Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον πυρετό

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014


Όταν εμφανιστεί πυρετός, το πιο πιθανό είναι ότι το σώμα πολεμάει με όλες του τις δυνάμεις κάποια λοίμωξη, δηλαδή την παρουσία μιας αποικίας μικροβίων (βακτήρια, μύκητες, ιοί, παράσιτα) που έχει προκαλέσει φλεγμονή. Οπότε, θα σκεφτείς, η άμεση αντιμετώπιση είναι η λήψη αντιπυρετικού φαρμάκου.

Όχι πάντα. Σε κάποιες περιπτώσεις θα πρέπει να αφήνουμε τον οργανισμό να κάνει τη δουλειά του όπως ξέρει, ενώ σε άλλες απαιτείται άμεσα ιατρική βοήθεια. Η ειδική παθολόγος Δρ. Αναστασία Μοσχοβάκη εξηγεί τι σημαίνει η εμφάνιση πυρετού σε μια λοίμωξη, πώς πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε, καθώς και ποιοι οργανισμοί (δυστυχώς) δεν μπορούν να αμυνθούν στα μικρόβια ανεβάζοντας πυρετό.


Οι τρεις φάσεις της άμυνας

Μόλις ένα μικρόβιο κάνει την επίθεσή του στο σώμα, ένας φυσιολογικός οργανισμός με υγιές ανοσοποιητικό σύστημα κινητοποιεί αμέσως τρεις φάσεις άμυνας, όπως θα έκανε και ένας πραγματικός στρατός. Με άλλα λόγια, επιστρατεύει όσα όπλα διαθέτει για να αναχαιτίσει τον εχθρό.

Πρώτη φάση: Απώθηση του εχθρού

Η πρώτη γραμμή άμυνας αναλαμβάνει να εμποδίσει τα βλαπτικά μικρόβια να διεισδύσουν στο σώμα. Αυτό γίνεται με ποικίλους μηχανισμούς, όπως η κινητοποίηση των κροσσών (τριχίδια) της μύτης για την απομάκρυνση των λοιμογόνων μικροβίων, η έκκριση τοξικών ουσιών από επιφανειακά κύτταρα και η δραστηριοποίηση ωφέλιμων μικροβίων της φυσιολογικής χλωρίδας που δρουν προστατευτικά.Δηλαδή σημαντικό ρόλο παίζουν σε αυτή τη φάση της άμυνας οι φυσικοί φραγμοί – π.χ δέρμα, βλεννογόνοι – και δεν παρουσιάζεται πυρετός.

Δεύτερη φάση: Γενικός συναγερμός

Αν η πρώτη γραμμή άμυνας αποδειχτεί ανεπαρκής, το μικρόβιο καταφέρνει να διεισδύσει σε βαθύτερα στρώματα του σώματος, οπότε επιστρατεύονται αμυντικά κύτταρα που βρίσκονται στους ιστούς (π.χ. μακροφάγα κύτταρα) είτε κυκλοφορούν στο αίμα (λευκά αιμοσφαίρια). Σε αυτή τη φάση συχνά εκλύονται πυρετογόνες ουσίες και παράγοντες φλεγμονής δίνοντας σήμα στον εγκέφαλο (στον υποθάλαμο, τον βιολογικό μας θερμοστάτη) να ξεκινήσει να ανεβάζει ελαφρά τη θερμοκρασία του σώματος.

http://www.otyposnews.gr/

«Πρωτοφανής η σιωπή της κυβέρνησης» για την καταστροφή των χημικών της Συρίας στην Μεσόγειο…


«Πρωτοφανής η σιωπή της κυβέρνησης», επανέλαβε σήμερα μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και στον Γιώργο Σαχίνη, ο επιστημονικός συνεργάτης στο “Δημόκριτο” Νίκος Κατσαρός για την καταστροφή του χημικού οπλοστασίου της Συρίας στη Μεσόγειο.
Αναφορικά με τις πληροφορίες για τις υποδομές του πλοίου πάνω στο οποίο θα καταστραφούν τα χημικά και τις τραγικές ελλείψεις του, όπως Ισπανοί επιστήμονες επισημαίνουν, ο καθηγητής ανέφερε ότι η απόφαση δείχνει το πόσο εύκολα κι ανώδυνα οι ΗΠΑ επιθυμούν να απαλλαγούν από τις ευθύνες τους.

Το πλοίο σήμερα-αύριο αναμένεται να βρεθεί στη Μεσόγειο. Σιγή ιχθύος από τα αρμόδια υπουργεία.
Εξαιρετικά επιφυλακτικός για άλλη μία φορά και ο καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης Βαγγέλης Γιδαράκος μιλώντας στην εκπομπή “Αντιθέσεις” με τον Γιώργο Σαχίνη.

Επανέλαβε πως η μέθοδος που θα ακολουθηθεί είναι πιλοτική και γι’ αυτό το εγχείρημα κρίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνο.


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EIRnR3dgVio




28

Ποιοι αγόρασαν τα ασφάλιστρα κινδύνου του ΤΤ που σήμερα αξίζουν 27 δισ. δολάρια;


Με αφορμή τις εξελίξεις με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, θα θέλαμε να προσθέσουμε στο δημόσιο διάλογο αναρτώντας το ρεπορτάζ του UNFOLLOW για το ζήτημα των ασφαλίστρων κινδύνου του εν λόγω τραπεζικού ιδρύματος, που δημοσιεύσαμε στο περιοδικό τον Αύγουστο 2013.
Όσοι αγόρασαν τα ασφάλιστρα κινδύνου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου μπορεί να κερδίσουν δισεκατομμύρια ευρώ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τεράστια πακέτα με ευρώ, μέσα σε λίγες βδομάδες άλλαξαν χέρια με κερδισμένα κάποια επενδυτικά funds και τους μετόχους τους. Στην ελληνική Βουλή τουλάχιστον πέντε φορές έχει κατατεθεί ερώτηση από βουλευτές διαφορετικών κομμάτων για το ποιοι απέκτησαν τα ασφάλιστρα κινδύνου. Απάντηση δεν δόθηκε ποτέ.

Του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου – UNFOLLOW 20

«Με την υπογραφή δεσμευτικής συμφωνίας ολοκληρώθηκε η διαδικασία πώλησης του Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (ΝΤΤ) στη Eurobank». Με αυτήν τη λιτή ανακοίνωση, στις 15 Ιουλίου 2013, το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ), υλοποιώντας τις αποφάσεις της κυβέρνησης στο πλαίσιο του μνημονίου, εκπλήρωσε ένα ακόμα έγκλημα σε βάρος του ελληνικού λαού χαρίζοντας το μέχρι πρότινος υγιέστατο και κερδοφόρο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στη Eurobank, προκειμένου να καταλήξουν πακέτο, το επόμενο διάστημα στα χέρια κάποιου ιδιώτη επενδυτή.

Στο παρόν άρθρο, δεν θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με το ξεπούλημα του ΤΤ στον τραπεζικό όμιλο της Eurobank, αλλά με τα παιχνίδια που παίχτηκαν από τις κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ από το 2009 μέχρι σήμερα, με την συνδρομή των διοικήσεων του ΤΤ, προκειμένου να εμφανιστεί ζημιογόνο, να απαξιωθεί εντελώς η περιουσία του, να χωριστεί σε «κακή» και «καλή» τράπεζα και να βρεθούν μετέωροι και υπό απόλυση οι περίπου 3.200 εργαζόμενοι του. Και όμως η τύχη του ΤΤ θα μπορούσε να ήταν τελείως διαφορετική και να είναι σήμερα ένα ισχυρός και κυρίως κρατικός τραπεζικός όμιλος…

Τον Αύγουστο του 2009, λίγες μέρες πριν ανακοινωθούν οι εκλογές του Οκτωβρίου, όπου επικράτησε το ΠΑΣΟΚ, ο τότε πρόεδρος του ΤΤ Αγγελος Φιλιππίδης αγόρασε CDS (ασφάλιστρα κινδύνου) των ελληνικών ομολόγων αξίας 950 εκατομμυρίων ευρώ, όταν το πενταετές spread των CDS ήταν μόλις στις 135 μονάδες βάσης. Η απόφαση μιας ελληνικής τράπεζας να ποντάρει σε πιθανή χρεοκοπία της χώρας και να αγοράσει ασφάλιστρα κινδύνου κατηγορήθηκε αργότερα από πολλούς. Από την πλευρά της, ωστόσο, η διοίκηση του ΤΤ υποστήριξε ότι ήταν μια «κίνηση θωράκισης της ελληνικής οικονομίας».

Η κίνηση της διοίκησης του ΤΤ είναι σίγουρο ότι προκαλεί σοβαρά ερωτήματα. Ακόμα περισσότερα προκαλεί όμως η πορεία του συγκεκριμένου CDS τους μήνες που ακολούθησαν. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ απέλυσε από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου τον κ. Φιλιππίδη και στη θέση του προσέλαβε τον Κλέωνα Παπαδόπουλο, ο οποίος στη συνέχεια, με τη σύμφωνη γνώμη κυβέρνησης και ΔΣ του ΤΤ, πούλησε το ασφάλιστρο κινδύνου σε μια ξένη εταιρεία (αγνώστων στοιχείων) με κέρδος περίπου 40 εκατ. δολάρια και ενώ τα CDS κινούνταν στις 235 μονάδες βάσης.

Ακολούθησαν οι γνωστές παλινωδίες της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, που είχαν στόχο την προσχεδιασμένη είσοδο της χώρας στο μηχανισμό ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ (Απρίλιος 2010). Με τα σενάρια για χρεωκοπία της Ελλάδας να φουντώνουν, η αξία του ασφάλιστρου κινδύνου που είχε πουλήσει πριν από μερικούς μήνες το ΤΤ ήταν εκείνη την περίοδο 27 δισ. δολάρια.

Αν λοιπόν το CDS δεν είχε πουληθεί εσπευσμένα, το ΤΤ θα είχε εκείνη την περίοδο στο χαρτοφυλάκιό του ένα ισχυρό όπλο. Το πολύτιμο CDS που είχε στην κατοχή του το ΤΤ αντιστοιχούσε περίπου στο 12,5% της παγκόσμιας αγοράς και θα μπορούσε να αποτελέσει ένα διαπραγματευτικό όπλο στα χέρια της ελληνικής κυβέρνησης απέναντι σε όσους απειλούσαν τη χώρα με χρεοκοπία και την εξωθούσαν στην αγκαλιά της τρόικας. Με τις ελληνικές τράπεζες εκείνη την περίοδο να κατέχουν ομόλογα του ελληνικού δημοσίου ύψους περίπου 50 δισ. ευρώ, ήταν μεγάλη υπόθεση ένα μόνο κρατικό πιστωτικό ίδρυμα να κατέχει το 12,5% της παγκόσμιας αγοράς CDS.

Τα «ασφάλιστρα κινδύνου» ή CDS είναι στην ουσία ένας τύπος ομολόγου – χωρίς να διαθέτεις το ομόλογο. Ποντάρεις χρήματα –διότι για τζόγο πρόκειται– στη χρεοκοπία μιας χώρας που θα βρεθεί στη δύσκολη θέση να μην μπορεί να πληρώσει τα ομόλογα που έχει εκδώσει. Είναι σαν να αγοράζεις ασφάλεια για το σπίτι του γείτονα σου και να εύχεσαι να καεί το σπίτι του για να εισπράξεις την αποζημίωση. Αν η χώρα χρεοκοπήσει, τότε εσύ πληρώνεσαι το CDS. Μ” αυτό τον τρόπο, αν είσαι τράπεζα, όπως στην προκειμένη περίπτωση το ΤΤ, και διαθέτεις ομόλογα του ελληνικού δημοσίου, ισοφαρίζεις τη χασούρα από τη μη πληρωμή των ομολόγων ή ακόμα εξασφαλίζεις και μια μορφή κέρδους. Αν μάλιστα είσαι «κρατικό μαγαζί», ουσιαστικά το κράτος μπορεί να απειλήσει τους κερδοσκόπους που ποντάρουν στη χρεοκοπία του, αφού διαθέτει με τη σειρά του CDS που πρέπει να πληρωθούν. (Είπαμε ο καπιταλισμός είναι ένα σύστημα «αγγελικά πλασμένο»…)

Τα ασφάλιστρα κινδύνου πρωτοκυκλοφόρησαν στην διατραπεζική αγορά το 1997, αλλά για να τα αγοράσεις έπρεπε να έχεις στην κατοχή σου κρατικά ομόλογα της χώρας που «πόνταρες» ότι θα χρεοκοπήσει. Το 2000 ανατράπηκε το συγκεκριμένο καθεστώς και μπορούσαν οι πάντες να αγοράσουν ομόλογα και να «παίξουν». Η περίπτωση του ΤΤ αφορά την πρώτη εκδοχή: είχε στην κατοχή του ομόλογα του ελληνικού δημοσίου και αγόρασε CDS για να καλύψει την έκθεση του στο ελληνικό χρέος από πιθανή στάση πληρωμών. Όμως με άνωθεν εντολές πούλησε το CDS και έμεινε χωρίς κάλυψη. Επαναλαμβάνουμε ότι το CDS αξίζει τώρα 27 δισ. δολάρια, δηλαδή όλο το μνημόνιο που κλήθηκε να ψηφίσει η κυβέρνηση Σαμαρά τον περασμένο Οκτώβριο στην Βουλή για να σώσει τις τράπεζες.

Είπαμε όμως, η απόφαση από τον Γ. Παπανδρέου, τους ντόπιους τραπεζίτες, την άρχουσα τάξη της χώρας και κυρίως τα αφεντικά της τρόικας ήταν ειλημμένη: Η Ελλάδα θα μετατρεπόταν στο πρώτο πειραματόζωο που πάνω του θα έλυναν στις διαφορές τους το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα και οι ισχυρές καπιταλιστικές χώρες του πλανήτη, μετατρέποντας στη συνέχεια το «πείραμα» σε «μοντέλο». Έτσι, το τεράστιο περιουσιακό στοιχείο που είχε στην κατοχή του το ΤΤ άλλαξε χέρια μέσω αγοροπωλησιών που πραγματοποιήθηκαν κυρίως μέσω της αμερικανικής επενδυτικής τράπεζας Goldman Sachs. Όπως κατήγγειλε αργότερα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, το CDS αγοράστηκε από την εταιρεία IJ PARTNERS SA, συμφερόντων του Θεόδωρου Μαργέλλου, στενού φίλου της οικογένειας Παπανδρέου, με έδρα τη Γενεύη. Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, στις αγοροπωλησίες ενεπλάκη τόσο ο κ. Μαργέλλος, που γνώριζε τη διατραπεζική αγορά από τη θητεία του ως διοικητής της Τράπεζας Πειραιώς, όσο και ο Ανδρίκος Παπανδρέου, αδελφός του πρώην πρωθυπουργού. Σημαντικό ρόλο στη συγκεκριμένη εταιρεία είχε και η Μιράντα Ξαφά, πρώην οικονομολόγος του ΔΝΤ, που φέρεται να ήταν από τα πρόσωπα που γνώριζαν τις επαφές του Γ. Παπανδρέου με τον τότε επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν για την υπαγωγή της Ελλάδας στο μηχανισμό στήριξης. Η εταιρεία διέψευσε τον κ. Καμμένο και υποστήριξε ότι «ουδέποτε αγόρασε το CDS», ωστόσο ακόμα και σήμερα κανένας δεν γνωρίζει ποια πρόσωπα βρίσκονται πίσω από τη συγκεκριμένη αγοροπωλησία.

Τα «μυστικά πρόσωπα» που στο μεταξύ αγόρασαν και ξαναπούλησαν το ασφάλιστρο κινδύνου μπορεί να καρπώθηκαν ή να καρπωθούν αρκετά εκατομμύρια ή ίσως και δισεκατομμύρια ευρώ και ταυτόχρονα κατάφεραν να μείνουν μακριά από τον έλεγχο του νόμου. Στην ελληνική Βουλή τουλάχιστον πέντε φορές έχει κατατεθεί ερώτηση από βουλευτές διαφορετικών κομμάτων για το ποιοι απέκτησαν τα ασφάλιστρα κινδύνου. Απάντηση δεν δόθηκε ποτέ.

Το σκάνδαλο σε κάθε περίπτωση είναι διπλό. Από τη μια πλευρά, χάνεται ένα τεράστιο περιουσιακό στοιχείο του ΤΤ και κατ’ επέκταση του ελληνικού δημοσίου, και από την άλλη, πολιτικά πρόσωπα της χώρας λαμβάνουν αποφάσεις που ευνοούν συγκεκριμένα συμφέροντα σε βάρος του ελληνικού λαού. Το ΤΤ, που το 2009 είχε κέρδη περίπου 200 εκατ. ευρώ και είχε τη δυνατότητα να αγοράζει CDS που άγγιζαν το 1 δισ. ευρώ, βρέθηκε σήμερα να χωρίζεται σε «καλή» και «κακή» τράπεζα και να παραδίδεται στη Eurobank, αφού πρώτα οι κυβερνήσεις φρόντισαν να το πετάξουν έξω από την ανακεφαλοποίηση του τραπεζικού συστήματος που «απόλαυσαν» οι άλλες τέσσερις ιδιωτικές συστημικές τράπεζες (Εθνική, Alpha, Εurobank, Πειραιώς). Στο «καλό κομμάτι» του νέου ΤΤ θα περάσουν όλα τα υγιή στοιχεία του ενεργητικού, στα οποία συμπεριλαμβάνονται τα εξυπηρετούμενα δάνεια και οι καταθέσεις (που ξεπερνούν τα 11 δισ. ευρώ). Μοναδικός μέτοχος της νέας τράπεζας θα είναι το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, το οποίο θα κληθεί να καλύψει τις κεφαλαιακές ανάγκες ύψους περίπου 500 εκατ. ευρώ.

Οι εργαζόμενοι του ΤΤ θα επαναπροσληφθούν στη νέα τράπεζα με καινούργιες συμβάσεις και χαμηλότερους μισθούς, ενώ πολλοί από αυτούς θα πάρουν το δρόμο της ανεργίας. Μεγάλοι χαμένοι θα είναι οι περίπου 72.000 μικρομέτοχοι του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, καθώς οι επενδύσεις τους θα χάσουν την αξία τους, αφού είναι οι τελευταίοι που θα καλυφθούν από την εκκαθάριση της «κακής» τράπεζας. Χαμένος είναι συνολικά ο ελληνικός λαός, αφού άλλο ένα πολύτιμο κομμάτι της δημόσιας περιουσίας παραδόθηκε στο ιδιωτικό αδηφάγο κεφάλαιο προκειμένου να στεφθεί με επιτυχία το success story του κ. Σαμαρά.

sklantzithres

Πηγή: http://www.logiosermis.net


Γιατί οι Εβραίοι δεν έχουν καρκίνο;


Γνωρίζατε ότι στο Ισραήλ έχουν πεθάνει μόνο 150 άτομα ανά έτος από καρκίνο σε έναν πληθυσμό 7 εκατομμυρίων. ενώ στην Ισπανία 1500 και 2400 Γερμανία;

Ο Σιωνισμός ελέγχει τα φάρμακα στο μη εβραϊκό πληθυσμό, η χημειοθεραπεία ελέγχετε από την μεγάλη επιχείρηση της ιατρικής, από την επιστήμη, από τα Πανεπιστήμια γιατρούς για να σας στείλουν νωρίτερα

Όχι, δεν είναι ένα ειδικό γονίδιο ούτε ο εμβολιασμός τους, είναι μια συνωμοσία του «εκλεκτού λαού» (εθνικά-σιωνιστικά ψευδείς τους) έναντι του υπόλοιπου κόσμου. σε όλους τους τομείς όπως η οικονομία, εκπαίδευσης, των μέσων ενημέρωσης, κλπ κλπ κλπ

Τον Δεκέμβριο του 2008, έλαβε χώρα στη Νορβηγία, μια εκδήλωση που θα μείνει στην ιστορία. Ο Αρχιραββίνος Δρ Esra Iwan Götz, υπέγραψε ένα έγγραφο αναγνωρίζοντας δημοσίως ότι η Εβραίοι έχουν γνώση και δύο τύπους θεραπειών.

Εβραίοι αντιμετωπίζονται σύμφωνα με τη Νέα Ιατρική (Βιολογική Ερμηνεία της νόσου) και οι μη-Εβραίοι έχουν την επίσημη θεραπεία με χημειοθεραπεία βασανιστήρια και μορφίνη:

Ο διευθυντής του εθνικού μητρώου καρκίνου στο Ισραήλ, ο Δρ Μίχα Barchana, ανέφερε πρόσφατα ότι ήδη έχουν χαμηλό ποσοστό των περιπτώσεων καρκίνου στη χώρα συνεχίζει να συρρικνώνεται σε ένα ενθαρρυντικό τρόπο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα σε περιπτώσεις καρκίνου του παχέος εντέρου, του μαστού και του πνεύμονα.

Ήδη το 2004, μόνο 152 άνθρωποι πέθαναν από καρκίνο των 7,4 εκατ. κατοίκων του Ισραήλ. Αυτό έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα στον αριθμό των θανάτων από καρκίνο 0,4 ανά ημέρα. Σύγκριση: κατά το ίδιο έτος, μόνο στη Γερμανία, 220.000 άνθρωποι πέθαναν από καρκίνο, συνεπώς, 601 άτομα ανά ημέρα. Στην Αυστρία ήταν συνολικά 55 πέθαναν από καρκίνο στην Ελβετία καθημερινά και «μόνο» 40.

Στο Ισραήλ, ωστόσο, αυτή η τιμή βρίσκεται σε ένα ακόμη χαμηλότερο ρυθμό! στο Ισραήλ στατιστικές δείχνουν ότι τα περισσότερα θύματα του καρκίνου έχουν την προέλευσή τους στο μη εβραϊκό πληθυσμό. Έτσι, το ποσοστό θνησιμότητας εξακολουθεί να είναι χαμηλότερο

Και αυτό γιατί;οι Ισραηλινοί Ζουν πιο υγιεινά; Όχι πραγματικά. Το κλειδί για την θεραπεία του καρκίνου: στο Ισραήλ προτεραιότητα δίνεται στην αποτοξίνωση του σώματος, της ψυχής και του πνεύματος που συνοδεύεται από μια υγιεινή διατροφή.

Σε μια πολύ προφανή φυσική θεραπευτική προσέγγιση που λειτουργεί πολύ θετικά. η παραδοσιακή ιατρική στον κόσμο συνεχίζει να λειτουργεί σαν δολοφόνος των επιχειρήσεων χημειοθεραπεία, ακτινοθεραπεία . Αυτό δεν βοηθά. Σε παγκόσμιο επίπεδο συνεχίζουν να αυξάνουν τους ασθενείς με καρκίνο.

Το 2006 έχασαν τη ζωή τους μόνο στην Ευρώπη, συνολικά 1,7 εκατομμύρια άτομα. Οι ειδικοί στην εκτίμηση λενε ότι στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλά περισσότερα επειδή πολλοί ασθενείς με καρκίνο πεθαίνουν από άλλες αιτίες, ως αποτέλεσμα των επιπτώσεων της συνήθους θεραπείας, και ως εκ τούτου εμφανίζεται στις στατιστικές των άλλων ασθενειών όπως θανάτων που οφείλονται σε καρδιά κτλ .

ο ετήσιος ρυθμός των θανάτων από καρκίνο σε μια χώρα που έχει σχέση με το αντίστοιχο μέγεθος του πληθυσμού της κάθε χώρας υπολογίζεται ανά εκατομμύριο πληθυσμού και η τιμή που προκύπτει από τις διάφορες χώρες : υπολογίζονται 1 εκατομμύριο Γερμανοί 2683 θύματα ετησίως. Στις ΗΠΑ (που αποτελείται από 25 κράτη μέλη) βρίσκεται η ίδια συγκριτική εικόνα στο 2522 στο Ισραήλ ανέρχεται σε 21. Ως αποτέλεσμα, ο κίνδυνος θανάτου από καρκίνο στην Ευρώπη είναι 120 φορές υψηλότερος από ότι στο Ισραήλ.

να προσθέσω και κάτι ακόμα εκεί νομίζω ότι δεν θα τους ψεκάζουν ούτε τα τους ποτίζουν εμβόλια ούτε φαγητά σκέτο καρκίνο! και οι σελίδες που υποστηρίζεται σας βάζουν βλακείες και όχι πραγματικά σοβαρά θέματα, λόγο ότι μεσώ του blog έχω μια εικόνα για τον κόσμο το μόνο που έχω να πω είναι ότι θέλετε δούλεμα τόσες σελίδες που παρακολουθώ ελληνικές που μερικές αν όχι οι πιο πολλές είναι δημοσιογράφοι από πίσω για προπαγάνδα όλες οι σελίδες με βλακείες χιλιάδες κόσμο ,και δεν το λέω από ζήλια ούτε από κάκια άλλα πραγματικά ζω σε ένα τόσο χαζό κόσμο, !
http://mhnpetaslefta.blogspot.gr/


Αληθινό διαγώνισμα χημείας....πολύ γέλιο...




Προβλέψεις Ταρό Φεβρουαρίου για τα 12 ζώδια


Τι προβλέπουν τα Ταρό για τον Φεβρουάριο στα αισθηματικά και τα οικονομικά των ζωδίων;


ΚΡΙΟΣ
Χ ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ


Εναρμονιστείτε με τη ροή της ζωής
Γενικά: Αυτό το μήνα οι αλλαγές στη ζωή σας είναι αναπόφευκτες και αν εναρμονιστείτε σε αυτές με σύνεση και τις χειριστείτε σωστά, τα αποτελέσματα τους θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι δεν είστε διατεθειμένοι θα ανεχτείτε στη ζωή σας κάποιον που δεν σας συμπεριφέρεται σωστά, ούτε στιγμή. Οι ελεύθεροι αναζητάτε την περιπέτεια γυρίζοντας από αγκαλιά σε αγκαλιά.
Επαγγελματικά: Οι ικανότητες σας είναι δεδομένες, το πρόβλημα σας όμως είναι η έλλειψη τάξης και οργάνωσης, γι' αυτό προσέξτε να μην καταλήξετε «πολυτεχνίτες και ερημοσπίτες».
Οικονομικά: Αυτή την περίοδο βάλτε τάξη στα οικονομικά σας γιατί ο καιρός έχει γυρίσματα και τα αλόγιστα έξοδά σας στο τέλος θα σας φέρουν πονοκέφαλο.




ΤΑΥΡΟΣ
ΧΙ ΔΥΝΑΜΗ

Πίστη και αυτοπειθαρχία
Γενικά: Αυτό το μήνα με όπλα σας την πίστη και την αυτοπειθαρχία θα τα βγάλετε πέρα σε οποιαδήποτε κατάσταση. Είναι ένας καλός οιωνός γιατί δείχνει νίκη έπειτα από αγώνα.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι αντιμετωπίστε την αλήθεια κατάματα. Μόνο αν τιθασεύσετε τον εγωισμό και το θυμό σας θα περνάτε καλά. Αν είστε μόνοι θα ζήσετε συναρπαστικές καταστάσεις. Χαρείτε το!
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα με την υποστήριξη κατάλληλων ανθρώπων θα μπορέσετε να επιτύχετε αυτό που σας ενδιαφέρει. Η βοήθεια έρχεται σε αυτούς που θέλουν να βοηθήσουν τον εαυτό τους.
Οικονομικά: Αυτή την περίοδο δοκιμάστε την τύχη σας στα τυχερά παιχνίδια, προσοχή όμως μην το παρακάνετε.



ΔΙΔΥΜΟΙ
ΧΙΙ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Κάτι πρέπει να αφήσετε πίσω σας!
Γενικά: Αυτό το μήνα έχετε πολλά θέματα να λύσετε και ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος σας. Για να αλλάξετε τα πράγματα κάτι πρέπει να αφήσετε πίσω σας.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι δεν εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος με το σύντροφό σας, γι' αυτό οπλιστείτε με κατανόηση και υπομονή. Οι αδέσμευτοι αξιολογήστε τις προσδοκίες σας και δείτε τι θέλετε πραγματικά.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα διακατέχεστε από τάσεις φυγής. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους είναι μια πρόκληση για σας με σκοπό να έρθετε αντιμέτωποι με τον εαυτό σας και να δείτε τις πραγματικές σας δυνατότητες.
Οικονομικά: Στον οικονομικό τομέα τακτοποιήστε τις υποχρεώσεις σας και μην ανοίγετε νέα μέτωπα.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΧΙΙ ΘΑΝΑΤΟΣ

Με τα μάτια στραμμένα στο μέλλον
Γενικά: Αυτός είναι ένας μήνας ξεκαθαρίσματος και ανανέωσης. Μην επιμένετε σε κάτι που έχει τελειώσει και δημιουργήστε χώρο για μια καινούργια αρχή.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι έχετε ανάγκη να μείνετε λίγο μόνοι σας για να αποφασίσετε αν αξίζει τον κόπο να συνεχίσετε αυτή τη σχέση ή χάνετε τον χρόνο σας. Οι αδέσμευτοι είστε ακόμα επηρεασμένοι από μια ερωτική ιστορία που έχει τελειώσει.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα είστε σε τροχιά αλλαγών. Δείτε τι επιλογές έχετε και σταματήστε να εμπλέκεστε σε αντιπαραθέσεις που δεν οδηγούν πουθενά.
Οικονομικά: Στον οικονομικό τομέα χρειάζεται καλός προγραμματισμός και ένα βήμα κάθε φορά.



ΛΕΩΝ
ΧΙV ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Ξεκάθαροι στόχοι
Γενικά: Αυτό το μήνα για να υπάρξουν ευκαιρίες στη ζωή σας πρέπει να έχετε έναν ξεκάθαρο στόχο και θετική στάση απέναντι στους ανθρώπους και τις καταστάσεις.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι έχετε ανάγκη από μια σχέση χαμηλών τόνων, χωρίς εξάρσεις που να κυριαρχεί ελευθερία και εμπιστοσύνη. Οι ελεύθεροι αν ονειρεύεστε μια σχέση με ερωτικό πάθος καλά θα κάνετε να την ξεχάσετε.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα η λέξη κλειδί για τα όποια προβλήματα είναι η καλή επικοινωνία. Επίσης η μετριοπάθεια και το μέτρο θα λειτουργήσουν επιβοηθητικά.
Οικονομικά: Στον οικονομικό τομέα βάλτε προτεραιότητες στις υποχρεώσεις σας και ακολουθήστε το πρόγραμμα σας με σύνεση.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
XV ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Μπροστά σε ένα σταυροδρόμι!
Γενικά: Αυτό το μήνα στέκεστε μπροστά σε ένα σταυροδρόμι και πρέπει να αποφασίσετε ποιος είναι ο σωστός δρόμος για σας. Να θυμάστε ότι η παρόρμηση δεν είναι καλός σύμβουλος.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι θα νοιώσετε δυνατές συγκινήσεις, γαρνιρισμένες με ζήλια, κτητικότητα και ψέματα. Οι αδέσμευτοι γνωρίζετε τη δύναμη της γοητείας σας και τη χρησιμοποιείτε αδιακρίτως, αδιαφορώντας αν το αντικείμενο του πόθου σας είναι ελεύθερο ή δεσμευμένο.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα η δίψα σας για την απόκτηση χρημάτων και μια θέση εξουσίας σας οδηγούν σε λανθασμένες επιλογές και δημιουργούν ένα κλίμα έντασης.
Οικονομικά: Στον οικονομικό τομέα παλιές αμαρτίες έρχονται στην επιφάνεια και αναζητούν άμεσες λύσεις.



ΖΥΓΟΣ
ΠΥΡΓΟΣ XVI

Ο θεός γελάει όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια
Γενικά: Αυτό το μήνα απρόσμενα γεγονότα θα αλλάξουν το ρυθμό της καθημερινότητα σας. Οπλιστείτε με υπομονή και αφήστε πίσω σας ξεπερασμένες ιδέες και πεποιθήσεις.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι είναι καιρός να έρθετε σε επαφή με τον εαυτό σας και να επανεξετάσετε τις ανάγκες σας. Πράγματα που έχουν συσσωρευτεί καιρό είναι έτοιμα να εκραγούν. Οι αδέσμευτοι είστε έτοιμοι να περπατήσετε σε νέα μονοπάτια και να πειραματιστείτε με καινούργια πρόσωπα.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα είστε μονίμως ανικανοποίητοι και δημιουργείτε ένα κλίμα έντασης. Παρ' όλες τις δυσκολίες όμως υπάρχουν άνθρωποι που είναι δίπλα σας και σας στηρίζουν.
Οικονομικά: Στον οικονομικό τομέα μην προκαλείτε το πεπρωμένο σας μεταθέτοντας διαρκώς τις υποχρεώσεις σας. Τίποτε δεν θα λυθεί μαγικά.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
XVII ΑΣΤΕΡΙ

Προσωπικές επιλογές!
Γενικά: Αυτό το μήνα τινάξτε από πάνω σας τη σκόνη του παρελθόντος και γίνετε πάλι παιδιά. Η ζωή σας κλείνει το μάτι και σας υπόσχεται ένα νέο και ελπιδοφόρο ξεκίνημα.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι είστε πολύ ευαίσθητοι και αν κάτι σας πληγώσει τότε γίνεστε ψυχροί και χάνεστε στα σκοτάδια. Οι αδέσμευτοι είστε αποφασισμένοι να γυρίσετε σελίδα αλλά προβληματίζεστε σε ποιον θα χαρίσετε την καρδιά και το κορμί σας.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα επιτέλους βλέπετε φως στην άκρη του τούνελ. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και όχι τους άλλους.
Οικονομικά: Στον οικονομικό τομέα, μια ανέλπιστη βοήθεια σας ανακουφίζει προσωρινά.



ΤΟΞΟΤΗΣ
XVIII ΣΕΛΗΝΗ

Παρεξηγήσεις και ασυνεννοησία
Γενικά: Αυτός είναι ένας μήνας παρεξηγήσεων και ασυνεννοησίας. Προσέξτε τα λόγια και τη συμπεριφορά σας γιατί μπορεί να εκτεθείτε χωρίς να το καταλάβετε.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι νοιώθετε μπερδεμένοι και βασανίζεστε από φόβους. Ένα ταξίδι θα σας χαλαρώσει. Οι αδέσμευτοι αν δεν ελευθερωθείτε από το παρελθόν δεν θα μπορέσετε να αφεθείτε σε έναν καινούργιο έρωτα.
Επαγγελματικά: Το παρασκήνιο στο χώρο της εργασίας σας οργιάζει. Αν θέλετε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο μην δίνετε αφορμές για κουτσομπολιά και μην εμπιστεύεστε κανένα.
Οικονομικά: Η αστάθεια που επικρατεί στον οικονομικό τομέα σας εμποδίζει να κάνετε μελλοντικά σχέδια.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΧΙΧ ΗΛΙΟΣ

Σχεδιασμός και αφιέρωση στο στόχο
Γενικά: Αυτό το μήνα με σωστό σχεδιασμό και αφιέρωση στο στόχο σας, τα σχέδιά σας θα πάρουν σάρκα και οστά. Η ανταμοιβή σας περιμένει στο τέλος του δρόμου.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι θα ζήσετε ξέγνοιαστες στιγμές με το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι ξεχωρίζετε όπου κι αν βρεθείτε με το χιούμορ και το θετικό τρόπο που αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα διανύετε μια περίοδο προόδου και ανάπτυξης. Μπορείτε να ελπίζετε σε καλύτερες ημέρες.
Οικονομικά: Στον οικονομικό τομέα χάρη στη συνετή διαχείριση σας παίρνετε μια ανάσα ανακούφισης.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΧΧ ΚΡΙΣΗ

Δείτε το μερίδιο της ευθύνης σας
Γενικά: Αυτό το μήνα κάνετε τον απολογισμό σας και συνειδητοποιήστε ότι έχετε και εσείς μερίδιο για ό, τι συμβαίνει στη ζωή σας. Αποδεχτείτε τα λάθη σας και διορθώσετε ό, τι μπορείτε.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι ακούστε με προσοχή τα παράπονα του συντρόφου σας και μοιραστείτε και τη δική σας αλήθεια. Όσοι είστε μόνοι σταματήστε να αναμασάτε άλλο το παρελθόν, ανανεωθείτε και προχωρήστε παρακάτω.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα έχετε φτάσει σε ένα κρίσιμο σημείο, αλλά μόλις το ξεπεράσετε θα συμβούν σημαντικές αλλαγές.
Οικονομικά: Στον οικονομικό τομέα μην αφήνετε εκκρεμότητες γιατί σύντομα θα τις βρείτε μπροστά σας.



ΙΧΘΥΕΣ
ΧΧΙ ΚΟΣΜΟΣ

Η επιθυμία για επιτυχία που δεν στηρίζεται στην προσπάθεια είναι ανώφελη
Γενικά: Αυτό το μήνα θα θερίσετε ό, τι έχετε σπείρει. Οι θετικές σκέψεις και η ακεραιότητά σας θα σας ανοίξουν καινούργιους δρόμους. Συνεχίστε την προσπάθεια.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι έχετε μάθει από τα λάθη σας και μοιράζεστε ηρεμία και σταθερότητα με το σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία από την οποία θα προκύψει και οικονομικά όφελος.
Επαγγελματικά: Συμφέρουσες συμφωνίες στον επαγγελματικό τομέα θα σας αποφέρουν κέρδη στο άμεσο μέλλον. Ένα ταξίδι ή μια νέα γνωριμία θα ανοίξουν νέες προοπτικές.
Οικονομικά: Μια προσωρινή ανάσα ανακούφισης θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε με αισιοδοξία το μέλλον.

 Νία Θεοφανίδου

Πηγή: http://www.astrology.gr/



Εγκέφαλος και νωτιαίος μυελός αγελάδων μέσα σε κραγιόν και λακ;


Τι σημαίνει ο όρος υδρολυμένο κολλαγόνο στην ετικέτα ενός προϊόντος ομορφιάς; Μήπως υδρολυμένη πρωτεΐνη από αγελάδες; Όπως καταγγέλει η οργάνωση για την ηθική μεταχείριση των ζώων PETA (People for the Ethical Treatment of Animals), υπάρχουν επιχειρήσεις που παρασκευάζουν κραγιόν, σαμπουάν, σαπούνια, σκραμπ για το σώμα, λοσιόν και άλλα… μαγικά φίλτρα ομορφιάς χρησιμοποιώντας υποπροϊόντα σφαγείων βοοειδών, επειδή είναι φτηνά. Οι παραλλαγές των ονομάτων των συστατικών κρύβουν με επιμέλεια τα ζωικά αυτά υποπροϊόντα αφαιρώντας πονηρά τη λέξη «ζωικό» από τις ετικέτες, ώστε ο καταναλωτής να μην μπορεί να κάνει σωστά τις επιλογές του.

Αν είναι από μοσχαράκι γάλακτος…

Όταν η αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) έδωσε στο παρελθόν οδηγία στους παρασκευαστές καλλυντικών να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τον ιστό από τον εγκέφαλο και τον νωτιαίο μυελό ηλικιωμένων αγελάδων μέσα σε κραγιόν και λακ, προκειμένου να εμποδίσει την εξάπλωση της νόσου των τρελλών αγελάδων, μάθαμε κάτι χρήσιμο: Ότι τα συστατικά αυτά θεωρούνται ασφαλή, αν προέρχονται από ζώα ηλικίας μικρότερης των 30 μηνών. Δηλαδή μπορούμε άνετα να φροντίζουμε τα χείλη και τα μαλλιά μας με μεδούλι και μυαλά αγελάδας, αρκεί να προέρχονται από… μοσχαράκι γάλακτος.

Και από έντερο αγελάδας;

Τώρα αν ο εγκέφαλος και ο νωτιαίος μυελός δε σε ενοχλούν, τι θα έλεγες για ολίγον… αγελαδινό έντερο μέσα στα καλλυντικά σου; Αυτό το μάθαμε όταν το 2005 ο FDA επέτρεψε και πάλι τη χρήση του βόειου εντέρου μέσα στα καλλυντικά, με την προϋπόθεση να έχει αφαιρεθεί ο ειλεός. Η χρήση του είχε απαγορευτεί λόγω του φόβου μετάδοσης της σπογγώδους εγκεφαλοπάθειας των αγελάδων στον άνθρωπο.
 Golden Magazine



Γρηγόρης Αρναούτογλου: Χώρισε μόλις λίγο πριν το ΓΑΜΟ!



​Επειδή δεν ήταν... οικονόμα χώρισε μία γιατρό λίγο πριν παντρευτούν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου!
Κάνοντας ένα flashback, η εκπομπή «ΦΜ Live» μας μετέφερε 14 χρόνια πίσω, όταν ο παρουσιαστής, καλεσμένος στο «Star Cafe» με την Κατερίνα Λάσπα, αποκάλυπτε τα ερωτικά του.
«Σε μία σχέση με μία γιατρό, μετά από πέντε μήνες που είχαμε δεσμό, της πρότεινα να ανοίξουμε μαζί ένα λογαριασμό σε μία τράπεζα.... Η κοπέλα, όμως, δεν μπορούσε να κάνει κουμάντο», εξομολογούταν ο παρουσιαστής, μαυρομάλλης, με δερματάκι τσίτα και καμιά 10άρια κιλά πιο αδύνατος.
star,gr
 ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΟΙ

Ανέκδοτο: Ασπιρίνες με προφυλακτικά


Δύο νεαροί φίλοι είχαν κανονίσει να πάνε διακοπές και λέει ο ένας στον άλλο:
-Φίλε πρέπει να πάρουμε μαζί μας προφυλακτικά. Δεν πας να αγοράσεις;
-Εγώ πρέπει να πάω; Ντρέπομαι λίγο.
-Έλα μωρέ,χαζός είσαι; Πήγαινε. Πάει λοιπόν στο περίπτερο και λέει:
-Ένα πακετάκι… ασπιρίνες και ένα προφυλακτικά. Τα δείχνει στον φίλο του και εκείνος του λέει:
-Καλά ρε μόνο με ένα πακέτο θα πάμε; Νέοι είμαστε, άντε πήγαινε πάρε περισσότερα.
Πάει ξανά στο περίπτερο και λέει: 2 πακετάκια… ασπιρίνες και 2 προφυλακτικά.
Τα δείχνει πάλι στον φίλο του, ο οποίος νευριασμένος του λέει:
-Καλά ρε είσαι βλάκας, μόνο 3 πήρες;Τι να μας κάνουνε μόνο τρία, πήγαινε πάρε κι άλλα τώρα.
Πάει ξανά στο περίπτερο και λέει στον περιπτερά: -10 πακετάκια… ασπιρίνες και 10 προφυλακτικά.
Και ο περιπτεράς γυρίζει και του λέει:
-Συγνώμη ρε φίλε που ανακατεύομαι στα προσωπικά σου, αλλά αφού έχεις πονοκέφαλο, γιατί πηδάς;!



Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ασπροκκλησιάς


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ασπροκκλησιάς το Σάββατο στις 25 Ιανουαρίου.
Οι γυναίκες του Συλλόγου μαζί με τα παιδιά τραγούδησαν τα κάλαντα,το διοικητικό του Συλλόγου έκοψε την πίτα και ακολούθησε γλέντι με χορό και πολύ κέφι...
Να είστε καλά και του χρόνου!!! 





Τι γνώριζαν οι γιατροί για τον καρκίνο το 1934;



Γνώριζαν το 1934 οι γιατροί ότι ο καρκίνος προκαλείται από ιό; Και πέτυχαν να τον θεραπεύσουν 100%; Αυτό ισχυρίζεται ο συγγραφέας Barry Lynes, βασισμένος σε ιστορικά στοιχεία και αποδείξεις. Έπρεπε όμως να περάσουν σχεδόν 80 χρόνια για να πληροφορηθούμε από χείλη επιστημόνων ότι αρκετές μορφές καρκίνου θα πρέπει πλέον να αναγνωριστούν ως μεταδοτικές νόσοι. Και μάλιστα ότι οφείλονται σε μόλυνση από ιούς, μικρόβια και παράσιτα, άρα μπορούν και να προληφθούν και να θεραπευθούν.
Τα πρόσφατα στοιχεία

Η εξειδικευμένη σε θέματα ογκολογίας και μεταδοτικών νοσημάτων αγγλική ιατρική επιθεώρηση The Lancetανακοίνωσε πρόσφατα τα τελευταία συμπεράσματα για τον καρκίνο, βασισμένα σε στοιχεία του Διεθνούς Οργανισμού Ερευνών για τον Καρκίνο (International Agency for Research on Cancer), ο οποίος αποτελεί τμήμα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (World Health Organization –WHO). Οι επιστήμονες εξέτασαν τα ποσοστά εμφάνισης 27 διαφορετικών μορφών καρκίνου σε 184 χώρες και αναγνώρισαν τον καρκίνο ως μια μεταδοτική ασθένεια. Οι στατιστικές έδειξαν ότι μία στις έξι περιπτώσεις νέων κρουσμάτων καρκίνου που εμφανίστηκαν το 2008 οφείλεται σε λοιμώξεις από μικρόβια, ιούς και παράσιτα. Αυτό σημαίνει ότι περίπου 2.000.000 νέα περιστατικά καρκίνου κάθε χρόνο προκαλούνται από μολυσματικούς παράγοντες που είναι σε μεγάλο βαθμό θεραπεύσιμοι, όπως αναφέρει και το BBC. Από αυτά τα 1.900.000 αφορούν κυρίως καρκίνο του στομάχου, του ήπατος και του τραχήλου της μήτρας. Υπεύθυνοι παθογόνοι μικροοργανισμοί είναι το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού (γαστρικοί καρκίνοι), ο ιός της ηπατίτιδας B και C (καρκίνος του ήπατος) και ο ιός των ανθρώπινων θηλωμάτων Human Papilloma Virus –HPV (καρκίνος του τραχήλου της μήτρας) (). Το BBC υπενθυμίζει ότι οι ειδικοί ήδη γνώριζαν ότι ο καρκίνος του στομάχου μπορεί να αποφευχθεί, αν εξολοθρευτεί το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού με τη βοήθεια αντιβίωσης. Τα στοιχεία της έρευνας κατέδειξαν επίσης ότι το ένα τρίτο των καρκίνων που οφείλονται σε λοίμωξη συμβαίνει σε άτομα ηλικίας μικρότερης των 50 ετών.
Τι συνέβη το 1934;

Σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία του συγγραφέα Barry Lynes, το 1934 στις ΗΠΑ μια ομάδα κορυφαίων Αμερικανών βακτηριολόγων και γιατρών κατόρθωσε να θεραπεύσει ολοκληρωτικά τον καρκίνο σε κλινικά πειράματα. Όπως αναφέρει ο Lynes στο βιβλίο του «Η θεραπεία του καρκίνου που πέτυχε: 50 χρόνια αποσιώπησης» (The Cancer Cure That Worked: 50 Years of Suppression – 1987), οι Αμερικανοί επιστήμονες εντόπισαν ότι ο καρκίνος προκαλείται από έναν παθογόνο μικροοργανισμό, ο οποίος μπορεί να καταστραφεί τελείως ανώδυνα με τη βοήθεια ειδικής ηλεκτρονικής συσκευής. (). Σχετικές αναφορές έγιναν τόσο σε εφημερίδες όσο και στην ετήσια έκθεση του αμερικανικού Ιδρύματος Smithsonian Institution, ενώ είχε προηγηθεί σχετική δημοσίευση στο αμερικανικό επιστημονικό περιοδικό Science. Κατά τον Lynes, βασικός συντελεστής της έρευνας ήταν ο ιδιοφυής μηχανικός, εφευρέτης ιατρικών συσκευών, παθολόγος και βακτηριολόγος Royal Raymond Rife. Ο Rife το 1932 απομόνωσε τον ιό του καρκίνου με τη βοήθεια του πρότυπου ισχυρού μικροσκοπίου που ο ίδιος επινόησε. Τον ονόμασε BX virus και στη συνέχεια κατόρθωσε να τον καταστρέψει κατ’ επανάληψη μέσω μιας συσκευής που παρήγε συγκεκριμένες ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες, με άλλα λόγια μιας γεννήτριας συχνοτήτων. Αφού πρώτα μόλυνε τα πειραματόζωα με τον ιό του καρκίνου, είδε τους όγκους να αναπτύσσονται και κατόπιν τους εξουδετέρωσε. Το 1934 λέγεται ότι εφάρμοσε για πρώτη φορά την ανώδυνη θεραπεία με απόλυτη επιτυχία και σε ανθρώπους (16 ασθενείς, 16 πλήρεις ιάσεις μέσα σε τέσσερις μήνες, επιτυχία 100% χωρίς παρενέργειες). O Rife πίστευε ότι όλες οι μορφές καρκίνου προκαλούνται από τον ίδιο ιό, ο οποίος μπορεί να αλλάζει μορφή μοιάζοντας πότε με ιό, πότε με βακτήριο και πότε με μύκητα.
Λογοκρισία και αποσιώπηση;

Ο Barry Lynes (ο οποίος έχει δεχθεί επικριτικά σχόλια ως συνομωσιολόγος) εξηγεί ότι στη συνέχεια η συγκεκριμένη θεραπεία του καρκίνου λογοκρίθηκε και αποσιωπήθηκε από μεγάλα ιατρικά περιοδικά για ευνόητους λόγους. Ο συγγραφέας αναφέρει ότι ένας αριθμός από επιστήμονες και γιατρούς γελοιοποιήθηκε και περιφρονήθηκε από το επιστημονικό κατεστημένο, σε σημείο που η όλη ιστορία να φτάσει να θεωρείται μύθος. Όμως στην πραγματικότητα, όπως διατείνεται, η θεραπεία χρησιμοποιήθηκε κρυφά για πολλά χρόνια συνεχίζοντας ακόμα να γιατρεύει τόσο τον καρκίνο όσο και άλλες ασθένειες.
Ποιοι δεν ασθενούν

Ο Rife, ο οποίος πέθανε το 1971 αδέκαρος και πικραμένος για την απαξίωση που επιφύλαξαν στον ίδιο και τις μεθόδους του οι συνάδελφοί του (σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Californian), φέρεται επίσης να είχε δώσει απάντηση στην εύλογη απορία γιατί δεν ασθενούν όλοι από καρκίνο: Αν ο μεταβολισμός του ανθρώπινου οργανισμού είναι ισορροπημένος, τότε δεν είναι ευπαθής σε καμία ασθένεια, είχε δηλώσει.
Golden Magazine


Υπέροχοι γευστικοί συνδυασμοί με μεγάλη θρεπτική αξία


Οι περισσότερες συνταγές μοιάζουν στα βασικά τους υλικά. Ωστόσο ποιοι γευστικοί συνδυασμοί έχουν πιό έντονη διατροφική αξία;


Γράφει ο Παντελής Αντωνίου

Για κάποιους, το μαγείρεμα είναι μια βαρετή διαδικασία που πρέπει καθημερινά να διεκπεραιώσουν, για άλλους μια ενδιαφέρουσα ασχολία, ενώ για λίγους είναι τέχνη. Οι περισσότερες συνταγές μοιάζουν στα βασικά τους σημεία, και τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι παρόμοια.

Όλες δίνουν υπέροχους γευστικούς συνδυασμούς, κάποιες από αυτές έχουν και σημαντική διατροφική αξία. 

Λεμόνι στα όσπρια και το σπανάκι

Ας δούμε πρώτα τα όσπρια. Τα όσπρια και το σπανάκι είναι οι πιο 'διαφημισμένες' φυτικές τροφές για τον σίδηρο που περιέχουν. Τα όσπρια και το σπανάκι περιέχουν σημαντικές ποσότητες σιδήρου, οι οποίες είναι σε μικρότερο βαθμό αφομοιώσιμες από το σώμα μας σε σχέση με το σίδηρο που προέρχεται από ζωικές πηγές.

Αυτό συμβαίνει γιατί ο σίδηρος στα όσπρια είναι δεσμευμένος με οξαλικά και άλλα οξέα, τα οποία δεν αφήνουν να απορροφηθεί εξ ολοκλήρου από τον οργανισμό μας. Προσθέτοντας λεμόνι (βιταμίνη C ) στα ρεβύθια και στο σπανάκι αποδεσμεύεται ο σίδηρος από αυτά και αυξάνεται (τριπλασιάζεται) η απορρόφησή του.

Οσπρια με ρύζι

Οι φακές ή τα ρεβύθια με το ρύζι, εκτός από νόστιμα είναι ένα πιάτο με ιδιαίτερη διατροφική αξία λόγω του συνδυασμού οσπρίων με δημητριακά. Ο συνδυασμός αυτός δίνει πρωτεΐνη υψηλής βιολογικής αξίας, κάνοντας απαραίτητο το φαγητό αυτό σε ανθρώπους που δεν τρώνε κρέας ή/και γαλακτοκομικά προιόντα.

Οι πρωτείνες φυτικής προέλευσης, αν και προσφέρουν σε επαρκείς ποσότητες κάποια αμινοξέα, εμφανίζουν έλλειψη σε άλλα. Όταν λοιπόν συνδυαστούν οι φυτικές πρωτείνες με τον κατάλληλο τρόπο, τότε παρέχεται στον οργανισμό μια πλήρης και υψηλής βιολογικής αξίας πρωτείνη σχεδόν εφάμιλλη του κρέατος.

Ρίγανη στο κρέας

Η ρίγανη, στο κρέας, δίνει και ξεχωριστή γεύση αλλά συμβάλλει και στην ελαχιστοποίηση των αρνητικών επιπτώσεων της κατανάλωσης κρέατος. Το κρέας περιέχει νιτρικά οξέα, τα οποία συνδυαζόμενα με τις αμίνες του στομάχου δημιουργούν νιτροζαμίνες, ουσίες που μπορούν να αποδειχτούν καρκινογόνες.

Το thymol και carvacrol, για τα οποία έχει βρεθεί ότι εμποδίζουν τη δράση των ελευθέρων ριζών και μάλιστα έχουν ισχυρότερη αντιοξειδωτική ικανότητα, ακόμη και από συνθετικά αντιοξειδωτικά σκευάσματα που χρησιμοποιούνται στα συσκευασμένα κρέατα.

Η ρίγανη έχει 12 φορές ισχυρότερη αντιοξειδωτική δράση από το πορτοκάλι! 
Αποτελεί πολύ καλή πηγή φυτικών ινών. Οι φυτικές ίνες μειώνουν τα επίπεδα χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων στο αίμα, μειώνοντας τις αρνητικές επιπτώσεις της κατανάλωσης κόκκινου κρέατος.

Κουκιά κοκκινιστά

Τα κουκιά ιδιαίτερα, αλλά και η ντομάτα και το κρεμμύδι (συστατικά αυτού του πιάτου), περιέχουν καροτενοειδή, ουσίες γνωστές για την αντιοξειδωτική τους δράση. Τα καροτενοειδή, με τη θερμική επεξεργασία (το βράσιμο δηλαδή) και σε συνδυασμό με το ελαιολάδο απορροφώνται από τον οργανισμό μας πολύ καλύτερα από ότι στην ωμή μορφή τους.

Υπενθυμίζουμε ότι τα καροτενοειδή προφυλάσσουν από τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες είναι υπεύθυνες για διάφορες μορφές καρκίνου.

Δάφνη και σέλινο

H δάφνη συνήθως προστίθεται στα φαγητά σε μικρές ποσότητες, δίνοντας ιδιαίτερο άρωμα. Αυτό που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό είναι ότι η δάφνη βοηθάει στην καλύτερη πέψη των φυτικών πρωτεινών, όπως π.χ. στις φακές! 
Αντίστοιχα, το σέλινο συμβάλλει στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος.

Θυμηθείτε ότι σέλινο βάζουμε στη φασολάδα.

Και το λάθος … να μουσκεύουμε τα όσπρια

Όταν μουσκεύουμε τα όσπρια προσθέτουμε μαγειρική σόδα (όπως συνηθίζεται σε παραδοσιακές συνταγές), για να επιταχύνουμε το βράσιμο. Με αυτό τον τρόπο όμως, χάνονται οι πολύτιμες βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Αντί για μαγειρική σόδα είναι προτιμότερο να βάλουμε αλάτι.

Πηγές: www.nutrimed.gr



Διανυκτέρευση στο κρατητήριο Ποινική δίωξη σε βάρος της συζύγου και του αδελφού του Γ. Γιακουμάτου

Την Τρίτη στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελιοδικείο

Κρατούμενοι θα παραμείνουν ως την παραπομπή τους στο Αυτόφωρο, η σύζυγος και ο αδελφός του βουλευτή Γεράσιμου Γιακουμάτου, οι οποίοι οδηγήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στον Εισαγγελέα, μετά τη σύλληψη τους από την οικονομική αστυνομία.
Σε βάρος των δυο, καθώς και των δύο εργαζομένων σε οικονομικές υπηρεσίες της επιχείρησης τους, που επίσης οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανακριβή έκδοση φορολογικών στοιχείων.
Και οι τέσσερις κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο την Τρίτη μετά το μεσημέρι. Οι κατηγορούμενοι αρνούνται την κατηγορία, ενώ διά των συνηγόρων τους κάνουν αναφορά σε «σόου» που γίνεται σε βάρος τους.
Τέλος, όπως έγινε γνωστό, η Εισαγγελία θα μελετήσει τα στοιχεία της δικογραφίας προκειμένου να διαπιστωθεί αν προκύπτει λόγος να κινηθεί σε βάρος του Γεράσιμου Γιακουματου και εφόσον προηγηθεί άρση της βουλευτικής του ασυλίας.
http://pantaanthropos.blogspot.gr/





Ο κακός μαθητής που άλλαξε τον κόσμο!!!


Γεννήθηκε το 1879 στο Ουλμ της Γερμανίας. Το κεφάλι του ήταν τόσο μεγάλο που οι γιατροί θεωρούσαν ότι έχει κάποια γενετική ανωμαλία και σχεδόν τον φώναζαν «κεφάλα» δεξιά αριστερά.

Μίλησε όταν έκλεισε τα τρία του χρόνια και περνούσε την ώρα του φτιάχνοντας πύργους από τραπουλόχαρτα.

Βλέποντας το γερμανικό στρατό να παρελαύνει, αποκάλεσε τους στρατιώτες «κακομοίρηδες» στους οποίους δε θα ήθελε ποτέ να μοιάσει. «Οι δάσκαλοι στο δημοτικό μου φαίνονταν σα λοχίες και οι καθηγητές στο λύκειο σα λοχαγοί», θα πει πολύ αργότερα.

Αυτοί οι λοχαγοί καθηγητές του λυκείου τον θεωρούν από τους πλέον αργόστροφους μαθητές που είχαν ποτέ. Αλλά δεν το λένε έτσι, στον αέρα. Το αιτιολογούν επιστημονικά και άκρως παιδαγωγικά οι άνθρωποι: «δεν απαντά ποτέ αμέσως σε μια ερώτηση. Σκέφτεται ώρες προτού απαντήσει. Δεν αποστηθίζει ποτέ τίποτα. Δηλαδή και να προσπαθήσει, δε μπορεί να το κάνει».

Είναι απείθαρχος, δεν υπακούει σε καμία εντολή, δεν ευθυγραμμίζεται με κανέναν κανόνα, δεν έχει ενδιαφέροντα, δεν ασχολείται με κανένα άθλημα. Κι επιπροσθέτως είναι και Εβραίος. Θέλεις κι άλλα για να καταλάβεις ότι αυτό το παιδί ήταν μια σκέτη καταστροφή;

Κι όμως, ήδη από το δημοτικό, έχει διαβάσει ουκ ολίγα βιβλία βιολογίας, ιατρικής, μαθηματικών, φυσικής και φιλοσοφίας. Δεν αρκούν όμως αυτά για το σχολείο.

Ένας καθηγητής του, όχι κακός, ο Ζόσεφ Ντέγκενχαρτ, του λέει ότι δε καταφέρει τίποτα στη ζωή του και καλύτερο θα ήταν να σταματήσει να προσπαθεί να πάρει το απολυτήριο. Προετοιμάζεται μόνος του για την Πολυτεχνική Σχολή της Ζυρίχης αλλά παίρνει 20 στα μαθηματικά και 02 σε όλα τα άλλα μαθήματα. Έτσι, αποτυγχάνει!

Ένας καθηγητής, βλέποντας πράγματα σε αυτόν, τον συμβουλεύει να προετοιμαστεί σε ένα μικρό σχολείο του Ααράου και να ξαναδοκιμάσει. Τα καταφέρνει! Περνάει στο τμήμα μαθηματικών και φυσικής του Πολυτεχνείου.

Ως φοιτητής δεν αλλάζει: αντιδραστικός, αφηρημένος, εριστικός, αδιάφορος, εγωκεντρικός. Αργότερα θα δηλώσει ότι δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο, εκτός από μια παράφορη περιέργεια.

Αποφοίτησε από τη σχολή του το 1901 με τον δεύτερο χειρότερο βαθμό ανάμεσα σε όλους τους συμφοιτητές του.

Αυτός ο βαθμός του απαγόρευσε να βρει κάποια ακαδημαϊκή θέση με αποτέλεσμα να εργαστεί ως ειδικός τεχνικός τρίτης τάξης στο Γραφείο Ευρεσιτεχνιών της Βέρνης (1902-1909) ενώ παίρνει την Ελβετική υπηκοότητα και απαλλάσσεται από το γερμανικό στρατό. Κάπου εκεί ξεκινάει η πορεία του προς την κορυφή της παγκόσμιας επιστήμης, πορεία που θα τον καθιερώσει ως συνώνυμο του έξυπνου ανθρώπου.

Το όνομά του ήταν Άλμπερτ Αϊνστάιν…



fwnazw



Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 28/1


Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Χωρίς εξάσκηση τίποτε δεν μπορούμε να καταφέρουμε ενώ με την εξάσκηση μπορεί να ξεπεραστεί κάθε εμπόδιο.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Η οικογένεια έχει τον πρώτο ρόλο και αυτό τελικά μπορεί να σας ευχαριστεί γιατί σας καλύπτει πιθανές ενοχές που έχετε. Επειδή χρειάζεστε και την έγκριση των δικών σας ατόμων για κάτι που θέλετε να κάνετε πιθανόν να καταπιεστείτε αρκετά και τελικά να έχετε άσχημες αντιδράσεις. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε έντονες συγκρούσεις.
Έρωτας: Υπάρχουν κάποιες ανατροπές στην καθημερινή σας σχέση και ο λόγος είναι ότι καλείστε να συμβιβάσετε πράγματα ή να δεχτείτε κάτι από την πλευρά του συντρόφου σας που δεν σας αρέσει ή σας φαίνεται υποκριτικό. Αν σχετίζεστε με Καρκίνο, Ζυγό φροντίστε να μην είστε εκρηκτικοί.
Καριέρα & Οικονομικά: Μια ξαφνική ευκαιρία που ίσως παρουσιαστεί μέσα από στήριξη ατόμου της οικογένειας και του κύκλου της θα σας φέρει μεν ευκαιρία αλλά θα δείτε ότι θα πρέπει να διακόψετε με ένα πρόσωπο που πιθανόν να ενοχληθεί, κυρίως αν συνεργάζεστε με Αιγόκερω.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Από εκεί που πετάγατε στα σύννεφα πιθανόν να προσγειωθείτε αλλά όχι απότομα μάλλον ομαλά γιατί σας πηγαίνουν οι τρέχουσες συνθήκες. Υπάρχουν όμως λεπτομέρειες τις οποίες θα πρέπει να τακτοποιήσετε γιατί εκεί βρίσκεται η ουσία των πραγμάτων για σήμερα.
Έρωτας: Ανταποκρίνεστε με ένα πολύ σοβαρό τρόπο σε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Πάντως επειδή μερικοί έχετε ανάγκη να κρατηθείτε από κάπου πιθανόν να κάνετε και συμβιβασμό προκειμένου να μην χάσετε την επαφή.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε προοπτικές να ανακάμψετε αλλά χρειάζεται να αντιμετωπίσετε πιθανόν κάποιες πολύ διαφορετικές καταστάσεις για την προσωπικότητά σας και κυρίως να δουλέψετε ομαδικά. Μάλλον σήμερα θα είστε περισσότερο οργανωμένοι για να αντιμετωπίσετε πράγματα που δεν σας αρέσουν.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Βλέπετε ότι μερικές φορές όταν δίνετε τον λόγο σας πρέπει να το κρατάτε γιατί εσείς μπορεί να ξεκινήσετε κάτι και αν δεν σας αρέσει να το σταματήσετε επιτόπου χωρίς όμως να υπολογίσετε τις συνέπειες. Πιθανόν να πάρετε απόφαση κάτω βέβαια από πίεση να τελειώσετε κάποια μαθήματα που είχατε αφήσει πίσω.
Έρωτας: Και εδώ χρειάζεται αρκετή συνέπεια αλλιώς θα διαφοροποιηθούν πάρα πολύ οι σχέσεις σας και δεν θα καταλάβετε πως έγινε. Κυρίως αν σχετίζεστε με Αιγόκερω υπάρχει ανάγκη πέρα από την ουσία που εσείς βλέπετε μερικές φορές και το τυπικό για να σταθεί μια σχέση κι ίσως αυτό να το ξεχνάτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Στη συνεργασία με ένα άτομο από την οικογένεια ή σε μια δουλειά θα πρέπει να είστε τύπος και υπογραμμός. Πιθανόν να σας αγχώνει αλλά μερικές φορές χρειάζεται και αυτό για να μπείτε σε ένα καλύτερο πρόγραμμα.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχετε επιβαρυνθεί με το να φροντίζετε τους άλλους και αυτό ίσως να σας δημιουργήσει μια έξτρα ευθύνη αλλά μερικές φορές το χρειάζεστε για να βλέπετε και γύρω σας τι συμβαίνει. Αποφύγετε τις εντάσεις και τα ξαφνικά ξεσπάσματα επειδή νιώθετε εγκλωβισμένοι.
Έρωτας: Εδώ χρειάζεται να δείτε κάποιες αλήθειες οι οποίες μπορεί να μην είναι εύκολο να βγουν στην επιφάνεια. Με τον Κριό μπορεί να έχετε διάσταση απόψεων αλλά δεν χρειάζεται να σταματήσετε απότομα την σχέση για μια διαφωνία. Προστατέψτε την σχέση σας όσο μπορείτε από επιρροές τρίτων.
Καριέρα & Οικονομικά: Μερικές φορές η πρωτοπορία είναι καλή αρκεί να μπορέσετε να την στηρίξετε. Για αυτό αν θέλετε να κάνετε κάτι που να ξεχωρίζει ίσως θα πρέπει να καλμάρετε αυτή την βιασύνη και την ανυπομονησία που έχετε για να δείτε καθαρά. Η πιθανή αποχώρηση από ένα σχήμα συνεργασίας ίσως να σας φρενάρει σε κάτι.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχετε διάφορα διαδικαστικά να κάνετε και αυτό σας κουράζει πιο πολύ από όλα. Δεν σας αρέσει να μπλέκεστε με πράγματα που κατά την γνώμη σας είναι τυπικά. Η συνέπεια πάντως απέναντι σε θέματα της καθημερινότητας θα σας βοηθήσει να έχετε μια καθαρή εικόνα της πραγματικότητας. Ευαισθησία στα κόκκαλα και στα δόντια.
Έρωτας: Δεν ανταποκρίνεστε με θέρμη μέσα στην σχέση σας και μάλλον θεωρείτε ότι όλα όσα πρέπει να κάνετε είναι τυπικά και δεν σας εκφράζουν. Αλλά ίσως με αυτό τον τρόπο να προσεγγίσετε έναν Αιγόκερω ο οποίος θέλει όλη αυτή την συμπεριφορά για να πειστεί ότι τον θέλετε. Η επαφή με Υδροχόο θα είναι πιο εύκολη αλλά και αυτή θέλει έντονο συναίσθημα.
Καριέρα & Οικονομικά: Προχωράτε πάνω σε μια νέα δουλειά ή με νέες εργασιακές συνθήκες οι οποίες δεν σας ταιριάζουν και πάρα πολύ αλλά δεν μπορείτε να αναγνωρίσετε κάποιες σκοπιμότητες για να φτάσετε στον στόχο σας.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Ενώ θέλετε να κρατηθείτε στο ύψος των περιστάσεων ίσως μερικοί να μην κατορθώσετε να παραμείνετε ψύχραιμοι και να βγει από μέσα σας μεγάλος θυμός ή ακόμα και βίαιη αντίδραση απέναντι σε κάτι που έχετε αδικηθεί. Το καλύτερο πού έχετε να κάνετε είναι ψυχραιμία και να αντιμετωπίσετε τα πράγματα και από την αστεία τους πλευρά.
Έρωτας: Η ιδιορρυθμία ενός Κριού πιθανόν να σας ανατρέψει τα ερωτικά σχέδια που έχετε για αυτόν κι ίσως τελικά να γίνετε αρκετά αυστηροί μαζί του. Αντίθετα η σχέση με Αιγόκερω πιθανόν σας συγκινήσει και να έχετε άλλη αντιμετώπιση. Ο Υδροχόος είναι αυτός που παραμένει σταθερός.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες να πετύχετε αν είστε πρωτοποριακοί σε κάτι παρά να παραμείνετε σε ένα μοντέλο και να μην το αναγνωρίζει κανένας. Για αυτό παρόλο που θα είστε πολύ οργανωμένοι και σταθεροί θα προτιμήσετε συνεργασίες ή επαφές που σας βγάζουν έξω από το κατεστημένο.




ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Μπαίνετε σε πιο βαθιά μονοπάτια τα οποία θα σας βγάλουν στην επιφάνεια πιθανόν μελαγχολία ή υποχρεώσεις οι οποίες αρκετές φορές σας φαίνονται δύσκολες γιατί σας πιέζουν αρκετά. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα είστε πιο ανήσυχοι από άλλες φορές.
Έρωτας: Πρέπει να αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα οτιδήποτε βγει στην επιφάνεια γιατί ίσως να κατηγορηθείτε για αμέλεια καθηκόντων κυρίως από Αιγόκερω. Η σχέση επίσης με Καρκίνο χρειάζεται ιδιαίτερο χειρισμό.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να υπάρχουν κάποιες πλευρές μέσα στην δουλειά σας που χρειάζεται να δείτε περισσότερο. Ο λόγος είναι ότι βλέπετε ότι γίνεται μια αναγκαστική προσγείωση αφού θα γεμίσετε με υποχρεώσεις που πιθανόν να αφορούν στο μέλλον. Κάποιες αλλαγές είναι απαραίτητες για να προχωρήσετε για αυτό μην φοβάστε.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχετε αποφασίσει να σηκώσετε τα μανίκια και να δουλέψετε περισσότερο από άλλες φορές γιατί μερικές φορές αφήνετε ακόμα και τον ίδιο σας τον εαυτό. Οι συζητήσεις με άτομα από την οικογένεια μπορεί να μην είναι και τόσο εύκολες αλλά τουλάχιστον θα ξέρετε τι σας γίνεται.
Έρωτας: Ίσως χρειαστεί να βάλετε κάποια πράγματα στην θέση τους. Για αυτό είτε με την συμπεριφορά σας που θα είναι αρκετά σοβαρή είτε με κάποια λόγια λιτά και μετρημένα αλλά στοχευμένα θα δείτε ότι όλα θα μπουν στην θέση τους. Η σχέση με Κριό μπορεί έχει κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε οπωσδήποτε να κάνετε οικονομία και να μαζέψετε όλους τους λογαριασμούς και όλες τις υποχρεώσεις στα χέρια σας για να δείτε ακριβώς τι γίνεται. Πιθανόν ένα ταξίδι ή μια μετακίνηση να σας δώσει μια νέα επαγγελματική γνωριμία η οποία όμως θέλει πολύ δουλειά από την μεριά σας για να έχετε αποτέλεσμα.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Θα βρεθείτε με θέματα που χρειάζεται να τα φροντίσετε στο εδώ και τώρα. Είναι καλό να προσέχετε που και που τις μικρές ενοχλήσεις στο σώμα σας γιατί πιθανόν να είναι μικρές ενδείξεις για κάτι που θα χρειαστεί φροντίδα. Από την άλλη η πειθαρχία στο φαγητό για ένα διάστημα δεν θα σας έβλαπτε.
Έρωτας: Είστε αρκετά συγκρατημένοι και μάλλον μπορεί να περιμένετε πως θα φερθεί το πρόσωπο για να δείξετε και εσείς αυτά που νιώθετε. Κυρίως με Καρκίνο μπορεί να φανείτε απόμακροι για να μην πληγωθείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Η συγκέντρωση χρημάτων για να πληρώσετε ένα λογαριασμό που μπορεί να είναι τσουχτερός θα σας απασχολήσει κυρίως για σήμερα. Πιθανόν μια λύση από εκεί που δεν την περιμένατε να κάνει την εμφάνισή της. Πάντως σήμερα θα είστε άκρως συντηρητικοί.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Ανακατεύεστε με πολλά πράγματα τα οποία μερικές φορές ίσως νομίζετε ότι τα γνωρίζετε και να βγει ξαφνικά μια νέα πληροφορία που δεν θα μπορείτε να την διαχειριστείτε. Μην το βάζετε κάτω αν βλέπετε ότι κάτι πάει να χαλάσει που είχατε σίγουρο ότι θα ξεκινούσε. Η προσωπική σας γνώμη μετράει περισσότερο από όλα για αυτό να την ακολουθήσετε. Στο σπίτι σας πιθανόν να υπάρχει μια αναστάτωση την οποία χρειάζεται να αντιμετωπίσετε πολύ δυναμικά.
Έρωτας: Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να νιώσετε από μέσα σας ξαφνικά ότι τελικά θέλετε να χαλάσετε κάτι που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό. Και αυτό θα γίνει επειδή πιθανόν να μην σας εκφράζει ή να παρεξηγηθείτε από μια συμπεριφορά. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με Κριό, Καρκίνο, Ζυγό.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες καλές προοπτικές αλλά η πιθανή άρνηση από ένα πρόσωπο για μια συνεργασία ή ακόμα και μια μετάθεση ημερομηνίας θα σας ανησυχήσει, χωρίς ωστόσο να σημαίνει ότι αν διακοπεί, δεν θα συνεχίσετε με άλλο τρόπο.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Πιθανόν να δράσετε από το παρασκήνιο ή να μην εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας εύκολα προς τα έξω. Παίζετε με κλειστά χαρτιά και δεν θα είναι εύκολο ούτε για σας, αλλά ούτε και για κάποιον που είναι δίπλα σας γιατί θα σας βγουν συναισθήματα κόπωσης, ίσως και απογοήτευσης.
Έρωτας: Μπορεί να αντιληφθείτε ότι πιθανόν να έχετε αναλωθεί με λάθος άτομα και κυρίως ο Καρκίνος να σας δημιουργήσει κάποιες ενοχές ή δυσκολίες στην επικοινωνία μεταξύ σας. Η σοβαρή αντιμετώπιση σε οτιδήποτε και αν γίνει θα είναι η καλύτερη λύση.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ευκαιρίες τις οποίες θα χρειαστεί να τις πιστέψετε περισσότερο για να τις επεκτείνετε. Κυρίως αν έχετε αλλάξει πρόσφατα δουλειά θα πρέπει να δείξετε τον καλύτερο σας εαυτό.



ΙΧΘYΕΣ


Γενικά: Η ωρίμανση σας βοηθάει πάντα στο να κατασταλάξετε και να έχετε σωστές αντιδράσεις. Για αυτό δεν θα περιηγηθείτε από εδώ και από εκεί γιατί θα ξέρετε τι είναι ακριβώς αυτό που θέλετε και από κάποιους φίλους αλλά και από μια ομάδα που πιθανόν να συμμετέχετε.
Έρωτας: Πιθανόν η διακριτική σας στάση να βοηθήσει στο να έχετε μια θέση σεβασμού με το άλλο άτομο. Μερικές φορές το έχετε ανάγκη γιατί χάνονται πολύ εύκολα τα όριά σας. Η επιρροή από την οικογένεια για ένα πρόσωπο μπορεί αυτές τις ημέρες να είναι πιο δυνατή.
Καριέρα & Οικονομικά: Όταν αποφασίζετε να δουλέψετε και να είστε στο εδώ και τώρα πάντα έχετε το σωστό αποτέλεσμα. Για αυτό μπορεί να πάρετε και κάποια χρήματα μετά όμως από δική σας επιμονή.



Πηγή: http://www.astrology.gr




Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger