Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Oλογυμνη φωτογραφια της Kim Kardashian ανεβασε ο Kanye West στο διαδικτυο !

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012


Το ότι οι δυο τους είναι εκρηκτικό ζευγάρι, το είχαμε καταλάβει... Το ότι η Kim Kardashian πλούσια προσόντα που κόβουν την ανάσα, το έχουμε δει πολλάκις... Τώρα λοιπόν μάθαμε πως και οι διάσημοι stars κάνουν λάθη, και μάλιστα ιδιαιτέρως... αποκαλυπτικά!

Ο Kanye West γευμάτιζε με την Kim Kardashian, και την τράβηξε μία φωτογραφία την ώρα που έτρωγε, την οποια και ανέβασε στο twitter! Γιατί λοιπόν τόσος ντόρος..? Μα γιατί η φωτογραφία ήταν ολόγυμνη, με τα εκρηκτικά και εντυπωσιακά οπίσθια της Kim Kardashian, σε πρώτο πλάνο! Μπορεί η φωτογραφία να κατέβηκε σχεδόν αμέσως, αλλά εμείς προλάβαμε και την τσακώσαμε!!







Σε σεξι φωτογραφηση η Γεωργια Σαλπα


Η ψηφισμένη ως 5η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο -και εξαιρετικός χαρακτήρας, αν την γνωρίσεις από κοντά- χάρισε στους 183.000 followers της μια εικόνα από το παρασκήνιο της νέας της φωτογράφησης για το FHM. Μπόνους το λιγωτικό βίντεο.
«Πάρτε μάτι την φωτογράφηση μου για το εξώφυλλο του FHM.Υπέροχος καιρός, διασκεδαστικό shooting». Αυτό ήταν το tweet της ανερχόμενης Ελληνοιρλανδέζας μοντέλας, που μόλις παρουσίασε και την νέα της συλλογή με ψεύτικα νύχια και ψεύτιεκς βλεφαρίδες.
Το 27χρονο μοντέλο μοντέλο, η φήμη του οποίου γιγαντώθηκε φέτος μετά την συμμετοχή της στο Celebrity Big Brother, μόλις επέστρεψε από διακοπές στην Ισπανιά (μαζί με τον εκατομυριούχο συντροφό της). Κάθε λεπτό των οποίων καταγράφηκε διεξοδικά από τους παπαράτσι που της την είχαν στημένη.
Όσον αφορά τις προκλητικές πόζες που της ζητούν να πάρει κατά την διάρκεια των φωτογραφήσεων, έχει δηλώσει στην Belfast Telegraph «Κάποιες είναι πολύ γελοίες, αλλά δεν με πειράζει. Περνάω καλά. Και δεν παίρνω τον εαυτό μου πολύ στα σοβαρά».
Κάτι που αποδυκνύει και το παρακάτω βίντεο που ανέβασε το FHM στο σάιτ του, από το παρασκήνιο μιας προηγούμενης φωτογραφησής της. 

http://www.iefimerida.gr

Sexy Euro 2012...


Δείτε μερικές εικόνες από όμορφες παρουσίες που βρίσκονται στις κερκίδες των γηπέδων της Πολωνίας και της Ουκρανίας στους αγώνες που διεξάγονται στα πλαίσια του Euro 2012...



























Πηγα μονο με 4 αντρες, δηλωνει διασημη ηθοποιος...




Η ηθοποιός του Χόλιγουντ πόζαρε στον φακό γνωστού περιοδικού πιο σέξι από ποτέ και άφησε πολλούς άναυδους με τις δηλώσεις της...
Ο λόγος για την 24χρονη Blake Lively που -πέρα από ηθοποιός- είναι και fashion icon και μοντέλο του οίκου Chanel, χωρίς μάλιστα να διαθέτει προσωπικό στιλίστα, όπως άλλες γυναίκες.



Στη συνέντευξη που δίνει μιλά για όλα. Όμως, όσον αφορά στα σκάνδαλα γύρω από την προσωπική της ζωή, η ηθοποιός δηλώνει πως "αρέσει πολύ στους ανθρώπους να συγκρίνουν τη ζωή μου με αυτή του Gossip Girl" - όπου και πρωταγωνιστούσε.

Αποκάλυψε επιπλέον, πως: "πρόσφατα είπα δημόσια με πόσους άντρες έχω πάει (4) και ο κόσμος αντέδρασε λέγοντας "Αποκλείεται!". Έχω πάει με λίγους άντρες. Εάν δεν είμαι με κάποιον που πραγματικά με εμπνέει και με ξετρελαίνει, τότε προτιμώ να είμαι μόνη μου...".

http://www.zappit.gr

Ερωτευμενη και αδυνατη η Τζουλια Αλεξανδρατου


Στην "Παράγκα" της Μυκόνου συναντήσαμε την Τζούλια Αλεξανδράτου.


Η Ελληνίδα πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών ζει τον έρωτα με τον Χρήστο , ο οποίος απ' ό,τι μάθαμε είναι υπεύθυνος στο beach bar της "Παράγκας".

Αυτό που μας προκάλεσε εντύπωση είναι ότι η Τζούλια έχει αδυνατίσει υπερβολικά, έχει μείνει στην κυριολεξία πετσί και κόκκαλο, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες.







http://www.radar.gr/

Ληστες ξεχασαν το μωρο τους στον τοπο του εγκληματος

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Μπανταλόνα της Ισπανίας. 
Ζευγάρι ληστών μπήκε σε βιβλιοπωλείο της περιοχής, κρατώντας το πορτ μπεμπέ με το μωρό τους και παριστάνοντας τους πελάτες. Ενώ όμως γέμιζαν τις τσάντες που κουβαλούσαν με είδη του καταστήματος, τους είδε ένας υπάλληλος και άρχισε να φωνάζει.

Πριν προλάβει να τους σταματήσει, οι δυο τους έγιναν καπνός, ξεχνώντας το πορτ μπεμπέ – και το μωρό μαζί!

Ο ιδιοκτήτης του βιβλιοπωλείου κάλεσε την αστυνομία, άνδρες της οποίας περίμεναν υπομονετικά στο κατάστημα μέχρι να επιστρέψουν οι γονείς για να πάρουν το μωρό, και τελικά τους συνέλαβαν, ενώ το παιδί δόθηκε προσωρινά στην Πρόνοια.

Η Ριανα κανονικη επιδειξιομανης


Η απόφαση της 24χρονης τραγουδίστριας να βγει στους δρόμους του Μανχάταν φορώντας ένα ροζ σιθρου δαντελένιο σουτιέν, ως κανονική επιδειξιομανής, ανάγκασε τον Τζει Ζ, μέντορα και αφεντικό της στην δισκογραφική να βγει και να την απειλήσει ότι αν δεν μπει άμεσα σε κλινική αποτοξίνωσης, θα την απολύσει.
«Έχει φτάσει στα όριά της. Λέει συνεχώς ότι αισθάνεται σωματικά και πνευματικά εξουθενωμένη και πως αισθάνεται χαμένη. Πιστεύω ότι χρειάζεται βοήθεια και διάλειμμα. Όχι μόνο από την δουλειά, αλλά και από την ζωή της γενικότερα».
Αυτή η δήλωση στενής της φίλης στο περιοδικό Closer έρχεται να προστεθεί σε διαγνώσεις γιατρών ότι η σταρ πάσχει από ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικότητας, ένα σύνδρομο κύριο σύμπτωμα του οποίου είναι «συνεχής ανάγκη για προσοχή και θαυμασμό».
Προφανώς αυτό είναι ένα σύνδρομο που πάσχει 9 στις 10 κατοίκους του Λος Άντζελες. Αλλά γενικά η Ριάνα έχει ξεφύγει εντελώς.Ξεκινώντας από την ανάγκη της να ανεβάζει καθημερινά προκλητικές φωτό της στο twitter και συνεχίζονταςμε την πρόσφατη έντονη διαμάχη της με την βρετανική εφημερίδα Sun.
Τα πράγματα είναι τόσο άσχημα (όπως αποδυκνύει και η συγκεκριμένη εμφανισή της, η πιο προκλητική από όλες όσες έχει κάνει μέχρι τώρα) που ο φίλος και μανατζέρ της Τζέι Ζ αναγκάστηκε να παρέμβει και να την διατάξει να πάει σε κλινική αποτοξίνωσης αμέσως. Απειλώντας της, αν δεν τον ακούσει, να την απολύσει.


http://www.iefimerida.gr

Video αποκαλυψη! Ποια εινα η πραγματικη ταυτοτητα της Katy Perry!!!???


Η αλήθεια ήταν μπροστά μας τόσο καιρό και δεν την βλέπαμε...
Για αυτό και ο Russell Brand την χώρισε.. δε θα μπορούσε ποτέ να παραμείνει παντρεμένος με κάποιον που θέλει να … καταστρέψει τον κόσμο??!! Δείτε το video αποκάλυψη … και πείτε μας..
.... δεν είναι ίδια??????

http://athensbars.gr

Τι δειχνουν οι κρυφες δημοσκοπησεις; Αν επαληθευτουν παμε σε συγκυβερνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ξανα!


Μικρό προβάδισμα... της ΝΔ δείχνουν όλα τα κυλιόμενα γκάλοπ που σαρώνει στις ηλικίες 55+ και κυρίως σε συνταξιούχους και αγρότες. Χαρακτηριστικό είναι οτι σε αυτές τις ηλικίες παίρνει ποσοστά πάνω απο 50% ενώ ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 30%.

Αντίθετα ο ΣΥΡΙΖΑ σαρώνει στις μικρότερες ηλικίες και κυρίως σε μισθωτούς και άνεργους....

Ενα άλλο χαρακτηριστικό των τελευταίων γκάλοπ δείχνει τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο στο σύνολο των μεγάλων αστικών κέντρων (Αττική,Θεσσαλονίκη,Πάτρα κλπ.) πράγμα που όμως δεν αρκεί καθώς η ΝΔ έχει μεγάλα ποσοστά στην περιφέρεια που μαστίζετε λιγότερο απο την ανεργία και τα οικονομικά προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από τα επιτελεία των κομμάτων, τα αποτελέσματα των κυλιόμενων δημοσκοπήσεων δείχνουν μάχη ψήφο με ψήφο, χωρίς κανείς να μπορεί να προδικάσει το τελικό αποτέλεσμα της 17ης Ιουνίου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, σύμφωνα με το μέσο όρο κυλιόμενων δημοσκοπήσεων ο ΣΥΡΙΖΑ στο Λεκανοπέδιο από το 21,02% του Μαΐου πάει στο 25,50%, ενώ η Ν.Δ. από το 13,15 πηγαίνει στο 18,30%. Δηλαδή η διαφορά από το 7,9% πέφτει στο 7,2%, ενώ οι ειδικοί εκτιμούν ότι για να βγει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να αυξήσει τη διαφορά κοντά στο 10%, πράγμα δύσκολο αλλά σε οχι απίθανο αφού οι αναποφάσιστοι ξεπερνάνε το 10%.

Στις 5 περιφέρειες της Αττικής, ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί βραχεία κεφαλή. Η ΝΔ αυξάνει τα ποσοστά της, κλείνοντας έτσι την ψαλίδα, ενώ αξιοσημείωτη είναι η συρρίκνωση των ποσοστών των υπόλοιπων κομμάτων. Δεν αποκλείεται μάλιστα, εάν η ΝΔ «πάρει» την Α΄Αθήνας και το Υπόλοιπο Αττικής, να χάσει την έδρα στη Β΄Πειραιά το ΠΑΣΟΚ.

Αναλυτικά, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των επιτελείων, στην Α’ Αθήνας η Ν.Δ. από το 15,76% του Μαΐου πάει στο 22% και ο ΣΥΡΙΖΑ από το 19,11% στο 22,5%. Στη Β’ Αθήνας από το 12,4% η Ν.Δ. πάει στο 17% και ο ΣΥΡΙΖΑ από το 21,82% στο 27%. Στην Α’ Πειραιά από το 16,66% η Ν.Δ. πάει στο 21,5%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ από το 19% πάει στο 23%. Στη Β’ Πειραιά η Ν.Δ. από το 9,77% πάει μόλις στο 12,5%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύεται από το 23,85% στο 30%.

Αντίστροφη είναι η τάση στο Υπόλοιπο Αττικής. Εδώ το άλμα το κάνει η Ν.Δ. που από το 13,7% πάει στο 21%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει μόνον 2,5 μονάδες και από το 19,40% φτάνει στο 22%. Οι δημοσκόποι δεν αποκλείουν στην Α’ Αθήνας και στο Υπόλοιπο Αττικής να επικρατήσει έστω και οριακά η Ν.Δ. Πιθανώς αυτό να φέρει αλλαγές και στις έδρες, ενώ το ΠΑΣΟΚ ενδέχεται να μείνει χωρίς έδρα και στη Β’ Πειραιά.

Πανελλαδικά και με βάση τα νούμερα που δίνουν τα ίδια τα κόμματα, δείχνουν την ΝΔ πρώτη με διαφορά απο 1 έως 3 μονάδες, διαφορά που όμως είναι στα όρια του στατιστικού λάθους, το ΠΑΣΟΚ να είναι πολύ κοντά σε μονοψήφιο νούμερο, η Χρυσή Αυγή να έχει εντυπωσιακή άνοδο τις τελευταίες ημέρες και τα υπόλοιπα κόμματα να χάνουν απο λίγο έως πολύ με βάση τα τελευταία εκλογικά τους ποσοστά. Η βουλή φαίνεται οτι θα παραμείνει επτακομματική, αφού η Δημιουργιά Ξανά δύσκολα θα μπεί τελικά μέσα, ενώ Οικολόγοι και ΛΑΟΣ βλέπουν τα ποσοστά τους να έχουν εξαερωθεί.

Εαν επαληθευτούν οι κρυφές δημοσκοπήσεις, τότε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μαζί βγάζουν περίπου 170 έδρες, κάτι που σημαίνει πρώτον οτι ο Ελληνικός λαός παραμένει αδιόρθωτος και δεύτερον οτι θα μπορούν άνετα να σχηματίσουν κυβέρνηση οι δύο τους, χωρίς καν την συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ σε περίπτωση που ο Κουβέλης αλλάξει γνώμη.

Επαναλαμβάνουμε όλες αυτές οι πληροφορίες προέρχονται απο τα ίδια τα κόμματα, με οτι και εαν σημαίνει αυτό, καθώς στις προηγούμενες εκλογές τόσο τα κόμματα όσο και οι εταιρείες δημοσκοπήσεων έπεσαν παταγωδώς έξω!

Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.com

Διωξη σε βαθμο κακουργηματος για την Τζουλια Αλεξανδρατου


Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας του ΣΔΟΕ σε βάρος της Τζούλιας Αλεξανδράτου, για την υπόθεση του ροζ DVD.

Ο εισαγγελέας, ο οποίος διενήργησε πολύμηνη έρευνα, άσκησε εναντίον της Τζούλιας Αλεξανδράτου ποινική δίωξη για ψευδή βεβαίωση σε βαθμό κακουργήματος, που αφορά σε ισχυρισμούς της κατηγορουμένης, που δεν αποδείχθηκαν αληθείς.
Για το επίμαχο ροζ DVD (το οποίο είχε γυριστεί από την εταιρεία «Σειρήνα») η Τζούλια Αλεξανδράτου, όταν είχε κληθεί από το ΣΔΟΕ, είχε καταθέσει ότι δεν ήταν εμπορικό προϊόν, αλλά επρόκειτο για προσωπικές της στιγμές που διέρρευσαν από τον πρώην σύντροφό της και πως δεν υπήρχε κανένα συμφωνητικό και ως εκ τούτου δεν είχε εισπράξει καμία αμοιβή.
Ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της εταιρείας «Σειρήνα», ωστόσο, όταν κλήθηκε στο ΣΔΟΕ προσκόμισε ιδιωτικό συμφωνητικό με την Τζούλια Αλεξανδράτου, βάσει του οποίου η προβλεπόμενη αμοιβή της ήταν 150.000 ευρώ.
Την υπόθεση θα αναλάβει ανακριτής.



akoys.gr

H αλφαβητος... σε ενα πρωτοτυπο ολλανδικο κτιριο [εικονες]



Ένα πρωτότυπο κτίριο σχεδίασε το ολλανδικό αρχιτεκτονικό στούντιο MVRDV στο λιμάνι του Άμστερνταμ, προκειμένου να στεγάσει στο εσωτερικό του διάφορα γραφεία και γνωστές εταιρείες.
Το «Alphabet Building» -όπως ονομάζεται- φέρει στην πρόσοψή του τα γράμματα της Αλφαβήτου εν είδει μεγάλων παραθύρων, προσφέροντας απρόσκοπτη θέα στους εργαζομένους αλλά και έναν εσωτερικό χώρο πλήρη φυσικού φωτός.
Το δημιουργικό κτίριο, που έχει έκταση 3.200 τετραγωνικά μέτρα, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από τα σχέδια ακόμη, καθώς πρόκειται για ένα από τα πιο πρωτότυπα κτίρια που πρόκειται να κατασκευαστούν στην Ολλανδία.
«Δεν μπορούσαμε να βάλουμε όλα τα γράμματα της Αλφαβήτου στην πρόσοψη και έτσι επιλέξαμε να αφαιρέσουμε το I και το Q. Άλλωστε το IQ βρίσκεται μέσα στο κτίριο», λέει με χιούμορ ένας από τους σχεδιαστές!


http://www.iefimerida.gr


Η Ανδρομεδα εκτος ελεγχου επιτιθεται στη Γη! Συγκρουστηκε ηδη με τον Μ33 [εικονες]


Θα καταπιεί τον γαλαξία μας νωρίτερα από ό τι υπολόγιζαν οι αστρονόμοι; Νεώτερες έρευνες έχουν θορυβήσει τους επιστήμονες που δεν είχαν παρατηρήσει την επίθεση του 2004!
Το μεγάλο κοσμικό γεγονός που κυριολεκτικά θα ταρακουνήσει τη γη υπολόγιζαν οι επιστήμονες ότι θα συμβεί σε τέσσερα δισεκατομμύρια χρόνια, όταν ο Γαλαξίας μας θα συγκρουστεί με τον γαλαξία της Ανδρομέδα. 'Εκαναν, όμως, λάθος!
Οι πρόσφατες έρευνες του Εθνικού Ιδρύματος Επιστημών που χρησιμοποιούν το Green Bank Telescope (GBT) επιβεβαιώνουν τους πιο ενδόμυχους φόβους των ειδικών: η Ανδρομέδα είναι εκτός ελέγχου εδώ και οκτώ χρόνια... Το 2004 συνέβη πράγματι η μέχρι πρότινος αμφιλεγόμενη σύγκρουση της Ανδρομέδα με τον γαλαξία Triangulum (γνωστό και ως Μ33) κατά την οποία απελευθερώθηκαν τεράστιες ποσότητες αερίων υδρογόνου.
Ο Μ33 βρίσκεται βέβαια 2.300.000 έτη φωτός μακριά από τον γαλαξία μας αλλά η σύγκρουση με την Ανδρομέδα αποδεικνύει ότι η πορεία της δεν είναι τόσο... προδιαγεγραμμένη όσο νομίζαμε.
Η Ανδρομέδα ταξιδεύει με ταχύτητα 250.000 μιλίων την ώρα η οποία θα αρκούσε για μετάβαση από τη γη στη σελήνη σε 60 λεπτά. Με τον Μ33 η σύγκρουση δεν ήταν σφοδρή αλλά οριακή ενώ με τον γαλαξία μας θα είναι μετωπική και θα αλλάξει όλη τη διάταξη των πλανητών.
Οι επιστήμονες ωστόσο εκτιμούν ότι η γη θα επιβιώσει της σύγκρουσης καθώς δεν θα διαλυθεί ακόμη κι όταν η Ανδρομέδα καταπιεί τον γαλαξία μας (2 δισεκατομμύρια χρόνια μετά τη σύγκρουση). Σε περίπτωση, όμως, που υπάρχουν ακόμη ανθρώπινα όντα πάνω στον πλανήτη θα πρέπει να έχουν προετοιμαστεί να αντιμετωπίσουν τις εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες που θα επικρατούν λόγω της απομάκρυνσης της γης από τον ήλιο...
«Σκοπεύουμε να εκμεταλλευτούμε τις προηγμένες δυνατότητες του GBT προκειμένου να μάθουμε περισσότερα για τη σύγκρουση των δύο γαλαξιών», δήλωσε ο Σπένσερ Γούλφερ από το Πανεπιστήμιο της Δυτικής Βιρτζίνια.
«Έπειτα από έναν αιώνα υποθέσεων για το μέλλον της Ανδρομέδας και του γαλαξία μας, έχουμε επιτέλους μια σαφή εικόνα για το πώς θα εξελιχτούν τα δρώμενα στα επόμενα -δισεκατομμύρια- χρόνια», συμπληρώνει ο Σάνγκμο Τόνι Σολ από το Ινστιτούτο Ερευνών της Βαλτιμόρης.


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger