Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η νεα καυτη φωτογραφιση της Kate Upton για την Vogue..!!!

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012




Ακολουθούν περισσότερες φωτογραφίες...












Η νέα καυτή φωτογράφιση της Kate Upton για την Vogue..!!!


http://tomilotk.blogspot.gr



H Cheryl Cole επιστρεφει με νεο τραγουδι


H Cheryl Cole επιστρέφει με νέο video για το τραγούδι "Under The Sun" και μας δίνει αρκετούς λόγους για να είμαστε ενθουσιασμένοι!
Η Βρετανίδα performer μας αποκαλύπτει ένα κομμάτι από μια συνηθισμένη της "βόλτα" στον δρόμο, όπου διασχίζει αυτοκίνητα, τηλεφωνικούς θαλάμους και πολλούς περαστικούς άντρες, λυκνίζοντας ερωτικά το σώμα της, μέχρι να ξεκινήσει το δικό της αυτοσχέδιο street χορευτικό νούμερο. Welcome back Cheryl...




Forces Speciales

Η Elsa (Diane Kruger) είναι μια Γαλλίδα δημοσιογράφος που μαζί με τον συνεργάτη της Amen ερευνούν μια υπόθεση στο Αφγανιστάν. Η παρουσία της θα προκαλέσει το καθεστώς των Ταλιμπάν, ο αρχηγός των οποίων θα διατάξει την απαγωγή της Elsa και του Amen. Ο στόχος τους είναι να χρησιμοποιήσουν τη γνωστή δημοσιογράφο για να διαβάσει ένα μήνυμά τους προς τις δυτικές κυβερνήσεις. Όμως στο μεταξύ η Γαλλική κυβέρνηση θα αποφασίσει να αναθέσει σε μια ομάδα έξι επίλεκτων στρατιωτών μια ριψοκίνδυνη αποστολή: να ελευθερώσει την Elsa από το μέρος που κρατείται στο Πακιστάν πριν την επικείμενη εκτέλεση της. Όπως σύντομα θα καταλάβουν τα μέλη της επίλεκτης ομάδας, σε αυτές τις περιπτώσεις πάντοτε υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες.

Η Γαλλική κινηματογραφική βιομηχανία προσπαθεί να αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει ακόμα και στο είδος που το Hollywood έχει την απόλυτη κυριαρχία: τις καταιγιστικές περιπέτειες. Και το «Forces Speciales» (από τον Stephane Rybojad) δεν ανατρέπει τον κανόνα, παγιδευμένο στα κλισέ και την λατρεία των εκρήξεων. 


Ανεκδοτο: Ο κουκος!


Διαγωνιζόμενη στο τηλεπαιχνίδι "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;" 
έχει 
φτάσει στην τελευταία ερώτηση. Αν απαντήσει σωστά, κερδίζει 1.000.000. 
Αν 
απαντήσει λάθος, κερδίζει μόνο 32.000. Όπως ήταν αναμενόμενο, η ερώτηση 
του 
ενός εκατομμυρίου δεν ήταν εύκολη υπόθεση.

Ακούγεται η ερώτηση:
"Ποιο από τα παρακάτω είδη πουλιών δε χτίζει μόνο του τη φωλιά του, 
αλλά 
χρησιμοποιεί τις φωλιές άλλων πουλιών; Είναι:
Α) ο κόνδορας;
Β) το χελιδόνι;
Γ) ο κούκος; ή
Δ) το σπουργίτι;"
Η γυναίκα βρισκόταν σε δύσκολη θέση. Δε γνώριζε την απάντηση. Και ήταν 
σε 
ακόμα πιο δύσκολη θέση γιατί είχε εξαντλήσει 2 από τις 3 βοήθειες, του 
κοινού και το 50/50. Το μόνο που της απέμενε ήταν να τηλεφωνήσει μια 
φίλη, 
και η γυναίκα απευχόταν τη χρήση αυτής της βοήθειας, γνωρίζοντας πως η 
μοναδική φίλη της που θα βρισκόταν σπίτι εκείνη την ώρα ήταν ξανθιά.
Αλλά η διαγωνιζόμενη δεν είχε εναλλακτική. Τηλεφώνησε στη φίλη της και 
της 
διάβασε την ερώτηση και τις τέσσερις πιθανές απαντήσεις.
Χωρίς κανέναν απολύτως δισταγμό, η ξανθιά απαντάει:
- Είναι πανεύκολο. Η σωστή απάντηση είναι το Γ: Ο κούκος.
Η διαγωνιζόμενη έπρεπε να αποφασίσει γρήγορα. Εξέτασε το ενδεχόμενο να 
χρησιμοποιήσει μια "αντίστροφη στρατηγική" δηλαδή να επιλέξει μία από 
τις 
άλλες τρεις απαντήσεις αποκλείοντας την απάντηση που της έδωσε η φίλη 
της.
Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η φίλη της ήταν ξανθιά, φαινόταν σα 
μια 
λογική επιλογή.
Από την άλλη όμως, η ξανθιά είχε απαντήσει με τόση αυτοπεποίθηση, που η 
διαγωνιζόμενη δε μπορούσε παρά να την εμπιστευτεί.
- Χρειαζόμαστε μία απάντηση, λέει ο Αθερίδης.
Σταυρώνοντας τα δάχτυλά της, η διαγωνιζόμενη λέει:
- Γ: Ο κούκος.
- Αυτή είναι και η τελική απάντηση; λέει ο Αθερίδης.
- Ναι, η τελική.
Μετά από δύο λεπτά της λέει ο Αθερίδης:
- Με μεγάλη μου λύπη σας πληροφορώ ότι η απάντησή σας είναι... απόλυτα 
σωστή. Είστε εκατομμυριούχος!!!
Τρεις μέρες αργότερα, η νικήτρια του διαγωνισμού διοργανώνει ένα πάρτι 
για 
οικογένεια και φίλους - συμπεριλαμβανομένου της ξανθιάς που τη βοήθησε 
να 
κερδίσει.
- Τζένη, δεν ξέρω πώς να σε ευχαριστήσω, είπε η νικήτρια. Χάρη σε 
εσένα, 
είμαι εκατομμυριούχος. Και ξέρεις κάτι; Ήταν η ταχύτητα και σιγουριά με 
την 
οποία απάντησες την ερώτηση που με έπεισε να επιλέξω το Γ. 
Παρεμπιπτόντως... 
πως και γνώριζες τη σωστή απάντηση;
- Έλα τώρα, της λέει η ξανθιά. Όλοι γνωρίζουν πως οι κούκοι δε χτίζουν 
φωλιές. Ζουν σε ρολόγια. 


Νεο ελληνικο... ρεκορ στο Λονδινο για αγορα ακινητων

Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη, η ζήτηση από την Ελλάδα έχει αυξηθεί κατά 50% σε σύγκριση με πέρυσι και μόλις κατά 16% από Γάλλους, 10% από Ισπανούς και 9% από Ιταλούς

Σαφάρι στους ακριβούς δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας κάνουν από την εποχή της χρηματιστηριακής «φούσκας» οι Ελληνες προκειμένου να αγοράσουν ακίνητα. Ωστόσο, την τελευταία διετία, όταν η κρίση χτύπησε τη χώρα, τα... σεντούκια πλούσιων, κι όχι μόνο, πολιτών άδειασαν και μετατράπηκαν σε πολυτελή διαμερίσματα στο Λονδίνο.


Σύμφωνα με γραφεία συμβούλων επενδύσεων που δραστηριοποιούνται σε πόλεις του εξωτερικού, οι Ελληνες έχουν βγάλει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ και τα έχουν τοποθετήσει σε ακίνητα, με τη βρετανική πρωτεύουσα να κατέχει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις τους. Από το 2009 μέχρι σήμερα, έχουν αγοραστεί σπίτια αξίας από 300 χιλιάδες ευρώ και πάνω αλλά και πολυτελείς βίλες από 3 έως και 20 εκατ. ευρώ.
Πολιτικοί, τραπεζίτες, επιχειρηματίες, εφοπλιστές, γιατροί, δικηγόροι, καλλιτέχνες, αρχιμανδρίτες αλλά και... δημόσιοι υπάλληλοι με γερό κομπόδεμα, είναι οι καλύτεροι πελάτες ελληνικών και ξένων μεσιτικών γραφείων που δραστηριοποιούνται στο Λονδίνο.
Φυσικά, οι αγοραπωλησίες γίνονται με απόλυτη εχεμύθεια, χρησιμοποιούνται πολλές φορές of shore εταιρείες ή αγοράζονται σπίτια και μετοχές εταιρειών ακινήτων σε ονόματα συγγενών.
Χαρακτηριστική η περίπτωση παλαιού πολιτικού με ενεργή, πάντως, συμμετοχή τα τελευταία χρόνια στην κρατική μηχανή, ο οποίος αγόρασε μετοχές ακινήτων που διαθέτουν πολλά ακίνητα στο Λονδίνο. Ο συγκεκριμένος πολιτικός έχει επενδύσει εκατομμύρια ευρώ κυρίως σε επαγγελματικά ακίνητα ή μεγάλα συγκροτήματα κατοικιών και εισπράττει το μέρος από τα εισοδήματα που του αναλογεί.
Επίσης, στα τέλη της δεκαετίας του '90 αρχιμανδρίτης είχε γίνει πολύ καλός πελάτης εταιρείας που έβρισκε και ανακατασκεύαζε ακίνητα μεγάλης κλίμακας στη βρετανική πρωτεύουσα.
Τη δίψα για αγορές στο Λονδίνο αποδεικνύουν και τα επίσημα στοιχεία. Οι αποταμιεύσεις των Ελλήνων έγιναν σπίτια στη βρετανική πρωτεύουσα τους τελευταίους έξι μήνες. Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη της εταιρείας συμβούλων Savills, η ζήτηση από την Ελλάδα έχει αυξηθεί κατά 50% σε σύγκριση με πέρυσι και μόλις κατά 16% από Γάλλους, 10% από Ισπανούς και 9% από Ιταλούς.
Οι... cash Greeks, όπως αποκαλούνται από τα βρετανικά ΜΜΕ οι Ελληνες με μετρητά που εισρέουν στο Λονδίνο, μόνο την πρώτη χρονιά της κρίσης, το 2009, επένδυσαν 295 εκατ. ευρώ στη λονδρέζικη κτηματαγορά. Το 2012 εκτιμάται ότι θα ξεπεράσουν τα 300 εκατ. ευρώ που ίσως είναι πολύ περισσότερα καθώς πολλοί είναι εκείνοι που προτιμούν εταιρείες με «εξωτικά» ονόματα προκειμένου να κλείσουν τις συμφωνίες τους.
Εκρηξη πριν από τις κάλπες

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο πριν από τις διπλές εκλογές στην Ελλάδα παρατηρήθηκε αύξηση έως και 50% στη ζήτηση για ακίνητα μέσω ίντερνετ ή γραφείων. Η εκρηκτική αυτή αύξηση αποδίδεται πάντως και στους Ολυμπιακούς Αγώνες και την υπεραξία που αναμένεται να πάρουν τα ακίνητα του Λονδίνου τα επόμενα χρόνια λόγω των εκτεταμένων έργων ανάπλασης.
Βεβαίως, δεν είναι ιδιοκτήτες ακινήτων μόνο οι Ελληνες που φυγάδευσαν χρήματα στο εξωτερικό, αλλά και πολλοί γνωστοί μεγιστάνες του πλούτου που έχουν αποκτήσει μοναδικά σπίτια στο Λονδίνο. Μεταξύ αυτών ο Σπύρος Λάτσης, από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, αγόρασε τη δεκαετία του '80 μια έπαυλη στην περιοχή Green Park, η οποία κόστισε τότε 6,5 δισεκατομμύρια δραχμές.
Ο Γιάννης Λάτσης, επίσης, είχε στην κατοχή του μέχρι το 1988 μια ιστορική έπαυλη στο Οξφορντσάιρ. Το κτίριο έγινε στη συνέχεια οικοτροφείο, ανακαινίστηκε και τελικά πουλήθηκε πέρυσι σε Ρώσο μεγιστάνα αντί 160 εκατ. ευρώ, ποσό που ήταν το υψηλότερο που δόθηκε ποτέ για αγορά ακινήτου στη Βρετανία.
Το Park Place διαθέτει ελικοδρόμιο, μεγάλη αίθουσα προβολών, spa και γυμναστήριο, έχει δέκα κρεβατοκάμαρες με δικό τους μπάνιο, σαλόνια και τραπεζαρίες, και περιβάλλεται από έναν τεράστιο χώρο με κήπους και ένα μικρό δάσος που εκτείνεται σε έκταση 2.000 στρεμμάτων. Στον χώρο αυτό υπάρχουν υποστατικά, στάβλοι, κτίρια για το προσωπικό, αλλά και μια τεχνητή σπηλιά με καμάρες σε ελληνικό στυλ, η οποία κατασκευάστηκε τον 18ο αιώνα. Τέλος, υπάρχει γήπεδο τένις με χλοοτάπητα σε διαστάσεις γηπέδου αγώνων.
Αλλά και το ζεύγος Θόδωρου και Γιάννας Αγγελοπούλου διαθέτει ένα από τα ακριβότερα σπίτια στο Λονδίνο, το οποίο αγόρασε το 1990 στο Τσέλσι και η αξία του ξεπερνά τα 12 εκατ. ευρώ.
Μπορεί τα τελευταία χρόνια η ελληνική απόβαση στο Λονδίνο να έχει ενταθεί, ωστόσο, οι Ελληνες που έχουν παρουσία στη βρετανική πρωτεύουσα έχαν μακρά ιστορία. Το 1670 ομάδα Ελλήνων μετακόμισε στο Soho όπου έφτιαξε ελληνική παροικία ενώ σήμερα υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 180 χιλιάδες Ελληνόφωνοι (κυρίως Κύπριοι) είναι μόνιμοι κάτοικοι στο Λονδίνο.
Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ REAL ESTATE
Το... greek money έχει και προτιμήσεις σχετικά με το πού θα επενδύσει στο Λονδίνο. Υπάρχουν οι Ελληνες που αγοράζουν φοιτητικά διαμερίσματα αξίας 200 χιλιάδων λιρών και πάνω, αλλά υπάρχουν και οι... εκατομμυριούχοι που επιλέγουν πιο ακριβά ακίνητα. Οι περιοχές στις οποίες στοχεύουν είναι: Κένσιγκτον, Τσέλσι, Χάμπ?στιντ, Μέιφερ, Νάιτμπριτζ, Μάρλεμπον, Ρίτζεντς Παρκ, Νότινγκ Χιλ, Σάουθ Κένσινγκτον
ΣΔΟΕ

Ανοίγει τους τραπεζικούς λογαριασμούς των αγοραστών
Τη «φορολογική ταυτότητα» 600 Ελλήνων που αγόρασαν ακριβά ακίνητα στο Λονδίνο αξίας μέχρι 3.000.000 ευρώ ψάχνουν οι ελεγκτικές αρχές για να διαπιστώσουν αν τα χρήματα που επενδύθηκαν και τα οποία συνολικά ξεπερνούν το 1 δισ. ευρώ τη διετία 2010-2011 δικαιολογούνται από τα εισοδήματα που έχουν δηλώσει στην Εφορία.
Στη σχετική λίστα που έφθασε στο υπουργείο Οικονομικών, μετά από αίτημα διοικητικής συνδρομής στις βρετανικές αρχές, υπάρχουν πληροφορίες και στοιχεία για τα πρόσωπα που αγόρασαν τα ακίνητα, καθώς και την πώληση τους και τους φόρους που καταβλήθηκαν στη βρετανική Εφορία.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στον κατάλογο με τους αγοραστές των πανάκριβων ακινήτων περιλαμβάνονται γιατροί, δικηγόροι, πολιτικοί μηχανικοί, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες και γενικά όπως έλεγε πηγή «όλο το φάσμα των επαγγελμάτων». Επίσης, υπάρχουν και επώνυμα επιχειρήσεων που εμφανίζονται ως αγοραστές κατοικιών σε πανάκριβα προάστια του Λονδίνου.
Ταυτοποίηση

Υστερα από συλλογή πληροφοριών και διασταύρωση στοιχείων οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών προχώρησαν σε ταυτοποίηση 200 προσώπων, ενώ η διαδικασία είναι σε εξέλιξη και για τους υπόλοιπους.
Οι ελεγκτικές αρχές κινούνται σε τρεις κατευθύνσεις:
  • Ελεγχος του «πόθεν έσχες» για να διαπιστωθεί αν η δαπάνη για την αγορά ακινήτου καλύπτεται από τα δηλωθέντα εισοδήματα στην Εφορία ή αν είναι προϊόν «μαύρου χρήματος» ή εσόδων από παράνομες και εγκληματικές δραστηριότητες. Στο πλαίσιο αυτό θα γίνει και άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών ανάλογα με την περίπτωση και τα ευρήματα των ελέγχων.
  • Διασταύρωση των ακινήτων με τις φορολογικές δηλώσεις για να διαπιστωθεί αν οι κάτοχοί τους τα έχουν δηλώσει στο βασικό έντυπο Ε1, όπως είναι υποχρεωμένοι από τον νόμο.
  • Αντιπαραβολή των στοιχείων των ιδιοκτητών των ακινήτων με τον κατάλογο των οφειλετών του Δημοσίου.
Βασίλης Σ. Κανέλλης

http://www.e-go.gr


Οι Spice Girls εντυπωσιασαν στην τελετη ληξης των Ολυμπιακων του Λονδινου

 Οι Spice Girls ενώθηκαν ξανά και εντυπωσίασαν στην τελετη ληξης των Ολυμπιακων του Λονδινου. Οι Melanie Chisholm ("Sporty Spice"), Emma Bunton ("Spice Baby"), η Melanie Brown ("Scary Spice"), η Victoria Beckham ("Posh Spice"), και Geri Halliwell («Ginger Spice") εμφανίστηκαν στην πίστα του Σταδίου πάνω σε πολύχρωμα ταξί και έδωσαν μια μοναδική παράσταση που παρακολούθησαν 80000 θεατές και εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο. 
Τα κορίτσια με τον μοναδικό τους τρόπο σηματοδότησαν την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Εμείς το χαρήκαμε, εσείς; 











Βιδα ηλικιας 300 εκατ. χρονων! Ποιοι την εφτιαξαν;


Το καλοκαίρι του 1998, Ρώσοι επιστήμονες που ερευνούσαν σε μια περιοχή 300 χ.λ.μ. νοτιοδυτικά της Μόσχας για τα υπολείμματα ενός μετεωρίτη, ανακάλυψαν ένα κομμάτι βράχου που περιέκλειε μια σιδερένια βίδα. Οι γεωλόγοι υπολογίζουν ότι η ηλικία του βράχου είναι 300-320 εκατομμύρια χρόνια.



Εκείνη την εποχή όχι μόνον δεν υπήρχαν ευφυείς μορφές ζωής στον πλανήτη, αλλά ούτε καν .....
οι δεινόσαυροι δεν είχαν εμφανιστεί στην επιφάνειά του. Η βίδα, στην οποία διακρίνεται καθαρά το κεφάλι και το περικόχλιο της, έχει μήκος ενός περίπου εκατοστού και διάμετρο περίπου τριών χιλιοστών του μέτρου.

Οι επιστήμονες νόμισαν αρχικά ότι η βίδα ανήκε σε κάποιο γεωργικό μηχάνημα. Όμως η βίδα ήταν γερά στερεωμένη στον βράχο.
Περίπτωση "λάθους" αποκλείστηκε γιατί επιπλέον, όπως έδειξαν μεταγενέστερες μελέτες, η βίδα βρίσκεται εκεί για ένα πραγματικά τεράστιο χρονικό διάστημα, αφού τα άτομα του σιδήρου της βίδας και τα άτομα του πυριτίου (από το οποίο αποτελείται κυρίως ο βράχος) έχουν διαχυθεί εκατέρωθεν στα δύο υλικά.Οι ακτίνες Χ αποκάλυψαν ότι μέσα στο βράχο υπάρχουν και άλλες παρόμοιες βίδες όπως..επίσης και δύο μικρές στρογγυλές σφαίρες που φέρουν τετράγωνες οπές.

Το εύρημα μελετήθηκε επισταμένα σε διάφορα επιστημονικά ιδρύματα της Ρωσίας - από γεωλόγους, φυσικούς, παλαιοντολόγους, μεταλλειολόγους και αποδείχτηκε ότι η βίδα βρισκόταν μέσα στο ίζημα πριν αυτό στερεωθεί σε βράχο. Όλοι οι τεχνικοί που εξέτασαν τα ευρήματα είναι πεπεισμένοι ότι η βίδα έχει κατασκευαστεί τεχνητά και ότι δεν αποτελεί προϊόν κάποιας φυσικής διαδικασίας.

http://www.defencenet.gr

Θα βγαζουν στο σφυρι τις περιουσιες οσων εκλεψαν δημοσιο χρημα – Θα εφαρμοσουν το μοντελο Ακη σε ολους!


Με το νέο νομοθετικό πλαίσιο που επέτρεψε τη γρήγορη έρευνα και δίωξη σε βάρος του τ. υπουργού Α. Τσοχατζόπουλου και όσων εμπλέκονταν στην υπόθεση αυτή, θα ξεκινήσει το ανελέητο κυνηγητό σε βάρος των επίορκων υπαλλήλων, των χρυσοκάνθαρων στελεχών του Δημοσίου με τις υπέρογκες τραπεζικές καταθέσεις, των συνταξιούχων και αναπήρων-μαϊμού.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Έθνος της Κυριακής” , η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να εξαντλήσει την αυστηρότητα στον συγκεκριμένο τομέα με ανακρίσεις και δίκες-εξπρές σε όλες αυτές τις υποθέσεις που έχουν κακουργηματικό χαρακτήρα, ενώ ταυτόχρονα θα προωθήσει διαδικασίες για αναγκαστική κατάσχεση περιουσιακών στοιχειών, για να πάρει πίσω τα κλεμμένα.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, μέχρι τα τέλη Αυγούστου θα έλθει στη Βουλή ένα νέο νομοθέτημα, που θα ανοίγει τον δρόμο σε ταχύτατες διαδικασίες διερεύνησης και καταλογισμού ποινικών ευθυνών, ώστε το πολύ μέσα σε 9 μήνες έως 1 χρόνο να έχουν βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου όλοι οι επίορκοι.
Παράλληλα θα δοθεί νομοθετικά η δυνατότητα στους εμπλεκόμενους στην εξαπάτηση των ασφαλιστικών ταμείων να επιστρέψουν όσα παράνομα εισέπραξαν, αλλιώς θα αντιμετωπίσουν βαρύτατες διώξεις και δήμευση περιουσιακών στοιχείων.
Η εισαγγελική έρευνα-μαμούθ που έχει ξεκινήσει σε πανελλαδικό επίπεδο πρόκειται να εξοπλιστεί με σημαντικές δικονομικές ρυθμίσεις. Ετσι η κυβέρνηση προσανατολίζεται να επεκτείνει για όλα τα κακουργήματα επίορκων υπαλλήλων
που διασπάθισαν δημόσιο χρήμα, τις πρόσφατες διατάξεις του ν. 4022/11, που προέβλεψε ανακρίσεις και δίκες-εξπρές για τα κυβερνητικά στελέχη (για όσα αδικήματα δεν υπάγονται στον νόμο περί ευθύνης υπουργών) και τους κρατικούς αξιωματούχους. Πρόκειται για το νομοθετικό πλαίσιο με το οποίο «τρέχει» η ανάκριση και προφυλακίστηκαν όλοι οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου, ενώ με το ίδιο σύστημα διεξάγονται με ταχείς ρυθμίσεις γύρω στις 20 ακόμη σημαντικές δικαστικές έρευνες.
Όπως γράφει το δημοσίευμα του “Έθνους”, το μεγάλο «ατού» του νομοθετικού αυτού πλαισίου, που θα επεκταθεί τώρα και για τους επίορκους υπαλλήλους είναι ότι επιτρέπει την άσκηση δίωξης και εισαγωγή της υπόθεσης κατευθείαν σε ανάκριση που διενεργείται από ανακριτή-πρόεδρο Πρωτοδικών αποκλειστικής απασχόλησης, μέσα σε 4 το πολύ μήνες. Αν χρειαστεί προκαταρκτική εξέταση, αυτή δεν ξεπερνά τους 2 μήνες και μπορεί να δοθεί 2μηνη παράταση μόνο για σοβαρούς λόγους που σχετίζονται με την ανάκριση.
Στο στάδιο της ανάκρισης είναι υποχρεωμένοι να προσφέρουν κάθε είδους συνδρομή η Αρχή για το ξέπλυμα χρήματος και κάθε άλλος κρατικός φορέας ή Αρχή, ενώ ο ανακριτής και ο εισαγγελέας μπορούν να κάμψουν με αιτιολογημένη διάταξή τους οποιοδήποτε απόρρητο, τραπεζικό, φορολογικό, χρηματιστηριακό, «παγώνοντας» κάθε κίνηση λογαριασμού, δεσμεύοντας τα ύποπτα περιουσιακά στοιχεία κλπ.
Η δίκη των εμπλεκομένων προσδιορίζεται εντός 2μήνου και δεν μπορεί να αναβληθεί. Επιτρέπεται μόνο να διακοπεί και, σε περίπτωση που δεν μπορεί να συνεχιστεί, τότε αναβάλλεται το πολύ για 2 μήνες σε δικάσιμο όπου προεδρεύει ο ίδιος δικαστής.
Οι κακουργηματικές υποθέσεις θα ερευνώνται κατά απόλυτη προτεραιότητα και, σε περίπτωση που είναι πολύπλοκες, θα παρέχεται η δυνατότητα να οριστεί και άλλος ανακριτής και να παρασχεθεί βοήθεια από δικαστικούς υπαλλήλους, πραγματογνώμονες κ.λπ.
Γρήγορες θα είναι και οι διαδικασίες για τη δέσμευση και κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων, αφού τα ασφαλιστικά ταμεία θα μπορούν να κάνουν πλειστηριασμούς ακινήτων κ.λπ.
Με την επέκταση του ν. 4022/1 η δικαιοσύνη θα πρέπει να «εξοπλιστεί» σε ανακριτικό επίπεδο, αφού θα κληθεί να αντιμετωπίσει με το νέο σύστημα-εξπρές μερικές χιλιάδες υποθέσεις πανελλαδικά.
Oι πρώτοι στη λίστα των διώξεων
Οι νέες διαδικασίες-εξπρές θα αξιοποιηθούν σε πρώτη φάση στις υποθέσεις των κρατικών υπαλλήλων που εντόπισε ο επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης να έχουν υπέρογκες καταθέσεις και περιουσιακά στοιχεία (ακίνητα κλπ.), που είτε δεν είχαν δηλώσει, είτε δεν μπορούσαν να δικαιολογηθούν από τα εισοδήματά τους.
Στις υποθέσεις αυτές εντάσσονται η δικαστική υπάλληλος που πρόσφατα απολύθηκε έχοντας καταθέσεις 8 εκατ. ευρώ, καθώς και άλλοι 12 κρατικοί υπάλληλοι με καταθέσεις 25 εκατ. ευρώ, ανάμεσα στους οποίους υπάλληλοι Πολεοδομιών (με καταθέσεις 600.000 και 1,5 εκατ. ευρώ και αρκετά ακίνητα), τελωνειακός και εφοριακός με καταθέσεις γύρω στο 1 εκατ. ευρώ κλπ.
Η ίδια διαδικασία επιφυλάσσεται και για τις συντάξεις και αναπηρικά επιδόματα-μαϊμού. Ηδη εντοπίστηκε η περίπτωση ενός που εισέπραξε τα τελευταία 23 χρόνια πάνω από 120.000 ευρώ αναπηρική σύνταξη, ενώ παράλληλα εργαζόταν και στον τραπεζικό χώρο!
Οι ηλεκτρονικές διασταυρώσεις θα οδηγήσουν στο εδώλιο και όσους εισπράττουν συντάξεις πεθαμένων, όσους παίρνουν επιδόματα τυφλότητας ενώ έχουν δίπλωμα οδήγησης ή είναι κυνηγοί, με παράλληλη δίωξη των ιατρών, μελών επιτροπών και άλλων υπαλλήλων που τους συνέδραμαν να εκδώσουν συντάξεις-μαϊμού.
Φόβοι και επιφυλάξεις εκφράζονται από δικαστικούς κύκλους για το κατά πόσον θα μπορέσει να λειτουργήσει στην πράξη η διαδικασία-εξπρές, λόγω του τεράστιου όγκου εκκρεμών υποθέσεων, γεγονός που σημαίνει ότι θα χρειαστούν επιπλέον δικαστικοί λειτουργοί ή ότι κάποιες άλλες υποθέσεις θα μπουν σε δεύτερη μοίρα και στην πράξη θα εφαρμοστεί ένα σύστημα απονομής δικαιοσύνης «δύο ταχυτήτων».
Κατά τη θέσπιση του ν. 4022 οι εισαγγελείς είχαν διατυπώσει επιφυλάξεις για την απευθείας ανάκριση (που αποτελεί ρήγμα στο ισχύον νομικό καθεστώς), για τις ταχύτατες προθεσμίες (που ενδεχομένως δεν επαρκούν για σοβαρές, πολύπλοκες έρευνες), για τις απαγορεύσεις αναβολών.
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο ν. 3849/10, ενώ προέβλεψε τον Μάιο του 2010 την κατ' απόλυτη προτεραιότητα ανάκριση και εισαγωγή στο ακροατήριο των εγκλημάτων διαφθοράς που διαπράττουν υπάλληλοι, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και γι' αυτό χρειάστηκε ενάμιση χρόνο μετά να ψηφιστεί και ο ν. 4022 για δίκες-εξπρές για πολιτικούς και κρατικούς αξιωματούχους, που εφαρμόζεται αρκετά ικανοποιητικά.
Ο ίδιος κίνδυνος ελλοχεύει και τώρα, αφού οι δικαστές δεν περισσεύουν. Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε το γεγονός ότι ενώ από τον περασμένο Μάρτιο έχει θεσπιστεί επιτέλους ένας αυστηρός πειθαρχικός κώδικας για τους υπαλλήλους του ευρύτερου δημόσιου τομέα, στην πράξη δεν μπορεί ακόμα να εφαρμοστεί, γιατί δεν έχουν συγκροτηθεί τα νέα πειθαρχικά συμβούλια!
Σε αυτά θα έχουν την πλειοψηφία δικαστικοί λειτουργοί ή μέλη του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και όχι εκπρόσωποι οργάνων των υπαλλήλων, που επιδεικνύουν συνήθως πνεύμα μεγάλης «αλληλεγγύης». Σημειώνεται ότι το νέο πειθαρχικό (ν. 4057/12) προέβλεψε επίσης ταχύτατες διαδικασίες (εκδίκαση εντός 6μήνου), επέκταση του χρόνου παραγραφής, δυνατότητα να συνεχίζεται το πειθαρχικό ανεξάρτητα από την ποινική διαδικασία, ώστε να μη γλιτώνουν οι παραβάτες με αναβολές.
Ομως πολλές από τις εξαγγελίες και ρυθμίσεις για διαδικασίες-εξπρές μπορεί να αποδειχθούν στην πράξη κενές περιεχομένου εάν δεν υπάρχει ένας σταθερός μηχανισμός που να παρακολουθεί την πρόοδο καθεμιάς υπόθεσης ξεχωριστά.


Γαλλος οδηγος του WRC βρηκε το θανατο πεφτωντας απο δενδρο στον κηπο του σπιτιου του


Οσο αναπάντεχη ήταν η είδηση του θανάτου του 50χρονου οδηγού ράλι Φίλιπ Μπουκάλσκι, τόσο ασυνήθιστη ήταν και η αιτία: Επεσε από δένδρο, στον κήπο του σπιτιού του στο Βισί.
Πριν κλείσει τα 50 του χρόνια ο ο άνθρωπος που είχε σημειώσει τις δύο πρώτες νίκες της Citroen σε επίπεδο WRC, δυστυχώς, βρήκε τραγικό αλλά και άδοξο τέλος.
Ξεκίνησε να συμμετέχει σε αγώνες το 1984, ενώ ολοκλήρωσε την καριέρα του το 2003. Συνέχισε να προσφέρει στη Citroen από τη θέση του οδηγού εξέλιξης έως το 2006, ενώ τα τελευταία χρόνια συμμετείχε σε ιστορικά ράλι.

http://www.iefimerida.gr

Εικονες του κοσμου: Βοσκος στη Σομαλιλανδη

Ένα μικρό κορίτσι που περπατά δύο έως τρεις ώρες μέχρι το πηγάδι για να πάρει νερό για τα ζώα της και την οικογένειά της.

Μετά την κατάρρευση του καθεστώτος του Siad Barre το 1991, το βορειοδυτικό κομμάτι της Σομαλίας αυτοανακηρύχθηκε ανεξάρτητο και ονομάστηκε Δημοκρατία της Σομαλιλάνδης. Στην περιοχή αυτή, η ανεξαρτησία της οποίας δεν έχει αναγνωριστεί επισήμως από τους διεθνείς οργανισμούς.

Gary Moore

Έχει περάσει κάτι παραπάνω από ένας χρόνος από τον θάνατο του Gary Moore. Ας θυμηθούμε τη ζωή και το έργο του...


Ένα ταλέντο γεννιέται

O Robert William Gary Moore, ένα από τα πέντε παιδιά του Bobby και της Winnie, γεννήθηκε στις  4 Απριλίου 1952 και μεγάλωσε στο δυτικό Μπέλφαστ της Ιρλανδίας.  Άρχισε να παίζει κιθάρα στα 8 του χρόνια, όταν απέκτησε μια ταλαιπωρημένη ακουστική.  Στα 14 κατάφερε να αγοράσει μια καλύτερη κιθάρα και μιμούμενος μεγάλους κιθαρίστες της τότε εποχής, ο Gary, αν και αριστερόχειρας, έμαθε να παίζει σαν δεξιόχειρας.
Λόγω του ότι οι συνθήκες στο σπίτι δεν ήταν οι καλύτερες, ο Gary  στα 16 του μετακόμισε στο Δουβλίνο.  Ένα χρόνο μετά οι γονείς του χωρίζουν και αποδεικνύεται τελικά πως εγκατέλειψε το Μπέλφαστ πάνω στην ώρα που ξεκινούσαν τα σοβαρά πολιτικά και εθνικά προβλήματα.  Οι επιρροές του στην εφηβική ηλικία ήταν ο Elvis Presley, ο Albert King, οι Beatles καθώς και ο Jimmi Hendrix τον οποίο είδε από κοντά στην γενέτειρά του, στο Μπέλφαστ στα μέσα του ’60 μαζί με τους Bluesbreakers του John Mayall.  Η μεγαλύτερη επιρροή όμως ήταν για αυτόν ο Peter Green, του οποίου την κιθάρα (1959 Les Paul Standard) πήρε κιόλας αργότερα κάνοντας το tribute album «Blues for Greeny», αφού ο τελευταίος έφυγε από τους Fleetwood Mac.
Έτσι τον Gary συνεπήρε η blues-rock σκηνή της εποχής, πριν ενηλικιωθεί σχεδόν και αυτό ήταν κάτι που τον ακολούθησε σε όλη την χρυσή του καριέρα.

Τα πρώτα βήματα

Τότε που ο Gary Moore πήγε στο Δουβλίνο το 1968 το ταλέντο του άρχισε να αποκτά φήμη στους κύκλους των δισκογραφικών εταιρειών μέσα από το πρώτο του συγκρότημα με όνομα Skid Row, μαζί με τους Noel Bridgeman, Brendan "Brush" Shiels και Phil Lynott.  Οι Skid Row το 1970 υπέγραψαν το πρώτο τους συμβόλαιο με την δισκογραφική του CBS όταν ο Phil Lynott, αν και είχε ήδη γίνει φίλος του Gary Moore, σταμάτησε να τραγουδάει μαζί τους.  Ο Gary Moore συμμετείχε στην ηχογράφηση τριών άλμπουμ των Skid Row και στην περιοδεία στην Αμερική πριν εγκαταλείψει και αυτός το συγκρότημα.  Από τους Skid Row, στους Thin Lizzy, ο Gary Moore ξανασυνδέθηκε με τον Phil Lynott ανικαθιστώντας τον Eric Bell.
Μαζί τους o Gary δεν έμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά επέστρεψε και πάλι στο line-up μετά την αποχώρηση του Brian Robertson το 1977 και άλλη μια τελευταία φορά, το 1978, για την περιοδεία «Black Rose».

Το ξεκίνημα μιας solo καριέρας

Η λαμπρή solo καριέρα του Gary Moore ξεκινά με το σολο άλμπουμ «Grinding Stone» που δημοσιεύτηκε το 1973 και γνώρισε μεγάλη επιτυχία.  Αργότερα  πασίγνωστο  έγινε Parisienne Walkways του 1978 όπου ο Phill Lynott δένει τη μελαγχολική φωνή του με την μελωδική blues κιθάρα του Gary.  To single αυτό πήρε γρήγορα μια θέση στο Top Ten της Βρετανίας και ακολούθησε η δημοσίευση του album «Back on the streets» το οποίο είχε επίσης μεγάλη απήχηση.

Οι μουσικές αναζητήσεις

Τέλη του ‘70 και αρχές του ’80 ο γνωστός πλέον Gary Moore φαίνεται να ψάχνεται ως προς το μουσικό του ύφος αλλά μαζί με τον Philip Lynott και πάλι, το 1985 επιστρέφει με το single «Out in the fields».  Οι μουσικές ανησυχίες του Gary ωστόσο συνεχίζονται με αποτέλεσμα το «Wild Frontier» του 1987 με εμφανείς κέλτικες επιρροές.  Επιπλέον, την ίδια χρονιά συμμετέχει με άλλους σπουδαίους καλλιτέχνες, στο cover του «Let it be» των Beatles υπό το όνομα του συγκροτήματος Ferry Aid.

Το απόγειο της επιτυχίας


Κορυφή της λαμπρής καριέρας του Gary Moore αποτελεί το διάσημο album με τον τίτλο «Still got the blues» του 1990 το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία.  Σε αυτό το album και το επόμενο «After hours» συμμετείχαν θρύλοι της blues μουσικής όπως οι Albert King, B.B. King, Albert Collins και George Harrison γεγονός που αποδεικνύει ότι το ταλέντο του Gary επάξια δίπλα σ’ αυτές τις ιστορικές φιγούρες.
Παράλληλα ο Gary συνεργάστηκε τότε με τους Traveling Wilburys, παίζοντας το χαρακτηριστικό κιθαριστικό σόλο στο τραγούδι «She’s My Baby», στο άλμπουμ «Traveling Wilburys Vol. 3».  Ο Moore θυμάται πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία: «Ενα βράδυ πήγα στο σπίτι του George Harrison όπου συνάντησα τον Bob Dylan. Θυμάμαι πως είχε απαλά χέρια καθώς και μια διατροφολόγο να ταξιδεύει μαζί του, ήταν πολύ ντροπαλός και με το ζόρι είπε δύο κουβέντες. Λίγες μέρες αργότερα ο George μου είπε, ‘θέλει να ξέρει ο Bob αν θα είσαι με το συγκρότημά του στην επόμενη περιοδεία του’. Δεν το πίστευα, είχα ακούσει όλες αυτές τις ιστορίες για τον Bob, ότι στις συναυλίες δεν έπαιζε αυτά που είχαν κάνει πρόβα και αυτοσχεδίαζε στη σκηνή. Χάρηκα που μου το ζήτησε γιατί ήμουν σίγουρα θαυμαστής του».
Όπως όλο σχεδόν το έργο του Moore έτσι και το «Run to your Mama» που περιλαμβανόταν στο RockClassics Vol. 1 το 1993 μαζί με το «Dark Side of the Moog» γνώρισαν μεγάλη επιτυχία και στη συνέχεια, το 1994 έγινε η συνεργασία του με τους Ginger Baker και Jack Bruce στο συγκρότημα BBM, με τους οποίους κυκλοφόρησε κι ένα εξαιρετικό άλμπουμ, πριν συνεχίσει με τη σόλο καριέρα του.

Ο πειραματισμός και η επιστροφή στα blues

To 1997 και 1999 o Moore πειραματίστηκε και πάλι με ένα ήπιο-ποπ «Dark Days in Paradise» και ένα μοντέρνο χορευτικό «A Different Beat» αντίστοιχα.  Οι αλλαγές του Gary Moore και το διάλειμμα από τα blues φάνηκε να μπερδεύει το κοινό του μέχρι το 2001 που έκανε την μεγάλη επιστροφή με το άλμπουμ «Back to the blues» που έφερε νέες διασκευές κλασσικών κομματιών.
Ωστόσο, έχοντας συνηθίσει θαυμαστές και κριτικούς σε εκπλήξεις, το 2002 ο Gary Moore δυναμιτίζει τη μουσική σκηνή με την πιο απαιτητική συλλογή τραγουδιών του από την εποχή του ’80, αναγκάζοντας, για άλλη μια φορά, το κοινό να επανεκτιμήσει όποια γνώμη ή προδιάθεση μπορεί να είχε σχηματίσει για το πρόσωπό του.  Αυτή τη φορά, ο Moore ένωσε τις δυνάμεις του με τον μπασίστα των Skunk Anansie, Cass Lewis, και τον ντράμερ των Primal Scream, Darrin Mooney, σχηματίζοντας τους Scars, ένα εκρηκτικό τρίο. Το άλμπουμ «Scars» ολοκληρώθηκε στις αρχές του 2002 και στη συνέχεια το συγκρότημα κυκλοφόρησε σε CD και DVD το «Live at the Monsters of Rock» (2003), το οποίο περιλάμβανε δύο συναυλίες τους της περιοδείας της Μεγάλης Βρετανίας τον Μάιο 2003. Αυτή η ζωντανή ηχογράφηση διατρέχει μια μεγάλη γκάμα όλων των μουσικών τάσεων και της πορείας του Moore.
Στις 13 Σεπτεμβρίου 2008 βρέθηκε στην Αθήνα για μια συναυλία στο κλειστό γυμναστήριο Φαλήρου.

Η συνέχεια μιας λαμπρής πορείας

Τον Ιανουάριο του 2005 o Moore στο One World Project μαζί με πολλούς σπουδαίους μουσικούς συμμετέχει στο σόλο του "Grief Never Grows Old", το οποίο κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2005 και αφορούσε το καταστροφικό τσουνάμι του 2004 στην Ασία.
Τον Αύγουστο του 2005, ο Moore ξανασυναντήθηκε με τους Thin Lizzy μετά από πολλά χρόνια, για μία και μοναδική συναυλία στο Δουβλίνο.  Η βραδιά μαγνητοσκοπήθηκε και κυκλοφόρησε το 2006 σε DVD, με τον τίτλο «Gary Moore and Friends, One Night in Dublin, A Tribute to Phil Lynott».
Το 2006, ο Moore ηχογράφησε το «Old New Ballads Blues», το οποίο φιλοξενούσε μια σειρά από γεμάτες έμπνευση διασκευές τραγουδιών blues, μαζί με εκπληκτικά καινούρια κομμάτια.
Τέλος, στο album «Close as you Get», ο Gary συνεχίζει προς μια παρόμοια κατεύθυνση. Αναμειγνύει πρωτότυπες μελωδίες με ενδιαφέρουσες διασκευές που ανακάλυψε διερευνώντας το υλικό για την πρόσφατη ραδιοφωνική εκπομπή του, με τον τίτλο «Blues Power», στον βρετανικό διαδικτυακό ραδιοσταθμό Planet Rock.  Το «Close as you Get» αναδεικνύει το μοναδικό ταλέντο του Moore ως κιθαρίστα και κερδίζει μια θέση στις πιο αναγνωρισμένες κυκλοφορίες του 2007.
Το 2008, ο Gary οργάνωσε μια μεγάλη περιοδεία παρουσιάζοντας το «Close as you Get».
Τέλος, συμμετείχε και στο κωμικό έργο "The Easy Guitar Book Sketch" με τον κωμικό Rowland Rivron και άλλους μουσικούς όπως τον Mark Knopfler, τον Lemmy των Motorhead, τον Mark King των Level 42 και τον David Gilmour.

Λίγα από την προσωπική του ζωή

Ο Gary Moore το 1970 μετακόμισε στην Αγγλία και έμενε εκεί εκτός από δυο περιόδους που έλειψε στην Αμερική.   Από τον γάμο του (’85-’93) απέκτησε δυο γιούς ενώ με την συνεργάτιδά του που έζησε από το 1997 και μετά απέκτησε δυο κόρες, ενώ κατάφερε να κληροδοτήσει μια μεγάλη περιουσία.

Το ξαφνικό τέλος

Ξημερώματα 6 φεβρουαρίου 2011, σε ηλικία 58 ετών ο θρύλος Gary Moore βρέθηκε νεκρός στο κρεββάτι του, στο ξενοδοχείο Kempinski στην Εστεπόνα της Ισπανίας όπου ήταν διακοπές με την σύντροφό του.  Η είδηση ξάφνιασε δυσάρεστα την παγκόσμια μουσική κοινότητα καθώς ήταν μια απρόσμενη απώλεια ενός μουσικού που πρόσφερε πολλά με το έργο του.  Μουσικοί και θαυμαστές σοκαρίστηκαν από το γεγονός που απέσπασε την προσοχή και τα σχόλια όλων.

Η αποτίμηση του έργου του

Με αμέτρητες ιστορικές συνεργασίες, με πάνω από 30 δισκογραφικές κυκλοφορίες -οι περισσότερες των οποίων γνώρισαν μεγάλη επιτυχία-, με μια καριέρα άνω των 40 χρόνων και με μια ιδιαίτερη ικανότητα αφομοίωσης πολλών διαφορετικών ειδών της μουσικής, ο Gary Moore κατέκτησε για πολλούς τον τίτλο του θρύλου της κιθάρας.   Για εσάς?


musicheaven.gr

Τα Ζωδια Σημερα 13 Αυγουστου 2012


Κριός
21/3-20/4

Σήμερα θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες και πρέπει να είσαι σε εγρήγορση για να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα, αγαπητέ Κριέ. Επίσης, κάποια χαρούμενα γεγονότα που δεν τα περίμενες, θα σε γεμίσουν αισιοδοξία και θα σε κάνουν να βλέπεις πιο θετικά τη ζωή σου. Κράτησε τη θετική στάση, γιατί θα σου χρειαστεί, για να αντιμετωπίσεις κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα, που θα κάνουν την εμφάνιση τους στο οικογενειακό σου περιβάλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Κριέ, τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που επικρατούν στη σχέση σου και να δημιουργήσεις μια πολύ ερωτική ατμόσφαιρα, ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Βγάλε όλο σου τον ερωτισμό και πέρνα όσο καλύτερα γίνεται. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, να ξέρεις ότι έχεις κάθε πιθανότητα να κάνεις μια καλή γνωριμία ή να φλερτάρεις με άτομα που θα σε πλησιάσουν και να περάσεις ευχάριστα μαζί τους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Κριός, στα επαγγελματικά σου καλύτερα να είσαι λίγο συντηρητικός και να μην πάρεις αποφάσεις, που θα φέρουν αλλαγές. Προσπάθησε να σταθεροποιήσεις κάποιες θετικές καταστάσεις, πριν προχωρήσεις σε νέα σχέδια. Τα οικονομικά σου χρειάζονται άμεση ενίσχυση και θα πρέπει να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων.



Ταύρος
21/4-20/5

Φίλε Ταύρε, σήμερα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός πριν βγάλεις συμπεράσματα για κάποια άτομα ή καταστάσεις, γιατί η μέρα επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία σου. Να θυμάσαι πως είναι εύκολο να παρασυρθείς σε λανθασμένες κρίσεις και να έχεις αντίθετα αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, καλύτερα να αποφύγεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που σου προκαλούν εκνευρισμό και να ασχοληθείς με όσα σε ευχαριστούν και σε κάνουν να χαίρεσαι. Εσύ που ακόμη μιλάς με τη μοναξιά, σύντομα θα κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία, γι’ αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, είναι σε ένα καλό δρόμο, αλλά κάποια γεγονότα θα σε αναστατώσουν και θα φέρουν δυσάρεστες εξελίξεις. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου και κυρίως, μην απομακρύνεσαι από τους στόχους σου, γιατί μόνο εναντίον σου θα στραφεί μια τέτοια βιαστική κίνηση. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά, καθώς παρασύρεσαι σε κάποια έξοδα χωρίς λόγο.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα το άγχος σου δεν σε αφήνει να σκεφτείς λογικά, αγαπητέ Δίδυμε. Αυτή η κατάσταση φέρνει καθυστερήσεις, αλλά και εκνευρισμούς, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου και θα σε κάνουν να χάσεις τον έλεγχο. Βάλε μπροστά την ψυχραιμία σου και να είσαι έτοιμος για όλα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Δίδυμε, μπορείς να περάσεις πολύ καλά, αρκεί να αφήσεις μακριά από τη σχέση σου όλα τα άγχη και τα προβλήματα, που σου προκαλούν οι υπόλοιποι τομείς της ζωής σου. Αν πάλι κοιμάσαι μόνος τα βράδια, να ξέρεις ότι η παρουσία σου σήμερα δεν περνά απαρατήρητη και πολύ πιθανό να σε πλησιάσει κάποιο άτομο, που θα σε συγκινήσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, σήμερα θα έχεις διάθεση για αλλαγές και βελτιώσεις, αλλά θα πρέπει να αποφύγεις κάθε ρίσκο, ειδικά στον οικονομικό τομέα. Προσοχή στα έξοδα, γιατί σε βγάζουν εντελώς από το πρόγραμμά σου και θα βρεθείς φορτωμένος με χρέη, που δεν θα μπορείς να καλύψεις.





Καρκίνος
22/6-22/7

Αν είσαι Καρκίνος, αυτό που θα σε χαρακτηρίσει σήμερα είναι το πάθος σου, για όσα πιστεύεις και θα σε κάνει να λειτουργήσεις με ενθουσιασμό. Προσοχή στις κινήσεις σου όμως, γιατί αυτό το πάθος μπορεί να σε κάνει να εξαπατηθείς. Ό,τι κι αν γίνει, συγκράτησε τον εκνευρισμό σου και μη χάνεις την ψυχραιμία σου, γιατί δεν θα μπορέσεις να σκεφτείς καθαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα η σχέση σου καλυτερεύει και κάποια προβλήματα μένουν πίσω. Η μέρα ευνοεί τις ερωτικές στιγμές και, με λίγη καλή διάθεση, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι ακόμη στο ψάξιμο, άφησε τη γοητεία σου να συναρπάσει τους ανθρώπους που θα σε πλησιάσουν και μην κλείνεσαι άδικα στο καβούκι σου. Έχεις τόσα πολλά να δώσεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Καρκίνε, σήμερα μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές και να βρεθείς κοντά στους στόχους σου, αρκεί να μην παρασυρθείς σε βιαστικές αποφάσεις. Τα οικονομικά σου χρειάζονται καλύτερο προγραμματισμό και κυρίως, καθόλου περιττές αγορές, που θα σε βγάλουν εντελώς από το πρόγραμμά σου.






Λέων
23/7-23/8

Σήμερα, έχεις πολύ καλή διάθεση και θετική σκέψη πάνω στα πράγματα, αγαπητέ Λέων. Θα μπορέσεις να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου και να βάλεις μια σειρά σε όσα σε απασχολούν. Ωστόσο, καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου, γιατί μπορεί να προκύψουν εμπόδια, εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Λέων, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και μπορείς να κάνεις σχέδια με το ταίρι σου για το κοινό σας μέλλον. Λύσε όποια διαφορά έχεις μέσα στη σχέση σου με ηρεμία και προχώρησε με αισιοδοξία στο μέλλον. Εσύ που πίνεις καφέ με τη μοναξιά, πρέπει πρώτα να βρεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθησή και σύντομα θα σε πλησιάσει το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Λέων, θα έχεις στιγμές έμπνευσης και θα μπορέσεις να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια. Καλό είναι να μην καθυστερείς τις κινήσεις σου και να δουλέψεις εντατικότερα. Στα οικονομικά σου, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε συναλλαγή σου, γιατί ελλοχεύουν κίνδυνοι.








Παρθένος
24/8-22/9

Η διάθεσή σου σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, δεν είναι και η καλύτερη. Διάφορες καθυστερήσεις, αλλά και παρεξηγήσεις, σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου και δημιουργούν εκνευρισμούς. Η γενικότερη πίεση είναι υπεύθυνη για πολλές ασυνεννοησίες, οπότε προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, αλλά και τη θετική σου διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Παρθένε, είναι μια καλή μέρα για να πλησιάσεις το σύντροφό σου και να μειώσεις την απόσταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά σας. Εσύ που κυνηγάς την ευτυχία στο πρόσωπο ενός συναδέλφου σου, φέρσου διακριτικά και πλησίασέ τον, χωρίς όμως να φανερώσεις απροκάλυπτα τα συναισθήματά σου. Βεβαιώσου πρώτα αν ισχύει το ίδιο και από την μεριά του και μετά βλέπεις…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Παρθένος, σήμερα έχεις τη διάθεση να κάνεις αλλαγές και να προωθήσεις κάποια σχέδια, αλλά για να συμβούν αυτά, πρέπει πρώτα να τακτοποιήσεις παλιότερα ζητήματα, που εξακολουθούν να σου προκαλούν προβλήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα σου δοθούν ευκαιρίες να αυξήσεις τα έσοδά σου.






Ζυγός
23/9-22/10

Αν είσαι Ζυγός, σήμερα ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσεις κάποιες σκέψεις ή κάποια σχέδια που κάνεις. Κάποιες συγκυρίες αλλάζουν τα δεδομένα σου και πρέπει να προσαρμοστείς, για να έχεις όσο το δυνατόν πιο άμεσα αποτελέσματα. Τα σχέδιά σου μπορούν να υλοποιηθούν άμεσα, αν είσαι λίγο πιο ανοιχτός και διπλωμάτης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα είναι μια καλή μέρα για να κάνεις μια νέα αρχή και να ξεχάσεις κάποια προβλήματα από το παρελθόν, που σε απομακρύνουν από το σύντροφό σου. Πάρε πρωτοβουλίες, που θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, πρέπει να κάνεις κάτι πιο δραστικό, για να συναντήσεις το άτομο που ονειρεύεσαι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Ζυγέ, μπορείς να λύσεις αρκετά προβλήματα και, αν δεν βιάζεσαι, όλα θα πάνε όπως θέλεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο και η σημερινή μέρα σε ευνοεί να λύσεις κάποια οικονομικά προβλήματα ή να διευθετήσεις υποχρεώσεις, φορολογικές και γραφειοκρατικές.






Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες και καλό είναι να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα, γα να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο, αγαπητέ Σκορπιέ. Μην ξεχνάς πως κάποιες παρεξηγήσεις μπορείς να τις αποφύγεις, οπότε η προσοχή σου πρέπει να είναι αυξημένη. Σε κάθε περίπτωση, επιδίωξε όσα θέλεις και μην κάνεις πίσω.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Σκορπιέ, επικοινώνησε με το ταίρι σου και μίλα για τα συναισθήματά σου, ώστε να δημιουργήσεις ένα ερωτικό κλίμα στη σχέση σου. Εσύ που μπορεί να είσαι πολύ καιρό χωρίς ταίρι, η γοητεία σου μπορεί αυτό το βράδυ να σου φέρει ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Σκορπιός, σήμερα χρειάζεται να είσαι ψύχραιμος και μεθοδικός, γιατί αν προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μαζί, δεν θα πετύχεις τίποτα. Τα οικονομικά σου επίσης έχουν φτάσει σε σημείο να σε πιέζουν αφόρητα. Βρες λύσεις, που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση και κάνε ένα νέο πρόγραμμα, που θα σου αποδώσει περισσότερα.







Τοξότης
23/11-21/12

Η σημερινή μέρα, φίλε Τοξότη, σε αγχώνει ιδιαίτερα και σε βάζει σε εγρήγορση, για να λύσεις όσα περισσότερα θέματα μπορείς. Η δυναμική σου διάθεση είναι ισχυρή, αλλά επειδή μπορεί να προκύψουν κάποιες αναποδιές, προσπάθησε να μην τα κάνεις όλα μαζί, αλλά βάλε προτεραιότητες, για να μην χάσεις τον έλεγχο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Τοξότη, καλό είναι να μην παρασυρθείς σε συζητήσεις για τη σχέση σου, οι οποίες δεν οδηγούν πουθενά. Συγκεντρώσου στα πιο σημαντικά θέματα και μην αφήνεις παρεξηγήσεις να σου χαλάσουν το κέφι. Αν είσαι μόνος, έχεις κάθε δυνατότητα να γνωρίσεις το άτομο που σου ταιριάζει, αρκεί να γίνεις πιο ανοιχτός στα φλερτ που προκύπτουν και μην σε πιάνουν οι ντροπές σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Τοξότης, σήμερα μπορείς να ζητήσεις τη βοήθεια των συνεργατών σου, για όσα θέλεις να πετύχεις. Άλλωστε, κάποια νομικά θέματα ευνοούνται και καλό είναι να τακτοποιήσεις χρέη και υποχρεώσεις, που σε πιέζουν.







Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα θα διαπιστώσεις ότι διάφοροι τομείς της ζωής σου, φίλε Αιγόκερε, σε έχουν κουράσει αρκετά και θα έχεις τη διάθεση να πάρεις αποφάσεις για αρκετές αλλαγές. Μπορείς να κάνεις κάποια σχέδια, που θα βελτιώσουν αυτά τα ζητήματα, αλλά με προσοχή στα λάθη που οφείλονται στη βιασύνη. Ειδικά κάποια οικογενειακά θέματα θα σε προβληματίσουν πολύ και θα χρειαστείς ψυχραιμία για να τα διεκπεραιώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Αιγόκερε, απόφυγε κάθε συζήτηση που μπορεί να φέρει εντάσεις και προσπάθησε να περάσεις μια χαλαρή Δευτέρα, απαλλαγμένη από κάθε άγχος και ένταση. Αν είσαι αδέσμευτος, αξιοποίησε την γοητευτική σου προσωπικότητα, που σε φέρνει πιο κοντά σε μια νέα γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Αιγόκερως, στα επαγγελματικά σου τα πράγματα πάνε καλά και, με κάποιες μελετημένες κινήσεις, μπορείς να βελτιώσεις αρκετά θέματα, που σε αγχώνουν. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη φάση και χρειάζεται μεγάλη προσοχή, για να μην κάνεις λάθη που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου.






Υδροχόος
20/1-19/2

Καλό είναι σήμερα, φίλε Υδροχόε, να ξεμπερδεύεις με όσα περισσότερα ζητήματα μπορείς και να μην τα αναβάλεις άλλο, ώστε να σκεφτείς καλύτερα κάποιες λεπτομέρειες, που θα σου φέρουν την πολυπόθητη επιτυχία που κυνηγάς. Ένας ήρεμος διάλογος, με τους συνεργάτες και τον φιλικό σου περίγυρο, θα σου λύσει τα χέρια και θα σου χαρίσει οπτικές, που ούτε καν είχες φανταστεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα βάλε λίγο ερωτισμό στη σχέση σου και μην αφήνεις την καθημερινότητα να σε παρασύρει. Όλες οι σχέσεις θέλουν συντήρηση, πόσο μάλλον η καθημερινή συμβίωση! Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, αξιοποίησε τις θετικές επιρροές που σου στέλνει η Σελήνη από τον Καρκίνο και γίνε λίγο πιο ανοιχτός και συναισθηματικός, σε ένα άτομο που σε πολιορκεί εδώ και καιρό. Αλλιώς δεν θα μάθεις ποτέ τι κρύβει!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Υδροχόος, στα επαγγελματικά σου σήμερα ίσως να νοιώσεις αρκετό εκνευρισμό και άγχος και θα κατηγορείς τους άλλους για την έλλειψη συνεννόησης. Κάνε ό,τι μπορείς για να αποφύγεις τη σύγχυση και προσπάθησε να ηρεμήσεις. Τα οικονομικά σου επίσης χρειάζονται πολύ προσοχή, γιατί κάθε κίνηση μπορεί να φέρει επιπλέον έξοδα, που δυστυχώς δεν έχεις το περιθώριο να αναλάβεις.






Ιχθείς
20/2,20/3

Αρκετά θετικά γεγονότα θα συμβούν σήμερα στη ζωή σου, αγαπητέ Ιχθύ και θα μπορέσεις να κάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις, που θα σε ευχαριστήσουν. Θα πρέπει, ωστόσο, να κινηθείς με μεγάλη προσοχή, γιατί κάποιες παρεξηγήσεις ή καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Ιχθύ, καλό είναι να δώσεις απαντήσεις, σε κάποια ζητήματα που απασχολούν το σύντροφό σου. Μην κάνεις πράγματα εν βρασμώ ψυχής και όλα θα πάνε πολύ καλά. Αν η μοναξιά είναι πλέον η μοναδική σου παρέα, θα έχεις σοβαρές πιθανότητες να την διώξεις καθώς θα έρθεις αντιμέτωπος με πολλά φλερτ και προκλήσεις. Η ημέρα, με την Σελήνη να κινείται στον τρυφερό Καρκίνο, είναι άκρως ερωτική!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, τα επαγγελματικά σου μπορούν να πάνε πολύ καλά, αρκεί να είσαι μετρημένος στα λόγια και στις πράξεις σου, καθώς υπάρχει κίνδυνος να δεσμευτείς για πράγματα που δεν μπορείς να υλοποιήσεις. Τα οικονομικά σου σε αγχώνουν αρκετά, αλλά αν είσαι προσεκτικός και δεν πάρεις βιαστικές αποφάσεις για κάποιες συμφωνίες, θα μπορέσεις να τα φέρεις στο σημείο που θέλεις.


Πηγή: myastro.gr


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger