Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ο Αλέξανδρος Ρήγας μετακομίζει στην Τουρκία για να κάνει τηλεόραση

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013


Και ενώ η τηλεόραση φαίνεται να μην έχει μέλλον, ο Αλέξανδρος Ρήγας αποφάσισε να αφήσει την Ελλάδα και να ξεκινήσει μία καινούργια δουλειά στην Τουρκία.
«Έχω κάνει θετικότατες επαφές και ελπίζω όλα να προχωρήσουν καλά» δήλωσε ο ίδιος.Όπως αναφέρει στο περιοδικό «TV Ζάπινγκ» ο σεναριογράφος, μόλις τελειώσει με το σίριαλ «Το αμάρτημα της μητρός μου», θα ξεκινήσει κάτι καινούριο στη γειτονική χώρα.
«Υπήρξαν αρκετά προβλήματα που σταμάτησαν αρκετές φορές τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων, μπήκαν εμπόδια κυρίως οικονομικής φύσης μα και το κανάλι θέλει τη δουλειά και εμείς που την κάνουμε δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό γι’ αυτήν» ανέφερε ο Αλέξανδρος Ρήγας και συνέχισε:
«Δεν σου κρύβω πως σκέφτομαι να πάω στη Τουρκία, που υπάρχει μεγάλος εργασιακός οργασμός και αρκετά λεφτά για την τηλεόραση. Έχω απογοητευτεί από το εδώ σκηνικό και σκέφτομαι να αναθερμάνω κάποιες φιλόδοξες κουβέντες που έχω κάνει για εκεί. Έχω ταξιδέψει αρκετές φορές στην Τουρκία, έχω κάνει θετικότατες επαφές και ελπίζω όλα να προχωρήσουν καλά».

http://www.koolnews.gr

Μαθήτρια νάρκωσε τους γονείς της για να μπει στο Διαδίκτυο

16χρονη μαθήτρια στην Καλιφόρνια νάρκωσε τους γονείς της για να μπει στο Διαδίκτυο.

Δύο έφηβοι στην Καλιφόρνια συνελήφθησαν από τις αρχές επειδή νάρκωσαν τους γονείς της 16χρονης για να σερφάρουν ελεύθερα στο Διαδίκτυο
Μαθήτρια στην Καλιφόρνια κατηγορείται ότι νάρκωσε τους γονείς της για να μπορεί να σερφάρει ανενόχλητη στο Διαδίκτυο μαζί με ένα φίλο της.
Οι γονείς της έφηβης μαθήτριας, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, δεν της επέτρεπαν να συνδέεται μετά τις 10 το βράδυ.
Στις 28 Δεκεμβρίου η μαθήτρια και ένας φίλος της αγόρασαν μιλκσέικ για τους γονείς της και έριξαν μέσα υπνωτικά χάπια που είχε προμηθευτεί ο φίλος με συνταγή.
«Οι γονείς ήπιαν μόνο λίγο επειδή τα μιλκσέικ είχαν περίεργη γεύση και ένιωθαν κάτι να τρίβεται στα δόντια τους», ανέφερε αστυνομικός.
Οι δράστες, ηλικίας 15 και 16 ετών, μπόρεσαν να σερφάρουν ανενόχλητοι μέχρι τη μία το βράδυ, οπότε οι γονείς ξύπνησαν με πονοκέφαλο. Συνέχισαν όμως να αισθάνονται υπνηλία και σύντομα έπεσαν ξανά για ύπνο.
Το επόμενο πρωί υποψιάστηκαν ότι κάτι δεν είχε πάει καλά. Πήγαν λοιπόν στο αστυνομικό τμήμα, όπου αγόρασαν τεστ ναρκωτικών.
«Συνήθως οι γονείς αγοράζουν τα τεστ για να διαπιστώσουν αν τα παιδιά τους χρησιμοποιούν ναρκωτικά. Αυτή τη φορά όμως οι γονείς τα χρησιμοποίησαν στον εαυτό τους», ανέφερε η αστυνομία.
Όταν τα τεστ βγήκαν θετικά, οι γονείς κατέδωσαν την κόρη τους. Οι δύο μαθητές κατηγορούνται τώρα για συνωμοσία και εσκεμμένη ανάμειξη φαρμακευτικών προϊόντων σε τρόφιμα.

http://www.trelokouneli.gr

Απαρηγόρητος ο gay αστυνομικός: Έχασε τον σύντροφό του!

Η είδηση θα σκάσει σαν «βόμβα» στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, αν και κάποιοι γνωρίζουν καλά όσα συνέβαιναν μεταξύ των δύο αστυνομικών!



Η πληροφορία αφορά δύο άνδρες ένστολους, ο ένας εκ των οποίων εξακολουθεί να υπηρετεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας.

Και μπορεί να φαίνεται «άνδρας με τα όλα του», όμως η καρδιά του είναι πληγωμένη αφού η απόσταση τον χώρισε από τον αγαπημένο του...

Σύμφωνα με το dete.gr, ο αστυνομικός αποκαλούσε τον εραστή του... ζουζούνι!

Η σχέση των δύο ένστολων ήταν πολύ καλή και το ζευγάρι δήλωνε τρισευτυχισμένο. Πολλοί ομοφυλόφιλοι γνώριζαν τη σχέση τους...

Όλα άλλαξαν όταν ο ένας εκ των δύο πήρε μετάθεση!

Κλαίει και οδύρεται ο καημένος γιατί ο εραστής του βρίσκεται πολύ μακριά από την Πάτρα και οι συναντήσεις τους είναι σχεδόν αδύνατες. Ο ένστολος που εξακολουθεί και διαμένει στην αχαϊκή πρωτεύουσα ένιωσε τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια του, όταν πληροφορήθηκε πως το «ζουζουνάκι» του... φεύγει μακριά!

Λέγεται μάλιστα πως ο γκέι αστυνομικός κλαίει και οδύρεται σε βαθμό που... δεν μπορεί να δουλέψει!




Εξαρτημένος από την κοκαΐνη αποκάλυψε ότι ήταν ο Ζαμπούνης!


Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προέβη ο Χρήστος Ζαμπούνης στο κεφάλαιο «Αμάρτησα για το παιδί μου» που περιλαμβάνεται στο τελευταίο του βιβλίο. Περιγράφει πότε ήρθε σε επαφή με τα ναρκωτικά και συγκεκριμένα με τη «λευκή θεά» όπως αποκαλεί την συγκεκριμένη ουσία, καθώς και πώς ξέμπλεξε.
Το βιβλίο που παρουσίασε ο γνωστός δημοσιογράφος πρόκειται για την αυτοβιογραφία του και μιλά για την περίοδο που έκανε χρήση ναρκωτικών και μάλιστα παραλίγο εξ’ αιτίας τους να χάσει τη ζωή του. Ο λόγος δεν ήταν ότι παραλίγο να πεθάνει
Το απόσπασμα δημοσιεύει η Espresso:
«Πρωτοείδα κοκαΐνη σε ηλικία δεκαοκτώ ετών. Κάτι γνωστοί με κάλεσαν στο σπίτι ενός άλλου γνωστού και πάλι, ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε, κι εκεί έκανε την εμφάνισή του ένας ασημένιος δίσκος με μικρούς λόφους λευκής σκόνης. «Θέλεις να δοκιμάσεις;» με ρώτησε ευγενικά ο οικοδεσπότης. «Όχι, ευχαριστώ» απήντησα δίχως ίχνος αμηχανίας. Η αντίσταση κράτησε δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια, με ένα μικρό διάλειμμα στον στρατό, όταν στον θάλαμο της 139 ΑΚ-ΜΜΟ έφτασε ένας μεγαλοκαλλιεργητής χασίς του όρους Παγγαίου. Εκεί πρωτομαστούρωσα από την παθητική εισπνοή. Και ύστερα «οι μικροί μου φίλοι» ανέλαβαν μετά κόπων και βασάνων να μου μάθουν την κανονική εισπνοή, διότι δεν ήξερα να καπνίζω και να ρουφάω μέσα καπνό. Το πραγματικό οχυρό έπεσε μετά τον βίαιο χωρισμό από τη μητέρα της κόρης μου και την εξαφάνισή τους προς άγνωστη κατεύθυνση. Το έδαφος ήταν πρόσφορο. Ήμουν μόνος, ήμουν σε συναισθηματικό αδιέξοδο από μια νέα πραγματικότητα, διότι δεν μπορούσα να διορθώσω την παλαιά. Στην αρχή ξεκίνησα δειλά -κάτι τσιγαριλίκια με παρέα- και στη συνέχεια έγινα πλήρως εξαρτημένος από τη «λευκή θεά», την κοκαΐνη… Ένα Σαββατοκύριακο ταξίδεψα στην Αθήνα κι έκανα αυτό που οι Αγγλοσάξονες ονομάζουν «drug party»: κλείστηκα στο σπίτι μου και κατανάλωσα, ο αθεόφοβος, δεκαπέντε γραμμάρια μόνος! Πήγα να πεθάνω… Ο κύριος λόγος όμως της απεμπλοκής μου από τα ναρκωτικά ήταν ότι ξαναβρήκα την κόρη μου» εξομολογείται στο κεφάλαιο «Αμάρτησα για το παιδί μου».

http://www.koolnews.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Γάιδαρος παραδίδει μαθήματα παρκαρίσματος! (βίντεο)EO




Ανέκδοτο:Αυτά παθαίνεις αν δεν ζητάς διευκρινήσεις.....!!!



Μια κοπέλα που δεν έχει κάνει έρωτα στη ζωή της παντρεύεται! Πάει, λοιπόν, στη μητέρα της να της ζητήσει συμβουλές για την πρώτη νύχτα του γάμου της! Της λέει η μητέρα της:



- "Θα κάνεις ό,τι σου λέει ο άντρας σου! Αλλά προς θεού αν σου ζητήσει να γυρίσεις από την άλλη, εσύ δε θα δεχτείς με τίποτα! Αυτά είναι άρρωστα πράγματα!".

Παντρεύεται, λοιπόν, η κοπέλα και όλα πάνε μια χαρά! Πρώτη ημέρα κανένα πρόβλημα...δεύτερη μέρα κανένα πρόβλημα... πρώτη εβδομάδα κανένα πρόβλημα... οπότε κάποια στιγμή μετά από ενα μήνα και εκεί που ήταν στο κρεβάτι με το σύζυγό της και κάνανε αυτά που κάνανε... της λέει ο άντρας της: 

- Δε γυρίζεις τώρα και από την άλλη αγάπη μου; 

- Ποτέ! του απαντάει! 

- Έλα αγάπη μου γύρνα σε παρακαλώ! 
- Όχι! επιμένει η κοπέλα! Αυτά που θες είναι άρρωστα πράγματα! 

- Έλα αγάπη μου, γύρνα να κάνουμε και κανένα παιδάκι!

Χώρησε ξανά ο Παντελίδης;; Θα έχουμε καινούριο single μετά απ” αυτο;

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα ο Παντελής Παντελίδης γυρίζει σελίδα στην προσωπική του ζωή. 


Πριν από μερικές ημέρες ο τραγουδιστής και η Μαρία του αποφάσισαν από κοινού να πέσει αυλαίαστη σχέση τους. 

Ο λόγος; Η απόσταση που χώριζε το ζευγάρι αλλά και η απότομη διασημότητα του Παντελίδη.

Ο τραγουδιστής, όπως αναφέρει η Real, ήταν αναγκασμένος καθημερινά να κάνει την απόσταση Αθήνα – Σαλαμίνα προκειμένου να συναντήσει την καλή του. 

Μετά την επιτυχία που γνώρισε όμως οι υποχρεώσεις του αυξήθηκαν και ο ίδιος δεν μπορούσε να περνα τον χρόνο που ήθελε με τη Μαρία του. Λέτε από τον χωρισμό αυτό να γεννηθεί μια… νέα επιτυχία μετά το «Δεν ταιριάζετε σου λέω»;


ΓΝΩΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ Δείτε τα... ανοίγματα που προκάλεσαν εγκεφαλικά στο Twitter!


Όμορφη και... γυμνασμένη κυρία των Αθηνών μας δείχνει τη νέα της αγάπη!
Ζαλιστήκαμε βλέποντας τις φιγούρες που κάνει μαζί με την παρτενέρ της... Μα είναι δυνατόν! (;)
Κι όμως είναι όταν πρόκειται για επαγγελματία γυμνάστρια!
Ο λόγος για τη Σόφη Πασχάλη η οποία προκάλεσε τον θαυμασμό των διαδικτυακών της φίλων!
Η τηλεοπτική γυμνάστρια έχει ανοίγματα και αυτό την κάνει ξεχωριστή στις καρδιές των θαυμαστών της (ειδικά των ανδρών φυσικά)!!!
Προσοχή! Μην το επιχειρήσετε αν είστε αρχάριοι, θα έχετε πρόβλημα!
Θέλει σκληρή εξάσκηση και δάσκαλο!!!



http://www.radar.gr

ΔΕΙΤΕ ποια είναι τα Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και πως θεραπεύονται


Ολο και πληθαίνουν αυτοί που προτιμούν το "ασφαλές σεξ", χρησιμοποιώντας σπερματοκτόνα και προφυλακτικά.


Πρόκειται για ασθένειες που μεταδίδονται κατά τη σεξουαλική επαφή, είτε αυτή είναι στοματική είτε πρωκτική είτε των γεννητικών οργάνων. Οι πιο σοβαρές αλλά και πιο... σύγχρονες είναι το ΑΙDS, ο έρπης των γεννητικών οργάνων και η χλαμύδια. Πριν από δύο τρεις αιώνες, η σύφιλη ήταν η μάστιγα που θέριζε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Στις ημέρες μας η γονόρροια και η σύφιλη θεραπεύονται εντελώς με αντιβιοτικά όπως είναι η πενικιλίνη. Οι ψείρες του εφηβαίου ("καβούρια" ή "καβουρόψειρες") ξεριζώνονται και εξολοθρεύονται με ειδικό σαμπουάν, όπως ακριβώς και οι ψείρες στα μαλλιά του κεφαλιού. Οσο για τις τριχομονάδες και τη μυκητίαση, αντιμετωπίζονται με ισχυρές θεραπείες αποτελεσματικά και σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πρόκειται για ασθένειες που μεταδίδονται κατά τη σεξουαλική επαφή, είτε αυτή είναι στοματική είτε πρωκτική είτε των γεννητικών οργάνων.


Οι θεραπείες


Σε ορισμένες, ωστόσο, από τις σεξουαλικώς μεταδιδόμενες ασθένειες (ιδιαίτερα όσον αφορά στη χλαμύδια) η θεραπεία δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, γιατί οι νόσοι αυτές δεν εμφανίζουν συμπτώματα. Η γυναικολογική εξέταση δεν καταλήγει σε αξιόπιστη διάγνωση της αρρώστιας. Ακριβής διάγνωση γίνεται μόνο στο μικροβιολογικό εργαστήριο με την καλλιέργεια κολπικών εκκρίσεων. Η απουσία συμπτωμάτων σημαίνει ότι η νόσος μπορεί στο μεταξύ να εξελίσσεται και όταν πια αρχίσει καθυστερημένα η θεραπεία της, να μην είναι αποτελεσματική. Φυσικά, αν ο φορέας αλλάζει διαρκώς σεξουαλικούς συντρόφους, μπορεί να μεταδώσει εν αγνοία του την αρρώστια σε πολλούς ανθρώπους. Ο αφροδισιολόγος είναι ο γιατρός που πρέπει να επισκεφθείτε αμέσως, για να σας βοηθήσει στο πρόβλημά σας. θα σας συστήσει μια θεραπευτική αγωγή, θα σας συμβουλέψει πώς να αλλάξετε τον τρόπο της ζωής σας και θα σας βοηθήσει να συμβιβαστείτε με την ασθένεια. Είναι πολύ σημαντικό να ειδοποιήσετε έγκαιρα όλους τους ερωτικούς παρτενέρ σας. Η εμφάνιση του ΑΙDS έχει κάνει τον κόσμο πιο υπεύθυνο απέναντι στο σεξ. Οι στατιστικές δείχνουν πως οι περισσότεροι αποφεύγουν να έχουν ερωτικές σχέσεις με πολλούς παρτενέρ, με αποτέλεσμα οι σεξουαλικώς μεταδιδόμενες νόσοι να παρουσιάζουν πτώση σε ποσοστό 70%. Ολο και πληθαίνουν αυτοί που προτιμούν το "ασφαλές σεξ", χρησιμοποιώντας σπερματοκτόνα και προφυλακτικά.

in.gr

Νέο μακελειό στις ΗΠΑ με τέσσερις νεκρούς ξανά στην Ορόρα του Κολοράντο


Δεύτερο χτύπημα στην Ορόρα του Κολοράντο, όπου τον Ιούλιο ο ένοπλος Τζέημς Χόλμς είχε ανοίξει πυρ σε σινεμά σκοτώνοντας 12 ανθρώπους, όταν κατάσταση ομηρίας έληξε με τον πιο δραματικό τρόπο και τέσσερις νεκρούς από πυροβολισμούς.
Οι πληροφορίες είναι ακόμη συγκεχυμένες, ωστόσο, η αστυνομία αναφέρει ότι ένοπλος είχε κρατήσει τρεις ή τέσσερις ανθρώπους όμηρους σε σπίτι της περιοχής, όταν ειδοποιήθηκε για πυροβολισμούς στην περιοχή.
Η Αστυνομία περικύκλωσε το κτήριο και επιχείρησε να διαπραγματευθεί με το δράστη, ενώ αρκετές γειτονικές οικίες εκκενώθηκαν
Ωστόσο οι διαπραγματεύσεις δεν πήγαν με βάση το σχέδιο και οι ειδικές δυνάμεις εισέβαλαν στο κτίριο χρησιμοποιώντας δακρυγόνα.
Μέχρι στιγμής γίνεται λόγος για τέσσερις νεκρούς, ανάμεσά τους και ο δράστης ενώ δεν έγιναν γνωστά τα αίτια της νέας τραγωδίας.
Την κοινότητα Ορόρα είχε συγκλονίσει το καλοκαίρι η υπόθεση του Τζέιμς Χόλμς ο οποίος εισέβαλε με αυτόματο όπλο σε αίθουσα προβολής και σκόρπισε το θάνατο σε 12 ανθρώπους ενώ τραυμάτισε άλλους 58.



http://www.iefimerida.gr

Η απίστευτη σύμπτωση της οικογένειας Ρουβά που προκαλεί ερωτήματα


Το όνομα του πέμπτου μέλους της οικογένειας Ρουβά αποκάλυψε μια σειρά από συμπτώσεις που εδώ και χρόνια διαιωνίζονται στην οικογένεια και προκαλούν μεγάλη έκπληξη αλλά και πολλά ερωτηματικά.

Ένα «Α» είναι το μυστήριο που συνδέει τον Σάκη Ρουβά με την Κάτια Ζυγούλη και τα τρία αγγελούδια τους. Τι εννοούμε;

Ολόκληρο το όνομα του Σάκη είναι Αναστάσιος ενώ την Κάτια την βάφτισανΑικατερίνη.

Πάμε τώρα στα παιδιά: Η πρώτη, η μεγαλύτερη κόρη, λέγεται Αναστασία ενώ ο μπόμπιρας Αλέξανδρος. Τώρα λοιπόν που ήρθε στον κόσμο και η δεύτερη κορούλα του ζευγαριού οι γονείς της αποφάσισαν να της δώσουν το όνομαΑριάδνη.

Ναι, σωστά μετρήσατε! Πέντε «Α» σε μια οικογένεια! Χαμογελάτε από έκπληξη ε; Κι εμείς έτσι «μείναμε» όταν ακούσαμε αυτό το συμπέρασμα στην εκπομπή «Μες την Καλή Χαρά»!

http://www.gossip-tv.gr/

Το νέο του αμόρε είναι... πορνοστάρ!


Τα έχουμε δει όλα και τα περιμένουμε όλα από τον χολιγουντιανό ηθοποιό! Τίποτα πια δεν μας εκπλήσσει... Ούτε καν τα καυτά φιλιά του με τη γνωστή σταρ ταινιών πορνό Τζόρτζια Τζόουνς (Georgia Jones), η οποία είναι το καινούργιο του κορίτσι!
Ο Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) εθεάθη με ένα πούρο στο χέρι να φιλά με πάθος την κατά πολλά χρόνια νεότερή του Τζόουνς, η οποία κρατούσε ένα τσιγάρο και μια μπύρα, έξω ακριβώς από τη βίλα του στο Λος Κάμπος στο Μεξικό. Αν δεν ταιριάζανε δεν θα συμπεθεριάζανε!
Δείτε τη φωτογραφία:  



http://www.radar.gr

Λαμία: Έπαθαν σοκ με αυτό που βρήκαν στην κοιλιά του


Τον μετέφεραν σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο.
Οι γιατροί δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτό που αντίκρυσαν.
Ούτε ένα ούτε δυο, αλλά 52 σακουλάκια λευκού θανάτου είχε καταπιεί ο 29χρονος, που χθες διακομίσθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο της Λαμίας. Οι γιατροί που τον χειρούργησαν, έπαθαν σοκ, όταν βρήκαν στη κοιλιακή χώρα, 52 σακουλάκια με ηρωίνη, το βάρος της οποίας έφτανε τα 630 γρ όπως αναφέρει το lamiareport.gr
Ο νεαρός, που φέρεται να είναι από την Γκάνα και να έχει Ιταλική υπηκοότητα, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, του νοσοκομείου Λαμίας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο 29χρονος ταξίδευε με λεωφορείο από την Κωνσταντινούπολη για Αθήνα. Όταν το λεωφορείο έκανε στάση στις 9:30΄ χθες το πρωί σε πρατήριο της εθνικής οδού έξω από τη Λαμία, οι συνεπιβάτες του προσπάθησαν να τον ξυπνήσουν, αφού ο 29χρονος “κοιμόταν” βυθισμένος στη θέση του, σχεδόν από την αρχή του ταξιδιού.
Αμέσως διαπίστωσαν ότι όλες αυτές τις ώρες δεν κοιμόταν, αλλά κάτι σοβαρό είχε συμβεί, αφού ο νεαρός αλλοδαπός ήταν αναίσθητος, σχεδόν σε κωματώδη κατάσταση.
Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και ο 29χρονος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας. Οι γιατροί μετά από εξετάσεις και ακτινοσκοπικό έλεγχο έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι είχε καταπιεί αρκετά “σακουλάκια” με ναρκωτική ουσία.
Φυσικά για το συμβάν έχει ενημερωθεί το τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, που ερευνά την υπόθεση.

http://www.tuned.gr

VIDEO | Έσκυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και τα… είδαμε όλα!


Κάποιος πρέπει να πει στον Δημήτρη Ουγγαρέζο να μην φοράει χαμηλοκάβαλα παντελόνια! Και πέρυσι είχαμε δει την ώρα που χόρευε ζεϊμπέκικο στο "Πρωινό mou" τα οπίσθιά του και σήμερα λοιπόν ο παρουσιαστής μας τα έδειξε... όλα! 
Ο Γιώργος Λιάγκας, όπως σας ενημερώσαμε, αποκάλυψε πώς ο Τάσος Θεοδώρου κοιμήθηκε γυμνός στο ίδιο κρεβάτι με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος τον φιλοξενεί.
Η δε Σάσα Σταμάτη έδωσε και λεπτομέρειες για τον ύπνο τους, μιας και αυτή κοιμήθηκε στο σπίτι του Δημήτρη. Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε πως στις 6 η ώρα το πρωί η Σάσα μιλούσε γλυκά στο τηλέφωνο με τον αγαπημένο της, τότε η δημοσιογράφος άρχισε να τον χτυπά και ο Δημήτρης σηκώθηκε απότομα και φάνηκαν τα... οπίσθιά του! Δείτε το «hot» video!



Για πολλά κυβικά η… Πάολα! (βίντεο)


Είναι γυναίκα «φωτιά» αφού κάθε φορά με την εμφάνιση της στην πίστα καταφέρνει να ξεσηκώνει το κοινό!
Και φυσικά μια γυναίκα στην την Πάολα μπορεί να σηκώσει ή μάλλον για την ακρίβεια να οδηγήσει πολλά κυβικά. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος η τραγουδίστρια οδηγεί την λευκή Bentley με την οποία εμφανίστηκε στο τελευταίο της βίντεο κλιπ. Το εν λόγω μοντέλο δεν αποτελεί μόνο μέρος του σκηνικού που έστησε ο Κωνσταντίνος Ρήγος αλλά και το μεταφορικό μέσο που χρησιμοποιεί η τραγουδίστρια για τις καθημερινές της μετακινήσεις. Κρίση... μας πιάνει.. κρίση!
http://www.gossip-tv.gr

Κορίτσια, ο κύριος έφτιαξε χρυσό πουκάμισο αξίας 17.000 ευρώ για να μας εντυπωσιάσει


O κύριος που βλέπεις στις φωτογραφίες είναι πάμπλουτος Ινδός, λέγεται Datta Phuge και έκανε το όνειρό του πραγματικότητα ξοδεύοντας 17 χιλιάδες ευρώ για να φτιάξει αυτό το ολόχρυσο πουκάμισο!



Το πιο ωραίο βέβαια, είναι γιατί το έφτιαξε... Μα για να καταφέρει να τραβήξει το ενδιαφέρον των γυναικών! Έβαλε λοιπόν τους καλύτερους τεχνίτες να δουλεύουν ασταμάτητα για δυο εβδομάδες επί 16 ώρες την ημέρα, για να του φτιάξουν το αριστούργημά... του το οποίο μάλιστα είναι χρυσό 24 καρατίων παρακαλώ!

Ο ίδιος δήλωσε σε εφημερίδα της Ινδίας : Ξέρω ότι δεν είμαι και ο πιο όμορφος άντρας αλλά ποιά γυναίκα θα μπορούσε να αντισταθεί σε αυτό το πουκάμισο;

//

Όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες ο πλούσιος Ινδός πόζαρε μαζί με ένα... δύο... κιλά χρυσες αλυσίδες στα χέρια και στο λαιμό για να συμπληρώσει το... ολόχρυσο look του... Εσύ θα μπορούσες να αντισταθείς στο ...γούστο του;

http://www.tlife.gr

Συνέλαβαν….γάτα που «βοηθούσε» φυλακισμένους να αποδράσουν!


Μία γάτα που μετέφερε ένα πριόνι και ένα κινητό "τέθηκε υπό κράτηση" μόλις πέρασε την πύλη φυλακής στην βορειοανατολική Βραζιλία, μετέδωσαν σήμερα τα βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης.
Οι φρουροί ασφαλείας της φυλακής εξεπλάγησαν όταν είδαν μία λευκή γάτα να περνάει την πύλη της φυλακής έχοντας τυλιγμένη μία κολλητική ταινία γύρω από το σώμα της.
Πλησιάζοντάς την διαπίστωσαν ότι η γάτα μετέφερε ένα τρυπάνι, ένα ακουστικό, μία κάρτα μνήμης, μπαταρίες και έναν φορτιστή κινητού τηλεφώνου.
Και οι 263 κρατούμενοι στην φυλακή Αραπιράκα, της ομώνυμης πόλης των 215.000 κατοίκων στο κρατίδιο Αλαγκόας, θεωρούνται ύποπτοι για το πρωτότυπο αυτό σχέδιο απόδρασης, το οποίο διερευνάται από την τοπική αστυνομία.

"Είναι δύσκολο να διαπιστώσουμε ποιός ευθύνεται γι αυτό καθώς η γάτα δεν μιλάει", δήλωσε εκπρόσωπος της φυλακής στην τοπική εφημερίδα Estado de S.Paulo.

Η γάτα μεταφέρθηκε για την παροχή ιατρικής φροντίδας σε κτηνιατρείο.
Το περιστατικό σημειώθηκε ανήμερα την Πρωτοχρονιά αλλά μεταδόθηκε από τα εθνικά μέσα ενημέρωσης σήμερα. 

(protothema)

XΩΡΑ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ: ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: ΚΟΚΚΑΛΗΣ:26.870, ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ: 26.160, ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ: 18.217. ΕΛΕΗΣΤΕ ΤΟΥΣ


Στο τεύχος 13 του UNFOLLOW, που κυκλοφορεί, εξετάζουμε μια κομβική πλευρά του συστήματος ανισότητας που μαστίζει την Ελλάδα. Περιγράφουμε τεκμηριωμένα πώς άλλο ένα φορολογικό νομοσχέδιο, ενώ εμφανίζεται και πάλι με το πρόσχημα της «μεταρρύθμισης», στην πραγματικότητα έρχεται να λεηλατήσει τα λαϊκά εισοδήματα, δίχως καμία απολύτως πρόθεση να φορολογήσει τον πραγματικό πλούτο. Και για να το αποδείξουμε επικαλούμαστε εμβληματικές περιπτώσεις ελλήνων επιχειρηματιών -τον Σωκράτη Κόκκαλη, τον Γιάννη Αλαφούζο, τον Νίκο Μάνεση και τον Ανδρέα Βγενόπουλο-, δημοσιεύουμε τα εκκαθαριστικά τους σημειώματα και εξηγούμε πώς λειτουργεί το σύστημα της φοροασυλίας.
Καθώς ανοίγεται μπροστά μας το 2013, ο πολιτικός λόγος στην Ελλάδα εξακολουθεί να κάνει κύκλους, κυνηγώντας την ουρά του από όξυνση σε άμβλυνση και τούμπαλιν, δίχως ακόμη να ανακαλύπτει τη βούληση, το κουράγιο ή τα εργαλεία να αντιμετωπίσει το δομικό πρόβλημα: όσο κάποιοι καλλιεργούν ενοχικές συνειδήσεις, υπερθεματίζοντας περί «πατριωτισμού» και «ομοψυχίας», ενώ άλλοι καταδιώκουν αποδιοπομπαίους τράγους, παρουσιάζοντάς τους ως «σάπια μήλα» ενός κατ' ουσίαν υγιούς καλαθιού, το πρόβλημα της δομικής αδικίας με την οποία είναι οργανωμένο, σκόπιμα και υπολογιστικά, το πολιτικοοικονομικό σύστημα της χώρας, μένει ανέγγιχτο.
Όπως έχει ειπωθεί, δημοσιογραφία είναι να γράφεις κάτι που κάποιος άλλος δεν θέλει να γραφτεί. Όλα τα υπόλοιπα είναι δημόσιες σχέσεις. Στο UNFOLLOW λοιπόν αποφασίσαμε από το πρώτο μας κιόλας τεύχος ότι αν πρόκειται να καταπιαστούμε ως δημοσιογράφοι με το πολιτικό πρόβλημα που διαπιστώνουμε, δεν αξίζει ούτε να γράφουμε εξυπνούλικα χρονογραφήματα περί της απουσίας «φορολογικής συνείδησης» των εστιατόρων ούτε να μπήγουμε κι εμείς το μικρό μας τσεκουράκι στην πεσούσα δρυ της εβδομάδας. Απεναντίας, αυτό που αξίζει είναι να μιλήσουμε για τον τεράστιο ελέφαντα στο κέντρο του δωματίου, που όλοι καμώνονται πως είναι αόρατος.
Ο ελέφαντας είναι το σύστημα εκείνο που επιτρέπει σε μια ολιγομελή ομάδα ανθρώπων να προστατεύονται στο διηνεκές από οποιαδήποτε προσπάθεια «μεταρρύθμισης», από οποιαδήποτε απόπειρα εγκατάστασης ουσιαστικής ισονομίας στη χώρα. Κι αυτό με την πλήρη συνενοχή μιας εκτελεστικής εξουσίας που επιστρατεύει όλη της τη δύναμη, ώστε και οι άλλες εξουσίες –η νομοθετική, η δικαστική, σύσσωμη η κρατική γραφειοκρατία αλλά και ο Τύπος– να κατασκευάζουν ξανά και ξανά ελαφρώς παραλλαγμένες εκδοχές αυτού του συστήματος ανισότητας και αδικίας.
Στο τεύχος 13 του UNFOLLOW, που κυκλοφορεί, εξετάζουμε μια κομβική πλευρά του συστήματος αυτού: στο ρεπορτάζ του ειδικού συνεργάτη Κώστα Γυφτοδήμου, περιγράφουμε τεκμηριωμένα πώς άλλο ένα φορολογικό νομοσχέδιο, ενώ εμφανίζεται και πάλι με το πρόσχημα της «μεταρρύθμισης», στην πραγματικότητα έρχεται να λεηλατήσει τα λαϊκά εισοδήματα, δίχως καμία απολύτως πρόθεση να φορολογήσει τον πραγματικό πλούτο. Αντιθέτως, διατηρεί αλώβητα ή και ενισχύει τα φορολογικά προνόμια του μεγάλου κεφαλαίου, των πολυεθνικών, των εφοπλιστών και των τραπεζιτών.
Αλλά δεν μένουμε εκεί. Επειδή γνωρίζουμε πως με όση ακρίβεια κι αν περιγράψουμε κάτι, την πραγματική δύναμη την έχει το συγκεκριμένο παράδειγμα, επικαλούμαστε εμβληματικές περιπτώσεις ελλήνων επιχειρηματιών, που όχι μόνο ανήκουν στην ολιγομελή αυτή προστατευμένη ομάδα αλλά είναι τόσο επιφανείς ώστε στα πρόσωπά τους να συμβολοποιείται η κοινωνική αδικία: Στο ρεπορτάζ του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου, ξετυλίγουμε τον χάρτη του φορολογικού παραδείσου που λέγεται Ελλάδα και δημοσιεύουμε τέσσερα εκκαθαριστικά σημειώματα, μέρος μιας σειράς στοιχείων που περιήλθαν σε γνώση μας. Από αυτά τα εκκαθαριστικά σημειώματα προκύπτει πως για το έτος 2012:
Ο βιομήχανος Νικόλαος Μάνεσης έχει συνολικό δηλωθέν ατομικό εισόδημα 30.714, 52 ευρώ.
Ο επιχειρηματίας Σωκράτης Κόκκαλης έχει συνολικό δηλωθέν ατομικό εισόδημα 26.870, 11 ευρώ.
Ο εφοπλιστής και μιντιάρχης Ιωάννης Αλαφούζος έχει συνολικό δηλωθέν ατομικό εισόδημα 26.160, 40 ευρώ.
Ο τραπεζίτης Ανδρέας Βγενόπουλος έχει συνολικό δηλωθέν ατομικό εισόδημα 18.217, 41 ευρώ.
Πώς γίνεται αυτό; Μα τους το επιτρέπει ο νόμος. Και ο παλιός και ο καινούργιος και κάθε «μεταρρύθμιση» που παρουσιάζεται ως «λύση» στη συστημική αδικία που μαστίζει την Ελλάδα. Όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ, «λεφτά υπάρχουν» αλλά καμία κυβέρνηση δεν τολμά να τα απαιτήσει από τους... αναξιοπαθούντες κεφαλαιοκράτες, αλλάζοντας τον νόμο ώστε να φορολογηθούν τα πραγματικά υψηλά εισοδήματα που προκύπτουν ως μερίδιο κέρδους από τις εταιρείες τους.
Αυτό είναι ένα καλά κρυμμένο φορολογικό μυστικό: Τα κέρδη των εταιριών δεν διανέμονται όλα στους μετόχους. Αντιθέτως, μοιράζονται και φορολογούνται στην υψηλότερη κλίμακα μόνο τόσα όσα χρειάζονται για να καλυφθούν «τρύπες». Έτσι, τα υπόλοιπα κέρδη υποτίθεται ότι παραμένουν στις εταιρείες, έχοντας γλιτώσει την φορολόγηση μέχρι και την υψηλότερη κλίμακα - σε αντίθεση με τα έσοδα μισθωτών και συνταξιούχων που φορολογούνται όλα (αλλά και τα κέρδη εταιρειών σε άλλες χώρες). Ο φόρος με τον νόμο που ίσχυε μέχρι και το 2012 για κάποιον που δηλώνει πάνω από 100.000 ατομικό εισόδημα ήταν 45%. Οι ιδιοκτήτες των ΑΕ και των ΕΠΕ, για παράδειγμα, παίρνουν όσο μερίδιο χρειάζονται από τα κέρδη των όποιων εταιρειών τους με επιπλέον φορολογία 25% για να καλύψουν το τεκμήριο διαβίωσης, και τα υπόλοιπα κέρδη τους μένουν στο ταμείο της εταιρείας φορολογημένα με 20%.
Νομίμως το κάνουν. Όπως νομίμως αφήνουν τα κέρδη τους στο ταμείο της εταιρείας τους φορολογημένα με το «ταπεινό» 20%. Και αν προκύψει και μία χρονιά εμφανίσουν ζημιές, τις καλύπτουν με τα κέρδη προηγουμένων ετών, τα οποία δεν έχουν φορολογηθεί γιατί «ξέχασαν» να μοιράσουν τα μερίδια. Επαναλαμβάνουμε, νομίμως γίνονται αυτά στο ελληνικό Ελντοράντο. Βέβαια στην Γερμανία που τόσο θέλουμε να μιμηθούμε, τα μερίδια φορολογούνται μεν με μικρότερο συντελεστή, αλλά μοιράζονται το ίδιο έτος, ενώ τα κέρδη των εταιρειών φορολογούνται 30-33% και μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις επιτρέπεται ένα μέρος των κερδών να μείνει στο ταμείο της εταιρείας.
Τη στιγμή λοιπόν που απαιτείται από τον λαό να επιδείξει «πατριωτισμό», αποκτώντας... «φορολογική συνείδηση», το UNFOLLOW προτείνει να θυμηθούμε τι στ' αλήθεια σημαίνει κοινωνική δικαιοσύνη.
Την πλήρη εξήγηση του πώς δουλεύει το σύστημα της φοροασυλίας θα τη διαβάσετε στο UNFOLLOW 13 που κυκλοφορεί στα περίπτερα, μαζί με πολλά ακόμη θέματα, άρθρα και ρεπορτάζ.
Καλή χρονιά, UNFOLLOW

http://makeleio.gr

Tα πρώτα σημάδια βελτίωσης στην υγεία της παρουσίασε η 15χρονη Μυρτώ


Έξι μήνες μετά το περιστατικό στην Πάρο, με τον άγριο βιασμό και ξυλοδαρμό της από Πακιστανό λαθρομετανάστη, η 15χρονη Μυρτώ, νοσηλεύεται ακόμη στην εντατική, κερδίζοντας ωστόσο τη μάχη με τη ζωή.
Ύστερα από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα νοσηλείας, αρχικά στο νοσοκομείο Αττικόν και στη συνέχεια στο Θεραπευτήριο «Υγεία»η Μυρτώ δείχνει τα πρώτα σημάδια βελτίωσης στην υγεία της, κάνοντας σιγά-σιγά τα πρώτα της βήματα.
Η 15χρονη κοπέλα που κακοποιήθηκε βάναυσα από τον Πακιστανό στη διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών στην Πάρο, κατάφερε πριν από λίγες μέρες να κάνει τα πρώτα της μικρά αλλά καθοριστικά βήματα για τη μαραθώνια διαδρομή που διανύει από εκείνη την αποφράδα μέρα του Ιουλίου.
Σε δηλώσεις που έκανε ο πατέρας της μικρής στο Πρώτο Θέμα ανέφερε χαρακτηριστικά: «H κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται με αργούς ρυθμούς. Εμείς, ωστόσο, έχουμε ελπίδες για περαιτέρω βελτίωση στην υγεία της, αλλά θέλει πολύ χρόνο ακόμη. Έχουμε υπομονή και ελπίζουμε το καλύτερο».

http://www.koolnews.gr

Δείτε ποια είναι η καλύτερη δουλειά στον κόσμο!

Αποτελεί ίσως την καλύτερη δουλειά του κόσμου...


Η Zhuang είναι μία από τα τρία τυχερά άτομα που επελέγησαν στην Κίνα.

Καθήκον της είναι να κοιμάται σε δωμάτια πολυτελών ξενοδοχείων, για να δοκιμάσει την ποιότητα τους και να κρίνει εάν είναι κατάλληλα να υποδεχτούν πελάτες.

Κούραση...

Για τη δουλειά αυτή, υπήρχαν περίπου οκτώ χιλιάδες υποψήφιοι και μόλις τρεις κατάφεραν να πάρουν αυτή τη θέση.

Όπως δηλώνει η ίδια, «Πρέπει να προσαρμόζομαι σε διάφορους τύπους πελατών».

«Πρέπει κάθε φορά να σκέφτομαι διαφορετικά σενάρια για να διαπιστώσω, εάν το ξενοδοχείο μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του καθενός».

Από τότε που η Zhuang ξεκίνησε αυτή τη δουλειά, έχει κοιμηθεί σε περισσότερα από 200 ξενοδοχεία. Από τη πλευρά της οφείλει να κρατάει την ταυτότητα της κρυφή, ούτος ώστε να μην την αντιληφθούν οι υπεύθυνοι των εκάστοτε ξενοδοχείων που επισκέπτεται. Γι αυτό το λόγο παρουσιάζεται κάθε φορά στα ξενοδοχεία ως απλός πελάτης...

Πόσοι άραγε από εσάς δεν θα κάνατε ευχάριστα αυτή τη δουλειά...


Η Ελληνική εφεύρεση του αιώνα εγκατέλειψε την Θράκη και πάει Καναδά..Γιατί βαρέθηκε να περιμένει το κράτος


Οι Τούρκοι, που μας έβαλαν στο τραπέζι μια επιταγή 100 εκατ. ευρώ, ζητώντας μόνο να μεταφερθεί η έδρα στην Τουρκία και να λέμε ότι η τεχνολογία είναι τουρκική...


Η συσκευή “Ψυχρής Σύντηξης”για αστείρευτη ενέργεια, έφυγε από την Ξάνθη και πηγαίνει στον Καναδά – Η Εταιρεία “ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ” κουράστηκε να περιμένει συμπαράσταση από το Κράτος – Εκατό (100) εκατομμύρια Ευρώ πρόσφεραν οι Τούρκοι για να μεταφερθεί η έδρα της Εταιρείας στην Τουρκία – Η ΝΑSA ενδιαφέρεται, η Ελλάδα όχι… Τόπος των χαμένων ευκαιριών δεν είναι μόνον η Αλεξανδρούπολη αλλά και η Ξάνθη.

Θα θυμούνται ασφαλώς οι αναγνώστες της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ τα ρεπορτάζ που είχαμε δημοσιεύσει για την ίδρυση Εργοστασίου στην ΒΙ.ΠΕ Ξάνθης που θα συναρμολογούσε επιβατικά και αγροτικά αυτοκίνητα. Επρόκειτο για μια πολύ μεγάλη επένδυση σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, που όμως έμεινε στα χαρτιά. Και μην την είδατε και μην την ακούσατε. Άλλη μια παρόμοια περίπτωση που πριν από ένα χρόνο είχαμε παρουσιάσει, ήταν η επένδυση της Εταιρείας “ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ” για κατασκευή οικιακών συσκευών “Ψυχρής σύντηξης” που θα παρείχαν αστείρευτη ενέργεια. Για την συνέχεια και την κατάληξη αυτής της ιστορίας διαβάστε τι έγραψε “ΤΟ ΒΗΜΑ” Η Ελλάδα της κρίσης μοιάζει απελπιστικά με το κουτί της Πανδώρας: μύρια κακά και μόνο ένα καλό – η ελπίδα – ήρθαν στο φως.

Η έσχατη τραγωδία μας είναι πως ακόμη και αυτή την ελπίδα αποδεικνυόμαστε ανίκανοι να την κρατήσουμε στα χέρια μας και τη διώχνουμε στα πέρατα της Γης. Για τι πράγμα μιλάμε; Για το καυτότερο μυστικό του πλανήτη, την πηγή αστείρευτης ενέργειας. Πρόκειται για την «ψυχρή σύντηξη» που, όπως σας αποκαλύψαμε έναν χρόνο πριν (βλ. HYPERLINK ...http://www.tovima.gr/science/article/?aid=430840 ), είχε πολλές πιθανότητες να υλοποιηθεί στην Ελλάδα, από την εταιρεία Δευκαλίων (Defkalion Green Technologies SA). Τώρα, έπειτα από πολλές δοκιμές και κρίσεις τρίτων παρατηρητών, «Το Βήμα» επισκέφθηκε το εργαστήριό της και είδε ιδίοις όμμασι την εισαγόμενη ενέργεια να εξαπλασιάζεται στην έξοδο! Ομως δεν πρόκειται να «δει το θαύμα» κανένας άλλος στη χώρα μας: την επόμενη ημέρα η Δευκαλίων τα μάζεψε κι έφυγε για το Βανκούβερ του Καναδά. Είχε κουραστεί πια να περιμένει αυτό το άψυχο κράτος να της δώσει πλαίσιο λειτουργίας Αξίζει πολλαπλά να διαβάσετε τη συνέχεια αυτής της ιστορίας, όχι μόνο για την ευκαιρία να ξανασχηματίσετε το γνωστό πενταδάχτυλο σχήμα αλλά και διότι είναι μάλλον ο πρόλογος ενός νέου κεφαλαίου στην ιστορία της ανθρωπότητας! Το 1751 ο γερμανός βαρόνος Axel Frederik Cronstedt έψαχνε σε ένα ορυχείο να βρει χαλκό. Αντ’ αυτού ανακάλυψε ένα καινούργιο μέταλλο, που το ονόμασε τσαντισμένος «kupfernickel», δηλαδή «χαλκό του Διαβόλου». Το λευκό αυτό μέταλλο είναι το γνωστό νικέλιο, που βρίσκεται άφθονο και στη χώρα μας. Η αλχημεία του «χαλκού του Διαβόλου» Πολύ αργότερα, και ενόσω το νικέλιο έπαιρνε τη θέση του στη βιομηχανική επανάσταση με τις ποικίλες εφαρμογές του, κάποια περίεργα φαινόμενα απρόσμενης μεταστοιχείωσης άρχισαν να διαπιστώνονται στα εργαστήρια των επιστημόνων.

Συγκεκριμένα, στο τεύχος Ιουλίου του 1905 του περιοδικού The Physical Review ο βρετανός χημικός Clarence Skinner έγραψε: «Κατά την πειραματική μελέτη της εμβάπτισης διαφόρων μετάλλων σε ήλιο παρατηρήθηκε ότι όσο προσεκτικά κι αν καθαρίζαμε το αέριο εμφανιζόταν επίμονα ακτινοβολία υδρογόνου στην κάθοδο». Ακολούθησαν δεκάδες άλλοι με όμοιες διαπιστώσεις, σε βαθμό που ο καθηγητής του Πολυτεχνείου της Καλιφόρνιας (Caltech) Robert Millikan δήλωσε λίγο μετά τη βράβευσή του με το Νομπέλ Φυσικής – το 1923 – πως «οι πυρηνικές μεταστοιχειώσεις κατά την ηλεκτρική εκκένωση είναι ένα από τα εξόχως ενδιαφέροντα προβλήματα της σύγχρονης φυσικής». Το 1926 οι καθηγητές Fritz Paneth και Κ. Peters αποφάνθηκαν ότι το παλλάδιο ήταν αυτό που επέφερε μεταστοιχείωση του υδρογόνου σε ήλιο κατά τα πειράματά τους, σε θερμοκρασία δωματίου. Ο επιστημονικός κόσμος όμως ξέχασε τα επόμενα χρόνια να ψάξει άλλο το θέμα και… ξαφνιάστηκα περίεργα όταν άκουσα τον τεχνικό διευθυντή της Δευκαλίων Γιάννη Χατζηχρήστο να μου λέει – σχεδόν έναν αιώνα μετά – πως «δεν συζητάμε για πυρηνική ενέργεια αλλά για χημική ενέργεια που προέρχεται από μεταστοιχείωση».

 «Δηλαδή τι κάνετε και πώς φθάσατε σε αυτήν;» τον ρώτησα. Μου απάντησε πως έφθασαν διά της «εις άτοπον απαγωγής»: Ο ιταλός χημικός Andrea Rossi είχε εντοπίσει τυχαία το φαινόμενο σύντηξης νικελίου και υδρογόνου αλλά, μη κατανοώντας το σε βάθος, δεν κατόρθωνε να ελέγξει και να σταθεροποιήσει τη διαδικασία. Η ανεπάρκεια αυτή και το επιχειρηματικό του ολίσθημα να δώσει στην αμερικανική εταιρεία Ampenergo τα δικαιώματα μεταπώλησης στον Καναδά οδήγησαν στο «διαζύγιο» του περσινού καλοκαιριού μεταξύ της Δευκαλίων και της εταιρείας Leonardo Corp. του Andrea Rossi. Τότε, «έχοντας διαβάσει όλη τη βιβλιογραφία των πυρηνικών αντιδράσεων χαμηλής ενέργειας (LENR)», μου είπε ο κ. Χατζηχρήστος, «αποφασίσαμε πως έπρεπε να δοκιμάσουμε αυτό που δεν είχε σκεφθεί κανένας άλλος. Φτιάξαμε μια ολότελα δική μας νέα μέθοδο, που επιτρέπει τη σύντηξη του υδρογόνου με το νικέλιο σε απόλυτα ελεγχόμενες συνθήκες».

Ήμασταν εκεί, στη δοκιμή! Το ότι τα λεγόμενά του ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα το διαπίστωσα ο ίδιος, στον βαθμό που μου επέτρεπαν οι γνώσεις μηχανικού, όταν επιτέλεσαν για χάρη μου το πείραμα. Μια διάταξη δημιουργίας πλάσματος θέρμαινε νανοσκόνη νικελίου στους 500 βαθμούς Κελσίου, επιφέροντας αλλοιώσεις στη δομή των ισοτόπων του νικελίου. Τότε, τρεις καταλύτες εισάγονταν στον θαλαμίσκο της αντίδρασης και ακολουθούσε ο διαχωρισμός του συμπιεσμένου διατομικού υδρογόνου σε ατομικό, μέσω ηλεκτροδιέγερσης. Στην επόμενη φάση το μονοατομικό υδρογόνο πολωνόταν, μέσω επιμήκυνσης της τροχιάς του μοναδικού του ηλεκτρονίου – πράγμα που επέφερε και εκπομπή ακτινοβολίας γάμμα. Ακολουθούσε η απορρόφηση της ακτινοβολίας γάμμα και η μετατροπή της σε θερμότητα. Από την έναρξη αυτής της αντίδρασης και εφεξής δεν χρειαζόταν η περαιτέρω θέρμανση του νικελίου (σε αντίθεση με τη μέθοδο του Rossi) και η «καύση» μπορούσε να διαρκέσει μήνες. Αρκούσε η εισαγωγή αερίου αργού για να διατηρείται το εσωτερικό του θαλαμίσκου στη σωστή πίεση. Αξιοσημείωτο ήταν και το ότι η διαδικασία κλεισίματος του συστήματος ήταν ακαριαία, με απλό κλείσιμο της παροχής υδρογόνου, ενώ η διάταξη του Rossi απαιτούσε ώρες. Το τελικό προϊόν της αντίδρασης ήταν φωτόνια στην υπέρυθρη κλίμακα, δηλαδή θερμότητα. Η εξαγόμενη ενέργεια που είδα από το συγκεκριμένο πείραμα ήταν εξαπλάσια της εισαγόμενης. «Είναι η τελική;» ρώτησα τον κ. Χατζηχρήστο. «Εχουμε φθάσει έως και 14πλάσια, αλλά δεν το ρισκάρουμε πριν βεβαιωθούμε ότι οι κεραμικές μονώσεις που χρησιμοποιούμε την αντέχουν» απάντησε. «Πόσο νικέλιο απαιτείται για καύσιμο;» ξαναρώτησα. «Τα τρία γραμμάρια που βάλαμε στις 16 Ιουνίου, απ’ ό,τι βλέπεις, δεν έχουν εξαντληθεί ως σήμερα (21 Νοεμβρίου) και έχουν την ίδια απόδοση. Το μόνο που χρειάζεται είναι δύο λίτρα υδρογόνο στο εξάμηνο» απάντησε ο Αλέξανδρος Ξανθούλης αφοπλιστικά. Η έξωθεν μαρτυρία Στις 19 Οκτωβρίου 2012 η Δευκαλίων ανάρτησε στον ιστότοπό της (βλ. HYPERLINK www.defkalion-energy.com/forum/viewtopic.php?f=17&t=4143 ) τα πρακτικά της αξιολόγησης λειτουργίας του αντιδραστήρα της, Hyperion Single Reactor Kernel, από ανεξάρτητο παρατηρητή. Οπως ανακάλυψε και δημοσίευσε το έγκριτο Forbes στις 20 Οκτωβρίου (βλ. HYPERLINK www.forbes.com/sites/markgibbs/2012/10/20/cold-fusion-gets-a-little-more-real ), το «τρίτο μάτι» ήταν ένα στέλεχος της NASA εδώ και τριάντα χρόνια, ο Michael A. Nelson. O ίδιος ισχυρίστηκε ότι διενήργησε την πολύμηνη δοκιμή, επικεφαλής 11μελούς ομάδας, μόνο εκ μέρους του μη κερδοσκοπικού ιδρύματος New Energy Foundation (βλ. HYPERLINK  http://www.infinite-energy.com/) και όχι της NASA.

Αυτό τυπικά ισχύει, όμως γνωρίζουμε από την προϊστορία με τον Rossi ότι τόσο η διαστημική υπηρεσία των ΗΠΑ όσο και το ερευνητικό κέντρο του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ παρακολουθούν από κοντά τα τεκταινόμενα. Διάβασα το πρακτικό της εν λόγω δοκιμής και είδα ότι ο Nelson επιβεβαίωνε την επίτευξη περίσσειας ενέργειας στην έξοδο, έστω και τριπλάσιας – έναντι της εξαπλάσιας που είδα εγώ. Αλλά σημείωνε και έναν των τριών καταλυτών που η Δευκαλίων κρατούσε μυστικούς: ανθρακικό κάλιο. Σκέφθηκα ότι οι άλλοι δύο θα ήταν βάριο και στρόντιο, αλλά ήταν μόνο μια εικασία. Για το αν όντως εικάζουμε σωστά πως αυτό είναι το θεωρητικό υπόβαθρο της μεταστοιχείωσης που συμβαίνει στον αντιδραστήρα της Δευκαλίων δεν θα μπορούμε να γνωρίζουμε πριν η εταιρεία καταθέσει την αίτηση κατοχύρωσης της ευρεσιτεχνίας της για τη μέθοδο της κύριας αντίδρασης.

Αλλά αυτό δεν πρόκειται να το πράξει, για ευεξήγητους λόγους, παρά αφού πρώτα καταθέσει τις έξι πατέντες που έχει αναπτύξει για τα κεραμικά και το μπουζί του σπινθήρα πλάσματος και μόνο τον μήνα της εμπορικής κυκλοφορίας του πρώτου προϊόντος της. Και αυτό προβλέπεται για το ερχόμενο καλοκαίρι. Γιατί έφυγαν από την Ελλάδα Συζήτησα αρκετά με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Δευκαλίων Αλέξανδρο Ξανθούλη, τον τεχνικό διευθυντή της Γιάννη Χατζηχρήστο και τον διευθυντή μάρκετινγκ Συμεών Τσαλίκογλου για το τι συνέβη ώστε «να τα μαζέψουν και να φύγουν από την Ελλάδα» και το τι σχεδιάζουν να κάνουν εφεξής. Μου αφηγήθηκαν όλες τις πτυχές της 18μηνης αναμονής τους να λάβουν από την Πολιτεία την ελάχιστη στήριξη που ζητούσαν: αναγνώριση του τομέα ερευνών τους ως μιας ακόμη πράσινης τεχνολογίας και ένα απλό δάνειο για την ολοκλήρωση των ερευνών και δοκιμών. Ολες οι υποσχέσεις αποδείχθηκαν φρούδες, είτε από ανικανότητα των αρμοδίων να κατανοήσουν το θέμα είτε από «εσκεμμένη αδιαφορία» ή από σύγκρουση συμφερόντων με τους νυν ενεργειακούς προύχοντες της χώρας. Μου είπαν ονόματα για όλη αυτή την ψυχοφθόρα λιτανεία που έζησαν, αλλά επέμειναν στο off the record. Μόνο σε ένα ξέσπασμά του ο Γιάννης Ξανθούλης μού είπε: «Λίγο μετά το περσινό σας άρθρο στο “Βήμα” μάς ήλθαν για έλεγχο κατόπιν επώνυμης καταγγελίας ότι κατασκευάζουμε παράνομες γεννήτριες. Όταν ο έλεγχος τελείωσε αποδεικνύοντας το ψευδές της καταγγελίας, ρωτήσαμε ποιος την έκανε και τότε, αυτομάτως, η καταγγελία βαφτίστηκε ανώνυμη». Τον ρώτησα αν όντως η κυβέρνηση είχε θεωρήσει σοβαρή την προσπάθειά τους. Μου είπε: «Αν η τεχνολογία μας δεν τους έπειθε, δεν τους έπεισε το ότι μας επισκέφθηκε ο ίδιος ο διευθυντής της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ (NSA) για να ενημερωθεί; Δεν πήραν είδηση την επίσκεψή του όταν έκλεισαν τους δρόμους της Γλυφάδας για να φθάσει ως εδώ; Ή ότι μου ζήτησε ενημέρωση ο Μπαρόζο;». Πλειοδότες οι Τούρκοι! «Αλήθεια», τον ρώτησα, «ποιοι ξένοι σάς επισκέφθηκαν πρώτοι και πόσοι άλλοι μετά;». «Πρώτοι ήρθαν οι Κινέζοι» μου είπε, «αλλά τα ήθελαν όλα δικά τους. Ακολούθησαν… οι πάντες.

 Σχεδόν όλα τα μεγάλα βιομηχανικά κράτη. Τα λιγότερα ζήτησαν οι Τούρκοι, που μας έβαλαν στο τραπέζι μια επιταγή 100 εκατ. ευρώ, ζητώντας μόνο να μεταφερθεί η έδρα στην Τουρκία και να λέμε ότι η τεχνολογία είναι τουρκική. Μας πρόσφεραν αυτά τα λεφτά όταν ακριβώς τα χρειαζόμασταν περισσότερο, αλλά δεν μας πήγαινε η καρδιά να δεχθούμε». «Και τώρα; Γιατί στον Καναδά;». «Γιατί εδώ όχι μόνο δεν μας βοήθησε κανένα από τα ερευνητικά ινστιτούτα που απευθυνθήκαμε», είπε ο κ. Ξανθούλης, «αλλά έφθασε ο βουλευτής Κοντός της Ξάνθης να κάνει επερώτηση την άνοιξη στη Βουλή για τα… πυρηνικά απόβλητα που θα αποθηκεύαμε στο λιμάνι της Καβάλας!

Αντίθετα, ο Καναδάς μάς δέχθηκε χωρίς όρους.

Και όχι μόνο μας επιχορηγεί και μας δίνει επίσημη άδεια λειτουργίας με την πιστοποίηση ότι δεν πρόκειται για συμβατική πυρηνική τεχνολογία, αλλά και μας διαθέτει δωρεάν τα εθνικά του ενεργειακά εργαστήρια για ό,τι χρειαστούμε». «Πάντως», πρόσθεσε, «στον Καναδά μετακομίζουμε μόνο προσωρινά, μέχρι να ολοκληρωθεί η φάση πρωτοτυποποίησης, βιομηχανικών δοκιμών και έγκρισης παραγωγής και διάθεσης βιομηχανικού προϊόντος. Επειτα από το πολύ τρία χρόνια σχεδιάζουμε να επιστρέψουμε στην πατρίδα μας. Αλλωστε ο συνολικός σχεδιασμός μας είναι για μια εταιρεία με θυγατρικές σε όλες τις ηπείρους του πλανήτη, καθώς ο στόχος μας είναι να αδειοδοτούμε την κατασκευή των συστημάτων μας από τρίτους. Εμείς θα παρέχουμε μόνο την πρώτη ύλη, την ειδικά διαμορφωμένη νανοσκόνη νικελίου». Και όντως, διαβάζοντας το επιχειρηματικό σχέδιο της εταιρείας είδα ότι έχουν τόσο τις προδιαγραφές άνετης προετοιμασίας στον Καναδά όσο και της μετέπειτα εμπορικής επιτυχίας: Για κάθε δολάριο που θα ξοδεύουν ως εταιρεία στον Καναδά, η τοπική κυβέρνηση της Βρετανικής Κολομβίας θα βάζει άλλα τρία. Οσο για τις προοπτικές, με κόστος μεγαβατώρας (MWh) λιγότερο από 5 ευρώ με τον αντιδραστήρα της (έναντι 107 ευρώ/MWh των φωτοβολταϊκών), η Δευκαλίων προσδοκά στο πενταετές πλάνο της να έχει το 2017 καθαρά κέρδη ύψους 19 δισ. ευρώ! Ηδη έχουν συνάψει προκαταρκτικές συμφωνίες για αδειοδότηση κατασκευής με εταιρείες από 80 χώρες. Αλλά και οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές αεροπλάνων, αυτοκινήτων, σιδηροδρόμων και πλοίων του πλανήτη έχουν ήδη ζητήσει κοινή έρευνα και ανάπτυξη κινητήρων για τους τομείς τους. «Και οι πετρελαιάδες;» ρώτησα. «Δεν θα σας πολεμήσουν;». Η απάντηση του κ. Ξανθούλη ήταν: «Αν είχαμε ξεκινήσει αυτή τη διαδικασία 10 χρόνια πριν, θα ήμασταν τώρα νεκροί. Αλλά τώρα, όπως μου είπε ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της Exxon, δεν μας βλέπουν ανταγωνιστικά. Πολύ απλά, όπως μου είπε, σε δύο-τρία χρόνια θα μας κάνουν μια προσφορά εξαγοράς που δεν θα μπορούμε να αρνηθούμε».

Διασταύρωσα αυτή τη νέα προσέγγιση των πολυεθνικών του πετρελαίου με μια κίνηση της Shell: μέσω του προγράμματος «Shell GameChanger» επιζητεί συνεργασία με ερευνητές της ψυχρής σύντηξης. Προφανώς, τους βλέπει πολύ πιο σοβαρά απ’ ό,τι οι δικοί μας ιθύνοντες. Το «μαγικό» κουτί «Για εμάς, τους απλούς καταναλωτές ενέργειας, ποιο θα είναι το τελικό όφελος;». «Οτι αγοράζοντας με 5.500 ευρώ ένα κουτί μισού κυβικού μέτρου των 45 KW θα ξεχάσετε το κόστος ενέργειας του σπιτιού σας» μου απάντησε. Το μόνο που έμεινε αναπάντητο στον νου μου ήταν πόσο θα ισχύσει η διακηρυγμένη εμμονή της Δευκαλίων στη «μη χρήση της τεχνολογίας της για στρατιωτικούς σκοπούς». Απ’ ό,τι έμαθα εκ των υστέρων, μία από τις άδειες χρήσης που της ζήτησαν στον Καναδά ήταν για αξιοποίηση τέτοιας πηγής ενέργειας σε υπερελαφρά τηλεκατευθυνόμενα αεροπλανάκια (UAV). Και τότε θυμήθηκα μία ακόμη στιχομυθία μου με τον τεχνικό διευθυντή της Δευκαλίων: «Αν υποψιάζομαι σωστά», του είχα πει, «η τεχνολογία σας δεν ανατρέπει απλά την ενεργειακή οικονομία του πλανήτη αλλά επιτρέπει ακόμη και το όνειρο για διαστρικά ταξίδια». Μου απάντησε: «Γιατί νομίζεις ότι η NASA ενδιαφέρεται τόσο πολύ για εμάς;». *** Σημείωση Ε.Θ. Επιφυλάξεις για την επένδυση της Εταιρείας ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ στην Ξάνθη είχαν διατυπωθεί, από την πρώτη στιγμή της εξαγγελίας, κυρίως από εφημερίδες της Ξάνθης. Υπήρξαν μάλιστα και ειρωνικά και υποτιμητικά δημοσιεύματα γι’ αυτήν την εφεύρεση του Αιώνα. Τώρα η Εταιρεία φεύγει από την Ελλάδα, των… τοπικών κοινωνιών που λένε ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ. Και εμάς τους Θρακιώτες μας δέρνει η φτώχεια και η ανεργία. Άξιος ο μισθός μας.

http://ksipnistere.blogspot.gr

Άγγελος εμφανίζεται σε νοσοκομείο και σώζει κοριτσάκι!

Δείτε τι κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας 

Πιστεύετε στους αγγέλους και στα θαύματα;[ΒΙΝΤΕΟ]…


Μια κάμερα ασφαλείας σε νοσοκομείο συλλαμβάνει στιγμιότυπα από έναν άγγελο που ήρθε για να βοηθήσει ένα κορίτσι… Τα συμπεράσματα δικά σας ...


http://ksipnistere.blogspot.gr

Ενα... τόνο λεφτά κόστισε ένα ψάρι στην Ιαπωνία


Εσπασε όλα τα ρεκόρ πωλήσεων ένας κόκκινος τόνος βάρους 222 κιλών, αφού η τιμή που έπιασε στο Τόκιο έφτασε τα 1,38 εκατομμύρια ευρώ κατά την εναρκτήρια ημέρα της δημοπρασίας στην τεράστια ιχθυαγορά του Τσουκίτζι.
Το τεράστιο ψάρι, που αλιεύθηκε ανοικτά της πόλης Όμα, στη βόρειο Ιαπωνία, αγοράσθηκε για 155,4εκατ. γιεν από τον ιδιοκτήτη μίας πασίγνωστης αλυσίδας εστιατορίων σούσι, ξεπερνώντας τρεις φορές την προηγούμενη ανώτερη τιμή πώλησης, πέρυσι, ανακοίνωσε υπεύθυνος της μεγαλύτερης ιχθυαγοράς του κόσμου.
Ο Κιγιόσι Κιμούρα, ιδιοκτήτης της αλυσίδας εστιατορίων, είχε προσφέρει τη μεγαλύτερη τιμή και στην περσινή δημοπρασία.
«Θέλησα να σταθώ στο ύψος των προσδοκιών των πελατών μου, οι οποίοι ζητούν να καταναλώνουν τον καλύτερο τόνο που υπάρχει, όπως και πέρυσι», δήλωσε ο ίδιος στο πρακτορείο ειδήσεων Τζίτζι.
Με βάση την τιμή αγοράς του, το κάθε κιλό του τεράστιου τόνου κοστίζει περίπου 6.000 ευρώ, γεγονός που θα καθορίσει την τιμή της κάθε, μικρής, μερίδας σούσι στα 260 ευρώ, όμως η εταιρεία του δήλωσε πως προτίθεται να κοστολογήσει την κάθε μερίδα 400 γιεν (3,5 ευρώ).
Ο κόκκινος τόνος, ένα υπεραλιευμένο ψάρι, αποτελεί το πιο ακριβό είδος στην αγορά του Τσουκίτζι. Οι Ιάπωνες καταναλίσκουν περίπου τα τρία τέταρτα της παγκόσμιας αλιείας του είδους αυτού.


http://www.iefimerida.gr

Αποκάλυψη Γερμανού: Οι ε ρ ω τ ι κ έ ς περιπτύξεις με νεαρό τραγουδιστή στο studio και ο χωρισμός με τον σύντροφό της


Παραδέχτηκε ανοιχτά το φλερτ της με γνωστό, νεαρό τραγουδιστή στο πλατό του «Μες στην καλή χαρά», το οποίο όμως της στοίχισε τον χωρισμό από τον νυν σύντροφό της.


«Με τον Κώστα έχουμε έρθει πιο κοντά. Δεν έχει γίνει κάτι ακόμα. Υπάρχει ένα φλερτ και έχει πέσει ένα φιλί» εξομολογήθηκε η Ναταλία Γερμανού!

Φυσικά δεν πρόκειται για πραγματικό γεγονός αλλά για ένα σκετσάκι που της έβαλαν να κάνει με τον Παναγιώτης Χατζηδάκη, ο οποίος υποδύονταν στον απατημένο σύντροφο, για να δείξουν πως πρέπει να είναι ο σωστός και πολιτισμένος χωρισμός.

Δείτε το video:

Πηγή: gossip-tv.gr

Μάθετε πως να ξεχωρίζετε τα ψεύτικα προφίλ στα social media!


Mόνο σε ένα λεπτό...

Oι περισσότεροι χρησιμοποιούμε τα social media για να επικοινωνήσουμε και να γνωρίσουμε άτομα στο διαδίκτυο..

Πώς όμως μπορείτε να γνωρίζετε αν κάποιος δεν χρησιμοποιεί την πραγματική του ταυτότητα ή ότι το profile του δεν είναι αληθινό;
Σίγουρα θα σας έχει συμβεί αρκετές φορές....
Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί και μάθετε πως μπορείτε να διακρίνετε πότε κάποιος λέει ψέματα στο διαδίκτυο και πότε το προφίλ κάποιου δεν είναι αληθινό ώστε την επόμενη φορά να είστε πιο προσεκτικοί...



Σοκάρουν οι δηλώσεις του συζύγου της Νανάς Καραγιάννη!


Την Παρασκευή έγινε γνωστό ότι η Νανά Καραγιάννη αποτελεί πλέον παρελθόν από το ραδιοφωνικό σταθμό όπου βρισκόταν τα τελευταία χρόνια.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για... απόλυση της ραδιοφωνικής παραγωγού. Ο σύζυγός της, Γιάννης Κωτσόπουλος, ξεσπάει και ζητάει εξηγήσεις για τη "Νανούκα του", όπως λέει χαρακτηριστικά.

Χωρίς να αναφέρει ονόματα, "καρφώνει" κάποιο διευθυντικό στέλεχος του σταθμού που όπως λέει πριν από 5 μήνες είχαν μιλήσει κάπου στα Μελίσσια και είχε υποσχεθεί ότι η θέση της Νανάς δεν διατρέχει κίνδυνο.

Δείτε τι έγραψε στο facebook ο Γιάννης Κωτσόπουλος:

"Πρίν από ακριβώς από 5 μήνες & κάτι μίλησα μέ τους υπέυθυνους τού συγκεκριμένου σταθμού & για τήν γυναίκα μου & το θέμα υγείας & με διαβεβαίωσαν πως θα πάρουμε απλά μία αναρρωτική άδεια & πως όλα θα πάνε καλά!!!!!!!

Άν τό διαβάσεις φίλε μου θυμάσαι τήν κουβέντα μας στα Μελίσσια & σου είπα μήν κάνετε τίποτα στραβό γιατί η Νανούκα έχει δώσει & τήν ζωή της & μου έδωσες ΑΝΤΡΙΚΙΑ τό χέρι σου & μου είπες ούτε να το σκέφτεσαι & εσείς σήμερα τό πρωί βάλατε τήν χαριστική μαχαιριά στήν καρδιά της!!!!!!!!!!!!!!

Συγχαρητήρια που μου αποδεικνύεται πόσο σταράτα & παντελονάτα λόγια λέτε!!!!!!!!!!!Ένα θα σας πώ μήν πάθει κάτι τώρα πού μπήκαμε σε ένα δρόμο μετά από τόσα χρόνια γιατί όπως σου είχα πεί τότε δέν θα τα πάμε καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"



Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger