Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Οι καρδούλες έχουν πόδια;

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013





































Έβαλε κρυφή κάμερα στο… στ@θος της! Δείτε τo αποτέλεσμα...

Μετά τα κορίτσια της πίσω όψης... και τα αγόρια της πρόσθιας όψης, ήρθε η σειρά της κάμερας του στ@θους!

Μια κοπέλα από την Γαλλία, τοποθετεί κρυφή κάμερα στο πλούσιο μπούστο της και βγαίνει στους δρόμους για να καταγράψει αντιδράσεις…



Μέριλιν Μονρόε: «Οι αδελφοί Κένεντι με πασάρουν ο ένας στον άλλο λες και είμαι κομμάτι κρέας»

Τα έγγραφα του πιο διαβόητου ιδιωτικού ντετέκτιβ του Λος Αντζελες (η ζωή του οποίου γίνεται μυθιστόρημα και τηλεοπτική σειρά από τον Τζέιμς Ελροϊ) έρχονται να ρίξουν φως στις συνθήκες θανάτου της Μονρόε.

«Ακουσα τη Μέριλιν Μονρόε να πεθαίνει». Αυτό κατέγραψε στις σημειώσεις του ο Φρεντ Οτας, ο διαβόητος ιδιωτικός ντετέκτιβ που είχε επί χρόνια τοποθετημένους κοριούς στο σπίτι της σταρ στο Λος Αντζελες. Και ο οποίος και στο παρελθόν είχε υποστηρίξει πως είχε ακούσει διαλόγους της Μονρόε και του JFK στο κρεβάτι.

Οι συγκεκριμένες σημειώσεις βρίσκονταν κρυμμένες σε μια αποθήκη από το 1992, οπότε και πέθανε, και τις ανακάλυψε μόλις η κόρη του η οποία αποφάσισε να τις δημοσιοποιήσει.

Τα έγγραφα που ήρθαν στο φως τώρα περιέχουν, σύμφωνα με το περιοδικό Hollywood Reporter, λεπτομερείς απομαγνητοφωνήσεις από τις συσκευές παρακολούθησης από το σπίτι της ηθοποιού. Εκεί που, τη νύχτα της 5 Αυγούστου του 1962, κατέγραψαν έναν έντονο καυγά ανάμεσα στους Κένεντι και τη Μονρόε, στην οποία η Μέριλιν έλεγε στα αδέλφια «Με κάνετε να αισθάνομαι σαν ένα κομμάτι κρέας».

Προσθέτοντας πως «εκείνη ούρλιαζε και προσπαθούσαν να την κάνουν να ησυχάσει. Είναι στο υπνοδωμάτιο και ο Μπόμπι παίρνει ένα μαξιλάρι και το πιέζει στο πρόσωπό της προκειμένου να μην ακούσουν οι γείτονες. Τελικά ησυχάζει και τότε εκείνος προσπαθεί να φύγει γρήγορα από εκεί».

Αξιο επισήμανσης είναι ότι ο Οτας αποτέλεσε την έμπνευση για τον ιδιωτικό ντετέκτιβ που υποδύθηκε ο Τζακ Νίκολσον στο Chinatown.

Καθώς επίσης ότι ο λόγος που η κόρη του αποφάσισε να ψάξει το αρχείο του πατέρα της, μετά από όλα αυτά τα χρόνια, είναι επειδή εξοργίστηκε με τον αρνητικό τρόπο που τον απεικόνισε ο Ελροϊ στο μυθιστόρημα για αυτόν που έχει εκδώσει διαδικτυακά.


http://www.iefimerida.gr/

Αυτό είναι το μοντέλο από τη Βουλγαρία που διακινούσε ναρκωτικά στην Παραλιακή [εικόνες]

Μετά τη σύλληψη του γνωστού μοντέλου από τη Βουλγαρία στη Γλυφάδα με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών, σήμερα ακολούθησε και ο προφυλακισμός της εστεμμένης σε διαγωνισμό ομορφιάς.
Σε έφοδο που έγινε στο σπίτι της εστεμμένης «Μις Βουλγαρία» διαπιστώθηκε πως είχε στηθεί ένα ολόκληρο εργαστήριο νόθευσης ναρκωτικών.
Η Βουλγάρα καλλονή πρόκειται, σύμφωνα με το makeleio.gr, για τη Mariya Chushkova που «φόρτωνε» σκληρά ναρκωτικά τα φημισμένα στέκια της παραλιακής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, που εισέβαλαν στο διαμέρισμα της Βουλγάρας καλλονής, βρήκαν φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται η ίδια μέσα σε ακριβά κότερα που ταξίδευαν στα νερά του Αιγαίου, αγκαλιά με άνδρες που φορούσαν μόνο το μαγιό τους.
Δείτε φωτογραφίες της γυναίκας την οποία ονόμαζαν «ταραντούλα της πρέζας» στα στέκια των νοτίων προαστίων…

http://www.koolnews.gr/

Η Έλλη Στάη βγήκε με τα μάτια δακρυσμένα στο δελτίο ειδήσεων της ΕΤ1!

Η Έλλη Στάη βγήκε με τα μάτια δακρυσμένα στο δελτίο ειδήσεων της ΕΤ1 λίγες ώρες πριν το κλείσιμο της ΕΡΤ. 

Δείτε παρακάτω...


Και λίγα λόγια για τους άνδρες ανάλογα με το ζώδιό τους...



Με απλά λόγια, όλοι οι άνθρωποι είναι σκάρτοι με τη δύναμη των ζωδίων τους.

Ήλιος στον Τοξότη - Σελήνη στον Κριό

Ο Ήλιος στον Τοξότη δίνει στις ημέρες την επέκταση σε αρκετούς τομείς της ζωής μας αναλόγως ζώδιου, ενώ το σκληρό vibe της Σελήνης εκρήγνυται στο φυσικό, επιθετικό ζώδιο του Κριού. Hot, πολύ hot, καθώς αυτά τα δυο ζώδια της φωτιάς συναντιούνται σε ένα συνδυασμό ορμής, τόλμης και ίσως θυμού. Με αυτήν την σκέψη σκέφτηκα να σας πω, πως να εντοπίσετε ένα «σκάρτο» σε σχέση με το ζώδιο του. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι το σύνολο των ζωδίων είναι έτσι, αλλά σίγουρα όλα έχουν και μια κακή τους πλευρά που είτε την εκφράζουν είτε όχι.

Μερικοί άνδρες μπορεί να φαίνεται σαν να είναι σκάρτοι από γεννησιμιού τους. Άλλοι φαίνεται να έχουν αναπτυχθεί σε αυτό τον ρόλο κατά τη διάρκεια μιας χρονικής περιόδου, υστέρα από τα σκληρά χτυπήματα της ζωής(!). Μην ξεγελιέστε. Όσον αφορά στους άνδρες και τα λιγότερο «ελκυστικά» χαρακτηριστικά τους, το γενετικό τους make-up και οι κοινωνικές καταστάσεις δεν έχουν να κάνουν απολύτως τίποτα με αυτό.

Είσαι σκάρτος, το ξέρεις;

Με απλά λόγια, όλοι οι άνθρωποι μπορούν εν δυνάμει να είναι σκάρτοι ανάλογα με το ζώδιό τους. Διαβάστε πως...

Κριός

Τα Ελληνικά είναι η δεύτερη γλώσσα του, γιατί το ρουθούνισμα είναι η πρώτη του. Και το μόνο που μπορείς τελικά να ακούσεις είναι το γρύλισμα για τον εαυτό του, την καριέρα του, τις αθλητικές επιδόσεις του και πώς οι φεμινίστριες θα ήταν πολύ λιγότερο νευρικές, αν τους έδιναν οι ίδιοι ένα καλό σεξ. Αν φαντάζεστε ότι θα σας βάζει Vivaldi το βράδυ, θα σας φτιάχνει ένα ωραίο σουφλέ και στη συνέχεια θα σας παίρνει αγκαλιά για να σας διαβάσει ποίηση, είναι σχεδόν βέβαιο ότι και ομοφυλόφιλος είναι και προπαντός δεν είναι σίγουρα Κριός.

Ταύρος

Ως υπ 'αριθμόν ένα τέρας ελέγχου του ζωδιακού κύκλου, ο Ταύρος ξέρει τι είναι καλό για σας. Ακόμα κι αν είναι τρανταχτό πως «όχι». Παραδόξως, όταν δεν είναι σε λειτουργία, και ως εκ τούτου να καταστρέφει την ζωή σας με ζήλιες και κτητικότητες, είναι απασχολημένος να πάρει τον τίτλο «Ο τεμπέλης της χρονιάς». Η οκνηρία, είναι ένα χαρακτηριστικό που δεν αποτελεί καλό οιωνό για το ποσό γενναιόδωρα περιγράφει την «σεξουαλική ζωή» σας μαζί του. Αν βρείτε τον εαυτό σας με ένα Ταύρο, συμβουλή μου είναι να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη ραγδαία επιδείνωση της ψυχικής υγείας σας από το έξαλλη σε μανιακή. Αυτό σημαίνει ότι θα αναγκαστεί να σταματήσει να κάνει το ίδιο και να είναι χρήσιμος για μια φορά, προσπαθώντας να βρει έναν καλό ψυχίατρο.

Δίδυμοι

Ένας Δίδυμος κάθαρμα έχει πολλούς δαίμονες - ένα πλήθος προσωπικοτήτων που ζουν μέσα του, καθένας από τους οποίους μπορεί να έχει δικαίωμα διεκδίκησης του τίτλου. Επειδή οι Δίδυμοι ζουν εν μέσω αυτής της κρίσης θα πρέπει να αλλάζουν συνεχώς τις ιδέες και τις απόψεις του. Το τι λέει σήμερα δε θα σημαίνει τίποτα αύριο, άρα δε σημαίνει και πολλά πράγματα σήμερα. Θα μπορούσατε να το δείτε αυτό ως ένα φυσικό αποτέλεσμα γι' αυτόν που έχει να ασχοληθεί με τις αντικρουόμενες προσωπικότητες του. Ή θα μπορούσατε να δείτε αυτό ως αποτέλεσμα ενός διπρόσωπου καθάρματος.

Καρκίνος

Κάθε αγόρι πρέπει να έχει την ευπρέπεια να φαίνεται ότι βρίσκεται σε εμφανώς δύσκολη θέση όταν η μάνα του, του χτενίζει τα μαλλιά του και τον σταυροκοπά να μην ματιαστεί. Όταν αυτός είναι τριάντα οκτώ, δεν μιλάμε για έναν άνθρωπο που έχει μεγαλώσει, μιλάμε; Μιλάμε για τον Καρκίνο. Δεν έχει πραγματικά σημασία, αν ταιριάζετε με τον Καρκίνο κάθαρμα. Να τα βγάλετε πέρα μαζί του μπορεί να μην είναι καν το μισό του σημαντικού, όσο το να τα βγάλετε πέρα με την γυναίκα που τον έχει αναθρέψει. Ύστερα απ' όλα, αυτή είναι η υπεύθυνη για την κατασκευή μιας σοβαρής και ώριμης εικόνας ενός ανθρώπου που ο ίδιος δεν είναι σίγουρα σήμερα...

Λέων

Η είσοδος του θα ακολουθείται από μια τυμπανοκρουσία. Αν χάσετε την είσοδό του θα τον βρείτε ήδη στρατηγικά τοποθετημένο κάτω από ένα προβολέα. Δεν μπορείτε να λείπετε από εκεί και να μην παρατηρήσετε επίσης το χέρι του Θεού πάνω από το κεφάλι του, που σχηματίζει ένα μήνυμα στον αέρα: «Γυναίκες του κόσμου, είμαι το δώρο για σας. Με εκτίμηση, ο Θεός». Συμβουλή μου με αυτούς; Κάντε σεξ στο τρίτο ραντεβού. Άλλωστε θα πρέπει να κάνετε κάτι για να μην ακούσετε όλη την ιστορία της ζωής τους και πάλι.

Παρθένος

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι συμβαίνει στο μυαλό ενός κατά συρροή δολοφόνου; Μάθετε ότι η Ιντερπόλ έχει προσπαθήσει να ανακαλύψει εδώ και χρόνια έναν Παρθένο. Αν είστε ήδη ερωτευμένη με έναν και δεν θέλετε να πιστέψετε ότι είναι η αλήθεια, πάρτε οποιοδήποτε αστυνομικό μυθιστόρημα που διαθέτει έναν ψυχρό εκτελεστή και στη συνέχεια προσπαθήστε να μου πείτε ότι δεν σας θυμίζει κάποιον που ξέρετε και είναι όλα ένα σωρό συμπτώσεις. Αν σας φαίνεται αμυδρά γνωστός, αυτό είναι επειδή ισχύει. Άσε που οι λέξεις, τη στιγμή που κομματιάζουν το θύμα τους, παγερά αδιάφορα και αναίσθητα θυμίζουν τόσο πολύ έναν Παρθένο.


Ζυγός

Όμορφο αγόρι, καλοντυμένο με καλοχτενισμένα μαλλιά και ένα απλανές βλέμμα στο πρόσωπό του. Τίποτα δηλαδή περισσότερο από ό, τι μια μεγάλη κούκλα τύπου Ken (Barbie άντρας) με άκρα, που εξακολουθεί να είναι ελκυστικός για τις γυναίκες κάτω από την ηλικία των οκτώ ετών... Οι μεγαλύτερες σε ηλικία, θα δείτε ότι είναι πλαστικός και άδειος, με μια προτίμηση για τις γυναίκες με εξωπραγματικές αναλογίες. Επειδή είναι εντελώς ρηχός, του λείπει το βάθος που απαιτείται για να λάβει μια απόφαση ή μια δέσμευση.

Σκορπιός

Κάθε σχέση οποιουδήποτε μήκους με έναν Σκορπιό κάθαρμα είναι εγγυημένη για να καταστρέψει την συναισθηματική υγεία σας, την αυτοπεποίθησή σας ή, τουλάχιστον, την απόλαυση της ζωής. Αυτός είναι ικανός να κρατήσει μνησικακία μέχρι την ημέρα που θα πεθάνετε. Ας πούμε ότι φλερτάρετε ακίνδυνα με έναν συνάδελφό στο γραφείο σας. Δεν θα περάσει από το μυαλό σας ότι ο Σκορπιός είναι αναστατωμένος γι 'αυτό, μέχρι που μια ωραία μέρα, τρία χρόνια αργότερα, ο ίδιος θα σας το ανταποδίδει στο κρεβάτι σας με την καλύτερή σας φίλη, λίγες ώρες πριν σας παντρευτεί.

Τοξότης

Ο Τοξότης κάνει τα πάντα ανάποδα. Μιλάει πριν να σκεφτεί, προχωρά προτού κοιτάξει και σας αγαπά, μόνο αφού τον έχετε αφήσει. Αυτός είναι ο λόγος που οι άνθρωποι λένε ότι ο Τοξότης είναι ένα τυχερό κάθαρμα και έχουν και δίκιο γιατί το γεγονός ότι δεν τον έχετε ακόμη δολοφονήσει είναι ένα θαύμα. Ευλογημένος με τις νοητικές ικανότητες ενός ιδιαίτερα παλαιολιθικού βροντόσαυρου και το είδος της σεξουαλικής όρεξης που ακόμη και ο Καλιγούλας θα κρίνει ως υπερβολική, ο Τοξότης κάθαρμα είναι συμβατός με πολύ λίγες γυναίκες. Όχι επειδή είναι γκρινιάρης. Δεν είναι. Απλά ότι οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν έναν άνδρα που να σκέφτεται με το μυαλό του.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως παίρνει τα ΠΑΝΤΑ σοβαρά. Είναι εργατικός και φιλόδοξος. Θέλει να παντρευτεί και να δημιουργήσει οικογένεια. Δεν έχει πρόβλημα με την ιδέα και την υλοποίηση μιας δέσμευσης. Αυτός θα είναι ακόμα και πιστός - αν και αυτό δεν μπορεί να είναι εγγυημένο, γιατί είναι άνθρωπος. Αλλά υπάρχει μια παγίδα. Σιγά μην δεν υπήρχε! Πριν από το ραντεβού σας αγκαλιά στο ηλιοβασίλεμα, θα πρέπει να ελέγξει την πιστωτική σας, το μισθό σας και την ικανότητα να είστε μια σύντροφος που συμφέρει. Και όχι, αυτός δεν αστειεύεται. Ποτέ δεν αστειεύεται για τα χρήματα...

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι το πιο λογικό κάθαρμα που θα συναντήσετε ποτέ. Στο μυαλό του κάθε άποψη χρειάζεται να ακουστεί, κάθε σύστημα πεποιθήσεων έχει κάποια νομιμότητα. Αυτό, με τη σειρά του, θα μπορούσε να μας οδηγήσει να σκεφτούμε ότι είναι στην πραγματικότητα πιο ηθικά ανώτερος και δεοντολογικά ορθός από το υπόλοιπο των ανδρών συναδέλφων του. Μην ξεγελιέστε. Θα τον κάνει διαφορετικό από τους άλλους έντεκα, όχι καλύτερο. Βρείτε τον ελκυστικό και αυτός θα αγνοήσει εντελώς την ύπαρξή σας. Αγνοήστε τον και αυτός θα κολλήσει πάνω σας.

Ιχθύς

Επειδή είναι στο τέλος του ζωδιακού κύκλου, οι Ιχθύς συχνά αναφέρονται ως η «χωματερή» του ζωδιακού. Αυτό σημαίνει ότι έχει ένα μικρό κομμάτι του συνόλου των καθαρμάτων στο πρόσωπό του, η οποία ως εκ τούτου τον καθιστά κάθαρμα επί δώδεκα φορές. Επίσης, αυτό σημαίνει ότι είναι υποχρεωμένος να πει ψέματα μαζικά, έτσι ώστε να μην ανακαλύψετε την φρικτή αλήθεια. Προφανώς, όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε, τόσο πιο γρήγορα θα εντοπίσετε το τεράστιο χάσμα ανάμεσα στην πραγματικότητα και την φαντασία και πιο γρήγορα μπορείτε να τον ρίξετε. Επειδή για να είμαι ειλικρινής, όταν η συγκίνηση της σύλληψής του φθείρεται, θα αρχίσετε να δυσανασχετείτε με ένα πλήρες ωράριο ανιχνευτή ψεύδους μαζί σας.

Πφφφφ άντρες!!!



Πηγή: http://www.astrology.gr


Επνιξε την Εύα Καϊλή σε ένα ποταμό από γαρίφαλα ο Ιβάν Σαββίδης [εικόνα]

Γαρίφαλα, πολλά γαρίφαλα για τα μάτια της Εύας Καϊλή. Ο Ιβάν Σαββίδης, ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, πήγε με την πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στα μπουζούκια και όπως φαίνεται διασκέδασαν πολύ.

Ο κ. Σαββίδης επιδόθηκε σε ανελέητο λουλουδοπόλεμο στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά ο Κωνσταντίνος Αργυρός, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες της RealLLife.



Απίστευτη ιστορία: Εκδιδόταν επί 10 χρόνια για να βρει την κόρη της


Έναν απίστευτο αγώνα έδωσε για 10 ολόκληρα χρόνια μία μητέρα ψάχνοντας να βρει την αγνοούμενη κόρη της η οποία είχε πέσει στα δίχτυα σωματεμπόρων στην Αργεντινή το 2002.

Η Σουζάνα Τριμάρκο από τα 47 της μέχρι τα 57 της χρόνια υποδυόταν την ιερόδουλη και κατέβαινε στις πιάτσες τους αγοραίου έρωτα για να βρει τα ίχνη της κόρης της.

Η 28χρονη κόρη, η Μαρία Βερόνη, μητέρα ενός 2χρονου κοριτσιού, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς.

Η μάνα με πάνω από 18 ξυλοδαρμούς και 7 επισκέψεις στο νοσοκομείο δεν το έβαλε κάτω και πριν από ένα χρόνο κατάφερε να συγκεντρώσει το απαιτούμενο αποδεικτικό υλικό. Παρά τις άνισες μάχες που έδινε κατάφερε να βρει τα ίχνη της μέσα στα στέκια του αγοραίου έρωτα, να βρει ποιοι ήταν οι απαγωγείς της κόρης οι οποίοι την εξέδιδαν σε 8 διαφορετικές πόλεις της Αργεντινής. Όσο για το τι απέγινε; Κανείς δεν ξέρει.

Τρεις από αυτούς βρέθηκαν αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη, ενώ πριν τρεις μήνες αθωώθηκαν όλοι λόγω έλλειψης στοιχείων και η Σουζάνα μήνυσε τους δικαστές για δωροδοκία.

Η 57χρονη μητέρα ίδρυσε το ίδρυμα «Μαρία Ντε Λος Άντζελες» με σκοπό την προστασία των γυναικών- θυμάτων των κυκλωμάτων trafficking και τη στήριξη και βοήθεια των οικογενειών τους.

Η δράση της έκανε την κυβέρνηση να ιδρύσει την πρώτη ανεξάρτητη υπηρεσία Διάσωσης και Στήριξης των θυμάτων trafficking και έχουν παράσχει βοήθεια μέχρι τώρα σε τέσσερις χιλιάδες γυναίκες.

Η Σουζάνα ακόμα και σήμερα δηλώνει αποφασισμένη να βρει την κόρη της παρόλο που έχουν περάσει τόσα χρόνια μετά την εξαφάνισή της.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Το μοντέλο με αναπηρία που ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ τον τίτλο της ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗΣ γυναίκας της Αμερικής!!! (φώτος)


Πριν από λίγο καιρό κέρδισε τον τίτλο «Miss Iowa 2013»
και τώρα διεκδικεί τον τίτλο την ομορφότερης γυναίκας στην Αμερική!

Ο λόγος για το όμορφο μοντέλο Nicole Kelly, που γεννήθηκε με αναπηρία στο αριστερό της χέρι. Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξη της αποκάλυψε πως έναν χρόνο πριν ούτε καν φαντάζονταν πως θα εξελισσόταν η πορεία της στον χώρο της μόδας.

«Ήταν μια ανακάλυψη για μένα», δήλωσε η ίδια αμέσως μετά τη στέψη της ενώ αυτό που συγκλονίζει είναι ότι παρά το γεγονός της εκ' γενετής αναπηρίας της ποτέ δεν έπαψε να πιστεύει στον εαυτό της!

Η 22χρόνη, έχει σπουδάσει υποκριτική και τραγούδι ενώ έδωσε στον εαυτό της την υπόσχεση να «σταθεί» στη σκηνή, όπως η ίδια εξομολογείται! «Όταν με ρωτούσα πως το έπαθα αυτό (το ότι είμαι δίχως το μισό μου χέρι), απαντούσα πως με δάγκωσε καρχαρίας, μεγαλώνοντας όμως έμαθα πως δεν πρέπει να παραδίνομαι στο «όχι». Έτσι ξεκίνησα να ασχολούμαι από baseball μέχρι χορό, δεν υπάρχει κάτι που να μην έχω δοκιμάσει».



gossip-tv.gr

Αυτή είναι η πινακίδα το μέλλοντος! Απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις σας...


Μια εταιρεία από τη Νέα Υόρκη σχεδίασε και κατασκεύασε την πιο εξελιγμένη πινακίδα του κόσμου. Λέγεται Points αποτελείται από τρία κινούμενα στελέχη και ανάλογα με την ώρα της ημέρας, τα πέντε κουμπιά που διαθέτει οδηγούν σε διαφορετικές επιλογές. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η εξέλιξη της Points πήρε σχεδόν τρία χρόνια και πλέον είναι σε θέση να την παράγουν για κάθε είδους χρήση: οδική σήμανση, στάσεις λεωφορείων, συνέδρια, τουριστικές πληροφορίες κ.α.



Η Points διαθέτει τρία οριζόντια στελέχη που περιστρέφονται κατά 360 μοίρες και διαθέτουν οθόνες τεχνολογίας LED. Ο ενδιαφερόμενος περαστικός μπορεί απλά να το πατήσει ένα από τα πέντε κουμπιά και να επιλέξει την πληροφορία που επιθυμεί. Χάρη στην σύνδεση της στο διαδίκτυο μπορεί ακόμα και να παρέχει ενημερώση για το αποτέλεσμα του αγώνα που μόλις τελείωσε, να προβάλει δημοφιλή hashtag στο Twitter, την ώρα άφιξης του λεωφορείου κ.α. Το ύψος φθάνει τα τρία μέτρα και προς το παρόν διατίθεται προς ενοικίαση. Δείτε το βίντεο


Πηγή:athensvoice.gr

Από καρκίνο πάσχει ο κιθαρίστας των Def Leppard-Συνεχίζει κανονικά την περιοδεία

Την αποκάλυψη ότι πάσχει από καρκίνο (και ότι ήδη κάνει χημειοθεραπεία εδώ και δυο μήνες) έκανε ο κιθαρίστας των Def Leppard, Βίβιαν Κάμπελ, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook.

«Αισθάνομαι καλά και αισιόδοξος. Πάσχω από λέμφωμα του Hogkin, το οποίο έχει 80% ποσοστό ίασης. Όπως το βλέπω εγώ, αν είναι να πάθεις καρκίνο, ο δικός μου είναι ο καλύτερος». Αυτό δήλωσε ο ταλαντούχος βορειοιρλανδός μουσικός ο οποίος συνεχίζει να προγραμματίζει να παίξει μαζί με τους Def Leppard κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής τους περιοδείας που ξεκινάει από το φεστιβάλ Hellfest που διεξάγεται στην Γαλλία στις 21 Ιουνίου.

Ο Κάμπελ έμαθε από πάσχει από καρκίνο (σ.σ. η ίδια μορφή που είχε και ο Μάικλ Χολ, σταρ του Dexter) όταν πήγε στο γιατρό εξαιτίας ενός επίμονου βήχα τον οποίο αποκαλεί τώρα ξυπνητήρι «Αισθάνομαι πολύ τυχερός που ο καρκίνος μου έστειλε ένα προειδοποιητικό μήνυμα με την μορφή ενός βήχα που δεν περνούσε. Αλλιώς δεν θα το είχα πάρει εγκαίρως χαμπάρι».

http://www.iefimerida.gr/

Μήπως είσαι commando;

































Ο ΠΑΟΚ αλλάζει εικόνα και ταυτότητα – Την σχεδίασαν οι διεθνώς βραβευμένοι Beetroot [εικόνες & βίντεο]


Ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα σύμβολα του ελληνικού αθλητισμού (σε διεθνές επίπεδο), το σήμερα του Δικέφαλου του Βορρά μπαίνει σε νέα εποχή μετά τον επανασχεδιασμό που ανέλαβαν οι πολυτάλαντοι και πολυβραβευμένοι Beetroot – γνωστοί μεταξύ άλλων για τα "Τέρατα" τους και το δημιουργικό της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών.

Η Beetroot εργάστηκε με ενθουσιασμό αλλά και απόλυτο σεβασμό στη ιστορία του κλασσικού εμβλήματος του ΠΑΟΚ, επαναπροσδιορίζοντας και εξελίσσοντας το, έτσι ώστε να αντικατοπτρίζει την θέση που κατέχει η ομάδα στο σύγχρονο αθλητισμό αλλά και την αποφασιστικότητά με την οποία "θα παίξει μπάλα» στην εποχή που ανοίγεται μπροστά της.
Τα φτερά και τα μάτια επανασχεδιάστηκαν έτσι ώστε να τονιστεί ο δυναμικός χαρακτήρας του αετού που σε συνδυασμό με τον θυρεό, με τις χαρακτηριστικές ασπρόμαυρες γραμμές, σχηματίζουν την «καρδιά» των οπαδών της ομάδας.
Τα αρχικά της ομάδας, αποκτούν την δική τους υπόσταση με μια γωνιώδη, αυστηρή αλλά και σύγχρονη γραφή, στεφανωμένη από τη χρονολογία ίδρυσης του σωματίου με σκοπό να προβληθεί η διαχρονικότητα του. Η ασπίδα μέσα στην οποία οριοθετείται το έμβλημα επανασχεδιάζεται εκ νέου, και πλάι στην μαύρη ταινία της αυθεντικότητας προστίθενται, η χρυσή ως μια λεπτή αναφορά στις Βυζαντινές ρίζες του σωματείου αλλά και στα αριστεία που η ομάδα έχει κερδίσει και που πρόκειται να κατακτήσει στο μέλλον.



http://www.iefimerida.gr/


Η seχy φωτογράφιση της Βουγιουκλάκη! Όταν η ΑΛΙΚΗ πόζαρε στο φακό με ΑΚΑΛΥΠΤΟ το στήθος! (φώτος)


Όταν η Αλίκη φωτογραφήθηκε με ακάλυπτο το στήθος για το πρώτο λαιφ-σταιλ περιοδικό το 1975.

Είναι 5 Οκτωβρίου του 1975 και τυπώνεται στο περιοδικό ''Φαντάζιο''. Έχει τελειώσει ο γάμος της με τον Παπαμιχαήλ και μόλις έχει βγει το διαζύγιο. Το κεντρικό του θέμα, όπως βλέπετε είναι μια φωτογράφιση με το εμπορικότερο πρόσωπο της Ελλάδας, την Αλίκη. Με μια διαφορά. Είναι η πιο σέxι φωτογράφιση που κάνει μέχρι τότε αφού αφήνει ακάλυπτο το ένα στήθος της. Γεγονός που δεν ήταν συνηθισμένο για την εποχή μιας και μιλάμε για το 1975.

Οι τεχνικοί είχαν πάθει σοκ βλέποντας να τυπώνεται η επίμαχη φωτογράφιση, που όπως είπαμε, δεν είχε ξαναγίνει. Η εθνική Αλίκη Βουγιουκλάκη φορώντας μόνο ένα απλό παρεό, επαναλαμβάνει τις γνωστές της πόζες, με μια διαφορά. Η φωτογράφος Ευσταθία Ναυπλιώτου την πείθει να κάνει αυτή την επαναστατική κίνηση στα 41 της χρόνια. Την εποχή εκείνη δεν υπήρχε γυμνό στα περιοδικά και πόσο μάλλον τόσο διάσημο!

Όλα ήταν έτοιμα για την βιβλιοδεσία και το περιοδικό του Τερζόπουλου έτοιμο να πάρει τον δρόμο για τα περίπτερα, όταν, το μεσημέρι εκείνο, η Αλίκη τηλεφωνεί στον εκδότη. Η Αλίκη είχε μετανιώσει για αυτήν την φωτογράφιση, φοβήθηκε μήπως της στερούσε την επιμέλεια του παιδιού της. Το περιοδικό όμως είχε τυπωθεί και ήταν έτοιμο για δέσιμο και οποιαδήποτε αλλαγή θα σήμαινε οικονομική καταστροφή, θα έβγαινε εκτός χρόνου δημοσίευσης κτλ.

Τελικά ο έκδοτης βρήκε την λύση. Ο Ευάγγελος Τερζόπουλος ήταν αυτός που της χάρισε και το πρώτο της εξώφυλλο το 1955, αυτό με την καμπάνα, παρόλο που ήταν τότε ακόμα άγνωστη. Από τότε υπήρχε μεταξύ τους μια φιλία.

Έβαλε λοιπόν όλους τους τεχνικούς και τους δημοσιογράφους, των περιοδικών του --περίπου στα 200 άτομα, να σβήσουν το επίμαχο σημείο με ένα υγρό. Το περιοδικό κυκλοφόρησε στην ώρα του, στις 7 Οκτωβρίου με ένα μικρό λευκό λεκέ στο επίμαχο σημείο.

Λεπτομέρεια πρώτη: O τίτλος του θέματος. Σέxι όσο ποτέ άλλοτε. Μια ''βασίλισσα'' μιλάει στο ''Φ'' για τα 20 χρόνια της βασιλείας της. Τα καλλιτεχνικά και τα προσωπικά της σχέδια, τη μοναξιά της.

Λεπτομέρεια δεύτερη: Οι επίμαχες φωτογραφίες είναι δύο. Η αφίσα και μια μικρή φωτογραφία σε προηγούμενη σελίδα. Μέσα στον πανικό σε κάποια τεύχη στην μικρή δεν έγινε η απαραίτητη διόρθωση.

Και μην ξεχνάμε ήταν μια σεμνή εποχή η μάλλον σεμνότυφη. Λίγα χρόνια αργότερα όλα αυτά θα ήταν απλά αστεία μιας και τα λάϊφ-στάϊλ περιοδικά θα έδειχναν άλλους δρόμους!


queen.gr

Τον "έζωσαν τα φίδια" το Λάκη Γαβαλά.Προσφέρει το ακίνητό του στην Κάντζα για να αποπληρώσει το χρέος του προς το Δημόσιο


Το χρέος του προς το Δημόσιο, ύψους 17 εκατομμυρίων ευρώ, προτίθεται να εξοφλήσει ο προφυλακισμένος σχεδιαστής μόδας Λάκης Γαβαλάς, μεταβιβάζοντας το ακίνητό του στην Κάντζα στην κυριότητα του Δημοσίου.

Αυτό αναφέρει σε γραπτό αίτημά του που κατέθεσε διά του συνηγόρου του, μέσω δικαστικού επιμελητή προς τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως το εν λόγω ακίνητο είναι αντικειμενικής αξίας περίπου 37 εκατομμύρια ευρώ.

Ουσιαστικά, ο Λάκης Γαβαλάς, που βρίσκεται προφυλακισμένος για χρέη προς το Δημόσιο, με αυτή την κίνηση προσβλέπει στην αποφυλάκισή του.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο συνήγορός του έχει ως εξής:

«Η ανώνυμη εταιρεία ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ ΑΕ, στη συνέχεια της συζήτησης που άνοιξε από την Περιφέρεια Αττικής για τη μεταστέγαση των υπηρεσιών της στο ακίνητο ιδιοκτησίας της στην Κάντζα Αττικής, συνολικής αξίας 37.000.000 ευρώ, επέδωσε σήμερα 10.6.2013, στους νόμιμους εκπροσώπους του Ελληνικού Δημοσίου κους Υπουργό των Οικονομικών και Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, έγγραφη προσφορά σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 185 του ΑΚ, για τη μεταβίβαση του εν λόγω ακινήτου της σε αυτήν, προκειμένου να εξοφληθούν πλήρως, οι συνολικού ύψους 17.000.000 ευρώ υποχρεώσεις της προς το Ελληνικό Δημόσιο».

http://www.tragiko.net/

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Δείτε πως έγινε πασίγνωστη τραγουδίστρια από το Vampire facelift!


Σοκαριστική είναι η εικόνα της Kerry Katona η οποία στην προσπάθεια της να δείχνει «αιώνια» νέα, και να έχει αψεγάδιαστο πρόσωπο, ακολούθησε τα «βήματα» της Kim Kardashian αλλά και άλλων stars, οι οποίες έχουν υποκύψει στη μέθοδο του «Vampire Facelift». 

Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, πρόκειται για μια πρωτοποριακή τεχνική στο facelifting κατά την οποία το αίμα σου χρησιμοποποιείται στο πρόσωπο σου λόγω των αναπλαστικών ιδιοτήτων που έχει. 

Πρόκειται για μια ομολογουμένως αηδιαστική τεχνική, την οποία δοκίμασε ΚΑΙ η 32χρονη Kerry Katona, χωρίς όμως τ΄αναμενόμενα αποτελέσματα. 

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, το πρόσωπο της pop star πρήστηκε, τα μάγουλα της φούσκωσαν και έγινε αγνώριστη, με αποτέλεσμα να πανικοβληθεί. 

Σε συνέντευξη της στη «Daily Mirror», παραδέχτηκε πως τρόμαξε τόσο πολύ, που «δεν ήθελα να κοιμηθώ. Φοβόμουν ότι ποτέ δεν θα ξυπνήσω. Το πρόσωπο μου πρηζόταν τόσο πολύ, που δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου! Δεν μπορούσα να καταλάβω πως γινόταν το ίδιο μου το αίμα να μου κάνει τόσο κακό. Έμοιαζα σαν ελεφαντάνθρωπος στο τέλος της ημέρας», εξομολογείται». 

Και δεν είναι μόνο αυτό. ΤΕΣΣΕΡΙΣ ημέρες ΜΕΤΑ τη θεραπεία, το πρόσωπο της παρέμενε πρησμένο και πονούσε πολύ: 

«Δεν μπορούσε κανείς να καταλάβει πως είμαι εγώ, από το πολύ πρήξιμο. Άρχισα να κλαίω. Ο γιος μου με είδε, και έβαλε επίσης τα κλάματα!» 

Για να αντιμετωπίσει το σοβαρό πρήξιμο, η Kerry Katona σε γιατρό, ο οποίος της χορήγησε στεροειδή προκειμένου να υποχωρήσει το «φούσκωμα». 

Πλέον, οι δικηγόροι της τραγουδίστριας, βρίσκονται σε συζητήσεις με την κλινική, προκειμένου να αποζημιώσουν την Katona, με το νούμερο να φτάνει τα… πέντε μηδενικά!

star.gr

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ στην Ολλανδία!!! Φωτογραφήθηκε UFO πάνω από κάστρο!


Στις 25 Μαΐου η Κορίν Φέντερερ επισκέφτηκε με τη μητέρα της το μεσαιωνικό κάστρο Σλούιντερσλοτ, στην Ολλανδία, όπου τράβηξε φωτογραφίες και αυτό που είδε αργότερα όταν τις εμφάνισε, την άφησε άφωνη.

Η Φέντερερ παρατήρησε στις φωτογραφίες κάτι περίεργο, κάτι που αιωρείτο στον ουρανό, ένα αγνώστου ταυτότητος αντικείμενο με την κλασική μορφή δίσκου, το οποίο είχε ένα πτερύγιο σε σχήμα «S». «Αν ήταν κάποιο είδος πυραύλου θα είχε περισσότερα πτερύγια που θα έδειχναν προς την ίδια κατεύθυνση. Δεν ακούσαμε τίποτα. Ότι κι αν ήταν αυτό δεν έκανε τον παραμικρό θόρυβο. Ήταν κάπως ανατριχιαστικό» δήλωσε η ίδια όταν αποκαλύφθηκε το τι είχε πετύχει κατά λάθος με την κάμερά της.

Σύμφωνα με τον Μπεν Χάνσεν, πρώην πράκτορα του FBI, ο οποίος χρησιμοποιεί τις γνώσεις του και τις ικανότητές του για να αναλύει χιλιάδες φωτογραφιών από μεταφυσικές δραστηριότητες, υποστηρίζει ότι οι φωτογραφίες δε φαίνεται να έχουν υποστεί κάποια επεξεργασία. Πιστεύει πάντως ότι δεν πρόκειται για UFO, αλλά για έντομο που έτυχε να περνά μπροστά από την κάμερα και δημιούργησε αυτή την ψευδαίσθηση.

protothema.gr

Σάλο προκαλεί στη Βρετανία βιβλίο που υποστηρίζει ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ ήταν άντρας

Ένα ανατρεπτικό βιβλίο έχει προκαλέσει σάλο στην Αγγλία, αφού υποστηρίζει ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ, που το όνομα της σηματοδότησε μία ολόκληρη εποχή, ήταν στην πραγματικότητα άντρας....

Το βιβλίο του Στιβ Μπέρι «The King's Deception» (η εξαπάτηση του βασιλιά) ουσιαστικά κάνει λόγο για τη μεγαλύτερη συνωμοσία στην Αγγλική ιστορία,η οποία ξεκίνησε 470 χρόνια πριν, σε ένα χωριό του Γκλουστερσαιρ.

Ο Βασιλιάς Ερρίκος ο 8ος είχε στείλει εκεί τη νεαρή βασίλισσα Ελισάβετ προκειμένου να γλυτώσει από την επιδημία της Μαύρης Πανούκλας που θέριζε εκείνη την περίοδο την Ευρώπη.

Ενα χρόνο μετά ο βασιλιάς επέστρεφε από το Λονδίνο για να δει την πριγκίπισσα, ωστόσο σύμφωνα με το βιβλίο, η Ελισάβετ, η οποία προσβλήθηκε από την ασθένεια πέθανε εκείνο το ίδιο πρωί, πριν προλάβει να έρθει ο Βασιλιάς.

Τρομοκρατημένοι η γκουβερνάντα της, Λαίδη Κατ Ασλει, όσο και ο προσωπικός της φρουρός Τόμας Πάρι προσπάθησαν να κρύψουν από το βασιλιά τα άσχημα νέα, αφού ο Ερρίκος είχε ήδη χάσει 4 παιδιά στη γέννα και η 10χρονη Ελισάβετ, ήταν η πλέον πολύτιμη κληρονομιά του Οίκου των Τυδώρ της Αγγλίας.

Έτσι για να αποκρύψουν την αλήθεια και να εξαπατήσουν τον Βασιλιά, βρήκαν ένα θηλυπρεπές αγοράκι, του φόρεσαν τα ρούχα της νεαρής Ελισάβετ και το δίδαξαν να φέρεται σαν πριγκίπισσα.

Σε πολλούς η συγκεκριμένη θεωρία ακούγεται παράλογη και γελοία, αφού η Βασίλισσα Ελισάβετ αποτελεί ένα πρόσωπο σχεδόν μυθικό στην Αγγλία και έχει αποτελέσει έμπνευση για άπειρα έργα, τραγούδια και κινηματογραφικές ταινίες, ενώ τα κάλλη της είχε υμνήσει και ο ίδιος ο Σέξπιρ.

Ωστόσο η περίεργη αυτή θεωρία, έρχεται να συμπληρώσει τις ιστορίες που ανέφερε ότι είχε ακούσει ο διάσημος συγγραφέας του 19ου αιώνα Μπραμ Στοκερ, για ένα φέρετρο που ανακαλύφθηκε γύρω στο 1800,στο Γκλουστερσαιρ και μέσα υπήρχε ένας σκελετός 10χρονου κοριτσιού ντυμένου με τα ρούχα των Τυδώρ.

Η ιστορία της Ελισάβετ, ανέκαθεν κρυβόταν από ένα πέπλο μυστηρίου: Έγινε μονάρχης το 1558 σε ηλικία 25 ετών και η ίδια δεν παντρεύτηκε ποτέ, ενώ είχε δώσει όρκο παρθενίας τον οποίο και τήρησε, αφού στην ιστορία δεν έχει υπάρξει ούτε ένας αναγνωρισμένος εραστής της.

Παράλληλα στα ιστορικά κείμενα αναφέρεται ότι της άρεσε να αποκαλεί τον εαυτό «της» Βασιλιά και όχι Βασίλισσα και συχνά δήλωνε ότι «Η καρδιά μου είναι αντρική κι όχι γυναικεία, δε φοβάμαι τίποτα»,

Ο Αμερικανός συγγραφέας Στιβ Μπέρι, στο ριζοσπαστικό βιβλίο του υποστηρίζει ότι η Ελισσάβετ έλεγε κυριολεκτικά την αλήθεια, γιατί όντως το σώμα της ήταν αντρικό και επιμένει ότι δε χρειάζεται να καταφύγουμε στις υπερσύγχρονες μεθόδους ανάλυσης του DNA, για να καταλάβουμε αν πρόκειται για άντρα ή γυναίκα, καθώς το μόνο που μένει είναι να ανοιχτεί ο τάφος της και να ερευνηθεί ο σκελετός της, κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ μέχρι σήμερα.

iefimerida.gr

Το τσάι του Ολύμπου κάνει θαύματα!

Τον μύθο που θέλει τους θεούς του Ολύμπου να πίνουν νέκταρ έρχεται να καταρρίψει 2.000 χρόνια μετά το -μέχρι πρόσφατα άγνωστο στο ευρύ κοινό- βουνίσιο τσάι του Ολύμπου! 

Το τσάι του Ολύμπου ανήκει στο γένος Sideritis L. και οι θαυματουργές ιδιότητές του φαίνονται ικανές να συγκριθούν μόνο με το μυθικό νέκταρ, αφού μπορεί να συμβάλει ακόμη και στη μάχη εναντίον του Αλτσχάιμερ. 

Η αντιφλεγμονώδης, βακτηριοστατική και αντιοξειδωτική δράση του εν λόγω τσαγιού κάνει αρκετούς ειδικούς να το συστήνουν για καθημερινή κατανάλωση. Την ίδια ώρα ολοένα και περισσότεροι νέοι καλλιεργητές στρέφονται σε αυτό.

Το περίφημο τσάι του βουνού των θεών φυτρώνει σε ύψος πάνω από 1.000 μέτρα και το τελευταίο διάστημα κάνει θραύση στην εγχώρια αλλά και στην ευρωπαϊκή αγορά, με τους Γερμανούς να δείχνουν ότι εκτιμούν ιδιαίτερα τη γεύση και τις ευεργετικές ιδιότητές του. 

«Ηδη έχουμε πουλήσει τη φετινή παραγωγή και δεχόμαστε τηλεφωνήματα καθημερινά για παραγγελίες τις οποίες δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Χαλκιάς, ένας από τους δεκάδες νέους παραγωγούς. 

Αυτό που τώρα προέχει, όπως λέει, είναι «του χρόνου πια να έχει οργανωθεί μια ομάδα παραγωγών, ώστε να υπάρχουν αρκετές ποσότητες, αφού το ενδιαφέρον από καταναλωτές τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό είναι ιδιαίτερα μεγάλο».

Μάλιστα, κλιμάκιο της Περιφέρειας Θεσσαλίας βρέθηκε στην Καρυά του Ολύμπου, όπου ευδοκιμεί το θαυματουργό φυσικό προϊόν, και με τη συνοδεία γεωπόνων και αγροτών της περιοχής επισκέφτηκε τις καλλιέργειες. Στη συνάντηση αυτή εκφράστηκε η πρόθεση από την πλευρά της Περιφέρειας να στηρίξει τους ντόπιους παραγωγούς, καθώς και να χαρακτηριστεί το τσάι του Ολύμπου Προστατευόμενο Προϊόν Γεωγραφικής Ενδειξης.



Αγ. Σκορδάς

ΤΡΟΜΕΡΟ ΓΕΛΙΟ! Όταν η Λιάνα Κανέλλη ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ σε Lana Del Rey! (PHOTO)


Τι σχέση μπορεί να έχουν η Λιάνα Κανέλλη και η πασίγνωστη τραγουδίστρια Lana del Rey; 

Δείτε την εκπληκτική φωτογραφία που σαρώνει στο διαδίκτυο:


Πόσο στρίγγλα είναι μια γυναίκα ανάλογα με το ζώδιό της;



Πλανητικές απόψεις με γυναίκες που έχουν πολεμοχαρή διάθεση

Εδώ είμαστε αγόρια κι αυτό είναι για σας! Κυρίες μου, δεν θέλω να προσβληθείτε. Πέρα από τις ορμόνες που επηρεάζουν την αντίδραση των γυναικών σε μια κατάσταση, ο τρόπος που φωνάζουν, έχουν αγενή ξεσπάσματα και ορμάνε σε μια συμπλοκή, ψυχογραφείται μέσα από το ζώδιο τους. Έτσι, ας διασκεδάσουμε λίγο κι ας διερευνήσουμε το θέμα με μια πιο πικάντικη γλώσσα.
Οπότε σύζυγοι, εραστές και λοιποί, μήπως θα πρέπει να ελέγξετε που προσγειώνεται η πολεμοχαρής διάθεση της (κατά γενική ομολογία γίνεστε μια bitch).

Κριός
Η κυρία είναι αυταρχική, σαρκαστική, με συχνά ξεσπάσματα και κάνει τα πράγματα δύσκολα, όταν βαριέται. Έχει τυπική αντρική συμπεριφορά στο κρεβάτι και τις αρέσουν οι άγριες καταστάσεις. Αν είστε για γούτσου-γούτσου, ξεχάστε το. Κοιμάται ήδη.

Ταύρος
Η Ταυρίνα εργάζεται σκληρά για τα χρήματά της. Είναι φιλόδοξη, κτητική και σπάταλη. Πολύ δύσκολο να την ικανοποιήσεις και θα σε βάλει στον ρόλο του μπαστάρδου, αν δεν της τάξεις πίστη. Στο κάτω κάτω, αν δεν το έχετε με την μονιμότητα, βρείτε άλλη.

Δίδυμος
Είναι άμεση και πρόθυμη να υπερασπιστεί την άποψή της. Επίσης, δεν κλείνει το στόμα της ποτέ κι όταν σας αφήνει χρόνο να μιλήσετε, το ενδιαφέρον κι η προσοχή της έχει πετάξει άλλου. Αν είστε ο κτητικός τύπος άνδρα, ατυχήσατε. Το κορίτσι χαρέμι θα σας βγάλει εκτός εαυτού και θα σας σπρώξει να κάνετε πράγματα που θα μετανιώσετε μετά.

Καρκίνος
Αυτή η κυρία είναι είτε συναισθηματικά παιδαριώδης, είτε «μάνα κουράγιο» στα καλύτερά της. Προσευχηθείτε να είστε αρκετά τυχεροί να βρείτε το τελευταίο, αντί του πρώτου. Με αυτό το είδος της γυναίκας δεν πρόκειται ποτέ να κοιμηθείτε το βράδυ, λόγω της συναισθηματικής χειραγώγησης που θα σας κανει να νιώθετε μη ανθρώπινοι. Επίσης, σεξουαλικά, μπορεί να ταλαντεύεται στα άκρα, από το να είναι η αιώνια τσούλα ή η ψυχρή πικρή γριά. Ας ελπίσουμε ότι μπορείτε να βρείτε μια, κάπου στο ενδιάμεσο.

Λέων
Drama –queen στο μεγαλείο της. Σας συγχωρά, λες και είναι η Αυτού Μεγαλειοτάτη. Αν δεν αντιμετωπίσετε την οποιαδήποτε ιδιοτροπία της, η οργή της θα πέσει πάνω σας. Της αρέσει να βάζει τους άλλους υπό της, εκτός κι αν είναι πολύ ερωτευμένη μαζί σας. Τότε έχετε κληρονομήσει ένα απαιτητικό, ναζιάρικο γατάκι που βγάζει νύχια.

Παρθένος
Είναι μια υπολογίστρια και η επίκριση είναι το χόμπι της. Μην φοβάστε. Ποτέ δεν θα είστε εντάξει, για τα υψηλά στάνταρ της. Το σεξ μαζί της δεν θα είναι ποτέ αυθόρμητο. Μπορεί να γίνει αγαπησιάρα όμως, αρκεί να βρει χρόνο στο φορτωμένο πρόγραμμά της.

Ζυγός
Λοιπόν, γιατί να προσπαθήσετε για μια γυναίκα που ασχολείται συνέχεια με τα νύχια και τα μαλλιά της, ενώ δεν μπορεί να πάρει καμία απόφαση; Άσε, που πρέπει να φαίνεστε πολύ περιποιημένοι, για να σας ρίξει μια δεύτερη ματιά. Εκνευριστικό ελάττωμά της, ο τρόπος που πεταρίζει τις βλεφαρίδες της, σαν να φορά ψεύτικες.

Σκορπιός
Οκ, η γυναίκα σαρώνει, σαν ένα σεξουαλικό δυναμό και θέλει να κυριαρχήσει. Μερικές φορές καλυτέρα θα ήταν να χρησιμοποιεί το μαστίγιο πάνω της, αντί σε εσάς. Από την άλλη πλευρά, αν σας αγαπά, θα ήταν καλύτερα να μην την προδώσετε ποτέ, επειδή η φράση «φοβού μια γυναίκα περιφρονημένη» σίγουρα προήλθε από μια γυναίκα Σκορπιό.

Τοξότης
Αν θέλετε ένα άγριο κορίτσι που της αρέσει να παραμένει ενεργητική, να ταξιδεύει παντού με ειδοποίηση την τελευταία στιγμή και να νοιάζεται λίγο για τους άλλους, πετύχατε διάνα! Καλή για ένα one night stand, χάλια για οτιδήποτε περισσότερο. Η επιλογή είναι δική σας.

Αιγόκερως
Μια γυναίκα που μπορεί να πάρει ένα αστείο στα σοβαρά. Plus ότι νοιάζεται τόσο πολύ για τις κοινωνικές ετικέτες, που θα σας περιφρονήσει, αν είστε ένας καράβλαχος. Παρόμοια με την Παρθένο στο σεξ, δομή και πρόγραμμα για τις ερωτικές συναντήσεις.

Υδροχόος
Ογδόντα πέντε τρυπήματα στο σώμα της, πορτοκαλί μαλλιά και φλυαρία για οποιαδήποτε εκκεντρική ανοησία, μέχρι να αποκοιμηθεί από καθαρή πλήξη. Συνήθως δεν απατά, αλλά δεν βλέπει κανένα πρόβλημα με την εναλλαγή συντρόφων, όργια και οποιαδήποτε άλλη μορφή σεξουαλικότητας. Είναι όλα διασκεδαστικά! Έτσι δεν είναι;

Ιχθύς
Θα σας βαφτίσει Prince Charme, ακόμη και αν αυτό διαρκεί για 10 δευτερόλεπτα. Συναισθηματικές μεταπτώσεις, που μπορεί να σας φτάσουν στα όρια της τρέλας. Επίσης, έχει 16 γάτες.. και είναι έτοιμη να υιοθετήσει μία ακόμη.

Στη συνέχεια, μπορείτε να μας πείτε και πoιά απ' όλες, έχετε στο πλάι σας αυτή τη στιγμή...

Πηγή: http://www.astrology.gr/

Υποστηρίζει ότι αιχμαλώτισε...εξωγήινο!


Ένας άνδρας από την Κίνα δημοσίευσε φωτογραφίες στις οποίες υποστηρίζει ότι απεικονίζεται ένας εξωγήινος που o ίδιος αιχμαλώτισε...

Οι φωτογραφίες του κ. Li δίπλα στον εξωγήινο κάνουν το γύρο του κόσμου και έχουν προκαλέσει μεγάλη συζήτηση.

Ο άνδρας ισχυρίζεται ότι είδε έναν σχηματισμό UFO στον ουρανό, πάνω από τον Κίτρινο ποταμό στην περιοχή Binzhou Shangdong.

Όπως λέει στη συνέχεια βρήκε έναν εξωγήινο παγιδευμένο σε μια παγίδα για... λαγούς!

Η αστυνομία της περιοχής μετά το θόρυβο που ξέσπασε αναγκάστηκε να κάνει  επίσημη δήλωση τονίζοντας ότι πρόκειται για ψεύτικο πλάσμα, φτιαγμένο από πλαστικό, υψηλής ωστόσο ποιότητας...

Ο κος. Li πάντως τονίζει ότι είναι αυθεντικός και ότι τον φυλάει σε... ψυγείο που έχει! 

newsbomb

Η υπέρτατη φραπεδομηχανή - Κατασκευάστηκε από Έλληνες φοιτητές - Βίντεο


Η υπέρτατη φραπεδομηχανή κατασκευάστηκε από έλληνες φοιτητές του ΤΕΙ Κρήτης και όπως δήλωσαν στο Newsit οι περήφανοι δημιουργοί της "φτιάχνει πολύ καλό καφέ". Δείτε το video.

Το ελληνικό δαιμόνιο είναι γνωστό στα πέρατα της γης. Οι καινοτόμες ιδέες άλλωστε είναι αυτές που θα μας βγάλουν από την κρίση και θα κάνουν το greek succes story πραγματικότητα. 

Στο πνεύμα αυτό, δύο νέα παλικάρια, ο 27χρονος Γιώργος Μπαρούμας και ο 28χρονος Σταύρος Ζαμπέτης, φοιτητές του Τμήματος Ηλεκτολογίας του ΤΕΙ Κρήτης, κατασκεύασαν την υπέρτατη φραπεδομηχανή!

Η δημιουργία της, oπως αναφέρει το cretalive.gr, έγινε στο πλαίσιο της πτυχιακής εργασίας που είχαν να παρουσιάσουν οι δύο δαιμόνιοι φοιτητές και η αρχική ιδέα ανήκει στον επιβλέπων καθηγητή τους, Αριστείδη Κυπράκη. 

Οπως δήλωσε στο Newsit o τελειόφοιτος Γιώργος Μπαρούμας "θέλαμε να κατασκευάσουμε μια μηχανή που να μας δείξει την άναμειξη υγρών και στερεών με τη δυνατότητα του PLC και έτσι το καλύτερο ήταν να φτιάξουμε μια φραπεδέρια. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό". 

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΦΡΑΠΕΔΕΡΙΑ 


Ο Γιώργος μάλιστα πρόσθεσε με χιούμορ "αμέσως μετά την παρουσίασης φτιάξαμε καφέδες για τους καθηγητές, τους συμφοιτητές και τους φίλους μας. Τα σχόλια και οι κριτικές ήταν θετικά. Μας έλεγαν πως ειναι πετυχημένος και πολύ ωραίος ο καφές". 

Η υπέρτατη φραπεδέρια ζυγίζει περίπου 10 κιλά και μπορεί να γεμίσει το μεγάλο ποτήρι του καφέ που κυκλοφορεί στο εμπόριο, δηλαδή περίπου 400 ml. Eπίσης μπορεί να προγραμματιστεί για να φτιάξει καφέ για όλα τα γούστα, δηλαδή σκέτο, μέτριο, γλυκό ή με προσθήκη γάλακτος. 

Η φραπεδομηχανή μπορεί να κυκλοφορήσει στο εμπόριο εφόσον υποστεί τις απαραίτητες βελτιώσεις. Είναι σημαντικό κάποια εταιρεία να δείξει ενδιαφέρον και να ενισχύσει την ελληνική επιχειρηματικότητα. 

Μυαλά και ιδέες ελληνικές υπάρχουν, μένει να γίνουν και εκμεταλλεύσιμα...

Ποιος πολύ γνωστός κυκλοφορεί στο δρόμο με λεοπάρ σπορ αυτοκίνητο;


Προσπάθησε να αποφύγει το φωτογραφικό φακό, αλλά ήταν αδύνατον!

Πολυτελή αυτοκίνητα βλέπουμε συχνά -ίσως πιο σπάνια πλέον στην Ελλάδα της κρίσης-, τέτοιο αυτοκίνητο όμως δεν έχουμε ξαναδεί.

Το πανάκριβο αυτοκίνητο του πασίγνωστου νεαρού θυμίζει λεοπάρδαλη!

Είναι το νέο αυτοκίνητο του Justin Bieber, ο οποίος αποφάσισε να κλέψει με αυτό τον τρόπο τις εντυπώσεις -αν και προσπάθησε να κρατηθεί μακριά από τα φλας.

Δείτε το βίντεο:


http://www.zappit.gr/

Τι συμβαίνει με την Πάολα; Δείτε τι λένε οι γιατροί!

Μπορεί εκείνη να ήθελε να βγει στην πίστα και να ξετρελάνει για ακόμη μια φορά τους θαυμαστές της αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο λόγος για την Πάολα, η όποια όπως αναφέρει δημοσίευμα της News πίεσε τον εαυτό της για να τραγουδήσει, όμως ένιωσε να καταρρέει.

Η υπερκόπωση της είχε χτυπήσει την πόρτα, αλλά και πάλι εκείνη ήθελε να βγει για να μην απογοητεύσει το κοινό της.

Ευτυχώς, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, οι συνεργάτες της κατάλαβαν ότι η υγειά της είχε φτάσει σε οριακό σημείο και την παρότρυναν να πάει στο νοσοκομείο , έστω και προληπτικά.

Εκεί τα πράγματα εξελίχθηκαν λίγο διαφορετικά από ότι περίμενε αφού οι γιατροί της «χτύπησαν» το καμπανάκι!

«Πρέπει να ξεκουραστείς», ήταν η εντολή τους, αν και η Πάολα ήθελε να επιστρέψει στο μαγαζί ακόμη και με ένεση.

Αυτό το απαγόρευσαν κατηγορηματικά οι θεράποντες ιατροί και της τόνισαν ότι δεν πρέπει να ρισκάρει με την υγειά της, αφού η αλήθεια είναι πως εδώ και καιρό δουλεύει ασταμάτητα και δεν την ευκαιρία να ξεκουραστεί, με αποτέλεσμα ο οργανισμός της να εξασθενίσει σταδιακά.

Ποδοσφαιριστής επιτέθηκε σε σκύλο και αποβλήθηκε (βίντεο)


Ο Χιμένεθ της Αργεντίνικης Μπέλα Βίστα συμπεριφέρθηκε σαν... ζώο όταν έπιασε από το λαιμό έναν άτυχο σκύλο που είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο και τον πέταξε στα κάγκελα.
Την οργή των φίλων της γηπεδούχου ομάδας, Σαν Χουάν αλλά και των παικτών προκάλεσε η κίνηση του Χιμένεθ να επιτεθεί στον σκύλο ο οποίος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο.

Ο διαιτητής του έδειξε την κόκκινη κάρτα αλλά αυτό ήταν το λιγότερο μετά την απαράδεκτη ενέργεια του παίκτη.




Η Άντζελα Δημητρίου ποζάρει με μαγιό! Φωτογραφίες

Στα 58 της χρόνια η Άντζελα Δημητρίου έχει κορμί που θα ζήλευαν πολλές νεότερές της! Η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια φρόντιζε πάντα την εμφάνισή της και στις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις της έκλεψε τις εντυπώσεις με το καλλίγραμμο κορμί της. Αυτή τη φορά κερδίζει πόντους ποζάροντας με μαγιό!

Τις παρακάτω φωτογραφίες της ανέβασε η ίδια η τραγουδίστρια στην σελίδα τς στο facebook για να δεχτεί δεκάδες θετικά σχόλια για την σιλουέτα και την σέξι εμφάνισή της! 

Δες και μόνη σου!




















Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger