Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Δείτε τα υπερπολυτελή σπίτια των διάσημων αθλητών

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016


Οι αθλητές που θαυμάζουμε και χειροκροτούμε είναι βέβαιο ότι δεν θα κάνουν τη ζωή ενός κοινού θνητού. Η δόξα που απέκτησαν σε συνδυασμό με τα άφθονα χρήματα τους επιτρέπει να κάνουν  μια ζωή μέσα στη χλιδή.

Έτσι, πολλοί από αυτούς μπορούν και αντέχουν οικονομικά να ζουν  σε πανάκριβες βίλες σε όλα τα σημεία του πλανήτη. Παρακάτω δείτε μερικά παραδείγματα...

Michael Schumacher

Manny Pacquiao


Venus και Serena Williams


Wayne Rooney

Phil Mickelson

Ray Allen

Alex Rodriguez

Shawn Green

Shauille O'Neal

Terrell Owens

Mark Teixeira - Sean Peyton

Dwight Howard

LeBron James

Joe Montana

Μάικλ Τζόρνταν

Derek Jeter

Tiger Woods


Jerry Rice

Dwayne Wade

Anna Kournikova

Ντέιβιντ Μπέκαμ

Κριστιάνο Ρονάλντο


Carson Palmer

Carmelo Anthony















Κλωνοποίηση δέντρου ηλικίας 2.000 ετών

Αμερικανοί επιστήμονες θα προσπαθήσουν να κλωνοποιήσουν ένα δέντρο ηλικίας 2.000 ετών σε εθνικό πάρκο της πολιτείας της Φλόριντα, σε μία προσπάθεια να εξασφαλίσουν εναλλακτικά τη μακροβιότητα του σημαντικού δέντρου.

Το δέντρο δεν βρίσκεται υπό άμεσο κίνδυνο, αλλά οι προληπτικές ενέργειες είναι απαραίτητες μετά τον εμπρησμό του 2012 που οδήγησε στην απώλεια ενός μεγαλύτερου συγγενικού δέντρου, ηλικίας 3.500 ετών. Ευτυχώς, το δέντρο με την ονομασία Senator είχε προηγουμένως κλωνοποιηθεί, και σήμερα βρίσκεται στο ίδιο πάρκο, με ύψος ήδη 16 μέτρα.

Τρεις ειδικοί από την οργάνωση για αρχαία δέντρα Archangel με βάση το Μίσιγκαν, συνέλεξαν δείγματα από το 30μετρο κυπαρίσσι με την ονομασία Lady Liberty, και προχώρησαν στην απαραίτητη καλλιέργεια για τη διαδικασία της κλωνοποίησης.



Η οργάνωση ειδικεύεται σε μια τεχνική κλωνοποίησης, που λειτουργεί με το να ωθεί κλαδιά του δέντρου να αναπτύξουν τις δικές τους ρίζες. Η μέθοδος έχει ήδη εφαρμοστεί σε 150 διαφορετικά είδη, και το 90 τοις εκατό των προσπαθειών κλωνοποίησης έχει στεφθεί με επιτυχία, οδηγώντας σε πολυάριθμες μεταφυτεύσεις.

Οι δειγματολήπτες της Lady Liberty παρατήρησαν πως δεν υπήρχε ιδιαίτερη νέα ανάπτυξη στην κορυφή του δέντρου, γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να μην του απομένουν πολλά χρόνια ζωής. Εξάλλου, η μεγάλη ηλικία του δέντρου, σε συνδυασμό με την κλιματική αλλαγή δεν αποτελούν τις ιδανικές συνθήκες για τη συνέχιση της ανάπτυξής του.

Ο Ντέιβιντ Μιλάρκ, επικεφαλής της περιβαλλοντικής οργάνωσης, μάλιστα είναι πιο απαισιόδοξος, εκτιμώντας πως το δέντρο «δεν θα βρίσκεται εδώ τα επόμενα πέντε χρόνια».

http://www.naftemporiki.gr/

Ποιος είναι ο τραβεστί ιερωμένος-ακαταμάχητο «θηλυκό» που έμεινε στην ιστορία


«Πάντοτε θεωρούσα τον εαυτό μου γυναίκα. Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να ανακαλύψω πώς και γιατί μου παρασχέθηκε ένα τόσο παράξενο συνήθειο. Τελικά, η εξήγηση που δίνω είναι η εξής:
ήταν ανέκαθεν θέλημα Θεού να θέλει ο άνθρωπος να αγαπιέται και να λατρεύεται. Και το ίδιο επιθυμεί και ο άντρας, όσο του το επιτρέπει η αδύναμη φύση του. Η ομορφιά είναι αυτή που πυροδοτεί την αγάπη. Η ομορφιά, όμως, επιφυλάσσεται σε μεγάλο βαθμό για τη γυναίκα. Όταν, λοιπόν, παίρνει το αυτί μου κάποιον μου να ψιθυρίζει στο διπλανό του σχολιάζοντας πόσο όμορφη γυναίκα είμαι, η ευχαρίστηση που νιώθω είναι τόσο μεγάλη που δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα...».
Ο αβάς Τιμολέων ντε Σουαζί (2 Οκτωβρίου 1644 – 2 Οκτωβρίου 1724) αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση στα χρονικά της δυτικής χριστιανικής εκκλησίας. Όχι μόνο επειδή απέκτησε φήμη λιμπερτίνου μέσω της «απόλαυσης», όπως έλεγε ο ίδιος, να ντύνεται γυναίκα και να συχνάζει στα διάσημα παρισινά σαλόνια της περιλάλητης Μαντάμ ντε Λαφαγιέτ, αλλά κι επειδή είχε το θάρρος να γράψει για τις τάσεις παρενδυσίας του, αφήνοντας πίσω του τα – πολύτιμα για τους ιστορικούς – απομνημονεύματά του, πλούσια σε περιγραφές και εξηγήσεις για την επιθυμία του να ντύνεται γυναίκα και να χαίρει των ευμενών κρίσεων και κοπλιμέντων των αντρών.
Κατά τα παιδικά και πρώτα εφηβικά χρόνια του, η μητέρα του επέμενε να τον ντύνει με κοριτσίστικα ρούχα, κάτι που συνεχίστηκε απτόητα μέχρι και την ηλικία των δεκαοκτώ: «οι στενοί κορσέδες που μου φορούσε είχαν ως αποτέλεσμα να αποκτήσω στενή μέση, πλούσιος γοφούς και εξέχον μπούστο», ενώ ως ενήλικας κατάφερνε να τους ξεγελάσει όλους, εξασφαλίζοντας ορδές εραστών.
Άπειρα είναι τα αποσπάσματα όπου περιγράφει με απαράμιλλη ακρίβεια τα ερωτικά κατορθώματά του, αλλά και την ιεροτελεστία της μεταμόρφωσής του σε ακαταμάχητο θηλυκό.
Ο αβάς όμως της ιστορίας μας δεν είναι η μοναδική τέτοια περίπτωση «αποκλίνουσας» σεξουαλικής συμπεριφοράς στην ιστορία του Βατικανού και της καθολικής εκκλησίας: στην πραγματικότητα, η χριστιανοσύνη βρίθει από «σοδομίτες», όπως τους αποκαλεί επισήμως η εκκλησία.
Για τον Παύλο το 2ο (1464 – 1471), τον Σίξτο τον 4ο ( 1471-84), τον Ιούλιο τον 2ο (1503-1513), τον Λέοντα το 2ο (1513-1521) και τον Ιούλιο τον 3ο (1550-1555) δεν χωράει καμία αμφιβολία. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Για τους Βονιφάτιο, Αλέξανδρο 6ο (1492-1503), Βενέδικτο τον 9ο και Ιωάννη τον 7ο (955-964) οι απόψεις διίστανται.
Στην νεώτερη ιστορία έχουν υπάρξει καθαρές αναφορές για τουλάχιστον δύο πάπες που διατηρούσαν άντρες εραστές, ενώ υπήρξαν διάφορες φήμες ότι ο πάπας Ιωάννης ο 23ος προετοίμαζε μία περισσότερο ευνοϊκή διδασκαλία για τις σχέσεις μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου, ότι το ίδιο έκανε και ο Ιωάννης Παύλος ο 1ος. Ο δε Παύλος ο 6ος είχε σημειώσει σπουδαίες επιδόσεις στις ομοφυλοφιλικές σχέσεις.
Η παπική εκκλησία ανέκαθεν επεδείκνυε σχετική ανοχή προς τις κάθε είδους «σεξουαλικές αποκλίσεις». Οι ποινές κατά της σοδομίας ήταν λιγότερο αυστηρές, ενώ από τον 15ο αιώνα, η Ρώμη είχε αναπτύξει μία πολύ ζωντανή υποκουλτούρα αντρών που απολάμβαναν το σεξ με άλλους άντρες, κάτι που δεν επαληθεύεται ιστορικά για αντίστοιχες περιπτώσεις γυναικών.



http://www.iefimerida.gr


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger