Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Εκανε γιόγκα γυμνή και το παιδί της βρήκε ευκαιρία να τη θηλάσει -Τι κάνει ένα γκρουπ Χίππις στη Χαβάη [εικόνες]

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Eνα γκρουπ Νεοζηλανδών που ζει σε κοινότητα στη Χαβάη με τον πιό αυθεντικό τρόπο των Χίππις της δεκαετίας του '70 πόσταρε συγκλονιστικές φωτογραφίες από τον μοναδικό τρόπο ζωής του κοντά στη φύση.

Σε μια αποκλειστική συνέντευξή της στο BabyCenter η μητέρα Amy δηλώνει ότι η φωτογραφία με τον θηλασμό δεν είναι «στημένη». «Η αλήθεια είναι ότι ζούσαμε σαν μια μικρή κοινότητα στη Χαβάη όπου ο γυμνισμός και η γιόγκα ήταν καθημερινές πρακτικές. Εκανα την καθημερινή μου εξάσκηση και ξαφνικά η μικρούλα μου ήρθε για μια γουλιά γάλα» αναφέρει.

Η Amy προσθέτει ότι προτίμησε αυτόν τον τρόπο ζωής όταν ήταν 20 ετών και πέρασε αρκετά χρόνια σε κοινότητες. Ακόμη ζουν στην Χαβάη με την κόρη της Νάια και τον σύντροφό της αλλά σύντομα θα μετακινηθούν στη Νέα Ζηλανδία για έξι μήνες. Στο μπλογκ της Daughter of the Sun (Η κόρη του Ηλιου) αναφέρει ότι η γιόγκα αποτελεί σημαντικό μέρος στη ζωή της και το έχει μεταδώσει στην κόρη της,

Οι φωτογραφίες είναι από το instagram της Amy και περισσότερες πληροφορίες βρίσκει κανείς στο Daughter of the Sun, καθώς και στο Etsy shop. Πληροφορίες από το HuffingtonPost.com και το ΒabyCenter.
















http://www.iefimerida.gr/

Απίστευτη θηριωδία – Σκότωσαν περισσότερους από 50 φοιτητές ενώ κοιμούνταν

Τρομακτικός είναι ο απολογισμός της επίθεσης που έγινε σε κολέγιο στη Νιγηρία. Ενοπλοι έκαναν έφοδο στις εγκαταστάσεις και σκότωσαν περισσότερους από 50 φοιτητές την ώρα που κοιμούνταν στους ξενώνες.

Δράστες της επίθεσης ένοπλοι Ισλαμιστές αντάρτες, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην περιοχή. Πρόκειται για την ομάδα Μπόκο Χαράμ, που μάχονται για την ανατροπή της κυβέρνησης και έχει κάνει πολλές  

 επιθέσεις σε σχολεία, καθώς το όνομά τους σημαίνει «Η δυτική εκπαίδευση είναι απαγορευμένη». Μόλις τον περασμένο Ιούλιο έκαναν έφοδο σε ένα χωριό με όπλα και εκρηκτικά και σκότωσαν τουλάχιστον 42 ανθρώπους, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν μαθητές.

Ακόμη δεν έχει δοθεί επίσημα ο αριθμός των νεκρών στο Κολέγιο, αλλά σύμφωνα με δηλώσεις Νιγηριανού πολιτικού στο BBC, περισσότεροι από 50 φοιτητές έχασαν τη ζωή τους. Εκπρόσωπος του Κολεγίου δήλωσε πως ακόμη περισυλλέγονται πτώματα από τις αρχές, ενώ περίπου 1.000 φοιτητές εγκατέλειψαν τη σχολή. Πέρα από τους πυροβολισμούς στους ξενώνες, οι αντάρτες έβαλαν φωτιά σε αίθουσες διδασκαλίας.

Πηγή: BBC

Ανέκδοτο: Ένας υπερήλικας κλαίει...

Ένας υπερήλικας, γύρω στα 80, κάθεται μαζεμένος στο παγκάκι του πάρκου και κλαίει. Τον βλέπει κάποιος περαστικός, τον λυπάται και τον ρωτάει με ενδιαφέρον τι έχει και κλαίει...
- Να, απαντάει ο άλλος, είμαι παντρεμένος με μια πολύ όμορφη κοπέλα γύρω στα 25 που με αγαπάει παρά πολύ. Να φανταστείς, κάθε πρωί μου κάνει ένα καταπληκτικό πρωινό και μετά κάνουμε έρωτα. Για το μεσημέρι, μαγειρεύει υπέροχο φαγητό, τρώμε, κοιμόμαστε και μετά κάνουμε έρωτα. Το βράδυ πάλι το ίδιο, τρώμε εκπληκτικό βραδινό και, πριν κοιμηθούμε, κάνουμε πάλι έρωτα.
Όλη αυτή την ώρα, ο άλλος τον παρακολουθεί γεμάτος περιέργεια και δεν μπορεί να καταλάβει που το πάει...
- Καλά ρε μεγάλε, του λέει, και είναι αυτός λόγος να κάθεσαι και να κλαις; Έτσι που μας τα λες, εσύ θα έπρεπε να ήσουν ο ευτυχέστερος άνθρωπος στο κόσμο.....
- Είμαι, πως δεν είμαι, απαντάει ο 80αρης...
- Ε, τότε τι έχεις πάθει βρε κόπανε και κλαις έτσι; ξεσπάει ο άλλος....
- Να, τι να σου πω τώρα, να... δεν μπορώ να θυμηθώ που είναι το σπίτι μου!!!!..


Πήρε 10 βιάγκρα και… του ακρωτηρίασαν το πεoς


Ένας άντρας από τη νότια Κολομβία που ήθελε να εντυπωσιάσει τη φίλη του με τις… επιδόσεις του στο κρεβάτι, υποβλήθηκε σε… ακρωτηριασμό πeoυς λόγω υπερβολικής δόσης βιάγκpα. Ο 66χρονος από την περιοχή Γιγάντε της Κολομβίας είπε σε τοπική εφημερίδα ότι πήρε με δική του πρωτοβουλία τα χάπια για τη στυτική δυσλειτουργία. Όμως η στύση του δεν… ηρεμούσε για αρκετές ημέρες και τελικά αναγκάστηκε να απευθυνθεί σε γιατρό.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Colombia Reports εξαιτίας των χαπιών ο άντρας, που λέγεται ότι είναι αγρότης και πρώην πολιτικός, έπαθε γάγγραινα.Οι γιατροί στο Gigante τον έστειλαν σε νοσοκομείο στην περιοχή Νέιβα, όπου το ιατρικό προσωπικό διαπίστωσε ότι το πέoς του άτυχου άντρα είχε πάθει σοβαρή μόλυνση και κάταγμα.Ενημέρωσαν τον ασθενή ότι η μοναδική του επιλογή ήταν… ο ακρωτηριασμός, γιατί διαφορετικά η γάγγραινα θα προχωρούσε και σε άλλα μέρη του σώματός του.

«Ο ασθενής εμφάνισε μελανιές στους oόρχεις και το πeoς του. Τώρα αναρρώνει καλά» είπε ένας γιατρός στην εφημερίδα La Nacion.Μετά από αυτό το περιστατικό το νοσοκομείο της Νέιβα έβγαλε ανακοίνωση, απευθυνόμενο στον ανδρικό πληθυσμό, συστήνοντας τους να μην παίρνουν χάπια για στυτική δυσλειτουργία χωρίς να έχουν συμβουλευτεί κάποιο γιατρό.

Η θαυματουργή ίαση από καρκίνο της Ανίτα Μουρτζάνι!-


Η Ανίτα διαγνώστηκε με ανίατο καρκίνο και οι γιατροί είπαν στην οικογένειά της ότι απείχε μόνο ώρες από το θάνατο. 
Ήταν σε εκείνη την κατάσταση που “πέρασε στην Αλλη Πλευρά” και μετά επέστρεψε σε αυτόν τον κόσμο με μια πιο διαυγή κατανόηση της ζωής της και του στόχου της στη Γη. Αυτή η καινούργια δύναμη που πήρε στην Άλλη Πλευρά, οδήγησε στη συνέχεια σε μια πλήρη ανάρρωση της υγείας της. 
Η Ανίτα γεννήθηκε στη Σιγκαπούρη από Ινδούς γονείς, μετακόμισε στο Χονγκ Κονγκ σε ηλικία δύο ετών και έχει ζήσει στο Χονγκ Κονγκ το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της. Εξαιτίας της προέλευσής της και της αγγλικής της εκπαίδευσης, είναι πολύγλωσση. 
Από την ηλικία των δύο, μεγάλωσε μιλώντας αγγλικά, καντονέζικα και δύο ινδικές διαλέκτους ταυτόχρονα και αργότερα έμαθε γαλλικά στο σχολείο. Δούλεψε στον χώρο των επιχειρήσεων για πολλά χρόνια, πριν διαγνωστεί με καρκίνο τον Απρίλιο του 2002. 
Η συναρπαστική και συγκινητική της επιθανάτια εμπειρία το 2006, άλλαξε τελείως το πρίσμα απ’ το οποίο έβλεπε τη ζωή. Το έργο της τώρα εμποτίζεται απ’ το βάθος και την κατανόηση που απέκτησε όταν βρισκόταν στην Άλλη Πλευρά. Υποστηρίζει τώρα ότι ο εσωτερικός μας κόσμος, η συνειδητότητά μας, είναι η πρωταρχική μας πραγματικότητα και ότι αν η εσωτερική μας κατάσταση είναι υγιής και δυνατή, τότε ο εξωτερικός κόσμος θα ευθυγραμμιστεί και θα συντονιστεί με αυτήν. Είναι η ενσωμάτωση της αλήθειας ότι όλοι έχουμε την εσωτερική δύναμη και τη σοφία να ξεπεράσουμε τις πιο δυσμενείς καταστάσεις της ζωής. Είναι η ζωντανή απόδειξη αυτής της δυνατότητας. enallaktikidrasi.com

Πηγή: newsitamea.gr


Τα κινητά που... στάζουν αίμα


Τα κινητά τηλέφωνα μπορεί να έχουν αλλάξει τον τρόπο που επικοινωνούμε, αλλά στην κεντρική Αφρική, η μεγαλύτερη κληρονομιά τους είναι ο πόλεμος… και η εξολόθρευση των υπό εξαφάνιση ζώων. 

Περισσότεροι από 4 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στην κεντρική Αφρική σε έναν πόλεμο για την απόκτηση του κοβαλτίου, ένα ανθεκτικό στη θερμότητα ορυκτό μετάλλευμα που χρησιμοποιείται ευρέως στα κινητά τηλέφωνα, τους φορητούς υπολογιστές και άλλα ηλεκτρονικά είδη.

Το κοβάλτιο βρίσκεται στα τριών δισεκατομμυρίων ετών εδάφη της Rift Valley, μια περιοχή της Αφρικής. Από αυτά τα μεταλλεύματα εξάγεται το ταντάλιο το οποίο και χρησιμοποιείται για την κατασκευή πυκνωτών τανταλίου μικροσκοπικών ηλεκτρονικών στοιχείων που υπάρχουν στις ηλεκτρικές συσκευές. 

Το 80% των κοιτασμάτων αυτού του ορυκτού βρίσκονται στη Λαϊκή δημοκρατία του Κονγκό (DRC). Αυτή η ορεινή περιοχή ζούγκλας είναι το πεδίο μάχης αυτού που έχει ονομαστεί ο πρώτος παγκόσμιος πόλεμος της Αφρικής, έναν πόλεμο του Κογκολέζικου στρατού ενάντια σε έξι γειτονικές χώρες και των πολυάριθμων οπλισμένων φατριών.

Τα θύματα είναι κατά κύριο λόγο πολίτες. Ο λιμός και οι διάφορες ασθένειες έχουν σκοτώσει εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου, ενώ λόγω του πολέμου δύο εκατομμύρια άνθρωποι έχουν χάσει τα σπίτια τους. Συχνά αναφερόμενος ως απλά ένας εθνικός πόλεμος, η σύγκρουση είναι στην ουσία μια μάχη για την κατοχή των φυσικών πόρων που επιδιώκονται από τα ξένα κεφάλαια, των διαμαντιών, του κασσίτερου, του χαλκού, του χρυσού και προ πάντων του κοβαλτίου.

Ο πόλεμος άρχισε το 1998 όταν οι κογκολέζικες επαναστατικές δυνάμεις, με την υποστήριξη της Ρουάντας και της Ουγκάντας, κατέλαβαν το ανατολικό Κονγκό και κινήθηκαν προς τις στρατηγικές περιοχές μεταλλείας, επιτιθέμενοι στους πληθυσμούς αυτών. Ο στρατός της Ρουάντα έκανε σύντομα τζίρο πάνω από 20 εκατομμύρια δολάρια μηνιαίως από το εμπόριο κοβαλτίου.

Ακόμη και σήμερα, ο πόλεμος συνεχίζεται παρά τη συμφωνία ειρήνης που υπογράφτηκε το καλοκαίρι του 2002. Συμφωνία η οποία και υπογράφτηκε έπειτα από τη δολοφονία του προέδρου του Κονγκό Laurent Kabila, τον Ιανουάριο του 2001, και μετά από πίεση που ασκήθηκε από τη Νότια Αφρική. Αλλά ενώ τα ξένα στρατεύματα έχουν επίσημα αποσυρθεί από το Κονγκό, οι εσωτερικές φατρίες παραμένουν στον πόλεμο.

Εξορύσσοντας τον μαύρο χρυσό

Το κοβάλτιο έχει μετασχηματίσει την οικονομία του Κονγκό. Οι αγρότες που μετατοπίζονται από τα εδάφη τους δεν έχουν άλλη επιλογή εκτός από το να συμμετέχουν στις «ταξιαρχίες» εξαγωγής κοβαλτίου. Η διαδικασία είναι όμοια με τη εξόρυξη χρυσού. 

Το κοβάλτιο βρίσκεται σκάβοντας κοιλώματα στις κοίτες των ποταμών, με τους εργάτες να ξύνουν τις βρωμιές για να βρουν το μετάλλευμα.

Διάφορες εκθέσεις έχουν γίνει για την καταπάτηση των δικαιωμάτων των ανθρώπων που δουλεύουν στα κατειλημμένα από τις επαναστατικές δυνάμεις ορυχεία, καθώς και για την πορνεία, που έχει πολλαπλασιαστεί. Κατ? εκτίμηση δύο εκατομμύρια άνθρωποι στο Κονγκό είναι φορείς του ιού του AIDS. Άνδρες, γυναίκες και παιδιά αναγκάζονται να οδηγηθούν στην εργασία σε μεταλλεία, τον πόλεμο και την πορνεία, ειδάλλως απειλούνται με βασανιστήρια, βιασμούς ή δολοφονίες.

Το κοβάλτιο καταλήγει από τα ορυχεία σε ειδικά ανταλλακτήρια που ελέγχονται και φορολογούνται από τους αντάρτες. Οι ξένοι έμποροι αγοράζουν έπειτα το μετάλλευμα και το στέλνουν στο εξωτερικό, συνήθως μέσω της Ρουάντα. 

Όλη η ποσότητα αγοράζεται από τρεις εταιρίες: Cabot (Αμερικάνικη), HC Starc(Γερμανική) και Nigncxia(Κινέζικη) που είναι και οι μόνες εταιρίες με την ικανότητα να μετατρέπουν το κοβάλτιο σε σκόνη τανταλίου. Η σκόνη αυτή πωλείται έπειτα στη Nokia, τη Motorola, την Compaq, τη Sony και άλλους κατασκευαστές για χρήση στα κινητά τηλέφωνα καθώς και άλλα προϊόντα.

Τον Δεκέμβριο του 2004, ο πρώην πρόεδρος της Cabot, Sam Bodman διορίστηκε γραμματέας του υπουργείου ενέργειας. Υπό την προεδρία του Bodman, από το 1987 έως το 2000, η Cabot ήταν μια από τις μεγαλύτερες ρυπογόνες εταιρίες της αμερικής εκπέμποντας 60.000 τόνους αερομεταφερόμενων τοξικών εκπομπών ετησίως.

Οικολογικά αποτελέσματα του πολέμου

Η κύρια περιοχή μεταλλείας του κοβαλτίου μέσα στο Κονγκό περιέχει το εθνικό πάρκο Kahuzi Biega (KBNP), όπου ζει ένα σπάνιο είδος γορίλα προς εξαφάνιση.

Η αποψίλωση του πάρκου λόγω της εξόρυξης μετάλλων έχει καταστρέψει ένα μεγάλο μέρος του βιότοπου του γορίλλα αλλά και έχει οδηγήσει τον τοπικό πληθυσμό να εμπορεύεται το κρέας των ζώων αυτών με τους εργάτες και το στρατό από τα λατομία.

Ο πληθυσμός των γορίλλων του KBNP μαζί με τον πληθυσμό στα παρακείμενα δάση Kasese, αντιπροσώπευσε το 86% του συνολικού πληθυσμού αυτού του είδους, πριν από τον εμφύλιο πόλεμο. Σύμφωνα με μια έκθεση που δημοσιεύεται από το «Dian Fossey Gorilla Fund and the Born Free Foundation» τον Μαΐου του 2001, ο πληθυσμός των γορίλλων του KBNP έχει πέσει κατακόρυφα από 8.000 ζώα το 1991 σε λιγότερο από 1.000 το έτος 2000, μια μείωση 85% σε μόνο 9 έτη. Η έκθεση συνεχίζει: ?Οι ενδείξεις είναι ότι η βιοποικιλότητα της περιοχής Kahuzi-Biega έχει επικίνδυνα, αν όχι αδιόρθωτα, καταστραφεί?. 

Αν συνεχίσουν οι γραφειοκρατικές καθυστερήσεις να αποτρέπουν την αποτελεσματική και έγκαιρη δράση, ο κόσμος θα έχει γίνει θεατής του πρώτου μεγάλου πιθήκου που οδηγείται στην στην εξαφάνιση, θύμα του πολέμου, της ανθρώπινης πλεονεξίας και της υψηλής τεχνολογίας.

Δημιουργώντας μια σύνδεση

Όλως τυχαίως δεν είναι περίεργο που αυτές οι πληροφορίες δεν περιλαμβάνονται στο εγχειρίδιο χρήσης του κινητού σας τηλεφώνου. Ίσως στα κινητά τηλέφωνα πρέπει να κολληθούν αυτοκόλλητες ετικέτες που να λένε: Προσοχή!

Αυτή η συσκευή δημιουργήθηκε με πρώτες ύλες από την κεντρική Αφρική. Τα υλικά αυτά που είναι σπάνια και μη ανακυκλώσιμα πωλήθηκαν για να χρηματοδοτήσουν έναν αιματηρό εμφύλιο πόλεμο και έχουν σχεδόν προκαλέσει την εξαφάνιση ενός απειλούμενου είδους. 

Οι άνθρωποι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι υπάρχει μια άμεση σχέση μεταξύ των συσκευών που κάνουν τις ζωές τους περισσότερο ?άνετες? και την τρομακτική πραγματικότητα της βίας, της αναταραχής και της καταστροφής που μολύνουν τον κόσμο μας.

katohika

Σκηνές σοκ από αναγκαστικές εξώσεις




…. ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΟΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΑ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 2014


Έτσι πετάνε τον κόσμο στον δρόμο! Ψηφίζατε το Σαμάρι μην χάσουμε το ευρωπεζοδρόμιο…. Το κατακτούν οι Ισπανοί κι από τον Ιάνουάριο του 2014 το στουρνάκι θα φροντίσει να βγούμε κι εμείς από τα σπίτια μας για να μπουν οι φίλοι του τα γερμανά. Δεν τους νοιάζει αν είσαι άρρωστος, άνεργος, γέρος ή ανάπηρος! Στο δρόμο! Στο ευρωπεζοδρόμιο! Και το σπίτι σου θα το πάρουν σχεδόν τζάμπα τα funds που χαϊδεύουν τους υπουργούληδες και τα κομματούλια στις τσεπούλες.
Eικόνες Αποκάλυψης στην Ισπανία
Έτσι γίνονται οι αναγκαστικές εξώσεις










κι αν αναρωτιέστε μη τι αστυνομία θα το κάνουν, ακόμα κι αν δεν δεχθεί η δική μας αστυνομία, ετοιμάζονται να φτιάξουν πρόθυμα αλλοδαπά τάγματα ασφαλείας!
Αλλοδαποί στο γένος όπως ακριβώς κι οι πολιτικοί θα γίνονται αξιωματικοί του πρώην ελληνικών ενόπλων δυνάμεων! Το εγγυάται η εγκληματική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ; που ξέρει από εκδουλεύσεις σε ξένα συμφέροντα… ε Μπενίτο; έτσι δεν είναι;
Αλλιώς με τρεις ελέγχους στο πριβέ μαγαζάκι ψευτοδημοκρατίας και αρπαχτολογίας σας θα είχε βγει πόρισμα.
Τι θα κάνουν λοιπόν οι οπλισμένοι επίσημοι κόνδορες του καθεστώτος;;;;;;;;;;;
About these ads


Εντυπωσιακό πείραμα: Να γιατί είσαι πιο όμορφη απ’ όσο νομίζεις!




Οι γυναίκες είναι συνήθως ο πιο σκληρός κριτής του εαυτού τους όσον αφορά την εμφάνιση, αφού σύμφωνα με έρευνες μόνο το 4% των γυναικών στον κόσμο πιστεύουν πως είναι πραγματικά όμορφες.

Το Dove αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα πολύ ενδιαφέρον κοινωνικό πείραμα χρησιμοποιώντας έναν σκιτσογράφο του FBI, για να αποδείξει πως οι γυναίκες είναι πολύ πιο όμορφες απ’ ότι οι ίδιες πιστεύουν.

Στις φωτογραφίες το πρώτο σκίτσο είναι βασισμένο στην περιγραφή κάθε γυναίκας για τον εαυτό της όπως το έκανε ένας σκιτσογράφος που συνεργάζεται με την αστυνομία, ενώ το δεύτερο είναι αποτέλεσμα της περιγραφής ενός αγνώστου για την ίδια γυναίκα.


http://www.kokoria.gr


Έρχονται πυκνά χιόνια και στην Ελλάδα !!


Έρχονται χιονοπτώσεις και στη χώρα μας και συγκεκριμένα στις κορυφές των βουνών της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Θράκης, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα

Έρχονται χιονοπτώσεις και στη χώρα μας και συγκεκριμένα στις κορυφές των βουνών της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Θράκης, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Είναι κάτι το οποίο εδώ και πολλές ημέρες σας το έχουμε πει, δηλαδή ότι φέτος τα πρώτα χιόνια στα βουνά της χώρας μας, θα έρθουν πάρα πολύ νωρίς.

Αρκετές κορυφές των βουνών της βόρειας χώρας μας θα ασπρίσουν, μιας και οι θερμοκρασίες εκεί ψηλά, θα ευνοούν τις χιονοπτώσεις. Το σύστημα λοιπόν, που θα εισχωρήσει στη χώρα μας από το απόγευμα της Δευτέρας, αρχικά θα δώσει βροχές και στις κορυφές των βουνών, ωστόσο οι θερμοκρασίες γρήγορα θα πέσουν πολύ χαμηλά πάνω από τα 2.000-2.100 μέτρα υψόμετρο, με αποτέλεσμα οι όποιες βροχοπτώσεις τη Τρίτη και τη Τετάρτη, να μετατραπούν από αυτό περίπου το υψόμετρο και υψηλότερα, σε πυκνές χιονοπτώσεις.

Αυτό θα συμβεί, μόνο στις κορυφές των βουνών της βόρειας Ελλάδος. Όπως όλα δείχνουν, θα ασπρίσει για τα καλά η κορυφή του Ολύμπου, πάνω από τα 2.500 μέτρα. Νεότερα και τις επόμενες ημέρες μέσα από άρθρα της ιστοσελίδας μας.

http://paradrasi.gr/


Άρειος Πάγος: αυτό είναι το ψευδώνυμο του Μιχαλολιάκου!


Συγκεκριμένα, στο πόρισμα που παρέδωσε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο κ. Βουρλιώτης, τα μέλη της Χρυσής Αυγής αποκαλούσαν τον Νίκο Μιχαλολιάκο

ΣΟΚ προκαλεί το πόρισμα

Πλήρη παραστρατιωτική δομή λειτουργίας είχε η Χρυσή Αυγή σύμφωνα με το πόρισμα του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπου Βουρλιώτη, με τον «σκληρό πυρήνα» της οργάνωσης να αποτελείται από τους Μιχαλολιάκο, Παππά, Κασιδιάρη και Λαγό.

Συγκεκριμένα, στο πόρισμα που παρέδωσε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο κ. Βουρλιώτης, τα μέλη της Χρυσής Αυγής αποκαλούσαν τον Νίκο Μιχαλολιάκο «Φύρερ πριντς», δηλαδή «Πρίγκηπα Φύρερ» έχοντας ξεκάθαρα τον ρόλο του ηγέτη στα πρότυπα του Αδόλφου Χίτλερ.

Παράλληλα, υπαρχηγός του εμφανίζεται ο Χρήστος Παππάς, ο οποίος μαζί με τα πρωτοπαλίκαρα του Μιχαλολιάκου Ηλία Κασιδιάρη και Γιάννη Λαγό, περιγράφονται ως ο «σκληρός πυρήνας» της οργάνωσης.

Τέλος, οι συνομιλίες που έχουν καταγραφεί από την ΕΥΠ αποκαλύπτουν πολλά περιστατικά για τα οποία συνομιλούν οι βουλευτές της Χ.Α., οι οποίοι μάλιστα αναφέρονται ανοιχτά και σε πρόσωπα και καταστάσεις.

http://paradrasi.gr/


Κατάλαβες τώρα γιατί όλη μέρα τα κανάλια παιζουν χρυσή αυγή ; Βόμβα τρόικας: «Ανοίξτε ασφαλιστικό και μειώστε συντάξεις, εφάπαξ και επιδόματα»


Η αξίωση των δανειστών προκάλεσε πανικό στην κυβέρνηση, η οποία συγκάλεσε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου και επι τέσσερις ώρες Σαμαράς, Στουρνάρας και Βρούτσης επιχειρούσαν να χαράξουν «γραμμή άμυνας»

Θέμα ασφαλιστικού «ανοίγει» η τρόικα και στρώνει το χαλί για να ζητήσει νέα μέτρα δις ευρώ για την περίοδο 2015-2016 που ανακύπτει χρηματοδοτικό κενό. Η απαίτηση-βόμβα των δανειστών διατυπώνεται εν μέσω μίας επικοινωνιακής καταιγίδας σε βάρος της Χρυσής Αυγής
και του «πραξικοπήματος» που θα έκαναν οι Έφεδροι Καταδρομείς.

Τα μονοθεματικά δελτία ειδήσεων και η προπαγάνδα που γίνεται για να αναδειχθούν τα κακώς κείμενα και να πληγεί ο Λαικός Σύνδεσμος εν’ όψει και των δημοτικών εκλογών αποτελούν ένα προπέτασμα καπνού για να καλυφθούν οι νέες αξιώσεις της τρόικας και να «θαφτεί» η τεράστια κοινωνική δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση του μνημονίου.

Στα ψιλά πέρασε το ότι η τρόικα ανέτρεψε τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών για την ύφεση και την πήγε από το 3,8% που ήθελε το οικονομικό επιτελείο στο 4% για το 2013, όπως και το περίφημο πρωτογενές πλεόνασμα. Η κυβέρνηση έλεγε πώς θα φτάσει στα τέλη του έτους στα 2-2,5 δις ευρώ, αλλά οι εκπρόσωποι των δανειστών έχουν εντελώς άλλη άποψη.

Το πολύ να φτάσει το πρωτογενές πλεόνασμα στο 0,3%, που ισούται με 300-500 εκατ. ευρώ.

Η μη αποδοχή των θέσεων της κυβέρνησης για το πρωτογενές πλεόνασμα, το οποίο συνιστά αποτέλεσμα «μαγειρέματος» στοιχείων αφού έβγαλαν έξω τη χρηματοδότηση των ασφαλιστικών ταμείων και των ΟΤΑ, είναι αυτό που οδηγεί σε «άνοιγμα» του ασφαλιστικού και νέα μέτρα από την τρόικα. Αυτό πρακτικά σημαίνει νέες μειώσεις σε συντάξεις -επικουρικές και κύριες-, εφάπαξ και κοινωνικές παροχές.

Οι δανειστές ζητούν μετ’ επιτάσεως να υπάρξουν πρόσθετα μέτρα για τη διετία 2015-2016 βάζοντας στην ατζέντα τη «μαύρη τρύπα» 1 δις ευρώ που υπάρχει στα ασφαλιστικά ταμεία. «Φέρτε μας λίστα με τα μέτρα που θα πρέπει να πάρετε», λένε.

Η αξίωση των δανειστών προκάλεσε πανικό στην κυβέρνηση, η οποία συγκάλεσε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου και επι τέσσερις ώρες Σαμαράς, Στουρνάρας και Βρούτσης επιχειρούσαν να χαράξουν «γραμμή άμυνας», εν’ όψει της συνάντησης αύριο του πρωθυπουργού με την τρόικα.

Κυβερνητικές πηγές πάντως λένε ότι η τρόικα κάνει ότι μπορεί για να «δεσμεύει» την κυβέρνηση στη λήψη νέων μέτρων και δεν χαμπαριάζει από κοινωνικές αναταραχές ως αποτέλεσμα της φτώχιας και της ανεργίας.

Η σημερινή συνάντηση που είχε προγραμματισθεί με τον υπουργό Εργασίας και στόχευε σε αυτή ο κ. Βρούτσης να τους αναπτύξει τα επιχειρήματα του για την αύξηση των εσόδων των ασφαλιστικών ταμείων από το «σαφάρι» της αδήλωτης εργασίας, ακυρώθηκε με πρωτοβουλία της ομάδας του κ. Τόμσεν.

Προφανώς δεν θέλουν να ακούσουν τίποτα και δίνουν περιθώριο δύο εβδομάδων στην κυβέρνηση. Όταν θα επιστρέψουν στην Ελλάδα, στα μέσα Οκτωβρίου, θα πρέπει να δούν τη λίστα με τα νέα μέτρα, αλλιώς η κυβέρνηση δεν πρόκειται να δει τη δόση του 1 δις ευρώ του Οκτωβρίου.

Η δόση αυτή έχει και άλλα προαπαιτούμενα. Όπως, το λουκέτο των αμυντικών βιομηχανιών στο οποίο επιμένουν οι δανειστές.

Η αλλαγή της ατζέντας στην επικαιρότητα με τη μονοπώληση του θέματος της Χρυσής Αυγής και των «παρανομιών» που έχει διαπράξει είναι οφθαλμοφανές πώς αποτελεί ένα πρώτης τάξεως προκάλυμμα για να περάσει η κυβέρνηση τα νέα μέτρα.

http://paradrasi.gr/


Λυσσασμένη αντίδραση Κασιδιάρη με τις χειροπέδες [φωτο]


Τι φώναξε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγης..
Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Λαγός και Παναγιώταρος βγήκαν από την ΓΑΔΑ με χειροπέδες. Ο Μιχαλολιάκος δεν μίλησε, αντίθετα ο Κασιδιάρης, που οι κατηγορίες και εναντίον του ειναι πολύ βαριές για την εγκληματική οργάνωση "Χρυσή Αυγή" όπως και για τους υπόλοιπους φώναξε λυσσασμένα: "Δεν μας φοβίζει τίποτα, ζήτω η Ελλάδα"

Φτάνοντας στην Ευελπίδων φώναξε: "Δεν λυγίζουμε κουφάλες"



parapolitika.gr



Θεραπευτικό ρόφημα για διάφορες φλεγμονές του στόματος!

  
Θεραπευτικό ρόφημα για διάφορες φλεγμονές του στόματος! 
 Αν έχουμε πρόβλημα στην στοματική κοιλότητα (άφθες, πληγές κ.λ.π.) μπορούμε να ανακουφιστούμε με πλύσεις που μπορούμε να κάνουμε με αλατόνερο στο οποίο έχουμε προσθέσει 20 σταγόνες βάμματος Μύρου, σε μισό ποτήρι του νερού. 
Μπορούμε επίσης να δοκιμάσουμε ένα ρόφημα που αποτελείται από Γεράνιο (5 μέρη), Φασκόμηλο (3 μέρη) και Θυμάρι (2 μέρη).
 Το παρασκευάζουμε ως έγχυμα ρίχνοντας ένα φλιτζάνι καυτό νερό σε ένα κουταλάκι του γλυκού από το μείγμα. Το αφήνουμε 10 λεπτά σουρώνουμε και πίνουμε πριν από τα γεύματα. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζουμε φλεγμονές στόματος πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε μερικές φυτικές τροφές που είναι πλούσιες σε έλαια όπως τα καρύδια και τα φουντούκια ή περιέχουν τανίνη, διότι μπορούν να μας προκαλέσουν εξελκώσεις. 
Τέλος πρέπει να προσθέσουμε στην δίαιτά μας ξινά φρούτα, όπως καθαρισμένα μήλα και χυμό λεμονιού. Είναι προτιμότερο να αποφεύγουμε τα γλυκά και τροφές με γλυκαντικά.
 proionta-tis-fisis.info

Πηγή: newsitamea.gr

9χρονο κορίτσι σε δημοπρασία στο Αφγανιστάν! Η φωτογραφία που συγκλονίζει


Η φωτογραφία από το Αφγανιστάν συγκλονίζει. Το κοριτσάκι μόλις εννέα χρονών έχει κρύψει το πρόσωπό του με τα χέρια του από ντροπή. Είναι η η φωτογραφία από την “δημοπρασία” του!

Η φωτογραφία προέρχεται από το facebook . Και δημοσιοποιείται λίγες μέρες μετά από την είδηση ότι η γνωστή τραγουδίστρια Μαντόνα πούλησε ένα πίνακα του Γάλλου ζωγράφου Φερνάν Λεζέ,προς 7 εκτομμύρια δολάρια προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για την εκπαίδευση θηλέων στο Αφγανιστάν και το Πακιστάν.
Χρειάζονται πολλά περισσότερα στο Αφγανιστάν μέχρι να φθάσουμε στα σχολεία για τα κορίτσια.

onalert

Τα ζώδια σήμερα 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Νιώθετε πολύ δημιουργικοί και έτοιμοι να κάνετε βήματα που θα φανούν σαν ρίσκο. Το ότι θέλετε να είστε το επίκεντρο αυτό είναι κάτι που μόνιμα το έχετε ανάγκη και προσπαθείτε για αυτό.
Ερωτικά: Έχετε το πάνω χέρι γιατί θα έχετε ακτινοβολία και αύρα που θα βοηθήσει στο να κάνετε μια σημαντική γνωριμία ή να κρατήσετε την υπάρχουσα σε καλή κατάσταση.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι συνεργασίες και γενικά η επικοινωνία με άλλα πρόσωπα θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε και να δημιουργήσετε ένα καλό όνομα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Είστε κατά κάποιον τρόπο απόλυτοι και κυρίως όταν τίθεται θέμα αξιών δεν διαπραγματεύεστε καθόλου τις αρχές σας.
Ερωτικά: Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα αναζητάτε ποιότητες στον σύντροφο που ίσως να είναι δύσκολες για να βρεθούν. Καλύτερα να κάνετε και κάποιον συμβιβασμό.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή έχετε ανάγκη από μια σταθερότητα γιατί αυτό σας κάνει καλό, θα προσπαθήσετε με νύχια και με δόντια είτε μέσα σας είτε γύρω σας να πείσετε ότι έχετε αξία και θα πρέπει να σας προσέξουν με άλλα κριτήρια. Κυρίως όλη αυτή την εβδομάδα θα είναι το κύριο μέλημά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Ήδη νιώθετε καλύτερα αφού οι συνθήκες θα είναι πιο ιδανικές για σας και θα γεμίσετε με αυτοπεποίθηση αλλά και διάθεση για χαρούμενη επικοινωνία και γνώση.
Ερωτικά: Το ρομαντικό σας στοιχείο θα βγει στην επιφάνεια και κατά κάποιο τρόπο θα ζήσετε όμορφες στιγμές. Ο τυχερός μπορεί να είναι Κριός, Λέων ή Υδροχόος.
Καριέρα & Οικονομικά: Σίγουρα όταν βάζετε κάποιες διαφορετικές βάσεις και τοποθετείστε με σταθερότητα τότε κάνετε πολύ καλύτερα πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Σίγουρα αναζητάτε να βρείτε ένα ήρεμο λιμάνι να ξεκουραστείτε και να νιώσετε ότι υπάρχει ελπίδα στην ζωή σας. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο από άγχη και σκοτούρες και θα δείτε ότι θα γαληνέψετε.
Ερωτικά: Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα απολαύσετε μια ερωτική ημέρα οπότε χρειάζεται να κρατήσετε το καλό κομμάτι και την αισιοδοξία και να μην την χαλάσετε με αρνητικές σκέψεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα ειδικά, είναι καλύτερο να κάνετε κάποια πλάνα για να μπορέσετε να κινηθείτε σωστά την επόμενη εβδομάδα

ΛΕΩΝ
Γενικά: Είστε κατά κάποιον τρόπο αφοσιωμένοι στον συναισθηματικό σας κόσμο και δεν θέλετε με τίποτε να τον χαλάσετε. Βέβαια από το μεσημέρι και μετά θα έχετε άλλη διάθεση και θα χειριστείτε αλλιώς όλες σας τις υποθέσεις.
Ερωτικά: Έχετε ανάγκη από επικοινωνία και κυρίως με ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι μακριά σας. Η ιδανική επαφή για σας είναι ότι όταν δημιουργείτε ισότιμη σχέση.
Καριέρα & Οικονομικά: Σκέφτεστε αυτήν την περίοδο κάπως ωφελιμιστικά δηλαδή «αν δεν με συμφέρει δεν το κάνω και ας έχω δώσει τον λόγο μου». Καλά είναι να το ξεκαθαρίσετε και απόψε αν μπορείτε και κυρίως με έναν μελλοντικό συνεργάτη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Θέλετε να επεκτείνετε το δίκτυο της επικοινωνίας σας και κυρίως με φίλους ή ακόμα και με συγγενείς που έχετε χαθεί.
Ερωτικά: Επειδή δεν θέλετε να φαίνεται σε ένα συγκεκριμένο άτομο τι θα κάνετε συναισθηματικά ίσως να αποκρύψετε κάποιες κινήσεις σας αλλά και συναισθήματά σας, κυρίως αν σχετίζεστε με Καρκίνο και Υδροχόο.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες που μπορεί να βγουν από εκεί που η λογική σας σταματάει. Γενικά έχετε κάνει ένα άνοιγμα αλλά χρειάζεται να το στηρίξετε και ψυχολογικά.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Είστε πολύ δυναμικοί σε κάποια θέματα και αυτό βοηθάει στο να νιώσετε ότι θα τα καταφέρετε.
Ερωτικά: Χωρίς να το καταλαβαίνετε έχετε μια σκοπιμότητα και ίσως να χαλάτε την κατάσταση χωρίς να το θέλετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Σας ενδιαφέρει άμεσα το χρήμα και κυρίως μέσω από κάποιες συνεργασίες που μπορεί να μην υπάρχει απόλυτη ισότητα. Το καλό είναι ότι κάνετε ανοίγματα και δεν φοβάστε γιατί υπάρχει από την πλευρά σας ένα σταθερός στόχος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Μπορεί να βγει ένα θέμα ανταγωνιστικό και να θέλετε οπωσδήποτε να αναγνωρίσουν οι γύρω σας κάποιες προσπάθειες που έχετε κάνει εσείς για ένα θέμα. Αν είναι να μοιραστείτε κάτι, θέλετε να έχετε την πρωτιά και τον απόλυτο σεβασμό.
Ερωτικά: Οι απαιτήσεις σας ίσως να είναι μεγαλύτερες από ό, τι χρειάζεται για να έχετε ισορροπία. Αυτό θα φέρει κάποιες κόντρες γιατί σίγουρα θα έχετε και έναν υπέρμετρο εγωισμό αλλά και δυναμικότητα.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλύετε κάποια δεδομένα και βλέπετε πως θα κινηθείτε και με ποιο τρόπο θα κερδίσετε αυτό που θέλετε. Αν αναζητάτε δουλειά και είστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, μπορεί να έχετε κάποια σημαντική εύνοια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Είστε επί των επάλξεων γιατί νιώθετε ότι μπορείτε να καταφέρετε πάρα πολλά πράγματα τα οποία ίσως να μην τα είχατε κάνει αν δεν παίρνατε εσείς την πρωτοβουλία.
Ερωτικά: Έχετε κατά νου να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να φτάσετε ψηλά. Η ιδιοσυγκρασία σας τουλάχιστον για σήμερα θα είναι πολύ ερωτική. Η σχέση με ένα Λιοντάρι θα αποκατασταθεί.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναζητάτε κάτι διαφορετικό. Ίσως να έχετε ανάγκη και από άμεσα μετρητά τα οποία τελικά κάπου θα τα βρείτε. Κρατήστε την αισιοδοξία σας ψηλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Νιώθετε την ανάγκη να αποδείξετε τον εαυτό σας περισσότερο από άλλες φορές. Αυτό σας κάνει πιο αγχώδεις. Ίσως θα ήταν καλύτερα να αφήσετε τον δημιουργικό σας εαυτό ελεύθερο.
Ερωτικά: Η σχέση με Λιοντάρι σας κάνει να ψάχνεστε γιατί πολλές φορές πιστεύετε ότι κάπου έχετε κάνει λάθος. Για να επικοινωνήσετε καλύτερα χρειάζεται και το ρομαντικό κομμάτι από την πλευρά σας που μερικές φορές λείπει. Σήμερα θα χρειαστεί να κινηθείτε περισσότερο ερωτικά παρά πρακτικά.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να υπάρχει υποστήριξη από ένα πρόσωπο αρκεί να πείτε ακριβώς πως είναι η κατάσταση για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Η θετική σας αύρα θα βοηθήσει στο να περάσετε καλά αλλά και να είστε με άλλα πρόσωπα που όταν βρίσκεστε μαζί διασκεδάζετε.
Ερωτικά: Ο κρυφός εγωισμός που υπάρχει μέσα σας ίσως να σας οδηγήσει σε καταστάσεις περισσότερο έντονες και να μην παραδέχεστε μερικές φορές ότι κάνετε και εσείς λάθη. Κριός, Καρκίνος και Λιοντάρι σας ενδιαφέρουν άμεσα.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες που θα πρέπει όμως να ανεβάσετε τα μανίκια ψηλά και να παλέψετε όσο μπορείτε περισσότερο. Μόνο τότε θα δικαιωθείτε. Να είστε περισσότερο προσεκτικοί στα σχόλια και τα παράπονα των άλλων.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Προσπαθείτε με τον τρόπο σας να εξιδανικεύσετε κάποιες συμπεριφορές τις οποίες μερικές φορές μπορεί και να μην καταλαβαίνετε. Η ανάγκη σας να αναγνωρίσουν το έργο σας ίσως να σας κάνει υπερβολικούς σε απαιτήσεις.
Ερωτικά: Έχετε ήδη ξεκινήσει μια ιστορία την οποία πρέπει να την κρατήσετε. Επειδή εύκολα κατεβάζετε τον άλλον από το βάθρο, θα χρειαστεί να είστε περισσότερο στο εδώ και τώρα και να μην βλέπετε στον άλλον κάτι που δεν έχει αλλά την αλήθεια. Τότε ίσως να θεωρείται αληθινή η αγάπη.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθώντας να σταθεροποιήσετε κάτι ή να βρείτε μια ευκαιρία που θα σας βγάλει από ένα αδιέξοδο σίγουρα θα κάνετε υπερβολές και ίσως να υπερεκτιμήσετε μια κατάσταση. Παρόλα αυτά οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχετε μια σημαντική εύνοια.

Πηγή: astrology.gr

Η Στεφανία Κυβέλου με καυτό σορτσάκι γυμνάζεται σε πάρκο της Αθήνας και μοιράζει εγκεφαλικά!


Η χορεύτρια Στεφανία Κυβέλου προσέχει πολύ το υπέροχο κορμί της και γυμνάζεται σκληρά με καυτό σορτσάκι σε πάρκο της Αθήνας!

Απολαύστε την
















Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger