Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Κορη δισεκατομυριουχου γδυνεται για να ενισχυσει τοπικο νοσοκομειο [φωτο]

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012


Η 28χρονη Ταμάρα Έκλεστον, η μεγαλύτερη κόρη του ιδιοκτήτη της Formula 1, βρήκε τον ιδανικό τρόπο να ξεπεράσει τον χωρισμό της και να ενισχύσει την αγαπημένη της φιλανθρωπία, δηλαδή το να βγάλει τα ρούχα της.



Η κατά πολλούς πιο σέξι δισεκατομυριούχος του πλανήτη (με πέντε φορές την περιουσία της Πάρις Χίλτον) Ταμάρα Έκλεστον έψαξε και βρήκε ένα τρόπο να ξεπεράσει τον χωρισμό της από τον Ομάρ Κχαμί με τον οποίο συζούσε.


Αφού προφανώς το εκτεταμένο shopping therapy εβδομάδων στο οποίο επιδόθηκε στο Beverly Hills δεν βοήθησε.

Τα έσοδα από το νέο της σέξι ημερολόγιο θα διατεθούν στο νοσοκομείο Great Ormond Street Hospital, που αποτελεί την αγαπημένη της φιλανθρωπία.


Ενώ ταυτόχρονα βγάζει σε πλειστηριασμό (μέσω του site www.tamaragivesback) τα φορέματα που έχει κατά καιρούς φορέσει στο κόκκινο χαλί.




Το σεξι κορμι της Jennifer Lopez!

Η Jennifer Lopez βρίσκεται σε περιοδεία παρέα με τον Enrique Iglesias και μοιάζει τις ελεύθερες ώρες της να τις περνάει παρέα με τα παιδιά της και τον σύντροφο της Casper



H 42 χρονη super star και μητέρα δύο παιδιών τον τελευταίο καιρό έχει κάνει πάρα πολλές εμφανίσεις με μαγιό και όχι άδικα αφού το σώμα της είναι σε απόλυτη φόρμα. 



Οι κοιλιακοί της είναι άψογοι, τα πόδια της καλογυμνασμένα και το σώμα της απόλυτα σφιχτό. Όπως η ίδια έχει πει πλέον δεν γυμναζεται όπως παλιά απλά οι απαιτήσεις του τουρ και ο πολύς χορός έχουν θετική επιρροή επάνω της. 


http://www.tlife.gr

Το κοριτσι του Ρεμου, η σεξι Υβοννη Μποσνιακ με ζαρτιερες![φωτο]





Η Υβόννη Μπόσνιακ συνεχίζει να εξαργυρώνει την δημοσιότητα που της εξασφαλίζει η ταμπέλα «το κορίτσι του Αντώνη Ρέμου» με μια σέξι φωτογράφηση για γνωστή εταιρία μαγιό και εσωρούχων. Αυτή την φορά με την παρουσία παρτενέρ.

Πρωταγωνίστρια της νεάς καμπάνιας της εταιρίας MED βρέθηκε να είναι το 28χρονο μοντέλο, που φρόντισε να δώσει τον πιο σέξι εαυτό της.


Κάτι και θεμιτό και αναμενόμενο, αφού το σέξι είναι κάτι δεδομένο στις καμπάνιες της συγκεκριμένης εταιρίας, για την οποία στο παρελθόν έχουν ποζάρει από την Όλγα Φαρμάκη και την Χριστίνα Στεφανίδη μέχρι την Ρία Αντωνίου και όποιο άλλο εγχώριo sex symbol μπορείτε να σκεφτείτε.


Μαζί της βρίσκεται ο πρώην συμπαρουσιαστής της Ναταλίας Γερμανού και νυν παρουσιαστής του MAD, Δημήτρης Λαγιόπουλος.



Μια 67χρονη γυναικα στη Νιγηρια ξεγλιστρησε απο το θανατο και μετα απο 12 ημερες που θεωρειτο νεκρη επανηλθε στη ζωη.


Μια 67χρονη γυναίκα στη Νιγηρία ξεγλίστρησε από το θάνατο και μετά από 12 ημέρες που θεωρείτο νεκρή επανήλθε στη ζωή.


Η γυναίκα, που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Νιγηρίας, κρίθηκε κλινικά νεκρή. Οι συγγενείς της ξεκίνησαν άμεσα τις ενέργειες για να οργανώσουν την κηδεία της, όμως ένας αναπάντεχος παράγοντας καθυστέρησε την ταφή της.
Ήταν η πανεθνική απεργία για την περικοπή ενός επιδόματος καυσίμων, η οποία κατέστησε αδύνατο να συγκεντρωθούν όλα τα παιδιά της Victoria Gbemisola Babatunde για να την αποχαιρετίσουν.
Το διάστημα της απεργίας και μέχρι να καταφέρουν να συγκεντρωθούν όλοι οι συγγενείς, ο αδερφός της γυναίκας, ιερέας στο επάγγελμα, πήρε τη σορό της στο σπίτι του. Επίσης, προσέλαβε έναν υπάλληλο νεκροτομείου για να συντηρεί το πτώμα μέχρι να πραγματοποιηθεί η κηδεία.
Την ένατη ημέρα «θανάτου» της, η 67χρονη φταρνίστηκε και άνοιξε τα μάτια της. Ο άνθρωπος που την φρόντιζε έτρεξε έντρομος να φωνάξει τους συγγενείς της.
Για τις επόμενες τρεις ημέρες η γυναίκα δεν πρόφερε ούτε μία λέξη, κάνοντας τους οικείους της να αμφιβάλλουν για το αν είναι ζωντανή ή νεκρή. Κρατώντας ζεστό το σώμα της τελικά την 4η ημέρα, η γυναίκα μίλησε στον αδερφό της και αργότερα έφαγε και ήπιε νερό.
Αυτή τη στιγμή, η 67χρονη έχει ξεπεράσει το «θάνατό» της και ζει κανονικά στο σπίτι του ιερέα αδερφού της.


Βαζει ψυχη το κοριτσι!!!

Αν βάζεις ψυχή στο όργανο...
musicheaven.gr

Β. Τσιαμη: Sexy εμφανιση στη Μυκονο! (βιντεο και φωτο)




Στη Μύκονο πέρασε ένα μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών η Βιβή Τσιάμη. Το σέξι μοντέλο αποχωρίστηκε για λίγο τον σύντροφό της Γιώργο Πρίντεζη και βρέθηκε στο κοσμοπολίτικο νησί με την παρέα της. 

Η Βιβή απόλαυσε στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς στις παραλίες του νησιού αλλά και ήρεμες βραδινές βόλτες στα πλακόστρωτα σοκάκια. 

Φυσικά, αυτό που κέρδισε τις εντυπώσεις είναι το καλλίγραμμο κορμί της! Η πρώην Playmate τράβηξε τα βλέμματα των λουόμενων με την σέξι εμφάνιση της και τα 12 τατουάζ που κοσμούν το σώμα της.


Άλλωστε την αγάπη της αυτή για τα τατουάζ την έχει περάσει και στον μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού με τον οποίο είναι μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια.
Δες φωτογραφίες από τις βουτιές της στο νησί των Ανέμων:
























ΠΑΟΚ: Ποινικη διωξη σε Ζαγορακη

Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θοδωρή Ζαγοράκη και στον αντιπρόεδρο Ηλία Βιολίδη για απιστία και υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος.



Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θοδωρή Ζαγοράκη και στον αντιπρόεδρο Ηλία Βιολίδη για απιστία και υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Αγγελιοφόρου" η εισαγγελία αφού παρέλαβε το πόρισμα των ελεγκτών του ΣΔΟΕ καθώς και τα στοιχεία του ελέγχου που διενήργησαν οι ορκωτοί ελεγκτές διαπιστώνει αδιαφανείς διαδικασίες στην οικονομική διαχείριση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ καθώς και ένα θολό τοπίο στο καθεστώς χρηματικής διευκόλυνσης που είχε δημιουργηθεί με τις επιταγές του Ηλία Βιολίδη.

Στο πόρισμα που έχει στα χέρια της εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης περιγράφεται ακόμη και δάνειο ύψους 110.000 ευρώ που έδωσε η ΠΑΕ σε υπάλληλό της! 

Όπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μεταβίβαζε τις επιταγές του Βιολίδη σε πιστωτές της και στη συνέχεια επέστρεφε τα χρήματα αυτά σε τραπεζικό λογαριασμό του αντιπροέδρου του ΠΑΟΚ. 

Σύμφωνα με τον έλεγχο από τις συναλλαγές αυτές φαίνεται να επωφελείται ο Ηλίας Βιολίδης και να ζημιώνεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ!  

Όπως αναφέρεται στο πόρισμα  πολλές από τις επιταγές που έδωσε ο πρώην αντιπρόεδρος ως χρηματική διευκόλυνση είτε σφραγίστηκαν είτε ακυρώθηκαν παρά το γεγονός ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ του είχε επιστρέψει ολόκληρο το ποσό της αξίας των επιταγών που έδινε.

"Το συνολικό ποσό το οποίο ο Ηλίας Βιολίδης είχε διευκολύνει οικονομικά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ λαμβάνοντας εξ ολοκλήρου την επιστροφή σε τραπεζικό του λογαριασμό αλλά δεν έχει εξοφλήσει στους πιστωτές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέρχεται στο συνολικό ποσό των 752.846, 98 ευρώ" επισημαίνεται μεταξύ άλλων στο πόρισμα.

Επίσης στις 8 Μαρτίου 2012 αναφέρεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εμφανίζει στα βιβλία της και μία οφειλή του Ηλία Βιολίδη ποσού 84.120 ευρώ από την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας και ευρωπαϊκών αγώνων.

Αναπάντητα ερωτηματικά προκύπτουν και από τη "ρύθμιση" που έγινε το Φεβρουάριο του 2012 με το Θοδωρή Ζαγοράκη καθώς με απόφαση του Δ.Σ.. δόθηκε στον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ αναδρομική αμοιβή 6.400 ευρώ καθαρά μηνιαίως για το διάστημα που ήταν διευθύνων σύμβουλος ώστε να απαλλαγεί από την υποχρέωση επιστροφής ποσού ύψους 320.476 ευρώ που βγήκαν από τα ταμεία με γραπτές και προφορικές εγκρίσεις για διάφορους σκοπούς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ! 

 

Τα πιο extreme κουρεματα που ειδατε ποτε!

Δείτε τα:






































νυχτερινο σαβουριασμα


Κάπως έτσι θα μπορούσαμε να αποδώσουμε σε απλά ελληνικά το Night Eating Syndrome, ένα σύνδρομο που που καταβάλλει όλο και περισσότερο κόσμο τα τελευταία χρόνια με αρνητικά αποτελέσματα στην υγεία μας.


Κάπως έτσι θα μπορούσαμε να αποδώσουμε σε απλά ελληνικά το Night Eating Syndrome, ένα σύνδρομο που που καταβάλλει όλο και περισσότερο κόσμο τα τελευταία χρόνια με αρνητικά αποτελέσματα στην υγεία μας. Τα συμπτώματά του είναι απλά. Το άτομο που πάσχει από Night Eating Syndrome περνά όλη τη μέρα σχεδόν (ή και εντελώς) νηστικό, έχοντας μάλιστα την εντύπωση πως έτσι κάνει δίαιτα. Όταν όμως γυρίζει σπίτι το βράδυ, το αίσθημα της πείνας έχει γίνει τόσο έντονο με αποτέλεσμα να αρχίσει να τρώει ό, τι βρίσκει μπροστά του, σε μεγάλες ποσότητες και χωρίς μέτρο. Έτσι όχι μόνο δυσκολεύεται στο να κοιμηθεί, αλλά με τον καιρό αυτή η διατροφική συνήθεια φέρνει πολλά παραπανίσια κιλά και επηρεάζει με τον χειρότερο τρόπο την υγεία. Αναγνωρίζεται κάτι από όλα αυτά στην καθημερινότητά σας, μήπως;

http://www.queen.gr

Εικονες περα απο καθε λογικη!

ΑΝΗΣΥΧΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ - ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΥΠΟΓΕΙΟΥΣ ΗΧΟΥΣ

Μαχαράστρα, Ινδία 

Εκθέσεις για μυστηριώδεις υπόγειους ήχους στην περιοχή Jawhar. 

Εχουν ενημερώσει οι κάτοικοι την τοπική διοίκηση να φέρουν βοήθεια από ειδικούς γεωλόγους για να διαλευκάνουν τα αίτια πίσω από το φαινόμενο. 

Οι κάτοικοι του χωριού Kadidond έχουν παραπονεθεί αρκετές φορές για ακρόαση ήχων από τις 25 Αυγούστου.

Μετά από αυτό, αξιωματούχοι επισκέφθηκαν το χωριό για μια επιτόπια εκτίμηση μεταξύ των ανήσυχων χωρικών.

Ο Tehsildar Urmila Patil είπε ότι επισκέφτηκε το χωριό μετά από καταγγελίες για υπόγειες εκρήξεις. Ο Patil δήλωσε ότι αμέσως ήρθε σε επαφή με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία στη Βομβάη και τους είπε για τους μυστηριώδεις ήχους. 

Η διοίκηση έχει ζητήσει τώρα απο γεωλόγους εμπειρογνώμονες να επισκεφθούν το χωριό και να δώσουν τη γνώμη τους σχετικά με τους ανεξήγητους ήχους.



18:05 σεισμος πρωτοφανους ισχυος στην Κοστα Ρικα



Ισχυρότατος σεισμός έγινε πριν από λίγο στην Κόστα Ρίκα, ο οποίος μετρήθηκε στους 7,9 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ.
Έχει εκδοθεί ανακοίνωση για τσουνάμι.
Οι τοπικές αρχές προσπαθούν να εκκενώσουν την περιοχή προκειμένου να μην υπάρξει τεράστιος αριθμός θυμάτων.


Δηλητηριωδης αραχνη γιατρευει τη στυτικη δυσλειτουργια



Εντυπωσιακή ανακάλυψη γιατρών στη Βραζιλία

Εκατομμύρια άνδρες που υποφέρουν από στυτική δυσλειτουργία φαίνεται πως έχουν βρει έναν αναπάντεχο σύμμαχο: την πιο δηλητηριώδη αράχνη στον κόσμο!

Μάλιστα! Το δηλητήριο της βραζιλιάνικης αράχνης που φέρει το ταιριαστό όνομα «φονεύτρια» (Phoneutria nigriventer ), φαίνεται να έχει ισχυρή δράση κατά της στυτικής δυσλειτουργίας.

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησαν Αμερικανοί και Βραζιλιάνοι γιατροί και δημοσιεύθηκε στην ιατρική επιθεώρηση The Journal of Sexual Medicine, το δηλητήριο της αράχνης περιέχει μία τοξίνη που μπορεί να λύσει το πρόβλημα-ταμπού των ανδρών.

Η τοξίνη επιδρά με τον ίδιο τρόπο που δρουν όλα τα φάρμακα κατά της στυτικής δυσλειτουργίας: προκαλεί διάταση των αιμοφόρων αγγείων και αυξάνει τη ροή του αίματος.

Μέχρι στιγμής, η τοξίνη PnTx2-6 έχει χορηγηθεί μόνο σε ποντίκια και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και ο τρόπος με τον οποίο διαπίστωσαν οι επιστήμονες τις ευεργετικές ιδιότητες του δηλητηρίου: άνδρες που είχαν πέσει «θύματα» της αράχνης, ανέφεραν ότι μετά το δάγκωμα είχαν παρατηρήσει σημαντική βελτίωση στις ερωτικές τους επιδόσεις!

http://www.aniwthoi.net

το χρωμα των μαλλιων μας και ο χαρακτηρας μας

Τι θέλουμε να δείξουμε εμείς και πώς εκλαμβάνουν την εικόνα μας οι άλλοι;




Οι γυναίκες έχουμε συχνά την τάση να εκφραζόμαστε με τα μαλλιά μας- είτε με το χρώμα είτε με το κούρεμα οι πιο τολμηρές. Το χρώμα έχει την ιδιότητα να επηρεάζει τη διάθεσή μας τόσο σαν εξωτερικός παράγοντας όσο και πάνω μας. Αυτός είναι ένας λόγος άλλωστε που επιλέγουμε να κάνουμε δραστικές αλλαγές στο χρώμα της κουπ μας πχ όταν περνάμε από μία ερωτική απογοήτευση ή όταν δεν νιώθουμε καλά στη ζωή μας.
Προσπαθούμε με άλλα λόγια να προκαλέσουμε την αλλαγή μέσα μας αλλάζοντας την εικόνα που βλέπουμε στον καθρέφτη. Καθόλου άδικα μιας και στις περισσότερες των περιπτώσεων πιάνει! Ας πάμε να δούμε όμως τι σημαίνει το κάθε χρώμα μαλλιών και τι εντύπωση δίνει...
Πλατινέ: Ένα χρώμα που αν συνδιαστεί με ένα κλασικό στυλ ή ένα αντισυμβατικό grunge μπορεί να δώσει τον ορισμό του απόλυτου chic. Είναι ένα χρώμα που θέλει να τραβά την προσοχή και δείχνει συχνά χαρακτήρες των άκρων. Στη συνηθέστερη μορφή του βέβαια: καμμένο ξανθό, μάλλον την εντύπωση του φτηνού και προκλητικού δίνει ιδίως όταν συνδιαστεί με πολύ σέξι ρούχα.
Καστανόξανθο με κοκκινωπές ανταύγειες: Λαμπερό, αισιόδοξο και ζωντανό χρώμα είναι ιδιαίτερα ελκυστικό ενώ μπορεί να ερμηνευτεί και σαν "κραυγαλέο", ανάλογα με την απόχρωση της ανταύγειας που έχουμε επιλέξει. Οι μεγάλες αντιθέσεις δείχνουν kitsch και το kitsch δεν αρέσει σε κανέναν.
Ανοιχτό καστανό: θεωρείται πρακτικό και κλασικό χρώμα για γυναίκες που δέχονται τον εαυτό τους και τους αρέσει η σταθερότητα και το φυσικό στλ. Από την αρνητική του πλευρά δείχνει κάπως βαρετό και άχρωμο, υπονοώντας για εσένα ότι η γυναίκα αποφεύγει τις αλλαγές και δεν παίρνει ρίσκα στη ζωή της.
Καστανό: είναι ένα συντηρητικό χρώμα που μπορεί να είναι in τους χειμερινούς μήνες και να ταιριάζει με το δέρμα μας αλλά ίσως υποδηλώνει έλλειψη φαντασίας. Οι άντρες πάντως προτιμούν το λαμπερό καστανό, αλλά δεν συμπαθούν τη θαμπή εκδοχή αυτής της απόχρωσης.
Σκούρο καστανό και μαύρο: δείχνουν ότι είσαι μυστηριώδης χαρακτήρας με καλλιτεχνικές τάσεις, αλλά υπάρχει και το ενδεχόμενο να τονίζουν την πιο σκοτεινή πλευρά του εαυτού μας. Το μαύρο ειδικά δείχνει άγριο σε γυναίκες με αδρά χαρακτηριστικά και υπονοεί ότι το άτομο είναι τον άκρων.

Μελί: είναι μια ζεστή, ελκυστική απόχρωση που εκφράζει νεανική ανεμελιά ενώ δεν συνδέεται με αρνητικές πλευρές όπως το πλατινένιο ξανθό που είναι πιο εξεζητημένο.

Κόκκινo: το χρώμα του πάθους στα μαλλιά  δημιουργεί την εντύπωση ότι είσαι φλογερή και δυναμική γυναίκα αλλά από την αρνητική πλευρά μπορεί να θεωρηθεί επιθετικό και υπερβολικό.

Γκρίζο: σε μία γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας με προσεγμένο στυλ μπορεί να αντιμετωπιστεί σαν αποδοχή του εαυτού της και άποψη. Αν όμως η γυναίκα δεν έχει άποψη στο ντύσιμο ή είναι νεότερη με λευκές τρίχες το πιθανότερο είναι να περνά την εντύπωση του ατόμου που παραμελεί την εμφάνιση και την υγιεινή του ενδεχομένως ενώ πολλοί θεωρούν ότι ίσως υποφέρει και από κατάθλιψη.

Απιστευτο: 7.000 ανθρωποι εχουν μπλε αιμα!

Εντύπωση προκαλεί η είδηση ότι 7.000 άτομα σε όλο τον κόσμο, έχουν μπλε αίμα.

Την αποκάλυψη έκαναν επιστήμονες, εξηγώντας ότι οι γαλαζοαίματοι δεν τυγχάνουν... «ευγενικής καταγωγής» απλά ο σίδηρος στο αίμα τους, έχει αντικατασταθεί από χαλκό.

Καθηγητής στο Κέντρο Αιματολογίας του Λονδίνου Efresi Robert, εξήγησε: «Στον κόσμο υπάρχουν περίπου 7000 άτομα των οποίων το αίμα έχει μια μπλε απόχρωση. Αποκαλούνται κυανητικοί από το cyanea (Λατινικά – μπλε)., χωρίς την αλλαγή όμως των λειτουργιών του, το χρώμα μπλε-ιώδες προέρχεται από τις προσμείξεις χαλκού και σιδήρου ». Αποκάλυψε μάλιστα, ότι το μπλε αίμα, είναι η εξέλιξη του αίματος, καθώς στο μπλε δεν επιτίθενται μικρόβια και πήζει ίσως και 3 φορές πιο γρήγορα από το κανονικό αίμα.Οι επιστήμονες, από την άλλη, αποδίδουν την εμφάνιση κυανητικών με τους νόμους της εξέλιξης.

Στην περίπτωση των φυσικών καταστροφών ή περιβαλλοντικών μεταβολών ή αλλαγή επιδημιών, όταν τα «κανονικά» πεθαίνουν τα «μετατραπόμενα» μένουν ζωντανά και δημιουργούν νέους πληθυσμούς.

Οι κυανητικοί δεν υποφέρουν από τις συνήθεις ασθένειες του αίματος – τα μικρόβια αποτυγχάνουν να επιτίθενται στα κύτταρα του χαλκού. Το μπλε αίμα πήζει πολύ πιο γρήγορα και ακόμη και οι σοβαροί τραυματισμοί δεν προκαλούν αιμορραγία.


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger