Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Απίστευτο: Εταιρεία δίνει αύξηση 15% στους υπαλλήλους αρκεί να...

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013



Μία απίστευτη ιδέα είχε εταιρεία real estate στη Νέα Υόρκη για να διαφημιστεί.

Είπε στους υπαλλήλους ότι θα τους κάνει αύξηση κατά 15%, αρκεί να κάνουν τατουάζ με το λογότυπο της εταιρείας.

Πρόκειται για την εταιρεία "Rapid Realty" και, σύμφωνα με τον αμερικανικό ιστότοπο "Drudgereport", στο αίτημα της εταιρείας δεν υπήρχαν περιορισμοί ούτε σε ό,τι αφορά το μέγεθος του τατουάζ αλλά ούτε και του σημείου που θα το έκαναν οι εργαζόμενοι.

Ο ιδιοκτήτης της "Rapid Realty" εμπνεύστηκε, όπως είπε , από έναν υπάλληλό του, ο οποίος είχε κάνει με δική του πρωτοβουλία τατουάζ με το λογότυπο της εταιρείας.

Η διεύθυνση της εταιρείας, για να απαλλάξει τους εργαζόμενους από το κόστος του τατουάζ, ανακοίνωσε πως θα καταβάλει το ποσό των 300 δολαρίων.

Οι 20 γυμνές διαμαρτυρίες που έχουν αφήσει εποχή [εικόνες]



Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αναγκάσεις την κοινή γνώμη να σε προσέξει, είναι να βγάλεις τα ρούχα σου. Τουλάχιστον αυτό πιστεύουν οι παρακάτω διαδηλωτές που επέλεξαν την συγκεκριμένη ακραία μορφή διαμαρτυρίας. 
Οχτώ Ισπανοί πυροσβέστες αντιδρούν στην απόφαση της κυβέρνησης να κόψει τους μισθούς τους και να αυξήσει τους φόρους. Εύστοχο το πανό τους που αναγράφει «Με τόσες περικοπές μας έχετε αφήσει γυμνούς».


Γερμανοί διαδηλώνουν -με φόντο το Τείχος του Βερολίνου- στην 40η επέτειο της υπόσχεσης των μελών του ΟΗΕ να αφιερώνουν το 0,7% του ΑΕΠ τους για αναπτυξιακά προγράμματα.


Αυτό τον εντυπωσιακό τρόπο επέλεξαν οι συγκεκριμένες Ισπανίδες για να δείξουν την αντίθεσή τους στο «βάρβαρο» άθλημα της ταυρομαχίας.


Η αστυνομία του Σαν Φρανσίσκο περνάει χειροπέδες στον Λόιντ Φισμπακ, ο οποίος διαδηλώνει εναντίον του δικαιώματος των γυναικών να κάνουν έκτρωση.


Μια Σλοβένα ακτιβίστρια τυλίγει τον εαυτό της με σελοφαν -στην κεντρική πλατεία της Λουμπλιάνα. Στόχος της να σταματήσει την σφαγή των ζώων.


Η καθυστέρηση της απαγόρευσης της πώλησης στην ΕΕ καλλυντικών που χρησιμοποιούν συστατικά που έχουν δοκιμαστεί πάνω σε ζώα, οδήγησε την Βικτόρια Άιζερμαν στην απόφαση να δείξει στους συμπολίτες της πως είναι να κάνεις μπάνιο σε αίμα.


Ακτιβιστές συνταξιούχοι φοράνε μποξεράκια και στέκονται έξω από την Downing Street για να ωθήσουν την κυβέρνηση να μην προχωρήσει στο ψαλίδισμα των συντάξεών τους.


Μέλη της φιλοζωικής οργάνωσης PETA ντύνονται με κουστούμια ζώων και διαμαρτύρονται έξω από την πύλη του Βραδενμβούργου στο Βερολίνο.


Διαδηλωτής εναντίον της συνόδου των G8 έρχεται αντιμέτωπος με τα ΜΑΤ τον Ιούλιο του 2005.


Γυμνή ποδηλατοδρομία στην Μαδρίτη με στόχο να δείξει στην κυβέρνηση τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι ποδηλάτες στην πόλη.


Φεμινίστριες εναντίον της εισαγωγής ιερόδουλων για τις ανάγκες των φιλάθλων, λίγο πριν την έναρξη του Euro 2012 στο Κιέβο.


Άλλο μέλος της ίδιας οργάνωσης -σαφώς λιγότερα φωτογενές- που προτίμησε να μπει στο κλουβί του Φούντικ, του γουρουνιού που προέβλεπε τα αποτελέσματα των αγώνων του Euro.


Μέλη της φιλοζωικής ομάδας Association Against Animal Factories ζητούν από την Κίνα να σταματήσει να βασανίζει ζώα για την γούνα τους.


Μια Αγγλίδα φοιτήτρια βρίσκει ένα πρωτότυπο τρόπο να διαμαρτυρηθεί για την αύξηση των διδάκτρων.


Ο ίδιος ακριβώς λόγος που «έβγαλε από τα ρούχα τους» τα μέλη της αδελφότητας ΑΠΩ στο πανεπιστήμιο της Μανίλα τον Δεκέμβριο του 2010.


Καθώς επίσης και τις συγκεκριμένες Καναδές φοιτήτριες που κάνουν «παρέλαση» στο κέντρο του Μοντρεάλ.


Διαδήλωση για την ενημέρωση του κόσμου για τον θανάσιμο κίνδυνο της κλιματικής αλλαγής έξω από την γενική γραμματεία επιχειρηματικότητας στο Westminster.


Ρωσίδα μέλος της φεμινιστικής οργάνωσης FEMEN παλεύει να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό έξω από το εκλογικό κέντρο της Μόσχας και να εξηγήσει στον Πούτιν (που μόλις ψήφισε) γιατί χρειάζεται να σέβεται περισσότερο τα δικαιώματα των γυναικών.


Με διαφορά πιο συγκινητικό μύνημα ήταν αυτό της Ουκρανής καρκινοπαθούς Αλίνα Κοβάλτσουκ που διαδηλώνει για την μη χρηματοδότηση από το υπουργείο υγείας ογκολογικών νοσοκομείων.



http://www.iefimerida.gr

Πεντάχρονος σκότωσε την αδερφή του με όπλο που του είχαν δωρίσει!



Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό, σημειώθηκε στο Κεντάκι της Αμερικής, όταν πεντάχρονος, πυροβόλησε, από λάθος, τη δίχρονη αδερφή του στο κεφάλι, με όπλο, το οποίο του είχαν κάνει δώρο!
Το άτυχο κοριτσάκι, διακομίστηκε στο κοντινότερο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Όπως αναφέρουν οι Αρχές, τα δύο παιδάκια έπαιζαν με το όπλο, την ώρα που η μητέρα τους, μάλιστα, βρισκόταν στο σπίτι.
Σύμφωνα με τις Αρχές, το όπλο, το είχαν δωρίσει στο μικρό αγόρι, για τα περσινά του γενέθλια, και συνήθιζε να «παίζει» με αυτό. Η οικογένεια από την άλλη, δήλωσε, πως το κρατούσαν κλειδωμένο σε ειδικό σημείο στο σπίτι, και πως δεν κατάλαβαν πως βρέθηκε στα χέρια του παιδιού.

http://www.koolnews.gr/

Ε ΡΕ ΤΡΕΛΑ...Γιαγιά έχασε 62 ΚΙΛΑ... για να παίξει στην παράσταση Κορίτσια Ημερολογίου...! (φώτος)



Μία υπέρβαρη γιαγιά έχασε 62 κιλά στα 65 της χρόνια για να πραγματοποιήσει το όνειρό της να παίξει γυμνή στην παράσταση Κορίτσια Ημερολογίου.

Η 65χρονη Λίντα Τόμσονπέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της σε δίαιτες προσπαθώντας να ελέγξει τα 127 της κιλά.

Μέσα σε διάστημα έντεκα μηνών και με επίπονη προσπάθεια η ηλικιωμένη συνταξιούχος κατόρθωσε να αποκτήσει το σώμα που πάντα ήθελε. Η Λίντα στεναχωριόταν που δεν μπορούσε να παίζει άνετα με τα οκτώ εγγόνια της, η υγεία της επιδεινωνόταν και έτσι αποφάσισε να υποβληθεί σε εγχείρηση γαστρικού μπαιπας. Έτσι κατόρθωσε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να αποκτήσει το ρόλο που ήθελε στα Κορίτσια Ημερολογίου, μία ερασιτεχνική παράσταση, όπου εμφανίστηκε γυμνή σε ένα κατάμεστο θέατρο στο Σάτον του νότιου Λονδίνου.

Επιπλέον η Λίντα συμφώνησε να ποζάρει γυμνή στο μήνα Σεπτέμβριο για ένα ημερολόγιο που θα δοθεί για ανθρωπιστικούς σκοπούς. «Είμαι περήφανη πλέον για την εμφάνισή μου. Δεν έχω πια πρόβλημα να βγάλω τα ρούχα μου, γιατί μου αρέσει το σώμα μου», λέει η 65χρονη. Μάλιστα θα ήθελε να πάρει μέρος και σε κινηματογραφική ταινία και στόχος της είναι να κάνει μαθήματα ηθοποιίας.







26χρονος εδωσε 77.000 ευρώ για να μοιάσει με το είδωλο του, την Britney Spears



H Kara Hays ήταν αποφασισμένη να κάνει κυριολεκτικά τα πάντα προκειμένου να πραγματοποιήσει το όνειρό που είχε από μικρή, να μοιάσει με το είδωλό της, την Britney Spears. 77.110 ευρώ ήταν αρκετά για να το "πλησιάσει".
Έκανε εγχείριση αλλαγής φύλου, αυξητική στήθους αλλά και δεκάδες άλλες επεμβάσεις έχοντας ένα και μόνο στόχο. Να γίνει η Britney Spears που τόσο θαύμαζε από μικρός. Ο λόγος για τον αμερικανό Kody, που στα 26 του χρόνια έχει πλέον αλλάξει φύλο και δεν έχει κανένα σκοπό να το κρύψει, σύμφωνα με τη βρετανική dailymail.


Όλα ξεκίνησαν στην μικρή θρησκόληπτη πόλη στο Οχάιο όπου μεγάλωσε όταν, στα 12 του, εμφανίστηκε σε ένα χορό στο γυμνάσιο φορώντας μια ολόσωμη κόκκινη latex φόρμα, εμπνευσμένος  από αυτήν που φορούσε η Britney στο βιντεοκλίπ της "Oops I did it again", το οποίο και είχε γίνει τεράστια επιτυχία.


Όταν έκλεισε τα 15, ο Kody διαγνώστηκε (και ιατρικά πλέον) ότι πάσχει από δυσφορία φυλετικής ταυτότητας. Έτσι, οι γονείς του, μη μπορώντας να αναστρέψουν την κατάσταση, του επέτρεψαν να αρχίσει να παίρνει γυναικείες ορμόνες, να ντύνεται ως γυναίκα και να αλλάξει το όνομά του σε Kara.
Παρόλα αυτά, ο Κοdy δεν ένιωθε ακόμη ολοκληρωμένος. Με το που ενηλικιώθε, έκανε μια επίπονη εγχείριση αλλαγής φύλου που διήρκεσε 14 ώρες, έβαλε στήθος, έβαψε τα μαλλιά του πλατινέ και μετακόμισε στο Λος Άντζελες για να ακουλουθήσει την υποκριτική.
Η "ψύχωσή" της Kara όμως με την Britney δεν έλεγε να σταματήσει. Σε κάθε αλλαγή που έκανε η τραγουδίστρια στην εξωτερική τηςεμφάνιση (πχ όταν ξύρισε τα μαλλιά της την περίοδο της νευρικής κρίσης της, ή όταν τα έβαψε κόκκινα για της ανάγκες ενός videoclip) η Κara...ακολούθησε.


Έχοντας ξοδέψει πάνω από 77.110 ευρώ για τις επεμβάσεις, η Kara κατάφερε να μοιάσει αρκετά με την Britney. Τόσο, ώστε οι παπαράτσι στο L.A. άρχισαν να την μπερδεύουν με εκείνη στον δρόμο, φωτογραφίζοντας την σε κάθε της κίνηση.
Η Κara έχει πλέον μετακομίσει στη Νέα Υόρκη, ενώ έχει πάρει το πτυχίο της στις Δημόσιες Σχέσεις.

http://www.cosmo.gr

Σε ποια Ελληνίδα τραγουδίστρια ανήκει αυτό το θανατηφόρο κορμί; [φώτο]



Εκτός από επιτυχημένη τραγουδίστρια, είναι και πολύ ωραία γυναίκα, ανήκει στις τυχερές, διότι ...ο χρόνος περνάει από πάνω της χωρίς να την αγγίζει.

Το entertv.gr αλίευσε μια φωτογραφία,  που ποζάρει στη θάλασσα με το μαγιό της και αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι κρατιέται σε πολύ καλή φόρμα!

Ο λόγος γίνεται για την Έφη Σαρρή!

Δείτε photo:




Δύναμη ψυχής: 32χρονη που έχασε το πόδι της στη Βοστόνη χορεύει και πάλι!



«Θα κάνω ό, τι και αν χρειάζεται για να επιστρέψω στον χορό» είναι τα λόγια της γενναίας 32χρονης χορεύτριας, η οποία έχασε μέρος του ποδιού της στις βομβιστικές επιθέσεις της Βοστόνης, κατά τη διάρκεια του Μαραθωνίου της πόλης.
Και το έκανε! Περίπου 15 μέρες μετά, η επαγγελματίας χορεύτρια, ετοιμάζετε να κάνει τη μεγάλη της επιστροφή, συμμετέχοντας στο γνωστό σόου, Dancing with the Stars.
«Ήταν το μεγαλύτερο διάστημα της ζωής μου που έμεινα μακριά από τον χορό» δηλώνει η Άντριαν Χάσλετ, η οποία, παρά τον ακρωτηριασμό της, έχει βρει τον τρόπο, με τεράστια αποθέματα ψυχικής δύναμης, να είναι κοντά στην αγαπημένη της ασχολία.
Στη συνέχεια, μίλησε για την πρόταση που της έγινε για τη συμμετοχή της στο τηλεοπτικό χορευτικό σόου, αναφέροντας πως ήταν πάρα πολύ νευρική μόλις το άκουσε, λόγω της μεγάλης τής χαράς και του ενθουσιασμού της. Μάλιστα, μιλώντας για το σποτ της εκπομπής, αποκάλυψε, πως ήδη έχει κάνει τα πρώτα απαραίτητα βήματα, για να μπορέσει να γίνει μέλος των χορευτικών ομάδων και των παραστάσεων που ανεβάζουν χορευτές, οι οποίοι φορούν και εκείνοι πρόσθετα μέλη.
Όπως ήταν αναμενόμενο, κατέθεσε στους τηλεθεατές την εμπειρία της από τον αιματοβαμμένο μαραθώνιο, αναφέροντας: «Ήταν μια πάρα πολύ όμορφη μέρα στη Βοστόνη. Όλα ήταν τέλεια. Ο ήλιος ήταν λαμπερός και το κλίμα ήταν γιορτινό. Ξαφνικά, η βόμβα εξερράγη ενώ ήμουν μόλις λίγα μέτρα μακριά της. Η ορμή της με σήκωσε για λίγο στον αέρα και στη συνέχεια έπεσα στο έδαφος. Αρχικά, σκέφτηκα πως είμαι εντάξει, δεν ένιωσα κανέναν πόνο. Στη συνέχεια, όμως, προσπάθησα να μετακινήσω το πόδι μου και δεν μπορούσα. Θυμάμαι τη μυρωδιά. Θυμάμαι τον καπνό. Και φυσικά θυμάμαι τις σκέψεις μου πως θα πεθάνω εκεί» ήταν τα λόγια της 32χρονης.
Τέλος, η μητέρα της μίλησε για τα όσα συνέβησαν, λέγοντας, πως όταν την είδε να βγαίνει από το χειρουργείο, χωρίς να έχει πια το ένα της πόδι, ήξερε πως αυτό θα ήταν πολύ οδυνηρό για εκείνη, λόγω του επαγγέλματός της. Να που, όμως, η Άντριαν, είναι έτοιμοι να συνεχίσει τη ζωή της, ακριβώς από το σημείο που την άφησε, εκείνη την οδυνηρή μέρα του Μαραθωνίου της Βοστόνης, που συγκλόνισε τον κόσμο σε παγκόσμιο επίπεδο.

http://www.koolnews.gr/

Τι κάνουμε αν μόλις μας έχουν κλέψει το σπίτι!



Επειδή η τύχη μας παίζει άσχημα παιχνίδια ορισμένες φορές, καλό θα είναι να έχουμε προετοιμαστεί για κάθε πιθανή έκβαση στη ζωή μας και να την αντιμετωπίσουμε όσο το δυνατόν πιο σωστά. Η περίπτωση της κλοπής γεννά ένα απίστευτο συναίσθημα γύμνιας. Ειδικά όταν αντικρίζουμε το διαρρηγμένο σπίτι μας, είναι ακατόρθωτο να ανταποκριθούμε κατάλληλα. Σας παρουσιάζουμε ορισμένους τρόπους σωστής αντίδρασης σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ειδοποιούμε το "100" ή το τοπικό Αστυνοµικό Τµήµα, έαν παρατηρήσουμε κάτι ύποπτο και φροντίζουμε να κρατήσουμε ελεύθερη την τηλεφωνική γραµµή µέχρι να φθάσουν οι αρχές.
Αποφεύγουμε να φυλάσσουμε µεγάλα χρηµατικά ποσά ή αντικείµενα αξίας στο χώρο εργασίας μας. Επίσης καλό θα ήταν να μην τα μεταφέρουμε.
Κάνουμε τις συναλλαγές μας με διακριτικότητα.
Ενεργοποιούμε το συναγερµό µε µυστικότητα και ήρεµες κινήσεις.
Προσπαθούμε να µείνουμε ψύχραιμοι και να είμαστε προσεκτικοί.
Σε περίπτωση πυροβολισμών πέφτουμε στο έδαφος και καλυπτόμαστε.
Φροντίζουμε να παρατηρήσουμε και να συγκρατήσουμε εξωτερική εμφάνιση και χαρακτηριστικά των κλεφτών και άλλες λεπτομέρειες (π.χ. οδό διαφυγής, αριθμό κυκλοφορίας οχήματος κλπ), για να βοηθήσουμε το έργο της αστυνομίας.
Δεν αγγίζουμε εργαλεία ή ότι πιστεύουμε πως έχουν έρθει σε επαφή μέχρι να έρθει η Σήμανση, τυχόν διαρρηκτικά εργαλεία ή άλλα αντικείμενα που άφησαν οι διαρρήκτες πίσω τους.
Καταγγέλλουμε το γεγονός στην Αστυνομία.
Πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες που θα μας δώσουν οι επιληφθέντες βαθμοφόροι της Αστυνομίας.
Καταγράφουμε όλα τα απολεσθέντα αντικείμενα και την αξία τους.
Σε περίπτωση που εκλάπησαν πιστωτικές κάρτες επικοινωνούμε ΑΜΕΣΩΣ με την τράπεζα για να τις ακυρώσουμε.
Όταν αντιληφθούμε την παρουσία κλεφτών προσπαθούμε να θωρακιστούμε μέσα στην κρεβατοκάμαρά μας
Εάν είναι δυνατόν προσποιούμαστε πως κοιμόμαστε και δεν έχουμε αντιληφθεί τίποτα.
Σε περίπτωση ασφάλισης, επικοινωνούμε με τον ασφαλιστικό μας σύμβουλο και δηλώνουμε την κλοπή
Εάν έχουμε την «τύχη» να συναντηθούμε με τους κλέφτες, τους λέμε πως θα τους δώσουμε ότι ζητήσουν αρκεί να μην συμβεί κακό σε κανέναν.
Δεν προβαίνουμε σε αντιδράσεις όπως απειλές, ουρλιαχτά και καταδιώξεις.


Οι 10 λόγοι που σας διαγράφουν από φίλο στο facebook!


Τρώτε συχνά πόρτα στο facebook; ...
Σας διαγράφουν από «φίλο» και νιώθετε έκπληκτος κι αμήχανος;
«Μα, τι έκανα, ρε παιδιά; Γιατί δεν με θέλετε κι εμένα στην παρέα σας; Γιατί με διαγράφετε και κάνετε σα να μην με ξέρετε;».Επιστήμονες από το Κολοράντο προσπάθησαν να βρούνε τι φταίει, όταν κάποιος τραβάει «delete» στην… φιλία σας στο facebook.Σύμφωνα, λοιπόν, με την έρευνα που έγινε οι 10 σημαντικότεροι λόγοι διαγραφής είναι:

1. Βαρετά posts
2. Πάρα πολλές ενημερώσεις του status
3. Σκληρά ή αγενή σχόλια
4. Ρατσιστικά σχόλια
5. Πολιτικές αντιλήψεις
6. Θρησκευτικές αντιλήψεις
7. Τέλος μιας φιλίας/σχέσης
8. Διαφωνία (offline)
9. Διαφωνία (online)
10.Διαγραφή ενοχλητικών γονέων.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ: Πως "άνοιξε" την Ερυθρά θάλασσα ο Μωυσής;


Τελικά μπορεί όντως να άνοιξαν τα νερά της Ερυθράς Θάλασσας για να περάσει ανάμεσά τους ο Μωυσής και ο λαός του.

Όμως, αντίθετα με τη διήγηση της Βίβλου, αυτό δεν ήταν κατ' ανάγκη ένα θαύμα, αλλά είναι δυνατό να συνέβη από ισχυρούς ανέμους που έπνεαν στην περιοχή για ώρες, σύμφωνα με νέες προσομοιώσεις σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές που έκαναν αμερικανοί επιστήμονες.

Το Βιβλίο της Εξόδου περιγράφει τη διαφυγή των κυνηγημένων Ισραηλιτών από την Αίγυπτο και το θεαματικό πέρασμα της Ερυθράς θάλασσας, πριν από περίπου 3.000 χρόνια, χάρη στη θεϊκή παρέμβαση. Τώρα, οι υπολογιστικές προσομοιώσεις δείχνουν ότι είναι δυνατό οι δυνατοί άνεμοι να παραμέρισαν τα νερά και να δημιούργησαν μια "γέφυρα" ξηράς σε μια περιοχή, από όπου οι Ισραηλίτες κατάφεραν, περπατώντας πάνω σε λασπωμένο αλλά ασφαλές έδαφος, να φτάσουν απέναντι, καθ' οδόν προς τη "γη της επαγγελίας".

Η έρευνα, υπό τον Καρλ Ντριους του Εθνικού Κέντρου Ατμοσφαιρικών Ερευνών (NCAR) και του πανεπιστημίου Κολοράντο των ΗΠΑ, η οποία δημοσιεύτηκε στο περιοδικό PLoS ONE, σύμφωνα με το BBC και το πρακτορείο Ρόιτερ, δείχνει ότι ένα ισχυρός ανατολικός άνεμος με ταχύτητα 100 χιλιομέτρων την ώρα, που φυσούσε όλη τη νύχτα, μπορεί να απώθησε τα νερά ύψους περίπου δύο μέτρων, σε ένα σημείο όπου ο αρχαίος ποταμός Νείλος, σε κάποια καμπή του με σχήμα U, πιστεύεται ότι ενωνόταν με μια παράκτια λιμνοθάλασσα. 

Με τον τρόπο αυτό, είναι δυνατό να δημιουργήθηκε μια στενή χερσαία δίοδος, που έκλεισε ξανά μόλις ο άνεμος κόπασε (πνίγοντας τον αιγυπτιακό στρατό που καταδίωκε τους Ισραηλίτες, σύμφωνα με τη Βιβλική αφήγηση). H "γέφυρα" αυτή εκτιμάται ότι είχε μήκος 3 - 4 χλμ. και πλάτος 5 χλμ. και παρέμεινε "ανοικτή" επί τέσσερις ώρες τουλάχιστον.

Η νέα μελέτη αποτελεί τμήμα μιας ευρύτερης έρευνας του αμερικανού επιστήμονα σχετικά με τις επιπτώσεις των ανέμων στα βάθη των υδάτων. Η έρευνα για την Έξοδο βασίζεται σε ανακατασκευή των πιθανών τοποθεσιών και βαθών των πλωτών διαύλων στο δέλτα του ποταμού Νείλου, που έχουν μεταβληθεί σημαντικά με το πέρασμα του χρόνου, εκτιμώντας ότι στην πραγματικότητα ήταν μέσω αυτού του σημείου και όχι της σημερινής Ερυθράς Θάλασσας, όπου έγινε η διάσχιση από τους Ισραηλίτες. 

Ο διαχωρισμός των υδάτων μπορεί να κατανοηθεί μέσω της δυναμικής των υγρών. Ο άνεμος μετακινεί το νερό με τρόπο σύμφωνο με τους φυσικούς νόμους, δημιουργώντας ένα ασφαλές πέρασμα ανάμεσα στο νερό και μετά επιτρέπει ξανά στο νερό να εισβάλει και να καλύψει το πέρασμα", δήλωσε ο Ντριους. 

Στο παρελθόν και άλλοι επιστήμονες είχαν αποπειραθεί να ερμηνεύσουν το πέρασμα της Ερυθράς Θάλασσας μέσω φυσικών εξηγήσεων. Κάποιοι πρότειναν ότι ένα τσουνάμι μπορεί να ανάγκασε τα νερά αρχικά να υποχωρήσουν και έπειτα να επανέλθουν γρήγορα. Κάποιοι άλλοι υποστήριξαν ότι είναι εφικτό ένας ισχυρός και επίμονος άνεμος να χαμηλώσει πολύ το επίπεδο του νερού σε μια περιοχή, ώστε να μπορούν να τα διασχίσουν περπατώντας οι άνθρωποι.


Tα πιο ανατρεπτικά γυναικεία εσώρουχα!



Νομίζεις ότι τα γυναικεία εσώρουχα βγαίνουν μόνο σε δαντέλα, στρινγκ και λοιπά; Κάνεις λάθος! Ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο «must» εσώρουχα που θα σε αφήσουν άφωνη με… τις δυνατότητές τους και προτιμούν πολλές σταρ του Hollywood!

1. Φωσφοριζέ

 
Σου αρέσουν τα παιχνιδάκια στο σκοτάδι, αλλά φοβάσαι μήπως εσύ ή ο καλός σου σκοντάψετε σε κάποιο έπιπλο ή δεν βρείτε «στόχο»;

Με περίπου 37 ευρώ, μπορείς να προμηθευτείς ένα από τα επτά σετ της εταιρείας LuminoGlow, τα οποίαλάμπουν στο σκοτάδι!

Αρκεί, βέβαια, να τα έχεις αφήσει νωρίτερα για λίγο στο φως…

2. Με… εξαερισμό



Η ζέστη το καλοκαίρι είναι και αφόρητη και άκρως ανθυγιεινή για την περιοχή των γεννητικών οργάνων, οπότε, τι καλύτερο από ένα εσώρουχο που επιτρέπει στην περιοχή να… αερίζεται;

«Staycool» ονομάζεται η κολεξιόν με τα εσώρουχα που ρίχνουν την θερμοκρασία ανάμεσα στα πόδια σου κατά 3 βαθμούς!

Με 19.6 ευρώ, το… κλιματιστικό για την ευαίσθητη περιοχή γίνεται δικό σου!

Κι αν ζηλέψει ο καλός σου; Βγαίνουν κι αντρικά!

3. Απορροφητήρας οσμών



Άνθρωπος είσαι, μπορεί το εντεράκι σου να θέλει να αεριστεί σε ακατάλληλη στιγμή!

Για να μην σε πάρουν μυρωδιά σε ένα ραντεβού, μια έξοδο, στη δουλειά ή οπουδήποτε αλλού θέλεις, υπάρχει μια… ανθρακοσερβιέτα (ας την πούμε έτσι για να καταλαβαινόμαστε) που λειτουργεί ως απορροφητήρας.

Οι αποροφητήρες οσμών «Subtle Butt» δεν διαγράφονται στο εσώρουχό σου και πωλούνται σε πεντάδες έναντι σχεδόν 16,5 ευρώ.

Ναι, κυκλοφορεί το ανάλογο για άνδρες!

4. Για τις δύσκολες μέρες



Αν οι σερβιέτες ή τα ταμπόν είναι για σένα «πονοκέφαλος», υπάρχει ένα εσώρουχο που μπορεί να τα αντικαταστήσει!

Το «Menstrual Underwear», που αναπνέει και είναι αδιάβροχο, όπως τονίζουν οι κατασκευαστές του, είναι υπεραρκετό για τις δύσκολες μέρες κάθε μήνα.

Και, όχι, ΔΕΝ είναι μιας χρήσης: το φόρεσες και το λέρωσες; Ρίξ’ το στο πλυντήριο, στο πρόγραμμα που πλένεις τις πετσέτες και είναι έτοιμο για την επόμενη χρήση!

5. Τα κάνει αόρατα


Νομίζεις ότι οι σταρ τα βγάζουν όλα φάτσα – φόρα εύκολα; Όχι καλή μου! Ακόμα και κάποιες γυμνές φωτογραφήσεις, μόνο γυμνές δεν είναι!

Το C-string είναι μια καινούργια καινοτομία των σχεδιαστών, που μπορεί να φορεθεί κάτω από τα αγαπημένα σου ρούχα χωρίς να ανησυχείς αν φαίνεται ή αν διαγράφεται. Άσε που δεν έχει ενοχλητικές ραφές κτλ…

Κι φοράς φούστα και φυσήξει αεράκι;
Όλοι θα πουν ότι είδαν τα απόκρυφά σου μπρος – πίσω, όμως θα κάνουν λάθος!​

Πηγή: star.gr

Φτιάξτε παγίδα για κουνούπια! Απλά, οικολογικά & φθηνά




Το καλοκαίρι ζυγώνει, μαζί με τα κουνούπια....

Και δυστυχώς, κάποια κουνούπια δεν κάνουν μόνο αθώα τσιμπήματα, αλλά μεταφέρουν σοβαρές ασθένειες, που μπορεί να είναι και μοιραίες. 

Σας παρουσιάζουμε μία εύκολη και οικονομική λύση:

Υλικά:
2000ml (2 λίτρα) πλαστικό μπουκάλι αναψυκτικού
50 γραμμάρια καφέ Ζάχαρη
1 γραμμάριο μαγιά
Μαύρο χαρτί
Κολλητική ταινία.

ΟΔΗΓΙΕΣ
1. Κόψτε το πλαστικό μπουκάλι στο μισό.
2. Αναμείξτε την καφέ ζάχαρη με το ζεστό νερό. Τα αφήνουμε να κρυώσουν. Όταν κρυώσουν, το ρίχνουμε στο κάτω μισό της φιάλης.
3. Προσθέστε τη μαγιά. Μην το αναμείξτε απλά τοποθετήστε τη μέσα στο υγρό.. Δημιουργεί το διοξείδιο του άνθρακα, το οποίο προσελκύει τα κουνούπια.
4. Τοποθετήστε το τμήμα χοάνης, ανάποδα, μέσα στο άλλο μισό της φιάλης(δες φώτο), δένοντάς τα μαζί
5. Τυλίξτε το μπουκάλι με κάτι μαύρο (χαρτί, ταινία), αφήνοντας την κορυφή ακάλυπτη, και τοποθετήστε την κατασκευή εξωτερικά, κοντά σε σημεία που συγκεντρώνεστε.

Κάθε δύο εβδομάδες, αντικαταστήστε την παγίδα, με νέα!


Ότι οι γυναίκες είναι το ασθενές φύλο είναι μύθος!



Ότι οι γυναίκες είναι το ασθενές φύλο είναι φυσικά ένας μύθος.

Ήρθε η ώρα οι άντρες να μάθουν άλλη μια μεγάλη αλήθεια για τις γυναίκες και να προσέξουν την επόμενη φορά...
Όταν μια γυναίκα ρωτάει "Τί είπες;"...δεν είναι ότι δεν άκουσε...Απλά σου δίνει μια ευκαιρία να αλλάξεις αυτό που είπες.!!!

Οι γυναίκες… εξυπνότερες απ τους άντρες!



Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα του διεθνούς φήμης ψυχολόγου James Flynn και της ομάδας του, οι γυναίκες εμφανίζονται εξυπνότερες από τους άντρες, ενώ έναν αιώνα πριν το «ασθενές» φύλο ήταν κατά πέντε μονάδες λιγότερο έξυπνες από τους άνδρες! Τα αποτελέσματα, μάλιστα, ήταν επαναλαμβανόμενα και πανομοιότυπα σε διαφορετικές γωνιές του πλανήτη, γεγονός που ενισχύει την άποψη αυτή.
«Κατά τα τελευταία 100 χρόνια οι βαθμολογίες στο IQ ανδρών και γυναικών έχουν αυξηθεί, ενώ των γυναικών έχουν αυξηθεί ταχύτερα. Αυτό συμβαίνει εξαιτίας του γεγονότος ότι οι γυναίκες στο δυτικό κόσμο έχουν πλέον πολλαπλούς ρόλους στους οποίους πρέπει να ανταποκριθούν: σύζυγοι, μητέρες, εργαζόμενες. Αυτή η πολυπλοκότητα κάνει το IQ τους να αυξάνεται», λέει ο κ. Flynn και συμπληρώνει: «Επιπλέον, οι γυναίκες έχουν ένα ελαφρώς υψηλότερο… δυναμικό νοημοσύνης από τους άνδρες και οι επιστήμονες μόλις τώρα το συνειδητοποιούμε«.
Η έρευνα του James Flynn και της ομάδας του βασίστηκε σε 15.000.000 ερωτήσεις του επιτραπέζιου παιχνιδιού γνώσεων Trivial Pursuit, εκ των οποίων οι γυναίκες έδωσαν 4.088.139 και οι άντρες σε 4.077.596 σωστές απαντήσεις! Η έρευνα έγινε σε διαφορετικές χώρες με ελαφρώς διαφορετικά αποτελέσματα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην Αυστραλία ο δείκτης νοημοσύνης ανδρών και γυναικών ήταν ακριβώς στο ίδιο επίπεδο, ενώ στις Νέα Ζηλανδία, Εσθονία και Αργεντινή οι γυναίκες εμφάνισαν καλύτερα αποτελέσματα από τους άνδρες…

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger