Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Συγκλονιστικό: Ζευγάρι παντρεύεται με κουμπάρο τον ετοιμοθάνατο γιο του!

Σάββατο 3 Αυγούστου 2013


Ένα ζευγάρι από την Πενσυλβανία των Ηνωμένων Πολιτειών πρόκειται άμεσα να παντρευτεί με κουμπάρο τον ετοιμοθάνατο γιο του! 

Το δύο χρονών αγοράκι πάσχει από μία σπάνια μορφή καρκίνου στο αίμα, έναν τύπο λευχαιμίας, ο οποίος όμως είναι πολύ «επιθετικός». Oι γιατροί έδωσαν στο όμορφο αγοράκι μόλις δύο εβδομάδες ζωής και έτσι οι γονείς του, οι οποίοι είναι συντετριμμένοι που χάνουν το παιδί τους, αποφάσισαν να ζήσουν τον γάμο τους μαζί του.

Θέλουν να είναι εκείνος που θα τους ενώσει ενώπιον Θεού, καθώς δεν θα έχουν την ευκαιρία σε λίγο καιρό να τον έχουν κοντά τους. Στην τελετή αναμένεται να παρευρεθούν στενοί συγγενείς και φίλοι οι οποίοι έχουν γνωρίσει το μόλις δύο χρονών αγοράκι που πρόκειται σύντομα να μην είναι κοντά μας... 

 mothersblog.gr 

ΣΑΛΟΣ! Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ότι είναι ΑΛΒΑΝΟΣ και έχει γίνει πανικός!


Ποιος είναι ο γνωστός ποδοσφαιριστής…και είδωλο εκατομμυρίων φιλάθλων που αποκάλυψε την αλβανική του καταγωγή;;; Δείτε στο Athens Magazine την αποκάλυψη: Χακάν Σιουκιούρ «Ο Βασιλιάς», όπως τον αποκαλούσαν οι Τούρκοι φίλαθλοι…Τώρα έβαλε φωτιά στον τουρκικό εθνικισμό, δηλώνοντας ότι δεν είναι Τούρκος, αλλά Αλβανός! Ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών της νεώτερης Τουρκίας, ο Χακάν Σιουκιούρ (Hakan Şükür), που εκλέχτηκε βουλευτής με το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ), έκανε μια δήλωση που έπεσε σαν πυρηνική βόμβα στην τουρκική κοινή γνώμη. Ο Χακάν Σιουκιούρ, σε εκδήλωσε του Πανεπιστημίου Mehmet Akif Ersoy, της πόλης Μπούρντουρ, απαντώντας σε ερώτηση φοιτητή είπε: δήλωσε συγκεκριμένα: «Εγώ είμαι Αλβανός. Στην πραγματικότητα, αν το δείτε από αυτήν την πλευρά, εγώ δεν είμαι Τούρκος. Όμως σ” αυτά τα χώματα έφαγα ψωμί». Δεδομένου ότι τα ποδοσφαιρικά είδωλα έχουν τεράστια επιρροή στην τουρκική κοινή γνώμη, η δήλωση του Χακάν έπεσε σαν βόμβα και μεταδόθηκε σε όλα ανεξαιρέτως τα ΜΜΕ της Τουρκίας, ανοίγοντας ένας κύκλος συζητήσεων για την λεγόμενη ενότητα του τουρκικού έθνους, η οποία ήδη έχει αρχίσει να ξηλώνεται σαν πουλόβερ, με την τουρκική αντιπολίτευση να επιρρίπτει ευθύνες στον ίδιο τον Ερντογάν.

Ο Ερντογάν, σχολιάζοντας τη δήλωση του Χακάν είπε: Κανείς να μην βγει μπροστά μας, επαιρόμενος για τον τουρκισμό ή τον κουρδισμό του. Αλβανός. Εμείς είμαστε μια κυβέρνηση που βάλαμε τον κάθε είδους εθνικισμό κάτω από τα πόδια μας. Και ο Μεχετ Ακίφ, ο ποιητής του τουρκικού εθνικού ύμνου ήταν Αλβανός. Τι σημαίνει αυτό ότι αποκλείεται από τον τουρκισμό; Ο αδελφός μας Χακάν Σιουκιούρ είναι ένας Αλβανός που φόρεσε τις περισσότερες φορές από οποιονδήποτε άλλον την φανέλα της εθνικής μας ομάδας. Είναι παιδί αυτού του έθνους. Χωρίς να ντρέπονται, θέλουν να αποβάλλουν τον Χακάν και να τον θέσουν εκτός τουρκισμού. Ο Χακάν, με τα γκολ που έβαλε έγινε ιστορία, με την εθνική φανέλα έγινε ιστορία». Οι συζητήσεις αυτές έχουν ιδιαίτερη σημασία το διάστημα αυτό, γιατί είναι σε εξέλιξη συνομιλίες και διαπραγματεύσεις με τον Άπο και τους Κούρδους, για τον επανακαθορισμό της έννοιας του έθνους και την συνταγματική αναγνώριση της κουρδικής ταυτότητας, που θα ανοίξει το δρόμο για ανάλογες διεκδικήσεις και στις άλλες εθνικές ομάδες της Τουρκίας, μεταξύ των οποίων και οι Αλβανοί, ο αριθμός των οποίων ανέρχεται στα τρία με τέσσερα εκατομμύρια!


Αυτή η μπέμπα σήμερα είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ ΘΗΛΥΚΟ...


Το κοριτσάκι με τα υπέροχα εκφραστικά μάτιακαι το νάζι σήμερα είναι σταρ διεθνούς βεληνεκούς που γίνεται στόχος των παπαράτσι σε κάθε της εμφάνιση.
Την αναγνωρίζετε; 

Είναι η Ριάνα, η οποία ανέβασε στα social media τη συγκεκριμένη φωτογραφία από την παιδική της ηλικία που όμως δεν υπήρξε και ειδυλλιακή.

Και αυτό γιατί ο πατέρας της, όπως και η ίδια έχει αποκαλύψει δημόσια, ήταν εθισμένος σε ναρκωτικές ουσίες. Το άσχημο κλίμα που επικρατούσε στο σπίτι, οδήγησε τους γονείς της στον χωρισμό.

Μάλιστα ήταν μόλις 14 ετών όταν οι δικοί της πήραν το διαζύγιο. Παρ’ όλα αυτά, η Ριάνα πάντα ξεχώριζε τόσο για την εντυπωσιακή εμφάνισή της όσο και για την μοναδική φωνή της που την έκανε διάσημη ανά τον πλανήτη.


Σκότωσαν τουρίστα επειδή δε σταματούσε να τραγουδάει!


Το περιστατικό έγινε σε τουριστικό θέρετρο στην Ταϊλάνδη και είναι πραγματικά απίστευτο!

Τρεις μουσικοί σκότωσαν αμερικανό τουρίστα γιατί δε σταματούσε να τραγουδάει στο μπαρ όπου έπαιζαν μουσική!

Ειδικότερα, ο Αμερικανός, ηλικίας 51 ετών, δέχθηκε δύο μαχαιριές στο στήθος, ενώ ο 27χρονος γιός του τραυματίσθηκε στο χέρι κατά τη διάρκεια διένεξης χθες βράδυ με τα μέλη της ορχήστρας του μπαρ στο Άο Νανγκ, στην επαρχία Κράμπι.

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως οι τρεις μουσικοί που συνελήφθησαν στον τόπο του εγκλήματος ομολόγησαν την πράξη τους.

Το θύμα είχε ανέβει στην σκηνή του μπαρ, το οποίο στην ιστοσελίδα του παρακινεί τους θαμώνες να μη διστάσουν «να κάνουν ένα νούμερο με την ορχήστρα».

«Αυτός (το θύμα) κι ο γιός του λογομάχησαν με τους τρεις μουσικούς διότι δεν σταμάτησε να τραγουδά όταν η ορχήστρα έκανε διάλειμμα», εξήγησε αξιωματικός της αστυνομίας.

«Τότε εκείνος ζήτησε να του επιστραφούν τα χρήματα που είχε δώσει ως φιλοδώρημα. Όμως η πραγματική σύγκρουση ξέσπασε έξω από το μπαρ. Το θύμα μαχαιρώθηκε δύο φορές και άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο», πρόσθεσε ο ίδιος αστυνομικός.

Η Ταϊλάνδη τους τελευταίους μήνες έχει εκδώσει προειδοποιήσεις προς τους παραθεριστές αναφορικά με την ασφάλειά τους και για τις διάφορες επιθέσεις που έχουν σημειωθεί με θύματα τουρίστες στις πιο δημοφιλείς τοποθεσίες της χώρας, η οποία τον περασμένο χρόνο είχε υποδεχθεί πάνω από 22 εκατ. επισκέπτες.


λήρωσε πρόστιμο επειδή... φώναζε στο σεξ!


Πρόστιμο 1.300 λιρών (περίπου 1500 ευρώ) αναγκάστηκε να πληρώσει μια 31χρονη γυναίκα στην Αγγλία, επειδή… φώναζε πολύ στις ερωτικές της συνευρέσεις.

Η Τζέμα Γουόκερ είναι χωρισμένη και μητέρα δύο παιδιών.  Αυτό όμως δεν την εμποδίζει καθόλου από το να καλοπερνάει στην καθημερινότητά της ακούγοντας δυνατά μουσική και… φωνάζοντας στο σεξ!!!

Οι συνήθειες της αυτές όμως προκάλεσαν πρόβλημα στην γειτονιά με αποτέλεσμα να δεχτεί μήνυση  από μια γειτόνισσά της, η οποία υποστήριξε ότι δεν την άφηνε να κοιμηθεί με αποτέλεσμα να πηγαίνει κουρασμένη στη δουλειά και να έχει μειωμένη απόδοση.

Το δικαστήριο της έριξε πρόστιμο 1300 λιρών και εκείνη το πλήρωσε μετά χαράς, αφού όπως παραδέχτηκε είναι θορυβώδης.


Mετά από 74 χρόνια και 3.000 γράμματα συναντήθηκαν για πρώτη φορά!


Έχοντας ανταλλάξει περί τις 3.000 επιστολές, η Όντρεϊ Σιμς και η Νόρμα Φράτι συναντήθηκαν για πρώτη φορά την περασμένη Τρίτη. Οι δύο γυναίκες ξεκίνησαν να αλληλογραφούν όταν ήταν παιδιά, το 1940, αλλά έπρεπε να περάσουν σχεδόν 74 χρόνια για να βρεθούν στον ίδιο χώρο.

Η αλληλογραφία τους ξεκίνησε το 1940 όταν ήταν μαθήτριες, στο πλαίσιο μιας σχολικής εργασίας που τους είχε ανατεθεί.

Στα χρόνια που ακολούθησαν δεν σταμάτησαν να αλληλογραφούν. Όμως η 83χρονη, πλέον, Σιμς ζει στην Αυστραλία, ενώ η 87χρονη Φράτι ζει μίλια μακριά, στο Τέξας των ΗΠΑ.

Τελικά, την περασμένη Τρίτη η Σιμς έφτασε στις ΗΠΑ και συνάντησε για πρώτη φορά από κοντά την παιδική της φίλη.

Όπως είπαν, όταν η Σιμς θα επιστρέψει στην Αυστραλία η αλληλογραφία τους θα συνεχιστεί.

Η επιστημονική εξήγηση της υπνηλίας που χτυπά τους άνδρες μετά το... σεξ

Μπορεί οι άνδρες κατά κοινή ομολογία να είναι τεμπέληδες αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που τους ρίχνει σε... βαθύ ύπνο μετά το σεξ. Υπάρχει επιστημονική εξήγηση για την υπνηλία που τους πιάνει μετά την ερωτική επαφή.

Σύμφωνα με ιατρική έρευνα όταν οι άνδρες εκσπερματώνουν, απελευθερώνουν ένα κοκτέιλ χημικών ουσιών, μία εκ των οποίων είναι και η ορμόνη που ονομάζεται προλακτίνη, η οποία αυξάνεται ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του ύπνου. Μάλιστα ζώα που έχουν εμβολιαστεί με την ορμόνη σε διάφορες δοκιμές, έδειχναν κουρασμένα.

Παράλληλα, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι οι άνδρες καταβάλλουν μεγαλύτερη προσπάθεια κατά τη διάρκεια του σεξ, οπότε είναι φυσιολογικό να αισθάνονται εξουθενωμένοι.

Πηγή: joytv.gr

ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ: Το 2012 έτος με τις λιγότερες γεννήσεις εδώ και 30 χρόνια!


Η υπογεννητικότητα θεριεύει με αποτέλεσμα η Ελλάδα να αργοπεθαίνει. Ο ερχομός στην επιφάνεια έκθεσης της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) σχετικά με τον αριθμό των γεννήσεων το 2012 δείχνει την τραγικότητα της κατάστασης.

Σύμφωνα με την έκθεση οι γεννήσεις μειώθηκαν κατά 6% συγκριτικά με το 2011, ποσοστό ασυνήθιστα υψηλό. Και ενώ μειώνονται οι γεννήσεις, οι θάνατοι κατά το ίδιο έτος αυξήθηκαν κατά 5%. Έτσι, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ., το 2012 ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώθηκε κατά 16.299 άτομα σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Προβλήματα, όμως, δημιουργούνται και με τους γάμους καθώς αυτοί μειώθηκαν κατά 9,78% από 55.099 το 2011 σε 49.170 το 2012.

Σε όλα αυτά, βεβαίως, σημαντικό ρόλο παίζει η λαίλαπα του μνημονίου και της αντεθνικής - αντιλαϊκής πολιτικής από τους εγχώριους υπαλλήλους των διεθνών τοκογλύφων. Τα υψηλά ποσοστά ανεργίας, και οι βαθιές περικοπές στους μισθούς αποτρέπουν τα ζευγάρια στο να κάνουν παιδί ή αν έχουν ήδη δεν το σκέφτονται καν για άλλο. Αυτό, άλλωστε, φαίνεται από το γεγονός ότι το 2012 υπήρξε το έτος με τις λιγότερες γεννήσεις εδώ και τουλάχιστον 30 χρόνια, με την υπογεννητικότητα να χτυπάει κόκκινο.

Στον αντίποδα αυξάνονται ολοένα και περισσότερο οι θάνατοι, καθώς πέρυσι πέθαναν 116.670 Έλληνες έναντι 111.099 το 2011. Το ποσοστό αύξησης των θανάτων ανέρχεται στο 5%, ενώ αναδεικνύεται και το γεγονός ότι τα επόμενα χρόνια, αν συνεχιστούν αυτοί οι ρυθμοί, η Ελλάδα θα μετατραπεί σταδιακά σε μια χώρα γερασμένων, όπου η συντριπτική πλειοψηφία των νέων θα είναι λαθρομετανάστες.

eglimatikotita

Οι νόμοι τηs γκαντεμιάs!


1. Ο νόμος του τηλεφώνου:
Όταν καλείς, λάθος αριθμό ποτέ δεν είναι απασχολημένο!!!

2. Ο νόμος της μηχανικής επιδιόρθωσης:
Μόλις τα χέρια σου γεμίσουν με γράσο ή άλλο υλικό που λερώνει, θα σε πιάσει φαγούρα στη μύτη ή κάπου άλλου!!!

3. Ο νόμος του εργαστηρίου:
Οποιοδήποτε αντικείμενο και αν πέσει, θα κυλήσει προς το λιγότερο προσιτό για εσένα μέρος!!!

4. Ο νόμος του λεωφορείου:
Όταν είσαι στη στάση αρκετή ώρα και αποφασίσεις και ανάψεις τσιγάρο, τότε θα έρθει το λεωφορείο!!!

5. Ο νόμος του τσιγάρου:
Μόλις ανάψεις τσιγάρο, θα προκύψει κάτι που πρέπει να κάνεις, μέχρι το τσιγάρο να καεί από μόνο του στο τασάκι!!!

6. Ο νόμος του άλλοθι:
Εάν πεις ψέματα στη δουλειά, ότι άργησες επειδή π.χ. έσκασε το λάστιχοτου αυτοκινήτου, την επόμενη μέρα το λάστιχο θα σκάσει πραγματικά!!!

7. Ο νόμος του αφρόλουτρου:
Μόλις βυθιστείς στην μπανιέρα και έχεις χαλαρώσει, θα χτυπήσει το τηλέφωνο!!!

8. Ο νόμος της συνάντησης:
Η πιθανότητα να συναντήσεις κάποιον γνωστό σου έξω, αυξάνεται όταν είσαι με κάποιον που δεν θέλεις να σας δουν μαζί!!!

9. Ο νόμος του αποτελέσματος:
Όταν ένα μηχάνημα δεν δουλεύει και προσπαθήσεις να το αποδείξεις στον ειδικό που έχει έρθει να το φτιάξει, τότε θα δουλέψει!!!

10. Ο νόμος του θεάτρου:
Τα άτομα που έχουν θέσεις όσο πιο μακριά γίνεται από το διάδρομο, φτάνουν πάντα τελευταίοι !!!

11. Ο νόμος του καφέ:
Μόλις φτιάξεις ζεστό καφέ στη δουλειά, το αφεντικό θα σου ζητήσει να κάνεις μια δουλειά που θα διαρκέσει ακριβώς μέχρι να κρυώσει ο καφές!!!

Η χειρότερη εμφάνιση σε εξετάσεις οδήγησης – Τούμπαρε το αυτοκίνητο σε 7 δευτερόλεπτα [βίντεο]

Το κράσπεδο μπορεί να αποτελέσει ένα φόβο του αρχάριου οδηγού, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση έγινε εφιάλτης. Μία γυναίκα στην Κορέα έγραψε... ιστορία ως μία από τις χειρότερες «εμφανίσεις» σε εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης παγκοσμίως, καθώς κατάφερε να τουμπάρει το αυτοκίνητο μέσα σε μόλις επτά δευτερόλεπτα!

Στο βίντεο, που κάνει θραύση στο YouTube η συγκεκριμένη ανεβαίνει στο κράσπεδο και χάνει τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο ανατρέπεται, ενώ την ίδια ώρα τόσο η ίδια όσο και ο εξεταστής ουρλιάζουν. Εκείνη- σύμφωνα με τη μετάφραση που υπάρχει στα σχόλια του βίντεο- φωνάζει «Τι να κάνω;», διαρκώς, ενώ εκείνος απελπισμένος λέει τη μόνη λέξη που πιστεύει πως θα του σώσει τη ζωή: «Φρένο!».

Το μόνο βέβαιο είναι πως η επίδοξη οδηγός δεν χρειάστηκε να ρωτήσει για το αν πήρε τελικά το δίπλωμα, ενώ θα ήταν λογικό αν της απαγόρευαν να ξαναδοκιμάσει.

http://www.iefimerida.gr/

Κι όμως... Η Ψωροκώσταινα ήταν υπαρκτό πρόσωπο! Διαβάστε τη συγκινητική ιστορία της...


Το όνομα "Ψωροκώσταινα" το χρησιμοποιούμε σήμερα, όταν θέλουμε να περιγράψουμε την ανέχεια και τη φτώχεια.

 Όμως, η Ψαροκώσταινα ή Ψωροκώσταινα, ήταν σύμφωνα με τη λαογραφία ένα υπαρκτό πρόσωπο της νεοελληνικής ιστορίας και μάλιστα μια ηρωική και αξιέπαινη γυναίκα στα χρόνια της Επανάστασης του 1821 η οποία αφιέρωσε τη ζωή της στην υπηρεσία της πατρίδος.Στις μέρες μας, συνήθως χρησιμοποιούμε απαξιωτικά τη λέξη ψωροκώσταινα όταν πρόκειται να στηλιτευθεί η  κακομοιριά, η υποχωρητικότητα, η ανοργανωσιά, η αδυναμία και φτώχεια που πολλοί θεωρούν ότι χαρακτηρίζει την Ελλάδα της νεότερης ιστορίας.

Τι αναφέρει η λαογραφία για την Ψωροκώσταινα

Οπως διαβάζουμε στην Αργολική Αρχειακή Βιβλιοθήκη Ιστορίας και Πολιτισμού, όταν το 1821 καταστράφηκε η πόλη των Κυδωνιών, της Μικράς Ασίας, μετά από την αποτυχημένη επαναστατική κίνηση που επιχειρήθηκε, ο πληθυσμός της σφάχτηκε και το σύνολό του εγκατέλειψε την όμορφη πόλη με ντόπια ή ψαριανά καράβια. Στην χαλασιά αυτή κατάφερε να σωθεί η Πανωραία Χατζηκώστα, μια όμορφη αρχόντισσα με μεγάλη περιουσία. Κατά αγαθή συγκυρία ένας ναύτης τη βοήθησε και μαζί με άλλους την ανέβασαν σ’ ένα καράβι που ξεμπάρκαρε στα Ψαρά.

Το όνομα της η αρχόντισσα Πανωραία το πήρε επειδή βρέθηκε στα Ψαρά μετά την καταστροφή των Κυδωνίων της Μικράς Ασίας.

Τόσο τον άντρα της, τον Κώστα Αϊβαλιώτη, που ήταν πάμπλουτος έμπορος, όσο και τα παιδιά της, τους έσφαξαν μπρος τα μάτια της οι Τούρκοι. Στα Ψαρά λοιπόν, όπου βρέθηκε πάμφτωχη και ολομόναχη, οι συντοπίτες της και κυρίως ο Βενιαμίν ο Λέσβιος (δάσκαλος της Ακαδημίας των Κυδωνιών) την βοήθησαν και την προστάτεψαν.

Η Πανωραία σύντομα άφησε τα Ψαρά και έφθασε στην τότε πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους, το Ναύπλιο. Εκεί την ακολούθησε κι εγκαταστάθηκε και ο Βενιαμίν ο Λέσβιος. Στην αρχή όλα πήγαιναν καλά, αφού ζούσε από τις υπηρεσίες τις οποίες προσέφερε στον δάσκαλο και φιλόσοφο Βενιαμίν Λέσβιο, ο οποίος παρέδιδε μαθήματα για να ζήσει. Τον Αύγουστο του 1824 όμως, ο Βενιαμίν ο Λέσβιος πέθανε από τύφο.

Μετά το θάνατο του Βενιαμίν του Λέσβιου άρχισε ένας δυσβάστακτος αγώνας επιβίωσης για την Πανωραία. Μόνη βγάζει το ψωμί της πότε κάνοντας την αχθοφόρο, πότε την πλύστρα και πότε χάρη στην ελεημοσύνη όσων την συμπονούσαν

Την περίοδο εκείνη η Επανάσταση δοκιμαζόταν από την επέλαση του Ιμπραήμ, ο οποίος εκτός από τις άλλες καταστροφές άφηνε στο πέρασμά του και εκατοντάδες ορφανά που συγκεντρώνονταν στο Ναύπλιο. Παρά τα προβλήματά της, η Πανώραια ζήτησε και πήρε υπό την προστασία της παιδιά ορφανά. Για να τα θρέψει περνούσε από σπίτι σε σπίτι και ζητιάνευε.


Το 1826 έγινε έρανος στο Ναύπλιο για να βοηθήσουν το μαχόμενο Μεσολόγγι. Έτσι μια Κυριακή, στήθηκε στη κεντρική πλατεία ένα τραπέζι και οι υπεύθυνοι του εράνου ζητούσαν από τους καταστραμμένους, πεινασμένους και χαροκαμένους Έλληνες να βάλουν πάλι το χέρι στην τσέπη για να βοηθήσουν τους μαχητές και τους αποκλεισμένους του Μεσολογγίου.

Αλλά λόγω της φτώχειας και της εξαθλίωσης κανείς δεν πλησίαζε το τραπέζι. Όλων τα σπίτια δύσκολα τα έφερναν πέρα. Τότε η φτωχότερη όλων, η χήρα Χατζηκώσταινα, η Πανωραία, έβγαλε το ασημένιο δαχτυλίδι που φορούσε στο δάχτυλό της και ένα γρόσι που είχε στην τσέπη της και τα ακούμπησε στο τραπέζι της ερανικής επιτροπής. 

"Δεν έχω τίποτα άλλο από αυτό το ασημένιο δαχτυλίδι κι αυτό το γρόσι. Αυτά τα τιποτένια προσφέρω στο μαρτυρικό Μεσολόγγι".

"Για δείτε, η πλύστρα η Ψωροκώσταινα πρώτη πρόσφερε τον οβολό της" φώναξε κάποιος από το πλήθος κι αμέσως το φιλότιμο πήρε και έδωσε στον έρανο για το Μεσολογγι
Άρχισαν να αποθέτουν στο τραπέζι του εράνου λίρες, γρόσια και ασημικά. Αυτή ήταν η εξέλιξη της φτωχής προσφοράς της πλύστρας Χατζηκώσταινας, που από εκείνη τη στιγμή απαθανατίστηκε επίσημα πλέον, με το παρονύμιο "Ψωροκώσταινα".

Η πλύστρα Πανωραία όμως, δεν έδινε μόνο μαθήματα πατριωτισμού, αλλά και ανθρωπιάς, καθώς το ελάχιστο εισόδημά της το μοιραζόταν με ορφανά παιδιά αγωνιστών. Όταν μάλιστα ο Καποδίστριας ίδρυσε ορφανοτροφείο, προσφέρθηκε – γριά πια και με σαλεμένο τον νου από τον πόνο και τις στερήσεις – να πλένει τα ρούχα των ορφανών χωρίς καμιά αμοιβή.

Και εκεί που άρχισε να χαίρεται για τα «παιδιά της» που είχαν βρει ρούχα και φαγητό, λίγους μόλις μήνες μετά τη λειτουργία του ιδρύματος η Πανώρια πέθανε. Οι επίσημοι δεν την τίμησαν. Την τίμησαν όμως με τον καλύτερο τρόπο τα παιδιά του ορφανοτροφείου, τα οποία μέσα σε λυγμούς την συνόδευσαν ως την τελευταία της κατοικία.

Από τι πέθανε ο Μέγας Αλέξανδρος


Ένα άλυτο μυστήριο παραμένει  εδώ  και πολλά χρόνια η αιτία αλλά και ο τρόπος θανάτου του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Κατά καιρούς ενοχοποιήθηκαν οι σύντροφοί του,  ο προσωπικός του γιατρός, διάφορες ασθένειες, που εκείνη την εποχή στην κυριολεξία θέριζαν τους ανθρώπους: όπως ο τύφος και η γρίπη ενώ έχουν χυθεί τόννοι μελανιού για συνωμοσίες και δολιοπλοκίες που στήθηκαν εναντίον του.

Αυτή την φορά τα αίτια του θανάτου του Μεγάλου Αλεξάνδρου σε ηλικία μόλις 32 ετών  μπήκαν στο μικροσκόπιο  όχι των ιστορικών αλλά των  ειδικών επιστημόνων .Συγκεκριμένα Αμερικανοί Επιδημιολόγοι υποστηρίζουν ότι ο θάνατος του μεγάλου στρατηλάτη οφείλεται σε εγκεφαλίτιδα απότον ιό του Δυτικού Νείλου άγνωστος μέχρι πρότινος αλλά ευρέως εξαπλωμένος σήμερα παγκοσμίως.

Ο Μέγας Αλέξανδρος πέθανε στις  10 Ιουνίου, το 323 π.Χ. στη Βαβυλώνα, κοντά στη σημερινή Βαγδάτη. Οι ερευνητές βασίστηκαν σε ένα απόσπασμα του Πλούταρχου, που αναφέρει ότι ο μεγάλος ηγέτης είδε λίγες εβδομάδες πριν από το θάνατό του ένα σμήνος από άρρωστα κοράκια. Η υποψία των επιστημόνων ότι τα πουλιά είχαν προσβληθεί από τον ιεπιβεβαιώθηκε με ένα σύγχρονο λογισμικό για τη διάγνωση λοιμωδών νοσημάτων.

Ο ιός του Δυτικού Νείλου,  πλέον δημοφιλής  στην Αφρική, τη δυτική Ασία και τη Μέση Ανατολή, προσβάλει  κάθε χρόνο εκατοντάδες πουλιά και άλλα ζώα και  μεταδίδεται  στον άνθρωπο από τα κουνούπια. 

Με αφετηρία αυτά τα γεγονότα ο John Marr του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια στο Ρίτσμοντ και ο Charles Calisher του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Κολοράντο στο Κόλινς,   μετά από ενδελεχείς έρευνες  στα  αποσπάσματα  του μεγάλου ιστορικού,  όπου περιγράφεται   το περιστατικό που συνέβη  όταν ο Αλέξανδρος έφτασε έξω από τα τείχη της Βαβυλώνας.

Τότε ο Μέγας Στρατηλάτης είδε ένα σμήνος από κοράκια να τσιμπούν το ένα το άλλο και να πέφτουν νεκρά στο έδαφος. Το γεγονός αυτό  επιβεβαίωσε τις υποψίες των επιδημιολόγων ότι  ο θάνατός του τελικά  προήλθε από   επιπλοκές του ιού του Δυτικού Νείλου.   

Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι  τα  κοράκια ανήκουν σε μια οικογένεια πουλιών ιδιαίτερα ευπαθή στον ιό του Δυτικού Νείλου. Οι δύο ερευνητές έλεγξαν την ιδέα τους καταχωρώντας τα συμπτώματα της νόσου  του Μεγάλου Αλέξανδρου (  δύσπνοια πυρετός εξάνθημα) και την εμφάνιση των κορακιών σε ένα διαγνωστικό πρόγραμμα που ονομάζεται GIDEON (Παγκόσμιο Δίκτυο Λοιμωδών Νοσημάτων και Επιδημιολογίας). 

Πάντως οι δύο ειδικοί διευκρινίζουν ότι  μέχρι πρότινος  ο πυρετός του Δυτικού Νείλου δεν θεωρήθηκε από τους προηγούμενους συντάκτες ως αιτία θανάτου του Αλεξάνδρου,  αφού δεν είχε   ακόμη ταυτοποιηθεί στο εργαστήριο.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο ιός  του Δυτικού Νείλου  απομονώθηκε για πρώτη φορά από έναν εμπύρετο ασθενή στην Ουγκάντα  το 1937 Αρκετά χρόνια αργότερα  το 1999, ο ιός του Δυτικού Νείλου  εμφανίσθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες    προσβάλλοντας  4.156  ανθρώπους.

Κατά την επιδημία του 2000 στο Ισραήλ, εγκεφαλίτιδα συνέβη σε σχεδόν 59% των 417 ανθρώπινα κρούσματα. 
  
Οι Αμερικανοί επιδημιολόγοι  πιστεύουν ακράδαντα ότι    ο Μέγας  Αλέξανδρος  πέθανε στα τέλη της άνοιξης στη Βαβυλώνα μετά από μια ασθένεια δυο εβδομάδων τα συμπτώματά της οποίας υποδηλώνουν εγκεφαλίτιδα από τον ιό του Δυτικού Νείλου.
  
Ο Δρ Marr είναι διευθυντής του Γραφείου του Επιδημιολογίας στην Βιρτζίνια .

Έχει γράψει  πληθώρα άρθρα  με κυριότερα οι  πιθανές αιτίες των 10 πληγών  της Αιγύπτου καθώς και για τη μυστηριώδη επιδημία πριν από τον θάνατο του τελευταίου αυτοκράτορα των Ίνκα, Hayna Καπάκ.

Ο Δρ Calisher είναι καθηγητής μικροβιολογίας στο  Εργαστήριο Λοιμωδών Νοσημάτων του Colorado State University.Τ α ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν την επιδημιολογία της νόσου των κουνουπιών   αλλά και για τους ιούς   των τρωκτικών που μεταδίδονται στον άνθρωπο.

http://www.iatropedia.gr/

Τι τρώνε οι πεζοναύτες και αντέχουν τα πάντα - ΒΙΝΤΕΟ

Ο διάσημος σκωτζέζος σεφ Gordon Ramsay, με δική του τηλεοπτική εκπομπή είχε την περιέργεια για το πως τρέφονται οι Royal Marines και αντλούν τόση ενέργεια ώστε να αντέχουν όλα όσα πρέπει να κάνουν σε ασκήσεις και επιχειρήσεις.

Αποφάσισε να το διαπιστώσει αλλά για να το κάνει χρειάστηκε να τρέξει πολύ μαζί τους .

Δείτε λοιπόν τη διατροφή των Royal Marines και τι πρότεινε ο διάσημος σεφ. Μην ακολουθήσετε την ίδια διατροφή θα παχύνετε. Εκτός αν ακολουθείτε και όλο το υπολοιπο πρόγραμμα των Royal Marines το οποίο εξασφαλίζει ότι θα κάνετε μεγάλες καύσεις!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 



ΒΙΝΤΕΟ: Αλλαγή φρουράς στο Άρλινγκτον - Δεν έχει Εύζωνες αλλά συγκινεί


Η αλλαγή φρουράς στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Άρλινγκτον της Ουάσινγκτον, μπορεί να μην έχει την λεβεντιά που εμείς έχουμε συνηθίσει να θαυμάζουμε στην ανάλογη αλλαγή με τους Εύζωνες. Αυτό που όμως πρέπει να παραδεχτούμε είναι ότι οι

αμερικανοί έχουν καταφέρει να διαφυλάξουν αυτή την συμβολική αλλά πολύ σημαντική τελετή και να δημιουργήσουν ένα κλίμα που συγκινεί ακόμη...και αντιαμερικανούς!

Αυτή την αλλαγή φρουράς παρακολούθησε και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος,λίγα λεπτά πριν καταθέσει στεφάνι στο μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη στο Άρλινγκτον.


Απίστευτος Σουηδός αστυνόμος..καμιά σχέση με τους δικούς μας (Βίντεο)


Σουηδική Αστυνομία με…ασύλληπτο χιούμορ Κανονικά δεν πρέπει να φωτογραφίζεις ή βιντεοσκοπείς τους άντρες και τις γυναίκες της Αστυνομίας.

Αν επιμείνεις όμως να το κάνεις…

Βόμβα: Εντάλματα για δύο υπουργούς και ισχυρό επιχειρηματία


Αυτό κι αν είναι βόμβα! Σύμφωνα με πληροφορίες, εντάλματα σύλληψης αναμένεται να λάβουν δύο κορυφαίοι υπουργοί και ένας ισχυρός επιχειρηματίας. 

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι εισαγγελικές αρχές για την έκδοση δύο ενταλμάτων που αφορούν δύο υπουργούς, ο ένας προέρχεται από το χώρο της ΝΔ και ο άλλος από το ΠΑΣΟΚ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Lykavitos, η έκδοση ων ενταλμάτων στηρίζεται στην αποκάλυψη μαύρων λογαριασμών που προέρχονταν από τις μίζες εξοπλιστικών προγραμμάτων. 

Οι δύο πρώην υπουργοί συμπαρασύρουν και κορυφαίους επιχειρηματίες στους οποίους αναμένεται να ασκηθούν κακουργηματικές διώξεις για δωροδοκία. 

Την ίδια ώρα, διαστάσεις επιδημίας λαμβάνουν οι διώξεις επιχειρηματικών παραγόντων οι οποίοι διέθεταν για χρόνια μια ιδιότυπη ασυλία και δεν τους άγγιζε η δικαιοσύνη. 

Ένα βαρύγδουπο όνομα της επιχειρηματικής ζωής με πολυσχιδείς δραστηριότητες και ισχυρά ερείσματα στα μέσα ενημέρωσης πρόκειται να αντιμετωπίσει σύντομα κακουργηματική δίωξη για το αδίκημα του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος. 

Εν αναμονή εξελίξεων που θα είναι καυτές.

lykavitos.gr

Αν η ζωή είναι μικρή τότε...

Η κόρη Τσοχατζόπουλου δήλωσε πως είπε ψέματα για να καλύψει τον πατέρα της!


Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη κατάθεση η Α. Τσοχατζοπούλου, ομολόγησε ότι "κάλυψε" τον πρώην υπουργό. "Δεν θα γίνω κατήγορός του", είπε στο δικαστήριο.

Σε ομολογία ότι "κάλυψε" τον πατέρα της στο στάδιο της ανάκρισης προχώρησε, με δάκρυα στα μάτια, η Αρετή Τσοχατζοπούλου, απολογούμενη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την υπόθεση πολιτικής διαφθοράς του πρώην υπουργού Άμυνας.

Η κόρη του βασικού κατηγορούμενου, συντετριμμένη, ομολόγησε στους δικαστές ότι ήταν απόφασή της να μην πει όλη την αλήθεια στον ανακριτή ως προς την προέλευση χρημάτων που διακινήθηκαν για αγοραπωλησία οικοπέδου στην Κυψέλη, ενώ τόνισε: "Δεν θα γίνω κατήγορός του".

Βαριές κατηγορίες και για την ίδια

Σύμφωνα με τη δικογραφία, η Αρετή Τσοχατζοπούλου είναι, μεταξύ άλλων, υπόλογη για την αγορά οικοπέδου στην οδό Κεφαλληνίας, με τίμημα περίπου 400 χιλιάδες ευρώ, το οποίο σήμερα ομολόγησε ότι ήταν δώρο του πατέρα της.

Επίσης, η κατηγορουμένη λογοδοτεί και για την αγορά του ακινήτου στην οδό Δεινοκράτους, στο Κολωνάκι, που όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο είναι ουσιαστικά εικονική, καθώς συνδέεται με διακίνηση παράνομων αμοιβών του πρώην υπουργού. Για το εν λόγω ακίνητο, στο οποίο ζούσε τα τελευταία χρόνια με τα ανήλικα παιδιά της, η κ. Τσοχατζοπούλου δέχθηκε ερωτήσεις από Έδρας, πλην όμως αρνήθηκε ότι η αγοραπωλησία του συνδέεται με παράνομη δραστηριότητα.

Η κ. Τσοχατζοπούλου επανέλαβε στο δικαστήριο ότι συνειδητά αποφάσισε πριν λίγες ημέρες να διαθέσει τα ακίνητα που της ανήκουν στο Δημόσιο, καθώς "έχουν συνδεθεί με μαύρο χρήμα" ενώ υπογράμμισε ότι αυτή η ιστορία πήρε την υπόληψή της.

"Κλέφτη φέρε πίσω τα λεφτά"

Από το βήμα του δικαστηρίου η Αρετή Τσοχατζοπούλου δήλωσε ότι αγαπά και εκτιμά τον πατέρα της και δεν πιστεύει όλα όσα ακούστηκαν για τον πρώην υπουργό όλο αυτό το διάστημα. «Δεν θα γίνω εδώ πέρα κατήγορος του πατέρα μου» ανέφερε δακρυσμένη.

"Είμαι 16 μήνες κρατούμενη στον Κορυδαλλό. Θεωρώ πρώτα από όλα ότι τιμωρούνται τα παιδιά μου. Αποφάσισα να γυρίσω τα ακίνητα γιατί έχουν συνδεθεί με μαύρο χρήμα... Έτρεχαν πίσω από το παιδί μου στο σχολείο και του έλεγαν: «Κλέφτη, φέρτε πίσω τα λεφτά. Αυτή η ιστορία πήρε την υπόληψή μου" πρόσθεσε.

Η τακτική εισαγγελέας ρώτησε την κατηγορουμένη για όσα καταμαρτυρούν σε βάρος του πρώην υπουργού συγκατηγορούμενοί τους στην υπόθεση:

"Θα σας πιέσω κ. Τσοχατζοπούλου. Με το χέρι στην καρδιά θέλω να μου απαντήσετε. Βλέπετε ότι αυτές τις μέρες εδώ, πρώην συνεργάτες του πατέρα σας με δάκρυα στα μάτια είπαν για αυτόν ότι τους χρησιμοποίησε, ότι τον πίστεψαν και εκείνος τους κατέστρεψε".

"Εγώ αρνούμαι να πιστέψω πως όλα αυτά είναι έτσι όπως τα λένε, όπως τον κατηγορούν. Δεν θέλω να το πιστέψω αυτό. Αν ήταν έτσι όλα αυτά, δεν θα με είχε προστατέψει ο πατέρας μου παραπάνω για να μην είμαι εδώ πέρα σήμερα;" απάντησε η κατηγορούμενη.

Σε ερώτηση του αναπληρωτή εισαγγελέα, μήπως η κατηγορουμένη δέχθηκε πιέσεις από τον πατέρα της για να τηρήσει τη στάση που τήρησε στην ανάκριση, η κ. Τσοχατζοπούλου απάντησε ότι ήταν μία αποκλειστικά δική της απόφαση.

"Φοβήθηκα ότι θα φαινόταν άσχημα" είπε.

Αναφερόμενη στον χωρισμό των γονιών της και τον γάμο του Άκη Τσοχατζόπουλου με τη Βίκυ Σταμάτη, η κατηγορουμένη σημείωσε: "Με τη μητέρα μου είχε δημιουργηθεί μία άσχημη κατάσταση και για αυτό είχαμε μειωμένη επικοινωνία με τον πατέρα μου. Μετά τον γάμο του οι σχέσεις μας χάλασαν εντελώς και για δύο χρόνια δεν είχαμε επαφή. Εγώ στο σπίτι της Διονυσίου Αρεοπαγίτου δεν έχω πάει ποτέ. Ούτε καν ξέρω πού βρίσκεται".

Η διαδικασία συνεχίζεται με την απολογία τής κατηγορουμένης δικηγόρου Μαρίας Ταλίτα- Τσεκούρα, η οποία αρνείται την εμπλοκή της στην υπόθεση εξωχώριας εταιρίας που της καταλογίζει το κατηγορητήριο.

 news247.gr

Το διάγγελμα της Ελισάβετ για τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο! – Τι ζητά από τον γενναίο λαό της

Έγγραφα ηλικίας 30 ετών αποχαρακτηρίστηκαν, βγάζοντας στην επιφάνεια έναν θησαυρό! Η βασίλισσα Ελισάβετ, βάσει απόρρητων εγγράφων του 1983, επρόκειτο να ζητήσει από τους Βρετανούς να παραμείνουν συσπειρωμένοι και αποφασισμένοι, και φυσικά πάνω από όλα να προσεύχονται, ενόψει της παράνοιας ενός πυρηνικού πολέμου. Το κείμενο αυτού του υποθετικού τηλεοπτικού διαγγέλματος εμφανίζει τη βασίλισσα να περιγράφει την απειλή «σε αυτήν τη γενναία χώρα», που υπήρξε σπουδαία όσο καμία άλλη στην ιστορία.

Παράλληλα, υπάρχει αναφορά της βασίλισσας στο γιο της, πρίγκιπα Ανδρέα, ο οποίος εκείνη την εποχή υπηρετούσε στο βασιλικό ναυτικό.

Η ομιλία, την οποία συνέταξαν κυβερνητικοί αξιωματούχοι σε μία από τις πιο τεταμένες περιόδους του Ψυχρού Πολέμου, δεν μαγνητοσκοπήθηκε ούτε μεταδόθηκε. Συγκαταλέγεται, όμως, στα έγγραφα στα οποία δημοσιοποιήθηκαν και εντάσσεται στις κυβερνητικές πολεμικές ασκήσεις, αφού το Λονδίνο επεξεργαζόταν ποικίλα σενάρια.

http://www.koolnews.gr/

Καυτό: Ελληνίδα celebrity καρφώνει κουρτίνες και το μοιράζεται με φίλους στο Facebook

Αχ αυτό το κορίτσι. Αχ αυτό το θηλυκό με τα δουλεμένα ακρόμπαρα τα τεράστια στήθη και τα βαθιά της καθίσματα. Την γνωρίσατε από το παιχνίδι Big Brother.

Πριν από αυτό μοίραζε σε γνωστές και φίλες μεροκάματα ως χορεύτρια και σήμερα οι ίδιες κάνουν πώς δε τη γνωρίζουν. Αγνωμοσύνη και αχαριστία.

Η Ελίνα Μπεκάκου έκανε και πάλι τον ντόρο της, όταν πριν λίγο καιρό αποφάσισε να παίξει σε ταινία Πορνό. Να παίξει απλά…όχι να μας κάνει να τα παίξουμε…από συγκίνηση.

Αυτή τη φορά το κορίτσι αποφάσισε να κρεμάσει kinky κουρτίνες στο σπίτι της. Έτσι για πλάκα. Και βεβαίως ως σωστή νοικοκυρά…και δούλα και κυρά επέλεξε και την κατάλληλη ενδυμασία. Είναι το νέο στιλ «Φάτε μάτια ψάρια». Απολαύστε το νάζι στο βλέμμα…και μόνο αυτό!

Την φωτογραφία αυτή η Ελίνα αποφάσισε να την μοιραστεί με τους φίλους της στο Facebook…Δεν έχω άλλα λόγια….


http://blogs.gossip-tv.gr/

Σοκ: Αυτό είναι το σώμα Έλληνα ηθοποιού-παρουσιαστή! (Φωτογραφίες)


Σοκ και Δέος προκαλεί η εικόνα πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού στη θέα του οποίου "κόβουν φλέβες" τα κοριτσόπουλα! Ένα από τα πιο εντυπωσιακά σώματα ανάμεσα στους εκπροσώπους της εγχώριας showbiz....

Ο Δημήτρης Βλάχος αναμφίβολα έχει ένα από τα πιο εντυπωσιακά σώματα ανάμεσα στους εκπροσώπους της εγχώριας showbiz. Ο 28χρονος ηθοποιός και παρουσιαστής, μάλιστα, μίλησε στο περιοδικό Like και αποκάλυψε τη μέθοδο εκγύμνασης που του έχει χαρίσει την καλύτερη φυσική κατάσταση στην οποία υπήρξε ποτέ.

Ο Δημήτρης Βλάχος ασχολείται εντατικά τους τελευταίους 8 μήνες με το CrossFit, ένα νέο άθλημα που υπόσχεται όχι μόνο εντυπωσιακά αποτελέσματα στην εμφάνιση του ασκούμενου, αλλά και μεγάλη βελτίωση όλων των παραμέτρων που ορίζουν τη φυσική κατάσταση ενός ανθρώπου.


Ο νεαρός ηθοποιός προπονείται συστηματικά και μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Yupiii, έλαβε πρόσφατα μέρος στα προκριματικά για τα CrossFit Games, τους παγκόσμιους αγώνες CrossFit.

 markos.tv

Η Alessia Tedeschi με μπικίνι στην παραλία της Formentera

Η Ιταλίδα ηθοποιός και μοντέλο Alessia Tedeschi απολαμβάνει τις διακοπές της με μπικίνι στην παραλία της Formentera στην Ισπανία

Δείτε την:









Τα ζώδια σήμερα 3 Αυγούστου 2013

ΚΡΙΟΣ
Είναι μια ημέρα που θα χρειαστεί να είστε αρκετά προσεκτικοί και να διατηρήσετε λεπτές ισορροπίες σε όλα τα επίπεδα. Υπάρχει κίνδυνος να εκραγείτε ακόμα και από κάτι παραμικρό το οποίο ίσως είναι ασήμαντο εξωτερικά. Αλλά εσείς μέσα σας μπορεί να είστε τσιτωμένοι και να πάρουν τα πράγματα άλλη διάσταση γιατί η σπίθα υπάρχει και κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο. Κάποιες οικογενειακές υποθέσεις μπορεί να σας κουρδίσουν άσχημα όμως αν δείτε πιο βαθιά το θέμα και έχετε αγάπη στην καρδιά σας θα δείτε ότι όλα θα ξεπεραστούν ακόμα και τα ξαφνικά ή δύσκολα θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Η ημέρα πρόκειται να κυλήσει πολύ όμορφα και ήρεμα. Ακόμα και εσείς που έχετε ζοριστεί περισσότερο και είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, θα δείτε ότι όλα τα πράγματα θα πάρουν μια ωραία τροπή. Αν φύγετε για ταξίδι θα είστε πολύ ενθουσιασμένοι. Υπάρχει βέβαια ένα κομμάτι στην ζωή σας που μπορεί να σας δημιουργεί στρες γιατί έχετε ανάγκη να γίνετε πιο συνειδητοί όχι μόνο σε οικονομικά και υλικά θέματα αλλά και σε προσωπικό επίπεδο στο οποίο χρειάζεται να απελευθερωθείτε περισσότερο για να κερδίσετε αυτή την δυναμική σταθερότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχετε ενθουσιαστεί με κάποια πράγματα τα οποία σας δίνουν τη δυνατότητα να γίνετε πιο σταθεροί στα σχέδιά σας. Ίσως να σας δοθούν παραπάνω κίνητρα τα οποία θα είναι περισσότερο κατακτητικά. Να προσέξετε το φαγητό και γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με αγορές που μπορεί να γίνουν από συναισθηματική πίεση. Θα έχετε πάντως αρκετές δραστηριότητες οι οποίες θα σας δημιουργήσουν φόρτιση αλλά τουλάχιστον δεν θα παραμείνετε ανενεργοί. Υπάρχει πιθανότητα να υποστείτε πιέσεις οι οποίες θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε γνώμη για κάποια πράγματα. Εσείς να παραμείνετε ψύχραιμοι και πάνω από όλα να μην έχετε ενοχές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μια ιδιαίτερη ημέρα για σας που στην πορεία της θα εκφράσετε όλο σας το συναισθηματικό κόσμο. Η ενέργειά σας θα είναι πολύ μεγάλη και η δράσης σας ακόμα πιο ισχυρή. Στην φόρα που έχετε πάρει ίσως να παρασυρθείτε από την ιδέα του να κάνετε κάτι καινούργιο και πρωτοποριακό. Να είστε προσεκτικοί με αυτές τις κινήσεις γιατί δεν ξέρετε τι μπορεί να γίνει ξαφνικά. Πάντως μπορεί να μάθετε κάτι ή να κινηθείτε μ' έναν τρόπο που να δημιουργήσετε κεραυνό εν αιθρία. Η σχέση με Κριό θα εξελιχθεί ξαφνικά και απότομα.

ΛΕΩΝ
Έχετε ένα ιδιαίτερο χάρισμα αυτή την περίοδο. Παρόλο που δεν έχετε διάθεση να φαίνεστε και πολύ, θα έχετε καλύτερη επαφή με την διαίσθησή σας και θα αποκτήσετε μια μεγαλύτερη ικανότητα διάκρισης. Θα γίνετε βέβαια πιο σεμνοί, ήσυχοι και συναισθηματικοί. Δεν θα έχετε και την μεγαλύτερη διάθεση να είστε το επίκεντρο. Αλλά ένα καλό ξαφνικό νέο μπορεί να σας βγάλει από την μονοτονία. Ο Κριός και ο Τοξότης μπορεί να σας ακολουθήσουν παντού. Η μυστική επικοινωνία με ένα πρόσωπο που πιθανόν έχει χαθεί κυρίως με Σκορπιό, Αιγόκερω ή Ιχθύ θα σας λύσεις πολλές απορίες για την τότε περίοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχετε μαζέψει γύρω σας πολλά άτομα που έχουν την διάθεση και να σας φροντίσουν και να σας προστατέψουν. Οι συνθήκες θα είναι πολύ θετικές τουλάχιστον για σήμερα για αυτό αν ακόμα ασχολείστε με την δουλειά σας, θα δείτε ότι θα υπάρχουν ανοικτές ευκαιρίες που μπορεί να ξεκινήσουν ξαφνικά. Η θετική παρέμβαση της οικογένειάς σας θα σας εξυπηρετήσει σε έναν τομέα πολύ σημαντικό. Έχετε πάντως μεγάλη εύνοια σε θέματα ερωτικά και μπορεί να ξεκινήσετε με φίλους σας έντονη κοινωνική ζωή μέσα από την οποία θα κάνετε μια νέα γνωριμία η οποία μπορεί να σας οδηγήσει αργότερα στην απόφαση να κάνετε οικογένεια.

ΖΥΓΟΣ
Έχετε μεγάλη συναισθηματική ευαισθησία η οποία θα σας βάλει σε μεγάλη αναστάτωση. Σίγουρα θα σας απασχολήσει περισσότερο η οικογένεια σας και θα δώσετε τον εαυτόν σας, προκειμένου να φέρετε κάποιες χαμένες ισορροπίες. Μην αφήνετε πάντως κρίσεις που μπορεί να είναι διαστρεβλωμένες να σας επηρεάζουν γιατί αυτό είναι το αδύνατο σημείο σας και ίσως να σας παίρνει καμιά φορά από κάτω. Τα συναισθήματα που νιώθετε χρειάζεται να είναι υγιή. Ένας Κριός πάντα όταν μπαίνει στην ζωή σας αναστατώνει οτιδήποτε σας ισορροπεί αλλά η αυτονομία του σας ενθουσιάζει και ίσως να θέλετε να του μοιάσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είστε στα καλύτερά σας γιατί υπάρχει κάτι που σας κάνει να νιώθετε μέσα σας πολύ ήρεμοι και ασφαλείς. Η πίστη είναι πολύ σημαντική αλλά και η επαφή με πιο βαθιά και ανώτερα συναισθήματα που δεν υπάρχει φόβος ή εξάρτηση, έλεγχος ή θυμός. Αρκετοί από εσάς προσπαθείτε να φέρετε σε μια καλύτερη ισορροπία όλες τις οικογενειακές σχέσεις χωρίς να κάνετε συμβιβασμό ή να υπερβαίνετε τα συναισθήματά σας γιατί η οικογένεια είναι κάτι που σας εκφράζει ψυχικά και κάνετε πολλές προσπάθειες για να γίνει λειτουργική. Έχετε πάντως μια ευκαιρία από το εξωτερικό ή μέσα από ένα ταξίδι που θα πάτε εσείς ή από μια πρόταση που μπορεί να σας γίνει ξαφνικά. Πάντως αν είστε χωρισμένοι ο δεύτερος γάμος μπορεί να μην αργεί και πολύ.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Επαναλαμβάνετε πάλι με ιδιαίτερη φροντίδα την μεγάλη προσπάθεια που κάνετε είτε να προστατέψετε τα δικά σας πρόσωπα είτε να καλύψετε με προσωπική προσπάθεια ανάγκες των άλλων ή ακόμα και των συνεργατών σας. Μπορεί να υπάρχει διαμάχη για κάποια χρήματα ίσως δεδουλευμένα που σας τα οφείλουν και αν προσπαθήσετε θα τα πάρετε άμεσα, αρκεί να μην τα παρατήσετε. Η σχέση με Αιγόκερω μπορεί να παρουσιάζει προβλήματα και μικρές εντάσεις. Είναι σημαντικό να κερδίσετε το μεγάλο στοίχημα. Μην αφήνετε διάφορα προβλήματα που μπορεί να μην είναι και δικά σας να σας τρώνε την ενέργεια. Κλείστε την πόρτα σας για να προφυλαχτείτε. Αν συνεχίσετε με σωστή δουλειά θα έχετε κάποια στιγμή σημαντική υποστήριξη από τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ασχολείστε ιδιαίτερα με τους άλλους και ο λόγος είναι ότι νιώθετε κυρίως μερικοί από εσάς του πρώτου και αρχές του δεύτερου δεκαήμερου ότι δεν έχετε ακόμα κλείσει τους παλιούς λογαριασμούς και οπωσδήποτε θα πρέπει να κάνετε κάτι για να τελειώσει αυτό. Με τον τρόπο αυτό θα κερδίσετε οτιδήποτε είναι να πάρετε, αφού θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Γενικά οι σχέσεις σας ωθούν με τον τρόπο τους και κυρίως αυτοί που ασκούν επιρροή πάνω σας. Βγάζουν κρυμμένα συναισθήματα πολύ βαθιά από μέσα σας και ίσως να θυμώνετε πάρα πολύ για τον χρόνο που αφήσατε να περάσει. Γενικά η ενασχόληση με την οικογένεια μπορεί να σας πιέσει να επισπεύσετε κάποια αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχετε πολλές υποθέσεις που σας απασχολούν και βλέπετε ότι έχετε χάσει τον αυθορμητισμό σας ή ακόμα και την φυσική σας ελευθερία. Ίσως μερικοί από εσάς να νιώθετε εγκλωβισμένοι από διάφορες καταστάσεις και για αυτό έχετε πάρει αποφάσεις κάτω από συναισθηματική φόρτιση η οποία σίγουρα δεν βοηθάει να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις. Οι ευαισθησίες σας πάντως δεν είναι ο καλός σύμβουλος. Κάντε την δική σας επανάσταση είτε στις επιλογές σας με φίλους και ενδιαφέροντα είτε σε κάτι το ιδιαίτερο που διατηρείτε για να κρατάτε την προσωπικότητά σας σε εγρήγορση. Ο Καρκίνος συνεχίζει να σας προβληματίζει.

ΙΧΘYΕΣ
Έχετε πολλές εμπνεύσεις και καλές ερωτικές στιγμές. Θα συνδυάσετε πιο εύκολα από άλλη φορά οικογένεια με διασκέδαση όσοι τουλάχιστον έχετε αυτές τις προϋποθέσεις. Οι υπόλοιποι θα ερωτοτροπείτε και θα γίνετε ιδιαίτερα αρεστοί και περιζήτητοι παντού γιατί έχετε αποκτήσει φήμη κατακτητή για αυτό όσο μπορείτε αφεθείτε. Περάστε όμορφα και διασκεδάστε. Η ζωή είναι στιγμές που τις εκμεταλλευόμαστε. Αν πάλι οι συνθήκες ευνοούν που σίγουρα θα γίνει αυτό, δείξτε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα και όχι μόνο. Όσοι ασχολείστε με επιχειρήσεις μπορεί να είστε πολύ κοντά στο να σκεφτείτε ή να βρείτε κάτι που θα σας φέρει άμεσα κέρδη. Δοκιμάστε το ρίσκο και μην φοβηθείτε. Πάντα μέσα στα επιτρεπόμενα όρια.

Πηγή: astrology.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger