Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Προκαλεί με τις δηλώσεις της για τον Σφακιανάκη η Τζένη Χειλουδάκη

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013


ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Η ΓΝΩΣΤΗ ΤΖΕΝΗ...

Απίστευτη επίθεση μέσω του προσωπικού της προφίλ στο Facebook εξαπέλυσε η Τζένη Χειλουδάκη στο Γιώργο Λιάγκα, με αφορμή τη φράση που είπε για το υιοθετημένο παιδί του Φώτη Σεργουλόπουλου, ενώ περιποιήθηκε και το Νότη Σφακιανάκη, τον οποίο χαρακτήρισε «αφρισμένη ομοφοβική κοιλιόδουλη κομπλεξικιά κρυφή αδερφή».
Χαρακτηριστικά η Τζένη έγραψε στο προφίλ της:
«Τελικά ο Λιάγκας θέλει π@@@@@….μαύρο…αράπικο…από αυτούς που μισεί αλλά στα κρυφά του τρέχουν τα σάλια…αλλοδαπού….για να φρικάρει και η φιλενάδα της η Νότα η Σφακιανάκη…..δεν έχω ξαναγνωρίσει πιο ...

αφρισμένη ομοφοβική κοιλιόδουλη κομπλεξικιά κρυφή αδερφή στην ζωή μου…..πρέπει να του χώσεις ένα χοντρό κ@@@@ στο στόμα και την ώρα που θα γλυκαίνεται να του το τραβήξεις από το κίτρινο στόμα του που ξερνά χωλή….και να του πεις….μωρή όλα τα τρως από το ψυγείο αλλά αυτό δεν θα το γευτείς…….σε φτιάχνω καλά στο νέο μου βιβλίο τερατίνα των σκόρδων……όλα τα γράφω…να σε δω μετά….».

http://www.4news.g


Άγριο κράξιμο του χάρη Κλυν στη Λιάνα Κανέλλη από το μπλόγκ του


Την αντι-ΣΥΡΙΖΑ σκυτάλη παρέλαβε από τον παράφρονα Γεωργιάδη και τον γκάου Κεδίκογλου η Λιάνα Κανέλλη! Ξέρετε για ποια Κανέλλη λέω. Αυτήν που ήταν παλιά στο βουνό... H αντάρτισσα… H κόρη του Βελουχιώτη... H Κομουνίστρια ντε, η αγαπημένη του μακαρίτη του αρχικομμουνίσταρου του Κωνσταντίνου Καραμανλή... Tου Μαρξιστή του Έβερτ... Tου Τροτσκιστή του Ράλλη!
Pε, δε μου τραβάτε τα βυζιά να κατεβάσω γάλα. Κομμουνίστρια η Λιάνα Κανέλη! Κάτι τέτοιους, σαν την εν λόγω κυρία, είδε ο υπαρκτός σοσιαλισμός και έγινε ανύπαρκτος.


http://harryklynn.blogspot.gr/2013/12/blog-post_5224.html


Επτά σημάδια ότι ο σύντροφός σας είναι ψυχοπαθής!



Σε πόσες γυναίκες περνά από το μυαλό ότι ο σύντροφός τους μπορεί να είναι ψυχοπαθής; Πολλές πιστεύουν ότι θα το είχαν καταλάβει αμέσως, όμως αυτό δεν ισχύει. Οι ψυχοπαθείς μπορεί να είναι ακαταμάχητα γοητευτικοί με μια πρώτη ματιά.

Αν όμως ξέρετε να αναγνωρίζετε τα «σημάδια» μπορείτε να φύγετε όσο είναι νωρίς! 
1. Υπερβολικά κομπλιμέντα: Ένας ψυχοπαθής είναι εξαιρετικά ευέλικτος και γρήγορος στις κινήσεις τους. Σε ένα πρώτο ραντεβού, πιθανότατα θα πει σε μια γυναίκα ότι είναι τρομερά όμορφη, απίστευτα έξυπνη και αθεράπευτα σέξι. Εκμεταλλεύεται τις ανασφάλειες και τις φαντασιώσεις μιας γυναίκας ώστε να της πει ακριβώς αυτά που θέλει να ακούσει. Αυτή η εικόνα του εξιδανικευμένου συντρόφου κάνει μια γυναίκα να τον ερωτευτεί ακαριαία. 
2. Φαινομενική ταύτιση και συμβατότητα: Προσπαθεί να πείσει τη γυναίκα ότι είναι το άλλο της μισό και ότι ταιριάζουν σε όλα. Αγαπούν τα ίδια πράγματα και έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα. Μοιράζονται ακόμη και τα ίδια τραύματα και τις ίδιες αρνητικές εμπειρίες. Δεν έχει δική του ταυτότητα κι έτσι καθρεφτίζει το άτομο που βρίσκεται απέναντί του. 
3. Άρρωστες ιστορίες: Προσοχή τι θα πει στα πρώτα ραντεβού για τις πρώην και τους ανθρώπους που έχει στη ζωή του. Εάν υποστηρίζει πως η προηγούμενη σύντροφός του τον παρακολουθεί ή τον έκλεψε, εάν η μητέρα του είναι αυταρχική και αν όλοι γύρω του τον εκμεταλλεύονται, κάτι δεν πάει καλά. 
4. Ασθένειες και τραυματισμοί: Ένας ψυχοπαθής λατρεύει τη λύπηση και θέλει να τραβά την προσοχή. Η κακή κατάσταση της υγείας είτε σε βιολογικό είτε σε ψυχολογικό επίπεδο μπορεί να είναι εντελώς ψεύτικη και να αποτελεί βασικό συστατικό της «στρατηγικής». 
5. Τέλειο σεξ: Ένας ψυχοπαθής θα κάνει τα πάντα για να ικανοποιήσει μια γυναίκα. Είναι μία ακόμη τακτική για να κάνει μια γυναίκα να τον ερωτευτεί. 
6. Ξαφνικά λάθη: Ένας ψυχοπαθής δεν καταφέρνει πάντα να κρατήσει τη μάσκα που κρύβει το πρόσωπό του. Μπορεί να πει ξαφνικά «Σε έχω απατήσει» και μετά να αρνηθεί ότι το είπε ή να υποστηρίξει ότι το είπε για πλάκα. 
7. Το «παιχνίδι της σιωπής»: Όταν πια η γυναίκα θα τον έχει ερωτευτεί, ο ψυχοπαθής σταματά τα κομπλιμέντα και κάθε ένδειξη τρυφερότητας και ξεκινά να υποτιμά τη γυναίκα που έχει δίπλα του. Το πρώτο βήμα είναι συνήθως η ατέλειωτη σιωπή και η απόσταση. Μπορεί να εξαφανιστεί για μέρες χωρίς ούτε ένα τηλεφώνημα. 
Μήπως σας θυμίζουν κάτι όλα αυτά; 
onmed.gr


Ιταλία: ΜΑΤ βγάζουν τα κράνη και ακολουθούν τη διαδήλωση (Video)


Η μεγάλη κοινωνική αναταραχή που έχει ξεσπάσει στην Ιταλία έχει οδηγήσει σε κάποια ασυνήθιστα περιστατικά, όπως αυτό που σημειώθηκε τη Δευτέρα στο Τορίνο.

Έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό της Πόρτα Σούζα ορισμένοι αστυνομικοί, αφού μπλόκαραν μια επίθεση περίπου 50 ατόμων στην εφορία του Τορίνο, έβγαλαν τα κράνη τους σε ένδειξη αλληλεγγύης. Ανάλογες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο Μπολζάνο και τη Γένοβα.

Το συνδικάτα των αστυνομικών της Ιταλίας UGL, SIULP αλλά και ο αρχηγός του «Κινήματος των 5 αστεριών» Μπέπε Γκρίλο λένε ότι οι αστυνομικοί έδρασαν σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους διαδηλωτές.

Τα τελευταία 24ωρα οδηγοί φορτηγών, έμποροι και βιοτέχνες διαδηλώνουν στην Ιταλία κατά των φορολογικών βαρών που καλούνται να σηκώσουν. Τη Δευτέρα σημειώθηκαν βίαιες συγκρούσεις ανάμεσα στους διαδηλωτές και τα ΜΑΤ στο Τορίνο.

Ένας γερουσιαστής από το Πεδεμόντιο, στο οποίο υπάγεται το Τορίνο, ζήτησε από τον πρωθυπουργό Ενρίκο Λέττα ενίσχυση των δυνάμεων ασφαλείας και προειδοποίησε ότι η κατάσταση «γίνεται πραγματικά κρίσιμη». «Αυτό δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με 150 άνδρες», είπε.

Η Τετάρτη θεωρείται κρίσιμη μέρα, καθώς κατά τη διάρκεια της ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Λέτα δεν αποκλείεται να υπάρξουν δυναμικές κινητοποιήσεις στο κέντρο της Ρώμης.



Tags
http://www.topontiki.gr/



Ανέκδοτο: Η παπαγαλίνα

 

-Μια γυναίκα έχει ένα πρόβλημα με την παπαγαλίνα της η οποία λέει συνέχεια: "Είμαι πολύ ξαναμμένη, θέλεις να κάνουμε τρελλίτσες;"

Η γυναίκα δεν ξέρει τι να κάνει και μετά από καιρό καταλήγει στον παπά της ενορίας. "Παπά μου το και το.
-Τι θα κάνω με την παπαγαλίνα μου; Ο κόσμος που μπαίνει μέσα στο σπίτι μου, την ακούει να λέει αυτά τα πράγματα και δεν ξέρω τι μπορεί να σκέφτονται.."
"Τέκνων μου μην ανησυχείς, νομίζω πως ξέρω την λύση. Εγώ έχω δύο πολύ θεοσεβούμενους παπαγάλους.
-Από το πρωί μέχρι το βράδυ διαβάζουν την Βίβλο και προσεύχονται...
Εάν την φέρεις την παπαγαλίνα σου και περάσουν μαζί κάποιο χρόνο ίσως να την επηρεάσουν θετικά και το ρεπερτόριό της να αλλάξει.
Τι λες;" "Καταπληκτική ιδέα πάτερ!!" Έτσι την επόμενη μέρα βάζουν την παπαγαλίνα μέσα στο κλουβί.
Με το που βλέπει η παπαγαλίνα τους παπαγάλους τους λέει:
"Είμαι πολύ ξαναμμένη. Θέλετε να κάνουμε τρελλίτσες;"
Τότε ο ένας παπαγάλος κοιτάει τον άλλο και λέει:
"Πέτρο πέτα την Βίβλο... Οι προσευχές μας εισακούσθηκαν!!!".


Με θανατική ποινή κινδυνεύουν οι άθεοι σε 13 ισλαμικές χώρες..(Δηλαδή αν επικρατήσει το ισλάμ στην Ελλάδα η Ρεπούση,ο Καμίνης κλπ κινδυνεύουν!!!


Σε 13 μουσουλμανικές χώρες του κόσμου, οι άνθρωποι οι οποίοι πρεσβεύουν ανοικτά τον αθεϊσμό ή απορρίπτουν την επίσημη κρατική θρησκεία, το Ισλάμ, κινδυνεύουν να εκτελεστούν βάσει του νόμου, σύμφωνα με μια εμπεριστατωμένη σχετική μελέτη η οποία δόθηκε στην δημοσιότητα σήμερα.

Πέραν των ισλαμικών κρατών, ακόμα και ορισμένες από τις θεωρούμενες ως τις δημοκρατικότερες κυβερνήσεις της Δύσης στην καλύτερη περίπτωση προβαίνουν σε διακρίσεις εις βάρος πολιτών τους οι οποίοι δεν πιστεύουν σε κάποιον θεό και στη χειρότερη περίπτωση τους φυλακίζουν εάν καταδικαστούν για το αδίκημα της βλασφημίας, κατά την ίδια μελέτη.

Η μελέτη αυτή, υπό τον τίτλο Έκθεση για την Ελεύθερη Σκέψη 2013 (The Freethought Report 2013), δόθηκε σήμερα στην δημοσιότητα από την Διεθνή Ουμανιστική και Ηθική Ένωση (International Humanist and Ethical Union, IHEU), μια διεθνή οργάνωση στην οποία συμμετέχουν άθεοι, αγνωστικιστές και άνθρωποι οι οποίοι υιοθετούν μια επιφυλακτική στάση έναντι της θρησκείας, επ’ ευκαιρία της Ημέρας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ηνωμένων Εθνών.

«Η έκθεση αυτή δείχνει ότι η συντριπτική πλειονότητα των χωρών παραβιάζει τα δικαιώματα των άθεων ή των ελεύθερα σκεπτόμενων ανθρώπων, αν και αυτές έχουν υπογράψει συμφωνίες του ΟΗΕ οι οποίες τις δεσμεύουν να αντιμετωπίζουν με ισότητα όλους τους πολίτες τους», σχολίασε η Σόνια ‘Εγκεριξ, πρόεδρος της IHEU.

Η μελέτη ασχολήθηκε με τις χώρες-μέλη του διεθνούς οργανισμού και στην εκπόνησή της συνέβαλαν νομικοί και ειδικοί σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οι οποίοι εξέτασαν τη νομολογία, αποφάσεις δικαστηρίων και δημοσιεύματα μέσων ενημέρωσης για να τεκμηριώσουν την κρατούσα κατάσταση σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μια πρώτη έρευνα σε 60 χώρες πέρυσι έδειξε ότι σε επτά ο θάνατος, συχνά διά δημόσιου αποκεφαλισμού, είναι η ποινή η οποία επιβάλλεται είτε για την βλασφημία είτε για την αποστασία – την αποκήρυξη της θρησκευτικής πίστης ή τον προσηλυτισμό σε άλλη θρησκεία, ένα ατομικό δικαίωμα το οποίο επίσης προστατεύεται βάσει των συνθηκών του ΟΗΕ.

Όμως η φετινή, πιο εξαντλητική έρευνα κατέδειξε ότι αυτό ισχύει σε επιπλέον έξι χώρες. Ο επικαιροποιημένος κατάλογος έτσι συμπεριλαμβάνει: το Αφγανιστάν, το Ιράν, την Μαλαισία, τις Μαλδίβες, την Μαυριτανία, τη Νιγηρία, το Πακιστάν, το Κατάρ, τη Σαουδική Αραβία, τη Σομαλία, το Σουδάν, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Υεμένη.

Σε άλλα κράτη, όπως στην Ινδία με αφορμή την πρόσφατη υπόθεση της δολοφονίας ενός πολύ γνωστού επικριτή της θρησκείας, ουμανιστές υπογράμμισαν ότι η αστυνομία συχνά εμφανίζεται διστακτική ή απρόθυμη να διεξάγει έρευνα για τους φόνους αθεϊστών τις οποίες διαπράττουν θρησκευτικοί φονταμενταλιστές.

Σε διεθνές επίπεδο, σύμφωνα με την έκθεση της οργάνωσης, «υπάρχουν νόμοι οι οποίοι απαρνούνται στους άθεους το δικαίωμα να υπάρχουν, ανακαλούν την υπηκοότητά τους, τους απαγορεύουν να κάνουν γάμους, προσκόπτουν την πρόσβασή τους στην δημόσια εκπαίδευση, τους εμποδίζουν να εργαστούν για το δημόσιο. . .».

Οι επικρίσεις για την θρησκευτική πίστη ή ακόμη και η ακαδημαϊκή έρευνα για τις ρίζες των θρησκειών ή την θρησκειολογία για παράδειγμα συχνά αντιμετωπίζονται ως εγκλήματα και μπορεί να εξισωθούν με το κακούργημα της βλασφημίας το οποίο επισύρει την εσχάτη των ποινών.

Στην Αφρική οι άθεοι αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρές ή συστηματικές παραβιάσεις των δικαιωμάτων τους στην ελευθερία της συνείδησης και του θρησκεύεσθε σε πολλές χώρες, ανάμεσά τους στην Αίγυπτο, στη Λιβύη, στο Μαρόκο, καθώς επίσης και στην επισήμως χριστιανική Ζιμπάμπουε και στην Ερυθραία.
http://www.eglimatikotita.gr/












Βόμβα της Σερβίας στο τραπεζικό σύστημα – Το ΔΝΤ σε κατάσταση πανικού!


Νέο τραπεζικό σύστημα στη Σερβία, με νόμο που ορίζει πως οι τράπεζες θα εργάζονται αποκλειστικά και μόνο για το όφελος της χώρας και των πολιτών!
Της Μαργαρίτας Ισιδώρου
Οι σοσιαλιστές της Σερβίας εγκαταλείπουν το τραπεζικό σύστημα του ευρωπαϊκού μοντέλου και προκαλούν τις έντονες διαμαρτυρίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου! Παραιτήθηκε ο Dejan Soskic, πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας Σερβίας, ενώ η θητεία του έληγε το 2016! Στην Ευρώπη και ειδικότερα στα Βαλκάνια έχουμε την πρώτη πολιτική απάντηση και αντίδραση στη Τραπεζική Δικτατορία, με νόμο που ψήφισε η Σερβική Βουλή!
Η είδηση θάβεται από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ και δημοσιογράφους και ίσως αναγκαστούν να μιλήσουν για αυτή την εξέγερση της Σερβίας, μιας και τώρα το ΔΝΤ εκφράστηκε δημόσια εναντίον ενός νόμου που ψήφισε δημοκρατικά η Βουλή της Σερβίας και εναντίον του σοσιαλιστή πρωθυπουργού Ivica Dacic.
Με τον νέο νόμο η Τράπεζα της Σερβίας υποχρεώνεται να λειτουργεί σε όφελος της εθνικής οικονομίας και των αναγκών του Σερβικού λαού και να μην τηρεί τις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, του ΔΝΤ και των διεθνών κερδοσκόπων!
Πρόκειται για ενέργεια της Σερβικής Βουλής που υπερασπίζεται το σύνολο της χώρας και είναι φυσιολογική η αντίδραση της Ευρωπαϊκής ένωσης και του ΔΝΤ, αφού εκτιμούν ότι η Σερβία αναστατώνει κυριολεκτικά την διεθνή τραπεζική «σταθερότητα»!
Τώρα ένα τεράστιο αγκάθι, η Σερβία, υποχρεώνει την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να προλάβει νέες αποφάσεις σαν της Σερβίας από Ιταλία και Ισπανία. Για την Ελλάδα δεν ανησυχούν οι διεθνείς κερδοσκόποι, μιας και έχουν εγκαταστήσει μια συγκυβέρνηση δωσίλογων!
Η απόφαση της Σερβίας δείχνει πως υπάρχουν ακόμη κάποιοι κι αυτοί στην Περιφέρεια του συστήματος, που τολμούν να εναντιωθούν στην Αυτού Μεγαλειότητα της κερδοσκοπίας, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα!
Το φωτομοντάζ είναι από το “Γρέκι“


Read more: http://hellaspress-angel.blogspot.com/2012/08/blog-post_21.html#ixzz2n6yStWAw



5 τρόποι να απαλλαγείς από τους μεγαλύτερους φόβους σου


Σκέψου την τελευταία φορά που πραγματικά ήθελες να κάνεις κάτι, αλλά δεν το έκανες. Τι σε σταμάτησε από το να το κάνεις; Μήπως κάτι σου άλλαξε το μυαλό; Υπήρχε μια φωνή μέσα στο κεφάλι σου; Όποιος και αν ήταν ο λόγος, ας πάρουμε λίγο χρόνο και ας αναρωτηθούμε τι μπορεί να συμβαίνει με τους φόβους μας και πως μπορούμε να τους ξεπεράσουμε έτσι ώστε να ξεκινήσουμε να επιδιώξουμε πράγματα που πάντα θέλαμε.

Ο φόβος είναι ένα ενδιαφέρον μικρό πράγμα, δεδομένου ότι μπορεί να λειτουργήσει με τρόπους που δεν γνωρίζουμε καν ότι υπάρχει. Για παράδειγμα, μπορεί να θέλουμε να κάνουμε κάτι που απαιτεί πρώτα κάποια πράγματα να έρθουν στη θέση τους. Το σενάριο μπορεί να είναι μια νέα θέση εργασίας. Το επόμενο πράγμα που ξέρουμε είναι ότι θα αρχίσουμε να λέμε στους εαυτούς μας, «Καλά, που θα δουλέψω; Πως θα πηγαίνω εκεί; Πως θα παραιτηθώ από την τωρινή μου θέση εργασίας; Τι θα γίνει αν δεν μπορέσω να βρω μια άλλη δουλειά;» Αυτό είναι μόνο ένα από τα πολλά σενάρια με τα οποία μπορεί να έρθουμε αντιμέτωποι μόλις κάνουμε την σκέψη να αλλάξουμε δουλειά. Παρά το γεγονός ότι μερικές φορές αυτό το αποκαλούμε αντιμετώπιση της πραγματικότητας και ρεαλιστική κατάσταση, η αλήθεια είναι ότι αυτή η αλληλουχία σκέψεων και εκλογίκευσης πηγάζουν από τον φόβο.

Ορίστε μερικά βασικά σημεία που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τους φόβους σας.

1. Νιώσε τον φόβο και προχώρησε μπροστά
Πόσες φορές έχεις πάει να κάνεις κάτι και ο φόβος σε κυριεύει όλο και πιο πολύ όσο πλησιάζεις στο να το πραγματοποιήσεις; Εκείνες τις στιγμές, ακριβώς πριν είσαι έτοιμος να πηδήξεις και με τα δυο σου πόδια, νιώθεις τον φόβο στο υψηλότερο σημείο και στη συνέχεις, δευτερόλεπτα ή λεπτά αργότερα, ο φόβος εξαφανίζεται. Αυτό είναι ένα από τα πιο ισχυρά μέσα για να ξεπεράσουμε και να απαλλαγούμε από τους φόβους μας. Απλά κάνε το! Κάνοντας το βήμα και αντιμετωπίζοντας τους φόβους, κάνεις το μόνο πράγμα με το οποίο μπορεί να σε εμποδίσει ο φόβος – κάνεις αυτό που φοβάσαι.

2. Άφησε πίσω το παρελθόν
Όταν αντιμετωπίζουμε μια κατάσταση που μπορεί να έχουμε βιώσει στο παρελθόν, ο φόβος μπορεί να εμφανιστεί αν το προηγούμενο αποτέλεσμα είχε κάποιες ανεπιθύμητες ενέργειες πάνω μας. Ίσως στο παρελθόν δεν ήμασταν αρκετά προετοιμασμένοι για την εμπειρία, έπρεπε να πάρουμε ένα μάθημα από αυτό ή απλά έτυχε να καταλήξουν έτσι τα πράγματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το απορρίψουμε και να μην το κυνηγήσουμε ξανά. Κοιτάζοντας πίσω στο παρελθόν και φοβούμενοι την έκβαση μιας επανάληψης δίνει τον έλεγχο σε μια κατάσταση που δεν υπάρχει πια! Είσαι ένα νέο πρόσωπο σε κάθε στιγμή και έτοιμος να κάνεις προσαρμογές καθώς προχωράς. Μερικές φορές, το μόνο που χρειάζεται είναι μερικές μικρές αλλαγές και αυτό που αποτέλεσε πρόκληση κάποτε στο παρελθόν είναι τώρα εύκολο να το ξεπεράσεις. Όπως και να έχει, έμαθες κάτι! Άφησε πίσω σου το παρελθόν και προσπάθησε ξανά!

3. Σταμάτα να ψάχνεις για εμπόδια
«Είναι πολύ δύσκολο! Είμαι πολύ κουρασμένος! Δεν έχω χρόνο!» Τα ξέρω πολύ καλά αυτά και εγώ. Υπήρξαν ορισμένες καταστάσεις στην ζωή μου, όπου ήθελα πάρα πολύ να κάνω ορισμένα πράγματα και τα καθυστερούσα για πάρα πολύ καιρό εξαιτίας αυτών των τριών προτάσεων. Φυσικά, αυτές δεν είναι οι μόνες τρεις δικαιολογίες τις οποίες μας αρέσει να λέμε όταν θέλουμε να αποφύγουμε κάτι, αλλά σίγουρα είναι κοινές. Τα εμπόδια είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για το μυαλό μας να θάψει έναν φόβο. Τα εμπόδια φαίνονται πραγματικά, είναι ποσοτικά και ποιοτικά, είναι εύκολο να περιγραφούν στους άλλους και οι άλλοι συχνά συμφωνούν με αυτά. Λαμβάνοντας υπόψη όλα αυτά, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί ψάχνουμε για εμπόδια όλη την ώρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρησιμοποιούμε εμπόδια για να καλύψουμε τους φόβους μας. Μπορείς να το δεις ως ένα εμπόδιο ή ως μια αναγκαία πρόκληση κατά μήκος της διαδρομής που βρίσκεται ο στόχος σου. Δες το εμπόδιο για αυτό που είναι, μην του δίνεις περισσότερη δύναμη από όση χρειάζεται και κάνε βήματα για να προχωρήσεις μπροστά.

4. Απέφυγε να κρίνεις τα αποτελέσματα
Ήσουν ποτέ αβέβαιος γιατί μπορεί κάτι να συνέβη εκείνη τη στιγμή, μόνο και μόνο για να ανακαλύψεις μερικές ημέρες, εβδομάδες ή μήνες αργότερα ότι τελικά κατέληξε έτσι ώστε να σε βοηθήσει στην κατάσταση σου; Όλες οι στιγμές οδήγησαν στην σκέψη ότι μπορεί να είχες κρίνει την εμπειρία ως άσχημη, αρνητική ή μη ιδανική. Αντί να βλέπουμε το αποτέλεσμα ως επιτυχία, το ορίζουμε και το κατηγοριοποιούμε για το πώς θα έπρεπε να είχε συμβεί. Αυτός ο τρόπος θεώρησης των στόχων και των επιλογών μας δημιουργεί φόβο. Πολλές φορές ο λόγος που τα πράγματα συμβαίνουν με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο είναι πέρα από την κατανόηση μας σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Μπορεί να θέλουμε να κρίνουμε ή αισθανόμαστε αναστατωμένοι σχετικά με το πώς τα πράγματα συνέβησαν, αλλά αποτελούν μέρος ενός μεγαλύτερου σχεδίου. Για να βοηθήσεις την αντιμετώπιση των φόβων σου σε μια τέτοια κατάσταση, πήγαινε πέρα από την λογική και την κρίση. Δεν υπάρχει πάντα ένας προφανής γιατί συνέβη τώρα ή γιατί κάτι μπορεί να συμβεί ή όχι. Προχώρησε με το πώς αισθάνεσαι πέρα από την άσκοπη φλυαρία του νου και να ξέρεις ότι δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα, δημιούργησες με επιτυχία αυτή την εμπειρία για τον εαυτό σου. Είναι πιθανό η εμπειρία να σου δώσει μια θετική ανάπτυξη άσχετα από το αποτέλεσμα. Στην τελική, το μυαλό είναι το μόνο που δημιουργεί φόβο ή που βλέπει το αποτέλεσμα σαν αποτυχία.

5. Πολύ αργά
Πόσες φορές έχεις αναβάλει να κάνεις κάτι μόνο για να ανακαλύψεις στο τέλος ότι ήταν πολύ αργά πλέον για να το κάνεις; Γνωρίζω τον εαυτό μου, το έχω βιώσει αυτό μερικές φορές και ενώ ήθελα να βυθιστώ στην λύπη, αυτό δεν θα βοηθούσε και πολύ. Αυτό μπορεί επίσης να παίξει μαζί μας με διάφορους τρόπους. Είτε ο φόβος απωθεί αυτό που θέλουμε να κάνουμε ή ο φόβος του ότι έχουμε πολύ λίγο χρόνο μας ακινητοποιεί επειδή φοβόμαστε την αποτυχία. Όπως και να έχει, για να αντιμετωπίσεις αυτό τον φόβο, πρέπει απλά να αναλάβεις δράση. Στο τέλος, το ταξίδι είναι που έχει σημασία. Ας μάθουμε από τις επιλογές μας να περιμένουμε πολύ και ας προχωρήσουμε σε δράσεις τώρα, κάνοντας αυτά που θέλουμε. Όταν κινούμαστε προς τα εκεί που θέλουμε και το αντιμετωπίζουμε κατά μέτωπο, θα παρατηρήσουμε γρήγορα ότι ο φόβος μειώνεται.

Οι τελικές μου σκέψεις είναι αυτές όταν πρόκειται για τους φόβου: υπάρχουν απλά επειδή κάτι τους δημιούργησε. Τις περισσότερες φορές δημιουργήθηκαν απλά από μια εμπειρία του παρελθόντος, κρίση ενός αποτελέσματος ή απλά επειδή φοβόμαστε να αποτύχουμε. Ένας συνδυασμός αυτών των σκέψεων υπάρχει σχεδόν σε όλους μας και δεν κάνουν τίποτα άλλο παρά να δημιουργούν πόνο και ακινητοποίηση σε ότι θέλουμε να κάνουμε στη ζωή. Ενώ μπορεί να μην είναι εύκολο, αρχής γενομένης από σήμερα, λάβετε τα αναγκαία μέτρα και αρχίστε την εφαρμογή ορισμένων από αυτές τις τακτικές, όταν πρόκειται για τους φόβους σας. Ποτέ δεν μπορείς να αποτύχεις, ποτέ δεν είσαι λάθος και δεν χρειάζεται να κρίνεις ή να κριθείς για ένα αποτέλεσμα. Επαναλαμβάνω, λόγω της σπουδαιότητας του, το ταξίδι στην ζωή είναι αυτό που είναι σημαντικό, όχι το αποτέλεσμα.

http://us.lrd.yahoo.com


Ανέκδοτο: Η γιαγιά και ο χάρος


Ποιός είναι; ρωτά η γιαγιά
- Ο χάρος
- Και τι θες; λέει ο παππούς
- Ήρθα να πάρω έναν από εσάς
- Εμένα πάρε λέει ο παππούς, άσε τη γιαγιά να ζήσει!!
– Όχι, λέει η γιαγιά, εμένα πάρε, άμα χάσω τον παππού, πως θα ζήσω μόνη μου;
- Αποφασίστε, λέει ο χάρος και θα ξανάρθω
- Άμα σε χάσω λέει η γιαγιά στον παππού δεν θα μπορώ να ζήσω
- Πάω στο καφενείο λέει ο παππούς να σκεφτώ, αλλά ξέχασε τα κλειδιά του και γύρισε να τα πάρει.
Χτυπά την πόρτα.
- Ποιος είναι; ρωτά η γιαγιά
- Ο χάρος, λέει ο παππούς κρυφογελώντας, ήρθα να πάρω τον ένα σας!!!
- Δεν είναι εδώ …στο καφενείο θα τον βρεις!!!!


Έχεις δυσκοιλιότητα; Δες τι πρέπει να τρως!


Το πρόβλημα της δυσκοιλιότητας είναι πολύ συχνό, παρόλο που από μόνη της δεν είναι μια ασθένεια, μπορεί να προκαλέσει άλλες ασθένειες, επιτρέποντάς τους να δημιουργήσουν διάφορα σοβαρότερα προβλήματα στον οργανισμό. 
Το 85% του παγκόσμιου πληθυσμού πάσχει από δυσκοιλιότητα μία φορά στους τρεις μήνες.

Όμως με απλές αλλαγές στη διατροφή σου μπορείς να βρες λύση και να μην υποφέρεις ποτέ ξανά!

-Βάλε στη διατροφή σου σε καθημερινή βάση τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες και κυρίως μη διαλυτές φυτικές ίνες, όπως είναι τα προϊόντα ολικής άλεσης και φρούτα που πρέπει να τα καταναλώνει με τη φλούδα. Δύο πολύ καλές επιλογές φρούτων είναι το ακτινίδιο και η φράουλα.

-Το πρωί φάε μέλι, καθώς περιέχει ινουλίνη που σύμφωνα με έρευνες είναι ένα πρεβιοτικό που βοηθά στην αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας. Ο καφές με μέτρο από την άλλη μέχρι δύο φλυτζάνια την ημέρα μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της κινητικότητας του εντέρου.

-Ακόμα δύο φορές τη εβδομάδα μάθε να τρως όσπρια, κυρίως φασόλια και ρεβίθια, είναι πλούσια σε φυτικές ίνες. Εννοείται ότι η σαλάτα θα πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα γεύματα σου και κυρίως το σπανάκι και ταβραστά χόρτα.

-Αγάπησε τα δαμάσκηνα καθώς περιέχουν μια ουσία που βοηθά στην αύξηση της περισταλτικότητας του εντέρου.

-Για σνακ προτίμησε ανάλατους ξηρούς καρπούς, 10 ανάλατα αμύγδαλα ή φουντούκια είναι ότι πρέπει.

-Μη ξεχάσεις να πίνεις νερό, το νερό πρέπει να καταναλώνεται ταυτόχρονα με την πρόσληψη φυτικών ινών.

http://www.briefingnews.gr/


Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 12/12


Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.


Αγάπη είναι να αναγνωρίζουμε τον εαυτό μας σε άλλους. 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Είστε πολύ αποφασισμένοι να κάνετε πράγματα τα οποία σας δίνουν μεγάλη δύναμη αλλά και απελευθέρωση από κάποιες προσωπικές σας φοβίες.
Έρωτας: Μην αντιστέκεστε σε ένα πρόσωπο που σας δείχνει έντονα τα συναισθήματά του γιατί μπορεί να φοβάστε να αφεθείτε. Παρόλο που είστε τολμηροί δεν θέλετε να ανοιχτείτε πάρα πολύ κυρίως αν αφορά Αιγόκερω ή Καρκίνο.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε αρκετά αισιόδοξοι και προχωράτε με πολύ πείσμα και σταθερότητα αλλά μερικές φορές συμβαίνουν πράγματα τα οποία δεν είναι και πολύ εύκολο να τα διαχειριστείτε γιατί είναι έξω από εσάς. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε κάτι να λαβαίνετε.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Προσπαθείτε να κάνετε πράξη κάθε τι που έχετε σκεφτεί για αυτό δίνετε όλο σας το βάρος στο να λειτουργήσετε πολύ δυναμικά αλλά θέλετε να το κάνετε μόνοι σας ή ακόμα και στα κρυφά από τον πολύ κόσμο.
Έρωτας: Ο κρυμμένος σας πόθος για ένα πρόσωπο που έχετε μέσα στην καρδιά σας μπορεί να σας δημιουργήσει την επιθυμία να κάνετε κάποιες ακρότητες, κυρίως με κάποιο που μοιράζεστε πολλά και κοινά πράγματα αλλά δεν βρίσκετε το θάρρος να του δείξετε ακριβώς ποιοί είστε.
Καριέρα & Οικονομικά: Ίσως να είστε μετανιωμένοι γιατί πιέσατε κάποιες καταστάσεις οι οποίες δείχνουν ότι πρέπει να βγείτε έξω από το καβούκι σας και εσείς τελικά να φοβόσαστε να κάνετε το δυναμικό βήμα.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η διάθεση σας να βιώσετε κάτι το πολύ δυναμικό θα σας δημιουργήσει μεγαλύτερες αντοχές και κυρίως θα έχετε δράση kάτι που μερικές φορές σας λείπει τον τελευταίο καιρό.
Έρωτας: Μην αφήνετε περιθώρια στον άλλον γιατί μπορεί να θεωρήσει την συμπεριφορά σας πολύ αντιφατική και περίεργη. Καλύτερα να είστε ξεκάθαροι από την αρχή, oπότε δεν θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να κάνετε κάτι πολύ καλό που να σας φέρει άμεσα χρήματα ή ακόμα ευκαιρίες οι οποίες θα σας δείξουν το στίγμα προς τα πού θα πρέπει να προχωρήσετε, κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Είστε ανυπόμονοι και γενικά αρκετά ευερέθιστοι. Αυτό σημαίνει ότι θα βρεθείτε εμπρός σε μια κατάσταση η οποία πιθανόν να σας μεγαλώσει κάποιες πληγές και να μην νιώθετε και πάρα πολύ καλά.
Έρωτας: Είστε υπερβολικά παρορμητικοί και πιθανόν από εκεί που θέλετε να προστατέψετε μια κατάσταση, τελικά να την χαλάσετε άθελά σας. Ίσως να έχετε την ανάγκη να είστε στο επίκεντρο και μπορεί να μην εισπράττετε αυτό το συναίσθημα.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε τάση να ηγηθείτε μιας κατάστασης η οποία ίσως να μην είναι τελικά τόσο βολική όσο νομίζετε. Για αυτό, να είστε αυθόρμητοι και παρορμητικοί αλλά μέσα στα πλαίσια της κοινής λογικής.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Εκδηλώνετε κάποιες αρχηγικές τάσεις για αυτό θα αναλάβετε πολύ δυναμικές πρωτοβουλίες οι οποίες σίγουρα θα σας φέρουν σε πολύ καλή κατάσταση. Ο αγώνας πάντως που θα δώσετε δεν θα πάει χαμένος με κανέναν τρόπο.
Έρωτας: Ακροβατείτε αλλά τελικά πετυχαίνετε. Ρισκάρετε ακόμα και απειλώντας ότι θα φύγετε από ένα πρόσωπο και τελικά νικάτε γιατί οι οιωνοί είναι με το μέρος σας, αρκεί να μην σας πιάσουν οι ευαισθησίες σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Στα πλαίσια της δυναμικής σας συμπεριφοράς αναλαμβάνετε κάποιες πρωτοβουλίες οι οποίες σίγουρα θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους και θα κερδίσετε πόντους. Το καλό είναι ότι θα μπορέσετε να βρείτε τα χρήματα τα οποία έχετε ανάγκη αυτή την περίοδο.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Είστε κατά κάποιον τρόπο πολύ πιεσμένοι από μια κατάσταση η οποία δεν σας αντιπροσωπεύει απόλυτα και ο λόγος είναι ότι ενώ θέλετε να κάνετε κάποιες εκκαθαρίσεις φοβόσαστε.
Έρωτας: Η γνωριμία με έναν Κριό ή ακόμα και με έναν Σκορπιό δεν σας αφήνει αδιάφορους, αρκεί να θέλετε να προχωρήσετε μαζί του χωρίς να τον κρίνετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε αναλάβει να βγάλετε το φίδι από την τρύπα και αυτό ίσως να μην σας αρέσει και πάρα πολύ γιατί θα πρέπει να εκτεθείτε εκεί που δεν θέλετε και πιθανόν να κάνετε πίσω.


ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Είστε αρκετά αναστατωμένοι και ο λόγος είναι ότι δεν σας αρέσει να καυγαδίζετε ή να κάνετε σκηνές αλλά μερικές φορές είναι απαραίτητο προκειμένου να μην καταπατηθούν τα όριά σας.
Έρωτας: Οι προσδοκίες μεγάλες αλλά οι πράξεις πολύ πιο λίγες κι ίσως αυτό να σας κάνει να σκεφτείτε μήπως τελικά έχετε πέσει σε κάποια λούμπα και κυρίως με έναν Ιχθύ. Πάντως με τον Κριό θα λειτουργήσετε πολύ αυθόρμητα.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να αντιμετωπίσετε με έναν δυναμικό τρόπο τις συνεργασίες και τα διάφορα θέματα που θα προκύψουν. Ο λόγος είναι ότι θα ξεκαθαρίσετε άμεσα τι θέλετε να κάνετε και με ποιο τρόπο θα κινηθείτε.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Ανακατεύεστε με καταστάσεις που ίσως να μην έχετε συνηθίσει με στόχο να ξεμπερδέψετε μια και καλή με κάποια θέματα τα οποία θα χρειαστεί να τα αντιμετωπίσετε όπως είναι και όχι ωραιοποιημένα.
Έρωτας: Μπορείτε να εκφράσετε τα βαθιά σας συναισθήματα και τα θέλω σας με ένα τρόπο πολύ δυναμικό. Πιθανόν το σεξουαλικό κομμάτι να βγει έντονα στην επιφάνεια.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε σίγουρα θα σας κάνουν καλό και ο λόγος είναι ότι θα έχετε να λαβαίνετε με αυτόν τον τρόπο.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχετε πάρει το μάθημά σας και ίσως αυτό να είναι και ιδιαίτερα διαφωτιστικό. Ο Ερμής που είναι στον Τοξότη σας δίνει ιδέες που όμως μπορεί να δυσκολεύεστε να τις υλοποιήσετε.
Έρωτας: Είστε πλέον πολύ σίγουροι για τα συναισθήματα του άλλου προσώπου. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να βρεθείτε αντιμέτωποι με τον εαυτό σας για να σιγουρευτείτε αν τελικά είναι για σας κάτι που σας εκφράζει απόλυτα.
Καριέρα & Οικονομικά: Την μια δείχνετε αισιόδοξοι και την άλλη πέφτετε γιατί δεν εκφράζετε εύκολα αυτό που θέλετε. Κρατήστε τον σκοπό σας χωρίς όμως να βάζετε μέσα και στοιχεία τα οποία ίσως να ωραιοποιούν την κατάσταση. Εσείς κάντε το σωστό και θα δείτε άμεσο αποτέλεσμα.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Δείχνετε υπερβολική δυναμικότητα και ίσως να είναι παραπάνω από αυτή που χρειάζεστε για να παρουσιάσετε το αληθινό σας στίγμα. Αλλά να είστε προσεκτικοί με τα θέματα διαχείρισης γιατί μπορεί να είστε πολύ απότομοι.
Έρωτας: Μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με τον αυθορμητισμό σας. Η αισθαντικότητα που θα δείξετε θα είναι υπέρ του δεόντως και ίσως τρομάξετε ένα πρόσωπο με την εκρηκτική συμπεριφορά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μεγάλη δυναμικότητα και χειρίζεστε κάποιες καταστάσεις με ένα πολύ δραστικό τρόπο. Αυτό που χρειάζεται να προσέξετε είναι να μην αφήσετε από εγωισμό να χαθούν κάποιες ευκαιρίες.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχετε πλέον μέσα σας χαράξει τι θέλετε να γίνει για ένα συγκεκριμένο θέμα το οποίο σχετίζεται με το παρελθόν και αυτό πιθανόν να μην σας αφήσει να ξανακυλήσετε σε κάτι που σας κουράζει.
Έρωτας: Είστε πολύ ανοικτοί στο να κερδίσετε την εμπιστοσύνη ενός ατόμου που μπορεί και να την έχετε χάσει. Ο γυρισμός ενός ατόμου που τα είχατε χαλάσει θα σας ευχαριστήσει πάρα πολύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Αντιλαμβάνεστε ότι θα χρειαστεί να είστε πολύ δυναμικοί και συγχρόνως πολύ ξεχωριστοί. Η διαφορετικότητά σας βοηθάει σε αυτό. Ένας Τοξότης σας βοηθάει και σας στηρίζει.



ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Ενεργείτε πολύ δυναμικά με στόχο να γίνουν κάποια έντονα ξεκαθαρίσματα τα οποία ίσως να μην είναι και τόσο άσχημο τελικά, αν γίνουν, γιατί κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού σας τα φοβάστε.
Έρωτας: Ανασκουμπώνεστε γιατί θεωρείτε ότι θα πρέπει να διεκδικήσετε και καλά θα κάνετε. Η αιτία είναι ότι η σχέση με έναν Ζυγό μπορεί να εξελιχτεί ξαφνικά από δική σας πρωτοβουλία.
Καριέρα & Οικονομικά: Βλέπετε ότι όταν συγκεντρώνεστε στα οικονομικά σας έχετε αποτελέσματα. Το ζητούμενο είναι να παραμείνετε σταθεροί και με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσετε.



Πηγή: http://www.astrology.gr


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger