Από το Blogger.
E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 31/1

Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014


Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Αντιδρώντας θετικά με μια και μοναδική κίνηση και κάνοντας αισθητή την παρουσία σας σε κύκλους φιλικούς, θα δείτε ότι περνάει η γνώμη σας και είναι και πολύ σημαντική. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε καλές ιδέες οι οποίες θα βοηθήσουν την προσωπική σας εξέλιξη
Έρωτας: Μπορεί να μην φαίνεται αλλά ίσως να περνάτε μια κρίση εφ όλης της ύλης η οποία σίγουρα θα βγει σήμερα στην επιφάνεια και θα μπορέσετε με ήρεμο τρόπο να την διαχειριστείτε. Πιθανόν η επαφή με Καρκίνο ή Αιγόκερω να χρειαστεί αναθεώρηση. Ο φιλικός τόνος και η εσωτερική ηρεμία θα είναι αυτά που θα σας δώσουν ένα καινούργιο τρόπο επικοινωνίας.
Καριέρα & Οικονομικά: Μια ευκαιρία η οποία μπορεί να έρθει από φιλικό κύκλο θα είναι καλή γιατί θα πηγαίνει στα μέτρα σας. Από την άλλη θα μπορέσετε να κερδίσετε το στοίχημα που θα σας οδηγήσει μακριά από το πρόβλημα.ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχετε διαισθανθεί ότι χρειάζεται να κάνετε κάποιες αλλαγές οι οποίες σας δυσκολεύουν να πιστέψετε ότι υπάρχει μια καινούργια πραγματικότητα. Είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο, αρκεί να τολμήσετε.
Έρωτας: Μπορεί να μην αναγνωρίζετε τα συναισθήματά σας και να τα σπρώχνετε προς τα μέσα γιατί πιθανόν να φοβόσαστε να τα αντιμετωπίσετε. Κυρίως αν σας ενδιαφέρει ένα πρόσωπο που διαφέρει πολύ από εσάς ίσως θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι. Ο Υδροχόος έχει ένα τρόπο να σας γοητεύει, αρκεί να μην συγκρούεστε με τη διαφορετικότητα απόψεων.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει ένα κομμάτι μέσα στην δουλειά σας που θα πρέπει να αντιδράσετε με πιο ανοικτό τρόπο. Δηλαδή να δεχτείτε και νέες γνώμες ή ακόμα και συνεργάτες που διαφέρετε πολύ. Προσέξτε τον τρόπο που θα διαχειριστείτε τα χρήματά σας.ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχετε μια πολύ καλή αίσθηση ότι θα γίνει κάτι καλό. Για αυτό θα επιτύχετε με μεγάλη άνεση ό, τι θέλετε να κερδίσετε. Τα καλά νέα πάντως εύκολα θα διαδοθούν και πιθανόν να μάθετε κάτι που θα έχει σχέση με τις σπουδές σας ή με ένα δημιουργικό σας κομμάτι.
Έρωτας: Αναμφισβήτητα θα έχετε κάποιες προσωπικές επιτυχίες οι οποίες θα σας δώσουν την απαραίτητη αυτοπεποίθηση η οποία θα σας βγάλει από κάποιες περιπέτειες του παρελθόντος. Η σχέση με Τοξότη θα είναι πιο κοντινή. Με τον Σκορπιό χρειάζεται να έχετε κατανόηση.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε να κάνετε κάτι καινούργιο το οποίο ίσως να σας φέρει μια λύση που δεν την περιμένατε. Απλά καλό θα είναι να είστε αναζητητές της πρωτοπορίας γιατί μπορεί και να σωθείτε από αυτό.ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η φύση σας είναι καθαρά ευαίσθητη και συναισθηματική. Ό, τι άλλο κάνετε που σας απομονώνει νιώθετε κάπως άβολα. Όμως για να είστε πάντα μέσα στο παιχνίδι, θα χρειαστεί να μάθετε να συνδιαλέγεστε πιο εύκολα και να αντιλαμβάνεστε ότι έξω από τον μικρόκοσμό σας υπάρχει και ο μακρόκοσμος.
Έρωτας: Αναζητάτε να βρείτε το άλλο σας μισό και ίσως αυτόν τον καιρό να είστε πιο κοντά στο να το βρείτε. Πιθανόν να γυρίσει ένα πρόσωπο από το παρελθόν και να σας καλύπτει απόλυτα. Όμως μπορεί να νιώθετε μοναξιά με το άτομο που είστε μαζί και κυρίως αν είναι Υδροχόος ή κάπως περίεργα. Για αυτό πρέπει να είστε πιο ανοικτοί μαζί του και πάνω από όλα χωρίς να τον κρίνετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν διάφορες πρακτικές εκκρεμότητες τις οποίες ίσως να μην πρέπει να δείτε με μάτι συναισθηματικό αλλά με ένα ιδεολογικό υπόβαθρο το οποίο θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις αλλαγές.ΛΕΩΝ

Γενικά: Ασχολείστε περισσότερο με άτομα που είναι γύρω σας παρά με τον εαυτό σας. Βέβαια θα είστε πολύ απασχολημένοι να καλύψετε κάποια κενά τα οποία μερικές φορές τα αφήνετε γιατί δεν μπορείτε να τα αντιμετωπίσετε. Τώρα όμως θα κινηθείτε με ανθρωπιστικές διαθέσεις οι οποίες σας εξελίσσουν.
Έρωτας: Υπάρχει ανάγκη από την πλευρά του συντρόφου σας να ασχοληθείτε περισσότερο μαζί του χωρίς όμως να είστε απόμακροι ή πολύ αντίθετοι με τις ιδέες του. Η σχέση με Υδροχόο έχει τα μεγάλα σκαμπανεβάσματα της αλλά στο τέλος, αν υπάρχει αγάπη το ξεπερνάτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάνετε μια κίνηση που μπορεί να εκπλήξει και εσάς για την τόλμη σας γιατί ίσως προπορευτείτε σε κάτι που δεν το είχατε σκεφτεί. Για αυτό θα έχετε μια καλή ευκαιρία να ξεδιπλώσετε τα ταλέντα σας.ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Αναστατώνεστε με κάποια πράγματα που γίνονται ξαφνικά και ίσως να μην μπορείτε εύκολα να τα κατανοήσετε αλλά επειδή έχετε κάποια αντιπαράθεση ίσως να σας χρειαστεί να είστε ανοικτοί και πάνω από όλα φιλελεύθεροι.
Έρωτας: Παρόλο που είχατε έρθει κοντά με ένα πρόσωπο μπορεί ξαφνικά να σας ζητήσει χωρισμό ή απομάκρυνση γιατί έχει, κυρίως από την πλευρά του, κάποια θέματα τα οποία δεν μπορεί να επιλύσει. Καλό είναι να είστε ψύχραιμοι και να μην απομακρυνθείτε γιατί μπορεί η κρίση να περάσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Μια ξαφνική ανατροπή σε συνεργασία ή από κάτι που είχατε να λαμβάνατε πιθανόν να σας αναστατώσει ή να σας στεναχωρήσει. Όμως να μην το βάζετε κάτω γιατί μερικές φορές βλέπουμε μια αλήθεια που ίσως να μην υπήρχε άλλος τρόπος την δούμε. Αφού το ξέρετε ότι πολλά πράγματα τα οποία χαλάνε μερικές φορές είναι απαραίτητα για να φτάσουμε τελικά στον αληθινό στόχο.
ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Εντυπωσιάζεστε από τον τρόπο που θα βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Από το πουθενά θα κάνετε την δική σας κίνηση και θα νιώσετε πολύ δυνατοί αφού θα εκτονωθείτε με κάποιο τρόπο.
Έρωτας: Η κοινή συμπόρευση με ένα πρόσωπο που σας αρέσει και σας κάνει να νιώθετε επιθυμητοί αφού δείχνετε να ταιριάζετε, θα σας βοηθήσει να πιστέψετε περισσότερο στις δυνάμεις σας και στον εαυτό σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να αναθεωρήσετε και πάλι κάποιες προτάσεις τις οποίες λόγω κάποιας αλλοιωμένης πληροφορίας να μην έχετε κοστολογήσει σωστά το κέρδος που θα έχετε. Κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα χρειαστεί να αποφεύγετε τις φρούδες ελπίδες που δεν έχουν αποτέλεσμα.ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Μπορεί να έχετε νεύρα με τους γύρω σας γιατί πιθανόν να βλέπετε ότι δεν έχετε πιθανότητες να ολοκληρώσετε κάτι με τα δικά σας μέτρα και σταθμά. Πιθανόν μια κατάσταση που είναι να αντιμετωπίσετε να σας βγάλει έξω από την πεπατημένη και από την σταθερότητα και αυτό σας κουράζει αφάνταστα. Κυρίως αν έχετε θέματα σπιτιού και κυρίως αλλαγής χώρου θα σας ζορίσει αρκετά.
Έρωτας: Οι συνθήκες σας επιβάλλουν να έχετε κατανόηση, χωρίς όμως εσείς να το θέλετε από την καρδιά σας γιατί μπορεί να έχετε εκνευρισμό ή γενικά μια κακή διάθεση. Η επαφή με Ταύρο, Λιοντάρι θα δημιουργήσει εντάσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Νιώθετε μερικές φορές ότι είστε στο μάτι του κυκλώνα και επειδή είστε και ανικανοποίητοι, αν γίνει κάτι που θα το θεωρήσετε δυσνόητο για την δική σας θεωρία, πιθανόν να το βιώσετε σαν μεγάλο πρόβλημα. Το άγχος μπορεί να είναι έντονο.ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχετε μια καλή αίσθηση των πραγμάτων η οποία σας βοηθάει στο να ανοίγετε το μυαλό σας ακόμα πιο πολύ. Για αυτό μπορεί να ξεκινήσετε μια νέα γνώση ακόμα και μέσα από ένα ταξίδι που θα είναι ωφέλιμη. Όσοι έχετε σχέση με ψυχολογία θα σας βοηθήσει.
Έρωτας: Ανταποδίδοντας αυτά που έχετε πάρει, θα κινηθείτε πιο ελεύθερα αλλά ίσως πιο φιλικά γιατί δεν θέλετε να εκτεθείτε σε ένα πρόσωπο που δεν σας δίνει και πολλές ελπίδες. Το καλό είναι ότι θα δείξετε πιο εύκολα τα αληθινά σας συναισθήματα γιατί σας αρέσει να είστε αυθόρμητοι και κυρίως αεράτοι. Η σχέση με Υδροχόο πάντως θα είναι καλή. Αντίθετα σε Ταύρο ή Καρκίνο μπορεί να μην αρέσει ο τρόπος που θα λειτουργήσετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναγνωρίστε τις αληθινές σας ανάγκες και τότε θα δείτε ότι θα γίνουν όλα πιο εύκολα και κυρίως πιο γρήγορα. Τα κέρδη από μια συνεργασία είναι δεδομένα, άσχετα που μπορεί να σας έχει βγει μια υποχρέωση από το παρελθόν και θα πρέπει να πληρώνετε. Τουλάχιστον θα έχετε.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Η αναγνωριστική κίνηση που θα κάνετε θα σας δημιουργήσει μια τάση για ελευθερία αλλά και να δείτε με έναν άλλο τρόπο τις ανάγκες σας. Έχετε την τάση να είστε εξαρτημένοι από τα ωραία και ακριβά ρούχα και πιθανόν σήμερα να νιώσετε την ανάγκη να γίνετε πιο μοντέρνοι και απλοί.
Έρωτας: Η ανατροπή θα έρθει από ένα Λέοντα που εδώ και καιρό μπορεί να μην σας έδινε αυτά που θέλατε και ξαφνικά να σας διεκδικήσει τόσο δυνατά που και εσείς οι ίδιοι θα μπερδευτείτε τελικά για το τι πρέπει να αποφασίσετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα δώσετε σάρκα στα σχέδια πιθανόν ενός ατόμου που παίζει ένα πολύ σημαντικό ρόλο στην ζωή σας. Αν όμως εμπλέκεστε συναισθηματικά θα πρέπει να βάλετε τις οριακές γραμμές μεταξύ δουλειάς και συναισθήματος γιατί θα χαθείτε σε πιθανά λάθη.ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η επήρεια της Νέας Σελήνης θα είναι σημαντική γιατί θα σας δώσει το έναυσμα να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο και να κάνετε κάποιες προσωπικές φιλοδοξίες πραγματικότητα. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα αυτονομηθείτε σε θέματα που παλιά δεν μπορούσατε.
Έρωτας: Και εδώ θα έχετε το προβάδισμα γιατί θα αποκτήσετε μια προσωπική ανεξαρτησία η οποία θα σας βοηθήσει να έχετε ξεκάθαρη στάση απέναντι σε όλα τα θέματα που απασχολούν την σχέση σας. Η υποστήριξη από ένα στενό πρόσωπο της οικογένειάς σας θα είναι πολύτιμη.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μια καλή διαίσθηση η οποία σας βοηθάει να φύγετε από συνθήκες που σας πνίγουν χωρίς να δημιουργηθούν κενά στην απόδοσή σας. Αν έχετε μια ιδιαίτερη πρόταση μην την απορρίψετε, μελετήστε και δεύτερη φορά.ΙΧΘYΕΣ


Γενικά: Έχετε ανάγκη να προστατεύσετε τα προσωπικά σας θέματα για αυτό μπορεί να θέλετε να βρεθείτε μόνοι σας ή με πολύ στενούς φίλους. Είναι σημαντικό για σας να μην είστε μπερδεμένοι και κυρίως να μην αναλώνεστε σε τόσο πολύ συναίσθημα.
Έρωτας: Η προσωπική σας ελευθερία είναι αντανάκλαση μιας προσωπικής επιθυμίας την οποία μερικές φορές την κρύβατε. Πιθανόν ένα πρόσωπο από την δουλειά σας να σας αρέσει και συγχρόνως να σας δημιουργεί αίσθημα οικειότητας.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε οπωσδήποτε να ξεκαθαρίσετε το τοπίο κάνοντας όμως κινήσεις πολύ μυστικές για να μην ανακατευτείτε μαζί με άλλα πρόσωπα τα οποία πιθανόν να δείχνουν ότι είναι μαζί σας και τελικά σαμποτάρουν το έργο σας.Πηγή: http://www.astrology.grΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΑΣ !!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ …


Απίστευτος διάλογος στο γερμανικό περιοδικό Stern – Αξίζει να διαβάσετε την εκπληκτική απάντηση στην επιστολή του Γερμανού συντάκτη!
Η παρακάτω ανοιχτή επιστολή του Walτer Wuellenweber, προς τους Έλληνες πολίτες…

με τίτλο «Αγαπητοί μας Έλληνες», δημοσιεύεται σε πρόσφατο τεύχος του γερμανικού εβδομαδιαίου περιοδικού, Stern, για να λάβει την εκπληκτική απάντηση του Έλληνα.

Ο υπέρτιτλος του άρθρου Walτer Wuellenweber αναφέρει:

«Μετά τις τράπεζες, θα πρέπει τώρα οι Γερμανοί να σώσουν και την Ελλάδα. Πρώτα έκαναν αλχημείες οι Έλληνες στο ευρώ και τώρα, αντί να κάνουν οικονομίες, απεργούν».

Αγαπητοί ΕΛΛΗΝΕΣ, από το 1981 ανήκουμε στην ίδια οικογένεια. Μόνο που εμείς έχουμε συνεισφέρει, όσο κανείς άλλος στο κοινό ταμείο, δηλαδή γύρω στα 200 δις, ενώ εσείς έχετε, αντίθετα, εισπράξει κατά κεφαλήν, όσα κανείς άλλος, δηλαδή σχεδόν 100 δις. Ουδέποτε λαός βοήθησε μέχρι τώρα με τη θέλησή του, σε τέτοιο βαθμό, και για τόσο μακρύ διάστημα, άλλον λαό. Είσαστε, κυριολεκτικά, οι πιο ακριβοί μας φίλοι.

Το ζήτημα πάντως είναι, ότι τελικά δεν εξαπατάτε μόνο τον εαυτό σας αλλά κι’ εμάς. Στην ουσία, ουδέποτε φανήκατε αντάξιοι του ευρώ, μιας και παρά την εισαγωγή του, δεν καταφέρατε μέχρι τώρα να εκπληρώσετε τα κριτήρια σταθερότητας.

Στην ΕΕ είσαστε ο λαός που ξοδεύει τα μεγαλύτερα ποσά σε καταναλωτικά αγαθά. Θα θέλαμε, ο πρωθυπουργός σας Γ. Παπανδρέου να προχωρήσει στο πρόγραμμά του, όμως προφανώς αυτό δεν το θέλετε εσείς, αφού συνεχίζετε απτόητοι, ν’ απεργείτε. Μη μας λέτε λοιπόν, ότι μόνο οι πολιτικοί ευθύνονται για την καταστροφή.

Εσείς έχετε εφεύρει τη Δημοκρατία κι ως εκ τούτου θα πρέπει να γνωρίζετε, ότι ο λαός είναι αυτός που κυβερνά κι επομένως, έχει και την ευθύνη. Κανείς δεν σας αναγκάζει να φοροδιαφεύγετε, να χρηματίζεστε, ν’ αντιδράτε σε κάθε συνετή πολιτική και να εκλέγετε διεφθαρμένους πολιτικούς. Σε τελευταία ανάλυση, οι πολιτικοί είναι λαϊκιστές και κάνουν, ότι τους πει ο λαός. Θα μας πείτε, βεβαίως, ότι κι εμείς οι Γερμανοί δεν είμαστε πολύ καλύτεροι, όπως θέλουν κάποιοι να πιστεύουν. Κι έχετε δίκιο.

Οι Έλληνες είναι εκείνοι, που μας είχαν δείξει το δρόμο της Δημοκρατίας και της Φιλοσοφίας, καθώς και τις πρώτες γνώσεις Εθνικής Οικονομίας. Τώρα μας δείχνετε και πάλι το δρόμο. Μόνο που αυτή τη φορά, είναι λάθος δρόμος. Κι από το σημείο που εσείς έχετε τώρα φτάσει, δεν πάει παραπέρα.

Και η απάντηση που δόθηκε από ένα συμπατριώτη μας:

Αγαπητέ μου Walτer Wuellenweber, ονομάζομαι Γεώργιος Π. Ψωμάς. Είμαι δημόσιος λειτουργός κι όχι υπάλληλος, όπως κατά κόρον τα ΜΜΕ των «συμπατριωτών» σου (μου) και άλλων «συμπατριωτών» σου (μου) αναφέρουν, ως βρισιά και με περίσσεια χλεύη. Ο μισθός μου είναι 1.000. Το μήνα, όχι την ημέρα, όπως ίσως σ’ έχουν παρασύρει, να νομίζεις. Ούτε 1.000 λιγότερα από σένα.

Από το 1981 ανήκουμε στην ίδια οικογένεια. Μόνο που σας έχουμε παραχωρήσει με αδιαφανείς όρους κι’ έναντι αυτών των 200 δις που λέτε, ότι μας δώσατε, το 40% περίπου των αμυντικών εξοπλισμών μας, το σύνολο σχεδόν των εθνικών τηλεπικοινωνιών μας, την κατασκευή 2 μεγάλων αεροδρομίων καθώς και πολλών χιλιομέτρων εθνικού οδικού δικτύου. Αν ξεχνώ κάτι, ζητώ να με συγχωρέσεις. Σημειώνω, πως είμαστε από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς στα καταναλωτικά προϊόντα που παράγουν τα εργοστάσιά σας.

Η αλήθεια είναι, πως δεν ευθύνονται μόνο οι πολιτικοί μας γι’ αυτή την καταστροφή. Ένα μεγάλο μέρος της ευθύνης έχει και μια εταιρία γερμανικών κυρίως συμφερόντων, η οποία τους λάδωνε, για ν’ αναλαμβάνει, όπως λέω παραπάνω, δημόσια έργα (βλ. C4Ι). Πιθανολογώ, πως φταίνε και τα γερμανικά ναυπηγεία, τα οποία μας πούλησαν κάτι υποβρύχια, που γέρνουν. Είμαι σίγουρος, ότι εσύ δεν με πιστεύεις ακόμα, αλλά δείξε λίγο υπομονή και περίμενε, διάβασέ με, κι αν δεν σε πείσω, τότε διώξε με από την Ευρωζώνη, τον τόπο της Αλήθειας και της Ευημερίας, του Δίκαιου και του Σωστού.

Λοιπόν Walτer, μισός αιώνας και πάνω πέρασε από τη λήξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, από τότε που η Γερμανία έπρεπε να ξοφλήσει τις υποχρεώσεις της προς την Ελλάδα. Οι οφειλές αυτές, που μόνον η Γερμανία αρνείται να ξοφλήσει στην Ελλάδα (η Βουλγαρία και η Ρουμανία, τακτοποίησαν ήδη τις αντίστοιχες υποχρεώσεις τους), συνίστανται:

α) Σε χρέη ύψους 80 εκατομμυρίων γερμανικών μάρκων, από τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

β) Σε χρέη από τη διαφορά του κλήριγκ στο μεσοπόλεμο, ύψους 593.873.000 δολαρίων, που ήταν σε βάρος της Γερμανίας.

γ) Στα αναγκαστικά δάνεια, τα οποία συνήψε το Γ΄ Ράιχ από την Ελλάδα, ύψους 3,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, στη διάρκεια της κατοχής.

δ) Στις επανορθώσεις, που οφείλει η Γερμανία στην Ελλάδα, για τις κατασχέσεις, αρπαγές και καταστροφές, που της προξένησε το Γ’ Ράιχ, την περίοδο της κατοχής, ύψους 7,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων, όπως επεδίκασαν οι Σύμμαχοι.

ε) Στις ανυπολόγιστες υποχρεώσεις της Γερμανίας για την αφαίρεση της ζωής 1.125.960 Ελλήνων (38.960 εκτελεσμένων, 12.000 νεκρών από αδέσποτες, 70.000 σκοτωμένων σε μάχες, 105.000 νεκρών στα στρατόπεδα της Γερμανίας, 600.000 νεκρών από πείνα και 300.000 απωλειών από υπογεννητικότητα).

στ) Στην ατίμητη ηθική προσβολή, που προξένησε στον ελληνικό λαό και στις ανθρωπιστικές ιδέες που εκφράζει η ελληνική ιδέα. Αυτό το πρόβλημα δεν είναι οικονομικό, είναι ηθικής τάξης, ύψιστης ηθικής αξίας.

Ξέρω Walτer, σε πειράζουν αυτά που γράφω, αλλά και μένα με πείραξαν, αυτά που έγραψες! Αλλά περισσότερο με πειράζουν, αυτά που σκέφτεσαι και θέλεις να κάνεις για μένα και τους «συμπατριώτες» σου, τους Έλληνες !

Walτer, φίλτατε Walτer, στην Ελλάδα δραστηριοποιούνται 130 γερμανικές επιχειρήσεις, στις οποίες, περιλαμβάνονται σχεδόν όλοι οι γερμανικοί κολοσσοί, οι οποίες πραγματοποιούν ετήσιο τζίρο της τάξης των 6,5 δισ. ευρώ.

Ξέρεις Walτer, σύντομα δε θα μπορώ ν’ αγοράζω Γερμανικά προϊόντα, γιατί δεν θά έχω λεφτά. Εγώ Walτer μεγάλωσα στα λίγα, θα τ’ αντέξω. Και μην ανησυχείς για τους νέους στην Ελλάδα, είμαστε ακόμα πολλοί παλιοί, για να τους βοηθήσουμε, να εξοικειωθούν στη νέα κατάσταση. Αλλά εσείς βρε Walτer, τους ανέργους σας, που θα δημιουργηθούν από την κατάσταση αυτή στην Ελλάδα, πως θα τους αντιμετωπίσετε;

Πες μου σε παρακαλώ, έχω απορία: Εμείς οι Έλληνες πρέπει να φύγουμε από την Ευρώπη, την Ευρωζώνη (κι απ’ όπου αλλού θέλετε, εσείς, οι Γερμανοί, οι Σουηδοί, οι Ολλανδοί και λοιποί «συμπατριώτες). Πρέπει να φύγουμε, για να σωθούμε από μια Ένωση, κατ’ επίφαση. Από μια ομάδα κερδοσκόπων. Από μια ομάδα, στην οποία είμαστε συμπαίκτες, όσο καταναλώναμε τα προϊόντα των συμπαικτών!

Εγώ φίλτατε Walτer, πιστεύω, ότι οι Έλληνες θα πρέπει να σταματήσουν ν’ αγοράζουνMercedes, BMW, Opel, Ford, Scoda, κλπ. συμμαχικά προϊόντα, γιατί, δεν μπορούν και δεν πρέπει! Δεν το αξίζουν. Θα πρέπει να σταματήσουν ν’ αγοράζουν προϊόντα από το Lidl, το Praktiker και το IKEA. Γιατί δε θα μπορούν πια να τ’ αγοράσουν αυτά τα προϊόντα, βρε αδερφέ, τι να κάνουμε!

Φίλτατε Walτer, θα πρέπει να κανονίσουμε και κάποιες άλλες «λεπτομέρειες» . αν μου επιτρέπεις βέβαια, γιατί εσύ είσαι ο «πιστωτής» της ζωής μου. Ξέρεις βρε φίλε Walτer, θέλω να μου επιστρέψεις τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ μου, που έκλεψες εσύ (όχι ΕΣΥ βεβαίως, αλλά κάποιοι ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ), θέλω τα ΑΘΑΝΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΟΥ, που βρίσκονται στα Μουσεία του Βερολίνου, του Μονάχου, του Λονδίνου, του Παρισιού, της Ρώμης! Τα θέλω τώρα, που μπορεί να πεθάνω, αλλά θέλω να πεθάνω, κοντά στους πατέρες μου!
skeftomasteellhnika.blogspot.grΓιατί έκλεισε το κέντρο όπου τραγουδάει ο Νotis


Η κρίση χτυπάει ανελέητα τα νυχτερινά μαγαζιά και όπως φαίνεται, δεν μένει ανεπηρέαστος και ο Νότης Σφακιανάκης, για τον οποίο άλλοτε σχηματίζονταν ουρές στα κέντρα όπου εμφανιζόταν.
Ωστόσο, ο δημοφιλής λαϊκός αοιδός το παρατραβάει με τη συμπεριφορά του επί πίστας -κάτι που συνέβη και πριν από λίγες ημέρες, όταν αποκάλεσε....

«ζώα» τους θαμώνες του- και δεν είναι καθόλου απίθανο το ενδεχόμενο να «κατεβεί» πρόωρα το πρόγραμμά του.
Αλλωστε την περασμένη Παρασκευή, λόγω χαμηλών κρατήσεων το Εναστρον παρέμεινε κλειστό, γεμίζοντας ανησυχία τους εργαζομένους στο νυχτερινό κέντρο.
Η αλήθεια είναι πως ο Νότης Σφακιανάκης δεν υπήρξε ποτέ το «καλό παιδί» του ελληνικού τραγουδιού και πάντα έλεγε έξω από τα δόντια τη γνώμη του, ακόμη και στη διάρκεια των ζωντανών εμφανίσεών του.
Ο,τι τον ενοχλεί τις στιγμές που βρίσκεται στην πίστα (για παράδειγμα, τα λουλούδια που πετάνε οι θαυμαστές του), αλλά και οτιδήποτε πιστεύει ότι του δημιουργεί πρόβλημα στην αισθητική του και τις πεποιθήσεις του το... κράζει.
Ομως, όπως όλα δείχνουν, αυτή η extreme συμπεριφορά του δεν γίνεται πλέον ανεκτή ούτε και από τους φανατικούς θαυμαστές του, οι οποίοι έως τώρα τον λάτρευαν με όλες τις ιδιαιτερότητές του.
Απόδειξη το γεγονός ότι το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο Εναστρον δεν ήταν λίγοι οι θαμώνες που βγήκαν έξω από τα ρούχα τους, όταν τον άκουσαν από μικροφώνου να τους χαρακτηρίζει «ζώα», επειδή «ψηφίζετε αυτούς τους πολιτικούς».
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, δυσαρεστημένοι μαζί του είναι και μουσικοί του, οι οποίοι έχουν αρχίσει να ανησυχούν για τις αμοιβές τους. Να θυμίσουμε ότι ο Νότης Σφακιανάκης βρέθηκε προ λίγου καιρού στη δίνη του κυκλώνα με τις δηλώσεις του για τη Χρυσή Αυγή, γεγονός που κάποιοι θεωρούν ότι έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην προσέλευση στιςlive εμφανίσεις του. Αλλοι πάλι πιστεύουν ότι ο λόγος της αναδουλειάς του κέντρου στο οποίο εμφανίζεται δεν είναι άλλος από την ανεπανόρθωτη ζημιά που έχει υποστεί η νυχτερινή διασκέδαση λόγω της οικονομικής κρίσης. Αλλωστε, γι' αυτό αναγκάστηκε να «κατεβάσει ρολά» και το πρόγραμμα του Σταμάτη Γονίδη με την Ελλη Κοκκίνου και τη Στέλλα Καλλή.Read more: http://www.i-diadromi.grAYTOI EINAI OI MEGALOδημοσιογράφοι που πήραν θαλασσοδάνεια από τον Ρέστη.


ΤΟ ΓΡΕΚΙ
ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ!

Ο

ένας εμπλέκεται και στο σκάνδαλο της συμμορίας Κυριακίδη που όλως 

τυχαίως τον έχουν λησμονήσει οι αρχές, το πολιτικό σύστημα και η 

…κυριούλα του δικαστικού ρεπορτάζ (γιατί άραγε).

Ο άλλος, (το Ολυμπία τον έχει αποκαλύψει εδώ και έναν μήνα) είναι το 

απαραίτητο Lead του “χρεοκοπημένου” Κωστόπουλου, που το Mega… συνεχίζει 

να βάζει κάθε πρωΐ στα σπίτια των Ελλήνων πολιτών. Προφανώς για να έχει 

μετά την δικαιολογία των “διεφθαρμένων Ελλήνων”, αφού... 


τα πρότυπα που προβάλλει, τέτοιους δημιουργούν.

Η έρευνα του Hot Doc είναι εξαιρετική, γροθιά στο μαχαίρι. Πάρτε 

οπωσδήποτε το τεύχος για να δείτε το σκοτεινό παρασκήνιο που είναι ακόμα

πιο αποκαλυπτικό ακόμα και από τα ίδια τα ονόματα.


Η τσίπα έχει χαθεί από τον εσμό των ελληνόφωνων “βαρώνων” της 

ενημέρωσης. Όχι, δεν θα τους αποκαλέσουμε “μαφία”. Η μαφία είχε μια 

κάποια τσίπα…

Από olympiaΤα γνωρίζατε; 13 ιστορικά στοιχεία που θα σας εκπλήξουν!Δείτε 13 ιστορικά στοιχεία που ενδεχομένως δεν γνωρίζατε και θα σας εκπλήξουν


- Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν, ένας από τους μεγαλύτερους φυσικούς του 20ου αιώνα, ήταν ένας αθεράπευτος... εραστής! Μετά το διαζύγιο από την πρώτη του γυναίκα, παντρεύτηκε την ξαδέρφη του Elsa. Κατά τη διάρκεια του δεύτερου γάμου του, σύναψε δεσμό με τη γραμματέα του και έξι ακόμη γυναίκες.

- Ο Λευκός Οίκος ήταν αρχικά... γκρι, από το χρώμα της πέτρας που είχε κατασκευαστεί. Οι τοίχοι βάφτηκαν άσπροι για να εξαφανιστούν τα μαύρα σημάδια που είχε αφήσει ο καπνός, όταν τα καναδικά στρατεύματα έβαλαν φωτιά στο κτίριο στον πόλεμο του 1812.

- Σύμφωνα με έρευνα αναλυτών, από τα τελευταία 3.500 χρόνια μόλις στα 230 από αυτά επικρατούσε ειρήνη στον πολιτισμένο κόσμο.

- Η συνήθεια να κάνει κανείς χειραψία όταν συναντά έναν άγνωστο, αρχικά σήμαινε ότι και τα δύο μέρη ήταν άοπλα.

- Η πρώτη βόμβα που έπεσε στο ζωολογικό κήπο του Βερολίνου σκότωσε όλα τα ζώα που φιλοξενούνταν σε αυτόν, εκτός από τον ελέφαντα.

- Ο Λεονάρντο ντα Βίντσι εφηύρε το ψαλίδι.

- Παλιά οι άνθρωποι παντρεύονταν κατά προτίμηση τον Ιούνιο, γιατί έκαναν το ετήσιο μπάνιο τους το Μάιο. Τον Ιούνιο λοιπόν... πίστευαν ότι μύριζαν και έδειχναν ακόμη καλά. Αν όμως ο άντρας δε μύριζε και τόσο ωραία, η νύφη συνήθιζε να κρατά ένα μπουκέτο με λουλούδια. Στις μέρες μας οι ανθοδέσμες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της τελετής του γάμου.

- Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι έβγαζαν τα φρύδια τους για να τιμήσουν τη μνήμη της νεκρής τους γάτας.

- Αν το άγαλμα ενός ατόμου επάνω σε άλογο, που βρίσκεται σε κάποια πλατεία ή πάρκο, έχει και τα δύο του πόδια σηκωμένα στον αέρα, αυτό σημαίνει ότι το άτομο αυτό σκοτώθηκε σε μάχη. Αν είναι μόνο ένα πόδι σηκωμένο, τότε το άτομο αυτό πέθαινε από τα τραύματά του στη μάχη και αν όλα τα πόδια ακουμπούν το έδαφος, τότε τα αίτια θανάτου ήταν φυσικά.

- Τα τραπεζομάντηλα χρησιμοποιούνταν αρχικά για να σκουπίζουν τα χέρια και το πρόσωπό τους μετά το φαγητό.

- Το 1830 η κέτσαπ χρησιμοποιούνταν ως φάρμακο.

- Κάποιες φορές ο Μπρους Λι κινούνταν τόσο γρήγορα, που έπρεπε να βάζουν το φιλμ σε αργή κίνηση για να ξεχωρίσουν τι έκανε.

- Ο αναπτήρας εφευρέθηκε νωρίτερα από τα σπίρτα.Read more: http://www.newsbomb.gr


Ανέκδοτο: Φίρμα ο ΜητσάραςΗταν κάποτε ο Μητσάρας άνεργος και άφραγκος έψαχνε για δουλειά με κύριο προσόν του τις πολλές γνωριμίες που είχε. Πάει στο Σαμαρά και του λέει: 
- Αντωνάκη βόλεψέ με κάπου γιατί έχω μείνει άφραγκος και η γυναίκα μου φωνάζει. 
- Εντάξει ρε Μητσάρα, πάρε μια συστατική επιστολή και πήγαινε στο διευθυντή της Ντασό στη Γαλλία (Κατασκευαστές αεροπλάνων). Πάει στη Γαλλία βλέπει το διευθυντή και του λέει:
- Είμαι ο πασίγνωστος Μητσάρας και μ έστειλε ο Αντωνάκης ο Σαμαράς για δουλειά. 
- Βεβαίως βεβαίως έχω ειδοποιηθεί κιόλας από τον πρωθυπουργό σας και μου είπε τα καλύτερα λόγια για σας. Για πείτε μου λοιπόν τι γνώσεις έχετε γύρω από τα αεροπλάνα; 
- Τίποτα! 
- Από επιστημονικές γνώσεις; 
- Τίποτα!! 
- Από τεχνικές γνώσεις; 
- Τίποτα!! 
- Απο Η/Υ; 
- Σκράπας!!! 
- Καλά και τι ξέρεις; 
- Να σου πω την αλήθεια δεν έχω δουλέψει ποτέ στη ζωή μου αλλά έχω πολλές γνωριμίες!!! 
- Τι να τις κάνω τις γνωριμίες λέει εκνευρισμένος ο διευθυντής αλλά σκέφτεται καλύτερα και αποφασίζει να τον προσλάβει ως θυρωρό μην χαλάσει και τις σχέσεις του με την Ελλάδα. Μετά από 1 μήνα δουλειά στο πολυτελές θυρωρείο της Ντασό καταφτάνει μια λιμουζίνα και βγαίνει από μέσα ο Κάμερον (πρωθυπουργος της Αγγλίας). 
- Τζόρνταν!! κολλητέ τι κάνεις εδώ λέει ο Μητσάρας. 
- Μητσάρα λεβεντιά πόσο χαίρομαι που σε βλέπω αλλά εσύ τι κάνεις εδώ; 
- Δουλεύω κανά μήνα εδώ. 
- Εγώ ήρθα να διαπραγματευτώ τιμή για 100 αεροπλάνα. 
- Ε τότε θα τα πάρεις από την εταιρεία μου, τόσα χρόνια φίλοι είμαστε. 
- Αυτό εννοείται σύντροφε και όντως ο Κάμερον αγοράζει 100 αεροπλάνα τρίβοντας τα χέρια του από ικανοποίηση ο διευθυντής. Μετά από 3 μήνες καταφτάνει μια λιμουζίνα στο θυρωρείο του Μητσάρα και βγαίνει απο μέσα ο Ομπάμα. 
- Μπαράκ!!! 
- Μητσάρα!!! Δεν το πιστεύω, τι κάνεις εδώ; 
- Δουλεύω 4 μήνες εδώ. 
- Να φανταστείς ότι μόλις χθες μιλούσαμε με τη Μισέλ για σένα ότι χάθηκες ρε αδερφάκι μου. 
- Δουλειές, δουλειές Προεδράρα μου και αν ήρθες για αεροπλάνα θα τα πάρεις από την εταιρεία μου. Εντάξει; 
- Φυσικά, απαντά ο Ομπάμα και παραγγέλνει 300 αεροπλάνα. 
Βλέπει το σκηνικό ο διευθυντής και μένει άναυδος. Πάει στον Μητσάρα και του λέει: 
- Καλά ρε αδερφάκι μου όλους τους ξέρεις; 
- Δεν υπάρχει άνθρωπος στο πλανήτη που να μην με ξέρει. 
- Σιγά μη ξέρεις και το Πάπα. 
- Με το Πάπα φάγαμε ψωμί και αλάτι μαζί και λες να μην τον ξέρω; 
- Αποκλείεται. 
- Αμα γουστάρεις αφεντικό να βάλουμε ένα στοιχηματάκι, ένα συμβολικό ποσό όμως γιατί είμαι και μεροκαματιάρης ότι αύριο που θα έρθει στη Γαλλία για περιοδεία θα είμαι δίπλα στο βήμα και αγκαλιαστούμε και θα φιληθούμε κιόλας και εσύ θα είσαι απο κάτω να μας δείς. 
- Εντάξει απαντάει ο διευθυντής και φεύγει. 
Την επόμενη μέρα ήρθε ο πάπας χαμός στη Γαλλία για την υποδοχή του και κάτω από το βήμα που θα μίλαγε ο Πάπας βρίσκεται όλη η ελίτ της Γαλλίας καθώς και ο διευθυντής της Ντασό και μάλιστα μπροστά μπροστά για να επιβεβαιώσει και το στοίχημα που έχει με τον Μητσάρα. Πράγματι βγαίνει ο πάπας συνοδευόμενος από τον ΜΗΤΣΑΡΑ! Αγκαλιές, φιλιά και κακό με τον Μητσάρα και κάγκελο ο διευθυντής! Οπότε εκεί που μίλαγε ο πάπας και έλεγε τα δικά του βλέπει ο Μητσάρας το αφεντικό του να λιποθυμάει. Κατεβαίνει κάτω τον αρχίζει στις μπούφλες του ρίχνει νερό για να συνέλθει, συνέρχεται και λέει στον Μητσάρα: 
- Εντάξει ρε Μητσάρα το στοίχημα το έχασα αλλά λιποθύμησα για άλλο λόγο. 
- Για ποιό λόγο ρε αφεντικό; 
- Από πίσω μου καθότανε ο πρωθυπουργός της Μογγολίας και τι μου λέει ρε Μητσάρα; 
- Τι σου λέει ρε αφεντικό; 
- Εκείνος ο τύπος με τη καπελάρα και τη κόκκινη ποδιά ΔΙΠΛΑ απο τον ΜΗΤΣΑΡΑ ποιός είναι;;;;


ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!!! Δείτε την ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΚΑΙ ΝΕΑΡΗ σύντροφο του Νίκου Γαλανού!!! (PHOTO)


Στην επίσημη πρεμιέρα "Η Μαρινέλλα συναντά τη Βέμπο" τσακώσαμε και τον Νίκο Γαλανό συνοδευόμενο από την αγαπημένη του που παρεμπιπτόντως είναι πολύ όμορφη και εντυπωσιακή!!! 

athensmagazine

ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΟΙ


Αστυνομικοί βγήκαν από το τμήμα ουρλιάζοντας όταν εμφανίστηκε ένα..


Το ακούσαμε και αυτό...


Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror και ρεπορτάζ του τοπικού καναλιού Bulawayo 24, αστυνομικοί στο τμήμα της Tshabalala της Ζιμπάμπουε βγήκαν ουρλιάζοντας, όταν άνοιξαν μια βαλίτσα και από μέσα πετάχθηκε ένα... γκόμπλιν!

Το μυθικό πλάσμα, συνεχίζει το δημοσίευμα, κλήθηκε να αντιμετωπίσει ένας... μάγος της περιοχής, ο οποίος το έκαψε!

Αστυνομικός περιέγραψε μάλιστα το μυθικό τέρας και δήλωσε στο Bulawayo 24 ότι όταν άνοιξαν την βαλίτσα, την οποία πήγε στο τμήμα μια οικογένεια, από μέσα πετάχθηκε το γκόμπλιν τρομάζοντας τους πάντες...Read more: http://www.newsbomb.gr


Μειώστε τον κίνδυνο να αρρωστήσετε κατά 80% - Δείτε πωςΌλοι ξέρουμε ότι ένας υγιεινός τρόπος ζωής είναι σημαντικός για την εμφάνιση μελλοντικών επιπτώσεων στην υγεία μας...

Σε ποιό βαθμό όμως μπορεί να επηρεάσει την υγεία μας και να μας προστατεύσει από μελλοντικές ασθένειες;
Τον Αύγουστο που μας πέρασε, στο Archives of Internal Medicine, δημοσιεύτηκε μελέτη που αφορούσε 23.153 άτομα ηλικίας από 35-65 ετών.
Οι ερευνητές παρακολούθησαν αυτά τα άτομα για διάστημα 8 ετών σχετικά με την εμφάνιση

διαβήτη,
εμφράγματος του μυοκαρδίου,
εγκεφαλικού και
καρκίνου.
Ο σκοπός των ερευνητών ήταν να περιγράψουν τη μείωση κινδύνου για την εμφάνιση των παραπάνω νοσημάτων σε σχέση με 4 παράγοντες υγείας.

- Το κάπνισμα,
- την παχυσαρκία,
- την άσκηση και
- την υγιεινή διατροφή.
Πόσο επηρεάζουν την πρόληψη αυτών των νοσημάτων αυτοί οι βασικοί παράγοντες υγιεινού τρόπου ζωής;
Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά.
Τα άτομα που είχαν και τους τέσσερις παράγοντες υγείας παρουσίασαν μείωση του κινδύνου να εμφανίσουν κάποιο σοβαρό χρόνιο νόσημα κατά 80%!
Ο κίνδυνος να νοσήσει κάποιος από: 

διαβήτη μειώθηκε κατά 93%,
έμφραγμα του μυοκαρδίου κατά 81%, 
εγκεφαλικό επεισόδιο κατά 50% και
καρκίνο κατά 36%.
Τα συμπεράσματα της συγκεκριμένης μελέτης καταλήγουν ότι τέσσερις απλοί παράγοντες: να μην καπνίζουμε, να μην έχουμε παραπάνω κιλά, να ασκούμαστε τακτικά και να ακολουθούμε μια υγιεινή διατροφή μπορούν να συμβάλουν ισχυρά στην πρόληψη χρονιών νοσημάτων.
Θεραπεία και ενίσχυση της υγείας
Είναι βέβαιο ότι έχουν γίνει τεράστια άλματα στη σύγχρονη ιατρική σχετικά με την αντιμετώπιση καταστάσεων απειλητικών για τη ζωή. Ανακαλύπτονται συνεχώς νέα φάρμακα και διαγνωστικές μέθοδοι που μας επιτρέπουν να βοηθάμε όλο και περισσότερο.
Αυτή όμως η προσέγγιση τείνει να κατευθύνει την προσοχή μας στη νόσο.
Συνήθως περιμένουμε να αρρωστήσουμε για να κάνουμε κάτι σχετικά με την υγεία μας.
Παράλληλα με την αντιμετώπιση των νοσημάτων και τη βαθύτερη κατανόηση των μηχανισμών του ανθρώπινου οργανισμού, έχουν ξεκινήσει ενέργειες στον τομέα της ενίσχυσης της υγείας.
Για να είμαστε αποτελεσματικοί θα πρέπει να μπορούμε να θεραπεύουμε αλλά παράλληλα να ενισχύουμε την υγεία μας. Η διαχείριση των πραγματικών αιτίων είναι ζωτικής σημασίας για να έχουμε μια μακρά και υγιή ζωή.
Τι δεν μας επιτρέπει να ακολουθούμε έναν υγιεινό τρόπο ζωής;
Το μεγαλύτερο εμπόδιο είμαστε εμείς οι ίδιοι!
Είναι βέβαια αλήθεια ότι βομβαρδιζόμαστε από ένα ανελέητο μάρκετινγκ που μας δημιουργεί εξαρτήσεις από πράγματα που λίγα χρόνια πριν δεν υπήρχαν καν.
Ας εξετάσουμε τι ακριβώς συμβαίνει πριν κάνουμε κάτι που ξέρουμε ότι είναι κακό για την υγεία μας. Ξεκινάμε έναν εσωτερικό διάλογο με τον εαυτό μας. Δικαιολογούμε την επιλογή μας λέγοντας στον εαυτό μας διάφορα υπέρ της συγκεκριμένης ενέργειας και πολλές φορές καταλήγουμε στο ότι «Δεν θέλουμε να στερηθούμε για να είμαστε υγιείς. Tι νόημα έχει μια ζωή γεμάτη στερήσεις;»
Όταν λέμε ότι δεν θέλουμε να ζήσουμε μια στερημένη ζωή, είναι τις περισσότερες φορές ανακριβές! Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων μιλάμε για εξάρτηση. Εξάρτηση από τη ζάχαρη, τα γλυκά, τα αναψυκτικά, τις συσκευασμένες τροφές, το τσιγάρο το αλκοόλ κλπ.
Εξάλλου, δεν είναι καν απαραίτητο να στερηθεί κανείς πλήρως κάποια πράγματα!
Η αλήθεια είναι ότι όταν ακολουθούμε συνήθειες που βοηθούν το σώμα μας να είναι υγιέστερο νοιώθουμε πολύ καλύτερα σε όλα τα επίπεδα. Δεν πρόκειται για κάτι που θα δούμε στο μέλλον, άλλα άμεσα.
Είναι κάτι που το βιώνει κανείς από τις πρώτες ημέρες.
Όταν συμπεριλαμβάνουμε στη διατροφή και στο τρόπο ζωής μας ό,τι είναι απαραίτητο ώστε το σώμα μας να λειτουργεί καλά, τότε μπορούμε να φάμε και κάτι που δεν είναι απόλυτα υγιεινό, ώστε να μη νοιώθουμε στερημένοι.
Η παροχή των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών επιτρέπει στο σώμα μας να λειτουργήσει αποτελεσματικά. Δύναται τότε να διορθώσει και να καλύψει όποιες βλάβες συμβαίνουν καθημερινά σε κυτταρικό επίπεδο.
Καλύτερη Διάθεση
Ο τρόπος ζωής μας δεν μας επηρεάζει μόνο σε σωματικό επίπεδο αλλά και σε συναισθηματικό.
Το στρες που επηρεάζει σημαντικά την ποιότητα ζωής μας σήμερα, οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό σε μεταβολικές και ορμονικές διαδικασίες. Αυτό σημαίνει ότι σε μεγάλο βαθμό, είμαστε αγχωμένοι ή θλιμμένοι επειδή ο μεταβολισμός και οι ορμόνες μας δε λειτουργούν σωστά.
Κάντε την εξής παρατήρηση. Μια μέρα που θα είστε αγχωμένοι και ιδιαίτερα στρεσαρισμένοι κάνετε ένα γρήγορο περπάτημα. Στην αρχή μπορεί να σας είναι αρκετά δύσκολο. Στη συνέχεια όμως μετά από 30-45 λεπτά η εικόνα θα έχει αλλάξει πλήρως και θα νοιώθετε σε πολύ καλύτερη ψυχική και φυσική κατάσταση.
Αυτό συμβαίνει γιατί η άσκηση επιταχύνει το μεταβολισμό και «καίει» τις ορμόνες του στρες, την αδρεναλίνη και την κορτιζόλη. Μετά από 30-45 λεπτά ήπιας άσκησης τα επίπεδα τους στο αίμα είναι πολύ χαμηλότερα.
Αλλαγές στη διατροφή, στον τρόπο ζωής και η κάλυψη των ελλείψεων σε θρεπτικά συστατικά μπορούν να αλλάξουν τη ζωή μας όχι μόνο σε ό,τι αφορά στην πρόληψη αλλά και στη διάθεση μας.
Σκοπός σήμερα δεν είναι απλά να προλάβουμε τη νόσο, αλλά να αυξήσουμε την απόδοση του οργανισμού μας. Να αυξήσουμε τα επίπεδα ενέργειας. Να βελτιώσουμε τη διάθεση μας και να ζήσουμε πιο ευτυχισμένες ζωές.
Η καλή υγεία είναι εφικτή.
Dr. Δημήτρης Τσουκαλάς
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου UNI.NA. Federico II
Ειδικός στα Χρόνια Νοσήματα και τον Μεταβολισμό
American College for the Advancement in Medicine
proionta-tis-fisis.info


Σαστισμένοι οι επιστήμονες της NASA από άγνωστο αντικείμενο που εμφανίστηκε ξαφνικά δίπλα σε ρομποτοειδές όχημα στον Άρη [ΦΩΤΟ]Μυστηριώδες αντικείμενο έκανε ξαφνικά την εμφάνισή του δίπλα στο μη επανδρωμένο ρομποτοειδές όχημα «Opportunity» που διεξάγει έρευνες στα εδάφη του πλανήτη Άρη. 
Όπως ανακοίνωσε η NASA το βράδυ της Πέμπτης κατά τη διάρκεια της επετείου των 10 χρόνων της αποστολής στον «κόκκινο πλανήτη», το ασυνήθιστο εύρημα...


μοιάζει με θραύσμα βράχου σε σχήμα «ντόνατ», έχει μαλακή επιφάνεια, λευκό χρώμα με μία σκούρα κόκκινη κηλίδα χαμηλά και έχει προβληματίσει τους επιστήμονες, οι οποίοι το μελετούν ενδελεχώς. 

Επίσης, περιέχει υψηλά επίπεδα θείου, καθώς και δύο φορές περισσότερο μαγγάνιο από οτιδήποτε άλλο έχει αναλυθεί μέχρι σήμερα στην επιφάνεια του πλανήτη. 

Το «Opportunity» προσεδαφίστηκε στον Άρη το 2004 με σκοπό τρίμηνης διεξαγωγής ερευνών, τελικά όμως κατέληξε να μείνει εκεί επί μία δεκαετία. 

Ακολουθεί η επίμαχη εικόνα, όπως δημοσιεύτηκε από το Discovery News: 

planet-greece


 ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΟΙΑνέκδοτο: Η μετενσάρκωση του Θανάση...


Δυο φίλοι συζητούν φιλοσοφικά ..
- Ρε Θανάση , εσύ πιστεύεις στη μετενσάρκωση ;
- Τι είναι μετεμψύχωση ;
- Ε αυτό που λένε ότι άμα πεθάνεις , ξαναγυρίζεις στη γη με άλλη μορφή , σαν ζώο ας πούμε ή σαν φυτό και κάτι τέτοια .. .
- Δεν το ξέρω το θέμα ...
- Τότε , θα κάνουμε μια συμφωνία . Όποιος πεθάνει πρώτος , θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τον άλλο και να του πει τι γίνεται εκεί πάνω , αν όλα αυτά είναι αλήθεια και αν ξαναγυρίζει κανείς εδώ κάτω με άλλη μορφή .
- Εντάξει φίλε , έτσι θα γίνει !
Μετά από χρόνια πεθαίνει ο Θανάσης πρώτος και ο φίλος του περιμένει να δει αν θα είναι συνεπής στη συμφωνία τους κι αν θα επιδιώξει να επικοινωνήσει μαζί του . Μήνες μετά από τη κηδεία , όπως κοιμότανε στο κρεβάτι του ακούει κάποιον να τον φωνάζει με τρομερή φωνή ...
- Ναι ;
- Έλα φιλάρα , ο Θανάσης είμαι . Δεν επικοινώνησα μαζί σου τόσο καιρό γιατί είχα πάθει υπερκόπωση ....
Ο άλλος ενθουσιάζεται που ακούει το φίλο του μετά από τόσο καιρό και αρχίζει να τον ρωτάει :
- Πώς περνάς ρε Θανασάρα , τι γίνεται εκεί πάνω ;
- Ζωή και κότα φίλε μου ...Ξυπνάω το πρωί , τρώω , μετά κάνω έρωτα , μετά ξανά τρώω , ξανακάνω έρωτα ... αυτό γίνεται από το πρωί μέχρι το βράδυ ! Όλο φαΐ και πήδημα είναι η ζωή μου ...
- Πού είσαι βρε Θανάση ; Στον Παράδεισο ;
- Ποιο Παράδεισο ρε φίλε ; Κόκορας σε ορνιθοτροφείο είμαι !ΣΟΚ με ΔΑΣΚΑΛΑ και μητέρα 3 παιδιών που έκανε ΣΕΞ με τον ανήλικο μαθητή της!!! Πώς την ανακάλυψαν οι Αρχές;Η 33χρονη Erica Ann Ginnetti, μαθηματικός στο Lower Moreland High School παραιτήθηκε από τη δουλειά της και παραδόθηκε στις αρχές μετά τις κατηγορίες ότι διατηρούσε ερωτικό δεσμό με 17χρονο μαθητή της, αναφέρει το NBC Philadelphia.
Οι αρχές εξέτασαν την υπόθεση και ανακάλυψαν ότι η δασκάλα είχε ανταλλάξει ηλεκτρονικά μηνύματα και SMS με τον νεαρό μαθητή. 

Ανάμεσα στα μηνύματα βρέθηκαν και ακατάλληλες φωτογραφίες, αλλά και ένα βίντεο στο οποίο η 33χρονη δασκάλα, και μητέρα 3 παιδιών, έκανε στριπτιζ.
Η Huffington Post αναφέρει ότι το παράνομο ζευγάρι έκανε για πρώτη φορά σεξ μέσα στο αυτοκίνητο της δασκάλας.
Η δίκη θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Φεβρουάριο.
newsbomb.gr

 ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΟΙΤέλος στις χημειοθεραπείες!Νέος τρόπος καταπολέμησης του καρκίνου!!!
Αυτό κι αν δεν είναι η είδηση της χρονιάς!!!
Μπορεί πολλοί να γνωρίζουμε όλα τα παρακάτω σημεία εδώ και χρόνια... μα δυστυχώς είναι οι ίδιοι οι δικοί μας άνθρωποι που δεν μας πίστευαν και επέτρεπαν τις χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες... σαν μοναδικές λύσεις...

επειδή τις πρότεινε ένας γιατρός... με αποτέλεσμα να χάνουμε από κοντά μας αγαπημένους μας...
Μήπως ήρθε επιτέλους ο καιρός να γνωρίσουν ΟΛΟΙ τις αλήθειες που αφορούν τη βιολογική αντίδραση του ανθρώπινου σώματος που ακούει στο όνομα "καρκίνος";

Παρακάτω διαβάζουμε από το briefingnews:
Αφού επί σειρά ετών ο κόσμος γνώριζε ότι η χημειοθεραπεία είναι ο μόνος τρόπος προσπάθειας καταπολέμησης του καρκίνου, το JOHN HOPKINS HOSPITAL επιτέλους ισχυρίζεται ότι υπάρχει κι άλλος τρόπος.

1. Κάθε άνθρωπος έχει καρκινικά κύτταρα στο σώμα του. Αυτά τα καρκινικά κύτταρα δεν φαίνονται στις συνήθεις εξετάσεις, εφόσον δεν έχουν πολλαπλασιαστεί σε ορισμένα δισεκατομμύρια. Όταν ο γιατρός διαβεβαιώνει τους καρκινοπαθείς ότι δεν υπάρχουν πλέον καρκινικά κύτταρα στο σώμα τους μετά από θεραπεία, αυτό σημαίνει απλώς ότι είναι αδύνατη η ανίχνευση των καρκινικών κυττάρων στις εξετάσεις τους, επειδή ο αριθμός τους δεν ανέρχεται καν στο ανιχνεύσιμο ποσό.

2. Καρκινικά κύτταρα εμφανίζονται από 6 έως και περισσότερες από 10 φορές στη ζωή ενός ανθρώπου.

3. Όταν το ανοσοποιητικό σύστημα ενός ατόμου είναι ισχυρό, τα καρκινικά κύτταρα καταστρέφονται και έτσι αποτρέπεται ο πολλαπλασιασμός τους και κατά συνέπεια ο σχηματισμός όγκων.

4. Όταν κάποιος έχει καρκίνο αυτό υποδεικνύει ότι παρουσιάζει πολλαπλές διατροφικές ελλείψεις. Κάτι τέτοιο μπορεί να οφείλεται σε γενετικούς, περιβαλλοντικούς και διατροφικούς παράγοντες, καθώς και στον τρόπο ζωής του ατόμου.

5. Για να ξεπεραστούν οι πολλαπλές διατροφικές ελλείψεις, πρέπει να αλλάξει η διατροφή και να συμπεριληφθούν συμπληρώματα, τα οποία θα ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σύστημα.

6. Η χημειοθεραπεία έχει να κάνει με τη δηλητηρίαση των ραγδαία αναπτυσσόμενων καρκινικών κυττάρων, αλλά και με την καταστροφή των ραγδαία αναπτυσσόμενων υγειών κυττάρων στο μυελό των οστών, την γαστρεντερική οδό κ.λπ. και μπορεί να προκαλέσει οργανικές βλάβες, στο ήπαρ, τους νεφρούς, την καρδιά, τους πνεύμονες κ.λπ.

7. Η ακτινοβολία καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα και παράλληλα, καυτηριάζει, σημαδεύει και καταστρέφει υγιή κύτταρα, ιστούς και όργανα.

8. Η αρχική θεραπεία με ακτινοβολίες και χημειοθεραπεία συχνά μειώνει το μέγεθος ενός όγκου. Ωστόσο, η παρατεταμένη χρήση χημειοθεραπείας και ακτινοβολίας δεν έχει ως αποτέλεσμα την περαιτέρω καταστροφή ενός όγκου.

9. Όταν το σώμα φέρει υπερβολικό τοξικό φορτίο από χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες, το ανοσοποιητικό σύστημα έχει είτε κατασταλεί είτε καταστραφεί, έτσι το άτομο μπορεί να υποκύψει σε διάφορα είδη μολύνσεων και επιπλοκών.

10. Η χημειοθεραπεία και η ακτινοβολία μπορούν να προκαλέσουν τη μετάλλαξη των καρκινικών κυττάρων, ούτως ώστε να γίνουν πιο ανθεκτικά με αποτέλεσμα να καταστρέφονται πιο δύσκολα. Οι χειρουργικές επεμβάσεις μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα την εξάπλωση των καρκινικών κυττάρων και σε άλλες περιοχές.

11. Ένας αποτελεσματικός τρόπος καταπολέμησης του καρκίνου είναι η εξασθένηση των καρκινικών κυττάρων, με το να μην τους παρέχεται η τροφή που χρειάζονται για να πολλαπλασιαστούν.

ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ: 
α. Η ζάχαρη τρέφει τον καρκίνο. Αφαιρώντας τη ζάχαρη από τη διατροφή μας απομακρύνουμε μία σημαντική πηγή ενέργειας από τα καρκινικά κύτταρα. Τα υποκατάστατα ζάχαρης, όπως τα Canderel, NutraSweet, Equal, Spoonful κ.λπ. παράγονται από ασπαρτάμη, που είναι βλαβερή. Ένα καλύτερο φυσικό υποκατάστατο θα ήταν το μέλι Manuka ή οι μελάσες αλλά μόνο σε πολύ μικρές ποσότητες. Το επιτραπέζιο αλάτι περιέχει χημικές προσθήκες για να αποκτήσει το λευκό του χρώμα.
Καλύτερη εναλλακτική είναι μπαχαρικά τύπου Bragg’s aminos ή θαλασσινό αλάτι.

β. Το γάλα κάνει το σώμα μας να παράγει βλέννα, ιδίως στη γαστρεντερική οδό. Ο καρκίνος τρέφεται από τη βλέννα. Διακόπτοντας το γάλα και υποκαθιστώντας το με γάλα σόγιας χωρίς προσθήκη γλυκαντικών, τα καρκινικά κύτταρα εξασθενούν.

γ. Τα καρκινικά κύτταρα ευδοκιμούν σε όξινα περιβάλλοντα. Μία διατροφή βασισμένη στο κρέας είναι όξινη. Είναι προτιμότερο να τρώμε ψάρι και λίγο κοτόπουλο, από ότι μοσχαρίσιο ή χοιρινό κρέας. Το κρέας περιέχει επίσης αντιβιοτικά, αυξητικές ορμόνες και παράσιτα που είναι όλα επιβλαβή, ειδικά για καρκινοπαθείς.

δ. Μία διατροφή που αποτελείται από 80% φρέσκους χυμούς και λαχανικά, σιτηρά ολικής αλέσεως, σπόρους, ξηρούς καρπούς και λίγα φρούτα σας βοηθά να δημιουργήσετε ένα αλκαλικό περιβάλλον στο σώμα σας. Το 20% μπορεί να αποτελείται από μαγειρεμένα γεύματα στα οποία να περιλαμβάνονται τα φασόλια.
Οι χυμοί από φρέσκα λαχανικά παρέχουν ζωντανά ένζυμα που απορροφούνται εύκολα και φτάνουν στα κύτταρα μέσα σε 15 λεπτά τρέφοντας και ενισχύοντας την ανάπτυξη υγιών κυττάρων. Για την πρόσληψη ζωντανών ενζύμων και τη δημιουργία υγιών κυττάρων δοκιμάστε να πιείτε φρέσκο χυμό λαχανικών (από τα περισσότερα λαχανικά, συμπεριλαμβανομένων των βλαστών από τα φασόλια) και να φάτε ωμά λαχανικά 2 ή 3 φορές την ημέρα. Τα ένζυμα καταστρέφονται σε θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών Κελσίου (104 βαθμοί Φαρενάιτ).

ε. Αποφεύγετε καφέ, τσάι και σοκολάτα, τα οποία περιέχουν μεγάλη ποσότητα καφεΐνης. Το πράσινο τσάι είναι η καλύτερη εναλλακτική και έχει ιδιότητες κατά του καρκίνου. Νερό, καλύτερα καθαρισμένο ή φιλτραρισμένο, για την αποφυγή γνωστών τοξινών και βαρέων μετάλλων που περιέχονται στο νερό της βρύσης. Το αποσταγμένο νερό είναι όξινο και καλύτερα να αποφεύγεται.

12. Η πρωτεΐνη του κρέατος είναι δύσπεπτη και απαιτεί πολλά πεπτικά ένζυμα. Το άπεπτο κρέας που παραμένει στα έντερα αποσυντίθεται και έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη συσσώρευση τοξικών ουσιών.

13. Τα τοιχώματα των καρκινικών κυττάρων αποτελούνται από μία σκληρή πρωτεϊνική στιβάδα. Αποφεύγοντας ή μειώνοντας την κατανάλωση κρέατος απελευθερώνονται περισσότερα ένζυμα που επιτίθενται στα πρωτεϊνικά τοιχώματα των καρκινικών κυττάρων με αποτέλεσμα τα κύτταρα φονείς να μπορούν να τα καταστρέψουν.

14. Ορισμένα υποκατάστατα ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα (IP6, Flor ssence, Essiac, αντιοξειδωτικά, βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία, ουσιαστικά λιπαρά οξέα κ.λπ.). Άλλα υποκατάστατα όπως η βιταμίνη Ε είναι γνωστό ότι προκαλούν απόπτωση ή προγραμματισμένο κυτταρικό θάνατο, τη φυσιολογική μέθοδο του σώματος να απορρίπτει τα κατεστραμμένα, ανεπιθύμητα ή αχρείαστα κύτταρα.

15. Ο καρκίνος είναι μία ασθένεια του μυαλού, του σώματος και της ψυχής. Ένα ενεργό και θετικό πνεύμα θα βοηθήσει τον μαχητή του καρκίνου να επιβιώσει. Ο θυμός, η πικρία και τα δυσάρεστα συναισθήματα θέτουν το σώμα σε ένα αγχώδες και όξινο περιβάλλον. Μάθετε το πνεύμα σας να αγαπά και να συγχωρεί. Μάθετε να χαλαρώνετε και να απολαμβάνετε τη ζωή.

16. Τα καρκινικά κύτταρα δεν μπορούν να ευδοκιμήσουν σε οξυγονωμένα περιβάλλοντα. Η καθημερινή άσκηση και οι βαθιές αναπνοές βοηθούν στη διοχέτευση περισσότερου οξυγόνου στα κύτταρα. Η οξυγονοθεραπεία είναι μία ακόμα μέθοδος που χρησιμοποιείται για την καταστροφή των καρκινικών κυττάρων.

UPDATE: 10/11/2013
Φϊλος αναγνώστης μας επισήμανε το ακόλουθο link
όπου όπως φαίνεται το εν λόγω νοσοκομείο... δεν ανακοίνωσε όσα πολλοί εναλλακτικοί ή ολιστικοί γιατροί γνωρίζουν και εφαρμόζουν επί δεκαετίες... και αναφέρονται σαν 16 σημεία στο κείμενο...
Πολύ ωραίο hoax ωστόσο, διότι ναι μεν το νοσοκομείο αυτό συνεχίζει να υποστηρίζει την επικρατούσα άσκοπη ταλαιπωρία των ασθενών με τις "κλασικές" μεθόδους χημειοθεραπείας και ακτινοβολίας.... μα δε λέει και ψέματα το κείμενο :) διαδίδει αλήθειες, χρησιμοποιώντας το "στόμα" ενός φημισμένου νοσοκομείου... Τι είναι άραγε πιο "ψευδές"? Το ότι η χημειοθεραπεία και η ακτινοβολία παρουσιάζονται ως θεραπείες ενώ σκοτώνουν? ή το ότι είπε τις αλήθειες που διαβάσαμε το νοσοκομείο... ενώ δεν τις είπε?....
Το αφήνω στην κρίση σας... :)Read more: http://www.i-diadromi.gr


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Μεγιστάνας προσφέρει 130 εκατ. ευρώ σε όποιον κάνει την κόρη του να...


Ένας δισεκατομμυριούχος από το Χονγκ Κονγκ δεν μπορεί με τίποτε να χωνέψει ότι η κόρη του είναι λεσβία και γι αυτό αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα. Ο Cecil Chao έγινε ευρέως γνωστός τον Σεπτέμβριο του 2012 όταν ανακοίνωσε ότι προσφέρει 65 εκατομμύρια δολάρια σε όποιον άντρα κερδίσει την καρδιά της κόρης του, η οποία μόλις το είχε σκάσει στη Γαλλία με τη σύντροφό της.
Ωστόσο από τότε κανείς δεν τα κατάφερε και έτσι ο Chao αποφάσισε να επανέλθει. Με συνέντευξή του στους Financial Times πριν λίγες ημέρες δεσμεύτηκε ότι αν κάποιος άντρας καταφέρει να αλλάξει τον σεξουαλικό προσανατολισμό της κόρης του, τότε εκείνος θα του χαρίσει μία παραμυθένια ζωή. Μάλιστα ο Chao αποφάσισε να διπλασιάσει το ποσό της προσφοράς του και πλέον τον «τυχερό» περιμένουν 130 εκατομμύρια δολάρια. Αν σκεφτεί κανείς ότι στην πρώτη προσφορά εμφανίστηκαν 20.000 «καρδιοκατακτητές», αντιλαμβάνεσθε τι πρόκειται να συμβεί τώρα...

Η νεαρά πάντως για την οποία γίνεται ο όλος χαμός ξεκαθάρισε τα πράγματα σε μία μαλαισιανή εφημερίδα: «Οσα λεφτά και να δώσει ο πατέρας μου δεν θα με κάνουν να βρω κάποιον άντρα γοητευτικό. Εχω ήδη σύζυγο, τη γυναίκα μου. Πάντως μπαμπά σε ευχαριστώ κι εγώ σ' αγαπώ» ήταν τα λόγια της.
http://www.fevgato.gr/

Το μυστήριο της στοιχειωμένης γέφυρας OvertounΌσο σκεπτικιστές και αν είμαστε, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που απλά δεν εξηγούνται με τη λογική...Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η τοξωτή γέφυρα Overtoun που κτίστηκε το 1859, κοντά στο Milton της επαρχίας Dumbarton στη Σκωτία.

Είναι γνωστή στην περιοχή ως η μυστηριώδης γέφυρα από την οποία ένας ανεξήγητα μεγάλος αριθμός σκυλιών έχει πηδήξει ξαφνικά στο κενό, πέφτοντας από ύψος 15 μέτρων.

Τα πρώτα περιστατικά καταγράφηκαν την δεκαετία του '50, ενώ το ακόμη πιο ανατριχιαστικό είναι ότι τα ελάχιστα σκυλιά που δεν σκοτώθηκαν από την πτώση, επέστρεψαν στο σημείο απ' όπου έπεσαν την πρώτη φορά και ξαναπήδηξαν. Σχεδόν όλα τα σκυλιά, μάλιστα, πήδηξαν από το ίδιο ακριβώς σημείο, και από την ίδια πλευρά της γέφυρας.

Το 1994, ένας κάτοικος της περιοχής έριξε τον νεογέννητο γιο του από την γέφυρα, ισχυριζόμενος πως ήταν ο Αντίχριστος, και εν συνεχεία ο ίδιος αυτοκτόνησε πέφτοντας από εκεί. Κάτοικοι της περιοχής πιστεύουν ότι η γέφυρα είναι στοιχειωμένη.Read more: http://www.newsbomb.grΗμερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 30/1
Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον Υδροχόο θα φέρει αλλαγές, δυναμικές εκκινήσεις και αποφάσεις κυρίως για τους Υδροχόους και Λέοντες.ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Μια νέα αρχή και κυρίως σε ένα κύκλο που δεν γνωρίζετε θα σηματοδοτήσει μια περίοδο για σας η οποία θα είναι πολύ θετική για όλο σας το προφίλ. Νέοι φίλοι, ενδιαφέροντα και γενικά μια πιο νέα ιδεολογία θα αφυπνίσει περισσότερο την συνειδητή πλευρά σας.
Έρωτας: Είστε έτοιμοι να αναθεωρήσετε πολλά πράγματα και να κινηθείτε σε ένα καινούργιο πλαίσιο. Για αυτό θα κάνετε νέες συμφωνίες με το άλλο σας μισό και θα κοπούν αυτά που δεν σας αρέσουν, χωρίς να κοπιάσετε και πάρα πολύ. Μια ισχυρή γνωριμία με ένα πρόσωπο που έχει πάνω του ένα είδος δημοσιότητας θα σας κολακέψει πάρα πολύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Ξεκινάτε κάτι καινούργιο το οποίο σίγουρα θα σας αφαιρέσει κάποια αρνητικά στοιχεία τα οποία είχατε να αντιμετωπίσετε εδώ και λίγο καιρό με το πρόσωπο που είστε μαζί. Απαλλαγμένοι και δυνατοί, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, θα έχετε μια καλύτερη προσωπική κατάσταση.ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Το ότι χρειάζεται να κάνετε κάτι καινούργιο είναι για σας κάπως ενοχλητικό γιατί δεν σας αρέσει να χαλάτε με τίποτε την ηρεμία σας και το βόλεμά σας. Τώρα ίσως να το βλέπετε και εσείς ότι με νέες πληροφορίες και κινήσεις προοδεύετε και είστε περισσότερο μέσα στα πράγματα.
Έρωτας: Η περίεργη συμπεριφορά ενός Υδροχόου μπορεί να μην σας αρέσει και πολύ γιατί δεν σας δημιουργεί ασφάλεια. Τουλάχιστον μπορεί να έρθετε πιο κοντά αν του δώσετε την εντύπωση ότι μπορεί να είστε και φίλοι εκτός από τα υπόλοιπα. Λιοντάρι και Υδροχόος σας συγκινούν υπερβολικά αλλά δεν έχετε κοινά συναισθηματικά θέλω.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναγνωρίζετε ότι μπορεί και να χρειάζεστε αναβάθμιση γιατί υπάρχουν πολλοί τρόποι να χειριστείτε τις υποθέσεις που σας ταλαιπωρούν. Αρκεί να δεχτείτε και την παρέμβαση κάποιων άλλων ατόμων που πιθανόν θέλουν να σας συμβουλέψουν πολύ διακριτικά. Όσο μπορείτε να κινηθείτε προς το μέλλον θα σας κάνει πολύ καλό.ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Είναι μια υπέροχη ημέρα και παρόλο που έχετε και κάποιες δυσκολίες είτε κοινωνικές, είτε δικές σας σε επίπεδο ψυχολογικό γιατί βλέπετε ότι όλα αλλάζουν, εσείς αυτή την περίοδο ευνοείστε οπότε θα δείτε ότι θα καταφέρετε πολλά πράγματα.
Έρωτας: Αναρωτιέστε τι θα γίνει αν εσείς δηλώσετε ότι θέλετε να βλέπετε και τους φίλους σας και δεν είστε υποχρεωμένοι να κτυπάτε κάρτα συνεχώς μέσα στην σχέση σας. Αυτό σίγουρα θα ενοχλήσει το άλλο πρόσωπο και κυρίως αν είναι Καρκίνος, Σκορπιός ή Αιγόκερως. Τουλάχιστον θα γίνετε ο εαυτός σας και θα νιώθετε καλύτερα, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δεν έχετε διάθεση συντροφικότητας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια ομάδα που σας υποστηρίζει και θα φέρετε τα πάνω κάτω για να συνεργαστείτε μαζί τους, αφού το νιώθετε ότι θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και θα έχετε άμεση επιτυχία σε συνδυασμό με οικονομικές απολαβές.ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Αναρωτιέστε με ποιο τρόπο θα συμβιβαστείτε με πράγματα τα οποία θεωρείτε ελαφρώς παράλογα ή κάποιοι άλλοι τα μεταφράζετε ότι είναι έξω από την δική σας κοσμοθεωρία. Και όμως μπορεί να ξεκινήσετε ψυχολογία, να μιλήσετε για εξέλιξη και να κάνετε εμφάνιση πολύ προχωρημένη.
Έρωτας: Η ευαισθησία σας τις πιο πολλές φορές κτυπάει κόκκινο αλλά τώρα επιβάλλεται κατά κάποιο τρόπο να γίνετε πιο αντικειμενικοί και περισσότερο φιλικοί με ένα πρόσωπο που έχετε άμεση επιρροή. Κυρίως ο Τοξότης και ο Υδροχόος θα είναι μέσα στις προτεραιότητές σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιοι συνεργάτες οι οποίοι σας κουράζουν με τις τρέλες τους και ίσως να μην μπορείτε να τα βρείτε πολύ εύκολα γιατί ο καθένας λειτουργεί στο δικό του μήκος κύματος. Αν όμως γεφυρώσετε το παλιό με το καινούργιο θα κάνετε κάποιες πολύ καινοτόμες συνεργασίες.ΛΕΩΝ

Γενικά: Η Νέα Σελήνη σας κάνει και νιώθετε ένα εσωτερικό ξεσηκωμό που σας ωθεί να αφήσετε για λίγο την σταθερή και άκαμπτη συμπεριφορά. Ίσως να χρειάζεται να γίνετε περισσότερο μοντέρνοι σε απόψεις και πεποιθήσεις οι οποίες θα σας βοηθήσουν να μπείτε πιο βαθιά σε αποδοχή του εαυτού σας και των άλλων.
Έρωτας: Είναι σημαντικό να θεωρήσετε ότι κανένα άτομο δεν σας ανήκει, ακόμα και αν είστε μέσα στην πιο σημαντική σχέση της ζωής σας. Για αυτό χρειάζεται να κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις που θα σας κάνουν φιλικούς και ανοικτούς. Η σχέση με Ταύρο, Σκορπιό και κυρίως Υδροχόο θα έχει κάποια ένταση αλλά τουλάχιστον θα υπάρχουν εξελίξεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μια πρόταση η οποία θα σας στριμώξει γιατί θα χρειαστεί να διακόψετε κάποια ατομική πορεία και μπορεί να μην είναι εύκολο για σας. Αλλά τελικά σας χρειάζεται γιατί μπορεί να είναι η τάση αυτής της περιόδου. Συνεργασίες από κοινού με άτομα που έχουν ιδιαίτερα ταλέντα.ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Η καθημερινότητά σας μπορεί να σας παρασύρει και να μην είστε οι τυπικοί Παρθένοι που νομίζουν οι περισσότεροι. Ψάχνοντας να βρείτε κάποια κομμάτια δικά σας και να τα αντιμετωπίσετε με μια προοδευτική συμπεριφορά, μερικοί από εσάς θα στραφείτε να πάρετε μια νέα γνώση η οποία μπορεί να περιλαμβάνει εναλλακτικές θεραπείες, ψυχολογία και άλλα που θα σας κάνουν να βρείτε τον εαυτό σας.
Έρωτας: Έχετε κατά κάποιο τρόπο μια φιλική συμπεριφορά με ένα πρόσωπο το οποίο θα δεχτείτε να το κατανοήσετε πιο βαθιά. Η σχέση με Υδροχόο που παλιά είχατε μια σημαντική φιλία ίσως τώρα να εξελιχτεί σε κάτι πολύ προσωπικό.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε μια ιδιαίτερη προσπάθεια σε ένα πολύ διαφορετικό τομέα τον οποίο ούτε καν τον είχατε σκεφτεί. Για αυτό θα δεχτείτε τις συμβουλές ενός φίλου ή ενός ατόμου που σας βοηθάει να είστε πιο ανοικτοί και πρωτότυποι.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Είστε γενικά πολύ ευχαριστημένοι από την εξέλιξη μιας κατάστασης την οποία πιθανόν να είχατε ξεκινήσει εδώ και καιρό και τώρα να εισπράττετε τα καλά αποτελέσματα. Σας ενεργοποιεί υπερβολικά η δημιουργική συμπεριφορά σας και αυτό σας κάνει ιδιαίτερα ευδιάθετους.
Έρωτας: Έχετε ανάγκη να γίνετε το ερωτικό κέντρο αλλά επειδή διαθέτετε εξυπνάδα και σπιρτάδα σίγουρα θα κάνετε μια εύκολη γνωριμία η οποία θα σας απελευθερώσει αρκετά. Η σχέση σας με έναν Υδροχόο θα είναι εξαιρετική γιατί θα νιώθετε πολύ άνετα αλλά και ελεύθεροι μαζί του.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε την ευκαιρία να ρισκάρετε πάνω σε ένα προϊόν ή σε ένα γκρουπ ατόμων οι οποίοι σας προσφέρουν κάτι πολύ καλό. Εσείς πιθανόν μέχρι τώρα να μην τα έχετε ξεκαθαρίσει ακόμα καλά μέσα σας γιατί υπάρχει ένα μπέρδεμα από μια άλλη συνεργασία η οποία δεν είναι και τόσο ξεκάθαρη αλλά φαίνεται πολύ δυνατή. Σίγουρα θα τα ξεκαθαρίσετε πιο εύκολα αυτές τις ημέρες.ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Είστε αναγκασμένοι να κάνετε μια αναβάθμιση και πιθανόν μια νέα αρχή αλλά αυτό δεν είναι εύκολο και αφορά κυρίως κάποιους φίλους ή ακόμα και μια ομάδα στην οποία συμμετέχετε. Είναι καλό να είστε ανοικτοί και να μην κλείνετε πόρτες. Πιθανόν να δεχτείτε φίλους στο σπίτι σας που θα έχουν πολύ προχωρημένες ιδέες.
Έρωτας: Είναι απαραίτητο να κάνετε κάποιους σωστούς χειρισμούς και να δείξετε και κάπως απελευθερωμένοι για να μην υπάρχουν εμπλοκές μέσα στην σχέση σας. Ο λόγος είναι ότι χρειάζεται να είστε ελαφρώς φιλικοί και να αποδεσμευτείτε από το ισχυρό πάθος που μπορεί να νιώθετε για ένα πρόσωπο. Ο Υδροχόος θα σας συγκινήσει ιδιαίτερα.
Καριέρα & Οικονομικά: Ίσως σας παρουσιάζεται η ευκαιρία να γνωρίσετε μια νέα τεχνολογία γιατί υπάρχει αναγκαιότητα για ανανέωση κάποιων πραγμάτων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αφήσετε αυτά που ξέρετε.ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Επειδή είστε πολύ ανήσυχοι αλλά με την θετική έννοια θα κάνετε συγχρόνως πολλά πράγματα τα οποία θα είναι πολύ ξεκάθαρα και καινούργια. Ένα ταξίδι θα σας ανανεώσει και πιθανόν να σας φέρει νέες γνωριμίες με άτομα που θα έχουν ιδιαίτερες ιδέες. Το γράψιμο, η επικοινωνία και γενικά νέες γνώσεις θα σας δώσουν μια βελτιωμένη εικόνα.
Έρωτας: Η φιλική σας διάθεση θα βοηθήσει ώστε να επικοινωνήσετε και να πείτε πράγματα μεταξύ σοβαρού και αστείου που έχουν όμως αλήθειες γιατί μερικές φορές αυτός είναι ο τρόπος που σας βοηθάει να βελτιώσετε την προσωπική σας σχέση. Η επαφή με έναν Λιοντάρι ή Υδροχόο θα αναβαθμιστεί και θα κάνετε μια νέα αρχή.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε μια σημαντική ευκαιρία να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο και να βγάλετε χρήματα. Αυτό κατά κάποιο τρόπο θα οριοθετήσει μια νέα έναρξη η οποία θα είναι πολύ καλή για σας.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Βάζετε όλο το δυναμικό σας σε μια κατεύθυνση και αυτό σας βοηθάει να ξεκαθαρίσετε πολλά πράγματα και κυρίως με τις επιθυμίες σας οι οποίες είναι τελείως διάσπαρτες αυτή την ημέρα. Η δημιουργία μαζί με την βοήθεια ενός Λέοντα και Υδροχόου θα είναι σημαντική.
Έρωτας: Χρειάζεται να είστε δυναμικοί αλλά και φιλικοί συγχρόνως με στόχο να εξαντλήσετε όλα τα περιθώρια που υπάρχουν μεταξύ εσάς και ενός Λιονταριού. Από την άλλη ο Καρκίνος θα είναι πολύ κοντά σας για αυτό μην τον απομακρύνετε με περίεργη συμπεριφορά.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες αλλά οι συνθήκες που θα δουλέψετε είναι ελαφρώς ομαδικές και ίσως να σας κουράζουν. Πάντως θα κάνετε μια νέα αρχή και πιθανόν να προσαρμόσετε μια καινούργια εφαρμογή σε ηλεκτρονικά θέματα ή σε πληροφορίες που θα σας είναι απαραίτητες.ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η Νέα Σελήνη γίνεται στο ζώδιό σας και κυρίως επηρεάζει για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Για αυτό θα δοκιμάσετε εκ νέου τις δυνάμεις σας οι οποίες θα βγουν στην προσωπικότητά σας και θα έχετε το θάρρος να πετάξετε οτιδήποτε δεν σας αρέσει.
Έρωτας: Αναζητώντας την προσωπική σας ελευθερία, μπορεί να κάνετε ανακοινώσεις, χωρίς να είναι απαραίτητο ότι θα χαλάσετε την σχέση σας. Απλά θα υπολογίσετε και τον εαυτό σας να νιώθει καλά. Η επαφή με Λιοντάρι θα είναι περίεργη γιατί θα κυριαρχήσουν κάποιες δικές σας αντιλήψεις και θα πρέπει να είστε μεταξύ σας προσεκτικοί. Αντίθετα με Κριό, Ζυγό, Τοξότη θα επικοινωνήσετε πιο εύκολα.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι προσωπικές σας αποφάσεις θα είναι πολύ σημαντικές γιατί θα δείτε ξεκάθαρα την λύση ενός προβλήματος, οπότε θα βοηθήσετε και τον εαυτό σας και τους άλλους που συνεργάζεστε. Σήμερα μπορεί να κερδίσετε χρήματα.ΙΧΘYΕΣ


Γενικά: Θέλετε την αλήθεια οπωσδήποτε γιατί και τίποτα να μην κάνετε θα δείτε ότι θα βγείτε δικαιωμένοι και κυρίως πολύ δυναμικοί. Αυτό βέβαια δεν θα το δείξετε σε όλους γιατί θέλετε να το κρατήσετε περισσότερο για σας ή για τα πολύ δικά σας άτομα. Κάποιες εναλλακτικές θεραπείες θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την εν γένει κατάστασή σας.
Έρωτας: Η ψυχολογική υποστήριξη θα είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για να βρεθείτε κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η επαφή με Λιοντάρι σας αναστατώνει γιατί έχετε τόσα πολλά να του πείτε. Επειδή μπορεί να φοβόσαστε την κατά πρόσωπο αναμέτρηση πιθανόν θα βάλετε ένα φίλο σας να ψαρέψει τι ακριβώς γίνεται.
Καριέρα & Οικονομικά: Νιώθετε ότι ένα παλιό κομμάτι που δεν σας εκφράζει μπορεί να εξαφανιστεί ξαφνικά και μαζί με αυτό και κάποιες συνεργασίες που δεν έχουν καμία ουσία. Ίσως τελικά αυτό να είναι για το καλό σας. Οι κρυφές κινήσεις σας ευνοούν γιατί δεν ανοίγετε τα χαρτιά σας κι αυτό είναι πολύ ασφαλές για σας.

Πηγή: http://www.astrology.grΦιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger