Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Βασιλης Καρρας-Παολα: “Της πουτ@ν@ς γινεται…” (βιντεο)

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012


Μεγάλη πρεμιέρα σήμερα για τον Βασίλη Καρρά την Πάολα και τον Παντελή Παντελίδη στο Theatro και η ομάδα του επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη δηλώνει πανέτοιμη. Το άγχος είναι μεγάλο αλλά εξόχως δημιουργικό. Την ίδια ώρα η καθολική ανακαίνιση της σάλας μπορεί να στοίχισε πολλά, ωστόσο όλοι περιμένουν πώς το μεγάλο στοίχημα θα επιτευχθεί. Αν κρίνει κανείς από την τελευταία περιοδεία των τριών στο εξωτερικό και διαβάσει τη διάθεση του κοινού τότε το συμπέρασμα είναι απλό. Θα σκίσουν. Την ίδια στιγμή ένα video στο Youtube με τους δυο καλλιτέχνες να ερμηνεύουν τις επιτυχίες τους σπάει ταμεία. Και το πιο ενδιαφέρον; Η ατάκα της αοιδού «Της πουτ@ν@ς γίνεται»…Και πιστέψτε με…Από σήμερα θα γίνεται…θα γίνεται!!!!

http://blogs.gossip-tv.gr

Ο Ελληνας ποδοσφαιριστης που εχει τρελανει το Facebook! [φωτο]


Όλα τα έχουμε δει... Αλλά η αντίδραση αυτού του ποδοσφαιριστή στο σουτ δεν έχει προηγούμενο!

Αν και δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα και το όνομα του ποδοσφαιριστή, ωστόσο οι κοινοποιήσεις και τα σχόλια είναι χιλιάδες...

Δείτε την εικόνα:


http://www.mychannel.gr


Δειτε την πιο μικρη τραβεστι στον κοσμο η οποια ειναι και πανεμορφη ! (φωτογραφια)


Πραγματικά ήταν λάθος της φύσης που γεννήθηκε άνδρας !




Ο Τζακ ήταν 4 ετών όταν είπε στη μητέρα του: «μαμά ο Θεός έκανε ένα λάθος. Εγώ θα έπρεπε να ήμουν κορίτσι».
Αυτή η σοκαριστική διαπίστωση από ένα τόσο μικρό παιδί, έγινε η αρχή για μία περιπέτεια που έληξε αισίως πριν από τρία χρόνια, όταν ο Τζακ, στα 16 του έγινε ο νεαρότερος άνθρωπος που έχει υποβληθεί σε αλλαγή φύλου.

Τρία χρόνια αργότερα η Τζάκι, είναι μία γυναίκα που νιώθει επιτέλους καλά με το σώμα της και έχει βρει τον εαυτό της. Έχει πάρει μέρος σε καλλιστεία και όταν την βλέπει κάποιος, είναι αδύνατο να καταλάβει ότι είχε γεννηθεί αγόρι.

Από την ηλικία των 9 ετών, ο Τζάκ ντυνόταν με κοριτσίστικα ρούχα. Η ζωή του ήταν ένα μαρτύριο καθώς αισθανόταν παγιδευμένος μέσα στο «λάθος σώμα». Από τα 11 μέχρι τα 15 έκανε έξι απόπειρες αυτοκτονίας και άλλες τόσες φορές απείλησε να κόψει μόνος του τα γεννητικά του όργανα! Οι γονείς του τον στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις και συμφώνησαν να κάνει επέμβαση αλλαγής φύλο, όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Η αλλαγή φύλου ήταν μονόδρομος. Η άλλη επιλογή ήταν η αυτοκτονία. Τώρα πια η Τζάκι λέει: «αν δεν είχα κάνει την επέμβαση δεν θα ήμουν εδώ τώρα. Είμαι κορίτσι. Αυτό ήμουν πάντα».

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η Τζάκι ανήκει σε μία ομάδα ανθρώπων που, ενώ, βάσει χρωμοσωμάτων ανήκουν στο ένα φύλο, αισθάνονται ότι είναι το ακριβώς αντίθετο. Δεν υπάρχει σαφής εξήγηση για την κατάσταση αυτή, παρά μόνο ότι αποτελεί ένα από τα παράδοξα της φύσης.

travesti


Πηγή: Kokoria.gr



Το ξεσπασμα του Τσαλικη για το Dancing: «Δεν ασχολουμαι με μ@λ@κιες. Αυτα που λενε ... ειναι ντροπη»


Ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε για τις φήμες που τον θέλουν να έχει ...ζητήσει ασυλία στα live του Dancing with the stars.


Ο τραγουδιστής, μιλώντας στο star, «ξέσπασε» κατά όσων λένε και γράφουν ότι συνέβη κάτι τέτοιο και μάλιστα το θεωρεί ντροπή.

Μεταξύ άλλων δήλωσε: «Δεν μπορώ να ασχολούμαι με μ@λ@κίες. Ασυλίες κι αυτά, τώρα αυτά τα πράγματα είναι ντροπή, δεν έχω κάνει στη ζωή μου ασυλία σε τίποτα, μόνο αγώνα, προσπάθεια, εντιμότητα. Ότι έχω κατακτήσει στη ζωή μου το έχω κατακτήσει με ιδρώτα, για πολύ πιο σημαντικά πράγματα, όχι για ένα τηλεοπτικό σόου, για όνομα του Θεού και της Παναγίας».

Ο Γιώργος Τσαλίκης φάνηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος με όλα όσα έχουν ακουστεί, αφού δήλωσε ότι δουλεύει πολύ σκληρά, και ο ίδιος αλλά και οι συμπαίκτες του, για το σόου της Κυριακής.

http://www.mychannel.gr

Διαβαστε τo γραμμα της ηθοποιου που κλειστηκε σε μοναστηρι


Ήταν πριν από οκτώ μήνες όταν νεαρή ηθοποιός αποφάσισε να αφήσει τη ζωή που ζούσε μέχρι τότε και να στραφεί στα Θεία και να γίνει δόκιμη μοναχός. Η οικογένειά της δεν θέλησε να την πιέσει, αντιθέτως με όσα συμβαίνουν συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, και έτσι διατηρούν καλές σχέσεις.
Κι ενώ γνωστός σκηνοθέτης της είχε προτείνει ρόλο στη νέα του ταινία, εκείνη αρνήθηκε, για να είναι συνεπής με την απόφαση που πήρε.
Το Briefing News δημοσιεύει ένα απόσπασμα –με την άδεια της δόκιμης μοναχής- από το γράμμα που έστειλε στην οικογένειά της:
«Νιώθω μόνο άσχημα που πολλές φορές για να δικαιολογηθώ που έπρεπε να απουσιάσω μακριά σας, σας έλεγα ψέματα ότι θα πάμε στο εξωτερικό με το εργαστήρι για να παρουσιάσουμε την θεατρική δουλειά της ομάδας κι εγώ στην ουσία πήγαινα εκεί που έβρισκα την ηρεμία και την γαλήνη. Δεν θέλω να πω ότι κοντά σας δεν την είχα, αλλά εκεί η ψυχή μου αναστηνόταν.
Δεν θέλω να φανώ απολογητική σε τίποτα, αλλά είχα το θείο κάλεσμα και το ένιωθα σε κάθε βήμα της ζωής μου. Αυτό δεν θα μπορούσα να το παραβλέψω. Θα ήταν έγκλημα για τον εαυτό μου.
Μην πιστέψετε ποτέ ότι η αιτία της απόφασης μου ήταν ο… Δεν έπαιξε ποτέ κανέναν ρόλο αντίθετα η απόφασή μου να αποσυρθώ από τα εγκόσμια ήταν η αιτία να διαλυθεί αυτή η σχέση.
Δεχτείτε την ευλογία στο σπίτι μας από αυτήν μου την πράξη και μην προσπαθήσετε να μου αλλάξετε γνώμη. Εγώ έχω αποφασίσει να προσφέρω στον κόσμο και στον εαυτό μου μέσα από αυτήν την νέα μου ζωή. Εκεί έξω δεν ήταν για μένα. Τα έζησα όλα μέσα σε αυτά τα λίγα χρόνια που ήμουν μέσα στον κόσμο…..
Κάποια στιγμή θα σας βάλω στον υπέροχο κόσμο που βρίσκομαι κι εγώ…«.

http://www.pkool.gr

ΣΟΚ στην Λαρισα: Αφαιρεσαν "εμβρυο" απο την κοιλια 10χρονου κοριτσιου!

Ένα «έμβρυο» που δεν είχε ακόμα σχηματιστεί αφαίρεσαν από την κοιλιά ενός 10χρονου κοριτσιού... οι γιατροί της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του Γ.Ν.Λ. αντιμετωπίζοντας με επιτυχία ένα σπάνιο περιστατικό που συνήθως δεν εμφανίζεται σε τέτοιες ηλικίες. Όλα ξεκίνησαν όταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας έφθασε ένα κοριτσάκι 10 χρόνων από χωριό της ορεινής Καρδίτσας με ισχυρούς πόνους στην κοιλιά. Στο Νοσοκομείο με υπέρηχους και αξονική εκτοπίστηκε μια διόγκωση στο χώρο της κοιλίας που σχεδόν καταλάμβανε όλη την περιοχή της λεκάνης. Η μικρή με προτροπή του δ/ντου της Παιδοχειρουργικής Κλινικής κ. Ανδρέα Μάρκου μπαίνει αμέσως στο χειρουργείο για να χειρουργηθεί επειγόντως. Την επέμβαση αναλαμβάνει ο κ. Μάρκου με τον επιμελητή της Κλινικής κ. Παντελή Λαμπρινάκη. Οι γιατροί ανοίγουν την κοιλιά της 10χρονης και βρίσκονται προ εκπλήξεως καθώς μπροστά τους εμφανίζεται μία ογκώδης μάζα διαστάσεων 10 Χ 15 εκατοστών και βάρους περίπου 1.200 γραμμαρίων. Ο όγκος αφαιρέθηκε και ανοίχτηκε για να εμφανιστεί αυτό που λέγεται στην ιατρική ορολογία «τεράτωμα». Επρόκειτο δηλαδή για ένα μόρφωμα σαν έμβρυο που είχε δέρμα, μικρά οστά κ.λπ.



thessalianews

Ειναι ο Κιμ Γιονγκ Ουν ο πιο σεξι ανδρας στον κοσμο;



Τρελή γκάφα έκανε η εφημερίδα «Λαϊκή Ημερησία»  -επίσημο όργανο του κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος- η οποία  έσπευσε να συγχαρεί τον Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν ο οποίος «αναδείχθηκε» σε πιο «σέξι άνδρα του κόσμου για το 2012» από το αμερικανικό περιοδικό Onion.
Φυσικά το σατιρικό περιοδικό έκανε απλώς πλάκα την οποία προφανώς δεν κατάλαβαν στην κινεζική εφημερίδα. Κι όχι απλά δεν την κατάλαβαν αλλά έγραψαν και… ωδή στην ομορφιά και τη γοητεία του Βορειοκορεάτη ηγέτη: «Η ομορφιά του είναι ακαταμάχητη, το στρογγυλό του πρόσωπο, η αγορίστικη γοητεία και το δυνατό και ρωμαλέο του σώμα θαμπώνουν τις γυναίκες.
«Αυτός ο ηγέτης δεν θα μπορούσε παρά να είναι το όνειρο κάθε γυναίκας.Ευλογημένος με τον αέρα της εξουσίας, ο Κιμ έκανε τους συντάκτες του περιοδικού να τον προτιμήσουν μεταξύ των υποψηφίων και για τις στιλιστικές του προτιμήσεις, το κούρεμά του και φυσικά το διάσημο χαμόγελό του», τελείωνε το άρθρο, το οποίο και συνοδευόταν από φωτογραφία του ηγέτη ώστε να μπορεί ο αναγνώστης να θαυμάσει το… κάλλος και την ομορφιά του.
Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης εξαπατάται από πλαστά δημοσιεύματα του «Onion» αφού και το 2002 η «Beijing Evening News»,δημοσίευε ότι το αμερικανικό Κογκρέσο αναζητά νέα… στέγη αφού σκοπεύει να μετακομίσει από την Ουάσιγκτον.

http://www.pkool.gr

Ετσι ειναι ο Ελληνας – Ενα βιντεο που αξιζει να το δουμε

Έτσι είναι ο Έλληνας!

Δεν το βάζει ποτέ κάτω…



Διαβαστε μια Ιστορια περα απο καθε φαντασια



Πριν από 7 χρόνια, η Ιζαμπέλ Ντινουάρ έγινε ο πρώτος άνθρωπος στην ιστορία που 

υπεβλήθη σε επέμβαση εμφύτευσης προσώπου και σήμερα καταθέτει τις επιπτώσεις του να φέρεις στο «πρόσωπό» σου το «πρόσωπο» ενός άλλου. Νεκρού. «Όταν κοιτάζω στον καθρέφτη, βλέπω μία μείξη των δυο μας. Ο δωρητής είναι πάντα μαζί μου», εξομολογείται στο BBC News και προσθέτει: «Εκείνη μου έσωσε τη ζωή». Μιλάει για την απόπειρα αυτοκτονίας της το Μάιο του 2005, όταν σε μία κρίση κατάθλιψης πήρε υπερβολική δόση υπναγωγών χαπιών με σκοπό να βάλει τέρμα τη ζωή της. Ξυπνώντας βρέθηκε στο πάτωμα του σπιτιού της μέσα σε μία λίμνη αίματος με το σκύλο της να κάθεται δίπλα της. Στην προσπάθειά του να την επαναφέρει, ο σκύλος της είχε ξεσκίσει το πρόσωπο. Τα τραύματα στο στόμα, τη μύτη και το πιγούνι της ήταν τόσο σοβαρά που οι γιατροί αμέσως απέκλεισαν τη λύση της αναδόμησης προσώπου και πρότειναν την υποβολή της σε εμφύτευση προσώπου. «Με τον καιρό συνήθισα το πρόσωπό μου. [...] Δεν με νοιάζει πια όταν οι άνθρωποι με κοιτάζουν επίμονα. Απλά τους κοιτάζω κι εγώ», λέει χαμογελώντας. Μέχρι στιγμής η φαρμακευτική αγωγή της έχει λειτουργήσει: ο οργανισμός της φαίνεται να δέχεται το μόσχευμα, πράγμα για το οποίο θα πρέπει να νιώθει τυχερή, καθόσον έχουν υπάρξει περιπτώσεις στις οποίες τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Η Ιζαμπέλ πλέον περνάει τις μέρες της επισκεπτόμενη φίλους και κάνοντας βόλτες με το νέο της σκύλο, καθώς ο προηγούμενος υποβλήθηκε σε ευθανασία το 2005 – γεγονός το οποίο τη συνέτριψε. Επιρρεπής ακόμη σε κρίσεις κατάθλιψης, ομολογεί πως σκέφτεται διαρκώς τη νεκρή γυναίκα που της δώρισε το πρόσωπο. Ο γαλλικός νόμος δεν επιτρέπει στους αποδέκτες οργάνων να γνωρίζουν την ταυτότητα των δωρητών τους. Γι' αυτό και ψάχνει συνέχεια στο διαδίκτυο για πιθανά στοιχεία που θα μπορούσαν να την οδηγήσουν στην ευεργέτιδά της.


Πηγή: iefimerida.gr

Παραγοντας ΕΡΤ: «Μαλλον δεν παμε Eurovision»


Το ενδεχόμενο να μην συμμετέχει η Ελλάδα στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision είναι πιο πιθανό παρά ποτέ, μιας και η οικονομική κρίση αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα και οι ιθύνοντες της Δημόσιας Τηλεόρασης είναι με «δεμένα χέρια».
Το παράδειγμα της Πορτογαλίας, που δεν θα συμμετέχει, φαίνεται πως επηρεάζει και την Κύπρο, ενώ ο προβληματισμός είναι μεγάλος και στην ΕΡΤ.
Το pkool.gr επικοινώνησε με κορυφαίο παράγοντα της ΕΡΤ, ο οποίος ήταν πολύ επιφυλακτικός.
«Σε αυτή τη χρονική συγκυρία όλα είναι ανοιχτά. Εάν με ρωτούσατε σήμερα να σας πω, θα σας έλεγα πως μάλλον δεν θα πάμεΜοιάζει πολύ δύσκολο υπό τις παρούσες συνθήκες να διαγωνιστούμε φέτος στη Eurovision. Το ρευστό οικονομικό περιβάλλον δεν μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε. Είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν οι απαραίτητες χορηγίες που θα κάλυπτε το κόστος της συμμετοχής μας. Ακόμη και αν καταφέρναμε να το καλύψουμε, μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, δεν είμαι καθόλου σίγουρος πως το αποτέλεσμα θα ήταν ανάλογο των standards που θέτουμε ως ΕΡΤ. Μέσα στο σαββατοκύριακο θα έχουμε πάρει την τελική απόφαση».

http://www.pkool.gr

Αν εχεις τετοια γυναικα… την χωριζεις αμεσως!


Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι για τους οποίους η λέξη ανωριμότητα είναι πολύ λίγη ώστε να περιγράψει την ηλιθιότητα τους...
Δείτε τι έκανε η συγκεκριμένη κοπέλα στον σύντροφο της. Πάλι καλά που δεν χτύπησε σοβαρά ο άνθρωπος.

ΠΗΓΗ: apistefto.gr

Συγκλονιστικο θαυμα του Ιησου στην Αιγυπτο!




Ένας Μουσουλμάνος στην Αίγυπτο σκότωσε τη γυναίκα του και την έθαψε με τα δύο κοριτσάκια τους...

Ύστερα κατήγγειλε στην αστυνομία ότι τα κορίτσια τα σκότωσε ένας θείος τους. Μετά από 15 μέρες πέθανε ένα άλλο μέλος από το σόι τους. Οι δικοί του αποφάσισαν να τοποθετήσουν τη σορό στον τάφο όπου βρισκόταν η μητέρα και τα δύο κοριτσάκια. Όταν άνοιξαν τον τάφο για την κηδεία, οι παρευρισκόμενοι δεν πίστευαν στα μάτια και στα αυτιά τους: βρήκαν κάτω από το χώμα τα δύο κοριτσάκια ΖΩΝΤΑΝΑ!!!

Το εκπληκτικό γεγονός διαδόθηκε σαν αστραπή σ’ όλη τη χώρα και ο πατέρας των παιδιών ετοιμάστηκε για τη θανατική ποινή. Όπως ήταν φυσικό, οι ερωτήσεις έπεσαν βροχή πάνω στο μεγαλύτερο παιδί προκειμένου να τους διαφωτίσει για το πώς επέζησαν.

- Ένας άνδρας, ο οποίος φορούσε λευκά ρούχα που έλαμπαν σαν τον ήλιο, με χέρια ματωμένα από πληγές, ερχόταν και μας έδινε φαγητό, ήταν η απάντηση της μικρής. Ακόμη, ο άνθρωπος αυτός ξυπνούσε και τη μαμά μου για να περιποιηθεί την αδελφή μου.

Το εθνικό αιγυπτιακό κανάλι, το οποίο πήρε τη συνέντευξη, μετάδωσε μέσω της (μουσουλμάνας) δημοσιογράφου: «Ο άνδρας αυτός δε μπορεί να ήταν άλλος από τον ΙΗΣΟΥ, διότι κανείς άλλος δεν κάνει τέτοιου είδους πράγματα!», όπως διαβάζουμε στα "Αττικά Νέα".

Μπορεί μεν οι μουσουλμάνοι να δέχονται ότι ο «ISA» (Ιησούς) τα έκανε όλα αυτά, αλλά οι πληγές δείχνουν ότι πραγματικά σταυρώθηκε, όπως επίσης είναι ξεκάθαρο ότι ο Ιησούς ΖΕΙ. Εξάλλου, κανείς δε διανοήθηκε να μη βασιστεί στα λόγια του κοριτσιού, γιατί ούτε αυτή ούτε η αδελφούλα του θα ήταν δυνατό να επιζήσουν αν δε συνέβαινε ένα πραγματικό θαύμα.

Οι ηγέτες των μουσουλμάνων βρίσκονται αντιμέτωποι μ’ ένα αδιέξοδο, καθώς ούτε την αυθεντικότητα του θαύματος μπορούν να αμφισβητήσουν ούτε και να περιορίσουν την έκταση που πήρε η δημοσιότητα της όλης ιστορίας.



Read more: http://www.newsbomb.gr/

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΟΚ 14χρονα Ελληνοπουλα παιρνουν ναρκωτικα απο υγρα μπαταριας!


Σοκάρει η κατάθεση της Κατερίνας Μάτσα, εκπροσώπου του "18 ΑΝΩ" η οποία, στην επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, έκανε λόγο ακόμη και για 14χρονους χρήστες σκληρών ναρκωτικών!
Την ίδια ώρα ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος ανέφερε ότι 2.820 χρήστες ναρκωτικών στοιβάζονται στις λίστες αναμονής των φορέων απεξάρτησης ενώ ο χρόνος αναμονής φτάνει έως και τα 3 έτη.
Συγκεκριμένα, η κυρία Μάτσα ανέφερε ότι:
"Κυκλοφορούν νέες επικίνδυνες ουσίες όπως το "σίσα" που αποτελείται από αμφεταμίνες και υγρά μπαταρίας και λαμβάνεται από παιδιά 14 ετών!"
Και συνέχισε κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου στους αρμόδιους επισημαίνοντας πως:
"Η χρήση αυξάνεται διαρκώς, η ηλικία των χρηστών πέφτει και εξαπλώνεται σε όλα τα κοινωνικά στρώματα. Εκπέμπουμε σήμα κινδύνου. Η κατάσταση είναι σοβαρή".

http://www.radar.gr

Παραταει τη καριερα του ο Παντελης Παντελιδης; ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!



ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ NEWS Η γρήγορη απόφαση που πρέπει να πάρει. Τρελή φίρμα με ημερομηνία λήξης... από τώρα; Μπορεί οι μετοχές του Παντελή Παντελίδη να έχουν εκτοξευθεί στα ύψη και όλοι να συζητούν για το «φαινόμενο» με τους 50.000.000 viewers στο διαδίκτυο, ωστόσο η σκληρή πραγματικότητα μπορεί να χαλάσει το όνειρο... 

Όλοι πιστεύουν ότι ο 29χρονος τραγουδιστής εγκατέλειψε την καριέρα του στο Ναυτικό για το πεντάγραμμο, κάτι που έχει διαρρεύσει «εντέχνως» προς τα έξω! 

Η αλήθεια, ωστόσο, την οποία αποκαλύπτει η «News», είναι τελείως διαφορετική!  Και αυτή είναι που προβληματίζει έντονα το νεαρό τραγουδιστή, ο οποίος βρίσκεται στο απόγειό του. Πονοκέφαλος όχι μόνο για τον ίδιο αλλά και για τους άμεσους συνεργάτες του, που θέλουν να πιστεύουν ότι ο «Παντελής ήρθε για να μείνει»! Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Παντελίδης έχει ζητήσει άδεια για έναν χρόνο. Διάστημα που εκπνέει τον προσεχή Απρίλιο. 
Ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά ότι «δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη δεν χωράνε». Πρέπει να αποφασίσει τι θα επιλέξει. Δεν μπορείς, για παράδειγμα, να εμφανίζεσαι μέχρι τις πέντε το πρωί στο «Teatro» και μια ώρα αργότερα να πρέπει να βρίσκεσαι στη μονάδα σου! Η όποια απόφασή του σίγουρα έχει να κάνει και με το οικογενειακό του περιβάλλον. Οι εποχές πλέον έχουν αλλάξει και κορυφαία ονόματα δυσκολεύονται για το νυχτοκάματο. Η σιγουριά του Δημοσίου ακόμα και σήμερα -υπό τις πλέον δυσμενείς προϋποθέσεις- δεν μπορεί παρά να αποτελεί ανακούφιση. Κάτι που, κακά τα ψέματα, πιστεύει ο κάθε γονιός για το παιδί του. Όσον αφορά σε λεπτομέρειες για τη σχέση του Παντελή Παντελίδη με τη «μαμά-πατρίδα», η σειρά (ο γνωστός στρατιωτικός όρος) του τραγουδιστή ήταν η «99Δ ΕΣΣΟ» και η ειδικότητά του εκπαιδευτής σε νεοσυλλέκτους του Ναυτικού, στο στρατόπεδο Κανελλόπουλος. 
Φυσικά τώρα, με την απρόβλεπτη και για τον ίδιο επιτυχία του, προβληματίζεται για το μέλλον του. Όσο για τη «μαμά-πατρίδα», θα πρέπει να είναι στις υπηρεσίες της -στη βάση του δηλαδή- με το που θα λήξει η άδειά του. Από τους νόμους δεν εξαιρείται κανένας. Εκτός κι αν πάρει κι άλλη φορά απαλλαγή. Εννοείται, όμως, πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ. Θα πρέπει γρήγορα ν' αποφασίσει.

Πηγή: Εφημερίδα NEWS 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Πυγμαιος χιμπατζης μαγειρευει και τρωει σαν ανθρωπος


 

Τον αποκαλούν δικαίως έναν από τους πιο κοντινούς συγγενείς του ανθρώπου

Εντυπωσιακές φωτογραφίες από έναν πυγμαίο χιμπατζή ονόματι Kanzi ενώ μαζεύει ξύλα, τα τοποθετεί σε στοίβα και ανάβει φωτιά για να ετοιμάσει το γεύμα του, έδωσε στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Daily Telegraph».
 
Ο χιμπατζής φωτογραφήθηκε να κόβει τα ξύλα σε μικρότερα κομμάτια, να ανάβει ένα σπίρτο και όσο περίεργο κι αν ακούγεται να παίρνει και μια μεταλλική σκάρα για να τοποθετήσει σε αυτήν ένα τηγάνι και να μαγειρέψει το φαγητό του.  

O πυγμαίος χιμπατζής, ένας από τους πλησιέστερους συγγενείς του ανθρώπου, απειλείται με εξαφάνιση λόγω της λαθροθηρίας και των ανταρτών που έχουν εγκατασταθεί στο εθνικό πάρκο του Κονγκό. Οι μπονόμπο δεν ζουν σε καμία άλλη χώρα του κόσμου, ενώ σύμφωνα με την WWF ο πληθυσμός του πυγμαίου χιμπατζή έχει μειωθεί από τις πενήντα στις δέκα χιλιάδες.




























Οικονομια στη θερμανση: 11 εξυπνοι τροποι


Ο χειμώνας έχει μπει για τα καλά, τα Χριστούγεννα απέχουν λιγότερο από ένα μήνα και αυτό σημαίνει θαλπωρή και ζεστασιά. Βέβαια με την παρούσα οικονομική κατάσταση, η ζεστασιά ίσως χαρακτηριστεί ως «πολυτέλεια», άρα αυτό που χρειάζεστε είναι τα 11 τρικ, που συγκέντρωσε το click@Life, προκειμένου να χρησιμοποιήσετε λιγότερη θέρμανση το φετινό χειμώνα.
Μπορεί η αλλαγή στον τρόπο θέρμανσης, που έκαναν οι πιο προνοητικοί, από πετρέλαιο σε φυσικό αέριο, να έχει ένα οικονομικό πλεονέκτημα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι λύθηκε το πρόβλημα της θέρμανσης. Ωστόσο, και για όσους από εσας χρησιμοποιείτε ακόμα παραδοσιακές μεθόδους θέρμανσης (τζάκι, πετρέλαιο κλπ) υπάρχουν κάποια «κόλπα», που μπορείτε να εφαρμόσετε και να εξοικονομήσετε χρήματα από τη θέρμανση.
1. Πατάκια…θέρμανσης
Όλα τα σπίτια έχουν απώλειες στη θερμοκρασία, κυρίως από τις πόρτες και τα παράθυρα. Η αγορά όμως έχει προνοήσει και μπορείτε πλέον να βρείτε τα ειδικά πατάκια, τα οποία μοιάζουν με μικρά «σακιά» και είναι γεμάτα με άμμο συνήθως ή μικρά φασόλια, τα οποία εάν τοποθετούν στις «χαραμάδες», εγκλωβίζουν τη ζέστη μέσα στο σπίτι σας. Αν θέλετε μπορείτε μάλιστα, για περισσότερη οικονομία να τα φτιάξετε μόνοι σας.
2. Αδράξτε τον ήλιο
Ευτυχώς, που ο ήλιος είναι… διαθέσιμος και τους χειμερινούς μήνες, ειδικά στην Ελλάδα και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τη …δωρέαν παροχή θερμότητας, που προσφέρει. Ένας καλός τρόπος για να κρατήσετε ζεστό τον χώρο σας είναι να ανοίγετε τα παραθυρόφυλλα, όσο και όταν ο ήλιος λάμπει και να τα κλείνετε φυσικά το βράδυ, που πέφτει η θερμοκρασία. Έτσι θα μπορέσετε να εγκλωβίσετε αρκετή θερμότητα στο εσωτερικό του σπιτιού σας.
3. Κλαδέψτε τα…δέντρα
Εάν βέβαια είστε από εκείνους, που τους αρέσουν τα φυτά εσωτερικού χώρου, θυμηθείτε ότι για να μπει ο ήλιος μέσα στο σπίτι σας, πρέπει να υπάρχει χώρος. Κλαδέψτε ή μετακινήστε τα φυτά σας, τόσο ώστε να μην εμποδίζουν τις αχτίδες του ήλιου να ζεστάνουν τον χώρο σας τις ηλιόλουστες μέρες.
4. Ακόμα δε στρώσατε;
Ένα από τα πιο απογοητευτικά πράγματα του χειμώνα, είναι να ξυπνά κάποιος το πρωί και να ακουμπά τα πόδια του σε ένα κρύο πάτωμα. Τα χειμερινά χαλιά, εκτός από εικαστική παρέμβαση και διακοσμητική άποψη, διατηρούν μία αρμονική θερμοκρασία στον χώρο, παρέχοντας μία σχετική μόνωση.
5. Κάτω από τα παπλώματα
Η αίσθηση του κρύου κρεβατιού είναι αναμφίβολα δυσάρεστη αλλά από την άλλη, είναι υπερβολικό να αφήνετε αναμμένα τα καλοριφέρ, για παράδειγμα, όλο το βράδυ επειδή δεν θέλετε να κρυώσετε. Χαμηλώστε τα καλοριφέρ σας (εδώ είναι χρήσιμος ο θερμοστάτης) και αν κρυώνετε, ρίξτε και μία κουβέρτα επιπλέον στο κρεβάτι. Σε περίπτωση δε, που ανησυχείτε για το κρύο πρωινό, απλά προγραμματίστε τη θέρμανσή σας να ανοίξει μισή ωρίτσα πριν σηκωθείτε.
6. Κι άλλο ρούχο
Η γνωστή ατάκα της μαμάς «Βάλε ένα ακόμα ρούχο πάνω σου, για να μην κρυώσεις» έχει εκτός από συναισθηματική αξία και …οικονομική. Γιατί πρέπει να καταναλώνετε απίστευτα χρήματα για θέρμανση, όταν απλά μπορείτε να φορέσετε ένα έξτρα ρούχο στο σπίτι, ώστε να ζεσταθείτε και να ξοδεύετε παράλληλα λιγότερο πετρέλαιο, φυσικό αέριο ή ξύλα;
7. Μη ζεσταίνετε ένα άδειο σπίτι
Φεύγετε για δουλειά και το σπίτι σας μένει άδειο. Ποιός ο λόγος να αφήσετε τη θέρμανση ανοιχτή και να ξοδεύετε χρήματα άσκοπα; Εναλλακτικά μπορείτε να προγραμματίσετε π.χ τα καλοριφέρ σας να ανοίξουν κάποια συγκεκριμένη στιγμή, πριν γυρίσετε στο σπίτι ή πολύ απλά να δείξετε υπομονή μέχρι να ζεστάνει το σπίτι σας. Προσοχή ωστόσο, εάν έχετε κατοικίδια, φροντίστε να υπάρχει η κατάλληλη θερμοκρασία, ακόμα και όταν λείπετε. Ρωτήστε βέβαια, τον κτηνίατρο, καθώς τα ζώα έχουν διαφορετικές ανάγκες στον τομέα «θερμοκρασία».
8. Βάλτε και μία μόνωση
Εάν τα οικονομικά σας το επιτρέπουν, ένας καλός τρόπος για να διατηρήσετε ιδανική θερμοκρασία είναι να έχετε την κατάλληλη μόνωση. Μπορεί να διαθέσετε κάποια χρήματα παραπάνω, αλλά θα κάνετε απόσβεση από εκείνα, που θα ξοδεύατε για θέρμανση.
9. Ζεστές τροφές
Οι σούπες, τα καυτερά φαγητά και το τσάι είναι ένας καλός τρόπος να κρατήσετε τη θερμοκρασία του σώματός σας σε …χειμερινά επίπεδα και να μη χρειάζεται να ανάβετε τα καλοριφέρ, το τζάκι ή τη σόμπα σας τόσο συχνά ή τουλάχιστον τόσο πολύ. Το κόκκινο κρασί είναι άλλη μία ευχάριστη εναλλακτική, που μπορείτε να απολαύσετε χωρίς να σκέφτεστε τα έξοδα.
10. Κινηθείτε
Η άσκηση, ειδικά κατά τους χειμερινούς μήνες έχει διπλό όφελος: δεν παίρνετε τα «ύπουλα» κιλά του χειμώνα και ζεσταίνετε το σώμα σας… εκ των έσω. Οι μυς βοηθούν στην παραγωγή θερμότητας, άρα η γυμναστική μπορεί να χτίσει το σώμα σας ώστε να αντέχει σε χαμηλότερες θερμοκρασίες.
11. Party time!
Εάν κανένα από τα παραπάνω κόλπα δε σας …γεμίζουν το μάτι, απλά κάντε ένα πάρτι και οι καλεσμένοι σας θα γίνουν η «φυσική» θέρμανση του σπιτιού σας. Άλλωστε το επιτάσσουν και οι γιορτινές μέρες που πλησιάζουν.

ΠΗΓΗ: clickatlife.gr

ΤΟ ΜΙΝΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΡΛΑΚΗ! ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!


Δε μεγαλώνει αυτό το κορίτσι, δε μεγαλώνει!
Η Μαρία Καρλάκη μας έχει συνηθίσει σε αποκαλυπτικές εμφανίσεις στην πίστα (και όχι μόνο)! Ωστόσο, αυτή τη φορά, χωρίς να βγάλει πολλά στη φόρα, φόρεσε ένα πολύ κοντό κρεμ φορεματάκι και άναψε τα αίματα!



http://heraklion1.blogspot.gr

Ανεκδοτο:Τι πρεπει να προσεχουμε στο σεξ...


Πάει ο τύπος στο γιατρό...

- Γιατρέ κάνε κάτι, δε μπορώ να ευχαριστηθώ το σεξ, εκσπερματώνω πολύ
γλήγορα.
- Χμ...Πάρε αυτό το πιστόλι...
- πιστόλι;
- πιστόλι κρότου είναι, κάθε φορά που θα βλέπεις ότι φτάνεις στο τέλος, θα
ρίχνεις μια και απ' τον κρότο θα φοβάσαι και θα μαγκώνεσαι.
-ο.κ.
Την άλλη μέρα.
- γιατρέ χάλια η θεραπεία...
- Γιατί;
- Να, χτές έκανα το 69 με τη γυναίκα μου, πάνω λοιπόν που
κόντευα, τραβάω μια πιστολιά...
- και;
- και, πρώτον χέστηκε απ' το φόβο της στα μούτρα μου, δεύτερον μου τον
δάγκωσε για τα καλά απ' την τρομάρα της και τρίτον, πετάχτηκε ένας απ' τη
ντουλάπα με τα χέρια ψηλά...

Ποιον τραγουδιστη «ΕΔΙΩΞΕ» κακην κακως η Βισση! (αυτη και αν δεν ειναι κοντρα)



Ποιος είδε την ΑΠΟΛΥΤΗ και δεν την φοβήθηκε;
Ήθελε η Άννα Βίσση ένα «όνομα» για παρτενέρ της στους «Δαίμονες» και μαζί με τον Γιάννη Κακλέα σκέφτηκαν ότι το πακέτο φωνή -πρόζα- «όνομα» τo είχε ο Πάνος Μουζουράκης. Εκείνος όμως με το που έγινε η πρόταση άρχισε να έχει απαιτήσεις μεγάλες  και χρηματικές και το να «βγαίνουν» με την Βίσση ως οι δύο πρωταγωνιστές της δουλειάς.
Η Απόλυτη έβαλε αρχικά νερό στο κρασί της, κάνοντας μικρές υποχωρήσεις μα στα ραντεβού που ακολούθησαν, ανακάλυψε ότι ο Μουζουράκης το έπαιζε πιο σταρ από αυτήν κι αποφάσισε να ακυρώσει τη συνεργασία τους - ακούστηκε μάλιστα να λέει το περίφημο ''Μόνο ένας σταρ χωράει στους Δαίμονες,εγώ!'' -και αμέσως έσπευσε να βρει τον αντικαταστάτη του χωρίς διόλου να καθυστερήσει. Ο Παναγιώτης Πετράκης μπορεί να μην έχει το «ρεύμα» που είχε στην «Εδέμ» έχει όμως φωνή και δεν έχει έπαρση…

http://onlytheater.gr

ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ



Ο Douglas Quaid (Colin Farrell) έχει εγκλωβιστεί σε μια βαρετή ζωή: δουλεύει στη γραμμή συναρμολόγησης ενός εργοστασίου και είναι παντρεμένος με τη Lori (Kate Beckinsale), μια πανέμορφη γυναίκα που αγαπάει τόσο, ώστε να έχει επαναλαμβανόμενα όνειρα με άλλη. 

Πολύ σύντομα επιζητά να αποδράσει, έστω και νοητικά, από τη μάταιη καθημερινότητά του κι επισκέπτεται τη Rekall, μια εταιρεία που θα μετατρέψει το όνειρο του να ζήσει ως μυστικός πράκτορας σε πραγματική ανάμνηση. 


Όμως κάτι πηγαίνει εντελώς στραβά κι ο Douglas βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα. Η αστυνομία τον κυνηγάει, το ίδιο και η σύζυγος του, ενώ η μόνη του σύμμαχος είναι μια αγωνίστρια (Jessica Biel) της Αντίστασης. 

Η γραμμή μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας θολώνει και η τύχη ολόκληρου του κόσμου κρέμεται από τον Quaid που έχει μόλις ανακαλύψει ποιος πραγματικά είναι, ποια γυναίκα πραγματικά αγαπάει και ποια είναι η πραγματική του αποστολή...

Ηθοποιοί: Κόλιν Φαρέλ, Κέιτ Μπεκινσέιλ, Τζέσικα Μπίελ, Μπράιαν Κράνστον, Τζον Τσο, Μπιλ Νάι

Σκηνοθεσία: Λεν Γουάιζμαν
Σενάριο:  Μαρκ Μπόμπακ, Φίλιπ Κ. Ντικ
Πρεμιέρα: 06/09/2012
Χρονολογία παραγωγής: 2012
Είδος ταινίας: Δράσης, Φαντασίας
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ, Καναδάς

Αλλαζει το πεος οσο μεγαλωνουμε;


Ασφαλώς και αλλάζει και μάλιστα πολύ. Οι αλλαγές αρχίζουν να γίνονται ορατές από την ηλικία των 30 ετών και είναι:

Το χρώμα: Η βάλανος του πέους αποκτά μια πιο παλ απόχρωση και γενικότερα το χρώμα δεν είναι τόσο έντονο όσο πιο πριν. Αυτό είναι φυσιολογικό και έχει να κάνει με τη μικρότερη ροή αίματος στην περιοχή.

Το μέγεθος: Το πέος υπάρχει πιθανότητα να συρρικνωθεί με την πάροδο των χρόνων και μεταξύ της ηλικίας των 30 και 70 ετών, μπορεί να χάσει κατά μέσο όρο 1,5 πόντο, σύμφωνα με τους επιστήμονες. Μερικά κιλάκια που παίρνουμε στο στομάχι και την κοιλιά μπορεί να δώσουν την εικόνα μεγαλύτερης συρρίκνωσης, αλλά αυτό διορθώνεται εύκολα με λίγη δίαιτα. Επίσης, μικραίνει και η διάμετρος των όρχεων.

Η αίσθηση: Μεγαλώνοντας το πέος γίνεται λιγότερο ευαίσθητο, με αποτέλεσμα να είναι πιο δύσκολο να έρθει σε πλήρη στύση ή σε οργασμό. Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό σε κάποιους άνδρες, ενώ πάλι άλλοι δεν ενοχλούνται ιδιαίτερα.

Πηγή: kamarinia.gr

Οι λεξεις που "πονανε" τον εγκεφαλο


Και μόνο αν ακούσουμε τη φράση «αυτό μπορεί να πονέσει λίγο»


τη στιγμή που ο γιατρός είναι έτοιμος να μας βάλει τη βελόνα στη φλέβα είναι αρκετό για να ενεργοποιηθεί στον εγκέφαλο ο μηχανισμός αντίδρασης στον πόνο.Σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι λέξεις που περιγράφουν πόνο είναι ικανές από μόνες τους να προκαλέσουν αυτή την αίσθηση, καθώς ο εγκέφαλος αντιδρά στα λόγια με τον ίδιο τρόπο που θα αντιδρούσε στον σωματικό πόνο.

Η έρευνα έγινε στο γερμανικό Πανεπιστήμιο Φρίντριχ-Σίλερ της Ιένας και δημοσιεύθηκε στην ιατρική επιθεώρηση «Ρain». Οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν λειτουργικό μαγνητικό τομογράφο για να εξετάσουν 16 υγιείς ανθρώπους την ώρα που επεξεργάζονταν λέξεις σχετικές με την εμπειρία του πόνου, όπως «βασανιστικός ή εξαντλητικός πόνος», «ο πόνος με παραλύει» κ.λπ.

Παράλληλα άκουγαν λέξεις με αρνητική χροιά, οι οποίες όμως δεν σχετίζονται με την αίσθηση του πόνου, όπως «βρώμικος, αηδιαστικός» κ.λπ.

Η έρευνα «φωτογράφισε» τα κέντρα επεξεργασίας του πόνου στον εγκέφαλο, τα οποία ενεργοποιήθηκαν μόνο την ώρα που άκουγαν τις σχετικές λέξεις. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι η διατήρηση της ανάμνησης μίας επώδυνης κατάστασης στον εγκέφαλο βοηθά τον άνθρωπο να αποφύγει την επανάληψή της στο μέλλον. Ο Τόμας Βάις, ερευνητής στο Πανεπιστήμιο της Ιένας, επισημαίνει πως τα αποτελέσματα της έρευνας έχουν σημασία για τους πάσχοντες από διαταραχές που προκαλούν χρόνιο πόνο, καθώς φαίνεται πως η συζήτηση της κατάστασής τους με τους γιατρούς ή τους οικείους τους επιδεινώνει τα συμπτώματα και εντείνει την αίσθηση του πόνου.


Σοκ! Η τρομακτικη απωλεια βαρους διασημου σταρ!


Από τη μία είχαμε το Matthew McConaughey που για το ρόλο του στο Dallas Buyers Club έχει χάσει πάνω από 30 κιλά. 
Φαίνεται όμως πως οι θυσίες για τη συγκεκριμένη ταινία δεν σταματούν εκεί. Είδαμε τον Jared Leto να έχει ξυρίσει τα φρύδια του και το στήθος του, αγνώριστο στα πλατό ντυμένο ως τραβεστί. Δεν είχαμε προσέξει όμως την απίστευτη απώλεια βάρους του για το ρόλο του. Ο ίδιος τράβηξε μία φωτογραφία και την έβαλε στη σελίδα του δείχνοντας πως μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα έχει και αυτός αποστεωθεί! Ο ηθοποιός και τραγουδιστής των 50 Seconds to Mars, πρωταγωνιστεί έχει σηκώσει τη μπλούζα του και φαίνεται ξεκάθαρα η διαφορά. Τη φωτογραφία έχει τραβήξει ο Terry Richardson. «Το σώμα περνάει από περίεργα στάδια. Μερικές φορές ούτε το νέρο δεν μπορείς να αντέξεις. Όμως για εμένα το βάρος δεν έχει σημασία, αλλά το πώς θα υποδυθώ καλύτερα το χαρακτήρα», αναφέρει ο Leto.



http://www.tuned.gr

Αποκαλυπτικo: Αυτoς εiναι ο Eλληνας ποδοσφαιριστhς που τρελαiνεται για cyber sex


Μερικοί έχουν χάσει τη μπάλα. Δεν φτάνει που έχουν τις γκόμενες-b και c class-δέκα δέκα λόγω επαγγέλματος και κάθε μέρα πηγαίνουν και με διαφορετική είναι και αχόρταγοι. 
Είναι της μόδας πλέον να κάνουν και cyber sex. Είναι πολλοί αλλά θα σας πω για κάποιον συγκεκριμένο τώρα! Αγωνίζεται σε ομάδα της Super League και διατηρεί σχέση. Προφανώς η γκόμενα του την οποία έχει πάνω από 4 χρόνια, δεν τον ικανοποιεί πολύ και γι’ αυτό την έχει κάνει τάρανδο. Ο ίδιος κύριος έχει και μία τρέλα με το… σεξ μέσω Iντερνετ και γι’ αυτό κάθε φορά που λείπει αυτή από το σπίτι στήνεται το pc και ξεκινάει το… party! 

Τις προάλλες, ενοχλούσε παντρεμένη με δύο παιδιά, ρωτώντας τι φοράει και ζητώντας να του στείλει φωτογραφίες που κάνει σεξ με τον άντρα της για να φτιαχτεί και αυτός στην πορεία. Άλλες φορές έχει ζητήσει από νεαρές να… παίξουν μπροστά στην κάμερα και να παίρνει μάτι και γενικά η κατάσταση έχει ξεφύγει. Γυναίκες χαλαρώστε, τους έχετε κάνει μάγκες. Μια μπάλα κλωτσάνε και σας κάνουν ότι θέλουν!

Πηγη : nassos blog


Περιεργα πραγματα που ισως δεν γνωριζεις..





Το αρχαιότερο γνωστό λαχανικό είναι ο αρακάς.

* Για να μπορέσει κάποιος να δει το ουράνιο τόξο, θα πρέπει να 
έχει γυρισμένη την πλάτη του στον ήλιο. 

* Οι άντρες της φυλής Walibri στην κεντρική Αυστραλία χαιρετιούνται μεταξύ τους πιάνοντας ο ένας το πέος του άλλου και όχι με την κλασσική χειραψία. 

* Τα σαρκοβόρα ζώα δεν τρώνε άλλο ζώο το οποίο έχει χτυπηθεί από 
αστραπή. 

* Τα ιγκουάνα μπορούν να αυτοκτονήσουν. 

* Το νερό που πίνουμε έχει ηλικία 3 δις ετών. 

* Μόνο δύο θηλυκά θηλαστικά έχουν παρθενικό υμένα: οι άνθρωποι και 
τα άλογα. 

* Τα μυρμήγκια δεν κοιμούνται ποτέ.

* Τα αντισυλληπτικά χάπια που παίρνουν οι γυναίκες κάνουν και για 
τους θηλυκούς γορίλλες. 

* Τα πρόβατα που θάβονται από χιονοστιβάδες, μπορούν να επιζήσουν 
μέχρι και 2 εβδομάδες. 

* Κανείς δεν γνωρίζει που είναι θαμμένος ο Μότσαρτ. 


* Κάθε χρόνο, τα θύματα γαϊδάρων, είναι περισσότερα από τα θύματα αεροπορικών δυστυχημάτων. 

* Οι Εσκιμώοι χρησιμοποιούν ψυγεία για να προστατεύσουν το φαγητό τους από το ψύχος. 

* Εκατομμύρια δέντρα φυτεύονται τυχαία από σκίουρους που θάβουν τους καρπούς και ξεχνάνε μετά που τους έχουν βάλει. 

* Το κραγιόν περιέχει λέπια ψαριού. 

* Τα φιστίκια είναι ένα από τα συστατικά του δυναμίτη. 

* Οι αγελάδες βγάζουν περισσότερο γάλα όταν ακούνε μουσική. 

* Η εθνική ορχήστρα του Μονακό είναι μεγαλύτερη σε αριθμό από το στρατό του. 

* Κάθε χρόνο, ο ήλιος χάνει 360 εκατομμύρια τόνους. 

* Τα κάσιους ανήκουν στην οικογένεια των δηλητηριωδών κισσών. 

* Τα M&Ms φτιάχτηκαν για να μπορούν οι στρατιώτες να τρώνε σοκολάτα χωρίς να κολλάνε τα χέρια τους 

* Τα αναπαραγωγικά όργανα του σαλιγκαριού βρίσκονται στο κεφάλι του.

* Ένα παιδί μέσης ηλικίας 4 ετών, κάνει γύρω στις 400 ερωτήσεις την ημέρα. 


* Όσοι πάσχουν από σχιζοφρένεια δεν χασμουριούνται σχεδόν ποτέ 

* Το σεξ μεταξύ των φιδιών διαρκεί από 6 μέχρι 12 ώρες 

* Τα άλογα, τα κουνέλια και οι αρουραίοι δεν κάνουν εμετό. 

* Το ζώο με τον μεγαλύτερο εγκέφαλο, συγκριτικά με το υπόλοιπο σώμα του, είναι το μυρμήγκι. 

* Περισσότερα χαρτονομίσματα του παιχνιδιού Monopoly τυπώνονται κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο, συγκριτικά με τα αληθινά χαρτονομίσματα. 

* Στην αρχαία Αίγυπτο, όταν πέθαινε μία γάτα, ο ιδιοκτήτης της ήταν υποχρεωμένος να ξυρίσει τα φρύδια του, σε ένδειξη πένθους. 

* Τα κουνούπια ελκύονται περισσότερο από τη μυρωδιά των ανθρώπων που έχουν φάει πρόσφατα μπανάνα 

* Καθημερινά, κατά μέσο όρο, 12 νεογέννητα βρέφη παραδίδονται σε λάθος γονείς.



* Στην αρχαία Ρώμη, όταν ένας άνδρας κατέθετε στο δικαστήριο, έπρεπε να ορκιστεί στους όρχεις του!.... 

* Το 50% των θηλυκών πολικών αρκούδων έχουν πέος. 

* Η σοκολάτα μπορεί να σκοτώσει τα σκυλιά, καθώς έχει άμεσες επιπτώσεις στον εγκέφαλο και το νευρικό του σύστημα.




Οι σκαντζόχοιροι επιπλέουν στο νερό.

* Οι χελώνες μπορούν να αναπνεύσουν από τον πρωκτό τους. 

* Όλοι οι άνθρωποι έχουν 4 ρουθούνια. 

* Πάνω από 1 δισεκατομμύρια άνθρωποι σκοτώθηκαν από μαρμότες (αγριοπόντικα). 
* Οι γαρίδες είναι τα πιο θορυβώδη όντα στον ωκεανό..



* Ο Χίτλερ δεν ήταν χορτοφάγος 

* Η ψαλίδα (το ζωύφιο) έχει δύο πέη.

Στη Σελήνη, μυρίζει σαν μπαρούτι. 

* Κατά μέσο όρο, κάθε χρόνο σκοτώνονται 10 άνθρωποι από τις αυτόματες μηχανές πωλήσεων. 

* Η πρώτη νησίδα ασφαλείας σε δρόμο κατασκευάστηκε με δικά του έξοδα από τον Συνταγματάρχη Pierrepoint, έξω από τη λέσχη του στο Λονδίνο. Σκοτώθηκε, στην προσπάθειά του να περάσει τη νησίδα. 

* Οι άνθρωποι και τα δελφίνια είναι τα μόνα είδη που κάνουν σεξ για ευχαρίστηση. 

* Ο Πάπας Ιωάννης ο 12ος και ο Αττίλας ο Ούνος πέθαναν και οι δύο την ώρα που έκαναν σεξ. 

Οι Μογγόλοι ρίχνουν αλάτι στο τσάι τους αντί για ζάχαρη. 

* Η Disneyland στις Η.Π.Α. είναι μεγαλύτερη από τις πέντε μικρότερες χώρες του κόσμου μαζί.

* Καθημερινά, στην Ιαπωνία, σημειώνονται κατά μέσο όρο 90 αυτοκτονίες. 

* Όλοι οι αριθμοί σε μία ρουλέτα έχουν άθροισμα 666. 

* Η κύρια βιβλιοθήκη στο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα, βουλιάζει κατά μία ίντσα κάθε χρόνο, γιατί όταν χτίστηκε, οι μηχανικοί δεν υπολόγισαν το βάρος όλων των βιβλίων που θα τοποθετούνταν στο κτίριο

* Ορισμένα λιοντάρια ζευγαρώνουν πάνω από 50 φορές την ημέρα.

* Στην Αρχαία Ελλάδα, τα παιδιά των πλουσίων οικογενειών βυθίζονταν σε ελαιόλαδο κατά τη γέννησή τους για να παραμείνουν καραφλά για όλη τους τη ζωή.

* Ο Γκάντι δεν επέτρεψε στη σύζυγό του να πάρει πενικιλίνη για να σώσει τη ζωή της από την πνευμονία, αλλά ο ίδιος πήρε κινίνη για να σωθεί από την ελονοσία.

* Κάθε σταγόνα θαλασσινού νερού περιέχει περίπου 1 δισεκατομμύριο άτομα χρυσού

* Το συνολικό βάρος του παγκόσμιου πληθυσμού των μυρμηγκιών είναι μεγαλύτερο από το συνολικό βάρος του ανθρώπινου πληθυσμού.

* Ο παγκόσμιος πληθυσμός μπορεί να χωρέσει μέσα στα σύνορα του Τέξας.

* Ο αριθμός των εν ζωή ανθρώπων πάνω στη Γη σήμερα είναι μεγαλύτερος από τον αριθμό όλων των νεκρών ανθρώπων στα χρονικά.






Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger