Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

10 λογοι που ενας σκυλος ειναι καλυτερος απο εναν ανδρα

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012



Είναι μια άποψη και αυτή...
Δείτε τους λόγους...

1. Γιατί είναι πιστός και όταν γερνάς δε σε παρατάει ψάχνοντας για νεότερο ιδιοκτήτη.

2.Γιατί είναι υπάκουος και καταλαβαίνει όταν του λες "οχι".

3.Γιατί δε δυσκολεύεται να δείξει την αγάπη του μπροστά σε κοσμο.

4.Γιατί δεν επιδεικνύεται στους φίλους του όταν κοιμηθεί με κάποια.

5.Γιατί δεν αισθάνεται ότι απειλείται από την εξυπνάδα σου.

6.Γιατί αισθάνεται ντροπή όταν παρεκτραπεί.

7.Γιατί σ'επιθυμεί όταν λείπεις.

8.Γιατί το παραδέχεται όταν ζηλεύει.

9.Γιατί δεν κριτικάρει τους φίλους σου.

10.Γιατί όταν σε φιλάει το κάνει από αγάπη και όχι για να σε καλοπιάσει όταν θέλει να νυχτοπερπατήσει με τους φίλους του.


Αλήθεια, το πιστεύετε;

χωρις γιατρους και φαρμακα οι ασφαλισμενοι του ΕΟΠΥΥ


Mε πενθήμερη επίσχεση εργασίας ξεκινούν από αύριο τις κινητοποιήσεις τους οι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ γιατροί. Την απόφαση έλαβαν η Ένωση Ιατρών ΕΟΠΥΥ και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών. Την ίδια στιγμή ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής διέκοψε από χθες την επί πιστώσει χορήγηση φαρμάκων για τους ασφαλισμένους του Οργανισμού, συμμετέχοντας στις Πανελλαδικές κινητοποιήσεις που είχε προκηρύξει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος. Στο χορό των κινητοποιήσεων απειλούν να μπουν και οι νοσοκομειακοί γιατροί. 

Οι νοσοκομειακοί γιατροί προειδοποίησαν με «σκληρές κινητοποιήσεις» αν η κυβέρνηση προχωρήσει στη περικοπή «επιπλέον 8% στο ειδικό ιατρικό μισθολόγιο», δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται να διαπραγματευθούν ούτε ένα ευρώ από το μισθό τους.
Παράλληλα, και φαρμακευτικές εταιρείες σταματούν τη χορήγηση φαρμάκων στα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ, καθώς τα χρέη το Οργανισμού ξεπερνούν κάθε προηγούμενο.
Η κινητοποίηση των γιατρών θα λάβει μορφή επαναλαμβανόμενων πενθήμερων επισχέσεων εργασίας. Ανάλογα με τα παραγόμενα αποτελέσματα, θα προκύπτουν και οι ανάλογες συλλογικές αποφάσεις. Τη Δευτέρα πάντως, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) θα συναντηθεί με τη Διοίκηση του Οργανισμού, προκειμένου να συζητηθούν οι λόγοι και το πλαίσιο της επίσχεσης, καθώς και τα κρίσιμα ζητήματα της Υγείας.
Συνωστισμός στα φαρμακεία
Με φόντο τις κινητοποιήσεις γιατρών και φαρμακοποιών οι ασφαλισμένοι έσπευσαν την περασμένη Πέμπτη και Παρασκευή να «γράψουν» τα φάρμακά τους, με αποτέλεσμα μέσα μόνο σε δύο ημέρες να καταχωρηθούν περίπου 590.000 συνταγές συνολικά, από τις οποίες 270.000 συνταγογραφήθηκαν από τους ιατρούς και 320.000 εκτελέστηκαν από τους φαρμακοποιούς.

Το υπουργείο Υγείας σκληραίνοντας τη στάση του, έχει πει ότι ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας θα εξοφλεί κατά προτεραιότητα τα φαρμακεία που εξακολουθούν να εκτελούν συνταγές για ασφαλισμένους του.

«Υιοθετώντας πρακτικές άλλων εποχών, ανακοίνωσαν την πρόθεση τους να χρηματοδοτήσουν απεργοσπαστικό μηχανισμό μέσα στον κλάδο των φαρμακοποιών. Αν υλοποιηθεί θα πρόκειται για απόφαση ντροπής, που θυμίζει μαύρες εποχές και υποβαθμίζει την ποιότητα της δημοκρατίας μας» σχολίασε ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αθηνών, Κώστας Λουράντος.
Ο ΕΟΠΥΥ σε μια προσπάθεια μείωσης της ταλαιπωρίας των ασφαλισμένων, ενέκρινε την απόδοση δαπάνης κοστολογημένων παρακλινικών εξετάσεων απευθείας στους ασφαλισμένους με παρακράτηση συμμετοχής τους 15%, εφόσον ο οικείος Ιατρικός Σύλλογος ή ο οικείος σύλλογος εργαστηριακών γιατρών, έχει προβεί σε έγγραφη ενημέρωση τού ΕΟΠΥΥ.

Η πληρωμή θα γίνεται με υποβολή από τον ασφαλισμένο τού παραπεμπτικού τού θεράποντα γιατρού, με το είδος των αναγκαίων εξετάσεων και την εξοφλητική απόδειξη παροχής υπηρεσιών τού εργαστηρίου ή του εργαστηριακού γιατρού, με τη συνολική αξία των εξετάσεων αυτών. Για χειρόγραφα παραπεμπτικά, των οποίων η αξία υπερβαίνει το ποσό που ορίζεται από τις διατάξεις τού κανονισμού παροχών τού ΕΟΠΥΥ, απαιτείται έγκριση ελεγκτή ιατρού, ενώ δεν θα αποδίδεται κανένα ποσό για μη κοστολογημένες εξετάσεις.
Υπενθυμίζεται ότι οι ασφαλισμένοι ήδη από το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου πληρώνουν το σύνολο της αξίας των φαρμάκων από την τσέπη τους, καθώς οι φαρμακοποιοί προχώρησαν στην αναστολή της χορήγησης φαρμάκων επί πιστώσει στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, διεκδικώντας άμεση αποπληρωμή των οφειλών.

Τη Δευτέρα αναμένεται συνάντηση του υφυπουργού Υγείας με τους φαρμακοποιούς.
Οι γιατροί διεκδικούν:
1) η υπογραφή συλλογικών συμβάσεων του ΕΟΠΥΥ τόσο για τους συμβεβλημένους γιατρούς όσο και για τους μη συμβεβλημένους
2) η δυνατότητα ελεύθερης συνταγογράφησης χωρίς περιορισμούς (όσον αφορά τον αριθμό συνταγών, φαρμάκων και αναλωσίμων)
3) η δυνατότητα εκτέλεσης των παραπεμπτικών για εργαστηριακές εξετάσεις σε ΟΛΑ τα εργαστήρια (μικροβιολογικά, ακτινολογικά ) και όχι μόνο στα συμβεβλημένα με τον ΕΟΠΥΥ μεγάλα «Διαγνωστικά Κέντρα».

Ο ΙΣΑ καταθέτοντας εμπεριστατωμένες και νομικά τεκμηριωμένες εισηγήσεις θα δώσει λύσεις για τα σοβαρότατα ζητήματα:
1) της απευθείας χρηματοδότησης του Ε.Ο.Π.Υ.Υ,
2)της δημιουργίας Διαρκούς Επιτροπής Διαχειριστικού Ελέγχου του ΕΟΠΥΥ
3) της πρόβλεψης σαφούς χρονοδιάγραμματος αποπληρωμής των 570.000.000 ΕΥΡΩ των παλαιοτέρων οφειλών
4) της χρηματοροής των  ιατρικών επισκέψεων και πράξεων εντός του χρονικού διαστήματος των 45 ημερών
http://www.tanea.gr/



Δειτε: “τα προστυχα τα μαυρα τα εσωρουχα" της Κατερινας Παπουτσακη!



Δες άφθονο φωτογραφικό υλικό της Κατερίνας Παπουτσάκη πολλά χρόνια πριν ντυθεί νυφούλα.

Με μαύρα εσώρουχα σαν αυτά που λέει και το τραγούδι του Νίκου Καρβέλα “τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχα σου”. Γλέντα τους οφθαλμούς σου μέχρι πρωίας. Η ηθοποιός σέξι όσο ποτέ άλλοτε. Καλούς απογόνους Κατερίνα.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, όπως είχε φωτογραφηθεί για ελληνικό (ακόμα δεν την έχει ανακαλύψει ο διεθνής Τύπος) life style περιοδικό. Το κόνσεπτ την ήθελε να νιώθει άνετα μέσα από φτιαγμένα με πολυτελή υλικά μαύρα εσώρουχα και να δίνει λάγνο βλέμμα στο φακό.


Η θηλυκότητά της έκανε το φωτογράφο να στέκεται με δέος. Πόσο μάλλον τους αναγνώστες του περιοδικού. Δείτε τις φωτογραφίες και συμφωνείστε μαζί μας ότι η Κατερίνα είναι ο απόλυτος ορισμός του σέξι!

Το Found.gr ξετρυπώνει καθημερινά τις μεγαλύτερες προσφορές και τις στεγάζει συγκεντρωμένες για να τις βρίσκετε εύκολα. Εγγραφείτε στο newsletter του Found.gr για λαμβάνετε κάθε πρωί όλες τις νέες προσφορές στο email σας και κερδίστε χωρίς κλήρωση μία τράπουλα - χαρτοκοπτική, με δωρεάν αποστολή. Κάντε Click Εδώ



Το Found.gr ξετρυπώνει καθημερινά τις μεγαλύτερες προσφορές και τις στεγάζει συγκεντρωμένες για να τις βρίσκετε εύκολα. Εγγραφείτε στο newsletter του Found.gr για λαμβάνετε κάθε πρωί όλες τις νέες προσφορές στο email σας και κερδίστε χωρίς κλήρωση μία τράπουλα - χαρτοκοπτική, με δωρεάν αποστολή. Κάντε Click Εδώ

η μπιρα βοηθαει στην καλη λειτουργια της καρδιας και των αγγειων

Νέα επιστημονικά δεδομένα έφερε στο φως η καινοτόμος έρευνα του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής μαζί με την 1η Παθολογική Προπαιδευτική Κλινική της Ιατρικής σχολής Αθηνών στο νοσοκομείο Λαϊκό και το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, για τη θετική συνεισφορά της μπίρας στη
ν καλή λειτουργία της καρδιάς και των αγγείων.

Η έρευνα αποτελεί μία πρωτοβουλία Ελλήνων Επιστημόνων που πραγματοποιείται για πρώτη φορά μιας και δεν έχει διεξαχθεί στο παρελθόν παρόμοια έρευνα σε διεθνές επίπεδο για τη μπίρα. Η έρευνα παρουσιάστηκε από την ελληνική αποστολή στο 80ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Αθηροσκλήρωσης στο Μιλάνο.

Ιούλιος 2012: Τα δεδομένα που υπάρχουν παγκοσμίως από έρευνες για την επίδραση της κατανάλωσης της μπίρας, στην λειτουργία της καρδιάς και των αγγείων συγκριτικά με τα υπόλοιπα αλκοολούχα ποτά είναι ελάχιστα και στην αντίστοιχη βιβλιογραφία υπάρχει ένα μεγάλο κενό. Για τον λόγο αυτό το Ελληνικό Ινστιτούτο Διατροφής σε συνεργασία με την Πρώτη Προπαιδευτική Παθολογική Πανεπιστημιακή Κλινική, της Ιατρικής Σχολής Αθηνών στο Λαϊκό Νοσοκομείο και το τμήμα Επιστήμης - Διαιτολογίας - Διατροφής στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο δημιούργησαν ένα ερευνητικό πρωτόκολλο και πραγματοποίησαν την πρώτη μελέτη για την επίδραση της μπίρας και των επιμέρους συστατικών της, αλκοόλ και αντιοξειδωτικές ουσίες, στην ενδοθηλιακή λειτουργία και την αρτηριακή σκληρία. Μία μελέτη που φαίνεται να πραγματοποιείται για πρώτη φορά σε διεθνές επίπεδο μιας και κανένας φορέας μέχρι σήμερα δεν είχε αναλάβει την πρωτοβουλία να μελετήσει τις ευεργετικές ιδιότητες της μπίρας στον οργανισμό στο πλαίσιο πάντα μια ήπιας κατανάλωσης.
Η έρευνα έγινε σε νέους υγιείς, άνδρες, μη καπνιστές, ηλικίας 28.5±5.2 έτη. Οι εθελοντές κατάφεραν με κατανάλωση 400ml μπίρας να μειώσουν μεταγευματικά τον κίνδυνο για μελλοντικά καρδιαγγειακά επεισόδια και να βελτιώσουν την αγγειακή τους λειτουργία. Πιο αναλυτικά, η κατανάλωση μέτριας ποσότητας μπίρας από τους υγιείς άνδρες οδήγησε σε μια σαφή βελτίωση της ενδοθηλιακής τους λειτουργίας η οποία ήταν εμφανής σε όλο το μεταγευματικό διάστημα κατά το οποίο έγιναν οι μετρήσεις της μελέτης (2 ώρες) καθώς επίσης βελτίωσε σημαντικά την αρτηριακή σκληρία καθ' όλη τη διάρκεια της μελέτης. Τέλος, οριακά έδρασε ευεργετικά στη μείωση του φορτίου της καρδιάς γεγονός, που διήρκησε 2 ώρες μεταγευματικά.
Τα πλήρη αποτελέσματα της μελέτης παρουσιάστηκαν, από την ελληνική αποστολή, την κα Καλλιόπη Καρατζή, διδάσκουσα του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας Διατροφής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, τον κ. Χάρη Γεωργακάκη, Πρόεδρο του ΕΙΔ, τον κ. Κωνσταντίνο Ξένο, Αντιπρόεδρο του ΕΙΔ και τον κ. Γιάννη Χρύσου, Γεν. Γραμματέα του ΕΙΔ, σε ένα από τα μεγαλύτερα ιατρικά συνέδρια της Ευρώπης, στο 80ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Αθηροσκλήρωσης, που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο, 25 – 28 Μαΐου 2012..
Ο Χάρης Γεωργακάκης, Πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής, αναφέρει: «Η μπίρα αποτελείται ένα ποτό ευρείας κατανάλωσης αλλά πέρα από μια αγαπημένη συνήθεια για πάρα πολύ κόσμο, ερευνητικά δεδομένα σχετίζουν συστατικά της μπίρας με την καλή υγεία του οργανισμού. Ιδιαιτέρως φαίνεται ότι κάποια συστατικά που περιέχονται μέσα στη μπίρα έχουν θετική επίδραση στα αγγεία μας».
Ενώ ο Γιάννης Χρύσου, Γενικός Γραμματέας Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής, δήλωσε: «Με την μελέτη αυτή αρχίζουν να τεκμηριώνονται επιστημονικές απόψεις της τελευταίας δεκαετίας. Από τα στοιχεία της έρευνας φαίνεται ότι η κατανάλωση μπίρας, όταν γίνεται με μέτρο, ενδεχομένως να μπορεί να αποτελέσει εκτός από απόλαυση και μέσο για την προστασία της καρδιάς και των αγγείων. Σε μία εποχή που η ερευνητική απόδειξη αποτελεί προϋπόθεση, η μπίρα λαμβάνει μία από τις πρώτες θέσεις στην επιλογή αλκοολούχων ποτών για την προαγωγή της υγείας»

http://www.queen.gr/


«Καψε» το σουτιεν…!

Συλλογή από κορίτσια που απεχθάνονται τα σουτιέν...

 
































































































































































































ksenixtis.gr


ο αθανασιος διακος σουβλατζης και ρατσιστης κερατας



Η σκηνοθέτις του έργου δηλώνει ότι κάθε κόρη Έλληνα θα είναι καλό να πάει με έναν μαύρο 


Σχεδόν 200 χρόνια μετά τον μαρτυρικό του θάνατο, αφού σουβλίστηκε από τους Τούρκους στην Αλαμάνα, ο Αθανάσιος Διάκος «επιστρέφει» στην Αθήνα του σήμερα, δια χειρός και εμπνεύσεως της συγγραφέως, ηθοποιού και σκηνοθέτιδας Λένας Κιτσοπούλου.

Η ίδια, όπως δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα εμπνεύστηκε και παρουσίασε τον ήρωα της Επανάστασης ως βαρύμαγκα ιδιοκτήτη σουβλατζίδικου με τζιν και τσαρούχια, που βρίζει και δέρνει τη γυναίκα του επειδή τη ζηλεύει, ώσπου εκείνη τελικά τον απατά με Κούρδο λαθρομετανάστη.

Στη φαντασία της κυρίας Κιτσοπούλου, ο «κερατάς» Αθανάσιος Διάκος στο τέλος σκοτώνει την έγκυο γυναίκα του σε ένα έγκλημα πάθους. 

Κι όλα αυτά σε μια παράσταση που επιδοτήθηκε από τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων και βιντεοσκοπήθηκε για εκπαιδευτικούς σκοπούς ενώ προβλήθηκε τον περασμένο Ιούλιο στο πλαίσιο του φετινού προγράμματος εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Αθηνών στο θέατρο Πειραιώς. 

Στόχος της κυρίας Κιτσοπούλου είναι να δείξει ότι ακόμη και σήμερα μπορούν να υπάρξουν ήρωες στην καθημερινότητα. Όσο για τις δηλώσεις της σκηνοθέτιδας σχολιάζονται ποικιλοτρόπως στα κοινωνικά δίκτυα.

Όπως δήλωσε σε άρθρο της, «Κάθε κόρη Έλληνα είναι καλό να πάει με έναν μαύρο. Οι Έλληνες όμως είναι ακόμα ρατσιστές και θέλουν να διαιωνιστεί η δική τους φάτσα, ο δικός τους κ… κι ας είναι δύο επί δύο». 

Ενώ συμπληρώνει «Δεν έχει σκεφτεί ποτέ ο Έλληνας πατέρας “μακάρι την κόρη μου να την γ… ένας ωραίος μαύρος, να βγει και το εγγονάκι ωραίο. Όοοοχι! Προτιμάει να διαιωνίσει τη φάτσα του, προτιμάει το εγγονάκι του να γίνει 1,50 μ. στο ύψος αλλά να του μοιάζει».

Γερμανια: Με καθυστερηση μισου αιωνα η συγγνωμη για τη θαλιδομιδη

 Προσβεβλημένα νιώθουν ωστόσο τα θύματα του διαβόητου φαρμάκου για εγκύους
 Από διαδήλωση κατά του μνημείου το οποίο δημιουργήθηκε από την εταιρεία που παρήγαγε τη θαλιδομίδη υπέρ των θυμάτων του διαβόητου φαρμάκου
 
 



 Η γερμανική εταιρεία Gruenenthal που παρασκεύαζε το διαβόητο φάρμακο θαλιδομίδη για την πρωινή ναυτία στις εγκύους απολογήθηκε για πρώτη φορά στα θύματα που γεννήθηκαν χωρίς άκρα, ωστόσο πολλοί ασθενείς απέρριψαν τη συγγνώμη που ήρθε με καθυστέρηση 50 ετών και δεν συνοδεύεται από ανάληψη της ευθύνης.

«Ζητάμε συγχώρεση που για σχεδόν 50 χρόνια δεν βρήκαμε τρόπο να σας προσεγγίσουμε σαν άνθρωποι προς ανθρώπους» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Gruenenthal Χάραλντ Στοκ. «Ζητάμε να θεωρήσουμε τη μακρά σιωπή μας ένδειξη του σοκ που μας προκάλεσε η μοίρα σας».

Η απολογία του Στοκ από την πόλη Στόλμπεργκ όπου βρίσκεται η έδρα της εταιρείας δεν φαίνεται να άφησε ικανοποιημένα τα θύματα: «Πιστεύουμε ότι μια ειλικρινής και γνήσια απολογία πρέπει να συνoδεύεται από ανάληψη της ευθύνης. Η εταιρεία δεν το έχει κάνει αυτό και μας έχει πραγματικά προσβάλει» δήλωσε στο ραδιόφωνο του BBC o Ντικ Ντόμπρικ, ο οποίος γεννήθηκε χωρίς χέρια.

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο πρόεδρος της οργάνωσης Thalidomide UK, Φρέντι Αστμπουρι, ο οποίος απέρριψε τη συγγνώμη της Gruenenthal και ζήτησε χρηματική αποζημίωση των θυμάτων.

Ανάλογες δηλώσεις ήρθαν από θύματα και δικηγόρους θυμάτων στην Ιαπωνία και την Αυστραλία.

Η θαλιδομίδη είναι ένα ισχυρό κατασταλτικό που κυκλοφόρησε από το 1957 έως το 1961 ως φάρμακο για την αϋπνία και για την πρωινή ναυτία στις εγκύους. Η χρήση του οδήγησε σε 10 με 20 χιλιάδες γεννήσεις παιδιών με σοβαρές δυσμορφίες, κυρίως κοντά ή ανύπαρκτα άκρα, καθώς και βλάβες σε εσωτερικά όργανα.

Τα περισσότερα κρούσματα καταγράφηκαν στη Γερμανία, τη Βρετανία, την Ιαπωνία, τον Καναδά και την Αυστρία. Στις ΗΠΑ, η θαλιδομίδη ουδέποτε έλαβε έγκριση για χρήση στη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Το τεράστιο σκάνδαλο της θαλιδομίδης οδήγησε τελικά σε αυστηροποίηση των κλινικών δοκιμών για την έγκριση φαρμάκων.

Στη Γερμανία, εξωδικαστικός συμβιβασμός που ανακοινώθηκε το 1970 οδήγησε στη δημιουργία ταμείου 150 εκατ. ευρώ για περίπου 3.000 θύματα, ενώ στην Αυστραλία και άλλες χώρες εκκρεμούν εκατοντάδες αγωγές εναντίον της Gruenenthal και των αντιπροσώπων της.

Η θαλιδομίδη συνεχίζει σήμερα να κυκλοφορεί ως φάρμακο για τη λέπρα και το πολλαπλό μυέλωμα, μια μορφή καρκίνου του μυελού των οστών, ενώ δοκιμάζεται για άλλες παθήσεις όπως η αρθρίτιδα και το AIDS.
 
 
 
 

Τεσσερις τροποι να χασετε βαρος χωρις γυμναστικη

Τέσσερις τρόποι να χάσετε βάρος χωρίς γυμναστική


Μην αγχώνεστε θα τα καταφέρετε.
Μπορεί να νομίζουμε πως κάνοντας γυμναστική από το πρωί ως το βράδυ και ακραίες δίαιτες θα χάσουμε τα παραπανίσια κιλά των διακοπών, η αλήθεια όμως είναι πως μπορούμε να τα καταφέρουμε και χωρίς βασανιστήρια, χρησιμοποιώντας μικρά τρικ.

Χρησιμοποιείστε λαχανικά σε κάθε γεύμα. Τα διάφορα ζαρζαβατικά εκτός του ότι είναι νόστιμα και χορταστικά έχουν την ιδιότητα να αντισταθμίζουν τις θερμίδες που βάζουμε από το κρέας και τα γαλακτοκομικά.

Μην ξεχνάτε να τρώτε κάτι το απόγευμα. Πολύ συχνά η λαιμαργία μας πιάνει το απόγευμα ή πριν πάμε για ύπνο. Προτιμήστε ένα φρούτο ή μία μπάρα δημητριακών προκειμένου να μην πέσετε μετά με τα μούτρα σε κάτι παχυντικό που θα σας κάνει να νιώσετε τύψεις.

Μην τσιγκουνεύεστε τα υλικά. Για να αδυνατίσετε πρέπει να χρησιμοποιείτε λαχανικά, καρπούς, κρέας, φρούτα και προΐόντα από κάθε κατηγορία. Συχνά μειώνουμε τα υλικά σε μία σαλάτα ή ένα γεύμα προκειμένου να χάσουμε θερμίδες, ενώ το μόνο που καταφέρνουμε είναι να βαρεθούμε και να αναζητήσουμε κάτι πιο νόστιμο που θα μας οδηγήσει σε περιττά κιλά.

Ελέγξτε τις μερίδες σας. Φροντίστε να μοιράζεστε το φαγητό σας και προσφέρετε από το πιάτο σας στους φίλους σας για να μην έχετε αυξομειώσεις στο βάρος που δε θα σας αρέσουν καθόλου.
 
 

Σεξ στη θαλασσα; Οχι και τοσο καλη ιδεα!

Είναι ο ήλιος, είναι το καλοκαίρι, είναι οι διακοπές, η διάθεση που αλλάζει, η ερωτική επιθυμία που αυξάνεται, το τοπίο, η ερημική παραλία, ο έρωτας...


Σεξ στη θάλασσα; Όχι και τόσο καλή ιδέα!

Ωραία όλα αυτά... Ωραία και η ιδέα για σεξ μέσα στη θάλασσα. Έχει τα υπέρ του. Τα κατά του όμως είναι αν όχι περισσότερα, σίγουρα ισχυρότερα.

Τα υπέρ
Στα υπέρ μπορείς να τοποθετήσεις όλα τα παραπάνω. Με λίγα λόγια, εδώ ανήκει το μυαλό. Το εγκεφαλικό παιχνίδι, η σκέψη, η αίσθηση, η φαντασία. Το παραμύθι...

Τα κατά
-Εδώ, ανήκει η πραγματικότητα. Και μην περιμένεις να ακούσεις ως πρώτο επιχείρημα τη γνωστή φράση που λέει πως αν κάνεις σεξ στη θάλασσα υπάρχει ο κίνδυνος να κολλήσεις με τον άλλον. Αυτό είναι μύθος, σύμφωνα με τον γυναικολόγο, Θεόδωρο Φυτρόπουλο, ο οποίος είναι κατηγορηματικός στο ότι αποκλείεται να "κολλήσεις". Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο στα ζώα.

-Θα ακούσεις όμως όμως τη φράση που λέει πως αν κάνεις σεξ στη θάλασσα μπορείς να "κολλήσεις" διάφορα μικρόβια. "Σκέψου ότι με τη διείδυση του πέους διοχετεύεται στον κόλπο σου και θαλασσινό νερό το οποίο περιέχει βακτήρια και λοιπούς μικροοργανισμούς που δεν υπάρχει λόγος να κατοικοεδρεύουν στο σώμα σου" σημειώνει ο γυναικολόγος.

-"Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ταλαιπωρηθείς από κολπίτιδες και τραχηλίτιδες" συνεχίζει ο γυναικολόγος, Θεόδωρος Φυτρόπουλος.

-Όσο για την ηδονή; Είναι όλα και πάλι μόνο στο μυαλό και στο concept. Πουθενά αλλού. Το τεκμηριώνει και η επιστήμη. "Το υγρό στοιχείο είναι άκρως ερωτογενές. Στη θάλασσα όμως η χαμηλή θερμοκρασία του νερού δεν επιτρέπει τη μέγιστη απόλαυση κι αυτό γιατί το θαλασσινό νερό τροποποιεί σημαντικά το pΗ του κόλπου με αποτέλεσμα μετά από λίγα λεπτά να μειώνεται η απόλαυση" διευκρινίζει ο κ.Φυτρόπουλος. "Αυτό οφείλεται στην ανεπαρκή λίπανση του κόλπου. Και ως γνωστόν όσο λιγότερο υγρός είναι ο κόλπος τόσο μεγαλώνει το ενδεχόμενο μικροτραυματισμών".

Η χαριστική βολή
Το σεξ στη θάλασσα προϋποθέτει απουσία προφύλαξης και αυτό από μόνο του είναι απαγορευτικό και άκρως επικίνδυνο. Γιατί πως θα βάλεις το προφυλακτικό μέσα στο νερό; Άσε που όπως λέει και ο γυναικολόγος είναι εντελώς ανούσιο.

Τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα είναι από τις πιο ισχυρές μάστιγες της εποχής μας και άκρως επικίνδυνα. Αξίζει να ρισκάρεις; Όχι.

Κράτησε τη θάλασσα για να κάνεις τις βουτιές σου και το ρομαντισμό σου για τα ηλιοβασιλέματα! Πιστεύω. Η απόφαση όμως είναι δική σου.

Extra Bonus
-Υπάρχει περίπτωση να μείνω έγκυος;
Ο γιατρός απαντά: δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Το σπέρμα υπόκειται στη σπερματοκτόνο δράση του θαλασσινού νερού, παρόλα αυτά οι περιπτώσεις εγκυμοσύνης δεν είναι σπάνιες.


αντιμετωπος με UFO βρεθηκε Σερραιος στο Παγγαιο! απιστευτη μαρτυρια

Διαβάστε αναλυτικά τι δηλώνει σε μήνυμα που απέστειλε στο Ser Res Publica ο αυτόπτης μάρτυρας:


Ser Res Publica ήθελα να μοιραστώ με τον κόσμο μία πρωτόγνωρη και πραγματικά περίεργη εμπειρία που μου συνέβη πριν από λίγες ημέρες κατά την διάρκειά ταξιδιού μου στο όρος Παγγαίο. Στόχος της διήμερης επίσκεψής μου στο βουνό ήταν να συλλέξω φωτογραφικό υλικό από την βιοποικιλότητα του βουνού. Το περιστατικό έλαβε μέρος το απόγευμα της πρώτης μέρας όταν στην προσπάθειά μου να εντοπίσω ένα κατάλληλο μέρος να κατασκηνώσω βρήκα μία υπέροχη πλαγιά που είχε θέα στην κορυφή του βουνού γνωστή και ωε «μάτι».

Άφησα τις αποσκευές μου σε κοντινό ξέφωτο και άρχισα να απολαμβάνω το ηλιοβασίλεμα, όταν σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από εμένα είδα ένα ιπτάμενο αντικείμενο να προσεγγίζει την θέση μου. Αρχικά νόμισα πως ήταν ελικόπτερο ή κάποιο άλλο αεροσκάφος, αλλά καθώς συνέχισε να με προσεγγίζει παρατήρησα πως το όχημα είχε τριγωνικό σχήμα και στο κέντρο του υπήρχε ένας σφαιρικός θαλαμίσκος. Το περίεργο όχημα μήκος 10 μέτρων όπως κατάφερα να το υπολογίσω σταμάτησε γύρω στα 800 μέτρα από τη θέση μου και άρχισε να εκπέμπει έναν περίεργο μηχανικό ήχο που έμοιαζε με σάλπιγγα.

Τότε από το κάτω μέρος του άνοιξε κάτι σαν πόρτα και μικρές φωτινές σφαίρες στο μέγεθος μπάλας διαχύθηκαν γύρω από το σκάφος. Στη συνέχεια τα σφαιροειδείς αντικείμενα κατευθύνθηκαν προς το δάσος λες και έψαχναν για κάτι. Το σκηνικό κράτησε για ένα τέταρτο και στη συνέχεια τα αντικείμενα επέστρεψαν στο σκάφος.

Αμέσως το τριγωνικό σκάφος έκανε μεταβολή και με απίστευτη επιτάχυνση κατευθύνθηκε βορειοδυτικά και χάθηκε εν ριπή οφθαλμού. Δεν ξέρω τη ήταν το αντικείμενο που είδα, πρώτη φορά στη ζωή μου βλέπω κάτι τέτοιο, δεν πιστεύω στα UFO και αν κάποιος μου δώσει μία λογική εξήγηση θα τον πιστέψω. Βέβαια κάποιος θα μπορούσε να μου πει πως θα μπορούσα να τραβήξω κάποιες φωτογραφίες, αλλά δυστυχώς είχα ξεχάσει την μηχανή στη τσάντα μου και δεν ήξερα αν θα προλάβαινα".

ToGaMaTo

Το Metal Gear επιστρεφει με νεο τιτλο και ταινια [video]

Με την ονομασία Metal Gear Solid: Ground Zeroes, η δημοφιλής σειρά της Konami επιστρέφει και πάλι με έναν...
ολοκαίνουργιο τίτλο αποκλειστικά για PC.

Στην πρώτη αποκλειστική παρουσίαση του νέου videogame, όσοι παρεβρέθηκαν εκεί είχαν μόνο καλά λόγια να πουν και δικαιολογημένα. 

Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένονται σύντομα να αποκαλυφθούν, όμως υπάρχει και μια άλλη είδηση που προκάλεσε ενθουσιασμό στις τάξεις των fans του Metal Gear και ο λόγος είναι η ταινία που πρόκειται να δημιουργηθεί σε συνεργασία με την Columbia Pictures. Ακόμα δεν γνωρίζει κανένας πολλά για αυτό το project, αλλά όλοι ελπίζουν το αποτέλεσμα να είναι ανάλογο του videogame.



whos.gr


Ερευνα που ανοιγει τα ματια: πως αντιμετωπιζει ο αντρικος εγκεφαλος μια γυναικα με μπικινι;


Μία μελέτη του αμερικάνικου πανεπιστημίου του Princeton σχετικά με τις λειτουργίες του αντρικού εγκεφάλου, ήρθε να επιβεβαιώσει όλα αυτά που σέρνετε στο λεγάμενο κάθε φορά που σας «συνδέει με Κάιρο».

Το θέμα της έρευνας απλό. Οι άντρες που θα συμμετείχαν στο πείραμα θα έπρεπε να κοιτάξουν φωτογραφίες γυναικών με μαγιό. Μέχρι στιγμής μια χαρά δουλειά μας φαίνεται, διόλου κουραστική και ιδιαίτερα ευχάριστη. Όταν ακούσετε, ή μάλλον όταν διαβάσετε τα αποτελέσματα σας παρακαλούμε να καθίσετε στη θέση σας, να αφήσετε κάτω το κινητό σας τηλέφωνο και να μην εκσφενδονίσετε τίποτα στο κεφάλι του αγοριού σας καθότι αυτός μπορεί να είναι η εξαίρεση στον κανόνα.

Όπως παρατηρήθηκε από τους επιστήμονες η περιοχή του αντρικού εγκεφάλου που ενεργοποιήθηκε δεν ήταν αυτή που συνηθίζεται όταν παρατηρεί ανθρώπους και γενικότερα όντα, αλλά εκείνη που επεξεργάζεται άψυχα αντικείμενα.

Οι ερευνητές σοκαρίστηκαν καθώς η αντίδραση αυτή ήταν πρωτοφανής και κατέληξαν στο συμπέρασμα πως οι λεγάμενοι μας βλέπουν όντως σαν ένα «κομμάτι κρέας».

Μετά από αυτό οι οδηγίες μας και οι πολύτιμες συμβουλές μας θα ήταν προκειμένου να σας εκτιμήσει για τα χαρίσματά σας, το μυαλό σας και τον ψυχολογικό σας κόσμο να ντυθείτε και να αποφεύγετε να τα πετάτε έξω όταν βρίσκεται τριγύρω σας. Ας φάει μάτια ψάρια!



http://www.queen.gr

Oι Domenica σε μινι περιοδεια

Oι Domenica σε μίνι περιοδεία
Χαρακτηριστικό παράδειγμα συγκροτήματος που η μουσική τους μιλάει σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας, οι Domenica μέσα στον Σεπτέμβρη κάνουν μια mini μεν δυναμική δε τουρνέ. Ιωάννινα, Πάτρα, Ξάνθη και Θεσσαλονίκη οι σταθμοί τους, απόδειξη ότι το διαχρονικό pop/rock σχήμα έχει οπαδούς παντού. 

Οι Domenica ήδη απολαμβάνουν καλό air play με το καινούργιο τραγούδι τους Μια ματιά σου μπορεί που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι, συνοδευόμενο μάλιστα από ένα πολύ ωραίο video clip του ιταλού σκηνοθέτη Domenico Fusco. ΟΙ Domenica παραμένουν σταθεροί στα χαρακτηριστικά που τους έχουν χαρίσει καταξίωση για παραπάνω από μία δεκαετία στην Ελλάδα με τραγούδια επιτυχίες όπως τίτλο Μέσα στη βουή του δρόμου και Λίγη ζωή ακόμη και μετά από την πορεία 5 studio δίσκων και εκατοντάδων συναυλιών: Μελωδικότητα, στακάτο παίξιμο, απροσποίητη παρουσία πάνω στη σκηνή, μεγάλο μουσικό  εύρος στις συνθέσεις.

Τα παραπάνω επιβεβαιώθηκαν και από τη θριαμβευτική παρουσία τους στο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη στις 19 Ιουνίου όπου ο κόσμος παραληρούσε στο άκουσμα τραγουδιών όπως το Άχρηστα Ρολόγια ή στις προαναφερθέντες επιτυχίες.

Γι αυτό και ο δρόμος προς τη σκηνή και η τουρνέ γι αυτή τη μπάντα είναι …μονόδρομος. Εκεί εκφράζεται απόλυτα, εκεί επικοινωνεί με το κοινό της και εκεί δείχνει την παντοτινή της αξία. Ακολουθούν οι ημερομηνίες εμφάνισης της μπάντας:
6 Σεπτεμβρίου > Ξάνθη - (Γιορτές Παλιάς Πόλης)7 Σεπτεμβρίου > Ιωάννινα - Πάρκο Λιθαρίτσια (Φεστιβάλ ΚΝΕ)8 Σεπτεμβρίου > Πάτρα -ΤΕΙ (Φεστιβάλ ΚΝΕ)12 Σεπτεμβρίου > Ναυτικός όμιλος Καλαμαριάς (Διοργάνωση του Ερωτικός 9.48 FM)13 Σεπτεμβρίου > Ανοικτό Θέατρο Δήμου Συκεών Θεσσαλονίκης (Συναυλία Φιλανθρωπικού Χαρακτήρα).


Εξορκιστης ζητουσε να κανει sex, για να διωξει τα φαντασματα!

Ένας εξορκιστής από το Hong Kong κατηγορήθηκε ότι εξαπάτησε μία νεαρή κοπέλα, καθώς της είχε τάξει ότι, αν κάνει sex μαζί του, τα φαντάσματα που την ενοχλούν θα απομακρυνθούν από κοντά της! Ο Chow Kam-wah, ετών 52, αντιμετώπισε τρεις διαφορετικές κατηγορίες και μία κατηγορία, αυτή του βιασμού της 19χρονης κοπέλας.

Ο Chow εξαπάτησε την κοπέλα, που πίστευε ότι έβλεπε και την παρακολουθούσαν φαντάσματα και έκανε τρείς φορές sex μαζί της με το αζημίωτο (η κοπέλα πλήρωνε για κάθε «συνεδρία»), κάτω από ιδιαίτερο τελετουργικό, στο ίδιο του το σπίτι στο Hong Kong από τον Μάρτιο έως τον Μάιο του 2009. Αρχικά, έκαψε θυμίαμα, στη συνέχεια σχημάτισε διάφορα σύμβολα κάτω στο πάτωμα και ζωγράφισε σύμβολα στην πλάτη της κοπέλας και έπειτα έκανε sex μαζί της. Τον Σεπτέμβριο του 2009 ο Chow την παρέσυρε σε ένα απομακρυσμένο πάρκινγκ αυτοκινήτων και τη βίασε. Ο Chow δήλωσε ότι είναι αθώος, αλλά κατηγορήθηκε για εξαπάτηση και βιασμό και καταδικάστηκε στις σε 11 μήνες φυλάκιση από το Ανώτατο Δικαστήριο του Hong Kong.


Δειτε την Ελενη Μενεγακη στην πρωτη της γυμνη φωτογραφηση!


Είναι μια από τις φωτογραφίες που το "Λενιό" θέλει να ξεχάσει. Και είναι λογικό. Είναι τόσο διαφορετική απο το σήμερα ε; Αν γινόταν ο χρόνος να γυρίσει πίσω η Ελένη Μενεγάκη θα προσπαθούσε να σβήσει την παραπάνω φωτογραφία...

Δείτε διαφορά τεράστια στο...μαλλί της...Δείτε με προσοχή. Πάμε στο θέμα μας τώρα και θα μεταφερθούμε στη δεκαετία του '90... και πιό συγκεκριμένα στις αρχές της, όταν η άγνωστη τότε κοπέλίτσα Ελένη προσπαθούσε. Το πάλευε να μπεί στο χώρο των media, παρατηρώντας και σχολιάζοντας πίσω απο τις μεγάλες κουρτίνες των πλατό του Mega τις μεγάλες τότε παρουσιάστριες. Ήταν η εποχή που έλεγε: "Εγώ θα γίνω καλύτερη άπ΄όλες" . Όμως τα ΟΧΙ ήταν πολλά. Το κορίτσι βλέποντας πως τα πράγματα ήταν δύσκολα και δεν υπήρχε η άνεση να "εισχωρήσει" στα παρεάκια- τουλάχιστον τότε- που όριζαν τους "μπροστινούς" προσπαθήσε με άλλα μέσα να γίνει γνωστή. Επέλεξε τον δρόμο του μόντελινγκ και το καστανό κορίτσι τα κατάφερε. Από βίντεο κλιπ και editorial μόδας, μέχρι διαφημίσεις στην τηλεόραση. Ωστόσο αυτό που εκείνη την εποχή είχε περισσότερα χρήματα, ήταν οι αισθησιακές φωτογραφίσεις. Και μπορεί τώρα πια ούσα καταξιωμένη παρουσιάστρια να δηλώνει αντίθετη στις καυτές φωτογραφήσεις...ωστόσο πρίν χρόνια πόζαρε ολόγυμνη με μόνο "ρούχο" τα πυκνά μαλλιά της...Παλιές κακές εποχές...επιλογές.. 




http://blogs.gossip-tv.gr


Η «μαγεια» πισω από τις ταινιες & σειρες (Video)

Η «μαγεία» πίσω από τις ταινίες & σειρές

Πολλές φορές τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται και αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν μιλάμε για το Hollywood. Ακολουθεί ένα αποκαλυπτικό video σχετικά με το πως δημιουργείται η «μαγεία» που κάνει την διαφορά στον κινηματογράφο και σε πολλές τηλεοπτικές σειρές…




 

Αποκαλυπτικη φωτο: Ελληνιδα Celebrity φωτογραφιζεται γυμνη κατω απο την επιφανεια της θαλασσας!!!


Αυτό το κορίτσι δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο. Μπήκε το Φθινόπωρο κι εκείνη επιμένει και μας βομβαρδίζει με εικόνες καλοκαιρινές. Και να ταν ένα μαγιό, ένα παρεό κάτι; Τίποτε. Δεν παίρνει χαμπάρι λέμε. Βουτάει και φοράει μόνο το πάνω μέρος. Ο λόγος για την σοφία Λάττα. την γυμνάστρια που μάλλον θέλει να ξεπεράσει την Πάζιου σε ευρηματικότητα. τι άλλο θα δω. Ανέβασε την φωτογραφία πριν λίγες ώρες στη σελίδα της και κοντέψαμε να μείνουμε…Αλλά έτσι είναι…Το παιδί και το…στο νερό κάνουν γιορτή!!!

http://blogs.gossip-tv.gr

Ζαρτιερες φορουσε στον γαμο η Κειτ!


Οργιάζει η φαντασία των Βρετανών καθώς δημοσιεύτηκαν οι φωτογραφίες με τα σέξι λευκά εσώρουχα της Μίντλετον στον γάμο με τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου Γουίλιαμ…

Η Δούκισα του Κέμπριτζ δεν διαφέρει και πολύ από μια κοινή θνητή όταν πρέπει να πέσει στο κρεβάτι με τον άντρα των ονείρων της. Ζαρτιέρες, κάλτσες με σιλικόνη, δαντέλες ασορτί με το νυφικό και σουτιέν με ενίσχυση από μια δημοφιλή εταιρεία –προσιτή σε όλα τα βαλάντια- φέρεται να επέλεξε, λοιπόν, η Κέιτ Μίντλετον για τη πρώτη νύχτα του γάμου της με τον διάδοχο της Ελισσάβετ, Γουίλιαμ.


Σχεδιάστρια της Ultimo βέβαια απέφυγε να πει ξεκάθαρα ότι η Κέιτ φορούσε αυτά τα εσώρουχα αλλά παραδέχτηκε πως η νέα νυφική σειρά που βγαίνει στο εμπόριο έχει ακριβώς την ίδια δαντέλα από την οποία ήταν φτιαγμένο το νυφικό (της Κέιτ Μίντλετον). Το σλόγκαν για το λανσάρισμα της σειράς μάλιστα είναι «γιατί όλα κορίτσια έχουν δικαίωμα να νιώθουν πριγκίπισες τη μέρα του γάμου τους».


Μετά από όλα αυτά, λοιπόν, λογικό ήταν όλοι οι Βρετανοί να πιστεύουν πως είδα από την κλειδαρότρυπα ποιά εσώρουχα φορούσε η μέλλουσα σύζυγος του βασιλιά στον υπέρλαμπρο γάμο που παρακολούθησαν εκατομμύρια άνθρωποι. Κι έτσι όλοι πλέον μπορούν να δουν… αυτό που είδε εκείνη τη μέρα μόνο ο Γουίλιαμ.





Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger