Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ο ΓΑΜΟΣ-ΒΟΜΒΑ γνωστού μοντέλου: Χώρισε από ΆΛΛΟΝ…και παντρεύτηκε ΆΛΛΟΝ σε χρόνο dt!

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013


Kαι ενώ όλοι πίστευαν ότι η πολύχρονη σχέση του μοντέλου με τον επιχειρηματία θα οδηγούσε στα σκαλιά της εκκλησίας, εκείνη έκανε την μεγάλη ανατροπή...αφού παντρεύτηκε με άλλον!

Ως βόμβα έσκασε στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια η είδηση του γάμου του πασίγνωστου μοντέλου πρώην καυτής playmate. Και όσοι έσπευσαν να χαρούν ότι μετά από πολλά χρόνια σχέσης παντρεύτηκε τον γνωστό επιχειρηματία, απογοητεύτηκαν όταν έμαθαν ότι άλλος είναι ο τυχερός. Ο λόγος για την Έφη Κυριάκου που ντύθηκε νυφούλα όχι στο πλευρό του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου αλλά του Lasha Orbeladze. Και όλα έγιναν σε χρόνο dt. Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, για πότε χώρισε, για πότε ερωτεύτηκε, για πότε παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο εξωτερικό κανείς δεν μπορεί να το πιστέψει.



http://www.soknews.gr/

«Σκατά» – Αυτή είναι η πιο σύντομη καριέρα παρουσιαστή ειδήσεων


Ένας παρουσιαστής ειδήσεων στη Βόρεια Ντακότα, που εμφανιζόταν για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα, ξεκίνησε την καριέρα του με μία… ατυχή επιλογή λέξεων.

Ο παρουσιαστής του σταθμού KFYR, A.J. Clemente, βγήκε στον αέρα λέγοντας: «Γα…να σκατά» ζωντανά στο μικρόφωνό του, αφήνοντας τη συμπαρουσιάστριά του άναυδη, να παλεύει να συμμαζέψει να ασυμμάζευτα.
Η παρουσιάστρια Van Tieu, που καλωσόρισε εν συνεχεία τον συμπαρουσιαστή της, άρχισε να χάνει τα λόγια της, συνειδητοποιώντας ότι ο Clemente βγήκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση λέγοντας αυτά που είπε.
Ο νεαρός παρουσιαστής, αφού για λίγη ώρα έχασε τα λόγια του, ευχαρίστησε τη συνάδελφό του και ξεκίνησε να μιλάει για το παρελθόν του, αναφέροντας ότι είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου της Δυτικής Βιρτζίνια.
Με το τέλος του δελτίου, η διευθύντρια του σταθμού, Μόνικα Χάναν, έγραψε στον λογαριασμό του σταθμού στο facebook: «Θέλω προσωπικά να ζητήσω συγγνώμη από τους θεατές μας για το συμβάν που συνέβη προηγουμένως στο δελτίο ειδήσεων, όταν ένας από τους υπαλλήλους μας βλασφήμησε στον αέρα. Δεν κατάλαβε ότι το μικρόφωνό του ήταν ανοιχτό, αν και οι υπάλληλοι μας εκπαιδεύονται για να είναι πάντοτε σε εγρήγορση. Ο άνθρωπος που ενεπλάκη βρίσκεται σε αναστολή, μέχρι να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση».
Κάπως έτσι, όπως όλα δείχνουν, η καριέρα του Κλεμέντε στον τηλεοπτικό σταθμό φτάνει στο τέλος της, κάτι που σίγουρα αποτελεί ρεκόρ, καθώς ο νεαρός παρουσίασε μόλις… ένα τηλεοπτικό δελτίο.


http://www.koolnews.gr/

Η Μπιγιονσέ βγήκε για ψώνια και προκάλεσε πανικό! [φωτογραφία]



Τι κι αν είναι μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες star της μουσικής βιομηχανίας; Τι κι αν πρόσφατα, μαζί με τον σύζυγό της Τζέι Ζι, μπήκαν στο κλαμπ των δισεκατομμυριούχων; ΗΜπιγιονσέ πιστεύει ότι παραμένει ένα απλό κορίτσι και δεν διστάζει να το δείχνει. Έτσι, αν και οι περισσότεροι διάσημοι, επιλέγουν να στέλνουν τους βοηθούς τους για τα ψώνια ή να βγαίνουν οι ίδιοι αλλά έχοντας δίπλα τους 2-3 σωματοφύλακες, η 31χρονη pop star τολμάει να βγαίνει μόνη της και απλά ντυμένη. 
Έτσι η κάμερα τη «συνέλαβε» πριν από λίγες μέρες, αγκαλιά με την κόρη της Μπλου Ιβ, να έχει βγει σε ένα κατάστημα στην περιοχή του Μπέρκσαϊρ της Αγγλίας, προκειμένου να της αγοράσει μερικά πράγματα. Η Μπιγιονσέ φορούσε μια φόρμα, ένα τζάκετ με κουκούλα και γυαλιά, αλλά δεν πέρασε απαρατήρητη από τους υπαλλήλους και τον κόσμο. 
Μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη η έκπληξη των υπαλλήλων, που παραλίγο να παρατήσουν τις δουλειές τους για να ζητήσουν αυτόγραφα. Ο μάνατζερ του μαγαζιού επιβεβαίωσε την επίσκεψη της Μπιγιονσέ, αλλά συμπλήρωσε ότι «σεβόμαστε ότι θέλει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας». Βέβαια τώρα πως διέρρευσε η φωτογραφία της μέσα από τη κάμερα του μαγαζιού είναι άλλο θέμα. 

http://www.koolnews.gr

ΦΩΤΟ: Δείτε την Άντζελα Γκερέκου με την όμορφη κόρη της


Ο καρπός του έρωτα του μεγάλου τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου, η μονάκριβη κορούλα τους, Μαρία, έχει μεγαλώσει και έχει εξελιχθεί σε ένα πανέμορφο κοριτσάκι.

Ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr απαθανάτισε την Άντζελα Γκερέκου μαζί με την  κορούλα της στο Μέγαρο Μουσικής.



Απίστευτο: Ποδοσφαιριστής έφαγε ξύλο από τρανσέξουαλ στην Ιταλία!


Ο Ουσμάν Ντραμέ της Λέτσε πρότεινε σε πόρνη να κάνουν σεξ για ένα I phone 5, δεν την πλήρωσε, της έκλεψε την τσάντα αλλά φεύγοντας τον πρόλαβε ένας τρανσέξουαλ και τον ξυλοφόρτωσε!

Ο γεννημένος στο Παρίσι παίκτης της Λέτσε, πρότεινε σε μία πόρνη να κάνουν σεξ αλλά να μην την πληρώσει, απλά να της δώσει το I phone 5 που είχε στην κατοχή του. Αυτή δέχθηκε, ο 20χρονος έκανε τη δουλειά του και αντί να της δώσει το τηλέφωνο, της πήρε την τσάντα κι έφυγε τρέχοντας.

Αυτή τον κυνήγησε αλλά δεν τον προλάβαινε μιας και ο Ντραμέ καβάλησε το μηχανάκι του και απομακρύνονταν. Ένας τρανσέξουαλ φίλος της πόρνης όμως, είδε το περιστατικό, έβγαλε τα τακούνια και τον πρόλαβε στη γωνία. Και μπορεί να έμοιαζε με γυναίκα, αλλά βάραγε σαν άντρας.

Και με το που έφτασε και η Νιγηριανή, έφαγε λίγες ακόμη. Το κακό για τον ποδοσφαιριστή δεν είναι ότι έφαγε λίγο ξύλο. Ούτε ότι έχασε τις επαφές από το I Phone (εννοείται ότι του το πήραν). Είναι πως η Λέτσε έβγαλε ανακοίνωση για το θέμα. «Αν τα γεγονότα επιβεβαιωθούν, ο σύλλογος εκφράζει την αγανάκτησή του και ανακοινώνει τον αποκλεισμό του παίκτη από όλες τις δραστηριότητες, διατηρώντας το δικαίωμα να ζητήσει τη λύση της σύμβασης ως επείγον θέμα».

Πηγή: Sport-fm.gr

Πήγαν να σηκώσουν τουρκική σημαία στον Φλοίσβο


Τη σημαία με την ημισέληνο αξίωσε να σηκώσει στον Φλοίσβο ο τουρκικός επενδυτικός όμιλος Dogus, μετά την εξαγορά πακέτου μετοχών.

Έχετε όλες τις σημαίες των κρατών –μελών της Ε.Ε. Πρέπει να βάλετε και τη δική μας, καθώς είμαστε οι μεγαλύτεροι μέτοχοι», τόνισε ο εκπρόσωπος του γνωστού για τις σχέσεις του με το κεμαλικό κατεστημένο κ. Φερίτ Σαχένκ.   

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ κυριακάτικης εφημερίδας, ο διευθύνων σύμβουλος της μαρίνας Φλοίσβου κ. Στάυρος Κατσικάδης πάγωσε στο άκουσμα αυτού του αιτήματος. «Ξέρετε, ίσως μια τέτοια κίνηση να μην είναι ώριμη. Ίσως να έχουμε προβλημά και με το κόμμα της Χρυσής Αυγής», είπε.

Ακόμα όμως και αν αυτή τη φορά το συγκεκριμένο αίτημα δεν έγινε πραγματικότητα, είναι βέβαιο ότι η επόμενη πρόκληση δεν θα αργήσει να έρθει. Πολύ περισσότερο όταν οι Τούρκοι έχουν τοποθετηθεί και στις μαρίνες που αγόρασαν από τον όμιλο Κυριακούλη στα Γουβιά της Κέρκυρας, την Καλαμάτα, τη Λευκάδα και τη μαρίνα Ζέας.

Κι άλλες προκλητικές απαιτήσεις
Οι Τούρκοι σε λίγες ημέρες επεφύλαξαν κι άλλες εκπλήξεις στους Έλληνες συνεργάτες τους.  Συγκεκριμένα  απαίτησαν να μην υπάρχει συμμετοχή σε εκθέσεις τουρισμού υπό την ελληνική σημαία εάν δεν έχει υπάρξει αρχική ενημέρωση στην Κωνσταντινούπολη, καθώς και να εξετάζονται όλα τα αιτήματα του ΕΟΤ από το διοικητικό κέντρο της Τουρκίας.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα σαν να μη φτάνουν όλα τα παραπάνω ο τουρκικός όμιλος έχει ζητήσει να πάρει πληροφορίες και για τον διαγωνισμό που θα προχωρήσει το ΤΑΙΠΕΔ στη μαρίνα της Μυκόνου, καθώς θεωρούν πως «η αξία της Μυκόνου στον χάρτη του Αιγαίου είναι τεράστια».


Ο 18λογος του Έλληνα οδηγού...


Όλοι ξέρουμε ότι οι Έλληνες ξεχωρίζουν στους δρόμους όλου του κόσμου.. Εμείς συγκεντρώσαμε τις συνήθειες τους και σας παρουσιάζουμε τον 18λογο του Έλληνα οδηγού...

Τα φλας προδίδουν την επόμενη κίνηση σου. Ο γνήσιος Έλληνας οδηγός δεν τα χρησιμοποιεί ποτέ.


Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κρατάτε απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα διότι στο κενό που αφήσατε μπορεί να «χωθεί» κάποιο άλλο όχημα φέρνοντας σας σε ακόμα πιο δύσκολη θέση.

Όσο πιο γρήγορα διασχίσετε ένα κόκκινο φανάρι, τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να συγκρουσθείτε με άλλο όχημα. Ποτέ μα ποτέ μην ακινητοποιήσετε το όχημα σας σε πινακίδα "STOP".
Τα οχήματα που σας ακολουθούν δεν θα περιμένουν αυτή την αντίδραση σας, με αποτέλεσμα να καρφωθούν» πάνω σας.
Ποτέ μην κλείνετε το δρόμο σε ένα σαραβαλάκι. Ο οδηγός του δεν έχει τίποτα να χάσει.
Το φρενάρισμα πρέπει να γίνετε πάντα τη τελευταία στιγμή για να σιγουρέψετε την καλή λειτουργία του ABS , το οποίο με τη σειρά του θα σας ανταμείψει με ένα χαλαρωτικό μασάζ του ποδιού σας. Για τους μη κατόχους ABS είναι μια ευκαιρία να τεντώσουν τα πόδια τους.
Ποτέ μην προσπερνάτε από αριστερά όταν μπορείτε να το κάνετε από δεξιά. Είναι μια ευκαιρία να γελάσετε καθώς ο οδηγός του οχήματος που μόλις προσπεράσατε τρομάζει.
Τα όρια ταχύτητας είναι αυθαίρετοι αριθμοί που δίνονται μόνο ως πρόταση και δεν είναι προφανώς εκτελέσιμα στην Ελλάδα.
Βρίσκεστε στην αριστερή λωρίδα με τρελό μποτιλιάρισμα και δεν υπάρχει χώρος να κινηθείτε ούτε εκατοστό. Ο οδηγός του οχήματος που βρίσκετε ακριβώς από πίσω σας, ο οποίος κορνάρει και αναβοσβήνει τα φώτα, είναι πεπεισμένος πως μπορεί να τα πάει καλύτερα από εσάς, αν ήταν στην θέση σας.
Μάθετε να αλλάζετε λωρίδες με γρήγορους χειρισμούς. Η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε μια απέραντη πίστα με τρύπες-κλειδιά οι οποίες έχουν τοποθετηθεί σε καίρια σημεία για να ελέγξουν τα αντανακλαστικά σας.
Είναι παράδοση στην Ελλάδα να κορνάρεις μόλις ανάψει το πράσινο φανάρι ακόμα και αν είσαι πρώτος σ' αυτό.
Ποτέ μην κάνεις χώρο σε αντίθετα διερχόμενο όχημα όταν κινείσαι αντίθετα σε μονόδρομο. Ο οδηγός του θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τον παράλληλο μονόδρομο, άρα για να κινείτε στον ίδιο δρόμο με εσάς μάλλον το κάνει επίτηδες.
Θυμηθείτε ότι ο σκοπός κάθε Έλληνα οδηγού είναι να φτάσει πρώτος και θα κάνει ότι χρειαστεί γι αυτό.
Πάντα θα υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος για τον οποίο εσείς θα βιάζεστε. Αντιθέτως όλοι οι υπόλοιποι οδηγοί των οχημάτων που θα συναντήσετε στον δρόμο σας δεν έχουν ιδέα γιατί πήραν τους δρόμους σήμερα.
Το κράνος φοριέται στον αγκώνα. Προστατεύει το χέρι σε τυχόν πτώση προς εκείνη τη πλευρά, επίσης προστατεύει σε περίπτωση που στριμωχτείς ανάμεσα σε 2 αυτοκίνητα ή αν έχεις επαφή με τοίχο.
Οι προστατευτικές ζώνες είναι επικίνδυνες. Έρευνες στην Ελλάδα έδειξαν ότι χιλιάδες crash test κάνουν λάθος. Άμα είναι γραπτό σου, θα πας κι ας φοράς ζώνη...
Ανεξαρτήτως άσματος, το στερεοφωνικό του οχήματος σας πρέπει να παίζει στο φουλ. Με αυτό τον τρόπο διασκεδάζετε τους πεζούς που περιμένουν πότε θα τους δώσει κάποιος προτεραιότητα να διασχίσουν την διάβαση.
Οι πεζοί είναι οι κυριότεροι εχθροί των οδηγών, διότι καταλαμβάνουν χώρο στα πεζοδρόμια με αποτέλεσμα να μην μπορούν να σταθμεύσουν αυτοκίνητα και διασχίζουν τους δρόμους αναγκάζοντας τα διερχόμενα οχήματα να ελαττώσουν ταχύτητα..


Sms σε ποδοσφαιριστές ομάδας της Λέσβου: Δίνεις 10 ευρώ παίζεις βασικός, δίνεις... [εικόνα]


Να πληρώσουν και κάτι για να παίξουν ζήτησε μέσω sms παράγοντας ποδοσφαιρικής ομάδας της Λέσβου από τους παίκτες του. Το μήνυμα.... διέρρευσε και κάνει το γύρο του διαδικτύου προκαλώντας πολλά γέλια...

Το μήνυμα που εξασφάλισε το Sportslesvos αναφέρει χαρακτηριστικά: «Παικταρά μου αύριο παίζουμε με τον πελάτης μας! Επειδή όμως το ταμείο είναι μηδενικό (τελευταία διαιτησία, ουφ)! μετά από απόφαση του Δ.Σ. του συλλόγου: Οι βασικοί πληρώνουν δέκα ευρώ και οι αναπληρωματικοί πέντε! Οτι προερείστε παραπάνω ευπρόσδεκτο (χρωστάμε και κάτι πλυντήρια)!!! Στις 4 στα αποδυτήρια μας!».

Στόχος της κίνησης αυτής, να ζητήσουν δηλαδή ένα μικρό... αντίτιμο για τη συμμετοχή τους στο ματς (προτελευταίας αγωνιστικής) ήταν να συγκεντρωθεί ένα ποσό προκειμένου να πληρωθεί η διαιτησία και να εξοφληθεί ένα χρέος στα... πλυντήρια.

Νεαρή Ιταλίδα πέθανε επειδή έκανε τατουάζ!



Η 23χρονη Φραντσέσκα Ιαματέο πέθανε, ύστερα από ένα τατουάζ που έκανε στο χέρι. Η νεαρή Ιταλίδα, την περασμένη Πέμπτη, επισκέφθηκε γνωστό στούντιο του Μιλάνου, προκειμένου να κάνει τατουάζ ένα αγαπημένο της σχέδιο.
Την ώρα που ο καλλιτέχνης ολοκλήρωνε τη δημιουργία του, εκείνη άρχισε να αισθάνεται δυσφορία, ωστόσο έδειχνε ιδιαίτερα χαρούμενη για το νέο της τατουάζ.
Το ίδιο βράδυ, η αδιαθεσία της άρχισε να επιδεινώνεται, με την 23χρονη Ιταλίδα να παρουσιάζει υψηλό πυρετό, αδυναμία, πονόλαιμο, κρυάδες και μούδιασμα στο χέρι. Λίγες ώρες αργότερα, η κατάσταση της υγείας της χειροτέρεψε αισθητά, με αποτέλεσμα η μητέρα της να τη μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε με ακατάσχετη αιμορραγία.
Οι γιατροί διέγνωσαν σηπτική καταπληξία, η οποία όπως όλα δείχνουν προήλθε από αλλεργία σε κάποιο από τα μελάνια που χρησιμοποιήθηκαν για το τατουάζ της. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η νεαρή Φραντσέσκα απεβίωσε τα ξημερώματα του Σαββάτου.
«Ήταν γεμάτη ενέργεια, πολύ αθλητική» δήλωσε ο άτυχος πατέρας της, Αγκοστίνο, ο οποίος αδυνατεί να συνειδητοποιήσει την τραγωδία που χτύπησε την οικογένειά του. Το ειδικό κέντρο στο οποίο επιμελούνται τα τατουάζ πληροί τις προϋποθέσεις, καθώς έχει περάσει από όλους τους υγειονομικούς ελέγχους που επιβάλλονται. Άλλωστε, η νεαρή το είχε επισκεφθεί και στο παρελθόν, για να «χτυπήσει» άλλα τατουάζ.
Παρόλα αυτά, ο εισαγγελέας διέταξε τη νεκροτομή της 23χρονη, έτσι ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου της, κάνοντας λόγο για «ανθρωποκτονία εξ αμελείας», και ζητώντας από τις Αρχές να ερευνήσουν σχετικά με τις συνθήκες υγιεινής του στούντιο.

http://www.koolnews.gr

Τα πάντα έπαθαν ψυχικό κλονισμό από το σεισμό στην Κίνα - VIDEO


Ο σεισμός που συγκλόνισε το Σάββατο τη νοτιοδυτική Κίνα στοιχίζοντας τη ζωή σε 188 ανθρώπους δεν προκάλεσε μόνο ανθρώπινο πόνο: τα Πάντα, σύμβολο της επαρχίας Σιτσουάν, υπέστησαν ψυχικό κλονισμό και στον πανικό τους σκαρφάλωσαν στα δένδρα.

Τουλάχιστον 60 πάντα στην προστατευμένη περιοχή Μπιφενγκσιά υπέστησαν κλονισμό εξαιτίας του σεισμού μεγέθους 6,6 βαθμών στην επαρχία Σιτσουάν, με τουλάχιστον 188 ανθρώπους να έχουν χάσει τη ζωή τους, 25 να φέρονται ως αγνοούμενοι και περί τους 11.500 να έχουν τραυματιστεί, σύμφωνα με τον τελευταίο επίσημο απολογισμό.

Τα ζώα αυτά, από τα οποία κανένα δεν τραυματίστηκε, υπέστηκαν ψυχικό τραυματισμό, σύμφωνα με ανακοίνωση που ανάρτησε στην ιστοσελίδα της προστατευόμενης περιοχής το προσωπικό που φροντίζει τα ζώα αυτά.

Σε βίντεο που προβλήθηκε στο διαδίκτυο φαίνεται ένα από τα πάντα --το οποίο είναι ζώο βραδύ και ήρεμο-- να τρέχει προς κάθε κατεύθυνση τη στιγμή του σεισμού και μετά να προσπαθεί μάταια να ανεβεί στο υψηλότερο δένδρο που υπάρχει μέσα στον περίβολο όπου ζει σε καθεστώς αιχμαλωσίας.

Πολλά ακόμη πάντα προσπάθησαν να βρουν καταφύγιο σε ψηλά σημεία, όταν τρομοκρατήθηκαν από τον σεισμό και τους πάμπολλους μετασεισμούς.


Ωστόσο "ξανακατέβηκαν από τα δένδρα. Είναι και πάλι στο έδαφος, τρώνε και παίζουν", εξήγησε η Ρεν Γιάο, εκπρόσωπος της περιοχής Μπιφενγκσιά.

Συνολικά δεν ξεπερνούν τα 1.600 τα πάντα που ζουν ελεύθερα στη φύση σε όλο τον κόσμο και σχεδόν περί τα 300 σε καθεστώς αιχμαλωσίας, κυρίως στην επαρχία Σιτσουάν.


http://www.newsit.gr/

Η σφαλιάρα της Βίσση στη Μενεγάκη [Video]


Είχε όρεξη η Άννα Βίσση. Και όταν έχει όρεξη η Άννα κάνει πάντα αυτό που έχει στο μυαλό της.

 Δεν παίρνει χαμπάρι ούτε από κάμερες ούτε από σκηνοθέτες παρουσιαστές και παρουσιάστριες. Όλα συνέβησαν πριν περίπου 15 χρόνια. Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη της Ελένης σε μια εκπομπή που βγήκε από το νυχτερινό κέντρο όπου και εμφανιζόταν η Βίσση!

Κάποια στιγμή, θέλησε να δώσει σφαλιάρα στην Ελένη για να δει αν μπορεί να την αποφύγει σωστά! Η παρουσιάστρια όμως δεν μπορούσε να μπει στον ρόλο και έτσι απογοήτευσε στο κοινό που ήθελε να τη δει δαρμένη! Όταν η Άννα ρώτησε: «Να τη δείρω;;;;» απάντησαν ένα «ναιιιιιιιι». Η Ελένη όμως αποχώρησε από τη σκηνή λέγοντας «Ωραίος τρόπος! Να τη φάω και να με βλέπουνε δηλαδή.





Φυλή στην Τουρκία μιλάει Αρχαία Ελληνικά! [video]


Μπορεί οι περισσότεροι νεοέλληνες να γνωρίζουν ελάχιστα ή να αγνοούν παντελώς την αρχαία ελληνική γλώσσα… όχι όμως και μία απομονωμένη κοινότητα στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας, στη βορειοανατολική Τουρκία 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Βρετανικού Independent , περίπου 5.000 άνθρωποι φαίνεται ότι μιλούν μία διάλεκτο που πλησιάζει εκπληκτικά στην αρχαία ελληνική γλώσσα. Όπως επισημαίνουν ειδικοί γλωσσολόγοι μέσω αυτής της διαλέκτου μπορούν να εξάγουν πολύ σημαντικά συμπεράσματα για τη γλώσσα του Σωκράτη και του Πλάτωνα, καθώς και το πώς αυτή εξελίχθηκε. Η κοινότητα ζει σε ένα σύμπλεγμα χωριών κοντά στην τουρκική πόλη της Τραπεζούντας, όπου κάποτε ήταν η αρχαία περιοχή του Πόντου. 

Οι γλωσσολόγοι διαπίστωσαν ότι η διάλεκτος, Romeyka, μια ποικιλία από ποντιακά ελληνικά, έχει δομικές ομοιότητες με την αρχαία ελληνική που δεν παρατηρούνται σε άλλες μορφές της γλώσσας που ομιλείται σήμερα. Επίσης η Romeyka παρουσιάζει και πολλές ομοιότητες με το αρχαίο λεξιλόγιο. 

Όπως λέει η λέκτορας Φιλολογίας Ιωάννα Σιταρίδου του Πανεπιστημίου του Cambridge η χρήση του απαρεμφάτου έχει χαθεί στα νέα ελληνικά. Όμως, στα Romeyka έχει διατηρηθεί . Μια πιθανότητα είναι ότι οι ομιλητές αυτής της διαλέκτου είναι οι απευθείας απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων που ζούσαν κατά μήκος των ακτών της Μαύρης Θάλασσας πριν από τον 6ο ή 7ο αιώνα π.Χ., όταν η περιοχή αποικίστηκε αρχικά. Αλλά είναι επίσης πιθανό να είναι απόγονοι αυτόχθονων πληθυσμών ή μίας μεταναστευτικής φυλής οι οποίοι αναγκάστηκαν να μιλούν τη γλώσσα των αρχαίων ελληνικών αποικιοκρατών. 

Οι κάτοικοι της συγκεκριμένης περιοχής είναι ευσεβείς μουσουλμάνοι, γι΄ αυτό και είχαν το δικαίωμα να παραμείνουν στην Τουρκία μετά τη Συνθήκη της Λωζάννης του 1923.



ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ: Διαιτητής πλακώθηκε στο ξύλο με επόπτη στην Πάτρα [VIDEO]

Είναι αλήθεια ότι έχουμε δει ουκ ολίγα απίθανα συμβάντα στα ελληνικά γήπεδα, αλλά το να πλακωθούν διαιτητής και επόπτης, είναι κάτι που έρχεται στο προσκήνιο για πρώτη φορά...

Συνέβη στην Πάτρα και σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος ανάμεσα στον Πήγασο και τους Αμπελόκηπους, ομάδας Β' κατηγορίας, όπου σύμφωνα με τις μαρτυρίες ποδοσφαιριστών, ο διαιτητής αγνοούσε καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού τις υποδείξεις του βοηθού του. Φάση στη φάση, με το διαιτητή να παίρνει πάνω του όλες τις αποφάσεις, δεν έλειψε η ανταλλαγή «φιλοφρονήσεων» ανάμεσά τους, ενώ σύμφωνα με το dete αμέσως μετά το τέλος του αγώνα οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια και έφυγαν από το γήπεδο με μάτια μαυρισμένα και σκισμένες στολές.

 Προκλήθηκαν μάλιστα και σοβαρές ζημιές στα αποδυτήρια των διαιτητών, ενώ τους δύο άνδρες χώρισαν παράγοντες και ποδοσφαιριστές που έσπευσαν για να τους επαναφέρουν στην τάξη...

 Πλέον, η τοπική ένωση διαιτητών έχει το λόγο, καθώς αμφότεροι οι πρωταγωνιστές αυτής της απίστευτης ιστορίας έχουν κληθεί σε απολογία και θα τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Δείτε το βίντεο με τις μαρτυρίες παραγόντων για το πρωτοφανές επεισόδιο...

Πανικός στην Ιρλανδία – Είδαν UFO στον ουρανό [βίντεο]


Δεν είναι λίγες οι καταγγελίες που έχουν γίνει ανά περιόδους  στις αρχές, για ύποπτα και περίεργα ιπτάμενα αντικείμενα στον ουρανό. Όπως και φωτογραφίες και βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Ναι, χιλιάδες είναι οι άνθρωποι που πιστεύουν στα UFO, έστω κι αν δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι υπάρχουν εξωγήινοι – πόσο μάλλον ότι έχουν επισκεφθεί τη Γη.

Ωστόσο η μανία δεν λέει να κοπάσει και ένα βίντεο ήταν αρκετό για να προκληθεί πανικός στην Ιρλανδία. Ο χρήστης του YouTube Naktis Ireland «ανέβασε» πριν από κάτι μήνες ένα βίντεο, στο οποίο φαινόντουσαν κάτι αντικείμενα σαν ιπτάμενοι δίσκοι στον ουρανό του Κορκ. Δες το… 


http://www.koolnews.gr/

Βοιωτία: Ο εραστής ''εξηγούσε'' και η ερωμένη έτρεχε με τα εσώρουχα στο χωράφι!



Το παράνομο ζευγάρι πίστευε πως είχε βρει το κατάλληλο μέρος για τις ερωτικές του περιπτύξεις, αλλά μια απρόβλεπτη επίσκεψη έφερε τα πάνω-κάτω...

Όλα έγιναν το πρωί του περασμένου Σαββάτου (20-04-2013), όταν το παράνομο ζευγάρι έδωσε ραντεβού. Χωρίς να τους δει κανένας, ο άντρας οδήγησε την ερωμένη του, στο δωμάτιο που είχε στο χωράφι του.

Σύμφωνα με το viotianews.gr, λίγη ώρα αργότερα περνούσε από το σημείο ο κουνιάδος του μιας και λίγο πιο κάτω είναι και το δικό του χωράφι. Είδε το αυτοκίνητο που είχε απέξω και θεώρησε καλή ιδέα να πάει στον αγαπημένο του γαμπρό για να πιει καφέ.

Είχε τόση οικειότητα που δεν χτύπησε καθόλου την πόρτα. Την άνοιξε και... έγινε το έλα να δεις! Σύμφωνα με το δημοσίευμα η ερωμένη βγήκε με τα εσώρουχα στο χωράφι ενώ ο άντρας προσπαθούσε να δώσει εξηγήσεις...


Η απίστευτη "επιστημονική" Αστυνομία του Αζερμπαϊτζάν! (απίστευτο βίντεο)




Αυτό θα πει επιστημονική Αστυνομία! 

Στο Αζερμπαϊτζάν οι αστυνομικοί χρησιμοποιούν μία καινούργια επιστημονική μέθοδο για την καταπολέμηση του εγκλήματος  Τι Αμερικές, Αγγλίες και κουραφέξαλα. Εκεί οι άνθρωποι είναι επιστήμονες!

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:



http://kanapedatos.blogspot.gr

Ποια πασίγνωστη ελληνική εταιρεία έδωσε αυξήσεις και έκανε προσλήψεις;



Η ιστορική εταιρεία εδώ και 91 χρόνια γλυκαίνει τους Έλληνες με τα διάσημα μπισκότα της και παρά τη οικονομική κρίση γλυκαίνει και τους εργαζόμενους που απασχολεί καθώς όχι μόνο δεν έκανε περικοπές μισθών και απολύσεις αλλά έδωσε αυξήσεις και προχώρησε σε προσλήψεις. Πρόκεται για την εταιρεία Παπαδοπούλου η οποία λειτουργεί από το 1922. 

Η άλλη Ελλάδα, εκείνη που εργάζεται σκληρά και προκόβει αποτελεί για όλους μας αχτίδα φωτός μέσα στη θύελλα της οικονομικής κρίσης. Παρά το δύσκολο περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί στην αγορά υπάρχουν εταιρείες που επιμένουν...ελληνικά. 

Μία από αυτές, είναι η εταιρεία Παπαδοπούλου η οποία όχι μόνο δεν έκοψε τους μισθούς των 1200 εργαζομένων  αλλά έκανε και αυξήσεις με μπόνους προς τους υπαλλήλους που πιάνουν τους στόχους τους, ενώ προχώρησε και σε προσλήψεις. Είναι χαρακτηριστικό οτι πριν λίγο καιρό προσελήφθησαν 55 εργαζόμενοι εκ των οποίων οι 38 ήταν ανειδίκευτο προσωπικό. 

"Είναι ο τρόπος μας να στηρίξουμε τη χώρα μας και να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπαλλήλους μας" λέει στο Νewsit υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας Ε.Ι.Παπαδοπούλου ΑΕ. 

Η διάσημη εταιρεία στο χώρο της μπισκοτοποιίας και των αρτοσκευασμάτων διαθέτει 4 εργοστάσια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο και Οινόφυτα, καθώς και μία κεντρική αποθήκη έτοιμων προϊόντων στην περιοχή της Μάνδρας, που είναι πιστοποιημένα και λειτουργούν κατά τα διεθνή πρότυπα διαχείρισης ποιότητας και ασφαλείας τροφίμων 

Τα προϊόντα Παπαδοπούλου τα οποία μετρούν δεκάδες βραβεύσεις σε ελληνικές και διεθνείς εκθέσεις δεν είναι διάσημα μόνο στην ελληνική αγορά αλλά ταξιδεύoυν σε περισσότερες από 40 χώρες και στις 5 ηπείρους, με αιχμή του δόρατος το Caprice και με τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, περιλαμβανομένης και της Κύπρου, να αποτελούν στρατηγική προτεραιότητα ανάπτυξης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

http://www.newsit.gr/

Μπλεξίματα με τον ΝΟΜΟ για την Ευγενία Μανωλίδου!



Η γνωστή παρουσιάστρια το αποφάσισε! Κινείται νομικά για να πάρει τα χρήματά της.

Δυόμισι χρόνια μετά το τέλος του πρώτου κύκλου επεισοδίων του Master Chef από το οποίο είχε βγει νικητής ο Άκης Πετρετζίκης και ενώ δεν έχει εξοφληθεί ακόμα η Ευγενία Μανωλίδου αποφάσισε να κινηθεί νομικά -μετά τις αντίστοιχες κινήσεις των τριών σεφ Λουκάκου, Σκαρμούτσου και Λαζάρου αλλά και τις Μπεκατώρου και Συνατσάκη- διεκδικώντας με τη σειρά της και εκείνη το ποσό που της οφείλεται από το Στούντιο ΑΤΑ.

Η παρουσιάστρια σύμφωνα με τη real προχώρησε στην κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων κατά της εταιρείας παραγωγής του Master Chef, αλλά και κατά του Mega, με τα οποία ζητεί τη διασφάλιση και την καταβολή ποσού περίπου 40.000 ευρώ, όσο δηλαδή είναι το υπόλοιπο της αμοιβής της που εκκρεμεί. Η αίτηση συντηρητικής κατάσχεσης θα εκδικαστεί στις αρχές Ιουλίου, οπότε ορίστηκε δικάσιμος, καθώς η παρουσιάστρια -μη θέλοντας να ασκήσει υπερβολική πίεση λόγω των τεράστιων δυσκολιών που αντιμετωπίζει η τηλεοπτική αγορά- απέφυγε να ζητήσει την έκδοση προσωρινής διαταγής για τη διασφάλιση των 40.000 εύρω - κίνηση που θα επέσπευδε τη διαδικασία. Η ίδια περιορίστηκε στο να επιβεβαιώσει ότι δεν της έχει καταβληθεί μέρος των δεδουλευμένων της για το μαγειρικό ριάλιτι, ενώ αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για την απόφασή της να κινηθεί νομικά.

http://www.soknews.gr/

iPhone 6 με oθόνη 360 μοιρών; [video]


Ένα εκπληκτικό concept...

Ένας νεαρός γραφίστας δεν άντεξε να περιμένει από την Apple να κυκλοφορήσει το επόμενο iPhone και παρουσίασε την δική του ιδέα για το πως θα μπορούσε να είναι το iPhone 6(;)

To concept του νεαρού παρουσιάζει το iPhone 6 με οθόνη 360 μοιρών που τυλίγει και καλύπτει το κινητό!Η Apple πάντως έχει καταθέσει πρόσφατα πατέντα για ένα τέτοιο είδος οθόνης που θα “τυλίγει” το κινητό. Φανταστείτε το υποτιθέμενο iPhone 6 με οθόνη από την μία άκρη ως την άλλη...

Η Corning πάντως έχει παρουσιάσει μοντέλα Gorilla Glass που μπορούν να μορφοποιηθούν με αυτό τον τρόπο και να “αγκαλιάσουν” το iPhone 6 από την μία άκρη στην άλλη...

Τι λέτε θα το δούμε ποτέ να πραγματοποιείται σε κάποιο από τα επόμενα iPhone;

Δείτε το βίντεο με το concept κινητό... Αξίζει...

wwhos.gr

ΒΟΜΒΑ: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αφήνει το ΤΡΑΓΟΥΔΙ και πάει στο Άγιο Όρος!



Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε πρόσφατα τη σχέση του με την θρησκεία και όχι μόνο. Δείτε παρακάτω...

Τα χέρια του, είναι γεμάτα γούρια και κομποσκοίνια: «Είμαι γεμάτος γούρια. Όλα αυτά τα κομποσκοίνια, είναι δώρα. Κάποιος είχε πάει στο Άγιον Όρος, μου έφερε. Άλλος πήγε στα Ιεροσόλυμα, μου έφερε. Βάφτισα ένα παιδάκι πριν από λίγο καιρό, και έχω το σταυρό».

Μιλώντας για την πίστη του, ξεκαθαρίζει πως: «Δεν είμαι άνθρωπος που τον νοιάζει πολύ αν θα είναι ή όχι στη μόδα. Ο Θεός, παίζει έναν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας. Καθένας, το αντιλαμβάνεται διαφορετικά. Εγώ έτσι αντιλαμβάνομαι τη θρησκεία. Πηγαίνω συχνά, στον Άγιο Εφραίμ. Τώρα προγραμματίζω να πάω στο Άγιον Όρος. Έχω τον θεό σε μια ξεχωριστή θέση στη ζωή μου. Είμαι άνθρωπος που προσεύχεται, και πιστεύει πολύ. Δεν σου κρύβω, πως για όποια απόφαση έχω πάρει στη ζωή μου, έχω πάει έχω ανάψει ένα κεράκι, και είπα: "Θέε μου, δώσε μου δύναμη για να πάρω τη σωστή απόφαση"».

http://www.soknews.gr/

«Στημένο πρωτάθλημα με εκατοντάδες στημένα παιχνίδια – μας έχει πνίξει η αηδία»


«Έχουμε ένα στημένο πρωτάθλημα με εκατοντάδες στημένα παιχνίδια που διάφορες εκπομπές εδώ και χρόνια προσπαθούν να βρουν την άκρη» σχολίασε στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γρηγόρης Ψαριανός. Σημείωσε ότι έχουν αποδειχθεί τα στοιχήματα παιχνιδιών και ο ρόλος της διαιτησίας και της ΕΠΟ και κανείς δεν μιλά. Έκανε λόγο για «Ομερτά», προσθέτοντας ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σαν τους φραουλοπαραγωγούς της Ηλείας. «Χαίρομαι που εφαρμόζεται ο νόμος με θύμα της ΑΕΚ αλλά θα περιμένω να βλέπω απο εδώ και πέρα την εφαρμογή του νόμου» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ είπε ακόμη ότι η ΑΕΚ έχει λεηλατηθεί και από μέσα και από την αθλιότητα των παραγόντων του ποδοσφαίρου.
Υποστήριξε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο το λυμαίνονται άνθρωποι της νύχτας, μπράβοι και εγκληματίες και γίνεται πλυντήριο χρήματος.
«Ξέρουμε τι είναι η ελληνική διαιτησία, τι υπηρετεί η ΕΠΟ και η διοίκηση της Σούπερ λιγκ, μας έχει πνίξει η αηδία», σχολίασε.
skai.gr


Ξεκαρδιστικό: Βγάζουν τον τραυματία ποδοσφαιριστή από το γήπεδο με μηχανοκίνητο καρότσι οικοδομής [βίντεο]


Περιθώρια για περιττά έξοδα δεν υπήρχαν. Μιλάμε για την τέταρτη κατηγορία της Ρουμανίας. Οι υπεύθυνοι της Πολιτέκνικα Τιμισοάρα έπρεπε να σκαρφιστούν κάτι άλλο για να... εκσυγχρονίσουν τις μεθόδους απομάκρυνσης των τραυματιών από το γήπεδο.

Το κλασικό φορείο πλέον θεωρείται... πασέ.

Η ιδέα τους αξίζει τουλάχιστον βραβείο ευρεσιτεχνίας και γιατί όχι την προσοχή της UEFA! Κατασκεύασαν μια καινοτόμα και φουτουριστική δημιουργία που συνδυάζει το vintage με την τεχνολογία.

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο


http://www.to-periptero.com/

ΣΚΑΝΔΑΛΟ στην Τουρκία: ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΚΑΙ Η ΑΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ (halit ergenc)



Δεν είναι η πρώτη φορά που λόγος γίνεται για το τέλος του γάμου του Ηalit Ergenc με την Berguzar Korel...Aυτή την φορά όμως τα πράγματα φαίνονται πιο σοβαρά από ποτέ.

Δύσκολες ώρες φέρονται να περνάνε στο γάμο τους οι δυο διάσημοι ηθοποιοί στην Τουρκία. Το στενό τους περιβάλλον υποστηρίζει πως αυτή την φορά τα πράγματα στην σχέση τους είναι χειρότερα από ποτέ. Αν και στο παρελθόν έχουν περάσει διάφορες κρίσεις σύμφωνα με τα τούρκικα μέσα ενημέρωσης, αυτή την φορά η κατάσταση φαίνεται σοβαρότερη από ποτέ, αφού στα αυτιά της Berguzar Korel, έφτασαν φήμες περί απιστίας του συζύγου της, τηλεοπτικού Σουλειμάν. Φτάνοντας την μάλιστα στο σημείο μετά από πέντε χρόνια γάμου και την απόκτηση ενός γιου να σκέφτεται πολύ σοβαρά να του ζητήσει το διαζύγιο... Ευχόμαστε να βρουν την λύση γιατί είναι πραγματικά ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι.

http://www.soknews.gr/

Fast food ζητάει νέα και εμφανίσιμη υπάλληλο με 210 ευρώ τον μήνα!



Οι αγγελίες της εποχής του Μνημονίου

Στα όρια του θράσους κινούνται πλέον οι αγγελίες για προσφορά δουλειάς. Στη συγκεκριμένη αγγελία, το fast food ζητάει και νέα και εμφανίσιμη και για δουλειά από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 5 το απόγευμα, πράγμα που σημαίνει ότι της αποκλείει τη δυνατότητα να έχει δεύτερη εργασία. Και το κερασάκι: Προσφέρει 210 ολόκληρα ευρώ! Δηλαδή, αν πρόκειται για πενθήμερη εργασία μιλάμε για 10 ευρώ την ημέρα. Πράγμα που σημαίνει ότι αν η νέα και εμφανίσιμη υπάλληλος βάλει και εισιτήρια ή βενζίνη, άντε να της μένουν 6-7 ευρώ την ημέρα. Πιο τίμιο θα ήταν να ζητούσε το fast food υπαλλήλους για εθελοντική εργασία.


Παγκόσμια Ημέρα της Γης



Η Ημέρα της Γης γιορτάζεται κάθε χρόνο από το 1970, στις 22 Απριλίου, με στόχο την κινητοποίηση ανθρώπων, κυβερνήσεων, επιχειρήσεων και οργανισμών, για...
ένα καθαρό πλανήτη.

Αμερικανικής εμπνεύσεως, καθιερώθηκε το 1970 στις ΗΠΑ, με πρωτοβουλία του γερουσιαστή Γκέιλορντ Νέλσον, ενός πολιτικού με περιβαλλοντικές ανησυχίες. Με τα χρόνια, η «Μέρα της Γης» ξεφεύγει από το αμερικάνικο πλαίσιο, όπου αποδεικνύεται αρκετά δημοφιλής, και εξαπλώνεται σε ολόκληρο τον κόσμο


Η Διεθνής Ημέρα της Γης που ξεκίνησε να εορτάζεται στην Αμερική, πριν από 40 χρόνια, αποτελεί μια συλλογική έκφραση της επιθυμίας του κόσμου για τη δημιουργία μιας πιο βιώσιμης και ανθρώπινης κοινωνίας.

Πάνω από ένα δισεκατομμύριο πολίτες θα λάβουν μέρος στις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί με ένα ζητούμενο: λιγότερα λόγια, περισσότερα έργα. Ο πλανήτης σήμερα βρίσκεται αντιμέτωπος με τεράστια προβλήματα, όπως λιμοί, κατάρρευση οικοσυστημάτων, μαζικές μετακινήσεις πληθυσμών και λειψυδρία.

Η υπερθέρμανση, η ξηρασία, η ρύπανση των υδάτων και των εδαφών, η κλιματική αποσταθεροποίηση, είναι η καινούργια πραγματικότητα που βιώνει η Γη.

Σύμφωνα με έκθεση του ΟΗΕ το 42% των αυτοχθόνων θηλαστικών, 43% των πτηνών, 45% των πεταλούδων, 30% των αμφιβίων, 45% των ερπετών και 52% των ψαριών του γλυκού νερού κινδυνεύουν να εκλείψουν στην Ευρώπη.

Αντίστοιχη είναι και η υποβάθμιση του θαλάσσιου πλούτου λόγω της υπεραλίευσης και της μόλυνσης. Το 65% των εμπορικών ιχθυαποθεμάτων κινδυνεύουν με εξαφάνιση λόγω της εντατικής αλιεία. Υπολογίζεται ότι στη Μεσόγειο μόνο, έχουν διαρρεύσει τα τελευταία 15 χρόνια 55.000 τόνοι πετρελαίου ρυπαίνοντας χιλιάδες χιλιόμετρα ακτογραμμής.
τελευταίους δύο αιώνες, από τις ανθρώπινες δραστηριότητες έχουν προστεθεί στην ατμόσφαιρα 2,3 τρισεκατομμύρια τόνοι διοξειδίου του άνθρακα, εντείνοντας τις κλιματικές αλλαγές.




Λαμπεροί ηθοποιοί του Χόλιγουντ και κορυφαίος σκηνοθέτης ετοιμάζουν αντιμνημονιακή ταινία - ύμνο για την Ελλάδα!



Προσωρινός τίτλος της ταινίας Athens by night...

Η ταινία θα διηγείται τη ζωή ενός νεαρού Αμερικανού συγγραφέα που ζει στην Πλάκα, κάτω από την Ακρόπολη, γράφοντας ένα επικό μυθιστόρημα για την ελληνική κρίση. Εδώ και μέρες βρίσκεται στη χώρα μας 11μελές συνεργείο των συνεργατών του κορυφαίου σκηνοθέτη για να ολοκληρώσει το ρεπεράζ της ταινίας. Τα περισσότερα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα, γύρω από την περιοχή της Πλάκας, στην Κεφαλονιά, στη Σκιάθο και τη Λέσβο.

Ο Γούντι Άλεν επιθυμεί να συνεχίσει τον κύκλο των ταινιών του με θέμα τις ιστορικές πόλεις της Ευρώπης με μια ταινία - ύμνο για την Αθήνα. Όπως γράφει η εφημερίδα Real, ο διάσημος σκηνοθέτης θα επισκεφθεί τη χώρα μας στις αρχές Μαΐου. Κύριο μέλημά του είναι να μεταδώσει μέσα από τη νέα του ταινία, ένα μήνυμα αισιοδοξίας. Κινηματογραφώντας την Αθήνα της κρίσης και των συσσιτίων, επιθυμεί να μάθουν σε όλο τον πλανήτη τι περνούν οι Έλληνες.

Σύμφωνα με την Real, τον ρόλο του συγγραφέα θα ενσαρκώσει ο Μπραντ Πιτ, ενώ την Ελληνίδα αγαπημένη του θα υποδυθεί, κατά πάσα πιθανότητα, η Πενέλοπε Κρουζ. Το σενάριο της ταινίας συνυπογράφουν ο Γούντι Άλεν και ο μεγάλος Αμερικανός συγγραφέας Πολ Οστερ.

http://www.zappit.gr/

Κι όμως η Πάολα ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ! (υπάρχουν αποδείξεις)



Όσο και αν η δημοφιλής τραγουδίστρια υποστηρίζει ότι είναι μόλις 27 χρονών, τα ντοκουμέντα μαρτυρούν και αποδεικνύουν ότι είναι πολύ μεγαλύτερη.

Εικοσιεφτά χρονών υποστηρίζει ότι είναι σήμερα η Πάολα... Μια δήλωση που σε κάποιους ήχησε παράξενα γνωρίζοντας ότι με μαθηματική ακρίβεια τα χρόνια της δεν βγαίνουν...

Οι φωτογραφίες της Πάολα από την εποχή που ήταν 19 χρονών και πόζαρε γυμνή για το περιοδικό Sunday που ήταν ένθετο στην εφημερίδα "Αγγελιοφόρος" της Θεσσαλονίκης, δεν είναι καινούργιες, έχουν δημοσιευτεί στο παρελθόν.

Η φωτογράφηση είχε γίνει το Δεκέμβριο του 2002, όταν η Πάολα όπως αναφέρει το περιοδικό ήταν ήδη 19 ετών, γεγονός που την κάνει σήμερα να είναι 30 και όχι 27. Η ίδια η Πάολα σε συνέντευξή της το Δεκέμβριο του 2012 ανέφερε ότι η μικρή Παολίνα ήταν 9 ετών και την γέννησε στα 17 της περίπου.
Κάτι βγαίνει λάθος με την πρόσθεση και την αφαίρεση, αλλά μια γυναίκα δικαιούται να ξεχνάει ή να μπερδεύει 2-3 χρόνια.



http://www.soknews.gr/

Ένα θρανίο: Το συγκινητικό βίντεο για τη μοναδική μαθήτρια της Γαύδου


Στο σχολείο της μικρής Ιωάννας, όλα, η δασκάλα, η σχολική αίθουσα, τα βιβλία, είναι όπως θα ήταν οπουδήποτε αλλού. 

Υπάρχει όμως μια σημαντική διαφορά. Υπάρχει μόνο ένα θρανίο.Στο σχολείο της μικρής Ιωάννας, δεν ακούγονται οι φωνές άλλων συμμαθητών, τα γέλια, η φασαρία, τα παιχνίδια και τα πειράγματα μέσα στην τάξη ή στα διαλείμματα. 

Και αυτό γιατί η Ιωάννα είναι η μοναδική μαθήτρια του δημοτικού σχολείου της Γαύδου. 

Ένα συγκινητικό μικρού μήκους ντοκιμαντέρ που ετοίμασε το ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ Χανίων, αποτυπώνει τις μαθητικές στιγμές του μικρού αυτού κοριτσιού που παίζει με τα μαλλάκια του αμήχανα όταν τα καταγάλανα ματάκια του κοιτούν το φακό.


Μπορεί η Ιωάννα να είναι η μόνη μαθήτρια στο σχολείο της, δεν είναι όμως μόνη της, έχει συνοδοιπόρο της δασκάλα της και οδηγό τα όνειρά της.

flashnews.gr

Η ημερομηνία γέννησης και ο τόπος διαμονής



Έχετε αναρωτηθεί γιατί ένας συγκεκριμένος τόπος μπορεί να είναι καλός για ένα άτομο, αλλά όχι για ένα άλλο;

Οι δάσκαλοι του Φενγκ Σούι ισχυρίζονται ότι ένας τόπος – σπίτι, μπορεί να έχει διαφορετικές επιδράσεις, σε διαφορετικούς ανθρώπους.

Όλα σχετίζονται με τη ροή της ενέργειας. Όταν ακολουθούμε τη ροή, τότε η ζωή μας είναι πιο εύκολη, όταν όμως πηγαίνουμε αντίθετα μπορεί τα πράγματα να γίνουν πιο δύσκολα.

Για να υπάρχει αρμονία στη ζωή μας, καλό θα ήταν, να κατανοήσουμε τη μοναδικότητα της σύνδεσης που υπάρχει ανάμεσα στο χρόνο και στο χώρο, καθώς επίσης και μεταξύ των στοιχείων της γέννησης μας από τη μια πλευρά και από τις οκτώ κατευθύνσεις της πυξίδας από την άλλη.

Οι τέσσερις κύριοι προσανατολισμοί – βορράς, νότος, ανατολή και δύση αντιστοιχούν στις τέσσερις εποχές – άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο και χειμώνα.
Άνοιξη (Μάρτιος, Απρίλιος, Μάιος) – Ανατολή
Καλοκαίρι (Ιούνιος, Ιούλιος, Αύγουστος) – Νότος
Φθινόπωρο (Σεπτέμβριος, Οκτώβριος, Νοέμβριος) – Δύση
Χειμώνας (Δεκέμβριος, Ιανουάριος, Φεβρουάριος) – Βορράς

Η εποχή που γεννηθήκαμε, καθορίζει την κατεύθυνση που θα μας φέρει την μεγαλύτερη επιτυχία και αρμονία στη ζωή μας.
Ο τόπος που γεννηθήκαμε, είναι το μηδενικό σημείο Χ, το σημείο από όπου ξεκινά η ζωή μας. Αν π.χ κάποιος γεννήθηκε καλοκαίρι, στην Θεσσαλονίκη, τότε η γενέθλια κατεύθυνση του είναι ο Νότος, η κατεύθυνση δηλαδή που αντιστοιχεί στο καλοκαίρι.
Η Θεσσαλονίκη είναι το μηδενικό σημείο Χ, ο τόπος που γεννήθηκε. Για να έχει επιτυχία, προσωπική ανάπτυξη και ότι άλλο επιδιώκει θα πρέπει να μετακινηθεί σε μια περιοχή νότια από τη Θεσσαλονίκη ή νότια κατά μήκος της πόλης. Το σπίτι και το γραφείο του επίσης θα πρέπει να είναι επίσης προσανατολισμένα στο νότο.

Η μετακόμιση στη σωστή κατεύθυνση εξασφαλίζει τη συμπόρευσή μας προς την ροή ενέργειας.
Να θυμάστε ότι ο τόπος που γεννηθήκατε, είναι το κέντρο σας. Μετακομίστε, λοιπόν, από το κέντρο σας προς την προσωπική σας γενέθλια κατεύθυνση.

Η εποχή που γεννηθήκαμε αλλά και οι γενέθλιες κατευθύνσεις είναι πολύ σημαντικές για να διαλέξουμε ένα σπίτι.

Γενικά, μια καλή θέση σπιτιού είναι να βρίσκεται στο βορρά, με την μπροστινή του πόρτα να αντικρίζει το νότο, ή να βρίσκεται στη δύση και η μπροστινή του πόρτα να βλέπει ανατολή.
Σύμφωνα με την αρχή του Φενγκ- Σούι, «το όμοιο με το όμοιο», το περιβάλλον στο οποίο ζούμε και εργαζόμαστε πρέπει να συμφωνεί με την ώρα, την ημέρα και το έτος γέννησης μας.

Για να διαπιστώσετε αν αυτό αληθεύει, ξεκινήστε με τη διεύθυνση σας. Συγκρίνετε τους αριθμούς της διεύθυνση σας με την χρονολογία γεννήσεως σας και δείτε αν ταιριάζουν. Π.χ αν η διεύθυνση σας είναι Ιπποκράτους 168 και εσείς γεννηθήκατε το 1986, αυτός είναι ένας καλός συνδυασμός.

Στη συνέχεια ελέγξτε τους αριθμούς του μήνα και της ημέρας γεννήσεως σας. Αν γεννηθήκατε 16 Αυγούστου η παραπάνω διεύθυνση είναι ιδανική για σας.

Αν μένετε σε πολυκατοικία, εξετάστε τον αριθμό των διαμερισμάτων με τους αριθμούς της γεννήσεων σας.

Μπορείτε ακόμα να συγκρίνετε τα δωμάτια του σπιτιού με την ώρα γεννήσεως σας.

Αν οι περισσότεροι αριθμοί δεν ταιριάζουν, αυτό είναι ένα μικρό πρόβλημα. Αν κανένας από τους αριθμούς δεν ταιριάζει, καλύτερα να το ξανασκεφτείτε.

astrology.gr

Δεν φαντάζεστε τι ζητάει μέντιουμ για να... προβλέψει με ασφάλεια το μέλλον στην Πάτρα!

Αν μέχρι σήμερα είχατε ακούσει μόνο για μέντιουμ με γυάλινες σφαίρες και ταρό, η... κυρία που κάνει θραύση στην Πάτρα σίγουρα θα σας εκπλήξει...

Υποτιθέμενο μέντιουμ στην Πάτρα, «αποκαλύπτει» το μέλλον, εξετάζοντας εξονυχιστικά όχι κάποια γυάλα ή τον καφέ, αλλά... ένα κοτόπουλο! Συμβαίνει και αυτό στην πριν μερικά χρόνια Πολιτιστική Πρωτεύουσα Ευρώπης, με κάποιους Πατρινούς να πέφτουν σαν τα κοτόπουλα από το παραμύθι που τρώνε και μάλιστα «αμάσητο»!

Συγκεκριμένα, σε συνοικία της πόλης, ώριμη κυρία, που αυτοδιαφημίζεται ως... μέντιουμ με κληρονομικό χάρισμα και μεγάλη διόραση, υπόσχεται επίλυση προβλημάτων πάσης φύσεως. Από ερωτικά και οικογενειακά θέματα, μέχρι κληρονομικά και εργασιακά.

Προβλέπει το μέλλον, εξετάζοντας ένα νωπό κοτόπουλο, το οποίο μάλιστα πρέπει να έχει φέρει μαζί του ο πελάτης! Αφού το ανοίξει και εξετάσει τα σπλάχνα και τα κόκαλά του, προβλέπει ως σύγχρονη Πυθία το μέλλον! 

Σύμφωνα με το dete.gr, η πελατεία για την κυρία είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική ακόμα και σε εποχή οικονομικής κρίσης. Πάντως σε ό,τι αφορά στην αμοιβή της, εδώ οι απόψεις διίστανται: Κάποιοι λένε ότι το «μέντιουμ» έχει ταρίφα 20 ευρώ ανά επίσκεψη, ενώ άλλοι ότι δεν λαμβάνει χρήματα, παρά μόνο... κρατάει το κοτόπουλο!



Ποιος είναι ο τσιφλικάς της Μανωλάδας που ξόδευε 6.000 στην Πάολα


Είναι ο ιδιοκτήτης της γεωργικής επιχείρησης στην οποία συνέβη το «μακελειό» της περασμένης Τετάρτης που δυσφήμισε τη Νέα Μανωλάδα σε όλο τον πλανήτη.
Ο 57χρονος «τσιφλικάς» Ν. Βαγγελάτος συνελήφθη σχεδόν αμέσως ως ηθικός αυτουργός της αιματηρής επίθεσης ενώ λίγες ώρες αργότερα επικαλέστηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πύργου. Η εύθραυστη καρδιά του, ωστόσο, δεν είναι το κύριο χαρακτηριστικό του, αφού επαγγελματίες της Λαχαναγοράς έχουν πολλά να πουν για τον «σκληρό» έμπορο με τη μεγάλη επιμονή, «έναν άνθρωπο που δεν θες να τον έχεις εχθρό», όπως λένε χαρακτηριστικά όσοι έσπασαν τον νόμο της σιωπής που επικρατεί στου Ρέντη.
Ο Νίκος Βαγγελάτος, που σήμερα μένει στους Αμπελοκήπους της Αθήνας και νοικιάζει σπίτι στη Νέα Μανωλάδα, ξεκίνησε ως πωλητής σε πάγκους λαϊκών αγορών. Λίγο καιρό μετά νοίκιασε μια αποθήκη στην οδό Θέμιδος στου Ρέντη και ασχολήθηκε αποκλειστικά με το εμπόριο της μπανάνας. Πραγματοποίησε μεγάλες παραγγελίες από την Αμερική και γρήγορα έγινε ο «βασιλιάς των πωλήσεων», προμηθεύοντας πολλά μαγαζιά. Ακόμη και σήμερα ελέγχει το 50% της αγοράς στο εμπόριο της μπανάνας.
Στη συνέχεια μπήκε στη Λαχαναγορά του Ρέντη νοικιάζοντας αποθήκες και οι δουλειές του μεγάλωσαν, μαζί και οι φουρτούνες του. Οι παλιότεροι αφηγούνται ένα περιστατικό που συνέβη πριν από περίπου 15 χρόνια και χαράχτηκε στη μνήμη τους. Εκείνη την περίοδο οι δραστηριότητες του Ν. Βαγγελάτου φαίνεται πως είχαν μπει στο στόχαστρο της Αστυνομίας. Ατομα που είναι πολλά χρόνια στο επάγγελμα θυμούνται ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. να πραγματοποιεί… περιπολία σε καθημερινή βάση και επί μία εβδομάδα πάνω από τη Λαχαναγορά. Στο τέλος της εβδομάδας, ισχυρή αστυνομική δύναμη έκανε έφοδο στην αποθήκη του Ν. Βαγγελάτου ανακαλύπτοντας στο υπόγειο ολόκληρο οπλοστάσιο αποτελούμενο από καλάσνικοφ, χειροβομβίδες και άλλο βαρύ οπλισμό.
Τότε ο έμπορος φρούτων ισχυρίστηκε πως το οπλοστάσιο δεν ήταν δικό του και δεν γνώριζε πώς βρέθηκαν εκεί τα όπλα. Μάλιστα, επιχειρηματολογώντας είπε πως το υπόγειό του είχε ανεξάρτητη είσοδο και ότι ο ίδιος απασχολούσε -εκτός των άλλων- και Αλβανούς εργάτες που είχαν πρόσβαση εκεί. Υστερα από αυτό κανείς δεν ήθελε να έχει… προβλήματα με τον Ν. Βαγγελάτο, «ούτε καν να περπατούν μαζί του προς την ίδια κατεύθυνση», όπως λένε ορισμένοι για να καταδείξουν τη φήμη που είχε αποκτήσει πλέον ο συνάδελφός τους.
Βροχή οι καταγγελίες
Οι καταγγελίες που αφορούν το άτομό του είναι πολλές. Κάποιες από αυτές αφορούν οφειλές. Φαίνεται πως ο «τσιφλικάς της Νέας Μανωλάδας» δεν έχει καλή σχέση με τις… πληρωμές, όχι λόγω αδυναμίας αλλά λόγω νοοτροπίας. «Αν του ζητήσεις τα λεφτά σου, έρχεσαι αντιμέτωπος με την απόλυτη άρνηση», λένε άτομα που έχουν συνεργαστεί μαζί του.

Η πιάτσα έχει να λέει για τη ραγδαία ανέλιξή του στην κορυφή της αγοράς. Οπως λένε, μια ωραία πρωία πριν από περίπου δέκα χρόνια ο Ν. Βαγγελάτος κατέφθασε στου Ρέντη με κονβόι φορτηγών καταφέρνοντας μέσα σε ελάχιστο διάστημα να γίνει βασικός προμηθευτής μεγάλων σούπερ μάρκετ. Σήμερα διατηρεί έξι αποθήκες στη Λαχαναγορά με τζίρους εκατομμυρίων ευρώ.
Με την καλλιέργεια της φράουλας ασχολήθηκε πριν από περίπου πέντε χρόνια, όταν επέλεξε τη Νέα Μανωλάδα για να επενδύσει. «Ηθελε να αποφύγει την Κρήτη και τον αστάθμητο παράγοντα των θαλάσσιων μεταφορών και προτίμησε την περιοχή γιατί εκεί παράγονται προϊόντα έξι μήνες τον χρόνο», λέει εργαζόμενος στου Ρέντη με χρόνια προϋπηρεσίας. «Τα χωράφια στην Ηλεία είναι εκτάσεως 600 στρεμμάτων και τα νοικιάζει αντί του ποσού των 180.000 ευρώ (σ.σ. 300 ευρώ έκαστο)», αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής.
Τη φήμη του σκληρού που έχει στην πιάτσα ο Κεφαλονίτης Ν. Βαγγελάτος επιβεβαιώνουν και οι μαρτυρίες αλλοδαπών εργατών που δούλεψαν στα χωράφια του. «Θα έχετε φαγάκι, θα έχετε σπιτάκι και αν δουλέψετε καλά, μπορεί να έχει κι άλλα λεφτά», έλεγε στους εργάτες που τους είχε έξι μήνες απλήρωτους με οφειλές που φτάνουν τις 245.000 ευρώ, όπως ισχυρίζονται. Οταν αυτοί επαναστάτησαν ζητώντας να τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους έξι μηνών, ο Βαγγελάτος, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, απλά προσπάθησε να τους αποφύγει και προχώρησε στην «πρόσληψη» νέων εργατών.
Αφοσιωμένους υπαλλήλους του «αφεντικού», που έχαιραν της απόλυτης εμπιστοσύνης του ως επιστάτες των κτημάτων στην Ηλεία, θεωρούν τους τρεις «πιστολέρο» της Μανωλάδας οι κάτοικοι της περιοχής. Πρόκειται για τους Κώστα Χαλούλο, Γιώργο Χαλούλο και Θεόδωρο Αποστολόπουλο, που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Το ρεπορτάζ για το… ποιόν και τον χαρακτήρα των επιστατών της Βαγγελάτος ΑΕ φαίνεται να επιβεβαιώνει τα λεγόμενα των μεταναστών που αντιμετώπισαν τα πυρά τους και οι οποίοι κάνουν λόγο για συμπεριφορά αδίστακτων. Αλλωστε, οι δύο από τους τρεις -ο Γιώργος Χαλούλος και ο Θεόδωρος Αποστολόπουλος, γνωστός και ως «κασκαντέρ» λόγω της αγάπης του για τα γρήγορα δίκυκλα- εμπλέκονται και σε προηγούμενη βίαιη επίθεση σε βάρος μετανάστη τον Αύγουστο του 2012.
«Είναι οι νταήδες του χωριού, που όταν ο παραγωγός τους λείπει οι ίδιοι είναι τα αφεντικά στους μετανάστες που προσλαμβάνουν», δήλωσε επιχειρηματίας της περιοχής που διαμαρτύρεται για τη συλλήβδην αντιμετώπιση των κατοίκων της ως ρατσιστών. «Τρεις ανεγκέφαλοι κινδυνεύουν να καταστρέψουν ολόκληρο τον τόπο μας», τονίζει.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνους της Κυριακής», τα δύο αδέλφια και ο 39χρονος έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει στην περιοχή. Από μικρά παιδιά ασχολούνται με τα χωράφια και ιδιαίτερα με τις φράουλες, τον «κόκκινο χρυσό» της Βουπρασίας. «Είναι γνωστοί ως σκληροί που με απειλές, όπλα και διά ροπάλου… συμπεριφορές επιβάλλονται στους εργάτες όταν τους ζητούν μεροκάματα που δικαιούνται ή καλύτερες συνθήκες ζωής», λέει ντόπιος που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα.
Απάνθρωπη συμπεριφορά
Τα τελευταία χρόνια εργάζονται ως επιστάτες στα κτήματα του Ν. Βαγγελάτου και «λύνουν και δένουν» στην επιχείρηση. Πολλοί λένε ότι η εξουσία που τους έχει προσδώσει η θέση τους και τα χρήματα που κερδίζουν ως «γενικοί προϊστάμενοι» τους έκαναν ακόμη πιο απάνθρωπους στη συμπεριφορά τους έναντι των μεταναστών που εργάζονται στα χωράφια. Οι τρεις τους έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν αύριο, Δευτέρα. Ενώπιον του ανακριτή φέρεται να δήλωσαν ότι βρίσκονταν σε αυτοάμυνα και ότι πυροβόλησαν δύο φορές στο έδαφος χωρίς ανθρωποκτόνο πρόθεση.
Οι 28 τραυματίες, αλλά και οι μαρτυρίες προσώπων από την περιοχή διηγούνται μια εντελώς διαφορετική εκδοχή της ιστορίας. Μιλώντας στο «Εθνος της Κυριακής», ένας από τους μετανάστες που βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης μπροστά στις κάννες των «πιστολέρο» δηλώνει ότι «πυροβολούσαν στο ψαχνό».
Οπως λέει ο Λιεντού από το Μπανγκλαντές, «είχαμε ειδοποιηθεί από το αφεντικό ότι θα μας πλήρωνε νωρίς στη 1 μ.μ., μετά μας είπαν να περάσουμε στις 5 μ.μ. και τελικά στις 6 μ.μ. μας ανακοίνωσαν ότι πρέπει να φύγουμε διότι θα δουλέψει άλλη ομάδα και όχι εμείς. Οταν αντιδράσαμε, αυτοί έφυγαν και γύρισαν με τα όπλα», διηγείται. «Μας είπαν ”φύγετε γιατί θα σας σκοτώσουμε και θα σας κάψουμε αν ξανάρθετε”. Και άρχισαν να πυροβολούν», δήλωσε ο Λιεντού, που πια φοβάται για τη ζωή του…
Θα έχετε φαγάκι, θα έχετε σπιτάκι και αν δουλέψετε καλά, μπορεί να έχει κι άλλα λεφτά, έλεγε στους εργάτες ο Ν. Βαγγελάτος.
Τα δύο αδέλφια πιστολέρο κατάγονται από εύπορη οικογένεια. Οι γονείς τους διατηρούν επιχείρηση παραγωγής κτηνοτροφικών προϊόντων.
Ξόδεψαν 6.000 ευρώ στην Πάολα…
Την ώρα που περισσότεροι από 5.000 αλλοδαποί εργάτες γης ζουν σε συνθήκες εξαθλίωσης, σε καλύβες από νάιλον και καλάμια, πληροφορίες του «Εθνους της Κυριακής» αναφέρουν πως δύο μεγαλοπαραγωγοί φράουλας της Νέας Μανωλάδας σπατάλησαν περισσότερα από 6.000 ευρώ σε μία βραδιά ραίνοντας με λουλούδια την Πάολα.
Οταν η λαϊκή τραγουδίστρια επισκέφθηκε την περιοχή και πραγματοποίησε εμφάνιση στον Ιππικό Ομιλο της Κουρούτας, ένας άτυπος «πόλεμος» ξέσπασε μεταξύ δύο ιδιοκτητών γεωργικών επιχειρήσεων. Κάτοικοι της περιοχής λένε στο «Εθνος της Κυριακής» για τον έντονο ανταγωνισμό των δύο επιχειρηματιών, για το ποιος θα «πετάξει» τα περισσότερα γαρίφαλα στην τραγουδίστρια. Η προκλητική σπατάλη δεν πέρασε απαρατήρητη από τους θαμώνες, που συνέβη δύο μήνες μετά την επίθεση νταήδων επιστατών σε Αιγύπτιο εργάτη τον οποίο έσυραν με το αυτοκίνητό τους.
Ο… λουλουδοπόλεμος στην Πάολα δεν είναι η μόνη περίπτωση προκλητικής σπατάλης από γαιοκτήμονες της περιοχής. Μεγαλοπαράγοντας που έχει στην ιδιοκτησία πάνω από 1.500 στρέμματα γης και στη δούλεψή του περισσότερους από 500 αλλοδαπούς εργάτες, ξόδεψε τουλάχιστον 400.000 ευρώ σε μεταγραφές παιχτών για την ενίσχυση τοπικής ομάδας ποδοσφαίρου. Τα δύο προαναφερθέντα περιστατικά είναι ενδεικτικά της κατάστασης και κυρίως της νοοτροπίας που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή. Οι «τσιφλικάδες» απολαμβάνουν τεράστια κέρδη από την εκμετάλλευση της γης, την ίδια ώρα που σε αρκετές καλλιέργειες οι εργάτες μένουν απλήρωτοι.
Πηγή: Έθνος

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger