Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Το νέο Video Clip της καυτής Νάταλι Θάνου για το τραγούδι "I Touch Myself"!!

Σάββατο 5 Μαΐου 2012



Η πρώην Playmate, έχει κάνει στροφή στην καριέρα της και πλέον έχει αφοσιωθεί αποκλειστικά στο τραγούδι....
I Touch Myself μας τραγουδάει η Νάταλι Θάνου σε μια επανεκτέλεση του ομώνυμου τραγουδιού που έγινε τεράστια επιτυχία το 1991. Η σκηνοθεσία είναι του Κώστα Καπετανίδη. Απολαύστε το..
athensbars.gr

H πληθωρική Jordan Carver παίζει τένις!


Η Jordan Carver, τενίστρια δεν είναι αλλά αν ήταν δεν θα χάναμε αγώνα της. Ο λόγος προφανής... Δείτε μία φωτογράφιση του μοντέλου με τα ζουμερά προσόντα, στην οποία ο φωτογράφος είχε την coolαριστή έμπνευση να την ντύσει τενίστρια και να μας σερβίρει ωραίες και γεμάτες εικόνες...














Της Κορέας... γίνεται στο festival λάσπης στην Boryeong



Στην πόλη Boryeong της Νότιας Κορέας η έκφραση "γίνεται της Κορέας" ταιριάζει γάντι γι' αυτό που γίνεται κάθε Ιούλιο. 

Η, κατά τον υπόλοιπο χρόνο ήσυχη, πόλη της Boryeong, τον Ιούλιο μεταμορφώνεται σε μία πόλη τρελής διασκέδασης που την πλημμυρίζουν κάθε χρόνο 2.000.000 επισκέπτες. 

Ο λόγος; Το φεστιβάλ λάσπης που λαμβάνει χώρα στην πόλη αυτή από το 1988. 

Σε κάθε γωνιά της πόλης υπάρχουν χώροι όπου ο κάθε ενδιαφερόμενος λούζεται με θεραπευτική λάσπη... χορεύει, γδύνεται, αγκαλιάζεται, εκστασιάζεται μέσα σε μια κατάσταση απόλυτης τρέλας...

Πάρτε μια γεύση από τις παρακάτω coolαριστές φωτογραφίες...






























coolaristo.blogspot

Pamukkale: Απιστευτες φυσικες πισινες!




Το Pamukkale βρίσκεται στην επαρχία Denizli στη Νοτιοδυτική Τουρκία. Το όνομά του σημαίνει "Κάστρο από βαμβάκι" και είναι εύκολο να καταλάβει κανείς το γιατί, βλέποντας τις εικόνες. Η τοποθεσία περιλαμβάνει μια σειρά από ιαματικές πηγές και τραβερνίτες. Οι τραβερνίτες έχουν την μορφή κυκλικών πισινών με καθαρό...

...λευκό χρώμα δίνοντας στο τοπίο μια αιθέρια εμφάνιση.


Το θερμό νερό ταξιδεύει μέσω του ασβεστόλιθου και απελευθερώνει διοξείδιο του άνθρακα και ιζήματα από ανθρακικό άλας του ασβεστίου. Η επίδραση αυτού του φυσικού φαινομένου αφήνει τα παχιά άσπρα στρώματα του ασβεστόλιθου, που πέφτουν απότομα από τη βουνοπλαγιά, κάνοντας την περιοχή να μοιάσει με κάστρο βαμβακιού ή με παγωμένο καταρράκτη.


Αυτό το γεωλογικό θαύμα είναι επίσης η περιοχή της αρχαίας πόλης της Ιεράπολης. Και τα δύο μαζί αποτελούν μέρος της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Οι τουρίστες που επισκέπτονται το μέρος μπορούν να κολυμπήσουν στις πισίνες τραβερνίτη, απαγορεύεται όμως να φορούν παπούτσια καθώς προκαλούν καταστροφές στα πετρώματα.



















Η Ιρίνα Σάικ διαφημίζει μαγιό... και μας αναστατώνει!


Το sexy μοντέλο από την Ρωσία εντυπωσιάζει στη νέα της φωτογράφιση με τα μπικίνι της...

Πάντως και τα μαγιό που διαφημίζει είναι πολύ ωραία!






SuiteBlanco και προκαλεί τον ποδοσφαιριστή της Ρεάλ να παίξουν με το κύμα.



Η προκλητική Ιρίνα Σάικ ποζάρει με νάζι στον φακό για τη ισπανική εταιρεία και στις δηλώσεις της ξεκαθαρίζει πως παρότι έχει κάνει καριέρα σαν μοντέλο εσωρούχων δεν υπάρχει καμία περίπτωση να φωτογραφηθεί ολόγυμνη για το Playboy.



Οι ιθύνοντες του περιοδικού πάντως εξακολουθούν και της κάνουν προτάσεις όσο εκείνη απαντά πως είναι πολύ «ποιοτική» για να πετάξει όλα της τα ρούχα και να δείξει τα απόκρυφά της!









Δείτε το βίντεο με τη sexy Ιρίνα Σάικ και τον Ανταμ Σεν στη διαφήμιση της καλοκαιρινής συλλογής της Blanco:



ΠΡΙN Ψηφίσετε ΔΕΙΤΕ Τις Παρακάτω Αφίσες!


Πολλά τα υποψήφια κόμματα που ποθούν να μπουν στη βουλή και πολλοί οι υποψήφιοι που ποθούν τη θέση του πρωθυπουργού της Ελλάδας μας. Ικανοί ή ανίκανοι εσείς θα το κρίνετε και αναλόγως θα πράξετε! Εμείς έχουμε την υποχρέωση όμως να γελάσουμε λίγο εις βάρος τους και έτσι σας παραθέτουμε ….τις καλύτερες και πιο ευφάνταστες γελιογραφίες των πολιτικών που μας κυβερνούν ή θα μας κυβερνήσουν στο άμεσο μέλλον!

Πηγή:koulo.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger