Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τι επηρεάζει τα όνειρά μας

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Όταν κοιμόμαστε, τα εξωτερικά ερεθίσματα γίνονται κομμάτι των ονείρων μας. Ο εγκέφαλός μας έχει τη δυνατότητα τα ενσωματώνει τις «παρεμβολές» στα όνειρα προκειμένου να παραμείνει στην κατάσταση του ύπνου.

Αυτό σημαίνει ότι είναι αρκετοί οι παράγοντες που επηρεάζουν την εξέλιξη ενός ονείρου. Ποιοι είναι όμως αυτοί;

1. Ήχοι

Σας έχει τύχει ποτέ να ονειρευτείτε ότι χτυπά το ξυπνητήρι; Μπορεί στο όνειρο ο ήχος να προέρχεται από ένα συναγερμό, όμως αυτό δείχνει πως οι ήχοι που ακούμε στην πραγματικότητα μπορεί να ενσωματωθούν σε ένα όνειρο και να επηρεάσουν την ιστορία που εξελίσσεται την ώρα που κοιμόμαστε.

2. Μυρωδιές

Στο πλαίσιο μελέτης, Γερμανοί ερευνητές μελέτησαν την επίδραση των εξωτερικών οσμών στα όνειρα. Επέλεξαν είτε μια «θετική» μυρωδιά (τριαντάφυλλα) είτε μια «αρνητική» μυρωδιά (χαλασμένα αυγά) την ώρα που οι συμμετέχοντες βρίσκονταν στο στάδιο REM, στο οποίο εμφανίζονται τα όνειρα. Τα τριαντάφυλλα επηρέασαν θετικά τα όνειρα των ατόμων που συμμετείχαν στην έρευνα, ενώ τα αυγά όχι.

Οι επιστήμονες εξηγούν ότι αν μυρίσουμε λουλούδια ή άρωμα όταν είμαστε ξύπνιοι, αυτό πιθανότατα θα μας προκαλέσει θετικά συναισθήματα. Έτσι, και το όνειρο που θα δούμε την ώρα που κοιμόμαστε ακολουθεί το ίδιο μοτίβο. Υπάρχει παράλληλα και βιολογική εξήγηση αυτού του φαινομένου, καθώς το μεταιχμιακό σύστημα του εγκεφάλου που ρυθμίζει την όσφρηση ελέγχει επίσης και το συναίσθημα.

3. Στάση σώματος

Πρόσφατη μελέτη που πραγματοποιήθηκε στην Κίνα έδειξε ότι τα άτομα που κοιμούνται μπρούμυτα βλέπουν συχνότερα ερωτικά όνειρα ή όνειρα στα οποία κάποιος τους καταδιώκει.

Η εξήγηση είναι ότι όταν κοιμόμαστε μπρούμυτα τα γεννητικά όργανα έρχονται σε επαφή με το κρεβάτι και επομένως υπάρχει επακόλουθη διέγερση. Παράλληλα, εμποδίζεται η αναπνοή.

Άλλο ένα παράδοξο εύρημα είναι ότι θυμόμαστε καλύτερα τα όνειρα που είδαμε όταν παραμένουμε στην ίδια θέση αφού ξυπνήσουμε.

4. Ψυχολογική κατάσταση

Όπως είναι φυσικό, η ψυχολογική μας κατάσταση επηρεάζει τα όνειρά μας. Η κατάθλιψη, για παράδειγμα, φαίνεται πως έχει αντίκτυπο στα χρώματα που βλέπουμε στα όνειρά μας. Τα όνειρα σε άσπρο και μαύρο ή αποχρώσεις του γκρι μπορεί να αποτελούν ένδειξη κατάθλιψης.

Εκτός από τα χρώματα, η ψυχολογία μας επηρεάζει και τα καιρικά φαινόμενα στα όνειρά μας. Το άγχος φέρνει ανεμοστρόβιλους, ενώ η ψυχική ηρεμία φέρνει ηλιόλουστες μέρες.

5. Στερήσεις

Όταν βρισκόμαστε σε δίαιτα, πολλές φορές βλέπουμε στον ύπνο μας λαχταριστά φαγητά και γλυκά. Όταν απέχουμε από κάτι –είτε είναι φαγητό είτε το τσιγάρο ή οτιδήποτε άλλο– τότε σίγουρα θα το δούμε στον ύπνο μας. Τα άτομα που κόβουν το τσιγάρο μπορεί να βλέπουν στον ύπνο τους ότι καπνίζουν ακόμη και 30 χρόνια μετά.

6. Φάρμακα και βιταμίνες

Τα φάρμακα που παίρνουμε επηρεάζουν τα όνειρά μας με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, καθώς επεμβαίνουν στο στάδιο REM του ύπνου.

Τα επιθέματα νικοτίνης, για παράδειγμα, συχνά οδηγούν σε έντονα και αληθοφανή όνειρα. Ακόμη, τα φάρμακα επηρεάζουν την ικανότητά μας να θυμόμαστε τα όνειρα που έχουμε δει.


Τρικάλων γεύσεις

•Οι Τρικάλων γεύσεις είναι ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε που θα μείνετε, που θα φάτε και που θα διασκεδάσετε στο Νομό Τρικάλων.


•Είστε επαγγελματίας του Νομού Τρικάλων και δραστηριοποιείστε  στον τομέα της εστίασης ή της διασκέδασης ή της διαμονής; Τότε εγγραφείτε αμέσως στη σελίδα μας και καταχωρήστε το κατάστημα σας στον κατάλογο μας...  


•Ζείτε στα Τρίκαλα ή τα επισκεφτήκατε πρόσφατα; Τότε γράψτε μας τις εντυπώσεις σας από τις επιχειρήσεις εστίασης, διαμονής και διασκέδασης που επισκεφτήκατε και βαθμολογήστε τες προκειμένου  να βοηθήσετε άλλους χρήστες να τις αποφύγουν ή να τις επισκεφτούν.  


•Σκοπεύετε να μας επιστεφτείτε; Τότε διαβάστε τη σελίδα μας για να βρείτε ότι αξίζει στο Νομό μας προκειμένου το ταξίδι να σας μείνει αξέχαστο!


Οι έξυπνες χρήσεις της βαζελίνης!


Εκτός από την προστασία του δέρματος από το σκάσιμο, η βαζελίνη μπορεί να κάνει πολλά πολλά πραγματάκια! Δείτε τι!...
1. Αφαιρέστε το κραγιόν από τα υφάσματα:
Τρίψτε τη βαζελίνη κατευθείαν στο ύφασμα και καθαρίστε
2. Πώς να βγάλετε εύκολα τα κεριά από τις βάσεις τους:
Πριν την τοποθέτηση του κεριού στη βάση του, βάλτε λίγη βαζελίνη. Το κερί θα αφαιρεθεί πανεύκολα.
3. Αφαιρέστε τα σημάδια νερού από το ξύλο:
Τρίψτε την επιφάνεια του ξύλου με ένα σφουγγάρι ποτισμένο σε βαζελίνη. Τα σημάδια θα φύγουν αμέσως.
4. Κρατήστε τα δερμάτινα σας γυαλιστερά:
Περάστε τα δερμάτινα σας με βαζελίνη και θα γυαλίσουν όπως πρώτα.
5. Τιθασεύστε τα άγρια φρύδια:
Βάλτε λίγη βαζελίνη στο δάχτυλό σας και περάστε τα φρύδια. Θα γίνουν αμέσως πιο στρωτά.
6. Ενυδατώστε τα πόδια σας:
Πριν τον ύπνο βάλτε βαζελίνη στα πόδια σας και φορέστε κάλτσες. Αφήστε τες όλο το βράδυ για να ενυδατώσετε τα πόδια σας τέλεια.

Πηγή: neadiatrofis.gr 

Απίστευτο: Έχασε 49 κιλά κάνοντας ΣEΞ όλη μέρα


Όποιος λέει ότι είναι μύθος πως το σεξ αδυνατίζει έρχεται η Paulina Potter να τον διαψεύσει! Η μέχρι πέρυσι πιο ευτραφής γυναίκα στον κόσμο που ζύγιζε 321 κιλά έχασε 49 κιλά κάνοντας σεξ όλη την ημέρα! Ο σύντροφός της με τον οποίο είχαν χωρίσει επέστρεψε σε εκείνη   μόλις πάχυνε όσο περίεργο και...αν ακούγεται αυτό. Η ίδια λοιπόν αποφάσισε να χάσει τα περιττά της κιλά επειδή το είχε παρακάνει με τον πιο... ευχάριστο τρόπο, το σεξ!

«Δεν μπορώ να κουνηθώ πολύ στο κρεβάτι, αλλά παρολαυτά καίω 500 θερμίδες την φορά. Είναι τρομερή άσκηση», δήλωσε η Potter στο Βρετανικό περιοδικό Closer.

Όπως δήλωσε κάνουν περίπου 7 φορές σεξ την ημέρα και συνεχίζουν ακάθεκτοι! 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Θανατηφόρο ψάρι στα νερά του Αιγαίου!

Μεγάλη και "επικίνδυνη" ήταν η ψαριά σήμερα το πρωί στην περιοχή του Απόλλωνα Νάξου!

Ο λαγοκέφαλος (Lagocephalus sceleratus), που οι τοξίνες που έχει στο σώμα του μπορεί να προκαλέσουν ακόμα και το θάνατο, βάρους 3,2 kg και μήκους 40 εκ., που αλιεύθηκε "τρόμαξε" κυριολεκτικά με το μέγεθός του, όχι μόνο τον ψαρά, αλλά και όλους όσοι τον είδαν.Ο λαγοκέφαλος ή διαβολόψαρο περιέχει τη δηλητηριώδη τοξίνη Τετραδοτοξίνη (ΤΤΧ), η οποία προκαλεί στον άνθρωπο που θα καταναλώσει το ψάρι αναπνευστικές διαταραχές, ανεπάρκεια του κυκλοφορικού συστήματος, μυϊκή παράλυση ακόμη και θάνατο. Μάλιστα δεν υπάρχει αντίδοτο για την τοξίνη.

Το μέγεθος του λαγοκέφαλου, που αλιεύθηκε ανοιχτά του Απόλλωνα Νάξου, δημιουργεί ερωτηματικά, αφού αν έχει μεγαλώσει στα νερά της περιοχής, δεν θα είναι το μοναδικό. Ήδη ενημερώθηκαν οι αρμόδιες αρχές για την καταγραφή και μελέτη του ψαριού. Ο πληθυσμός των λαγοκέφαλων εκτοξεύτηκε το 2007 εξαιτίας των υψηλότερων θερμοκρασιών στα νερά του Αιγαίου Πελάγους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που αλιεύεται το συγκεκριμένο ψάρι σε ελληνικά ύδατα. Παλαιότερα είχε αλιευτεί στην Ακράτα Αχαϊας απ' 'οπου προέρχεται και το παρακάτω βίντεο.

Όταν o Παππάς πρότεινε στον Πάγκαλο να αυτοκτονήσει, κατά τη διάρκεια εκπομπής του Πρετεντέρη [βίντεο]

Ευρέως κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και στα social media το βίντεο εκπομπής του Γιάννη Πρετεντέρη από τον ANT1 το 1997, όπου Χρήστος Παππάς και Νίκος Μιχαλολιάκος επιτίθενται στον Θεόδωρο Πάγκαλο ο οποίος σηκώθηκε και έφυγε από την εκπομπή.

Μεταξύ άλλων ακούστηκε και ο Χρήστος Παππάς, ο σημερινός υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής να λέει στον Θεόδωρο Πάγκαλο ότι θα ήταν προσφορά για τον τόπο να αυτοκτονήσει...

Κρήτη: Δεν είναι φωτομοντάζ - Ο γαμπρός μπουγέλωσε τη νύφη μετά τον γάμο!

Η φωτογραφία που βλέπετε τραβήχτηκε σε πεζόδρομο λίγο μετά το γάμο του ζευγαριού - Άφωνοι οι αυτόπτες μάρτυρες...

Ούτε οι περαστικοί από τη Δαιδάλου, τον κεντρικότερο πεζόδρομο του Ηρακλείου, πίστευαν αυτό που αντίκριζαν. Ένας νεαρός, φορώντας γαμπριάτικο κουστούμι, "έλουζε" αδειάζοντας έναν κουβά νερό μια νύφη!

Η τελευταία σιδέρωνε πάνω στον πεζόδρομο φορώντας το νυφικό της. Άκρως σουρεαλιστικό και απόλυτα πρωτότυπο (όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία) το σενάριο της γαμήλιας φωτογράφισης ενός ζευγαριού από το Ηράκλειο.

Η φαντασία (και η ικανότητα) του φωτογράφου Δημήτρη Μανιώρου και θέληση των νεόνυμφων να κάνουν κάτι εντελώς διαφορετικό, οδήγησε στο αποτέλεσμα της φωτογραφίας, το όποιο δεν έχει ψήγμα φωτομοντάζ καθώς όλα έγιναν όπως τα βλέπετε.

Όντως η...τολμηρή νύφη έστησε την σιδερώστρα στο κεντρικότερο σημείου του Ηρακλείου και περίμενε καρτερικά ο καλός της να την κάνει...λούτσα με έναν κουβά νερό! Σύμφωνα με το flashnews.gr, ο Βαγγέλης και η Κατερίνα (οι πρωταγωνιστές της φωτογράφισης) παντρεύτηκαν στις 31 Αυγούστου, όλο αυτό το σκηνικό στήθηκε στο πλαίσιο της γαμήλιας φωτογράφισης τους. Να ζήσουν λοιπόν!

Κλείνουν Τα Σύνορα Για Έλληνες Που Αναζητούν Εργασία Στην Ευρώπη

H Eυρωπαϊκή Ενωση ετοιμάζεται να κλείσει τα σύνορα της για τους Έλληνες που αναζητούν εργασία μετά από πρόταση Βρετανών, Ολλανδών και Σουηδών και τη σύμφωνη γνώμη των Γερμανών.

Κλείνουν τα σύνορα για Έλληνες που αναζητούν εργασία στην Ευρώπη

Τι ζητούν; Να υπάρξουν σκληρότεροι νόμοι για την αντιμετώπιση και την ανάσχεση του ρεύματος της οικονομικής μετανάστευσης στην Ευρώπη από χώρες του Νότου, όπως η δοκιμαζόμενη Ελλάδα. Να μπεί δηλαδή πλαφόν στον αριθμό των εργαζομένων που θα μετακινούνται από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Πορτογαλία, την Ισπανία, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία που αντιμετωπίζουν εντονότατο πρόβλημα ανεργίας.

Απειλούν μάλιστα όσες επιχειρήσεις τολμήσουν περαιτέρω «εισαγωγή» εργαζομένων από τις καθημαγμένες από την ανεργία ευρωπαϊκές περιοχές με ποινικές κυρώσεις.

Το μείζον αυτό θέμα προέκυψε πριν από λίγες ημέρες (στις αρχές Σεπτεμβρίου) όταν σε κλειστή σύσκεψη της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες το Κολέγιο Επιτρόπων ενημερώθηκε πως στις προθέσεις Ολλανδών, Βρετανών και Σουηδών ευρωβουλευτών είναι η κατάθεση πρότασης για την τοποθέτηση αριθμητικού περιορισμού στην απορρόφηση οικονομικών μεταναστών από χώρες της Ε.Ε., αλλά και για επιβολή ποινών σε όσες επιχειρήσεις προχωρούν σε «εισαγωγές» εργαζομένων από χώρες που βρίσκονται σε κρίση είτε από τη Νότια Ευρώπη είτε από τα Βαλκάνια.

Το θέμα πήρε διαστάσεις, με αποτέλεσμα να αντιδράσει έντονα η Ελληνίδα επίτροπος κυρία Μαρία Δαμανάκη ζητώντας τη διακοπή κάθε τέτοιου είδους συζήτησης. Παρ’ όλα αυτά, τόσο η αρμόδια Σουηδή επίτροπος για θέματα Εσωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε. Σεσίλια Μάλμστρομ όσο και ομάδα υπουργών της Ε.Ε. από τις βόρειες χώρες φαίνεται να επιδιώκουν την αλλαγή ατζέντας και την εφαρμογή σκληρών τακτικών, αφού οι κυβερνήσεις τους πιέζονται από μεγάλο κύμα οικονομικών μεταναστών λόγω της κρίσης που πλήττει την Ε.Ε. – και δη χώρες όπως η δική μας, η Ιταλία, η Πορτογαλία, η Ισπανία, η Βουλγαρία και η Ρουμανία.

Το οξύμωρο είναι πως η συγκεκριμένη Σουηδή επίτροπος συντονίζει τις δράσεις κατά της λαθρομετανάστευσης και στη χώρα μας, τοποθετώντας, όπως όλα δείχνουν, πλέον την Ελλάδα στην ίδια μοίρα με τα υπανάπτυκτα κράτη που στέλνουν λαθρομετανάστες στα σύνορά μας.

Αιτία για την κινητοποίηση που ξεκίνησε στις Βρυξέλλες -και η οποία αναμένεται να κλιμακωθεί μέσα στο επόμενο διάστημα και πριν να μπει το 2014- είναι το γεγονός πως από την 1η Ιανουαρίου του επόμενου έτους αίρονται και οι τελευταίοι περιορισμοί στην ευρωπαϊκή αγορά εργασίας.

iefimerida.gr

Θα χτυπήσουν οι σειρήνες την Τετάρτη


Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2013, κατά την Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ-2013», θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, σε όλη την επικράτεια, όπως παρακάτω :

Τοπική ώρα 11:00, σήμανση συναγερμού αεροπορικής επίθεσης, για εξήντα (60) δευτερόλεπτα (διακοπτόμενος ήχος διαφορετικής έντασης). Τοπική ώρα 11:05, σήμανση λήξης συναγερμού, για εξήντα (60) δευτερόλεπτα (συνεχής ήχος σταθερής έντασης).

Επίσης γνωστοποιείται στο κοινό ότι η ενεργοποίηση των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, έχει καθαρά δοκιμαστικό σκοπό και επομένως δεν υπάρχει λόγος σύγχυσης ή ανησυχίας.
 Users Information 




ΣΟΚ! Η Εβελίνα Παπούλια “πέθανε” στον ύπνο της!


Μία απίστευτη και ανατριχιαστική εξομολόγηση έκανε η Εβελίνα Παπούλια, αφού αποκάλυψε ότι πέθανε στον ύπνο της!

Και μας σήκωσε το πετσί, δυο σπιθαμές με όσα ακούσαμε από εκείνη. Βέβαια, η ηθοποιός μπορεί να πέθανε (!) στον ύπνο της, όμως γύρισε πίσω στη ζωή και κοντά μας!

Η Παπούλια, λοιπόν, που φέτος συμμετέχει στο project «The Confession Session» περιγράφει την μεταφυσική εμπειρία της. «Είναι κάτι που δεν το ξέρουν πολύ. Πέθανα στον ύπνο μου. Είχα ένα πρόβλημα με την καρδιά μου, φύσημα, και κάποια στιγμή διεγνώσθη ότι μπορεί να πάθω κάτι. Κάποια στιγμή λοιπόν πέθανα στον ύπνο μου. Είδα ένα φως στο πουθενά να με τραβάει και να μου γίνεται η ερώτηση αν θέλω να μείνω ή να φύγω. Αποφάσισα να μείνω», είπε.

Και δεν ήταν αυτή η μόνη της εμπειρία, αφού μετά το βράδυ εκείνο, είχε κι άλλες πολλές. «Ένα βράδυ κοιμόμουν και ξαφνικά ήρθε πάνω από το πρόσωπό μου ένας τεράστιος άνδρας. Εγώ τον κοιτούσα και δεν μπορούσα να πω τίποτα. Όταν αυτή η αύρα έφυγε, ρώτησα τον πρώην άνδρα μου αν είχε δει κάποιον. Του τον περιέγραψα και μου είπε ότι έτσι ήταν ο θείος του στον οποίο άνηκε το σπίτι που μέναμε», αποκάλυψε και μας έσκιαξε τους έρμους.

Μπρρρρρρ.

http://www.womenonly.gr


Το κρέας υπεύθυνο για πολλές μορφές καρκίνου και καρδιοπάθειες



Όλο και περισσότερες έρευνες βλέπουν το φως της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια, οι οποίες συσχετίζουν την κατανάλωση κρέατος με μια μεγάλη ποικιλία προβλημάτων υγείας, όπως διάφορες μορφές καρκίνου και ασθένειες τις καρδιάς, μέχρι και με αλλοιώσεις του ανθρώπινου DNA, προκαλώντας κληρονομικά προβλήματα.

Τα κύρια συστατικά που περιέχονται στο κρέας και είναι υπεύθυνα για τυχών διαταραχές στη υγεία μας είναι τα εξής:

Τοξίνες αποσύνθεσης και συντήρηση

Ως γνωστόν βάσει των φυσικών νόμων, μετά τον θάνατο ξεκινάει ακαριαία η διαδικασία αποσύνθεσης της σάρκας, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται επικίνδυνες τοξίνες, όπως η πτωμαΐνη. Πρόκειται για μια διαδικασία μη αναστρέψιμη, και οι μόνοι τρόποι καθυστέρησης (στο βαθμό που αυτό είναι δυνατό) είναι η ψύξη του κρέατος, η οποία τις περισσότερες φορές κρίνεται ανεπαρκής, και οι κτηνοτρόφοι καταφεύγουν συνήθως στη χρήση χημικών, τα οποία επίσης βοηθούν στη διατήρηση του κόκκινου χρώματος της αποσυντιθέμενης σάρκας.

Ακόμα και στις περιπτώσεις που η συντήρηση του κρέατος έχει γίνει μόνο με υγιεινούς τρόπους (π.χ. ψύξη στους -18°C έως -28°C), η σήψη της σάρκας ξεκινά πάλι μετά την έξοδό της από το ψυγείο, και κατά την διάρκεια του ταξιδιού της στο γαστρεντερικό μας σύστημα.
Νιτρώδεις ενώσεις και καταστροφή του ανθρώπινου DNA

Έρευνα που δημοσιεύθηκε στη βρετανική εφημερίδα The Guardian συνδέει άμεσα την κατανάλωση κόκκινου κρέατος με αλλοίωση και καταστροφή του ανθρώπινου DNA, λόγω των νιτρωδών ενώσεων (N-nitroso compounds – NOC) που βρίσκονται σε αυτό. Και το DNA μας είναι αυτό που κληροδοτούν τα παιδιά μας. Αυτό μπορεί να δώσει μία πιθανότατη εξήγηση για το πως παιδιά πολύ μικρής ηλικίας, ακόμη και βρέφη, παρουσιάζουν βαρύτατες δυσλειτουργίες και ασθένειες.
Πρωτεΐνες ζωικής προέλευσης

Επικρατέστερη είναι η άποψη πως ένα διαιτολόγιο πλούσιο σε ζωικές πρωτεΐνες, και φτωχό σε φυτικές ίνες (όσπρια-φρούτα-λαχανικά) αυξάνει τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου στο παχύ έντερο.
Αμίνες και υδρογονάνθρακες

Σε σχέση με τον καρκίνο, το κρέας είναι πηγή αρκετών καρκινογόνων, όπως των ετεροκυκλικών αμινών και των πολυκλυκλικών αρωματικών υδρογονανθράκων (τα οποία αναπτύσσονται όταν μαγειρεύουμε το κρέας σε υψηλές θερμοκρασίες).
Κεκορεσμένο λίπος

Tο κόκκινο κρέας είναι η κυριότερη πηγή κεκορεσμένου λίπους, το οποίο έχει συσχετισθεί με τους καρκίνους του μαστού και του παχέος εντέρου. Αυτό είναι κυρίως που δεν αγαπά και η καρδιά στο κόκκινο κρέας. Το κορεσμένο λίπος αποτελεί τον σπουδαιότερο παράγοντα αύξησης της χοληστερόλης στο αίμα και ιδιαίτερα της κακής μορφής (της LDL). Το κορεσμένο λίπος πρέπει να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο στη διατροφή μας, γιατί σε μεγάλη ποσότητα κλείνει τις αρτηρίες της καρδιάς. Το καθημερινό διαιτολόγιό σας δεν πρέπει να περιέχει λιγότερα από 25 γραμμάρια κορεσμένου λίπους.
Βακτήρια

Clostridium pertringens: Είναι παθογόνο βακτήρια που σχετίζεται με γεύματα τα οποία περιέχουν κρέατα και σάλτσες. H παρουσία του οφείλεται σε ακατάλληλο θερμοκρασιακό χειρισμό τους, όπως είναι η αργή ψύξη (δηλαδή η παραμονή επί μακρόν σε σχετικά χαμηλή θερμοκρασία) και η ατελής επαναθέρμανσή τους. Προκαλεί λοίμωξη που οφείλεται στην παραγωγή τοξίνης στον γαστρεντερικό σωλήνα του ανθρώπου.

Σαλμονέλα: Αποτελούν το συχνότερο αίτιο τροφογενών λοιμώξεων, με συχνότητα η οποία τα τελευταία χρόνια αυξάνεται συνεχώς. Βρίσκονται σε διάφορα τρόφιμα, όπως νωπά κρέατα, πουλερικά, ιχθυηρά (οστρακοειδή που αλιεύονται σε μολυσμένες θάλασσες), αβγά, γάλα και γαλακτοκομικά προϊόντα, χοιρινό κ.ά.

Escherichia coli: Ανήκει στα εντεροβακτηριοειδή και ανευρίσκεται συχνότερα σε νωπά τρόφιμα ζωικής προέλευσης (γάλα, κόκκινα κρέατα, πουλερικά) ή σε ατελώς επεξεργασμένα τρόφιμα. Η εντεροτοξικογόνος Ε. coli προκαλεί συμπτώματα των οποίων η σοβαρότητα εξαρτάται από τις παραγόμενες τοξίνες. Η εμφάνιση των συμπτωμάτων είναι αιφνίδια και οξεία με κύριο χαρακτηριστικό την υδαρή διάρροια η οποία συνοδεύεται από έμετο και επιγάστριο άλγος.

Λιστέρια (Lίsteria monocytogenes): Βακτηρίδιο που συνηθέστερα βρίσκεται σε νωπά και κατεψυγμένα κρέατα και πουλερικά, μη παστεριωμένα γαλακτοκομικά ή προϊόντα που υφίστανται ωρίμανση (μαλακά τυριά, παγωτά, νωπό γάλα, κρέμα, βούτυρο) αλλά και σε ωμά λαχανικά (λάχανο, μαρούλι), ιχθυηρά κ.ά. Η λιστερίωση είναι η λοίμωξη που προκαλεί στους μεν (ανοσολογικά) υγιείς ενηλίκους συμπτώματα από το γαστρεντερικό σύστημα, στους δε ανοσοκατεσταλμένους, στους ηλικιωμένους και στα μικρά παιδιά σηψαιμία, μηνιγγίτιδα, εγκεφαλίτιδα και γενικά απειλεί επικίνδυνα τη ζωή τους.

Staphylococcιιs aureus: Η σταφυλοκοκκική τροφική δηλητηρίαση είναι λοίμωξη που οφείλεται στον παθογόνο μικροοργανισμό stαρhylοcοccυs aureus, ο οποίος απoτελεί μεγάλο πρόβλημα της κτηνοτροφίας και της βιομηχανίας τροφίμων ζωικής προέλευσης. Τα τρόφιμα που συχνότερα ενοχοποιούνται για αυτή την τροφική δηλητηρίαση είναι το κρέας και τα κρεατοσκευάσματα, τα πουλερικά και τα αβγά, το γάλα και τα γαλακτοκομικά, σάντουιτς με γέμιση κοτόπουλου, γαλοπούλας, τόνου κ.ά.
Παράσιτα

Τα παράσιτα αποτελούν σημαντικό βιολογικό παράγοντα ο οποίος προκαλεί τροφικές λοιμώξεις. 0ι τροφογενείς παρασιτώσεις με εξαίρεση την τοξοπλάσμωση (που οφείλεται σε πρωτόζωο) προκαλούνται από έλμινθες. Τα ωμά ή ατελώς ψημένα τρόφιμα αποτελούν πολύ καλό μέσο μετάδοσης των ελμινθιάσεων. Συνήθως πιο φορτωμένα με έλμινθες είναι τα τρόφιμα ζωικής προέλευσης, ενώ στις ανεπτυγμένες χώρες οι τροφογενείς ελμινθιάσεις οφείλονται στις ιδιαίτερες διαιτητικές συνήθειες (π.χ. προτίμηση των Γάλλων και των Αγγλοσαξόνων στα ωμά ή μισοψημένα κρέατα, προτίμηση των Σκανδιναβών στα ωμά μαριναρισμένα ψάρια, προτίμηση των Γιαπωνέζων στο σούστ). 0ι ελμινθιάσεις συνήθως σχετίζονται με κατανάλωση κρέατος παραγωγικών ζώων (βόειο, χοιρινό, αρνίσιο, ιχθύων). Αναλυτικά:

Trichinella spiralis: Παρασιτεί στο μυϊκό σύστημα διαφόρων κατοικιδίων ή άγριων ζώων, κυρίως δε του χοίρου, και προσβάλλει τον άνθρωπο προκαλώντας παρασιτική νόσο που είναι γνωστή ως τριχίνωση ή τριχινέλωση. Μεταδίδεται στον άνθρωπο αποκλειστικά τροφογενώς και κυρίως με το χοιρινό κρέας (φρέσκα χοιρινά λουκάνικα αλλά και τα αποξηραμένα ή καπνιστά λουκάνικα) και σπανιότερα με κρέας άλλων ειδών. Οι χοίροι μολύνονται όταν χρησιμοποιούνται για τη διατροφή τους απορριπτόμενα τεμάχια κρέατος ή απορρίμματα.

Τοξόπλασμα: Ο άνθρωπος μολύνεται κυρίως είτε από την κατανάλωση ατελώς ψημένου ή ωμού κρέατος ζώου μολυσμένου με τοξόπλασμα (ή λαχανικών μολυσμένων με κόπρανα γάτας – επίκτητη τοξοπλάσμωση) είτε κατά την εμβρυϊκή ζωή όταν η μητέρα μολυνθεί στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης με τοξόπλασμα (συγγενής τoξοπλάσμωση). Η συγγενής τοξοπλάσμωση μπορεί να προκαλέσει μόνιμες βλάβες του εμβρύου (ασβεστοποιήσεις στον εγκέφαλο, χοριοαμφιβληστροειδίτιδα, ηπατοσπληνομεγαλία, ηπατική ανεπάρκεια, υδροκεφαλία, μικροκεφαλία και ψυχοκινητικές διαταραχές). Τα μισοψημένα κρατικά είναι πολύ επικίνδυνα, γι” αυτό ιδίως στις εγκύους προτείνεται να μην καταναλώνουν ωμά ή ατελώς ψημένα κρέατα.
Κατάλοιπα

Τα κατάλοιπα αποτελούν εν δυνάμει κίνδυνο για τον άνθρωπο.

Είναι ό,τι μένει στο κρέας από φάρμακα που χορηγήθηκαν άμεσα στα ζώα (είτε για θεραπεία είτε για πρόληψη ασθενειών είτε παρανόμως ως αυξητικοί παράγοντες) ή έλαβαν έμμεσα τα ζώα (όταν βοσκούν στους αγρούς ή όταν τρώνε τροφές, δημητριακά ή καρπούς επιβαρημένα με φυτοφάρμακα και βιοκτόνα).

Αντιβιοτικά: Μεγάλη ποικιλία αντιβιοτικών χρησιμοποιείται για θεραπευτικούς, προληπτικούς και αυξητικούς σκοπούς στην εκτροφή των παραγωγικών ζώων. Υπολογίζεται ότι η συνολική ποσότητα των αντιβιοτικών ουσιών που χρησιμοποιούνται ως αυξητικοί παράγοντες είναι τέσσερις-πέντε φορές μεγαλύτερη από εκείνη που χρησιμοποιείται για θεραπευτικούς σκοπούς στον άνθρωπο!

Ορμόνες: Η χρήση της βόειας σωματοτρόπου ορμόνης (BST) – ανακαλύφθηκε το 1930 και είναι μια πρωτεϊνικής φύσεως ορμόνη που παράγεται από το πρόσθιο τμήμα της υπόφυσης – στα βοοειδή έχει άμεσες επιδράσεις στον μεταβολισμό και στην παραγωγή γάλακτος. Γι” αυτό άρχισε η χορήγηση ενέσιμης BST στα βοοειδή για την αύξηση της γαλακτοπαραγωγής και του σωματικού βάρους. Το μεγάλο ερώτημα αφορά την IGF-1 (αυξητικός παράγοντας) και τον ρόλο της στην καρκινογένεση.

Διοξίνες πολυχλωριωμένα διφαινύλια (PCBs): Ανήκουν στις πλέον τοξικές χημικές ουσίες, παράγονται κατά την καύση χλωριωμένων ενώσεων με υδρογονάνθρακες και ουσιαστικά αποτελούν υποπροϊόντα της βιομηχανίας παραγωγής χημικών ουσιών. Είναι περιβαλλοντικοί ρυπαντές και έτσι εύκολα εισέρχονται στην τροφική αλυσίδα. Ανιχνεύονται κυρίως σε τρόφιμα ζωικής προέλευσης, συσσωρεύονται στον λιπώδη ιστό των παραγωγικών ζώων και των ιχθυηρών, ενώ περνούν στον άνθρωπο με την κατανάλωση αυτών των τροφίμων. Οι διοξίνες και ιδιαίτερα το ισομερές TCDD είναι ισχυρότατα δηλητήρια με πολλαπλές τοξικές επιδράσεις στον μεταβολισμό, με σίγουρη καρκινογόνο δράση στα πειραματόζωα και πιθανότατα καρκινογόνα για τον άνθρωπο (Εθνικό Ινστιτούτο Περιβαλλοντικής Ασφάλειας και Υγείας των ΗΠΑ).

Καρκίνος του εντέρου

Από τα πιο διαδεδομένα είδη καρκίνου. Στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, είναι αποτρέψιμος, καθώς οφείλεται κατά 80% στις διατροφικές μας συνήθειες. Στη Βρετανία, 35.000 άτομα το χρόνο προσβάλλονται από καρκίνο του εντέρου, ενώ 16.000 από αυτά χάνουν τη μάχη με τη ζωή.

Μπορούμε να ζήσουμε χωρίς κρέας;

«Φυσικά», λέει ο Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος κ. Αναστάσιος Παπαλαζάρου, σε συνέντευξή του στο GOLDENMAG. «Λόγω της ειδικότητάς μου γνωρίζω ότι ο άνθρωπος μπορεί να ζήσει αν δεν τρώει κρέας, χωρίς να εμφανίζει κάποια έλλειψη σε θρεπτικά συστατικά, αρκεί τα διαιτολόγιό του να είναι καλά σχεδιασμένο. Φτάνει να κάνει τους σωστούς συνδυασμούς και η διατροφή του να είναι πλούσια σε φρούτα, λαχανικά, όσπρια, δημητριακά και ξηρούς καρπούς».

Έρευνα – Επιμέλεια: Ανένταχτος


Έρχεται η ώρα των πλειστηριασμών


Η ώρα της κρίσης για τους πλειστηριασμούς, πλησιάζει....Σύμφωνα με πληροφορίες, η τρόικα ενημέρωσε το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης ότι προτίθεται να θέσει προς συζήτηση το θέμα του ξεπαγώματος τους στη δεύτερη φάση του τρέχοντος ελέγχου, που τοποθετείται χρονικά για το δεύτερο 15νθήμερο του Οκτωβρίου. Όπερ σημαίνει ότι οι ελπίδες της κυβέρνησης για να ξεπεράσει αβρόχοις ποσί το συγκεκριμένο εμπόδιο, στην πράξη, αποδεικνύονται φρούδες.

Η τρόικα φέρεται αποφασισμένη να επιμείνει στην αρχική της πρόθεση, που κάνει λόγο για επανέναρξη της διαδικασίας των πλειστηριασμών από τις αρχές του επόμενου έτους, εξέλιξη η οποία βρίσκει σύμφωνες και τις τράπεζες, οι οποίες φοβούνται ότι όσο παρατείνεται το «πάγωμα» τόσο θα συσσωρεύεται το πρόβλημα, το οποίο κάποια στιγμή θα «σπάσει» και οδηγήσει σε πλήρη καταστροφή την αγορά ακινήτων ή, καλύτερα, ό,τι έχει απομείνει από αυτή.
Η κυβέρνηση αντιλαμβάνεται αυτή τη διάσταση, ωστόσο βρίσκεται σε διελκυστίνδα, καθώς από την άλλη πλευρά μια απόφαση για ξεπάγωμα θα προκαλούσε μεγάλο πολιτικό κόστος. Το πιθανότερο, πάντως, είναι ότι οδηγούμαστε σε μια συμβιβαστική λύση, με σταδιακή άρση του παγώματος, υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις.- See more at: http://www.gkourou.com/2013/10/blog-post_3782.html#sthash.0cMMMCWO.dpuf



8 λόγοι που μπορεί να αισθάνεστε κόπωση…



Μήπως ξυπνάτε το πρωί νιώθοντας κουρασμένοι; Μήπως κατά τη διάρκεια της ημέρας αισθάνεστε ατονία και κόπωση αδικαιολόγητα; Νιώθετε ότι δεν έχετε αρκετή ενέργεια και η διάθεσή σας δεν είναι καθόλου καλή; Δείτε μερικούς λόγους που μπορεί να δικαιολογούν την κατάστασή σας αυτή και κινηθείτε ανάλογα.

1) Κακός ύπνος
Η κούραση, η μειωμένη ενέργεια και η υπνηλία συνδέονται και τα τρία, με την έλλειψη ύπνου. Αν στα παραπάνω προσθέσουμε και τις επιπτώσεις στη φθορά και γήρανση του οργανισμού και του δέρματός μας, καταλαβαίνουμε τη σπουδαιότητα που έχει για την υγεία μας, ένας καλός και επαρκής ύπνος. Ακόμη και ο ακανόνιστος ύπνος, δηλαδή, ακανόνιστο πρόγραμμα, πολλές ώρες στο κρεβάτι κλπ μπορεί να σας κάνουν να αισθάνεστε κουρασμένοι. Για να επιστρέψετε στους κανονικούς ρυθμούς σας, προσπαθείστε να οδηγείστε στο κρεβάτι σας σε κάποια τακτική ώρα και να κοιμάστε 7-8 ώρες καθημερινά. Έχετε σβηστό φως, κλείστε την οθόνη της τηλεόρασης ή του υπολογιστή σας τουλάχιστον 30 λεπτά πριν πέσετε να κοιμηθείτε και σε καμία περίπτωση μην κοιμάστε με ανοικτή τηλεόραση. Εκτός από τα υποσυνείδητα μηνύματα που περνούν ανενόχλητα μέσα σας, σας δημιουργεί επιπλέον κόπωση.

2) Πίνετε πολύ καφέ ή καφεϊνούχα ποτά
Κανείς δεν αμφισβητεί ότι ο καφές είναι μια μεγάλη απόλαυση που μας βοηθά να αντεπεξερχόμαστε στις καθημερινές απαιτήσεις της ζωής μας, η κατάχρησή του όμως, έχει μεταξύ των άλλων, δυσάρεστη επίπτωση στην κανονική ροή του ύπνου, αφού ακόμη και αν κοιμάστε, η καφείνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον οργανισμό μας, κι αυτό προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη κούραση. Μειώστε την ποσότητα της καφείνης κατά τη διάρκεια της ημέρας και καταργείστε τα καφεινούχα ποτά, κάποιες ώρες πριν τον ύπνο σας. Εξίσου προσοχή θα πρέπει να δώσετε και στο μαύρο τσάι αλλά και άλλα είδη τσαγιού που περιέχουν μια ουσία αντίστοιχη της καφείνης, την τεϊνη η οποία έχει την ίδια επίδραση.

3) Δε γυμνάζεστε
Είναι γνωστό ότι η άσκηση ωθεί τον οργανισμό να παράξει, όλα εκείνα τα στοιχεία, που ενισχύουν την καλή σας διάθεση και σας απαλλάσσουν από την κούραση. Αν και φαίνεται αντιφατικό , είναι μια πραγματικότητα. Όσο ασκούμαστε, τόσο περισσότερο ξεκούραστοι θα νιώθουμε και όλο και καλλίτερη διάθεση θα έχουμε. Για την ακρίβεια πολλές μελέτες για τις ευεργετικές ιδιότητες της άσκησης έχουν καταλήξει ότι η καλή ποιότητα του ύπνου είναι είναι ένα από τα πιο άμεσα αποτελέσματα.

4) Έχετε έλλειψη σιδήρου
Μια διατροφή χαμηλή σε σίδηρο είναι από τις κυριότερες αιτίες για το αίσθημα κόπωσης. Σπανάκι, όσπρια, αβγά κλπ που είναι καλές πηγές σιδήρου, θα πρέπει να μη λείπουν από τη διατροφή μας. Ιδιαίτερα οι γυναίκες είναι πιο επιρρεπείς στην έλλειψη σιδήρου, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή της εμμηνόπαυσης. Το κόκκινο κρέας είναι επίσης, μια πολύ καλή πηγή σιδήρου.

5) Προειδοποίηση για διαβήτη
Ο διαβήτης είναι μια από τις μάστιγες της εποχής μας. Καθημερινά εμφανίζεται σε μεγάλο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού , με προειδοποιητικά σημάδια την έλλειψη ενέργειας και την υπερβολική κούραση, αν και στην περίπτωση του διαβήτη τύπου 2 ενδέχεται να μην εμφανιστούν καθόλου συμπτώματα. Οι ειδικοί συστήνουν, σε όσους είναι πάνω από 40 ετών, να ελέγχουν τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα τους, τουλάχιστον κάθε 2-3 χρόνια.

6) Κατάθλιψη
Η κούραση είναι ένα από τα συνηθισμένα συμπτώματα της κατάθλιψης, ειδικά αν συνδυάζεται με απότομη αλλαγή βάρους, έλλειψη όρεξης για φαγητό, έλλειψη ενδιαφέροντος για σεξ, άγχος κλπ. Αν έχετε την υποψία ότι η κατάθλιψη είναι η αιτία της κούρασής σας, μη διστάσετε να απευθυνθείτε σε έναν ειδικό.

7) Φάρμακα
Η κούραση είναι μια συνηθισμένη παρενέργεια, σε περίπτωση αλλαγής μιας φαρμακευτικής αγωγής, ιδιαίτερα αν τα φάρμακα είναι αντι-υπερτασικά, αγχολυτικά ή αντικαταθλιπτικά. Ο οργανισμός μας χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί. Ωστόσο, αν η κούραση ή η υπνηλία σας επιμένουν, συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

8) Κακή ψυχολογία
Πάρα πολλές φορές, η αίσθηση της κόπωσης προέρχεται καθαρά και μόνο από την κακή ψυχολογία. Οι δυσκολίες της ζωής, η μη καλή αυτοέκφραση, δύσκολε οικογενειακές και συναισθηματικές καταστάσεις είναι για πολλούς ανθρώπους η αιτία να υιοθετήσουν μια αρνητική στάση απέναντι στη ζωή. Και όπως πάντα τονίζουμε, το σώμα ανταποκρίνεται άμεσα στη νοητική μας τοποθέτηση. Εάν λοιπόν βιώνετε τη ζωή σας σαν ένα πεδίο μάχης στο οποίο δεν επιθυμείτε να πολεμάτε πια, τότε είναι πολύ πιθανόν το σώμα να δηλώσει έντονη κόπωση. Αναζητήστε την κατάλληλη βοήθεια του επαγγελματία που η χορήγηση φαρμάκων δεν είναι η πρώτη του προτεραιότητα.

Απαλλαγείτε λοιπόν από το άγχος και το στρες, ξεκινήστε άσκηση, αλλάξτε τη ψυχολογία σας, πίνετε τονωτικά ροφήματα όπως Κρόκο Κοζάνης αναμεμειγμένος με πορτοκαλάδα ή Τζινσέγκ κ.α. μα πάνω απ’ όλα αναρωτηθείτε εάν συμβαίνει κάτι στη ζωή σας που μπορεί να σας κάνει να μην θέλετε να τη ζείτε…

http://us.lrd.yahoo.com

Γιώργος Ρουπακιάς: «Η γυναίκα μου με έβαλε 10 χρόνια ακόμη μέσα»


-Ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα αποδίδει ευθύνες στη γυναίκα του λέγοντας πως τα έκανε «μαντάρα» -Αποκαλυπτικούς διαλόγους με την αδερφή του μέσα από τα κρατητήρια κατέγραψαν οι κοριοί της ΕΥΠ

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία φέρνουν στο φως της δημοσιότητας οι διάλογοι που κατέγραψαν οι κοριοί της ΕΥΠ. 


Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα όσα ειπώθηκαν τηλεφωνικώς μέσα από τα κρατητήρια μεταξύ του Γιώργου Ρουπακιά, που δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα και της αδερφής του. 


«Η γυναίκα μου με τις μ@@@ που πήγε και κατέθεσε με έβαλε δέκα χρόνια μέσα ακόμη» λέει στην αδερφή του, ενώ παράλληλα, υποστηρίζει πως η σύζυγός του τα «έκανε μαντάρα».


«Γιώργο είναι βαρύ το αδίκημα που έχεις κάνει, το χεις πάρει χαμπάρι» απαντάει η αδερφή του.


Δείτε χαρακτηριστικά τον διάλογο (Α: η αδερφή του Ρουπακιά και Β: ο ίδιος ο Ρουπακιάς):


Α: Η μικρή έχει μόνο γλώσσα γιατί κάθε φορά βγάζει μεγάλη γλώσσα


Β: Της το πα και μου λέει θα ζητήσει συγνώμη, της το πα και η άλλη να πούμε, σου τα πε, η άλλη, να πούμε άλλη χαζή, μου τα έκανε μαντάρα, με έβαλε δέκα χρόνια μέσα ακόμη να πούμε, με τις μ@@@ της.


Α: Ποια βρε


Β: Η γυναίκα μου, με τις μ@@@ που πήγε κατέθεσε


Α: Γιώργο είναι βαρύ το αδίκημα που έχεις κάνει, το χεις πάρει χαμπάρι


Β: Ρε κατάλαβες τι σου πα, δεν είναι αυτό. Της είπα να πάει στο σπίτι και να δώσει στους αστυνομικούς για να μην τα κάνουν κ@@@ το σπίτι όλα τα πράγματα και αυτή έπιασε και τα έδωσε αλλού, τι μία λέει ότι τα έκαψε την άλλη λέει έτσι και στο τέλος κάρφωσε και τους άλλους και πήγανε στο σπίτι τους, γιατί να τους μπλέξει τους άλλους που πήγε τα πράγματα


Α: Έρχεται από πίσω, μη μιλάς καθόλου


Β: Εντάξει εντάξει


ΕΛ.ΑΣ.: Αυτές είναι οι κλήσεις τη βραδιά που δολοφονήθηκε ο Φύσσας


Το απόγευμα της Δευτέρας, στο φως της δημοσιότητας έδωσε η Ελληνική Αστυνομία σχεδιαγράμματα με τις κλήσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της μοιραίας νύχτας που δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας.


Στο πρώτο σχεδιάγραμμα φαίνεται η κίνηση ενός εκ των συλληφθέντων από τις 21:00 της 17ης Σεπτεμβρίου έως και τις 20:11 της επόμενης ημέρας.




Στο δεύτερο αποτυπώνονται οι συνολικές κλήσεις που έγιναν από τις 21:00 της 17ης Σεπτεμβρίου έως τις 03:00 της 18ης του μηνός από και προς τα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής, στη Μεσογείων.




Πρόκειται για εκατοντάδες τηλεφωνήματα που έγιναν το βράδυ της στυγερής δολοφονίας και το απόγευμα της επόμενης ημέρας από τους μεταξύ του συλληφθέντα βουλευτή, Ιωάννη Λαγού, του επίσης συλληφθέντα, υπεύθυνου της τοπικής οργώνωσης της Χρυσής Αυγής, στη Νίκαια, Γιώργου Πατέλη και του δράστη της στυγερής δολοφονίας, Γιώργου Ρουπακιά.


Είναι χαρακτηριστικό ότι στο σχεδιάγραμμα που αφορά σε έναν από τους συλληφθέντες, εμφανίζεται να έχει επικοινωνήσει αρκετές φορές με έναν από τους έξι συλληφθέντες βουλευτές, ενώ συνολικά και στα δύο σχεδιαγράμματα οι κλήσεις είχαν ακόμα και διαφορά δευτερολέπτων.

Read more: http://www.newsbomb.gr



Τ ι γνώμη έχουν οι άντρες για το ζώδιο μιας γυναίκας; Οι 5 δημοφιλέστερες απόψεις!!!



Είναι γεγονός ότι όλο και περισσότεροι άντρες ασχολούνται πλέον με την αστρολογία. Για να δούμε λοιπόν, ποια είναι η άποψη των ανδρών για κάθε γυναίκα του ζωδιακού. Διαβάστε τις πέντε δημοφιλέστερες απόψεις που έχουν οι άντρες για κάθε ζώδιο γυναίκας που γνωρίζουν…

ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΡΙΟΣ
«Γουστάρω τις Κριαρίνες, είναι αποφασιστικές και δυναμικές, δεν κωλώνουν πουθενά, έχουν τσαγανό και αυτό μου αρέσει πολύ»!
«Μία γυναίκα Κριός, μπορεί κυριολεκτικά να σου βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι. Όταν δεν γίνονται όλα όπως θέλει αυτή, αρχίζει κάτι καβγάδες… που στο τέλος κουράζεσαι και υποκύπτεις»
«Λατρεύω τις Κριαρίνες γιατί διψούν για περιπέτεια και εμπειρία. Μου αρέσει που μπορεί να είμαστε για ένα χαλαρό ποτάκι στην Αθήνα και να καταλήξουμε το ξημέρωμα να τρώμε μπουγάτσα στην Θεσσαλονίκη»!
«Α πα πα πα… γυναίκα Κριός; Έχει τέτοιον εγωισμό που δεν μπορώ να την αντέξω για πολύ»
«Ποτέ δεν μπορείς να βαρεθείς στο πλευρό μίας γυναίκας που ανήκει στο ζώδιο του Κριού, πάντα έχεις κάτι καινούριο να κάνεις… μου αρέσουν επειδή είναι δραστήριες»
ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΑΥΡΟΣ
«Είχα κάποτε μία Ταυρίνα, με είχε σαν πασά, όλα στο χέρι μου τα έφερνε άσε που ήταν και καλή μαγείρισσα….»
«Πολύ αργές ρε παιδί μου οι Ταυρίνες… Πρέπει να βγεις πάνω από 10 ραντεβού για να τις ρίξεις στο κρεβάτι. Ναι εντάξει, το καλό πράγμα αργεί να γίνει, αλλά μέχρι να το πάρει απόφαση η Ταυρίνα, εγώ έχω βαρεθεί»
«Λατρεύω τις Ταυρίνες, γιατί ενώ φαίνονται ήσυχες και συντηρητικές, μόλις βρεθείς μαζί τους στην κρεβατοκάμαρα… κυριολεκτικά μεταμορφώνονται στα πιο σέξι θηλυκά»
«Δεν μπορώ ούτε στιγμή να ανεχτώ τα πείσματα μίας γυναίκας Ταύρου. Μία ημέρα να ξεχάσεις να την πάρεις τηλέφωνο, θα στο κρατά Μανιάτικο…»
«Την βρίσκω με τις Ταυρίνες, γιατί είναι κοκέτες και ντύνονται με πολύ εκλεπτυσμένο γούστο. Μπορεί να είναι δύσκολες – ή πολλές φορές να παριστάνουν και τις δύσκολες- όμως εμένα μου αρέσει αυτό, γιατί δεν θέλω να έχω την γυναίκα στο πιάτο»
ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΔΥΜΟΣ
«Καλά, είναι πολλά μπροστά οι Διδυμίνες, απολαμβάνεις μαζί τους κουβέντα, έχουν μυαλό βρε αυτές οι γυναίκες και σε στέλνουν»!
«Γλώσσα δεν βάζουν μέσα τους οι Διδυμίνες, μία φορά έβγαινα με μία και μου έκανε το κεφάλι καζάνι… μου ερχόταν να της πω πολύ μιλάς, λίγο φιλάς, αλλά συγκρατήθηκα»
«Όσες φορές την έχω πατήσει ερωτικά ήταν με γυναίκα Δίδυμο, γιατί πολύ απλά είναι φιλελεύθερες, δεν πιέζουν και πάντα έχουν κέφι, μαζί τους περνάς καλά»!
«Ποτέ δεν μπόρεσα να κατανοήσω τις γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο των Διδύμων. Τη μία στιγμή μπορεί να σου λένε ότι σε λατρεύουν και την άλλη στιγμή να μην σηκώνουν τηλέφωνο… δεν μπορώ τα κυκλοθυμικά τους»!
«Αυτό που με φτιάχνει στη γυναίκα Δίδυμο, είναι ότι θα σκαρφιστεί τον πιο έξυπνο τρόπο για να με κάνει να τρέχω από πίσω της και δεν θα δυσκολευτεί για να το καταφέρει»!
ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Δεν μπορώ να αντισταθώ στα γλυκά μάτια μιας γυναίκας Καρκίνου που θα με κοιτάξει τη μία φορά με νάζι και την άλλη με παράπονο… είναι η αδυναμία μου»!
«Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος τι μέρα σου ξημερώνει με μία γυναίκα Καρκίνο. Το βράδυ μπορεί να έχετε περάσει τέλεια και να την αφήνεις στο σπίτι της ευχαριστημένη και το άλλο πρωινό μπορεί να ξυπνήσει με μουρμούρα… Την γκρίνια δεν την αντέχω»
«Αυτό που με ξετρελαίνει στην γυναίκα Καρκίνο, είναι που διατηρεί την θηλυκότητά της και ξέρει να κάνει τον άνδρα που έχει δίπλα της να αισθάνεται ακόμα περισσότερο αρσενικό»!
«Αυτά τα ρομάντζα, τις αγάπες, τα λουλούδια, τους γάμους και τα βαφτίσια που σκέφτεται από το πρωί ως το βράδυ η γυναίκα Καρκίνος, με κάνουν να τρέχω χιλιόμετρα μακριά της»
«Είναι εκπληκτικές μαγείρισσες και φροντίζουν τον άνδρα που έχουν κοντά τους… αλλά και στο κρεβάτι ρε συ… είναι δυναμίτης»!
ΓΥΝΑΙΚΑ ΛΕΩΝ
«Γουστάρω γυναίκες με πάθος και οι Λιονταρίνες τα δίνουν όλα για αυτό με τρελαίνουν»
«Καλέ, δεν είναι εύκολο να τα βγάλεις πέρα με μία Λέαινα, εκτός αν έχεις μεγάλο πορτοφόλι. Μόνο το ντύσιμό της αξίζει μία περιουσία…»
«Έχουν κάτι το ιδιαίτερο οι Λιονταρίνες, κάνουν μπαμ από μακριά. Διαθέτουν μία λάμψη , μία γοητεία, άσε που είναι πάντα στην τρίχα και αυτό με φτιάχνει πολύ. Έτσι την θέλω εγώ την γυναίκα… κοκέτα»
«Άντε μωρέ με τις ψωνάρες… Όσες Λέαινες είχα ψόφαγαν για κομπλιμέντα. Άμα ξέχναγα μία μέρα ο κακομοίρης να πω ένα γλυκόλογο, κατέβαζαν κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα… άσε που με χώριζαν συνέχεια»!
«Είναι ψυχούλες οι Λιονταρίνες… Ένα να τους δώσεις, δέκα θα σου γυρίσουν πίσω. Όσες είχα ήταν πολύ μεγαλόκαρδες και γενναιόδωρες»
ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Όσοι λένε ότι οι γυναίκες Παρθένοι είναι ψυχρές, τότε σίγουρα δεν έχουν καταφέρει να βρουν το κουμπί τους. Εγώ τις γουστάρω γιατί είναι δύσκολες, όμως αν βρεις το ευαίσθητο σημείο τους… στα δίνουν όλα»!
«Δεν είσαι καλά, δεν ξαναβγαίνω με γυναίκα Παρθένο! Την τελευταία φορά που βγήκα, δεν είχε άλλη κουβέντα εκτός από την διατροφή και το ετήσιο τσεκ απ που πρέπει όλοι μας να κάνουμε. Άσε που μετά άρχισε μία διάλεξη για τα κουνούπια του Νείλου και αλειφόταν με αντικουνουπικό και κόντεψαν να με πιάσουν τα γέλια»
«Γουστάρω τις γυναίκες Παρθένους γιατί είναι φιλικές, έξυπνες και έχουν και μία άλφα ωριμότητα… μπορείς ρε παιδί μου να κάνεις και μία σοβαρή κουβέντα μαζί τους»
«Το χειρότερο για μία γυναίκα είναι να είναι γκρινιάρα και η γυναίκα Παρθένος έχει ταλέντο στην γκρίνια. Ότι έκανα εγώ ήταν πάντα λάθος και όλο οδηγίες μου έδινε»
«Αυτό που με ξετρελαίνει στην γυναίκα παρθένο είναι που καταφέρνει να είναι σωστή επαγγελματίας, ιδανική σύζυγος αλλά και καλή ερωμένη»!
ΓΥΝΑΙΚΑ ΖΥΓΟΣ
«Καλά, υπάρχει άνδρας που να μην την έχει πατήσει έστω και μία φορά με γυναίκα Ζυγό; Έχουν θηλυκότητα και έχουν τον τρόπο να ξεσηκώνουν έναν άνδρα»!
«Εμένα προσωπικά οι γυναίκες Ζυγοί μου φαίνονται χαζοχαρούμενες. Ποτέ δεν λένε όχι σε τίποτα, ότι και να τους πεις θα σου χαμογελάσουν και θα το κάνουν… γίνονται πολύ προβλέψιμες»
«Αυτό που μου αρέσει στη γυναίκα Ζυγό, είναι πως το μαλλί της είναι συνέχεια από το κομμωτήριο, τα νυχάκια της βαμμένα στην εντέλεια και τα ρουχαλάκια της σαν να είναι διαλεγμένα από περιοδικό μόδας»!
«Οι γυναίκες Ζυγοί σου υπόσχονται αιώνια πίστη και αφοσίωση και την άλλη ημέρα μπορεί να σου φουσκώνουν το κέρατο, χωρίς να καταλάβεις και τίποτα»!
«Διασκεδάζω με τις γυναίκες Ζυγούς γιατί είναι ευχάριστες, τους αρέσει η κοινωνική ζωή και είναι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη – άσε που δεν σου λένε και ποτέ όχι»!
ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Θανάσιμη αμαρτία είναι η γυναίκα Σκορπιός και να θέλεις να της αντισταθείς δεν μπορείς»!
«Μία Σκορπίνα είχα και για λίγο νόμιζα ότι ήμουν πρωταγωνιστής στην Ολέθρια Σχέση. Πολύ δράμα ρε παιδί μου… άσε αυτή η εκδίκηση, σε χλωρό κλαρί δεν με άφησε μετά το χωρισμό»
«Οι γυναίκες Σκορπιοί στο κρεβάτι είναι φωτιά, άσε που είναι και αχόρταγες! Κοντά τους δεν προλαβαίνεις να πάρεις ανάσα…»
«Μακριά από εμάς… Οι Σκορπίνες είναι τόσο καταπιεστικές και απόλυτες που όσο και να το θες δεν μπορείς να τις κουμαντάρεις»!
«Όσα χρόνια και να είσαι με μία γυναίκα Σκορπιό πάντα μαζί της θα νιώθεις σαν την πρώτη φορά! Είναι πιστές και αφοσιωμένες αρκεί να τις προσέχεις»!
ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΞΟΤΗΣ
«Γουστάρω τις Τοξοτίνες γιατί από την πρώτη στιγμή που τις γνωρίσεις σε κάνουν να αισθάνεσαι τόση μεγάλη άνεση, σαν να τις ήξερες χρόνια»
«Καλά .. μία γυναίκα Τοξότης μόλις της δώσεις λίγη παραπάνω σημασία και νιώσει ότι έδεσε τον γάιδαρό της, αρχίζει να σου κάνει νερά. Δεν είναι γυναίκες για σπίτι…»
«Θέλω Τοξοτίνες και μόνο Τοξοτίνες, γιατί πολύ απλά είναι ανοιχτόμυαλες, δεν γουστάρουν και τις πολύ στενές δεσμεύσεις και έχουν τη ζωή τους ανεξάρτητα από εσένα»!
«Δεν είμαι εγώ για τέτοια… μία φορά ήμουν με γυναίκα Τοξότη και όλο ήθελε ταξίδια, εκδρομές, διασκεδάσεις… άσε που ήθελε διαρκώς να είμαστε με παρέα… μόνοι μας σαν ζευγάρι σπάνια ήμασταν»!
«Ρίσκο, αυτό τα λέει όλα… αν μία γυναίκα από όλα τα ζώδια λατρεύει το ρίσκο αυτή είναι η Τοξοτίνα για αυτό και εγώ την γουστάρω»!
ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Είναι σκληρή η γυναίκα Αιγόκερως αλλά την γουστάρω, γιατί μπορεί να σε τυλίξει σε μία κόλλα χαρτί, να μην το καταλάβεις αλλά να το απολαύσεις κιόλας»!
«Το μυαλό της Αιγόκερου είναι κολλημένο διαρκώς στο χρήμα και στην καριέρα. Αν βγάζεις και λιγότερα χρήματα από αυτήν τότε… κάηκες»!
«Είναι η γυναίκα που θα την θαυμάσεις γιατί είναι φιλόδοξη, εργατική, επίμονη και έχει τον τρόπο παράλληλα να γίνεται και αρκετά σέξι όταν αυτή το αποφασίσει»!
«Δεν μπορώ τις γυναίκες που βαδίζουν με τετράγωνη λογική. Αν δεν ακολουθήσεις το συναίσθημα τι νόημα έχει η ζωή… είχα κάποτε μία αιγόκερω, ακόμα και το σεξ έμπαινε στο πρόγραμμα»!
«Η ιδανική σύζυγος είναι η Αιγοκερίνα… παραδοσιακή γυναίκα με αξίες»!
ΓΥΝΑΙΚΑ ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Είναι απρόβλεπτη και εκρηκτική η γυναίκα Υδροχόος, γι’ αυτό και την προτιμώ, γιατί ποτέ δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για τον τρόπο που θα αντιδράσει»!
«Μία φορά βγήκα με μία Υδροχόο και δεν το ξανακάνω… άλλα της έλεγα, άλλα καταλάβαινε, άσε που στο τέλος εκεί που τρώγαμε μάζεψε ένα τσούρμο αδέσποτα ζώα και τα τάιζε, χωρίς να μου δίνει καμία απολύτως σημασία»!
«Μου αρέσει η γυναίκα Υδροχόος γιατί έχει ένα δικό της ξεχωριστό στυλ. Μπορεί να φορά τα πιο εκκεντρικά ρούχα ή να έχει το πιο πρωτότυπο βάψιμο και να διαφέρει από όλες τις υπόλοιπες»!
«Θεωρώ ότι η γυναίκα Υδροχόος είναι ανώριμη και αρκετά νευρικιά για τα γούστα τα δικά μου. Άσε που όσες έχω γνωρίσει, μου το πήγαιναν στο φιλικό…»
«Με την Υδροχόο θα απολαύσεις εμπειρίες για πρώτη φορά. Έχει άποψη για τα πάντα και της αρέσει να ζει πάντα μία νέα εμπειρία»!
ΓΥΝΑΙΚΑ ΙΧΘΕΙΣ
«Η γυναίκα Ιχθύς είναι η πιο τρυφερή γυναίκα του ζωδιακού, δεν χάνει ούτε στιγμή τη θηλυκότητά της, αλλά την επιδεικνύει με τον πιο όμορφο τρόπο»
«Άσε βρε, δεν είμαι εγώ για ρομάντζα, επετείους και μονόπετρα, η Ιχθύς νομίζει ότι ζει σε παραμύθι»!
«Έχει τέτοια γλυκύτητα το Ψαράκι αλλά και τόσους καλούς τρόπους που δεν μπορείς να της χαλάσεις ποτέ χατίρι»!
«Δεν μπορώ τις κλάψες και τις υστερίες και με μία Ιχθύ δεν γλιτώνεις τη μουρμούρα και το κλάμα, άσε που οι περισσότερες Ψαρίνες λένε και ψέματα »!
«Αν θέλεις μία γυναίκα που να πίνει νερό στο όνομά σου και να είσαι εσύ το επίκεντρο του ενδιαφέροντος της, τότε η Ψαρίνα είναι η ιδανική. Εγώ την προτιμώ γιατί είναι υπάκουη και συγκαταβατική»!

http://www.redvoice.gr/


ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Οι χασικλήδες … και ο μπάτσος !



Ήταν μια φορά σε ενα δωμάτιο τρείς χασικλήδες. Εκεί που την “ρουφούσανε” μπουκάρει μέσα στο δωμάτιο ένας μπάτσος.

-Τι κάνετε εδώ ρεε…

-Εεε.. τίποτα κυρ-αστυνόμε.

-Πως τίποτα ρε… τι μυρίζει εδώ μέσα ρε;

-Η ιδέα σου θα είναι…

-Η ιδέα μου!!!?……μπρος πάμε!!!

Τους μπουζουριάζει που λέτε και τους πάει στον ζωολογικό κήπο. Παίρνει τον πρώτο και τον πετάει στο κλουβί με το λιοντάρι ρωτώντας:

-Τι πουλί είναι αυτό ρε;

-Αυτό κυρ αστυνόμε δεν είναι πουλί αλλά ζώο, το λιοντάρι, ο βασιλιάς των ζώων!

-Ααα.. μπορείς να φύγεις.

Πάει και παίρνει τον δεύτερο και τον πετάει στο κλουβί με τον αετό… ρωτώντας:

-Τι ζώο είναι αυτό ρε;

-Αυτό δεν είναι ζώο κυρ αστυνόμε αλλά πουλί, ο αετός, ο βασιλιάς των πουλιών!

-Ααα, μπορείς να φύγεις!

Πάει και παίρνει και τον τρίτο που ήταν “λάσπη” απο το τσιγάρο και τον πετάει στο κλουβί με το καγκουρό ρωτώντας:

-Τι ζώο είναι αυτό ρε;

-Αυτό κυρ αστυνόμε είναι λαγός 40-45 χρονών!


Απίστευτο: Δείτε τι κάδρο είχε στο σπίτι του ο Νίκος Μιχαλολιάκος...


Εκτός από τα όπλα και τις σφαίρες που εντοπίστηκαν στο σπίτι του Νίκου Μιχαλολιάκου, τα οποία και είχε παράνομα στην κατοχή του ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, είχε και ένα κάδρο σχετικά μεγάλο διαστάσεων με φωτογραφία του...

Αδόλφου Χίτλερ. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida το κάδρο δεν βρισκόταν κάπου κρυμμένο, άλλα σε εμφανές σημείο του σπιτιού.
΄Οπως αναφέρεται και στο πόρισμα του εισαγγελέα ο Νίκος Μιχαλολιάκος απαιτούσε από τα υψηλόβαθμα στελέχη της Χρυσής Αυγής να τον αποκαλούν πρίγκιπα Φύρερ.

Συγκεκριμένα αντεισαγγελέας Χαράλαμπος Βουρλιώτης αναφέρει πως τα μέλη της Χρυσής Αυγής αποκαλούσαν τον Νίκο Μιχαλολιάκο «Φύρερ πριντς», δηλαδή «Πρίγκηπα Φύρερ» έχοντας ξεκάθαρα τον ρόλο του ηγέτη στα πρότυπα του Αδόλφου Χίτλερ.

http://www.mychannel.gr/



ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; Δολοφονήθηκε ο πρώην αρχηγός του FBI που ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ τους αεροψεκασμούς


ΟΧΙ ΘΑ ΓΛΙΤΩΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΜΑ ΑΜΕΡΙΚΑ...ΣΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ....

Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ FBI ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ,ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟ!!!! ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΣΤΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΡΕΣ; Ο Ted L. Gunderson, πρώην υψηλόβαθμος αρχηγός του FBI*, κάνει μια δήλωση στο παρακάτω βίντεο, σχετικά με τα chemtrails ή όπως τα λέει "χωματερές του θανάτου", στις 12 Ιανουαρίου του 2011. Ο Ted λέει τα εξής: «Οι χωματερές του θανάτου, αλλιώς γνωστές ως ‘chemical trails’ – ‘Χημικές Ουρές’, πέφτουν και ψεκάζονται σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Αγγλία, τη Σκωτία, την Ιρλανδία και τη Βόρεια Ευρώπη 
Τα έχω δει, προσωπικά, όχι μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και στο Μεξικό και στον Καναδά. Τα πτηνά πεθαίνουν σε όλο τον κόσμο. Τα ψάρια πεθαίνουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες σε όλο τον κόσμο. Αυτό είναι γενοκτονία. Αυτό είναι δηλητήριο. Αυτό είναι δολοφονία από τα Ηνωμένα Έθνη.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Όποιο στοιχείο μέσα στην κοινωνία μας το κάνει αυτό πρέπει να σταματήσει. Τυχαίνει να γνωρίζω δύο από τους τόπους όπου τα αεροπλάνα που αδειάζουν αυτά τα χάλια σε εμάς. Τέσσερα από τα αεροπλάνα είναι έξω από το Air National Guard (Εθνική Φρουρά Αέρα) στο Λίνκολν, της Νεμπράσκα. Και τα άλλα αεροπλάνα είναι έξω από το Fort Sill της Οκλαχόμα. Προσωπικά, έχω παρατηρήσει τα αεροπλάνα που ήταν ακόμη στη Nebraska – Lincoln, Νεμπράσκα - στο Air National Guard.
  Δεν έχουν διακριτικά πάνω τους. Πρόκειται για τεράστια, σαν βομβαρδιστικά -όπως χωρίς επιγραφές. Αυτό είναι ένα έγκλημα: ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, έγκλημα κατά της Αμερικής, ένα έγκλημα εις βάρος των πολιτών αυτής της μεγάλης χώρας. Πρέπει να σταματήσει. Τι πρόβλημα έχει το Κογκρέσο;

Αυτό επηρεάζει τον πληθυσμό της χώρας τους, και τους ανθρώπους τους, και τους φίλους τους, και τους συγγενείς τους, και τους ίδιους. Τι συμβαίνει με αυτούς; Τι συμβαίνει με τους πιλότους οι οποίοι πετάνε αυτά τα αεροπλάνα και το διοχετεύουν αυτήν την ανοησία, αυτό το δηλητήριο, στις δικές τους οικογένειες; Κάποιος πρέπει να κάνει κάτι για αυτό. Κάποιος στο Κογκρέσο θα πρέπει να προχωρήσει μπροστά και να το σταματήσει τώρα. Σας ευχαριστώ. Είμαι ο Ted Gunderson».
http://news24gr.blogspot.gr/


Τα ζώδια σήμερα 1 Οκτωβρίου 2013


ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Είστε στο κέντρο των καταστάσεων. Επειδή είστε πολύ δημιουργικοί αυτή την περίοδο να μην κάνετε πίσω από τρέχουσες καταστάσεις οι οποίες μπορεί να μην σας πηγαίνουν.
Ερωτικά: Έχετε μεγάλη εύνοια και κυρίως αν σχετίζεστε με έναν Ζυγό θα δείτε ότι θα πάρετε από κοινού αποφάσεις. Το Λιοντάρι από την άλλη είναι ένα πρόσωπο που θα σας δώσει αυτά που θέλετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα ξεκινήσει μια περίοδος για σας όπου θα πρέπει να γίνετε πιο ερευνητικοί και περισσότερο διστακτικοί σε κάποιες συνεργασίες. Η σημερινή ημέρα θα έχει ένα καλό αποτέλεσμα για σας και κυρίως για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Είστε στο επίκεντρο κάποιων εξελίξεων όχι τόσο από την πλευρά των γεγονότων αλλά όσον αφορά στην εσωτερική σας ψυχολογική κατάσταση η οποία μερικές φορές σας κάνει να νιώθετε είτε μοναξιά είτε απομόνωση.
Ερωτικά: Κάποιος σας βοηθά στο να κατανοήσετε γιατί έχετε απομακρυνθεί από ένα πρόσωπο που τελικά για σας είναι το άλφα και το ωμέγα. Μερικές φορές η δική σας κατάσταση ή ακόμα και κάποιες απόλυτες ιδέες που έχετε σας εμποδίζουν να ζήσετε τον παθιασμένο έρωτα.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε πολύ δημιουργικοί και κινείστε στο να δεχτείτε νέους συνεργάτες ή ακόμα και άτομα που ήδη είστε μαζί αλλά αλλάζετε κάποιες προϋποθέσεις που θα πρέπει να αναθεωρηθούν εκ βαθέων.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Η διάθεσή σας να κάνετε εντύπωση μέσα από τα λόγια σας ή ακόμα από τις γνώσεις ή την εμπειρία σας θα σας σπρώξει να κάνετε είτε ανακοινώσεις σε πολλά άτομα είτε να βγείτε μπροστά και να πάρετε πρωτοβουλίες.
Ερωτικά: Επειδή βγάζετε πιο εύκολα τον ερωτισμό σας προς τα έξω ίσως να βρεθείτε σε κατάσταση πάθους. Η νέα γνωριμία από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα σας ανεβάσει περισσότερο το ηθικό. Η σχέση επίσης με ένα πρόσωπο που βρίσκεται εκτός από το μέρος που ζείτε θα είναι μια καλή επαφή.
Καριέρα & Οικονομικά: Αν θέλετε να υπογράψετε ένα συμβόλαιο το οποίο θα σας συμφέρει να το κάνετε γρήγορα. Είναι καλή περίοδος για συνεργασίες αλλά και ανοίγματα τα οποία μπορεί να σας κάνουν να ελιχθείτε. Χρήματα από μια πώληση θα σας βοηθήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Θέλετε δεν θέλετε κερδίζετε τις εντυπώσεις οι οποίες είναι με το μέρος σας. Καλό είναι να δείξετε τα θερμά σας συναισθήματα και να προσπαθήσετε να είστε κοντά με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Οικονομικές υπερβολές ίσως να σας αποπροσανατολίσουν.
Ερωτικά: Αλλάζει τελείως το ερωτικό τοπίο στην ζωή σας και για αυτό θα προσπαθήσετε να γίνετε περισσότερο ουσιαστικοί και όχι τυπικοί. Παρόλο που νιώθετε μια απόσταση από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει τελικά θα κάνετε την υπέρβαση, κυρίως αν είναι Σκορπιός.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες που μέσα από αυτές θα αποδείξετε τα δικά σας ταλέντα. Ίσως να έχετε ανάγκη παραπάνω την εκτίμηση των γύρω σας.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Μια συζήτηση που θα κάνετε εφ όλης της ύλης θα δείτε ότι θα σας ανατρέψει κάποιες αποφάσεις οι οποίες ήταν για σας δεδομένες.
Ερωτικά: Η καλή επαφή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα δείτε ότι θα ανατρέψει κάποια άσχημα ή δύσκολα δεδομένα. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μην κρατήσετε πολύ μεγάλες αποστάσεις γιατί ίσως να παρεξηγηθείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχετε μεγάλες ευκαιρίες. Ίσως να σας βγει ξαφνικά κάτι πολύ ενδιαφέρον από εκεί που δεν το περιμένατε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Έχετε ανάγκη για λίγο να ξεκουραστείτε ή να αποφύγετε τον ανταγωνισμό.
Ερωτικά: Κάποιες μνήμες συναισθηματικές θα σας ευαισθητοποιήσουν. Ίσως να βρεθείτε ξαφνικά με έναν Υδροχόο αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να τα ξαναβρείτε όπως παλιά. Η σχέση με Σκορπιό θα σας αναστατώσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες που θα σας δώσουν νέες προοπτικές. Η δράση σας ίσως να είναι πιο βαθιά και περισσότερο ουσιαστική. Πάντως θα περάσετε σε φάση όπου θα γίνετε πιο προσεκτικοί σε όλα τα θέματα.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Είναι σημαντικό να νιώσετε ότι αναβαθμίζεστε και ίσως εκτίθεστε περισσότερο στα μάτια των άλλων αλλά δεν σας νοιάζει γιατί νιώθετε δυνατοί και δεν σας ενδιαφέρει η γνώμη τους.
Ερωτικά: Είστε ενθουσιασμένοι και ερωτικοί. Η δύναμη του ωροσκοπίου σας αυτό το διάστημα θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τι ακριβώς θέλετε. Το Λιοντάρι και ο Υδροχόος είναι άτομα που σας κάνουν καλό σε ψυχικό επίπεδο.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε σε φάση που διεκδικείτε κάποια παραπάνω πράγματα αλλά υπάρχει μια εσωτερική φοβία για το ποιο θα είναι τελικά το αποτέλεσμα αυτού του εγχειρήματος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Νιώθετε περισσότερο δραστήριοι και δυνατοί με την βοήθεια του Ερμή που έχει μπει στο ζώδιό σας και σίγουρα θα ξεκινήσετε να κατεβάζετε ιδέες αλλά και να δημιουργείτε κάποια προσωπικά σας πράγματα.
Ερωτικά: Είστε στην φάση που διερευνάτε την ποιότητα του ατόμου που είστε μαζί γιατί δεν έχετε βαθιά και μεγάλη εμπιστοσύνη. Σωστό θα είναι να είστε ανοικτοί και ειλικρινείς γιατί αυτό θα είναι το καλύτερο για σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να κερδίσετε την εκτίμηση και τον θαυμασμό ή κάποιων συνεργατών ή ακόμα και αντιπάλων και ίσως αυτό να σας δημιουργεί μια συμπεριφορά που θα έχει και ίντριγκα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Είστε πολύ δυνατοί και θα πετύχετε καλά αποτελέσματα τα οποία θα σας δημιουργήσουν σταθερότητα και επιτυχία. Το σίγουρο είναι ότι όταν κρατάτε την πίστη σας ψηλά, το όραμά σας μπορεί εύκολα να επιτευχθεί.
Ερωτικά: Το να διεκδικείτε ένα πρόσωπο μάλλον είναι εύκολο για σας και ο λόγος είναι ότι μπορείτε να δείξετε τα αληθινά σας συναισθήματα και να έχετε την ανταπόκριση που θέλετε. Το Λιοντάρι, ο Υδροχόος και ο Ιχθύς θα είναι κοντά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Η πρόταση που θα σας γίνει και ίσως να σας φανεί ξαφνική θα είναι το αποτέλεσμα κάποιων πολύμηνων προσπαθειών. Ίσως να πάρετε και κάποια χρήματα τα οποία σας είναι απαραίτητα για να καλύψετε λογαριασμούς, κυρίως οικογενειακούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Η εμπειρία που έχετε από κάποιες καταστάσεις οι οποίες σας φέρνουν προσωπική εκτίμηση για πράγματα ίσως να είναι κάπως αποκαρδιωτική γιατί δεν θα είναι και πολύ στα μέτρα σας.
Ερωτικά: Ίσως να είστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι αλλά με ένα πρόσωπο που δεν μπορείτε να το προσεγγίσετε εύκολα γιατί δεν είναι του χεριού σας ή δεν μπορείτε να τα βρείτε σε συναισθηματικό επίπεδο.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε προσαρμοσμένοι στα νέα μέτρα και δεν μπορείτε να παραμελήσετε κάποια πράγματα τα οποία σας κάνουν ναι μεν τυπικούς αλλά και σας προστατεύουν από πιθανά λάθη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Έχετε κατά κάποιο τρόπο αποφασίσει να δείξετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στα άτομα που ίσως να θέλουν να είναι πολύ κοντά σας. Κυρίως να ανταλλάξετε πληροφορίες με πρόσωπα που προς το παρόν μπορεί μην είναι και πολύ γνωστά σας.
Ερωτικά: Η ιδιόρρυθμη σχέση με το Λιοντάρι θα σας ανατρέψει κάποιες σταθερές τακτικές. Ίσως να βγείτε και από τα ρούχα σας γιατί θα νιώσετε ότι πάνε να σας καπελώσουν.
Καριέρα & Οικονομικά: Αντιλαμβάνεστε ότι έχετε ανάγκη από κάποιες συνεργασίες αλλά ίσως οι όροι τους να μην είναι και τόσο θετικοί για σας. Για αυτό πριν πάρετε κάποια απόφαση να είστε προσεκτικοί.

Πηγή: http://www.astrology.gr/

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger