Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Βλεπουν τα προσωπικα τους μηνυματα τους στο facebook

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012


Έντονες ανησυχίες έχει προκαλέσει το γεγονός πως κάποιοι από τους χρήστες του δημοφιλέστατου κοινωνικού δικτύου βλέπουν τα μηνύματα από το inbox για τα έτη 2007, 2008 και 2009 παρουσιάζονται σε κοινή θέα στο προφίλ τους.


Οι αγγλόφωνοι χρήστες, δηλαδή των χωρών ΗΠΑ, Μ. Βρετανία και Καναδά δεν έχουν παρατηρήσει το φαινόμενο, εκτός από κάποιους Βρετανούς.
Η πρώτη περίπτωση που παρατηρήθηκε μήνυμα να εμφανίζεται στo Timeline είναι στην Γαλλία, ενώ εν συνεχεία ακολούθησαν παρόμοιες περιπτώσεις.

http://www.newsbomb.gr/

Η Imogen Thomas με sexy εσωρουχα … και απιστευτο μπουστο !!

Δείτε τις φωτογραφίες...












ΤΡΑΓΙΚΟ Αυτοκτονησε οταν ειδε τον ομαδικο βιασμο της κορης του


Ο πατέρας μιας 16χρονης από το χωριό Dabra της Ινδίας αυτοκτόνησε πίνοντας δηλητήριο όταν είδε σε βίντεο την κόρη του που είχε πέσει θύμα ομαδικού βιασμού από οκτώ άντρες.
Το περιστατικό συνέβη στις 9 Σεπτεμβρίου. Η οικογένεια προσπάθησε να το κρατήσει μυστικό, αλλά λίγες ημέρες μετά ένας από τους βιαστές της ανήλικης κοπέλας κυκλοφόρησε στο χωριό εικόνες από το βιασμό. Ο πατέρας της νιώθοντας βαθιά ντροπή και μη αντέχοντας τον «εξευτελισμό» στο χωριό του αυτοκτόνησε.
Ένας άντρας συνελήφθη χτες ως ύποπτος για συμμετοχή στο βιασμό, ενώ κατηγορούνται ακόμη 11 άντρες, οι τέσσερις εκ των οποίων διατελούσαν χρέη «φύλακα» ενώ οι υπόλοιποι ασελγούσαν επάνω στο κορμί της 16χρονης, αναφέρει η ιστοσελίδα NDTV.
Η είδηση προκάλεσε την έντονη αντίδραση των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι πραγματοποίησαν ειρηνική πορεία έξω από το νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε η σορός του πατέρα της.


http://www.radar.gr

Η κ. Σταματη νομιζει οτι βρισκεται σε διακοπες και απαιτει.....



Οι τρελές απαιτήσεις της και οι παραγγελίες στα αγγλικά

Ηταν ένα μεσημέρι του Αυγούστου. Από το πρώτο κελί της γυναικείας πτέρυγας των Φυλακών Κορυδαλλού ακούγεται μια βραχνή φωνή που φωνάζει προς τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους στα αγγλικά.

Έκπληκτος ο σωφρονιστικός υπάλληλος προσπαθεί να καταλάβει τι είναι αυτό το «kitchen paper» που θέλει η επονομαζόμενη και «αυτοκράτειρα» των φυλακών για να ξεκινήσει το γεύμα της.

Η μη γνώση της αγγλικής γλώσσας αποτελεί για την κυρία Βίκυ Σταμάτη μία ακόμη αφορμή για να καταθέσει αναφορά σε βάρος των δεσμοφυλάκων της. Το συνηθίζει άλλωστε. Στη διάρκεια της παραμονής της στις γυναικείες φυλακές έχει καταθέσει τουλάχιστον δέκα αναφορές σε βάρος του προσωπικού παραπονούμενη για το… service.

Όπως γράφει σήμερα το «Πρώτο Θέμα», η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου δεν θέλει να αντιληφθεί την πραγματικότητα. Γι’ αυτήν οι Φυλακές Κορυδαλλού είναι το εξοχικό της, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι το υπηρετικό προσωπικό και οι συγκρατούμενές της ανάγωγοι γείτονες που αναγκαστικά πρέπει να συμβιώσει μαζί τους. Δεν είναι τυχαίο πως τις πρώτες ημέρες που πέρασε την πύλη των φυλακών συνέχιζε να ασχολείται με τον θυρεό που παζάρευε να αποκτήσει για το σπίτι της, ως σύμβολο της οικογενειακής παντοδυναμίας.

Οσοι τη γνωρίζουν και συνομιλούν μαζί της διαπιστώνουν ένα και μόνο πράγμα: η Βίκυ Σταμάτη αρνείται να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή και βρίσκεται σε κατάσταση παράκρουσης.

Πιστεύει ότι ο επίσης έγκλειστος σύζυγός της έχει δύναμη και ισχύ και διαπληκτίζεται καθημερινά μαζί του γιατί δεν κάνει όσα πρέπει ώστε να αφεθεί ελεύθερη, ενώ ακολουθεί μια επιθετική τακτική που έχει ως αποτέλεσμα να την εγκαταλείπουν όλοι και να φεύγουν μακριά της.

Μέχρι και ο δικηγόρος της κ. Βασίλειος Χειρδάρης διέκοψε τη συνεργασία μαζί της, ανακοινώνοντας με μια λιτή αλλά σκληρή αναφορά την πλήρη διαφωνία του στον τρόπο χειρισμού της υπόθεσης.

Οσοι έχουν την… ατυχία να τη ζουν από κοντά λένε ότι κερδίζει επάξια τον τίτλο της πιο παράξενης και δύστροπης κρατούμενης.

Αντισηπτικά και σπιτικό φαγητό

Κανείς δεν ξέρει αν τελικά η στάση και η συμπεριφορά της συζύγου του Ακη Τσοχατζόπουλου, που διέπεται από την υπερβολή και την αλαζονεία, αποτελούν μέρος ενός αυτοσχεδιασμού για την υπερασπιστική της γραμμή ή ο τρόπος που αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα.

Η διεύθυνση και οι υπάλληλοι του Κορυδαλλού ανέχονται ως ένα σημείο τα καπρίτσια της κυρίας Σταμάτη και χαίρει μιας προνομιακής μεταχείρισης. Μπορεί να μη μένει στο νεοκλασικό της Διονυσίου Αρεοπαγίτου με θέα τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ωστόσο μοιράζεται ένα κελί με δύο Ελληνίδες κρατούμενες το οποίο, τηρουμένων των αναλογιών, διαθέτει όλα τα κομφόρ: από ψυγείο μέχρι τηλεόραση.

Και εκεί ξεκινάνε οι πρώτες παραξενιές για την άλλοτε πανίσχυρη κυρία υπουργού. Καμία από τις συγκρατούμενές της δεν μπορεί να δει πρόγραμμα αν δεν το εγκρίνει η ίδια. Ούτε το τηλεκοντρόλ δεν μπορεί να ακουμπήσει γιατί αμέσως δέχεται επίθεση από τη Βίκυ Σταμάτη, η οποία, αφού δει να περνάει το δικό της, στη συνέχεια αρπάζει το αντισηπτικό πανάκι και σκουπίζει επιδεικτικά το χειριστήριο για να σκοτώσει τα μικρόβια. Είναι άλλωστε γνωστή η μανία της με την καθαριότητα, που μετά τον εγκλεισμό της ξεπέρασε κάθε όριο.

Καθημερινά παραγγέλνει αντισηπτικά μαντιλάκια και υγρά, κυκλοφορεί με αυτά στην τσέπη και περνάει ένα χέρι ό,τι ακουμπήσει για να μη μολυνθεί, ενώ πλένει συνεχώς τα χέρια της για να βγάλει από πάνω της τους ιούς της φυλακής.

Φυσικά, τόσο με τις δύο συγκατοίκους της στο κελί όσο και με τις υπόλοιπες συγκρατούμενες της πτέρυγας δεν θέλει να έχει καμία απολύτως σχέση. Τόσους μήνες στον Κορυδαλλό και δεν έχει αγγίξει ούτε μία φορά το φαγητό της φυλακής. Τρώει πάντοτε από το φαγητό που της πηγαίνει ο αδελφός της και το οποίο διατηρεί επιμελώς σε ατομικές συσκευασίες μέσα στο ψυγείο της. Εκεί οφείλεται και η αισθητή απώλεια βάρους της άλλοτε «καμπυλωτής» συζύγου του πρώην πρωτοκλασάτου υπουργού.

Είναι από τις λίγες φορές που η διεύθυνση των φυλακών έχει εκπονήσει ειδικό σχέδιο για να μην έρχεται σε επαφή με την κόρη του συζύγου της Αρετή Τσοχατζοπούλου. Οι δύο γυναίκες βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία και δεν συναντιούνται ποτέ, καθώς οι σωφρονιστικοί υπάλληλοί φοβούνται «θερμό επεισόδιο» που θα οφείλεται στην εκρηκτική συμπεριφορά της Βίκυς Σταμάτη. Αλλωστε, όπως λένε πηγές του Κορυδαλλού, η θυγατέρα του πρώην στελέχους του ΠΑΣΟΚ είναι άτομο ήσυχο, που δεν δημιουργεί προβλήματα και διατηρεί χαμηλούς τόνους.

Και αν η γκαρνταρόμπα της περιελάμβανε μοναδικά κομμάτια υψηλής ραπτικής επώνυμων οίκων του εξωτερικού, τώρα βολεύεται με μερικά ζευγάρια πανάκριβων αθλητικών ρούχων. Φόρμες εκατοντάδων ευρώ και αθλητικά παπούτσια αγορασμένα από πασίγνωστο κατάστημα στο Κολωνάκι αποτελούν το καθημερινό outfit της «δύστροπης», όπως την αποκαλούν, κρατούμενης.

Μιας φιλάρεσκης γυναίκας η οποία από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι της στον Κορυδαλλό ζήτησε να της φέρουν την πανάκριβη κρέμα προσώπου που χρησιμοποιεί, λίμα για να περιποιείται τα νύχια της και τσιμπιδάκι για να βγάζει τα φρύδια της. Οπως ήταν φυσικό, κάποια από τα περίεργα αιτήματά της δεν ήταν δυνατόν να ικανοποιηθούν. Η εμμονή της με το τηλέφωνο έχει γίνει θέμα συζήτησης στη φυλακή. Μιλάει καθημερινά πολλές ώρες σαν να βρίσκεται στο σπίτι της, ενώ οι συγκρατούμενες εξοστρακίζονται κακήν κακώς από τα καρτοτηλέφωνα όταν η «αυτοκράτειρα Βίκυ» απασχολεί τη γραμμή.

Οι δικηγόροι της είχαν την… τιμή να δέχονται καθημερινά πολλά τηλεφωνήματά της, ωστόσο η εικόνα που περιγράφουν πολλές συγκρατούμενές της είναι: «Η κυρία να καλεί, να εκφράζει με στεντόρεια φωνή και αγενή τρόπο τα παράπονά της, κάνοντας παύσεις ακόμα και μισού λεπτού, και στη συνέχεια να κλείνει κατάμουτρα στον συνομιλητή το ακουστικό αρνούμενη να ακούσει αυτό που έχει να της πει».

Τα παράλογα αιτήματα

Φυσικά η λίμα για τα νύχια που ζήτησε η Βίκυ Σταμάτη δεν ήταν το πιο ακραίο αίτημά της στη διεύθυνση των φυλακών. Απαιτεί να τη μεταφέρουν μόνη της στο απέναντι κτίριο των φυλακών για να συναντήσει τον σύζυγό της, αρνούμενη να μπει στο λεωφορειάκι με τις υπόλοιπες κρατούμενες που μεταβαίνουν στις ανδρικές φυλακές για να επισκεφθούν -όπως προβλέπεται από τον κανονισμό- τους άνδρες τους.

Ωστόσο εκείνο που την ενόχλησε, καθώς δεν έγινε δεκτό, ήταν το αίτημα να πάει μόνη της με συνοδεία να συναντήσει για δύο ώρες τον γιο της. Η απόρριψη, όπως λένε, έριξε την ψυχολογία της στα Τάρταρα, καθώς τόσους μήνες που βρίσκεται στη φυλακή δεν έχει δει το παιδί της. Χρειάστηκε να περάσουν πολλές μέρες για να ξεπεράσει το σοκ, αφού όπως λένε αυτοί που τη ζουν από κοντά είχε επενδύσει πολλά σε αυτή τη συνάντηση.

Αντίθετα, στις εβδομαδιαίες συναντήσεις που έχει με τον σύζυγό της η στάση της είναι ιδιαίτερα σκληρή. Φωνάζει, μιλάει άσχημα και απαιτεί από τον προφυλακισμένο πρώην υπουργό της VIP ΣΤ' Πτέρυγας των Φυλακών Κορυδαλλού να δώσει εντολή να τη βγάλουν έξω και να επιστρέψει στην παλιά, χλιδάτη ζωή της.

Ο Ακης Τσοχατζόπουλος δεν απαντά στις προκλήσεις της συζύγου του. Δείχνει ψύχραιμος και διαλλακτικός και προσπαθεί να την καθησυχάσει ότι όλα θα πάνε καλά. Η Βίκυ Σταμάτη απαιτεί να ακολουθήσουν επιθετική τακτική, κάτι που ζητούσε επιτακτικά από τους δικηγόρους και των δυο τους.
http://www.newsbeast.gr/

Τα 10 πιο δημοφιλη apps για το 2011.


10.Mixology
Έχεις όρεξη για ένα κοκτέηλ; Το Mixology σου δίνει τη δυνατότητα με τα υλικά που έχεις στη διάθεσή σου να φτιάξεις όμορφα κοκτέηλ για σένα και την παρέα σου. Έξτρα θα απολαύσεις μυστικές συμβουλές για εκρηκτικούς συνδυασμούς, αλλά και τα απαραίτητα για μια τέλεια κάβα.
9.Pandora
Η εφαρμογή Pandora Radio παίζει αποκλειστικά την αγαπημένη σου μουσική! Εισάγεις το όνομα του αγαπημένου σου καλλιτέχνη ή των αγαπημένων σου τραγουδιών και η εφαρμογή θα κατασκευάσει ένα ραδιοφωνικό σταθμό μόνο για σένα! Ανακαλύπτεις συνεχώς καινούρια τραγούδια, τα ακούς και διασκεδάζεις.
8.Netflix
Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Πρόκειται για την για την υπηρεσία διανομής streaming κινηματογραφικού περιεχομένου. Θεωρείται μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ειδικά για ανθρώπους που διανύουν πολλά χιλιόμετρα μιας και τους κρατά απασχολημένους για πολλές ώρες.
7.Fruit Ninja Lite
Ποιος θα πίστευε πως ο εχθρός του Νίντζα θα ήταν ένα φρούτο; Κόψε στη μέση το φρούτο που εκσφενδονίζεται πριν πέσει στο πάτωμα και απόφυγε τις βόμβες! Εάν τύχει να πέσεις πάνω σε μια από αυτές απλά εξαφανίζεσαι. Ένα από τα δημοφιλή παιχνίδια που έδειξε ο κόσμος να προτιμά το 2011.
6.Amazon
Η αγαπημένη βιβλιοθήκη – ηλεκτρονικό κατάστημα από τη στιγμή που απέκτησε το δικό της app εκτοξεύτηκε αφού με την κίνηση του δαχτύλου μπορείς να πλοηγηθείς, να ενημερωθείς και να γεμίσεις το καλάθι αγορών σου. Παράλληλα, η εφαρμογή του Amazon σου δίνει τη δυνατότητα να συγκρίνεις τιμές στα προϊόντα, αλλά και να δεις μικρές φωτογραφίες από το προϊόν.
5.Google Earth
Η μίνι εκδοχή του Google Earth σου δίνει τη δυνατότητα να ταξιδέψεις σε όλο τον κόσμο με ένα κλικ από όπου κι αν βρίσκεσαι. Είτε έχασες τον προσανατολισμό σου, είτε θέλεις να σημειώσεις μια διαδρομή, με το πάτημα του δαχτύλου θα λυθούν όλα μπροστά στην οθόνη του κινητού σου.
4.Angry Birds
Άκρως επικίνδυνο και εθιστικό, το παιχνιδι αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να προσλάβεις πουλιά για να εξουδετερώσεις τα κακά πράσινα γουρούνια που κλέβουν αυγά. Ανήκει στα πιο δημοφιλή παιχνίδια σε όλο τον κόσμο με φανατικούς στο είδος αυτό που κολλάνε μέχρι πρωϊας παίζοντας έναν ακόμη γύρο. Η πραγματική πρόκληση; Να καταφέρεις να αφήσεις το κινητό…
3.Skype
Με τη εφαρμογή του Skype στο κινητό σου συνδέεσαι με τις επαφές σου και μπορείς να κάνεις δωρεάν τηλέφωνα με όλους τους φίλους σου που έχουν Skype. Μπορείς να κάνεις και video κλήση εάν έχεις 3G σύνδεση. Η επικοινωνία σε άλλη διάσταση…
2.Twitter
Ο αντίπαλος του Facebook δεν θα μπορούσε να μην έχει αποκτήσει τη δική του εφαρμογή για το κινητό. Και φυσικά είναι πολύ επιτυχημένη, μιας και μπορείς να tweetάρεις τη φωτογραφία σου την στιγμή που τη βγάζεις, να ανεβάσεις το tweet σου, να κάνεις comment και να ακολουθήσεις τους αγαπημένους σου σταρ ανά πάσα ώρα και στιγμή!
1.Facebook
Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα αυτή και από την κορυφή. Φέρνει ό,τι περισσότερο αγαπάς κοντά σου, στη τσέπη σου, στη τσάντα σου, όπου κι αν πας ανά πάσα ώρα και στιγμή. Με ένα Smartphone πλέον έχεις τη δυνατότητα να είσαι συνέχεια συνδεδεμένος και να μιλάς με φίλους, να ενημερώνεσαι και να επικοινωνείς με όλο τον κόσμο.
menslounge.gr

Η Ακριτα απαντα στον Μπεζο περι σαβουρας



Πρώτη καταχώρηση: 24/09/2012
19:57Lifestyle
Έντονες αντιδράσεις φαίνεται ότι έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Γιάννη Μπέζου, ο οποίος αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί στον τηλεοπτικό χώρο, ανέφερε ότι ''είναι πολύ καλή'' και  ''θα φύγει η σαβούρα''. Μετά την Άννα Χατζησοφιά και η Έλενα Ακρίτα, απαντά στον  ηθοποιό, μέσω facebook.

Διαβάστε την απάντηση της Έλενας Ακρίτας, στον Γιάννη Μπέζο

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΖΟΣ " Η κατάσταση στο τηλεοπτικό πεδίο είναι πάρα πολύ καλή. Σας φαίνεται περίεργο, αλλά όντως έτσι είναι. Μπορεί να μας δυσκολεύει οικονομικά αλλά θα ησυχάσουμε... Θα φύγει η σαβούρα. Έχει γίνει, ευτυχώς, ένα μεγάλο ξεσκαρτάρισμα"...
ΑΠΑΝΤΗΣΗ Τι λες, ρε Γιάννη; Παμε καλά; Και πρώτα απ' όλα, να τοποθετηθώ επί προσωπικού για να μην βρεθεί κανένας πως έχει και "ίδιον όφελος": Εγώ δήλωσει2 χρόνια πριν ότι, όσον αφορά τα σενάρια, κρέμασα τα παπούτσια στα αποδυτήρια και τέλειωσα μ αυτή την ιστορία. (Αν μας πληρώνανε κιόλας, όλους εμάς από "Μυστικά της Εδέμ" που κοντεύουμε 2 χρόνια απλήρωτοι και μας πάνε από σήμερα αύριο, καλά θα ήτανε. Καλά θα ήτανε γιατί τώρα θα μας τα φάνε οι δικηγόροι.) Άρα δεν έχω προσωπικό συμφέρον αλλά κανένα όμως, αν θα γίνουν ή δεν θα γίνουν τηλεοπτικές σειρές. Από κει και πέρα, προσπαθώ να καταλάβω τι εννοείς. "Θα φύγει η σαβούρα;" Ποια ήταν η σαβούρα, Γιάννη; Οι συνάδελφοι σου; Οι συνάδελφοί μου; Οι συνάδελφοί μας, δλδ οι τεχνικοί και οι συντελεστές μιας δουλειάς (εκτός αν εσύ όλους αυτούς δεν τους θεωρείς συναδέλφους σου, τότε πάω πάσο). "Θα φύγει η σαβούρα"; Ποια σαβούρα, γιατί θα τρελαθώ απόψε, Παναγία μου; Ποια σαβούρα; Όλοι αυτοί που ψάχνουν δουλειά; Όλοι αυτοί που δεν έχουν να πληρώσουν νοίκι; Όλοι αυτοί που κάνουν έρανο μεταξύ τους για να σταθούν δίπλα στον άρρωστο συνάδελφο; Αυτοί να φύγουν; Εσύ οκ, δουλεύεις και μαγκιά σου (αν πληρωνόταν και η σεναριογράφος σου και φίλη μου η Χριστίνα καλά θα ήτανε). Αλλά όλοι οι άλλοι; Οι άνεργοι είναι σαβούρα, ε; Προσωπικά είχα την τιμή να συναργαστώ με ανθρώπους σαν τον Γιώργο Μιχαλακόπουλο, την Κάτια Δανδουλάκη, τον Κώστα Καζάκο, τον Κώστα Αρζόγλου, τον Δάνη Κατρανίδη, τον φίλο σου τον Φιλιππίδη, την Όλια Λαζαρίδου, τον Παύλο Χαϊκάλη και τόσους και τόσους άλλους που τώρα βρίσκονται εκτός τηλεόρασης. Και ξέρεις γιατί βρίσκονται εκτός τηλεόρασης, Γιάννη; Σου απαντάω με τα δικά σου λόγια: "Έχει γίνει ευτυχώς ένα μεγάλο ξεσκαρτάρισμα!". Ευτυχώς! Ευτυχώς εσύ έχεις δουλειά... Κοιμήσου ήσυχα... Με την οικονομική κρίση, όλοι οι ατάλαντοι πήγαν σπίτι τους..

http://www.enikos.gr/

πως δεν θα ξενερωσει ποτε βαση του ζωδιου

Αναρωτιέσαι τι πρέπει να κάνεις για να τον κρατήσεις κοντά σου και να μην τρέξει προς άλλη κατεύθυνση;


Αναρωτιέσαι τι πρέπει να κάνεις για να τον κρατήσεις κοντά σου και να μην τρέξει προς άλλη κατεύθυνση; Τι πρέπει να κάνεις τι δεν πρέπει είναι σκέψεις που σε απασχολούν κάθε τρείς και λίγο; Τότε δεν έχεις παρά αν διαβάσεις παρακάτω και να δεις τι δεν πρέπει να κάνεις για να τον κάνεις σκλάβο σου για πάντα!
Κριός: στα αγόρια αρέσουν πολύ τα ραντεβού που είναι φουλ στην ενέργεια και τον ενθουσιασμό και αρχίζουν να το βάζουν στα πόδια αν αρχίζεις να λες συνεχώς στον καλό σου ότι κουράστηκες. Το να ακούσουν τη φράση: "πάμε να φύγουμε , κουράστηκα" είναι πιο ξενερωτικό για εκείνους και από τις τρίχες στη μασχάλη!
Ταύρος: αν ο αγαπημένο σου ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου τότε δεν αντέχει τις γυναίκες που μιλάνε πολύ! Αν του λες πώς ήταν η μέρα σου με κάθε λεπτομέρεια ή τι έφαγες όλη την ημέρα το πιο πιθανό είναι να μη σου δώσει καμία σημασία ακόμη και να είσαι φτυστή η Αντζελίνα Τζολί. Θυμήσου το χρυσό κανόνα της μόδας less is more που βρίσκει εφαρμογή και στην περίπτωση του Ταύρου. Εξάλλου όσα λιγότερα ξέρει τόσα περισσότερα θα θέλει να μάθει!
Δίδυμοι: μπορεί να του αρέσει η επικοινωνία αλλά όταν βλέπει το κορίτσι του να ασχολείται με το facebοοκ και το twitter περισσότερο από ότι με τον ίδιο, τότε αυτομάτως ξενερώνει. Άφησε λοιπόν κάτω το κινητό και το διαδίκτυο και ασχολήσου μαζί του και η τύχη θα είναι με το μέρος σου!

Καρκίνος: οι άντρες που ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου είναι ανεκτικοί με την ακαταστασία μέχρι ενός ορίου. Είναι ok αν αφήσεις ένα δύο πιάτα στο άπλυτα αλλά όταν η στοίβα με τα άπλυτα ρούχα σου φτάσει στο ταβάνι το θέαμα δε θα λειτουργήσει καθόλου υπέρ σου. Το αγόρι σου είναι σπιτόγατος και του αρέσει το νοικοκυριό γι' αυτό για να μην τον ξενερώσει δεν έχεις παρά να προσπαθείς να διατηρείς το χώρο σας καθαρό.
Λέων: μπορεί να δείχνει γεμάτος αυτοπεποίθηση και περιπετειώδης αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θέλει να ακούει πόσο καλός είναι: σε ερωτικό επίπεδο! Στο κρεβάτι, καλό θα ήταν όχι μόνο να του λες και ένα μπράβο αλλά να τον αφήνεις να παίρνει πρωτοβουλίες και να νιώθει ότι είναι εκείνος που έχει τον έλεγχο και όλα θα πάνε καλά.
Παρθένος: οι άντρες ξέρουν τι θέλουν και τι δε θέλουν. Στην περίπτωση του Παρθένου η υγιεινή ακόμη και στο σεξ είναι το ευαίσθητο σημείο του και αυτό δεν είναι καθόλου μείον του! Κάνε λοιπόν το μπανάκι σου, βάλε την κρεμούλα σου και μύρισε φρεσκάδα και θα τρέχει από πίσω σου!
Ζυγός: τη μία μπορεί να θέλει ξανθές την άλλη μελαχρινές. Ζυγός είναι και τα γούστα του όπως και η διάθεση του αλλάζουν ανά δευτερόλεπτο. Γι'αυτό για να τον κάνες σκλάβο σου μια για πάντα δεν έχεις παρά αν κρατήσεις ζωντανό το ενδιαφέρον του και να περιορίσεις το δράμα και την κλάψα. Γέμισε θετική ενέργεια και θα τον δεις να τρέχει από πίσω σου!
Σκορπιός: αν το αγόρι σου ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού τότε η μυστικοπάθεια και το μυστήριο γενικά είναι στο αίμα του. Για το Σκορπιό το να υπεραναλύεις τα πράγματα και να μιλάς με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες είναι κάπως …αντισέξουαλ! Όπως και να έχει αν μπορείς κόψε τις πολλές ερωτήσεις και σταμάτα να μιλάς συνέχεια για τα συναισθήματα σου και θα τον κρατήσεις για πάντα κοντά σου!
Τοξότης: αν ξέρει τι να περιμένει από εσένα και έχετε αφήσει τη ρουτίνα να μπει στη σχέση σας, τότε ο Τοξότης το πιο πιθανό είναι να ξενερώσει και μετά άντε να του τραβήξεις πάλι το ενδιαφέρον. Διαφορετικά μέρη ακόμη και διαφορετικό μενού είναι9 λύσεις ικανές να αναθερμάνουν τον έρωτα σας!
Αιγόκερως: μπορεί να είναι ανταγωνιστικός, δυνατός και ερωτευμένος με τη νίκη όμως δε θέλει δίπλα του μια γυναίκα με χαμηλή αυτοπεποίθηση. Ντύσου, στολίσου , κάνε τα νάζια σου και κέρδισε τον από την αρχή!
Υδροχόος: ο αλτρουισμός και η γενναιοδωρία του σε έχει κερδίσει για τα καλά άρα γιατί να είσαι πολύ κακιά ή αυστηρή μαζί του; Αν αρχίσεις να βρίζεις σαν νταλικέρης ή να του την "λες" με κάθε αφορμή τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξενερώσει αυτομάτως και θα ψάξει την έξοδο κινδύνου. Οπότε μπορείς να του δείξεις την πιο γλυκιά σου εκδοχή και να είσαι σίγουρη δε θα χάσεις!
Ιχθείς: επειδή τα ψαράκια είναι ευαίσθητα, οπότε καλά θα κάνεις να προσέχεις τα λόγια σου. Μπορεί να μην τα μπήξει άμα του πεις ότι δεν του πάει ένα ρούχο αλλά μια στεναχώρια θα την νιώσει. Πρόσεξε αυτά που λες γιατί είναι πολύ ευαίσθητος σε αυτά που λες και όλα θα πάνε κατ'ευχήν!

http://www.womenonly.gr/default.asp?catid=13298

Τατσοπουλος: Ο Παισιος θυμιζει «Αθανασια του Αιγαλεω» αλλα το Κρατος δεν αντεδρασε



Με σκληρό τρόπο εκφράστηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος αναφορικά με τη σύλληψη του 27χρονου μπλόγκερ για τη σελίδα «Πατέρας Παστίτσιος» λέγοντας πως όλη η υπόθεση του πατέρα Παϊσίου θυμίζει την Αθανασία του Αιγάλεω αλλά το κράτος δεν αντέδρασε στον τσαρλατανισμό.


Συγκεκριμένα ο κ. Τατσόπουλος ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook την παρακάτω ανάρτηση:





Δειτε το ψηλοτερο αλογο στον κοσμο!

To ψηλότερο άλογο στον κόσμο, είναι η «Noddy» που βλέπουμε στη φωτογραφία δίπλα στην ιδιοκτήτρια της  Jane Greenman. Το άλογο είναι επτά ετών, το ύψος του είναι 2,05 μέτρα και ζυγίζει 1,5 τόνο, τρεις φορές περισσότερο από ένα καθαρόαιμο άλογο κούρσας. Τα άλογα αυτής της ράτσας απειλούνται με εξαφάνιση καθώς έχουνε μείνει σε όλο τον κόσμο λιγότερα από 2.000.

«Στα 16 μου κακοποιηθηκα σεξουαλικα» δηλωνει η πιο σεξι γυναικα του πλανητη για το 2011



Η Τουλίζα Κοντοσταύλος είναι ένα από τα τελευταία σουξέ της αγγλικής τηλεόρασης.
Η ελληνοβρετανίδα τραγουδίστρια, έκανε επιτυχία σαν κριτής στο αγγλικό Χ-Factor και έκανε μεγαλύτερη επιτυχία, όταν κυκλοφόρησε ολιγόλεπτο πορνοβιντεάκι στο οποίο έκανε στοματικό σεξ στον τότε φίλο της. Αυτό είναι το μικρό βιογραφικό με τα μεγάλα κατορθώματα της 24χρονης Τουλίζα (από το Τούλα) η οποία αποφάσισε να εκδώσει την βιογραφία της. Η εφημερίδα sun ανέλαβε τη προδημοσίευση σε συνέχειες της βιογραφίας με τίτλο “Ειλικρινά: Η ιστορία μου ως τώρα”.
Στις σελίδες της βιογραφίας η Τουλίζα αποκαλύπτει πώς όταν ήταν 16 κακοποιήθηκε σεξουαλικά από φίλο της που της είχε ρίξει κάτι στο ποτό. Η τουλίζα είχε δει τους φίλους της να ρίχνουν χάπια στο ποτό κάποιων και για να αποφύγει κάτι ανάλογο είπε ψέματα πώς ‘έχει σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά. Κάποια στιγμή ένιωσε ζαλισμένη και την έβγαλαν έξω να πάρει αέρα. Το επόμενο που θυμάται είναι να βρίσκεται στο πίσω μέρος ενός ταξί και να χάνει πάλι τις αισθήσεις της. Την επόμενη φορά που άνοιξε τα μάτια της βρέθηκε σε μια ξένη κρεβατοκάμαρα με τον φίλο της να την κάνει σεξ χωρίς τη θέλησή της.
Η ίδια περιγράφει τη σκηνή: «Δεν μπορούσα ούτε καν να κουνηθώ, πόσω μάλλον να σηκωθώ και να μιλήσω και λιποθύμησα για άλλη μια φορά. Όταν επιτέλους ξύπνησα το πρωί βρέθηκα σε ένα ξένο σπίτι». Μάλιστα η μητέρα του φίλου της προσφέρθηκε να της φτιάξει τσάι, νομίζοντας ότι είναι η κοπέλα του γιου της.


«Πήγα στο μπάνιο και ξέσπασα σε κλάματα» θυμάται 8 χρόνια μετά η τραγουδίστρια. «Μετά συνήλθα, ντύθηκα και έφυγα χωρίς να πω λέξη και έκλαιγα μέχρι να φτάσω σπίτι». Η Τουλίζα ισχυρίζεται ότι το αγόρι δεν λογοδότησε ποτέ στην αστυνομία για το βιασμό της μια και η ίδια δεν τόλμησε να μιλήσει για αυτό το γεγονός.


Πως ο Κανταφι “βιαζε αγορια και ουρουσε σε γυμνα κοριτσια ενω διαβαζε τα emails του”!


«Υποχρέωνε τις ανήλικες να γίνουν σκλάβες του σεξ και ουρούσε πάνω τους ενώ τσέκαρε τα emails του» καταθέτουν μάρτυρες στο βιβλίο της Γαλλίδας δημοσιογράφου Ανίκ Κοζεάν!
Παγκόσμια αίσθηση έχουν προκαλέσει οι μαρτυρίες γυναικών που περιγράφονται στο βιβλίο «Τα θηράματα: Στο χαρέμι του Καντάφι» το οποίο μόλις κυκλοφόρησε στη Γαλλία, σχεδόν έναν χρόνο μετά τη δολοφονία του (20/10/2001).  Μία από τις πιο συγκλονιστικές ιστορίες είναι εκείνη που διηγείται η 15χρονη Σοράγια η οποία μάλιστα υπήρξε ένα από τα τελευταία θύματα του πρώην δικτάτορα της Λιβύης.
«Ήμουν 15 ετών όταν ο Καντάφι ήρθε στο σχολείο μου. Μου είχαν αναθέσει να του δώσω ένα μπουκέτο λουλούδια. Όταν το έκανα, εκείνος ακούμπησε το χέρι του στο κεφάλι μου. Κάτι που κατάλαβα αργότερα ότι ήταν σημάδι ότι με ήθελε δικιά του. Την επόμενη μέρα γυναίκες ντυμένες με στολή ήρθαν σπίτι μου και εξήγησαν στην μητέρα μου ότι με ήθελε για άλλη μια τελετή παράδοσης μπουκέτου. Στην πολύωρη διαδρομή με έγδυσαν, με ξύρισαν, μέτρησαν το στήθος μου και μου φόρεσαν ένα στρινγκ και ένα λευκό φόρεμα από σατέν. Στην συνέχεια με συνόδευσαν στην κρεβατοκάμαρα του, εκεί όπου ο Μουαμάρ με περίμενε γυμνός. Σοκαρίστηκα. ”Μην φοβάσαι. Είμαι ο πατερούλης σου. Έτσι δεν με φωνάζετε στο σχολείο; Αλλά είμαι επίσης και ο εραστής σου. Θα είμαι τα πάντα για σένα από δω και στο εξής γιατί θα μείνεις μαζί μου για πάντα”. Δεν τολμούσα να τον κοιτάξω», περιγράφει η Σοράγια στη δημοσιογράφο και θυμάται πως αρχικά ήταν ατίθαση. «Μια ‘ξινή’ κυρία η οποία ήταν η υπεύθυνη για το χαρέμι μου ήρθε μια μέρα και με πήρε. «Μάθε την ότι χρειάζεται και φέρτη μου πίσω», της είπε ο Καντάφι.
Περιγράφοντας τον εαυτό της ως ένα «αρνί για θυσία» στον Καντάφι, η Σοράγια μιλάει με λεπτομέρειες για το πώς βιάστηκε κατά συρροή, πώς κακοποιήθηκε και πόσες φορές υπέμεινε το κατούρημα του ηγέτη πάνω της κατά τη διάρκεια της πενταετούς αιχμαλωσίας της.
Κάποιες φορές, σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία της Σοράγια, κι άλλα ανήλικα κορίτσια βρίσκονταν μαζί τους. «Όταν ένα άλλο κορίτσι έκανε στοματικό σεξ στον Καντάφι εκείνος μου έλεγε: κοίτα να μαθαίνεις… Για τον ίδιο λόγο άλλωστε η υπεύθυνη του χαρεμιού μου έδινε τσόντες να παρακολουθώ σαν μαθήματα για το σπίτι»….
Ένα άλλο κορίτσι, η Ουντά, η οποία ήταν 18 ετών όταν μπήκε στο χαρέμι, καταθέτει στο βιβλίο πως ο δικτάτορας την κακοποιούσε σεξουαλικά επί πέντε χρόνια. Δηλώνει ωστόσο ότι η ίδια συμφώνησε να πάει κοντά του προκειμένου να ελευθερώσουν τον αδερφό της που το καθεστώς κρατούσε φυλακισμένο.
Σύμφωνα με όσα γράφει το βιβλίο ο Καντάφι υποχρέωνε τα ανήλικα κορίτσια που κρατούσε στα διαμερίσματά του να τον φωνάζουν «Papa Muammar» και να υπομένουν τα σαδιστικά του σεξουαλικά βασανιστήρια καθημερινά. «Χρειαζόταν πολλά διαφορετικά κορίτσια κάθε μέρα. Βίαζε επίσης αγόρια, μερικές φορές μπροστά μου», υποστηρίζει η Σοράγια η οποία –όπως και όλα τα άλλα μέλη του χαρεμιού- γνώρισε την κατακραυγή της κοινωνίας και την αποκλήρωσε η οικογένειά της επειδή έκανε σεξ εκτός γάμου…
«Φοβόμουν πως τα αδέρφια μου θα προσπαθούσαν να με σκοτώσουν για να ξεπλύνουν την ντροπή», λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει ότι όλα τα κορίτσια υποβάλλονταν συχνά σε εξετάσεις αίματος από της νοσοκόμες του Καντάφι επειδή εκείνος φοβόταν μην τον κολλήσουν τίποτα…
Ακόμα και οι ένστολες της φρουράς του Λίβυου ηγέτη ήταν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης επί σειράς ετών, σύμφωνα με το βιβλίο το οποίο επίσης υποστηρίζει ότι στο Πανεπιστήμιο της πρωτεύουσας υπήρχε ένα διαμέρισμα όπου ο Καντάφι απολάμβανε τις υπηρεσίες μαθητών και μαθητριών όποτε το είχε ανάγκη.
Η συγγραφέας, η οποία είναι να δημοσιογράφος της εφημερίδας Le Monde δηλώνει πως η καταγραφή μαρτυριών για το βιβλίο ήταν «η πιο επίπονη έρευνα της ζωής μου» και προσθέτει: «Για τον Καντάφι ο βιασμός ήταν ένα όπλο, ένας τρόπος να υποτάσσει τις γυναίκες αλλά και τους άντρες άλλοτε βιάζοντας τους ίδιους κι άλλοτε βιάζοντας τις συζύγους και τις κόρες τους».

http://www.pkool.gr

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ (What to Expect When You're Expecting)




Πέντε ζευγάρια που οι ζωές τους αλληλοσυνδέονται, βλέπουν την πραγματικότητά τους να γίνεται άνω κάτω ενόψει της επικείμενης άφιξης ενός μωρού... Λίγο προτού γίνουν γονείς, η τηλεπερσόνα-γκουρού του fitness Τζουλς κι ο διάσημος χορευτής Έβαν ανακαλύπτουν ότι η έντονη ζωή τους δεν έχει χώρο για τις απαιτήσεις μιας εγκυμοσύνης. Η συγγραφέας και λάτρης των μωρών, Γουέντι, συνειδητοποιεί ότι οι αυστηρές συμβουλές που έδινε στις μέλλουσες μητέρες προσκρούουν σθεναρά στις επιθυμίες των ορμονών της τώρα που είναι έγκυος, ενώ ο άντρας της, Γκάρι, βρίσκεται ξαφνικά να ανταγωνίζεται τον πατέρα του, ο οποίος περιμένει δίδυμα από την κατά πολύ νεώτερη γυναίκα του, Σκάιλερ. Η φωτογράφος Χόλι είναι διατεθειμένη να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο για να υιοθετήσει ένα παιδί, αλλά ο σύζυγός της, Αλεξ, έχει τις αμφιβολίες του. Και οι Ρόζι και Μάρκο καλούνται να αντιμετωπίσουν μια εγκυμοσύνη προτού καλά-καλά κάνουν σχέση.


Τι να περιμένεις όταν...δεν ξέρεις τι σε περιμένει!

Αν είσαι γυναίκα... Οι ορμόνες σου θα χτυπήσουν κόκκινο, τα υπαρξιακά σου θα εκτοξευθούν, οι γύρω σου θα αρχίσουν να σε αντιμετωπίζουν σα να έχεις κάποιο είδος σπάνιας αρρώστιας και όλες σου οι καθημερινές συνήθειες θα πάνε περίπατο.

Αν είσαι ο άντρας της γυναίκας... Θα γίνεις κολλητός με το γυναικολόγο, θα κόψεις τις «βλαβερές» συνήθειες στο σπίτι και θα υποβληθείς σε καταναγκαστική δίαιτα για τη συνολική οικογενειακή υγεία.

Cameron Diaz... Jules
Jennifer Lopez... Holly

Elizabeth Banks... Wendy

Chace Crawford... Marco
Brooklyn Decker... Skyler
Ben Falcone... Gary
Anna Kendrick... Rosie
Matthew Morrison... Evan
Dennis Quaid... Ramsey
Chris Rock... Vic
Rodrigo Santoro... Alex
Joe Manganiello ... Davis
Rob Huebel... Gabe
Thomas Lennon...Craig
Amir Talai... Patel

«Φρικαρε» στη σκηνη ο τραγουδιστης των Green Day.


Μία ημέρα πριν την κυκλοφορία του καινούργιου τους άλμπουμ με τίτλο «UNO», οι Green Day ανακοίνωσαν ότι ο frontman τους, Billie Joe Armstrong, εισήλθε σε κλινική αποτοξίνωσης. 

Ο λόγος από ότι φαίνεται ήταν το ξέσπασμα του πάνω στη σκηνή κατά τη διάρκεια του I-Heart festival, δύο ημέρες πριν. 
Η συναυλία είχε τηλεοπτική κάλυψη και όταν ο Armstrong είδε την πινακίδα που έλεγε ότι το συγκρότημα έχει ένα ακόμα λεπτό, διέκοψε το τραγούδι και τα έσουρε κανονικά στους διοργανωτές. 

Χωρίς μετάφραση ακολουθεί ένα απόσπασμα… 

''Let me tell you something, I've been around since 198-fucking-8. And you're gonna give me one fucking minute? You've gotta be fucking kidding me! You’re fucking kidding me. What the fuck! I'm not fucking Justin Bieber, you motherfuckers ''.

Το συγκρότημα διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το κανάλι και ότι ειχαν ενημερωθεί από πριν. Επίσης ζήτησαν συγνώμη από όσους προσέβαλλαν. 

Δείτε το βίντεο 

Ρωσος επιχειρηματιας πληρωσε λογαριασμο 37.500 ευρω για τα ματια της Δημητρας Αλεξανδρακη


Το "summertime" μπορεί να πέρασε, αλλά το "the living is easy" ζει και βασιλεύει για την παραλίγο Next Top Model, Δήμητρα.

Ο φακός του "Θέμα People" συνέλαβε την Δήμητρα Αλεξανδράκη να παραδίδει μαθήματα καλής ζωής σε παραλία στην Ψαρού της Μυκόνου, πίνοντας παγωμένη σαμπάνια και καπνίζοντας το πούρο της.

Η Δήμητρα βρέθηκε στην ίδια παρέα με την Άρτεμη Αστεριάδη και τον σύζυγό της Ζώη Σημαντήρα, ενώ όλοι μαζί βρέθηκαν μετά σε μια ευρύτερη παρέα σε πολυτελές σκάφος στα ανοιχτά της παραλίας.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "Θέμα People", ένας 40χρονος Ρώσος επιχειρηματίας έχασε τα λόγια του μόλις γνώρισε τη Δήμητρα, μετά τα βρήκε, συνομίλησαν και της πρότεινε κάτι που καμία γυναίκα δεν θα μπορούσε να αρνηθεί. Shopping στα στενάκια της Μυκόνου.

Το μοντέλο δέχτηκε με χαρά την πρόταση, οι δυο τους πήγαν σε γνωστή μπουτίκ του νησιού και όταν έφτασε η στιγμή του ταμείου, ο Ρώσος έβαλε το χέρι βαθιά στην τσέπη και έβγαλε 37.500 ευρώ για να πληρώσει τη "ζημιά"!

Μετά τα ψώνια, το απόγευμα ολοκληρώθηκε σε γνωστό παραθαλάσσιο εστιατόριο όπου εθεάθησαν να χορεύουν μπλουζ. Καλοκαιρινό fling ή κάτι περισσότερο. Ακριβό πάντως σίγουρα.


Καψανε την Αθηνα οι Ισλαμιστες



Το κέντρο της Αθήνας κάψανε σήμερα οι ισλαμιστές επίγονοι του αγιατολάχ Χομενεί, του Μπιν Λάντεν και του Αιμαν αλ Ζαουάχρι. Δεκάδες καταστήματα και αυτοκίνητα αθώων πολιτών καταστράφηκαν από το μένος των οπαδών μιας θρησκείας απόλυτου και καθαρού μίσους, που θέλει να κυριαρχήσει επί της γης, δια πυρός και σιδήρου!! Αλήθεια γιατί δεν ξεσηκώνονται εναντίον τους, οι υπερασπιστές της απόλυτης ελευθερίας στην καλλιτεχνική έκφραση; Γιατί να υβρίζεται βλάσφημα ο Ιησούς Χριστός και όσοι αντιδρούν να θεωρούνται σκοταδιστές ( χωρίς μάλιστα να ανοίγει μύτη στις συγκεντρώσεις τους), ενώ ότι υβρίζεται ο Μωάμεθ και γίνεται της…Κορέας(καλύτερα του Αφγανιστάν) από τα στίφη των γενιτσάρων, να υπάρχει σιγή ιχθύος!! Φυσικά είναι γνωστό στους “προοδευτικούς” χώρους ( ειδικά στους δικούς μας που έχουν πάρει αμπάριζα τα media βρίζοντας όλους τους θεσμούς) ότι οι μουσουλμάνοι δεν χαμπαριάζουν ούτε από δικαιώματα των απανταχού της γης…αδελφών ( όχι των νοσοκόμων, των άλλων), ούτε από καλλιτεχνικές δημιουργίες, ούτε από φούντες και ναργιλέδες και μόλις αντιληφθούν τέτοιου είδους …πρωτοβουλίες θα τους εφαρμόσουν το οθωμανικό δίκαιο!!( να προσέχουν τώρα που είναι της μόδας και ο Σουλεϊμάν ο…μικροπρεπής μην καταλήξουν σουμπούλ-αγάδες!!!).
πηγη
filologos10.wordpress.com

Ονομαζεται «Μεδουσα» και ειναι το μακρυτερο φιδι στον κοσμο [φωτο]




Ονομάζεται Μέδουσα αλλά δεν πρόκειται για θαλάσσιο τέρας αλλά για το μακρύτερο φίδι στον κόσμο, σύμφωνα με το Βιβλίο Γκίνες.

Η Μέδουσα είναι ένας πύθωνας που έχει μήκος 8 μέτρα και 70 εκατοστά, ενώ ζυγίζει 175 κιλά!

Η Μέδουσα ζει... στην «Άκρη της Κόλασης», ένα ιδιότυπο θεματικό πάρκο τρόμου, στο Κάνσας Σίτι των ΗΠΑ. Εκεί σύμφωνα περνά τον περισσότερο καιρό κουλουριασμένη. Τρέφεται με κοτόπουλα, κουνέλια και κρέας αγριογούρουνου και μερικές φορές είναι τόσο λαίμαργη που... δαγκώνει την ουρά της!

Παρόλο που είναι ήρεμη, οι ιδιοκτήτες της αποφεύγουν να αφήνουν άλλους ανθρώπους να την πλησιάσουν, καθώς όπως λένε «ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος με ένα τέτοιο τέρας της φύσης».



Εστιατοριο καταρρακτης στο Villa Escudero



Βρίσκεται στην επαρχία Quezon των Φιλιππίνων, το Villa Escudero είναι ένα όμορφο αγρόκτημα-θέρετρο σε στιλ με άνετα δωμάτια και μια εξωτική ατμόσφαιρα. Αλλά αυτό που του έφερε διεθνή φήμη είναι το εστιατόριο καταρράκτης που επιτρέπει στους τουρίστες να απολαύσουν ένα ωραίο γεύμα στους πρόποδες ενός μικρού καταρράκτη. Στις περισσότερες περιπτώσεις το να πλησιάσεις πάρα πολύ κοντά σε ένα καταρράκτη μπορεί να αποδειχθεί θανατηφόρο, αλλά όχι σε αυτό το συγκεκριμένο εστιατόριο.Εδώ, οι άνθρωποι στην πραγματικότητα ενθαρρύνονται να βγάλουν τα παπούτσια τους και να πλησιάσουν κοντά στο νερό. Ακριβώς στους πρόποδες του Labasin Falls, σε αυτή την ιδιαίτερη θέση καλούνται οι πελάτες να δοκιμάσουν δημοφιλή πιάτα από τις Φιλιππίνες, ενώ το φρέσκο ​​νερό του καταρράκτη ρέει κάτω και πάνω από τα πόδια τους, δημιουργώντας μια αξέχαστη εμπειρία. Τους επισκέπτες φυσικά δεν τους πειράζει που στο τέλος θα πάρουν τα ρούχα τους βρεγμένα. Θα σας αφήσουμε να απολαύσετε αυτό το τουριστικό αξιοθέατο στις φωτογραφίες και το βίντεο που ακολουθούν.





http://kanapedatos.blogspot.gr/

Ακολασιες σε ουρητηρια στην Πατρα


Ακολασίες σε ουρητήρια στην Πάτρα

Σε πιάτσα αγοραίου σεξ, έχουν μετατραπεί τα ουρητήρια της πλατείας Γεωργίου στην Πάτρα, με ομοφυλόφιλους κατά κύριο λόγο νεαρούς να προσφέρουν τις «υπηρεσίες» τους σε ηλικιωμένους πολίτες, έναντι εξευτελιστικής αμοιβής.

Ο φακός της τοπικής εφημερίδας «Κόσμος» έγινε αυτόπτης μάρτυρας μιας τέτοιας «συναλλαγής», η οποία ορίστηκε έναντι 5 ευρώ στον προθάλαμο των δημόσιων ουρητηρίων που βρίσκονται κάτω από το Μέγαρο Λόγου και Τέχνης και «εκτελέστηκε», σε μία από τις στενές τουαλέτες

Κοινή διαπίστωση είναι πάντως, ότι το τελευταίο διάστημα, το φαινόμενο έχει λάβει διαστάσεις μάστιγας. Ελέω οικονομικής κρίσης, Έλληνες και αλλοδαποί, επιδίδονται σε αυτές τις πρακτικές, προκειμένου να εξασφαλίζουν ένα μικρό χαρτζιλίκι.

Πάντως, οποιοσδήποτε πολίτης χρησιμοποιήσει τις συγκεκριμένες τουαλέτες, διαπιστώνει ιδίοις όμμασι ότι οι επιφάνειές τους, έχουν πλημμυρίσει ασφυκτικά από ιδιόγραφες «αγγελίες» επίδοξων πελατών και εραστών, που δημοσιοποιούν μάλιστα τα κινητά τους τηλέφωνα, προκειμένου να επέλθει η απαραίτητη «συμφωνία».

Η κατάσταση έχει ξεφύγει πέρα και έξω από κάθε έλεγχο, ιδιαίτερα στα αποχωρητήρια κάτω από το Μέγαρο, τα οποία δεν φυλάσσονται και δίνεται έτσι οι ευκαιρία στους επιτήδειους, να «αλωνίζουν». Όμως και στις άλλες τουαλέτες της πλ. Γεωργίου, η παρουσία των επιστατών, δεν αποθαρρύνει αυτά τα στοιχεία, που με θρασύτητα επιδίδονται σε παρόμοιες προκλητικές ενέργειες.

http://www.newsbeast.gr/

Puma: η εταιρεια που διχασε δυο αδελφια


Το 1924, δύο αδελφοί, οι Adolf (Adi) και Rudolf Dassler ξεκίνησαν την εταιρεία υποδημάτων Dassler. Μια μικρή οικοτεχνία στη Γερμανία που στόχευση είχε την αθλητική υπόδηση. 
Τα αδέλφια βάσισαν τη δημιουργία της εταιρείας τους στην επιχείρηση της μητέρας τους και χρησιμοποιούσαν ένα στάσιμο ποδήλατο για την παραγωγή ηλεκτρικής ισχύος για τη λειτουργία του εξοπλισμού τους. Σημείο καμπής για τα δύο παιδιά υπήρξαν οι πλέον αμφιλεγόμενοι Ολυμπιακοί Αγώνες, αυτοί του Βερολίνο στα χρόνια του Χίτλερ.

Το 1936, ο Adi επισκέφθηκε το Ολυμπιακό χωριό κοντά στο Βερολίνο με μοναδικό σκοπό να πείσει τον Αμερικανό δρομέα μικρής απόστασης Jesse Owens να φορέσει τα αθλητικά παπούτσια που παρασκεύασαν κατά τη διάρκεια των αγώνων. Η ιδέα ήταν ένας πρωταθλητής να αποτελέσει το όχημα του μάρκετιν γκ για την εταιρεία ώστε να κερδίσει φήμη και άμεση αναγνώριση. Ο Owens κέρδισε εκείνο το καλοκαίρι 4 χρυσά μετάλλια και τα αθλητικά παπούτσια των αδελφών Dassler απέκτησαν παγκόσμια ζήτηση.


Χαρακτήρες συγκρουσιακοί, τα δύο αδέλφια μετά την αρχική επιτυχία αλλά και τις ζημιές που υπέστησαν λόγω του Β’ Παγκοσμίου πολέμου, ήλθαν σε διαφωνίες οι οποίες οδήγησαν στην αποχώρηση τού Rudolf Dassler από την εταιρεία. Έτσι, ξεκίνησε τη δική του επιχείρηση, η οποία είναι πλέον γνωστή με το όνομα Puma. Ο Adi ίδρυσε την εταιρεία Adidas όταν ο αδελφός του αποχώρησε από τα υποδήματα Dassler. Τα δύο αδέλφια κατάφεραν να εδραιώσουν τις επιχειρήσεις τους, όμως, ποτέ τους δε συμφιλιώθηκαν. Σήμερα, είναι και οι δύο θαμμένοι στο ίδιο νεκροταφείο και σε αντίθετα άκρα. Κι αυτό διότι είχαν μια έχθρα που κάθε άλλο παρά τιμούσε το όνομα τους.
Η Puma σήμερα

Η Puma είναι κυρίως γνωστή για τα ποδοσφαιρικά της παπούτσια και έχει, κατά καιρούς, γίνει χορηγός ποδοσφαιριστών όπως των Pele, Johan Cruijff και Diego Maradonna. Στην Αμερική αναγνωρίζεται από τα παπούτσια μπάσκετ με καστόρι τα οποία πρωτοεμφανίστηκαν το 1968. Με το πέρασμα των χρόνων, η Puma έχει επεκταθεί σε όλα τα αθλητικά είδη όπως ενδύματα, γυαλιά ηλίου, ρολόγια, ακόμα και αρώματα. Η εμπειρία της στην Ελλάδα δεν ήταν η καλύτερη καθώς μια διαμάχη με την οικογένεια Γλου (η οποία σημειωτέον απογείωσε το γκρουπ) την οδήγησε στη σημερινή απαξίωση.Θα πρέπει να σημειώσουμε πως η φωτογραφία που παρουσιάζουμε σήμερα είναι η μοναδική κοινή φωτογραφία των δύο αδελφών παρουσία των μελών και της υπόλοιπης οικογένειας τους. Ένα σπάνιο ντοκουμέντο που θυμίζει σε όλους πως το χρήμα δεν πρέπει ΠΟΤΕ να είναι ο παράγοντας που χωρίζει μια οικογένεια.

τελος τα κινητα στα σχολεια



Έπρεπε να γίνει προ πολλού. Εστω και τώρα, βέβαια, το υπουργείο Παιδείας έδωσε εντολή προς όλα τα σχολεία να απαγορεύσουν την χρήση κινητών από τους μαθητές. Η απαγόρευση δε, ισχύει και για τους εκπαιδευτικούς.
Τα συχνά κρούσματα σεξουαλικής παρενόχλησης ή ακόμη και η καταγραφή εικόνων παιδικής πορνογραφίας μέσα στα σχολεία της χώρας, καθώς και οι ξυλοδαρμοί μαθητών που καταγράφονται και στη συνέχεια κάνουν το γύρο του διαδικτύου οδήγησαν στην απόφαση αυτή.
Έτσι λοιπόν μαθητές και εκπαιδευτικοί οφείλουν να απενεργοποιούν τα κινητά, ενόσω βρίσκονται στο σχολείο, ενώ οι παραβάτες θα βρεθούν αντιμέτωποι με επίπληξη ως και με αποβολή για τους μαθητές και πειθαρχικές ποινές για τους εκπαιδευτικούς.
Το ερώτημα, βέβαια, είναι ποιος θα επιβλέπει για το αν όντως είναι απενεργοποιημένα τα κινητά.

http://www.enikos.gr/

Η αληθεια για την ελληνικη γραφη «ανατελλει»…Το αλφαβητο, γεννημα θρεμμα των Ελληνων!


«Οι Φοίνικες που ήρθαν με τον Κάδμο (…) εισήγαγαν τέχνες στους Έλληνες και μάλιστα και γράμματα που δεν ήταν γνωστά πριν στους Έλληνες, όπως εμένα μου φαίνεται, πρώτα αυτήν την γραφή, την οποία και όλοι οι Φοίνικες μεταχειρίζονται, έπειτα με την πάροδο του χρονου, μαζί με την γλώσσα, μετέβαλαν (οι Φοίνικες) και το είδος των γραμμάτων (τους) (…) Λένε μάλιστα πως οι Σύριοι εφηύραν τα γράμματα, από αυτούς δε οι Φοίνικες αφού τα έμαθαν, στους Έλληνες τα έδωσαν (…) και για αυτό οι Έλληνες ονομάζουν τα γράμματα φοινικικά, αλλά δεν επινόησαν οι Φοίνικες πρώτοι την γραφή, αλλά την μορφή των γραμμάτων άλλαξαν μόνο και την γραφή αυτή χρησιμοποιούσαν οι περισσότεροι άνθρωποι και γι αυτόέτυχε να τα ονομάσουν όπως είπαμε πριν».
(Ηροδότου Ιστορία 5 Τερψιχόρη, Ε58-61)

Στο συγκεκριμένο απόσπασμα, στο οποίο ο Ηρόδοτος καταγράφει την άποψή του για την προέλευση της ελληνικής γραφής, «στηρίζεται», παραφράζοντάς το, η πλειοψηφία της φιλολογικής και ιστορικής επιστημονικής κοινότητας. Υποστηρίζουν, δηλαδή, πως οι Έλληνες υιοθέτησαν το συγκεκριμένο αλφάβητο από τους Φοίνικες, Σημιτικής καταγωγής. Την άποψη αυτή, που έχουν αναγάγει σε ακλόνητο επιστημονικό δόγμα, έχουν εμπλουτίσει και με την περίφημη εκδοχή περί ινδοευρωπαϊκής καταγωγής των Ελλήνων.

Είναι όντως όμως έτσι τα πράγματα; Οι Έλληνες πήραν το αλφάβητο από τους Φοίνικες; Και αν ναι, οι Φοίνικες ή Σύριοι ήταν πράγματι Σημιτικής καταγωγής; Ο Ηρόδοτος αναφέρει πως οι Φοίνικες δεν ανακάλυψαν την γραφή, αλλά την μορφή των γραμμάτων, την οποία μάλιστα μετέβαλαν, μόλις ήρθαν σε επαφή με τους Έλληνες. Άρα πώς είναι δυνατόν, εάν οι Έλληνες δεν διέθεταν, προ Φοινίκων, γραφή, να επηρρέασαν τους Φοίνικες στην μορφή των γραμμάτων τους;

Ο Αμερικανός ιστορικός Will Durant στο έργο του «Παγκόσμιος Ιστορία του Πολιτισμού» αναφερόμενος στους Φοίνικες γράφει: 

«και τώρα ποιοι ήσαν αυτοί οι Φοίνικες, των οποίων τα πλοία διέσχιζαν όλας τας θάλασσας; Δεν γνωρίζομεν από πού ήλθον, ούτε πότε ενεφανίσθησαν επί σκηνής του κόσμου. Δεν είμεθα βέβαιοι ότι ήσαν Σημίται. Οι Έλληνες τους ονόμασαν έτσι από την κόκκινην βαφήν που εμπορεύοντο οι έμποροι της Τύρου (…) Έδιναν ακόμη το όνομα φοίνικες εις όσους εχρησιμοποιούσαν άτιμες μεθόδους».

Μία απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα ίσως δίνεται από τον ιστορικό Νόνο, ο οποίος γράφει: 

«Όταν οι Έλληνες Πελασγοί εκστράτευσαν κατά των Ινδιών το 4000π.Χ. εποίκησαν την Παλαιστίνη και τα παράλια της Συρίας και τα ονόμασαν Φοινίκη (…) οι Κρήτες είχαν εγκαταστήσει, ακόμη, την πρώτη αποικία στην Παλαιστίνη το 5500π.Χ.».

Οι Φοίνικες, ως γνωστόν, εμφανίσθηκαν στον περσικό κόλπο περί του 3000-2000π.Χ., εποχή πολύ μεταγενέστερη από την εμφάνιση των Κρητών και των λοιπών Ελλήνων στην περιοχή. Ο Autran μάλιστα προσπάθησε να αποδείξει ότι οι Φοίνικες αποτελούσαν κλάδο του κρητικού πολιτισμού. 


Αλλά και ο Α. Έβανς επισημαίνει ότι «τα ελληνικά γράμματα δεν έχουν φοινικική καταγωγή, αλλά αντιθέτως οι Φοίνικες τα παρέλαβαν από τους Αιγαιοκρήτες, αποίκους της Παλαιστίνης».

Επομένως στην εν λόγω περιοχή δεν κατοίκησαν μόνο Φοίνικες Σημιτικής καταγωγής, αλλά και πολλοί άλλοι λαοί με πρώτους τους Έλληνες. Αδιάσειστη ένδειξη αποτελεί και το γεγονός, ότι σε μία περίοδο που ολόκληρη η Ανατολή ήταν οργανωμένη σε ενιαία κράτη, η Φοινίκη αποτελούνταν από πόλεις-κράτη κατά το πρότυπο των ελληνικών πόλεων.

Παίρνοντας ως παράδειγμα, για την περαιτέρω κατανόηση της προαναφερθείσας άποψης, όπως αναφέρει και ο Χ. Λαγός στο βιβλίο του «Ελληνική Γραφή», την ισχύουσα κατάσταση στην Κύπρο, θα διαπιστώσουμε ότι παρόλο που θεωρείται ανεξάρτητο κράτος, στο οποίο κατοικούν Έλληνες Κύπριοι και Τουρκοκύπριοι, όταν αναφερόμαστε στους κατοίκους της, τους αποκαλούμε «Κυπρίους», χωρίς να χρειάζεται να διευκρινίσουμε ότι εννοούμε πάντα τους Έλληνες της Κύπρου.
Έτσι πιθανώς και ο Ηρόδοτος αναφέρεται λαούς ελληνικής καταγωγής και θεωρεί αυτονόητη, για την εποχή του, την προέλευσή τους.

Άρα σύμφωνα με τα ως τώρα στοιχεία οι Φοίνικες ήρθαν στην περιοχή και βρήκαν έτοιμη την οργάνωσή της από τους Έλληνες. Ομοιοτρόπως και το αλφάβητο.

Ένα επιπλέον τεκμήριο μη αμφισβητήσιμο είναι τα ομηρικά έπη. Και για να προλάβω μερικούς «καλοθελητές» που θα ισχυριστούν πως τα εν λόγω έπη ανάγονται σε προφορική απαγγελία, παραθέτω το ακόλουθο απόσπασμα: 

«δ’ ὃ γέ σήματα λυγρά, γράψας ἐν πίνακι πτυκτῷ θυμοφόρα πολλά» 
(και του έδωσε σημάδια θανατηφόρα, σημειώνοντας σε πινακίδα που δίπλωνε).

Το συγκεκριμένο χωρίο οδηγεί αβίαστα στο συμπέρασμα πως η τέχνη της γραφής ήταν γνωστή στους Έλληνες. Άλλωστε υπάρχουν πολλοί μελετητές που χρονολογούν τα Τρωϊκά το 2900π.Χ. και τα Ομηρικά Έπη 300 χρόνια αργότερα. Αλλά και ο Απολλόδωρος αναφέρει: 

«Μίνως δὲ κρήτην κατοικῶν ἒγραψε νόμους». 
Ανάλογα παραδείγματα υπάρχουν πολλά. Θέληση να υπάρχει για έρευνα πριν από οποιαδήποτε αυθαίρετη άποψη.

Αλλά ας εξετάσουμε και την εκδοχή να εννοεί ο Ηρόδοτος τους Φοίνικες-Σημίτες και όντως οι Έλληνες να έλαβαν την γραφή από αυτούς. Σύμφωνα με την «κρατούσα» περί χρονολόγησης άποψη, οι Φοίνικες έδωσαν το αλφάβητο τον 9ο-8ο αι.π.Χ στους Έλληνες και ο Όμηρος συνέγραψε τα έπη του τον 8οαι. Η συντριπτική πλειοψηφία των ερευνητών συμφωνεί στο γεγονός ότι οι πληροφορίες που δίνει ο Όμηρος στα έργα του για τον τρωϊκό πόλεμο συμπίπτουν απόλυτα με τις αρχαιολογικές ανασκαφές που έχουν λάβει χώρα στην περιοχή.
Επομένως είτε ο Όμηρος είχε βασιστεί σε προγενέστερες γραπτές μαρτυρίες, ή ήταν άνθρωπος-θαύμα που κατάφερε, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, να τελειοποιήσει την γλώσσα και να την εμπλουτίσει με τέτοιες λέξεις που θα απέδιδαν πιστά και με ακρίβεια την περιγραφή του πολέμου 300 χρόνια μετά το πέρας του.

Ο Νομπελίστας Αρχαιολόγος, Κ. Renfrew αναφέρει: 

«Η θεωρία της μετανάστευσης του αιγιακού πολιτισμού είναι παντελώς αβάσιμη και αν συνέβη σε μία πολύ περιορισμένη έκταση, είναι φανερό ότι δεν έφεραν κανέναν πολιτισμό μαζί τους. Ο αιγιακός πολιτισμός δημιουργήθηκε εδώ, είναι αυτόνομος και δεν ήλθε απ’ έξω. Είναι δε ο καθαρός πρόγονος του κλασσικού ελληνισμού». 
Τονίζει μάλιστα ότι η εξέλιξη της ελληνικής γλώσσας άρχισε τουλάχιστον το 6000π.Χ.

Σας παραθέτω ακολούθως μερικά από τα αρχαιολογικά ευρήματα που πιστοποιούν ότι οι Έλληνες είχαν εφεύρει το αλφάβητο πολύ πριν εμφανισθούν οι περιβόητοι Φοίνικες.

-Όστρακο στα Γιούρα Αλοννήσου του 5000-4500π.Χ (σύμβολα που παραπέμπουν σε ελληνικά γράμματα). Μάλιστα ο Αρχαιολόγος Σαμψών μίλησε για εμφάνιση ενός πολιτισμού, του Αιγαιακού, από το 9000 ως το 4000π.Χ.

-Ξύλινη πινακίδα στο Δισπηλιό Καστοριάς του 5.250π.Χ.

-Θραύσμα πέτρινου έργου τέχνης στην Ινδία του 9.500π.Χ. (βάσει στοιχείων του BBC), κτλ…


Δεν χρειάζεται λοιπόν ιδιαίτερη προσπάθεια, προκειμένου να καταλήξουμε ότι η ελληνική γραφή είναι «γέννημα και θρέμμα» των Ελλήνων. Αρκεί να έχουμε τα μάτια ανοιχτά, τα αυτιά κλειστά και το μυαλό σε εγρήγορση.


Έρευνα για το ΠΥΓΜΗ. gr: Ελένη Γεωργακάκη, Φοιτήτρια Φιλοσοφικής

RAMNOUSIA 


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger