Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αχ Ελένη. Eίναι αυτή εμφάνιση…40άρας παρουσιάστριας με τα χιόνια; [φωτο]

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Τι κι αν χιονίζει και αν βρέχει το κορμί με το See thru αντέχει. Και πως να μην αντέξει το κορμί της 40άρας παρουσιάστριας που βάλθηκε να τρελάνει τον ντουνιά...

Τον κόσμο όλο. Η αγαπημένη παρουσιάστρια των Μεξικάνων Paulina Rubio δίνει την δική της εκδοχή…άποψη…θέση για τον φετινό χειμώνα…Τι κι αν έξω κάνει κρύο…Εκείνη το αντέχει το See Thru πατριωτάκια μου…Και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό…Όσο για το Ελένη; Είναι η συνεργάτιδά μου…που ανακάλυψε τις φωτογραφίες…Μεγάλο μαμούνι λέμε!!!!


http://www.mychannel.gr

Πέτρος Φιλιππίδης: Δείτε την γυναίκα της ζωής του

Σπάνια την συναντάμε σε κοσμικές εκδηλώσεις. Ο λόγος για τη σύζυγο του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου...
Χορογράφος και μητέρα του γιού του. Ο δημοφιλής υπηρέτης της τέχνης είχε πρεμιέρα στο «Παλλάς» κι όπως ήταν λογικό δεν θα μπορούσε εκείνη να μην παρευρεθεί. Το ζευγάρι είναι μαζί περισσότερο από 20 χρόνια. Προσφάτως ο ηθοποιός, σε συνέντευξη του στο περιοδικό «ΕΓΩ», μιλώντας για τη σχέση τους την περιέγραψε γεμάτη από κατανόηση, σεβασμό και αγάπη! 



ΠΗΓΗ: radar.gr

«Το όνομά μου θα ήταν ιδανικό για σειρά προφυλ@κτικών» [φωτο]

Η Lacey Banghard έχει επιχειρηματικό μυαλό....

Της αρέσει να ποζάρει με τα απολύτως απαραίτητα για αντρικά περιοδικά και κάθε φορά που το επιχειρεί αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό.

Η 20χρονη πρώην παίκτρια του «Βig Brother», Lacey Banghard, κέρδισε το βραβείο της «Sun» για το κορίτσι με το πιο πλούσιο φυσικό στήθος και αυτή τη φορά επέστρεψε με μία ακόμη αποκαλυπτική φωτογράφιση για το περιοδικό «Nuts».

Μάλιστα στη συνέντευξή της στο περιοδικό είπε: «Το όνομά μου, Banghard. θα ήταν ιδανικό για σειρά προφυλ@κτικών».

Μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Lacey είχε πει: «Όταν έχεις κάτι ωραίο δεν πρέπει να το δείχνεις;» και όπως φαίνεται ο λόγος της είναι… συμβόλαιο. 


newsbeast.gr

Γιατροί «τις βρέχουν» στους ασθενείς τους - Νέα μέθοδος απεξάρτησης σε κλινική της Ρωσίας (φώτο)

Στα βάθη της Σιβηρίας, επιστήμονες ισχυρίζονται πως ανακάλυψαν μια επαναστατική μέθοδο απεξάρτησης από το αλκοόλ, τις ναρκωτικές ουσίες και όχι μόνο. Ακόμα και εργασιομανείς ή σεξομανείς θα μπορούσαν να βοηθηθούν από τη νέα μέθοδο.


Οι περισσότεροι σοκάρονται όταν ακούν πως η θεραπεία που εφαρμόζουν οι γιατροίGerman Pilipenko και Marina Chukhrova, περιλαμβάνει «ξύλο» με βέργα. Όπως ακριβώς έκαναν οι δάσκαλοι παλιά, όταν τιμωρούσαν τα παιδιά, έτσι και το δίδυμο των ειδικών, χτυπάει με μια βέργα τους γλουτούς του ασθενή.

“Ραβδίζουμε με τη βέργα τα οπίσθια του ασθενή για καθαρά ιατρικό σκοπό, δεν πρόκειται για κάποιο σαδομαζοχιστικό παιχνίδι”, αναφέρει σε συνέντευξη της η κυρία Marina Chukhrova. Η μέθοδος εμφανίζεται να βασίζεται σε επιστημονικές αρχές. Οι δύο επιστήμονεςισχυρίζονται πως η έλλειψη ενδορφινών, γνωστές και ως «ορμόνες της ευτυχίας» είναι η βασική αιτία που οι ασθενείς τους, στην πλειοψηφία τους εθισμένοι στα ναρκωτικά, υποφέρουν.

Σύμφωνα πάντα με τους δύο ψυχολόγους, ο πόνος, προκαλεί αύξηση στην παραγωγή ενδορφινών.

“Η ελεγχόμενη έκθεση σε πόνο, αντιμετωπίζει την έλλειψη ενθουσιασμού και ενδιαφέροντος για τη ζωή, που κρύβεται συχνά πίσω από τον εθισμό στο αλκοόλ ή τις ναρκωτικέςουσίες….όμως δεν είναι μόνο αυτό, η αύξηση των ενδορφινών μέσω του πόνου, μπορεί να αλλάξει τη ζωή ανθρώπων που έχουν τάσεις αυτοκτονίας, κατάθλιψη ή άλλες ψυχοσωματικές διαταραχές” ,δηλώνει στην Siberian Times, ο δρ. German Pilipenko.

Οι εισηγητές της θεραπείας έκαναν επίδειξη της παράδοξης πρακτικής τους, μπροστά στους φακούς των δημοσιογράφων. Η νεαρή ασθενής Natasha λαμβάνει 60 χτυπήματα στα οπίσθια, κάθε φορά που έχει συνεδρία με το δρ. German Pilipenko.

“Με κάθε ράβδισμα ουρλιάζω και σφίγγω το κρεβάτι. Είναι οξύς πόνος, το κορμί μου ηλεκτρίζεται από τα κτυπήματα, είναι πραγματικά δυσάρεστη εμπειρία, όμως μετά από κάθε συνεδρία, μπορώ να δω τα ευεργετικά αποτελέσματα. O πόνος με βοηθά να κατανοήσω τους κινδύνους στους οποίους εκθέτω τον εαυτό μου”, δήλωσε στους δημοσιογράφους η 22χρονη Natasha, εθισμένη από μικρή ηλικία στις ναρκωτικές ουσίες.

Ο 41 ετών Yuri, είναι αρκετά πιεσμένος με τη δουλειά του. Το εργασιακό στρες τον οδήγησε στο ποτό, και ο εθισμός του γινόταν ολοένα και μεγαλύτερος, μέχρι τη στιγμή που επισκέφτηκε την εναλλακτική κλινική αποτοξίνωσης.

“To πρώτο ράβδισμα ήταν απαίσιο, ούρλιαξα και βλαστήμησα, κατέληξα με 30 τσουχτερά ραβδίσματα στους γλουτούς, στην πρώτη συνεδρία, την επόμενη μέρα τα οπίσθια μου ήταν μελανιασμένα και μουδιασμένα, όμως περιέργως δεν είχα καμία διάθεση να πιώ βότκα”, παραδέχεται ο Yury και συνεχίζει “όμως καραδοκούν και άλλοι κίνδυνοι, η κοπέλα μου παρατήρησε τα σημάδια που είχα και υποπτευόταν πως έχω κάποια παράλληλη σχέση με …περίεργα σεξουαλικά γούστα, όταν της εξήγησα τι συμβαίνει, εκείνη δήλωσε περήφανη για εμένα”.

H επαναστατική μέθοδος, των Pilipenko και Chukhrova, έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις. Στις κατηγορίες άλλων ψυχολόγων, για τσαρλατανισμό, απαντούν οι μαρτυρίες των ίδιων των ασθενών τους, οι οποίοι δηλώνουν δημόσια, πως ο πόνος τουςέσωσε τη ζωή.

Γεγονός παραμένει πως χιλιάδες ασθενείς από όλη τη Ρωσία, αλλά και από το εξωτερικό, ανυπομονούν να δοκιμάσουν την οδυνηρή και αμφιλεγόμενη αυτή μέθοδο απεξάρτησης.

http://www.globalomen.com



Χουρέμ Χατούν: Η μετάμορφωση της Σουλτάνας του Σουλειμάν ! Πώς είναι σήμερα; [φώτο]

Και να την συναντήσετε στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης, σίγουρα κάτι θα σας θυμίζει αλλά δύσκολα θα την αναγνωρίσετε αφού έχει κάνει ριζική αλλαγή.

Ριζική αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση έχει κάνει η τηλεοπτική Χουρέμ Χατούν, κερδίζοντας από τους Τούρκους τον τίτλο της «Τουρκάλας Αντζελίνα Τζολί». Κι αυτό γιατί η δημοφιλής ηθοποιός Meryem Uzerli που βιώνει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του σκηνοθέτη Can Ates, αποχωρίστηκε το πυρόξανθο χρώμα των μαλλιών της... και μεταμορφώθηκε σε μια εκρηκτική μελαχρινή.




soknews.gr

Αν παντρευτείς... κυκλοφορεί στo internet και τα σπαει!

Χωρίς λόγια...


Πατέρας προσλαμβάνει «εκτελεστές» για να αποτρέψει το γιο του από τα παιχνίδια!


Έναν εξαιρετικά πρωτότυπο και αστείο τρόπο επινόησε ένας απεγνωσμένος πατέρας από την Κίνα προκειμένου να κρατήσει το γιο του μακριά από τα video games.


Αφού με τις τιμωρίες και τις απειλές δεν είδε αποτέλεσμα, αυτό που έκανε ήταν να προσλάβει online εκτελεστές για να δώσει ένα καλό μάθημα στο γιο του!

O 23χρονος Xiao Feng ξεκίνησε να παίζει online RPG games από το λύκειο, κάτι που αρχικά είχε συνέπειες στους βαθμούς του και στη συνέχεια τον απέτρεπε από το να βρει δουλειά. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο πατέρας του προσέλαβε έμπειρους «δολοφόνους» από υψηλότερα levels (άγνωστο το πώς κατάφερε να τους βρει) για να τον σκοτώνουν κάθε φορά που επιχειρούσε να παίξει.

Η απάντηση του Xiao για όλα αυτά;

“Μπορώ να παίζω και μπορώ να μην παίζω. Δεν έχω πρόβλημα. Δεν θα ψάξω όμως δουλειά ακόμα. Θέλω λίγο χρόνο για να σκεφτώ τι μου ταιριάζει.”

Όχι και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αλλά τουλάχιστον έγινε ένα βήμα…


πηγή: techgear.gr


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Λάμπα φωτίζει από το 1901!


Η πόλη Livermore της Καλιφόρνια των Η.Π.Α. ετοιμάζεται να γιορτάσει τα γενέθλια μίας… λάμπας φωτός, που καίει ασταμάτητα και εκπέμπει φως από το 1901!


Η τεσσάρων Watt λάμπα βρίσκεται στον πυροσβεστικό σταθμό της πόλης και κατέχει θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness ως η πιο παλιά λάμπα φωτός που λειτουργεί ακόμη.

Ήταν δώρο από έναν επιχειρηματία το 1901 και με εξαίρεση κάποιες λίγες πτώσεις στην τάση του ρεύματος όλα αυτά τα χρόνια, συνεχίζει και λειτουργεί ακόμη.

Ο Lynn Owens, κάτοικος της πόλης, ανέφερε: “η μακροζωία της λάμπας ανησυχεί τους επιστήμονες! Κανείς δε γνωρίζει πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Μας επισκέπτονται συνεχώς ερευνητές και ειδικοί από διάφορα μέρη αλλά κανείς έως σήμερα δεν έχει καταφέρει να δώσει μία σαφή και ικανοποιητική εξήγηση για το φαινόμενο αυτό”.


telegraph.co.uk
planet-greece.blogspot.com

Ποιος είπε στη Ναταλία Γερμανού «Από κοντά μοιάζεις με 80 χρονών»;


«Από κοντά μοιάζεις με 80 χρονών» έγραψε χωρίς λόγο, ένας follower της Ναταλίας Γερμανού στον προσωπικό λογαριασμό της παρουσιάστριας στο Twitter. Η Ναταλία, δεν θα μπορούσε να
αφήσει να περάσει έτσι αυτό το tweet και απάντησε: «Πόσο πικρό να μου 
το λέει αυτό ένας άνδρας με στήθος μεγαλύτερο από το δικό μου... 
Πληγώθηκα».

«Δεν το είπα για να σε πληγώσω. Στα αρχ… μου σε γράφω. Απλά όταν σε είδα
στο bungalow, έμεινα μαλάκας από τις ρυτίδες», συνέχισε ο follower με 
την Ναταλία Γερμανού να του λέει: «ελα κι απόψε! Εχω προσθέσει κι άλλες!
Αλλα να βγάλουμε και φωτό γιατί χωρίs αποδείξειs δεν σε πιστεύουν.»

Συνεχίζοντας την πρόκληση, ο follower έγραψε: «την τελευταία φορά που 
ήρθα, έπαιζες απαράδεκτα ανακατεμένα βλαχοελληνικά κομμάτια και ήταν 
άδειο το μαγαζί. Δεν ψήνω», με την Ναταλία να απαντάει: «Αν και το 
αβατάρ σου με προδιαθέτει για πολύ γέλιο ακόμη, η εμπάθεια σου βγάζει 
μάτι. Και έπληξα λίγο. Αντίο βυζιά κοτόπουλου»

Η αναίτια επίθεση στην Ναταλία Γερμανού από τον συγκεκριμένο χρήστη, 
έκλεισε με το σχόλιο της, φανερά εκνευρισμένης παρουσιάστριας: «Δεν 
υποχρεώνω κανέναν να με γουστάρει. Αλλά η "πληρωμένη χυδαιότητα" δείχνει
γυναικούλα κρυμένη από πίσω...»

Φυσικά το γεγονός πως η Ναταλία Γερμανού είναι dj εδώ και χρόνια, με 
πολλά επιτυχημένα parties σε όλη την Ελλάδα και πως στην Θεσσαλονίκη, 
παίζει κάθε φορά που έρχεται σε γεμάτο μαγαζί, δείχνει πως ξέρει να 
κάνει πολύ καλά την δουλειά της. Φυσικά, τα κακοήθη σχόλια για την 
ηλικία της, δεν χρειάζονται να σχολιαστούν...



Δείτε πως είναι η κόρη του Λευτέρη Πανταζή,μεγάλωσε και είναι πλέον μια γυναίκα ετών 21

Ζει στην Αμερική, όπου… εργάζεται ως ηθοποιός και κατακτά τη θεατρική σκηνή συμμετέχοντας σε μιούζικαλ. Είναι ένα πανέμορφο κορίτσι με γαλαζοπράσινα μάτια. Άνετα την αποκαλείς και θεά!

Ο Λευτέρης Πανταζής, μιλώντας στο περιοδικό «ΕΓΩ» για την κόρη του είχε υπογραμμίσει:
«Μου λείπει η κόρη μου. Η κόρη μου είναι το μεγαλύτερο δώρο που μου έφερε ο Θεός και ό,τι καλύτερο μπορούσα να κάνω στη ζωή μου. Έχω μετανιώσει που δεν έκανα άλλα δυο παιδιά. Θέλω να κάνω, αν βρω τον άνθρωπο που θα αγαπάει πραγματικά τον Λευτέρη. Τα παιδιά είναι ευτυχία».

radar.gr

Ποια κρεβατοκάμαρα εγγυάται καλό ύπνο;


Η κρεβατοκάμαρα είναι ένας χώρος αφιερωμένος στην ξεκούραση.Αν όμως νιώθεις ότι το περιβάλλον δε σου προσφέρει την απαραίτητη χαλάρωση από το καθημερινό στρες, δοκίμασε μερικές διακοσμητικές συμβουλές ώστε να το μετατρέψεις σε μια πραγματική όαση, που θα σε ηρεμεί κατάλληλα και θα σε βοηθά να κοιμηθείς ήσυχα και γλυκά.
Χρωματικές ισορροπίες
Τα χρώματα που κυριαρχούν στην κρεβατοκάμαρα παίζουν σπουδαίο ρόλο για έναν καλό ύπνο. Έτσι:
  • Αν οι τοίχοι είναι λευκοί, τότε καλό είναι να προσθέσεις λίγο χρώμα με ένα όμορφο επιτραπέζιο φωτιστικό, χρωματιστά χαλάκια και από τις δύο πλευρές του κρεβατιού και έναν όμορφο ρομαντικό πίνακα με απαλές αποχρώσεις. Αυτό θα σου φτιάξει τη διάθεση, με αποτέλεσμα να έχεις έναν πιο ευχάριστο ύπνο και όμορφα όνειρα.
  • Αν οι τοίχοι δεν είναι λευκοί, καλύτερα η διακόσμηση να γίνει σε ουδέτερους χρωματισμούς, όπως είναι το μπεζ, το λευκό και το ανοικτό γκρι. Ταιριάζουν με κάθε ύφος και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να μαλακώσουν τα υπόλοιπα χρώματα του χώρου.
  • Όμορφα και ξεκούραστα χρώματα για τις κουβέρτες και τα παπλώματα είναι το μελί, το καμηλό και το ανοικτό πράσινο.
* Απόφυγε χρώματα που ξεσηκώνουν τις αισθήσεις και ενθουσιάζουν, όπως το κόκκινο, το πορτοκαλί και το κίτρινο: το πιο πιθανό είναι ότι θα σε κρατήσουν ξάγρυπνο/η. Κατάλληλα για το υπνοδωμάτιο είναι τα απαλά χρώματα, όπως το γαλάζιο, το πράσινο, το γαλαζοπράσινο και το ροδακινί, που είναι καταπραϋντικά και φέρνουν μια αίσθηση φρεσκάδας.
Μοναστηριακή λιτότητα
Ειδικοί στη μελέτη του ύπνου συνιστούν η κρεβατοκάμαρα να έχει μοναστηριακή λιτότητα. Τα έπιπλα να περιορίζονται στο κρεβάτι, τα κομοδίνα και μια καρέκλα ή έναν καλόγερο για να κρεμάς τα ρούχα σου.
Η άνεση είναι βασικό στοιχείο ηρεμίας, οπότε η κίνηση πρέπει να γίνεται ανεμπόδιστα. Η συσσώρευση πραγμάτων (ράφια, βιβλιοθήκες, τηλεόραση, διακοσμητικά αντικείμενα) δημιουργεί αίσθηση ταραχής στον εγκέφαλο, γι’ αυτό ξεκίνησε αφαιρώντας τα περιττά από τον χώρο.Επίσης οι κουρτίνες θα πρέπει να απομονώνουν το φως. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να είναι σκουρόχρωμες – γιατί θα κάνουν το δωμάτιο να φαίνεται μικρότερο – αλλά από χοντρό ύφασμα. Όσο για τον φωτισμό του ταβανιού, διάλεξε να είναι ρυθμιζόμενος σε ένταση.

http://www.goldenmag.gr

Το αλκοόλ σκότωσε τελικά την Έιμι Γουάινχαουζ


Και οι νέες έρευνες έδειξαν ότι ο θάνατος της γνωστής τραγουδίστριας οφείλεται τελικά σε υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.
Σάλος προκλήθηκε πριν από λίγο καιρό στη Βρετανία, όταν ένα σκάνδαλο, αλλά και νέα στοιχεία, έκαναν πολλούς να αμφισβητήσουν το αρχικό ιατροδικαστικό πόρισμα για το θάνατο τηςΈιμι Γουάινχαουζ. Τελικά όμως, μετά από έρευνα, η βρετανική δικαιοσύνη επιβεβαίωσε ότι ο θάνατος της τραγουδίστριας επήλθε από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.
Η 27χρονη συνθέτρια είχε τη στιγμή του θανάτου της, τον Ιούλιο του 2011, ποσοστό αλκοόλ στο αίμα τουλάχιστον πενταπλάσιο του ανώτερου επιτρεπτού ορίου κατά την οδήγηση, δηλαδή 416 χιλιοστόγραμμα αλκοόλ ανά δέκατο του λίτρου αίματος, επιβεβαιώνει σήμερα η έρευνα.
Τον Οκτώβριο του 2011 η Σούζαν Γκριναγουέι, η αρμόδια ιατροδικαστής για την έρευνα σε σχέση με την υπόθεση του θανάτου της τραγουδίστριας, είχε ήδη καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η Γουάινχαουζ πέθανε από τις επιπλοκές μεγάλης κατανάλωσης αλκοόλ ύστερα από μια περίοδο αποχής.
Ωστόσο τα πορίσματά της επανεξετάστηκαν λόγω ενός διαδικαστικού λάθους. Η Γκριναγουέι δεν είχε τα πέντε χρόνια πρακτικής που απαιτούνται στη Βρετανία για να παρεμβαίνει σε μια τέτοια έρευνα, με αποτέλεσμα να υποχρεωθεί σε παραίτηση το Νοέμβριο του 2011.
Επιπλέον είχε διοριστεί στη θέση αυτή από τον σύζυγό της Άντριου Ριντ, επίσης ιατροδικαστή. Και αυτός υπέβαλε την παραίτησή του τον Δεκέμβριο του 2011 μετά την ανακοίνωση έναρξης πειθαρχικής διαδικασίας σε βάρος του.
Σήμερα ο Σίρλεϊ Ράντκλιφ, ο αρμόδιος ιατροδικαστής για την επανεξέταση των πορισμάτων της έρευνας, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η τραγουδίστρια πέθανε από «υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ που ήταν τοξική», προσθέτοντας ότι είχε στο αίμα της «συγκέντρωση αλκοόλ που συχνά προκαλεί το θάνατο».
Ο ιατροδικαστής διευκρίνισε ότι η τραγουδίστρια είχε «καταναλώσει με τη θέλησή της το αλκοόλ» και ότι «δύο άδεια μπουκάλια βότκα ήταν το πάτωμα» όταν βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της,στο διαμέρισμά της στο Κάμντεν του βόρειου Λονδίνου στις 23 Ιουλίου του 2011.

http://www.koolnews.gr

Δείτε 10 ζώα "αδερφές"!




Δείτε μια λίστα ζώων που τους αρέσουν οι περιπτύξεις με ζώα του ίδιου φύλου. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε ήδη, η ομοφυλοφιλική συμπεριφορά είναι ένα σχεδόν καθολικό φαινόμενο στο ζωικό βασίλειο.
1. Καμηλοπαρδάλεις
Οι επιστήμονες λένε πως η ομοφυλοφιλική δραστηριότητα μεταξύ καμηλοπαρδάλεων είναι, σε αρκετές περιπτώσεις, πιο συνηθισμένη από την ετεροφυλική.
2. Ταύροι και Κριάρια
Οι αγρότες έρχονται συχνά αντιμέτωποι με ταύρους και κριάρια που αρνούνται πεισματικά να ζευγαρώσουν με θηλυκά.
3. Αγριόπαπιες
Οι αγριόπαπιες έχουν ασυνήθιστα υψηλό ποσοστό σεξουαλικής δραστηριότητας αρσενικού με αρσενικό για τα δεδομένα των πτηνών, το οποίο φτάνει το 19% των ζευγαριών σε έναν πληθυσμό.
4. Περιστέρια
Τόσο τα αρσενικά, όσο και τα θηλυκά περιστέρια παρουσιάζουν μερικές φορές ομοφυλοφιλική συμπεριφορά, ενώ μερικά περιστέρια ίδιου φύλου φτιάχνουν και φωλιές.
5. Αφρικανικά Λιοντάρια
Τα αρσενικά λιοντάρια γίνονται ζευγάρι για μερικές μέρες και έχουν ομοφυλοφιλική δραστηριότητα μεταξύ τους η οποία ξεκινάει από τρυφερά χάδια και φτάνει σε διείσδυση. Το 8% των ζευγαρωμάτων που έχουν παρατηρηθεί είναι μεταξύ αρσενικών. Τα ζευγαρώματα μεταξύ θηλυκών, από την άλλη, είναι αρκετά κοινά σε συνθήκες αιχμαλωσίας αλλά δεν έχουν παρατηρηθεί έξω στην φύση.
6. Albatross
Τα Albatross μπορούν να ζήσουν μέχρι τα 70 χρόνια και λέγεται πως αναλαμβάνουν μια ισόβια δέσμευση με ένα ταίρι. Επωάζουν το αυγό τους μαζί για 65 ημέρες και αναλαμβάνουν εκ περιτροπής να βρούν τα τρόφιμα. Σύμφωνα με την βιολόγο Lindsay Young, που χρησιμοποίησε την ανάλυση DNA για να εξετάσει γενετικά το φύλο των πουλιών, μερικά από τα θηλυκά ζευγάρια ήταν μαζί μέχρι και 19 έτη.
7. Ακάρεα
Τα αρσενικά ακάρεα προσελκύονται σεξουαλικά από οποιοδήποτε πρόσφατα ταϊσμένο ταίρι, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ομοφυλοφιλικές περιπτύξεις.
8. Βασιλικοί πιγκουΐνοι
Οι έρευνες δείχνουν πως το 1/5 των ζευγαριών του είδους που βρίσκονται σε αιχμαλωσία είναι ομοφυλόφιλοι.
9. Μαύροι κύκνοι
Περίπου το 1/4 των οικογενειών μαύρων κύκνων έχουν για γονείς ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Τα αρσενικά ζεύγη μερικές φορές ζευγαρώνουν με κάποιο θηλυκό μόνο και μόνο για να κάνουν ένα μωρό. Μόλις κάνει το αυγό, την διώχνουν, εκκολάπτουν το αυγό και το μεγαλώνουν σαν οικογένεια.
10. Πιγκουΐνοι Chinstrap
Ο Roy και ο Silo, δύο αρσενικοί πιγκουΐνοι στον ζωολογικό κήπο του Central Park της Νέας Υόρκης έχουν γίνει αχώριστοι εδώ και 6 χρόνια. Παρουσιάζουν κλασική μονογαμική σχέση με το δέσιμο των λαιμών τους, το χτύπημα των πτερυγίων τους κλπ. Έρχονται επίσης σε σεξουαλική επαφή, αγνοώντας τους πιθανούς θηλυκούς συντρόφους.
11. Bonobo
Έρευνες δείχνουν πως το 75% του σεξ των bonobo είναι μη αναπαραγωγικό και ότι σχεδόν όλα τα bonobos είναι αμφιφυλόφιλα.
12. Δελφίνια Bottlenose
Τα νεαρά αρσενικά δελφίνια συχνά κάνουν εφήμερες σεξουαλικές σχέσεις, γεγονός που οι επιστήμονες θεωρούν ότι βοηθά στο να εδραιώσουν ισόβιους δεσμούς. Τέτοια σεξουαλική συμπεριφορά έχει καταγραφεί μόλις σχετικά πρόσφατα.
13. Γλάροι
Έρευνες έδειξαν πως 10-15% των θηλυκών σε ορισμένους πληθυσμούς στην άγρια φύση παρουσιάζουν ομοφυλοφιλική συμπεριφορά.
14. Πρόβατα Grouphorn
Τα γκρουπ των αρσενικών προβάτων με μεγάλα κέρατα εμπλέκονται σε περιπτύξεις που περιλαμβάνουν γλύψιμο των γεννητικών οργάνων και πρωκτική επαφή μέχρι το σημείο της εκσπερμάτισης.
15. Ελέφαντες
Τόσο οι Αφρικανικοί, όσο και οι Ασιατικοί θα συμμετείχαν σε ομοφυλοφιλική συνουσία. Τέτοιες επαφές συνδέονται συχνά με στοργικές αλληλεπιδράσεις, όπως φίλημα, μπλέξιμο προβοσκίδων και τοποθέτηση τους ο ένας στο στόμα του άλλου.
16. Αμερικάνικοι Βίσωνες
Η ερωτοτροπία και η πλήρης πρωκτική διείσδυση μεταξύ των ταύρων έχουν εμφανιστεί μεταξύ Αμερικάνικων βισώνων.
17. Λιβελλούλες
Η αρσενική ομοφυλοφιλία έχει παρατηρηθεί σε διάφορα είδη λιβελλουλών.
18. Αντιλόπες της Uganda
Οι θηλυκές κάνουν στοματικό έρωτα η μία στην άλλη και τρίβουν με τα μπροστινά τους πόδια τα γεννητικά όργανα της άλλης!
19. Γκρι φάλαινες
Στα όργια «slip-and-slide», ομάδες αρσενικών γκρίζων φαλαινών, ένα από τα παλαιότερα είδη θηλαστικών, κάνουν τούμπες στον ωκεανό και τρίβουν τις κοιλιές μεταξύ τους, έτσι ώστε τα γεννητικά όργανά τους να αγγίζονται.
20. Guianan-Cock-of-the-Rock
Το 40% των αρσενικών Guianan-Cock-of-the-Rocks συμμετέχουν σε κάποιου είδους ομοφυλοφιλικής δραστηριότητας.
21. Ιαπωνικοί Μακάκες
Οι σχέσεις ίδιου φύλου είναι συχνές. Τα θηλυκά σχηματίζουν στοργικές κοινωνικές και σεξουαλικές δραστηριότητες. Σε μερικές ομάδες, μέχρι το 1/4 των θηλυκών αναπτύσσουν τέτοιους δεσμούς, οι οποίοι ποικίλλουν στη διάρκεια από μερικές ημέρες μέχρι μερικές εβδομάδες. Συχνά, ισχυρές και μόνιμες φιλίες αναπτύσσονται από τέτοιες ενώσεις. Τα αρσενικά έχουν επίσης σχέσεις ίδιου φύλου και συνήθως με πολλαπλούς συντρόφους της ίδιας ηλικίας.
22. Θαλάσσιοι ελέφαντες
Έως ότου οι αρσενικοί θαλάσσιοι ελέφαντες φθάσουν στη σεξουαλική ωριμότητα στην ηλικία των τεσσάρων, συνήθως κάνουν αποκλειστικά σεξουαλικές σχέσεις ίδιου φίλου.
23. Ευρωπαϊκά κουνάβια
Τα ευρωπαϊκά κουνάβια συμμετέχουν σε ομοφυλοφιλικές σχέσιες με μη συγγενή ζώα.
24. Γύπες
Το 1998 δύο αρσενικοί γύπες,  ο Dashik και ο Yehuda, στο βιβλικό ζωολογικό κήπο της Ιερουσαλήμ, συμμετείχαν σε «ανοικτό και ενεργητικό σεξ» και έχτισαν μια φωλιά. Οι φύλακες παρείχαν στο ζεύγος ένα τεχνητό αυγό, το οποίο οι δύο γονείς επώαζαν εναλλάξ και 45 ημέρες αργότερα, ο ζωολογικός κήπος αντικατέστησε το αυγό με ένα μωρό γύπα. Οι δύο αρσενικοί γύπες ανέθρεψαν το νεοσσό μαζί σαν ζευγάρι.
25. Δελφίνια του Αμαζόνιου
Το δελφίνι του Αμαζόνιου έχει αναφερθεί ότι σχηματίζει ομάδες των 35 και απολαμβάνει το σεξ. Οι ομάδες περιλαμβάνουν συνήθως νεαρά αρσενικά και μερικές φορές ένα ή δύο θηλυκά.

http://kanapedatos.blogspot.gr/

ΣΟΚ: Προσπάθησε να την σφάξει επειδή τα ξαναβρήκε με τον πρώην της

Ο Liam Jones, 22 ετών, καταδικάστηκε σε 13 χρόνια φυλάκισης από δικαστήριο στη Βρετανία επειδή επιτέθηκε με μαχαίρι στην πρώην αρραβωνιαστικιά του, την 21χρονη Rebecca Williams.


Η Williams χώρισε με τον Jones μετά από 4 χρόνια σχέσης, στέλνοντάς του ένα μήνυμα ότι τα είχε ξαναβρεί με τον πρώην της τον Gary Thomson, με τον οποίο διατηρούσε επικοινωνία μέσω Facebook.

Εξοργισμένος ο νεαρός πήγε στο σπίτι της με ένα μαχαίρι και επιχείρησε να την σφάξει, όπως κατέθεσαν οι γονείς της.

Μάλιστα την μαχαίρωσε 10 φορές στο στήθος, σύμφωνα με την αστυνομική αναφορά.

Τελικά η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και επέζησε της επίθεσης ενώ ο Jones θα βρεθεί στη φυλακή

newsbomb

Κάπνιζα μέχρι τα 70 και τα πίνω ακόμα– Συμβουλές μακροζωίας από έναν109χρονο!


Μακροβιότερος όλων των πολιτών της Βρετανίας είναι, πλέον ο Ραλφ Τάραντ, που έχει ήδη στην πλάτη του 109 χρόνια ζωής. Μάλιστα, ο αιωνόβιος παππούς δεν διστάζει να δώσει συμβουλές μακροζωίας και δηλώνει «Κάπνιζα μέχρι τα 70 μου και ακόμα πίνω ποτά! Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται τόσο μεγάλο θέμα με τα γηρατειά!».
Ο Τάραντ, πήρε μόλις χθες τον τίτλο μου μακροβιότερου πολίτη, ύστερα από τον θάνατο του 110 ετών Ρεγκ Ντιν. Μέχρι και πριν λίγα χρόνια, είχαν μαζί με τη γυναίκα του τον τίτλο του μακροβιότερου ζευγαριού της Βρετανίας (έμειναν παντρεμένοι 77 ολόκληρα χρόνια), μέχρι που η σύντροφος του, Φίλις, πέθανε την περσινή χρονιά στα 102 της χρόνια!
Δεν θα μπορούσε φυσικά, να μην μιλήσει για τα μικρά μυστικά της μακροζωίας του και όπως ο ίδιος δηλώνει αυτό που πρέπει όλοι μας να κάνουμε είναι: « Να απολαμβάνετε τα πάντα στη ζωή. Και τα καλά και τα κακά γεγονότα. Αλλά και τις καλές και κακές συνήθειες. Να μένεις πάντα ενεργός και να έχεις ενδιαφέροντα. Αυτό είναι το κλειδί!».
«Δεν υπάρχει λόγος να είστε υπερβολικά προσεχτικοί με τον τρόπο ζωής σας. Κάπνιζα μέχρι τα 70 μου και ακόμα απολαμβάνω να πίνω ποτά. Μάλιστα, τρώω συχνά γλυκά και το αγαπημένο μου φαγητό είναι η παραδοσιακή μας κρεατόπιτα, την οποία φτιάχνω και μόνος μου!».
Ο πρώην κάτοχος του τίτλου είχε αποδώσει τη μακροζωία του σε ένα μαγικό ποτό που του είχε δώσει κάποτε ένας Ινδός. Ο Τάραντ, όμως, το αποδίδει σε πολύ πιο απλά, καθημερινά πράγματα, σε μικρές καθημερινές απολαύσεις. «Είμαι γέρος αλλά δεν είναι τόσο δύσκολο όσο το κάνετε να φαίνεται. Είμαι ακόμα ανεξάρτητος. Κάνω τα ψώνια μου μόνος μου και απολαμβάνω να μαγειρεύω. Επίσης, δεν χάνω ευκαιρία να βγαίνω για ένα περίπατο όποτε μπορώ. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο μεγάλο θέμα» δήλωσε στη Daily Mail.
Και συνέχισε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί τα γηρατειά τρομάζουν. Νιώθω εκρηκτικός για την ηλικία μου. Μόλις πέρυσι αγόρασα μαγκούρα, αλλά μπορώ ακόμα και περπατώ εύκολα».
Ο Τάραντ γεννήθηκε στις 7 Ιουλίου του 1903 στο Νόττινχαμ της Αγγλίας. Στα 13 του άφησε το σχολείο και άρχισε να εργάζεται σαν «το παιδί για όλες τις δουλειές» σε εταιρεία της περιοχής σχετική με τη χαλυβουργία. Αξιοποιήθηκε σε πολλά τμήματα της και έφτασε μέχρι και στη θέση του επόπτη. Επίσης, υπηρέτησε ως δεκανέας κατά τη διάρκεια του πολέμου. Στη συνέχεια, έγινε ασφαλιστής και συνταξιοδοτήθηκε το 1968.
O Ραλφ και η Φίλις στο ταξίδι του μέλιτος στην Ουαλία το 1933.
O Ραλφ και η Φίλις στο ταξίδι του μέλιτος στην Ουαλία το 1933.
Γνώρισε τη γυναίκα του, Φίλις, το 1922 και παντρεύτηκαν ύστερα από 11 χρόνια, ανήμερα των γενεθλίων του. Μάλιστα, σαν γηραιότερο ζευγάρι, είχαν δεχθεί δεκάδες ευχετήριες κάρτες από την ίδια τη Βασίλισσα.
«Το κλειδί για έναν ευτυχισμένο και μακράς διάρκειας γάμο, είναι να κάνεις, καθημερινά, τη ζωή του άλλου… κόλαση! Αυτό ακριβώς κάναμε και μας κράτησε και τους δυο μας νέους. Ήμασταν πολύ καλοί φίλοι» παραδέχεται ο 109χρονος άντρας.
Το ζευγάρι, δεν άφησε τη ζωή του χωρίς ενδιαφέρον ούτε μια στιγμή. Επισκέφτηκαν τις Ηνωμένες Πολιτείες οχτώ φορές, τη Γιουγκοσλαβία, την Ουγγαρία, το καταφύγιο του Χίτλερ στην Αυστρία. Χόρεψαν ακόμα και κάτω από τον έναστρο ουρανό της Ελλάδας, σε μια κρουαζιέρα στα νησιά μας.
«Κάποιες φορές νιώθω πως ξεκινήσαμε να ζούμε την πραγματική μας ζωή μεγάλοι, αφού συνταξιοδοτηθήκαμε» παραδέχεται ο Τάραντ. «Μετά από τα 60 μας γυρίσαμε τον κόσμο, κάναμε πολλά ταξίδια. Κάναμε πολλά περισσότερα πράγματα από ό, τι όταν ήμασταν νέοι».
Ο 109χρονος παππούς, έχει -αναμφισβήτητα- μια γεμάτη ζωή. Πέρασε τους δύο Παγκοσμίους Πολέμους, είδε 24 διαφορετικούς Πρωθυπουργούς και έχει δύο κόρες, εφτά εγγόνια, 11 δισέγγονα και δύο τρισέγγονα!

http://www.koolnews.gr

Τρεις άνθρωποι που βγάζουν δάκρυα από αίμα [φώτο]



H Haemolacria είναι μια φυσική κατάσταση κατά την οποία 

οι άνθρωποι που πάσχουν από αυτήν, βγάζουν δάκρυα από 

αίμα. Τα δάκρυα αυτά μπορεί να έχουν από βαθύ κόκκινο 

χρώμα μέχρι και να αποτελούνται ...ολοκληρωτικά από αίμα. 

Η ακριβής αιτία της εν λόγω ασθένειας δεν είναι ακόμη 

γνωστή αλλά έρευνες την αποδίδουν σε ασθένειες

σχετιζόμενες με αιματολογικές διαταραχές καθώς και με

 όγκους. Οι τρεις περισσότερο χαρακτηριστικές περιπτώσεις 

ασθενών της νόσου είναι οι παρακάτω:



Calvino Inman

Ο 15 χρονος Calvino από την Τυνησία βγάζει δάκρυα από αίμα περίπου τρεις φορές την ημέρα χωρίς να νιώσει προηγουμένως κάποια προειδοποίηση. Απ’ ότι δηλώνει ο ίδιος τα αισθάνεται σαν φυσιολογικά δάκρυα και πλέον έχει προσαρμοστεί στην ιδιαιτερότητα του αυτή η οποία αρχικά τον έκανε να νιώθει πολύ άβολα.

Twinkle Dwivedi

Ο 13χρονος Twinkle ζει στο Uttar Pradesh της Ινδίας , υποφέρει από την ίδια ασθένεια και μάλιστα δεν βγάζει αίμα μόνο από τα μάτια του αλλά και απο την μύτη του, τον λαιμό του και από τις πατούσες των ποδιών του. Η μητέρα του αισθάνεται μεγάλη ανησυχία για την πάθηση του γιού της η οποία ευτυχώς δεν του προκαλεί καθόλου πόνο και αναζητεί απελπισμένα κάποια ιατρική βοήθεια η οποία θα μπορούσε να τον κάνει να αναρρώσει.

Και στην περίπτωση αυτή οι γιατροί είναι μπερδεμένοι ενώ οι ντόπιοι κάτοικοι του χωριού θεωρούν τον μικρό Twinkle καταραμένο και τον αποφεύγουν.

Rashida Khatoon

Η Rashida είναι άλλη μια Ινδή η οποία υποφέρει απο την ίδια ασθένεια. Ωστόσο η αντιμετώπιση των συγχωριανών της είναι εντελώς διαφορετική καθώς την αντιμετωπίζουν ως αγία και την λατρεύουν θεωρώντας την ως κάποια θεική εκδήλωση θαύματος.

Η ιατρική κοινότητα και στην περίπτωση αυτή είναι μπερδεμένη και αποδίδει το σύμπτωμα σε πιθανό όγκο στον εγκέφαλο δίχως όμως να είναι απόλυτα βέβαιη.



 


 


 


mychannel


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger