Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τη Lady Gaga δεν τη βαριεσαι ποτε!

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012


Όσο καλύτερα μπορεί φροντίζει τους θαυμαστές της αλλά και όσους την ακολουθούν στο Twitter η Lady Gaga, ανεβάζοντας συχνά πυκνά στον προσωπικό της λογαριασμό ιδιαίτερα αποκαλυπτικές φωτογραφίες.

Τελευταίο παράδειγμα, η φωτογραφία που ανέβασε πρόσφατα στο Twitter η εκκεντρική τραγουδίστρια, στην οποία κάθεται χαλαρή σε μια πολυθρόνα, με ελαφρύ μακιγιάζ και χωρίς κανένα ρούχο, εκτός από ένα εσώρουχο στο χρώμα του δέρματος, ενώ κρατάει τα πόδια της έτσι ώστε να κρύβει το στήθος της.




Με διαφορα… στηθους - Γιογκα στην εξοχη!












Μόνο τα εξωτερικά της προσόντα να προσέξει κανείς, την ανακηρύσσει αμέσως Νο.1 με διαφορά… στήθους!  Θεά η κοπέλα! Απολαύστε την να κάνει τις ασκήσεις της στο φυσικό περιβάλλον! 

http://sportygossip.com

Τα "ριχνει" στο Σειρινακη η Τζουλια Αλεξανδρατου


Έξαλλη έγινε η Τζούλια Αλεξανδράτου με την νέα πορνό ταινία που κυκλοφόρησε η «Sirina» με πρωταγωνίστρια την ίδια. Γιατί η Τζούλια εξοργίστηκε με τους υπεύθυνους της εταιρείας παραγωγής;
Η ίδια υποστηρίζει ότι πρόκειται για πλάνα από παλιά γυρίσματα και όχι για νέα ταινία. Μάλιστα αρκετά θυμωμένη έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο facebook: «Λυπάμαι που βγαίνουν διάφοροι επιτήδειοι για ακόμα μια φορά ξαναπλασάροντας παλιά DVD κλπ..βγάζοντας τα τώρα στη φόρα!! Είναι άδικο ! Τι άλλο θα σκεφτούν κάποιοι τελικά να κάνουν, για να πλουτίσουν !! Έλεος ! δυστυχώς είναι ανεξέλεγκτη όλη αυτή η "fake" αγορά κ τα Ίντερνετ !!! Τραγικό!». Η Τζούλια αυτή την περίοδο κάνει τις διακοπές της στην Μύκονο με τον σύντροφό της και όταν το έμαθε δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό της.
http://www.gossip-tv.gr

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Eσβησε η Ολυμπιακη φλογα!


Κι όμως συνέβη και αυτό.
Μετά τα προβλήματα ασφάλειας που παρουσιάστηκαν στη διοργάνωση, χθες το βράδυ γύρω στις 22.15 έσβησε η ολυμπιακή φλόγα προκαλώντας πανικό στους διοργανωτές.
Μάταια πήγαν να τα... μπαλώσουν οι ιθύνοντες καθώς είπαν ότι δεν ήταν δικό τους λάθος αλλά ένα απρόβλεπτο γεγονός το οποίο συνέβη γιατί απλώς οι εργάτες έπρεπε να τη μετακινήσουν σε κάποιο άλλο σημείο.
Φυσικά, καμία εξήγηση δεν είναι αρκετή γιατί ως γνωστόν, μία από τις αρμοδιότητες και ευθύνες κάθε διοργανώτριας πόλης είναι να παραμένει η φλόγα αναμμένη καθ’ όλη τη διάρκεια των Αγώνων και να είναι ορατή ακόμα και στους θεατές εκτός του Ολυμπιακού Σταδίου. 

Νεες εφευρεσεις απο δημιουργικα μυαλα


Ανεμιστήρας χωρίς φτερά
Χρησιμοποιεί την τεχνολογία Air Multiplier για να συγκεντρώνει και ενισχύει τη δύναμη του αέρα. Πιο ασφαλής από τον κανονικό και ευκολότερος στο καθάρισμα

Οδοντόπαστα διπλής εξόδου
Ιδανική για όσους θυμώνουν που ο σύντροφός τους πιέζει το σωληνάρι από μπροστά.
Perierga.gr - Δημιουργικές εφευρέσεις
Ατελείωτο USB
Πρωτοποριακό βύσμα USB σχεδιασμένο να λειτουργεί σαν διασύνδεση με άλλα USB
Perierga.gr - Δημιουργικές εφευρέσεις
Φορέας έξι μπουκαλιών
Για την εύκολη μεταφορά εώς και έξι μουκαλιών μπύρας, αναψυκτικών ή νερού
Perierga.gr - Δημιουργικές εφευρέσεις
Γλάστρα τροχιάς
Για να μπορείτε εύκολα να βάλετε γλάστρες στο μπαλκόνι. Ο μοναδικός σχεδιασμός της εξασφαλίζει ασφάλεια και σταθερότητα.
Perierga.gr - Δημιουργικές εφευρέσεις
Πρωτοποριακό βελόνι
Με λίγη πίεση το μάτι του βελονιού μεγαλώνει για να μπορέσετε έυκολα να περάσετε την κλωστή.
Perierga.gr - Δημιουργικές εφευρέσεις
Στικ βουτύρου
Ευκολία και καθαριότητα. Δε χρειάζεται να λερώσετε μαχαίρι.
Perierga.gr - Δημιουργικές εφευρέσεις
Οδοντόβουρτσα που στέκεται όρθια
Ειδικά σχεδιασμένη να στέκεται όρθια χωρίς προσπάθεια, την αφήνετε τυχαία και επανέρχεται στη θέση ισορροπίας
Perierga.gr - Δημιουργικές εφευρέσεις
Perierga.gr - Δημιουργικές εφευρέσεις
Εκπαιδευτικό υποβοήθημα chopsticks
Προσαρμόζεται στο χέρι και κάνει τη χρήση των chopsticks παιχνιδάκι. Μετά από μικρό διάστημα εκπαίδευσης το χέρι έχει συνηθίσει και πλέον είστε έτοιμοι για μια έξοδο σε κινέζικο εστιατόριο.
Perierga.gr - Δημιουργικές εφευρέσεις
Perierga.gr - Δημιουργικές εφευρέσεις


Ναυπλιο:Τρομος απο επιδρομη τσιγγανων - Χτυπουσαν οποιον εβρισκαν μπροστα τους!

Δύο κάτοικοι τραυματίστηκαν σοβαρά στο κεφάλι και άλλοι ελαφρότερα - Οι τσιγγάνοι χτυπούσαν αδικαρίτως με ξύλα και σιδηρολοστούς...

Όλα έγιναν αργά χθες το απόγευμα (29-07-0212) στην κεντρική πλατεία της Αγίας Τριάδας. Την ώρα που μικροί και μεγάλοι απολάμβαναν τον καφέ τους, μια ομάδα τσιγγάνων έκανε την εμφάνισή της, από τα γύρω στενά και επιτέθηκε σε κατοίκους με λοστούς, ξύλα και σιδηρογροθιές. Η πλατεία ξεσηκώθηκε και οι τσιγγάνοι αποχώρησαν. Όμως το επεισόδιο δεν τελείωσε εκεί... 

 Λίγα λεπτά αργότερα, εμφανίστηκαν και πάλι με ενισχύσεις. Αυτή τη φορά 30 περίπου άτομα ξεχύθηκαν στην πλατεία και σκόρπισαν τον τρόμο. ''Χτυπούσαν αδιακρίτως όποιον έβρισκαν μπροστά τους, χωρίς να ξέρουμε το λόγο'' έλεγαν αυτόπτες μάρτυρες. Οι τσιγγάνοι επιτέθηκαν σε άτομα που κάθονταν σε καφετέριες και πολίτες που περπατούσαν στην πλατεία.

 Η αναίτια επίθεση ολοκληρώθηκε το ίδιο ξαφνικά όπως άρχισε. Οι τσιγγάνοι, που προφανώς κατάλαβαν ότι ήταν θέμα χρόνου να εμφανιστεί η αστυνομία, άρχισαν να τρέχουν και χάθηκαν στα γύρω στενά. Στην πλατεία έσπευσαν ασθενοφόρα για να μεταφέρουν τους τραυματίες σε νοσοκομεία. Όπως έγινε γνωστό δύο άντρες τραυματίστηκαν από τα χτυπήματα σοβαρά στο κεφάλι και πέντε άτομα πιο ελαφρά. 

Τα όσα έγιναν βρέθηκαν στο επίκεντρο της σύσκεψης που είχαν ο δήμαρχος Ναυπλιέων με τον διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας, υπό τις φωνές των οργισμένων πολιτών οι οποίοι ζητούσαν ενίσχυση της αστυνόμευσης απειλώντας ότι θα πάρουν τον νόμο στα χέρια τους...

Η ποικιλια δεν ειναι καπριτσιο...

Κανείς δεν ξέρει αν τα οικοσυστήματα απλώς φτωχαίνουν ή οδηγούνται σε κατάρρευση...

Αν υπάρχει ένα και μοναδικό χαρακτηριστικό που κάνει τον πλανήτη μας να ξεχωρίζει από τους άλλους, αυτό είναι η ύπαρξη ζωής. Και το μοναδικό χαρακτηριστικό της ζωής είναι αναμφίβολα η ποικιλία της. Σε περισσότερες από 9 εκατομμύρια μορφές «βγαίνει» η ζωή: τόσα υπολογίζεται ότι είναι τα είδη ζώων, φυτών και μυκήτων που φιλοξενούνται αυτή τη στιγμή στη Γη. Ολη αυτή την ποικιλία οι επιστήμονες την έχουν βαφτίσει «βιοποικιλότητα» και, όπως διαπιστώθηκε πριν από 20 χρόνια στο Ρίο, η προκαλούμενη από τον άνθρωπο κλιματική αλλαγή την απειλεί. Με δεδομένα τα σενάρια που θέλουν την ανθρωπογενή αύξηση των επιπέδων διοξειδίου του άνθρακα να επιφέρει σημαντική αύξηση της παγκόσμιας θερμοκρασίας, το ερώτημα των συνεπειών στη βιοποικιλότητα είναι εύλογο.
Βάσει των προβλέψεων, τα έντονα ακραία καιρικά φαινόμενα τα οποία θα ενσκήψουν εξαιτίας της αύξησης της θερμοκρασίας του πλανήτη θα έχουν άμεσες συνέπειες στα είδη. «Η Γη έχει βιώσει πέντε μεγάλες εξαφανίσεις ειδών. Σήμερα πολλές είναι οι φωνές που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου ότι πιθανότατα θα υπάρξει μια έκτη, η οποία θα συμβεί εξαιτίας της ανθρώπινης συμπεριφορικής ηγεμονίας στα οικοσυστήματα παγκοσμίως» σημείωσε μιλώντας στο «ΒΗΜΑSCIENCE» ο Βασίλης Χονδρόπουλος, αναπληρωτής καθηγητής Βιολογίας Ζώων στο Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών. 
Πιο «πλούσια» η Κόκκινη Λίστα

Η σύνθεση των δασών του Καναδά μεταβάλλεται εξ αιτίας της αύξησης της θερμοκρασίας.

Η ανανεωμένη έκδοση της Κόκκινης Λίστας (του καταλόγου των ειδών που κινδυνεύουν περισσότερο ή λιγότερο) στα μέσα της περασμένης εβδομάδας επιβεβαιώνει τους φόβους των επιστημόνων, τουλάχιστον για ορισμένες γεωγραφικές περιοχές. Οπως φαίνεται, η Ανατολική Ασία διατηρεί το θλιβερό προνόμιο της περιοχής όπου συμβαίνουν οι περισσότερες εξαφανίσεις ειδών, με τη λευκή τίγρη και την εμβληματική κόμπρα να βρίσκονται μέσα στη λίστα. Συνολικά τα είδη που είναι περισσότερο ευάλωτα ανήκουν στα αμφίβια (41%), στα κοράλλια (33%), στα θηλαστικά (25%) και στα πτηνά (13%).
Τα είδη που απειλούνται με εξαφάνιση ανά τον κόσμο δεν οφείλουν αυτή την κατάστασή τους μόνο στην κλιματική αλλαγή. Ωστόσο, σε πολλές περιπτώσεις αυτό ισχύει, όπως π.χ. συμβαίνει στα δάση του Καναδά, τα οποία αποτελούν μαζί με τα δάση του Αμαζονίου τους δύο μεγαλύτερους πνεύμονες της Γης. Σύμφωνα με πλήθος μελετών που διενεργήθηκαν από καναδούς και ξένους ερευνητές, οι αυξημένες θερμοκρασίες έχουν ήδη αφήσει το στίγμα τους στα δάση του Καναδά. Είναι χαρακτηριστικό ότι από το 1963 ως το 1980 η θνησιμότητα των δένδρων αυξάνει κάθε χρόνο με έναν ρυθμό της τάξεως του 4,7%. Με άλλα λόγια, η αύξηση της θερμοκρασίας και οι ξηρασίες σκοτώνουν τα δένδρα του Καναδά με όλο και μεγαλύτερους ρυθμούς. Και επειδή η κατανομή του «θανατικού» δεν είναι ίδια παντού (οι δυτικές περιοχές εμφανίζουν θνησιμότητα δένδρων που αυξάνει με ρυθμούς της τάξεως του 4,9%, ενώ στις ανατολικές ο ρυθμός είναι στο 1,9%), μεταβάλλεται τόσο η έκταση όσο και η σύνθεση του δασικού οικοσυστήματος, καθώς κάποια είδη δένδρων αντιδρούν στην αύξηση της θερμοκρασίας μετακινούμενα βορειότερα. (Προφανώς η μετακίνηση δεν αφορά τα ίδια τα δένδρα, αλλά τους σπόρους τους οι οποίοι βλαστάνουν και εγκαθίστανται σε όλο και βορειότερες περιοχές, στον βαθμό βεβαίως που αυτές πληρούν και άλλες προϋποθέσεις εκτός από τη θερμοκρασία).
Ιλιγγιώδης η ταχύτητα μεταβολής
Μεταβολές σαν αυτήν δεν μπορούν να θεωρηθούν μεμονωμένα γεγονότα καθώς έχουν περαιτέρω συνέπειες. Ενα δάσος ή ένας υγροβιότοπος είναι χώροι που φιλοξενούν χιλιάδες μορφές ζωής οι οποίες συνδέονται μεταξύ τους με περίπλοκες τροφικές και ενεργειακές σχέσεις. «Μια μικρή μεταβολή στη θερμοκρασία θα μπορούσε να προκαλέσει ξηρασία, η οποία θα οδηγούσε στην απώλεια των περιοχών αναπαραγωγής ενός αμφιβίου π.χ. και στην εξαφάνισή του» λέει ο κ. Χονδρόπουλος και προσθέτει: «Μεταβολές σε κάποιες παραμέτρους των οικοσυστημάτων μπορεί να έχουν απρόβλεπτες συνέπειες, μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε κατάρρευσή τους».
Βεβαίως υπάρχουν φορές που τα οικοσυστήματα επιδεικνύουν ανθεκτικότητα στις μεταβολές και απορροφούν τους κραδασμούς που αυτές επιφέρουν. Οπως όμως εξήγησε ο κ. Χονδρόπουλος, «το πρόβλημα συνίσταται στο ότι δεν είναι δυνατόν να υπολογιστούν και να προβλεφθούν οι συνέπειες με ακρίβεια, ενώ παράλληλα μια ιδιαιτερότητα των καιρών μας είναι ότι αυτές συμβαίνουν με μεγάλες ταχύτητες σε σχέση με το παρελθόν, πράγμα που δεν δίνει στα οικοσυστήματα τον απαραίτητο χρόνο να αναρρώσουν».
Αιγαίο: το σταυροδρόμι των ψαριών

Την λευκή ασιατική τίγρη απειλεί η κλιματική αλλαγή.
Αν υπάρχει μια γεωγραφική περιοχή στη χώρα μας η οποία φαίνεται πως βιώνει ήδη τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής αυτή είναι το Νοτιοανατολικό Αιγαίο. Η ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου από τη διάνοιξη της διώρυγας του Σουέζ και μετά, το 1869, έχει καταστεί σταυροδρόμι και πέρασμα θαλασσίων ειδών. Κατά τη διάρκεια ωστόσο των τριών τελευταίων δεκαετιών οι ερευνητές έχουν γίνει μάρτυρες μεταβολών τόσο στην κινητικότητα των ειδών όσο και στην εγκατάσταση ειδών από τροπικές περιοχές στο Ανατολικό Αιγαίο. Τα αίτια αυτών των μεταβολών θέλησαν να διερευνήσουν επιστήμονες του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ). Η κυρία Μαρία-Αντονιέτα Πανκούτσι-Παπαδοπούλου, η κυρία Μαρία Κορσίνι-Φωκά και ο κ. Διονύσιος Ραΐτσος έχουν εκπονήσει μια σειρά μελετών οι οποίες συνδέουν τα τεκταινόμενα στο Ανατολικό Αιγαίο με την υπερθέρμανση του πλανήτη.
«Τα φαινόμενα που παρατηρούμε δεν είναι πρωτόγνωρα. Η διάνοιξη της διώρυγας του Σουέζ είχε επιτρέψει την είσοδο ειδών από τον Νότο» σημείωσε η κυρία Πανκούτσι-Παπαδοπούλου και πρόσθεσε: «Αυτό όμως που διαφέρει σε σχέση με το παρελθόν είναι τόσο η αύξηση του ρυθμού εισαγωγής των ειδών όσο και η αύξηση του αριθμού των ειδών που εγκαθίστανται».
Σύμφωνα με τα στοιχεία των ερευνητών του ΕΛΚΕΘΕ, ενενήντα εννέα ξενικά είδη είχαν εντοπιστεί ως το 2010 στην περιοχή της Ρόδου και των Δωδεκανήσων. Από αυτά, τα 97 είναι είδη των θερμών νερών και έχουν προέλευση την Ερυθρά Θάλασσα και τον Ινδοειρηνικό Ωκεανό, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι το 51% των ειδών καταγράφηκε μόλις τις δύο τελευταίες δεκαετίες. 
Η αύξηση του ρυθμού εισαγωγής νέων ειδών μπορεί να αποδοθεί στα έργα που είχαν στόχο να επιτρέψουν τη διέλευση μεγαλύτερων πλοίων από τη διώρυγα. Αυτό που δεν μπορεί όμως να αποδοθεί στην ευκολία της διέλευσης από τη διώρυγα είναι η εγκατάσταση των ξενικών ειδών στα ελληνικά νερά. Ετσι, οι ερευνητές του ΕΛΚΕΘΕ εξέτασαν τα θερμοκρασιακά δεδομένα των τριών τελευταίων δεκαετιών προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπήρχε αύξηση της θερμοκρασίας των υδάτων τέτοια που θα μπορούσε να καταστήσει τη θάλασσα των Δωδεκανήσων πιο φιλόξενη για τα είδη των τροπικών. Οπως περιγράφουν σε μια σειρά σχετικών άρθρων τους, διαπιστώθηκε «σημαντική αύξηση της επιφανειακής θερμοκρασίας της θάλασσας σε τοπικό επίπεδο, φαινόμενο το οποίο συνδέεται άμεσα με την παρατηρούμενη αύξηση των θερμοκρασιών στο βόρειο ημισφαίριο, όσο και με τη γενικότερη αύξηση της θερμοκρασίας στη Μεσόγειο».
Ειδικότερα οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι ενώ η μέση θερμοκρασία Δεκεμβρίου - Μαρτίου κατά την περίοδο 1985 - 1993 ήταν 16,4 βαθμοί Κελσίου (συν-πλην 1,1 βαθμός), η μέση θερμοκρασία για τους ίδιους μήνες κατά την περίοδο 1994 - 2001 ήταν 17,4 βαθμοί Κελσίου (συν-πλην 1,2 βαθμός). Οπως εξήγησε στο BHMAScience η κυρία Κορσίνι-Φωκά: «Η αύξηση κατά έναν βαθμό της θερμοκρασίας των επιφανειακών υδάτων κατά τους χειμερινούς μήνες αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες για την επιτυχή εγκατάσταση τροπικών ειδών στην ευρύτερη περιοχή της Ρόδου».
Με δεδομένο ότι η ιστορία της Γης βρίθει αντίστοιχων ιστοριών μετακίνησης και επιτυχούς εγκατάστασης ειδών σε άλλες γεωγραφικές περιοχές, διερωτάται κανείς πόσο κακές μπορεί να θωρηθούν αυτές οι εισαγωγές τροπικών ειδών στις θάλασσές μας. Στο κάτω-κάτω αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί και εμπλουτισμός της βιοποικιλότητας του μεσογειακού οικοσυστήματος! Ή μήπως όχι; «Η εισαγωγή νέων ειδών σε ένα οικοσύστημα πάντοτε προκαλεί διαταράξεις, μεγαλύτερης ή μικρότερης εμβέλειας, και το αποτέλεσμα των διεργασιών δεν είναι προβλέψιμο. Είναι γεγονός ότι μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουμε παρατηρήσει απώλεια αυτοχθόνων ειδών εξαιτίας της εισαγωγής των ξενικών. Ωστόσο είναι ένα φαινόμενο σε εξέλιξη. Ενα φαινόμενο το οποίο παρατηρούμε στενά και καταγράφουμε. Η επίδρασή του θα μετρηθεί σε βάθος χρόνου».

Στους 47 οι νεκροι απο τη φωτια σε τρενο στην Ινδια


Σε 47 ανέρχονται οι νεκροί από πυρκαγιά που ξέσπασε σε τρένο στη νότια Ινδία, ενώ εκφράζεται φόβος ότι αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί.

Σύμφωνα με το υπουργείο Σιδηροδρόμων της χώρας, η φωτιά πιθανότατα προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα ή από κάποια εύφλεκτη ύλη μέσα στο τρένο, ενώ τα συνεργεία διάσωσης αντιμετωπίζουν ιδιαίτερες δυσκολίες στην προσπάθεια που καταβάλουν για τον απεγκλωβισμό των θυμάτων.

Το τρένο πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Νέο Δελχί-Μαντράς και η πυρκαγιά ξέσπασε κοντά στην πόλη Νελόρ στο κρατίδιο Άντρα Πραντές.



Τα τρια σεναρια που μελετουν οι Ευρωπαιοι για την Ελλαδα


Με το ελληνικό πρόγραμμα προσαρμογής να θεωρείται εκτροχιασμένο τρία σενάρια για το μέλλον της Ελλάδας φαίνεται πως διακινούνται τις τελευταίες εβδομάδες μεταξύ Βρυξελλών, Φραγκφούρτης και Βερολίνου.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής, η ευρωπαϊκή πολιτική και οικονομική ηγεσία φαίνεται να έχει στο τραπέζι τρία σενάρια προκειμένου να αντιμετωπίσει το ελληνικό πρόβλημα.
Τα σενάρια αυτά είναι τα εξής:
  • Mια νέα αναδιάρθρωση χρέους, με τη συμμετοχή της ΕΚΤ ή/και την αναπροσαρμογή των όρων για τα ομόλογα που κατέχει ο ευρωπαϊκός δημόσιος τομέας.
  • Επιμήκυνση του προγράμματος προσαρμογής, όπως επισήμως διεκδικεί η Αθήνα.
  • Να «κοπεί» η Ελλάδα στην αξιολόγηση της Τρόικα και να εξαναγκασθεί σε αποχώρηση από το ευρώ, μέσω της διακοπής των πιστώσεων από τον μηχανισμό στήριξης.
Παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ο εκπρόσωπος Τύπου της Κομισιόν, Αντουάν Κολομπανί, εμφανίστηκε καθησυχαστικός αναφορικά με τα ελληνικά ομόλογα που κατέχει η ΕΚΤ και λήγουν στις 20 Αυγούστου, διαβεβαιώνοντας ότι θα βρεθεί κάποια «τεχνική» λύση και παραπέμποντας στις σχετικές δηλώσεις του επικεφαλής του Eurogroup, Ζαν–Κλοντ Γιουνκέρ, στις 9 Ιουλίου.
Με άλλα λόγια, η Ελλάδα δεν θα οδηγηθεί σε χρεοκοπία τον επόμενο μήνα, εκτός απροόπτου τουλάχιστον.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα,η λύση που προκρίνουν οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι είναι να γίνει χρήση της περιόδου χάριτος του ενός μήνα, ώστε να πληρωθεί η ΕΚΤ στα τέλη Σεπτεμβρίου, αν και εφόσον γίνει και η εκταμίευση της επόμενης δόσης.
Παρά τις πιέσεις για να πληρωθούν τα ομόλογα της ΕΚΤ μέσω νέας εκδόσεως έντοκων γραμματίων, στις Βρυξέλλες έχουν διαπιστώσει ότι αφενός το μεσοπρόθεσμο πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας παραμένει, αφετέρου μια τέτοια κίνηση θα στερούσε την οικονομία από την υπάρχουσα ρευστότητα.
Με την ύφεση να παραμένει, τις μεταρρυθμίσεις να είναι στον «πάγο» και τις ανάγκες των τραπεζών να αυξάνονται, η λήψη νέων εισπρακτικών μέτρων ή νέες περικοπές δαπανών πέραν των 11,6 δισ. ευρώ θεωρούνται πολιτικά ανέφικτες και οικονομικά αντιπαραγωγικές.
Από την άλλη πλευρά, η κάλυψη του κενού μέσω νέων κεφαλαίων από την Ευρωζώνη μοιάζει δύσκολη, καθώς το ΔΝΤ πιθανόν δε θα συμμετάσχει ενώ μια τέτοια απόφαση είναι πολιτικά αδύνατη για τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις.
Μια σκέψη είναι να διαγραφούν τα κεφάλαια του EFSF που έχουν χρησιμοποιηθεί ή θα χρησιμοποιηθούν για την ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών, από το δημόσιο χρέος της χώρας μας. Πρόκειται ωστόσο για ευρωπαϊκό κανονισμό, ο οποίος θα βρίσκεται σε ισχύ στην καλύτερη περίπτωση από τα μέσα του 2013 και, σύμφωνα με τις αποφάσεις της πρόσφατης Συνόδου Κορυφής, αφορά μόνο τα προγράμματα εκείνα που εξελίσσονται ομαλά.
Το δεύτερο σενάριο για να καλυφθούν οι επιπλέον ανάγκες της Ελλάδας θα ήταν η συμμετοχή του δημόσιου τομέα σε ένα νέο κύκλο αναδιάρθρωσης του χρέους. Στην έκθεσή του για την Ευρωζώνη, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) είχε προτείνει άλλωστε να αποδεχθεί η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) απώλειες στα ομόλογα του ελληνικού Δημοσίου που κατέχει, μια άποψη που εντστερνίζονται και αναλυτές μεγάλων επενδυτικών οίκων, όπως η Goldman Sachs.
Η ιδέα αυτή φαίνεται να κερδίζει έδαφος στο Βερολίνο με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπος του κυβερνώντος Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος στη Γερμανία για θέματα προϋπολογισμού να εκτιμά ότι προκειμένου να παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ, ενδεχομένως να καταστεί αναγκαία μία νέα αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους.
Φυσικά μια τέτοια λύση θα απαιτούσε μια «υπέρβαση» από την πλευρά των Ευρωπαίων αφού η Ελλάδα ήδη δανείζεται με όρους πολύ καλύτερους από τα περισσότερα ευρωπαϊκά κράτη και η απομείωση της αξίας των ομολόγων της ΕΚΤ θα δημιουργούσε ένα «κακό προηγούμενο» και για τις άλλες χώρες.
Τέλος, η τρίτη και «φαρμακερή» λύση που προτείνεται για την Ελλάδα αφορά την κατά γράμμα τήρηση όσων συμφωνήθηκαν τον Μάρτιο. Σε αυτήν την περίπτωση, η Τρόικα θα μεταφέρει «μαύρα μαντάτα» στην έκθεσή της και οι δόσεις από τον μηχανισμό στήριξης θα διακοπούν.
Ακολούθως η χώρα μας θα οδηγηθεί σε χρεοκοπία και σύντομα σε έξοδο από το ευρώ, λόγω έλλειψης ρευστότητας, ένα σενάριο που προκρίνουν αναλυτές της Citibank οι οποίοι προ ημερών έδωσαν πιθανότητες υλοποίησης έως και 90%. Αντίστοιχα, η Wall Street Journal επικαλούμενη ανώνυμο υψηλόβαθμο αξιωματούχο των Βρυξελλών, ανέφερε σε δημοσίευμά της ότι το εν λόγω σενάριο συζητείται όλο και πιο έντονα.
Παρά το γεγονός ότι υψηλόβαθμοι Γερμανοί αξιωματούχοι φαίνεται να ασπάζονται και δημοσίως το τρίτο σενάριο, το Βερολίνο επισήμως δεν θα πάρει θέση πριν την έκθεση της Τρόικα.
Την ίδια ώρα η υπουργός Oικονομικών της Αυστρίας, Μαρία Φέκτερ, δεν αποκλείει ακόμη και έκτακτη Σύνοδο Κορυφής μέχρι τον Σεπτέμβριο με αποκλειστικό θέμα την κατάσταση σε Ελλάδα και Ισπανία.


Εικονες του κοσμου: Βιρμανια, μοναχος σε λιμνη

Ένας μοναχός με μια βόλτα με τα τρία σκυλιά σε μια πανέμορφη λίμνη στην πόλη του Mandalay στη Βιρμανία.


Πηγή φωτογραφίας: NATIONAL GEOGRAPHIC


http://kanapedatos.blogspot.gr/




Τα Ζωδια Σημερα 30 Ιουλιου 2012



Κριός
21/3-20/4

Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις, φίλε Κριέ, ότι τα ψέματα έχουν τελειώσει και είναι καιρός να αντιμετωπίσεις τις διάφορες καταστάσεις στην πραγματική τους διάσταση. Κάνε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα και δες το μέλλον σου με θετικό μάτι. Σε κάθε περίπτωση, μην αφήσεις κάποια θέματα του παρελθόντος να σε κρατάνε πίσω.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Κριέ, χάρη στην καλή διάθεση του συντρόφου σου, θα έχεις μία πολύ καλή ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι, που θα σε απομακρύνει από τις έγνοιες και όλα τα αρνητικά συναισθήματα, που έχεις από τους υπόλοιπους τομείς της καθημερινότητάς σου. Αλλά ακόμα κι αν δεν έχει εμφανιστεί το άτομο που θα σε γοητεύσει στη ζωή σου, έχεις κάθε πιθανότητα να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Κριός, στη δουλειά σου καλό είναι να είσαι επιφυλακτικός απέναντι σε νέες προτάσεις ή συνεργασίες που θα προκύψουν. Χρειάζεται αρκετή σκέψη πριν τις αποδεχτείς. Στα οικονομικά σου, προκύπτουν έξοδα που δεν περίμενες και είναι ώρα να αναθεωρήσεις τον προϋπολογισμό σου.





Ταύρος
21/4-20/5

Αν είσαι Ταύρος, σήμερα ίσως επιστρέψουν φαντάσματα του παρελθόντος, που νόμιζες ότι δεν υπάρχουν πια και θα χρειαστεί να δώσεις λύσεις σε διάφορα ζητήματα που είχες παραμελήσει. Ωστόσο, θα έχεις και πολλές ευκαιρίες να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Ταύρε, τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλύτερα και, αν περιορίσεις λίγο τον εγωισμό και το πείσμα σου, θα περάσεις μια όμορφη και ερωτική μέρα δίπλα στο ταίρι σου. Κι αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, αξιοποίησε την επικοινωνιακή ικανότητα που σε χαρακτηρίζει σήμερα, για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Ταύρε, θα έχεις την τάση να ξεκαθαρίσεις αρκετές καταστάσεις που σε αγχώνουν και θα υπάρξουν συνεργασίες που θα σε βοηθήσουν σε αυτό. Φρόντισε τα οικονομικά σου και μην κάνεις ανοίγματα ή επενδύσεις, που μπορεί να σε πιέσουν αργότερα.






Δίδυμοι
21/5-21/6 

Η σημερινή μέρα ενδέχεται να σου προκαλέσει εκνευρισμό και ένταση, φίλε Δίδυμε, εξ αιτίας κάποιων γεγονότων που δεν περίμενες και θα σε ταράξουν. Μην χάσεις την αυτοσυγκέντρωσή σου, γιατί αυτά που θέλεις να κάνεις σήμερα είναι αρκετά σημαντικά για να μείνουν πίσω. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις, που μπορεί να σου δημιουργήσουν εμπόδια στο μέλλον και πράξε ήρεμα όσα νομίζεις ότι θα σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεπεράσεις τα θέματα που σε απασχολούν. Αν πάλι έχεις παρέα τη μοναξιά, μην αφήσεις τη βραδιά να περάσει έτσι. Βγες με φίλους και θυμήσου πώς είναι να περνάς καλά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Δίδυμος, στη δουλειά σου δείξε ιδιαίτερη προσοχή σε κάποιες νέες προτάσεις, αλλά και σε ήδη υπάρχουσες συνεργασίες, που θα σε βάλουν σε σκέψη. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα αλλά πρέπει να βάλεις ένα φρένο στα έξοδά σου, που είναι πολλά.






Καρκίνος
22/6-22/7

Αν είσαι Καρκίνος, μην αγχώνεσαι με όσα συμβαίνουν σήμερα, γιατί αυτό θα σε βγάλει από το πρόγραμμα που έχεις βάλει και το οποίο είναι πολύ σημαντικό για εσένα. Εξάλλου, η τελειομανία σου λειτουργεί άψογα, με αποτέλεσμα να μην αφήνεις καμία δουλειά στη μέση. Όπως και να έχει, θα πρέπει να είσαι ήρεμος και να φροντίσεις λίγο την υγεία σου, γιατί έχεις κουραστεί πολύ από τις υποχρεώσεις που έχεις μαζέψει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Καρκίνε, μην καθυστερείς κάποιες κινήσεις που πρέπει να γίνουν, για να νιώσεις καλύτερα μέσα στη σχέση σου. Είναι καιρός να περάσεις στη δράση. Αν πάλι ακόμη ψάχνεσαι, βγες από το καβούκι σου και ανοίξου σε νέες γνωριμίες, που θα σε ανανεώσουν.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Καρκίνε, θα δεις κάποια ζητήματα που παρέμεναν στάσιμα να προχωρούν και να σε ικανοποιούν με τον τρόπο που εξελίσσονται. Νέες συνεργασίες ή προτάσεις, ευνοούνται ιδιαίτερα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Κάποιες καταστάσεις σε έχουν βγάλει από τον προϋπολογισμό σου.






Λέων
23/7-23/8

Η σημερινή Δευτέρα σε βρίσκει με πολύ καλή διάθεση, αγαπητέ Λέων, και με ενισχυμένα ποσοστά αυτοπεποίθησης, οπότε η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. Ό,τι βάλεις στο μυαλό σου μπορείς να το φέρεις εις πέρας και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση για τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Λέων, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά, αν έχεις τη διάθεση να μιλήσεις με ειλικρίνεια στον σύντροφό σου. Δώσε την ευκαιρία στη σχέση σου να πάει ένα βήμα μπροστά. Αν είσαι ακόμη σε φάση αναζήτησης, άνοιξε τα μάτια σου γιατί κάτι καλό μπορεί να προκύψει σύντομα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου τα πράγματα κινούνται ικανοποιητικά, φίλε Λέων, αλλά δεν πρέπει να ακολουθήσεις αποφάσεις τρίτων, που θεωρείς πως δεν είναι για καλό σου, ακόμα κι αν χρειαστεί να συγκρουστείς μαζί τους. Διευθέτησε φορολογικά ή νομικά ζητήματα, καθώς η μέρα ευνοεί τέτοιες κινήσεις. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή.






Παρθένος
24/8-22/9

Για να προχωρήσεις μπροστά, φίλε Παρθένε, θα πρέπει να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν που σε προβληματίζει και να κάνεις δραστικές κινήσεις που αφορούν στο μέλλον σου. Μην επιτρέψεις σε παλιά λάθη να στέκονται εμπόδιο σε όσα θέλεις να πετύχεις. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να μιλήσεις με τους δικούς σου και να ζητήσεις τη βοήθειά τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Παρθένε, καλό είναι να ανοιχτείς στο σύντροφό σου και να τον αφήσεις να σε πλησιάσει. Είναι στο χέρι σου να γεφυρώσεις το χάσμα που έχει προκύψει ανάμεσά σας. Αν ανήκεις ακόμα στους αδέσμευτους του ζωδίου, φρόντισε να βγεις, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Παρθένος, στη δουλειά σου σήμερα να είσαι προσεκτικός και να αξιολογήσεις με σοβαρότητα κάθε νέα πρόταση που θα σου γίνει. Ακόμα και τα οικονομικά σου χρειάζονται ώριμη σκέψη, για να δεις πώς μπορείς να αυξήσεις το εισόδημά σου.






Ζυγός
23/9-22/10

Είναι καιρός, φίλε Ζυγέ, να αρχίσεις να διεκδικείς αυτά που σου αξίζουν και να μη μένεις άπραγος μπροστά στις καταστάσεις. Ξεκίνα μιλώντας στα άτομα του περιβάλλοντός σου, αφού πρώτα έχεις αποφασίσει τι θέλεις. Σε κάθε περίπτωση, μην περιμένεις να σε σκεφτούν πρώτα οι άλλοι, αν δεν σκεφτείς εσύ τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, είναι καιρός να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με το ταίρι σου και να βρείτε μαζί τις λύσεις στα προβλήματα που σε απασχολούν. Εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, να ξέρεις ότι σύντομα θα σε πλησιάσει κάποιο άτομο, πολύ κοντά στα γούστα σου και σε αυτά που έχεις ονειρευτεί. Κάνε λίγη ακόμη υπομονή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Ζυγέ, προσπάθησε σήμερα να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις και το κλείσιμο κάποιας νέας συνεργασίας. Άφησε τα συμπεράσματα για κάποια άλλη στιγμή και μείνε πολύ συνετός στις διεκδικήσεις σου. Αλλά και στα οικονομικά σου, κάνε τις κατάλληλες κινήσεις, που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Τα έξοδά σου αυξάνονται επικίνδυνα.





Σκορπιός
23/10-22/11

Ευτυχώς η διάθεσή σου είναι πολύ καλή σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, κι αυτό σε κάνει να παίρνεις αποφάσεις μετά από ώριμη, αλλά και αισιόδοξη σκέψη. Θα σου είναι πολύ χρήσιμη αυτή η στάση, καθώς τα προβλήματα που θα προκύψουν τη σημερινή μέρα θα είναι αρκετά και θα χρειάζονται άμεση επίλυση. Το ίδιο ισχύει και για τη δουλειά σου, όπου θα αντιμετωπίσεις έκτακτες καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή πηγαίνει αρκετά καλά την σημερινή ημέρα, φίλε Σκορπιέ, αλλά λόγω του άγχους και της έντασης που σε κυνηγάει, δεν το βλέπεις. Φρόντισε να περάσεις ένα χαλαρωτικό και απολαυστικό βράδυ με το σύντροφό σου, κάνοντας όνειρα για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, θα πρέπει να εκδηλώσεις στις προθέσεις σου και να είσαι ανοιχτός, ώστε να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Με το να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μην κοιτάς γύρω σου, δεν έχεις πολλές πιθανότητες...

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Σκορπιός, κάποιες επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα ζητήσουν σήμερα την άμεση επίλυσή τους, γι’ αυτό όσο κι αν τις αντιμετωπίζεις σαν αγγαρεία, φρόντισε να τις τελειώσεις. Όσο για τα οικονομικά σου, μάλλον χρειάζονται δραστικές αλλαγές, για να δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται.






Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, έχεις πολύ καλή διάθεση και αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό από τους γύρω σου, οι οποίοι δείχνουν το θαυμασμό τους σε κάθε σου κίνηση. Απαλλάξου από οτιδήποτε σε κρατάει πίσω ή σε κάνει μίζερο και κάνε τις κατάλληλες κινήσεις, που θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις ένα καλύτερο αύριο για εσένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Τοξότη, καλό είναι να δώσεις στο ταίρι σου τη δυνατότητα να σε πλησιάσει και να σου εκφράσει την αγάπη του. Αν είσαι αδέσμευτος, μην απογοητεύεσαι, γιατί σύντομα θα κάνεις μια γνωριμία που θα σε συναρπάσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Τοξότης, στη δουλειά σου θα υπάρχουν αρκετές εξελίξεις, όμως η διπλωματία και η ευελιξία σου θα σε σώσουν. Ακόμα και τα οικονομικά σου πάνε πολύ καλύτερα και οι προσπάθειες που έχεις κάνει για να αυξήσεις τα έσοδά σου, αρχίζουν να αποδίδουν.






Αιγόκερως
22/12-19/1

Θα χρειαστεί σήμερα να είσαι αρκετά ευέλικτος, αγαπητέ Αιγόκερε, και να μην αφήσεις κάποια προβλήματα να σε κυριεύσουν και να σε κάνουν να σκέφτεσαι συνέχεια αρνητικά. Θα πρέπει να είσαι λίγο πιο ανοιχτός σε νέες απόψεις και να μην φανείς ισχυρογνώμων απέναντι σε κάποιους ανθρώπους. Μπορεί η δική τους γνώμη να είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα και θα είναι προς όφελος σου να την ακολουθήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρόσεξε σήμερα την συμπεριφορά σου, φίλε Αιγόκερε, απέναντι στον σύντροφό σου, γιατί αν δεν είσαι διαλλακτικός, θα δημιουργηθούν εντάσεις και διαφωνίες. Πολύ καλή θα είναι η ημέρα για να ασχοληθείς με τα παιδιά και την βελτίωση των σχέσεων μαζί τους. Όσοι δεν έχετε σχέση, οι συνθήκες είναι αρκετά ευνοϊκές για να έρθετε κοντά με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Είναι στο χέρι σας να το γοητεύσετε!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Αιγόκερως, η δουλειά σου σήμερα θα κινηθεί σε καλά επίπεδα και θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες και νέες συνεργασίες, που θα σε φέρουν πιο κοντά στους στόχους σου. Μην είσαι απόλυτος και χρησιμοποίησε τη διπλωματική οδό, για να καταφέρεις αυτά που θέλεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται και ίσως καταφέρει να αποταμιεύσεις κιόλας.






Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα το μυαλό σου, αγαπητέ Υδροχόε, δουλεύει με πολύ γρήγορους ρυθμούς και θα καταφέρεις να υλοποιήσεις πολλές σκέψεις, που έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό. Η δυναμική σου πλευρά δεν αφήνει τίποτα να περάσει ανεκμετάλλευτο. Συνέχισε με αυτόν τον τρόπο και θα δεις πως μπορείς να πετύχεις ό,τι βάλει ο νους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, μπορείς να κάνεις έναν εποικοδομητικό διάλογο με το σύντροφό σου, φίλε Υδροχόε, για να βελτιώσεις πολλά ζητήματα που δεν πάνε καλά στη σχέση σας. Αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, σήμερα μπορείς να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για να βρεις αυτό που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Υδροχόος, δείξε προσοχή και συγκεντρώσου σε διάφορα ζητήματα, που μέχρι τώρα περνούσαν απαρατήρητα. Θα προκύψουν κάποια προβλήματα κι εσύ θα πρέπει να είσαι συντηρητικός στα λόγια, αλλά και στις πράξεις σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στα καλύτερά τους, αλλά σύντομα θα δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται, χάρη στις προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι σήμερα.





Ιχθείς
20/2,20/3

Η σημερινή μέρα έχει αρκετό τρέξιμο και άγχος, καθώς έχουν μαζευτεί υποχρεώσεις που δεν παίρνουν άλλη αναβολή και πρέπει να τακτοποιηθούν το συντομότερο, αγαπητέ Ιχθύ. Ωστόσο, θα δεις ότι τα περισσότερα ζητήματα εξελίσσονται υπέρ σου και μπορείς να ανακουφιστείς με τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου. Σε κάθε περίπτωση, μην παρασυρθείς σε βιαστικές κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, αρκετά θέματα θα σε προβληματίσουν σχετικά με τη σχέση σου, αλλά θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις, που θα δώσουν μια νέα πνοή και μια νότα αισιοδοξίας, τόσο σε εσένα όσο και στο σύντροφό σου. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από κοντά σου, είναι μια καλή μέρα για να γνωρίσεις κάποιο άτομο, αρκεί να κάνεις κι εσύ την κίνηση σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, στη δουλειά σου όλα πηγαίνουν όπως τα είχες σχεδιάσει και με λίγη προσοχή, θα δεις τους στόχους σου να πλησιάζουν. Απόφυγε τις βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις, ειδικά σε ό,τι αφορά στον οικονομικό τομέα. Κλείσε τρύπες, πριν κάνεις νέα έξοδα.


Πηγή: myastro.gr


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger