Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΜΟΝΙΚΑ ΠΙΕΤΡΑΣΙΝΣΚΑ Και το σαγόνι... στο πάτωμα!

Τρίτη 15 Μαΐου 2012



Το supermodel από την Πολωνία έχει φτιαχτεί για να φοράει εσώρουχα…
Δεν θα διαφωνήσετε πουθενά, πιστέψτε μας…



















Η Gracyanne Barbosa είναι ένα αυθεντικό Βραζιλιάνικο κορμί στο Paparazzo



Η Gracyanne Barbosa είναι ένα αυθεντικό Βραζιλιάνικο κορμί στο Paparazzo Φεβρουαρίου 2012

Δείτε την




 






Travolta-ga(y)te: Τα σημάδια που θα έπρεπε να μας έχουν θορυβήσει



Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις ήταν οι φορές που ο John Travolta μας ώθησε να αμφισβητήσουμε τον ανδρισμό του τα τελευταία... 30(!) χρόνια. Εμείς δεν θέλαμε να το δεχτούμε. Μέχρι που ήρθε η μήνυση από τον μασέρ.
Την προηγούμενη εβδομάδα ζήσαμε μεγάλες στιγμές στον κυβερνοχώρο διαβάζοντας τα κορυφαία σημεία της μήνυσης που κατέθεσε ένας κάποιος μασέρ για σεξουαλική παρενόχληση κατάτου George Clooney, του James Franco, του John Travolta.
Ιλαρές στιγμές αυτής της μηνυτήριας αναφοράς:
- Ο Τραβόλτα (φέρεται να) χάιδεψε τα γεννητικά όργανα του μασέρ
- Τα "προσόντα" του Τραβόλτα περιγράφονται ως όχι και ιδιαίτερα πλούσια
- Ο Τραβόλτα (φέρεται να) ζήτησε συγγνώμη στον μασέρ για το "θάρρος" του, εξηγώντας ότι το Hollywood ελέγχεται από "gay Εβραίους που σε προωθούν με αντάλλαγμα λίγες στιγμές σεξουαλικής ανταπόδοσης"
Κοιτώντας πίσω και μελετώντας το Phenomenon (1996) Travolta, συνειδητοποιούμε ότι ο μόνος λόγος που δεν θέλαμε να συνειδητοποιήσουμε (επίτηδες το ξαναγράφω, γιατί πρόκειται για άρθρο συνειδητοποίησης) ότι ο John είναι gay ήταν για να μην πικράνουμε τους γονείς μας.

Γιατί ο John φώναζε. Ή για την περίσταση, ΞΕΦΩΝΙΖΕ αραιά και που.

Ο χορός και ο ιδρώτας στο Staying Alive
Μπροστά σε αυτό, οι σβούρες και τα twist του John στο Grease και το Pulp Fiction ήταν οι πιο αντρουά στιγμές στην ιστορία του χορευτικού κινηματογράφου.
Σημείωση: Δεν μας ξεγελάει η κορδέλα αλά Ράμπο.
Η υπόθεση Paul Barresi
O Paul Barresi, ένας auter κινηματογραφιστής αισθησιακών ταινιών-ντετέκτιβ-ηθοποιός-celebrity γενικά έχει ισχυριστεί δημοσίως ότι είχε δύο χρόνια σχέση με τον John πίσω στα 1982, όταν ο Travolta τον είχε ακολουθήσει στα ντους ενός γυμναστηρίου στο Λος Άντζελες.
Η αποκάλυψη έγινε το 1990, ενώ μερικούς μήνες μετά ο Barresi πήρε πίσω τις αποκαλύψεις δίνοντας ακόμη περισσότερη τροφή σε όσους αντι-Τραβολτικούς ισχυρίζονται ότι η πολύ ισχυρή δικηγορική του ομάδα άρχισε να σβήνει τις "κλήσεις" με ανταλλαγές κάτω από το τραπέζι. Ανταλλαγές σίγουρα όχι σεξουαλικές.
Η σιγουριά της Carrie Fisher
Η Carrie Fisher, για όσους δεν ξέρουν, είναι η Princess Leia. Συζητώντας δημοσίως πριν μερικούς μήνες για τις έντονες φήμες ότι η γυναίκα του John Travolta, Kelly Preston, κινδυνεύει περισσότερο από μουστακαλήδες τύπους παρά από καλλίγραμμα μοντέλα, δήλωσε με χαρά:

"Η αίσθησή μου για τον Travolta είναι ότι όλοι ξέρουμε πως είναι gay και δεν μας ενδιαφέρει κιόλας. Λυπάμαι που δεν νιώθει άνετα να το παραδεχτεί"

Ο κόντρα (λέμε τώρα) ρόλος στο Hairspray
O Travolta έπαιξε την εύσωμη μητέρα της εκπληκτικής Nikki Blonsky και (μεταξύ μας) ήταν πειστικότερος απ' ό,τι σε αναρίθμητες άλλες χολιγουντιανές του απόπειρες.
Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους:

Το ίδιο και η φωτογραφία από το Welcome Back, Kotter
 
Κούκλα. Το "Welcome Back, Kotter" ήταν μια αμερικάνικη sitcom, στην οποία συμμετείχε ο μικρός (τότε) John στα μέσα των 70s.
Το φιλί στον Kirk Douglas
Ο John δεν σεβάστηκε ούτε ένα από τα 90 (τότε) χρόνια του Kirk Douglas και τον φίλησε (-αιφνιδίασε) κατά τη διάρκεια μιας απονομής στο Λος Άντζελες το 2007.
Μπόνους: το μάτι του Kirk που μόλις γύρισε.


Και δύο μικρές στιγμές για προβληματισμό
 
Be a man, John. Παραδέξου το να τελειώνουμε. Βούηξε και το...

Το «θανατηφόρο» κορμί τής Stacy Keibler


Τυχερός ο George Clooney

Η Stacy Keibler φωτογραφίζεται για το περιοδικό Self αποδεικνύοντας ότι το καλλίγραμμο σώμα της είναι σίγουρα ένα από τα στοιχεία που «κέρδισαν» έναν ορκισμένο εργένη σαν τον George Clooney.

Η σεξοβόμβα φαίνεται πώς έχει πέσει με τα... μούτρα στη γυμναστική και τα αποτελέσματα είναι ορατά. Κοιλιά επίπεδη και καλογυμνασμένα πόδια, η 32χρονη έχει κορμί που... φυσάει. Με μικροσκοπικό σορτς, με κολλητό λευκό παντελόνι και με αναλογίες που δεν περνάνε απαρατήρητες φωτογραφίζεται και μας δείχνει την πιο σέξι πλευρά της.










Σοφά λόγια...


Ο μικρός βούδας....
Δείτε τι λέει...










http://himaira.blogspot.com/

Γνωστή ηθοποιός σε ερωτικές περιπτύξεις μπροστά στα έκπληκτα μάτια του κόσμου



Η γνωστή ηθοποιός φαίνεται ότι είναι πολύ άτακτο κορίτσι. Μπορεί πρόσφατα να τα ξαναβρήκε με τον πρώην αγαπημένο της, ωστόσο αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο για να επιδοθεί σε ερωτικές περιπτύξεις με νέο παρτενέρ σε γνωστό στέκι των Αθηνών.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η όμορφη ηθοποιός μπήκε στο club με ύφος πολλών καρδιναλίων και μεγάλο τουπέ και μάλιστα αρνήθηκε να πληρώσει τον λογαριασμό γιατί όπως είπε είναι διάσημη ηθοποιός. Λίγη ώρα αργότερα ενώ έπινε το ποτό της, πήγε να καθίσει μαζί της ο ιδιοκτήτης του club. Περιζήτητος εργένης με πολλές αιθέριες υπάρξεις να τον περιτριγυρίζουν ο εν λόγω κύριος έκανε παρέα στην ηθοποιό. Μετά από λίγο οι αγκαλιές και τα παθιασμένα φιλιά έδιναν και έπαιρναν, μεταξύ του επιχειρηματία και της ηθοποιού. Έκπληκτοι οι θαμώνες του μαγαζιού τους κοιτούσαν να ερωτοτροπούν. Ήταν τόσο μεγάλο μάλιστα, το πάθος τους, που ξέχασαν ότι βρίσκονται σε δημόσιο χώρο, και λίγο έλειψε να γίνει το θέαμα...αυστηρώς ακατάλληλο. Καλά ο επιχειρηματίας είναι ελεύθερος κι ωραίος, η ηθοποιός που μόλις τα ξαναβρήκε με τον σύντροφό της δεν φοβήθηκε μήπως τους πετύχει κανένας γνωστός; Είναι femme fatale και το χαίρεται! Ας είναι όμως πιο προσεκτική γιατί μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη... τρεις και την κακή του μέρα.

Διαγωνισμός ομορφιάς για... «τραβεστί»



Οι φωτογραφίες που θα δείτε στη συνέχεια είναι από τον διαγωνισμό ομορφιάς για τραβεστί που διεξάγεται κάθε χρόνο στην Ταϊλάνδη. Σε αυτόν λαμβάνουν μέρος εκατοντάδες διαγωνιζόμενες από όλη την Ταϊλάνδη...
















http://www.kamikazi.gr/ 

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger