Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πώς ξεχωρίζεις αν μια γυναίκα είναι ελεύθερη ή δεσμευμένη;

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013


Η φωτογραφία που ακολουθεί είναι χαρακτηριστική. Αν έχετε την απορία πώς να ξεχωρίσετε αν η γυναίκα που σας αρέσει έχει φίλο, είναι παντρεμένη ή μόνη δείτε τη φωτογραφία που ακολουθεί…



Οι Ιρλανδοί δεν άντεξαν την πρόκληση και... έντυσαν τη Ριάνα [εικόνες]

Στην συντηρητική και αυστηρά καθολική Ιρλανδία θα βρεθεί η Ριάνα τις επόμενες ημέρες στο πλαίσιο τη προώθησης του νέου της δίσκου και, όπως ήταν αναμενόμενο, η πόλη του Δουβλίνου έχει γεμίσει με αφίσες για την πολυαναμενόμενη εμφάνισή της.

Εκείνο, ωστόσο, που ξέχασε να βάλει η Ριάνα στην αφίσα ήταν τα... ρούχα της, κάτι που όπως φαίνεται προκάλεσε τόσο το κοινό αίσθημα που σε ορισμένες περιπτώσεις πολίτες πήγαν και φόρεσαν μπλούζες και φουστανάκια στις αφίσες.

Ιδού και η προκλητική αφίσα χωρίς παρεμβάσεις



http://www.iefimerida.gr/

Αγόρασες μέσω ίντερνετ και σε "κορόιδεψαν"; Μάθε τα δικαιώματα σου.


Δεν είναι λίγες οι φορές που παραγγείλαμε κάποιο προϊόν μέσω διαδικτύου από άλλη χώρα της Ευρώπης και είτε δεν έφτασε ποτέ, είτε έφτασε καθυστερημένο, είτε άλλο παραγγείλαμε και άλλο μας έστειλαν.

Μπορούμε να κάνουμε κάτι για να πάρουμε τα χρήματά μας πίσω αν το προιόν που παραλάβαμε δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μας ή έστω να μας το αντικαταστήσουν;; Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτών απαντά στα συχνότερα ερωτήματα που έθεσαν οι ευρωπαίοι πολίτες.

Αγόρασα μέσω καταλόγου ένα τραπέζι για την κουζίνα μου, αλλά μετά άλλαξα γνώμη. Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία;

ΝΑΙ - Έχετε προθεσμία επτά ημερών για να αλλάξετε γνώμη και να ακυρώσετε την αγορά σας . Αυτό ισχύει για κάθε αγορά εκτός καταστήματος, π.χ. μέσω τηλεφώνου, φαξ, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή Διαδικτύου. Η επταήμερη προθεσμία αρχίζει από τη στιγμή της παραλαβής των εμπορευμάτων.

Αγόρασα στο Διαδίκτυο ένα εισιτήριο για μια συναυλία των U2, αλλά τελικά δεν μπορώ να πάω. Μπορώ να πάρω πίσω τα χρήματά μου;

ΟΧΙ - Παρόλο που έχετε επτά μέρες προθεσμία για να ακυρώσετε αγορές μέσω του Διαδικτύου ή άλλων τρόπων πώλησης εξ αποστάσεως (όπως μέσω τηλεφώνου ή ταχυδρομείου), υπάρχουν εξαιρέσεις για διακοπές, ταξίδια, διαμονή και κρατήσεις για υπηρεσίες αναψυχής. Για τέτοιες αγορές μέσω Διαδικτύου, ο πωλητής δεν είναι υποχρεωμένος να σας επιστρέψει τα χρήματα αν ακυρώσετε την παραγγελία. Ωστόσο, ο ίδιος ο πωλητής μπορεί, μέσω των γενικών και ειδικών όρων που εφαρμόζει, να σας επιτρέψει να ακυρώσετε την παραγγελία σας και να πάρετε πίσω μέρος ή το σύνολο των χρημάτων σας. Διαβάστε τα ψιλά γράμματα της σύμβασης για να δείτε αν αυτό ισχύει στην περίπτωσή σας.

Αγόρασα στο Διαδίκτυο κάποια μουσικά κομμάτια που τα τηλεφόρτωσα αμέσως. Ορισμένα από αυτά δεν μου αρέσουν, αλλά τα έχω ήδη πληρώσει. Μπορώ να ζητήσω επιστροφή των χρημάτων μου γι' αυτά; Τα αγόρασα μόλις χθες.

ΟΧΙ - Αν και δεν έχει ακόμη παρέλθει η επταήμερη περίοδος υπαναχώρησης που ισχύει για τις αγορές μέσω Διαδικτύου, όταν τηλεφορτώσατε τα κομμάτια αγοράσατε μια υπηρεσία που ήδη έχετε χρησιμοποιήσει. Δεν μπορείτε να ακυρώσετε μια υπηρεσία η οποία σας έχει ήδη παρασχεθεί με δική σας συναίνεση.

Παρέλαβα μια φωτογραφική μηχανή που αγόρασα στο Διαδίκτυο, αλλά δεν μου άρεσε. Την έχω ήδη πληρώσει. Μπορώ να τη γυρίσω πίσω και να ζητήσω να μου επιστραφούν τα χρήματα;

ΝΑΙ   - Όταν αγοράζετε ένα προϊόν μέσω του Διαδικτύου, έχετε προθεσμία επτά ημερών από την παραλαβή του για να αποφασίσετε αν θα το κρατήσετε ή όχι. Δεν χρειάζεται να δικαιολογήσετε την απόφασή σας. Ενημερώστε απλώς τον πωλητή ότι επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία και αυτός είναι υποχρεωμένος να σας επιστρέψει τα χρήματα. Στην επιστροφή θα περιλαμβάνονται και τα έξοδα αποστολής του προϊόντος σε σας. Ωστόσο, εσείς επιβαρύνεστε με το κόστος αποστολής του ανεπιθύμητου προϊόντος στον πωλητή. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι η νομοθεσία για τις πωλήσεις εξ αποστάσεως δεν ισχύει για ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς ή χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, μεταφορές, διαμονή, τροφοδοσία ή κρατήσεις για υπηρεσίες αναψυχής.

Παρήγγειλα ένα CD το οποίο δεν έλαβα ποτέ. Όταν επικοινώνησα με τον πωλητή, αυτός ισχυρίστηκε ότι ευθύνεται το ταχυδρομείο και όχι αυτός. Έχει δίκιο;

   ΟΧΙ - Ο πωλητής είναι υπεύθυνος για την παράδοση του είδους που αγοράσατε. Αυτός οφείλει να επικοινωνήσει με την υπηρεσία παράδοσης και να αποδείξει ότι το προϊόν παραδόθηκε. Αν ο πωλητής δεν μπορεί να αποδείξει την παράδοση, οφείλει να σας ξαναστείλει το προϊόν ή να σας επιστρέψει τα χρήματα.

Πριν πέντε εβδομάδες παρήγγειλα μέσω Διαδικτύου ένα βιβλίο που είχε εξαντληθεί. Το αγόρασα για τα γενέθλια του συζύγου μου και τελικά δεν μπόρεσα να του το χαρίσω γιατί δεν το έλαβα ποτέ. Τι μπορώ να κάνω;

Αν κάποιο προϊόν που παραγγείλατε δεν παραδοθεί εντός 30 ημερών, μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία. Αν το πληρώσατε ήδη, ο πωλητής μπορεί να σας επιστρέψει τα χρήματά σας εντός 30 ημερών.

Επιδιόρθωση, αντικατάσταση, επιστροφή χρημάτων

Αγόρασα μια κιθάρα μέσω του Διαδικτύου, αλλά όταν την παρέλαβα ήταν σπασμένη. Ο πωλητής δεν θέλει να μου στείλει μια άλλη κιθάρα ή να μου επιστρέψει τα χρήματα, επειδή ισχυρίζεται ότι δεν ευθύνεται ο ίδιος για το πρόβλημα, αλλά η μεταφορική εταιρεία. Έχει δίκιο;

ΟΧΙ   - Ο πωλητής είναι υπεύθυνος για την μεταφορά του είδους που αγοράσατε. Ο πωλητής οφείλει να επισκευάσει ή να αντικαταστήσει την κιθάρα σας ή να σας επιστρέψει τα χρήματα. Όταν παραλαμβάνετε προϊόντα που αγοράσατε εξ αποστάσεως είναι πάντοτε σκόπιμο να ελέγχετε την κατάσταση των παραδιδόμενων προϊόντων μπροστά στο άτομο που σας τα παραδίδει. Έτσι δεν θα μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι η βλάβη επήλθε όταν το προϊόν βρισκόταν στην κατοχή σας.

Ο εκτυπωτής που αγόρασα πριν τέσσερις εβδομάδες μέσω Διαδικτύου δεν λειτουργεί πια. Τι μπορώ να κάνω;

Έχετε τα ίδια δικαιώματα ως καταναλωτής με αυτά που θα είχατε αν τον είχατε αγοράσει σε κατάστημα, δηλαδή διετή εγγύηση για καινούργια προϊόντα. Αν ο εκτυπωτής σας παρουσιάζει προβλήματα μέσα σε έξι μήνες από την παράδοση, επικοινωνήστε με τον πωλητή. Αυτός οφείλει να επισκευάσει ή να αντικαταστήσει τον εκτυπωτή σας, ή να σας επιστρέψει τα χρήματα αν είναι αδύνατη η επισκευή ή αντικατάστασή του. Όταν περάσουν οι έξι μήνες, θα πρέπει εσείς να αποδείξετε ότι δεν ευθύνεστε για το πρόβλημα της συσκευής σας, πράγμα το οποίο μάλλον δεν είναι εύκολο.

Προϊόντα που αγόρασα μέσω Διαδικτύου δεν παραδόθηκαν ποτέ ή έφθασαν με φθορές. Τι μπορώ να κάνω;

Όταν αγοράζετε προϊόντα στο Διαδίκτυο, έχετε τα ίδια δικαιώματα που θα είχατε αν τα αγοράζατε σε κατάστημα:
-αν αγοράζετε προϊόντα και η ποιότητα δεν σας ικανοποιεί, μπορεί να έχετε δικαίωμα επισκευής, αντικατάστασης, επιστροφής των χρημάτων σας ή έκπτωσης, ανάλογα με τις περιστάσεις.

-κάθε πληροφορία για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες πρέπει να είναι ακριβής και όχι παραπλανητική. Αν σας δοθούν ψευδείς ή παραπλανητικές πληροφορίες, μπορεί να έχετε δικαίωμα επιστροφής των χρημάτων σας.

Διαβάστε στον ιστότοπο του πωλητή τους γενικούς και ειδικούς όρους, καθώς και την πολιτική του όσον αφορά την επιστροφή χρημάτων. Επικοινωνήστε μαζί του για να του εξηγήσετε το πρόβλημα και να ζητήσετε λύση. Αν δεν πάρετε ικανοποιητικές απαντήσεις και ο πωλητής είναι εγκατεστημένος στην ΕΕ, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτών English της χώρας σας.

Δικτυακοί τόποι δημοπρασιών

Αγόρασα σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό μια καφετιέρα η οποία, όμως, δεν λειτουργεί. Τι μπορώ να κάνω;

Όταν αγοράζετε ένα προϊόν από ιδιώτη, δεν έχετε δικαίωμα να ακυρώσετε την αγορά σας μετά την παράδοση, ούτε καλύπτεστε από τις νόμιμες εγγυήσεις που σας παρέχονται για τις αγορές που γίνονται από επαγγελματίες πωλητές. Στην περίπτωση αυτή, βασίζεστε μόνο στις πληροφορίες που είχατε στη διάθεσή σας κατά τη στιγμή της αγοράς. Αν το προϊόν που αγοράσατε δεν ανταποκρίνεται στη διαφήμισή του, μπορείτε να το στείλετε πίσω και να ζητήσετε να σας επιστραφούν τα χρήματα. Μη διστάζετε να υποβάλλετε στους ιδιώτες πωλητές λεπτομερείς ερωτήσεις για να αποφεύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις στη συνέχεια!

Τι δικαιώματα έχω όταν αγοράζω προϊόντα από ιστότοπο ηλεκτρονικών πλειστηριασμών;

Οι ιστότοποι ηλεκτρονικών πλειστηριασμών διαφέρουν από τα διαδικτυακά καταστήματα για πολλούς λόγους:

- Όταν αγοράζετε κάποιο προϊόν σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό δεν προστατεύεστε πάντοτε από τη νομοθεσία για τις πωλήσεις εξ αποστάσεως Deutsch English español français italiano. Οι πλειστηριασμοί εξαιρούνται ρητά από τη συγκεκριμένη νομοθεσία της ΕΕ, αν και ορισμένες χώρες έχουν επεκτείνει τη νομοθεσία τους για τις πωλήσεις εξ αποστάσεως για να συμπεριλάβουν και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

- Όταν αγοράζετε προϊόντα από ιδιώτη και όχι από εταιρεία, όπως γίνεται συχνά στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, η συναλλαγή δεν καλύπτεται από την νομοθεσία για τους καταναλωτές. Ως "καταναλωτές" θεωρούνται οι ιδιώτες οι οποίοι αγοράζουν αγαθά ή υπηρεσίες από πωλητή που ενεργεί στο πλαίσιο των επιχειρηματικών, εμπορικών ή επαγγελματικών του δραστηριοτήτων. Το καθεστώς των καταναλωτών είναι διαφορετικό από το καθεστώς δύο ιδιωτών που συναλλάσσονται μεταξύ τους.

-Ωστόσο, όλοι οι γνωστοί ιστότοποι ηλεκτρονικών πλειστηριασμών προσφέρουν στους αγοραστές κάποιο βαθμό προστασίας καθώς και πολλές συμβουλές για ασφαλείς αγορές.

Ασφάλεια

Ένας πωλητής στο Διαδίκτυο μου ζητάει να δηλώσω πάρα πολλά προσωπικά στοιχεία. Μήπως θα έπρεπε να ανησυχώ;

Για να αγοράσετε προϊόντα μέσω του Διαδικτύου πρέπει να δώσετε στον πωλητή ορισμένα προσωπικά στοιχεία (συνήθως το όνομα και τη διεύθυνσή σας καθώς και τον αριθμό του τραπεζικού σας λογαριασμού). Ωστόσο, στον ιστότοπο πρέπει να υπάρχει δήλωση σχετικά με τον βαθμό προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων. Ο ιστότοπος πρέπει να σας ζητά να δηλώσετε αν συμφωνείτε ή όχι να χρησιμοποιηθούν τα στοιχεία σας για σκοπό διαφορετικό από τη σχετική συναλλαγή. Αυτό συνήθως γίνεται στην πράξη με τσεκάρισμα ενός τετραγωνιδίου στο δελτίο παραγγελίας.

   Θέλω να αγοράσω ένα πλυντήριο από έναν γερμανικό ιστότοπο, αλλά δεν βρίσκω πουθενά τα στοιχεία επικοινωνίας του πωλητή. Είναι λογικό;

ΟΧΙ   - Ο πωλητής είναι υποχρεωμένος από τον νόμο να δίνει βασικές πληροφορίες που δημοσιεύονται στον ιστότοπο ώστε να μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του αν παρουσιαστούν προβλήματα. Στις πληροφορίες αυτές περιλαμβάνονται η επωνυμία της εταιρείας, ο αριθμός εγγραφής της στα μητρώα, η πλήρης διεύθυνση των εγκαταστάσεών της (και όχι απλώς ο αριθμός ταχυδρομικής θυρίδας), η ηλεκτρονική της διεύθυνση και το τηλέφωνό της.

Που μπορώ να απευθυνθώ για να πάρω ειδικές συμβουλές από νομικούς;

Η πύλη "Η Ευρώπη σου " είναι η βασική πηγή πληροφοριών για τέτοια θέματα, συνεπώς, θα πρέπει να την συμβουλεύεστε για να δείτε αν καλύπτει την περίπτωσή σας. Αν θέλετε να θέσετε ένα ερώτημα σχετικά με τα δικαιώματά σας στην ΕΕ, οι ανεξάρτητοι νομικοί εμπειρογνώμονες της υπηρεσίας "Η Ευρώπη σου - Συμβουλές" μπορούν:

να σας παρέχουν δωρεάν και εξατομικευμένες συμβουλές στη γλώσσα σας, εντός μιας εβδομάδας να σας εξηγήσουν τη νομοθεσία της ΕΕ που ισχύει στην περίπτωσή σας

να σας υποδείξουν πώς μπορείτε να ασκήσετε τα ευρωπαϊκά δικαιώματά σας

Η υπηρεσία "Η Ευρώπη σου - Συμβουλές" σας παρέχει επίσης συμβουλές για προβλήματα που μπορεί να συναντάτε ως καταναλωτής.

http://www.fpress.gr

Το εντυπωσιακό "τατουάζ" της Κατερίνας Στικούδη! Φωτογραφίες

Για το τρίτο τεύχος του περιοδικού NightBook φωτογραφήθηκε η Κατερίνα Στικούδη. Με μία “wow” εμφάνιση πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του Γιώργου Λούβαρη. Φυσικά, το TLIFE σου εξασφάλισε backstage υλικό και πληροφορίες για το εντυπωσιακό της look.

Η Κατερίνα “στόλισε”το σώμα της, ειδικά για την συγκεκριμένη φωτογράφιση, με ένα τατουάζ εμπνευσμένο από την Αφρική.

Τα ρούχα και τα αξεσουάρ που επέλεξε είναι από τους αγαπημένους της σχεδιαστές Ourania Kay, Maria Patelis και Gkiokan Karad κ.α ενώ το styling επιμελήθηκαν οι αγαπημένοι μας Μιχάλης Τσούκας και Μάριος Κυπριώτης.

Η φωτογράφιση έγινε σε ένα άκρως καλοκαιρινό σκηνικό με την Κατερίνα να κόβει την ανάσα με το καλλίγραμμο σώμα της και την σέξι εμφάνισή της!


Η Μαριάντα Πιερίδη χόρεψε... pole dancing και τρέλανε τα πλήθη


Η Μαριάντα Πιερίδη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή "Βράδυ" με το Πέτρο Κωστόπουλο και μίλησε για τους άντρες, την εκπομπή που κάνει στο ραδιόφωνο και τα μηνύματα που τις στέλνουν. Ενώ αναφέρθηκε και για το ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητο της. Για το τέλος άφησε το νέο είδος γυμναστικής που άρχισε να ακολουθεί το pole dancing. Άν και όπως είπε τώρα άρχισε να μαθαίνει, μάλλον το έχει.

 Δείτε το video. 



Επιχειρηματίας κινδύνεψε να πεθάνει επειδή επί 3 εβδομάδες είχε στύση!


Ένα πολύ περίργο σύμπτωμα παρουσίασε Ινδός επιχειρηματίας, ο οποίος λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του.

Ο άτυχος άνδρας είχε στuση για τρεις ολόκληρες εβδομάδες, με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η εισαγωγή του σε νοσοκομείο της Καλκούτας.

Όπως αναφέρει η Sun, o 55χρονος, μετά από επέμβαση 4 ωρών σώθηκε, αλλά η στύση αυτή ήταν και η τελευταία του, καθώς του προκάλεσε ανικανότητα.

Σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό Avishek Mukherjee «όταν ο άνδρας ζήτησε ιατρική βοήθεια, ήταν πλέον πολύ αργά».

Ο γιατρός δήλωσε ότι ο 55χρονος έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο μέσα σε έξι ώρες, καθώς υπήρχε σοβαρός κίνδυνος να πεθάνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας, πατέρας δύο παιδιών, δεν είχε κάνει χρήση του μπλε χαπιού, αλλά πιθανότατα έπασχε από οξεία μορφή πριαπισμού, που προκαλείται από δυσλειτουργία του νευρικού συστήματος.

Η ασθένεια εμποδίζει το αίμα να φύγει από τους όρxεις, κάτι που συμβαίνει για λίγο κατά τη διάρκεια της στuσης.

«Αν η στuση διαρκεί περισσότερο από μία ώρα, μπορεί να προκληθεί ανικανότητα ή ακόμα και γάγγραινα στους όρxεις» πρόσθεσε ο δρ Mukherjee.

Οι γιατροί τράβηξαν το αίμα από το επίμαχο σημείο και έτσι ο επιχειρηματίας, του οποίου το όνομα δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, σώθηκε.


Για να γελάσουμε και λίγο... Πως καταστρέφεται ένας γάμος! (Βίντεο)


Εκπληκτικό! Δεν φαντάζεστε την κατάληξη του βίντεο...




Βραζιλία όπως Ταξίμ- Διαδηλωτές βάζουν φωτιές και σαμποτάρουν το Κύπελλο Συνομοσπονδιών


Την δόξα της πλατείας Ταξίμ φαίνεται πως ζήλεψαν οι Βραζιλιάνοι οι οποίοι βγήκαν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για την ανεργία, την αύξηση των τιμών και την αδιαφορία για τους αστέγους.
Την Παρασκευή εκατοντάδες άνθρωποι έβαλαν και φωτιές στο Σάο Πάολο και την πρωτεύουσα Μπραζίλια προκαλώντας την έντονη ανησυχία της FIFA, καθώς σήμερα ξεκινά το Κύπελλο Συνομοσπονδιών. Μάλιστα στην Μπραζίλια, τα γεγονότα έγιναν μάλιστα έξω από το γήπεδο που θα γίνει η έναρξη της διοργάνωσης με το παιχνίδι της Βραζιλίας με την Ιαπωνία.
Τα πρώτα επεισόδια έγιναν στο Σάο Πάολο, όταν χιλιάδες διαδηλωτές διαμαρτυρήθηκαν για την αύξηση των εισιτηρίων στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Μόνο που η αστυνομία αντέδρασε βίαια, προκλήθηκαν συγκρούσεις με αποτέλεσμα να υπάρξουν και 55 τραυματίες.
Συγκεκριμένα, εκατοντάδες διαδηλωτές έβαλαν και φωτιές σε ελαστικά. Επίσης, ο κόσμος διαμαρτύρονταν για την ανέγερση σταδίων, ενώ την ίδια ώρα χιλιάδες κάτοικοι είναι άστεγοι (250.000).«Θα πεθάνουμε από την πείνα και αυτοί χτίζουν στάδια…», ήταν το σύνθημα των διαδηλωτών, που τόνισαν πως θα κάνουν τα ίδια και λίγο πριν από τη σέντρα της πρεμιέρας.

http://www.koolnews.gr/

Σοκ: «Ποτίζει» το 2χρονο παιδί της με μείγμα καφεΐνης και energy drink για να...

Ένα ριάλιτι με πρωταγωνιστές μικρά κοριτσάκια ηλικίας από λίγων μηνών έως και 12 ετών, έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό στην Αμερική.

Το σόου αυτό αφορά τα κοριτσάκια που παίρνουν μέρος σε διάφορους διαγωνισμούς ομορφιάς.

Το αρχικό σοκ, έρχεται από για το πώς ντύνονται και βάφονται αυτά τα παιδιά. Στην συνέχεια ο τηλεθεατής μένει άφωνος με την περηφάνια που μιλούν οι μητέρες των παιδιών αυτών για τα μικρομέγαλα κορίτσια τους. Όλα αυτά σίγουρα επηρεάζουν τη ψυχική υγεία των κοριτσιών. Όμως σε αυτούς τους διαγωνισμούς ομορφιάς συμβαίνει κάτι ακόμα πιο σοκαριστικό που θέτει σε κίνδυνο και την υγεία των μικρών αυτών παιδιών. Είναι η αποκάλυψη πως οι ίδιες οι μητέρες των κοριτσιών αυτών, κατά την διάρκεια του εκάστοτε διαγωνισμού, δίνουν στα παιδιά τους ένα μείγμα με καφεΐνη και ενεργειακά ποτά για να καταφέρουν να τα έχουν σε εγρήγορση και να μην κουράζονται ώστε να βγάλουν εις πέρας το πρόγραμμα το οποίο έχουν ετοιμάσει.

Και αν νομίζετε ότι η «αρρώστια» αυτών των ανθρώπων σταματάει εδώ διαβάστε παρακάτω.
Μια μητέρα, η Tόρι Χένσλι από το Τέξας σε ένα από τα επεισόδια του ριάλιτι δήλωσε με περηφάνια πως δεν περιμένει τον διαγωνισμό μόνο για να δώσει στο παιδί της να πιει το μείγμα από καφεΐνη αλλά το δίνει καθημερινά στο παιδί της έτσι ώστε να αυξήσει την ενέργειά του.

Και η ευφάνταστη μητέρα δεν έμεινε εκεί! Αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό της ποτό για να δίνει καθημερινά στο παιδί της.

Πήρε ένα ενεργητικό ποτό το Μάουντεν Ντιού το οποίο ανακάτεψε με γλυκό τσάι και τα γλειφιτζούρια Πίξι Στικ.

Και η ιστορία δεν σταματάει εδώ. Η Χένσλι, παραδέχθηκε με περίσσια υπερηφάνια πως από τότε που η κόρη της ήταν 9 μηνών, της έφτιαχνε την κρεμούλας της μαζί με ένα ποτήρι μεγάλο του καφέ, κάθε πρωί, δίνοντας μάλιστα τη δική της απίστευτη εξήγηση γιατί το κάνει αυτό: «κάθε παιδί πίνει χυμό, το δικό μου όχι. Στο κάτω κάτω ο χυμός περιέχει 98% ζάχαρη»!

Παρόλο που την πλησίασαν και γιατροί οι οποίοι της εξήγησαν ότι η καφεΐνη, η ζάχαρη, τα ενεργειακά ποτά κλπ συμβάλουν στην αύξηση του παιδικού διαβήτη μαζί με το γεγονός ότι καταστρέφει την υγεία του παιδιού, η μητέρα απάντησε στωικά πως ήταν προετοιμασμένη για τις αρνητικές κριτικές και δήλωσε: «Οι άνθρωποι θέλουν να κρίνουν τα πάντα. Εμένα η κόρη μου αγαπάει τον ανταγωνισμό και ας είναι μόλις 2 ετών»!


Ζητείται γκόμενα ψυχοπαθής...


Ολόκληρα χωριά κάτω από το νερό στη Γερμανία - Ανατινάζουν φράγμα για να σωθούν [εικόνες]

Η τελευταία ελπίδα για να απορροφηθούν τα νερά του Ελβα είναι η ανατίναξη ενός φράγματος στη Σαξονία. Η κατάσταση από τις πλημμύρες περιγράφεται στον γερμανικό Τύπο ως δραματική και η μόνη λύση είναι η ανατίναξη δύο φορτηγίδων μαζί με το φράγμα.

Τα πλοία θα ανατιναχθούν και θα βυθιστούν, ώστε να εμποδιστεί η ροή του νερού στο σπασμένο ανάχωμα, που πηγαίνει τα ύδατα στην ενδοχώρα. Παρά τα μέτρα που έχουν ληφθεί, βέβαια, ουδείς γνωρίζει, σύμφωνα με το Spiegel, αν θα πετύχει το εγχείρημα.

Εκτιμάται ότι έχει πλημμυρίσει μια έκταση περίπου 200 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Πολλά χωριά εγκαταλείφθηκαν, πολλά χωριά είναι πια κάτω από το νερό.





http://www.iefimerida.gr/

Κάμερα εντόπισε το μεγαλύτερο φίδι στον πλανήτη! (βίντεο)


Κάμερα εντόπισε το μεγαλύτερο φίδι στον πλανήτη!



Δίμετρο «φέσι» στο Ελληνικό Δημόσιο - Και η Σκλεναρίκοβα χρωστάει σε ΙΚΑ και ΟΑΕΕ

Η οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα εδώ και πολλά χρόνια δεν άφησε ανεπηρέαστους ακόμη και τις πιο λαμπερές προσωπικότητες που δραστηριοποιούνταν στην Ελλάδα, όπως η εκρηκτική Αντριάνα Σκλεναρίκοβα.

Η πρώην γυναίκα του Γάλλου ποδοσφαιριστή, Κριστιάν Καρεμπέ, είχε λατρέψει τη χώρα κατά την περίοδο που ο τότε σύζυγός της έπαιζε στον Ολυμπιακό και είχε επεκτείνει και εδώ τις επαγγελματικές της δραστηριότητες.

Οπως αναφέρει το star η εταιρεία της πανύψηλης καλλονής, με την ονομασία AKD S.A. Andriana Karembeu χρωστάει σε διάφορους δημόσιους φορείς, ανάμεσά τους το ΙΚΑ και ο ΟΑΕΕ, ενώ της έρχονται συνεχώς ειδοποιητήρια από το Ελληνικό Δημόσιο.

Μάλιστα, ο νομικός εκπρόσωπους της εταιρείας, Αλέν Λεγκού, ο οποίος είναι και πρόεδρος της εταιρείας στη Γαλλία, κινδυνεύει με σύλληψει εφόσον έλθει στην Ελλάδα χωρίς να ρυθμίσεις της οφειλές της AKD.

http://www.iefimerida.gr/

Τριάντα «κακές» συνήθειες που δείχνουν ότι οι άνδρες παραμένουν μπέμπηδες

Το ότι οι περισσότεροι άνδρες παρά το παρουσιαστικό τους ή τις κοινωνικές τους υποχρεώσεις παραμένουν παιδιά είναι κάτι που όλοι γνωρίζουν και παραδέχονται, ωστόσο, νέα επιστημονική έρευνα καταγράφει πως η κατάσταση αυτή αλλάζει πολύ μετά τα σαράντα.
Βρετανοί επιστήμονες εκτιμούν ότι οι γυναίκες ωριμάζουν περίπου στα 32 τους, αλλά οι άντρες έντεκα χρόνια αργότερα, περίπου στα 43 τους.
Μάλιστα κατάφεραν να συγκεντρώσουν και ορισμένες «κακές» συνήθειες, τριάντα τον αριθμό, που αποδεικνύουν ότι οι άνδρες παραμένουν παιδιά:
  1. Χαίρονται και χασκογελάνε με τα ανθρώπινα αέρια
  2. Καταβροχθίζουν φαστ φουντ τα ξημερώματα
  3. Παίζουν video games με μανία
  4. Οδηγούν με μεγάλη ταχύτητα και συνεχίζουν να εξιτάρονται με τις κόντρες
  5. Χρησιμοποιούν πολύ αγενείς λέξεις
  6. Οδηγούν με τέρμα τη μουσική
  7. Κάνουν φάρσες
  8. Κάνουν κόντρες με μικρά παιδιά σε διάφορα αθλήματα ή παιχνίδια
  9. Δεν βγάζουν άχνα κατά τη διάρκεια των τσακωμών
  10. Είναι ανήμποροι να ετοιμάσουν ακόμη και ένα απλό γεύμα
  11. Οταν είναι με τους φίλους τους λένε συνέχεια τις ίδιες ιστορίες και αστεία
  12. Δεν μιλάνε συχνά για τον εαυτό τους
  13. Θεωρούν το διάβασμα και τα βιβλία βαρετά
  14. Αφοσιώνονται σε γελοίες φιγούρες όταν χορεύουν
  15. Στέλνουν τα άπλυτα στη μαμά
  16. Δεν λένε όχι όταν η μαμά τους φτιάχνει πρωινό ή κάποιο άλλο γεύμα
  17. Φοράνε αθλητικά παπούτσια κατά τις νυχτερινές εξόδους
  18. Κάνουν skateboard ή BMX ποδήλατο
  19. Αποφεύγουν τα λαχανικά
  20. Αλλάζουν συχνά δουλειές
  21. Χαίρονται υπερβολικά με τα μπιτς πάρτυ
  22. Συνεχίζουν ακόμη να κάνουν κόλπα με το ποδήλατο
  23. Γουστάρουν να οδηγούν πειραγμένα αυτοκίνητα
  24. Μιλάνε ασταμάτητα για τις κατακτήσεις τους
  25. Εχουν εσώρουχα, ακόμη και πιτζάμες με σούπερ ήρωες
  26. Εχουν σεντόνια με καρτούν
  27. Το ρίχνουν στις εξυπνάδες όταν κάνουν καμάκι
  28. Περηφανέυονται για όσα κάνουν στο γυμναστήριο και κυρίως για το πόσα βάρη σηκώνουν
  29. Φοράνε φαρδιά παντελόνια
  30. Πετάνε σκουπίδια όπου βρουν
Το παράδοξο της υπόθεσης πάντως είναι ότι, με βάση την έρευνα, τέσσερις στις δέκα γυναίκες εκτιμούν ότι η ανωριμότητα των ανδρών κρατάει ζωντανή τη σχέση και την κάνει πιο διασκεδαστική.


http://www.iefimerida.gr/


Μεγάλος αδελφός το Facebook; Εδωσε στις αμερικανικές αρχές τα στοιχεία 19.000 χρηστών του

Νέα στοιχεία έρχονται συνέχεια στο φως σχετικά με την υπόθεση παρακολούθησης προσωπικών δεδομένων που σοκάρει τις ΗΠΑ και δημιουργεί τριγμούς στην κυβέρνηση Ομπάμα, καθώς το Facebook ανακοίνωσε ότι έδωσε στοιχεία για τουλάχιστον 19.000 χρήστες του.

Οπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, μόνο μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2012 δέχθηκε δέκα χιλιάδες αιτήσεις από διαφορετικές αρχές και υπηρεσίες της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το Facebook γίνεται έτσι η πρώτη εταιρεία που ανακοινώνει το αριθμό των αιτημάτων που κατέθεσαν οι αρχές ασφαλείας των ΗΠΑ, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο Διαδίκτυο και τα κοινωνικά δίκτυα.

Υπενθυμίζεται ότι το σκάνδαλο αποκάλυψαν οι εφημερίδες Guardian και Washington Post έπειτα από αποκαλύψεις του πρώην πράκτορα της CIA , Εντουαρντ Σνόουντεν.

http://www.iefimerida.gr/

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια




ΚΡΙΟΣ




Έρωτας: Με το Δία στους Διδύμους για λίγες ακόμη ημέρες και με τον Άρη στο ίδιο επικοινωνιακό και γόνιμο για το ζώδιό σας περιβάλλον να σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό, αναμένονται πιο ευχάριστες εξελίξεις. Οι δεσμευμένοι θα περάσετε περίοδο ανανέωσης ενώ οι αδέσμευτοι θα έχετε κατακτήσεις αλλά με την τάση να εξυπηρετείτε περισσότερο τις ανάγκες σας για πρόσκαιρα παιχνίδια και λιγότερο για ένα μπείτε σε ένα σοβαρό δεσμό.

Καριέρα – Οικονομικά: Θα κερδίσετε έδαφος σε ότι και να κάνετε, ιδιαίτερα μάλιστα αν απασχολείστε σε επαγγέλματα προβολής ή που απαιτούν έμπνευση. Να θυμάστε, ωστόσο, ότι πρέπει να δράσετε άμεσα, ιδιαίτερα αν θέλετε να προωθήσετε νέα σχέδια. Αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική για δράση καθώς στέφεται από το εξάγωνο Άρη – Ουρανού.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αυτές οι μέρες προσφέρονται για ένα ταξιδάκι είτε αναψυχής είτε επαγγελματικό ή –ιδανικά- και τα δύο. Μήπως να φρόντιζα για μία τέτοια ανανέωση;



ΤΑΥΡΟΣ




Έρωτας: Είστε συνεπείς προς τις ιδιότητες του ζωδίου σας και το αποδεικνύετε καθώς τα θέλετε όλα δικά σας, τη στιγμή που τα θέλετε... Γίνεστε λίγο περισσότερο απόλυτοι, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στις σχέσεις σας. Η εξωστρέφεια των αδέσμευτων θα αποδώσει και μάλιστα πολύ. Τώρα που καλοκαιριάζει για τα καλά δεν αποκλείονται οι περιπέτειες σε κάποιο ταξίδι και δεν αποκλείεται οι περιπέτειες να οδηγήσουν σε πιο σοβαρές καταστάσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Με την Αφροδίτη και τον Ερμή στον Καρκίνο, φαίνεται ότι θα υπάρξουν κάποιες καλές επαφές που ίσως σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις παρούσες συνθήκες στη δουλειά σας αλλά, με τον Κρόνο στο Σκορπιό, θα πρέπει να στηρίζεστε στη σκληρή δουλειά, ακόμη κι αν έχετε μπάρμπα στην Κορώνη. Να θυμάστε ότι οι κόποι αυτής της περιόδου μπορεί να μην αποδώσουν άμεσα καρπούς.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας κάνω πιο προσεκτική διαχείριση γιατί δεν αποκλείεται να με ταλανίσει κάποιο έκτακτο έξοδο.



ΔΙΔΥΜΟΙ




Έρωτας: Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σας και σχηματίζει όψη εξαγώνου με το Δία, σας βάζει για τα καλά στην περιπέτεια και στο παιχνίδι. Σημειωτέον ότι αξίζει να αξιοποιήσετε τις τελευταίες μέρες που ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα σας οπλίζει με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Μέχρι τις 26 Ιουνίου πριμοδοτεί τις σχέσεις σας, ιδιαίτερα των Διδύμων που έχετε γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Άρη στο ζώδιό σας θα είστε πολύ δραστήριοι καθώς θα αναγκαστείτε να αναλάβετε πολλές ευθύνες και, πιθανώς, να νιώθετε ότι κάνετε αγγαρείες για τις οποίες δεν αμείβεστε αρκετά. Επειδή αυτή την εβδομάδα με το εξάγωνο του Άρη και του Ουρανού και δεδομένου του γεγονότος ότι ο Δίας βρίσκεται ακόμη στο ζώδιό σας και εγκυμονεί επεκτάσεις, μπορεί να έχετε ευχάριστες εκπλήξεις, κάντε ένα ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα για να μην αγχωθείτε και δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας φροντίσω να αγνοήσω όσους είναι ανταγωνιστικοί απέναντί μου γιατί θα χάσω άδικα την πολύτιμη ενέργειά μου που τη χρειάζομαι για να αξιοποιήσω τις ευκαιρίες μου.





ΚΑΡΚΙΝΟΣ




Έρωτας: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σας και σας εξωθεί στο να θέλετε να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας και να αποζητάτε τις απολαύσεις. Την προηγούμενη εβδομάδα συμμετείχε σε ένα εκρηκτικό ταυ τετράγωνο με τους σκληρούς Ουρανό και Πλούτωνα, όψη που εξήγειρε πολλά πάθη αλλά και το απόλυτο αίτημα να απαλλαγείτε από αρρωστημένες εξαρτήσεις, ακόμη κι αν πρέπει να κλείσετε οριστικά τους λογαριασμούς σας με το παρελθόν.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Ερμή στο ζώδιό σας, θα πάρετε τις αποφάσεις σας και δεν αποκλείεται να βάλετε νέους στόχους. Ωστόσο, αυτή την περίοδο, δεν θα κερδίσετε τίποτε αν δεν κουραστείτε αρκετά γι αυτό. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας –αρκετοί Καρκίνοι- θα έχετε γόνιμο έδαφος για να προλειάνετε το έδαφος για μελλοντικές συνεργασίες, οι οποίες είναι αναμενόμενες από τη στιγμή που ο Δίας θα μπει στο ζώδιό σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλά θα κάνω να φυλάω τα νώτα μου γιατί μπορεί να υπάρξει παρασκήνιο σε βάρος μου.





ΛΕΩΝ




Έρωτας: Το εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό και οι παρουσίες του Ήλιου και του Δία στο ευνοϊκό για το ζώδιό σας περιβάλλον των Διδύμων είναι οι αστρολογικές συγκυρίες που θα φωτίσουν τόσο τις φιλίες όσο και τους έρωτές σας. Να θυμάστε ότι τώρα θα ενισχυθούν οι δεσμοί σας με κάποια άτομα ενώ θα αποδυναμωθούν με κάποια άλλα, δηλαδή θα γίνει το απαραίτητο ξεκαθάρισμα που θα σας βοηθήσει να κρατήσετε μόνο τους ανθρώπους που αντιπροσωπεύουν κάτι αληθινό και ουσιαστικό για εσάς. Εσείς πρέπει να αντισταθείτε στους κόλακες...

Καριέρα – Οικονομικά: Το εξάγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Ουρανό από τον Κριό, θα αποτελέσει φάρο του μέλλοντός σας αν το αξιοποιήσετε για να δραστηριοποιηθείτε, να βάλετε σε εφαρμογή νέες, δημιουργικές, καινοτόμες ιδέες, να ασχοληθείτε με την επιμόρφωσή σας ή να διδάξετε όσα γνωρίζετε, να διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε συλλογικές δραστηριότητες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας έχω τα μάτια μου ανοικτά καθώς μπορεί να κερδίσω κάποια έξτρα χρήματα ενώ δεν αποκλείεται να μου προκύψει κάποιος μυστικός έρωτας και να με βάλει σε μουντές αλλά ατμοσφαιρικές καταστάσεις.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ



Έρωτας: Μετά την Αφροδίτη και τον Ερμή, από την Παρασκευή θα βρίσκεται και ο Ήλιος στον Καρκίνο, γεγονός που θα δημιουργήσει ένα θετικό κλίμα υπέρ σας. Φαίνεται ότι θα κάνετε καινούργιες συναναστροφές, θα ανέβει η αυτοπεποίθησή σας και όλα αυτά τη στιγμή που υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιες φιλίες σας να μετατραπούν σε θυελλώδεις έρωτες.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Άρη στους Διδύμους, το ζώδιο που συνδέεται με την καριέρα σας, θα αγχωθείτε λόγω των αυξημένων επαγγελματικών σας υποχρεώσεων αλλά, επειδή είστε από τη φύση σας εργατικοί, μάλλον θα το χαρείτε. Οι προβλέψεις λένε ότι κερδισμένοι στην καριέρα θα είστε οι Παρθένοι που θα συνδυάσετε την εφαρμογή των πρωτοτύπων ιδεών σας με τη διάθεση να δουλέψετε μεθοδικά, με σύνεση και κάνοντας σταθερά ένα βήμα τη φορά.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ίσως τώρα προκύψει κάποια επαγγελματική ευκαιρία από το πουθενά. Να θυμάμαι ότι δεν πρέπει να τη θεωρήσω αμελητέα ακόμη κι αν μοιάζει «περίεργη». Το εξάγωνο του Άρη και του Ουρανού μπορεί να εγκυμονεί κάτι σημαντικό για την καριέρα μου.



Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ



ΖΥΓΟΣ




Έρωτας: Είναι γεγονός ότι την προηγούμενη εβδομάδα κάποιοι Ζυγοί είχατε δεχθεί ένα καίριο χτύπημα από τις όψεις που ενεργοποίησε η Αφροδίτη σας. Τώρα φαίνεται ότι αναμένονται πιο ευχάριστες εξελίξεις, ιδιαίτερα για όσους θέλετε να μπείτε σε περιπέτειες. Συνηγορούν υπέρ των φλερτ σας ο Ήλιος (μέχρι την Παρασκευή που περνάει στον Καρκίνο), ο Άρης και ο Δίας από τους Διδύμους που δημιουργούν ένα κλίμα ελαφρότητας και παιχνιδιού ή –και εδώ προσοχή- αβάσταχτης ελαφρότητας;

Καριέρα – Οικονομικά: Μετά τον Ερμή και την Αφροδίτη, ακολουθεί και ο Ήλιος, ο οποίος την Παρασκευή θα μπει στον Καρκίνο, το περιβάλλον που σχετίζεται με την καριέρα σας. Οι ευκαιρίες δεν αποκλείεται να είναι αρκετά σημαντικές αλλά οι κινήσεις σας πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές γιατί δεν αποκλείεται να χάσετε την ευθυκρισία σας και να ακολουθήσετε τη λανθασμένη κατεύθυνση. Εχθρός σας αυτή την περίοδο είναι η παρόρμηση που μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με πρόσωπα και καταστάσεις.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας οργανώσω ένα σχέδιο διαφυγής, έστω για το Σαββατοκύριακο γιατί τα ταξίδια αυτή την περίοδο θα μου εξασφαλίσουν αρκετές χαρές είτε επί προσωπικού είτε είναι επαγγελματικού χαρακτήρα.





ΣΚΟΡΠΙΟΣ




Έρωτας: Η Αφροδίτη από το ευνοϊκό περιβάλλον του Καρκίνου ρίχνει το φως της στα αισθηματικά σας κι ας μην ξεχνάμε ότι την Παρασκευή θα βρίσκεται και ο Ήλιος στο ίδιο περιβάλλον, γεγονός που θα σας ανεβάσει ακόμη περισσότερο. Το θέμα σας, ωστόσο, είναι ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σας και βγάζει στην επιφάνεια τις ανασφάλειές σας με κίνδυνο είτε να παραμείνετε σε μία κατάσταση που δεν σας προάγει και τελικά να δοθεί το οριστικό τέλος αφού θα έχετε ταλαιπωρηθεί κι άλλο είτε να χύσετε την καρδάρα με το γάλα, ασκώντας σκληρή κριτική στους άλλους, θέλοντας να καλύψετε πίσω από την κριτική σας τις δικές σας φοβίες.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Κρόνο στο ζώδιό σας δεν μπορείτε να αποφύγετε τα σκληρά ωράρια κι αν προσπαθήσετε θα βγείτε οι χαμένοι των περιστάσεων. Τώρα θα πρέπει να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό στη δουλειά αλλά δεν αποκλείεται να έχετε κάποιο πολύ θετικό αποτέλεσμα, δεδομένου του γεγονότος ότι η Αφροδίτη και ο Ερμής από τον Καρκίνο είναι οι θετικοί αστρολογικοί παράγοντες για την ευόδωση των στόχων σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσέχω λίγο τη συμπεριφορά μου. Οι πιέσεις που μου ασκούνται είναι πολλές και πρέπει να «μαζέψω» την τάση μου να ξεσπάω σε αγαπημένα μου πρόσωπα.





ΤΟΞΟΤΗΣ




Έρωτας: Το εξάγωνο του Άρη από τους Διδύμους (όπου ακόμη βρίσκεται και ο Δίας), το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σας με τον Ουρανό από τον Κριό, το ζώδιο των ερώτων σας στην ηλιακή σας οικοθεσία, καταδεικνύει σκανδαλώδεις περιπέτειες με πάθος και ένταση. Επί πλέον δεν αποκλείει ούτε τους κεραυνοβόλους έρωτες που, συνήθως, είναι της απολύτου αρεσκείας σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο τομέας που απαιτεί συμμάζεμα εδώ και τώρα είναι ο οικονομικός, ο οποίος δέχτηκε ένα μεγάλο χτύπημα και την προηγούμενη εβδομάδα που ήταν αρκετά σκληρή για αρκετούς Τοξότες. Τώρα θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να προωθήσετε τις υποθέσεις σας, για να προβείτε σε πιο ασφαλείς επιλογές αλλά και για να μετριάσετε την όποια δυσκολία είχε προκύψει.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Είναι σημαντικό να καταλάβω ότι αν θέλω επιτυχίες, θα πρέπει να κάνω κάποιες καίριες αλλαγές που να είναι αποτέλεσμα αυτοκριτικής. Η τάση μου να τα ρίχνω όλα στην πίσω πλευρά του μυαλού μου, προσδοκώντας τα πάντα από την καλή μου τύχη, το μόνο που καταδεικνύει είναι τη ροπή μου προς την επιπολαιότητα. Καιρός να κάνω το δύσκολο για μένα που είναι να σοβαρευτώ και να αντιμετωπίσω τις καταστάσεις ως ενήλικας.





ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ




Έρωτας: Μετά τον Ερμή και την Αφροδίτη, από την Παρασκευή, μπαίνει και ο Ήλιος στον Καρκίνο, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σας. Όλα αυτά είναι θετικά καθώς ρίχνουν φως στις σχέσεις σας αλλά ας μην ξεχνάμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα η Αφροδίτη ενεργοποίησε το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα και έβαλε σε διλήμματα αρκετούς Αιγόκερους. Ουσιαστικά, τώρα καλείστε να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές που θα σας απαλλάξουν από εξαρτήσεις σας. Να θυμάστε ότι μετά από κάθε ηρωικό τέλος επέρχεται η αναγέννηση.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Άρη στους Διδύμους, το περιβάλλον που σχετίζεται με την καθημερινή σας δουλειά και προσφορά, φαίνεται ότι δεν θα αποφύγετε την κούραση, τις αγγαρείες, την ανάληψη ευθυνών. Η αλήθεια είναι ότι αυτά δεν σας τρομάζουν αλλά –όπως και να έχει- πέφτουν ως ένα ακόμη βάρος, σε μια περίοδο που ήδη νιώθετε πολύ κουρασμένοι και ίσως αδικημένοι από τις αμοιβές σας. Ποντάρετε στον Κρόνο που –έστω και με μεγάλη καθυστέρηση- τελικά θα αποδώσει δικαιοσύνη.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας κάνω τα σημαντικά μου ραντεβού αυτή την εβδομάδα. Γενικότερα, αν θέλω να υπογράψω συμβόλαια ή να προβώ σε μια καινούργια αρχή, ας μην αναβάλω τίποτε για την επόμενη εβδομάδα.

.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ




Έρωτας: Το εξάγωνο του Άρη από τους Διδύμους, το ζώδιο των ερώτων σας και του Ουρανού από τον Κριό είναι σούπερ για το ταμπεραμέντο σας! Τώρα θα κάνετε καινούργιες παρέες, θα είστε πιο κεφάτοι και θα προκαλέσετε τις ευκαιρίες σας για παιχνίδι, φλερτ, διασκέδαση. Μάλλον παίρνετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον έρωτα με μια μικρή επιφύλαξη που λέγεται Κρόνος από το Σκορπιό και που σας θέλει σοβαρούς σε όλους τους τομείς.

Καριέρα – Οικονομικά: Το εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό, εκτός των άλλων, προσφέρεται και για να προωθήσετε τις δημιουργικές σας ιδέες, να αναπτύξετε τα ταλέντα σας, να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε για να επεκταθείτε σε άλλα παρακλάδια της ειδικότητάς σας. Αυτή η εβδομάδα είναι καλή για να κάνετε δυναμικά ξεκινήματα κι αν το σκέφτεστε, μη το αναβάλλετε γιατί οι επόμενες έχουν τα εμπόδια τους.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσέχω γιατί μπορεί να δεχθώ κάποια επαγγελματική πρόταση και να τη θεωρήσω αμελητέα επειδή θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένω. Η αστρολόγος μου υποστηρίζει ότι μάλλον από τέτοιες πηγές πρέπει να περιμένω το καλό νέο!



ΙΧΘΥΕΣ




Έρωτας: Μετά τον Ερμή και την Αφροδίτη, από την Παρασκευή περνάει και ο Ήλιος στον Καρκίνο, το ζώδιο των ερώτων σας, γεγονός που είναι αρκετό για να νιώθετε τυχεροί σε θέματα καρδιάς. Τώρα υπάρχει γόνιμο έδαφος για να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε. Ωστόσο, να προσέχετε την τάση σας να ωραιοποιείτε τις καταστάσεις, ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Άρη στους Διδύμους, μπορεί να αναλάβετε πολλές ευθύνες και αγγαρείες και να νιώθετε ότι ο αγώνας που δίνετε είναι άνισος καθώς κοπιάζετε πάρα πολύ χωρίς, ωστόσο, να κομίζετε οφέλη ανάλογα των προσπαθειών σας. Να θυμάστε, ωστόσο, ότι ο Κρόνος βρίσκεται σε ένα ευνοϊκό περιβάλλον για το ζώδιό σας και θα ανταμείψει όσους προσπαθήσετε.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προετοιμαστώ ψυχολογικά γιατί μπορεί να με αναστατώσει κάποιο πρόβλημα στο σπίτι, μια βλάβη, μια ξαφνική μετακόμιση. Επίσης, ας προσπαθήσω να μην εκτονώνω την επιθετικότητά μου στην οικογένειά μου.

Σμάρω Σωτηράκη



Πηγή: http://www.astrology.gr


Η φώτο που σαρώνει στο Facebook με την... Γερμανίδα τουρίστρια!



Δείτε την φωτογραφία που σαρώνει το διαδίκτυο εδώ και μερικές μέρες!!!!



Οδοντίατρος… βαρέων βαρών!


Το ραντεβού με τον οδοντίατρο είναι για τους περισσότερους μια δυσάρεστη εμπειρία. Και φυσικά η δουλειά του οδοντιάτρου δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση, ειδικά όταν οι ασθενείς δεν είναι συνεργάσιμοι.Για τον Dr. Gerhard Steenkamp η δουλειά είναι ακόμη πιο δύσκολη, καθώς ανάμεσα στους… ασθενείς του περιλαμβάνονται ελέφαντες, λιοντάρια, ιπποπόταμοι, λεοπαρδάλεις και όποιο άλλο ζώο της Νότιας Αφρικής… έχει πονόδοντο!

Ο Dr. Steenkamp είναι ένας από τους κορυφαίους οδοντιάτρους ζώων στον κόσμο, αναλαμβάνοντας επεμβάσεις σε μερικά από τα πιο άγρια αρπακτικά της Φύσης.

Ο ίδιος έχει ταξιδέψει στην από την Κίνα μέχρι την Αίγυπτο, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και σε όλη την Αφρική, κάνοντας περίπου 500 επεμβάσεις το χρόνο.

«Έχω χειρουργήσει από μικρές νυχτερίδες μέχρι ελέφαντες που ζύγιζαν έξι τόνους και άγρια ζώα όπως λιοντάρια, τίγρεις και λεοπαρδάλεις. Όμως οι πιο ανατριχιαστικές εμπειρίες που είχαν ήταν με ιπποπόταμους και ελέφαντες. Μου έχει τύχει ελέφαντας να ξυπνήσει κατά τη διάρκεια του χειρουργείου, κι αυτό επειδή ήταν αναστατωμένος. Οι βούβαλοι, οι ιπποπόταμοι, οι ρινόκεροι και οι ελέφαντες είναι τόσο μεγάλοι που είναι επικίνδυνη και δύσκολη υπόθεση. Δε μπορείς να κινηθείς γρήγορα ή γύρω από αυτούς. Πρέπει να γίνει αυστηρός σχεδιασμός του χειρουργείου» λέει ο ίδιος.

«Είμαι ευλογημένος. Λατρεύω τη δουλειά μου. Η ικανοποίηση που απολαμβάνω δουλεύοντας με τα ζώα και έχοντας την ευκαιρία να τους αλλάξω τη ζωή είναι μεγάλη υπόθεση» πρόσθεσε, γράφει η Daily Mail και συνέχισε: «Τα βλέπεις να ξυπνάνε και να μην πονάνε πια. Αυτό είναι σπουδαίο».

ΘΡΙΛΕΡ με τον Αντώνη Κανάκη! Τίτλοι τέλους για τους «Ράδιο Αρβύλα»;

 
Κάθε χρόνο το ίδιο σενάριο. Όσο θυμάμαι από το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, μόλις έκλεινε η σεζόν ή πολλές φορές και κάπου στη μέση, είχαμε ένα -από μικρό έως τεράστιο- θέμα με τον Αντώνη Κανάκη και τους υπόλοιπους της παρέας των «Ράδιο Αρβύλα».

Της Μαρίας Μεταξητινού
Πάντα έχουν τις αντιρρήσεις τους, πάντα δεν προλαβαίνουν και πάντα μετά από μερικά σετ στην παραλία με τον Γιάννη Λάτσιο, αποφασίζουν να συνεχίσουν την εκπομπή στον ΑΝΤ1. Στην πρώτη κρίση που ξέσπασε, οι «διαπραγματεύσεις» μεταξύ ΑΝΤ1 και Κανάκη είχαν ως αποτέλεσμα η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» από καθημερινή να μεταδίδεται τρεις φορές την εβδομάδα, καθώς η ομάδα είχε πολλές υποχρεώσεις και δεν προλάβαιναν να προετοιμάσουν την εκπομπή σε καθημερινή βάση. Επίσης, αυτό που πέτυχαν ήταν να αρχίζει σχεδόν τελευταία και να ολοκληρώνεται σχεδόν πρώτη στη σεζόν.

Στη δεύτερη κρίση (σε μια μάλλον από όλες), η εκπομπή έγινε δύο φορές την εβδομάδα και το σχολικό ωράριο φυσικά τηρήθηκε κατά γράμμα. Τώρα, ο πονοκέφαλος του Λάτσιου επανέρχεται και τα πράγματα από όσο φαίνεται είναι πολύ πιο σοβαρά και δεν πρόκειται για ένα ακόμη καπρίτσιο, εκούσιο μεν αλλά καπρίτσιο, που δηλώνει το γενικό «χύμα» της υπόθεσης «Ράδιο Αρβύλα».

Μάλιστα, επειδή είναι η περίοδος των συμβολαίων, ήδη ο Θέμος Αναστασιάδης έχει κλείσει, η αβεβαιότητα για το αν θα υπάρξει του χρόνου εκπομπή είναι μεγάλη και ενισχύεται ακόμη περισσότερο από τη δήλωση του ίδιου του Αντώνη Κανάκη, ο οποίος σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη «Movies & Stars» ξεκαθάρισε: «Υπάρχει κάτι που θέλω περισσότερο και από το Ράδιο Αρβύλα!» 
Τα σχέδια του Αντώνη

Σίγουρα ο Γιάννης Λάτσιος, αφού έχει φιλική σχέση μαζί του, θα γνωρίζει ότι ο Αντώνης Κανάκης θέλει να στραφεί προς τον κινηματογράφο και συγκεκριμένα να σκηνοθετήσει μια ταινία. Αυτό που μάλλον πληροφορήθηκε πρόσφατα είναι ότι η πρόθεσή του είναι να αφήσει την εκπομπή προκειμένου να ασχοληθεί αποκλειστικά με την ταινία, την οποία σύμφωνα με πληροφορίες έχει σκοπό να αρχίσει μέσα στο 2014. Όπως είπε στον Γιώργο Σατσίδη και από εκεί φαίνεται το πρόβλημα: «Θέλω να σκηνοθετήσω μια ταινία. Το θέλω περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, περισσότερο δε θα το άφηνα για πάντα αλλά η ταινία είναι κάτι που θέλω να κάνω στο άμεσο μέλλον. Έχω γράψει ένα σενάριο, είναι ένα παράξενο ανθρώπινο σενάριο. Ίσως αρχίσω την ταινία του χρόνου».

Και επειδή ξέρει ο Αντώνης Κανάκης ότι θα δεχτεί στενό μαρκάρισμα και πάλι από τον Γιάννη Λάτσιο, έσπευσε να τοποθετηθεί και πάνω σ' αυτό: «Στον κύριο Λάτσιο θα υποσχεθούμε Ράδιο Αρβύλα και μετά θάνατον προκειμένου να πάρουμε ένα χρόνο άδεια για να κάνουμε την ταινία!».
Πέρα όμως από τη φιλική σχέση με το διευθυντή προγράμματος, η εκπομπή είναι ένα εμπορικό προϊόν αρκετά προσοδοφόρο στον ΑΝΤ1, καθώς σημειώνει αρκετά υψηλή τηλεθέαση.
Συγκεκριμένα, οι τηλεθεατές που παρακολούθησαν φέτος την εκπομπή, κατά μέσο όρο, άγγιξαν σχεδόν το 1.000.000, ενώ έστω και για ένα λεπτό την παρακολούθησαν 2.123.437 τηλεθεατές και έκλεισε με μερίδιο τηλεθέασης 32,8% στο κοινό 15-44.


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger