

alt

http://www.kanonitv.net

Είχε… Ψύχρα Στις Κάννες Δε Βοηθούσε Και Το Φόρεμα…


Οι επιδράσεις των χαμηλών θερμοκρασιών στο γυναικείο σώμα είναι γνωστές.
Αν και στη νότια Γαλλία όπου διεξάγεται το Φεστιβάλ των Καννών, οι θερμοκρασίες σπάνια πέφτουν αρκετά, η….

Nicole Kidman έδειξε να «κρυώνει» λίγο.

Αυτό μπορεί να υποθέσει κανείς κοιτώντας τις παρακάτω φωτογραφίες.
Βλέπετε η διάσημη ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα λεπτό φόρεμα σε αρχαιοελληνικό στυλ, το οποίο δύσκολα μπορεί να κρύψει σημεία του σώματος και ειδικά άμα… «κρυώνεις»!

http://www.mychannel.gr

CyberGOTH: Μία μόδα που δεν περνά... απαρατήρητη! (photos)

Η μόδα αυτή περιλαμβάνει το συνδυασμό του μαύρου χρώματος με χρώματα neon, υλικά που αντανακλούν και pvc, καθώς και μεγάλες μπότες-πλατφόρμες. Έχουν hair extensions σε έντονα χρώματα και piercings. Συχνά ακόμα χρησιμοποιούνται οι μάσκες (αερίου ή ιατρικές), όπως και τα προστατευτικά γυαλιά. Το μακιγιάζ τους είναι αρκετά έντονο και μπορεί να περιέχει κι αυτό neon χρώματα. Δείτε μερικά κορίτσια ντυμένα και μακιγιαρισμένα σύμφωνα με τους κανόνες της CyberGoth...








http://coolaristo.blogspot.com

Ωχ Παναγια μου !!!! Δειτε την Δημητρα Αλεξανδρακη με μαγιο να βαζει φωτιες.... Ολα φΟρα παρτΙδα !!


Στην Λάρνακα επέλεξε να κάνει τα πρώτα της μπάνια η Δήμητρα Αλεξανδράκη και το showbiztimecy την τσάκωσε με το καναρινί brazilian μαγιό της να σπέρνει πανικό στον αντρικό πληθυσμό της παραλίας!
Με τα οπίσθιά της να πετάγονται έξω από το μικοσκοπικό μπικίνι και το μπούστο της έτοιμο να εκραγεί, η Δήμητρα Αλεξανδράκη απέδειξε για ακόμη μία φορά πως είναι κορμάρα!!!

http://athensbars.gr










Ο κλέφτης των στρινγκ ξαναχτυπά


Έχει σαρώσει τα μπαλκόνια και τις βεράντες στην Καλαμπάκα Τρικάλων, φετιχιστής που περιφέρεται και αρπάζει απλωμένα γυναικεία εσώρουχα.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται πιθανότατα για τον ίδιο άνθρωπο που είχε απασχολήσει και τα προηγούμενα χρόνια την πόλη με παρόμοιες ασυνήθιστες κλοπές, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες,  οπότε και είχαν καταγραφεί αρπαγές γυναικείων εσωρούχων.
Σύμφωνα με το dete.gr, όλα δείχνουν ότι ο φετιχιστής επέστρεψε για τα καλά, αφού έχει ήδη χτυπήσει αρκετές φορές για να… εμπλουτίσει τη συλλογή του.
Κάτι μας λέει ότι οι ντόπιες θα σταματήσουν να αγοράζουν ακριβά εσώρουχα…

http://www.radar.gr

Σοκ στη Λάρισα από μια ροζ φωτογραφία!


Σε μια ροζ φωτογραφία που σοκάρει για το περιεχόμενό της και κυκλοφορεί ήδη σε κάποια κινητά τηλέφωνα, αναφέρεται σημερινό ρεπορτάζ της Λαρισινής εφημερίδας ΚΟΣΜΟΣ.

Στο σχετικό θέμα που αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς, όπως σημειώνει η εφημερίδα, εμπλέκονται ένας πασίγνωστος αιρετός της πόλης και μια Λαρισαία πολιτευτής μεγάλου κόμματος, αναγράφονται τα εξής:



«Θα μπορούσε να είναι απλώς μια γαργαλιστική ροζ ιστορία αλλά η φωτογραφία και οι πληροφορίες που τη συνοδεύουν σοκάρουν. Η εικόνα προδίδει το εσωτερικό ενός δωματίου με διάκοσμο ξενοδοχείου και πρωταγωνιστές δύο άτομα ή καλύτερα... ενάμιση.



Η φωτογράφιση έγινε από κινητό τηλέφωνο από μια γυμνή γυναίκα η οποία είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και αποκαλύπτει τα κάλλη της από τη μέση και κάτω. Σε πρώτο πλάνο φαίνονται τα ανοιχτά, μισοσηκωμένα γυμνά και μάλλον ωραία πόδια της, καθώς είναι προφανές ότι κρατάει τη συσκευή λίγο πάνω από την κοιλιά της!



Σε δεύτερο αλλά πεντακάθαρο πλάνο, όρθιος κάτω από το κρεβάτι, διακρίνεται ένας άνδρας, ελαφρώς προφίλ, ο οποίος ντύνεται και τη στιγμή εκείνη κουμπώνει το πουκάμισό του!



Η ολοκληρωμένη εικόνα αποκαλύπτει τη συνάντηση δύο ανθρώπων που μόλις ολοκλήρωσαν την συνεύρεσή τους με τον άνδρα να δείχνει πιο βιαστικός καθώς ήδη έχει σχεδόν ντυθεί.



Όμως η ροζ πλευρά έχει πολιτική, αυτοδιοικητική και κομματική όψη, καθώς ο άνδρας είναι πασίγνωστος στη Λάρισα, με θητεία αιρετού, και άκρες στο κόμμα του! Η έκπληξη προέρχεται από την ταυτότητα της γυναίκας η οποία κρατάει και το κλειδί της ιστορίας: Οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι πρόκειται για Λαρισαία πολιτευτή, μεγάλου κόμματος, η οποία ήταν μάλιστα υποψήφια στις εκλογές της 6ης Μαΐου στο νομό Λάρισας !!!



Το αξιοπερίεργο είναι ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία- και απ΄ότι λέγεται υπάρχουν κι άλλες- διέρρευσε από την ίδια με σκοπό να εκθέσει τον επώνυμο εραστή της για λόγους που μόνο αυτή γνωρίζει!!!



Πρόκειται για εκδίκηση; Πρόκειται για εκβιασμό; Ότι και να συμβαίνει, το κόμμα τους θα πρέπει να πάρει άμεσα τα μέτρα του και να τηρήσει τις αποστάσεις και από τους δύο. Η υπόθεση, ακόμα και μέσα στη γενικότερη κατάπτωση των αξιών που ζούμε σήμερα, όζει και από ηθικής απόψεως. Η φωτογραφία, από την στιγμή που έχει ξεφύγει από το κινητό της κυρίας, αργά ή γρήγορα, θα φτάσει και στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, αλλά αυτό θα ήταν το λιγότερο κακό. Τα πολλά και πρόθυμα μπλογκς θα έβρισκαν τρόπο να την ανεβάσουν...»


tro-ma-ktiko

Bad Ass



Το Bad Ass, λέει την ιστορία ενός βετεράνου του Βιετνάμ ο οποίος παίρνει ανάποδες όταν ο καλύτερος φίλος του δολοφονείται και η αστυνομία δεν κάνει τίποτα για αυτό.

Είδος ταινίας: Action | Drama 
Βαθμολογία: 5.4/10 (1,780) 
Σκηνοθεσία: Craig Moss 
Σενάριο: Craig Moss, Elliot Tishman 
Ηθοποιοί: Danny Trejo, Charles S. Dutton, Ron Perlman, Joyful Drake 
Χώρα παραγωγής: USA

Το μαγιό που αψηφά τη βαρύτητα


Φωτογραφίες της Jenni Farley με το «διαφορετικό» μπικίνι

Το μαγιό στις φωτογραφίες που ακολουθούν σχεδιάστηκε με σκοπό να μην στέκεται εμπόδιο στο ομοιόμορφο μαύρισμα. Μπορεί βέβαια όπως το φορά η Jenni Farley- και σχεδιάστρια και δοκιμαστής του μοντέλου- να προκαλέσει και… παράπλευρες απώλειες. 
Το μαγιό που αψηφά τη βαρύτητα δεν έχει κορδονάκι να δένει στην πλάτη. Πού και πώς δένει, κανείς δεν ξέρει. Αλλά όλοι περιμένουν τη στιγμή που μπορεί να υπάρξει… απώλεια στήριξης και αστοχία υλικού. 


Η 24χρονη που γίνεται διάσημη μέσω του ριάλιτι Snooki and JWoww vs. The World, όπου πρωταγωνιστεί με την καλύτερή της φίλη Snooki, επέδειξε τις επικίνδυνα αστήριχτες καμπύλες της στο Νιου Τζέρζι. 



Δείτε τις φωτογραφίες






newsbeast

Ανέκδοτο: Ο Λένιν είναι στη Γενεύη!!!

Σε μία δημοπρασία έργων τέχνης μεταξύ των παρευρισκομένων και ένας
βαθύπλουτος αμερικάνος που καυχιέται για την μεγάλη συλλογή έργων τέχνης
που έχει στην κατοχή του. Στο θεωρείο παρουσιάζονται τα διάφορα έργα για
πλειστηριασμό.
-Και τώρα ένα υπέροχο έργο του Πικάσο που το ζωγράφισε όταν ήταν 15 ετών.
500.000 δολάρια!
-1.000.000 δολάρια το αγοράζω!! φωνάζει με χαρακτηριστική άνεση ο
αμερικάνος και με το πούρο στο στόμα γυρίζει και καυχιέται στον διπλανό του
.
- Έχω όλα τα έργα του Πικάσο από 2 έως 30 χρονών.
Η δημοπρασία συνεχίζεται με τον εκφωνητή να αναγγέλλει:
-Και τώρα ένας πίνακας με τον Λένιν στη Μόσχα. 600.000 δολάρια.
-1000000 δολάρια! τον αγοράζω ξαναφωνάζει ο αμερικάνος και γυρνώντας πάλι
στον διπλανό του καυχιέται με χαρακτηριστικό ύφος: Τώρα έχω όλα τα
πορτραίτα του Λένιν .
Ο κύριος δίπλα στον αμερικάνο αρχίζει και ενοχλείται με το πομπώδες του
ύφος και του απαντάει:
-Δεν έχετε όμως τον Λένιν στη Γενεύη.
-Τι λες τώρα! του απαντάει αυτός Υπάρχει τέτοιος πίνακας, τον θέλω!
-Βεβαίως και υπάρχει. Τον έχω στην συλλογή μου αλλά είναι λίγο ακριβός!
-Δεν με ενδιαφέρει, απαντάει ο αμερικάνος, πόσα θες να μου τον πουλήσεις.
-Με 2000000 δολάρια είναι δικός σας. Ξέρετε μόνο που θα σας τον στείλω με
κούριερ γιατί βρίσκεται στο σπίτι μου.Θα σας δώσω και το τηλέφωνό μου να
μιλήσουμε όταν τον παραλάβετε.
-Σύμφωνοι, απαντά ο αμερικάνος,πληρώνει την επιταγή και περιμένει τον πίνακα
ο οποίος και έρχεται σε λίγες ημέρες στο σπίτι του.
Μόλις τον ανοίγει βλέπει ζωγραφισμένους γυμνούς σε ένα κρεβάτι μια
γυναίκα και από πάνω της ένα μουστακαλή να επιδίδονται σε σεχ.
Παίρνει τηλέφωνο αυτόν που του πούλησε τον πίνακα για εξηγήσεις.
-Τι μου πούλησες ρε κατεργάρη, τα λεφτά μου πίσω.
-Αυτός είναι ο πίνακας κύριε. "Ο Λένιν στην Γενεύη."
-Ποια Γενεύη και ποιος Λένιν. Εγώ βλέπω μία γυμνή γυναίκα να πηδιέται.
-Αυτή είναι η γυναίκα του Λένιν.
-Και αυτός που την πηδάει ποιος είναι!
-Α' αυτός είναι ο Στάλιν.
-Και ο Λένιν που είναι;
-Ο Λένιν είναι στη Γενεύη!!!

Απίστευτες εικόνες από τον φωτογράφο που κατεβαίνει στους κρατήρες ηφαιστείων


«Κάνει τόση ζέστη που κάθε σημείο του δέρματος το οποίο μένει εκτεθειμένο καίγεται επί τόπου αλλά... οι φωτογραφίες που βγαίνουν είναι τόσο τέλειες» λέει ο Μπραντ Λιούις για να εξηγήσει... την τρέλα του. Κι ας τον έχει φέρει πολλές φορές κοντά στον θάνατο.
Μπορεί να «λιώνει» από τους 1000 βαθμούς Κελσίου αλλά μένει εκεί, στην άκρη του κρατήρα, με την φωτογραφική μηχανή στο χέρι περιμένοντας την ιδανική στιγμή για την τέλεια λήψη της έκρηξης.
Ο 54χρονος Μπραντ Λιούις θεωρείται ακόμη και από τους πιο στενούς του φίλους... τρελός αλλά πολλές φορές καταφέρνει κάποιους από αυτούς να πλησιάσουν για να τον απαθανατίσουν ενώ εργάζεται στην καρδιά του ηφαιστείου.
Ο αγαπημένος του τόπος εργασίας τα τελευταία 20 χρονια είναι το Kilauea, ένα από τα πιο ενεργά κι επικίνδυνα ηφαίστεια του κόσμου το οποίο βρίσκεται στη Χαβάη. «Είναι τόσο καταπληκτικά όμορφο. Με τόσο όμορφη δύναμη! Προτιμώ να δουλεύω μόνος αλλά καμιά φορά φωνάζω μερικούς φίλους να θαυμάσουν τη λάβα και να τραβήξουν μερικές φωτογραφίες που να αποδεικνύουν πόσο κοντά στον κρατήρα δουλεύω», εξηγεί ο ίδιος και προσθέτει ότι πάντοτε φορά κράνος, γάντια, ειδική στολή και έχει μαζί του μια συσκευή για την προστασία της αναπνοής.
«Πρέπει να κρατάω τα δηλητηριώδη αέρια μακριά... Οι θερμοκρασίες που επικρατούν μπορούν να λιώσουν την φωτογραφική μου μηχανή σε δευτερόλεπτα. Φανταστείτε τί γίνεται με το ανθρώπινο δέρμα. Ξέρω πως αν κάτι δεν πάει καλά θα το πληρώσω με τη ζωή μου, αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ. Κάνω την καλύτερη δουλειά στον κόσμο», δηλώνει και... για του λόγου του το αληθές δείχνει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες του αγαπημένου του ηφαιστείου.


Ζώδια, Σεξ και Αντρες


by Stazomeli
ΚΡΙΟΣ ο Απρόβλεπτος: Θα σε αρπάξει από το μαλλί για να σε βάλει κάτω. Και η πλάκα είναι, ότι δεν θα σε ρωτήσει κιόλας!
aigok
ΤΑΥΡΟΣ ο Προβλέψιμος: Σιγά μην αλλάξει όσα έμαθε. Τρελή είσαι? Τα καινούργια πράγματα είναι για εκείνους που δεν μπορούν να σε ικανοποιήσουν στο κρεβάτι…. Ή μήπως όχι?
BOUBOURAKAS
Δίδυμος: Ο Πιστός. Είπα να πω ένα ανέκδοτο να περάσει η ώρα. Αλλά ήταν πολύ σύντομο, ε? Να πω ένα ακόμα? Είναι και σταθεροί… Γελάσαμε πάλι!
didym
Καρκίνος: Το Ηφαίστειο. Βεζούβιος είναι και δεν το κρύβει…. Στην κουζίνα. Στο κρεβάτι έχει παρατσούκλι. Ο αγκαλίτσας. Ας μην επεκταθώ…
men-giving-flowers_005
Λέων: Ο κύριος των προκαταρτικών. Άμα ξεκινήσει, σου βγάζει το λάδι μέχρι να πάει στο ψητό. Θαυμάζει τόσο πολύ τον ανδρισμό του, που είναι αμαρτία να μην τον… χορτάσεις κι εσύ.Προσκυνώ τη χάρη σας monsieur….
Mathias-Lauridsen-male-models-18081920-308-400
Παρθένος: Ο ρομαντικός. Τυχερή θα είσαι να ακούσεις καμία τρυφερή κουβέντα και να μηναπευθύνεται στον… σκύλο του. Μην περιμένεις πολλές γλύκες, εκτός κι αν έχεις φέρει σοκολατάκια. Τι να πω? Ο καθένας όπως μπορεί..
aig
Ζυγός: Ο αναποφάσιστος. Ο άντρας με τις περισσότερες απορίες, που ούτε το google δεν του φτάνει για να τις λύσει. Βάλτον στο κρεβάτι κι οδήγα εσύ, γιατί αλλιώς θα μείνει να απορεί αν πρέπει να σε γδύσει κι από πού να ξεκινήσει…
Brad_pitt_
Σκορπιός: Ο θερμός. Λάθος. Ο άντρας φωτιά και λάβρα. Όταν το σεξ κι ο μάστοράς του σε καλούν σε συνάντηση, να είσαι…. ανοιχτή κι έτοιμη για όλα. Απλά αφέσου στον επαγγελματία…
sc
Τοξότης: Ο περιπετειώδης. Σεξ χωρίς όρια και με τρόπους που ούτε που ήξερες ότι υπάρχουν, θα σου μάθει με αφοπλιστική απλότητα, σα να μαθαίνεις ποδήλατο ένα πράγμα ο κύριος. Περί ορέξεως…
asx
Αιγόκερως: Η έκπληξη. Κι όμως το λέει η καρδούλα του και πίσω από το προσωπείο της παγωμάρας, ανακαλύπτεις νέα (σ)εξωτικά μέρη. Αμέεεε…
gfd
Υδροχόος. Η επανάληψη. Πες του να σου κάνει ότι κι εχτές και τον έχεις σκοτώσει στην στιγμή. Για να μη σου πω ότι θα είναι και το … τελευταίο πράγμα που θα πεις, πριν κλείσει την πόρτα πίσω του.
ydrox
Ιχθύς: Ο βάρβαρος. Εάν σου αρέσουν οι άγριες καταστάσεις βρήκες τον άνθρωπό σου. Σηκώνει το χέρι, το βαράει και πάει το κουνούπι… Μπήκες?

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger