Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Γυμνη για το Γερμανικο Playboy η κορη του Chris De Burgh! (φωτος)

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Μια σούπερ αισθησιακή φωτογράφιση έκανε για το playboy η κόρη του διάσημου τραγουδιστή Chris De Burgh. Οι φωτογραφίες της ξανθιάς κούκλας θα δημοσιευτούν στο Γερμανικό playboy που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο. Οι υπεύθυνοι του περιοδικού περιμένουν ρεκόρ πωλήσεων.


Πάρτε μια γεύση απ΄ την πανέμορφη ξανθιά:



























































Οι πιο sexy τηλεοπτικες μπατσινες

Τις συγκεκριμένες κυρίες θα τις αφήναμε πολύ ευχάριστα να μας συλλάβουν και να μας ανακρίνουν.

 


Αφορμή για αυτό το αφιέρωμα υπήρξε μια γυναίκα. Γενικά για όλα όσα γίνονται σε αυτή τη ζωή ευθύνεται μια γυναίκα αλλά αυτό είναι κουβέντα για άλλη ώρα. Η Andy McNally (κατά κόσμον Missy Peregrym) είναι αστυνομικός στη σειρά Rookie Blue. Δεν ξέρεις αυτή τη σειρά; Πολύ λογικό και δεν έχει καμία σημασία.

Το θέμα είναι ότι κάθε καλή αστυνομική σειρά έχει και μία γκόμενα για να ψαρώνεις μαζί της. Όχι απαραίτητα υπεργκόμενα γιατί αυτό θα ήταν αφύσικο. Αλλά μια γκόμενα που μπορείς να την γουστάρεις εμφανισιακά, να την στηρίζεις στη μάχη ενάντια στο κακό και να τσαντίζεσαι κάθε φορά που την ρίχνει ένας βλάκας ανώτερός της τεντιμπόης.

Με αφορμή την McNally λοιπόν, ιδού οι πιο sexy τηλεοπτικές μπατσίνες των τελευταίων ετών...

Sarah Shahi από το Life

 
Είναι Τεξανή. Είναι πρώην cheerleader του NFL. Α ναι. Έχει και αυτό το μείγμα Ιρανής με Ισπανίδα λόγω γονιδίων που δίνει στην εμφάνισή της αυτό το κάτι παραπάνω. Δίκαια έχει περάσει από τις πασαρέλες, δίκαια δεν την αφήνουν να φύγει από το Fairly Legal. Την μπατσίνα πάντως την έκανε στο Life. Μια σειρά που πέρασε και δεν ακούμπησε. Δεν προσέχεις αυτά που γράφω ε; Κοιτάς τη φωτογραφία της ε;

Stana Katic από το Castle

 
Η επιτομή του άτολμου φλώρου ο Mr Castle και όλοι οι πιστοί της σειράς αναρωτιούνται σε ποια σεζόν θα φτάσουμε για να τον δούμε να κάνει μια σωστή κίνηση. Όχι αυτά τα ξέρω γω και ντάξει. Η καναδέζα Katic είναι αρκετά όμορφη αλλά μέχρι εκεί.

Yvonne Strahovski από το Chuck

 
Γεννημένη στην Αυστραλία από Πολωνούς γονείς, η Yvonne Strahovski δεν έκανε ποτέ μεγάλη εντύπωση κινηματογραφικά. Με την συμμετοχή της στο Chuck όμως απέκτησε το δικό της φανατικό κοινό. Καλά, όχι και τόσο φανατικό αλλά δεν συναντάς και πολύ εύκολα πολύ ωραίες ξανθιές μέσα σε ένα αστυνομικό τμήμα.

Angie Harmon από το Rizzoli & Isles

 
Αν και πλησιάζει τα 40, η Harmon είναι η επιτομή της δυναμικής γυναίκας. Πολύ δίκαια λοιπόν βρίσκεται σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο Rizzoli & Isles και μάλιστα καταφέρνει και κουμαντάρει ό,τι ένστολο αρσενικό μπλέκεται στα πόδια της και τις υποθέσεις της.

Michelle Rodriguez από το Lost

 
Πρώην αστυνομικός, καμία σχέση με αστυνομική η σειρά αλλά ποτέ δεν πρέπει να χάνεις την ευκαιρία να βάζεις σε μια μαζευτική λίστα την Michelle Rodriguez. Το γιατί το αντιλαμβάνεσαι εύκολα αν έχεις δει έστω μερικά δευτερόλεπτα από κάποια από τις εμφανίσεις της. Ειδικά σε ταινίες Tarantino.

Grace Park από το Hawaii Five-O

 
Μοιάζει αρκετά με Χαβανέζα αλλά είναι από τον Καναδά. Όπως και να χει είναι ένας από τους καλύτερους λόγους για να βλέπεις την σειρά. Μαζί με το σκηνικό των γυρισμάτων δηλαδή. Που είναι στη Χαβάη. Η “Kono” της σειράς δεν έχει χαρίσει σχεδόν καμία sexy σκηνή στους θαυμαστές αλλά δεν πειράζει. Είναι το surf girl που γουστάρουμε.

Carla Gugino από το Karen Sisco

 
Έχει παίξει ελάχιστα την αστυνομικό, αλλά όπως και η Rodriguez, η Carla Gugino είναι μια γυναίκα που ταιριάζει σε κάθε περίσταση. Milf με την πρώτη ματιά, ορισμός της λέξης γυναίκα και μια φιλμογραφία που ξεκινά στη δεκαετία του 80 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Marg Helgenberger από το CSI

 
Με τέτοιο όνομα νομίζεις ότι θα σε δείρει. Βασικά και με το attitude στη σειρά νομίζεις ότι θα σε δείρει. Έχει προταθεί για πάρα πολλά βραβεία σε Χρυσές Σφαίρες κλπ αλλά χωρίς αυτή την εμφάνιση δεν νομίζω να τα είχε καταφέρει.

Missy Peregrym από το Rookie Blue

 
Είναι ξεκάθαρα η γκόμενα της σειράς μιας και οι υπόλοιπες είναι λίγο ξενέρωτες. Και σου κάνει για το καλό μελαχρινό κοριτσάκι που θα ήθελες να βγάλεις βόλτα να φάτε frozen yoghurt. Μόνο που βγάζει έναν τσαμπουκά που σε κρατάει κολλημένο στην οθόνη. Ακόμα κι αν βλέπεις αυτό το Beverly Hills των αστυνομικών σειρών.


H Ζετα Θεοδωροπουλου φοραει οτι πιο σεξι σε μαγιο κυκλοφορει και μας στελνει...

Σηκώνουμε τα χέρια ψηλά αλλά και τη χαμένη μας διάθεση.
Η Ζέτα Θεοδωροπούλου ανεβάζει φωτο, όπου φορά ό,τι πιο σέξι κυκλοφορεί σε μαγιό. Η ζωή σου έχει αρχή αλλά ποτέ δεν ξέρεις το τέλος της. Μάθε λοιπόν ότι απόψε είναι και το τέλος σου, αφού με αυτή τη φωτογραφία σε βλέπουμε παρέα μας διασωληνωμένο στην εντατική.
Ζέτα σ’ αγαπάμε αλλά δεν θέλουμε να πονάμε. Σε αναζητάμε ως αποκλειστική μας νοσοκόμα. Για το φιλί της ζωής ρε γ…..ο!



Sunny Μπαλτζη: Εξηγει γιατι εκανε την topless φωτογρφιση! (σεξι φωτο)



Η Sunny Μπαλτζή είναι σίγουρα μία ανατρεπτική προσωπικότητα και η λέξη σύμβαση, όπως υποστηρίζει, δεν χωράει στο λεξιλόγιό της. Στους ανθρώπους που την ξέρουν δεν έκανε εντύπωση η topless φωτογράφισή της στο περιοδικό Inked. Ωστόσο συζητήθηκε αρκετά....



Η στιχουργός και συνθέτης, μιλώντας στο περιοδικό ΕΓΩ, εξηγεί γιατί πόζαρε ημίγυμνη στον φωτογραφικό φακό και απαντά σε όσους την χαρακτήρισαν προκλητική. “Ο καθένας την ονομάζει όπως θέλει. Εδώ ταιριάζει αυτό που είχε πει Federico Fellini: “Μου μου λέτε τι κάνω. Δεν θέλω να ξέρω!”. Αν ήταν στο χέρι μου, θα ήταν πιο extreme το concept. Για μένα, η συγκεκριμένη φωτογράφιση είναι τόσο προκλητική όσο το να κάνω στριπτίζ σε πλαζ γυμνιστών!”, ξεκαθαρίζει η Sunny.



Και συνεχίζει: “Δεν ήμουν εγώ στην topless φωτογράφιση, ήταν ένας ρόλος. Αυτή ήταν μία τύπισσα κάπου στην Αριζόνα, που φοράει ψηλά τακούνια στην έρημο, οδηγεί φορτηγάκι και έχει αδέλφια της τους Ντιουκς! Δεν θεωρώ ότι, βλέποντας κάποιος τη φωτογράφιση, βλέπει τη δική μου σεξουαλική εικόνα. Ένα concept βλέπει.”

http://www.tlife.gr

Κρυφη καμερα επιασε τη νυφη να απατα το γαμπρο με τον κουμπαρο! Δειτε το βιντεο



Κρυφή κάμερα ασφαλείας τσάκωσε τη νύφη σε ερωτικές περιπτύξεις με τον κουμπάρο λίγο πριν το μυστήριο.



Το παράνομο ζευγαράκι βγήκε στον προαύλιο χώρο της αίθουσα όπου θα πραγματοποιείτο η τελετή, μην μπορώντας να συγκρατήσει το πάθος του.

Σε κάποια στιγμή δε, ο κουμπάρος ακούει τον γαμπρό να έρχεται ψάχνοντας τη νύφη και εξαφανίζεται εν ριπή οφθαλμού από το πλάνο, αφήνοντας την κυρία να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Η άπιστη νύφη όμως δεν πτοήθηκε... Η συνέχεια στο βίντεο που ακολουθεί:



http://www.radar.gr

Τι ηλικια ειχαν οι stars την πρωτη τους φορα στο σεξ!


Η Paris Hilton ήταν 15 όταν έκανε για πρώτη φορά σεξ με τον αδερφό της Tori Spelling, Randy - σε ένα ξενοδοχείο στο Palm Springs. Η Angelina Jolie ήταν μόλις 14. Η Jaime Pressly έχασε την παρθενιά της στα 14 με τον 16 χρονών αγόρι της στη γενέτειρά της στο Kinston, North Carolina...

Ο Matthew McConaughey στα 15 του και όταν δημοσιογράφοι ρώτησαν για περισσότερες λεπτομέρειες τους είπε: «Δεν είναι δουλειά σας».

Η Jessica Simpson απείχε από το σεξ μέχρι που παντρεύτηκε τον πρώτο σύζυγό της, τον Nick Lachey.(κορίτσι για σπίτι)

Ο Daniel Radcliffe έκανε σεξ για πρώτη φορά στα 16 με μία κομμώτρια, ονόματι Amanda Byrne.

Η Sienna Miller, όπως και ο Daniel Radcliffe, ήταν μόλις 16 μικρό αθώο κορίτσι όταν έχασε την παρθενιά της.

Η ηθοποιός Tina Fey άντεξε χωρίς σεξ μέχρι τα 24 της χρόνια , μέχρι που συνάντησε τον σύζυγό της.

Η Hilary Duff υποστηρίζει ότι ξεπαρθενεύτηκε όταν ήταν 20 χρονών.

Η Kelly Osbourne ήταν ένα 16-χρονό μικρό γλυκό κορίτσι, όταν του έδωσε να καταλάβει!

Ο μπαμπάς Ozzy ήταν μόλις 14.

Η Adriana Lima όπως υποστήριζε από πολύ πριν κράτησε την παρθενιά της μέχρι να παντρευτεί τον σύζυγο της.

Το Supermodel , η Kate Moss τα έδωσε όλα , στην ηλικία των 14, όταν πήγε σε οικογενειακές διακοπές στις Μπαχάμες (δεν μας κάνει και τρομερή εντύπωση!).

Η Marcia Cross από τις "Νοικοκυρές σε Απόγνωση" ήθελε να ενηλικιωθεί πρώτα και μετά να μπει σε ερωτικές περιπέτειες . Αφού έκλεισε τα 18 δώστου!!

H αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο Brooke Shields άντεξε μέχρι τα 20 της χρόνια. Μέχρι να γνωρίσει τον ηθοποιό Dean Cain.

Η Fergie, το καλό μας το κορίτσι, ενηλικιώθηκε και μετά έκανε σεξ.

Ο Johnny Depp έχασε την παρθενιά του στα 13 του(!). Αναρωτιέμαι αν ένιωσε τίποτα...

Το ίδιο έγινε και με τον Lil Wayne που γνώρισε τον έρωτα όταν ήταν μόλις 13 χρονών.

Η αγαπημένη μας Megan Fox έχασε την πολύτιμη παρθενιά της στην ηλικία των 17 και είπε πως "η πρώτη της φορά δεν ήταν «δύσκολη» επειδή ήταν «ερωτευμένη... Ήταν ωραία."

http://www.aniwthoi.net

Η επιστροφη του Robbie Williams...

Ο άλλοτε βασιλιάς της βρετανικής πoπ, Robbie Williams, σε μια προσπάθεια να κατακτήσει ξανά την κορυφή στο χώρο της μουσικής και του θεάματος, ξεκίνησε την πρώτη του «ατομική» περιοδεία, μετά από το 2009.

Η πρώτη εμφάνιση του σταρ στην Ακαδημία του Leeds της Αγγλίας ενθουσίασε τους θαυμαστές του, ενώ μέχρι τώρα έχουν γίνει 500.000 αιτήσεις εισιτηρίων για τις τέσσερις συνολικά συναυλίες που θα δώσει ο Williams στο Ηνωμένο Bασίλειο.

Η περιοδεία του καλλιτέχνη συμπίπτει χρονικά με την ηχογράφηση του νέου του άλμπουμ, με τίτλο «Take the crown», το οποίο ολοκληρώθηκε και αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα στην αγορά. Ο ίδιος ο ερμηνευτής δήλωσε πως ανυπομονεί μέχρι να φτάσει η στιγμή που το καινούργιο του τραγούδι «Candy» θα ακούγεται επισήμως, από τα ραδιόφωνα.

Ο 38χρονος Βρετανός καλλιτέχνης, με το σαρδόνιο χαμόγελο, συμμετείχε πέρυσι στην επανένωση του συγκροτήματος των «Take That», αλλά το «φημισμένο», εύθραυστο «εγώ» του είχε ήδη πληγωθεί από τη χλιαρή υποδοχή που του επεφύλαξε το κοινό μετά και την κυκλοφορία των τελευταίων δύο προσωπικών του άλμπουμ. Τώρα, παρουσία 2.300 οπαδών του, ο αστέρας της ποπ μουσικής εμφανίστηκε στη συναυλία του Leeds, εκτελώντας τις γνωστές του χορευτικές κινήσεις και με τη χαρακτηριστική του συμπεριφορά που οι θαυμαστές του ξέρουν να αναγνωρίζουν. Στο μουσικό του πρόγραμμα συμπεριέλαβε κυρίως παλιές επιτυχίες, ανάμεσα σε αυτές και τα τραγούδια «Angels», «She's The One», «Let Me Entertain You» και «Rock DJ».

Η περιοδεία του Robbie Williams συνεχίζεται με συναυλία στη Γλασκόβη και τις επόμενες ημέρες στο Δουβλίνο, όπου και θα τραγουδήσει προκειμένου από τη συναυλία του να συγκεντρωθούν χρήματα υπέρ οργανώσεων για την προστασία των παιδιών, όπως η Unicef. Η πραγματικότητα ωστόσο, ίσως αναγκάσει τον τραγουδιστή να αναβάλει τα επαγγελματικά του σχέδια, αφού από μέρα σε μέρα, η σύζυγος του, ηθοποιός και μοντέλο, Ayda Field, πρόκειται να γεννήσει το παιδί τους και πιθανώς θα χρειάζεται τον Williams στο πλευρό της.
clickatlife.gr

Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο!!! Δειτε το οσοι νομιζεται οτι τα εχετε δει ολα!



Απλά, όταν νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα επιβάλλεται να δείτε αυτό!

Ο τύπος κάνει τατουάζ μια πληθωρική γυναίκα και....

Η συνέχεια σε εικόνες:




Βάζει εμφυτεύματα σιλικόνης στο τατουάζ !!!

Απλά απίστευτο!

http://kanapedatos.blogspot.gr/


Ηττα ΣΟΚ για τον Παναθηναικο

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάζοντας πολύ κακό πρόσωπο στην Κομοτηνή γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Πανθρακικό με έναν πρώην πράσινο, τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, να πληγώνει το Τριφύλλι και να κάνει εμφανή τα πολλά κενά στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Κατώτερος των περιστάσεων και άστοχος όσο δεν πάει ήταν ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό και δίκαια γνώρισε την ήττα από την ομάδα της Κομοτηνής με 1-0 χάρη σε ένα γκολ του Δημήτρη Παπαδόπουλου επτά λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα.

Το Τριφύλλι πλήρωσε ουσιαστικά την αστοχία του καθώς αν και δημιούργησε ευκαιρίες δεν μπορούσε με τίποτα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κουτσόπουλου δείχνοντας την φανερή αδυναμία των πράσινων στο σκοράρισμα. Από την άλλη η ομάδα του Πανθρακικού έδειξε καλά στοιχεία, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και δίκαια πήρε την νίκη.

Ο Φερέρα παρέταξε την ομάδα του χρησιμοποιώντας και τον Κουίνσι αλλά και τον Σισοκό θέλοντας να κάνει ακόμα πιο επιθετικό το Τριφύλλι και να βρει λύση στο σκοράρισμα. Που από ότι φαίνεται εξελίσσεται σε "γάγραινα" για τον Παναθηναϊκό.

Δεν τα κατάφερε όμως καθώς οι παίκτες του ήταν άστοχοι και πλήρωσαν την αστοχία τους. Σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που ναι μεν είχαν λιγότερες φάσεις από τους πράσινους αλλά εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία που τους δόθηκε στο 83' σκοράροντας μετά από ωραία αντεπίθεση και τελείωμα του Παπαδόπουλου.

Γήπεδο: Κομοτήνης

Διαιτητής: Αρετόπουλος

Πανθρακικός (Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Στάθης (66' Σκλιοπίδης), Βαϊρουά (76' Μουνάφο), Παπαδόπουλος, Λουσέρο, Σερφά, Μακροδημήτρης, Χρήστου, Μπαϊκαρά (66' Μίνγκας), Σαρακατσάνος, Λαδάκης.

Παναθηναϊκός (Φερέιρα): Καρνέζης, Σισοκό, Πίντο, Ζέκα, Βιτόλο, Χριστοδουλόπουλος (67' Μαυρίας), Σεϊταρίδης (59' Μαρίνος), Φορναρόλι, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Κουίνσι (70' Τοτσέ).

Κίτρινες κάρτες: 25' Χριστοδουλόπουλος, 26' Μακρηδημήτρης, 43' Στάθης, 50' Σαρακατσάνος, 66' Κουίνσι

Σκόρερ: 83' Παπαδόπουλος

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός ήταν λογικό να μπει πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και να έχει την κατοχή της μπάλας καθώς ο Πανθρακικός του έδωσε χώρο στο γήπεδο. Οι πράσινοι έφτασαν στην πρώτη καλή στιγμή στο 8' όταν ο Σεϊταρίδης έκανε την κάθετη μπαλιά προς τον Φορναρόλι ο οποίος κυνήγησε την μπάλα, ο Σαρακατσάνος μπερδεύτηκε με τον Κουτσόπουλο, η μπάλα κατευθύνθηκε προς το τέρμα αλλά τελευταία στιγμή ο αμυντικός των γηπεδούχων έδιωξε.

Στο 13' ήταν σειρά του Πανθρακικού να απειλήσει με τον Παπαδόπουλο ο οποίος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Βαϊρουά έστειλε την μπάλα μόλις άουτ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν νέα καλοί στιγμή αλλά ο Μπαϊκαρά από κοντά μετά από παράλληλο γύρισμα σούταρε έξω.

Ο Παναθηναϊκός πίεσε, γύρισε την μπάλα στο χώρου του κέντρου και έψαξε για τις λύσεις που θα τον έφερναν μπροστά από την εστία του Πανθρακικού. Στο 18' ο Σπυρόπουλος βγήκε ωραία στην αριστερή πλευρά έκανε το γύρισμα αλλά ο Κουίνσι έκανε το τσαφ στην προσπάθεια του να σουτάρει προς την εστία του Κουτσόπουλου.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία

Το Τριφύλλι έχασε την μεγαλύτερη του ευκαιρία στο 32' όταν ο Φορναρόλι βγήκε στην αντεπίθεση έκανε την κάθετη για τον Κουίνσι ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Κουτσόπουλου αλλά το πλασέ του Γκανέζου έδιωξε με τα πόδια ο γκολκίπερ του Πανθρακικού. Εν συνεχεία η μπάλα πήγε στον Φορναρόλι που σούταρε απευθείας από δύσκολη θέση με τον Κουτσόπουλο να αποκρούει και πάλι.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν και αυτοί με μια καλή ευκαιρία στο 33' όταν μετά από παράλληλο γύρισμα ο Παπαδόπουλος δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή.

Ο Παναθηναϊκός θέλοντας να κλείσει το πρώτο μέρος με ένα γκολ πίεσε για να το πετύχει. Στο 41' όμως το σουτ του Σεϊταρίδη από μακριά έδιωξε ο Κουτσόπουλος ενώ στο 43' ο Σισοκό πήρε με ωραίο κοντρόλ την μπάλα μπροστά του από τα αριστερά, πέρασε τον Σαρακατσάνο αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε μόλις έξω από το δοκάρι του Κουτσόπουλου.

Πιο δυνατά το Τριφύλλι

Πανθρακικός και Παναθηναϊκός μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο μέρος χωρίς αλλαγές με το Τριφύλλι από τα πρώτα λεπτά να πιέζει για ένα γκολ που θα τον έφερνε πιο κοντά στην νίκη. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις στο 48' ο Χριστοδουλόπουλος έκανε έξυπνη σέντρα αλλά ο Σισοκό δεν πρόλαβε απλά να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Πέντε λεπτά αργότερα ο Λάζαρος εκτέλεσε το κόρνερ αλλά η προβολή του Φορναρόλι έφυγε άουτ.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 55' όταν το σουτ του Βαϊρουά πέρασε ψηλά έξω από την εστία του Καρνέζη αλλά αυτή ήταν και η μόνη αξιόλογη φάση των γηπεδούχων στο δεύτερο μέρος που δεν απείλησαν σε αντίθεση με το πρώτο ημίχρονο.

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε κοντά στο γκολ στο 60' όταν ο Χριστοδουλόπουλος βρήκε τον Κουίνσι αυτός έφυγε από την δεξιά πλευρά αλλά σούταρε στην εξωτερική πλευρά των γκολπόστ.

Αλλαγές από τον Φερέιρα

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα βλέποντας ότι η ομάδα του δεν μπορεί να σκοράρει προσπάθησε να αλλάξει τα πράγματα βγάζοντας τους Κουίνσι και Χριστοδουλόπουλο και περνώντας στην θέση του τους Τοτσέ και Μαυρία.

Οι αλλαγές αυτές όμως δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα καθώς το Τριφύλλι δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ. Στο 77' η μπάλα έφτασε στον Τοτσέ ο Ισπανός σκόραρε αλλά ήταν σε θέση οφ σαίντ. Στο επόμενο λεπτό όμως ο Μαυρίας έκανε την σέντρα από τα δεξιά και ο Τοτσέ από το ύψος της μικρής περιοχής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα έξω.

Στο 81' ο Σπυρόπουλος με νέα σέντρα γύρισε προς τον Σισοκό ο οποίος έκανε το πλασέ αλλά έπιασε ο Κουτσόπουλος. Ενώ στο 82' ο Φορναρόλι δεν πρόλαβε να γυρίσει σωστά την μπάλα.

Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να σκοράρει ο Πανθρακικός δεν έχασε την ευκαιρία και ένας πρώην ποδοσφαιριστής του Τριφυλλιού, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, τον πλήγωσε στο 83' όταν μετά από ωραία σέντρα του Μουνάφο με όμορφο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καρνέζη γράφοντας το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Ο Παναθηναϊκός μέχρι την λήξη του ματς δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά και το τελευταίο σφύριγμα του Αρετόπουλου βρήκε τον Πανθρακικό να πανηγυρίζει μια μεγάλη νίκη.

Το Κλειδί

Η προσθήκη των Βαϊρουά και Παπαδόπουλου στην ομάδα του Πανθρακικού έχει ανεβάσει σε επίπεδο την ομάδα της Κομοτηνής. Κάθε καλή ενέργεια περνούσα από τα πόδια των δυο άσσων των γηπεδούχων που αρκετές φορές μάλιστα συνδυάστηκαν δημιουργώντας προβλήματα. Το γκολ μάλιστα προήλθε από τα πόδια του Έλληνα στράικερ ο οποίος σκόραρε κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Η απογοήτευση

Ο Παναθηναϊκός δεν βρίσκει δίχτυα με τίποτα. Φορναρόλι, Σισοκό, Κουίνσι και Τοτσέ έχασαν τα άχαστα. Σίγουρα στο ποδόσφαιρο όλα μπαίνουν και όλα χάνονται. Όταν όμως χάνεις τη μια ευκαιρία μετά την άλλη θα την πληρώσεις και αυτό έπαθε ο Παναθηναϊκός στην Κομοτηνή κόντρα στον Πανθρακικό.

 
Τα στατιστικά του αγώνα
Πανθρακικός
Παναθηναϊκός
1 Γκολ 0
1 Ασίστ 0
9 Τελικές Προσπάθειες 10
2 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 4
6 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 5
1 Κεφαλιές 1
4 Αποκρούσεις 2
34 Επεμβάσεις 29
33 Κλεψίματα 26
14 Φάουλ 15
0 Οφσάιντ 1
5 Κόρνερ 7
35 Λάθη 45
6/34 Γεμίσματα 6/36






































Ο 30χρονος γιος εφοπλιστη τα 20 χιλιαρικα για την εκτρωση και η αδυναμια στις βιζιτες!!!


Αλλάζει τις βιζιτό μοντέλες όπως ταπουκάμισα. Και μαγκιά του για κάποιους.. Αν συνιστά μαγκιά το να πληρώνει διότι δε μπορεί άλλιως να έχει γυναίκες στο κρεβάτι του…τι να πω. Η ιστορία του ξεκινάει πριν απο τρία χρόνια. Εκείνη την εποχή ο πρωταγωνιστής μας έχει σχέση με μια κοπέλα σοβαρή δικηγόρο. Ένα κορίτσι που θέλει πολύ να παντρευτεί. Η σχέση προχωρά την αφήνει έγκυο και κατόπιν την χωρίζει. Μάλιστα την υποχρέωσε να ρίξει το παιδί προσφέροντας 20,000 ευρώ. Τελικά η γυναίκα αποφασίζει να κάνει έκτρωση καθώς δεν έβλεπε κοινό μέλλον. Λίγους μήνες μετά το αγόρι αυτό συνάπτει σχέση με τραγουδίστρια. Οι δύο τους εμφανίζονται παντού μαζί χωρίς ποτέ να δίνουν τροφή για σχόλια. Δε γνώριζε κανείς για τη σχέση παρά μόνο οι «ντουλάπες» που έχει δίπλα του και τον φυλάνε. Ο κοινός παρονομαστής με την αοιδό; Έχουν και οι δύο καταγωγή νησιώτική και πιο συγκεκριμένα απο νησί εφοπλιστών. Την ίδια εποχή που είναι στη σχέση με την τραγουδίστρια ο τυπάκος διατηρεί δεσμό με μια άλλη κοπέλα την Ειρήνη με την οποία μάλιστα φεύγει κρυφά ταξίδι στην Λιβύη. Παράλληλα και με την Ειρήνη το αγόρι συνάπτει σχέση με νεαρό μοντέλο ονόματι Γιάννα-αγνώστων λοιπών στοιχείων- με ανατολική καταγωγή με την οποία οι πληροφορίες μου λένε πως είναι ακόμα μαζί. Μάλιστα είναι τόσο καλά μαζί που φέτος το καλοκαίρι το αγόρι έσκασε στο νησί του σκαφάτος μαζί της και την παρουσίασε στους γονείς της. Αποτέλεσμα; Η μαμά ειδικά να πάθει Ιλαρά. Και η ίντριγκα δεν τελειώνει εδώ. Το νησί είναι μικρό και τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα στην κερατωμένη αοιδό η οποία μετά απο πολλά χρόνια επιστρέφει στον τόπο της για διακοπές. Η παρακολούθηση ξεκινά. Ο εφοπλίσταρος φεύγει άρον άρον για να αποφύγει τα αυτονόητα… και καταλήγει η κερατωμένη αοιδός να κάνει κολλητηλίκια με την ξαδέρφη του. Αυτό θα πει ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!Κοινώς παρονομαστής όλων; Όλες οι κοπέλες έχουν αδυναμία σε χορηγούς…με την καλή έννοια!!!!

http://blogs.gossip-tv.gr

Στο BonusDeals ο επισκεπτης μπορει να βρει την προσφορα που θελει, αφου θα τις βρει κατηγοριοποιημενες ανα deal site, ανα προϊον η υπηρεσια και ανα περιοχη



Στο BonusDeals ο επισκέπτης μπορεί να βρει την προσφορά που θέλει, αφού θα τις βρει κατηγοριοποιημένες ανα deal site, ανά προϊόν ή υπηρεσία και ανά περιοχή (πχ. Γλυφάδα, Κηφισιά, Κολωνάκι, Σαντορίνη, Κρήτη - όχι μόνο Αθήνα, Υπόλοιπη Ελλάδα κτλ) ενώ παράλληλα μπορεί να κάνει απλή ή σύνθετη αναζήτηση με λέξεις κλειδιά. 

Δειτε τη νεα sexy αφισα της Ελενας Παπαριζου!




Δείτε τη νέα sexy αφίσα της Έλενας Παπαρίζου η οποία έγινε για μια συναυλία που θα γίνει στο Ο.Α.Κ.Α στις 21 Σεπτεμβρίου!






Σκυλος που φτανει τα... 2μ.23!


Ο Δίας, όπως τον χαρακτηρίζουν οι ιδιοκτήτες τους, ανακηρύχθηκε από το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ο ψηλότερος σκύλος του κόσμου. Με ύψος 1,12μ., ο Μεγάλος Δανός ζυγίζει 70 κιλά και όταν ανασηκώνεται στα πίσω πόδια του φθάνει στα 2,23 μέτρα!

ΠΗΓΗ: enikos.gr

Γ. Μαζωνακης: Σεξυ οσο ποτε σε ενα αισθησιακο βιντεο!

Αυτό το ανατρεπτικό, αισθησιακό, σέξι και καλογυρισμένο βίντεο βλέπουν όσοι βρεθούν στο Τhalassa για να απολαύσουν τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Στο βίντεο που προβάλλεται λίγο πριν ο δημοφιλής τραγουδιστής ανέβει στη σκηνή φαίνεται να ξυπνάει το πρωι να μπαίνει στο μπάνιο και να κάνει ντους φορώντας μόνο το λευκό ...και βρεγμένο μποξεράκι του.

Καλύτερα όμως να δεις το βίντεο...


Η μικρού μήκους ταινία, γυρίστηκε στο Private House του Island και την σκηνοθεσία υπογράφει ο Κωνσταντίνος Ρήγος

http://www.tlife.gr

Απιστευτο-Βιασε την παπια του πεθερου του…


Κι όμως η είδηση είναι υπαρκτή. Άντρας από την Bursa, επαρχία στην Τουρκία, κατηγορείται ότι βίασε μια πάπια!

Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τον άντρα, έπειτα από καταγγελίες για το «βασανισμό» του άτυχου ζώου.

Μάλιστα, οι καταγγελίες έγιναν από τα πεθερικά του, οι οποίοι έπιασαν τον γαμπρό τους στα πράσα με την πάπια!

Ο 50χρονος γαμπρός αρνείται τις κατηγορίες ενώ το θύμα παραμένει για τις πρώτες βοήθειες στον κτηνίατρο, αναφέρει η efthimia.gr.


Πατρα: Ο παππους ειναι... παλικαρι! Σεξ σε κοινη θεα στα 80 του! (αποκαλυπτικη φωτο)


Δείτε φωτογραφία. 80χρονος Πατρινός, αναστατώνει με τις σεξουαλικές επιδόσεις του ολόκληρη γειτονιά, αλλά και τους πιστούς της παρακείμενης εκκλησίας, έχοντας γίνει θέμα συζήτησης για τις «ηχηρές» περιπτύξεις του με την υπηρέτριά του!


Πάντως ο ίδιος, όχι μόνο αδιαφορεί για τα ...πικάντικα σχόλια που πλέον κάνουν το γύρο της συνοικίας, αλλά μοιάζει να τα προκαλεί κιόλας, αφού δεν διστάζει να κάνει έρωτα με ανοικτά τα παράθυρα και μπροστά στα μάτια των αποσβολωμένων γειτόνων!

Στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, που βρίσκεται στην περιοχή του Αγ. Διονυσίου, ο 80χρονος συμπολίτης διαμένει μόνος. Και ενώ η καθημερινότητά του, δεν απέχει και πολύ από αυτή όλων των υπολοίπων μοναχικών ηλικιωμένων ανθρώπων, τα πράγματα αλλάζουν κάθε Κυριακή.

Την ίδια μέρα, που οι πολλοί συνομήλικοι του μετά τον εκκλησιασμό τους, «σκοτώνουν» την ώρα τους στα καφενεία της πόλης, παίζοντας πρέφα και απολαμβάνοντας το τσάι τους, ο ίδιος αναλαμβάνει ...δράση!

Είναι η ημέρα, που η 50άρα υπηρέτρια, πηγαίνει στο σπίτι του, για να μαγειρέψει και να νοικοκυρέψει το διαμέρισμα.

Μόνο που η συγκεκριμένη οικιακή βοηθός, είναι τόσο ...ευσυνείδητη, που φροντίζει να δείχνει και με άλλους τρόπους την αφοσίωσή της στον γηραιό εργοδότη της...

Γύρω στις 10 το πρωί της Κυριακής, την ώρα που οι πιστοί επιστρέφουν από τη Θεία Λειτουργία του Ι.Ν. Αγίου Διονυσίου και περνούν κάτω από το μπαλκόνι του 80χρονου συνταξιούχου για να επιστρέψουν στα σπίτια τους, τότε βρίσκονται αντιμέτωποι με τον πειρασμό... Οι αναστεναγμοί των δύο παρτενέρ και τα σεξουαλικά παραγγέλματα του 80χρονου δονούν την ατμόσφαιρα, προκαλώντας αμηχανία και δεικτικά σχόλια.

Όπως γράφει το dete.gr οι φωνές πάθους των δύο εραστών ξεχύνονται από τα ανοικτά παράθυρα του πρώτου ορόφου σκανδαλίζοντας τους πιστούς και αναστατώνοντας τους γείτονες.

Η περίπου 50χρόνων οικιακή βοηθός, αποτελεί γνωστή φιγούρα στην τοπική κοινωνία, κάνοντας σχεδόν καθημερινά την εμφάνισή της στην οδό Μαιζώνος και Κορίνθου, στην πλ. Τριών Συμμάχων, αλλά και στο Μόλο.

Πρόκειται όπως αναφέρει το dete.gr για ένα πρόσωπο που δεν περνάει απαρατήρητο, καθώς η ίδια ξέρει να φροντίζει τον εαυτό της και να διατηρεί κομψή την σιλουέτα της.

Μέχρι τώρα είχε καταφέρει να μην δίνει δικαιώματα, καθώς όλοι ξέρουν ότι ως οικιακή βοηθός που είναι, απλά φροντίζει ηλικιωμένους κυρίους.

Κάθε Κυριακή όμως, οι κάτοικοι του Αγ. Διονυσίου, γνωρίζουν ένα καλά κρυμμένο και εντελώς διαφορετικό πρόσωπο της 50χρονης, γινόμενοι αυτήκοοι και αυτόπτες μάρτυρες των ερωτικών της επιδόσεων, με τον 80χρονο..



Σπιτι κατω...απο τη γη!!!



Πως θα σας φαινόταν η ιδέα να μένατε σε ένα σπίτι που θα βρισκόταν κάτω από την γη; Δείτε τις εικόνες και πάρτε μια ιδέα για το πως θα ήταν!!!Δείτε φώτο...


Ζισκαρ Ντ’ Εστεν: «Η Ελλαδα ειναι μια χωρα της Ανατολης και κακως τη δεχθηκαμε στην Ευρωπη»


Δεν πρόκειται για μια δήλωση κάποιου «ιέρακα» της ευρωπαϊκής πολιτικής σκηνής που επιλέγει να χρησιμοποιήσει την κρίση για μικροπολιτικούς λόγους, αλλά για την πεποίθηση ενός από τους «φίλους» της Ελλάδας, ο οποίος χαρακτηρίζει λάθος την αποδοχή μιας χώρας σαν την Ελλάδα στην Ευρώπη..

Ο λόγος για τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας Βαλερί Ζισκάρ Ντ’ Εστέν ο οποίος σε κοινή συνέντευξη με τον πρώην Καγκελάριο Χέλμουτ Σμιτ στο περιοδικό “Der Spiegel” χαρακτηρίζει ουσιαστικά λάθος εκτίμησή του την αποδοχή της χώρας μας στον σκληρό πυρήνα της Ευρώπης.

«Θυμάμαι Χέλμουτ πως είχες επιφυλάξεις για την αποδοχή της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα το 1981. Ήσουν προφανώς σοφότερος από εμένα» αναφέρει στο γερμανικό περιοδικό ο πάλαι ποτέ ένθερμος υποστηρικτής της συμμετοχής της Ελλάδας στους ευρωπαϊκούς μηχανισμούς.

Οι δύο πρώην Ευρωπαίοι ηγέτες δηλώνουν βέβαιοι για τη διατήρηση της ευρωζώνης αλλά ζητούν συγκεκριμένες αλλαγές και κυρίως να μην γίνει αποδεκτή καμία χώρα στο ευρώ, πέρα από την Πολωνία. «Ήδη 17 χώρες είναι πάρα πολλές» ανέφερε ο πρώην Καγκελάριος Σμιτ ο οποίος ζήτησε από κοινού με τον Βαλερί Ζισκάρ Ντ’ Εστέν να μετατραπεί η ευρωζώνη σε μια «Ευρώπη πρώτης ταχύτητας» εκ των οποίων οι 17 χώρες να μετεξελιχθούν σε Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης. Η Ελλάδα δεν μπορεί να εκδιωχθεί από το ευρώ. Αν δεν θέλει η χώρα και δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της θα αποχωρήσει μόνη της. ¨Όταν είσαι μέλος κάποιας ομάδας πρέπει να μάθεις να παίζεις με τους κανόνες»



Σαββατόβραδο: Fast & Furious (2009)


Μετά τη στυγερή δολοφονία ενός πολύ αγαπημένου του προσώπου, ο καταζητούμενος φυγάς Dominic Toretto, που μέχρι τότε ζούσε στη Δομινικανή Δημοκρατία προσπαθώντας να φτιάξει μια νέα ζωή, επιστρέφει στο Λος Αντζελες. Εκεί, μαζί μ' ένα φίλο του από το παρελθόν, τον ντετέκτιβ Brian O'Conner καλούνται να βρεθούν και πάλι πίσω από το τιμόνι και να συμμαχήσουν ενάντια σε έναν κοινό εχθρό, έναν μεγαλέμπορο ηρωίνης.

Ο Vin Diesel και ο Paul Walker ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους, οκτώ περίπου χρόνια μετά την πρώτη τους συνεργασία, για την τέταρτη περιπέτεια του franchise που τρέχει με χίλια στις αμερικανικές λεωφόρους και τις μεξικανικές ερήμους. Δίπλα τους και οι δύο γοητευτικές πρωταγωνίστριες της πρώτης ταινίας, η Jordana Brewster και η Michelle Rodriguez.





Ανακοινωθηκαν οι τιμες για το VDSL



Τέσσερα διαφορετικά οικονομικά πακέτα VDSL, που θα ξεκινούν από 36,90 ευρώ τελική τιμή, πρόκειται να βγάλει στην αγορά ο ΟΤΕ αμέσως μόλις... η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων δώσει και τυπικά το οριστικό "ok" στην συνεδρίαση της Ολομέλειας που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο ΟΤΕ εκτός από τις τιμές για την απλή παροχή της υπηρεσίας (19,90 ευρώ ανά μήνα για την ταχύτητα πρόσβασης έως 30 Mbps και 29,90 ευρώ μηνιαίως για ταχύτητες έως 50 Mbps), που είναι γνωστές από τον περασμένο Μάρτιο, κατέθεσε στην ΕΕΤΤ, τον Ιούλιο, και πακέτα 2play με τις τελικές τιμές για την διάθεση της υπηρεσίας στους καταναλωτές.


Πρόκειται για τέσσερα συνολικά οικονομικά προγράμματα στα οποία, εκτός από την πρόσβαση στο ίντερνετ σε υψηλές ταχύτητες μέσω του δικτύου VDSL, περιλαμβάνονται, επίσης, απεριόριστες κλήσεις προς τα εθνικά σταθερά αλλά και κλήσεις προς εθνικά κινητά. Όλα τα οικονομικά προγράμματα έχουν ελάχιστη διάρκεια 12 μήνες.


Στη συνεδρίαση της Ολομέλειας της ΕΕΤΤ, πριν δύο μέρες, εγκρίθηκαν οι τιμές λιανικής που είχε προτείνει ο ΟΤΕ, στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης, καθώς και οι τιμές χονδρικής για τους παρόχους και απομένει πλέον η τυπική έγκριση της Επιτροπής καθώς και ο ορισμός ημερομηνίας για την έναρξη παροχής της υπηρεσίας στους καταναλωτές από τον ΟΤΕ και τους εναλλακτικούς παρόχους.


Ειδικότερα τα οικονομικά προγράμματα του ΟΤΕ για τις υπηρεσίες VDSL έχουν ως εξής:


Α. OTE DOUBLE PLAY 30 GR

Στο εν λόγω πρόγραμμα, που για το πρώτο εξάμηνο θα διατίθεται με μειωμένη τιμή 36,90 ευρώ, η οποία στην συνέχεια θα διαμορφωθεί στα 41,90 ευρώ, περιλαμβάνονται: το μηνιαίο πάγιο της τηλεφωνικής σύνδεσης PSTN ή ISDN Bra, η ευρυζωνική πρόσβαση στο διαδίκτυο με ταχύτητες εως 30 Mbps και απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις εντός και εκτός δικτύου ΟΤΕ.

Β. OTE DOUBLE PLAY 50 GR


Το πρόγραμμα στην τελική τιμή των 46,90 ευρώ για το πρώτο εξάμηνο και των 51,90 ευρώ για το επόμενο διάστημα περιλαμβάνει το μηνιαίο πάγιο της τηλεφωνικής σύνδεσης PSTN ή ISDN Bra, ευρυζωνική πρόσβαση στο διαδίκτυο με ταχύτητες εως 50 Mbps και απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις.

Γ. OTE DOUBLE PLAY 30 PLUS


Με 40,90 ευρώ για το πρώτο εξάμηνο και 45,90 ευρώ για την υπόλοιπη διάρκεια του προγράμματος το OTE DOUBLE PLAY 30 PLUS περιλαμβάνει το μηνιαίο πάγιο της τηλεφωνικής σύνδεσης PSTN ή ISDN Bra, την ευρυζωνική πρόσβαση στο διαδίκτυο με ταχύτητες έως 30 Mbps, απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις εντός και εκτός δικτύου ΟΤΕ αλλά και 60 λεπτά για κλήσεις από το σταθερό προς κινητά.

Δ. OTE DOUBLE PLAY 50 PLUS


Με 50,90 ευρώ το μήνα για το πρώτο εξάμηνο και 55,90 ευρώ το μήνα για την υπόλοιπη διάρκεια το πρόγραμμα OTE DOUBLE PLAY 50 PLUS περιλαμβάνει το πάγιο μηνιαίο τέλος της γραμμής, πρόσβαση στο ίντερνετ με ταχύτητες έως 50 Mbps, απεριόριστες κλήσεις προς όλα τα σταθερά αλλά και 60 λεπτά κλήσεων προς εθνικά κινητά όλων των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας.


Το λεμονονερο και τα οφελη του στην υγεια μας.

Το λεμονόνερο, είναι ένα ιδιαίτερα ωφέλιμο ποτό, ειδικά όταν λαμβάνεται το πρωί. Η καθημερινή κατανάλωσή του, προσφέρει μια σειρά από οφέλη για την υγεία μας…

Σε πολλά άτομα αρέσει η ξινή γεύση του χυμού λεμονιού στα πιάτα τους. Αλλά έχετε σκεφτεί ποτέ ότι μπορείτε να απολαύσετε το χυμό λεμονιού και σε άλλες περιπτώσεις; Τα οφέλη από το χυμό λεμονιού και το νερό στην καθημερινή μας ζωή, είναι πολλαπλά. Πρέπει απλά να ενημερωθούμε και να το συμπεριλάβουμε στο διατροφικό μας πρόγραμμα.

Το λεμόνι είναι ένα οικονομικό και κοινό εσπεριδοειδές, δημοφιλές για τη μαγειρική και τη φαρμακευτική χρήση του. Νοστιμίζει πολλές συνταγές φαγητών και γλυκών, όπως το κέικ λεμονιού, το λεμονάτο κοτόπουλο, αλλά και πολλά ποτά και χρησιμοποιείται επίσης για γαρνίρισμα.

Ο χυμός λεμονιού αποτελείται από περίπου 5% κιτρικό οξύ που δίνει τη όξινη γεύση στο λεμόνι. Επίσης, το λεμόνι είναι πλούσια πηγή βιταμίνης C, περιέχει πολλές βιταμίνες όπως η βιταμίνη Β και η ριβοφλαβίνη και μέταλλα όπως το ασβέστιο, το φώσφορο, το μαγνήσιο, καθώς και πρωτεΐνες και υδατάνθρακες. Συνήθως καταναλώνεται ο χυμός του σκέτος ή με την προσθήκη νερού.

Το λεμονόνερο, είναι ένα ιδιαίτερα ωφέλιμο ποτό, ειδικά όταν λαμβάνεται το πρωί. Η καθημερινή κατανάλωση λεμονόνερου, προσφέρει μια σειρά από οφέλη για την υγεία, όπως:

Ωφέλιμο για το στομάχι

Το λεμόνι μπορεί να βοηθήσει σε πολλά προβλήματα πέψης, όταν αναμειγνύεται με ζεστό νερό. Σε αυτές περιλαμβάνεται η ναυτία, το φούσκωμα και άλλα. Λόγω των χωνευτικών ιδιοτήτων του λεμονιού, τα συμπτώματα της δυσπεψίας, όπως η καούρα, το φούσκωμα και το ρέψιμο, ανακουφίζονται.

Πίνοντας χυμό λεμονιού τακτικά, βοηθάτε επίσης τη λειτουργία του εντέρου. Το λεμόνι καθαρίζει επίσης το αίμα, θεραπεύει τη δυσκοιλιότητα και συμβάλει στην ανακούφιση του λόξυγγα όταν καταναλώνεται ως χυμός. Τέλος, θεωρείται ότι βοηθά στη διάλυση των χολολίθων.

Εξαιρετικό για την περιποίηση του δέρματος


Το λεμόνι είναι ένα φυσικό αντισηπτικό φάρμακο και μπορεί να θεραπεύσει προβλήματα που σχετίζονται με το δέρμα. Η βιταμίνη C αναδεικνύει την ομορφιά σας, ανανεώνοντας το δέρμα και φέρνοντας λάμψη στο πρόσωπό σας. Η ημερήσια κατανάλωση λεμονόνερου, βελτιώνει πολύ την εμφάνιση του δέρματος. Έχει αντιγηραντικές ιδιότητες και μπορεί να εξαλείψει τις ρυτίδες και τα στίγματα. Το λεμονόνερο, αν εφαρμοστεί σε σημεία με εγκαύματα, μπορεί να εξαλείψει τα σημάδια και μειώνει το αίσθημα «καψίματος» στο δέρμα.

Βοηθά στη στοματική υγεία

Το λεμονόνερο χρησιμοποιείται και στην οδοντιατρική. Αν εφαρμόσετε χυμό φρέσκου λεμονιού σε περιοχή πονόδοντου, θα ανακουφιστείτε. Το μασάζ των ούλων με χυμό λεμονιού, μπορεί να σταματήσει την αιμορραγία. Επίσης το λεμόνι μας απαλλάσσει από της δυσάρεστη αναπνοή και άλλα προβλήματα που σχετίζονται με τα ούλα.

Θεραπεύει τις λοιμώξεις του λαιμού

Το λεμόνι καταπολεμά αποτελεσματικά τα προβλήματα που σχετίζονται με λοιμώξεις του λαιμού, όπως ο πονόλαιμος και η αμυγδαλίτιδα, καθώς έχει αντιβακτηριδιακή δράση. Για τον πονόλαιμο, αραιώστε το χυμό μισού λεμονιού με νερό και κάντε συχνά γαργάρες.

Αποτελεσματικό για την απώλεια βάρους

Ένα από τα σημαντικά οφέλη στην υγεία, του λεμονόνερου, είναι ότι ανοίγει το δρόμο για την απώλεια βάρους γρηγορότερα. Εάν πίνετε χυμό λεμονιού αναμεμειγμένο με χλιαρό νερό και μέλι, μπορεί να επιτύχετε ευκολότερη απώλεια βάρους.

Ελέγχει την υψηλή αρτηριακή πίεση
Το λεμονόνερο είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο για άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα καρδιάς, λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε κάλιο. Ελέγχει την υψηλή αρτηριακή πίεση, τη ζάλη, τη ναυτία και χαλαρώνει το μυαλό και το σώμα. Επίσης, μειώνει το ψυχολογικό στρες και την κατάθλιψη.

Βοηθά στις αναπνευστικές παθήσεις

Το λεμονόνερο βοηθά στη θεραπεία των αναπνευστικών προβλημάτων και βοηθά τα άτομα που πάσχουν από άσθμα.

Καλό για τη θεραπεία των ρευματισμών

Το λεμόνι είναι διουρητικό και ως εκ τούτου το λεμονόνερο μπορεί να θεραπεύσει τους ρευματισμούς και την αρθρίτιδα. Βοηθά στο να απομακρύνονται τα βακτηρίδια και οι τοξίνες από το σώμα.

Κατεβάζει τον πυρετό

Το λεμονόνερο μπορεί να θεραπεύσει ένα άτομο που υποφέρει από κρυολόγημα, γρίπη ή πυρετό, καθώς βοηθά στην αύξηση της εφίδρωσης.

Καθαρίζει το αίμα

Ασθένειες όπως η χολέρα ή η ελονοσία, μπορεί να θεραπευτούν με λεμονόνερο, καθώς αυτό καθαρίζει το αίμα.

Πόσο πρέπει να πίνουμε

Αν είστε σε καλή υγεία και έχετε υγιές βάρος, είναι καλό να πίνετε το χυμό από μισό λεμόνι σε ένα ποτήρι νερό, δύο φορές την ημέρα. Ωστόσο, εάν το βάρος σας είναι πάνω από το κανονικό, προτείνεται να πίνετε ο χυμός από ολόκληρο το λεμόνι σε ένα ποτήρι νερό. Για μέγιστο όφελος, το μείγμα αυτό θα πρέπει επίσης να λαμβάνεται δύο φορές την ημέρα, αν και μπορείτε να αραιώνετε περισσότερο χυμό λεμονιού σε νερό, αν το επιθυμείτε.


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger