Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΠΑΤΡΑ: Δημοσίευσε «ροζ» βιντεάκι της πρώην του στο facebook!

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Έβγαλε «ροζ» βιντεάκι την πρώην του στο facebook επειδή του ζήτησε να χωρίσουν! Συνέβη πριν λίγες ημέρες με «πρωταγωνιστή» Πατρινό ο οποίος μες την προφανή απόγνωσή του για την απόφαση της συντρόφου του να διακόψουν οριστικά, δεν άντεξε και επέλεξε να την ρεζιλέψει βγάζοντας στο διαδίκτυο ένα παλιό ροζ βιντεάκι της! Όπου μάλιστα φαίνεται ξεκάθαρα τόσο η ίδια, όσο και ο παρτενέρ της, με τον οποίο τα κάνουν ...όλα! Το βιντεάκι αναρτήθηκε ξημερώματα Τρίτης και προς το μεσημέρι της ίδιας μέρας εξαφανίστηκε από τον τοίχο δημοσιεύσεων. Στο μεταξύ όμως το είχαν δει πολλοί και είχαν κάνει και τα ανάλογα σχόλια!...


ΑΠΙΣΤΙΑ: «Αγάπη μου σε απάτησα γιατί δεν κοιμάμαι καλά τα βράδια»


Οι άνθρωποι που πάσχουν από έλλειψη ύπνου είναι πιο πιθανό να απατήσουν τους συντρόφους τους σε σύγκριση με τα άτομα που κοιμούνται επαρκώς, υποστηρίζει μία νέα επιστημονική έρευνα που είδε το φως της δημοσιότητας.

Ως γνωστόν, υπάρχουν πολλά οφέλη για να κοιμηθεί κάποιος καλά το βράδυ: από το πάρει μεγαλύτερη ενέργεια ως το να έχει καλύτερη διάθεση την άλλη μέρα. Πλέον, στα παραπάνω θα προστεθεί ένα ακόμα, καθώς επιστήμονες ανακάλυψαν πως το τμήμα του εγκεφάλου που ρυθμίζει τον αυτοέλεγχο, επηρεάζεται από την έλλειψη ύπνου – και, μοιραία, μπορεί να οδηγήσει σε πολύ λανθασμένες αποφάσεις.

Ο αυτοέλεγχος καθορίζει σε μεγάλο βαθμό το αν κάποιος μπορεί να αντισταθεί στον πειρασμό, οπότε ένας άνθρωπος που πάσχει από έλλειψη ύπνου είναι πιο πιθανό να ενεργήσει με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο από ό,τι συνήθως – ακόμη και αν αυτό σημαίνει πως θα απατήσει τον/τη σύντροφό της/του. Μάλιστα είναι ανησυχητική η διαπίστωση πως ακόμα και μία μικρή στέρηση του ύπνου μπορεί να απορυθμίσει τον αυτοέλεγχο ενός άτομο.

Καθοριστικό σημείο στην όλη υπόθεση είναι η γλυκόζη, καθώς η έλλειψη ύπνου διαταράσσει τα επίπεδά της, σε συγκεκριμένες περιοχές του εγκεφάλου, ενώ ένας καλός ύπνος τα επαναφέρει σε φυσιολογικά επίπεδα. 


Ξανθιά: Αγάπη μου που είναι τα παιδιά;




ΣΟΚ: Ανέβασε βίντεο με την κόρη της να σπάει τα πόδια της σε πτώση! (ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)


Μια μητέρα από τις ΗΠΑ ανέβασε στο διαδίκτυο το ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ βίντεο στο οποίο η κόρη της φαίνεται να επιχειρεί να πηδήξει από τη σκεπή του σπιτιού τους μέσα στην πισίνα, ωστόσο πέφτει τελικά στο δάπεδο σπάζοντας και τα δυο της πόδια!

Η Carrie Yunker μετά τον τραυματισμό της κόρης της, ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο θέλοντας να συγκεντρώσει χρήματα για τα ιατρικά έξοδα της κόρης της.

Η μητέρα από την Αριζόνα των ΗΠΑ προκάλεσε φυσικά πολλές αρνητικές αντιδράσεις με την κίνησή της αυτή.

Η νεαρή Nicole Easton αναρρώνει από τον άσχημο τραυματισμό της.



Παίξτε Το Drakensang Online ΔΩΡΕΑΝ!!!


 Drakensang Online:

Το online browser παιχνίδι φαντασίας

Το Drakensang Online είναι το πρώτο online παιχνίδι του δημοφιλούς έπους του Drakensang. Γίνε ένας ήρωας και προστάτεψε την ανθρωπότητα από τους κινδύνους του κόσμου του Άντερ.


Εξοπλίσου για το Drakensang Online:

  • Φανταστικά εφέ και εντυπωσιακά 3D γραφικά απευθείας στο δικό σου browser.
  • Ζήσε μία επική ιστορία με αμέτρητες αποστολές.
  • Στο ταξίδι σου περνάς μέσα από ποικίλες περιοχές με τρομερά τέρατα.

Κάντε κλικ εδώ και Παίξτε τώρα δωρεάν!


Γίνε στο Drakensang Online μάγος ή πολεμιστής, απόκτησε διαφορετικές ικανότητες και παίξε μαζί ή εναντίον χιλιάδων παικτών.

Απόκτησε αναρίθμητα όπλα, εξοπλισμούς και άλλα αντικείμενα και όρμηξε στη μάχη.

Το Drakensang Online είναι ένα πρώτης κλάσης 3D browser παιχνίδι φαντασίας. 



Κάντε κλικ εδώ και Παίξτε τώρα δωρεάν!

H Έλ. Παπαρίζου στηρίζει το Gαy Pride και φιλιέται με την Parker

Η Έλενα Παπαρίζου φιλήθηκε στο στόμα με συναδελφό της! Η τραγουδίστρια αγκαλιάζει την Courtney Parker, με την οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν, και ανταλλάσσουν ένα φιλί στο στόμα!

Αυτή τη φωτογράφηση την έκανε για την εφημερίδα Lifo, με αφορμή το Athens Pride που θα γίνει αυτό το Σάββατο. Ζήτησε από 25 Αθηναίους να φιληθούν στο στόμα με άτομα του ίδιου φύλου, και να στείλουν ένα μήνυμα ενάντια στην ομοφοβία. Η εφημερίδα θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα, μετά και τον σάλο που προκλήθηκε από την απαγόρευση μετάδοσης του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης στην Ελλάδα της μετάδοσης διαφημιστικού σποτ που έδειχνε δύο γυναίκες να φιλιούνται.

Game of Thrones στην Αθήνα: Πώς θα ήταν χωρισμένα τα βασίλεια στην Αττική [εικόνα]


Έναν έξυπνο χάρτη δημιούργησαν οι φαν του Game of Thrones στην Αθήνα, στριμώχνοντας τα 7 βασίλεια των Γουέστερος στην Αττική και επιλέγοντας τον κατάλληλο οίκο για να διοικήσει το καθένα.

Το Game of Athens είναι μία ιδέα της ιστοσελίδας oneman.gr, οι διαχειριστές της οποίας, με τη δημιουργική βοήθεια του Παναγιώτη Τσαγκάρη έφτιαξαν τον χάρτη της Αττικής, χωρισμένο σε βασίλεια και οίκους.
Ας δούμε αναλυτικά ποια περιοχή διοικεί ο κάθε οίκος:

Λάνιστερ
Μαρούσι, Μελίσσια, Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Εκάλη, Πολιτεία αλλά και το βουνό της Πεντέλης για να κάνουν τις εκδρομές τους.
Τα πλουσιόπαιδα των Westeros κατακτούν τα βόρεια προάστια, με έναν ισχυρογνώμονα πατέρα (Τάιγουιν Λάνιστερ) που έχει δημιουργήσει μία τεράστια περιουσία, ένα γιο στο εξωτερικό (Τζειμι) και άλλα 2 παιδιά που έχουν διαρκώς απαιτήσεις και γνώμη για τα οικονομικά της οικογένειας (Σέρσει, Τύριον).

Μπαράθεον
Ψυχικό, Φιλοθέη, Γαλάτσι, Χαλάνδρι και τριγύρω περιοχές.
Παλιά καλά τζάκια, dolce vita, όμορφες γυναίκες και αστείρευτο κέφι, είναι φυσικό να τραβούσε το βλέμμα του γερο-Ρομπερτ

Σταρκ
Θρακομακεδόνες, Βαρυμπόμπη, Πάρνηθα και ακόμα πιο πέρα μέχρι το Τείχος. (δεν έχει οριστεί ακόμα που βρίσκεται το Τείχος)
Χιόνια και Βορράς για τους Σταρκ, αλλά όχι τα κλασσικά Βόρεια Προάστια των Λανιστερ. Επιλέγουν μία περιοχή αραιοκατοικημένη που θα πνίγεται στο χιόνι το χειμώνα και θα βολτάρουν ανενόχλητοι οι λύκοι τους.

Ταιρέλ
Από την Νέα Σμύρνη και το Παλαιό Φάληρο μέχρι τη Γλυφάδα και τη Βουλιαγμένη.
Επειδή οι Ταιρέλ υπερηφανεύονται διαρκώς για την ομορφιά και την μοναδικότητα του Highgarden, αποφάσισαν να κατακτήσουν την παραλιακή, για να μπορούν να υπερηφανεύονται και στην Αττική.

Γκρέιτζοι
Πειραιά, Νίκαια, Κορυδαλλό και τα πρώτα νησιά του Αργοσαρωνικού.
Προκαταβολικά συγνώμη απο τους Πειραιώτες που τους χρεώνουμε τον Θίον Γκρέιτζοι, ωστόσο δεν υπάρχει καλύτερη περιοχή για τον συγκεκριμένο οίκο που γεννήθηκε με το άρωμα της θάλασσας στα πνευμόνια του.

Αρρυν
Το βουνό του Υμηττού και οι περιοχές από κάτω. Από Ηλιούπολη και Βύρωνα μέχρι Παπάγου και Χολαργό.
Ο Υμηττός είναι το βουνό που επιβλέπει την Αττική όπως επιβλέπει το κάστρο του Αιρι τις πεδιάδες
των Γουέστερος.

Κινγκς Λάντινγκ - Μπαράθεον και Λάνιστερ προς το παρόν
Το κέντρο της Αθήνας και τις γειτονικές περιοχές Παγκρατίου, Κυψέλης, Ακρόπολης, Κουκακίου κλπ.
Εκεί προεδρεύει η πολιτική ηγεσία του τόπου. Μέρος συγκρούσεων και διεκδικήσεων με κάθε Οίκο να ονειρεύεται την πολιτική και πολεμική εξουσία.

Τουλι και Φράι
Από Νέα Ιωνία και Μεταμόρφωση μέχρι Περιστέρι και Αιγάλεω.
Το Riverlands είναι κυρίως μια περιοχή αέναων μαχών που περνούσε από το ένα βασίλειο στο άλλο και θυμίζει το αγωνιστικό πνεύμα των Δυτικών Προαστίων.

Μάρτελ
Παιανία, Κορωπί, Μαρκόπουλο και τριγύρω.
Οικογενειάρχες και φιλήσυχοι, μένουν προς το παρόν στο παρασκήνιο, μακριά από φασαρίες και μάχες. Ζουν σε εύφορη περιοχή με πολύ καλό κρασί και δεν ανακατεύονται πολύ με τα τεκταινόμενα
του κέντρου.






















ΦΡΙΚΗ: Έκανε auto stop και έπεσε θύμα βιασμού από τρεις άνδρες


Συγκλονισμένη είναι για ακόμα μία φορά η Ινδία μετά τον ομαδικό βιασμό μιας 30χρονης τουρίστριας από τις ΗΠΑ στο τουριστικό θέρετρο του Μανάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη κοπέλα επέστρεφε το πρωί της Τρίτης από σπίτι φίλου στην δική της κατοικία, όταν έκανε οτο-στοπ σε διερχόμενο φορτηγό.

Οι τρεις επιβαίνοντες δέχθηκαν να επιβιβαστεί και στη συνέχεια την οδήγησαν σε άγνωστη τοποθεσία όπου της επιτέθηκαν και την βίασαν ομαδικά.

Η 30χρονη κατήγγειλε το συμβάν στην τοπική αστυνομία, που ξεκίνησε άμεσα ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.


Απίστευτο: Γέννησε 3 φορές δίδυμα!


Η οικογένεια μεγαλώνει μετά από κάθε γέννα κατά δύο μέλη αφού η Κάρεν Ρότζερ είναι μία στις 500.000 περιπτώσεις που κατάφερε και στις τρεις εγκυμοσύνες της να πιάσει δίδυμα.

Ο λόγος για μία 41χρονη γυναίκα η οποία αφού απέκτησε τέσσερις γιους σε δύο γέννες –δύο ζευγάρια διδύμων δηλαδή- γέννησε και τρίτη φορά, και πάλι δίδυμα. 

Ο Λούις και ο Κάιλ είναι 14 ετών σήμερα και ο Φιν και ο Τζουντ είναι 12. Αυτή τη φορά τα δίδυμα είναι κοριτσάκια, η Ρόουαν και η Άισλα. Γεννήθηκαν με δύο λεπτά διαφορά και φυσικά είναι η μεγάλη αδυναμία όλης της υπόλοιπης οικογένειας.

 «Ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να κάνω και τρίτη φορά δίδυμα αλλά όταν μου το είπαν, ενθουσιάστηκα» είπε η ευτυχής μητέρα η οποία έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή των παιδιών της.

Πώς πέρναγαν την ώρα τους οι Αρχαίοι Έλληνες; Αυτά είναι τα ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ που έπαιζαν (PHOTOS)


Πώς «σκότωναν» οι αρχαίοι Ελληνες τον ελεύθερο χρόνο τους;Σίγουρα εποικοδομητικά, εκπαιδεύοντας πνεύμα και μυαλό, παίζοντας διάφορα παιχνίδια τύχης, κυβομαντείας ακόμη και μερικά με ερωτικά υπονοούμενα Σήμερα τα ηλεκτρονικά παιχνίδια μπορεί να έχουν κατακλύσει το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων, τότε τα πιο δημοφιλή ήταν:
- Το τριόδην, η γνωστή τρίλιζα.
- Τα ζάρια.
- Το σημερινό τάγκραν, που γεννήθηκε από επινόηση του Αρχιμήδη.
- Το γνωστό.... σε όλους γιο-γιο.
- Και το ανθρωπόμορφο ζάρι, που έπαιζαν για να τονώσουν την ερωτική τους προδιάθεση.
Οι ανακατασκευές των Αρχαίων Ελληνικών παιχνιδιών βασίστηκαν σε ιστορικά στοιχεία και υλοποιήθηκαν στο Εργαστήριο Μελέτης Αρχαίων Εκπαιδευτικών Παιχνιδιών. Στον κόσμο των αρχαίων παιχνιδιών θα μας ξεναγήσει ο Γιώργος Καρατζάς, σχεδιαστής κοσμημάτων, ο οποίος ξεκίνησε το 2004 τις έρευνές του βασιζόμενος στον ιστορικό Χ. Δ. Λάζο, για να καταφέρει να τα αντιγράψει σε μεγάλο ποσοστό.



«Από τα πιο ενδιαφέροντα αρχαία Ελληνικά παιχνίδια είναι το στομάχιον. Ηταν επινόηση του Αρχιμήδη και θεωρείται ο πρόγονος του κινεζικού παιχνιδιού, που σήμερα είναι γνωστό ως τάγκραμ» μας εξηγεί ο κ. Καρατζάς και συνεχίζει: «Αποτελείται από δεκατέσσερα διαφορετικού σχήματος κομμάτια και ο στόχος ήταν η άσκηση της παρατηρητικότητας, της μνήμης και της αντίληψης των μαθητών του Αρχιμήδη ως εξής: αφού πρώτα ο ίδιος έφτιαχνε κάποια σχέδια με όλα τα κομμάτια του στομάχιου, έβαζε τους μαθητές του να τα ανασυνθέσουν, βλέποντας όμως μόνο το περίγραμμά τους. Ενας δεύτερος τρόπος παιξίματος είναι και το γνωστό πρόβλημα του Αρχιμήδη, δηλαδή πόσες φορές μπορεί κάποιος να σχηματίσει το συγκεκριμένο τετράγωνο τοποθετώντας τα κομμάτια του στομάχιου με διαφορετική διάταξη».



Ακόμη ένα παιχνίδι στρατηγικής είναι το τριόδην, ο πρόγονος της πασίγνωστης σήμερα τρίλιζας. Οπως εξηγεί ο κ. Καρατζάς, «είναι βασισμένο σε αρχαιολογικά ευρήματα, τόσο για την κατασκευή των διαγραμμίσεών του όσο και για τα πιόνια του, που είναι αντίγραφα αντίστοιχων αρχαίων ελληνικών. Παιζόταν από δύο παίκτες, που ο καθένας χρησιμοποιούσε τρεις πεσσούς (πούλια) διαφορετικού χρώματος και γινόταν κλήρωση για το ποιος θα ξεκινούσε το παιχνίδι. Κάθε παίκτης προσπαθούσε να σχηματίσει ευθεία τοποθετώντας τους πεσσούς του σε κατάλληλα σημεία».



Η εννεάδα προέρχεται από τις σημερινές ονομασίες του παιχνιδιού και φαίνεται πως ήταν μια παραλλαγή του αρχαιοελληνικού τριόδην. Αυτός που κατόρθωνε, είτε εξαρχής είτε στη διάρκεια του παιχνιδιού, να σχηματίσει τριόδιν, τοποθετώντας τρία πιόνια του σε ευθεία γραμμή, τότε αφαιρούσε έναν, όποιον ήθελε πεσσό του αντιπάλου του. Χαμένος τελικά ήταν ο παίκτης που έμενε με δύο μόνο πιόνια.




Η ίυγγα (σε σχήμα τροχού, ρόμβου ή αστεριού) ήταν από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της αρχαιότητας, ταυτισμένο απόλυτα με την ερωτική μαντεία. Εξηγεί ο κ. Καρατζάς: «Στη Στερεά Ελλάδα το ονομάζουν φρομούζα. Το όνομα ίυγξ στην καθημερινή γλώσσα σήμαινε το καθετί που είχε τη δύναμη να σαγηνεύει ή να ασκεί έλξη, όπως η γοητεία του λόγου και της ποίησης, η γοητεία της ομορφιάς και οι επικλήσεις. Υπάρχουν αρκετά μυθολογικά στοιχεία που σχετίζουν την ίυγγα με τη μαγεία και φαίνεται ότι πάνω στο δίσκο ή στον τροχό της ίυγγας χάραζαν κάποιες ερωτικές αφιερώσεις ή μαγικές επικλήσεις που έστελναν στο πρόσωπο που ενδιαφερόταν».


«Το παιχνίδι που σήμερα γνωρίζουμε ως γιο-γιο», αναφέρει ο κ. Καρατζάς, «από τον ήχο που παράγει όταν παίζεται, αποτελεί αίνιγμα για τον ιστορικό, αφού δεν υπάρχει πουθενά η αρχαία ονομασία του, ενώ η παλαιότερη απεικόνισή του υπάρχει σε εσωτερικό ερυθρόμορφης κύλικας του 500 π.Χ. και δείχνει έναν νέο να παίζει με το παιχνίδι αυτό. Τα γιο-γιο των προγόνων μας ήταν ξύλινα ή μεταλλικά, υπάρχουν όμως στα μουσεία μας και πήλινα που είχαν προσφερθεί σαν αφιερώματα».



Η κυβεία, το παιχνίδι με τους κύβους, τα γνωστά σε εμάς ζάρια, αλλά και η κυβομαντεία φαίνεται πως ήταν σε χρήση τουλάχιστον από την εποχή του Τρωικού Πολέμου, αφού ο Παλαμήδης, σύμφωνα με τις πηγές, επινόησε τον κύβο και τα αντίστοιχα παιχνίδια εκείνη την εποχή. Στην αρχαία Ελλάδα και την Αίγυπτο, όπου έχουμε στοιχεία για τη χρήση της για περισσότερα από 3.500 χρόνια πίσω, χρησιμοποιούνται αντικείμενα από κόκαλο, ξύλο, ελεφαντόδοντο.



Η στάση της ερωτικής πράξης
Υπήρχαν και έχουν διασωθεί μερικοί πολύ περίεργοι τύποι ζαριών, που δεν γνωρίζουμε σε ποια παιχνίδια χρησιμοποιούνταν. Π.χ. στο Βρετανικό Μουσείο φυλάσσονται ζάρια σε σχήμα ανθρώπου, σχεδόν παντελώς άγνωστο στις μέρες μας. Η χρήση του είχε τις περισσότερες φορές και σεξουαλικά υπονοούμενα, καθώς η θέση του ζαριού καθόριζε την ερωτική στάση του ζευγαριού. Πάνω στο ζάρι υπάρχουν χαραγμένες κουκίδες με τις τυχερές αξίες σε διάφορα μέρη του σώματος, από το ένα μέχρι το έξι.

thesecretrealtruth.blogspot.com

4 περίεργες ιατρικές συμβουλές αλλά επιστημονικά αποδεδειγμένες!


Όλοι γνωρίζουμε διάφορα tips που κάνουν καλό στην υγεία. Κάποια από αυτά φαίνονται λογικά, κάποια άλλα είναι όμως παράξενα!

Αν υποφέρετε από αλλεργίες, κόψτε το μουστάκι σας! Σε έρευνα που έγινε, διαπιστώθηκε ότι οι άντρες που καθάριζαν τακτικά το μουστάκι τους με υγρό σαπούνι, δεν υπέφεραν από αλλεργίες. Αυτό συνέβαινε γιατί οι κόκκοι της γύρης απομακρύνονταν με το πλύσιμο. Ο γενικός ιατρός Rob Hicks, συγγραφέας βιβλίου για την αντιμετώπιση των αλλεργιών, αναφέρει ότι είναι πιο αποτελεσματικό το ξύρισμα στο μουστάκι από τον καθαρισμό του έστω και δύο φορές την ημέρα.

Η μυρωδιά του μήλου βοηθά τις ημικρανίες! Εκτός από το γνωστό ρητό “ένα μήλο την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα”, το μήλο έχει και άλλες ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία. Σε μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε ερευνητικό κέντρο στο Σικάγο, διαπιστώθηκε ότι η μυρωδιά του πράσινου μήλου μειώνει τη ένταση στις ημικρανίες. Ο Charles Spence, καθηγητής Πειραματικής Ψυχολογίας στο κολέγιο Somerville του Όξφορντ αναφέρει ότι ίσως αυτό να σχετίζεται με την ικανότητα που έχουν οι ευχάριστες μυρωδιές να μας χαλαρώνουν και να διώχνουν την ένταση.

Αλλάξτε σταθμούς στο ράδιο για να αδυνατίσετε! Η αλλαγή των καθημερινών συνηθειών βοηθά να σπάσει η ρουτίνα στη ζωή μας και μπορεί να μας απαλλάξει από τις κακές συνήθειες, σύμφωνα με τον Ben Fletcher, ψυχολόγο στο Πανεπιστήμιο Hertfordshire. Συμπληρώνει επίσης ότι ακόμη και αυτές οι μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα μας μπορούν να βοηθήσουν αποτελεσματικά σε συνήθειες όπως το κάπνισμα, ο αλκοολισμός και η παχυσαρκία.

Χρησιμοποιήστε απλό σαπούνι και όχι αντιβακτηριακά! Η τρικλοζάνη, το κύριο συστατικό των αντιβακτηριακών σαπουνιών, μπορεί να κάνει πιο ισχυρά τα βακτήρια σε αντιβιοτικά όπως η αμοξυκιλλίνη, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Clinical Infectious Diseases. Βακτήρια όπως το Escherichia Coli και η σαλμονέλα, μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα και να γίνουν περισσότερο ανθεκτικά στα αντιβακτηριακά προϊόντα. Ένα καλό πλύσιμο των χεριών με ζεστό νερό είναι αρκετό για να παρέχει προστασία από τα βακτήρια.

diaforetiko.gr

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ Είδε τον εαυτό του σε πίνακα του 16ου αιώνα!


Δεν πίστευε στα μάτια του από αυτό που αντίκρισε ο 20χρονος Μαξ Γκαλάπο.
Σε ένα μουσείο ζωγραφικής, όπου πήγε μαζί με την κοπέλα του, αντίκρισε έναν πίνακα που είχε εκπληκτική ομοιότητα με αυτόν.
Το σουρεαλιστικό την υπόθεσης είναι ότι η εν λόγω εικόνα χρονολογούνταν από το 16ο αιώνα.
Η ομοιότητα του 20χρονου με τον άνδρα στον πίνακα ήταν εντυπωσιακή. Έτσι Μαξ δεν έχασε χρόνο και έβγαλε φωτογραφία δίπλα στο πορτρέτο του σωσία του.
Για την ιστορία το πορτρέτο δημιουργήθηκε το 1562 στην Ιταλία και ο τίτλος του είναι «Πορτρέτο Ευγενούς με γάντι πανοπλίας».

Απίστευτο βίντεο: Τάρανδος ερωτοτροπεί με άγαλμα


Η περίοδος του ζευγαρώματος φαίνεται πλησιάζει και ο ορεξάτος τάρανδος στην Grand Lake του Κολοράντο την πάτησε με ένα άγαλμα!

Οι ιδιοκτήτες του αγάλματος Randy και Pam δήλωσαν ότι περίμεναν το νέο τους απόκτημα να προκαλέσει το ενδιαφέρον των γειτόνων τους και των επισκεπτών της πόλης τους… δεν περίμεναν όμως ότι θα αποτελούσε αφορμή για μια ιδιαίτερη «ιστορία αγάπης»!

Δείτε βίντεο με τον ερωτοχτυπημένο τάρανδο:




Απίστευτο: Γέννησε δύο μωρά την ίδια μέρα... αλλά δεν είναι δίδυμα


Έτσι αποφάσισαν με τον άντρα της πώς ίσως θα ήταν καλύτερα να υιοθετήσουν ένα παιδάκι και να δημιουργήσουν την οικογένεια που τόσο ονειρεύονται.

Πριν όμως ξεκινήσουν να υλοποιούν αυτή την σκέψη αποφάσισαν να κάνουν μια τελευταία προσπάθεια μήπως και καταφέρουν να κάνουν ένα δικό τους παιδί! Και τα αποτελέσματα αυτή την φορά ήταν θετικά!

Πηγαίνοντας στο γιατρό για τον πρώτο έλεγχο του εμβρύου ,διαπίστωσαν ότι δεν είχε ένα μωρό αλλά δύο. Δύο μωρά σε δύο διαφορετικούς σάκους και το ένα πιο μεγάλο από το άλλο. Στην αρχή οι μελλοντικοί γονείς αγχώθηκαν ότι ίσως κάτι συμβαίνει ,όμως με βάση το μέγεθος ο γιατρός της είπε πως αποκλείεται τα μωρά να είναι δίδυμα. Δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι γίνεται ούτε να το εξηγήσουν. Έτσι αποφάσισαν να ζητήσουν και δεύτερη γνώμη.Ο γιατρός λοιπόν που πήγαν τους είπε ότι δεν έχουν δίδυμα αλλά δύο παιδιά, ήταν μάλιστα πολύ ενθουσιασμένος, καθώς ένα τέτοιο γεγονός έχει καταγραφεί μόνο για 11 γυναίκες συνολικά,αλλά οι γονείς δεν είχαν ιδέα του τι σήμαινε αυτό.

Κανένας δεν τους έδωσε ακριβή εξήγηση για το τι συμβαίνει και τρομοκρατημένοι οι γονείς δεν ήξεραν τι να σκεφτούν.Μετά από έρευνα που έκαναν μόνοι τους στο ίντερνετ βρήκαν ότι αυτό που συμβαίνει στην εγκυμοσύνη της Τζούλιαν, είναι ότι έμεινε έγκυος και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα ξανά έμεινε έγκυος. Έτσι είχε δύο έμβρυα, τα οποία δεν είναι δίδυμα αλλά θα γεννηθούν την ίδια μέρα.

Τελικά έπρεπε να πάει σε ένα νοσοκομείο το οποίο ειδικεύεται σε τέτοιου είδους εγκυμοσύνες. Τα μωρά κανονικά έπρεπε να γεννηθούν σε διαφορετικές ημερομηνίες, κάτι όμως που ήταν αδύνατο, για αυτό και οι γιατροί προσπάθησαν να κρατήσουν τα μωρά μέσα στην μήτρα ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά προς την ημερομηνία τοκετού.

Τελικά τα μωρά γεννήθηκαν με καισαρική τομή καθώς το ένα, το πιο μικρό ηλικιακά ,δεν ήταν τόσο ανεπτυγμένο και δεν ήθελαν να ρισκάρουν σε φυσιολογικό τοκετό. Το πιο μικρό γεννήθηκε πρώτο αλλά αν και γεννήθηκαν μαζί δεν θεωρούνται ότι έχουν ίδια ηλικία καθώς και η ανάπτυξή τους γίνεται με διαφορετικό ρυθμό.

Η συμβουλή των ειδικών, είναι να συμπεριφέρονται στα μωρά, Τζίλιαν το μεγάλο και Χαντσον το μικρό, σαν να είναι αδέλφια και όχι σαν να είναι δίδυμα, γιατί δεν είναι. Έχουν διαφορετικό ρυθμό ανάπτυξης και ακόμα και τα γενέθλια καλύτερα είναι να τα γιορτάζουν διαφορετικές ημερομηνίες. Ξέρουν ότι οι φίλοι και συγγενείς σίγουρα θα αναφέρονται σε αυτά σαν δίδυμα αλλά οι γονείς από την μεριά τους θα πρέπει να προσπαθούν να κάνουν τα παιδιά να κατανοήσουν ότι δεν είναι δίδυμα.

mothersblog

Κόβει την ανάσα η Ελένη Φουρέιρα στην παραλία με το μικροσκοπικό μπικίνι της!


Το καλοκαίρι της πάει πολύ και εκείνη το ζει με όλη της την ψυχή. Ο λόγος για την Ελένη Φουρέιρα, που κάθε μεσημέρι μαζί με τους φίλους αλλά και με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Πελέκη πραγματοποιεί μικρές εξορμήσεις στη θάλασσα για να κολυμπήσει και να απολαύσει τον ήλιο.

Η Ελένη και ο Δημήτρης είναι σχεδόν ένα χρόνο μαζί και είναι αχώριστοι! Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Hello εντόπισε το ερωτευμένο ζευγάρι στην παραλία, και αυτό που έκανε εντύπωση σε όλους, ήταν το γυμνασμένο κορμί τηςτραγουδίστριας, η οποία επέλεξε να φορέσει ένα μικροσκοπικό μπικίνι και έγινε το πρώτο θέμα στους λουόμενους και όχι άδικα. Η τραγουδίστρια με την εξωτική ομορφιά ξέρει πως μια καλή φωνή πρέπει να συνδυάζεται και με μία υπέροχη σκηνική παρουσία γι' αυτό φροντίζει πολύ το σώμα της και γενικότερα την εξωτερική της εμφάνιση.



ΠΗΓΗ: gossip-tv.gr

5χρονη μαθήτρια διάβασε 875 βιβλία σε έναν χρόνο!


Η 5χρονη Sophia Moss είναι το λιγότερο «βιβλιοφάγος» αφού κατάφερε να διαβάσει 875 βιβλία μέσα σε έναν χρόνο, εκπλήσσοντας τους πάντες με την αγάπη της στο διάβασμα. Το κορίτσι πηγαίνει στο νηπιαγωγείο T.S. Cooley Elementary School Magnet στην Lake Charles των ΗΠΑ και η βιβλιοθήκη του σχολείου δεν μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς της. Διαβάζοντας περίπου 20 βιβλία την εβδομάδα η μικρή Sophia θα μπορούσε επάξια να κερδίσει μια θέση στα Ρεκόρ Γκίνες.

Οι δάσκαλοί της αλλά και οι γονείς της αδυνατούν να εξηγήσουν αυτή την εμμονή της με το διάβασμα και το μόνο που λένε είναι ότι δεν κάνει τίποτα άλλο όλη μέρα από το να χάνεται στις σελίδες των βιβλίων! «Αυτό είναι πολύ ασυνήθιστο για ένα παιδί του νηπιαγωγείου, να διαβάσει τόσο πολλά βιβλία σε έναν χρόνο. Πολύ ασυνήθιστο», είπε ο διευθυντής κ. Lanier, ενώ η ίδια όταν ρωτήθηκε απάντησε: «Απλώς μου αρέσει πολύ η ανάγνωση!»


Γυρνάς σπίτι...


Kωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έβαλε το μαγιό της και αναστάτωσε το instagram


H Kωνσταντίνα Σπυροπούλου για ακόμα μια φορά ανέβασε φωτογραφία της στο instagram  και “άναψε φωτιές”. 

Δείτε την με το σέξι μπικίνι της.

Φθηνό τεστ με ξίδι σώζει από τον καρκίνο


Ένα απλό τεστ με ξίδι μείωσε κατά 1/3 τους θανάτους από καρκίνο του τραχήλου της μήτρας σε έρευνα με τη συμμετοχή 150.000 γυναικών στην Ινδία.

Η μελέτη παρουσιάστηκε σε ιατρικό συνέδριο στο Σικάγο και οι γιατροί χαρακτήρισαν τα αποτελέσματα «εκπληκτικά», τονίζοντας ότι το γρήγορο, φθηνό τεστ, που υποκαθιστά το τεστ ΠΑΠ, θα μπορούσε να σώσει ετησίως δεκάδες χιλιάδες γυναίκες στις αναπτυσσόμενες χώρες, εντοπίζοντας τον καρκίνο σε πρώιμο στάδιο και καθιστώντας δυνατή την έγκαιρη θεραπεία.

Το τεστ ΠΑΠ και άλλες εξετάσεις για τον ιό HPV, που ενοχοποιείται για τα περισσότερα περιστατικά καρκίνου του τραχήλου της μήτρας έχει μειώσει σημαντικά τους θανάτους σε ΗΠΑ και Ευρώπη, ωστόσο οι αναπτυσσόμενες χώρες δεν διαθέτουν τους απαραίτητους πόρους για τη χρήση τέτοιων εργαλείων.

Στο πλαίσιο της έρευνας εξετάστηκε η αποτελεσματικότητα του φθηνού τεστ, το οποίο μπορεί να γίνει από ντόπιους εθελοντές μετά από εκπαίδευση δυο εβδομάδων, χωρίς ακριβό εξοπλισμό.

Το τεστ γίνεται ως εξής: o τράχηλος της μήτρας αλείφεται με αραιωμένο ξίδι, το οποίο αλλάζει παροδικά το χρώμα των μη φυσιολογικών κυττάρων.

Όπως αποδείχθηκε, η οπτική εξέταση χαμηλής τεχνολογίας μείωσε τους ρυθμούς θανάτου από καρκίνο του τραχήλου της μήτρας κατά 31%, ενώ εκτιμάται ότι θα μπορούσε να εμποδίσει 22.000 θανάτους στην Ινδία και 72.600 θανάτους παγκοσμίως κάθε χρόνο.

Η μελέτη, με επικεφαλής τον Δρ. Surendra Shastri από το Νοσοκομείο «Tata Memorial Hospital» στο Μουμπάι, ξεκίνησε το 1998.

Οι ερευνητές υπέβαλαν μια ομάδα 75.360 γυναικών σε έλεγχο με το τεστ ξιδιού κάθε δυο χρόνια, ενώ ενημέρωσαν μια δεύτερη ομάδα 76.178 γυναικών για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, δίνοντας παράλληλα κουπόνια για δωρεάν τεστ ΠΑΠ, αν οι γυναίκες αυτές της ομάδας μπορούσαν να φτάσουν στο νοσοκομείο.

Σε περίπτωση που κάποια γυναίκα και από τις δυο ομάδες εκδήλωνε καρκίνο, τότε λάμβανε δωρεάν θεραπεία στο νοσοκομείο.

Παρά το γεγονός ότι οι γυναίκες της δεύτερης ομάδας μπορούσαν να κάνουν δωρεάν τεστ ΠΑΠ, ελάχιστες από αυτές μετέβησαν στο νοσοκομείο για την εξέταση, καθώς χρειάζονται άδεια από τους γονείς ή τον σύζυγό τους για να φύγουν από το σπίτι.

Στην περίπτωση της πρώτης ομάδας που οι γυναίκες υποβάλλονταν τακτικά στο τεστ ξιδιού, τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά.

Στην εξαιρετικά συντηρητική κοινωνία της Μουμπάι, υπήρξαν και ακραία περιστατικά. Μια γυναίκα φώναζε κατά την εξέταση ότι θα της κλέψουν το νεφρό, ενώ σε μια άλλη περίπτωση οι γείτονες δάγκωσαν τον γιατρό επειδή η γυναίκα άρχισε να φωνάζει όταν κατάλαβε ότι πρέπει να γδυθεί.

econews

Σεξoυαλική επίθεση σε Ελληνίδα ηθοποιό στο κέντρο της Αθήνας! [φώτο]


Νύχτα τρόμου...

Η ηθοποιός Αθηνά Καραγιώτη, την ώρα που περπατούσε αμέριμνη στον περιφερειακό του Λυκαβηττού προς Κολωνάκι, δέχτηκε επίθεση από έναν άγνωστο άνδρα, με προφανή σεxουαλικά κίνητρα.

Η ίδια, σοκαρισμένη περιγράφει την περιπέτεια της, λέγοντας πως είχε «Άγιο»:

«Ήταν Παρασκευή βράδυ, και κατηφόριζα στον περιφερειακό του Λυκαβηττού προς Κολωνάκι. Στο ίδιο πεζοδρόμιο, από την αντίθετη κατεύθυνση, ερχόταν ένας άνδρας, ο οποίος όταν έφτασε κοντά μου, με άγγιξε με τέτοιο τρόπο, ώστε έκανε προφανή τα κίνητρα του».

Η ηθοποιός, τρομοκρατημένη, αντέδρασε αστραπιαία:

«Άρχισα να ουρλιάζω και να τον βρίζω, με αποτέλεσμα εκείνος να με απειλήσει με μαχαίρι και να μου φωνάξει να κλείσω το στόμα μου. Τα έχασα. Βγήκα στο δρόμο, και άρχισα να τρέχω. Έκανα βλακεία που δεν πήγα αμέσως στην Αστυνομία, αλλά ήμουν σε πλήρη πανικό».

Όπως λέει, μετά το περιστατικό, συνάντησε μια φίλη της, της διηγήθηκε τι συνέβη, κι εκείνη της εξομολογήθηκε πως έχει πάθει κάτι παρόμοιο, από έναν άνδρα με τα ίδια χαρακτηριστικά!

Αν και ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το σοκ, λέει πως «είχα Άγιο» και προσθέτει πως μετά από αυτό που έζησε «τρόμαξα τόσο πολύ, που πήγα και προμηθεύτηκα σπρέι πιπεριού. Θέλω να βρω χρόνο, να ξεκινήσω και μαθήματα αυτοάμυνας».



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έτσι βγαίνουν τα πρωτοσέλιδα του Ολυμπιακού!


Ντριιιν Ντριιιν
-"Καλημέρα, ο κύριος Τσάβι;"
-"Ναι".
-"Αν έπρεπε να διαλέξετε ένα χαρακτηρισμό για τον Πελέ θα λέγατε ότι είναι μόνο θρύλος ή θα λέγατε ότι είναι θρύλος και νέγρος παιδεραστής του κερατά;".
-"Μα τι είναι αυτά που λέτε; Μόνο Θρύλος."
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Τσάβι: ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!
=============
-"Καλημέρα ο κύριος Λεβαντόφσκι;"
-"Ναι;"
-"Από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού τηλεφωνάμε. Έχετε έρθει ποτέ διακοπές στην Ελλάδα;"
-"Όχι"
-"Θέλετε να έρθετε;".
-"Ναι βεβαίως".
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Λεβαντόφσκι: Θέλω Ελλάδα!
------------------
-"Καλημέρα, ο κύριος Ρονάλντο;"
-"Ναι".
-"Πείτε μου όχι".
-"Γιατί;"
-"Έτσι. Πες μου όχι μη σε γαμήσω".
-"Ρε άντε χέσε μας. Τουυυυτ τουυυυτ"
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΧΙ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ!
---------------------------------------
Ντριιιιιν Ντριιιιιν
-"Καλημέρα ο κύριος Νεϋμαρ;"
-"Ναι"
-"Συγχαρητήρια για τη μεταγραφή σας. Μια ερωτησούλα μόνο. Αν έπρεπε να διαλέξετε μεταξύ δύο μεταλλίων, ποιο προτιμάτε; ολυμπιακό μετάλλιο με την εθνική σας, ή μετάλλιο κυπελλούχου Ισπανίας με την Μπαρτσελόνα;"
-"Κοιτάξτε η θέση μου είναι δύσκολη. Παρόλη την αγάπη μου για την Μπαρτσελόνα, θα διάλεγα ολυμπιακό μετάλλιο"
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Νεϋμαρ: "Παρόλη την αγάπη μου για την Μπαρτσελόνα, θα διάλεγα ολυμπιακό"
-----------------------------------------------
-"Καλημέρα, ο κύριος Μέσσι;"
-"Ναι".
-"Ευχαριστώ".
-";;;;"
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: ΕΙΠΕ ΝΑΙ Ο ΜΕΣΣΙ!!

Διάσημος ηθοποιός βγήκε στο δρόμο μόνο με το εσώρουχό του!


Άφωνοι οι περαστικοί! Δείτε φώτο!
Βγήκε στο δρόμο τρέχοντας φορώντας μόνο τις κάλτσες του και το εσώρουχό του!

O 62χρονος ηθοποιός δεν πέρασε απαρατήρητος, αλλά ο ίδιος έδειχνε εξαιρετικά άνετος με την όλη κατάσταση...

Μιλάμε για τον Michael Keaton ο οποίος για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέα του ταινίας Birdman, βγήκε στην Times Square της Νέας Υόρκης με τα απολύτως απαραίτητα...


http://www.zappit.gr/

Σαββίδης προς Σαμαρά: Αν δεν κανονιστούν τα χρέη ο ΠΑΟΚ θα γίνει ερασιτέχνης


Εσπευσμένα στην Αθήνα μεταβαίνει ο Ιβάν Σαββίδης για να συναντηθεί με κυβερνητικά στελέχη. Ο λόγος δεν είναι άλλος, από το γεγονός πως ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλει να ξεκαθαρίσει άμεσα το τοπίο των οφειλών της ομάδας του προς το δημόσιο.
Μάλιστα, το μήνυμα που στέλνει στην κυβέρνηση είναι σαφές, λέγοντας, πως αν ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν διευκολυνθεί (σ.σ. η διοίκηση του ΠΑΟΚ προτίθεται να πληρώσει άμεσα 11 εκατομμύρια ευρώ στο δημόσιο, με το συγκεκριμένο ποσό να αντιπροσωπεύει το «καθαρό» χρέος και όχι το συνολικό που έχει διαμορφωθεί με τους τόκους) θα δεχθεί αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θα αντιμετωπίσει τεράστιο πρόβλημα ρευστότητας. Έτσι, η μετατροπή του σε ερασιτεχνικό σύλλογο μοιάζει μονόδρομος και το δημόσιο θα χάσει σημαντικά έσοδα.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε στη δημοσιότητα την επιστολή του Ζήση Βρύζα προς τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
«Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κ. Ιβαν Σαββίδης αναπροσάρμοσε το πρόγραμμά του συμπεριλαμβανομένων και των ειλημμένων υποχρεώσεων προς τον πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών Κύριλλο, προκειμένου να μεταβεί στην πρωτεύουσα και να επισκεφτεί κυβερνητικά στελέχη, αναφορικά με το θέμα των παλαιών χρεών της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. προς το δημόσιο.
Νωρίτερα είχε αποσταλεί η παρακάτω επιστολή προς το γραφείο του Πρωθυπουργού της Ελλάδας κ. Αντώνη Σαμαρά, η οποία κοινοποιήθηκε και προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ιωάννη Στουρνάρα.
Αναλυτικά η επιστολή προς τον πρωθυπουργό:
“Αξιότιμε Κύριε Πρωθυπουργέ,
Θα θέλαμε με την παρούσα να επανέλθουμε στο θέμα των οφειλών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Ελληνικό Δημόσιο. Ήδη με προγενέστερη αλληλογραφία τόσο προς εσάς, όσο και με προτάσεις προς το Υπουργείο Οικονομικών, τις οποίες και επισυνάπτουμε, είχατε ενημερωθεί αναλυτικά για το ζήτημα και είχαν υποβληθεί συγκεκριμένες προτάσεις για την αντιμετώπισή του.
Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν κατέστη δυνατή η επίλυση του θέματος με τρόπο που να ανταποκρίνεται στην επιχειρηματική λογική και στις κρατούσες οικονομικές συνθήκες. Θα θέλαμε να επαναλάβουμε ότι από την πλευρά της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στην οριστική επίλυση του ζητήματος με άμεση καταβολή του συνόλου της πρωτογενούς οφειλής (εκτιμάται σε ποσό περί τα 11.000.000 ευρώ).
Επισημαίνουμε ότι σε περίπτωση μη εύρεσης ρεαλιστικής λύσης η ΠΑΕ ΠΑΟΚ
• θα αντιμετωπίσει σοβαρότατο πρόβλημα ρευστότητας με αποτέλεσμα την αδυναμία να ανταποκριθεί στις τρέχουσες υποχρεώσεις της,
• θα αποκλειστεί από τη συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις,
• θα περιορίσει σημαντικά την οικονομική της δραστηριότητα,
• θα αντιμετωπίσει και το ενδεχόμενο μετατροπής της σε ερασιτεχνικό σωματείο με ότι αυτό συνεπάγεται σε θέσεις εργασίας και οικονομική δραστηριότητα.
• Το Ελληνικό Δημόσιο θα στερηθεί σημαντικά έσοδα (στην τελευταία οικονομική χρήση καταβλήθηκε σε αυτό συνολικό ποσό περίπου 10.000.000 ευρώ).
Για τους παραπάνω λόγους παρακαλούμε την υιοθέτηση του αιτήματός μας το συντομότερο δυνατό, ώστε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να είναι σε θέση να προγραμματίσει την ομαλή λειτουργία της στο άμεσο μέλλον.
Με εκτίμηση για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ
ΖΗΣΗΣ ΒΡΥΖΑΣ
Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος»

http://www.koolnews.gr/

Ένας νέος μοναδικός καλλιτέχνης, ένα απίστευτα ρυθμικό τραγούδι! Απολαύστε το!


Στην πολύ ιδιαίτερη οικογένεια της Panik Records, έρχεται να προστεθεί ο ξεχωριστός νέος καλλιτέχνης που ακούει στο όνομα, Μάριος Φιλήμων!
Η καταγωγή του από την Βραζιλία και η ενασχόληση του με τη μουσική από μικρή ηλικία, του χαρίζουν το nickname "Brasil" και οι ρυθμοί του μας καλούν να ακολουθήσουμε σε εξωτικά ταξίδια.
Με το πρώτο του single, "Sem Para", ξεκινάει μια «δίχως σταματημό» διαδρομή στην διασκέδαση, το χορό και τον έρωτα!
Την μουσική και την παραγωγή υπογράφει ο Μάριος Ψιμόπουλος και τους στίχους έχει γράψει ο 18χρονος Μάριος Φιλήμων συστήνοντάς μας μια γεύση από την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Βραζιλία!
Το video clip, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Τσαουσόπουλου μας μεταφέρει στη μαγεία του ξέφρενου ρυθμού του τραγουδιού και σε τοπία τροπικά!
Ο Μαρίος "Brasil" μας φέρνει ακόμα πιο κοντά στο καλοκαίρι με τη κυκλοφορία του 1ου του single!
Απολαύστε "Sem Para" τους ρυθμούς του Μάριου Brasil!




ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! Ζήτω η κρίση!!! Zητούνται Ελληνίδες για Videochat με παχυλούς μισθούς και φιλοδοξίες για διεθνή καριέρα! (PHOTOS)


Θέλεις να βγάλεις 1.500- 2.500 ευρώ σε 15 ημέρες;
Θέλεις να εργάζεσαι με ελεύθερο ωράριο; Θέλεις να γίνεις "Ζούγκερμπεργκ" στους υπολογιστές και να κάνεις συνεχώς νέες γνωριμίες;Ονειρεύεσαι μια διεθνή καριέρα;

Στην Ελλάδα της «ανάπτυξης» όλα είναι δυνατά! Τη στιγμή που η ανεργία στους νέους ξεπερνάτο 60%, υπάρχουν δουλειές (με φούντες) που μπορούν να σου δώσουν όλες τις παραπάνω παροχές!

Τι και αν έχεις τελειώσει το Πολυτεχνείο, τι και αν έβγαλες τα μάτια σου στην Ανατομία και το Αστικό δίκαιο.... στην Ελλάδα του 2013 μετράει καθώς φαίνεται άλλο.... πτυχίο!
ΠΤΥΧΙΟ..... Video Chat χρειάζεται!!!!

Παγκόσμιοι οργανισμοί, αμερικάνικες ιστοσελίδες αλλά και εταιρίες φαντάσματα ζητούν άντρες και γυναίκες με διάθεση για.... διαδικτυακή  κουβέντα!   Σε τέτοιου είδους αγγελίες οι προϋποθέσεις δεν σχετίζονται με πτυχία σε Αγγλικά, Γαλλικά, Τουρκικά κτλ, απαραίτητη είναι μόνο η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ!!!

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως αν και πρόκειται για δουλειές πάνω στους υπολογιστές, μπορείς να εργαστείς ακόμη και αν δεν ξέρεις τι είναι το WORD!!!!

Αν τώρα διαθέτετε και εμφάνιση μοντέλου, τότε οι δρόμοι για το Χόλυγουντ και το διεθνές τζετ σετ ανοίγουν για εσάς! Εσείς θα κάνετε δηλαδή videochat και κάθε φορά που θα πετάτε μια ατάκα ή ένα ρούχο, τότε η φήμης σας πέρα από τον ατλαντικό θα μεγαλώνει! Θα βγάζετε λεφτά με τη σέσουλα, θα βρείτε ταίρι, θα κάνετε παιδιά και όλα αυτά χάρη σε αυτή τη δουλειά!!!

Ας δούμε μερικές από τις αγγελίες που παίζουν στο ίντερνετ:

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Πέρα από την πλάκα..... καλό θα είναι οι χρήστες, όποια ανάγκη για χρήματα και να έχουν, να προσέχουν ιδιαίτερα που και πως στέλνουν  τα προσωπικά τους στοιχεία, τα τηλέφωνα και τις φωτογραφίες τους! Ειδικά όταν τα στοιχεία του ..... «εργοδότη» είναι μηδαμινά!

Αν τώρα είχες όνειρο να γίνεις δικηγόρος, λογιστής, οικονομολόγος , δημοσιογράφος , χρηματιστής, πολιτικός μηχανικός και άλλα τέτοια.... τότε μάλλον θα πρέπει να ψάξεις εργασία σε άλλη χώρα, καθώς στην "Ελλάδα της ανάπτυξης" οι αγγελίες για αυτές τις δουλειές είναι για χαμάληδες και όχι για ανθρώπους με σπουδές!!!!

star.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger