Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Δειτε φωτογραφιες απο το σεξι ημερολογιο της Cheryl Cole

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012



Το σ έ ξ ι ημερολόγιο της Cheryl Cole είναι στα σκαριά...
Δηλώνει τραγουδίστρια, μοντέλο, χορεύτρια και γενικά celebrity. Αλλά η Cheryl Cole είναι πάνω από όλα μια κ α υ τ ή γυναίκα και δεν χάνει την ευκαιρία να το δείχνει.

Αλλά για το 2013 επιφυλάσσει μια σ έ ξ ι έκπληξη για τους θαυμαστές της, καθώς θα κυκλοφορήσει το προσωπικό της ημερολόγιο. Η 29χρονη σταρ υπόσχεται να είναι όσο πιο σ έ ξ ι μπορεί. 

Τουλάχιστον αυτό δείχνουν οι πρώτες φωτογραφίες από το ημερολόγιο που κυκλοφόρησαν.








Φθηνα Laptops - you.gr Επωνυμα Laptops σε χαμηλες τιμες. Αγορασε online. Αμεση παραδοση!













Φθηνά Laptops - you.gr 

Αγόρασε σήμερα το Laptops που σου ταιριάζει σε χαμηλές τιμές online!

Η Ελιζαμπετα Καναλις παιζει με το μαστιγιο (σεξι φωτος)





Η πρώην του Τζορτς Κλούνεϊ μας έδειξε μια πλευρά ή καλύτερα πολλές πλευρές του εαυτού της που αγνοούσαμε.
Η σέξι Ελιζαμπέτα φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του ιταλικού Max, φορώντας μόνο τα απαραίτητα, όπως δερμάτινα και καυτές δαντέλες σε ένα S&M σκηνικό.


Στο πολυσέλιδο αφιέρωμα υπάρχει και συνέντευξη της σέξι star που μιλάνε για σεξ για άντρες και φυσικά για τον Κλούνεϊ, εξ’ αιτίας του οποίου την έμαθε όλος ο κόσμος.


Τι κάνει η Ελιζαμπέτα όταν τσακώνετε με τους συντρόφους της; «Όταν ζηλεύω γίνομαι επιθετική» εξηγεί. «Μαινάδα. Θυμώνω πολύ, εξοργίζομαι και τα μαζεύω να φύγω.Οι ιστορίες μου μοιάζουν πολύ η μία με την άλλη. Βαλίτσες, σκυλιά στο πίσω κάθισμα, πόρτες να κοπανάνε και να εξαφανίζομαι».


Τι ζητάνε οι θαυμαστές της; «Κοντινές φωτογραφίες των ποδιών μου» λέει με νάζι και τέλος εξηγεί αν επωφελήθηκε ή όχι από την σχέση της με τον Κλούνεϊ


Δεν είναι κάτι που ισχύει ακριβώς, οπότε δεν ασχολούμαι. Τα μέσα αρχικά θέλησαν να γνωρίσουν τη νεαρή σύντροφο του γνωστού ηθοποιού και επωφελήθηκαν από το όνομά μου- όσο μικρό και να ήταν. Τώρα το αν έγινα όνομα χάρη στον George υποθέτω πως είναι φανερό ότι δεν ισχύει. Εκείνος με πολιόρκησε. Εγώ μια χαρά περνούσα και ως σερβιτόρα. Αν επέλεξα να πω ναι σε προτάσεις που μου έγιναν, δεν έχει να κάνει με τον πρώην μου. Εξάλλου αν δεν ήμουν καλή δεν θα ήμουν ακόμη στο προσκήνιο.»

Η Τζουλια Αλεξανδρατου στο κρεβατι με εναν αντρα και ενα σκυλο! (φωτο)


Αν σας λέγαμε τι κάνει η ξανθιά Τζούλια Αλεξανδράτου με έναν άντρα κι έναν σκύλο στο κρεβάτι που θα πήγαινε το μυαλό σας;
Σας έχουμε, λοιπόν, φωτογραφικό 'τεκμήριο". Τα αποκαλυπτήρια έρχονται…
Όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία, η Τζούλια είναι στο διπλό της κρεβάτι αγκαλιά με τον αρραβωνιαστικό της, Κρις, και τον σκύλο τους.


Ο Ροναλντο αναμεσα στα ποδια της κοπελας του! (φωτο)

Έπειτα από αυτό θα μπορέσει σήμερα στο ντέρμπι να πάρει τα πόδια του;
Υπομονή σε λίγη ώρα θα γνωρίζουμε.

Δείτε τις φωτογραφίες:





Νανα Καραγιαννη: Δειτε σημερα την παρουσιαστρια μετα το εξιτηριο απο το νοσοκομειο!

Η Νανά είναι πλέον εκτός νοσοκομείου. Σήμερα το πρωί πήρε εξιτήριο απο τους Γιατρούς μετά απο 11 μέρες στενή παρακολούθηση, συνεχών εξετάσεων και πολύ συγκεκριμένης διατροφής.  Οι γιατροί εκτίμησαν πώς η κατάσταση της είναι ικανοποιητική και έδωσαν το πράσινο φως για να βγει απο το Ιατρικό Κέντρο. Άλλωστε η παρακολούθηση της κατάστασης της…θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες. Στο πλαίσιο βεβαίως της θεραπείας είναι και η επιστροφή στο σπίτι. Στην φωτογραφία διακρίνεται την παρουσιάστρια μαζί με τον σύζυγό της Γιάννη Κωτσόπουλο και την κολλητή φίλη της Άννα Τσιάλτα. Ας ευχηθούμε πώς όλα θα πάνε κατ΄ευχήν και το κορίτσι γεμάτο ζωή και ενέργεια να συνεχίσει τη ζωή της!!!

http://blogs.gossip-tv.gr

Ο «κομματαρχης» που την πατησε απο τη συζυγο!


Το φυσάει και δεν κρυώνει ακόμα το κομματικό στέλεχος αυτό που έπαθε από την απατημένη σύζυγό του και μάλιστα σε συνεργασία με την... ερωμένη του! Και δεν είναι ότι συνέβη μέσα σε... τέσσερις τοίχους αλλά σε κοινή θέα, με αποτέλεσμα το πάθημά του να γίνει ευρέως γνωστό σε πολλές παρέες Πατρινών οι οποίοι το συζητούν ακόμα και κάνουν τα ανάλογα σχόλια για τον... γόη πολιτικό! Πρόκειται για τοπικό στέλεχος κόμματος γύρω στα πενήντα, ο οποίος είναι παντρεμένος και με δύο παιδιά. Είναι παντρεμένος για πάνω από δέκα χρόνια και μέχρι πρότινος αποτελούσε υπόδειγμα οικογενειάρχη και συζύγου. Μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού που στη ζωή του μπήκε μία νεαρή καλλίγραμμη ξανθιά την οποία γνώρισε σε μπαράκι της πόλης. Δεν κρατούσαν ούτε τα προσχήματα έχοντας και οι δυο επηρεαστεί από τον κεραυνοβόλο έρωτά τους και μάλιστα έκαναν εξόδους και κοινές εμφανίσεις σε πολυσύχναστα μέρη της Πάτρας ενώ εκείνος παρουσίαζε τη νεαρή ως τη νέα γραμματέα του στο γραφείο. Και η αλήθεια είναι πως της έταζε δουλειά, αλλά πάντα έβρισκε ένα πρόσχημα για να μην την προσλαμβάνει. Η παράνομη σχέση συνεχίστηκε, μαζί και οι κοινές έξοδοι, τα κους κους έδιναν κι έπαιρναν, με αποτέλεσμα τα «νέα» να φθάσουν και στα αυτιά της γυναίκας του. Η οποία αντί να αντιδράσει με νεύρα και υστερίες επέλεξε να κάνει κάτι καλύτερο. Να βρει την ερωμένη και να την πείσει ότι ο σύζυγός της δεν κάνει άλλη δουλειά από τα να βγαίνει με μικρές τάζοντάς τους εργασία. Και για να της το αποδείξει, έβαλε μια φίλη της (την οποία ο ίδιος δεν γνώριζε) να τον πλησιάσει. Και εκείνος όχι απλώς ενέδωσε, αλλά δέχθηκε να συναντηθεί μαζί της δίνοντας ραντεβού σε καφέ των Υψηλών Αλωνίων.
Του την «έστησε» η σύζυγος...Έγινε η πρώτη συνάντηση και ακολούθησε και δεύτερη και μάλιστα βραδινή, αφού η φίλη της συζύγου «έπαιζε» το ρόλο της. Στη βραδινή έξοδο, όμως, πήγαν η σύζυγος και η ερωμένη. Και όταν η τελευταία είδε το πόσο... πονηρά φερόταν στην συνοδό του δεν άντεξε. Κυριολεκτικά έκανε ντου στο μαγαζί, πιάνοντάς τον από το μανίκι του σακακιού του και σηκώνοντάς τον από την καρέκλα. Τον «στόλισε» με τις χειρότερες εκφράσεις, ενώ μάλιστα άρπαξε ένα ποτήρι με νερό απειλώντας ότι θα του ρίξει, κάτι που μάλλον μετάνιωσε την τελευταία στιγμή και δεν έκανε. Φεύγοντας όμως μπήκε η σύζυγος η οποία πήρε τη φίλη της κι έφυγαν, αφήνοντάς τον μόνο και... ρεζιλεμένο στους θαμώνες...

O Κρητικος - φαινομενο που εχει γινει θεμα σε ολον τον κοσμο!

Μπορεί να είναι 92 ετών, ωστόσο μοιάζει για 60! Ο κος Μιχάλης Παζαράκης από το Καστέλι Ηρακλείου της Κρήτης, έχει γίνει θέμα σε όλο τον κόσμο, χάρη στην άριστη κατάσταση της υγείας του!
Παρά την ηλικία του τα έχει 400 και χαίρει άκρας υγείας.Για τον λόγο αυτό άλλωστε έχει γίνει περιζήτητος στην ιατρική κοινότητα, όπως αναφέρει το Star.

Όπως λέει ο ίδιος κατόρθωσε να φτάσει σε αυτή την ηλικία χάρη στην κατανάλωση χορταρικών, λαχανικών και οσπρίων από τον κήπο του. Όπως τονίζει κατανάλωνε μικρή ποσότητα κρέατος.

Η περίπτωση του είναι τόσο διάσημη που πρόσφατα τον επισκέφτηκε Αμερικανίδα γιατρός, η οποία ασχολήθηκε κυρίως με ... το πιάτο του!

Ο τρόπος ζωής και η διατροφή του έχουν μελετηθεί πολλές φορές άλλωστε, αφού πρόκειται για πραγματικό φαινόμενο.


Σαλος για το προβατο που γεννηθηκε με το κεφαλι... αναποδα! (βιντεο)


Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με το πρόβατο, που έχει... ανάποδο κεφάλι!Στο βίντεο φαίνεται τα μάτια και το στόμα του να είναι προς τα κάτω, αλλά πολλοί λένε ότι δεν παρατηρούν κάτι το περίεργο.

Το επίμαχο βίντεο «ανέβασε» στο YouTube ένας φίλος του αγρότη που έχει το ξεχωριστό πρόβατο στην φάρμα του.

Ο Mr Macca, όπως αυτοαποκαλείται, υποστηρίζει ότι το πρόβατο ονόματι Terry, γεννήθηκε έτσι και ζει σε μια φάρμα στην Βρετανία.

Μάλιστα, υποστηρίζει ότι έχει εξεταστεί από γιατρό και έχει διαπιστωθεί ότι δεν πονάει. «Μπορεί να φάει, να κοιμηθεί και να κάνει οτιδήποτε κάνουν και τα άλλα πρόβατα».

Πολύς κόσμος ωστόσο εκφράζει την αμφιβολία του για το πόσο αυθεντικό είναι το βίντεο, το οποίο έχει γίνει μεγάλη επιτυχία στο διαδίκτυο, αναφέρει το newsbomb.gr

Δείτε το:



Πηγε για μπατσελορ παρτι και βγηκε με εσωτερικη αιμορραγια!

Μια βραδιά σε στριπτιζάδικο είναι, συνήθως, ευχάριστη εμπειρία, αλλά αν η στρίπερ είναι λίγο αδέξια, μπορεί να καταλήξει σε εφιάλτη!
Αυτό είναι το δίδαγμα από το πάθημα ενός Αμερικανού, ο οποίος πήγε να κάνει μπάτσελορ πάρτι σε στριπτιζάδικο της Φιλαδέλφεια.
Ο Πάτρικ Γκάλαχερ απολάμβανε το χορό με τα κορίτσια του μαγαζιού, όταν μία εξ' αυτών γλίστρησε πάνω στο στύλο και έπεσε με δύναμη πάνω στην κοιλιά του! Το αποτέλεσμα ήταν να οδηγηθεί ο μέλλων γαμπρός σε νοσοκομείο, με εσωτερική αιμορραγία και ρήξη ουροδόχου κύστεως. Η θεραπεία του κόστισε αρκετές χιλιάδες δολάρια και φυσικά, η υπόθεση κατέληξε στα δικαστήρια. Ο Γκάλαχερ διεκδικεί αποζημίωση 50.000 δολαρίων, για ηθική και σωματική βλάβη.


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Μελισσες ετρωγαν καραμελες και εκαναν χρωματιστο μελι!


Σε μια περιοχή της βορειοανατολικής Γαλλίας, μέλισσες άρχισαν να παράγουν χρωματιστό μέλι.
Οι μελισσοκόμοι στην πόλη Ribeauville απόρησαν με το μπλε, πράσινο και κόκκινο μέλι!
«Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε για ποιο λόγο έγινε αυτό. Το χρώμα στο μέλι το ξέρουμε πολύ καλά και όταν είδαμε αυτή την αλλαγή αρχίσαμε, φυσικά, να ανησυχούμε και να αναζητάμε την αιτία», αναφέρουν στη γαλλική εφημερίδα «Le Monde».
Τελικά όπως αποδείχτηκε, οι μέλισσες είχαν… αδυναμία στα ζαχαρωτά! Αντί να αναζητούν λουλούδια, πήγαιναν σε μία κοντινή μονάδα παραγωγής των πολύχρωμων καραμελών με επικάλυψη ζάχαρης M&M’S. Εκεί τρέφονταν από τα απόβλητα με αποτέλεσμα το χρώμα να βγαίνει στο μέλι.
Πάντως οι υπεύθυνοι του εργοστασίου δεσμεύθηκαν να καθαρίσουν τα δοχεία και να αποθηκεύουν στο εξής τα υπολείμματα σε αεροστεγείς κάδους.


Αντεξε μεχρι το «δι ευχων» αλλα η νυφη… βγηκε με τον εξαδελφο!



Την ημέρα του γάμου του και της βάπτισης του παιδιού του θα την θυμάται μια ζωή... όχι όμως μόνο για τις όμορφες στιγμές στη διάρκεια της τελετής αλλά και για όσα του συνέβησαν... με την υγεία του.

Όλα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή. Γαμπρός και νύφη στήθηκαν ενώπιον Θεού και ανθρώπων όμως προς το τέλος του μυστηρίου όλοι παρατήρησαν πως ο γαμπρός άρχισε να ιδρώνει, και με το ένα του χέρι έπιανε συνεχώς την κοιλιά του.

Κανείς δεν ήξερε τι είχε συμβεί! Θα πρέπει να σημειωθεί πως η κουμπάρα απουσίαζε από το μυστήριο αφού παρέμενε κλινήρης σπίτι της με οξεία γαστρεντερίτιδα. Την είχε αντικαταστήσει όμως ο σύζυγός της. Με το που τελειώνει ο ιερέας το «μυστήριο» ο γαμπρός.... δίνει τα στέφανα στη νύφη και φεύγει έξω τρέχοντας. Μάλιστα δεν πρόλαβε καν να βγει από την εκκλησία και έκανε εμετό στο εσωτερικό του ναού. Και στη συνέχεια έπιανε την κοιλιά του και έκανε συνεχώς εμετούς στον προαύλιο χώρο. Ήταν φανερό πως είχε προσβληθεί από βαριάς μορφής γαστρεντερίτιδα.

Η νύφη είχε μάθει για το πρόβλημα υγείας του άνδρα της όμως υπέστη σοκ από αυτό που συνέβη. Μάλιστα κάποια στιγμή έβαλε και τα κλάματα. Οι συγγενείς έσπευσαν να κοιτάξουν τι συμβαίνει με τον γαμπρό, όμως το τελετουργικό έπρεπε να ολοκληρωθεί.

Έπρεπε η νύφη να βγει έξω από την εκκλησία! Τη λύση έδωσε ο συνονόματος εξάδελφός του (από την περιοχή της Εγλυκάδας). Πλησίασε τη νύφη που ήταν σε κατάσταση σοκ και της είπε «μην ανησυχείς θα σε βγάλω εγώ έξω». Και αυτό έγινε. Φυσικά είχε πέσει «σύρμα» να μην ρίξουν και άλλο ρύζι στα κεφάλια της όμορφης νύφης και του εξάδελφου.

Ο γαμπρός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και στη συνέχεια η νύφη μαζί με τους άλλους συγγενείς ξαναμπήκαν στην εκκλησία για να συνεχίσουν με το μυστήριο της βάπτισης του παιδιού. Η βάπτιση έγινε χωρίς τον γαμπρό και πατέρα.

Επτά άτομα είχαν προσβληθεί από τον ιό... μετά από δείπνο!Ο γαμπρός εμφανίστηκε γύρω στις 4 το απόγευμα με αθλητική μάλιστα εμφάνιση στο τραπέζι για τον γάμο και τη βάπτιση. Ήταν «κατάλευκος» αφού κινδύνευσε και με αφυδάτωση από τους πολλούς εμετούς. Βρήκε όμως τη δύναμη να παραστεί στο τραπέζι και να ευχαριστήσει συγγενείς και φίλους που είχαν ανταποκριθεί στην πρόσκληση του ευτυχισμένου ζευγαριού. Όπως αποκαλύφθηκε δεν ήταν μόνο ο γαμπρός και η κουμπάρα που είχαν προσβληθεί από τον ιό, αλλά... επτά περίπου συγγενείς. Η πεθερά, ο γαμπρός, η κουμπάρα και άλλα τέσσερα άτομα. Σύμφωνα με πληροφορίες είχαν μεταβεί την Παρασκευή σε ταβέρνα και είχαν δειπνήσει (οικογενειακό τραπέζι) και μάλιστα με κρέατα που είχαν προμηθευτεί από γνωστό κρεοπώλη.


Ο David Beckham με κοιλουμπα!




Λόγω του επαγγέλματός του διέθετε ένα γυμνασμένο κορμί, που θαύμαζαν τόσο οι άντρες, όσο και οι γυναίκες παγκοσμίως...

Μόνο που στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν πρόσφατα φαίνεται ότι οι κοιλιακοί του David Beckham έχουν δώσει τη θέση τους σε μια ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα! 

Είναι η λήψη που αδικεί τον 36χρονο Beckham ή μήπως τώρα που γεννήθηκε η κόρη του ασχολείται συνεχώς μαζί της και έχει «ξεχάσει» τη γυμναστική;


Εναλλακτικες χρησεις για τον υπολογιστη σας

 
Δείτε μια σειρά από θεότρελες «εναλλακτικές» χρήσεις για τον υπολογιστή σας, σε περίπτωση που χαλάσει ή αν απλά κοπεί το Internet.

Μετατρέψτε το σε γραμματοκιβώτιο
Εναλλακτικές χρήσεις για τον υπολογιστή σας (5)
Μετατρέψτε το σε μηχάνημα μπύρας
Εναλλακτικές χρήσεις για τον υπολογιστή σας (10)
Χρησιμοποιήστε το σαν ρακέτα του πινγκ-πονγκ
Εναλλακτικές χρήσεις για τον υπολογιστή σας (13)
Χρησιμοποιήστε το σαν μαχαίρι για κοπή τούρτας
Εναλλακτικές χρήσεις για τον υπολογιστή σας (2)
Φτιάξτε ένα νέο σπίτι για την σαύρα σας
Εναλλακτικές χρήσεις για τον υπολογιστή σας (14)
Κάντε το ποντίκι αγκράφα για τη ζώνη σας
Εναλλακτικές χρήσεις για τον υπολογιστή σας (3)
Ξεκινήστε έναν οργανικό κήπο
Εναλλακτικές χρήσεις για τον υπολογιστή σας (12)
Φτιάξτε μια θήκη για οδοντόβουρτσες και ξυραφάκια
Εναλλακτικές χρήσεις για τον υπολογιστή σας (4)
Μετατρέψτε τα ανεμιστηράκια του σε ανεμιστήρες δωματίου
Εναλλακτικές χρήσεις για τον υπολογιστή σας (11)
Ψήστε σουβλάκια
Εναλλακτικές χρήσεις για τον υπολογιστή σας (1)
Σταθεροποιήστε-ισιώστε τα έπιπλα σας
Εναλλακτικές χρήσεις για τον υπολογιστή σας (9)
Κάντε το θήκη για το χαρτί τουαλέτας
Εναλλακτικές χρήσεις για τον υπολογιστή σας (7)
Χρησιμοποιήστε το για να σπάτε καρύδια
Εναλλακτικές χρήσεις για τον υπολογιστή σας (6)
Χρησιμοποιήστε το σαν τασάκι
Εναλλακτικές χρήσεις για τον υπολογιστή σας (17)
Κάντε τον εκτυπωτή ψωμιέρα
Εναλλακτικές χρήσεις για τον υπολογιστή σας (8)
Κάντε το σκουπιδοτενεκέ
Εναλλακτικές χρήσεις για τον υπολογιστή σας (18)
Κάντε το φαράσι
Εναλλακτικές χρήσεις για τον υπολογιστή σας (19)
Κόψτε το σαλάμι σας σε φέτες
Εναλλακτικές χρήσεις για τον υπολογιστή σας (15)
Μετατρέψτε το σε σέξι εσώρουχα
Εναλλακτικές χρήσεις για τον υπολογιστή σας (16)


Οι 15 πλουσιοτεροι φανταστικοι χαρακτηρες συμφωνα με το Forbes !


Το Forbes δεν ασχολείται μόνο με τους διάσημους και πλούσιους αυτού του πλανήτη, αλλά και με τους φανταστικούς χαρακτήρες που δημιουργήθηκαν μέσα από κόμικ, βιβλία και ταινίες. Κάποιοι στο γνωστό περιοδικό κάθισαν και ανέλυσαν τα περιουσιακά τους στοιχεία και έκαναν μια λίστα από τους 15 πλουσιότερους φανταστικούς χαρακτήρες, υπολόγισαν δε με ακρίβεια την περιουσία τους.  Φυσικά η λίστα έχει μακρά ιστορία, αλλά φέτος προστέθηκαν και νέοι χαρακτήρες.

Απολαυστική για το χιούμορ της επιλογής:
Νο 1: Smaug  
Περιουσία: $62 δις
Προέλευση πλούτου: Λεηλασία
Κατοικία: Στο Μοναχικό Βουνό
Ο ιδιοφυής Δράκος που αποθησαυρίζει χρήματα στο Μοναχικό Βουνό, θα εμφανιστεί στη δεύτερη συνέχεια του The Hobbit: There and Back Again του Peter Jackson και την φωνή του θα κάνει ο Benedict Cumberbatch.
Νο 2: Flintheart Glomgold
Περιουσία: $51.9 δις
Προέλευση πλούτου: Αδαμαντορυχεία, κλοπή
Κατοικία: Γιοχάνεσμπουγκ, Νότια Αφρική
Ο Σκληρόκαρδος Χρυσοκούκης, ο μεγάλος αντίπαλος του Σκρουτζ Μακ Ντακ, που τελικά γίνεται πιο πλούσιος από τον Σκρουτζ, όταν κερδίζει ένα στοίχημα που είχε βάλει ο καθένας όλη του την περιουσία. Μάλλον με απάτη κέρδισε, άλλα έτσι έγινε η πλουσιότερη πάπια της Disney. Εμφανίζεται στα τηλεοπτικά κόμικ.
 
 
Νο 3: Carlisle Cullen
Περιουσία: $36.3 δις
Προέλευση πλούτου: Επενδύσεις
Κατοικία: Φόρκς, Γουός
Ο ηλικίας 371 ετών θετός πατέρας του Edward Cullen, του βαμπίρ που δεν δοκιμάζει ανθρώπινο αίμα, ο Καρλάιλ Κούλεν είναι τρίτος στη λίστα και έχει εμφανιστεί σε όλες τις ταινίες του Twilight Saga. Τον ερμηνεύει ο Peter Facinelli.
 
Νο 4: Jed Clampett
Περιουσία: $9,8 δις
Προέλευση πλούτου: Πετρέλαια
Κατοικία: Μπέβερλι Χιλς, Καλιφόρνια
Ο Τεξανός με τα πετρέλαια και πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς The Beverly Hillbillies του ΄60 και τις κινηματογραφικής μεταφοράς του 1993. Στην σειρά τον ερμήνευε ο  Buddy Ebsen και στην κινηματογραφική ο Jim Varney.
Νο 5: Tony Stark
Περιουσία: $9,6 δις
Προέλευση πλούτου: Βιομηχανία Όπλων
Κατοικία: Μαλιμπού, Καλιφόρνια
Ο δισεκατομμυριούχος, ιδιοφυής μηχανικός, πλέι μπόι, φιλάνθρωπος Τόνι Σταρκ γνωστότερος ως Iron Man, κληρονόμησε την περιουσία του από τον επίσης ιδιοφυή μηχανικό πατέρα του και τις ελεύθερες ώρες του φοράει την σούπερ διαστημική στολή του και πολεμάει τους κακούς, μερικές φορές παρέα με τους υπόλοιπους Εκδικητές. Ο Robert Downey Jr. αποδείχτηκε ο ιδανικός Tony Stark.
No 6: Richie Rich
Περιουσία: $8.9 δις
Προέλευση πλούτου: Κληρονομιά
Κατοικία: Ρίτσβιλ, ΗΠΑ
Ο Richie Rich, το πλουσιότερο παιδί του κόσμου που κληρονόμησε την τεράστια περιουσία του, εκτός από τη σειρά κόμικ που πρωταγωνιστούσε και την αντίστοιχη τηλεοπτική σειρά, εμφανίστηκε στην μεγάλη οθόνη το 1994, στην ομώνυμη ταινία όπου πρωταγωνιστούσε ο Macaulay Culkin.
 
 
Νο 7: Charles Foster Kane
Περιουσία: $8.3 δις
Προέλευση πλούτου: Τύπος
Κατοικία: Ζαναντού, Φλόριντα
Ο μεγιστάνας του τύπου, ο χαρακτήρας που δημιούργησε ο Orson Welles βασιζόμενος στον πραγματικό μεγιστάνα Γουίλιαμ Χίρστ. Ο Πολίτης Κέιν του ιδιοφυούς δημιουργού παραμένει μια αξεπέραστη ταινία.
 
 
Νο 8: Bruce Wayne
Περιουσία: $6.9 δις
Προέλευση πλούτου: Κληρονομιά, Βιομηχανία Όπλων
Κατοικία: Γκόθαμ Σίτυ
Ο δισεκατομμυριούχος Bruce Wayne, ο ήρωας της DC είναι φτωχότερος κατά 3 ολόκληρα δις από τον Tony Stark της ανταγωνίστριας Marvel, αλλά με τόσα δις μόνο φτωχός δεν μπορεί να θεωρηθεί. Ο μασκοφόρος σταυροφόρος που τις νύχτες φοράει τη στολή του Batman έχει μεταφερθεί πολλές φορές στον κινηματογράφο, με σημαντικότερη την τριλογία του Christopher Nolan και τον Christian Bale τον ιδανικό Νυχτερίδα.
Νο 9: Forrest Gump
Περιουσία: $5.7 δις
Προέλευση πλούτου: Apple
Κατοικία: Γκρίνμποου, Αλαμπάμα
Ο Φόρεστ Γκαμπ, μπορεί να εμφανίζεται ιδιαίτερος και όχι πολύ έξυπνος στην ταινία του Robert Zemeckis αλλά απέκτησε το 0,5% των μετοχών της Apple στην γέννησή της. Έτσι έγινε από τους πλουσιότερους ανθρώπους, αλλά κυρίως έδωσε την δυνατότητα στον Tom Hanks να ερμηνεύσει έναν από του καλύτερους ρόλους της καριέρας του.
Νο 10: Mr. Monopoly
Περιουσία: $2.5 δις
Προέλευση πλούτου: Ακίνητα
Κατοικία: Ατλάντικ Σίτυ, Νιού Τζέρσεϊ
Ο κύριος Μονόπολυ του γνωστού επιτραπέζιου παιχνιδιού της Hasbro, που η εικόνα του φιγουράρει σε όλα τα παιχνίδια έχει μπει σχεδόν σε κάθε σπίτι του πλανήτη. Το σχετικό παιχνίδι έγινε ντοκιμαντέρ και ακούγεται από το 2008 ότι θα γίνει και ταινία.
 
Νο 11: Lisbeth Salander
Περιουσία: $2.4 δις
Προέλευση πλούτου: Χάκιγκ
Κατοικία: Στοκχόλμη, Σουηδία
Η πανκ, ιδιοφυής, εσωστρεφής Λίσμπετ από το πρώτο βιβλίο της τριλογίας του Stieg Larsson, The Girl With the Dragon Tattoo καταφέρνει και μεταφέρει 2.4 δις από τον λογαριασμό του απατεώνα Βένερστρομ στον δικό της, κινούμενη με χαρακτηριστική ευκολία μέσα από τους πολύπλοκους διαδρόμους του διαδικτύου. Με δύο εξαιρετικές κινηματογραφικές μεταφορές από την Noomi Rapace και την Rooney Mara.
No 12: Tywin Lannister
Περιουσία: $2.1 δις
Προέλευση πλούτου: Κληρονομιά
Κατοικία: Λάνισπορτ
Ο σκληρός, άτεγκτος, αυταρχικός και φιλόδοξος Τάιγουιν Λάνιστερ, πατέρας της βασίλισσας Σέρσει, του Τζέιμι και του νάνου Τύριον, με έδρα το Λάνισπορτ στα Γουέστερος, είναι από τους πιο ενδιαφέροντες  χαρακτήρες που δημιούργησε ο George R.R. Martin και φυσικά το Game of Thrones από τις πιο επιτυχημένες σειρές της τηλεόρασης. Τον ερμηνεύει ο Charles Dance.
 
 
Νο 13: C. Montgomery Burns
Περιουσία: $1.3 δις
Προέλευση πλούτου: Ενέργεια
Κατοικία: Σπρίνγκφιλντ
Ιδιοκτήτης του εργοστασίου Πυρηνικής Ενέργειας του Σπρίνγκφιλντ, ο Μοντγκόμερι Μπερνς, από τους αγαπημένους χαρακτήρες των Simpsons εκτός από την τηλεοπτική σειρά, έχει πρωταγωνιστήσει και σε δύο κινηματογραφικές εκδοχές.
 
 
Νο 14: Robert Crawly
Περιουσία: $1.1 δις
Προέλευση πλούτου: Κληρονομιά, Γάμος
Κατοικία: Ντάουντον
Ο Λόρδος Κρώλι, ο άρχοντας του Downton , σύζυγος της Αμερικανίδας Κόρα, που έβαλε την περιουσία της στο κτήμα για να το σώσει, με τις τρεις κόρες που του κάνουν τη ζωή δύσκολη, θα συνεχίσει για τρίτη σαιζόν να προσπαθεί να διατηρήσει την ακεραιότητα της οικογενειακής περιουσίας και με τις δύο τρομερές συμπεθέρες σε αιχμηρότατες λογομαχίες. Downton Abbey και ο Hugh Bonneville στον ρόλο του Λόρδου Κρώλι.
Νο 15: Jo Bennett
Περιουσία: $1 δις
Προέλευση πλούτου: Κληρονομιά, Ηλεκτρονικά
Κατοικία: Ταλαχάσι, Φλόριντα
Η πρώην – πλέον – διευθύντρια της εταιρίας Sabre, πιλότος και πεισματάρα συμπληρώνει τη λίστα με 1 μόλις δισεκατομμύριο και από εκεί και κάτω υπάρχουν απλοί εκατομμυριούχοι που δεν αξίζουν ακόμα να μπουν στη λίστα. Ένας εξαιρετικός ρόλος της Kathy Bates στη τηλεοπτική σειρά The Office.





Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger