Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Απιστευτη καφριλα απο τον βρομιαρη Κασιγιας - Δειτε τι κανει στο παιδακι!!! (Βιντεο)

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012



Το στιγμιότυπο είναι από το ματς ΑΠΟΕΛ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ και το παιδάκι είναι από την Κύπρο...
Δείτε το βίντεο...




 

Ελληνιδα πολιτικος σε πλαστικο χειρουργο για λευκανση…οχι δοντιων!!!

Είναι από τις ελάχιστες φορές που έρχομαι και εγώ σε δύσκολη θέση. Δεν ξέρω πώς να σας την περιγράψω γιατί δεν είναι και πολλές οι γυναίκες που ασχολούνται με την πολιτική. Είτε αυτή ασκείται στη βουλή-που μεταξύ μας τώρα…δεν ασκείται-είτε στην τοπική αυτοδιοίκηση! κατα καιρούς έχει απασχολήσει τα Μέσα Ενημέρωσης, τόσο με τη δουλειά αλλά και τα προσωπικά της. Στο παρελθόν είχαν ακουστεί και πολύ περίεργα πράγματα για την ερωτική της ζωή. Οι τελευταίες αναφορές την θέλουν να έχει κάνει λεύκανση στον πρωκτό σε πολύ γνωστό πλαστικό χειρουργό. Αδυναμίες είναι αυτές…Εγώ για να είμαι ειλικρινής ήξερα για λεύκανση δοντιών. Για την πίσω πόρτα το γνώριζα μεν αλλά το θεωρούσα αστική φήμη…έλα όμως που δεν είναι!!!


Η φωτογραφία της Demy Moore που "σοκάρει" το διαδίκτυο! [φωτο]



Η διάσημη ηθοποιός πιο χάλια από ποτέ!

Η Demy Moore είναι μια ηθοποιός που ακόμα και στα 50 της χρόνια είναι άκρως ελκιστική και ερωτεύσιμη, όμως υπάρχουν και οι κακές στιγμές! Κυκλοφόρησε μια φωτογραφία... με την ηθοποιό να είναι ατημέλητη με το πρόσωπο της να είναι μέσα στις ρυτίδες και με τα χέρια της να θυμίζουν ηλικιωμένη κυρία!

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ!



zappit.gr

Δεκαπενταχρονος ελεφαντας μιλαει… κορεατικα

Την ικανότητα να μιμείται την ανθρώπινη ομιλία φαίνεται ότι έχει ο Κόσικ, ένας ασιατικός ελέφαντας, καθώς όπως διαπίστωσαν ερευνητές από το πανεπιστήμιο της Βιέννης, μιλάει… κορεάτικα.
Σύμφωνα με τους βιολόγους, Άγγελα Στέγκερ και Τέκουμσεχ Φιτς, βασικό ρόλο στη συμπεριφορά του δεκαπεντάχρονου ελέφαντα, διαδραμάτισαν οι εμπειρίες του κατά τη νεαρή του ηλικία.
Ο Κόσικ ήταν ο μοναδικός ελέφαντας του Ζωολογικού Κήπου Έβερλαντ της Νότιας Κορέας επί περίπου πέντε χρόνια και για ένα μεγάλο διάστημα, στη σημαντική για τους ελέφαντες φάση της ανάπτυξης τους και της σύναψης δεσμών μεταξύ τους, μοναδική συντροφιά του ήταν οι άνθρωποι.
«Υποθέτουμε ότι ο Κόσικ άρχισε να προσαρμόζει τους ήχους του για να ενισχύσει τους κοινωνικούς δεσμούς του με τους ανθρώπους, κάτι που έχουμε διαπιστώσει σε άλλα είδη τα οποία έχουν τη δυνατότητα να μαθαίνουν ήχους», αναφέρει ο Στέγκερ σε άρθρο του που δημοσιεύεται στην επιστημονική επιθεώρηση Current Biology.
Στο παρελθόν έχουν αναφερθεί περιπτώσεις ελεφάντων που μπορούσαν να μιμηθούν τον ήχο φορτηγών. Λέγεται ότι ένας αρσενικός ελέφαντας που ζούσε σε ζωολογικό κήπο του Καζακστάν άρθρωνε λέξεις στη ρωσική γλώσσα, όμως η περίπτωση αυτή δεν μελετήθηκε ποτέ από τους επιστήμονες.
Ο Κόσικ έγινε πασίγνωστος πριν από μερικά χρόνια και προσέλκυσε πολλούς τουρίστες χάρη στην ασυνήθιστη ικανότητά του. Οι ερευνητές όμως τώρα προχώρησαν σε πειράματα, ζητώντας από ανθρώπους που μιλούν κορεάτικα να καταγράψουν ό,τι άκουγαν από τις ηχογραφημένες «ομιλίες» του ελέφαντα.
Διαπίστωσαν ότι, κολλώντας την προβοσκίδα του στο στόμα, ο Κόσικ μπορούσε να προφέρει καθαρά πέντε λέξεις: "γεια", "κάθισε", "όχι", "ξάπλωσε" και "καλό"..

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! Το Mετρο της Νεας Υορκης μετατραπηκε σε.. Eνυδρειο για καρχαριες!!!


ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! Το Mετρο της Νέας Υόρκης μετατράπηκε σε.. Eνυδρείο για καρχαρίες!!!

http://www.aniwthoi.net

BINTEO – ΣΟΚ: Εγκυος κλωτσαει μεταναστη στο κεφαλι σε παρκο!

Κλωτσούσε Πακιστανό και του φώναζε να επιστρέψει στην χώρα του!
Η 26χρονη μάλιστα παράτησε το καρότσι και την μόλις 8 ετών κόρη της για να επιτεθεί στον μετανάστη....

Το περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο Μάιο στην Μεγάλη Βρετανία, στο πάρκο του Πικαντίλι.

Η δράστης βρισκόταν με τον φίλο της, τον ξάδερφο της και τα δυο παιδιά της, στο πάρκο του Μάντσεστερ.

Σύμφωνα με το δικαστήριο, το πάρκο ήταν γεμάτο με οικογένειες.

Τότε άρχισε να φωνάζει στον μετανάστη σχόλια όπως:

«Είσαι τρομοκράτης, μην πλησιάζεις κοντά μου, φοβάμαι μήπως με ανατινάξεις!», όπως και «γύρνα πίσω στο Πακιστάν!».

Aυτός αντέδρασε λέγοντας στον σύντροφο της να την «μαζέψει», ο φίλος της όμως τότε γρονθοκόπησε τον Πακιστανό.

Μάλιστα σε βίντεο φαίνεται η δράστης να αφήνει το καρότσι με το μωρό της και την 8χρονη κόρη της, ορμώντας στον άτυχο Πακιστανό, κλωτσώντας τον στο κεφάλι και προκαλώντας του εκδορές και μώλωπες σε όλο του το σώμα.

Η κατηγορούμενη, η οποία έχει επιδείξει και στο παρελθόν ταραχοποιό συμπεριφορά και έχει προβεί σε ρατσιστικές επιθέσεις, αφέθηκε ελεύθερη έπειτα από τη σύλληψη της, καθώς ο δικαστής «λυπήθηκε τα παιδιά της», όπως ανακοινώθηκε.


http://www.mychannel.gr

Θανασης Βισκαδουρακης:<< Μεχρι τα 32 ζουσα στα υπογεια της Αχαρνων,μαζευα πραγματα απο τα σκουπιδια.>>




Ο Θανάσης Βισκαδουράκης έδωσε μία συγκλονιστική συνέντευξή και μίλησε μεταξύ άλλων για τη ζωή του στα υπόγεια της Αχαρνών και τα πράγματα που μάζευε από τα σκουπίδια! 
«Μέχρι τα 32 ζούσα στα υπόγεια της Αχαρνών. Όποιος πέταγε ένα πλυντήριο, μία κουζίνα, για μένα ήταν θησαυρός. Έτσι μεγάλωσα» είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό «Λοιπόν»!
Ο ηθοποιός μάζευε πράγματα από τα σκουπίδια: «Μάζευα πράγματα από τα σκουπίδια. Τα άχρηστα των άλλων για μένα ήταν θησαυρός. Ο Σάκης Μπουλάς μου έδωσε το πλυντήριο του. Η μητέρα του Γιάννη Ζουγανέλη μου έδωσε το κρεβάτι της, ο αδερφός μου μου έδωσε μία τηλεόραση, ένας ξάδερφός μου μου έδωσε σεντόνια. Είμαι περήφανος για τη ζωή μου. Πήγα στο στρατό μόνος μου, δεν μου έδωσε κανείς ούτε ένα χιλιάρικο. Επιβίωσα δεν έκανα σημαία τον πόνο μου, γιατί έχω ελπίδα μέσα μου. Δύο χρόνια έτρωγα σκέτα μακαρόνια με κέτσαπ. Την αδυναμία μου την έκανα προτέρημα στη ζωή μου. Πολλές φορές πήγαινα στο γήπεδο παίζοντας ότι είμαι κωφός, ότι είμαι ανάπηρος. Είδα όλα τα παιχνίδια της Ευρώπης 20 χρονών παιδί με διαβατήριο ότι είμαι κωφός. Πήγαινα εκεί που πουλάγανε σάντουιτς και λουκάνικα και έκανα τον κωφό. Τις αδυναμίες μου τις εκμεταλλεύτηκα. Πνευματικός μου πατέρας είναι ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος».

Στοιχειωμενος δρομος στον Καναδα «καταπινει» γυναικες [φωτο]




Τις 43 φτάνουν οι γυναίκες οι οποίες μέσα στα τελευταία 30 χρόνια έχουν εξαφανιστεί ενώ διέσχιζαν τον «Αυτοκινητόδρομο 16» του Καναδά, γνωστό και ως «δρόμο των δακρύων».


Σύμφωνα με τη Daily Mail, στον «Αυτοκινητόδρομο 16», ο οποίος βρίσκεται μεταξύ του Πρινς Τζορτζ και του Πρινς Ρούπερτ στη Βρετανική Κολούμπια, έχουν χαθεί 28 γυναίκες, ωστόσο, οι μαρτυρίες ανεβάζουν τον αριθμό στις 43.

Η τελευταία εξαφάνιση που καταγράφηκε ήταν αυτή της 20χρονης Μάντισον Σκοτ, στις 28 Μαΐου 2011. Η σκηνή και το φορτηγό της εντοπίστηκαν ωστόσο το κορίτσι ποτέ...

Μάλιστα, τον Απρίλιο του 20122 η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το σκίτσο ενός ηλικιωμένου άνδρα, ο οποίος είχε προσπαθήσει να απαγάγει μια 20χρονη, χωρίς, όμως, ούτε αυτός να εντοπιστεί ποτέ.


 

Πως προτιμουν τελικα οι γυναικες το ... σεξ ;


Μπορεί μέχρι τώρα να μας φαινόταν ταμπού όμως, μία έρευνα στο Journal of Sexual Medicine έρχεται να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.
Ο William Saletan που ασχολήθηκε με την εν λόγω έρευνα μας εξηγεί πως το 1992, το ποσοστό των γυναικών που είχαν δοκιμάσει το πρωκτικό σεξ ήταν 16%, ενώ τώρα αυτό το νούμερο έχει ανέβει στο 40%. Τι συμβαίνει και έχει αυξηθεί τόσο πολύ ο αριθμός; Ανάμεσα στις γυναίκες που είχαν οργασμό, το 65% το κατάφερνε μέσω του κολπικού σεξ, ενώ το 94% μέσω του πρωκτικού.
Όσο πιο πολύ σεξ έχει μια γυναίκα στη ζωή της, τόσο πιο πολλοί οι οργασμοί. Η διαφορά είναι πως το πολύ σεξ και οι σεξουαλικές περιπτύξεις οδηγούν σε εξερεύνηση του σώματος και τελικά στο πρωκτικό σεξ που δεν είναι η αιτία για τους πολυάριθμους οργασμούς, αλλά το αποτέλεσμα, καταλήγει ο επιστήμονας και μας βάζει στη θέση μας.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:ΑΥΤΗ Η 28ΧΡΟΝΗ ΗΤΑΝ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΗ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ!!ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ...(PHOTOS)



Είχε πόνο και άρχισε να χάνει σταδιακά την ακοή της. 

Οι γιατροί της έδιναν φάρμακα αλλά το πρόβλημα παρέμενε…Έπειτα από 11 άκαρπες επισκέψεις στο γιατρό της, σε ένα διάστημα μεγαλύτερο των… 3 ετών η Danielle Eccles είχε πεισθεί ότι ο έντονος πόνος στο αυτί της δεν πρόκειται να θεραπευτεί ποτέ.

Μετά από το διάστημα αυτό, η 28χρονη, που είναι στέλεχος του Αμερικάνικου Εθνικού Συστήματος Υγείας, άρχισε να χάνει τελείως την ακοή της από το βουλωμένο και πρησμένο δεξί της αυτί, ενώ περνούσε περιόδους που πονούσε ανυπόφορα, διαστήματα κατά τα οποία αναγκαζόταν να απέχει από τη δουλειά της.

Μια μέρα, που έβαλε λίγο μεγαλύτερη ποσότητα στο αυτί της από τις σταγόνες που της είχε γράψει ο γιατρός της, είδε έκπληκτη ότι έπεσε από το αυτί της το κεφάλι ενός εντόμου. Τότε θυμήθηκε ότι όταν εκδηλώθηκαν τα ενοχλητικά συμπτώματα για πρώτη φορά, ένιωθε σαν κάτι να την γαργαλούσε μέσα στο αυτί. Ήταν βέβαιη ότι κάτι είχε διεισδύσει μέσα στο αυτί της. Αυτό συνέβη τον Αύγουστο του 09.

«Ήμουν βέβαιη ότι κάτι είχε μπει στο αυτί μου», έλεγε στον άνδρα της. «Ένιωσα τεράστια ανακούφιση όταν ο γιατρός μου, είπε ότι δεν βλέπει τίποτα μέσα», είπε διηγούμενη την ιστορία της.

Εκείνη την περίοδο ωστόσο πήγε τελικά σε ένα νοσοκομείο, όπου ένας έμπειρος χειρουργός ωτορινολαρυγγολόγος, έβγαλε από το αυτί της το υπόλοιπο σώμα μιας πασχαλίτσας που ήταν άριστα διατηρημένο.

«Μπορεί η ιστορία μου να φαίνεται απίστευτη ή αστεία, αλλά εγώ πήγαινα να τρελαθώ, η ζωή μου είχε γίνει εφιάλτης και ακόμη δεν πιστεύω αυτό που μου συνέβη», λέει η κ. Eccles που από το Μάιο του 2010 έχει ήδη πάει έξι φορές στο χειρουργείο για αυτήν την υπόθεση,

«Εξακολουθούσαν να με ταλαιπωρούν μολύνσεις στο αυτί και προβλήματα ακοής», προσθέτει.


«Όλοι έπρεπε να μου λένε δύο και τρείς φορές αυτό που ήθελαν μέχρι να το ακούσω, ενώ στο εστιατόριο καθόμουν πάντα έτσι ώστε οι συνομιλητές μου να μου μιλούν στο αριστερό αυτί μου. Πριν από την περιπέτεια μου σπάνια αρρώσταινα, αλλά εξαιτίας αυτού του συμβάντος άρχισα να λείπω από τη δουλειά μου καθώς ο πόνος ήταν αφόρητος και τα αντιβιοτικά που έπαιρνα είχαν εξασθενίσει το ανοσοποιητικό μου σύστημα καθιστώντας με επιρρεπή σε κρυολογήματα».

Είχε επισκεφτεί διάφορούς γιατρούς, και είχε πάει πέντε φορές στην κλινική που βρισκόταν κοντά στο σπίτι της στο Essex. Οι γιατροί της είχαν γράψει περίπου 12 συνταγές με παυσίπονα και άλλα φάρμακα χωρίς όμως να της δώσουν λύση στο πρόβλημα.«Μόνο ένας γιατρός κάτι κατάφερε να δει μέσα στο αυτί μου, αλλά μου είπε ότι ήταν μια μάζα από συσσωρευμένο κερί», λέει η γυναίκα, που κράτησε το σώμα της πασχαλίτσας για να το δείξει στο γιατρό της που δεν κατάφερε να την βοηθήσει.



«Εκρηξη» στα γκατζετ προσωπικης υγειας και γυμναστικης


Αλματώδη αύξηση στις συσκευές προσωπικής υγείας και γυμναστικής διαπιστώνει η Consumer Electronics Association (CEA), ο οργανισμός που διοργανώνει κάθε χρόνο τη διεθνή έκθεση ηλεκτρονικών CES στο Λας Βέγκας. Όπως ανακοίνωσε ο οργανισμός πριν από δύο ημέρες, για την επομένη διοργάνωση αναμένεται σε σχέση με πέρυσι αύξηση κατά 25% των εταιρειών που θα παρουσιάσουν αντίστοιχα προϊόντα. Έτσι, περισσότερες από 215 εταιρείες έχουν ήδη νοικιάσει περίπτερα στον χώρο της έκθεσης, η οποία θα διεξαχθεί στο χρονικό διάστημα 8-11 Ιανουαρίου 2013.
«Παρατηρείται μία έκρηξη στις “έξυπνες” εφαρμογές προσωπικής υγείας και γυμναστικής, οι οποίες συνδυάζουν την επεξεργασία πολλαπλών δεδομένων, την κοινωνική δικτύωση και την ευκολία», δήλωσε ο Gary Shapiro, πρόεδρος του CEA. «Στην έκθεση θα μπορεί κανείς να δει από κοντά συσκευές οι οποίες μπορούν να διαγιγνώσκουν, να παρακολουθούν και να κάνουν πιο ήπια τα συμπτώματα πολλών ασθενειών μέσω παιχνιδιών. Έτσι, βοηθούν όσους πάσχουν από κάποιο χρόνιο νόσημα να υιοθετήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής».
Οι 215 και πλέον εκθέτες θα παρουσιάσουν συσκευές «νέας γενιάς», οι οποίες δεν περιορίζονται στο να μετρούν το βάρος, τον Δείκτη Μάζας Σώματος (ΔΜΣ) ή την κατανάλωση θερμίδων, όπως έκαναν μέχρι σήμερα τα γκάτζετ της κατηγορίας. Επομένως, οι συσκευές αυτές, και το αντίστοιχο software, θα προσφέρουν στον θεράποντα γιατρό πρόσβαση στο πλήρες ιατρικό ιστορικό και τα βιομετρικά δεδομένα του χρήστη.
Μέσα στην επόμενη πενταετία, μόνο οι πωλήσεις γκάτζετ που θα φοριούνται από όσους αθλούνται, για να καταγράφουν χρήσιμες παραμέτρους και να κάνουν πιο διασκεδαστική και πιο αποτελεσματική τη γυμναστική, αναμένεται να φτάσουν τις 170 εκατομμύρια συσκευές. Στα γκάτζετ αυτά είναι αφιερωμένο μάλιστα το συνέδριο FitnessTech Conference Trackwill, που θα διεξαχθεί στα πλαίσια της έκθεσης και στο οποίο θα εξετασθούν από εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας μέχρι «έξυπνες» συσκευές που προσαρμόζουν αυτόματα το καθημερινό πρόγραμμα προπόνησης.
Ένα δεύτερο παράλληλο συνέδριο, το Digital Health Summit, θα είναι αφιερωμένο σε τεχνολογίες τηλεϊατρικής. Σε αυτό θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 800 γιατροί και ειδικοί στην τεχνολογία, οι οποίοι θα διερευνήσουν με ποιο τρόπο τα «έξυπνα» ιατρικά συστήματα θα επιτρέπουν σύντομα σε κάθε γιατρό να παρακολουθεί τους ασθενείς του ακόμη και από απόσταση χιλιομέτρων. Περιορίζοντας έτσι τη συχνότητα με την οποία όποιος πάσχει από κάποιο νόσημα χρειάζεται να επισκέπτεται κλινικές και ιατρεία.
Η CES είναι μία από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως εκθέσεις τεχνολογίας, ενώ φέτος θα φιλοξενήσει περισσότερες από 3.000 εταιρείες ηλεκτρονικών. Οι τομείς που καλύπτει ξεκινούν από τα «έξυπνα» σπίτια και τα ηλεκτρονικά συστήματα των οχημάτων, και φθάνουν στις τηλεοράσεις, τις παιχνιδοκονσόλες και τις φωτογραφικές μηχανές.

Mega Casino Mega Casino

Αδυνατισε απο τον καναπε σου: Το μονο που χρειαζεται ειναι μια ταινια τρομου!


Έχεις περιττά κιλά, αλλά στην ιδέα και μόνο του γυμναστηρίου βγάζει σπυράκια και κάθε μορφής άσκηση σου προκαλεί τρόμο. Μην ανησυχείς, ένας επιστήμονας σου έχει τη λύση και μάλιστα χωρίς καν να κουνηθείς από τον καναπέ σου. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να πατήσεις το play.
Σύμφωνα με τον Δρ. Ρίτσαρντ Μακένζι από το Πανεπιστήμιο του Γουέστμινστερ, μια ταινία τρόμου είναι αρκετή για να κάψεις ως και 184 θερμίδες. «Βλέποντας μια ταινία τρόμου μπορείτε να κάψετε αρκετές θερμίδες, όσες θα χάνατε κάνοντας τρέξιμο ή ποδήλατο για 30 λεπτά», ανέφερε ο επιστήμονας, μιλώντας στη Daily Mail.
Ο Μακένζι εξήγησε ότι μαζί με την ερευνητική του ομάδα «διαλέξαμε 10 ταινίες και καταγράψαμε την καρδιακή συχνότητα, την πρόσληψη οξυγόνου και διοξειδίου του άνθρακα στους θεατές, ανάλογα με το φιλμ που επέλεξαν να δουν, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι τα συναισθήματα φόβου προκάλεσαν απελευθέρωση της αδρεναλίνης, η οποία με τη σειρά της αύξησε το μεταβολικό ρυθμό».
Μάλιστα, για να διευκολύνει περισσότερο τους ενδιαφερόμενους, ο Μακένζι έφτιαξε μια λίστα με τις «αδυνατιστικές» ταινίες και τις θερμίδες που θα κάψει όποιος τις παρακολουθήσει.
1. «Η Λάμψη», 184 θερμίδες
2. «Τα Σαγόνια του Καρχαρία», 161 θερμίδες
3. «Ο Εξορκιστής», 158 θερμίδες
4. «Alien», 152 θερμίδες
5. «Saw», 133 θερμίδες
6. «Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες», 118 θερμίδες
7. «Μεταφυσικά Φαινόμενα», 111 θερμίδες
8. «Blair Witch Project», 105 θερμίδες
9. «Ο δολοφόνος με το πριόνι», 107 θερμίδες
10. «Καραντίνα», 101 θερμίδες



http://www.iefimerida.gr


Εκθεση-σοκ: Πανω απο το 1/3 των Κονγκολεζων παραδεχεται πως εχει διαπραξει βιασμο!


«Οι γυναίκες που δεν ντύνονται ευπρεπώς αποζητούν το βιασμό». Αυτή είναι η εδραία πεποίθηση του ανδρικού πληθυσμού του Κονγκό, με τον έναν στους τέσσερις άνδρες να εκφράζει απροκάλυπτα την παραπάνω άποψη και με έναν στους τρεις να παραδέχεται πώς έχει επιδοθεί στην πράξη του βιασμού. Υπάρχουν όμως ακόμη χειρότερα στοιχεία...
Σύμφωνα με στατιστική έρευνα, το 61.4% των ερωτηθέντων ανδρών αποφάνθηκε ότι ενίοτε οι γυναίκες αξίζουν τον ξυλοδαρμό, τη στιγμή που το 42.7% πιστεύει πως «αν μια γυναίκα δεν προβάλλει σωματική αντίσταση όταν εξαναγκάζεται να κάνει σεξ, τότε η πράξη δεν θεωρείται βιασμός». Τέλος, για το 27% οι γυναίκες μερικές φορές αποζητούν  το βιασμό, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο «κώδικα ηθικής», το 40% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι ο άνδρας πρέπει και μπορεί να διώχνει τη γυναίκα του, όταν αυτή έχει πέσει θύμα βιασμού.
Τα πορίσματα της στατιστικής έρευνας έδειξαν ότι η σεξουαλική βία είναι κάτι παραπάνω από πολεμικό όπλο, καθώς αντικατοπτρίζει την ευρεία αποδοχή μίας σειράς από άκαμπτες πατριαρχικές νόρμες και μυθεύματα περί της πράξης του βιασμού.
Με αυτό το σκεπτικό, που θέλει τη γυναίκα απολύτως και σε όλες τις περιπτώσεις υπεύθυνη για τις βίαιες πράξεις που επιτελούνται πάνω της παρά τη θέλησή της, ένας 48χρονος άνδρας ομολόγησε ότι κάποτε μπήκε στο κατάστημά του ένα μικρό κορίτσι για να ζητήσει λίγο νερό. Και προσθέτει: «Όταν ένα κορίτσι ζητάει με τέτοιο τρόπο νερό, θέλει σεξ. Γι' αυτό και την πήρα παράμερα. Πιστεύω πως της άρεσε, επειδή το σώμα της μου δεν αρνήθηκε να διεισδύσω μέσα του».
Ειδικοί αναφέρουν ότι οι ένοπλες ομάδες θεωρούν τη βία πραγματικό όπλο. Ταυτόχρονα, η ανυπαρξία αποτελεσματικού συστήματος δικαίου στο ανατολικό Κονγκό επιτρέπει τη διαιώνιση της ατιμωρησίας, επιδεινώνοντας την κατάσταση. Μία εμπόλεμη κατάσταση η οποία εδώ και δύο δεκαετίες έχει επιφέρει το θάνατο και τον εκτοπισμό εκατομμυρίων ανθρώπων.

Πηγή: Guardian

http://www.iefimerida.gr

Δολοφονησαν την κορη τους επειδη μιλουσε με ενα αγορι

ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ


Αποτροπιασμό προκαλεί η δολοφονία μίας 15χρονης κοπέλας στο Πακιστάν από τους ίδιους τους γονείς της. Η άτυχη έφηβη βρήκε φρικτό θάνατο από τα χέρια των γονιών της, καθώς αφού την ξυλοκόπησαν, Στη συνέχεια την περιέλουσαν με οξύ, επειδή την είδαν να συζητάει με έναν νεαρό έξω από την πόρτα του σπιτιού τους, σύμφωνα με το newsbomb.gr. «Ο πατέρας άρχισε να την κτυπά, κατόπιν περιέλουσε το σώμα της με οξύ με τη βοήθεια της συζύγου του. Το κορίτσι υπέστη σοβαρά εγκαύματα, όμως οι γονείς περίμεναν ως την επόμενη ημέρα για να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο, όπου υπέκυψε», δήλωσε αξιωματούχος της τοπικής αστυνομίας.


Η μεγαλύτερη αδελφή του θύματος επικοινώνησε με την αστυνομία λίγο μετά την ταφή του, ζητώντας να διεξαχθούν έρευνες.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους γονείς, οι οποίοι ομολόγησαν τη δολοφονία, υποστηρίζοντας πως «υποπτεύονταν πως η κόρη τους διατηρούσε δεσμό με ένα αγόρι».


http://www.trelokouneli.gr

Διεθνης Ελληνας διαιτητης εγινε παπας!


Έκανε πράξη το όνειρό του να φορέσει τη μαύρη στολή, να βάλει μια σφυρίχτρα στο στόμα και να γίνει διαιτητής...

Τα χρόνια πέρασαν, η καριέρα τελείωσε και αποφάσισε να αφοσιωθεί ψυχή τε και σώματι στον Ύψιστο.

Ο λόγος για τον Ναούμ Σταύρου, ο οποίος από μαυροφορεμένος ρέφερι έγινε ρασοφόρος, καθώς είναι πλέον ιερωμένος.

"Για μένα ήταν ό,τι αναζητούσα σε όλη μου τη ζωή", λέει ο πατήρ Ναούμ στην "Κυριακάτικη Δημοκρατία", ενώ για τα "τυχερά" της δουλειάς τονίζει: "Αυτά δεν υπάρχουν. Ο κόσμος υποφέρει, εμείς είμαστε για να τον βοηθάμε όχι για να τον επιβαρύνουμε. Εδώ δεν πήρα "τυχερά" ως διαιτητής, θα τα πάρω τώρα ως παπάς;".




woop.gr

Υαινες, Μπαμπουινοι και Πυθωνες τα κατοικιδια της Νιγηριας! (απιστευτες φωτο)


Θυμάμαι μια εποχή που ο καθένας από τους φίλους μου ήθελε να πάρει ένα Pitbull ή ένα Rottweiler ως κατοικίδιο ζώο, ακριβώς για να μπορούν καυχηθούν πόσο άγρια και δυνατά ζώα κατείχαν. Τώρα, κοιτάζοντας αυτές τις φωτογραφίες συνειδητοποιώ πως η Αφρικανοί είναι σε εντελώς άλλο επίπεδο, οποιοδήποτε από τα κατοικίδια ζώα τους, είτε πρόκειται για ύαινες, η για μπαμπουίνους ή πύθωνες θα έκαναν ένα pitbull να ικετεύει για έλεος.

Οι εικόνες φαίνονται πολύ αφύσικες, αφού τα άγρια ​​ζώα, με τις  τεράστιες αλυσίδες  περασμένες στο λαιμό τους και τη χρήση τους ως κατοικίδια ξενίζει.










































http://kanapedatos.blogspot.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger